Google Translate

duminică, 12 august 2012

Barroso, nu enerva poporul roman! Nu e bine domnu Barroso, nu e bine!

 
Vlad Nistor, directorul Institutului Diplomatic Român, consideră că informaţiile care ajung la Comisia Europeană, dinspre România, fac parte dintr-o strategie a lui Traian Băsescu. Nistor susţine că, la nivel instituţional, PDL a avut mai mult timp pentru a stabili relaţii cu oficialii europeni şi au accesul facilitat. Comisia Europeană a comis o serie de erori tehnice în scrisorile pe care le-a trimis către România, consideră Nistor, iar acest lucru se datorează informaţiilor venite dinspre echipa din jurul lui Traian Băsescu.

“În ceea ce priveşte măsurile privind transmiterea listelor electorale către Curtea Constituţională, este evident că informaţiile de care dispune Comisia Europeană pe acest subiect sunt incomplete. Listele solicitate de Curte, la care se face referire sunt în responsabilitatea Biroului Electoral Central, iar verificarea lor se face în termenul stabilit de Curtea Constituţională. Subliniem că există un termen fixat prin decizie a Curtii (31 august a.c.) pentru a primi listele şi nu există niciun indiciu care să infirme dorinţa de încadrare în acest termen. Este foarte posibil ca preşedintele Barroso să nu fi fost informat de existenţa unui termen de răspuns fixat chiar de Curtea Constituţională”,
se arată în comunicatul Guvernului, ca răspuns la scrisoarea lui Barroso.

Vlad Nistor a sesizat şi cu alte ocazii, erori ale Comisiei Europene în ceea ce priveşte situaţia din România. “Într-o altă scrisoare, Comisia ne spunea că CCR este înglobată în restul sistemului juridic din România. Ori, noi, cei care trăim aici, ştim foarte bine că nu e aşa. Uitaţi-vă şi la celebra listă cu 11 puncte trimisă de Barroso către România. Păi când a venit scrisoarea aia deja vreo 5-6 puncte erau îndeplinite. Aceste erori arată că oficialii europeni nu sunt foarte bine informaţi referitor la situaţia din România, nu cunosc contextul, dedesubturile”, a spus Vlad Nistor.

Situaţia de acum a fost gândită de Traian Băsescu cu mult înainte, consideră Nistor. PDL a avut ocazia să-şi stabilească canalele de comunicare, printr-o apropiere de liderii europeni şi acum doar au pus maşinăria în mişcare. “Aici se vede foarte bine şi lupta din PPE şi socialiştii europeni. Se vede şi raportul de forţe”.

“Uneori am senzaţia că Barroso nici nu ştie despre ce vorbeşte”, a mai afirmat Nistor. Această ipoteză alimentează speculaţiile conform cărora Barroso se implică în lupta politică din România pentru a susţine PDL-ul, ca parte a familiei politice a Popularilor Europeni.
Sursa:
===========================

Nu e bine  domnu Barroso, nu e bine!

118 comentarii:

  1. Nu stiu daca-i bine, domnu' Barrosu!
    Suntem aproape 8 milioane de contribuabili, inclusiv ca matale sa-ti mearga bine! Si acum, si la pensie! Poate ne razgandim, domnu Barrosu!Poate te lasam doar cu Basescu si gasca lui!Poate! Daca o mai tii langa... cine stie? Poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, tu ..vara nu dormi?
      Nu ai somn?
      E grav daca barosu ala e vinovat..

      Ștergere
  2. Voi si politica-vaca si baletul.Mai prostovanilor intai luati-va diploma de absolvire a opt clase.Javrele dreacu'.

    RăspundețiȘtergere
  3. Muei ,,aglomeratule,, ,ti-ai luat pasteaua?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Oare cum o fi dormit ...CURteanul BASExscu(Traienel)?

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Nutiii!Nuuutiiiii!
    -Ce zbieri mai?
    -Nutis-a sculat?
    -... ,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sperma Spewrma ,
      SPER" mata DEGEABA!!

      Ștergere
    2. Ce dracu ,inca nu te-ai racorit la capatina?

      Ștergere
  6. Buey,Neatza Buna tuturor! Buey ce ma-nervara Curleonu si Baroso! Sa vedeti ce baroase in gura le trag. Astia fac parte din marea familie europeana a rapanoshilor si trebuie stirpiti precum gindacii de bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si ca sa nu uit, ia cititi voi de colea din Adevarul mincinos:

    "Rezerviştii colonelului Dogaru, ultimă armă a USL: „Dacă referendumul va fi invalidat, vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul!”
    Mircea Dogaru spune că va face tot ce este nevoie pentru a împiedica reîntoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni

    Stenogramele convorbirilor dintre miniştrii Victor Paul Dobre şi Ioan Rus au arătat că Uniunea Social Liberală (USL) este gata să folosească orice mijloace pentru a-şi atinge scopul: validarea referendumului din 29 iulie şi pecetluirea demiterii lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României.
    Există însă şi soluţii de avarie. USL are o înţelegere cu Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC), condus de colonelul Mircea Dogaru, care totodată este şi liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, în rezervă şi în retragere. Acordul prevede ca CNSC să susţină USL în toate acţiunile sale, în timp ce Uniunea Social Liberală s-a angajat să îndeplinească o interminabilă listă de revendicări, multe dintre ele foarte controversate.

    Până acum, oamenii lui Dogaru şi-au făcut datoria, participând trup şi suflet la protestele anti-Băsescu şi anti-PDL din ultimele opt luni şi implicându-se inclusiv în campania electorală care a precedat referendumul din 29 iulie. Pe 1 august, imediat după referendum, Mircea Dogaru a emis un comunicat prin care soma Curtea Constituţională să amâne luarea unei decizii în privinţa referendumului de demitere a preşedintelui „până la soluţionarea tuturor aspectelor legate de numărul real al cetăţenilor României cu drept de vot". A doua zi, Curtea Constituţională amâna luarea unei decizii privind validarea sau invalidarea referendumului, cerând reverificarea listelor electorale.

    „Vom cere desfiinţarea Curţii Constituţionale"

    Acum, Dogaru continuă să pună presiune şi ameninţă cu declanşarea unor mişcări de stradă. „În cazul în care Curtea Constituţională va decide să invalideze referendumul, noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă, neplata impozitelor, nesupunerea la citaţii, tot ce este nevoie. Din moment ce insituţiile statului nu mai funcţionează, înseamnă că trebuie făcut ceva. Vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul. Şi aşa ţara este cuprinsă de haos. Mai rău decât acum nu se poate", spune colonelul Dogaru.

    Liderul CNSC nu se teme că eventualele mişcări de stradă ar putea agrava şi mai mult situaţia României, aflată într-o situaţie dificilă din cauza crizei politice. „Cine ne acuză că vrem să destabilizăm, înseamnă că e cretin şi nu are creier. Ei sunt instrumente ale dictaturii, pe când noi apărăm democraţia. Dacă se ajunge la invalidare, vom cere Parlamentului să desfiinţeze Curtea Constituţională, pentru că nimeni nu are voie să fie mai presus de Parlament. Mai presus de Parlament este numai Dumnezeu", a mai declarat Mircea Dogaru.

    Demolarea Justiţiei, cu aprobare de la USL

    Răspunsul halucinant al lui Mircea Dogaru: "Uniunea Europeană este un spanac de expresie germană manipulat de ruşi"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ABIA ACUM DOGARU ARE OCAZIA SA FACA CEVA MARET !

      Ștergere
    2. DA,
      Sa ia un pumn de ... pasteau... multe pasteaua!
      Astia nu se mai face bine! El si pretinu sau Robert H.!

      Ștergere
  8. Cred ca Ponta ar trebui sa-l informeze pe ,,micul comunist Baroso " zambind ,ca intentioneaza sa mai faca un ..referendum !!!??? DAAAA - care sa intrebe romanii daca mai doresc sa-i plateasca salariu lui Baroso si alti ..barosani de la ...ue!!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nota 10 !
      Si alte popoare cer asta!
      Iar conducatorii lor se fac ca ploua, nu pricep!
      Ce avantaje are poporul din UE? Nimic! Doar taxe si impozite!
      Democratie? Vorbe fara continut! Poporul moare de foame!
      Nesiguranta zilei de maine, noua boala a milione de romani!

      Ștergere
  9. Ia luati de dimineata!!


    CEZAR spunea...
    12 august 2012, 08:58
    SCMD CAG _ alias GOURCHA (de pe infomondom>)
    Esti si sunteti de-adreptul penibili!!
    Singura problema pentru care fiinteaza USL este...sa va readuca voua pensiile !! Singura treaba a ministrului Dobritoiu este sa va readuca voua pensiiile .....Si asa a facut prea mult V_A AMNISTIAT FINANCIAR!! PunanD tot timpul aceasta problema ati reusit sa ofticati societatea civila si multe voturi au zburat sau vor zbura la DD.
    DOGARU abia acum are ocazia cu ai lui ,,revolutionari" sa faca ceva maret !! Dar sigur apare Gourcha ..si pensia lui !
    De cate ori v-am spus ca ..contributivitatea ii sfanta!!!???

    CEZAR spunea...
    12 august 2012, 09:24
    Robert Horvath zice :- ACCEPTAREA INTOARCERII LUI BASESCU DE CATRE PONTA....
    Cine sa accepte ? Nu cumva cei7,5 milioane de votanti DA??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei ia tu de colea un ALUPIGUS. Czar maimuca cu capul cit nuca sa ne scarpine buca!

      Ștergere
  10. alex parolea-moga spunea...
    11 august 2012, 23:33
    Stimate domnule CEZAR , înțeleg că democrația presupune să respectăm opțiunile tuturor celor care au dreptul de a alege . Cu siguranță raționamentele mele au avut un anume fundament . Admit că m-am înșelat . Se întîmplă și la case mai mari .

    Dacă votul meu a contat atunci , cu siguranță va conta și acum ... Am voie să cred ?

    Vă doresc zile bune cu sau fără dl Băsescu președinte .

    tigri2 spunea...
    12 august 2012, 00:29
    @alex parolea-moga
    ai pretentii sa rationeze un fascist?Sezi bland amice.

    CEZAR spunea...
    12 august 2012, 09:00
    De trei ori am votat pro Băsescu . ... FELICITARI DOMNULE alex parolea-moga - ce ne faceam daca NU ERAU DE_AI CA DUMNEATA!!!???? Doar atat am zis care-i problema??

    CEZAR spunea...
    12 august 2012, 09:10
    PS. Domnule Parolea - nu ati observat inca faptul
    ca mult prea alesul dumneatale , lupta pe toate fronturile ca VOTUL dumitale si al altor 7,5 milioane sa fie hartie de sters la cur??!!
    Dumneata CE FACI ACUM???

    CEZAR spunea...
    12 august 2012, 09:20
    @COLTI -BELITI (ai milogit pana i s-a facut mila si-te-a publicat!!)
    TU STAI PE LUNGIMEA DE UNDA A BUDAPESTEI SI VEZI CE ORDINE MAI DA V. ORBAN IN LIMBA LUI TAC-TU!!

    RăspundețiȘtergere
  11. NEWS!
    Vesti bune:
    ===========
    Vicepremierul Florin Georgescu a anunțat sâmbătă seară că negocierile cu delegația comună a Fondului Monetar Internațional, a Băncii Mondiale și a Comisiei Europene s-au încheiat cu succes, misiunea FMI agreând inclusiv plata TVA la încasare a fost agreată, precum și refacerea salariilor nominale ale bugetarilor la nivelul din iunie 2010, dar și plata sumelor reţinute necuvenit pensionarilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. ”Putem spune că s-au încheiat cu succes negocierile cu partenerii noştri internaţionali, Comisia Europeană, FMI şi Banca Mondială, privind angajamentele avute de România pentru cea de-a şasea evaluare a acordului cu instituţiile financiare internaţionale, respectiv modul în care ne-am îndeplinit performanţele economice şi financiare la finele lunii iunie. Scrisoarea de intenţie, documentele negociate, prevăd obiectivele pentru următoarea perioadă de timp de trei luni, până în septembrie. S-au asigurat sumele necesare pentru refacerea salariilor nominale ale funcţionarilor bugetari la nivelul din iunie 2010, cele pentru plata sumelor reţinute necuvenit pensionarilor, pentru şapte luni din acest an şi nouă luni din anul care urmează”, a spus Florin Georgescu.

    Ministrul Finanţelor a vorbit şi despre formele de sprijin agreate cu misiunea FMI, de la măsurile pentru stimularea mediului de afaceri la crearea de locuri de muncă. De asemenea, cele două părţi au agreat aplicarea TVA la încasare.

    RăspundețiȘtergere
  13. În sectorul public nu vor fi refuceri de personal, cifra de personal bugetar urmând să fie menţinută la nivelul actual, creşterea economică pentru 2012 va fi în jurul a 1,2%, inflaţia decembrie-decembrie va fi de 3,5%, iar deficitul bugetar se deplasează de la 1,85% la 2,2% din PIB, aşa cum s-a convenit deja la runda precedentă de negocieri, a mai precizat ministrul Finanțelor Publice.

    Reprezentanții ministerelor din Guvernul Ponta s-au întâlnit sâmbătă la sediul MFP cu experţii instituţiilor financiare internaţionale pentru definitivarea capitolelor din Scrisoarea de intenţie aferente domeniilor specifice de responsabilitate.

    Delegația comună a FMI, CE și BM, aflată în această perioadă la Bucureşti, are ca obiectiv evaluarea modului de respectare a angajamentelor din acordul cu aceste trei instituţii la data de 30 iunie 2012. În jurul sfârşitului lunii noiembrie – începutului lunii decembrie, se vor discuta în detaliu structura şi politicile aplicabile în bugetul pe 2013, în cadrul unei noi misiuni comune cu partenerii internaționali, planificate pentru 30 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  14. INCREDIBIL ,INCREDIBIL !
    ,,Frumoasa" PORA si ,,desteptul" CANaCHEU - zicea ca numai BaSecu stie si face!!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sniper one,
      Basescu era cu taiatu, nu cu adaugatu!
      Pora, vai mama ei! Dupa ce ca este urata ca dracu, mai bate si campii de-ti vine sa spargi televizoru! O multime de oameni mi-au confirmat: cand o vad, schimba canalu! Canacheu? Este ala doar cu liceu? Vai mama lor de pdl-aci, cu ce oameni au condus/nenorocit o tara/un popor!

      Ștergere
    2. Muei,nu va luati de canaGheu,ca are postuniversitare cite nu are anvelopa TIGER Winter 165/70/14.Ia,mai cu grija,ce dracu .

      Ștergere
  15. Coplata in sanatate se amana.
    ==================
    Coplata in sistemul de sanatate a fost amanata, anunta ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi. Autoritatile romane nu s-au angajat la niciun termen fata de Fondul Monetar International pe aceasta tema, adauga ministrul.

    “Coplata urmeaza sa fie negociata cu asociatiile de pacienti, asociatiile profesionale. Legea zice ca nivelul coplatii se stabileste in urma negocierilor. O majoritate a asociatiilor pacientilor se impotriveste coplatii. Probabil ca vor dura foarte mult. Negocierile vor demara saptamana viitoare.

    Discutiile anterioare (n.r. – cu delegatia FMI) erau ca in toamna sa fie introdusa coplata. Acum nu ne-am angajat la niciun termen, pentru ca din Parlament legea a iesit cu aceasta prevedere, si anume ca nivelul taxei si serviciile se stabilesc prin negociere si, prin urmare, nu ne putem asuma niciun termen “, a explicat ministrul Sanatatii, la finalul discutiilor cu misiunea FMI.
    ============
    Eu zic ca foarte bine au facut!
    Care este parerea ta?

    RăspundețiȘtergere
  16. Totul despre 112 – cum se anunta o urgenta - Agenda.ro
    ===============
    Din luna martie 2005 a fost introdus in Romania Sistemul National Unic pentru Apel de Urgenta, bazat pe numarul european pentru apeluri de urgenta 112. Apelarea numarului 112 este gratuita si reprezinta o cale rapida de a comunica cu dispeceratele de urgenta: Politie, Pompieri, Ambulanta, Jandarmerie.

    Sistemul 112 functioneaza la nivelul intregii tari, in toate retelele de telefonie, fixe sau mobile.

    Dispeceratele 112 functioneaza in fiecare resedinta de judet. Personalul centrelor de preluare a apelurilor de urgenta 112 este compus din profesionisti care raspund la apelurile de urgenta 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Ei sunt instruiti ca sa asiste apelantii in cazuri de urgenta si sa-i ajute in cel mai scurt timp posibil.

    Principalele evenimente pentru care cetatenii pot apela 112 – REPREZINTA O URGENTA – sunt:

    - omor;
    - atac armat;
    - atentat;
    - talharie;
    - tulburarea grava a ordinii si linistii publice;
    - dezertari;
    - evadari;
    - trafic si consum de droguri;
    - furturi;
    - accident de circulatie soldat cu victime
    - explozii;
    - electrocutari;
    - caderi de la inaltime;
    - surpari de teren;
    - accident grav la metrou;
    - accident de aviatie;
    - accident feroviar;
    - urgente medicale
    - incendii
    - salvarea oamenilor, animalelor si bunurilor aflate in pericol
    - inlaturarea urmarilor accidentelor, catastrofelor si calamitatilor naturale
    - transport de apa pentru populatia afectata de producerea unor dezastre;
    - evacuarea apei din subsolurile cladirilor sau din fantani dupa producerea de inundatii,
    - indepartarea unor produse poluante;
    - salvari de la inaltime;
    - asanarea munitiei neexplodate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU REPREZINTA O URGENTA.
      ======================
      - daca ai ramas fara benzina la masina;
      - daca pisica ta a ramas imobilizata intr-un copac;
      - accidentele rutiere fara victime, soldate doar cu avarierea autovehiculelor nu sunt situatii de urgenta.

      Daca sunati la 112 trebuie sa anuntati:

      - Ce urgenta aveti
      - Locul evenimentului
      - Unde va aflati
      - De la ce numar de telefon sunati
      - Cum va numiti

      Dintre toate informatiile pe care le dati la 112, localizarea incidentului este foarte importanta. In cazul unui accident rutier, specificati cu exactitate numarul masinii, locul unde s-a produs accidentul, numarul total al persoanelor implicate in accident, daca sunt scurgeri de carburant pe carosabil, daca persoanele sunt blocate in autovehicul, daca sunt constiente sau inconstiente.

      Dupa furnizarea acestor date trebuie sa ramaneti la telefon pentru a fi pusi in legatura cu agentia de urgenta de care aveti nevoie si pentru a primi eventuale recomandari. Daca legatura cu numarul 112 se intrerupe, trebuie sa sunati din nou. Ramaneti calmi si raspundeti la toate intrebarile; nu inchideti pana cand nu vi se spune.

      Modalitatea de procesare a unui caz la 112

      - un cetatean apeleaza 112 pentru a semnala o urgenta;
      - sistemul identifica numarul de telefon al persoanei care a semnalat cazul;
      - se determina numele si adresa abonatului postului telefonic prin cautare automata in baza de date;
      - operatorul cere apelantului date despre natura cazului;
      - se transmit toate datele la dispeceratele Politiei, Ambulantei, pompierilor, jandarmilor, in functie de natura cazului (aceasta operatiune se realizeaza in 2-3 secunde);
      - dispecerii stabilesc rapid mijloacele de interventie care participa la solutionarea cazului, avand la dispozitie aplicatia AVL (Localizare Automata a Vehiculelor);
      - pe harta din fiecare dispecerat se afiseaza conexiunea caz – mijloace de interventie;
      - daca este nevoie de interventia tuturor agentiilor, datele cazului le sunt transmise simultan, in maximum 2-3 secunde.

      Sanctiuni legate de numarul de urgenta 112

      Nu sunati la 112 pentru a cere informatii despre alte numere de telefon ale sectiilor de politie, pompieri sau centre medicale. Se interzice utilizarea numarului 112 in scopuri ce nu reprezinta apeluri de urgenta. Apelarea abuziva a numarului unic pentru apeluri de urgenta 112, dar si alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie, cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei.

      Ștergere
    2. City manager-ule, dar daca sunam la 112, vin aia sa-i ia pe Curlionezul, RH si Tigri 2 si sa-i aduca ca pacienti la 9, aici la noi?

      Ștergere
    3. Lasa baaaaaa,ca io vin singur cu aftobuzu' pa roata de rezerva

      Ștergere
    4. Vine ma-ta cu penis captivus al unui negrotei,invelita in cearceaf si cu vata in nas.

      Ștergere
    5. Ce miros de pishat de ..matza !!!

      Ștergere
  17. Gourkha says:
    August 12, 2012 at 12:27 pm
    Iti spun eu care e cauza principala, nu mortii, nici cei din afara. Cetatenii care se muta dintr-o localitate in alta, raman in listele electorale din vechea localitate si intra pe listele electorale si din noua localitate – aceasta e cauza. M-am verificat pe mine, la 3 din 4 localitati schimbate cu casa vanduta cu tot. In toate cele 3 localitati sunt pe listele electorale, probabil si intr-a 4 e la fel, dar nu am putut sa verific. Deci la cvorum eu fac cat 4, dar am doar un CNP si pot vota o data fiind un singur alegator. Cand pleci dintr-o localitate, nu ai legatura nici cu evidenta populatiei, nici cu listele electorale, pleci si gata si asa apari pe 2 liste. Daca ai vandut casa in vechea localitate, doar la primarie apari in evidente ca ai plecat iar in 22 de ani e clar ca nimeni de la primarii nu a actualizat listele electorale pe baza vanzarii de locuinte – lipseste veriga intre BEC, primarii si evidenta populatiei. Cei care nu au avut locuinta proprie fiind in spatiu la parinti, au plecat care pe unde, ramanand si in listele electorale din localitatile natale de domiciliu si in cele in care si-au stabilit domciliul (sotia mea e in situatia asta, figureaza si acum in localitatea ei natala pe listele electorale desi nu mai locuieste acolo din 1992).

    Solutia e simpla, nu necesita recensamant: centralizarea tuturor CNP din listele electorale si eliminarea celor in dublura astfel incat sa pe liste sa ramana un singur CNP. Ies lejer 2,5 milioane de CNP in dublura din motivele mentionate de mine.

    Reply

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de la ce adrese ,,razi''? Risca unii sa-si primeasca pensia la ,,9,, chiar daca au fost ,,gratiati,, de catre doctori

      Ștergere
  18. Stelian P. says:
    August 12, 2012 at 1:33 pm

    Esti un norocos. Si eu am schimbat vreo 4 garnizoane cu familie cu tot dar n-am avut norocul tau, Cind m-am prezentat la financiar sa-mi ridic banii de mutare basistii aia mi-au cerut sa am mutatia pe buletin. Cind m-am dus la politie portocalii aia mi-au cerut contractul inainte sa-mi faca mutatia. Pentru contract nu mai stiu unde mama dracului trebuia sa merg ca am trimis pe altcineva. Cu locul de munca al sotiei si scoala prichindeilor a trebuit sa fac alte acte si mutatii. Crezi ca si eu figurez in toate garnizoanele plus sotia ? Tie pe ce adresa iti vine pensia, pe toate cele 4

    RăspundețiȘtergere
  19. Mei, ultima adresa de pe care primeste pensia mosh clantzanila/proteza, alias Stelian este Bellu.

    RăspundețiȘtergere
  20. @Anonimus kktus
    Mai javra si pe ploaia asta sta sora-ta pe centura iar maica-ta se fute prin tufisuri/Nu va este mila de ele ,mai ciori imputzite?

    RăspundețiȘtergere
  21. Pai mai fratilor se intrebara careva dintre voi ce vor sa spuna astia cand urla din toti rarunchii ca ei fac parte si formeaza marea familie europeana ? Pai voi nu stiati ca asa se spune ? LA FAMIGLIA !!! Si cand se intalnesc se pupa ? Puah! Cine Cine nu vede , nu aude si tace , traieste 1000 de ani in pace !Vive la revolucion !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @micutzul,
      rar, dar bine!
      mare adevar graiesti!
      fi bine-venit! ZOO-land te saluta!

      Ștergere
    2. @14:52.
      ”Muei” , cineee te-a invrednicit pe post de urlator ?
      Adica purtator de vorbe-n ”vanturi”?
      N-ai dovedit ca esti apt si n-ai trecut de controlul
      psihaitric al vet-ului de la Zoo si noo.
      Io propun sa se poarte din gura-n gura-n cela ce-si spune
      Cezarus falusus fututus.
      Dar nici tu nu esti de AZVARLIT..mai lipseste sa inveti sa
      scrii cu majuscule!

      PS. Bai, ala cu marca inregistrata..observi ca m-am conformat?
      Am scris cu ””!

      Ștergere
    3. @14:52.
      Vezi ca ZooLand e marca inregistrata la OSIM.
      O sa-l rog pe ala cu ...aspect de pula sa-ti traga un cap.
      Daca eu m-am conformat, tu de ce nu?

      Ștergere
  22. Hingherii,sa vina hingheriiiiii!

    RăspundețiȘtergere
  23. @16.10
    Muei,multumesc pentru grija.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot voi pune eu mana pe tine ,candva, undeva..

      Ștergere
  24. Ce,esti ruda cu '...CURteanu?

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa'tare la distinsele lighioane, chiriasi de la ZOO, precum si glumetilor de la 9! Vreau sa-mi cer scuze si sa recunosc, ca in relatia cu Czar maimuca am fost un prost. In dragostea mea fata de el am fost inselat, iar acu pling neincetat. Maimuca zabaloasa de Cezar relatia de iubire dintre noi a tradat si-acu umblu prin jungla urbana din Urziceni neconsolat. Ziceti-mi voi ce sa fac, ca am iubit maimuca neincetat? Imi aduc aminte cu tristete, cum fuse-ntre noi la tinerete. Prin boscheti ne-ascundeam si sub coada lui Czar eu i-o trageam. Acum de-abia merg tirish si mai fac pe furish, cite o laba din cind in cind in tufish...si dupa aia de placere ma kissh.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai crucea ma-ti de avorton,ai trecut din anonimat in a-ti atribui alte identitati?Javra esti mai pui de tarfa.Identitatea mea este cu rosu asa ca te rog respectuos sa te intorci in pizda ma-ti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pentru tine ca eu sunt cel adevarat si am si-o intrebare: pasteaua ti-ai luat?

      Ștergere
    2. @cezar BOU[liac]
      Taci mai puiul lui Hitler,vezi ca ti se vede prazul din papornita si mai cumpara-ti o pereche de pantofi ca prin Cimisoara nu se umbla cu opinci ca pe la voi la Polovraci.

      Ștergere
    3. Ba gainatzule din Urziceni de la noi din Polovreagi sa-ti dam PIELEA SA NE_O TRAGI

      Ștergere
  27. TIGER WINTER 165/70/1412 august 2012 la 18:34

    Ce ma mai maninca ! Da'nu ma pot scarpina din cauza de molii.

    RăspundețiȘtergere
  28. 18:31:42
    Romania

    Urziceni, Giurgiu

    RăspundețiȘtergere
  29. Muei Anvelopa,
    poate ajungi si tu presedinte.Ca deja ai suficienti ,,prieteni''

    RăspundețiȘtergere
  30. Mei, oare care dintre cei 2 chigri o fi adevarat? nu cumva kakareaza ala de la 18:31 o fi clonat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dati klik pe nume si aflarti!!

      Ștergere
    2. 18:46, nu esti tu oare Cezar din clanul maimuci care pina acu citva timp cu tigri 2 ti-o trageai la buci?

      Ștergere
  31. Daca ma scarpin imi cade blana.Daca nu ma scarpin ma maninca .
    Ma maninca asa de rau ca ma scarpin pe calea ferata Bucuresti-Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere
  32. Un strigat de disperare!
    Cititi si dati mai departe!
    Haideti sa haideti! Haideti sa salvam minunatiile de minuni ale lumii!
    ======================
    Va multumesc pentru comentariu!
    Stiti ce ma omoara pe mine? Indiferenta!
    Indiferenta TUTUROR (localnici, autoritati etc.etc.), fata de aceste remarcabile, de rar-extrem-de-rar gasite pe mapamond artefacte (??) ori geofacte (!!!), dar intalnite atat de DES, cu precadere in Romania! In loc sa CONSERVAM, ingrijim/pretuim cu MAXIMA atentie/responsabilitate fiecare TROVANT, ii lasam de izbeliste, ingropati in gunoaie si maracini, la indemana unora care ii fura iar altii ii vand cu bucata, ori DISTRUG cu RANGA! Pacat! Pacat ca locuim intr-o tara BINECUVANTATA de Dumnezeu, inzestrata cu multe MINUNI ale lumii! Cand vom realiza, cand vom regreta NEPASAREA, va fi prea tarziu!
    ============================
    Trovantii din Ulmet, Bozioru. Buzau. Tara Luanei, un Univers enigmatic. U.F.O. ! E.T. ! Care de foc! A fost oare si un razboi nuclear?!
    ===============
    http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2011/02/trovantii-din-ulmet-bozioru-buzau-tara.html?showComment=1344787103478

    RăspundețiȘtergere
  33. Muei,prima masura .Ca la LM. Il tundem la piele.
    Apoi il degresam ,il spalam,
    cu sapun sulfuros(ca e tare puturos),
    il dam bine cu Flit si il punem la un loc bine pazit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuuu! Il spalam si apoi cu paie aprinse il degresam. Iar cind shorikul e bine rumenit, un mar mare si rosu ii montam in rit.

      Ștergere
  34. Si daca poporeanu' romanesc se shukar-cocar din cauza lu' nea Barosu asta, ce-o sa se intample ? Ce o sa faca poporescu ? O sa i-o traga la muyutz lu' Barosu, sau ce-o sa faca ? Poate caca moale, ca la gaozu lu' curdeleone. Dar, pentru o eventuala epidemie de cacareala nationala, produsa de domnu' Barosu-Ciocanosu, avem asigurate cate o pastea pentru fiecare shukarit.

    RăspundețiȘtergere
  35. EXCLUSIV. Avansările în grad ilegale de la Armată. Cum stă colonelul „onorific” Isărescu alături de colonelul „penal” Solomon

    http://www.gandul.info/news/exclusiv-avansarile-in-grad-ilegale-de-la-armata-cum-sta-colonelul-onorific-isarescu-alaturi-de-colonelul-penal-solomon-9921276

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va panicati! Lavabila SANDRU,aia cu centura,a spus repetat si apasat ca sunt doar grade ...onorifice.
      Ai auzit mai imparate? Poate treci si inaltimea ta la un grad ...mai superior.

      Ștergere
  36. Daca-l degresam cu paie (si la bot si pe la coaie) am putea sa-l ,,oparim'' si ma-ntreb cu-ngrijorare,oparit intre piciore oare poate a umbla pina in Austria?,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-i pirlit bine si-i si afumat, jambonul paros bine ambalat ajunge la Viana, asta garantat!

      Ștergere
    2. S-o gresezi pe muma-ta la cur sa nu faca basici,ca au gaurit-o negroteii si soferii de TIR prin parcari.

      Ștergere
    3. Nu mieuna in timpul operatiei,ca risti sa-ti arzi caile haeriene.

      Ștergere
  37. Intrebari de actualitate la care cetateanul Basescu Traian, presedintele suspendat, trebuie sa raspunda urgent.
    ================
    Rugam reporterii acreditati sa participe la conferintele de presa din Bucuresti, strada Comanita numarul 9, conferinte de presa cu care ne “onoreaza” zilnic cetateanul in tricou albastru Basescu Traian sa il intrebe pe presedinte suspendat urmaroarele:
    1. Cum isi explica Basescu Traian faptul ca toti cei care sunt amenintati de el sunt chemati de urgenta la Procuratura si anchetati?

    2. Cum isi explica reactia prompta a procurorilor?

    3. Pe cati procurori se bazeaza?

    4. Cum isi explica aparitia “Eratei” a doua zi dupa ce a dat el indicatiile pretioase din garajul vilei din strada Comanta nr. 9?

    5. Daca “Erata” a fost publicata pe site-ul CCR la ora 6 dimineata la ce ora a avut loc sedinta judecatorilor CCR si cati judecatori au fost prezenti la acesta sedinta?

    6. Ce parere are despre voturile celor 7.5 milioane de alegatori care au votat pentru demiterea lui? Cum isi explica aceste voturi si de ce nu intelege ca este obligat sa tina seama de ele?

    7. Cum isi explica aparita in presa a “stenogramelor” discutiilor telefonice dintre doi ministri?

    8. Crede ca in acest moment in Romania avem o justitie independenta si impartiala?

    9. Intelege ca declaratiile lui sunt percepute ca presiuni la adresa judecatorilor de la CCR si aspura procurorilor precum si ca actiuni de intimidare politica la adresa primarilor care trebuie sa actualizeze listele electorale?

    10. De ce se cramponeaza cu atata disperare de putere?
    http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/12/intrebari-de-actualitate-la-care-cetateanul-basescu-traian-presedintele-suspendat-trebuie-sa-raspunda-urgent/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu o intrebare,una singura.
      Ce parere ai despre "Marii Oameni de Stat" ponta si antonescu si "realizarilii" lor din ultimele 3 luni.Nu ca nu as stii ce raspunzi,ca oricum esti ingramadit...asta e fraiere ce esti
      stai un pic sa deschid mail-ul ca te "servesc" cu un banc nou,cu dedicatie.

      Ștergere
  38. Muei ,tie-ti pare numa.Ba secu,ala din cur te,respecta legile si ,,idependenta" justitiei,E doar simple coincidenturi.Sa-i moara capra...

    RăspundețiȘtergere
  39. @ingramaditul "pulitician"copy/paste

    Unu intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului. La bar - un robot! Robotul ii serveste un cocktail si-l intreaba:
    - Ce IQ aveti?
    Omul raspunde:
    - 150.
    Robotul incepe sa faca o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii incalzirii globale, fizica cuantica si spiritualitate, biochimie, Constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.
    Clientul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar si se intoarce pentru o noua comanda.
    Din nou, primeste un cocktail si intrebarea despre IQ.
    Omul raspunde:
    - 100.
    De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, Formula 1, vedete TV, diete alimentare, scandalurile din PDL si Alianta USL.
    Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test final. Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.
    Omul raspunde:
    - Aaaa. cred ca. aaa. 50.
    La care robotul il intreaba:
    - Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri votezi cu Diaconescu ,Vadim sau Gigi Becali? Astia patrioti adevarati!.
    (valabil si pentru tonta si somnorici repetentul)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banc de mosnegi cufuriti, cu mustar de la "Bunica" in dosul izmenelor !

      Ștergere
    2. Curleoane dragă bancul e băşit, ca băsist ce eşti fii niţel spăşit. Lasă însă dragă, lasă nu fi trist...deh asta e viaţa ta de manelist. Şcoala de-ai făcut-o cam tîmpit te-a scos şi-un răspuns în temă cred că n-are rost. Dragă Curleoane tu vrei o senzaţie? Bine, ia de colea şi fă-mi o felaţie, însă te rog mult, fă-o plin de graţie.

      Ștergere
    3. Draga ano(s)nime (de la si 24 de minute), textu-i nimerit, nici nu-l citii bine, ca m-am si basit. Totusi, pentru incultura noastra de prostovani, da-ne si sursa textului ! Daca tu esti de-a dreptul si direct adevaratul autor, recunosc ca este unul dintre cele mai bune texte citite aciulea, in ultimele 2,5 luni !

      Ștergere
    4. anonim de kkt "draga" e clar ca tu ai IQ sub 50.....ceea ce era de asteptat tov-ule(asa zisele "versuri" sunt de etnobotanist hi,hi)

      Ștergere
    5. Da, am 38 aichiuul, hi !

      Ștergere
  40. Muei,ii bun,da' spune-l lui coltanel ,motanul rapanos, ca el ii cu Diaconescu.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ha, ha, ha!!! Tare!!1

    "Curleoane dragă bancul e băşit, ca băsist ce eşti fii niţel spăşit. Lasă însă dragă, lasă nu fi trist...deh asta e viaţa ta de manelist. Şcoala de-ai făcut-o cam tîmpit te-a scos şi-un răspuns în temă cred că n-are rost. Dragă Curleoane tu vrei o senzaţie? Bine, ia de colea şi fă-mi o felaţie, însă te rog mult, fă-o plin de graţie."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stie ce e ”felatie”.
      Crede ca e doar..misculatie.
      Nu vezi ca se kk-n populatie !?
      Astuia-i ceri tu si ...GRATIE???

      Ștergere
  42. BA NEAMULE, DAR PE UNDE O UMBLA NEA CASHU EL BUBICO, CA TARE MI-E DOR DE-O HANALIZA DE-A LUI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beeeeeeeeeeeeeei, cashu ii scrie scrisori de dragoste lui Udrea. Ia citeste colea http://www.in-cuiul-catarii.info/2012/08/12/scrisoare-deschisa-elenei-udrea-621
      Sa facut al dracu, nu mai da pula noi, se da in barci cu udrea.

      Ștergere
  43. @cezar su cu rapanosii anonimi,sunteti niste boi cu tzatze si cu coaie atrofiate care toata viatza ati servit micul dejun ,compus dintr-un bot de mamaliga cu marmelada si ceai de troscotel ,v-a urcat mamaliga la cap si acuma ati votat fara sa ganditi.Ei,aflati canumai prostimea s-a dus la vot ,oamenii destepti,intelectualitatea si armata au stat acasa.Asa ca nu mai urlati din toti bojocii,precum cufuritele in gura targului ,sunteti mai prosti deact curcile,ganditi cu creierul din dotarea capului pulii.Vai de capul vostru.Nu stiti cu cine vreti sa va bagati in card,oare de ce tin cu dintii acesti USListi sa ia puterea ?Vor binele tarii si al oamenilor?Poate vor bunurile tarii.Ce masuri au luat in favoarea populatiei,au parghiile in mana si ei nu fac nimic ,se cearta pe CIOLAN de trei luni.Cu acordul unor dobitoci ca voi,va manevreaza ca pe niste papusi,fraierilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei tu nu poti fi tinichigiu ca-n tzeasta ta sun-a pustiu, iar dupa cum te-ai exprimat sigur rahat tu ai mincat. Ai 4 clase facute pe vremea lui nea Nicu, iar chipul si asemanarea-ti sunt precum limbricul. Ori poate esti un oxiur, pupa-ne=ai tu direct in kur!

      Ștergere
  44. 7,5 milioane de idioti,imi pare rau dar astia suntem/sunteti+ADMIN cu propaganda
    Pai daca ii iei la socotit pe toti mosii si babele de la tzara+betivii cretini din carciumi,trebuiau sa fie chiar mai multi idioti.
    Problema este ca unii sunt "scule" si pe bloguri si e de ras ca e DEGEABAAAA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da draga Curloane, celor 7,5 milioane de "idioti" sa le sugi sula la toti!

      Ștergere
    2. Don Corleone,
      Te inseli! Noi nu facem propaganda!
      Noi exprimam doar niste puncte de vedere, niste opinii personale! Pentru aceasta, nimeni nu este de condamnat! Totul este sa ai bun simt si sa admimiti, sa stii sa respecti si opiniile "celorlalti"! Chiar daca avem opinii diferite in spatiul politic, nimic nu ne opreste sa fim buni colegi, chiar prieteni! Pacat ca unii dintre noi sunt prea patimasi!

      Ștergere
    3. Admin lasa-l in plata domnului ca acu a iesit din rut, _te-l-as in laringe sa-l _ut!

      Ștergere
    4. Rut???? Nuuuu, e doar ...prost crescut!

      Ștergere
  45. Muei CURleoane,muei tu iesti ruda cu BASEcu din CURticica.Muei,fa-ti si tu bocceaua.Macar te-a avansat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, kioru l-a "facut" pe Curdeleul la portofel, da curutz nu vrea sa priceapa de fel.

      Ștergere
  46. De ce Ambasada SUA devine partizană cu Traian Băsescu.
    =================
    Philip H. Gordon, asistentul secretarului de stat American, Hillary Clinton, a sosit la Bucureşti, într-o scurtă vizită oficială, urmând ca acesta să se întâlnească cu președintele suspendat, Traian Băsescu, și președintele interimar, Crin Antonescu. Potrivit informațiilor De Ce News, Ambasada SUA a convocat circa zece ONG, de orientare portocalie, la o discuție cu emisarul SUA.

    Philip H. Gordon, asistentul secretarului de stat American Hillary Clinton, se află în România pentru o informare despre situația „acţiunilor Guvernului de la Bucureşti, care ameninţă sistemul democratic al controlului puterilor în stat şi slăbesc instituţiile independente”.

    Emisarul american urmează să se întâlnească, luni, la orele 11,00, cu președintele suspendat, Traian Băsescu, după care, la orele 13,00, Philip H. Gordon va merge la Cotroceni pentru a discuta cu președntele interimar, Crin Antonescu. Oficialul american urmează să se întălnească și cu premierul Victor Ponte, la orele 17,00.

    Potrivit informațiilor De Ce News, emisarul american se pare că va avea o întâlnire la Ambasada SUA și cu reprezentanții societății civile. Interesant este că la această întâlnire ar fi fost invitați numai reprezentanții ONG-urilor apropiate de PDL. Printre acestea se numără Societatea Academică Română condusă de Sorin Ioniță, Freedom House condusă de Cristina Guseth, Institutul de Studii Populare, Centrul de Jurnalism Independent și Activewatch, condus de Mircea Toma.

    Cel puțin, până la această dată, nu sunt informații că la această întâlnire ar fi fost invitați și reprezentanți ai societății civile ostile președintelui suspendat, Traian Băsescu, respectiv Pro Democrația sau Transparency International.

    Aceste informații țin, dacă mai este nevoie, să demonstreze că Ambasada SUA la București încearcă să facă jocurile la nivelul societății politice din România. Ambasadorul Mark Gitenstein a avut în ultimul timp luări de poziție care au depășit prerogativele unui diplomat într-o țară străină. Sunt cunoscute imixtiunile ambasadorului american în problemele Justiției, dar și implicarea acestuia în evenimentele din ultimele săptămâni din România.
    ==================
    Bey, astora le este frica sa nu se duca dreakului, pe apa sambetei, afacerile puse la cale in anii astia, cu tradatorii, vanzatorii de neam si tara! Acum, iata-i, lupta din greu, PE FATA, impotriva VOINTEI POPORULUI ROMAN! Alooo ... nu va puneti cu poporul, imbecililor dinlauntru si din afara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai mult ca sigur ca tu-l-as ingitenstain, de ovrei escroc, hotz si obraznic are interese cu kioru. Nu mai departe de rablele de F16, Rosia Montana, precum si asa zise privatizari ale unor societati de stat.

      Ștergere
  47. TV Cultural va fi desfiintat. USL si cultura, doua notiuni incompatibile. Noapte buna !

    RăspundețiȘtergere
  48. http://ro.wikipedia.org/wiki/Societatea_Rom%C3%A2n%C4%83_de_Televiziune#Excesul_de_publicitate

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Oare cum o fi dormit ...CURteanul ? Astazi are de facut vacum la teava licuriciului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Aerul din teava il sufla in fundulet?

    RăspundețiȘtergere
  51. Cu un presedinte repetent, un prim-ministru plagiator si un guvern plin cu plagiatori, incompatibili si remaniati, e normal ca postul TVR Cultural sa fie eliminat. Barroso, supara poporul roman (USL) cit poti ca altfel poporul asta miine arde carti in piata iar poimiine....E bine Barroso !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un ALUPIGUS de dimineata ca sa nu ai nici o greata!

      Ștergere
    2. Neatza buna tuturor, Steliane ia un cap in dintzishor!

      Ștergere
    3. Batran si PROST !!

      Ștergere
    4. Continua:
      Si cu un suspendat LAS care citeste de un secol LEVANTUL, care nu a vazut in viata lui atitea carti cite au citit altii (vezi MARGA) cu o fiica "mai intelectuala" decit multi parlamentari, cu Patapievici "culturnicul" si cu pedelisti care le sufla in ciorba...
      Mai vrei?

      Ștergere
  52. Clantanila,TVR-ul este in faliment din vremea lui BOCanila.Iar aia care au shutit banii(in salarii si prime) nu prea pareau a fi din viitor.
    Mai ai vitriol in tine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nici oameni de cultura!
      Scopul lor foarte bine determinat:
      Salarii din bani publici, luna de luna de peste (cu mult, suta de milioane)! Dar boul ... stie toate astea boul? NO! El stie doar sa clantane! Cu mult TUPEU, ca toti pdl-acii!

      Ștergere
  53. ,,Televiziunea Română se află într-o situaţie financiară dramatică, are datorii de milioane de euro şi conturile blocate de ANAF. Şi totuşi, îşi permite să dea salarii de 52 de milioane de lei vechi debutanţilor ...

    La salariile prezentate, se adaugă sporul de vechime, 10% pentru cei care au doctoratul plus alte indemnizaţii de conducere.

    Astfel, Alexandru Lăzescu câştigă lunar 14 mii de lei, Titi Dinică primeşte 12mii 500 de lei. Pe lângă cei care apar pe listă, mai există încă 28 de şefi de serviciu care au salariile cuprinse între 6 mii şi 7.500 de lei, precum şi 32 de editori şi prezentatori cu salarii între 5.500 şi 9.500 de lei. Televiziunea Română are o triplă finanţare : de la bugetul de stat, din plata abonamentelor şi din vânzarea spatiilor publicitare.''

    http://www.gazetaromaneasca.com/focus/romania/3423-tvr-in-faliment-datorii-de-peste-50-de-milioane-de-euro.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo de salariile nesimtite din bani publici ...
      Q.E.D.

      Ștergere
  54. Neatza buna la Zoo + 9!

    RăspundețiȘtergere
  55. Domn' Administrator, sefule, city managerule, frumosule, baftosule trage o concluzie la "SONDAJ. Cum vi se pare acest blog?".
    Astept cu multa emotzie ca ghertzoii ce votara "Nesatisfacator" si "Satisfacator" sa-si ceara scuze...

    RăspundețiȘtergere
  56. Toata lumea sa faca KK in WC .TUDOR

    RăspundețiȘtergere
  57. manipulare prin Tv. + pseudoevenimente:
    Gunoierul Prigoana s-a certat cu nevasta-sa !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, oare cum o fi facind sex prigonitul daca nu are picioare? Ce pozitie din Kama Sutra o adopta Bahmaimuteanca? Oare gunoiului nu i-or scirtzii suroabele de la proteza? Asta-i coleg si de proteza si de pardid cu Stelian clantzaul asta al nostru.

      Ștergere
  58. Ponta primeste picioare in fund:
    HOTNEWS:

    „Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară luni în vederea dispunerii şi efectuării de verificări privind posibila încălcare a independenţei justiţiei prin afirmaţiile publice recente ale europarlamentarului Ramona Mănescu, ale deputaţilor Varujan Vosganian şi Mihai Voicu, precum şi ale prim-ministrului Victor Ponta.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii ...
      Oamenii fideli, pusi de Basescu in scopuri bine definite!
      Sa nu uitam: cand a venit pdl la guvernare, au schimbat IMEDIAT TOT, inclusiv femeile de serviciu! Fara mila, fara lege! Luni de zile, chiar ani de zile, au fost cate "doi" pe un salariu! Unul pus de pdl, altul care castigase in instante procesul! Si ce daca! Asa a ramas!
      USL inca ii mai rabda pe pdl-aci in functii, desi acestia se straduie din rasputeri sa lupte contra USL! Ar fi de pomina dracului, sa si reuseasca! USL si-ar merita soarta! USL abia atunci si-ar da seama ca a te purta civilizat, democratic cu NEICA-NIMENII din pdl, a fost si va ramane cea mai mare EROARE posibila a Guvernului Ponta! Sigur vor INTELEGE asta, dar va fi prea tarziu!

      Ștergere
    2. Mei ia un SUGIUC si-o maciuca in mushtiuc. Sniper one

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri