Google Translate

luni, 16 iulie 2012

Noi masuri de organizare a REFERENDUMULUI, pentru demiterea lui Băsescu. Se va desfăşura într-o singură zi, dar va fi prelungit programul secţiilor de votare. UPDATE. Machete referendum. Citeste, copiaza si da mai departe!


Surse din USL au declarat pentru gândul că referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu se va desfăşura într-o singură zi, dar va fi prelungit programul secţiilor de votare, referendumul urmând să aibă loc între orele 07.00 şi 22.00.
Totodată, pentru validarea referendumului, Victor Ponta a declarat la Gândul Live că trebuie să se prezinte 50% plus unu din cei înscrişi pe listele electorale.

Primul-ministru Victor Ponta şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului se vor întâlni astăzi la Palatul Cotroceni pentru a lua decizia finală în privinţa legii referendumului. Parlamentul a fost convocat în această săptămână în sesiune extraordinară, marţi la Senat şi miercuri în Camera Deputaţilor, pentru a modifica legea referendumului şi pentru a stabili atribuţiile Curţii Constituţionale.

UPDATE 18:15 Preşedintele interimar, Crin Antonescu, susţine declaraţii de presă, la ora 19.00.


UPDATE 18.00 Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, luni, la începutul întâlnirii de la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta şi preşedinţii celor două Camere, că a convenit cu prim-ministrul ca
în sesiunea extraordinară să fie pusă în acord OUG privind atribuţiile CC cu decizia Curţii.

Liderii USL au declarat la finele săptămânii trecute că ar fi posibil ca referendumul pentru demitere să aibă loc în două zile. Surse USL au declarat pentru gândul că s-a abandonat această idee, urmând să fie prelungit programul secţiilor de vot, acestea urmând să fie deschise pe 29 iulie, de la ora 07.00 la orele 22.00. În programul iniţial, cetăţenii puteau vota între orele 08.00 şi 20.00.
Astfel, programul a fost extins cu trei ore.

Premierul Victor Ponta a declarat la Gândul Live că legea referendumului va fi modificată potrivit deciziei Curţii Constituţionale, astfel încât preşedintele să fie demis cu votul majorităţii, dacă la urne se prezintă jumătate plus unu din cei înscrişi pe listele electorale.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, le-a cerut liderilor USL să spunâ cât mai repede care sunt condiţiile în care se va desfăşura referendumul pentru demiterea sa.

Antonescu a precizat că al doilea subiect de interes ce trebuie discutat priveşte legislaţia în domeniul referendumului.

Sursa:
EXCLUSIV. VOT PÂNĂ LA ORA 10 NOAPTEA - Cum vor să organizeze Ponta şi Antonescu REFERENDUMUL pentru demiterea lui Băsescu


Tineti aproape!
Stiri in curs de actualizare!
Urmariti si comentariile, contributiile cititorilor blogului!
Tuturor, cititori si comentatori, tin sa va multumesc!

===================================
 UPDATE 1.
Machete referendum.
Citeste, copiaza si da mai departe!
==========================









======================


UPDATE 2.
Unde se va retrage Traian Băsescu dacă va fi demis la referendum
=============

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a susţinut la România TV că se lasă de politică dacă va fi demis la referndum, iar, dacă va fi nevoit să plece de la Cotroceni şi-şi va pierde dreptul la casa de protocol, ia în calcul să se mute în apartamentul din Mihăileanu.
“Casa din Mihăileanu e luată legal, nu am nicio problemă cu ea”,
a declarat Băsescu.
“Când eşti demis, nu mai ai dreptul nici la indemnizaţie, nici la casă. Avem apartamentul din Mihăileanu. Celebrul apartament din Mihăileanu. Nu vă faceţi iluzii că rămân în politică. E basta”,
a spus Băsescu, la RTV, întrebat ce va face dacă va pierde la referendumul din 29 iulie.

Preşedintele suspendat a spus că nu se simte obosit, la 60 de ani, şi că are “un sistem de autoprotecţie” pentru tensiunile politice.
========================
=============

73 de comentarii:

  1. Am ezitat un pic ... sa pun sau nu poza cu Ponta-Antonescu veseli, ciocnind un pahar cu sampanie! Da, m-am hotarat! Am pus-o! Da, imi doresc o viata normala! Da, imi doresc ca Presedintele sa fie in relatii excelente cu Primul Ministru, cu intreg Guvernul, cu Parlamentul, celelalte institutii ale statului! Da, vreau sa revenim cu totii la normalitate!
    Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aprob pozitiv!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu va fi cu noi, va fi ROMAN in 29 iulie 2012!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa sa ramana ! Frumosi si destepti

    RăspundețiȘtergere
  5. UPDATE, Gandul.info:
    Crin Antonescu a anunţat că a promulgat legea referendumului în forma adoptată de parlament şi declarată constituţională de CCR în măsura în care pentru validare este nevoie de prezenţa la vot a 50 la sută plus unu dintre alegătorii înscrişi în listele electorale permanente.

    "Am decis să promulg legea de modificare a legii referendumului, aşa cum a fost ea votată de Parlament, aşa cum a trecut prin Curtea Constituţională. În faţa deciziei Parlamentului şi CCR am considerat că este mai puţin important punctul meu de vedere, am promulgat această lege. Cred că am închis unul din subiectele fierbinţi de dezbatere. Unul din motive pentru care am decis să promulg legea este că înţeleg întotdeauna să pun interesul naţional în faţa celui partizan", a spus Antonescu.

    Preşedintele interimar a susţinut că referendumul de demitere se va desfăşura într-o singură zi, pe 29 iulie, programul secţiilor de votare putând fi prelungit. "Legea precizează clar că referendumul se va desfăşura într-o singură zi. Este stabillită ziua 29 iulie. Proiectul legii prevede o zi. Sigur că i-am împărtăşit primului ministru preocuparea mea ca indiferent de condiţiile pe care legea le stabileşte cât mai mulţi cetăţeni să aibă fizic dreptul de a vota. Prelungirea orelor, s-ar putea face de la ora 07.00 la ora 22.00 - 23.00, un număr mare de secţii în ţară şi străinătate. Este obligaţia mea să asigură dreptul oricui doreşte să poate fi respectat", a spus Antonescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antonescu îi răspunde lui Băsescu: "Ceea ce în aceste zile aceşti oameni au făcut în presa internaţională, în mediile politice, este un lucru pe care nu l-aş putea califica decât crimă împotriva acestei ţări"

      Crin Antonescu a ţinut să răspundă şi criticilor aduse astăzi de preşedintele suspendat Traian Băsescu care l-a acuzat că minte atunci când neagă existenţa unor solicitări venite din partea Comisiei Europene. "S-a vorbit despre minciuni de la acest pupitru. De la acest pupitru nu am făcut nicio referire la primarul Constanţei şi dacă face politică mă retrag din viaţa politică, dacă nu, ştim încă o dată cine este mincinos. Când am spus că nu exista un document oficial care să i se pună nişte condiţii premierului am spus adevărul. La Administraţia Prezidenţială nu a ajuns vreun document de la Comisia Europeană, am spus adevărul", s-a apărat Antonescu.

      Totodată, el a reclamat o campanie de dezimformare la adresa României. "România se află sub un asalt de dezinformare, într-o situaţia dificială, adusă de oameni disperaţi că-şi pierd scaunul şi puterea. Ceea ce în aceste zile aceşti oameni au făcut în presa internaţională, în mediile politice este un lucru pe care nu l-aş putea califica decât crimă împotriva acestei ţări ".

      Cât priveşte criticile privind implicarea sa politică prin participarea la mitingul de la Timişoara, Antonescu a afirmat că a fost "la un miting organizat de societatea civilă pentru a-mi spune foarte limpede părerea despre două teme, că cetăţenii trebuie să se exprime la acest referendum şi în al doilea rând să vorbesc oamenilor despre drepturile inalienabile ale României".

      "Monica Macovei şi Traian Băsescu nu pot scoate România din UE pentru că nu ei au adus-o acolo. Nu ştiu dacă voi mai participa la mitinguri, nu exclud pe marginea acestei ipoteze, cred că sunt teme pe care am dreptul să mă exprim public", a mai comentat Antonescu.

      Pe de altă parte, preşedintele interimar a salutat măsurile luate astăzi de guvern. "Erau aşteptate de multă vreme, de mediul de afaceri în primul rând. Acest Guvern ştie să facă o ierarhie de priorităţi, de la plata TVA şi până la deductibillităţile pentru cercetare există o înţelegere a faptului că fără măsuri de creştere economică, care să dea oxigen mediului de afaceri şi să crească numărul locurilor de muncă", a spus Antonescu.
      Gandul.info

      Ștergere
  6. Băsescu, despre mitingul USL de la Iaşi:
    "...., poate o punem de-o bătaie"!
    ==============
    Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, luni, că va participa la mitingul PDL de la Iaşi doar în măsura în care se vor respecta măsurile de siguranţă, comentând astfel situaţia că şi USL organizează un miting în proximitate.

    Traian Băsescu a fost întrebat dacă va lua parte la mitingul PDL organizat pentru susţinerea sa la Iaşi, el răspunzând că va participa la eveniment doar dacă se respectă măsurile de siguranţă.

    "E gândirea bolşevică a PSD, poate o punem de-o bătaie", a mai comentat Băsescu faptul că Primăria din Iaşi a autorizat două mitinguri electorale suprapuse în acelaşi interval orar în două pieţe din centrul oraşului.

    PDL va organiza cele două mitinguri de susţinere a lui Traian Băsescu la Iaşi şi la Bucureşti, la care speră să participe şi Traian Băsescu, a declarat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

    Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că nu vede cu ochi buni aceste mitinguri, Vasile Blaga a spus: "Eu v-am spus ce va face PDL, va organiza cele două mitinguri".

    El a precizat că PDL aşteaptă foarte multă lume să participe la mitingurile de la Iaşi şi de la Bucureşti, care vor fi organizate după calendarul stabilit, şi anume sâmbătă, 21 iulie, ora 11.00, la Iaşi, la Palatul Culturii şi joi, 26 iulie, ora 19.00, la Bucureşti, în Piaţa Revoluţiei.

    Întrebat dacă preşedintele suspendat va participa la mitingul de la Iaşi, Blaga a răspuns: "Sper să vină".
    Am citat si IO, tot din Gandul.
    ================
    Golanii, tot golani raman!
    Dupa atatea incaierari cu romanii, ura generalizata varsata zi de zi timp de 8 ani, acum viseaza si o ... bataie! Fereasca Dumnezeu, D-le Presedinte suspendat Basescu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihai Răzvan Ungureanu a fost huiduit de revoluţionari, la Timişoara.
    Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost huiduit, luni seară, în Piaţa Operei din Timişoara, de către un grup de revoluţionari care manifestau împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

    Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu s-a plimbat, luni seară, prin Piaţa Operei din Timişoara, alături de peste 200 de susţinători ai preşedintelui suspendat Traian Băsescu. În piaţă se aflau şi aproximativ 15 revoluţionari care manifestau împotriva lui Traian Băsescu şi care au strigat "MRU şi ai lui să se ducă dracului", "Băsescu la puşcărie" şi "Jos Băsescu".

    La un moment dat, în timp ce susţinătorii preşedintelui suspendat strigau lozinci precum "Băsescu" şi "Traian Băsescu", unul dintre revoluţionari s-a apropiat de Ungureanu şi i-a spus: "Cine v-a permis la Monumentul Eroilor să strigaţi Băsescu? . Cum v-aţi permis să strigaţi în faţa altarului «Trăiască Băsescu?»".

    Bărbatul a fost ridicat de jandarmi, iar în acel moment ceilalţi revoluţionari au început să îl huiduie pe Ungureanu.

    Bărbatul a fost dus în holul Rectoratului Universităţii Politehnica, aflat în Piaţa Operei.

    Participanţii la promenadă, în frunte cu Mihai Răzvan Ungureanu, şi-au continuat plimbarea până în faţa Operei, unde s-au oprit şi au rostit câteva discursuri scurte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Primesc pe e-mail o poza cu Basescu decorind militari romani cu un text halucinant:
    "TRAIAN BASESCU A respectat ARMATA REALA. Niciodata pe cei care si-au obtinut gradele militare in vremea COMUNISMULUI, in functie NU de numarul si importanta actelor de eroism, ci in functie de disponibilitatea de a prea-mari Conducatorul vremii.
    Patima alcoolului, chiolhanurile nesfarsite organizate prin misiuni si munca pe tarlalele patriei NU DAU DREPTUL NIMANUI DREPTUL MORAL DE A SE CONSIDERA "MILITAR" SI DE A PRETINDE PRIVILEGII CE DRIVA DIN ACEST STATUT.
    Traian Basescu NU a respectat niciodata asa-zisii militari care au tras in tinerii iesiti in strada in decembrie 89 ca sa traim in democratie. Lor le-a taiat PENSIILE NESIMTITE.
    Pentru asta trebuie demis? Evident ca NU!"
    Oare la asta se referea ministrul Dobritoiu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trimite-mi te rog poza pe e-mail!
      S-o punem aici, s-o vada toata natia!

      Ștergere
    2. Salut Vasile! Mai apari si tu pe aici? Ca de cand nu te-am vazut...
      NU POT CREDE ASA CEVA! Deja a compromis gradele militare prin acordarea acestora (mai ales a celor superioare)unor lachei ai "marinelului" Am mai zis c-am sa ies in Piata Publica si-o sa mi le ard (gradele)in semn de protest. S-a intrecut orice masura!

      Ștergere
    3. Salut Victore!
      Gradele nu le vom arde in nicio imprejurare!
      Noi am muncit pentru aceste grade, nu le-am primit la apelul bocancilor si nici ca recompense pentru servicii aduse unora sau altora! Noi am servit tara, poporul! Entitati in care am crezut, si pentru care am jurat credinta!

      Ștergere
    4. Te salut si eu, Victore, oricine ai fi! Admin-ul nostru isi mai arata fata printre noi, desi, uneori, ii simtim prezenta..incognito!Atunci cand ne mai tempereaza sau, dimpotriva, ne incita.

      Ștergere
    5. Victore, decat sa dai curs unui impuls piroman de moment, mai bine ...arde o palinca.Sau o femeie!

      Ștergere
    6. Da sa ai grija, bre, muierea sa nu fie din alea...misandre,cum le zici tu!Sau,Doamne feri,nimfomana..ca te arde ea pana cand devii cenusa.

      Ștergere
    7. 1. http://www.facebook.com/pages/Traian-Basescu-Source/369703363055822
      2. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=F2S_7EMFzFg&NR=1

      Cu stima!

      Ștergere
    8. Tot eu (18.07 09:52)
      Sa nu fiu inteles gresit!
      Am raspuns rugamintii Admin (16.07 22:29).
      Cu stima!

      Ștergere
    9. Mulumiri pentru sfaturi, Vasile! Tie, si prieenilor anonimi!
      Ma duc sa le ard! Nu, nu gradele, muierea si palinca!

      Ștergere
  9. Stie cineva daca intre Jilava si Rahova baSecu ar avea vreo preferinta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Lui Basecu ii place jocul de table, deci e mai buna o gherla.

    RăspundețiȘtergere
  11. ANTONESCU UN GADAFFI DE DAMBOVITA
    APEL CATRE MILITARII ROMANI
    CARE DORESC SA RAMANA IN EUROPA !
    Tentativa de acaparare a puterii totale în stat a îngrozit atât Bruxelles-ul, cât şi statele-cheie ale UE prin ferocitatea ei, mesajul transmis de USL şi acoliţii din Legislativ fiind analog celui al mineriadei lui Ion Iliescu din iunie 1990
    "Habar n-aveţi voi de ce suntem în stare, la noi acasă facem ce vrem, iar voi sunteţi buni doar pentru a fi mulşi de bani."
    Ca atare, stupidele afronturi ale preşedintelui interimar şi premierului României, potrivit cărora ţara nu este o "colonie" a Bruxelles-ului sau Berlinului, nu vor fi uitate prea curând pe scena politică europeană. Cât despre Antonescu, acesta a dat, vineri, o primă audiţie pentru rolul lui Gaddafi de Dâmboviţa, decis să impună reversul Primăverii Arabe. Românii sunt cei care vor decide până la urmă dacă un asemenea destin le este pe plac sau nu.
    Românii şi în special militarii trebuie să se mobilizeze urgent dacă doresc să mai aibă parte de un destin european la ei acasă. Doar de ei depinde, în aceste clipe de răscruce, viitorul ţării şi al lor personal. Pentru că jocul de-a suspendarea a luat o turnură dramatică pentru România, miza fiind între timp cu totul alta. Din nefericire pentru români, una incomensurabilă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey rapandula oplosita la blidele unora si altora,
      dar pasteaua, pasteaua ai reusit s-o iei?
      Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!!
      Bey muhaiaua tavernelor americane, tu ne dai noua lectii??
      Ia sa le pastrezi doar pentru tine si aurolacii tai!

      Ștergere
  12. Ponta depune mandatul, dacă Băsescu câştigă la referendum
    ===================
    Victor Ponta plusează în lupta cu Băsescu. După ce Crin Antonescu a anunţat că va demisiona dacă Băsescu câştigă şi Ponta a dat de înţeles că depune mandatul Guvernului.Chiar dacă Băsescu a anunţat că este gata să coabiteze cu USL, Ponta este ferm şi susţine poporul trebuie să aleagă: ori USL, ori Băsescu.

    “Dacă Băsescu câştigă la referendum, este dreptul domniei sale, înseamnă că poporul este alături de el şi atunci în mod clar trebuie să respectăm această decizie. Băsescu va avea inclusiv dreptul dat de poporul român de a spune cu cine doreşte să guverneze, să meargă mai departe. Eu voi considera atunci că un Guvern USL nu are legitimitatea dată de popor”, a spus Ponta.

    “Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu mă voi retrage definitiv din viaţa politică”, a spus Anotescu, care ulterior a reiterat de câteva ori această alegere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Netza buna la ZOO +9! Czare, maimuco sa ne mingai pe oaua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mars in PIZDA MA_TIIIIIII

      Ștergere
    2. Muei Handel,nu mai sta cu capuletele-n soare!

      Ștergere
    3. Sunt capitanul Soare. A intrebat cineva de mine?

      Ștergere
    4. Capitane,mai jos.Mergi mai jos si mai intreaba.

      Ștergere
    5. 'Nteles, sa traiti!

      Ștergere
    6. Sunt capitanul Val Vartej.
      Sa-l luam pe basitu-n vrej?

      Ștergere
    7. @12,47.
      Capitane, nu te-a cautat nimeni!Esti cam palid azi..du-te la culcare, poate ..visezi ceva frumoas! O luna dolofana,poate un Venus excitat..

      Ștergere
    8. Iar am hrana rece? M-am cam saturat!Sa ma schimbe capitanul Luna.

      Ștergere
    9. Cand ai acasa un ardei iute, vis.ezi la un ardei gras...

      Ștergere
  14. Departamentul anonimilor SIE actioneaza si pe acest blog ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Sondaj :Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    68%Da / 29%Nu / 3%Mă abțin ; Voturi: 36248

    RăspundețiȘtergere
  16. Decit sa-l lasam sa ajunga la Tirgoviste,mai bine il ajutam sa ajunga la Jilava !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adunaaaaaaaaaaaareaaaaaaaaaaaaaaaaa!
      Este ora fatidica!

      Ștergere
  17. http://www.youtube.com/watch?v=WIvmpHawDlY&feature=share

    RăspundețiȘtergere
  18. Ministerul Apărării Naţionale.
    Comunicat nr. 133.
    Data: 17.07.2012.

    COMUNICAT DE PRESĂ
    Prin ordine ale ministrului Apărării Naţionale, următoarele cadre militare au fost numite în funcţii, astfel:

    -generalul-locotenent Sorin Ioan, din funcţia de consilier coordonator domeniu în grupul consilierilor ministrului Apărării Naţionale, în funcţia de şef al Statului Major al Forţelor Terestre;

    -generalul-locotenent Cătălin-Ştefăniţă Zisu, din funcţia de comandant al Comandamentului Logistic Întrunit, în funcţia de consilier coordonator domeniu în grupul consilierilor ministrului Apărării Naţionale;

    -generalul-maior Ariton Ioniţă, din funcţia de şef al Statului Major al Forţelor Terestre, în funcţia de comandant al Comandamentului Logistic Întrunit;

    -generalul de brigadă Maricel Popa, din funcţia de şef al Direcţiei pregătirii teritoriului pentru apărare şi rechiziţii la Direcţia Generală Probleme Speciale din Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Problemelor Speciale, în funcţia de şef al Direcţiei audit intern;

    -colonelul inginer Teodor Incicaş, din funcţia de şef al Direcţiei audit intern, în funcţia de şef serviciu capabilităţi şi legături cu organizaţii internaţionale la Direcţia planificare strategică a Statului Major General;

    -generalul de flotilă aeriană Alexandru-Petru Găluşcă, din funcţia de şef instrucţie şi doctrină la Statul Major al Forţelor Aeriene, în funcţia de locţiitor pentru NATO şi UE la Reprezentanţa Militară a României la NATO şi UE, Bruxellles-Belgia, din structura Posturi permanente în străinătate a Statului Major General.

    Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca asta-i buna! Nu-l poate pune nici Dobritoiu cu botu' pe labe pe zisu? La ce sa-l consilieze ? Ca asta stie decat sa fure si sa santajeje.

      Ștergere
  19. PONTA = MILOSEVICI
    Sa clarificam lucrurile. Basescu nu trebuie suspendat ci impuscat. Procesul trebuie sa fie
    public, legal si televizat. Deschideti in limita timpului blogul meu Robert Horvath Deva.
    Nu veti gasi nici o virgula favorabila scursurii de port. DOSARUL CRIMINAL SI DE TERORISM remis catre FBI are 62 de pagini. El se refera in special la fapte care intra in domeniul legislatiei SUA, Cu alte cuvinte …..are scaunul electric asigurat.
    Eu ma refer la un puci parlamentar fara precedent in perimetrul
    lumii occidentale. Tentativa de acaparare a puterii totale în stat a îngrozit atât Bruxelles-ul, cât şi statele-cheie ale UE prin ferocitatea ei, mesajul transmis de USL şi acoliţii din Legislativ fiind analog celui al mineriadei lui Ion Iliescu din iunie 1990 .
    Din informatii precise…… Antonescu a incercat sa vorbeasca la telefon cu Obama si acesta i-a trantit dupa cateva politeti telefonul in nas.
    O comparaţie între actualul premier român şi foştii potentaţi din Balcani relevă că Ponta aduce cel mai mult cu Slobodan Miloşevici. Iar Occidentul a tras învăţăminte extrem de dureroase de pe urma dramei fostei Iugoslavii şi a propriilor eforturi zadarnice pentru a preveni apocalipsa declanşată de fostul lider sârb tot de dragul puterii absolute în stat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai rapanule, poti sa ne lasi in pace cu prostiile tale, ori vrei sa-ti spunem o injuratura in clar?

      Ștergere
    2. Rapandula revine!
      Bey drogatule, nu intelegi ca noi nu "savuram" idioteniile tale de deraiat mintal? In numele libertatii de comunicare proclamata de admin blog, profiti in nesimtirea ta de aceasta imprejurare! Ar fi bine sa ne scutesti,sa te duci in alte parti!

      Ștergere
    3. ...mai du-te naibii cu "dezvaluirile" tale de 2 bani! Chiar nu vezi ca nu te baga in seama nimeni si te bagi ca musca'n curu vacii?
      Hai, stanga'mprejur si mars de aici ca strici aerul!
      Sictir pana in USA unde esti, magar de magar ce esti!!!

      Ștergere
    4. Iar ai aparut bey herpes nenorocit? Tu chiar nu esti intreg la minte, vii cu prostiile tale pe care nici tu nu le intelegi....

      Ștergere
    5. IA MAI LASA-NE, NENOROCITULE! VEZI-TI DE JOBUL TAU IN AMERICA SI TACI!

      Ștergere
  20. Bey, l-ati vazut pe Michinduta , cel cu putza si tigara in flit??Parca seamana putin cu czar, cel putin la partea rusinoasa, adica mica-mica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da da ....la mine creste, daca o freci un pic.....Czar

      Ștergere
  21. Sondaj : Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    68%Da / 28%Nu / 4%Mă abțin --- Voturi: 36892

    RăspundețiȘtergere
  22. @Czar
    Freaca-te pe cap(pe unde bei apa...),poate-ti foloseste !

    RăspundețiȘtergere
  23. Muei,cam asa sta treaba si-n mUE:
    ,, -Vecine am două veşti proaste!
    ...- Zi-le pe-amândouă ca una!
    ...- Păi... vecinul de la trei ne-o regulează pe nevastă-ta!''

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj: Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    68%Da / 28%Nu / 4%Mă abțin -- Voturi: 37109

    RăspundețiȘtergere
  25. Muei,ce tot va coiti cu numaratul? V-a dat-o d'-un leu?!Si lipseste unul!?

    RăspundețiȘtergere
  26. La Czar maimuca-n poarta e o sula moarta. Zace jos intinsa de cit a fost linsa. Linsa de Cezarel, mingaia-ne-ar zarzarelele nitzel.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bey, dar unde-or astia ai nostri pestritzii la matze: Curdeleul, Ti grish2, Stelian proteza? Nu cumva i-o fi angajat Bashinescu in campania agricola?

    RăspundețiȘtergere
  28. PDL-iștii răsuflă ușurați, după ce USL a amânat mitingul.
    ================
    Decizia reprezentanților USL de a amâna cu o zi mitingul planificat în Piața Unirii din Iași, pentru a nu se suprapune cu acţiunea de sâmbătă a democrat-liberalilor, a fost salutată de către liderul PDL Iaşi, senatorul Dumitru Oprea, care a precizat însă că speră că USL nu a luat această hotărâre pentru a trimite oameni care să huiduiască în Piața Palatului.

    Dumitru Oprea a spus, într-o conferinţă de presă, că îi felicită pe cei din USL pentru că au dat dovadă de înţelepciune, amânând cu o zi mitingul USL, pentru a nu se suprapune cu acţiunea PDL.

    “Salut decizia USL şi îi felicit că au dat o probă de înţelepciune. Dacă însă au făcut asta doar pentru a avea sâmbătă muniţie în Piaţa Palatului, la mitingul nostru, ar fi descalificant”, a afirmat Dumitru Oprea, în cadrul unei conferințe de presă, citează Mediafax.

    Liderul democrat-liberal a mai spus că la mitingul PDL se aşteaptă la orice din partea USL, după ce la manifestările de la laşi de Ziua Unirii au existat huiduieli atât în timpul intonării imnului naţional, cât şi pe parcursul ceremonialul religios.

    El a estimat că la mitingul de sâmbătă al PDL din Piaţa Palatului vor fi prezenţi peste 20.000 de oameni. “Vor veni membri şi simpatizanţi din toate judeţele Moldovei. Cei mai mulţi vor veni cu autocarele”, a adăugat Dumitru Oprea.

    Liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, a anunţat, marţi, că mitingul USL programat iniţial pentru sâmbătă, concomitent cu cel al PDL, a fost amânat pentru duminică, susţinând că s-a luat această decizie pentru a evita producerea unor acte de violenţă.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna dimineata tuturor celor ce misuna pe aici ! A rasarit si soarele, dar nu din balcon.Deja arunca sulite.O zi buna tuturor, mai putin celui ce injura ca un basist ratat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, te cauta lumea prin gradina, si tu te tii de prostii?

      Ștergere
  30. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  31. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj :Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?

    69%Da 28%Nu 3%Mă abținVoturi: 37609

    RăspundețiȘtergere
  32. Blogu' lu' Marcus15/07/2012
    Traiane,
    Filed under: Revista presei in versuri naive — Marcus @ 15:40

    Nu de tortza ai nevoie la asa o suspendare
    Ti-om da noi la Referendum pomelnic cu lumanare.
    Te-om petrece crestineste cu alai si cai mascati
    Si te-om ingropa cu pompa la capitolul ratati.

    Din Istorie te-om sterge ca si cum nici n-ai fi fost
    Caci la carma tarii astazi dovedit esti de neam prost.
    Pana insa la plecare, doar asa de-antrenament,
    Iti vom aranja sejurul la Rahova-n cantonament.

    Vara asta e la moda racoarea de dupa gratii,
    Pentru mafioti ca tine, derbedei si mari pramatii.
    Chiftelute-n catapulta peste gard la pandaimos
    Si cu vizite virile cand iti scapi sapunul jos.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu sunt de partea occidentului si a civilizatiei europene. Tu faci jocul lui Putin prin tovarasii Marga
    si compania rusofila.
    URSS se reface in pasi rapizi.
    Vei fi primit cu bratele deschise. Copii cu cravatele rosii ...vor scanda Anonimus ! Anonimus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey tembelica,
      Meri si ia-ti pasteaua!
      Ti-a mai spus cineva: tu ai idei putine, dar fixe!
      Esti frate cu Monica Macovei! Muierea aia, urata ca dreaku!

      Ștergere
    2. Mey, Robert ...
      Tu stii ce este un Alupigus?
      Nici eu nu stiu, dar am vazut ca pe aici,isi dau baietii, unii altora! Stii ce ma gandesc? Sa-ti dam si tie,poate te faci bine!

      Ștergere
    3. ... bai Robert... tu chiar nu pricepi ca nu esti binevenit pe aici? Ai zis ce ai de zis, te-au citit toti ca esti basist basit, mars in pizda matii de magar ce esti!
      Insisti prea mult si chiar ne enervezi cu "grandismele" tale de muist americanizat... Securist ai fost securist mori, cu tot FBI-ul tau si cu ai tai... Torni laturi in stanga si'n dreapta de imputi totul in jurul tau.
      La tine, in USA aia, cine face legile si e "suveran": parlamentul ori presedintele sau curtea constitutionala? Cred ca nu contesti si dreptul parlamentului la suveranitatea hotararilor lui...
      Hai sictir si mars de aici, ca mai avem si alte treburi decat sa ne ferim sa nu calcam in tine!

      Ștergere
    4. ROBER- Maaars in PIZDA MA_TIIIIIIIII

      Ștergere
  34. Muei,voi simtiti pe aici ceva ,asa ca un strigoi,moroi,slugoi?
    Parca misuna un gindac de bucatarie...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri