Google Translate

luni, 30 iulie 2012

Ziua I, post-referendum. UPDATE



REFERENDUM 2012. PPREZENŢA LA VOT. REZULTATE PARŢIALE BEC - ORA 14.00

Rezultatele parţiale prezentate de BEC pentru referendum 2012 privind demiterea lui Traian Băsescu relevă o prezenţă la vot de 46,23%.

Dintre cei care au mers la urne, 87,52% au votat pentru demiterea lui Băsescu, iar 11,15% împotrivă.

Rezultatele BEC pentru referendum 2012 au fost prezentate după centralizarea datelor din 18.544 secţii de vot, dintr-un total de 18.548, reprezentând 99,97%.



1.















Stiri in curs de actualizare.
Tineti aproape! Comentati si cititi comentariile!
Echipa de prieteni virtuali,
Multumeste tuturor!

64 de comentarii:

  1. Ascultati-l acum pe kior! Asta-i nebun! O sa-i trag si eu un cap in gura, asa cum derbedeul i-a tras unui arab pe vremea cind era primar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da! Si eu o baliga pe moaca aia scarboasa!

      Ștergere
  2. Ne lingem ranile,suferim caineste,dar nu ne resemnam.Ramane speranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la Toamna, mai este ff putin!
      =============
      Atunci ne putem (daca vrem), lua REVANSA!
      PDL, trebuie sa ramana in afara Parlamentului!
      Daca se poate, chiar si duplicitarii de la UDMR !

      Ștergere
    2. ar trebui sa plece acasa . numai bosorogi 1 ii cauta moartea pe acasa si ei ...

      Ștergere
  3. Cei din Piata Universitatii ar trebui sa se mute in fata sediului CCR!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey, prostanul chior indeamna la razboi civil!!! 'Te-l-as in gaoaza de dobitoc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lacrimi de emoţie şi de bucurie în redacţia Antena3 după anunţarea rezultatelor referendumului. Prezenţa sub 50% la vot i-a făcut pe jurnalişti să deschidă şampania: “Băsescu preşedinte! Mai avem ce face încă cel puţin doi ani de zile!”, s-a auzit în birou şi holurile redacţiei.

    În timp ce Dana Grecu, Radu Tudor sau Mihai Gâdea sărbătoreau înfrângerea, Dan Voiculescu s-a arătat îngrijorat de situaţia creată. “Se pare că va mai trebuie să plătesc în continuare salarii tuturor istericilor şi nebunilor. Nu-mi ajungea că trebuie să dau salarii la PC, că nimeni n-ar sta în partidul ăla fără bani. La furat n-ar pune nimeni mâna, doar gura e de ei, am ajuns să fac mânării singur, ca pe vremea domnului Ceauşescu”, a declarat, mâhnit, Dan Voiculescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ihaaa, ihaa, iha ....
      Rade de se sparge, magariul Traienel!

      Ștergere
  6. Cineva trebuie sa-si asume greseala idioata cu acceptarea cvorumului ala ce nu exista in toata Europa!
    Chiar suntem tampiti si prostiti in fata: aleg cei ce voteaza, nu cei care stau acasa!!!
    Imi vine sa sparg capul alora care au fost atat de inganfati si PROSTI ca au acceptat!
    Sa vina netrebnicul ala de Basescu si sa rada: "... mi-am schimbat strategia cand au acceptat cvorumul, cand puteau sa nu il accepte, ca nu zicea nimeni nimic...". Este intolerabil si trebuie ca cineva sa isi asume prostia si sa plece!!!
    NU SE CASTIGA la masa verde cu cei de teapa Base+PDL! Gandesti si faci totul ca sa castigi sau stai in pizda matii unde esti!
    Am irosit voturile si am crezut ca facem o treaba ca lumea... Un rahat tipic romanesc... Se va negocia cu UDMR, cu PDL cu toti nemernicii, pentru ce?... sa ramana in scaune si sa faca TOTI ceea ce fac de cand se stui: FURA!!!
    ... si noi belim cariciul, cu gura cascata la ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant ce spui!
      Foarte interesant! Se merita sa dezvolti!
      Poate asa vor intelege si altii, inclusiv Traienel si Gasca!

      Ștergere
    2. Da/i inainte ca zici ighen !

      Ștergere
  7. Domnule Stelian P nici nu stiti ca mare fericire mi-ati adus cu revenirea domniei voastre .
    Era mare nevoie de gindirea clara a domniei voastre pentru a pune la punct pe toti acesti rau-voitori de pe aici .
    Mai cred eu ca ar trebui sa reluati la mina si puternicele instrumente ale domnilor Cezar , don corleone si tigri2 , care au dovedit de atitea ori ca sint devotati cauzei si dreptatii noastre , si care v-au ajutat de atitea ori sa va faceti nevoile peste tot pe unde interesele dreptatii v-au purtat .
    Cit despre victoria obtinuta de domnul preş. Basescu am si eu o propunere , care nu ne mai pune in situatia de a suporta jignirile pe care ni le tot aduc cei care nu ne inteleg : sa ni-l luam pe domnul preş. Basescu si sa mergem sa ne facem tara noastra in judetele care ne-au sustinut . Eu cred ca incapem impreuna cu prietenii nostri de acolo . Si nu trebuie sa o uitam pe doamna Macovei , care-i cea mai desteapta femeie care se exista ... Este mai desteapta chiar si decit Elena (nu Elena a domnului preş. Basescu , ca ca ea nu se poate mai desteapta) , mai desteapta ca fosta Elena a lui Ceasca ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propunerea dvs. cu o noua tara nu este fezabila. Avind in vedere ca dragii nostri compatrioti sunt atit de consecventi incit isi schimba convingerile politice doar de doua, trei ori pe saptamina iar migratiile politice sunt aproape excluse, exista riscul ca pina stabilim noi denumirea tarii sa aibă loc o lovitura de stat si sa se schimbe frontierele cu graniceri cu tot.
      In legatura cu instrumentele domnilor mai sus amintiti am vorbit cu doamna Norica N. care abia asteapta sa puna mina pe ceva mai viguros. Se pare ca nici doamna Ecaterina A. nu s-ar fofila de la o asemenea sarcina mai ales daca e de la partid iar domnul Ion I. nu mai este disponibil de la regretatul congres al XIV-lea (fie-i numele in veci pomenit in analele de aur ale partidului).

      Ștergere
    2. domnuuuu Stelian sunteti perfect in argumente.....daaar chiar asa ,babele alea cu mana pe scula..pardon vigoarea mea????Doar cand ma gandesc la androneasca(abramburica) mi se culca "brusc si dintr-o data"
      Cat despre marii labagii militari,arsi la pensie(ca au fost pungasi cu pensia(calculul) pe ultima luna) o sa N-O SA LEA DEA ponta decat MUIEEEEEE!!
      Hai PAAA si poate mai faceti bani si cu mintea si bratele voastre nu doar asteptand pomana precum milogii din MH,OT,si IF
      De unde pula mea vreti bani bai prostilor,daca voi stati ca prostii si taiati frunza la caini.De ce va mirati ca va ghioraie matele de foame??
      Poate va da daogaru MUIEEEEE!!!
      NU am treaba nici cu base nici cu alcoolicu' crin eu am treaba cu voi ca asteptati pomana ca niste boschetari.SA VA FIE RUSINE!!!!
      Nu ati fost si nu veti fi militari niciodata,doar cersetori de pensii si atat

      Ștergere
  8. Toti,,GAOZARII" care l-au votat pe basescu - stand acasa , sa-si ia de mana ,,TIGANCILE IMPUTITE "spalate sau nu la ,,PASARICA "si sa merarga in piata ! Nu se mai dau ,,tepe " ,va da ,,MUIE "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Sa ma ierte etnia rroma ! Pirandele lor sunt si frumoase si spalate,au fost si la vot si au stiut si cum sa voteze - adica, ala belitul urat si chior sa se duca dracului!

      Ștergere
    2. gaozar esti tu bai dobitocule

      Ștergere
    3. Asta de la 16:47.
      Stimabile, Cezar il plagia pe ,,nemuritor,,.Lui ii apartine sintagma.Iar cu epitetele, las-o mai usor, aici nu ai loc! Vrei ceva picant, du-te la Bubico.Mars!

      Ștergere
    4. @buzuc marius - asta-i un GAOZAR fara cultura! Sa nu cunoasca el ca am citat din ,,cuvintele alese" ale ilustrului, pe care el il apara de lovitura de sta data de majoritatea parlamentara!! - STAND ACASA !
      RETARDATi MINTAL - nici macar nu intelegeti ce ati facut!!!

      Ștergere
  9. Bai,muystii care ati stat ieri acasa! Ati inteles mesajul ??Urmeaza iar taieri..de capete, de salarii, de indemnizatii!Circul continua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, mesajul dat de Presedintele suspendat NU este deloc unul de pace! Nu inteleg unde vrea sa ajunga, ce crede el ca ar putea face! Sa dispuna Codrutei sau lui Morar ca "intr-o vineri seara", sa-i umfle cu mascatii pe unii si pe altii??? NU cred ca are curajul, dar sunt CONVINS ca i-ar place!

      Ștergere
  10. offff, ce dor ce chin ce jale, pe capul vostru!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey "pasarica", pesemne ca vrei si tu un cap in gura ca si ala de-si spune Stelian1

      Ștergere
    2. Asta-i gaozaru Buziuc marius1!

      Ștergere
  11. Situaţia politică din ţara noastră stârneşte şi ecouri pozitive! Guvernele de la Madrid şi Atena, precum şi cel de la Lisabona, ne-au trimis o scrisoare de felicitare pentru faptul că, în plină criză economică şi cu moneda naţională la pământ, prioritatea noastră a fost să organizăm un referendum extrem de costisitor care să decidă asupra unor probleme ce nu interesează cu adevărat pe nimeni.

    “Nu putem să nu admirăm capacitatea României de arunca banii pe fereastră în mod extrem de inventiv”, se arată în mesaj. “Ţara dumneavoastră a intrat, graţie acestui referendum, în marea familie a ţărilor latine în pragul falimentului.”

    Guvernele Greciei şi Spaniei ne trag totuşi şi un pic de urechi: “Înainte să faceţi un asemenea gest, ar fi fost totuşi bine să vă asiguraţi că îi convingeţi pe nemţi să vă dea bani ca să puteţi să-i tocaţi şi în continuare. Altfel, riscaţi să vă obişnuiţi cu acest stil de viaţă latin şi să descoperiţi că nu vi-l permiteţi”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asemenea stiri, pentru a fi CREDIBILE, neaparat trebuie sa indice sursa, sa fie pus un link! Va rog! Iar daca sunt glume, sa spunem ca sunt...!

      Ștergere
    2. Buey asta de la 16:51 si cine a adus Ro in situatia asta, cumva Iliescu ori Constantinescu? Ia si tu un cap in gura!

      Ștergere
  12. Cum o sa sune comunicatul cu rezultatele recensamantului din 2011:"... numarul populatiei din Romania, la data de ... 2011, era de 20 milioane, din care, cu varsta ,mai mare de 18 ani, 15 milioane...".
    Comunicatul va fi dat in octombrie-noiembrie 2012, iar referndumul a fost in iulie 2012.
    Ce va constata TOTAT lumea, si de la noi si de aiurea, ca LA DATA REFERENDUMULUI, IN ROMANIA ERAU 15 MILIOANE DE PERSOANE CU DREPT DE VOT...
    Ce va decide ATUNCI CCR? Cati am fost (conform recensamantului 2011) sau cati MORTI nu au votat, INVALIDAND referendumul?

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt consternat de faptul ca nimeni nu intreaba de ...eroul intre eroi , revolutionarul din piata(era sa zic de paiata) Lt. GHEORGHEEEE....sa el numai in uniforma de trompet putea.....??

    RăspundețiȘtergere
  14. Din analiza proprie a VOTANTILOR din Ardeal,Transilvania, rezulta ca 85-90% sunt romani! Sa le Multumim si sa-i Felicitam! Traiasca urmasii celor mai bravi dintre romani! Va Multumim si suntem mereu impreuna! Traiasca Transilvania! Traiasca Ardealul si Neamul Romanesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei aia nu e urmasii romanilor, e urmasii dracilor!

      Ștergere
    2. MULTAM SEFU!
      Palinca aia tot o vom bea...

      Ștergere
    3. Curvele udemere au fost si au ramas aceleasi...

      Ștergere
  15. Premierul român, Victor Ponta, afirmă că a tras "învăţăminte" în urma crizei politice care a afectat România în ultimele săptămâni şi după criticile Uniunii Europene privind metodele utilizate în încercarea de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, relatează AFP.

    "Am tras învăţăminte în această perioadă", a declarat Ponta într-un interviu acordat presei străine, recunoscând că "imaginea României pe plan internaţional a fost şifonată".

    Victor Ponta a promis că nu va mai căuta "confruntări" cu preşedintele Traian Băsescu: "Nu voi mai căuta confruntări cu Traian Băsescu. Toată lumea va avea de pierdut dacă vom continua luptele".

    Ponta a subliniat că nu ştie ce atitudine să aibă în relaţia cu Traian Băsescu. "Este nevoie de doi pentru a dansa tango", a răspuns Ponta la o întrebare privind o eventuală "reconciliere".

    http://www.gandul.info/politica/referendum-2012-victor-ponta-am-tras-invataminte-in-ultima-perioada-imaginea-romaniei-a-avut-de-suferit-9910398

    RăspundețiȘtergere
  16. Baaaa, nu mai nishca nici unul?

    RăspundețiȘtergere
  17. Buzucule , tata , io cre'c-ai nimerit aicisa cam "ca musca'n lapte" ...
    Vezi-ti tu de ineptele tale copieri de vesti sportive , si nu te mai baga "unde nu-ti fierbe oala" ...
    Nu te lua dupa "coloratura lingvistica" , folosita de lumea de aici , ca sa tragi concluzia ca sint de nivelul tau de pregatire . Ei , noi , provenim dintr-o "alta lume" , diferita de lumea din care provii tu ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Muei,nici nu mai pot dormi.
    L-am vazut pe incrincenatu' suspendat ratoindu-se spre camerele tv si ma gindesc ce viata ,,dulce'' vom avea.Cred ca i-a intrat apa-n urechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce tatucu o sa fie reinscaunat, o sa merg la el si-o sa-l rog frumos sa ma pupe pe crestet ca un adevarat parinte al natziunii.

      Ștergere
    2. Vezi sa stai neclintit cand te va pupa,altfel risti sa-i futi una in gura...

      Ștergere
  19. Ha,ha,ha! Parca m-am mai relaxat putin.
    Dar daca intii o sa-ti frece ridichea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va purta tinuta ,,mariner,, risca chiar mai mult!

      Ștergere
  20. ,,GAOZAR'' ori marinar?

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt consternat de faptul ca nimeni nu intreaba de ...eroul intre eroi , revolutionarul din piata(era sa zic de paiata) Lt. GHEORGHEEEE....sa el numai in uniforma de trompet putea.....??

    RăspundețiȘtergere
  22. chiar ma unde-i flegma de Gheorghe Acu nu pune de-o revolutie ??!!

    RăspundețiȘtergere
  23. @buzuc marius - asta-i un GAOZAR fara cultura! Sa nu cunoasca el ca am citat din ,,cuvintele alese" ale ilustrului, pe care el il apara de lovitura de stat data de majoritatea parlamentara!! - STAND ACASA !
    RETARDATi MINTAL - nici macar nu intelegeti ce ati facut!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Lasati copilul in pace.Gata,ati rezolvat-o cu legea pensiilor si nu mai aveti de lucru?Ocupati-va de Federaţia Militarilor din România.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mai, care era de serviciu pe sectorul acesta la curatenie?
    Aveti grija ca pe aleile 21:30 si 21:32 aveti doua baligi uriase!

    RăspundețiȘtergere
  26. Domnuuu ADMIN vad ca ati dat-o tare pe politica.E treaba dvs e ok.
    De tara asta se mai ocupa cineva???,ma refer la guvern
    Deocamdata il vad/aud pe sorin rosca stanescu(consilier al pres antonescu) pe realit tv ca doreste un al 2-lea referendum dupa asta de peste 20 mil de euro
    Ti se pare normal??Hai sa facem referendum in fiecare zi,poate puturosii vor primi bani MOCA din pacate,,, NU SUNT BANI !!! si nici nu se pot face la imprimanta

    RăspundețiȘtergere
  27. ARDEALUL LA BATUT LA FUND PE CEZAR !
    Referendumul a fost ignorat în bună măsură de către ardeleni. În cătunele din Carpaţii Orientali sau cele din Munţii Apuseni, ori în satele toropite de căldură de pe Câmpia Transilvaniei, oamenii au refuzat să meargă la urne. Referendumul a fost boicotat deopotrivă de români, maghiari şi ţigani.
    Se pare ca sau saturat in egala masura de politicienii hoti si smecheri de la Bucuresti si de cezaristi rosii care le canta osanale si posteaza cearceafuri interminabile.

    RăspundețiȘtergere
  28. stiti cine este nasul de cununie al lui sorin rosca stanescu???
    google stie si le spune si prostilor ca voi si altii.Este dinu patriciu.Va place asta??

    RăspundețiȘtergere
  29. SE MAI SI LAUDA NEMERNICUL
    Am fost “H15”


    Este adevarat, sunt “H15”. Acesta a fost, pentru cea mai lunga perioada, numele meu de cod. E adevarat, la inceput imi alesesem altul. “Deleanu”. Am fost un colaborator atipic al securitatii. In primul rand, pentru ca nu am fost recrutat. Am ajuns acolo pe un traseu special. Eram redactor la revista “Viata Studenteasca”. Inevitabil, scriam si despre studentii straini. Am fost intr-o tabara la Izvorul Muresului. Impreuna cu sotia. Acolo faceam dese plimbari prin padure, culegand ciuperci. Sotia era din Sibiu si maestra in identificarea ciupercilor comestibile. Intr-o asemenea excursie prin padure, unde uneori veneau cu noi si alti studenti, am cunoscut un tanar cu totul si cu totul special. Extrem de inteligent, vesel, manierat si cult. Era presedintele studentilor palestinieni din Romania. Eu tocmai citisem un fel de document de uz intern, elaborat de Agerpress. Era un amplu studiu al situatiei din Orientul Apropiat. Intelesesem mai bine situatia acestei populatii. Istoria Palestinei. Lupta pe care ei o duceau cu tanarul stat Israel. Aveam, pentru palestinieni, sentimente de compasiune, in ciuda faptului ca ei alesesera deja, ca principala arma de lupta, terorismul. Puneam inca terorismul pe seama disperarii lor.

    Discutiile erau foarte deschise. Sincere. Aveam sentimentul ca intre noi este ceva comun. Imi placea ardoarea si, in acelasi timp, luciditatea cu care el lupta pentru o cauza. Dar intr-o zi, cred ca in a patra zi, s-a intamplat ceva neasteptat. Tanarul s-a confesat. Mi-a vorbit despre planuri mai ample, despre proiecte pe care ei le preconizau, in scurt timp, in Germania. Era vorba de atentate. Doreau sa sensibilizeze lumea. Si lucrau deja cu o organizatie terorista, alcatuita din cetateni germani.

    Mi-am dat seama ca depasisem o limita. Ca ajunsesem intr-un punct in care nu mai puteam pur si simplu asculta si comunica cu un om. Trebuia sa aleg. Era vorba de viata si de moarte.

    M-am purtat cat se poate de normal si am invocat un pretext care ma determina sa ma intorc, impreuna cu sotia, la Bucuresti. I-am dat adresa mea si numarul de telefon. El mi-a spus unde il pot gasi. M-am intors. M-am dus la redactorul sef si i-am povestit in detaliu ce s-a intamplat. Acesta m-a rugat sa am o discutie cu un domn care se ocupa de securitatea Casei Scanteii. Mai tarziu aveam sa aflu ca el era un fel de tatuc al securistilor ziaristi. Dupa discutia cu acesta, el mi-a cerut sa ma intalnesc cu un coleg.

    Astfel, am cunoscut un prim reprezentant al faimoasei Brigazi Antiteroriste. Era un om instruit. Extrem de calm. Jovial, chiar. Lasa impresia unui medic chirurg. Un personaj intre doua varste. Am discutat pe indelete cu el. M-a rugat sa relatez in scris, spunandu-mi ca acesta este obiceiul la ei. Am inteles si am relatat in scris.

    Dupa doua zile, m-a contactat din nou. Mi-a spus ca exista doua posibilitati. Ori uit intreaga poveste si imi vad de treburile mele, incercand in viitor, sub diverse pretexte, sa evit intalnirile cu palestinianul ori, dimpotriva, ma intalnesc cu el si colaborez cu Brigada Antiterorista. In aceasta eventualitate, imi asum un mare risc. Si inevitabile restrictii in viitor.

    Aveam de ales. Un lux de care nu au beneficiat multi. Cei care au colaborat cu securitatea au facut-o, in general, sub santaj. Sau, in cel mai bun caz, din dorinta de a obtine ceva la schimb.

    Dupa doua zile, ne-am reintalnit. Alesesem. Voi colabora cu Brigada Antiterorista. Voi intra in anturajul studentilor suspectati. Erau palestinieni si germani. Voi incerca sa aflu cat mai multe. Voi informa in scris Brigada Antiterorista.

    Am semnat un angajament si mi-am ales un nume de cod. Am fost instruit cum sa procedez. Imi erau decontate cheltuielile. Nimic mai mult. Niciun avantaj. Decat, cel mult, acela de a ma putea misca mai liber decat altii printre straini.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ani de zile am trait cu certitudinea ca fac un lucru important. In definitiv, munceam de doua ori pentru un singur salariu, cel de redactor la “Viata Studenteasca”. Credeam ca obtin informatii extrem de importante pentru statul roman. Aceasta s-a dovedit o informatie pe jumatate adevarata. Pentru ca aveam sa aflu tarziu, cred ca prin 2003-2004, ca cele mai multe dintre informatiile pe care eu le furzniam nu erau destinate, asa cum credeam, contracararii unor lovituri de tip terorist si, implicit, salvarii unor vieti omenesti. Scuritatea folosea aceste informatii altfel. In timp ce eu ma expuneam unor pericole, colaborand cu Brigada Antiterorista, sefii securitatii – cel mai elocvent caz in acest sens fiind generalul Plesita – lucrau indeaproape chiar cu respectivele organizatii. Imi amintesc ca, la un moment dat, Brigada Antitero era intr-o alerta generala. Aflase ca ne vizita “Sacalul”. Carlos. Cel mai mare terorist al acelor timpuri. Si incercau sa-i dea de urma. Brusc, nu m-a mai intrebat nimeni de indicii privind “Sacalul”. Abia in urma cu cativa ani am aflat ca ii dadusera de urma. Iar Plesita colabora cu “Sacalul”. Si inca foarte bine. Atat de bine incat, fiindu-ne indatorat, “Sacalul” a acceptat si o misiune din partea statului roman. O misiune umeda. Sa-i asasineze pe cetatenii romani, adversari ai regimului, aflati in strainatate. In capul listei s-a aflat sectia romana a “Europei Libere”, care avea sediul la Munchen. A si avut loc o explozie acolo. Organizata de “Sacalul”. Din fericire, fara victime. Dar cine stie cati romani o fi ucis “Sacalul”? Cati concetateni de-ai mei o fi bifat el din lista neagra comandata de Ceausescu, prin intermediul lui Plesita?

    Colaborarea mea cu securitatea a fost o dubla pacaleala. Nu numai ca am stat alaturi de cei care mi-au ostracizat familia, crezand ca sunt o alta generatie si mai buni si, in orice caz, patrioti. Dar m-am mai si amagit ca fac bine ce fac. Ca-mi asum riscul din motive umanitare.

    Cred ca in 1985 aceasta colaborare s-a intrerupt. Solicitasem, pentru prima data, o viza pentru a iesi in lumea libera. In concediu. Doream sa vizitez Germania. Si aveam de gand sa ma duc acolo cu o trusa de diapozitive. Doream sa le arat unor galeristi din Germania Federala ce fel de pictori avem. Incercam sa initiez deschiderea unor expozitii de pictura romanesti in Germania. Intrasem, in acest sens, intr-o corespondenta cu cateva galerii. Ma pricepeam la asta. Se implineau cativa ani de cand semnam o rubrica de arta plastica. Lansasem mai multe expozitii in care ii prezentasem pe artisti publicului din Bucuresti.

    Dar viza mi-a fost interzisa. Mai intai sub pretextul absurd ca, ziarist fiind, nu am ce cauta acolo. Apoi un general de la Pasapoarte la care m-am dus, dupa ce facusem contestatie, mi-a spus pe sleau: “Nu ai ce cauta acolo. Stii bine de ce. Ai putea sa-ti faci tie un mare rau si sa ne faci noua un rau si mai mare”.

    Era rasplata pentru colaborarea mea cu Brigada Antiterorista. Careia i-am pus punct irevocabil in aceeasi zi. Si de atunci pana azi, nimeni nu m-a mai cautat. Se sfarsise.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce frumos se lauda "patriotul" sorin rosca???
    sunt randuri scrise cu propria lui manutza,randuri care sa-l zeifice...dar dincolo de ele ce se afla?
    din pacate e un nenorocit si atat!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Muei Curdeleoane, ti-ai luat pasteaua? Hai de te du la cuibar ca iar ai inceput sa-ncur ci steclele.

    RăspundețiȘtergere
  33. ROMANII, UNGURII SI TIGANII DIN ARDEAL SI DIN DIASPORA SUNT IMPOTRIVA POLITICIENILOR HOTI DE BUCURESTI.
    LOVITURA DE STAT AL VIITORILOR PUSCARIASI A FOST INABUSITA !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri