Google Translate

sâmbătă, 28 iulie 2012

Sindicatul Militarilor Disponibilizati. Mircea Dogaru, o dă la întors. COMUNICAT DE PRESA AL PRESEDINTELUI SCMD. Primeste la schimb, doua adrese de viitor domiciliu. UPDATE. Veniti la Referendum!COMUNICAT DE PRESA AL PRESEDINTELUI SCMD.
Subiect:      Dreptul la replica.
Doamnelor si domnilor jurnalisti,
Saptamana trecuta am aflat din presa basista ca SCMD ar fi obtinut, printr-un acord secret cu USL,   restituirea pensiilor militare. Ieri am aflat ca nu numai SCMD ci o suma de sindicate si ONG-uri au incheiat un tratat de alianta cu USL vizand … distrugerea statului de drept!!! Mare trebuie sa fie disperarea Basescului si a complicilor sai daca au ajuns la fundul sacului si inventeaza minuni!
Care este realitatea? In ianuarie anul acesta, cand opozitia civica formata din zeci de federatii sindicale, sindicate si ONG-uri, intre care si SCMD, a iesit in strada non stop in 63 de orase, daramand guvernele Boc si Ungureanu, ne-am adresat opozitiei politice de atunci, reprezentata de USL, pentru a incheia un acord de colaborare, bazat pe un Contract social, in scopul demolarii regimului de dictatura Basescu, restabilirii democratiei constitutionale si recuceriririi libetatii poporului roman, prin alegeri democratice netrucate de oamenii regimului Basescu.


Discutiile intre liderii USL si presedintii structurilor din CNSC au fost discutii de principiu si s-au desfasurat la Parlament, reprezentantii media fiind de fata. Au urmat caderea succesiva a guvernelor presedintelui jucator si asumarea de catre USL, prin guvernul Ponta, a unei misiuni ingrate, aceea de a deschide calea reinstaurarii statului de drept, in conditiile in care oamenii regimului Basescu au ramas pe loc in structuri. Timpul nu a permis liderilor USL (si noi ne-am suparat poate pentru asta)  sa-si exprime pozitia decat la 14 iulie.

Va reamintesc domnilor ca la mitingul nostru din 1 Mai, d-nul Ponta a coborat in strada si a promis ca vom deschide negocierile. Nu altceva! Ati fost de fata, ati vazut, ati filmat! La mitingul din 14 iulie din partea USL ne-a venit un document pe o jumatate de pagina, pentru care am semnat de primire, fiind la tribuna. Era acordul de principiu privind demararea negocierilor intre structurile Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) si USL, incepand cu data de 18 iulie.

Aceste negocieri urmeaza sa fie concretizate, finalizate, cu o zi mai inainte de demararea campaniei de alegeri generale. Asta a semnat domnul Ponta si nimic altceva si este penibila incercarea disperata a dictatorului si a slugilor lui de presa de a-l acuza de tot felul de intentii fantasmagorice.

 Domnii Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Chitoiu si Daniel Constantin nu cunosc ceea ce se cheama Lista obiectivelor noastre,
care a continuat sa fie completata cu propuneri ale structurilor aliate, pana in data de 17 iulie. Aceste obiective au fost déjà impartite pe 12 teme, ce vor fi sustinute din partea noastra de grupuri de discutie (de cei care le-au propus) iar din partea USL de expertii acestuia. Ca la orice negociere, parte vor fi adoptate si vor intra in programul viitoarei guvernari, parte nu.


Doamnelor si domnilor jurnalisti,

In ceea ce priveste inflamarea cristo-turciana cu atacul la Curtea Constitutionala (CC) va rog respectuos sa va consultati propriile arhive. La 25 oct. 2010, SCMD a organizat actiuni de protest in toata tara si, in ciuda impotrivirii dictatorului si a slugilor lui, si la Palatul Cotroceni. Dar a mai organizat doua mitinguri de protest, in paralel, la MAI si, pentru prima data in istoria noastra recenta, la sediul … Curtii Constitutionale.
Rezervistii au cerut atunci si in toate mitingurile si marsurile ulterioare desfiintarea ca INSTRUMENT POLITIC a acestei structuri suprastatale si refacerea sa ca instrument tehnic in cadrul ICCJ. Daca slugile Basescului nu vor sa cunoasca adevarul, iar inaltii demnitari europeni,  dezinformati cu nerusinare de aceleasi slugi nu il cunosc, ii priveste.


Rezervistii au acuzat CC de urmatoarele:

·        Complicitate cu regimul Basescu la desfiintarea Art. 41, al 1 din Constitutie: “Dreptul la munca nu poate fi ingradit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupatiei, precum si a locului de munca este libera”. Ca instrument politic, CC a limitat dreptul la munca tuturor pensionarilor romani, fie militari fie civili, dand verdict de constitutionalitate aberantei Legi 329/2009.

·        Complice si actionand ca instrument al regimului de dictatura, CC a desfiintat Art. 15, al. 2, din Constitutie, care spune ca: “Legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contaventionale mai favorabile”. Cu alte cuvinte a anulat un principiu universal de drept privind neretroactivitatea legii, cu impact extrem de grav nu numai asupra militarilor ci si a tuturor categoriilor socio-profesionale din Romania. Astazi, slugile Basescului par a redescoperi principiul neretroactivitatii, deoarece la 17 oct. 2011, ICCJ a dat Decizia nr. 19 in Dosarul 18/2011, in cazul celor 10 recursuri in interesul legii, inaintate de d-na Kovesi, impotriva tuturor categoriilor de pensionari civili, precizand ca recalcularea pensiilor acestora nu se poate face retroactiv pe baza Legii 263/2010 ci pe baza Legii 57/1974. Asadar CC a actionat ca instrument politic, dand verdict de … constitutionalitate aberantelor Legi 119 si 263/2010, OUG 1/2011 si Legii 165 de aprobare a OUG 1/2011. Cu aceeasi ocazie, a dat verdict de constitutionalitate fraudei parlamentare comise de Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, in direct, in vazul intregii lumi.

·        CC a anulat legile ocupationale si pentru militari, si pentru grefieri, si pentru functionarii publici din Parlament, si pentru piloti sau diplomati, etc, dar nu a uitat sa se disocieze de toata lumea, pastrandu-si o lege speciala, recent … “plagiata” dupa legea ocupationala a militarilor, in beneficiul propriu, domnul Predescu afirmand ca au dreptul deoarece domniile lor sunt prevazuti in cap. VI al Constitutiei. Uita insa ca si domniile noastre, militarii, avem acelasi drept, pentru ca suntem prevazuti in Cap. V al aceleiasi Constitutii si in directivele obligatorii ale mult invocatei noastre UE, privindu-i pe militari si politisti. Intre timp, dupa dl. Predescu, drepturile magistratilor le-ar avea si functionarii de la Curtea de Conturi.
·        Sub ochii intregii tari, CC a actionat ca instrument politic complice regimului de dictatura a lui Basescu, saptamna trecuta anuland Art. 61, al 1 din Constitutie, care precizeaza: “Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii”.

Practic, CC s-a suprapus Parlamentului anuland Legea electorala votata de acesta si care insemna o reintoarcere la statul de drept, prin anularea abuzului constitutional comis de Traian Basescu, atunci cand si-a luat, cu ajutorul CC, masuri de preintampinare a debarcarii lui prin suspendare/demitere din functia de care se agata cu disperare.

Toate categoriile socioprofesionale, avand de suferit consecintele complicitatii CC cu regimul Basescu, pe data de 17 oct. 2011, cu ocazia Zilei Internationale a Muncii Decente, au decis adoptarea unui program de actiune in 12 puncte, numit Platforma Civica, anuntand ca principiu depolitizarea justitiei, revenirea la separarea puterilor in stat, prin reforma institutiilor bugetivore paralele, create ca instrumente politice ale regimului de dictatura. Aceste puncte au fost asumate, pana la ora actuala, de 56 de federatii sindicale, sindicate si ONG-uri si figureaza in preambulul Listei de obiective pe care urmeaza sa o aducem la discutiile cu partenerii din USL.

In plus, stimati jurnalisti cu adevarat profesionisti, 5 asociatii ale rezervistilor militari, impreuna cu 3 domni generali, carora li s-a asociat ulterior si SCMD, au dat in judecata CC, ridicand exceptia de neconstitutionalitate asupra Legii de infiintare a acesteia, pe motiv ca excede Constitutiei. Procesul dureaza de doi ani, iar la ultima infatisare Curtea de Apel Bucuresti a cerut CC sa se pronunte asupra … propriei constitutionalitati. Gongul final se va auzi pe 7 noiembrie cand se va pronunta in acest caz ICCJ.

Mi-as permite sa-i intreb pe istericii sustinatori de presa ai dictatorului, ale caror argumente se rezuma doar la insulte si la atacuri aberante la persoana, ce vor face daca pe 7 nov. ICCJ va decide in favoarea noastra, adica a dreptului, a justitiei si a statului de drept, asa cum a mai facut-o pe 7 ian, 2011? Pentru ca, in aceasta situatie, toate legile aberante ale regimului Basescu, Boc si MRU, legi care lovesc in egala masura in militarii si politistii activi si in rezerva, in toate categoriile de pensionari, in lucratorii din justitie, din sanatate, din invatamant, in mineri, in ceferisti, in functionarii publici, in minorii aflati in intretinere si in studenti, in persoanele cu dizabilitati, etc. si nu in ultimul rand in revolutionari, vor deveni din acel moment NULE DE DREPT.

Dar, potrivit ciracilor democratiei basesciene, care seamana   suspect de mult cu “democratia” lui … Hitler, nu avem voie sa gandim, nu avem voie sa ne exprimam, nu avem voie sa criticam, nu avem voie sa atacam in justitie si, mai ales, trebuie sa fim constienti de faptul ca, daca madam Macovei nu mai e ministru, sau daca Basescu pierde puterea, se destrama UE si Soarele se prabuseste in Marea Neagra!

“Ca simplu cetatean” (citandu-l pe mentorul Basescului, pe Ceausescu) imi exprim nedumerirea ca fostii comunisti Barroso si Merkel, alesi primul cu 22% din electorat si cea de-a doua cu 34%, personaje care nu au fost in stare sa dea Europei o Constitutie dar care au plecat urechea la barfele macovee, indraznesc sa ne ceara, impotriva recomandarilor UE (Comisia de la Venetia) sa dam jos un individ ales (zice el) cu 5 milioane de voturi, aducand la vot, neaparat, 9.150.007 cetateni, adica 50% plus 1 din nu se stie cat … Pentru ca mergem pe rezultatele unui recensamant vechi de 10 ani.

Va mai rog domnilor jurnalisti sa luati aminte la cinismul cu care hotul de la Cotroceni, stapan inca pe butoanele STS-ului, acuza anticipat de frauda USL-ul. Si va mai rog respectuos sa luati aminte ca boicotul la care supune referendumul, prin impiedicarea oficiala a unei parti din cetateni sa mearga la vot, prin amenintarea romanilor care lucreaza in afara cu pierderea contractelor de munca si a afacerilor, daca merg la referendum, prin ridicarea buletinelor celor din tara contra bani pesin, promisiuni de marire a salariilor sau de alocare de ajutoare pentru caldura, etc!
Individul este mai mult decat penal si mai mult decat disperat!


Doamnelor si domnilor jurnalisti,

Imi ingadui, ca istoric, sa va reamintesc faptul ca istoria se repeta si ca prin Basescu am coborat adanc in trecut, pana in vremea Lapusneanului. Basescu ne-a facut ciumpalaci, viermi, betivi, tradatori si, bineinteles, prosti. “Prosti, da multi”. Si nu vrea sa inteleaga, oricat i-ar explica dl. Crin Antonescu, si el istoric, situatia -  degeaba ne vrea el, pentru ca noi, o tara intreaga, nu-l mai vrem.

Regret pentru jurnalistii care s-au repezit cu acuze si insulte, fara sa cunoasca situatia, mi-e mila de domnii Col. Turcescu si Ion Cristoiu ca s-au autoexclus (ca si altii) din meserie si din istorie, practicand de 3 ani de zile o dezgustatoare slugarnicie fata de tiran, si va rog pe dumneavoastra, pe toti ceilalti, care va practicati onest meseria, sa fiti alaturi de noi, adica de cei “prosti da multi” in acesta ultima incercare de a convinge cetatenii sa nu le fie frica si sa iasa la vot, pentru ca nici Traian Basescu nu este Dumnezeu nici CC sau Barroso sau Merkel, Papa de la Roma!

In schimb, toate palavrele unui Basescu disperat, despre lovituri de stat de care ii acuza, practic,  pe reprezentantii tuturor categoriilor de varsta si socio-profesionale din Romania, recomanda interventia imediata a dl. Raed Arafat si internarea bolnavului in institutii specializate pentru urmarea tratamentelor necesare reancorarii lui in realitate!


In incheiere, doamnelor si domnilor jurnalisti, fac apel la pregatirea dvs.,  rugandu-va sa va ganditi la Scrisoarea a III-a eminesciana … Mare trebuie sa fie disperarea hotilor si slugilor lui Basescu, a tiranului insusi, daca “Aliotmanul” basescian a ajuns sa se impiedice de un “ciot”. Adica de numitul Dogaru, care se bate si in justitie si in strada pentru drepturi cuvenite lui inca de la 1829, care merge cu tramvaiul, care isi face piata la Moghioros, pentru ca e mai ieftin, care nu numai ca nu are conturi in banca, dar nu are bani pana la sfarsitul lunii, pentru paine si medicamente, si care se gandeste cu groaza ca in Romania exista multi altii cu o situatie si mai de nesuportat decat a lui.

In concluzie, imi asum toate acuzele si toate laturile pe care mi le arunca in cap Basescu si ai lui, dar asta nu ma impiedica sa afirm ca de la disparitia ocupatiei sovietice, traim cel mai negru regim de dictatura a dementei puterii si ca RAUL ABSOLUT va purta definitiv in istorie, pentru romani, numele de Traian Basescu!

Jos Basescu!
Cu deosebita stima,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU


Multumesc prietenului virtual, pentru materialele trimise!
Prietene, iti respect si dorinta ta de a posta,
doua "adrese" (functie de distanta dorita, alte afinitati), 
de viitor "domiciliu" al celui care ne crede
Rasturnati din carul de Caracal!P.S.: "Portile de acces" sunt locatii strict autentice, din Bucuresti.
Nu divulgam adresa, fiind de unica folosinta!
Destinatarul, cunoscut!
===========================
===============
29 iulie 2012
dumineca, REFERENDUMUSL: HARTA INTERACTIVA a sectiilor de votare din strainatate.

Suntem convinsi ca maine, 29 iulie, toata DIASPORA voteaza la referendum!

Ne-am gandit sa va oferim in timp util toate informatiile necesare unui vot intelept maine.
...
Hai Romania la vot, oriunde te-ai afla!
Link catre harta interactiva - http://www.mae.ro/sectii-de-votare-referendum

LIKE si SHARE daca ai un membru al familiei sau un prieten in strainatate!
Ajuta-l sa afle unde trebuie sa voteze!
Declaratii Crin Antonescu, Presedintele interimar al Romaniei:
"Dreptul de vot e unul din cele mai importante castiguri dobandite. Dreptul de vot e un drept care garanteaza si apara direct sau indirect toate celelalte drepturi constitutionale. Este mijlocul fundamental de a interveni si decide evolutiile politice.

Un referendum e o consultare a intregii natiuni intr-o chestiune concreta, consid...erata de interes national, si e poate singurul moment intre alegerile obisnuite in care cetatenii decid asupra unor probleme de interes public, national. Scopul unui referendum e de a afla care e vointa nationala si de a se conforma cu totii acestei vointe. Acest drept nu poate fi irosit, neglijat sau subestimat."
===============================
Veniti la VOT !
===================
==========

18 comentarii:

 1. Da, mai, da, ai dreptate!JOS BASESCU!DA!
  DA!DA!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine zici, dar de Dogy n-ai nimic a spune?
   =====================
   Cum reusi el sa dea munitie de munitie celor pro-Basescu?
   Cum dreak facu, jucand el la mai multe capete A3 ,RealitateaTV ,B1TV , acu' sa se aleaga doar cu "praful de pe toba" ??? Acum, vedeti aici (Mircea Dogaru, Presedintele SCMD, se dovedeste cel mai tare dintre agentii electorali Pro Basescu! Bomba cu care se ameninta pe surse, a fost DETONATA! Despre PARANOICUL Dogaru, noi dezbatem aici de luni de zile! UPDATE. Halucinant! - http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/07/mircea-dogaru-presedintele-scmd-se.html?utm_source=BP_recent ), toata lumea se Leapada de Dogaru! Dar el... El inca mai crede in Minunile de la Maglavid! El vine cu KomuniKate! Tulai Doamne!

   Ștergere
  2. @15:25.
   Am multe a spune.Dar vine si vremea lui.Acum trebuie sa ne ocupam de RAUL cel mai mare.

   Ștergere
  3. Hales-bules si de re/recalcularea pensiilor disponibilizatilor pe care o doreau Dogaru si Cornel Dobritoiu.
   S-au lins pe bot de sustinerea USL!

   Ștergere
 2. Neacsu Marin.
  ============
  Situatia sta cam asa. Dogaru a convins niste sefi de mici sindicate si asociatii din care multe chiar ale militarilor rezervisti, cume este organizatia Octavian Paler care este a lui Mandu de la Bracsov, sau Proconcordia de la Craiova, sau chiar persoane fizice, cum este doamna Cristiana Anghel, sa se alauture intr-o sociatie care sa dea o putere mai mare .. zicea el, celor ce luptau cu Basescu. S-a pus in fruntea lor, pentru ca ei, celelalte asociatii membre nu aveau timp si nici chef sa se implice in alte activitati. Dogaru i-a incredintat ca vor rupe pamantul, dar de fapt urmarea sa isi faca un rebnume ca mare luptator pentru libertate. De fapt urmarea sa ocupe si el niste functii pe ici pe colo, sa isi puna unii oameni de incredere prin functii de consilieri, " specialisti" etc , pentru a deveni el un fel de eminenta cenusie din umbra. Unele din cerintele obiectivelor CNSC sunt foarte clare in acest sens. Cei contactati, au crezut in bunele intentii ale acestuia l-au lasat sa se ocupe el de acest CNSC ei nemaiavand alte contributii decat prezenta la momentul infiintarii. Dogaru a facut ce a vur, a bagat CNSC in toate comunicatele si actiunile sale, fara a se consulta sau informa pe cei in numele carora vorbea. I-a tratat asa cum a tratat si pe sindicalistii militari si filialelel sindicatului. Nu a vrut sa inteleaga ca totusi aici e vorba de persoane juridice care au niste responsabilitati, nu simpli sindicalisti din care multi habar nu au ce e aia SCMD sau blogul SCM,D sau elucubratiile lui Dogaru. Asa se face ca Dogaru a facut ce a vrut si a declarat ce a vrut, a semnat ce a vrut in numele acestor oameni si asociatii care au avut incredere si nu au urmarit ce spune sau ce face el pe blog sau aiurea. Acuma cand altii au aplecat urechea la aberatiile lui Dogaru si profita de ele ca sa ii invinuiasca pe care care au facut prostia sa semneyze un act cu el, incep sa vada si cei care au intrat in hora lui, cu cine s-au bagat in hora. Asta este situatia , pe scurt.
  http://www.facebook.com/vburcu#!/groups/134957743231856/

  RăspundețiȘtergere
 3. Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante, de referendum. Vezi programul de vizită. 28 Jul 2012. RTV.net.
  ==================
  Din dorinţa de a asigura transparenţa, Regia Autonomă a Patrimoniul şi Protocolului de Stat (RA-APPS), prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, a stabilit ca ziua de duminică, 29 iulie 2012, să fie Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante.

  Vila Dante este subiect de scandal de câteva zile. Victor Ponta a declarat că acest imobil a fost pregătit pentru Traian Băsescu, pentru ca acesta să se mute acolo după terminarea mandatului. Premierul susţine că renovarea şi modernizarea vilei au costat circa 1.000.000 de euro.

  În acest timp, preşedintele suspendat Traian Băsescu neagă că ar fi făcut cerere către RA-APPS ca Vila Dante să fie renovată pentru el. Băsescu i-a cerut premierului Ponta să facă publică o astfel de cerere, dacă ea există.

  "Nu m-am ocupat niciodată cu RA-APPS, ce Dumnezeu! Premierul minte cum respiră. Cum puteam? Miercuri spunea că din 2010 se lucrează la vila asta. Eu am fost ales în decembrie 2009, la trei luni de la numire dădea cineva dispoziţie? Să-mi arate cererea mea sau a Administraţiei Prezidenţiale. Poate Administraţia a cerut", a spus Traian Băsescu.

  Ba mai mult, preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta a încercat să intre în vila Dante în ziua în care înota în piscina vilei, acesta fiind motivul pentru care SPP i-a refuzat accesul. Băsescu a adăugat că intenţia lui Ponta era să se mute în această vilă pentru a o ocupa pe durata mandatului său de prim-ministru. Traian Băsescu a anunţat că îi va face o plângere penală premierului Victor Ponta pentru afirmaţiile pe care premierul le-a făcut despre Vila Dante.

  Regia Autonomă a Patrimoniul şi Protocolului de Stat (RA-APPS), prin intermediul Secretariatului General al Guvernului a anunţat ca ziua de duminică, 29 iulie 2012, să fie Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante. Astfel, orice poate vizita impresionantul imobil.

  Vila Dante este pe strada Dante Alighieri. Intrarea este din Bdul Mircea Eliade, cu acces prin strada Ivan Sergheevici Turgheniev. Publicul va avea acces între orele 10.00-20.00.

  Vila Dante este aşezată chiar lângă Vila Lac 3, actuala reşedinţă a preşedintelui Traian Băsescu. Luxoasa vilă are o suprafaţă construită de 1.387 metri pătraţi şi un teren aferent de peste 5.100 de metri pătraţi. Locuința impresionează prin numărul de camere, holurile generoase, bucătăriile uriaşe, dar și prin domeniul din spatele ei. Peste 100.000 de euro s-au cheltuit numai pentru mobilier.

  RăspundețiȘtergere
 4. Bei ce caldura...deja sunt oparit tot.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cezaruica, ce p.ula cu ochi esti! Si eu, boul, care te credeam ..maimuta!

   Ștergere
  2. Ei si tu...M-is o sula de maimuca sau o maimuca sula. Tot un dreaq!

   Ștergere
 5. Pe fondul preocupărilor privind posibilele fraude la referendumul de duminică, mulţi alegători au acum un nou motiv de îngrijorare: sistemul de vot. Foarte mulţi se tem că, pe 29 iulie, când vor ajunge în cabina de vot nu vor recunoaşte niciun nume de pe buletinul de vot şi vor ajunge să pună ştampila pe o listă de anonimi numiţi de un partid, care poate au plătuit ca să ajungă acolo.

  “Vrem ca şi la referendum să votăm oameni, nu liste!”, strigă un tânăr indignat care a ieşit în Piaţa Universităţii pentru a se plânge de modul în care se desfăşoară alegerile. “Vrem referendum uninominal şi în două tururi!”

  Politologii spun însă că un astfel de sistem ar complica prea tare votarea. “Alegătorii din România au şi aşa o cultură politică precară, nu poţi să le ceri să recunoască politicienii. Pentru mulţi, buletinele de vot pentru referendum sunt oricum complicate dat fiind că au două opţiuni, numeroşi alegători spun că ar fi preferat să fie o singură variantă, oricare ar fi aceea.”

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Unde ti-e mintea,anonime, la propriu si la figurat?
   La referendum nu alegi intre persoane.
   Pe buletin este doar numele lui Basescu in intrebarea daca vrei sa fie demis sau nu.

   Ștergere
  2. PulanOX, iar ai trecut pe langa ironie.Parca ne-am obisnuit deja cu rateurile tale..

   Ștergere
 6. Bey pe unde-o umbla oare Czar maimukles, basistul ala vopsit?

  RăspundețiȘtergere
 7. Asta-i varianta ,,n-avem pe cine alege !''

  Cind IQ-ul ii cit nuca ,umbla baSe cu naluca.

  Propun sa-l alegem pe CEZAR,sa-l facem primar,ouale sa-i dam cu var !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. URAAA, URAAA, URAAA si sa ne razbuzeze...ula!

   Ștergere
 8. Acest KomuniKat, este un KK-at!
  Aceata este o oda kilometrica, inchinata de Dogaru lui insusi si maretelor sale realizari. Ia cititi voi, sa vedeti cum spune el ca a daramat guvernele Boc si inca multe alte victorii! Din nefericire, individul NU a dorit si NU doreste sa scoata USL, din KK-atul in care i-a bagat in PARANOIA lui. Daca ar fi dorit asta, o facea in SECUNDA 1,scurt si concis, nu dupa o zi, cand a vazut ca TOATA, absolut TOATA lumea, il huiduie, se LEAPADA DE SATANA PARANOICA! Subiectul nu trebuie inchis, deoarece a facut rau si foarte mult rau, la zeci de mii de pensionari militari! O ultima chestiune: ati remarcat la ultimul sau miting cam cati mai cred in idioteniile vitriolante ale acestui individ??? Circa 100, cu cei gura-casca cu tot, pe care invariabil presa, media pro, ii ia in calcule de buni!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ERATA:
   Aceasta este o oda kilometrica, inchinata de Dogaru lui insusi si maretelor sale realizari! Scuze,mi-s batran si bolnav cu ochii!

   Ștergere
 9. luni, 28 mai 2012.
  IMPORTANT, Update 1 & 2. Dogaru SCMD învolburează apele, face vârtejuri, amenintă, santajează. Fix acum, exact când nu trebuie!
  --------------------
  http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/05/dogaru-scmd-involbureaza-apele-face.html#comment-form
  --------------------
  Si exemplele pot continua!
  Se vede ca nici cei de la USL (din nefericire), nu au studiat suficient de bine cu cine se incurca, cu cine stau de vorba, cine este individul si totusi ... pe cine si cati reprezinta?! Ar fi obsevat cu multa usurinta ca au in fata un fanfaron paranoic, un sarlatan de cea mai joasa speta! Un avid dupa putere, bani si ... multa/multa ... bagare in seama! Tipic paranoia!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite