Google Translate

joi, 23 august 2012

Administratia Obama si Guvernul Angelei Merkel, fac Legea in Romania. Au hotarat si vegheaza la punerea in aplicare: Basescu, Presedinte! Vointa poporului? Nu intra in ecuatie!

 
Ambasada SUA: Decizia Curţii Constituţionale vorbeşte de la sine
 
Ambasada SUA la Bucureşti afirmă, într-un răspuns la o solicitare a Mediafax, că decizia Curţii Constituţionale de marţi privind referendumul din 29 iulie
 "vorbeşte de la sine".
 
"Decizia Curţii Constituţionale vorbeşte de la sine", se afirmă într-o poziţie a Ambasadei SUA , care nu cuprinde alte detalii, transmite Mediafax.
  
Curtea Constituţională a constatat, în hotărârea adoptată marţi, că procedura de organizare a referendumului a fost respectată, că nu s-a întrunit condiţia de cvorum pentru ca scrutinul să fie valabil şi menţionează că la data publicării deciziei în Monitorul Oficial Traian Băsescu îşi reia atribuţiile.
 
 
Potrivit unui comunicat al CC, plenul Curţii Constituţionale a decis cu majoritate de voturi că procedura pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a fost respectată.
 
 
De asemenea, CC confirmă rezultatele referendumului comunicate de Biroul Electoral Central şi constată că din totalul de 18.292.464 de persoane înscrise în listele electorale permanente au participat la vot 8.459.053 de persoane (46.24 %), din care 7.403.836 (87.52 %) au răspuns "DA" la întrebarea "Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?", iar 943.375 (11.15 %) au răspuns "NU".
 
 
Totodată, CC constată că la referendum nu au participat cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru ca referendumul să fie valabil.
 
 
În comunicatul dat publicităţii de Curtea Constituţională se precizeză că la data publicării acestei hotărâri în Monitorul Oficial încetează interimatul lui Crin Antonescu în exercitarea funcţiei de preşedinte, iar Traian Băsescu îşi reia atribuţiile de şef al statului.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/ambasada-sua-decizia-curtii-constitutionale-vorbeste-de-la-sine-274419.html

 
Cererea Germaniei pentru politicienii români: RESPECTAŢI decizia CCR

Guvernul german a salutat miercuri decizia Curţii Constituţionale (CC) a României, care a marcat un eşec al încercării de destituire a preşedintelui Traian Băsescu de către Guvernul de centru-stânga, calificând-o drept o "şansă" pentru statul de drept în această ţară, relatează AFP.
 
 
Curtea Constituţională a apreciat marţi că preşedintele român de centru-dreapta trebuie să rămână şeful statului, invalidând referendumul cu privire la destituirea sa organizat pe 29 iulie, constatând că pragul minimum necesar de participare nu a fost atins.
 
 
"Guvernul federal salută această decizie clară a Curţii Constituţionale române", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului german Steffen Seibert, în cadrul unei conferinţe de presă obişnuite, la Berlin.
 
 
Berlinul "aşteaptă de-acum ca (această decizie) să fie respectată de către toate părţile, lucru anunţat de către premierul (român, Victor) Ponta chiar înainte de (luarea) deciziei. Acum, el va fi judecat asupra actelor sale", a continuat Steffen Seibert.
 
 
"Capacitatea de funcţionare a instituţiilor politice, încrederea cetăţenilor români în democraţie şi respectarea statului de drept sunt restabilite. Acesta este lucrul care interesează Uniunea Europeană (UE), iar din punctul de vedere al Cancelariei (germane), decizia Curţii (Constituţionale române) oferă o şansă în acest sens", a adăugat purtătorul de cuvânt.
 
 
"Acum, în acord cu partenerii noştri europeni şi instituţiile UE, noi vom observa cum evoluează cu adevărat situaţia politică din România", a subliniat Seibert.
 
 
Încercarea de destituire a preşedintelui Băsescu, lansată de către coaliţia de centru-stânga aflată la putere, a provocat cea mai gravă criză politică din România în ultimii 23 de ani.
http://www.gandul.info/international/cererea-germaniei-pentru-politicienii-romani-respectati-decizia-ccr-9970577/


 
Germania a salutat decizia CC: "restabileste increderea cetatenilor romani in democratie"
 
Guvernul Angelei Merkel a salutat decizia Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului cu privire la destituirea presedintelui Traian Basescu.
 
 
Potrivit purtatorului de cuvant al executivului german, hotararea CCR ofera o "sansa" statului de drept si restabileste "increderea cetatenilor romani in democratie".
 
 
Oficialul a declarat ca Germania asteapta ca decizia Curtii Constitutionale sa fie respectata de toate partile implicate. In plus, el a avertizat ca Berlinul si partenerii lui europeni vor urmari cu atentie si de acum incolo evolutiile politice din tara noastra.
http://stirileprotv.ro/stiri/international/germania-a-salutat-decizia-cc-restabileste-increderea-cetatenilor-romani-in-democratie.html

 
Am trait sa vedem "pe viu", una dintre cele mai mari (deocamdata) enigme
ale Romaniei, istoriei contemporane.
Trebuie sa existe o explicatie! Nu doresc sa fac speculatii, desi am ceva idei!
Este o IDIOTENIE sa crezi ca USA si GERMANIA, 
nu cunosc care este vointa poporului roman! Problema si cheia enigmei, ar fi sa aflam vreodata, de ce Basescu a "cantarit" mai mult, decat VOINTA majoritatii electoratului din Romania?!?
De ce un OM, numit Basescu,
in "ochiul a tot vazator" al unor asa-zise mari DEMOCRATII,
valoreaza "mai mult" decat propriul sau popor?
Fiind 23 August, imi amintesc cu regret de un mare patriot roman!
Fie-i ţărâna uşoară!

128 de comentarii:

  1. @Admin
    Poporul, Ceausescu, Romania ! daca tot plingi dupa el.
    Eu zic sa-i pui portretul sus, la loc de cinste.

    RăspundețiȘtergere
  2. „frizura de cocker spaniel si mutra de ogar afgan” ..cin sa fie,cin sa fie?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Admin&co

    "În zi de August, ţara înalţă imn de slavă Spre a-şi cinsti viteazul Erou Conducător: TRĂIASCĂ TRICOLORUL ŞI COMUNISTA ERĂ! TRĂIASCĂ CEAUŞESCU ŞI-AL ŢĂRII VIITOR!".

    RăspundețiȘtergere
  4. @Admin&co.

    "Stalin si poporul rus, libertate ne-au adus !"

    RăspundețiȘtergere
  5. Boului de la 23 august 2012, 07:40 ... bine ca-ti aduc libertatea "Merkel si poporul american "!!! Idiotul dracului !


    Si , pentru ca veni vorba : De unde dracu' "poporul american" ... in doua sute si ceva de ani nici macar o populatie nu se constituie ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boului de la 07:40.... vorba lui czar „ sugi pula”!

      Ștergere
    2. IDIOTULUI-Boului de la 07:40.... vorba lui czar „ sugi pula”!

      Ștergere
  6. TRAIASCA 23 AUGUST!
    TRAIASCA REVOLUTIA DE ELIBERARE NATIONALA, ANTIFASCISTA SI ANTIIMPERIALISTA!
    Ceausescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A AVUT DREPTATEEEE IN TOT CE A SPUS !!! ACUM SE CONFIRMA!!!

      Ștergere
  7. INCEARCA CINEVA SA RASPUNDA!!!
    @D-C. M-am grabit si nu am terminat raspunsul!
    Deci toti(noi )picam de fraieri ! Problema-i ca pe varianta Chiorpec am luat-o si inca o mai luam cel mai tare in freza !
    Intrebari
    1.De ce il vor americanii (anumiti americani)cu atata ardoare ? Sa nu-mi spui ca au descoperit in el un geniu carpatin!!
    2 De ce il vrea hoasca de Merkel ? Sa nu-mi spui ca s-a indragostit !!!
    3 Cel mai tare !! De ce-l vrea ungurimea din tara si budapesta?? sa nu-mi spui ca stie sa faca gulas!!!~
    Sa nu-mi spui ca a crescut euroiul cat a lipsit el !euroiul reflecta starea economiei si a fost tinut artificial cu bani imprumutati etc.....
    In tara-i clar ! Il vor- camarila si cativa care au afaceri pe filiera PDlac ! Mai sunt si cativa prostovani care cica-i scapa de comunism!! Asa zisii intelectuali - pentru sinecuri babane !Ex. Patapievici - o ora de latrat la tv cultural=20 milioane??!! Basca salariu , deplasari sa ne faca de ras , cu femei in pula goala etc..
    Astept raspuns ,nu numai de la tine ...care ma rog ai probleme cu razele de luna !!hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu indrazniti sa-i raspundeti lui Czar ..tu-va in gat!!

      Ștergere
  8. Patriotul lui Burcu:

    Aniversarea vârstei de 60 de ani a Conducătorului (ianuarie 1978) declanşează o beţie a cuvintelor (sau imaginilor) fără precedent. „Cârmaci înţelept“, „conducător vizionar“, „strateg genial“, „stegar viteaz“, „al nostru Erou“, „Eroul naţiunii“, „neobosit Erou“, „cel mai de seamă Erou printre eroii neamului“, „Eroul păcii mondiale“, „ctitor de geniu“, „carpatic scut“, „simbol viu al năzuinţelor“, „stejar de vis, de‑avânt, de omenie“, „vântul care mişcă pădurea“, „marele tribun al neamului“, „fiu luminat al patriei“, „titan modern“, „marele contemporan“, „fondatorul României socia­liste“ – acestea şi alte formule de gen vor face carieră, într‑o spirală a elogiului ce atinge aberaţia.

    RăspundețiȘtergere
  9. MUYA SUPREMA, SUPERNOVA TUTUROR MUYELOR DIN UNIVERS

    Decizia din 15 mai 2012 a Curții Europene a Drepturilor Omului
    cu privire la Cererea nr. 63627/11 introdusă
    de Constantin Abăluţă şi alţii împotriva României

    Curtea Europeană a Drepturilor Omului (Secţia a treia), reunităla 15 mai 2012 într-o cameră compusă din Josep Casadevall, preşedinte, Alvina Gyulumyan, Egbert Myjer, Jan Sikuta, Ineta Ziemele, Luis Lopez Guerra, Kristina Pardalos, judecători, şi Marialena Tsirli, grefier adjunct de secţie, privind cererea menţionată anterior, introdusă la 20 iunie 2011, după deliberare, pronunță următoarea decizie:
    IN FAPT:
    1. Reclamanţii, domnul Constantin Abăluţă şi alţi 306 reclamanţi ale căror nume sunt disponibile la grefa Curţii, sunt resortisanţi români, toţi militari pensionaţi. Sunt reprezentaţi în faţa curţii de domnul I. Olteanu, avocat în Bucureşti.
    CIRCUMSTANȚELE CAUZEI:
    2. Faptele cauzei, astfel cum au fost prezentate de reclamanţi, pot fi rezumate după cum urmează,
    3. Reclamanţii, foste cadre militare, beneficiau de o pensie calculată potrivit Legii nr. 164/2001 privind pensiile militare de stat. Pe durata serviciului au contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 5% din soldă, pentru a beneficia de o pensie suplimentară. Pensia lunară de bază reprezenta aproximativ 60% din ultima soldă şi era achitată în întregime de la bugetul de stat.
    4. Legea nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor a abrogat mai multe sisteme speciale de pensii, inclusiv pe cel al pensiilor militare, pentru a asigura echilibrul bugetar şi pentru a corecta inegalităţile dintre diferitele sisteme de pensii. Conform Hotărârii Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislaţiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale poliţiştilor şi ale funcţionarilor publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciarelor, conform Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, pensiile militare trebuie să fie recalculate şi incluse în sistemul public de pensii în termen de 5 luni de la data intrării în vigoare a noii legi.
    5. Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a instituit un nou sistem general de pensii, aplicabil şi militarilor. Pensiile acestora din urmă au fost recalculate pe baza vârstei la momentul pensionării, duratei şi cuantumului cotizaţiilor la fondul de pensii. Durata serviciului militar a fost asimilată cu perioadele de contribuţie în sensul legii.
    6. Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a abrogat Hotărârea Guvernului nr. 735/2010, a modificat anumite aspecte tehnice de calcul al pensiilor şi a prelungit termenul pentru punerea în aplicare a noului sistem general de pensii.
    7. Reclamanţii susţin că introducerea noului sistem a condus la reducerea cuantumului pensiilor acestora.
    8. Între timp, multe foste cadre militare, inclusiv o parte dintre reclamanţi, au solicitat instanţelor interne de contencios administrativ anularea Hotărârii Guvernului nr. 735/2010 şi menţinerea vechii metode de calcul al pensiilor.
    9. După abrogarea hotărârii sus-menţionate, instanţele naţionale, inclusiv curţile de apel din Cluj şi Bucureşti, au respins sau au declarat inadmisibile aceste acţiuni.
    CAPĂT DE CERERE
    10. Invocând art. 1 din Protocolul nr. 1 şi art. 14 din Convenţie, reclamanţii au susţinut că reforma sistemului de pensii a adus atingere dreptului lor de proprietate, lipsindu-i de pensia stabilită la data pensionării, în timp ce alte grupuri sociale, cum ar fi foştii magistraţi, continuă să beneficieze de un mod mai avantajos de calcul al pensiilor.
    ÎN DREPT:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11. Reclamanţii invocă încălcarea art. 1 din Protocolul nr. 1şi a art. 14 din Convenţie, pe motivul diminuării cuantumului pensiilor lor. Reclamanţii susţin, de asemenea, că, din cauza modificărilor legislative operate, nu au beneficiat de un recurs efectiv, care să le fi permis să se plângă de situaţia în cauză şi să pretindă redresarea acesteia.
      12. Curtea nu consideră necesar să se pronunţe cu privire la existenţa în dreptul intern a unui recurs efectiv şi asupra obligaţiei reclamanţilor de a-l exercita, atât timp cât plângerea este inadmisibilă, pentru motivele prezentate în continuare.
      13. Curtea reaminteşte că, deşi art. 1 din Protocolul nr. 1 garanteazăplata prestaţiilor sociale pentru persoanele care au achitat contribuţii unei case de asigurări, acest lucru nu poate fi interpretat ca dând dreptul la acordarea unei pensii într-un cuantum determinat [a se vedea, în special, Skorkiewicz împotriva Poloniei (dec.), nr. 39860/98, 1 iunie 1999, Jankovic împotriva Croaţiei (dec), nr. 43440/98, CEDO 2000-X, Kuna împotriva Germaniei, (dec), nr. 52449/99, CEDO-2001, Blanco Callejas împotriva Spaniei (dec.), nr. 64100/00, 18 iunie 2002, şi Maggioşi alţii împotriva Italiei, nr. 46286/09, 52851/08, 53727/08, 54486/08 şi 56001/08, pct. 55, 31 mai 2011].
      14. Curtea reaminteşte, de asemenea, că statele părţi la Convenţie dispun de o marjă de apreciere destul de largă atunci când este vorba de reglementarea politicii lor sociale. Întrucât adoptarea legilor în vederea stabilirii echilibrului între cheltuielile şi veniturile statului implică, de regulă, o examinare a aspectelor politice, economice şi sociale, Curtea consideră căautorităţile naţionale sunt, în principiu, cel mai bine plasate pentru a alege mijloacele cele mai potrivite pentru a atinge acest obiectiv, iar Curtea respectă alegerea lor, cu excepţia cazului în care acestea se dovedesc, în mod evident, lipsite de un temei rezonabil [Mihăieş şi Senteş împotriva României, (dec.), nr. 44232/11 şi 44605/11, 6 decembrie 2011].
      15. În speţă, Curtea subliniază că reforma sistemelor de pensii a fost fundamentată pe raţiuni obiective, şi anume contextul economic şi corectarea inegalităţilor existente între diferitele sisteme de pensii (supra, pct. 4).
      16. În această privinţă, Curtea constată că pretinsa diminuare a pensiilor reclamanţilor a reprezentat o modalitate de a integra aceste pensii în sistemul unitar prevăzut de Legea nr. 263/2010şi consideră că motivele invocate pentru adoptarea acestei legi nu pot fi considerate drept nerezonabile sau disproporţionate.
      17. Curtea reţine, de asemenea, şi faptul că reforma sistemului de pensii nu a avut un efect retroactiv, precum şi că perioada serviciului militar a fost asimilată perioadelor de contribuţie în sensul legii. În consecinţă, reclamanţii nu au pierdut pensia care le era datorată în temeiul contribuţiilor la buget vărsate în timpul serviciului militar, ci doar o parte din pensie, care era susţinută integral de la bugetul de stat şi care reprezenta un avantaj de care reclamanţii beneficiaseră anterior datoritănaturii profesiei lor [a se vedea, mutatis mutandis, Frimu şi alţii împotriva României, (dec.), nr. 45.312/11, 7 februarie 2012)].

      Ștergere
  10. 18. În ceea ce priveşte diferenţa de tratament în raport cu alte categorii de pensionari, Curtea reaminteşte că o distincţie este discriminatorie în sensul art. 14 din Convenţie dacă îi lipseşte o justificare obiectivă şi rezonabilă.
    19. În speţă, Curtea susţine că faptul că alte categorii sociale se bucură în continuare de un mod de calcul mai favorabil al pensiilor ţine, de asemenea, de marja de apreciere a statului.
    20. Având în vedere aceste elemente, Curtea consideră cămăsurile criticate de reclamanţi nu au fost de natură să îi facă pe aceştia să suporte o sarcinădisproporţionată şi excesivă, incompatibilă cu dreptul de proprietate, şi reclamanţii nu au fost în mod nejustificat discriminaţi în raport cu alţi pensionari.
    21. Reiese că cererea trebuie respinsă în temeiul art. 35 § 3 şi 4 din Convenţie.
    -****-
    Pentru aceste motive, Curtea, în unanimitate, declară cererea inadmisibilă.

    Josep Casadevall,
    preşedinte
    Marialena Tsirli,
    grefier adjunct

    Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 586 din data de 16 august 2012

    RăspundețiȘtergere
  11. La cererea catorva mii de ascultatori, domnel Cezarila este rugat sa reposteze hitul anului, "PULA-PULA" 164 !

    Ce referendum buey, de alea putem face saptamanal cate unul, inclusiv aciulea pe blogul asta ! Ce cecere buey, ce aspazii si pivnicerese !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca at fi indicat ca, pentru muystii cu ele taiate, pentru o perioada de timp sa se reposteze si panoul ala celebru cu "DRUM BUN-II BUN O PULA !", asta pentru a-i orienta mai bine pe unii care au uitat care e drumul spre sindicat...

      Ștergere
  12. Azi e zi mare aici asa ca va reamintesc ce a spus un mare prieten al matrozului:

    „Românii numesc dictatură orice regim care nu-i lasă să fure.”

    CORNELIU VADIM TUDOR
    (Fragmente din volumul "Artificii",
    aflat în curs de apariţie la Editura Fundaţiei "România Mare")
    30.06.2010

    Are dreptate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si tu un ALUPIGUS tataie, mingaia-ne-ai pe coaie! Esti prototipul comunismului exportat de Stalin, venit din Sahalin! Parca te vad cu Tokarev-ul in mina aducind-i pe tarani la colectiva.

      Ștergere
    2. Du-te la oculist ca vezi rau de tot. Pe vremea aia nu stiam prea bine daca Tokarev se consuma cu furculita sau cu lingura. Abia pe vremea patriotului cu 4 clase pe care il pling unii pe aici am primit un TT (despre care nu stiam ca e furat de la americani).
      Si apropo de comunism: eu m-am vindecat, voi inca suferiti cumplit.

      Ștergere
    3. Prostovane ... steli p-uleo ... vezi ca chiar americanii , pe care-i limbesti tu pe la cur , spun ca TT -33 era mai bun ca cel pe care , ti s-a spus tie sa spui , ca li l-ar fi furat rusii ...
      //ro.wikipedia.org/wiki/Pistol_TT

      Ștergere
    4. Si , iar , prostovane ... steli p-uleo .
      Spui ca : "Si apropo de comunism: eu m-am vindecat, voi inca suferiti cumplit." ...
      Iarasi esti prost ... dar prost cu lustru ...

      Daca tu te-ai vindecat inseamna ca nu ai avut rani provocate de comunism ... adica ai dus-o bine si pe vremea aceea ... Cei care nu s-au vindecat ... inseamna ca au avut rani serioasa provocate de comunism ...

      Si , daca nu era "patriotul cu 4 clase" , sugeai tu pula si nu mai erai acum "dom' colonelu' ... " ...mare democrat si anticomunist si sugator pe la licuriciul cel mare ...

      Ștergere
    5. Bai prostovane,
      Versiune imbunatatita, adica IN BAZA pistolului american, inseamna tot furt. Sau ai tu informatii ca rusii au platit licenta, prostovane ?
      Alta idee, prostovane, este ca inainte de a te vindeca trebuie sa ai rani. Eu am avut norocul medicamentului care m-a vindecat (nu ti-l divulg ca oricum nu mai esti in stare sa-l procuri, cere mare efort intelectual iar tu le ai doar cu injuraturile). In concluzie tu si cei ca tine o sa suferiti mult si bine.
      Daca nu era patriotul cu 4 clase era altul cu mai multa scoala, care si el ar fi avut nevoie de armata, deci nu semianalfabetul ala a inventat apa calda (el doar a rationalizat-o si din cauza asta cei care il pling fac si acuma economii la sapun si la spalat).
      In concluzie, ramii cu ranile tale si plinge dupa cel care ti le-a facut.

      Ștergere
  13. Insasi chintesenta esentei sintetizatoare a muyelor de pe acest pamant, chiar insusi creatorul muyelor din intregul univers s-a pogorat in rezerva armatei romane...
    Invalidarea poate fi comparata cu un mic joc de copilasi de genul "Podul de piatra s-a daramat"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar de acum inainte tineti-va fratilor la comenturi de comenturi, toate blogurile vor fi parasite, simt ca pragul de 250 pana spre orele 21 va fi spulberat...

      Ștergere
  14. Buey, aia care ati amutit de emotie...care plangeti cu lacrimi de fericire adevarata si va tremura glasul intr-un freamat sublim, luati o gura de palincarosu ceva acolo si la treaba !

    RăspundețiȘtergere
  15. Pa buey, merg cu monitoru oficial sub brat colea la "Terasa rezervistilor" sa le citesc stirea ! Daca-s cam pe la a doua sau a treia bere, o citesc, daca-s sariti de a cincea, nu risc !
    Ii zic babei ca plec sa duc gunoiul si am sters-o in pula mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Tibica putza mica, var drept cu Stelica, ia si tu o clantza mica dintre craci la Cezarica!

      Ștergere
    2. Palincarosu zice sa-i sugi osu!Si sa-l sugi cu sarg,cu drag..ca aia din avatar.

      Ștergere
  16. Asea buey, cuplati fatza, muye la 4 X 4 turbo, buey !
    Tocma ce m-am intors de la clubul basinosilor de pe terasa, buey, unde e de toate culorile: si cu ele marite, si cu ele belite, si cu ele aproape la fel (pe astia ii doare in pensie de toti si se distreaza cel mai copios), si de aia cu studii la Colegiul NATO de la Roma, si de ai fara studii, din "coloana vertebroasa a armatei" insa care s-au trezit cu ele sculate aproape tot asea de mult cat la un colonel, si cate un activ de asta ratacit care-i in CO, da nn-are bani nici sa treaca strada asa ca mai spera la cate o bere de pe la i9nactivii cu ele crescute...
    E frectie mare buey, ca in tabloul lu michelangelo, ala cu cina cea de taina, numa ca aciulea, la terasa asta, nu stau toti de aceeasi parte a mesei, ci juma de-o parte, adica cei cu ele sculate + coloana vertebrala a armatei, si juma pe partea ailalta, adica cei cu ele futute si cu banii luati ! Cei mai activi, cand vine cate o stire de asta bomba, sunt cei din coloana vertebrala a armatei, deoarece, daca pe timpul activitatii prin cazarmi nu prea aveau ei curajul sa se dea la un colonel, acu ca ne-a adus oprea cam la acelasi nivel pe toti, ii fac praf pe saracii cu ele taiate, indiferent daca-i colonel sau instelat (ca e si din asta unul). Ba, unul mai zbanghiu, care a fost sef depozit o viata intreaga, chiar se apleaca peste masa si are curajul sa-i puna degetul mijlociu la buze, unui nefericit, si sa-i mimeze muya pe viu, buey...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde se intampla asea ceva pe timpul lu "Trei culori cunosc pe lume" si a lu' "23 August", buey ! Acuma suntem o mare familie in armata buey, cum zise oprea izmenarul !

      Ștergere
    2. Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca eram maior batran cand am baut primul spritz la masa cu niste colonei ! Si cred ca nu mai mult de doua pahare in vreo 3 ore cat am stat acolo, ca sa nu zic dracu vreo "prostie" de la alcoolul ala ! Abia mai incoace, in democratia asta totala, m-am trezit ca colonel ca ma trag de sireturi, la liber, cu un plotoner facut din bucatar, prin filiera indirecta, amestecata cu cea siciliana ! Asta-i viata buey, cui nu-i place sa stea la curu babei, nu ?

      Ștergere
    3. Acu, Doa feri, nu ca as avea ceva cu coloana armatii, da nici ca-mi place muya de oriunde ! Am si eo o tzara de orgoliu buey ! Nu ca nu mi-ar sta bine cu o muye in plus, da' orisicum, mai bine calitate decat la vrac si fara calitate !

      Ștergere
  17. Buey, plec sa-mi iau monitorul oficial inapoi de la terasa, ca daca mai stateam acole riscam si-o sticla in cap ! De cum am deschis gura, imediat dupa o "Neatza", am si luat in freza un "Sa te fut sa-ti treaca greatza" , iar cand m-am exprimat cu ce vreau eu sa comunic oficial, m-au umplut cu o avalansa de indemnuri spre puli, pizde, coaie, gaura curului, etc., ca am venit sa le stric ziua !

    RăspundețiȘtergere
  18. VICTORIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Ramine sa judecati voi daca dl. col. care semneaza cele de mai jos este sau nu afectat de canicula:


    joi, 23 august 2012
    TRAIAN BASESCU POATE FI DEMIS ACUM !
    ….În mod simetric arhirecunoscut, Parlamentul este instituţia în drept care să-l şi repună în funcţie, dacă există temeiuri de fapt şi de drept pentru repunere….
    Ca for care a decis SUSPENDAREA, Parlamentul este singurul în măsură să se pronunţe asupra DEMITERII. (Parlamentul nu este poştaş, să primească Hotărârea CCR şi s-o trimită la M.O.,)
    Aplicarea Art 10 din Legea Referendumului cade, fără dubii, în sarcina Parlamentului, deoarece Art. 10 nu se referă la aceleaşi fapte şi la acelaşi moment, ca Art. 5.
    Aplicarea Art.5 şi aplicarea Art. 10 nu pot fi făcute de aceeaşi instituţie şi din cauză că prevederile celor două articole sunt aproape contradictorii.
    Citirea corectă, logic, a celor două articole ne duce, fără nicio îndoială, la următoarea
    CONCLUZIE:
    …3.Parlamentul are, conform Art. 10 din Legea Referendumului, atribuţia şi posibilitatea de a APROBA DEMITEREA PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI, prin referire numai la CONDIŢIA întrunirii majorităţii voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum.
    Această prevedere din Lege are corespondenţă logică în Turul al doilea al alegerilor pentru preşedinte, situaţie în care nu mai este necesară NICIO condiţionare a prezenţei la vot.
    Pe deasupra, Parlamentul are la dispoziţie şi Temeiul că numărul votanţilor pentru demitere a fost de 7,4 milioane, ceea ce corespunde la un cvorum ce 14,8 milioane de votanţi.
    HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !
    Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD
    Colonel Victor Popescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Usurel, usurel ...
      Solutia a fost data de altii (search pe net), dar (asa cum ne-a obisnuit mister Dogaru,) insusita ca o "idee" proprie, originala! Sa fim seriosi! Postarea de azi, tocmai de aceea a aparut: am analizat aceasta varianta POSIBILA/LEGALA dar ... inaplicabila! Inaplicabila deoarece nu vor LICURICII cei mari: Administratia Obama si Angela Merkel! Iar noi, noi nu mai avem PATRIOTI cu adevarat. Am cedat deja o parte din SUVERANITATEA poporului, aspect recunoscut public si de Presedintele Basescu in repetate randuri!

      Ștergere
    2. Cu suveranitatea ai perfecta dreptate, dar pentru numele lui Dumnezeu, de ce nu ne trezim ? De cind a intrat in UE, Romania NU MAI ESTE SUVERANA ! Abia acuma descoperim asta, abia acuma ne plingem de mila ? Suntem doar un fel de judet din UE asa cum sunt toate judetele din Romania. Cind ii presam pe "licurici" sa ne primeasca in NATO si aveam mare nevoie de pila lor la UE nu stiam ce vrem ? Cind am votat la referendum-ul din 2003 pentru modificarea Constitutiei, licuricii au pus stampila pe buletin sau noi ?
      Ce vina au licuricii aici, de ce arunci vina pe altii pentru impotenta noastra a tuturor ? Cine ii opreste pe parlamentarii USL sa faca prostia pe care o clameaza dogarianul de mai sus ?
      N-au decit s-o faca iar daca urmarea o sa fie punerea la colt a Romaniei ce ne pasa noua ? Sau ne pasa ? Hai sa ne hotarim odata ce vrem. Daca vrem NATO si UE atunci respectam regulile lor si renuntam la prostia cu "egalitatea in drepturi", sau plecam in CSI si rusii precis ca o sa ne considere egalii lor. Din partea celor care injura pe aici nu ma astept la prea multa inteligenta dar de la tine am alte pretentii. Sper ca nu te consideri jignit.

      Ștergere
    3. Steliane, tataie stai linistit si nu te mai agita ca faci dalac-buba la mansarda. Dupa mine, SU(l)A, UE, CSI...un kkt! Asa-i daca acolo sus la virful conducerii au ajuns numai lepre. Aici nu-i vorba de comunisti, fascisti si alte alea. Aici e vorba de interesul national, al fiecarui roman in parte; de la cel cu barba sura-ca tine, pin' la cel cu tzitza-n gura. Asta trebuie sa aiba in vedere cei care ne conduc.
      PS. Cum bine iti zicea cineva...Daca nu era comunismul, sigur erai ca Nila moromete!

      Ștergere
    4. @Admin.
      Acuma am gasit prostia aia cu demiterea la un ziar extrem de serios, deci dogarianul semneaza si el ce nu intelege. Ca sa nu o mai lungim atita, nu licuricii nu ne dau voie ci legislatia noastra. Iar termenii folositi sunt juridici tot asa cum sunt eu cardinal la Vatican.

      http://www.jurnalul.ro/politica/referendum-decizie-basescu-demis-parlament-621745.htm

      Ștergere
    5. @Anonim23 august 2012, 14:07

      Daca dupa tine aia sunt un kkt de ce te superi cind si ei ne trateaza la fel ? Numai noi avem dreptul sa-i injuram, ei nu au voie ?

      Ștergere
    6. @Stelian P.,
      De multa vreme, nimic nu ma mai jigneste!
      Am incasat atatea, incat ORICE mi se pare ... firesc!
      Problema mea este alta: sunt trist, extrem de trist!
      Un trecator prin lume, care uneori are si dreptate!
      Vezi ultima HOTARARE CEDO , Cazul Constantin Abăluţă şi alţi 306 reclamanţi (toti pensionari militari, colegii nostri).
      http://mhblogonline.blogspot.ro/p/news-hotarari-cedo-pensii-militare.html

      Ștergere
    7. @Admin.
      Am studiat "cu pixul in mina" hotarirea CEDO si ii scriam ELENEI pe alt blog ca cei de acolo sunt mai basisti decit CCR. Sa ma explic pentru cei care nu o cunosc:
      - decizia CCR din vara lui 2010 spunea ca pensia stabilita "pe principiul contributivitatii" este un drept cistigat d.p.d.v. al cuantum-ului si astfel pensiile nu au fost reduse cu 15%. Cu mici exceptii nimeni nu le-a explicat colegilor pensionari ca pensiile noastre la acel moment NU erau stabilite pe principiul contributivitatii si astfel au urmat apoi reducerile dureroase pentru unii dintre noi. CEDO e mai nemiloasa si spune ca doar dreptul la pensie este intangibil, cuantum-ul ei este la aprecierea statului si doar alt principiu (al proportionalitatii) ne poate da un mic cistig de cauza. Daca sindicatul si mai ales voi cei care mai permiteti pareri contrare, ar fi stimulat conversatiile civilizate, nu injuraturile pe baza de culori politice poate ca si alti juristi mai experimentati ar fi explicat ce se poate face in ajutorul nostru. Cred ca la prima actiune la CEDO se puteau folosi argumente mult mai credibile si mai inteligente decit cel cu" la magistrati de ce se poate si la ni nu ?" Eu incerc de aproape trei ani sa-mi conving colegii de suferinta ca dialogul respectuos duce la mai multe rezultate decit amenintarile. Rezultatele se vad iar pentru cei care mai spera in promisiunile cu noua lege le recomand sa se gindeasca daca noua lege e stabilita pe principiul ala blestemat care ne garanteaza cuantum-ul sau pe principiul ala "bun" care la CEDO ne va duce la o noua pierdere.

      Ștergere
    8. cu regret si fara exagerare, iti spun admin ca(virgula) cazul Abaluta este o vechitura .Ai vazut data motivarii?? a mai aparut cazul si acum catva timp si pe alte bloguri.
      Pana la urma care-i problema si unde-i nedreptatea?....ca asa cu argumente tip "injuratura" cum au unii neanderthalieni pe aici nu rezolvam nimic.
      Si un sfat(scuza-ma ca nu-ti pot zice nici stapane nici shefule)las-o mai usor cu injuraturile la adr SUA,germaniei & co ca ne vedem maine poimaine "judet" in Rusia.Ai grija ce-ti doresti in cazul in care tristetea si nostalgiile dupa vremuri apuse nu te apasa prea tare

      Ștergere
    9. @Don Corleone,
      Cu regret si fara exagerare, iti spun ca faci confuzii regretabile! Cazul la care te referi este ... altul! Am scris si despre acela, dar talica nu ai vazut ori ai uitat! Cazul acesta este de ACTUALITATE deoarece ... ia vezi matale ... cand a fost PUBLICAT IN Monitorul Oficial??? Pana cand te vei lamuri, iti spun eu: Publicat in Monitorul Oficial 586 din 16 august 2012 (M. Of. 586/2012) !!! Este veche??? Nu cred! Dar... Nu inteleg ceva: am vazut ca deseori te repezi asa in mine... cu si fara rost! Ma pune pe ganduri doar ... PATIMA cu care o faci! In rest, sunt deschis oricarui dialog! Nu suntem la vanatoare nici de oameni si nici de greseli!

      Ștergere
  19. Stelian P.23 august 2012, 12:17
    Te-ai vindecat cum s-a vindecat si idolul tau, Boicotescu!
    El a condamnat comunismul care l-a facut lifiter.
    A avut si ajutor din partea lui Tismaneanu.
    Alde tac-su se rasucesc in morminte.
    Ha, ha, ha! Basescu anticomunistu`!
    ESTE ULTIMUL PRESEDINTE COMUNIST DIN (M)UE!
    Asta trebuie sa retii, Stelica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu ca m-am vindecat definitiv. In rest de ce nu te adresezi lui Basescu, ce-mi pasa mie de "alde tac-su" ?

      Ștergere
  20. Bei, il vazui pe Czar maimuca la TV; cica a invatat cum sa faca focul si sa deschida o cutie de conserve. Tare maimuca!

    RăspundețiȘtergere
  21. O nouă tragedie aviatică
    Un avion militar s-a prăbuşit la Craiova

    Un avion militar s-a prăbuşit, joi dimineaţă, în apropierea Aeroportului Craiova.
    Avionul, un IAR 99, efectua un zbor de antrenament în apropierea aeroportului Craiova. Avionul a fost distrus în totalitate. Potrivit primelor informaţii, pilotul a decedat, iar cealaltă persoană aflată la bord s-a catapultat.
    Directorul tehnic al Aeroportului Craiova, Adrian Predescu, a declarat că avionul executa un zbor de antrenament şi s-a prăbuşit la o distanţă de aproximativ doi kilometri de aeroport, într-o zonă cu case.
    Cauzele accidentului nu sunt deocamdată cunoscute.

    http://www.cotidianul.ro/un-avion-militar-s-a-prabusit-la-craiova-192175/


    DUMNEZEU SA-L IERTE PE PILOT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te ba in pulea mea, ca nu mai exista avioane militare ! Iar cu zboarele alea de antrenament, ca la ruigbi, mai lasa-ma ! ce antrenament, buei, si cu ce ! zbiara toti ca scapetii de 13 ani ca aviatia nu-ti mai da senzatia, iar governele PULA, frate !

      Ștergere
    2. Crapa toti, mai sunt freo zece aviatori, fara aia din salamul major al fotilor aereene, si gata...la deltaplan cu totii, pana vine primul fe 16pe

      Ștergere
  22. Admin dear,
    Lasa-l pe stelica and comp.lasa tristetea la o parte,important in vietisoara asta sa fim sanatosi,si mai ales copiii nostri sunt sanatosi(la stelica,unul din copii e o leguma)asta asa cu titlu informativ si de paranteze! In rest ,important in viata este LA CINE SI CE NE RAPORTAM!Ai sa constati dupa o analiza introspectiva ca toate dar absolut toate sunt DESERTACIUNI SI BANII,SI POLITICA SI CONDUCATORII NOSTRI,TOATE SUNT NISTE MIZERII!dACA VOM CONTINUA IN RAZBOIUL ASTA ABSURD,INTRISTAREA VA FI SI MAI APRIGA !aSA CA DACA VREM SA FIM FERICITI ,VORBA TA TREBUIE SA FIM DETASATI SI EVENTUAL SA NE RUGAM PTR.CEI CARE NE FAC RAU!Numai asa ne vom mantui si numai asa vom sti care e adevaraa noastra menire aici!
    S-auzim de bine si sa ai parte de tot binele din lume!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooooo...leea, uau, sa-mi trag pulea pe supt mine domnu admin dear, asta vrea sa-mi ia de la muye mustul ala promis de ast primavara ! Buey, ce texte are domnu !

      Ștergere
  23. Pentru cel de la 23 august 2012, 16:01 ...
    Din ce secta religioasa faci parte amice ??
    Daca TOATE sint DESERTACIUNI SI MIZERII , unde mai este loc sa fim DETASATI . Si in ce ar consta DETASAREA de acele toate ?

    Poti sa ne dai si modelul de RUGACIUNE pe care sa o facem PENTRU CEI CARE NE FAC RAU ? Sau dai acel model doar celor care se inscriu in echipa voastra , iar pe ceilalti ii afurisiti sa arda in focul Gheenei ?

    RăspundețiȘtergere
  24. @16:01
    Bai pula dear!! da nr de cont bancar unde sa-ti varsam banutii nu dai??
    sau incasezi la purtator contra chitanta....iti spun io:PULA CHITANTA,PULA BANI "deserticule"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Curţdălău nu vrei să ne depunem icrele în curul tău?

      Ștergere
  25. Iata rezultatul unui articol ca acesta si al spuselor unui imatur care ne "conduce":

    "Preşedintele Comisiei de Afaceri Europene a Bundestagului, Gunther Krichbaum, a declarat, referindu-se la comentariile lui Crin Antonescu la adresa cancelarului Merkel, că acestea au fost dăunătoare chiar preşedintelui interimar, care riscă să nu mai fie luat în serios în Europa."

    Asta vrem ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Steli p-uleo , erau interzise si orice comentarii la adresa lui Hitler !!!
    Care-i noutatea ? Si pe atunci tot DEMOCRATIE i se spunea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai pune mina pe carte ca ai multe de invatat. Si pina in 1989 eram noi o democratie mai ceva decit in America dar sensul cuvintelor se schimba, legile si sistemele la fel...dar e prea greu pentru tine.

      Ștergere
    2. Stelian P, Greucean la minte esti tataie! Ce ti-e greu sa intelegi, ca în SUA s-a dus pulii de suflet democratia? Sau o faci pe-a niznaiu incercind sa vinzi castraveti de aia pe care i-ai cules cu kuru pe 2 rinduri? Bai, voi astia fascistii portocalii (ca tot va dati de dreapta, comunisti vopsiti cum bine v-a zis unul mai devreme) ai Ro vreti ca restul lumii sa va sustina aberatiile de kkt! Si ce daca kraut ala, mincatorul de varza a spus ce-a spus? Nici in cur nu ma doare de toti escrocii mondiali, care basesc pe gura toate prostiile. Sa si le spuna propriului electorat, nu noua! Romania e Romania, iar Germania e Germania! S-a mai discutat pe-acilea cit de democrati au fost amerlocii, englejii si nemtii in al 2-lea Razboi Mondial si nu numai atunci...iar unii, asa ca tine probabil c-au ramas cu gitlejul intzepenit steptindu-i! Apropo de intzepeneala, nu vrei sa vii la mine sa-ti fac control ORL complet?

      Ștergere
    3. Ase,bre,zi ca zici binisor...tu-l in proteza de bosorog,clantzaul dreaku..

      Ștergere
    4. Steli p-uleo , la mintea voastra porcotalie "... sensul cuvintelor se schimba, legile si sistemele la fel..." ... , in asa fel incit va bagati pula in el rezultat al votarii (esenta a democratiei) si totul se face dupa cum ii başe mintea democratului vostru sef ... iar voi aplaudati si-i sustineti democratia (?) .

      Ștergere
    5. @23 august 2012, 17:42
      Cind ai fost ultima data in SUA ca sa vezi cum stau ei cu democratia ?

      Ștergere
    6. Anonim23 august 2012, 18:47
      S-ar schimba si la mintea voastra rosie dar..de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.
      Votul e esenta democratiei dar boicotul e interzis doar in mintea voastra rosie si plina de secere si ciocane.Introduceti votul obligatoriu si dupa aia urlati.

      Ștergere
    7. Steli p-uleo , iar esti prostovan (neinformat) . Cine a vorbit da mareata voastra descoperire a boicotului ordonat al votarii ?
      Cit despre "secere si ciocane" ... voi pupati in cur SECERILE SI BAROASELE ...

      Ștergere
    8. Stelica n-am fost nicioata in SU(L)A. Am fost in schimb in GB, Franta, Israel si Egipt. Au mai vazut si altii lumea asta, nu numai tu. Asa ca las-o jos ca macane! Ti-am spus ca ma doare in borta kurului de americanii tai! Pentru mine nu exista diferente intre imperialismul sovietic si cel american ori nemtzesc! Pe mine ma doare de Romania si romani nu de bashitzii tai analfabeti din PDL. Hai sa-ti spun un lucru: nu sunt un "tifos" al vreunui partid politic-desigur ca pt. mine PDL-ul nu reprezinta un partid ci o hoarda de tilhari- dar inclin nitzel catre idealul liberal: "prin noi insine"!
      Romanii trebuie sa-si construiasca singuri viitorul si aici in tzara asta, nu aiurea. Daca vrei democratie, du-te acolo unde, pina in deceniul 7 al secolului trecut, negrii erau considerati "Untermensch"!
      Concluzie: Stelica, secera poate ai tu, ca ciocan din Zimbabwe iti dau io!

      Ștergere
    9. Asa vere si eu la fel ! Bravo

      Ștergere
    10. Spune la toti ca in USA Daca vrei sa votezi ,mergi cu cateva luni inainte SI TE INSCRII PERSONAL PE LISTA DE VOTARE ( de obicei merg cam 60%) La votare mai merg 30-35 % dintre cei inscrisi ! Nu exista notiune de cvorum, nu voteaza mortii si nici cei plecati in pula cu racheta ,nici macar cei din America daca nu s-au inscris ! Rata- dracului de jegosi ii dati inainte ce boicotul ca mare victorie!!

      Ștergere
  27. Incepe dansul in PNL:

    "Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a scris joi pe blog că partidul trebuie să se "reaşeze" cel puţin la nivel decizional în sensul în care "nu trebuie să fie cum vrea un singur om".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey de ce nu spui tot adevarul, ca varu Jan itzi zise sa ne sufli in burlan timp de-un an?

      Ștergere
  28. Romania- tara lu' Dorele : cad avioanilii, ard vagoanilii, iar her Merchel imi arata cu degetul sa stau in banca mea ! Ca, de altfel, ma arde la base, pe unde ma cac !
    Tu-ti dumnezeii ma-ti de hitlerista, manca-te-ar ausvitu' si umbrele birkenaului, cotreanta dracului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar astia care tot molfaiti cacatul pana-l epuizati total de materie organica, precum ca ca ardealu-i fruntea, sa ma pupati pe preputul semidecalotat, imediat dupa extragerea acestuia din curul babei !
      Tu-va-n gura de zabalosi !

      Ștergere
    2. Au si uitat magarii ! Iarasi sunt rasa superioara.....Slinder

      Ștergere
    3. Buey-muey PMT, ce dreaku ai,bre?Te-a lovit caldura-n cap, copita calului sau pula magarului?Ce PM ai cu ardelenii, mai bine uita-te dreaku la meci,..tu-ti clantza sa ti-o..,martzafoiule!

      Ștergere
  29. Si eu sa l=o trag in gat ,putorile dracului!!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
  30. Spune la toti ca in USA Daca vrei sa votezi ,mergi cu cateva luni inainte SI TE INSCRII PERSONAL PE LISTA DE VOTARE ( de obicei merg cam 60%) La votare mai merg 30-35 % dintre cei inscrisi ! Nu exista notiune de cvorum, nu voteaza mortii si nici cei plecati in pula cu racheta ,nici macar cei din America daca nu s-au inscris ! Rata- dracului de jegosi ii dati inainte ce boicotul ca mare victorie!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buey, am vrut sa zice si eo asta, da nu-mi gaseam predicatu-n gura mea de ofticat ! Asea e ! Rapanosii dracului !

      Ștergere
    2. Bai tizule, ce sa le ceri nazistilor astora kknii la culoare? Astia e spalati pe creiere! Se fac ca nu-si mai aduc aminte c-al lor guru caruia i-au pupat si-i pupa kuru a fost comunist + securist de frunte inca de pe vremea lui Ceausescu. Atunci, in '89 era secretar de stat la transporturi. Levolutia l-a prins-culmea ca pe Roman Petrica, la TVR unde, in direct racneste unuia "muie"! Dupa aia totul e istoria unui golan betziv, cu nu stiu cite mandate la transport, mineriade, autostrazi de care romanii n-au nevoie, taxe de drum, betzii in direct la TV cu Jiji ciobanu dupa care se urca la volan, exterminarea ciinilor comunitari, scoli care scot timpiti, nevoia Romaniei de chelneri si tinichigii...Asta este marele Basescu, marele om politic si de stat, care timp de 30 de ani n-a facut decit sa manince kkt!
      Cit despre hotziile kiorului...le stim cu totii mai putin oranjgutanii care-l iubesc din toti rarunchii pe cel care-i pentru ei precum "fata mare si fudula si cu kurul ros de pula"!

      Ștergere
  31. Baga-le-o buey, chiar daca risti sa ti-o umpli de cacat dospit, tu-i in gura de povestitori, cu porti si garduri de 4 metri inaltime, chiar in buza trotuarului ! Tu-va-n gatzi de austro-ungaci, adormitii dreacului, cotrente bozgoresti ce sunteti,. patriotii pulii ! Bine ca v-au tras-o aia la Ip si Traznea de v-au sarit ficatii pe tavane, impotentii dracului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja ai intrecut masura!
      Tu stii ce s-a intamplat la Ip si Traznea?Mai GUNOIULE,tu esti ROMAN?

      Ștergere
    2. Da buey, stiu ce s-antamplat ! Au asteptat sa iasa oltenii la vot ca vsa-si faca datoria, ca ardealu era la emisiunea in limba maghiara de pe tevere 1 !

      Ștergere
    3. PMT, du-te ma dracului si te consulta la bibilica.Esti dus rau, pateticule!Credeam ca injuri doar de amorul artei,ca sa tii tonusul ridicat, dar esti un fascist inrait,plin de ura.Esti dement!Sa terfelesti martirii de la Ip si Traznea! Trazni-te-ar DUMNEZEU!

      Ștergere
    4. Bine ca a existat prostimea din tara, ca sa "Treceti batalioane romane Carpatii", sa dea desteptarea la curvasaraii de ardeleni ! Rasa pulii-n varfu' surii de opincari ! Bine face ala buey, Ciobo borno, ca-l spanzura pe ala pe unde apuca !

      Ștergere
    5. O sa mai treaca o PULA....

      Ștergere
  32. Sunt rasa pulii, niste constipati cu creierele imbuibate de palinca si slana de facut sapun ! Mari cugetatori, mari figuristi ! Tu-va-n pula mea cu tot cu harcov de putori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre CE DEMOCRATIE vorbesti,natangule?
      Oamenii aceia pur si simplu n-au vrut sa voteze!
      E DREPTUL LOR,ALEGEREA LOR!
      Tu stii ce inseamna respectul ?
      Ce respect sa astepti de la un nebun care care nu are sentimente?

      Ștergere
    2. La revolutie Bozgorii dracului au ucis cativa militieni si au pus palinca pe eiisi le-au dat foc ! De remarcat ca ofiterii de militie aveau armament angro la ei si in postul de militie ! Dar nu au tras un foc!! Dumnezeu sa-i ierte dar eu luam cu mine cel putin cata munitie aveam ! Ati auzit sa pateasca cineva ceva ! Romanii de acolo erau la pomana porcului nu au putut sa intervina ! Tradatotii dracului Slinderi

      Ștergere

    3. PARLAMENTUL HOTARASTE CALEA DE URMAT ! DECIZIA CCR E VAX SLINDER

      Ștergere
  33. Pentru jigodia de la 20:15 si compania ! Tocmai asta e buey zdrentuitule, ca eu nu-mi permit chiar nici cu mainile pe piept sa terfelesc memoria martirilor de la Ip si Traznea ! O terfelesc acesti urmasi de cacat, care asculta comanda bozgorului fascist ! Asdealu trebuia sa aiba o prezenta de cel putin 90 la 100 la vot ! Nu ma faci tu pe mine patetic de amorul artei, ca am dreptate buei ! Si nu ma nervoza ca o ai pe babna pe constiinta, daca-i fut una, face bading-giamping fara funie, de la balcon, urgent

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l dracului ca imputitul ii pe moarte deja !

      Ștergere
    2. 20:37, tu nu meriti un raspuns,meriti un scuipat.
      Iar nebunul de la 20:28 merita sa fie dat pe mana lui ala..cum il cheama ...Csaba.

      Ștergere
  34. Uite ca se aduna si cercul literar de istorie aciulea

    RăspundețiȘtergere
  35. Buey, pentru clantaii care nici acum n-au inteles ca ce am in cap, aia zic ! Alte cuvinte nu gasesc, decat sa ma strofoc sa ticluiesc nush ce fraze de cacat, mai bine il mananc cald, asea cum e ! Ce pula mea va deranjeaza ! Vorbiti voi frumos, democratic, patriotic, eruditic, sifilitic !

    RăspundețiȘtergere
  36. Ba, ia mai terminati cu ardeleni, moldoveni, munteti, olteni, ca nu sunteti nici unii mai breji. Ginditi-va ca sunteti toti romani si e suficient! Nu vedeti ca traim intr-o tara manelizata unde modelele de viata sunt in majoritatea lor tiganesti? Mai bine v-ati gindi dracului ce trebuie facut futu-va-n gitlej sa va fut! Sa ducem tzara asta inainte, intre granitele ei, ca astia de vin in urma noastra sa nu ne dea brinci pe scari la batrinete.
    PS...si ca sa nu fie vreo confuzie, io mi-s rezident din Uganda, pupa-mi-ati glanda si fut bine la tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai faci tu un cacat sa duci tara inainte, esti depasit, cazut din ultimul vagon...

      Ștergere
  37. Si buey, vad ca nu-s singurul de pe aici "Plecat de-acasa, la armata, nu la coasa, mai, mai " !

    RăspundețiȘtergere
  38. @PMT
    Ai ceva in cap??...poate cacat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Don Curdeleu, te-ai trezit ? Cu ce dracu ai ajuns acasa, ca la ora asta nu-i niciun tren pe ruta Bartolomeu Birt - Brasov Tampu' .
      Ai aflat si tu de cazul AbaiPutza ? Uau...Tu esti mai tare ca Monitorul oficios...

      Ștergere
    2. Mei Curleoane macaroane, vorbeste frumos cu Stelica puta mica, ca ti-o dam la gaurica.

      Ștergere
    3. Scuze: Tibica puta mica... Cred ca Stelica acum suguitza in baie mingaia-ne-ar pe coaie.

      Ștergere
  39. INCEEE-TATI!
    Camarazi,va este dor de o muie full color?
    Va invata tata minte si v-o da pe bot,firbinte.

    Hostelor,v-a palit caldura? Baa,voi credeti ca ,,organili doarmi,,?!

    Mai manelistilor,prevad o chemare la arme. Dar,surpriza! Voi(noi) nu o sa primiti ordin de chemare.

    RăspundețiȘtergere
  40. PMT-fascistule!
    Acu vreo 10 ani si eu am votat la locale cu o femeie.Unguroaica.Erau pline buletinele de vot cu romani.Gunoaie.Am votat-o pe ea, unguroaica,udemerista, ca sa NU VOTEZ UN MITIC.
    In Cluj de ce ce l-au ales pe Boc?
    Nu mergi sa-i impusti pe toti pentru ca n-au votat dupa cum ai fi vrut tu?
    In plus, cei care au mers la vot, la referendum, au votat NU.E vrerea lor,cica ar fi democratie in Romania.Democratia ta???
    Pateticule, arunca-te dracului de la etaj.Cu baba cu tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, asta-i gaozar nu heterosexual sula de cal. Asa-i spune el iubitului "baba", de fapt Baba Ali, ca de loc e din Mali!

      Ștergere
    2. N-ai inteles ideea si nici nu ma obosesc sa ti-o explic ! Ii tot dai cu vointa populara ! Nu asta era ideea discutiei ! Ma cac pe vointa populara ardeleana, eu vorbeam de-o idee, de-un principiu ! Ma doare in pula ca Don Curdeleu, brasovean -ardelean vanjos nu a fost la vot ! Aici nu mai e vb de democratie buey, e vorba de lasitate ! Daca trage budapesta o basina, ardealu s-a cacat pe el ! Zbiara ca descreieratii cand o iau pe ulei ca "Noi santem romani", insa e valabil numa cat e birtul deschis ! La fel ca-n '917 la Marasesti, cand prostimea "din tara" le-o tragea in izmene nemtalailor, iar ardealu cosmopolit scria la gazete despre curajul lu' Gheorghe !

      Ștergere
  41. Mei, cel mai in masura sa traga o concluzie-ocluzie la problema scolii ardelene, mi se pare tigri 2 da-ne-ar pielea inapoi si sufla-ne-ar in cimpoi!

    RăspundețiȘtergere
  42. Buey nebunule!Ce diferenta este intre tine si ala de fu sef la ICR? Ca si ala isi batea joc de romani,de Romania,de limba romana,de originile noastre?!Sau v-ati format amandoi la scoala lui Chioru? E ciudat cum iti permiti tu sa terfelesti pe toata lumea, de la presedinti,premieri,procurori,servicii..si sa nu te intrebe nimeni de sanatate.Oricare altul, de mult ar fi avut ..firul insrosit de ascultari.Cine dracu esti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei cine este? E si el o laba trista cu o fatza de muista

      Ștergere
    2. Sunt o laba trista cu o fatza de muysta, sau un fascist, cum mi-a zis ala de mai sus !

      Ștergere
  43. Buey-muey, VOI nu va puneti intrebarea DE CE NEBUNUL NU SE UITA LA MECI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce meci buey? Buey, nu uitati ca aici e ZOO + 9 si toti avem drepturi constitutionale dragi si distinse animale!

      Ștergere
    2. ,,Stimati pacienti"
      si
      ,,dragi animale''.

      Ștergere
  44. ALO, spp-u'? Muei,vedeti ca rumanii or inceput a face git! Or inceput a se crede struti.
    La chioru' la poarta sade-o mitza moarta...

    RăspundețiȘtergere
  45. Na,ca-i ,,out off order,,.
    La nuntile normale se tine trena miresei.
    La EBA vor trebui sa-i tina botu', sa nu-i cada fata.

    RăspundețiȘtergere
  46. Nebunii n-au TV !
    Cu exceptia lui DD ,a poporului.

    RăspundețiȘtergere
  47. Si, acuma, sunt obligat sa tot dau cu muya in poza babornitei aleia de merchel, care ma atentioneaza cu degetul aratator ! bine ca nu mi-l arata pe cel mijlociu ! si n-ar fi greu ca adminu sa umble un pic la poza ca sa-mi satisfaca dorinta !
    iar o pula bleaga ma face pe mine fascist ! ca cica ce am eu cu ardelenii ! eo n-am nimica, da mai intreaba cate unii ca prostii aia din gorj, dolj, mehedinti, teleorman, valcea ca de ce s-au cheltuit banii de-a'mpulea pe referend ! buei, prosti is aia, ce sa-i faci, n-au auzit de democratie si nici n-au invatat la "scoala ardeleana" !

    RăspundețiȘtergere
  48. In primăvara lui 1989, Nicolae Ceauşescu a anunţat că România şi-a încheiat plata datoriei şi nu mai este nimănui datoare.
    ====================================
    Mai mult, Ceauşescu a făcut să se voteze o lege prin care i se interzicea guvernului român să mai apeleze la credite străine, să se îndatoreze, aşadar. Totul având drept scop să ferească ţara, în viitor, de riscurile pe care cu atâtea sacrificii le-a înfruntat în anii '80, anii atât de cumpliţi pentru noi toţi, când Ceauşescu, somat de creditori, a angajat societatea românească în cursa contra-cronometru de plată a datoriilor. Mi-aduc bine aminte de tonul cu care "Europa liberă" a comentat, la început, această situaţie: ni se prevedea un faliment total, falimentul unor neputincioşi, al unor prăpădiţi care au contractat, cu inconştienţă, datorii peste puterile lor de a le returna! Iar faptul că paralel cu plata datoriilor se continuau giganticele investiţii - canale de navigaţie, centrală atomică, metrou, noul centru civic, hidrocentrale, etc. - părea dovada certă a nebuniei megalomane a lui Ceauşescu şi a laşităţii noastre că îl suportăm!
    Prin anii '87 - '88, tonul "Europei Libere" a devenit altul: i se reproşa acum lui Ceauşescu nu incapacitatea economiei româneşti de a-şi plăti cheltuielile, ci i se reproşa însuşi faptul că ne plătim datoriile, căci aceasta ar fi fost o mare prostie, zicea alde d-l Orăscu, doar toate celelalte ţări trăiesc bine mersi fără să-şi achite creditele primite, ci numai dobânzile.

    Am constatat astfel, cu mare uimire, că, în loc să fie apreciată ca un act de corectitudine, plata datoriilor înfuria anumite persoane sau instituţii, stârnea comentariile cele mai înveninate.
    Ca persoană care am fost crescut în teama de a nu rămâne cuiva dator, n-am prea înţeles, la început, această ciudată atitudine. Mai apoi, cugetând oareşicât, am înţeles un adevăr simplu despre cei care trăiesc din a-i împrumuta pe alţii, despre cei care trăiesc din câştigul astfel realizat, adică cămătarii: bancherii te împrumută nu ca să le restitui cât mai repede banii, ci ca să le rămâi la nesfârşit dator, plătindu-le cu regularitate numai dobânzile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drept care mă întreb cu maximă ingenuitate: ce s-ar întâmpla cu finanţele mondiale dacă toate ţările ar proceda cum a procedat România în primăvara anului 1989? Să ne imaginăm că toţi datornicii şi-ar plăti datoriile şi ar hotărî, prin lege, să nu mai facă alte datorii! În ce s-ar transforma sumele imense ce s-ar aduna astfel în depozitele băncilor dacă nimeni nu va mai apela la bănci, să se împrumute! În ce altceva decât în mari grămezi de hârtie i nuti lă?!.

      Cu alte cuvinte, România devenise, în primăvara anului 1989, o mare primejdie pentru finanţele mondiale, pentru cei dedulciţi la traiul din camătă, trai nemuncit! Primejdia constând în puterea exemplului, a forţei de contagiune pe care ar fi putut-o avea "modelul românesc"!.

      Mi-am dat seama de asta şi din înverşunarea deplasată cu care "Europa liberă" si "Vocea Americii"au comentat momentul eliberării României de povara datoriilor externe. Nimeni, în Occident nu s-a grăbit să ne felicite. Dimpotrivă! Iar când Ceauşescu şi-a exprimat dorinţa, dar şi putinţa ca România să iasă pe piaţa de credite, acordând împrumuturi cu o dobândă mult mai mică decât cea îndeobşte practicată, pentru a dovedi astfel umanismul societăţii pe care o reprezenta, mi-am dat seama, cutremurat, că Nicolae Ceauşescu, şi-a semnat sentinţa de condamnare la moarte!
      Cred că acest gest, de sfidare şi de demascare a marii finanţe mondiale, a dus cel mai mult la acea concertare de forţe care au reuşit, profitând de generozitatea şi puterea de sacrificiu a tineretului român, nu numai să-l dea jos pe Ceauşescu de la putere, dar să-l şi pedepsească personal, fizic, pentru insolenţa sa.

      Cu consecinţa, "firească", a revenirii României, cuminţită, în rândurile ţărilor îndatorate până la gât marii finanţe, dând astfel putere de contagiune altui exemplu: cine va mai încerca vreodată, în Europa de Est sau în Africa, în America Latină sau în Asia să procedeze ca Nicolae Ceauşescu, ca el o s-o păţească!
      Tare aş fi curios să ştiu cât a costat această debarcare a lui Ceauşescu! KGB-ul, la ale cărui servicii a apelat marea finanţa mondială, este o instituţie serioasă, care ţine la preţ! La fel şi celelalte. Mai puţin securitatea română, care, bucşită cum era cu imbecili la toate nivelurile sale, nu este exclus să-şi fi dat concursul pe gratis, din patriotism, convinsă că se pune în slujba poporului român!
      De plătit, fireşte, noi vom plăti costul înlăturării lui Ceauşescu şi-l vom plăti înzecit, însutit, înmiit, poate.
      Aşa nerod şi troglodit cum ne plăcea nouă să-l credem pe Ceauşescu, acesta a înţeles totuşi un lucru pe care noi, mult mai deştepţi cum ne-a făcut revoluţia, ezităm să-l recunoaştem, ca să nu ne facem de rîsul lumii. Adică ezităm să-i recunoaştem lui Ceauşescu vreun merit, cât de neînsemnat. Eu unul i-aş recunoaşte deci lui Ceauşescu şi unele merite, măcar pe acela de a fi înţeles relaţia strânsă, în lumea de azi şi de mâine, între suveranitatea naţională şi mărimea datoriei externe a unui stat.

      Ștergere
    2. M-am dumirit de aceasta deunăzi, când Parlamentul nostru a aprobat să ne împrumutăm cu vreo 300 de milioane de dolari şi nu a tresărit aflând că Fondul Monetar Internaţional ne va acorda acel împrumut numai dacă vom respecta nişte "indicaţii superioare".

      Am scăpat de dracu', şi am dat peste ta-su! Aşa se face că am scos şi o Constituţie în care se afirmă principiul sacrosanct al suveranităţii naţionale, dar am legat această suveranitate numai de inviolabilitatea hotarelor, care interzice armatelor străine să calce pământul sfînt al Patriei.

      Chiar nu au înţeles parlamentarii noştri din Constituantă că agresiunea militară a încetat să mai fie la modă? Că este un procedeu tot mai primitiv pentru sensibilitatea omului modern, tot mai desuet şi mai ineficient? Mult mai curată se dovedeşte a fi agresiunea financiară, arma cea mai subtilă şi mai productivă la acest sfârşit de mileniu! Lumea s-a deşteptat, s-a săturat de violenţă, de sânge! De generali şi colonei!

      Drept care, în locul acestora şi în acelaşi scop, pământul este bântuit în lung şi în lat de experţii financiari ai Fondului Monetar Internaţional, ai Băncii Mondiale pentru, sanchi! Dezvoltare, şi alte "agenturi"!

      Asta, fireşte, după ce prin diverse mijloace, inclusiv propulsarea de agenţi ai marii Finanţe în fotolii ministeriale ori prezidenţiale, ţara vizată este adusă în situaţia de a cere ea însăşi, cu căciula în mână, împrumuturi şi investitori. (La drept vorbind, ce este investiţia străină altceva decât un împrumut pe care te obligi să nu-l mai returnezi, ci doar să-i plăteşti creditorului dobânzile?) Astfel că suveranitatea noastră naţională, de care se umflă-n piept Constituţia română încă de la primele rânduri, în curând va fi, cu concursul senin al Parlamentului României, numai vorbe în vânt! Va fi cel mai trist neadevăr din câte neadevăruri cuprinde Constituţia României, săraca!
      Căci s-a ajuns la o situaţie paradoxală şi extrem de primejdioasă pentru un viitor românesc al copiilor noştri: deşi noi, în România, ne îndreptăm spre o economie de piaţă, deşi ne privatizăm care mai de care, grăbindu-ne să lichidăm proprietatea şi economia de stat, datoria externă care se acumulează în această perioadă de privatizare nu are şi ea un caracter privat, ci este o datorie de stat, a ţării, a poporului român!
      Cum şi când se va achita de aceste datorii statul român, de vreme ce rolul şi puterea sa în economia noastră urmează să se diminueze în mod sistematic şi programat'??! Cine a programat această cacealma a privatizării în folosul oricui, numai în folosul ţării nu?!

      Ștergere
    3. Sigur, vor sări câţiva deştepţi să ne aducă aminte că şi guvernul S.U.A., statul american, deci poporul american, are câteva sute de miliarde de dolari datorii faţă de aceeaşi finanţă mondială, faţă de aceleaşi bănci la care suntem şi noi, din nou, datori! Dar, vor uita acei deştepţi să ne precizeze, neştiutori cum suntem, că acele bănci sunt bănci americane, occidentale, interesele lor - ale băncilor şi ale statului american fiind foarte coincidente! Nu am nimic împotrivă să se îndatoreze statul român la Banca Naţională a României sau la Banca Dacia Felix! Să se îndatoreze la mine şi să-i pun eu condiţiile în care accept să-l creditez!
      Fireşte, Ceauşescu trebuia dat jos! Şi încă cu mult înainte de decembrie 1989! Şi cel mai bine era dacă s-ar fi dat singur la o parte!

      Din păcate, aşa cum s-au petrecut lucrurile, de dispariţia lui Ceauşescu nu a ajuns să profite poporul român, aşa cum era firesc, adică să profite cei ce au suferit de pe urma lui Ceauşescu, ci au ajuns să profite duşmanii neamului românesc, aceiaşi care profitaseră şi în anii grei când, prin corvoadă naţională, le-am plătit îndoit şi întreit creditele cu care ne-au momit şi ne-au pricopsit în anii '70!

      Aum, când, scăpaţi de datorii, se cuvenea să trăim şi noi ca oamenii, ne-am trezit iar cu ei pe cap, cu aceiaşi binevoitori, veniţi să ne dicteze cum să se facă reforma! Această turnură tragicăa lucrurilor de după 22 decembrie 1989, ora 12, a fost posibilă prin acţiunea criminală, repet: acţiunea criminală a unor persoane ce pot fi nominal identificate! Scopul principal al acestora a fost, în modul cel mai clar, să aducă din nou România în rândurile ţărilor îndatorate la finanţa mondială. Adică scopul urmărit şi, în parte, deja atins, a fost pierderea suveranităţii naţionale româneşti.

      Au azmuţit asupra noastră o mână de exaltaţi maghiari sau secui şi noi am crezut că aceştia sunt cei ce atentează la suveranitatea naţională a românilor. Din nefericire savanţii care au gândit Constituţia României nu au fost nici ei mai deştepţi, astfel că nu şi-au pus problema suveranităţii naţionale decât în termenii constituţiilor din secolul al XIX-lea, făcând din Constituţia noastră un corect compendiu al acestor texte. Nici un semn din partea acestor autori că ar fi înţeles adevăratele primejdii, de azi şi de mâine cu care se confruntă Ţara . Acesta fiind unul din motivele pentru care am votat împotriva acestei constituţii.
      Prof.univ.dr. Ion Coja

      Ștergere
    4. Este un pic cam "lung",
      dar merita rontait, sa nu zic rumegat!
      Fiind ZOO-land, fiecare dupa cum poate, cu ce poate si cat il duce mintea! Cei care inca mai au si asa ceva!

      Ștergere
  49. Muei P(rea)M(ui)T-ule,nu-ti fa griji prea mari pentru kknari,fa-ti o grija mare pentru kktoare,caci de s-or scula,or s-o bage-n ea pin'la radacina,chiar de nu ai vina.
    Da muei,sa nu cheltuim cu ,,referende,, ,muai bine luam limuzine ,sa care cu iele cururi de muie re !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu buey, sa nu cheltuim cu nimica, asa cum zice ziarila ala de mai sus ca a facut nea ceasca in primavara lu' 89 ! Ceasca nu era prost si asta o sa-i invat pe nepoti pana o sa suflu in veioza !

      Ștergere
  50. Si atunci ma intreb cu maxima ingenuitate: unde pula mea am mancat eu cacat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea si simburi de cirese?

      Ștergere
    2. Ba putza mica treci pe pagina noua, ca iar ai ramas ca un cap de sula privind la luna.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri