Google Translate

miercuri, 25 iulie 2012

News! PDL boicotează referendumul: Alegătorii să nu participe la vot pe 29 iulie. Orice ar face, destinul este implacabil!


Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Surse din partid au relatat pentru MEDIAFAX că decizia a fost luată cu 59 de voturi "pentru" şi o abţinere.

Conform surselor citate, PDL a decis totodată să nu îşi retragă reprezentanţii din secţiile de votare.
Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, marţi, că în cursul dimineţii a avut o discuţie cu liderii PDL şi că democrat-liberalii nu îşi vor retrage reprezentanţii din secţiile de votare.
Întrebat într-o discuţie on-line la  ziare.com  de ce PDL îşi va retrage reprezentanţii din secţiile de votare, Traian Băsescu a răspuns:
"Nu vor fi retraşi, am discutat azi-dimineaţă cu PDL, nu vor retrage oamenii din secţiile de votare".
"PDL va avea reprezentanţi in toate secţiile de votare",
a dat asigurări Traian Băsescu.



Ponta: Voi anunţa UE că au fost ESCROCAŢI de Băsescu şi PDL. Decizia de a boicota referendumul încheie legenda "Băsescu cel curajos"

Premierul Victor Ponta a anunţat că va trimite Comisiei Europene, grupurilor din Parlamentul European şi prim-miniştrilor europeni scrisori în care va arăta că au fost "înşelaţi şi escrocaţi" de către. Băsescu şi PDL atunci când au insistat pentru respectarea deciziei CC de prezenţă la referendum.
El a precizat că astfel de scrisori, în care se va arăta că oficialii de la Bruxelles au fost escrocaţi de Băsescu şi membrii PDL când au insistat pentru respectarea deciziei Curţii Constituţionale de asigurare la referendumul de demitere a preşedintelui a unei prezenţe de 50% plus unu din numărul cetăţenilor cu drept de vot, vor fi transmise inclusiv oficialilor Parlamentului European şi membrilor grupului Partidului Popular European.

"Vreau să îmi exprim amărăciunea asupra faptului că Traian Băsescu şi PDL i-au înşelat şi i-au escrocat pe partenerii noştri internaţionali, începând cu Comisia Europeană, atunci când au cerut să se respecte deciziile Curţii Constituţionale, pentru că aşa e bine pentru România. Eu am ţinut cont de aceste observaţii, Comisia Europeană, partenerii noştri europeni au pus nişte probleme de principiu, să respectăm deciziile Curţii Constituţionale, dar nu s-au aşteptat că tocmai cei care strigă vor fi primii care vor încălca aceste decizii, motiv pentru care astăzi voi trimite o scrisoare atât preşedintelui Comisiei Europene, preşedintelui Parlamentului European, cât şi primilor-miniştri şi preşedinţilor grupurilor parlamentare din Parlamentul European, inclusiv grupului Partidului Popular European. Sunt absolut convins că Partidul Popular European şi partenerii europeni vor constata că au fost traşi pe sfoară de Băsescu şi de PDL (...) Îmi voi cere scuze în numele României pentru faptul că preşedintele suspendat şi câţiva reprezentanţi ai PDL practic s-au folosit şi i-au înşelat pe partenerii noştri europeni pentru un scop care acum este evident. Genul ăsta de escrocherie caracterizează foarte clar modul în care Traian Băsescu şi PDL au câştigat până acum", a spus Ponta.

Premierul a arătat că Traian Băsescu şi PDL acţionează neconstituţional şi infracţional, deoarece legea prevede că împiedicarea prin orice mijloace a dreptului de a participa la referendum se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani şi interzicerea unor drepturi.

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.


Antonescu despre boicotul PDL: Este singura sansa de a-l salva pe Basescu

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca prin boicotarea referendumului PDL incearca singura sansa de a-l salva pe Traian Basescu la "masa foarte verde".
"Acum doua zile, proclama cat se poate de raspicat ca, citez, intra in coliziune cu domnia sa oricine recomanda neparticiparea la referendum, ca nu se poate intoarce la masa verde, ca este un moment in care democratia se manifesta prin participare, pentru ca la nici 48 de ore sa sustina perfect contrariul. (...)
PDL este hotarat de multa vreme si, in intelegere cu Traian Basescu, sa incerce singura sansa de a-l salva la masa foarte verde pe Traian Basescu, pentru ca verdictul cetatenilor Romaniei este cunoscut si de ei, si de noi.
Si este necrutator",
 a spus Antonescu, la Europa FM.







Strategia lui Traian Băsescu s-a modificat,
în doar câteva zile, de la ”românii vor invalida referendumul” la ”boicot”,
pentru a nu valida ”frauda”.
Astfel de schimbări sunt obișnuite în campaniile electorale în care o decizie durează ”5 minute”. Presa portocalie susține de două zile tema ”fraudării”,
care a devenit principalul mesaj de campanie.

Ce l-a făcut pe Băsescu să-și accepte practic înfrângerea, concentrându-se pe strategia victimizării? Surse din partid susțin că există mari diferențe între opiniile liderilor locali și a celor de la centru, iar Băsescu și-a dat seama că a pierdut sprijinul activului PDL.

O primă ipoteză ar fi legată de sondajele de opinie, care arată că cvorumul va fi îndeplinit, iar voturile DA vor fi într-o proprorție zdrobitoare. PDL a primit vineri rezultatele propriului sondaj, exact ziua când s-a schimbat strategia de campanie.

Altă ipoteză este legată de reacția externă. Cancelariile occidentale și-au dat seama că au fost dezinformate de PDL și mai ales de Traian Băsescu (vezi discuția cu dna Merkel). Fără un sprijin extern și cu milioane de voturi împotrivă, Băsescu va pierde și publicul neutru din țară, ba chiar și pe cel portocaliu, dacă se va umili doar ca să stea la Cotroceni, cu imunitate penală asigurată.

În PDL se manifestă două curente, puternic divergente. Liderii locali doresc ca epoca Băsescu să se încheie acum. Acceptarea demnă a rezultatelor referendumului și schimbarea de regim, în opinia lor, înseamnă că au plătit în fața electoratului și se pot întoarce la toamnă, ca partid de opoziție, cu scoruri importante în Parlament.

Dacă 8 milioane de voturi împotriva lui Băsescu nu vor duce la demiterea acestuia, tensiunile sociale se vor descărca asupra PDL, cred liderii din teritoriu. Cu Băsescu la Cotroceni, există șanse ca PDL să nu intre în viitorul Parlament, sau eventual să prindă câteva locuri, sub nivelul PPDD.

Liderii de la centru, doresc însă ca Traian Băsescu să rămână în funcție, prin orice mijloace, fiindcă sunt prea puternic legați de el ca să mai poată încerca variante pe cont propriu. Pe de altă parte, speră în protecția pe care o poate exercita președintele, prin oamenii săi din Justiție.

Gheorghe Seculici, în Arad, a îndemnat oamenii să se ducă la vot, la referendum. Mesajul este în contradicție cu indicațiile de la centru. Alt argument în sprijinul ipotezei că PDL vrea să scape de Băsescu este prezența slabă la mitingurile de susținere. Din Galați, de exemplu, au plecat la Iași doar 14 susținători, mai puțin decât consilierii locali ai partidului. Mobilizarea filialei a fost atât de slabă încât nu a reușit să umple un autocar cu ”apărători ai democrației”.



Marti, spune o vorba din popor, au fost deseori 3 ceasuri rele!
Personal salut ca benefica si utila DEMITERII Presedintelui suspendat Traian Basescu,
Decizia Colegiului Director PDL sa boicotează referendumul:
 Alegătorii să nu participe la vot pe 29 iulie!
Efectul este GARANTAT: de bumerang!
Ce este si cum se manifesta acesta? Am mai spus pe aici: arma este mortala,
dar daca ai gresit TINTA, se intoarce impotriva celui care o manuieste, cu acelasi efect!
==================================

P.S.: Multumesc
tuturor comentatorilor care contribuie zilnic atat cu opiniile lor,
puncte de vedere proprii (deseori extrem de originale),
dar si cu INFORMATII utile, culese din mediul online
sau chiar de pe teren! Multe multumiri, prieteni!
Admin

102 comentarii:

  1. Băsescu. Am chemat eu la boicot? Eu voi merge, voi fi printre cei care merg la vot.
    =================
    Președintele suspendat, Traian Băsescu, a spus marţi la TVR că el nu a chemat la boicot, că nu se poate opune deciziei PDL deoarece nu are niciun sprijin logistic şi că nu va face niciun îndemn către români. Preşedintele suspendat a spus că el va merge la referendum. “Eu voi merge, voi fi printre cei care merg la vot. (…) Fiind un singur votant, atâta timp cât nu se mobilizează PDL, nu am cum să schimb…”, a explicat acesta.

    ”Vreau să-mi spuneți unde este declarația mea în acest sens, legată de boicot! Declarația, aveți o declarație a mea?

    Când nu mai ai nicio structură în spate ce faci? Deci nu a fost chemarea mea, da?! Eu încă nu am făcut o declaraţie prin care să nu chem oamenii la vot. Dar în mod categoric, îmi dau seama că neavând măcar un partid care mă susţine, nu am niciun fel de logistică”, a declarat Băsescu la TVR, dialogând cu moderatorul.

    ”Eu nu fac românilor niciun îndemn. Fiecare să procedeze conform conştiinţei lui. Nu mă pot opune deciziei care a fost luată cu 89 de voturi contra o abţinere în structura de conducere a PDL-ului. Din punctul meu de vedere, cine vrea să meargă la vot să meargă, cine nu, nu, dar am constatat că PDL-ul are motive întemeiate să spună . Şi ştim care este miza aici. Miza lui Antonescu, a lui Ponta, a lui Voiculescu, nu este neapărat un referendum reuşit sau nereuşit. (…) Organizatorii acestei lovituri de stat sunt disperaţi să fie acoperită acţiunea lor prin vot popular. Eu cred că nu vor reuşi”, a adăugat el.
    =============================
    Asta o tine langa, precum Elena Ceausescu: "Dovada, vreau dovada!" Basescu sireacul, vrea ... "declaratia"! Nici el nu mai stie ce a declarat, cum si de cate ori a dat-o la intors! Oricum, omul e de belea! Mare belea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata, aici este inca o DOVADA ca Traian Basescu minte de stinge:
      ============================
      Băsescu BOICOTEAZĂ REFERENDUMUL. "Este foarte posibil să nu mă prezint la vot". Preşedintele suspendat îndeamnă PDL să nu-şi trimită reprezentanţi în secţiile de votare.
      ====================
      Preşedintele suspendat Traian Băsescu susţine că "este posibil să nu se prezinte la referendum" şi i-a îndemnat pe pedelişti să-l boicoteze şi să nu-şi trimită reprezentanţi în secţiile de votare.

      "Cum să te uiţi la referendumul ăsta când cel din 2009 nu a fost luat în seamă? Îmi va fi imposibil ca prin reprezentanţii PDL să controlez ce se întâmplă în secţiile de votare. Când stabilesc că boicotul este soluţia, nu mă mai interesează rezultatul. Aş fi fost mulţumit să iau 35%. Există riscul să cer PDL să nu fie reprezentat în secţiile de votare, să boicoteze total referendumul. Este foarte posibil să nu mă prezint la referendum. Dacă PDL va lua o decizie de boicot, eu nu mă pot duce singur, trebuie să mă coordonez cu ei", a declarat şeful statului în emisiune "Sub semnul întrebării", de la postul B1 TV.(....)

      El a menţionat că s-a răzgândit în privinţa participării la referendum, deoarece "numai boul e consecvent când vezi că nu ai un partener pentru o treabă cinstită".

      "Abia acum vine criza, abia acum vine criza. O paiaţă şi cu un plagiator fac jocuri politice în ţara asta în interesul lor şi al lui Voiculescu. Primul lucru pe care îl fac este să cer instituţiilor statului ca cei responsabili de drama prin care trece România este să fie făcuţi responsabili în faţa legii", a spus preşedintele suspendat. Printre capetele de acuzare menţionate, a enumerat abuzul de funcţie, izolarea României şi prăbuşirea cursului de schimb.

      Traian Băsescu a spus că poate coabita după referendum cu USL, dar nu va coabita cu Victor Ponta. (.....)
      http://www.gandul.info/politica/basescu-boicoteaza-referendumul-este-foarte-posibil-sa-nu-ma-prezint-la-vot-presedintele-suspendat-indeamna-pdl-sa-nu-si-trimita-reprezentanti-in-sectiile-de-votare-9898536

      Ștergere
  2. C.T. Popescu, despre boicotul PDL de la referendum: Băsescu se descalifică definitiv în faţa istoriei. România o să-şi amintească de el ca o boală ruşinoasă.
    ===================
    Editorialistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, în urma deciziei luate de PDL, de a boicota referendumul din 29 iulie, că nu se aştepta ca preşedintele suspendat Traian Băsescu să recurgă la un asemenea gest.

    "Recunosc că nu am crezut că va face asta Traian Băsescu. Îl credeam un om mândru care să nu accepte prin orice mijloace să se întoarcă la Cotroceni. M-am înşelat. Domnul Băsescu prin acest gest, mai întâi din punct de vedere uman îşi neagă propria legendă. S-a prezentat totdeauna românilor ca fiind un om curajos, care intră întotdeauna în luptă, care riscă şi care merge cu poporul, vreme de ani de zile a invocat poporul. Acum, domnul Băsescu se prezintă românilor ca un om laş, un om care vrea să câştige la masa verde, acesta e titlul pe care îl vizează domnul preşedinte Băsescu "preşedintele masă verde". Un om care refuză lupta şi care în felul acesta compromite România în ochii Europei în aceeaşi măsură în care au facut-o reprezentanţii USL prin modul în care au forţat legi, au forţat democraţii pentru a-l suspenda. Domnul Băsescu demonstrează în felul acesta exact contrariul a ceea ce a tot afirmat şi anume că nu ţine de scaun. Nu există altă justficare decât scaunul. Ca să ajungi mai absurd decât C.V. Tudor e greu. Domnul Băsescu a reuşit", a declarat la România TV jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Domnul Băsescu strigă că va fi furat înainte să se producă actul de alegere naţională. Dacă are îndoieli în legătură cu corectitudinea referendumului poate să ceară reprezentanţi Noii Republici, ai asociaţiei lui Ungureanu, ai altor asociaţi civice să trimită reprezentanţi suplimentari în comisiile de supraveghere din secţii, poate să ceară observatori europeni, sigur că e o umilinţă pentru noi, dar ar fi de acceptat. Dar nu să spui că referendumul va fi oricum fraudat şi că îl boicotezi. Din 2004 de când cu figura aceea de pistolar de ruletă rusească apărea pe ecrane şi spunea că trebuie invalidat votul pentru fraudă electronică şi operate imediat testări. Atunci s-a jucat cu soarta României, cu un sânge rece. După 8 ani domnul Băsescu ajunge tot acolo. E capabil în fiecare moment pentru interesul său personal, e capabil să rişte România.

      Mizează pe invocarea fraudei înainte să se producă alegerile, mizează pe faptul că vrea să transforme în hârtie igienică milioanele de voturi ale celor care vot veni la acest vot, aruncă la coş, se şterge cu voturile celor care vor veni la referendum. Un om capabil de orice şi care merge până la capăt. Eu am refuzat să fac si predicţii în legătură cu referendumul. Voi refuza să votez în semn de protest dacă Curtea Constituţională, dacă Parlamentul nu respectă hotărârea de 50% plus 1 a Curţii Constituţionale.

      Traian Băsescu se descalifică definitiv în faţa istoriei. Mandatele lui analizate la rece puteau să ofere o imagine şi cu nişte lucruri bune şi cu nişte lucruri rele, dar se putea reţine ceva din anii aştia pe care i-am petrecut sub Traian Băsescu. Cu acest gest Traian Băsescu se compromite. România o să-şi amintească de el ca o boală ruşinoasă.

      Este absurb să spui fac eu asta că stiu eu ca o să se fure. În decurs de 7 zile a făcut cele mai contradictorii declaraţii în raport cu sine însuşi. Nu e bine ca un preşedinte să se joace cu cuvintele, cum ar fi lovitura de stat. Cum să mai iei în considerare ce spune acest om", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

      Ștergere
  3. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Sa-l facem chirias pe baSexu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata tutror!Tensiunea e mare, AMRul in scadere.Invit toti locatarii stabilimentului, precum si toate dobitoacele din Zoo sa mearga la sectia de vot.Votati cu laba, cu copita, cu ciocul, cu pliscul, cu ce aveti, dar VOTATI.Propun Vet-ului sa implanteze cate un cip celor care au votat, celor fara cip sa nu li se mai permita accesul in ZooLand luni dimineata.Pentru ei, via ABATOR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza!
      Ai dreptate!
      Este atat de mare tensiunea, incat s-a uitat de SONDAJ !
      PDL-acii, desi putini, vad ca au prins curaj, viteza!
      Hai sa le aratam scurt, ce inseamna vointa celor multi!
      Votati DA !

      Ștergere
    2. Toti "boii" cu drept de vot vom da lu' basescu-n bot!
      Hai la referendum!

      Ștergere
  5. Tensiune mare? Suficienta sa-i zbirleasca parul pe chelie capitanului de jucarie ?
    Sa-l trimitem pe mare,sa se ude pe picioare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Neatza buna la Zoo +9!
    Czare la trecute fix 2, sa ne lingi pe oaua si sa razbuzezi prazul noua!

    RăspundețiȘtergere
  7. Miercuri mă întorc la Cotroceni, afirmă Băsescu.
    =================
    Traian Băsescu a declarat la postul public de televiziune că în urma referendumului de duminică acesta se va întoarce la Cotroceni pentru a-și relua atribuţiilor de preşedinte.

    Invitat în cadrul unei emisiuni a TVR, preşedintele suspendat a fost invitat să spună ce va face dacă referendumul va fi validat şi va consfinţi demiterea sa.

    ”Dacă Biroul Electoral Central validează referendumul, nu are cine să se opună. Apoi urmează validarea de către Curtea Constituţională şi s-a validat decizia. Ce vă pot spune: miercuri sunt înapoi la Cotroceni”, a declarat Traian Băsescu.

    Preşedintele a spus că o eventuală demitere a sa prin referendum ar putea avea efecte catastrofale pentru România. “Imaginaţi-vă neîntoarcerea mea la Cotroceni. Înseamnă trei luni de instabilitate până la alegerile prezidenţiale, timp în care România nu are preşedinte. Înseamnă izolarea politică a României (…) Mai poate suporta ţara asta trei luni de instabilitate? Nu. De asta nu condamn PDL-ul”, a spus Băsescu, referindu-se la decizia democrat-liberalilor de a cere simpatizanţilor lor să nu participe la plebiscit.
    =====================
    Omul este paranoic!
    100% Nicolae Ceausescu!
    Ambii se credeau de neînlocuit, cei mai iubiti fi ai poporului!
    Vorba lui CTP: daca Basescu nu va fi DEMIS, urmeaza in Romania IADUL!
    Cu bolnavii la cap, este PERICULOS sa te pui! Nu au mama, nu au tata!

    RăspundețiȘtergere
  8. CT Popescu: Mă întreb dacă Băsescu se mai află în toate facultăţile mintale.
    ====================
    CT Popescu a explicat într-o intervenție telefonică la Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, că el a încercat să rămână subiectiv până în momentul în care Băsescu ”ne-a comunicat mie și populației că suntem niște boi”.

    Eu am încercat să rămân neutral, subiectiv. Am spus că nu vin la vot dacă Parlamentul nu acceptă decizia CCR privind cvorumul de 50% plus 1. Am avut această atitudine până domnul Băsescu ne-a comunicat mie şi populaţiei că suntem nişte boi. Din moment ce şi-a schimbat de 5 ori declaraţiile, e vorba de constituţie, de democraţie, pe care nu le poţi schimba în mai puţin de 24 de ore. Acum o oră a spus din nou că merge la vot.

    Ce face el acum este josnic, este o coborâre în proprii săi ochi. Nu am crezut că îşi va călca în halul ăsta pe orgoliu şi pe mândrie.

    Legea cvorumului este călcarea constituţiei în spiritul ei. Spiritul era ca oamenii să vină la vot, ca preşedintele să fie demis doar dacă un număr destul de mare votează pentru demitere. Însă PDL atacă acum pe cealaltă parte, boicotează votul cerând populaţiei neprezentarea la vot. Prin acest boicot ei calcă spiritul constituţiei.

    Avem de-a face cu o încălcare flagrantă a spiritului constituţiei. Deja încep să mă întreb dacă se mai află în toate facultăţile mintale, cand am auzit acum că se duce la vot.

    RăspundețiȘtergere
  9. Băsescu, critici dure din partea analiştilor americani
    Lucian Negrea / 25 Jul 2012 11:29 Salveaza PDFPrintEmail2 comentarii129 accesari
    Traian Băsescu a încercat să ducă lupta pentru supendare în afara graniţelor României. Imediat după supendare Băsescu şi PDL s-au folosit de toate canalele pentru a informa, în viziunea proprie, ceea ce se întâmplă în România. Analiştii de la Centrul pentru Progresul American au realizat o analiză prin care contrazic toate argumentele pe care le-a invocat Băsescu în Europa. Centrul pentru Progres American notează că suspendarea lui Băsescu este constitţională şi remarcă eforturile lui Ponta de a menţine un echilibru cu instituţiile internaţionale în timpul acestei crize politice.

    “Băsescu s-a confruntat cu acuzaţii de corupţie, fraudă electorală şi încălcarea flagrantă a Constituţiei de când a devenit preşedinte în 2004. Băsescu a fost pus sub acuzare, dar a fost apărat de ministrul Justiţiei de atunci, Monica Macovei”, notează analiştii americani.

    “Băsescu a devenit extrem de nepopular şi încearcă cu disperare să reînvie capitalul său politic şi a încercat cu disperare să implice instituţiile statului în favoarea sa. Românii şi-au pierdut încrederea în preşedinte după e acesta a anunţat măsurile de austeritate şi a avut o seri de încălcări grave ale Constituţiei”, mai notează analiştii de la Centrul American pentru progres.

    Analiştii mai notează şi faptul că Băsescu are o luptă personală cu premierul Victor Ponta. Ei notează că în timp ce Băsescu caută să-l decredibilizeze, Ponta a luat o serie de măsuri economice apreciate la nivel european. “În paralel, noul prim-ministru a promis să crească salariile bugetarilor şi a luat decizia ca pensionarii să primească înapoi banii sustraşi ilegal”, se notează în analiza specialiştilor americani.

    Vezi aici întreaga analiză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. “Băsescu s-a confruntat cu acuzaţii de corupţie, fraudă electorală şi încălcarea flagrantă a Constituţiei de când a devenit preşedinte în 2004. Băsescu a fost pus sub acuzare, dar a fost apărat de ministrul Justiţiei de atunci, Monica Macovei”, notează analiştii americani.
      =================
      DA, poate asa afla si altii adevarul!
      Inclusiv "boii" de romani, cum ii place lui Basescu sa ne spuna!

      Ștergere
    2. Sefu, BOI sper ca nu vine de la ..BOUreanu ?

      Ștergere
    3. Domnule Admin, sa-l iau in...coarne pe basinosu mincinosu ca nu ne lasa pe noi, boii de boi, in pace, pe imas?! Dupa cum vedeti, mi-am schimbat softul de expresie. L-am lasat pe ala micu', CEZAR nepotu', la zeci de stanjeni distanta. Hai la vot, sa scapam de idihot!

      Ștergere
    4. Maaa, da ce mare bou esti!!!Adica esti un bou mare!Asa ca noi!

      Ștergere
    5. Cel mai mare! O tona jumate. MuuuuuuuuuuTU!

      Ștergere
    6. Sefu, daca i se scoala lui BOUreanu si-l plagiaza pe Ungureanu ??
      Adica o sa fim bourenii lui ?

      Ștergere
  10. Veniti la vot!
    Banateni, regateni,olteni,moldoveni trebuie sa-i supliniti pe cei 2 mil. de unguri care nu vor veni!

    RăspundețiȘtergere
  11. TRAIASCA BASESCU! MULTI ANI LA jILAVA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. @13:54.
    Ai informatii proaste.EU TRAIESC AICI, INTRE EI!Popa le-a ordonat, pardon,predicat sa stea acasa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Veniti la vot!
    Adunati-va cateii,pisicile,purceii,viteii,soacrele ...Toata suflarea trebuie sa voteze!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum am "prins" una care arata marlania basinosului si gastii lui de derbedei.
    7 primari din zona Vaslui, anchetati pentru retinerea buletinelor votantilor. Javra ordinara? E putin spus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu schimbai softul,te suspectam ca ai facut scoala cu acceleratul.Cu EBA, adica.

      Ștergere
    2. Inca una acum pe A3 (nu autostrada) Anchete la caracatita presei pro-basescu.B 1, Evenimentul si Capital,Realitatea Media

      Ștergere
    3. Serios! Si cu softul acela, o depaseam fluierand pe toanta mica a lu tac'su! Asta e analfabeta de analfabeta! Ma jignesti!

      Ștergere
  15. BAIIIII VOTATI-L PE IDOLUL MEU BASESCU!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, Sigur ca votam DA! Mai ales noi doi, boule mic ce esti tu!

      Ștergere
    2. Acum vad ca esti o clona a lui CEZAR micul bou. Dar si oaia Dolly a avut o clona! Si nu s-a suparat nimeni. Maine, poimaine, mai vezi un BOULIAC prin blogosfera.

      Ștergere
    3. Noi nu suntem clone, da suntem ..boi!Ca tine!Si ca tine vom vota! Sigur DA!

      Ștergere
    4. E un FALUS_PEDELAC care se ascund sub diverse culori!!

      Ștergere
    5. Czar,stiam de mult ca esti un falus.De vreo ..doi ani !Atunci nici nu stiai ce esti, m-ai intrebat ce inseamna.Dar ai evoluat, acum esti un ANUS.

      Ștergere
  16. Am plecat la rumegat ca i-am inrosit spatiul de comentarii adminului. Muuuuuuuuuuuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te mai asteptam la pascut.Aici iarba e grasa, numa buna de coasa.

      Ștergere
    2. “Am discutat cu un parlamentar USL care imi spunea ca ei sunt linistiti pentru ca musiu Crin va ramane la Cotroceni pentru ca “avem un plan beton”, care spune asa: Traian Basescu o sa cada in capcana USL, dupa ce impreuna cu PDL a decis marti boicotarea referendumului pentru demiterea presedintelui din 29 iulie 2012. Daca referendum-ul nu e valid (“cvorum” de jumatate plus unu din numarul de persoane de pe listele electorale), nu poate produce efecte juridice si nu schimba nimic situatia actuala, adica se mentine suspendarea lui Traian Basescu printr-o hotarare pe care o va vota actuala majoritate USL din Parlament! Asta pana se va hotari cu DA sau NU asupra demiterii, demitere care nu poate opera in lipsa unui NOU referendum se va organiza odata cu alegerile parlamentare…”, scrie Urban pe Facebook.

      Ștergere
    3. Dormiti tu-va in gura de rablagiti ! Parca nu o sa aveti timp cand o sa puneti pula in tavan!!

      Ștergere
  17. @15:07.
    Ghertoi! Ghertoi , merge ?? Tocmai ce l-am auzit pe rrrromanul Voicu rostindu-l.Mi-a placut, rimeaza cu gugurloi.Adica Czar.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mergeti la vot! Sa scapam de GHERTOI!
    VOTATI DA!

    RăspundețiȘtergere
  19. ,, Iepurașul umbla vesel prin pădure când o zărește pe Vulpe și începe să o studieze atent. Vulpea, intrigată, îl întreabă:

    – Ce ai, bre, Iepurașule, de te uiți așa la mine?

    – Păi, uite, cumătro, îmi fac lucrarea de diplomă.

    – Așa… și despre ce scrii tu acolo?

    – Am un capitol care se cheamă: „Ghid pentru împăierea vulpilor pentru uzul iepurilor”.

    – Ia, fugi de-aici! Cine ar putea crede că e posibil așa ceva? Vulpi împăiate de iepuri…


    – Dacă nu mă crezi, hai la mine în vizuină să-ți arat, o înfruntă Iepurașul.

    Vulpea intră, dar nu mai ieși de-acolo.

    La fel pățiră, pe rând, și Lupul, și Ursul.

    În cele din urmă, din vizuina Iepurașului ieși Leul și zise:

    – Ei, gata? Mai avem pe careva?

    – Nu, șefu’, asta-i tot.



    Morala: Nu contează ce temă ți-ai ales la lucrarea de licență, ci contează cine e îndrumătorul. ,,




    Oare la referendum ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Muei,asta cu ,,rasuflata,, ,nu poti tu s-o ,,umfli,,? Iti dau si stutz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,mie-mi plac ..prospaturile!Pe astea trecute, umfla-le tu!

      Ștergere
    2. Bine.Hoasca lu'cuCos ti-e buna?

      Ștergere
    3. As umfla-o, de ce nu?!Tie ti-ar fi potrivita la fix matraguna cu breton.Sau Pora!

      Ștergere
  21. Cezar maimuca se stuche prin elicea unui vaporas cu unul zis ,,maiag,,.
    Parerea mea este ca maimutoiul ar trebui sa-i fut-un sut in coaie ,,unsurosului,,.
    Da' pitecantropu-i sadic...

    RăspundețiȘtergere
  22. CINE NU MERGE LA VOT _ ARE NEVASTA CURVA!!!~Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  23. Muei,caft pe muianu 10 !!!

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,..la sesizarea institutiilor statului abilitate in acest sens poti fi identificat (adresa IP) si daca se constata incalcarea prevederilor legale postasul iti poate aduce o draga citatie exact la tine in Urziceni(consulta administratorul site-ului)...,,

    RăspundețiȘtergere
  25. La căutarea pe Google a cuvântului „plagiator”, motorul de căutare trimite utilizatorii direct la pagina personală a lui Victor Ponta, acesta fiind primul rezultat afişat.

    Mai mult, toată prima pagină de rezultate date de Google la căutarea „plagiator” îi este rezervată lui Victor Ponta. Toate sunt linkuri spre materiale legate de scandalul copy-paste în care este implicat premierul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' n-ai incercat la ,,prostanac,,? Sau cu oglinda ?!!!

      Ștergere
  26. La vot!Maimute,tigri,lei,dolari,leoparzi,boi,vaci,cocosi si pitigoi!Un DA lui Ghertoi!

    RăspundețiȘtergere
  27. Numai sa nu apara ,,japonezul ,,!

    RăspundețiȘtergere
  28. ATENTIE!
    Vila Dante! 1 MILION euro in renovari si amenajri, in vreme ce salariile, pensiile si ajutoarele sociale erau taiate, inghetate ... Sunt siderat! Nu-mi vine a crede ca se pregatea "viloiul", pentru pensionarul Basescu! Merita sa cercetam, sa verificam atent!
    Iar daca DA, merita pe 29, un DA cat Cehlaul!
    10 milioane de "numai": DA!

    RăspundețiȘtergere
  29. Cu sau fara ,,Dante,, ,numai pentru aparitiile in care se credea ,,presidente,, ,putoiul dictaturii trebuieste trimis cu chirie.
    La ,,Nastase patru case ,, !

    RăspundețiȘtergere
  30. Chioru vrea Vila Dante ?? Io zic sa-i dam Vila Infern.Pe viata!

    RăspundețiȘtergere
  31. La chIoru la poarta
    Este-o mita moarta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mita-i moarta si umflata
      Base zice catre gloata:
      Alelelei, puiuti de daci,
      Stati acas si boicotati!

      Ștergere
  32. Poate va place teatrul!

    ,,...Aşadar, printre ăia săltaţi ieri de PITICOT pentru evaziune se află şi un nene, şef barosan în ANAF, care avea acasă 600.000 de euro, bani gheaţă! plus o declaraţie de avere cel puţin halucinantă. Milioane de euro, în cont sau împrumutaţi unor cumetri, etc. Ce se poate găsi în declaraţia de avere a unui bugetar onest!
    Ei bine, p'ăsta nu l-au găjbit boii ăia de ANI, care în schimb l-au executat scurt pe Mircea Diaconu, ...''

    RESTUL...
    http://constantingheorghe.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  33. E BAi mare, veniti la vot!

    RăspundețiȘtergere
  34. Buei,mita din poarta matelotului nu-i rapanila al nostru? Ca poate avea audienta in vechea problema a cuadraturii cercului .
    Forma scurta ,unpr-ista suna cam asa :

    Ori asta-i legea relativitatii restrinsa la huoOprea ?

    RăspundețiȘtergere
  35. Mei, va place noua mea fizionomie dupa operatia estetica/schimbare de sex?

    RăspundețiȘtergere
  36. ,, În toamnă, la Bucureşti este programat congresul PPE, acţiune politică gândită din 2011, ca un sprijin pentru regimul Boc- Băsescu, în campania electorală a anului 2012. Capitala României figurează încă drept gazdă a evenimentului pe site-ul PPE dar de cine vor fi primiţi cu braţele deschise şI cu flori şefii de guvern şi liderii reprezentativi ai dreptei europene? ,,

    RăspundețiȘtergere
  37. http://ionutvulpescu.wordpress.com/2012/07/02/

    RăspundețiȘtergere
  38. Băsescu:
    Îndemn românii să nu se prezinte la vot la referendum.
    ==============
    Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, miercuri, că îndemnul său către alegători este să nu se prezinte la vot la referendum.
    "Îndemnul meu este să nu se prezinte la vot, dar să înţeleagă de ce eu, ca şef al statului, nu pot refuza o instituţie fundamentală a statului român. Dacă n-aş fi preşedintele României, nici eu nu m-aş duce să validez o lovitură de stat", a spus Băsescu la RRA.

    "Voi considera că cei care au votat «Nu» şi cei care au refuzat să fie parte a loviturii de stat nu au fost de acord cu soluţia propusă de cei 256 de parlamentari conduşi de domnul Ponta, de Crin Antonescu şi din umbră de Dan Voiculescu", a mai spus Băsescu.

    Îndemnul preşedintelui suspendat Traian Băsescu vine la o zi după ce a anunţat că va merge la vot duminică, precizând că înţelege totuşi decizia PDL de a-şi îndemna simpatizanţii să nu participe la referendumul din 29 iulie deoarece nu poate fi asigurată corectitudinea plebiscitului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Voi considera că cei care au votat «Nu» şi cei care au refuzat să fie parte a loviturii de stat nu au fost de acord cu soluţia propusă de cei 256 de parlamentari conduşi de domnul Ponta, de Crin Antonescu şi din umbră de Dan Voiculescu", a mai spus Băsescu.
      =====================
      Iata, se confirma MAGARIA/FURACIUNEA pdl-ista!
      Se recunoaste explicit ca fiind rusinos de putini la VOT, au preferat sa se ascunda in POTENTIALA MASA MARE a celor care NU merg de regula la vot, ca apoi sa urle de bucurie: iata cati de multi putem fi! Noi, cei care nu am votat,suntem TOTI pro/Basescu!
      Bey, astia si cand DORM FURA, sau se viseaza la furat!

      Ștergere
    2. Sa facem ca la fotbal!
      Iesim cu totii, inclusiv "nehotaratii", la VOT!
      Atunci sa vezi belea, pe capul pdl-acilor!
      Vor ramane acasa, doar ei de ei!
      Hmmm... ar fi prea frumos!

      Ștergere
  39. NB la ZOO + S 9!
    Cezare la fix trecute 9 sa ne tragi frina de mina noua!

    RăspundețiȘtergere
  40. Neatza buna la Zoo + S9!
    Cezaruica muica, la ora doua sa ne mingai pe oaua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marsssss in PIZDA MA-tiiiiiiii

      Ștergere
    2. Ba pe-a chizdulicii mamitzicii tale!!!
      Czarele, Czarele sa-ti dau niste frichinele sa ne scarpini pe buci cu ele! Si mai ia un ALUPIGUS tocmai de la Viseul de Sus...

      Ștergere
  41. Buna dimineata si pace voua!Imi exprim indignarea fata de interesul acordat doar unui exponat al stabilimentului, respectiv mascota Czar.Toate dobitoacele merita a fi bagate in seama.Daca si aici merge cu spaga,simpatii si apartenenta politica,atunci E BAi mare,belea cum spun sudistii.In acest caz, imi rezerv dreptul de-a saluta doar...BOII!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza!
      La tătă lumea si toate lighioanele!

      Ștergere
    2. Daca numaqi Czar are valoare ...ce vrei...!!

      Ștergere
    3. 08:58.Cred ca aveti aceeasi ..valoare!

      Ștergere
  42. Sa-l facem chirias pe hotoman!

    RăspundețiȘtergere
  43. Mai votati-l pe Basescu presedinte ca e un om cu-minte. Ca mi-a crescut pensioara si-l iubeste Timisoara!

    RăspundețiȘtergere
  44. Se cunoaște că Ponta are consilier personal un general american(Wesley Clark)


    John Podesta
    Centrul American pentru Progres, organizaţie condusă de foşti şi actuali influenţi formatori de opinie afiliaţi Partidului Democrat, din rândurile căruia provine şi preşedintele în exerciţiu, Barack Obama, a publicat o analiză semnată de John Podesta, fost șef al echipei președintelui Clinton, în care tratează pe larg situația politică recentă din Romania, criticînd reacțiile unor influenți formatori de opinie care induc în eroare cu bună stiință.

    Iată cîteva din constatările reputatului politolog:

    „Pretenţiile unor reputaţi comentatori internaţionali, precum Washington Post sau The Economist, conform cărora primul ministru Victor Ponta a subminat democraţia din România prin suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, ameninţând stabilitatea economică, nu sunt doar greşite, ci induc în eroare cu bună ştiinţă. La o analiză mai atentă a acţiunilor mai mult sau mai puţin recente ale preşedintelui suspendat, precum şi a recentelor decizii ale Curţii Constituţionale în această privinţă, se constată că primul ministru apără, de fapt, democraţia!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...CONTINUARE _ARMYA BLOG !
      NU BAGATI FALUSUL IN SEAMA ! DATI CLIK PE NUME SI DESCOPERITI HOTUL>>>...PARDON PEDELACUL JEGOS!!

      Ștergere
  45. Bai maimuca sa ne scarpini pe buca!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU , CEZAR , SUNT MEMBRU DE PARTID UNPR ALA AL LUI BERNEVEC OPREA !
      FRATI ROMANI - MERGETI LA VOT SI VOTATI IN DEPLIN ACORD CU CONSTIINTA VOASTRA !
      BOICOTUL , NU ESTE O SOLUTIE ! PERICOLUL CA TARA SA INTRE IN HAOS ESTE ENORM !
      CU UN VOT NU SI 5.000.000 DA - NU SE POATE INTOARCE LA COTROCENI !!
      DUMNEZEU SA VA DEA MINTE SA INTELEGETI SI SA ACTIONATI CA ATARE !
      USL VA CERE DOAR SA VOTATI ASA CUM DORITI ! NIMIC ALTCEVA!!

      Ștergere
    2. E un FALUS adica un PEDELAK JEGOS CLIK PE NUME!!

      Ștergere
    3. Baaa, eu prefer ...falusul!

      Ștergere
    4. Ia-L in GURA.....

      Ștergere
    5. 12:03.
      Cel putin eu ma aleg cu ceva veritabil, pe cand tu sugi ..o coada de maimuta.

      Ștergere
  46. CEZAR26 iulie 2012, 11:15
    "BOICOTUL , NU ESTE O SOLUTIE !"

    Anonim26 iulie 2012, 11:41
    "E un FALUS adica un PEDELAK JEGOS CLIK PE NUME!!"

    Completez: si PROST!
    Virgula intre subiect si predicat este cea mai buna dovada!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri