Google Translate

joi, 16 august 2012

Breaking News. INCREDIBIL. Mona Pivniceru, îngenuncheată?!? Inca o pohta ce-am pohtit ?! UPDATE. Mona Pivniceru, nu renunta la functia de ministru!


Mona Pivniceru, propusă pentru Justiţie, fotografiată în maşina lui Adrian Năstase VIDEO

16 aug 2012, 15:08 | RTV.net

Judecătorul Mona Pivniceru a fost fotografiată, în această săptămână, urcându-se în maşina fostului premier Adrian Năstase, maşină pe care a condus-o în ultima vreme fiul său, Andrei Năstase. Pivniceru este propunerea PNL pentru portofoliul Justiţiei. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de către RomâniaTV.

Potrivit România TV, Pivniceru a fost dusă cu maşina-proprietate a lui Adrian Năstase - automobilul Audi, cu numărul de înmatriculare B 111 WNA - într-un bloc din Capitală, unde locuiesc mai mulţi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.


Mona Pivniceru, membru al CSM, este propunerea pentru Ministerul Justiţiei, în locul lui Titus Corlăţean, propus ministru de Externe. Pivniceru este cunoscută pentru atacurile şi declaraţiile critice la adresa lui Traian Băsescu.

Fostul preşedinte al Asociației Magistraților din România, iar în prezent judecător şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Mona Pivniceru s-a remarcat prin conflictul deschis cu presedintele Traian Băsescu.

Mona Pivniceru este absoventă a Facultăţii de drept din cadrul Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi. A fost avocat şi magistrat la Tribunalul Iaşi şi la Curtea de Apel Iaşi, iar din septembrie 2011 este membru CSM.

Între 2010 – septembrie 2011, Mona Pivniceru a fost magistrat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În perioada 2007 - 2010 a fost profesor universitar la catedra de drept public a Facultăţii de Drept, Universitatea „Al. I. Cuza" din Iaşi şi îndrumător doctorant pentru mai multe discipline.

În 22 decembrie 2008 şi-a susţinut lucrarea de doctorat cu tema "Efectele juridice ale contractelor aleatorii", la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, sun coordonarea prof. univ. dr. Corneliu Bîrsan.

Are zeci de lucrări publicate, premii şi a participat de numeroase simpozioane pe teme de justiţie.

Mona Pivniceru este cunoscută pentru declaraţiile critice la adresa lui Traian Băsescu.

În septembrie 2009, la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii, Pivniceru a avut un lung schimb de replici cu preşedintele Traian Băsescu, pe care l-a acuzat că dă semnale care pot fi catalogate drept interferenţe în justiţie.

Atunci, Pivniceru îi cerea şefului statului să nu plece de la şedinţă, pentru a-i ajuta pe cei de la CSM în rezolvarea problemelor din justiţie. "Nu aveţi răbdare să discutaţi cu noi? Dacă prezidaţi această şedinţă, aveţi răbdare să ascultaţi punctul nostru de vedere (...) Aveţi măcar aparenţa că ne ascultaţi şi pe noi", i-a spus Pivniceru lui Băsescu, iar acesta a replicat: "Doamnă, păi vă ascult la televizor, când apăreţi la televizor mă uit la dumneavoastră ca la Dumnezeu".

Pivniceru declara la acea vreme că preşedintele Traian Băsescu a intervenit în actul de justiţie atunci când l-a "smotocit" pe procurorul general al României cu privire la dosarele revoluţiei şi mineriadelor.

Averea Monei Pivniceru

Potrivit ultimei declaraţii de avere din 14 iunie 2012, judecătorul Mona Pivniceru deţine un teren de 7.100 de mp în comuna Tulgheş (jud. Harghita), o casă de vacanţă tot în Tulgheş, achiziţionată în 2007, cu o suprafaţă de 400 de mp şi un apartament în Iaşi, achiziţionat în 2001.

Mona Pivniceru mai deţine şi un autoturism marca Volkswagen cumpărat în 2007 şi ATV.

Judecătorul are mai multe conturi şi depozite în lei şi euro, deschise la BRD Iaşi, şi nu are credite.

În 2011, Mona Pivniceru a avut venituri de 96.036 lei de la ÎCCJ, 57.422 salariul de la CSM şi 4.500 lei din drepturi de autor de la Editura „Hamangiu".

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/mona-pivniceru-propusa-pentru-justitie-fotografiata-in-masina-lui-adrian-nastase-video_40511.html#ixzz23iWQI8UQ

 ===================================
UPDATE 1.
=======================


Macovei: Mona Pivniceru nu mai poate fi propunerea pentru
Ministerul Justiţiei

16 aug 2012, 15:26 | RTV.net

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat la RomâniaTV că imaginile cu judecătoarea Mona Pivniceru în maşina fiului lui Adrian Năstase, Andrei, jignesc Ministerul Justiţiei.

"Aceste imagini arată legătura dintre politicieni şi Justiţie. Acest judecător de la Înalta Curte (Mona Pivniceru - n.r.) nu poate să mai fie propunerea pentru postul de ministru al Justiţiei. Aceste fapte jignesc Ministerul Justiţiei", a declarat Monica Macovei.
Europarlamentarul a reamintit că una dintre cerinţele UE a fost ca la Ministerul Justiţiei să fie numite numai persoane care nu au probleme de integritate sau moralitate.

"Acest fapt trebuie verificat penal. Astfel de relaţii nu sunt fireşti şi trebuie anchetate. Există aspecte care pot fi de natură penală", a conchis Macovei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/macovei-mona-pivniceru-nu-mai-poate-fi-propunerea-pentru-ministerul-justitiei_40514.html#ixzz23imss68Z
======================
Cata nemernicie!
Iata cine vorbeste! Cum pune problema!
Iata cine si cum face LEGEA, in Romania!
O neica nimeni, o vai mama ei!
==============================
============


UPDATE 2.

INTERVIU EXCLUSIV – Mariana Alexandrescu
explica facatura filmului cu Mona Pivniceru: „Habar n-avea in ce masina s-a urcat. Mi s-a dat masina cu soferul de catre Dana Nastase sa ma duc acasa si pe drum am sunat sa o iau pe Mona. Eu am sunat-o sa coboare la masina, inseamna ca eram urmarite”. Pivniceru a fost urmarita de serviciile secrete,
care filau locuinta familiei Nastase!

Lumeajustitiei.ro a luat un interviu in exclusivitate Marianei Alexandrescu (foto) fosta consiliera pe probleme juridice a lui Adrian Nastase in perioada in care acesta era premier al Romaniei. Fost judecator de cariera, Mariana Alexandrescu clarifica imaginile cu judecatoarea Mona Pivniceru, prietena sa de ani de zile in AMR, imagini servite „pe surse” la RTV, in care Mona Pivniceru, fara a cunoaste a cui e masina, s-a urcat in Audi-ul familiei fostului premier Adrian Nastase, dupa ce Mariana Alexandrescu pleca de la Dana Nastase unde fusese intr-o vizita in data de 14 august, iar la plecare i s-a pus la dispozitie masina familiei cu sofer pentru a fi dusa acasa. Pe scurt, Mariana Alexandrescu a sunat-o in drum pe Mona Pivniceru si a intrebat-o daca poate sa treaca pe la ea sa o ia si sa mearga impreuna la domiciliul ei, ca sa discute probleme personale si sa serveasca o felie de tort intrucat a doua zi era sarbatoarea Sfintei Maria, si era ziua de nume a amandurora. Mona Pivniceru nu a stiut niciun moment a cui e masina in care se urca!


Doamna Alexandrescu, e scandalul cat casa cu doamna Pivniceru urcandu-se in masina familiei Nastase. Cum s-a intamplat asa ceva? Stia Mona Pivniceru in ce masina se urca?
Eu sunt prietena de ani de zile cu Mona Pivniceru. Este ingrozitor si foarte urat ceea ce se intampla si asta imi demonstreaza ca serviciile secrete au filat si au ascultat. Va spun asta pentru ca in primele secvente pe care le-am vazut la RTV am identificat in prima poza garajul familiei Nastase.

Deci sa intelegem ca masina a plecat de acasa de la locuinta familiei Nastase. Cum ati ajuns dvs in masina aceea?

Mona Pivniceru habar nu a avut in ce masina se urca. Si acum sa va explic foarte clar cum stau lucrurile! In ziua de 14 august, eu, care sunt in relatii foarte bune de ani de zile cu Adrian si Dana Nastase, am facut o vizita Danei Nastase, care a vrut sa ma vada si sa-mi spuna „La multi ani!” cu o zi inainte de Sfanta Maria. Am plecat la familia Nastase cu un taxi, iar cand sa plec, Dana Nastase mi-a spus ca imi da ea masina sa ma duca acasa, mai ales ca nu ma aflam intr-o stare fericita, intrucat sotul meu a decedat in urma cu doua luni. Repet, nu fac parte din cercul de prieteni al familiei Nastase, iar prietenii mei nu sunt si prietenii lor, nu se intersecteaza... Drept urmare, subliniez ca Mona Pivniceru nu-i cunoaste pe sotii Nastase si nici pe copiii lor. Cand am plecat, Dana Nastase mi-a dat masina cu soferul, care nu era Andrei sau celalalt baiat. Am sunat-o pe Mona Pivniceru sa o intreb daca pot sa trec sa o iau sa mergem la mine acasa, ca sa mai stam de vorba ca vechi prietene si sa servim o felie de tort pentru ca a doua zi era sarbatoarea Sfintei Marii si noi purtam acest nume, fara sa ma gandesc o clipa ca as putea sa-i fac vreun rau. Vreau sa subliniez ca prima data cand s-a dat azi filmul la RTV am fost foarte atenta si, prima imagine, care nu s-a mai dat dupa aceea, a fost cu masina care pleca din fata garajului familiei Nastase. Deci e clar ca au mers dupa mine, au pozat pe urma momentul in care am ajuns acasa la Mona sa o iau din fata blocului... Imi pare groaznic de rau ca i-am facut Monei un rau imens, fara sa-mi dau seama, in conditiile in care ea habar nu a avut a cui e masina pana in momentul in care s-au difuzat imaginile la televizor.

Cand ati lucrat cu Adrian Nastase si cand v-ati imprietenit cu Mona Pivniceru?

Am fost consilier pe probleme juridice al premierului Adrian Nastase in perioada 2003 – 2004. Sunt membru fondator al Asociatiei Magistratilor din Romania din anii '90. Cu Mona, care a venit mai tarziu in asociatie m-am imprietenit intrucat ea este o persoana deosebita si din punct de vedere moral si profesional si nu mi se pare ca prietenia a ajuns ceva de ascuns sau ca trebuie sa ne rusinam intr-o societate normala de lucruri firesti in orice lume civilizata.

Contactata telefonic de Lumeajustitiei.ro dupa difuzarea fimului la RTV, judecatoarea Mona Pivniceru ne-a declarat suplimentar fata de ce a spus pe postul de televiziune:Sunt socata si siderata in ce masina am putut eu sa ma urc! Habar nu am avut pana acum! Ce pot sa mai spun?! Nu am nicio vinovatie!
Sursa:

=================================================


UPDATE 3.
Mona Pivniceru, nu renunta la functia de ministru!
O decizie corecta, inteleapta!
Admin
==============
Stiri in curs de actualizare!
INCREDIBIL.
Lucratura de profesionisti!
Nu exclud, data pe surse mass-mediei!
Toata "lumea", urmareste pe "toata" lumea!

209 comentarii:

  1. Inca o izbandeala de rasunet a governului lu' Poanta ! El se crede aciulea la gradinita, la clasa zero ! Sau pregatitoare, cum dreaq s-o mai numi ! Asta nu-i in stare nici sa-si aleaga un sofer, da'poi sa mai nominalizeze un govern ! Trei sferturi din aia pe care tot i-a nominalizat au bube in cur, limbrici, sunt fara studii, plagiatori, incompatibili, insolvabili, impotenti si repetenti ! Asea ne trebo ! Horia Sima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: colcaiala asta politica va fi sparta numa de nenea Codreanu Zelea. Tot Horia Sima.

      Ștergere
    2. Amice,
      Nu-i de ras!
      Cred ca-i de speriat! Dar tu, la mintea ta portocalie ...
      Cum sa intelegi ce se intampla? Cum sa vrei sa vezi ca ministrii, politicienii, ziaristii etc.etc. TOTI sunt pusi sub urmarire? Asta, oricarui OM cu ceva scaun la cap, ii da fiori pe spate! Orice nenea, isi da seama ca deja traim intr-un stat medieval, in care INCHIZITIA face si desface ce-si doreste muschii ei! Bey, cetateni! Treziti-va! Daca nu este deja, prea tarziu! Procororii, ne bat in porti!

      Ștergere
    3. Amice e ma-ta. Portocalie este numa hartia cu care ma sterg la cur dupa ce ma cac. Am mai spus-o ca-mi produce o placere sublima ! Itzi bate tie licuriciul la mansarda, nu procurorii, buey prostovane ! Si, ca sa te calmesti, ia un alupigus cu zeama de gaOZ, de la pulano10 dintre craci, unde ai dreptul doar sa taci. Iar lui Maimukles Cezarul sa-i belesti cocarul. Iar lu' palincarosu' sa-i sugi nitzel osu' !

      Ștergere
    4. Ba,ba,ba ...mie nu ORISICINE mi-o suge!
      Ce dreaku, ba?!
      Nici daca beu fo trii litare de palinca nu accept orice.

      Ștergere
  2. chiar ca ii ridicol ponta,in loc sa taie in carne vie si sa le fi spus alora de la u.e.,mue,el a facut ce le-a spus un comunist convins ca si barosso.
    ponta trebuia sa spuna,in 2007 l-am suspendat pe chioru betiv,fara cvorum,asa il suspendam si acuma,simplu ca buna ziua,iar prezenta era de peste 60%.
    acuma,trebuie sa il bage pe tonta la puscarie,sa se invete minte,iar dupa,venim noi sa ii linsam pe toti paduchei pdlaci si sa il impuscam pe chioru betiv in cap,daca are tupeu sa se intoarca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici macar ridicol nu mai e ! E prost de-a binelea ! Acu vreo 3 luni dansam ca descreieratul de bucurie ca le-a tras-o la astia din pedeleu, de i-a adus in pragul destructurarii totale, iar acum stau sa ma gandesc daca e bine ce s-a intamplat ! Baremi piticantropul ala de Poc era pe aceeasi coarda cu base, vibrau amandoi la unison. De cand a venit labagiul asta, toata lumea viseaza numai cai galbejiti pe pereti ! Parca ne-a luat satana mintile ! Nici de criza nu se mai aude, nici de foametea crunta ce va sa vina in urma parjolului de anul acesta ! O tot futem cu referendumul, cu plagiaturile, cu monica cacavei, cu listele pulii, cu procurorii cu biblia sub brat. De pensiile militare nimic, de legea pensiilor-nimic, de drepturile militarilor terfelite la max, nimic. Pana si pe boul ala de dogaru il fut grijile internationale, a inceput sa scrie CeSeATeului despre cotropeala transilvaniei de catre huni ! Ne-am prostit buey ! Daca ne-am aduna toti astia de pe aici, la o masa, ipotetic vorbind, ne-am sfasia in 10 minute ! Ar ramane spritul nebaut pe masa ! Sange pe pereti !

      Ștergere
  3. Bai „buey” , oare maimuca noastra cum o fi jurat in fata porcurorilor?
    Cu o laba pe banana si cu una ..se gandea la CVis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti-am explicat mai pe la pranz, pe postarea hailalta cum a jurat: cu o mana pe biblie, cu o mana pe petul de bere de 2,5 l si cu o mana dadea declaratiile!

      Ștergere
    2. Bai ”buey-muey”, maimuca nu e alcoolic, bai!
      Am spus, cu o laba se tinea de pana de scris si cu una ..se gandes la CVis.
      Am zis!

      Ștergere
  4. Ce v-am zis eu, nici nu s-au asezat bine pe drojdie chestiile cu cecereul, cu cesemeul si cu procurorii biblici, ca deja a aparut alt scandal national: mona cu curul in masina lu' nastase puscariasul, iar monica cacavei cu spume la gura ! e oblij ca la 3-4 postari, sa ne trezim iar cu muya betivancei in cap de afis ! uitati-va ce panou frontal are, de bloc vechi neanvelopat !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai ”muey”, da mulgatoarea ceia nu ne-o arata cezaruica mai prin primavara?
    Io propun sa i-o facem cacadou lui bubico, ca tot fu ziua lui .Poate il ”mulge” ochioasa nitel si pe el,ca i se urca abstinenta la cap.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ponta, despre imaginile cu Pivniceru:
    Cum i s-a scos o poză taman când trebuia sa fie în Guvern!
    ====================
    16 aug 2012, 17:41 | RTV.net
    Premierul Victor Ponta a comentat, joi, imaginile cu Mona Pivniceru în maşina lui Andrei Năstase, imagini prezentate în exclusivitate de România TV. "Cum i s-a scos imediat un mic dosărel, o poză, taman când trebuia sa fie în Guvernul USL!", a spus Ponta.

    Victor Ponta a spus că dacă Mona Pivniceru va renunţa la preluarea mandatului de ministru al Justiţiei, atunci va face o altă propuenere după ce se va consulta şi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu.

    "Doamna Pivniceru nu este colonel şi nu poate să răspundă la ordine. Dacă nu mai doreşte să fie ministru, o să căutăm pe altcineva", a spus Ponta, citat de Mediafax.

    El a mai zis că Mona Pivniceru "nu a apărut din ceruri, din spuma mării", ci este judecător de 20 de ani şi o persoană publică.

    "Cum i s-a scos imediat un mic dosărel, o poză, taman când trebuia sa fie în Guvernul USL!", a mai comentat premierul.

    RomâniaTV a prezentat, joi, mai multe imagini cu judecătoarea Mona Pivniceru care intră în maşina lui Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, fostul premier fiind încarcerat la Penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calităţii.

    Contactată de jurnaliştii România TV, Mona Pivniceru a declarat că, în urma acestor imagini, se gândeşte dacă să renunţe la nominalizarea sa pentru postul de ministru al Justiţiei.

    Pivniceru a declarat totodată pentru gandul.info că până luni 20 august se gândeşte dacă mai acceptă nominalizarea pentru postul de ministru al Justiţiei. "Până luni mă mai gândesc ce fac, dacă mai merg la minister", a mai declarat Pivniceru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este, se simte VINOVATA, sa renunte!
      Daca este SLABA, fara vlaga, fara sange-n instalatii, sa renunte!
      Iar DACA este si a ramas ASA CUM O STIM, sa mearga inainte!
      S-o vedem MINISTRU al JUSTITIEI!
      Are de ales! Ori una, ori alta!

      Ștergere
    2. Mai bine ar desfiinta de tot ministerul asta de juristi ! Oricum toti sunt independenti si puteri de puteri prin statul asta. Procurorii e puternici si nu raspunde la nimeni, cesemeul e tare si nu are treaba cu nimeni, deneaul are muskii tari, judecatorii e cei mai tare din parcarea goala iar bosorogii handicapati de la cecere sunt supremi ! La ce pula mea mai trebo si-un ditamai minister public !

      Ștergere
    3. Astia-s prosti din tata-n fiu ! La fel a imbulinat-o si prostanacul de geoana ! Taman cand trebuia sa fie presedinte, i-au scos nemernicii astia de ziaroi o poza facand baie la coaie in giacuziul lu' Sorinel Vatisor. La fel si monica: tocma cand sa fie justitiara sefa, a mancat-o in pizda sa-si puna curul in masina lu nasty puscariasul !

      Ștergere
    4. Mona Pivniceru a fost o cursa. Presa a cazut in ea, lumea asteapta o numire in functie care nu va veni, dar spera. Si uite asa lumea va sta linistita ca Mona Pivniceru aceasta Silvia Conti va pune mana pe justitie si va face curatenie. Vise. Mona pIvniceru nu ma intra in guvern daca nu vrea Basescu , asa cum Basarabia nu intra in granitele tarii daca nu vrea Putin. Inchideti subiectul. Nici Ponta nu o vrea, i-a fost impusa dar nu face nimic sa o numeasca, se face ca e legat de maini si de picioare, ca respecta legea, ca e impartial, elegant. ca respecta cerintele lui Barroso. A spus-o clar, de doua ori in ultimele doua zile, se pregateste de colaborare cu Basescu, nu a dorit niciodata si nici nu a facut nimic pentru schimbarea acestuia, i-a tras clapa lui Antonescu. Deci .. iavas iavas.

      Ștergere
  7. Pivniceru a afirmat că subiectul fotografiilor în care apare "este o chestiune extrem de simplă şi de bun simţ". Mariana Alexandrescu, care a colaborat cu CSM la elaborarea Legii practicii juridice, ar fi venit să o ia cu maşina pentru a merge la ea acasă. Potrivit RomâniaTV, Alexandrescu ar fi lucrat în calitate de consilier la cabinetul lui Adrian Năstase când era deputat.

    "Era dânsa şi şoferul. Eu nu-l cunosc pe Andrei Năstase. Era un şofer în maşină cu care nu am făcut cunoştinţă", a spus Pivniceru. "Asta ar însemna să-mi fac lista cu toţi cunoscuţii şi prietenii şi tot nu ar fi suficient că oricum m-ar urmări cineva oriunde mă duc", a spus judecătoarea.

    Întrebată dacă ia în calcul o eventuală retragere a candidaturii la portofoliul Justiţiei, Pivniceru a răspuns: "Nu ştiu ce să fac, dar văd că este atât de importantă persoana meaeste că nu fac un pas fără să fiu urmărită. Mai meditez dacă mai fac acest pas decisiv".

    Judecătoarea a precizat că terfelirea reputaţiei sale ar fi un motiv solid pentru o eventuală renunţare la postul de ministru. "Văd că nu există om a cărui demnitate şi onoare să nu fie terfelită. Care ar fi finalitatea, să îngroş rândul celor care pot fi ţinte?"

    Pivniceru susţine că s-a ţinut departe de relaţii politice, iar acum este totuşi hărţuită ca în perioada anilor'50. "Mă simt hărţuită în acest moment. Mi se impută că n-am întrebat a cui e maşina şi cine e şoferul", a apreciat magistratul.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/pivniceru-ma-simt-hartuita-meditez-la-retragere-nu-l-cunosc-pe-andrei-nastase_40518.html#ixzz23ixesCa7

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ca asta-i pohta ce-a pohtit marinarul cel basit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuzele nu au nicio valoare ! Poa sa stea si in genunchi, ca sectantii aia care "mergeau" spre biserica in patru labe, ca tot n-o mai asculta nimeni ! A gafat iremediabil ! Pivniceru nu-i Don Curdeleu, care se poate scuza din 10 in 10 minute: ba ca a baut doar o sticla de coniac, ba ca de loc, ba ca ar fi fost obligat, ba ca...

      Ștergere
    2. Eroare!
      Pivniceru nu se scuza!
      Ea doar RELATEAZA, ca orice OM, ce anume s-a intamplat!
      Sigur, concluzia este trista, dintr-o tara de nebuni: NU a intrebat a cui este masina, cum il cheama pe sofer! Asa ca ...
      Fraiere, invata sa citesti, straduieste-te sa intelegi!
      Sigur, pentru portocalii nu este cazul!
      Oricum, ei nu au nimic in cap!
      Zeama, tarate, terci!

      Ștergere
    3. Boule, unde vezi tu ca am scris eu ca pivnicereasa se scuza ! Am zis ca scuzele de aiurea, ale unei parti din presa, ale unor oameni politruci sau ale unor tembeli ca tine, cu galbeata la curul izmenelor, nu mai au valoare ! Cand o sa se justifice insasi pivnicereasa, o sa te anunt ! Pana atunci, ciocul mic, lindicule. In rest, sunt de acord cu remarcurile tale referitoare la portocalele pe care le tot molfai de zor! Retine: la pulano10 intre craci, tu ai dreptul doar sa taci. Iar ca sa ajungi sa-i sugi osu lu palincarosu, itzi trebo stagiu indelungat pe blogul asta, buey cracanatule constipat. Don Curdeleu.

      Ștergere
  9. Fostul preşedinte Ion Iliescu scrie, pe blogul său, că nu aştepta ca, după revoluţia din 1989, să asiste la manifestări "de un primitivism feroce" în care procurorii îi interoghează pe oamenii de la sate dacă au votat sau nu la referendum. Iliescu susţine că aceste comportament este de esenţă fascistă, iar Parlamentul ar trebuie "să cheme la ordine" conducerea Parchetului General.

    "Nu credeam ca, după Revoluţia din Decembrie 1989, îmi va fi dat să asist la asemenea manifestări de un primitivism feroce – haite de procurori care dau năvală peste oameni în case, în mediul rural, pentru a-i chestiona dacă au fost la vot pentru referendum. În ce lume trăim?!!! De unde au răsărit asemenea specimene, venite parcă din grote primitive? Dar, mai ales, cine i-a trimis într-o asemenea misiune, de esenţă fascistă?", scrie Iliescu pe blogul său, într-o postare intitulată "Despre procuratură şi rolul său".

    Invocând articolul din Constituţie care stipulează că "Ministerul Public reprezintă interese generale ale societății şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţeneşti", Iliescu susţine că procurorii DNA care au chemat alegători la audieri au intimidat de fapt pe cei care şi-au exercitat dreptul cetăţenesc de a vota.

    Parchetul General este socotit primul vinovat pentru această situaţie. "Dintr-un instrument de apărare a democraţiei şi a libertăţilor cetăţeneşti, riscă să se transforme într-un instrument de reprimare a libertăţilor, pus în slujba unor interese înguste, în cazul de faţă – în slujba unui om cu tendinţe autoritare, care a pierdut sprijinul şi încrederea cetățenilor", afirmă fostul şef al statului.

    Situaţia ar trebui remediată de către forul legislativ. "Parlamentul, ca 'organ reprezentativ suprem al poporului român' este dator să intervină energic şi să cheme la ordine conducerea Parchetului General pentru abuzurile săvârşite, să o determine să-şi respecte atributele conferite de Constituţie", susţine Iliescu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuieste dat cu mopul. Prea mare mizerie.Si miroase a BASina!

    RăspundețiȘtergere
  11. ,,Cei ce se luptă murmurând,
    De s-ar lupta şi-n primul rând,
    Ei tot atât de buni ne par
    Ca orişicare laş fugar!
    Murmurul, azi şi orişicând,
    E plânset în zadar!''

    S-atunci ce PL-ul meu facem?

    Tre' sa iesim cu mopu-n piata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine PLM a scris stroafa asta de vers, buey ? Unul de la 9ua ?

      Ștergere
  12. Muei ! Nici daca ai fi facut liceul la Urziceni nu ai avea scuze.N-o fa pe prostul,ca poate nu-ti trce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, ”muei” nu agreaza poezia..ii place naratiunea, romanul SF,XXX..etc. Ce ..Cosbuc, e perimat...

      Ștergere
  13. Bai, IO zic ase: si daca o prindeau numarand ouale lui Nasti, tot era buna la Justitie!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai, „muei” - oare ce face maimuca noastra?
    Cu o laba scrie si cu una se gandeste la CVis?

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei,celelalte doua labe ...? Ca maimuca nu-i maimuca fara ...patru laB.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, ce dreaku! Se scarpina la ..oua!La amandoua.

      Ștergere
  16. „Cadavrul lui basescu a sarit din caruta in drum spre groapa referendumului ..” n-o spun eu, o spune celebrul autor al volumului ,,Moartea citeste ziarul”! Superb,cu haz, cu inteligenta,cu umor pur romanesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey desteapto, bine ca moartea ceteste ziarul si nu e moartea caprioarei, sau moartea domnului lazarescu, sau moartea in vacanta, sao mortii ma-tii !

      Ștergere
    2. ”Buey!” De ce ,, desteapto ,,?

      Ștergere
    3. Buey, mi-e rusine sa-ti spui, ca ma sterge adminu, pentru atacare la persoana ! Falus.

      Ștergere
    4. ”Buey-Muei” pana acu nu prea ai dovedit ca esti fricos.
      Ia ..limpezeste-ma.Zi ce ai de zis!
      Mai mare umilinta si insulta nu puteai gasi.
      Da spusa-i spusa, deci explica-te!
      Fii barbat, ce dreaku.

      Ștergere
  17. ,,Fara poiezie viata e pustiu''.
    BAHUS

    RăspundețiȘtergere
  18. Bai, da Mos proteza, futu-l in freza, unde mama dracului a disparut?

    RăspundețiȘtergere
  19. Buey, sa dea dreaq. Toate bloagele de succese au intrat in descompunere, nimeni nu mai reactioneaza pe nicarilea ! Doar pe aici, daca ti se face dor sa-ti iei o muye gratis, mai gasesti pe cineva dispus sa te serveasca. Iar la Lupulus pe pulano 10 tot inchis a ramas pentru publicul larg si bine intentionat. Traiasca domn Baselu, presedintele meu, cel mai tare sef de stat de la Gioni Cuza incoace !

    RăspundețiȘtergere
  20. Lasa bloagele. Uit colo istorie adevarata.Trecut si viitor.
    Nimic nou sub soare.

    ,,Factura'' la 1.23.44

    http://www.youtube.com/watch?v=aaFEDbx8UcA&feature=player_detailpage#t=5024s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cum ne faci sa clantanim ca pularaii la maus, pentru un cacat ?

      Ștergere
  21. @Buey-Muey.
    Esti o pula cu ochi.
    Credeam ca poti..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu buey, nu sunt pula cu ochi, ala isi spune CEZAR, simplu. Eo sunt Falus palincarosu snaipar oan gaozarul din OZ, cu iz de sloboz.

      Ștergere
  22. Muei,am ris pina am ramas fara aer.Exac asta era explicatia pe care am mizat la 20.51.
    Aer,aer!N-am aer!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. T-oi da eu...aere!Peste nare!..te-n gura si in flit ca ciocanul de lipit!

      Ștergere
  23. @Admin
    am citit cu mare interes art de mai sus
    concluzia???
    "Prea Sfanta "nestiutoarea" si "nevinovata" mona pivniceru"
    Adminule nu tie teama ca devii mai ridicol decat cretzuleasca,dana grecu ciutacu si gadea la un loc?Intreb si eu nu dau cu parul
    PS Vezi ca interesele ti-au luat "mintea " blogului.Pe BUNE!!!
    Ia uita-te un pic in arhiva ta propagandistica din ultima luna doar.
    Ai incasat bani buni,sau te vad la TV ca secretar de stat MAI incepand din noiembrie?

    remember :"Dr.Tr.Severin, Mehedinti, Romania
    Un Blogger oarecare! Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni! Eu sunt propriul meu stăpân!"

    Zau chiar asa???
    PS Acum poti s-o asculti pe cretzuleasaca si pe fonfaitul lu'peshte(fost ministru al ap nationale)
    PS2 Si apoi sa-l acuzi acum pe base suspendatul ca manevreaza parchetul mi se pare ridicol.Avem guvern si presedinte USL de 3 luni.A te plange in asemenea conditii ca nu stii cine sau ce conduce parchetul dupa 100 de zile,trebuie sa fii prost sau sa te faci.
    PS3 vizionare placuta la "justitia televizata"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa Anus de leu, iar te-ai sculat dintre bidoane, draga Curleoane? Baaa, iar ai scurs paharele din Gara Bartolemeu? Sa-ti fie rusine Curdeleu. Baaa, pacat ca ai fost apv-ist, c-ai fost, esti si vei ramine un trist.

      Ștergere
    2. Buey, da de comentul meu de la 20:42, ce zici ? Merit una in freza ? Asea, doar de control, de la CEZAR pula cu ochi !

      Ștergere
  24. Sara buna buey! De-abia acu terminai treburile. Buey, care-i portocaliu p'aciulea, ai? Hai, la raport repede sa-i trag un belingher in gura drept in dantura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca s-a luat unul de tine, la 21:24

      Ștergere
    2. Unde, unde? Arata-mi-l 'tu-l in gura sa-i trag una la dantura!

      Ștergere
  25. Muei,vizionez si intineresc.
    Ia,atentie dela 1.32.10 si 1.32.51. Mo-nu-men-tal !


    http://www.youtube.com/watch?v=aaFEDbx8UcA&feature=player_detailpage#t=5571s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, nu va luati dupa asta, se uita la un film de cacat ! Mai bine uitati-va la mesh, pe PROCINEMA.

      Ștergere
  26. CSM s-a autosesizat la minut.
    ==================
    Nici nu a apucat Mona Pivniceru sa explice la RTV episodul cu imaginile, ca CSM a anuntat public ca s-a autosesizat, totul parand a fi o urmare a unui scenariu premeditat. Probabil ca va urma suspendarea din functie a judecatoarei pe buna reputatie, pe perioada verificarilor, asa cum s-a procedat in cazul membrului CSM procurorul George Balan.

    Imaginile prezentate nu au fost insotite si de o acuzatie la adresa judecatoarei Mona Pivniceru, privind anumite legaturi, nefiind dovedit ca in masina s-a aflat vreun membru al familiei Nastase. Mona Pivniceru a fost adusa cu masina acasa la ea, intr-un bloc din Bucuresti unde locuiesc magistrati.

    Sursa inregistrarii nu este cunoscuta. Cel mai probabil imaginile au fost efectuate de un serviciu secret care a urmarit-o pas cu pas pe judecatoare, dupa care imaginile au fost oferite RTV, "pe surse". Cert este ca la RTV se stia cu o zi inainte despre "o mare dezvaluire", tinuta in mare secret pana joi la orele 15.00 pentru a fi prezentata ca o bomba de presa.

    http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/imagini-cu-judecatoarea-mona-pivniceru-nominalizata-la-ministerul-justitiei-urcand-in-masina-lui-andrei-nastase-fiul-fostului-premier-tentativa-de-compromitere-mona-pivniceru-nu-l-cunosc-pe-andrei-nastase-in-masina-se-afla-mariana-alexandrescu-cu-care-luc
    ============================
    RTV.net/Romania TV - S-A DECONSPIRAT!
    Banuiam demult, dar acum acum dovada!
    Cele intamplate azi, demonstreaza ca Basescu este disperat!
    Arunca in LUPTA tot ce are! Descoperit ori acoperit! Nu mai conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buey, avea dreptate RoBORTA curului Horvaci erhash pozitiv de la Deva cand ne atentiona ca aciulea, in republica noastra, se petrec scenarii interplanetare si intergalactice ! Auzi, cica secret servis a urmarit masina trimisa s-o ia pe Alexandreasca, care, in drumul ei a sunat-o pe Pivnicereasca, care ca sa nu mearga pe jos acasa, s-a grabit sa-si urce tartitza in masina, da nu si-a dat seama ca nu e o masina normala ca otobuzul 178, lemuzina care ierea filmata de trustul ala de presa care a castigat la licitatie pentru stirea asta, trust care a dat-o in gat pe Pivnicereasa, care a lasat balta ministerul cu juristi ! Sa dea dreaq, ce scenarii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba au imbuibatii astia, indiferent de partid, cu foametea din tara, cu parjolul de pe ogoare, cu neputinta oamenilor de rand de a-si hrani sau adapa animalele, cu scolile de la tara care arata ca dupa razboi, cu sistemul medical pus la pamant, cu golanii si banditii care au ajuns sa traga cu pistolul pe unde nu te astepti, cu resursa tehnica din aviatia militara care se epuizeaza la anul, iar pilotii nostri vor fi recalificati pe deltaplane ! De fapt, ce treaba au cacatii astia de politicieni, cu tot ce este in tara asta ? Pe ei ii fute grija cu ce masina isi plimba curul pivniceru, cine are listele electorale, cine a mai plagiat, cine merge si cine nu la briucsel, de ce umbla procurorii cu biblia la ei si nu cu pistolul, de ce unul poarta tricou albastru ca ghiortanu, etc. Astea-s grijile care le fut existenta alesilor si numitilor nostri ! Iar noi, ne luam dupa ei ca prostii ! Sange, sa curga sange ! Acu daca l-as prinde pe Don Curdeleu, l-as hali direct de coaie !

      Ștergere
    2. Buey, m-am tembelit asea de rau, de am ajuns sa-mi raspund singur la comenturi ! Alupigusu, baaa....

      Ștergere
    3. Buey al dracului kior 'tu-l in chelie, mingiia-mi-ar amigdalele din scrot mie! Buey, va zisei io mai acu citeva zile ca kioru nu se va da plecat decit cu tzurloaiele inainte, cu pantofi de carton si cu vata in trombon? Buey, de l-as prinde, buey de l-as prinde, ce capatini i-as trage...

      Ștergere
  28. In opinia mea, presedintele Basescu este unul dintre cei mai valorosi sefi de stat, pe care i-a avut Romania moderna, iar Monica Macovei este cea mai activa si mai valoroasa europarlamentara. Falus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Falus, pupa-ma-n ANUS!

      Ștergere
    2. Asea bre, tocmai cand ma ingrijoram ca nu mai e nimeni pe aici ! Accept, de acord. Palincarosu.

      Ștergere
    3. E opinia ta sau e rezultatul remunerarii?

      Ștergere
  29. Nedumerit de faptul că este anchetat de DNA și mai ales de DNA Cluj, președintele liberalilor din Alba, Teodor Atanasiu a susținut, joi, pentru Mediafax, că toate acuzaţiile care i-au fost aduse la cunoștință la audieri, sunt nişte “fantasmagorii”.

    “Nu mi s-a spus de ce la DNA, deşi am întrebat care este treaba DNA-ului în toată treaba asta. Cu atât mai puţin mi s-a răspuns de ce la DNA Cluj şi nu la DNA Alba. Oricum, toate învinuirile sunt nişte fantasmagorii”, a declarat Atanasiu, precizând că anchetatorii care l-au anchetat au dat dovadă de un comportament ”decent” și că nu l-au pus să jure cu mâna pe Biblie.

    “Nu am fost pus să jur pe Biblie sau pe altceva, comportamentul lor a fost decent chiar şefa DNA din Cluj s-a ocupat de dosar”, a afirmat Atanasiu.

    Atanasiu a arătat și care este miza acestor audieri: “Miza este foarte clară. Aşa cum au declarat şi americanii în susţinerea domnului Băsescu trebuie să se demonstreze că de fapt românii îl iubesc pe Traian Băsescu şi nu şapte milioane şi jumătate îl vor acasă, ci mult mai puţin, au fost şapte milioane şi jumătate care au votat împotriva lui fiindcă nişte nesimţiţi de liberali ca Atanasiu, ca alţii, i-au influenţat cu bani şi cu alte mijloace să voteze împotriva celui mai iubit fiu al poporului”.

    Întrebat dacă audierile DNA Cluj vizează şi lideri PNL din alte judeţe din Ardeal, Atanasiu a răspuns că nu ştie, dar anchetatorii i-au precizat că dosarul vizează “influenţa pe care nişte interlopi împreună cu liderii PNL” au avut-o pe judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Arad, Timiş, Alba. “Noi, împreună cu ăia, am scos lumea la vot în mod ilicit şi i-am făcut să voteze împotriva lui Băsescu”, a afirmat Atanasiu, „ăia” fiind interlopii.

    El a menţionat că nu cunoaşte niciuna din cele trei persoanele nominalizate de procurori ca “interlopii” împreună cu care liberalii ar fi influenţat populaţia să vină la referendum.

    La ieșirea din sediul DNA Cluj, liberalul a declarat, joi, că este cercetat ca învinuit într-un dosar pentru că ar fi folosit bani sau autocare ca să ducă lumea la vot şi “astfel ar fi influenţat nefast viitorul României şi căderea lui Traian Băsescu”, iar plângerea penală a fost făcută pentru a se demonstra ce spuneau ambasadorul SUA, Traian Băsescu şi cei de la PDL, că nu 7,5 milioane de oameni au votat pentru demiterea lui Băsescu, ci unii dintre aceştia “ar fi fost cumpăraţi de mine, de Nicoară şi de Antonescu”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Căteva zeci de persoane s-au adunat, joi seara, în fata sediului central al PDL din Aleea Modrogan. Protestatarii strigă sloganuri împotriva președintelui suspendat, Traian Băsescu.

      Joi seara, câteva zeci de persoane care au votat la referendumul de demitere a președintelui suspendat, Traian Băsescu, s-au adunat în fața sediului central al PDL pentru a protesta împotriva acțiunilor de forță declanșate de procurorii DNA împotriva românilor care au votat.

      Protestatarii strigă sloganuri anti-Băsescu, organele de ordine făcându-și imediat prezența în zonă.

      Ștergere
  30. Buey, tot incerc sa testez viteza de reactie la dat muye, da' vad ca nu mai e nicio reactie. Nu mai e nimenea de serviciu p'aciulea in seara asta ? Ia, sa mai incerc o data: presedintele Basescu si pedeleul au valoare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu vrei sa-mi consum munitia aiurea pe curu tau? Bandit sovietic ce esti! Macar e toaletat? Ca nu vreau sa-mi stric bunatate de s(c)ula pe-o borta cu tzurtzuri de kko atirnind...

      Ștergere
    2. Da buey, gaozu e curat, numa in izmene am o tzara de galbeatza la cur, da' merge !

      Ștergere
  31. Buey, ala de la 21:51 l-a suparat asea de repede pe Don Curdeleu, de-a plecat iar omul in gara sa se-mbete !

    RăspundețiȘtergere
  32. ALUPIGUS tuturor care sunt impotriva lui TRAIAN BASESCU!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, unde falusul meu ai umblat ! Fugi repede pe blogul tau, ca ti-l face RoBORTA Horvaci praf ! Vezi sa nu te trezesti la usa cu aia cu biblia !

      Ștergere
  33. Buey, tot incerc sa intru pe ultimul numar din Obositorul Militar, da' saitu-i inchis. Am sunat la redactie si mi-a zis unu Petrescu, colonelu' ala de pix, ca l-a inchis Dogaru de la sindicat, ca cica s-a urticat ca nu i-a pus poza pe prima pagina in ultimele 3 numere ! Na, au si astia soarta de la Filiala Sector 6, care au ramas fara pagina de net !

    RăspundețiȘtergere
  34. Buey, ce bine ca nu m-am facut procuror ! Eram si eu acu', cu biblia supt brat, in misiune prin satele patriei ! Mai bine apevist. Sau, ce bine ca nu m-am facut ca Pivnicereasa ! Ce ma faceam eo cu fro suta si 30 de meleoane, in medie, pe luna ? Beleam pula ! Am stiut eo de ce am vrut apevist, om cu onoare, vertical, corect, patriot, famelist, onest, cu tinuta ingrijita !

    RăspundețiȘtergere
  35. Mei NB la ZOO + 9 ! Cezaruica muica nu uita de oaua!

    RăspundețiȘtergere
  36. Bey ametitilor, dormiti?
    Bey, sa salutam pe nea Merin si scurta sa analiza!
    De va avea dreptate, ii dam de baut! Iar de nu, ii dam plantoane!

    RăspundețiȘtergere
  37. Orice demnitar (si candidat la o functie importanta) este urmarit, cel putin pentru protectia sa dar si din alte motive. Daca Mona face pe proasta si se da victima e problema ei si a celor care o cred.
    Ca fapt divers, eu o doresc acolo, ca ministru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mos proteza mai lasa-ne cu teoria conspiratiei!

      Ștergere
    2. Am uitat sa scriu ca ma adresez oamenilor inteligenti. Scuze.

      Ștergere
    3. Daca (teoretic ai avea dreptate, caci practic sustii o gugumanie - confunzi "urmarirea" cu "protectia"), toti (aproape toti) demnitarii pdl, ar fi fost NORMAL sa fie ARESTATI pentru ... si pentru ... etc.etc. Locul hotilor, tradatorilor de neam si tara este la puscarie, nu in libertate!

      Ștergere
    4. Poti sa protejezi pe cineva fara sa fii cit mai aproape de el, tot timpul, adica sa-l urmaresti pas cu pas ?

      Ștergere
  38. Premierul Victor Ponta recunoaste, legat de situatia listelor electorale – nu-s la mine, sunt la tine: “Ne-am facut de tot rasul lumii. N-a mai inteles nimeni nimic”. Acum i se cere socoteala ca unii procurori si-au facut de cap cu anchetele privind referendumul, iar el, ministru interimar al justitiei, nu poate face nimic. Vezi ce vrea s-o intrebe Victor Ponta pe procurorul general Laura Codruta Kovesi!

    http://www.agenda.ro/victor-ponta-anunta-public-ne-am-facut-de-rasul-lumii/258529

    RăspundețiȘtergere
  39. Tot ca fapt divers, eu doresc sa-ti administrez o muye, asea ca simplu cetatenesc ce sunt, intr-o tara ca afara, ca eo vara nu dorm ! La lupulus intre craci, tu ai dreptul doar sa taci. Ia un Alupigus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sai mentionez lu Steliopula ca eo nu sunt om inteligent.

      Ștergere
    2. @Anonim17 august 2012, 09:31
      Se vede, nu mai e nevoie de precizari.

      Ștergere
    3. Pai ce ai vazut tu, egsact aia erea si ideea. Insa, faptul divers ramane asea cum o fo stabilit mai sus !

      Ștergere
  40. Strategia Monei Pivniceru de control a Justitiei ar rezulta din interceptari ale unor convorbiri in dosarul procurorilor Balan si Sampetru

    Surse judiciare spun ca exista interceptari in dosarul de coruptie al fostului procuror-membru CSM, George Balan, al unor convorbiri ale acestuia cu Mona Pivniceru, din care ar rezulta strategia de subordonare a Justitiei.

    Potrivit surselor noastre, din convorbiri ar rezulta ca Mona Pivniceru urma sa fie numita ministru al justitiei, functie din care ea sa-l propuna procuror general pe George Balan, iar pe Marcel Sampetru, supranumit "doctorul de dosare" in alte rechizitorii de coruptie, sef la DNA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne pupi in gaOZ pe toti, asta cu rasfoitul ziarelor. Te-n pula mea in parc si citeste-ti gazetele acolo, buey cufuritule, nu cu glas tare aciulea, in public !

      Ștergere
    2. Propaganda portocalie, in tot JEGUL ei de hazna urat mirositoare, a patruns prin "sursele si informatorii" din "dotare", "la purtator", din randurile razervistilor militari si pe acest blog. Constat ca vi se acorda multa atentie, aspect care da de gandit.

      Ștergere
    3. Portocaliu esti tu, la curul izmenelor ! Ia-n uita-te o tzara, cu coada ochiului in izmene , sa vezi daca nu am dreptate !

      Ștergere
  41. Buey, muream un rezervist prost. Nu ca acusica as fi mai destept, da', cel putin, am invatat si eo un termen de termen, de care n-am auzit in viata mea romantata, nici la cele mai inalte studii militare ! Auzi aciulea: "Casus belli", luat de la Doggy, de pe fila principala a sindicatului ! L-am gasit pe vichipedia ca cica ar insemna "Motiv de razboi, de cafteala" ! Asea ca care cati un casus belli, pe aici, buey. Steliopula, cumva tu ? Falus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macovei: Războiul civil, promis de Dogaru,
      aliatul USL, și Antonescu.
      ========================
      Liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, Mircea Dogaru, este cel care a promis ”războiul civil”, mărturie stând declarațiile recente ale acestuia, iar prin lipsa de reacție a premierului Victor Ponta și a președintelui interimar Crin Antonescu, în acest caz, cei doi oficiali devin ”părtași la instigarea la război civil a lui Dogaru”, a scris pe blogul personal, europarlamentarul PDL Monica Macovei.

      ”Declaraţiile recente ale lui Mircea Dogaru, liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, cu care Ponta a semnat Protocolul de desfiinţare a DNA, ANI şi a Curţii Constituţionale, sunt înfricoşătoare: nesupunere civilă, haos, violente stradale, în cazul în care Curtea Constituţională validează referendumul. Înseamnă asta război civil?” Îngijorarea creşte pentru că nici Ponta, nici Antonescu şi nici Constantin nu s-au dezis de afirmaţiile partenerului lor”, afirmă Macovei, după care amintește de declarație președintelui interimar Crin Antonescu, în care îl anunță pe președintele suspendat Traian Băsescu, cât și pe susținătorii acestuia, că nu vor scăpa de el.

      ”Mai mult, preşedintele interimar Antonescu a spus: ”, adaugă democrat-liberala.

      Monica Macovei se întreabă care este interesul USL de a muta războiul politic în stradă și nu înțelege de Ponta și Antonescu devin părțași la instigarea de război civil a lui Dogaru, ăn loc să se dezică de declarațiile acestuia.

      ”Ce interes are USL să coboare războiul de la nivel politic în stradă, în rândul populaţiei? La ce ajută „haosul” pe care îl anunţa Mircea Dogaru? De ce nu se dezice Ponta nici măcar acum, când Dogaru instiga la violente şi război civil, de acesta şi de propunerile lui de desfiinţare a Curţii Constituţionale? Ponta şi Antonescu devin părtaşi la instigarea la război civil a lui Dogaru”, conchide Macovei pe blogul personal.

      Pe 12 august, europarlamentarul PDL Monica Macovei declara la Realitatea TV că românii ar trebui să fie mândri că au între ei o persoană atât de influentă, ale cărei afirmații se regăsesc în declarațiile Comisiei Europene, ale lui Merkel și ale lui Barroso, deoarece au încredere în ea pentru că nu i-a mințit niciodată. Tot atunci, europarlamentul PDL a mai afirmat că se așteaptă la un ”război civil”, pentru că cei de la USL nu se vor lăsa.

      “Eu cred că urmează un război civil pentru că aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă ca să, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (…) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa”, a declarat în 12 august Monica Macovei.
      =========================
      Cine se aseamana, se aduna!
      Monica Macovei&Mircea Dogaru.
      Doi paranoici, doi descreierati!

      Ștergere
    2. Buey, sa dea dreaq ! Gata, ma cer afara din sindicat ! Aha, acuma am priceput de ce stau in fata blocului la mine vreo 3 tipi, cu biblia (vechiul testament) sub brat !

      Ștergere
  42. Buey, l-ati fugarit aseara pe Don Curdeleu in gara la Bartolomeu si nu mai stie nimenea nimic de el ! S-o fi mucificat de suparare ca l-ati flituit si-acu o dormi undeva prin gara Dolhasca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai bre las-o moarta ca dolhasca e la tine nu la mine.capisci??
      Tu stai acolo nu eu:):)

      Ștergere
  43. România scapă de recesiune.
    ===============
    Agenția Reuters informează că România a ieșit din recesiune în 2012, dar Cehia și Ungaria au economii în cădere liberă, consumatorii celor două state ajungând la criza din zona euro.
    ====================================
    România – în pragul stabilității
    După cum anunță date publicate astăzi, România a ieșit tehnic din recesiune, economia crescând cu 0,5% față de trimestru trecut și cu 1,2% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cifra mai mare decât era așteptată, a ridicat cursul leului, după căderea istorică de săptămâna trecută. Se pare că țara referendumului etern are creșterea economică invers proporționată cu actualul conflict intern, șeful misiunii Fondului Monetar Internațional în România, Erik Vrijer, declarând astăzi că țara noastră are un curs monetar aproape de echilibru și că după rezolvarea problemelor politice se va putea vorbi despre o apreciere a leului. Acesta a susținut că deficiențele economice ale țării, se datorează neliniștilor interne, zonei de criză a euro și secetei care a lovit vizibil agricultura țării.

    RăspundețiȘtergere
  44. Da, da ! Deja ma si vad dansand in pragul stabilitatii. Am stat un pic, de control, in pragul usii si parca ma simt mai stabil in dimineata asta. Si pe vasul de la cacastoare ma simt parca mai stabil ! Si eo nu stiam de ce !

    RăspundețiȘtergere
  45. Buey, pentru aia care abia va treziti, apoi va sculariti si n-aveti rabdare sa treceti prin toata suta asta de comenturi. E unul la 00:32 de te da pe spate. Eo cred ca-i RoBORTA Horvaci pozitiv supt acoperire ! Tare scenariul, sa dea dreacii-Doggy ! Are viziune buey, si nu e copiat de prin ziare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre aista-i vorba?
      Neacsu 17 august 2012, 00:32
      ---------------------------
      Mona Pivniceru a fost o cursa. Presa a cazut in ea, lumea asteapta o numire in functie care nu va veni, dar spera. Si uite asa lumea va sta linistita ca Mona Pivniceru aceasta Silvia Conti va pune mana pe justitie si va face curatenie. Vise. Mona pIvniceru nu ma intra in guvern daca nu vrea Basescu , asa cum Basarabia nu intra in granitele tarii daca nu vrea Putin. Inchideti subiectul. Nici Ponta nu o vrea, i-a fost impusa dar nu face nimic sa o numeasca, se face ca e legat de maini si de picioare, ca respecta legea, ca e impartial, elegant. ca respecta cerintele lui Barroso. A spus-o clar, de doua ori in ultimele doua zile, se pregateste de colaborare cu Basescu, nu a dorit niciodata si nici nu a facut nimic pentru schimbarea acestuia, i-a tras clapa lui Antonescu. Deci .. iavas iavas.

      Ștergere
    2. Da, da, despre aista-i vorba. As vrea sa scriu si eu asea frumos, da n-am carandasul omului, si nici atata cultura: Mona Pivniceru-Silvia Conti, Basarabia-Putin, Barossu-clapa lu' Antonescu, iavas-iavas, etceterea.

      Ștergere
  46. Buey, da nu mai cauta nimeni un "Casus belli" pe aici ?

    RăspundețiȘtergere
  47. Buey, CEZAR cel ARMYASAR a lovit, la 23:11, cu cate un ALUPIGUS in toti cei care sunt impotriva lui TRAIAN BASESCU, dupa care a sters-o nemteste ! Hot maimuca. Palincarosul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai „buey”, zici ca ai chef de un casus belli? Pai daca mai imi furi identitatea ..vezi tu cum belesti cariciul!..te-n gua sa te tut!Palincarosul- suge-mi-ai osul!

      Ștergere
  48. Buey, cititi, care aveti rabdare si mai stiti, plangerea penala impotriva cetateanului Basescu Traian, postata pe foaia principala a SCMD ! Buey, daca e asea, nea Ceasca o fo mic copil pe langa Kior !

    RăspundețiȘtergere
  49. ROMANIA: tara haosului total, degringolada generala ! Toata lumea urmareste pe toata lumea, ori prin filaj, ori la telefoane, ori penal, ori in mod direct, de genul "Te-am vazut" ! De la suspendarea Kiorului, scandalurile se tin lant, ziua si scandalul. Toti ticluiesc, impotriva tuturor, fel de fel de scenarii de razbunare, de rasturnare, de alungare, de condamnare, de ungere cu cacat. Toate posturile de stiri se asmutesc unul impotriva altuia sau cate 3-4 impotriva tuturor ! Fiecare analist-curist detine adevarul si probele supreme : ba liste, ba poze, ba filmulete, ba convorbiri telefonice, ba biletele, ba pe pizda ma-si. E clar, Romania nu-i o tara ca afara, ca de altfel m-as plictisi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, brava ticluire!
      Sa mai scriitoricesti si altele!

      Ștergere
  50. Buey, da voi chiar toti ati sters-o la "tara"? Sa inteleg ca pana luni clantanesc de unul singur pe aciulea, ca proasta-n targ ? Poate se trezeste, totusi, pretinu' Don Curdeleu din mucificare si o pun de-un "Casus belli" cu el !

    RăspundețiȘtergere
  51. Buey, pe banii cui se plimba procuristii denea prin satilii si comunilii patriei mele, cu biblia in portbagaj ? Buey, pe banii cui fileaza securitatea lu' base toate colturile de strada, prin boscheti si prin canalurile capitalei mele scumpe ? Buey, pe banii cui s-a facut un caca-maca de referendum, care nu foloseste nimanui, in loc ca acele meleoane da heuroi sa fie bagate...sa zicem la agricultura, pentru masuri de combatere a secetei ? Buey, in timp ce un rapanos de locotenent sau de adjutant sef spera macar la o parte din banii pe echipament, ca sa poata merge cateva zile la mare, cacatii astia cheltuiesc cu nemiluita ! Armata merge la munca cu otobuze RD din 1958, care scot un fum dupa ele de zici ca-s buldozere grele pe senile, iar cacatii astia au uitat de popor ! Pe ei ii fute grija plagiatului, a listelor, a eratelor, a modului cum s-a votat la Delenii din Vale si la Valenii din Deal, etc. Uitati-va la tv ce moace de imbuibati umflati au procurorii aia trimisi si pe BANII MEI, sa-i ia la intrebari pe nea Gavrila si pe tata Leusteanca ! Nu inteleg de ce comunitatea din satul ala nu pune mana pe pari si sa-i ia la intrebari ! Suntem prosti gramada ! Ori ne spargem capetele la nu stiu care sfinte moaste, pentru a pupa o carpa zabalita, ori ne luam la bataie pentru nush ce apa sfintita, ori mergem in genunchi ca sectantii lu tutankamon, ori dam cu subsemnatul, in masa, la biserica, cu mana pe biblie...da' de trezit tot nu ne trezim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, pe banii mei, ai lu matale, ai lu noi toti.
      Eu stiti ce zic?? Ia sa facem taraboi, sa le reduca bugetu cu 50% si foarte, foarte important, deoarece se dovedeste ca sunt prea multi (ca d'aia are cine sa se ocupe de toate prostiile din tara asta, mai putin de ce ar trebui), sa fie si redusi numericeste cu 50%! Atunci sa vezi legalitate! Sa vezi cum si-ar vedea strict si numai legal de atributiunile de serviciu! Eheee... frica pazeste via! Cine nu si-ar pazi functia, salariul, painea?

      Ștergere
    2. Da, da... du-te intr-o unitate militara oriunde intara si ai sa gasesti ca, de exemplu, un cadru militar, e si sef de compartiment, si responsabil cu protectia muncii, si seful pompierilor, si ala cu primele cercetari, si sef de depozit in acelasi timp ! Culmea e ca le face pe toate ! Bine sau mai putin bine, in caz de ceva da cu subsemnatul ! Pe deasupra mai e si responsabilul cu educatia fizica din unitate, iar la trageri e, de fiecare data, seful pazei !!! Iar cacatii astia de procurori, in loc sa alerge dupa banditi si mafioti, isi masoara muskii cu tzatza Leusteanca din Dilga Deal !

      Ștergere
  52. Muei,s-a ascuns fiecare pe unde a apucat,ca cica vin porcurorii sa ne cate de bulina si semnatura.Mare mizerie.
    Trebuieste dat cu mopul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NO, sunt p'aicea, dar mor de frica procororilor!
      Daca vin astia si pe blogurili astea?
      N-ai vazutara ce de masini au?

      Ștergere
    2. Vin procurorii sa ne beleasca pulilii ! Stai, ca au inceput sa se trezeasca si oamenii de la tara ! Mana pe furci, buey si dupa ei, cu popa in frunte, in gura mamii lor de imbuibati !

      Ștergere
  53. Buey, retineti ce va spun eu acusica. Rezerva armatei s-a spart in bucati, spiritul ala camaraderesc, normal si firesc, intre pensionari s-a evaporat de mult. Te doare capul ce grupari de idei si crezuri politice diferite s-au format din oamenii care, o viata intreaga, au mancat din aceeasi strachina sau din aceeasi gamela ! Unii, care au iesit cu pensii mai mici ca nu au avut solde de merit si indemnizatii de comanda, ii fut in gura pe ceilalti care au avut, chiar daca au fost colegi de banca in liceu sau scoala ! Altii, care au iesit inainte de 2001, dar acum au pensii aproape dublate pe contributivitate, ii fut in jbantz pe cei care au ramas cu ele taiate ! Altii, care au zburat o viata intreaga, ii fut in gura pe aia care au frecat-o cu cifrul, dar au aceeasi grupa de munca ! Altii ii fut in limba pe aia din unitatile desfiintate, care s-au ales si cu pensii la 37-40 de ani, si cu ordonanta de mii de euro, la care ceilalti, din perioada preNATO, n-au visat ! Altii, iesiti in ultima perioada, ii fut in gura pe toti: si pe aia carora li s-a marit, si pe aia care au iesit cu ordonanta si au beneficiat de ajutoare ! Ba, mai mult, s-a ajuns pana intr-acolo incat, un subofiter sa-l futa in gura, cu tot cu pensia lui, pe un ofiter care, chiar daca nu a avut un grad prea mare, a fost totusi un sef de unitate. Pot sa va dau exemple cu carul, chiar si din randul instelatilor : de exemplu, un instelat care si-a mancat viata pe Transfagarasan si, o buna parte pe Canal, cu functii de inginer sef si loctiitor al comandantului de mare unitate, iesit cu o pensie de cacat, chiar daca a castigat considerabil la pensie pe legea noua, tot il fute in gura pe instelatul oportunist din birourile capitalei, care are pensia dubla ca a lui, basca ca a luat si 1 miliar juma de lei cu ordonanta, chiar daca unitatea nu s-a restructurat sau desfiintat. Mai sunt exemple care ne unesc puternic in spiritul asta de corp, de am ajuns sa ne rupem unul altuia beregatile ! Ca de exemplu, ala care are pensia sub pragul care-i permite s-o cumuleze cu salariul la bugetari, ia zilnic puli in gura de la fostul sau coleg de arme si de suferinta, care are pensia doar cu 2 lei mai mare decat pragul admis si a fost dat afara de la bugetari ! Aici ne-au adus guvernele si basescu in special ! Aaaa...era sa uit, mai e si gruparea lu' Dogaru, care-i fute in gura pe toti, indiferent ca le au marite sau blegite ! Sange sa sara !

    RăspundețiȘtergere
  54. Si atunci, de ce se mai mira cate unul, ca ne-o tragem toti in cor unul altuia pe aici ? E normal si in trend. Totusi, un lucru nu inteleg: cum este posibil ca Don Curdeleu sa si-o traga singur, de cateva ori pe zi, fara sa sufere ?

    RăspundețiȘtergere
  55. Acuma ne da ministerul legitimatii ! Am stat douajde ani fara legitimatie, nici de livret nu mai stiu daca-l mai am sau daca nu mi l-au colorat nepotii cu carioca, iar acu ne fac un favor de moare iapa ! Ma fut in ea legitimatie ! Asistenta medicala gratuita am, medicamente la discretie am, onoare nepatata de cacatii astia de politicieni am, jde mii de colegi colonei facuti de oprea cu duiumul am, pensie indexata in ritm cu rahatul ala de inflatie am, sindicat care ma reprezinta am, atunci numa legitimatia imi lipsea ! Alte milioane cheltuite anapoda, in loc sa se cumpere 2 autobuze pentru amaratii aia de la depozitul din varful muntelui, care fac zilnic cate 15-25 de km de naveta !

    RăspundețiȘtergere
  56. Practic nu mai stiam pe ce sa irosim niste bani: carton, hartie, tonere, registre de evidenta, tus pentru inregistrare, curent electric, plus timp futut aiurea prin cemejeuri si sarcini peste rand pentru un nefericit care va trebui sa le tina evidenta, care oricum mai are inca vreo jde sarcini prin cumul, neplatite ! Ma fut in ea legitimatie, daca vreau sa arat cuiva ce scula de bascula am fost eu, ii arat cuponul de pensie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asa nu ma prea mai dau in vant dupa statutul meu ! O juma de viata am invatat cum sa ma bat cu nemernicii de capitalisti cotropitori, o jumatate de viata am schimbat macazul si am invatat cum sa le-o dam la gioale astora din est, iar acum am ajuns ciuca batailor de joc a unor cacati din politica asta de 2 bani, care nu au facut nici armata, dar au grade mai mari decat mine !

      Ștergere
    2. Bai „muei” gura sparta, te bati singur in lipsa de combatanti?
      Adicatelea, tu centrezi, tu dai cu ca pula poarta?
      Nici barem natangul de curdeleu nu mai riposteaza?
      Ce sa mai zicem de maimuca!S-a hatzanat p-aicea si a prins o banana babana pe care o tot linge si-o freaca, da de s-o face tzukini.

      Ștergere
  57. Da buey, asea am ajuns, sa mi-o trag de unul singur ! Astia au plecat cu totii, ori la concertul lu ledi caca, ori pe la tara la cules rosii, ori prin gara la bartolomeu sa se mucifice ! Bine ca a lasat administratorul blogul in priza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astai soarta noastra, baaaaaaaaaaa, a intelectua...inteledcti...a desteptilor din armata, futui in cioc pe toti.

      Ștergere
  58. Buey, e unul pe pagina SCMD care sigur si-o fura de la procurori zilele astea ! Curajos barbat, nu gluma ! Se da de-a dreptul si direct la gatzii lu' Hoze Mandravel Barosu, Engi Merchel, Hitler, Stalin si altii ! Da omul pe goarna la greu: diktate de la Viena, Ribentrop-Ripstop-Molotov-Fresco-Camgarn, Cadrilater, Cracovia...ce mai, praf ii face pe derbedeii astia europeni ! Cica nemtii sa nu uite ca au luat-o de doua ori la moaca, iar daca punem si caftul de la Marasesti, cand i-au ciomagit ai nostri in izmene, pe nemancatelea si nefututelea, ar fi cam 3 ! Si, cica daca ne nerveaza ar mai merge de-o cafteala ! Cititi si voi, eu asea am inteles de acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: in opinia mea de analist sifilitic, daca nemtii se intorc cu curul spre est si scapa o basina comuna, toti romanii (mai putin bozgorii din HARCOV)fac soc anafilactic, instant.

      Ștergere
    2. Bai, nu fac astia soc anafilactic, bre, ca sunt obisnuiti sa bea tabletele cu palinca, sa le spele matele.Manca-i-ar focul Gheenei sa-i manance vesnic, pururi,etern,totdeauna.

      Ștergere
  59. Bai „buey-muey” in gura sa mi-o iei!
    Ziceai ca vrei ceva de ..belit,cas belit, casus belitus, dreak mai stie ce scoteai pe flit.De-mi maimutaresti numele in continuare, te belesc cm cu cm pana iti ies ochii din orbite si te fut in dinte.Palincarosul- suge-mi-ai osul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea buey, unde pulilii lu Don Curdeleu si falusul lu Cezar maimuca ai fo pana acum ? Vezi ca ragai numa aburi de 58 de grade, buey ! Topesti blogul buey, nu mai sufla in ecran !

      Ștergere
  60. La ora 19, pe Digi sport 1 e meciul CS SEVERIN- U CLUJ. Cine e din Severin merge la stadion, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  61. Probleme grave la Hidroelectica, Transelectrica, Transgaz si alte transuri de astea, care afecteaza in mod direct buzunarul omului de rand, iar pe imbuibatii astia de procurori ii fute grija cum a votat tzatza Leusteanca din Dilga ? Pai daca un cacat de sofer de la Hidroelectrica ia 9.900 de lei salariu/luna, un general, comandant de brigada de lupta, cocosat de pregatire si instruire, cat ar trebui sa aiba salariul, in tara asta normal de anormala ? Da' un doctor de ala care te taie, te scobeste, te coase, te da cu sprei si te trimite inapoi acasa pe picioare ? De ce pula mea este posibil ca un sofer sa aiba 100 de milioane pe luna ? Buey, deneaul, cecereul, cesemeul, uteceul, anafeul, curtea de conturi, anticoruptia, lupta impotriva infractionalitatii, avocatul popoului, ministerul cu juristi, parchetul, jilava, aiudul, clanul butoane, voi ce pula mea paziti, buey ! Umblati dupa liste ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, pentru ca tabloul sa fie complet, ne mai trebuie si un scandal monstru la biserica, ceva de genul unei paranghelii cu futaiuri la curul gol intre popi, si-am pus-o de nambar oan in europa ! Da sa nu zic de doua ori, ca numa ce vezi pe sticla vreo nebuneala de asta bisericeasca, de chestia cu suspendarea, listele, procurorii, referendumul care e-nu e, vor fi mici glumitze de copii !

      Ștergere
  62. Gata buey, pe ziua de azi m-am epuizat ! Mai molfaiti si voi, ca eu m-am constipat aici in scaun ! Iar palincarosu sa-mi dezmierde osu, iar lu Curdeleu i-o trag in birbeu, iara Cezar maimuca sa-mi mangaie nuca. Iara nea Lupus proteza, sigur o va lua in freza ! Pa si de la cap.

    RăspundețiȘtergere
  63. Buey, stai ca nu ma pot abtine si tre sa revin, ca ma mananca al dreaq ! Auzi, basescu face baie de secuime ! Adica s-a dus la bozgori si le-a spus ce destepti e ei si ce prosti e romanii astia ! Asta asea, pe fata, nu ca prostanacul de geoana, care s-a dus sa faca baie la Sorin Vantu si a fost presedinte ales doar o noapte ! Da ce noapte, cat 1001 de nopti la un loc ! Asta, mai smeker, intai s-a facut presedinte, dupa care s-a dus sa faca baie ! Cred ca bozgorii de acolo sunt singurii care il mai inghit, ca oricum nu stiu o boaba romaneste si-i doare in curul ala rosu de la paprika de guvernul Romaniei. Guvernul lor e la Budapesta ! Na, mai leaga-te de bozgori daca poti. Zau ca-s prost de-o dau prin garduri !

    RăspundețiȘtergere
  64. Buey cracanatilor, ar trebui sa-mi dati o bere pe ziua de azi, ca v-am tinut blogul cald de dimineata si pana seara ! V-am dat de toate, si comenturi, si editoriale, si injuraturi, si versuri de toate culorile si calibrilii ! V-am dus si-n UE si-n MUE, si prin Pivniceru si la ministeru', si la sindicat, ca-i de cacat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem a multumi mult si frumos!
      Te asteptam cu interes si placere, sa mai dai pe aici ,mos carici!

      Ștergere
  65. Cine bate seara la portitia mea??
    Cine bate seara la portita mea?
    Eu sunt drag ..votac , nu te speria !!
    Eu sunt ....Porcuratura ..ta!! Sniper one !

    RăspundețiȘtergere
  66. Spania (canal OFICIAL) 800.000 de romani au rezidenta in Spania si deci trebuie scosi de pe listele permanente !! Wauu !! dintr-un foc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintr-un foc ce ?

      Ștergere
    2. Umblam dupa babe moarte si cai verzi ! Ce e greu de inteles ca referendumul n-a trecut din cauza celor din tara care n-au iesit masiv la vot ! Degeaba s-a spart in figuri muntenia si o parte din banat, daca cei din transilvania s-au luat dupa bozgori si n-au iesit la vot ! Ei, in loc sa asculte de indemnurile celor de la Bucuresti, ei au ascultat de governul de la budapesta ! De cei din moldova extrema, nu mai amintesc, ca erau mucificati ca de obicei ! Aici s-a pierdut batalia, nu pe aiurea in lume.

      Ștergere
  67. Ca sa dormi linistit buey snapere oan, zice la ei ca ti-ai pierdut CI si nu mai sti cum te cheama egsact ! Si scapi ! Iar daca mai si scuipi o tzara cand vorbesti cu ei, sigur te lasa in pace ! Nu uita sa misti capul brusc, spre stanga din 5 in 5 secunde !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Pishta, pare rau la mine, da n-am perdut CI-ul ci IQ-ul!

      Ștergere
    2. Aha , asa am sa fac ! Da daca-i scup in ochi ce-o sa zica la mine!!

      Ștergere
    3. Asta verde ii Falus REPTILIAN ! Feriti!! Sniper one!

      Ștergere
    4. Cezarila, unde-ai fo maimuco. ca mi-am perdut inspiratia de cat am putut sa vb de unul singur, mai toata ziua ! Pe Don Curdeleu unde l-ai pierdut musiu, sau inca nu s-a demucificat !

      Ștergere
  68. Bey boulene 800.000 Dintr-un foc care vor fi scosiu de pe liste !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Egxatraordinar ! Si noi cand mai aflam care e rezultatul referendumului ? Cand o sa stim daca avem sau nu un presedinte sau doi ? Pai, pana scot astia 800 de mii de pe liste, dureaza 2 ani si 3 luni ! Noroc ca mi-ai deschis ochii, acu pot sta linistit ! Tare stirea, e pe surse, ce pula mea ! A, sa nu uit: daca ma manca cumva in cur sa ma iua de tine ca m-ai intitulat boulene, si nu bou de-adevaratelea, te-ai cacat la semnalul de trecere la calea ferata, fara bariere ! Da', nu raspund decat brendurilor adevarate, ca de ex: un DonCurdeleu, un palincarosu, un maimuca cezaruca si chiar unui lupus intre craci !

      Ștergere
  69. Sara bună la băitani! Bei neamule ce dor îmi fuse azi de voi, dar avusei treabă la greu. Bei ce mă doare capu de-atîta treburi...Văz c-aţ fost cuminţ mai puţin Moş Stelică proteză/clănţănilă -tu-i-aş un cap în freză fără milă.

    RăspundețiȘtergere
  70. Buey, niciun coment, nimic, nicio clantzaneala, ceva acolo, vreun apdeit, vreo injureala de care sa ma leg...

    RăspundețiȘtergere


  71. Ministrul finlandez de Externe, Erkki Tuomioja, susţine, într-un interviu amplu acordat publicaţiei britanice Daily Telegraph, că ţara sa a adoptat un plan operaţional pentru a părăsi zona euro, „pentru orice eventualitate”.

    Social-democratul Tuomioja, care este ministru de anul trecut, dar a mai ocupat această funcţie între anii 2000 – 2007, militează, explicit, pentru renunţarea la euro: „Renunţarea la euro nu înseamnă sfârşitul Uniunii Europene. Dimpotrivă, ar putea face ca Uniunea să funcţioneze mai bine. (...) (Altfel) Fie Sudul, fie Nordul (UE – n.r.) se vor separa, întrucât constrângerile monedei unice provoacă suferinţa a milioane de oameni şi distruge viitorul Europei”.

    Oficialul insistă: „Este o catastrofă totală. Vom rămâne fără bani cuntinuând pe drumul pe care mergem. Dar nicio ţară din Uniune nu vrea să îşi asume responsabilitatea de a fi prima care renunţă la euro”. Tuomioja adaugă că nici în ţara sa renunţarea la euro nu a devenit politică de stat, dar e „doar o chestiune de timp”.

    Finlanda are un rating de ţară maxim – AAA.

    http://www.jurnalul.ro/externe/finlanda-lobby-renuntare-euro-621335.htm

    RăspundețiȘtergere
  72. Buey, dar ramaseram singuri p'aciulea, stapinul nu-i acasa? Cezare, maimuco pe unde te pitisi? Hai iesi afara ca-ti dau o banana. Stii tu...de aia mare, groasa, la radacina vinjoasa, bortelita-n capatzina, asa lunga cam de-o mina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stapanul o fo la meci buey, ca a jucat Severinu cu uCluju

      Ștergere
  73. Poate ai o sara prin Ude Mereu ! Servest-o!

    RăspundețiȘtergere
  74. Buey, ca m-am trezit din nou, sa-mi explice si mie cineva, ca eo de prost ce sunt nu reusesc sa deslusesc enigma, cum e posibil ca salariul mediu la Hidroelectrica asta sa fie de 1643 de ieuro X aprox 4,5 lei/ieuro = aprox 7400 de lei pe luna ? Adica fro 74 de meleoane pe o luna ? Ce produce Hidroelectrica asta ? Produce curent, adica apa curge fara sa o-mpinga nimenea (uau ce destept sunt), invarte o morisca, pe care au construit-o muncitorii pe timpul comunismului, care se afla intr-un baraj construit tot de muncitorii aia. Morisca aia invarte un cacat care produce curent, pe care-l preia alt smecher, ca sa-l transporte, adica Transelectrica. Deci, hidroelectrica asta nu cumpara motorina sau pacura, nu are cheltuieli cu transportul de carbune, nu cheltuieste pe nimic ! Se uita cum curge apa pe morisca care produce curent. Buey, de unde pula mea atatia bani la astia ? Nu cumva din facturile mele si ale tale, care-s umflate ca sa aiba astia ieuroi ? Ce pula mea de tara e aici ? Buey, daca astia ar construi avioane ef 17, care s-ar vinde la duzina in toata lumea, ca dacia lodgi, as mai intelege, poate ! Da astia nu fac absolut nimicuta frate ! Imping aerul cu peptul pe holuri si se roaga sa curga apa ca sa invarta morisca ! Buey, ori is prost, ori m-am sclerozat, ori amandoua ! Am mai mancat o data cacat pe tema asta, la 18:35, insa mai citesc cate o stire noua si nu-mi vine sa cred. Chiar totul este un cacat generalizat in tara asta si nimeni nu mai poate stapani haosul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, pai de unde sa aiba kioru si ailalti parandarat, daca nu de la noi pulimea? Nu vazusi ce "suveica" ie cu firmele de chipurile livreaza corent? Auzi s-aduci Hidroelectrica in faliment. Asta-i baaa! Romanii e prosti! Stau ca boii si asteapta sa fie regulati in kur de toti golanii si derbedeii.

      Ștergere
    2. Boss, ai dreptate, multa dreptate!
      Suntem un neam de prostovani, care inghit orice si mult!

      Ștergere
    3. Deci pute tare, nu ? Inca o data intreb, ce tara de cacat suntem ? Cica nu-i frumos sa te futa grija de viata altuia, da asta parca sare pana si din tiparele noastre romanesti !

      Ștergere
    4. Aista ar fi treaba de procorori,
      dar procororii au treaba. Se lupta cu taranii!

      Ștergere
  75. Incepand cu anul asta de invatamant, in manualele de limba se va introduce o noua opera literara, care va fi obligatorie si pentru BAC, si pentru admitere la filologie:

    "Iama pe uliţă”, de Parchetul General

    În Urnele Mari n-au asfaltat încă, da'€™ uite că parchetează. Umblă procurorii din curte-n curte.
    - Ai votat la referendum, cetăţeană?
    - Am votat, domnu judecător! De mai multe ori am votat, ca să fiu sigură.
    - Cu cine-ai votat?
    - Cu domnu Iliescu!
    - Ai votat la referendum, cetăţene?
    - Nu!
    - Cum nu, când scrie "votat” pe buletin?
    - E greşit. Sunt nevotat, domnule procuror, vă spun sincer!
    - Şi-atunci ce-ai căutat în circumscripţie, pe data de 29 iulie anul curent, când te-au surprins camerele de supraveghere?
    - M-am dus să mă fotografiez cu comisia, ca să mă pun pe feisbuc.
    - Tataie, ai matale facebook?
    - N-am momentan, da-mi fac în spatele şurii.
    - Cetăţeană, juri pe Biblie că ai votat conform Legii pentru organizarea şi desfăşurarea Referendumului numărul 3 din 2000, cu modificările şi completările ulterioare?
    - Mă jur, da'€™ asta nu-i Sfântă Scriptură, e doar copertele. În asta-şi ţine patronu de la prăvălie listele cu datornici.
    - Alo, cetăţeană, unde fugi de organul statului?
    - La piscină, mamaie! Mă grăbesc să-mi adun raţele, că dacă se întunericeşte mi le fură.
    - Ţi-ai exercitat dreptul de vot la referendum?
    - Cine să mai ştie? La etatea mea în vârstă, nu le mai ţiu minte pe toate.
    - Ia, uită-te cu atenţie! Sunt semnăturile lu'€™ matale aici, pe listă?
    - O fi, nu zic nu.
    - Toate?!
    - Câtuşidecât.
    - Cetăţene, dumneata figurezi pe liste ca decedat.
    - ?
    - Adică mort.
    - Ca toată lumea, să trăiţi! Mort de foame.


    De Lelia Munteanu, senior editor al ziarului Gândul
    si postat de palincarosu sa-mi pozeze osu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, ala PULInacarosu e matol. N-ai vazut ca se topeau literele cind posta el?

      Ștergere
    2. Da buey, daca in expiratie avea vreo 50 de grade pure de alcool, de se topea si ecranul netului, itzi dai seama ce avea in instalatie ! CEZAR maimucles, pretin cu Don Curdeleu, din gara Bartolomeu.

      Ștergere
    3. Maaa, Curdeleu s-a-mbatat, a adormit in trin si de la Bortolomeu saracu, a ajuns la mama dracu. La Dolhasca lui Arsinel, mingiia-ne-ar caisele nitel.

      Ștergere
    4. Pai l-ati sictirit aseara si se supara ! Am zis eo de dimineata ca asta a ajuns pe la Dolhasca.

      Ștergere
  76. Salariul mediu pe angajat în Hidroelectrica este de 1.643 euro, iar salariaţii companiei beneficiază de 70 de tipuri de indemnizații, prime jubiliare și alte beneficii, care acoperă 59% din totalul veniturilor, fiind o situație “atipică”, potrivit administratorului judiciar al Hidroelectrica, Euro Insol, citat de Mediafax

    “Contractul colectiv de muncă în Hidroelectrica, încheiat în 2005 și care expiră în 2014, are multe anomalii, este împovărător pentru indicatorii financiari ai companiei și încurajează nemunca”, a declarat într-o conferință de presă Remus Borza, șeful Euro Insol, administratorul judicar al Hidroelectrica.

    Euro Insol a publicat vineri raportul privind cauzele care au dus la intrarea în insolvență a companiei de stat, cel mai mare producător de energie din România. Conform raportului, Hidroelectrica a intrat în insolvență din cauza vânzărilor de energie către “băieții deștepți”", managementului deficitar, investițiilor neperformante și secetei prelungite, dar și a altor factori, precum costurile cu apa uzinată, contractul colectiv de muncă și achiziția de energie de la terți.

    Potrivit raportului, ponderea salariului de bază pentru timpul efectiv lucrat este de 41% din totalul veniturilor pe sariat, iar diferența de 59% este reprezentată de sporuri și indemnizații.

    “Este atipic, n-am mai auzit nicăieri în lumea asta. Mai mult de jumătate dăm pe altceva decât pe muncă”, a afirmat Borza. El a adăugat că salariații companiei de stat, intrată în insolvență în luna iunie a anului curent, beneficiază de 70 de beneficii, prime jubiliare, indemnizații, a căror ponderea este mai mare cu 300% față de salariul de bază.

    “Câteva exemple: 30 milioane lei primă de vacanță, 21 milioane lei deplăsări ale personalului din și de la serviciu, inclusiv pentru deplasări în interes personal cu familia, 13 milioane lei diurne pentru delegații, 18 milioane lei sporuri de fidelitate și prime jubiliare, 31 milioane lei prime de vechime”, a continuat Borza.

    Alte sporuri acordate salariaților Hidroelectrica sunt pentru decesul socrilor, bunicilor sau nepoților, pentru formare profesională, zilele libere plătite pntru studii, ore suplimentare plătite cu 200% din salariul de bază sau pentru fidelitatea “neîntreruptă” față de companie.

    El a precizat că, potrivit contractului colectiv de muncă, un salariat disponibilizat beneficiază de 48 salarii compensatorii, în timp ce o persoană care iese la pensie primește echivalentul a 12 salarii. “Un şofer de la Hidroelectrica are un salariu brut în luna iunie 2012 de 9.900 lei”, a spus Borza.

    Salariile de încadrare a șoferilor în Hidroelectrica pornesc de la 2.700 de lei. Cheltuielile cu personalul Hidroelectrica bugetate pentru acest an se ridică la 461,5 milioane lei, cu 20 milioane lei mai mult față de anul 2011, potrivit raportului elaborat de Euro Insol.

    RăspundețiȘtergere
  77. Buey strapezitule, da pana acum ce dracu am dezbatut noi aciulea ? Te-ai trezitulea si tu ? Vrei s-o mai luam o data la molfait ? M-am saturat dreaq de Hidroelectrica asta ! Zat. CEZAR doua coaie sub o pula cu ochi.

    RăspundețiȘtergere
  78. Buey, da voi ati vazut ca stapanul nu s-a bagat deloc in seama azi pe aici ? Ne-a lasat in pula lu CEZAR cu 2 coi, sa ne facem de cap !

    RăspundețiȘtergere
  79. Buey copii da ce credeti ca aici e ca la PulanoX ori Lupus, sa plece proprietarul in contzed si sa-l lase sef pe Mos Alecu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da cati de CEZAR sunteti bre. Ca eo il recunosc cu-adevaratelea numa pe ala de pe statuie, care zilnic ia o muie. Don Curdeleu de la Dolhasca.

      Ștergere
    2. Buey, familia noastra e mare, si-n venele ei curge singe de la maritul rege al junglei din Congo- King Kongo si pina la dinastia Capuletzilor. Ehe...ce stii tu?

      Ștergere
    3. Du-te buey de te-mpusca, asea cum ti-a zis si Curdeleu !

      Ștergere
    4. Baa, vrei sa-ti arat arborele ginecologic?

      Ștergere
  80. Buey, domnul care m-a intitulat "Mos carici", de ce vorbesti urat despre mine ? N-ai gasit si tu ceva mai condescendent, care sa-mi puna sangele in miscare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey lasati-l pe Mosu in pace ca acu viseaza si el saracu...
      Baaa, dar unde-i Tigru negru de Urziceni?

      Ștergere
    2. E pe Armya, cu er hash pozitiv RoBORTA Curului

      Ștergere
    3. Cica il nominalizeaza maimuca senior editor in locul lu Robertino dela Deva

      Ștergere
  81. Moleseala totala pe toate blogurile. Pana si de mine m-am plictisit. Snaipar oan.

    RăspundețiȘtergere
  82. REVOLUTIA ISLANDEZA
    În Islanda, tara in care guvernul a fost demis in totalitate , marile bănci au fost naţionalizate, s-a decis să nu se plătească datoria creata în Marea Britanie şi Olanda, din cauza politicii lor financiare rău intentionate şi s-a creat un grup popular pentru a rescrie constituţia. Şi toate acestea paşnic.
    O revoluţie împotriva puterii care ne-a adus la criza actuală. De ce aceste fapte nu au devenit cunoscute de doi ani: Ce se întâmplă dacă alţi cetăţeni UE vor lua exemplu? Iata pe scurt, istoria evenimentelor:
    - 2008. Se nationalizeaza cea mai mare banca din tara. Se prăbuşeşte moneda, bursa isi suspenda activitatea. Ţara este în stare de faliment.
    - 2009. Protestele populare din fata parlamentului fac sa fie convocate alegeri anticipate si provoava demisia primului-ministru şi a membrilor guvernului in bloc.
    - Continuă situaţia economica nefavorabila. Printr-o lege se propune rambursarea datoriei catre GB şi Olanda avand de plată suma de 3.500 de milioane de euro, o sumă pe care toate familiile islandeze sa le plateasca lunar pentru următorii 15 ani la 5,5% interese.
    - 2010. Oamenii ajung să iasa în stradă şi cer ca aceasta lege sa fie supusa referendumului. În ianuarie 2010, preşedintele refuză să o ratifice şi anunţa că se va consulta poporul. La referendumul, organizat în luna martie 93% din voturi au fost impotriva acestei legi.
    - Pentru toate acestea, guvernul incepe o anchetă pentru a rezolva responsabilităţile legale ale crizei. Începe arestarea mai multor bancheri seniori şi directori. Interpolul emite un ordin, şi toti bancherii implicati, pleaca din ţară.
    - În acest context de criză, se alege o adunare pentru a elabora o nouă constituţie care să includă lecţiile învăţate în urma crizei şi pentru a înlocui pe cea curenta, o copie a constituţiei daneze.
    - Pentru a face acest lucru, se merge direct la poporul suveran.Se aleg 25 cetăţeni fără afiliere politică , din 522 care si-au depus candidaturile, pentru care era necesar sa fie majori şi sa aiba sprijinul a 30 de persoane. Adunarea constituţională începe activitatea în februarie 2011 prezinta un proiect de constituţie bazată pe recomandările poporului din diverse reuniuni din întreaga ţară.
    Noua constitutie trebuie să fie aprobata de către actualul Parlament şi de cel care se va forma după alegerile legislative. Aceasta este scurtă istorie a Revoluţiei Islanda:
    - demisia guvernului în bloc,
    - naţionalizarea băncilor,
    - un referendum pentru a permite oamenilor să decidă cu privire la deciziile economice,
    - închisoare pentru cei responsabili pentru criza şi rescrierea constituţiei de către cetăţeni.
    S-a menţionat acest lucru în mass-media europeană? S-a comentat cu privire la acest lucru in talksourile politice? S-au văzut imaginile de la evenimentele la televizor? Bineînţeles că nu.
    Oamenii islandezi au fost în măsură să dea o lecţie pentru toată Europa, să se impotriveasca intregului sistem şi sa ofere o lecţie de democraţie intregii lumi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. capulepulo vi cu chestii vechi rasuflate si neconfirmate(din 2005 cel putin)
      dak ai ajuns sa pui botu la toate tampeniile de pe net,glontzul e prea pretios pt tine.Spanzura-te ca esti degeaba tristule!!
      Ce pula mea ai si gasit tu comunismu' in Islanda....tristuleeee!!

      Ștergere
    2. Vrem si noi! Vrem si noi!

      Ștergere
    3. Uopa, a venit Don Curdeleu de la Bartolomeu

      Ștergere
    4. Uite baa c-aparu Curleon aurolacu!!! Cine zise c-ajunse la dracu?

      Ștergere
    5. Buey Cudeleule, tristule ia de colea! Ai si un documentar in acest sens de pe CNN...

      Ștergere
    6. http://www.ziuaonline.ro/societate/scurta-istorie-revolutiei-tacute-din-islanda-video.html

      Ștergere
    7. Pai tu cu cacatul ala de ZIUA umbli frate...baremi taci, la pulano10 intre craci

      Ștergere
    8. Ba ia de colea de la Adevarul tau:

      "Premieră: Prim-ministrul islandez este judecat pentru cum a gestionat criza

      Haarde era şef al guvernului în 2008-2009, când cele mai mari bănci islandeze au dat faliment şi mulţi islandezi şi-au pierdut apoi casele şi locurile de muncă.

      Fostul premier al Islandei, Geir Haarde, este adus în faţa unui tribunal special pentru a fi judecat pentru cum a gestionat criza. Haarde este acuzat de neglijenţă pe perioada cât a fost premier, relatează BBC. După 2008, Islanda a fost lovită dur de criză. Cele mai mari trei bănci ale ţării au dat faliment. Prăbuşirea uneia dintre ele - Icesave, în care îşi ţineau economiile mii de britanici şi olandezi, a declanşat o dispută privind compensarea clienţilor străini. Problema nu a fost rezolvată nici până în ziua de azi.

      Geir Haarde (60 de ani), şef al Partidului Independenţei, se afla în fruntea guvernului în acea perioadă. El este acuzat că a procedat neglijent pentru că nu s-a asigurat că există garanţii bancare.

      Haarde respinge acuzaţiile şi le cataloghează drept "persecuţie politică". Promite de asemenea că se va răzbuna în cadrul procesului. El susţine că a făcut ce a considerat că e mai bine pentru ţara sa.

      Audierile se vor desfăşura la tribunalul Landsdomur, un organism special menit să judece miniştri, care nu a fost însă niciodată până acum activat.

      Opinia publică este împărţită în ceea ce priveşte utilitatea procesului. Unii islandezi consideră şi ei că actuala putere din Islanda încearcă să găsească un ţap ispăşitor, dar alţii susţin că răspunderea publică este esenţială după colapsul financiar al Islandei.

      Când Icesave s-a prăbuşit, premierul britanic de la acea vreme, Gordon Brown, şi-a acuzat omologul islandez că are un comportament "inacceptabil" şi "ilegal", tocmai pentru că nu a oferit garanţii că britanicii vor fi despăgubiţi. Haarde l-a acuzat la rândul său pe Brown de şantaj şi că a participat la prăbuşirea unei alte bănci islandeze, după ce Trezoreria de la Londra a îngheţat bunurile anumitor instituţii financiare islandeze. Mulţi finlandezi şi-au pierdut apoi casele şi locurile de muncă. În 2009, protestele au dus la prăbuşirea cabinetului Haarde. "

      http://www.adevarul.ro/international/islanda-proces-criza_economica_0_658134264.html

      Ștergere
    9. Chiar ma intrebam cand ti se face de-o pula-n muye !

      Ștergere
    10. Bey chiar vrei sa ma razbuzezi?

      Ștergere
  83. Buey, tot o futeti cu Islanda asta, de parca ar fi coiul lu Curdeleu sau a lu Tigri2. Cine falusu lu palincarosu sta sa citeasca cacatul ala copiat din editia de seara a lu Arici Pogonici ! Daca ai ceva de zis, zice cu cuvintele tale !

    RăspundețiȘtergere
  84. Are nerv Don Curdeleone, imi place cum si-a luat-o pula ala cu ochi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doane Curdeleoane, nu ne lasa buey, ca aseara, cand te-ai suparat pe stapan si-ai sters-o iar, numa dupa un coment, sa te mucifici ! Snaipar ciu.

      Ștergere
  85. Buey, acusica am inteles strategeala lu Donu Curdeleonu. Asta nu se ia in clanta cu oricine, pentru orice cacat uscat. Omu urmareste cu atentie cum decurg ostenelile, triaza prostiile, nu baga in seama balariile si cand loveste, il si pune pe spate pe cate unul, dupa care iar dispare de pe sticla ! Si eo am scris 133 de comentarii azi aici, ca boul, si daca-daca m-au bagat in seama vreo 2, din care unul o fo palincarosu-si ala muci, iar unul care m-a facut mos carici, ca sa ma injoseasca total ! Meritam si eo o injuratura mai acatarelea, ce pula mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai bine baaa, cum sa stea Curleonul mult timp p'aciulea cu coada ridicata? Ca daca-l prindem i-o tragem la buba deindata.

      Ștergere
    2. Prietene/prieteni, ai/aveti tot respectul meu!
      Am citit tot, tot ce ai scris si s-a scris!
      Nu-mi scapa nimic! Ma bucur ca va simtiti bine!
      Dar ... vorba voastra! Trebuie intoarsa foaia!

      Ștergere
  86. Buey, e nasol fara stapan, orbecaim toti pe aici ca epuizatii ! Am plecat de la Pivniceru si am ajuns dreaq in Islanda. Nici de-o injuratura mai acatarelea nu mai suntem in stare ! Pana nu intoarce stapanul foaia cu vreo postare noua, nu ma mai bag. Pe vremuri, la ora asta, aveam curu zdrente de cate puli luam ! Snaipar for.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te salut si iti multumesc!
      Sunt, ca intotdeauna: aici!
      Langa si impreuna cu voi. La bine si la greu!

      Ștergere
  87. Buey, am zis ca ma scot pana nu intoarce stapanul foaia cu postari, insa nu ma lasa CEZARILA doua coaie capuletu'pulii. Buey boule, eo cred ca tie ti-a intrat Islanda in cur si nu te lasi pana n-o scoti pe toata afara, doar aici ! Hai ca astept sa vad ce pula mea mai ai despre Islanda asta ! Ti-a zis si Curdeleu ca esti rasuflat, da tu nu frate, ii dai inainte cu copiatul de prin ziare.

    RăspundețiȘtergere
  88. Haidiiii baaaa cufuritule, mai astept mult ? Baga dreacu o injuratura ceva acolo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, sa dea dracu daca CEZAR 2 coaie asta nu cauta iar ceva cu Islanda prin ziare!

      Ștergere
    2. Buei Tibica putza mica -tu-te-am la gaurica, buei dar parca erai suparat pe noi, ai? Hi,hi, hi!

      Ștergere
  89. Eote buey, tocma cand sa dau ecsit ! Insa mi-am zis ca se merita de 200 de comenturi, daca tot am ajuns la 195 ! Eote buey, nu tre sa te iei dupa aparente ! Snaipar faiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, pai nu degeaba se zice ca sefu-i sef si-n curu gol !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri