Google Translate

joi, 5 iulie 2012

Update: Băsescu a fost suspendat de Parlament! Traian Băsescu, un fost Preşedinte-jucător. Acum, un biet actor ... O ultima tigara, uitata intr-un colt pe etajera ... Poporul insa, va decide ce si cum va fi!



Băsescu trimis la popor. 256 de voturi pentru suspendare.
Parlamentul a votat în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu. În favoarea suspendării au votat 256 de parlamentari şi 114 împotrivă. Această decizie deschide procedura referendumului, iar interimatul va fi asigurat de preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Referendumul pentru suspendarea preşedintelui va avea loc
în data de 29 iulie.

În urma acestei decizii se va intra în campania electorală pentru referendum.
Băsescu a precizat la plecarea din Parlament că va aştepta această decizie la Cotroceni. El a transmis un mesaj de adio parlamentarilor şi le-a cerut “Aveţi grijă de ţară!”.
Sursa:



Timp de aproape o jumatate de ora, cit a citit Toni Grebla cererea de suspendare din functia de presedinte, Traian Basescu a stat impasibil intr-unul din fotoliile destinate oaspetilor de onoare din Parlament. Cu o mina cind plictisita, cind resemnata, Basescu a privit in gol, apoi si-a consultat notitele, s-a jucat cu ochelarii. Cind a venit insa la tribuna, schimbare cu 180 de grade: ton ridicat si acuzatii precise la adresa USL.


Sedinta Parlamentului in care s-a citit cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat joi, dupa aproximativ o ora si jumatate. Senatorul PSD Toni Grebla a citit cele 16 pagini ale cererii depuse de USL, iar Traian Basescu a cerut respectarea legalitatii in procedura de suspendare. Basescu a anuntat ca va veni in Parlament si in sedinta in ca se va vota cererea de suspendare. Presedintele i-a provocat pe parlamentari sa organizeze simultan 2 referendumuri: cel pentru demiterea sa si altul pentru validarea unei noi Constitutii care sa prevada Parlament unicameral si maxim 300 de parlamentari. Discursul lui Basescu a fost urmat de citeva controverse pe procedura. In final, Parlamentul a votat ca CCR are termen sa-si dea avizul consultativ pina miine, vineri, ora 12.00. De asemenea, Parlamentul a respins prin vot cererea PDL de constituire a unei comisii de anchetare a actiunilor presedintelui. Ca urmare a sedintei de azi, vineri 6 iulie Parlamentul va avea o noua sedinta de plen in care se va vota cererea de suspendare a lui Traian Basescu.


Vezi cele mai importante declaratii ale zilei in Parlament


11.48: Sedinta plenului Parlamentului s-a incheiat. Concluziile sedintei:

• a) cererea de suspendare a lui Traian Basescu a fost citita;
• b) cererea va fi trimisa Curtii Constitutionale pentru aviz consultativ pina vineri la ora 12.00;
• c) cererea PDL de constituire a unei comisii de ancheta a actelor de care presedintele este acuzat in cererea de suspendare a fost respinsa

11.43: Parlamentul a votat: Curtea Constitutionala trebuie sa dea avizul consultativ pe cererea de suspendare pina vineri, 6 iulie, la ora 12.00.
11.38: Se supune la vot termenul pana la care Curtea Constitutionala sa dea votul consultativ: 6 iulie ora 12.00 sau doua saptamani (propunerea grupului PDL). UPDATE: 221 voturi pentru 6 iulie, niciun vot impotriva, 8 abtineri - CCR solicitata sa emita votul consultativ pana vineri 6 iulie ora 12.00

11.34: Vasile Blaga anunta ca exista o problema de procedura cu numarul de voturi. A inceput o disputa intre diversi parlamentari pe teme de procedura

11.34: Ioan Oltean: Stimati colegi, va rog sa dati termen doua saptamini Curtii Constitutionale pentru aviz

11.30: Valeriu Zgonea: Cererea de suspendare va fi trimisa catre CCR pentru consultare si pentru a raspunde in termenul convenit de Parlament

11.25: Valeriu Zgonea a trecut rapid la vot propunerea PDL de constituire a unei comisii de ancheta in cazul suspendarii presedintelui Basescu. Acum se numara voturile, exprimate prin ridicarea mainii. Cu 216 impotriva, 19 abtineri, constituirea comisiei de ancheta a fost respinsa.

11.24: Cezar Preda (PDL): Daca pentru un plagiat deja dovedit ati facut deja 4 comisii care vor judeca peste un an, pentru suspendarea preseditnelui Romaniei nu vreti sa faceti o comisie? Nu e corect si nu sinteti oameni seriosi!

11.22: Eugen Nicolaescu: Grupul parlamentar PNL nu este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta, considerand ca sunt suficiente dovezile asa incat materialul sa fie trimis Curtii Constitutionale, care sa ne raspunda pana maine la 12.00.

11.19: Ioan Oltean (PDL) vorbeste in fata Parlamentului: Acest material (cererea de suspendare a presedintelui, depusa de USL - n.red.) nu poate avea temei juridic petru declansarea masurii de suspendare. Pentru a nu pune intr-o situatie ridicola Parlamentul, in numele grupului PDL propun infiintarea unei comisii de ancheta.

11.16: Presedintele Traian Basescu si-a terminat scurtul discurs in fata Parlamentului, in aplauzele grupului PDL.

11.15: Acum va respect pentru ca ati declansat o procedura constitutionala. As vrea sa fie si corecta, dar va voi respecta de doua ori daca, odata cu referendumul de invalidare sau validare a Presedintelui Romaniei, veti supune votului poporului si modificarile la Constitutie cu Parlament unicameral si 300 de parlamentari.

Va multumesc mult si va asigur de tot respectul meu. Va multumesc!

11.14: Si inchei spunandu-va inca o data: obiectivul major al acestei suspendari este punerea sub control a justitiei, punerea sub control si la dispozitia partidelor din USL a institutiilor statului si, nu in ultimul rand, nerespectarea referendumului care cerea Parlament unicameral si 300 de parlamentari.

Apropo, n-ati vrea, cu ocazia referendumului de validare sau invalidare a Presedintelui, sa organizati si referendumul pentru Parlament unicameral, pentru validarea noii Constitutii, in care sa introduceti doar atat: Parlament unicameral si 300 de parlamentari?

Puteti face, intr-o sesiune extraordinara, numai aceasta modificare la Constitutie.

11.13: Sper ca voi avea ocazia sa raspund punct cu punct celor aflate in sesizarea facuta de PSD si PNL. Pana atunci insa, as vrea sa va mai atentionez asupra unui lucru: nimeni nu va veni sa ne faca ordine in Romania: nici Bruxellesul, nici Washingtonul, nici Beijingul si nici Moscova. Avem obligatia sa ne facem noi ordine in functionarea institutiilor statului, iar prin procedurile pe care Guvernul si majoritatea parlamentara le-au aplicat in ultimele 45 de zile arata ca sunt dispusi sa dea lovituri consistente functionarii institutiilor statului roman, fie ca vorbim de desfiintari de comisii, fie ca vorbim de transformarea Monitorului Oficial in gazeta de perete a Guvernului, fie ca vorbim de emitere de ordonante de urgenta care afecteaza atributiunile Curtii Constitutionale, toate acestea sunt lucruri grave si fac un apel la dumneavoastra: continuati si finalizati procedura de suspendare a Presedintelui Romaniei respectand toate institutiile statului, toate procedurile si Constitutia Romaniei, si atunci nu veti avea din partea mea niciun fel de repros, ba, dimpotriva, va voi spune: multumesc, mi-ati creat conditiile legale sa merg in fata poporului.

11.10: Am vazut ca v-ati asumat o imensa provocare. Vreau sa stiti ca mi-o asum alaturi de dumneavoastra. Provocarea pe care v-ati asumat-o este aceea ca un politician, fie el si Presedintele Romaniei, care a refuzat sa-i minta pe romani pe timp de criza este trimis in fata electoratului sa fie validat sau invalidat.

Pentru mine a fost o obligatie ca Presedinte sa le spun romanilor adevarul despre finantele tarii, despre ce poate si ce nu poate Romania in timp de criza.

S-ar putea ca referendumul sa confirme ca am avut dreptate sa fiu cinstit cu romanii.

Nu i-am mintit, nu i-am pacalit, le-am spus exact cum stateam si ce putea sa faca Guvernul pentru ei, dar nu pentru ca asa am gandit eu, ci pentru ca ceea ce spuneam era rezultatul discutiilor si cu Guvernul, si cu Banca Nationala, si cu Fondul Monetar International, si cu Uniunea Europeana, si cu Banca Mondiala.

Era nevoie ca un politician, politicianul cel mai legitim in sistemul nostru politic, sa aiba curaj sa se aseze alaturi de Guvern si sa le spuna romanilor care este realitatea. De altfel, cred ca in sala sunt si destul de multi oameni care participau la acele intalniri ale coalitiei la care nu am fost niciodata.

Nimeni nu poate sa spuna ca vreodata m-am dus sa bat cu pumnul in masa ca cei aflati in coalitia de guvernare sa faca un lucru sau altul. Dar ei toti au stiut ce este in acordurile cu institutiile internationale care au finantat Guvernul atunci cand nu se putea finanta de pe pietele internationale.

11.08: Si tin si acum sa le multumesc romanilor ca si-au salvat de la o puternica criza economica tara prin propriile sacrificii.

Astazi, aud ca am taiat eu pensiile pensionarilor. Stiu ca prin dese declaratii s-a reusit propagarea acestei convingeri si catre pensionari.

La referendumul de suspendare, mi-as dori mult sa fiu votat de pensionarii care nu au pierdut nimic la pensie sau de pensionarii carora le-a crescut pensia in timpul mandatelor mele si, mai ales, de aceia care aveau pensii de 18 lei, de 7 lei si pe urma au dobandit 350 de lei, pensia sociala. Mi-as dori sa fiu votat de aceia carora nu le-au scazut pensiile.

11.07: Imi reprosati angajarea publica si declaratiile pe care le-am facut. N-am vazut fapte incriminante, am vazut declaratii. Vreau sa stiti ca si eu sunt la fel de liber ca orice parlamentar sa fac declaratii.

Vreau sa stiti ca, de cele mai multe ori, declaratiile mele au fost expresia parteneriatului pe care l-am avut cu coalitia de guvernare, cu Guvernul, cu Banca Nationala, in momente extreme de criza. Am vrut ca si majoritatea parlamentara si institutiile sa inteleaga ca sunt partenerul lor, ca nu ma ascund la Cotroceni sa spun "Ce rau ati facut", cand stiam foarte bine ca nu aveam alte solutii pentru a preveni intrarea tarii intr-o situatie foarte dificila.

11.05 Mergand mai departe, as vrea sa va spun urmatorul lucru: multi dintre dumneavoastra credeti ca institutiile statului mai sunt ca in anul 2004. Doamnelor si domnilor senatori si deputati, va inselati amarnic. Sunt opt ani de cand, cu migala, cu perseverenta, s-a construit independenta justitiei fata de politic. Stiu ca aveti probleme de neinteles legate de acest lucru.

Am vazut si afirmatiile facute de unul din liderii spirituali ai liderilor USL, domnul Voiculescu: "Trebuie sa controlam justitia". Dragii mei concetateni, aceasta vreme a trecut.

Nu puteti sa intoarceti realitatile institutiilor precum Parchet General, DNA, Inalta Curte de Casatie si Justitie la modul de supunere din anii 2000-2004, iar tentativa dumneavoastra de a acapara toate functiile de decizie in nominalizarea inaltilor demnitari ai sistemului de justitie, va asigur, este una gresita si poate sa esueze la referendum.

11.03: In ceea ce priveste documentul care mi-a fost adus la cunostinta aseara, apreciez ca are patru mari obiective, dintre care trei de fond si unul conjunctural.

- Primul este punerea sub controlul PSD si al PNL a institutiilor statului si in mod deosebit a justitiei.
- Al doilea obiectiv este subordonarea tuturor institutiilor statului catre partid, prin incalcarea grava a Constitutiei si a legilor tarii.
- Cel de-al treilea obiectiv este legat de nepunerea in aplicare a referendumului din noiembrie 2009, prin care poporul, in numele caruia PNL si PSD afirma ca au facut, ca au declansat procesul de suspendare a Presedintelui, a votat cu 85% pentru Parlament unicameral si pentru 300 de parlamentari.

- Acestea sunt motivele de fond pentru care doriti suspendarea Presedintelui Romaniei. Aveti si unul conjunctural - primul-ministru pe care l-ati furnizat este deja recunoscut in toata Europa si si dincolo de ocean ca prim-ministru copy, copy-paste. Copy, copy-paste.

Mai aveti o problema de ultima ora, privind in CV-ul primului-ministru, si ea este legata de faptul ca toti il stiam masterand la Universitatea din Catania, iar ieri in presa a aparut faptul ca n-a urmat niciodata un curs de masterat in Catania. Sigur, este o chestiune conjuncturala, dar este bine sa fie acoperita cu un proces de suspendare a Presedintelui.

11.02: As incepe cu afirmatia ca Nu contest dreptul Parlamentului de a initia si de a finaliza procedura de suspendare a Presedintelui. Este un drept constitutional care il trimite pe Presedinte in fata poporului. Cred in acest mod de a-l valida sau invalida pe Presedintele Romaniei, intr-un moment in care Parlamentul sau majoritatea parlamentara considera ca trebuie sa o faca. Ceea ce nu cred, insa, nu cred ca procedura prin care acest drept constitutional este exercitata de Parlament poate avea fisuri sau abuzuri.

11.01: Basescu: Inteleg ca astazi nu este dezbaterea documentului prezentat si, asa cum am discutat cu conducerea celor doua Camere, eu doresc sa particip la dezbatere. Ca atare, astazi voi face o scurta prezentare, iar cu ocazia dezbaterilor voi reveni in Parlament pentru a raspunde si a prezenta punctul de vedere al Presedintelui Romaniei la fiecare punct. Marturisesc ca sunt si intr-o oarecare dificultate, pentru ca Presedintia a primit documentul aseara, la ora 19:30, si ar fi fost imposibil sa pregatesc o dezbatere si o atacare sau o abordare punct cu punct a celor 20 de pagini din documentul grupului PSD si PNL. Va multumesc, deci, anticipat pentru invitarea mea la dezbaterea in Parlament a documentului politic prezentat anterior.

11.00: Traian Basescu isi incepe discursul.

10.56 Toni Grebla a terminat de citit cele 16 pagini ale cererii de suspendare:
"Consideram ca un referendum prin care romanii sa aiba posibilitatea de a se pronunta asupra continuarii mandatului dlui Traian Basescu este imperios necesar. Perseverenta dlui Basescu in a incalca Legea fundamentala, prin repetarea unor fapte abuzive si care afecteaza grav functionarea democratica a statului de drept, demonstreaza o atitudine iremediabila a acestuia, ceea ce ne indreptateste sa solicitam suspendarea lui din functie."
10.50: Traian Basescu citeste citeva foi. Toni Grebla a ajuns la pagina 14 din 16

10.43: Toni Grebla citeste textul cu poticneli si dese intreruperi. Basescu isi plimba privirea peste sala de plen. Cei mai multi parlamentari nu sint atenti, butonind telefoanele mobile

10.38: Toni Grebla continua sa citeasca cererea, care are 16 pagini. Liniste in plen, Traian Basescu sta relaxat, cu mina pe spatarul scaunului de linga el

10.25: Toni Grebla, citind cererea de suspendare: Nu exista o alta cale prin care Presedintele sa raspunda pentru actiunile sale decat referendumul popular convocat de Parlament

10.17: Toni Grebla (PSD) citeste cererea de suspendare a lui Traian Basescu

10.15: Traian Basescu sta singur in bancile unde de obicei stau membrii Guvernului.

10.00: Presedintele Traian Basescu a ajuns la Parlament. A fost intimpinat la intrarea in cladire de Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, presedintii celor doua camere. Basescu le-a strins mina celor doi

09.55 Vasile Blaga, presedintele PDL: "Vom fi neconditionat de partea presedinteului, care nu face altceva decat sa apere Constitutia si statul de drept. Am convocat colegiul director pentru luni. Am decis sa atacam la Curtea de apel Bucuresti Ordonanta de urgenta prin care au fost restranse atrbutiile Curtii Constitutionale." Blaga a anuntat ca a cerut o comisie de ancheta pentru motivele invocate de USL in cererea de suspendare.

09.30 Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a confirmat participarea sefului statului la sedinta extraordinara.

09.20 Traian Basescu va fi prezent la sedinta Parlamentului in care se citeste cererea de suspendare din functie

09:05 PDL a solicitat o comisie de ancheta care a analizeze motivele invocate de USL in cererea de suspendare, potrivit Realitatea TV.

Vineri dupa-amiaza urmeaza dezbaterea si votul asupra cererii de suspendare.

Presedintele are dreptul sa-si prezinte punctul de vedere in fata parlamentarilor. Administratia prezidentiala a anuntat joi ca a primit cererea de suspendare.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a explicat ca in cursul sedintei de joi, dupa citirea documentului, presedintele se poate adresa Parlamentului si poate prezenta un punct de vedere.

In cererea oficiala de suspendare - vezi documentul atasat - USL invoca sapte motive:

I. Presedintele a uzurpat rolul Prim-ministrului si s-a substituit in atributiile constitutionale ale Guvernului.
II. Presedintele a incalcat in mod repetat drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor prevazute in Constitutie.
III. Presedintele a incalcat in mod repetat principiul separatiei puterilor in stat si independenta justitiei.
IV. Presedintele a initiat un proiect neconstitutional de revizuire a Constitutiei si a incalcat procedura de revizuire a Constitutiei prevazuta de legea fundamentala.
V. Presedintele a instigat la nerespectarea deciziilor Curtii Constitutionale si a facut presiuni directe asupra judecatorilor Curtii, facandu-le "vizite" inaintea unor decizii importante.
VI. Presedintele a incalcat sistematic principiul neapartenentei politice a persoanei care ocupa functia prezidentiala si a abandonat rolul constitutional de mediator in stat si in societate.
VII. Presedintele a incalcat in mod grav prevederile Constitutiei si principiul fundamental al democratiei reprezentative, atunci cand declara ca nu va numi un Prim-ministru din partea USL, chiar daca aceasta formatiune politica va obtine majoritatea absoluta in Parlament.


Potrivit Constitutiei articolul 95 privind suspendarea din functie prevede:

(1) In cazul savarsirii unor fapte grave prin care incalca prevederile Constitutiei, Presedintele Romaniei poate fi suspendat din functie de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, dupa consultarea Curtii Constitutionale. Presedintele poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa

(2) Propunerea de suspendare din functie poate fi initiata de cel putin o treime din numarul deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui.

(3) Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui.

Dupa ce Guvernul a dat miercuri o Ordonanta de Urgenta care a modificat Legea de functionare a CCR astfel incit Curtea Constitutionala sa nu mai dea aviz obligatoriu pe hotaririle Parlamentului, procedura de suspendare a presedintelui este simplificata. Avizul pe care Curtea Constitutionala trebuie sa-l dea, prevazut in Constitutie la articolul 95, alin 1 este un aviz consultativ.

Potrivit legii referndumului in vigoare, referndumul este valid si presedintele poate fi demis cu voturile a jumatate plus unu din numarul cetateniilor cu drept de vot. USL vrea sa se foloseasca de o hotarare a Curtii Constitutionale din 2007 care spune ca presedintele Romaniei poate fi demis cu votul a jumatate plus unu din numarul cetatenilor care si-au exprimat votul.

Daca presedintele este suspendat, interimatul functiei este preluat de Crin Antonescu.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12705891-plenul-parlamentului-reuneste-ora-10-00-pentru-citirea-cererii-suspendare-presedintelui-basescu-nu-anuntat-daca-participa.htm


Traim zile istorice!
Din motive strict personale, ma abtin de la orice comentariu!

108 comentarii:

  1. Acum si-a amintit ca exista si POPOR???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isi aminteste ... crede ca va merge si acum!
      Cu asta a pacalit de cateva ori prostimea!

      Ștergere
  2. Populime ii zice.Rime,...Hai,complectati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In felul tau, ai dreptate!
      Pe net, pentru unii, batalia deja a inceput!
      Este din pacate... suspect de multa "populime"!
      Habar nu am ce-o fi in capul astora!
      Ma intreb ce ii mana pe ei in lupta?!
      Cu ce anume i-a convins Basescu?

      Ștergere
  3. Sunt prea prosti sa-i poata convinge cineva. Si pe asta a contat base. I-a basit sa traiasca bine si po...pulimea a pus botul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mey,l-ati vazut pe maimuca linga Monica Macavei? A dreaqu chielea pe ea de botoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gaozaru de Dogaru tot nu se lasa. Acuma ca e suspendat Basescu, el tot vrea proteste, ca asa vrea el. Nu se lasa vorbeste ca prostul de semnarea contractului lui.Grea boala.

    Apel catre partenerii din CNSC
    Subiect: Mitingul din 14.07.2012
    Doamnelor si domnilor presedinti de federatii sindicale, sindicate, asociatii si fundatii,
    SCMD a obtinut aprobarea Primariei Capitalei pentru organizarea mitingului din 14 iulie a.c. intre orele 10.00–12.00, in Piata Victoriei. Va transmitem rugamintea de a participa in numar semnificativ, pentru ca lumea intreaga sa constientizeze pozitia societatii civile reale in razboiul politic declansat in Romania.
    In mod categoric, obiectivele noastre sunt socio-economice decurgand din Contractul Social, care va fi semnat de USL si din posibilitatea remedierii, in interesul fiecaruia dintre noi, de catre Guvernul Ponta, prin ordonante de urgenta, a situatiilor care nu implica exercitiul bugetar pe anul in curs. Dar regimul Basescu, impotriva caruia luptam de doi ani si jumatate, in strada, in justitie si in Parlament, dupa ce a simulat acceptarea unei guvernari USL (conditionata de ramanerea pe loc in ministere si structurile de forta a basistilor si renuntarea la suspendarea presedintelui) a atacat in forta vizand caderea Guvernului prin “Operatiunea Plagiatul”. Nu credem ca cineva dintre dvs. doreste sa ne intoarcem la situatia din ianuarie a.c.! Cu un cinism infiorator, dictatorul, care si-a subordonat justitia, care a incalcat toate articolele din Constitutia Romaniei si recomandarile UE, vorbeste astazi de “lovitura de stat”. Problema care se pune este – dispare Guvernul Ponta sau dispare Basescu?
    Daca suspendarea presedintelui va fi respinsa in Parlament, mitingul nostru, exprimand vointa nationala, va insemna redeclansarea, la cotele disperarii, a actiunilor impotriva regimului Basescu. Daca suspendarea va fi votata in Parlament, mitingul nostru este cu atat mai important cu cat este ultima actiune de amploare, inainte de referendum, vizand optiunea societatii romanesti pentru demiterea dictatorului. Cu alte cuvinte, pentru libertate si democratie reala!
    Va asteptam, sambata, 14 iulie a.c., cu incepere de la ora 9 a.m. pentru a va exprima cu aceeasi darzenie, la 40 grade Celsius, vointa asa cum ati facut-o la minus 20 grade ! Cei ce “pastoresc” Romania trebuie sa inteleaga ca de interes pentru ei este vointa a 90% din societatea romaneasca, nu baletul hotilor care striga “Hotii”!
    Jos Basescu!
    Cu stima,
    PRESEDINTELE SCMD,
    DOGARU MIRCEA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti care este problema?
      A fost descifrata de catre unii colegi:
      Periodic, Dogaru trebuie sa faca niste "deconturi"!
      Mitingelile, sunt cea mai "valabila" solutie!
      Asa ca ... banii, ochiul dracului!

      Ștergere
  6. Si pun fraierii botul ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Bei copii, dar unde-o fi maimuca, pe unde umbla babuinul?

    RăspundețiȘtergere
  8. (Premierul Victor Ponta a anunțat, joi seara, după ședința de Guvern, că și-a luat un nou consilier, în persoana generalului american în rezervă Wesley Clark.
    "L-am rugat să accepte poziția de consilier special pe probleme de strategii economice, securitate. Wesley Clark este o personalitate recunoscută nu doar în SUA, ci și la nivel mondial", a declarat, joi, premierul Victor Ponta.
    Generalul Wesley Clark îl va consilia pe Ponta în domenii strategice, de securitate și în domeniul economic.
    La rândul său, generalul Clark s-a arătat onorat că poate ajuta Guvernul şi pe cetăţenii României.
    "E o onoare să fiu aici, cu dumneavoastră, în România şi sunt foarte entuziasmat de oportunitatea pe care România o oferă lumii cu potenţialul său economic solid în domeniul energiei, al mineralelor strategice şi mai ales în agricultură".)
    ...........................
    http://www.cotidianul.ro/generalul-american-r-wesley-clark-consilierul-prim-ministrului-victor-ponta-187917/
    Mei, l-o fi luat Poanta pe W. Clark consilier, dar Basescu e si mai tare: il ia consilier pe maimuca.

    RăspundețiȘtergere
  9. E careva p`acilea pe care se bazeaza Basescu (pensionari carora le-au crescut pensiile)?
    Sper ca nu s-a uitat ca a cerut reducerea pensiilor cu 15% si fiind respinsa a crescut TVA cu 5%. Socotiti ce inseamna in termeni reali o crestere a pensiei cu 300 - 500 lei brut.
    Iesirea pe usa din spatele Palatului Cotroceni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bese ii gata! I se termina si visichiul in curind...Un nenorocit si-un derbedeu! Amintiti-va cind licheaua a fost filmat bind cot la cot cu Jiji ciobanul, dupa care, fara nici o jena s-a urcat la volan. Asta n-a fost presedinte, a fost si este un derbedeu!

      Ștergere
    2. Cresterea nu compenseaza umilinta.Si nu basescu a contribuit la cresterea pensiilor, ci munca noastra de 30,35 de ani in armata.Eu, unul, cu toata cresterea nu-l mai votez.I-a expirat timpul.

      Ștergere
    3. Zaharia Stancu - "Descult"
      Parafrazind: "Sa nu uiti .... rezervistule/pensionarule militar/asistatule/beneficiarule de prestatii sociale!" ca guvernul lui, chipurile "BOC al nu stiu citelea", NU a respectat prevederile Legii 263!
      Pensiile nu au fost indexate cu rata inflatiei si nici cu 50% din cresterea economica a anului 2011!
      Bazeaza - te pe asta Basescule, - "model" de respectare a Constitutiei si a legalitatii!
      In ultima instanta nu esti decit un bisnitar marunt de port, care a "subminat" regimul comunist prin neplata taxelor vamale.
      Lasa - ne si du - te "cu vint bun din pupa" unde a intarcat Balaia, a dus surdul roata si mutul iapa"!

      Ștergere
  10. Boureanu recunoşte:"Da, sunt locotenent-colonel"



    Deputatul PDL Cristian Boureanu a recunoscut, joi seara, la Antena 3, că deține gradul de locotenent-colonel. "Sunt locotenent-colonel, este o chestiune firească, nu e nimic anormal, cei care sunt demnitari primesc la un moment dat astfel de grade pentru servicii aduse țării ", a declarat deputatul PDL, Cristian Boureanu, în ediția de joi seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buiei,sariti din copaci,din mansarzi,din balconi,sarirti de aparati shtatul (de drept,ca pe ala de stingu...),sariti ca se du8ce dracu8lui seful.Seful fl;otei,odihneasc-o Cel de sus !

    RăspundețiȘtergere
  12. Slab, slab azi!
    NB la ZOO +9!

    RăspundețiȘtergere
  13. De Ce UNPR nu va vota pentru suspendarea lui Băsescu.
    ========
    Parlamentarii progresiști nu vor vota solicitarea USL de suspendare din funcție a președintelui Traian Băsescu, deoarece sunt împotriva oricărei acțiuni care ar putea produce instabilitate în România, a declarat, joi seară, pentru Mediafax, vicepreşedintele UNPR Lavinia Şandru.

    “Suntem împotriva suspendării preşedintelui pentru că asta nu înseamnă stabilitate. Noi suntem pentru stabilitate, noi ne-am înfiinţat pentru stabilitate şi suntem împotriva oricărei acţiuni care ar putea să producă instabilitate în România, inclusiv împotriva suspendării preşedintelui”, a susţinut Lavinia Şandru, precizând că exprimă poziția partidului, inclusiv poziția parlamentarilor UNPR.

    Întrebată dacă această poziţie a fost convenită inclusiv de către liderul UNPR, Gabriel Oprea, Lavinia Șandru a răspuns: “Este poziţia partidului, sunt vicepreşedinte al partidului şi nu vorbesc în numele meu şi nici în numele meu ca parlamentar, că nu-s parlamentar”, a precizat Şandru, scrie Realitatea TV.

    Ea a menţionat că această poziţie ar fi inclusiv a parlamentarilor UNPR, chiar dacă nu i se va pune nimănui “pistolul la tâmplă”, întrucât Constituţia spune că orice mandat imperativ e nul.

    În schimb, deputatului UNPR Eugen Nicolicea, a precizat tot joi, pentru NewsIn că grupul din care face parte va aşteapta avizul Curţii Constituţionale pentru a lua o decizie în privinţa votului pe care îl vor da vineri în privinţa suspendarii preşedintelui Traian Băsescu.

    „Nu am luat nicio decizie la grup. Nu se poate da un vot fără avizul Curţii Constituţionale. Trebuie să îţi formezi o opinie şi nu se poate fără a vedea avizul”, a declarat deputatul progresist.
    =======================
    De prea multa caldura si iubire de Basescu,
    A dat strechea in Lavinia !!!!
    Eheee... las'ca vine ea, Toamna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lavinia asta...o jartea!
      Hai NB la zoo+9!

      Ștergere
    2. Buna dimineata onorabili chiriasi ai stabilimentului si dragi animalute.
      Ma intreb cand a fost sincera aceasta fata ,, cu ochi bulbucati si buze rujate,, am citat din basescu pentru a nu ma acuza nimeni de plagiat desi am copiat de multe ori.Deci, fatuca noastra se dadea de ceasul mortii ast iarna cand apara,CICA, drepturile mamicilor.Iar acum se opune demiterii tartorului, adica celui care a cerut diminuarea acestor ajutoare sociale.Ce dreaku sa ma credem ????

      Ștergere
  14. Neatza buna la ZOO+9!
    Cezare ia un ALUPIGUS de la Viseul de Sus!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey desteptarea!!!Buey s-aude acolo in fund la maimuca, Curleonul si Tigri?

    RăspundețiȘtergere
  16. Bey, ala din 5 iulie ora 18:56.
    Mai spune o data unde l-ai vazut pe czar maimukles!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuca era linga Monica Macavei pupaza din tei!!!!
      Aha, Cezare, maimuco ai demonstrat pro Beshica, maimuca portocalie ce esti...

      Ștergere
    2. Eu cred ca au fost trei, EL, Grivei si Macovei.

      Caci buldogul trebuie sa poarte un nume ..

      Ștergere
  17. Dintre toate sloganurile de la manifestatiile de ieri, unul mi-a placut in mod deosebit: BA SE SCUfunda flota!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Lovituri de imagine:
    Ponta si-a tras consilier instelat care nu poate pacali insa chiar asa usor. A vrut sa arate ca in ciuda reactiilor externe, are si el sprijinitori si inca la nivel foarte mare. Slaba incercare, de fapt in felul asta reuseste sa dovedeasca ca:
    1. ii este frica de reactiile externe
    2. se face pres ca si Basescu, in fata oricui ii acorda sprijin
    3. declaratiile date de general arata interesul lor pentru rezervele din subsolul tarii si faptul că s-a batut palma.
    4. Ponta nu are incredere in capacitatile romanilor sau nu are pe nimeni suficient de destept ca sa il ia consilier, sau nici un om destept nu vrea sa il consilieze.

    Mie mi s-a parut o miscare gresita din toate punctele de vedere. Nici momentul nu e bine ales, sau mai ales momentul il face vulnerabil si demonstreaza ca ii e frica.

    In ceea ce priveste ziua de azi, iata o varianta :
    Este clar pentru toti ca parlamentul va vota suspenarea, toata lumea asteapta ca CCR sa dea vot negativ, care oricum nu va conta, iar Basescu isi va sustine nevinovatia in parlament.

    Iata ce vad eu o miscare -singura de altfel, -inteligenta a lui Basescu:

    1.CCR va da vot pozitiv suspendarii, in felul asta va arata ca ”nu este” sunbjugata lui Basescu si Parlamentul i-a invinuit degeaba. Ar fi o lovitura de imagine a CCR si implicit a lui Basescu , care va convinge lumea externa ca Parlamentul sau Ponta au exagerat. Acest lucru este perfect posibil, mai ales ca cu sau fara acordul lor ar fi tot aia. Dar impactul in cazul unui aviz favorabil, ar fi extraordinar. In plus , CCR ”ar dovedi ca este cinstita” si orice miscare impotriva ei este un abuz.
    2. Basescu ajunge in parlament si declara ca avand in vedere decizia CCR, el se supune deciziei si ca urmare isi da demisia. Ar fi o lovitura de imagine care cuplata cu decizia CCR ar face ca absolut toata presa si opinia internationala si chiar o parte a romanilor sa aprecieze gestul lui Basescu si sa inceapa sa creada ca acesta chiar este cinstit si corect.

    Poate orgoliul lui Basescu nu va accepta aceasta varianta dar ar fi singura care i-ar da sanse lui si PDL la alegerile din toamna si chiar la prezidentiale.Oricum este clar ca va fi suspendat apoi va pierde la votul popular, mai ales daca va continua sa minta azi in parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merine,
      Punem pariu ca Basescu "suspendat" ori "demisionat" este si va ramane doar o trista amintire? Ca in veci vecilor nu va mai reusi sa pacaleasca pe romani? Ca alegatorii niciodata nu ii vor mai da un vot de incredere? Eu pun pariu! Ma bizui pe vointa poporului!Pe inteligenta nativa a acestui neam atat de obidit!
      O zi buna, tuturor!

      Ștergere
    2. Demisia cui i-o inainteaza?? Daca Parlamentul Romaniei spune NU?? Adica, ar PUTEA spune NU?

      Cu demisie ar fi o iesire din scena prea frumoasa.
      Va dati seama cat de mult ne-a infricosat acest regim daca nici sa comentam nu mai avem curajul ???

      Ștergere
    3. Si daca acest "vot pozitiv" nu ar fi decit interesul magistratilor CCR?
      "De ce sa ne p...am impotriva vintului"?
      Sint singurii (magistratii)care au ramas cu pensii de serviciu. Oare nu credeti ca il pot lasa pur si simplu cu pantalonii in vine pe Basescu tinind cu dintii de privilegiile lor?!

      Ștergere
  19. Madam Barla, vrea plimbari la Bruxelles , pe banii prostilor.Vazand ca se apropie momentul rezolvarii problemelor pensionarilor pe cale legislativa, incearca sa abureasca filialele acuma sa ii reprezinte aproape pe degeaba . Acuma cere cate 3 milioane de filiala, indiferent de numarul de reclamanti. Te doare bulbul rahidian cat de ”umana” a devenit vazand ca pierde proces dupa proces si pierde clientii. Sa milogesti 3 milioane de filiala indiferent de numarul de pensionari cand inainte cereai cate un milion jumatate de persoana , este chiar un gest disperat. Ca sa nu mai spun ca merge pe un caz deja pierdut la CEDO. Eu cred ca pana la sfarsitul anului guvernul va da o OUG pe 329. Probabil doamna Bărla crede la fel, sau chiar detine informatii si incearca pe ultima suta sa mai scoata un ban. Nice try.

    ANUNȚ IMPORTANT
    Întrucât in dosarul 10866/3/2010 (actiunea formulata pe Legea nr.329/2009) Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul introdus de Cabinetul de avocatura, doamna avocat G. Barla a facut SCMD o oferta pentru o actiune reparatorie la CEDO atfel:
    - Onorariu pentru formularea si inaintarea actiunii – 300 euro plus TVA/filiala, indiferent de numarul membrilor de sindicat inscrisi
    - Taxe de expeditie – 25 lei/filiala
    In situatia in care exista doritori, va rog sa informati Departamentul Juridic pana la 16.07.2012.
    Col ®
    VASILE Mihai
    DEPARTAMENTUL JURIDIC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Bubico, ne lasi? Luati naibii friiele acestui sindicat de kkt si lasati circoteala pe la colturi! Hai, ca vad ca-l aveti pe Pilshoiu printre voi! General si fost sef la J7, de altfel o directie de frectie din SMG...
      Ce tot muscati precum coteii de turul pantalonilor? Fiti Dobermani, Ciobanesti germani sau cel putin Ciobanesti mioritici! Sariti la git, la gitlej! Crezi ca ne intereseaza de madamma aia prea mult? Ne doare fix in pix de ea si de vaicarelile pe care le tot postezi! Nea Bubico, daca vrei sa fii jurnalist bine, daca vrei sa fii sindicalist ia/luati masurile care se impun si dati-i jos pe gibonii aia din CD! Hai ca m-ai "inervat" si nu-i prima oara...

      Ștergere
    2. Mai incet, mai incet! Nu te ,, inerva,, prea tare ca risti sa-ti plesneasca vreo vena si acum toate ambulantele sunt la Parlament.

      Ștergere
  20. Pierdut mascota. Raspunde la numele de czar.I-o donez gasitorului drept recompensa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io-l vreau mascota pe Nea Cashu, acu zis si Nea Bubico.

      Ștergere
  21. @Anonim 11.22
    Punem pariu ca miscarea lui Ungureanu va avea suficienti aderenti incat sa una probleme la formarea majoritatii parlamentare? Va castiga oameni si de la PPDD si de la PDL si de la USL.
    Iar unii oameni fara apartenenta politica se vor lasa prostiti de moaca de intelectual a lui Ungureanu. Sa nu uitam ca PSD are foarte multi dusmani, diaspora este in proportie de 80% anti PSD, si mai sunt suficienti in tara. Deci .. este posibil ca toti cei anti PSD sa voteze cu Miscarea Civica a lui Ungureanu, sperand ca acesta va conduce , nu Basescu. Din cauza asta Ungureanu se fereste in declaratiile sale sa afirme ca sprijina PDL, el se declara doar anti USL, nu pro PDL. urmareste si vei vedea. Nici membru PDL nu e . Deci .. incearca sa creeze impresia ca el nu este PDL-ist. SI CULMEA ESTE CA SUNT DESTUI CEI CARE CAD IN PLASA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exclud sa ai si tu dreptate!
      Din nefericire, s-a facut deja demonstratia, poporul sta "acasa" in ziua votului, iar "baietii destepti", stiu ei pe cine si cum voteaza! Asta e, daca va trebui inca sa mai patimim, vom patimi! Se va confirma predictia: suntem un neam blestemat, cu mari, vechi si deosebite pacate!

      Ștergere
    2. Cu cine dreaku sa pui pariu? Nu vezi ca toti basinosii de pe aici stau la orizontala cu berica langa ei si OKSurile in tembelizor??Tara fierbe la propriu si la figurat iar ei se sparg in figuri de intors de pe o parte pe alta in patul conjugal..

      Ștergere
  22. La referendum oamenii vor iesi la vot.
    In ceea ce priveste iesitul pe strazi eu sunt pentru calm. USL trebuie sa ii lase pe PDL-isti conform tacticii aplicate de Basescu in iarna, sa ii lase pe PDL-isti sa demonestreze pana ragusesc. O confruntare a demonstrantilor va fi in mod clar in defavoarea USL, deci trebuie evitata orice actiune care ar duce la astfel de intailniri. In ultima instanta se poate face o demoastratie, odata, mare in toate orasele, ca sa se vada ca exista suport popular o demonstratie care sa arate ca sunt mai multi dar mai civilizati cei care sustin guvernul si parlamentul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce Neacsu baaa, ca asta are mutra de maimuta?! Stiam ca Nea-cusu e bubico..

      Ștergere
  23. Lupta "sub steg strain".
    S-a mai vazut, s-a mai auzit!

    RăspundețiȘtergere
  24. Blogurile mele - ATENTIE LA BUB ICO!!

    MARIN NEACSU
    PUNCT OCHIT, PUNCT LOVIT !
    Corneliu Dobriţoiu
    Legalitatea înainte de toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io zic-ca, tot fuse Nea Cashu al dreaku cu noi cind postam pe la el, pe-acolo pe "imasuri", sa-l facem cetatean de onoare al acestui onorabil stabiliment, alaturi de Czar maimuca-pupane-ne-ar buca, Curleonu macaronu si Chigri2 al' care nu-i felina ci tot un maimutzoi!

      Ștergere
    2. PS. Sa-i dam cupa de "Pele", ca lui Cezar i-am dat ca premiu frichinele si-a belit cosorul cu ele

      Ștergere
    3. Bey, oare nu patira ceva cei enumerati mai sus? ca prea disparura ca magariul in ceata tamam amu cand se suspenda unii..

      Ștergere
    4. Si ma-ta aia depravata ce spunea?Ia de la Base...?

      Ștergere
    5. Daaa, cum aparusi tu, cum incep injuriile!Daca ai ceva de spus, spune-mi MIE, lasa familia in pace!Doar tu injuri ca un birjar, nemernic ordinar , jegos si alcoolic ce esti !

      Ștergere
  25. CCR: Bashinescu nu mai e!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ajinturili lucreaza, bre, lucreaza!O sa vezi votat la foc automat ca masina de tricotat! La ROMA!

      Ștergere
  26. @Anonim 13.47
    Eu am doua bloguri care sunt cunoscute. Celelelate nu imi apartin, cei care le-au facut mi-au dat insa drept de postare, drept pe care nu l-am folosit pentru nici unul din ele desi alegerea celor doi m-a onorat.Am preferat sa nu ma folosesc de aceste dovezi de incredere si apreciere si asta se poate observa citind cele doua bloguri, nu apare nicaieri nici macar o poztare a mea.Il puteti intreba eventual pe domnul Calinescu chiar pe blogul lui daca l-am rugat eu sau daca m-am folosit cumva de acest drept pe care mi l-a oferit.Asta ca sa nu mai insinueze unii si altii cine stie ce. Chiar si Burcu mi-a propus la un moment dat sa ne acordam acest drept reciproc si am spus ca este mai bine sa stea fiecare cu ce are, ca sa nu apara discutii si sa nu stricam o prietenie care dureaza de ani de zile.

    RăspundețiȘtergere
  27. @neacsu
    Ce pula mea ma tot futi la cap cu blogurile tale si cu cine le imparti sau nu le imparti.Crezi ca ai ajuns "buricu' pamantului"?
    Ete pula....te "freci" in bloguri.Ce sa zic,esti un tip destept dar cu o conditie.SA RAMAI SINGUR PE PLANETA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. kaka-maka...."domnul" Calinescu:):)

      PS Voi va uitati la cursul EURO tembelilor(neacsu)?
      Vin toti puletii de pensionari basinosi si striga JOS!!
      La iarna mancati pula la gaze,petrol,electricitate etc.+bonus ce se mai fura intre timp

      Uite de asta nu mai pot eu de neacsu

      Ștergere
    2. Arogant imputit si tembel!

      Ștergere
  28. Daaa pan' la urma mai reduce cineva din puletii de parlamentari sau mai adauga fo' suta

    RăspundețiȘtergere
  29. Don Corleone,
    Daca stiam ca tu esti anonimul pe care il manca limba de blogurile mele, nu ma oboseam sa raspund.Imi cer scuze, eu stiam ca esti om de caracter si vorbesti direct, nu musti sub anonimat.
    M-am inselat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. afla ca te INSELI!!!
      nu postez sub anonimat!Daca ai chef de matrapazlacuri politice ,afla ca la mine nu tine curvasaraia politica.Daca la tine tzine poti afla ca eu imi castig banii INDIFERENT cine-i la putere.
      Tu vrei sa fi pres la unii sau altiidintre politicieni,n-ai decat dar iti vinzi,viata si omenia .....si de ce?
      Slab om ,slab caracter!!

      dincolo de gargara astept un comentariu pertinent referitor la cursul valutar(acesta este arbitrul cel mai bun)in rest....un mare kkt
      La iarna n-o sa va dea politicienii bani pt facturi,dar tu neacsule esti interesat doar de binele tau.Te dai si tu bine cu cine e la putere>>Mi-e scarbaaaa!!!

      Ștergere
    2. Iti repet neacsule.Nu fi prost!!Eu nu postez sub anonimat.

      Ștergere
  30. Bai pulete curdeleu iara te scarpini fara sa te manance? Ofticos basinos ce esti, veziti de treaba ta ca nu esti bun decat sa spurci pe unde te bagi. Stai in pizda matii nu te mai baga in seama neintrebat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa vina spurcaciunea sa ne improaste cu gunoi ! Numai el insulta, injura, ameninta si face trimitere la parinti, copii sau sotii. Un gunoi! O lepra! Ignarati-l!

      Ștergere
  31. Don Corleone6 iulie 2012, 16:37

    "kaka-maka...."domnul" Calinescu:):)

    PS Voi va uitati la cursul EURO tembelilor(neacsu)?
    Vin toti puletii de pensionari basinosi si striga JOS!!
    La iarna mancati pula la gaze,petrol,electricitate etc.+bonus ce se mai fura intre timp
    Uite de asta nu mai pot eu de neacsu"

    Tu esti altceva? Sau este autocaracterizare??
    PS "anonimi = kkt". Don Corleone o fi sau nu o fi Serban Doru?

    RăspundețiȘtergere
  32. Hai mai ce naiba,eu "dau cu batu' prin gard" si voi....amortitilor stati cu ochii la tv....Baaaaa!! NU televiziunile va dau de mancare,ce dreak aveti ca nu joaca Spania vs Italia "besinosilor"!!
    Tocmai cineva are o dilema existentiala, de o "inteligenta profunda" si nu poate sa mai doarma de atatea probleme planetare.Asa se intampla cand unii chiar nu au ce face pe lumea asta
    "Don Corleone o fi sau nu o fi Serban Doru?"

    PS@anonimi=kkt
    To be or not to be?!
    What you think,if you thinking something

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fisssssssss, fissssssssss!!! 2 pirtzuri "handmade" de la Curdeleu cu capul greu! Tot n-aveam subiect...Buey Curlonule, da pretenarul ala al tau, Black Tiger from Hurziceni unde-i?

      Ștergere
  33. Corleone ai luat-o dupa puta mica ? Ai facut si tu obsesie pe cashu ?Nu te oftica baiatu, toata lumea stie ca si pe tine te-au rugat toti blogarii din Romania sa ii lasi in pace si sa nu mai postezi la ei asa ca esti mai tare decat Cashu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Anonim 6 iulie 2012, 19:23
      In opinia mea dumneavoastra esti un bou. Mare. "Toata lumea" probabil ca, in teasta ta de bou, mare, inseamna ma-ta si cu tine.

      Ștergere
    2. Curlandezule de ce esti tu mangalitz guitz?

      Ștergere
  34. Mei, trasei o fuga pe bloage. Slab, slabutz, f.slab! Singurul care a mai miscat a fost Victor Vis. La Nea arpaCashu si la maimuca, uauuu miroase a statut! Bei fraticilor, macar mai deschideti geamurile-mai alea dupa ce-ati fost vizitati de catre Curdeleu.

    RăspundețiȘtergere
  35. Salutari tuturor si suspendare cu spor! Dragi lighioane si pacienti, pe vremurile astea nu mincati gras si beti rece, ca sa nu vi se aplece! Ia luati de colea din Cotidianul:
    "Peste 150 de persoane scandează şi în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca "Jos Băsescu".
    Participanţii la protest au un steag tricolor şi pancarte cu lozinci împotriva preşedintelui, precum "Băsescu, dacă te ţine, fă o baie de mulţime" şi "Hai, Băse, în piaţă, se dă whisky cu gheaţă"

    RăspundețiȘtergere
  36. Gata mei, Beshica ie istorie! Neagra! Curleonu, Czar, Tigri, plingeti tare dupa tatucul vostru?
    Si votul nostru de aici de pe blog s-a incheiat cu o majoritate zdrobitoare in favoarea fortelor luminii si nu a intunericului.

    RăspundețiȘtergere
  37. A cazut Basescu!Uite ca se poate. Macar acuma iesiti pe astrazi si aratati-va bucuria sau tristetea.

    RăspundețiȘtergere
  38. ULTIMA ORA. DIN SURSE PRECISE PRESEDINTELE SUA
    OBAMA A SEMNAT UN DOCIMENT SECRET REFERITOR
    LA SITUATIA DIN ROMANIA.
    S-au dat indicatii Departamentului de stat si serviciilor
    secrete. Ambasadorul SUA a primit un telefon de urgenta de la Secretarul de Stat Clinton.
    Alerta este maxima.

    July 6, 2012 9:50 PM
    Robert Horvath said...
    UN GRUP DE GENERALI AU ADRESAT PRIN INTERMEDIUL AMBASADEI SUA O SCRISOARE
    CATRE PRESEDINTELE OBAMA !


    SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA....DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !


    In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!


    AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA !


    Discutiile au pornit de la o informare secreta, in legatura cu existenta unei stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania si nu numai in legatura cu creiera unei noi axe MOSCOVA -BUCURESTI-BEOJING
    Declaratiile noului ministru de Externe arata ca politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale, pornind de la admiratia pe care o are Andrei Marga fata de Vladimir Putin si luand in calcul prioritatile acestuia: Rusia si China. Militarii se arata ingrijorati de aceste declaratii si de reactivara a retelei rusesti in Romania,
    Situatia fiind grava pentru prima data generali ai armatei se implica in actul guvernamental,............. desi statutul cadrelor militate interzice implicarea in viata politica.
    Presedintele SUA a fost informat ca majoritatea cadrelor de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a introduce Romania in zona de influenta
    ruseasca.


    Va continua pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey Robert, mey Birlic ia o pastea un pic! Asta-i treaba: democratia USA contra democratia Rusia! Ar trebui sa te documentezi nitel pe problema asta la ciulaveci, ca vaz ca nu-o prea cunosti...
      Cit despre "comandanti de divizion" or fi si aia ca Curleonu de la antiaeriana aia de apara rahatul de muste.

      Ștergere
    2. ROBERT HORVATH,
      Omule, te-am inteles!
      Plansul tau dupa Basescu,impanat cu pvesti OO7,nu ne priveste!
      Mergi si le scrie la tine, la cei care inghit galustele tale!
      Iti recomand cu caldura, pasteaua de liniste!

      Ștergere
  39. Basescu se va intoarce.........
    Postarea mea e un semnal de alarma. Revsta Economist
    a ajuns la aceeiasi concluzia. Din pacate romanii au nevoie de tatuc. In fiecare minut popularitatea sa creste
    datorita eforturilor si lipsei de inteligenta politica pontista,,,,,,,,,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, tu faci America de ras!
      De Romania, nu vorbim!
      Tu esti fan Basescu, iar asta a gatat de mult cu Romania!

      Ștergere
  40. Repet . Basescu trebuie impuscat nu suspendat.
    Nici unde in lume nu exiata suspendare bazata pe compuneri literare.
    Macar ca Clinton .....sex oral cu Udrea,
    Postarea mea e un semnal de alarma. Revsta Economist
    a ajuns la aceeiasi concluzia. Din pacate romanii au nevoie de tatuc. In fiecare minut popularitatea sa creste
    datorita eforturilor si lipsei de inteligenta politica pontista,,,,,,,,,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretine, ia-ti pasteaua si te culca!
      Crek ca si la tine, e caldura mare, mon cher!
      Creeierii tai fierb, sfaraie de miroase pana'n Carpati!

      Ștergere
  41. Stimate domn extrem de anonim
    Deschide Robert Horvath Deva blog.
    Nu vei gasi nici o urma de simpatie pentru scursura de port
    El pune bazele Dosarului Criminal si Terorism Basescu,
    remis catre FBI.
    In acest moment am de ales intre un Basescu pro american si un guvern pro rus.
    Va asigur ca am informattile necesare.
    Prefer Basescu care lucreaza la licuriciul cel mare si nu pe cel care lucreaza la licuriciul dela Kremlin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu, tare greu cu tine!
      Ai idei putine si fixe!
      Iar chestia cu rusii, Kremlinul... stai bland!
      Nu vei pacali pe nimeni! Altele sunt problemele noastre!
      Iar tu, vad ca o tii langa! Rupi gardurile, cu prostiile tale!

      Ștergere
    2. Robert dragule, de ce nu mai postezi tu la Cezar maimuca, ori la PulanoX, ai? Aia e baieti cititi, tare-n septic, nu ca noi astia de p-acilea amariti. Uite, poti posta chiar si pe bloaga lui Nea Cshu, ca acolea e multa verdeatza si nu-i defel intristare si suspinare...
      Alt Anonimus

      Ștergere
  42. Băsescu pleacă urât: atacă suspendarea la CCR.
    Traian Băsescu a fost suspendat, vineri, din funcţia de preşedinte al României în urma votului exprimat în Parlament. El intenţionează să atace decizia la Curtea Constituţională a României. Băsescu a explicat că urmează şi această cale pentru a nu se spune că nu a utilizat toate mijloacele constituţionale.

    “În concluzie mergem la referendum. Dar, înainte de a merge la referendum, aş vrea să fac câteva comentarii, foarte puţine. Observ un salt calitativ apreciabil în clasa politică. V-aş ruga să vă aduceţi aminte că în 2007 am fost suspendat cu 322 de voturi, iar astăzi cu numai 256. Probabil dacă aş avea un al treilea mandat n-ar reuşi suspendarea. Dar să vedem dacă îl termin şi pe ăsta”, a precizat Băsescu.

    “Al doilea lucru care mi se pare important a fi spus este legat de faptul că in conformitate cu art. 146 lit. e din Constituţia României am depus cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională cu Parlamentul României. Vreau să fiu foarte clar: NU ŢIN DE SCAUN! Dar ca şi în 2007 am obligaţia, ca preşedinte în funcţie, să epuizez toate soluţiile constituţionale pentru descrierea unui abuz de exact acelaşi tip ca cel din 2007. Nu vreau să mi se reproşeze că nu am epuizat resursele constituţionale în disputa cu o majoritate politică care în mod abuziv a suspendat preşedintele”, a declarat Băsescu.

    “Aş face o observaţie care este şi miezul acestei suspendări, acestei acţiuni la Curtea Constituţională, conflictul juridic. El izvorăşte din natura art. 90 din Constituţia României, care… scuzaţi-mă, art. 95, care spune că în cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, preşedintele României poate fi suspendat. FAPTE GRAVE. Nu există nicio acuzaţie legată de fapte, ci doar de declaraţii în toate acuzaţiile formulate de PSD şi susţinute de UNPR şi UDMR”, a mai explicat Băsescu

    “Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a transmis vineri, 6 iulie a.c., preşedintelui Curţii Constituţionale o cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Parlamentul României, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte”, se arata în comunicatul remis de la Cotroceni.

    RăspundețiȘtergere
  43. Basescu, suparat pe consilieri! Inca unul dat afara:
    ===============
    Consilierul prezidențial, Ştefan Deaconu, eliberat din funcție.
    Preşedintele Traian Băsescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidenţial prin care consilierul pe probleme juridice, Ştefan Deaconu, nu va mai activa în cadrul Administraţiei Prezidenţiale începând cu data de 25 iulie. Decretul a fost publicat vineri în Monitorul Oficial.

    “Începând cu data de 25 iulie 2012, domnul Ştefan Deaconu se eliberează din funcţia de consilier prezidenţial”, se arată în articolul unic al decretului prezidenţial care a fost emis pe 5 iulie şi publicat în Monitorul Oficial o zi mai târziu.

    Ştefan Deaconu este conferenţiar universitar la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, unde predă Drept constituţional, Instituţii politice, Metodologie juridică şi Sistem normativ al Uniunii Europene. În momentul de faţă, Deaconu conduce Departamentul Constituţional-Legislativ din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia sa-l fi avut consilier pe Boc constitutionalul!

      Ștergere
  44. Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul!
    ==================
    Emil Boc, încrezător în viitor: Vom câştiga la referendum, ca în 2007.
    Fostul premier, Emil Boc, a susținut, vineri la RFI, că atât președintele Traian Băsescu, cât și PDL vor câștiga împreună alegerile pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Primarul Clujului spune într-un interviu la RFI că preşedintele suspendat şi PDL vor câştiga împreună, la fel ca în 2007.

    Actualul primar al Clujului, Emil Boc, privește cu optimism către viitor. “Istoria se repetă şi sper să se repete şi cu aceleaşi rezultate până la final, adică cei care n-au învăţat în 2007 din lecţia de atunci să înveţe măcar acum, a doua oară, în 2012, pentru că nici de această dată nu există încălcări grave ale Constituţiei, aşa cum prevede textul legii fundamentale, pentru suspendarea preşedintelui”, a declarat fostul premier, care nu se teme de referendumul de pe 29 iulie.

    ”Referendumul este prevăzut de Constituţie şi sunt convins că e un moment foarte bun de analiză asupra celor trei ani de criză din România şi asupra alternativelor pe care ţara noastră le putea avea. Eu cred că în contextul acesta european al crizei, mai mulţi români vor înţelege ce este cu adevărat cu această criză şi că în ultimă instanţă, trebuie apreciaţi oamenii care spun adevărul şi care şi-au sacrificat imagine şi voturi, pentru ca ţara să nu se prăbuşească şi că românii au salvat România, pentru că cei care au fost în fruntea ţării au preferat să pună interesul ţării deasupra intereselor personale, de imagine”, a mai adăugat fostul premier.

    Emil Boc a arătat că “sunt şanse” ca Traian Băsescu să fie reconfirmat în funcţie la referendum, și este convins că istoria victoriei de la alegerile din 2007 se va repata. “Eu spun că sunt şanse ca preşedintele să rămână în exerciţiul funcţiei şi sper ca abuzurile făcute de către actuala guvernare în privinţa legilor după care se organizează referendumul să fie înlăturate. Sunt convins că actuala conducere a PDL va rămâne solidară cu preşedintele României şi am toată convingerea că împreună vom câştiga, aşa cum am câştigat şi în 2007″, a conchis primarul Clujului.

    RăspundețiȘtergere
  45. Corect spune Bocustet :"istoria se repeta ,numai ca istoria cu Ceausescu..."

    RăspundețiȘtergere
  46. Daca ar avea un dram de minte si de mila de poporul asta obidit si sarac,acest vampir care ne-a fost presedinte si-ar da demisia si ne-ar mai scuti de cheltuiesli si de batai de cap,oricum locul caldut de la Rahova ii este pregatit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai multa dreptate! Daca ...
      Daca ar avea un dram de minte ...
      Din pacate si nefericire, nu are!
      Este un om rau, conflictual, pus vesnic pe scandal!
      Frate cu Monica Macovei! Au idei putine, dar fixe!

      Ștergere
  47. Neatza buna la ZOO + respectabililor pacienti ai stabilimentului 9!
    Vaz ca Admin, ca sa ne puna nervii la incercare, ne propune un nou vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, prietene!
      Este doar incercarea de a stabili cine va avea dreptate!
      Daca votul "majoritar" al celor de pe aici va "corespunde" cu votul poporului, inseamna ca ne-am dat si noi examenul de "cea mai buna calitate"! Inseamna ca stim ce vorbim, ce scriem, ce vrem! Succes!
      Votati zilnic! Cu cat mai multe voturi,cu atat mai rasunator rezultatul!

      Ștergere
  48. Anonim, 27 iunie 2012, 19:44.
    Bey,
    Nu va este clar tuturor?
    Basescu si Gasca, ne-au lamurit deplin! Ne-am saturat!
    Trebuie sa plece! Cu cat mai repede, cu atat mai bine!
    Atentie insa: inca are o multime de ... "Fat-frumos, fiul iepei"!
    Bey, iar astia e ... militari cu grade! 2600-2700, recent "descoperiti", + inca fro 2700 de procurori nou "numiti in functii", si ... + dreak mai stie .... cati or mai fi .... "acoperiti"! Hmmm .... Deloc usor de dat ... plecat de buna voie! Va fi o batalie, pe viata si pe moarte! Nu auziti cum zanganesc catusele? Nu vedeti ca e mare "naloaga" la DNA? Sa spuna Codrutza, de nu-i asa! [ http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/06/breaking-news-basescu-si-ccr-versus.html ] !!!!!! Iata un exemplu de cea mai buna viziune/calitate/predictie! Basescu e pe cale sa plece definitiv, dar sa nu uitam de ... GASCA!!!! Gasca este extrem de periculoasa! Poate corupe si pe succesorul lui Basescu sau chiar ... invinge!

    RăspundețiȘtergere
  49. Bai, eu tot stau asa..stramb si cuget, oare Robi asta n-o fi chiar Mistretul ala care a facut plangeri penale?? ca sunt multe coincidente...blogger cunoscut, locatia, sotia de origine japoneza...bai, candva, cu multi ani in urma , la una dintre materiile facute prin SM, un prof a spus o vorba....in meseria noastra nu exista coincidente!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici de Ro bort H? Sigur e Mistretzul cu coltzi de argint!

      Ștergere
    2. Nu v-ati prins! E chiar Cur de Leu deghizat in Shogun!

      Ștergere
  50. coorva aia ieftina de plano10 aka lupus, ii este ciuda,ca se va reveni pe legea din 2001, si tot baga fitile.
    bah boule jegos, toti pensionari militari au iesit pe legea din 2001 si cu aia trebuie sa ramana.
    javra spurcata de plano10 aka lupus,daca s-ar continua cu legea izmanarului,un subofiter care ar iesi la pensie la 60 de ani,cu hg 1019 aplicata,ar avea o pensie,cuprinsa intre 100 de milioane si 1 miliard,practic,in cativa ani,romania ar intra in faliment,cu vreo 200 de mii de militari cu pensii cuprinse intre 100 de milioane si 1 miliard.
    jegos infect si negandit,tradator spurcat.
    blestemat sa fi tu si toata familia ta de jegosi si idiotii care sustin legea izmanarului tradator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate, dar ia o pastea sa nu te doboare caldura!

      Ștergere
  51. Şoc pentru USL!
    După ce Victor Ponta şi Crin Antonescu au obţinut în Parlament suspendarea lui Băsescu, ei au descoperit că de fapt Preşedinţia României nu îi mai aparţine. Se pare că Băsescu a avut inspiraţia, acum câţiva ani, să o treacă pe numele fetei sale mai mici, Elena, printr-un act de donaţie încheiat la notar, păstrându-şi însă dreptul de a o utiliza pe durata vieţii.

    “Din păcate, nu există niciun dubiu că actul este autentic”, spune Ponta, “X-ul cu care semnează Elena Băsescu e absolut inconfundabil. Sincer, s-ar putea să fie imposibil să o recuperăm de la ea, deoarece nu prea ai cum să ataci dreptul de moştenire al copilului. S-ar putea să ne târaie ani de zile prin tribunale” .

    Liderii USL spun că dacă nu reuşesc să obţină înapoi în instanţă Preşedinţia, vor trebui să-i plătească chirie Elenei Băsescu pentru dreptul de a o utiliza. Premierul a mai sugerat, de asemenea, şi varianta de a copia Preşedinţia cu foarte mici modificări.

    RăspundețiȘtergere
  52. Buey, dar pe unde dracu umbla Cezar maimuca? Pe caldura asta o fi cazut closhca, ori si-o fi spart oaule si-o fi facut scrob din ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Czares maimukles se fac si se desfac guverne!Se emit ipoteze unele mai aberante ca altele..si totusi, nimic nu este intamplator in aceste zile de campanie .Sper ca romanii sa nu-si piarda simtul realitatii si ,mai ales, simtul umorului! Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
  53. Fusei si io pe blogu lu ala PulanoX-Lupus eritematos...Uauuuu, pute-a chizda si-a kkt de cit proprietaru-a mincat!
    Rusinica buey Pulano, putza mica cit e aia de furnica!

    RăspundețiȘtergere
  54. Bei maimuce, lighioane si pacienti ai onorabilului stabiliment 9, deshteeeeptareaaa! Ce naiba, va topi caldura creierele? Ia vedeti si nu ma suparati ca jar mincati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti lasam tie jarul.. Noi ne bem berica de dupa sarmalutele mancate la pranz!

      Ștergere
  55. Oare cum or suporta caldura blanoasele astea ale noastre gen Tigri2, Curdeleu, Maimucele s.c.

    RăspundețiȘtergere
  56. tigri2 spunea...
    7 iulie 2012, 15:17
    @All
    Fiecare interpreteaza legea cum i-ar conveni,unii chiar se imbata cu apa rece cam repede treceti de la presupuneri la certitudini.Am citit si eu cam ce s-a scris despre proiectul de lege,am vorbit si cu unii care se ocupa direct cu aceasta ,nu este nici pe departe L 164,da ,sunt puncte care se iau de prin toate legile in domeniu dar cu modificari ,asa ca nu va amgiti singuri.cgestia este sa fie bunavointa si competenta nu rautate si prostie cum a fost la vechiul guvern.chiar n-ati simtit cat de aroganti erau basistii,si cand dadeau ceva o faceau de parca aruncau o coaja de paine la un maidanez si acuma cerseste mila poporuylui ,ba nu streangu sau crucificarea o merita.fara mila au dat in popor,cum mai animalule sa fii pastorul acestei natii si sa sdpui ca poporul tau sa plece din tara sa-si caute o viata mai buna ,de ce nu v-ati zbatut voi sa ne fie bine,nu sa va faceti vile si sa tineti curve pe langa voi.nenorocitii naibii.

    RăspundețiȘtergere
  57. Mei copii fiti atenti la blogul lui Nea Cashu! L-am accesat acu 2 minute, iar goagalul mi-a raportat ca-i susceptibil purtator de "malware", impreuna cu "presaoline" la care este conectat. Asa ca fiti atenti...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri