Google Translate

marți, 21 august 2012

COMUNICATUL CCR. Curtea Constituţională a decis invalidarea referendumului! UPDATE. Aspazia Cojocaru, numeste Presedintele

 

Curtea Constituţională a decis invalidarea referendumului.
 La încheierea şedinţei, preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a afirmat că referendumul s-a desfăşurat corect, dar nu a fost întrunit cvorumul de 50% plus unu. Hotărârea va fi citită mâine, în sala de ședințe a Curții Constituționale, la ora 10.00.


În ziua de 21 august 2012, Plenul Curţii Constituţionale, învestit în temeiul art.146 lit.i) din Constituţia României şi al art.46-47 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, cu majoritatea de voturi prevăzută de art.47 alin.(1) din Legea nr. 47/1992, a hotărât :

1. Constată că procedura pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, a fost respectată.

2. Confirmă rezultatele referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 comunicate de Biroul Electoral Central şi constată că din totalul de 18.292.464 de persoane înscrise în listele electorale permanente au participat la vot 8.459.053 de persoane (46.24 %), din care 7.403.836 (87.52 %) au răspuns "DA" la întrebarea "Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?", iar 943.375 (11.15 %) au răspuns "NU".

3. Constată că la referendum nu au participat cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru ca referendumul să fie valabil în conformitate cu prevederile art.5 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.

4. La data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează interimatul domnului George - Crin Laurenţiu Antonescu în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României.

5. De la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I, domnul Traian Băsescu îşi reia exercitarea atribuţiilor constituţionale şi legale de Preşedinte al României.

Prezenta hotărâre se prezintă Camerei Deputaţilor şi Senatului, întrunite în şedinţă comună.
Hotărârea este definitivă şi general obligatorie şi se publică în Monitorul Oficial al României,
Partea I, şi în presă.
Dezbaterea a avut loc la data de 21 august 2012 şi la aceasta au participat: Augustin Zegrean, preşedinte, Aspazia Cojocaru, Acsinte Gaspar, Petre Lăzăroiu, Mircea Ştefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Ion Predescu, Puskas Valentin Zoltan, Tudorel Toader, judecători.

Citiţi mai mult: COMUNICATUL CCR: Vezi când revine Traian Băsescu la Cotroceni! - Referendum pentru demiterea preşedintelui 2012 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/REFERENDUM-INVALIDARE-COMUNICATUL-CCR-Traian-Bsescu-la-Cotroceni-997349.html#ixzz24BFoNLvI
EVZ.ro



================================
=================
NOTA
-----------

Apropo de poza = Avatar !!!!
Regulile internationale si etica NET-ului interzic folosirea aceluiasi AVATAR, indeosebi atunci cand vadit este ca se incalca cu buna stiinta, aceasta regula! Prin urmare, pentru echilibru si prietenie, ROG respectul cuvenit in folosirea si respectarea reciproca in materie de Avataruri!
Multumesc pentru intelegere!

111 comentarii:

  1. Dezbaterea a avut loc la data de 21 august 2012 şi la aceasta au participat: Augustin Zegrean, preşedinte, Aspazia Cojocaru, Acsinte Gaspar, Petre Lăzăroiu, Mircea Ştefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Ion Predescu, Puskas Valentin Zoltan, Tudorel Toader, judecători.
    Decizie luata cu : 6 la 3
    ================
    Cei 3, in ordine alfabetica, sunt:
    Acsinte Gaspar
    Ion Predescu
    Tudorel Toader

    RăspundețiȘtergere
  2. Bei, sa vedeti ce-o sa faca kioru cind vor veni cei de la USL cu Mona Pivniceru ca ministru de justitie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-aia jegosii de la CSM au tras de timp...sa ajunga iar kioru presedinte...

      Ștergere
    2. Te rog insistent schimba-ti poza!!

      Ștergere
    3. Daca nu - il rog pe Admin sa faca ..ordine!!

      Ștergere
    4. Pt. Czar ala statuie: serveste nitzica muie!

      Ștergere
    5. Apropo de poza = Avatar !!!!
      Regulile internationale si etica NET-ului interzic folosirea aceluiasi AVATAR, indeosebi atunci can vadit este ca se incalca cu buna stiinta aceasta regula! Prin urmare, pentru echilibru si prietenie, ROG respectul cuvenit in folosirea si respectarea reciproca in materie de Avataruri! Multumesc pentru intelegere!

      Ștergere
    6. Ha, ha, ha! Etica la Czar maimuca, baba si mitraliera! Muei asta chip cioplit din lut, balega si paie trage-ne-ai o limba pe coaie, muei inregistreaza-ti degetul ala cu care-ti faci clisma la OSIM de vrei sa ai drepturi de autor.

      Ștergere
  3. Admin poti scoate sondajul ala.

    RăspundețiȘtergere
  4. A revenit, `l in gurita si p-aia care l-au readus!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un scenariu apocaliptic!
    ======================
    Băsescu pregătește un guvern PDL. UDMR a întors, din nou, armele.
    ================================
    Din surse parlamentare, am aflat că după negocieri purtate în timpul vizitei lui Traian Băsescu în secuime, cu mesageri ai liderilor UDMR, s-a stabilit un acord secret cu formațiunea maghiarilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Judecătorul trimis de unguri la Curtea Constituțională a votat deja pentru Traian Băsescu, la decizia privind referendumul, iar UDMR ia în calcul întoarcerea armelor, în Parlament. În paralel, se fac presiuni asupra liderilor UNPR pentru ca și aceștia să voteze împotriva guvernului Ponta, care și-ar pierde susținerea parlamentară.

      Odată demis Victor Ponta și o nouă majoritate construită în jurul PDL, Băsescu ar urma să numească un premier fidel, care să organizeze alegerile. În acest fel, gruparea din jurul lui Traian Băsescu ar controla instituțiile de forță, Justiția și MAI, urmându-și planul alcătuit încă din 2011. Justificând prin eșecul referendumului o așa zisă scădere a USL în sondaje, alegerile vor plasa această formațiune sub pragul de 50 la sută plus unu, iar președintele Traian Băsescu va acorda mandat unui guvern PDL-PPDD-UDMR.

      Rămas la Putere până în 2014, cu un guvern pe care îl va conduce ca și până acum, Băsescu poate să-și numească un succesor, continuând destructurarea Opoziției, mai ales prin intervențiile procuraturii, dar și prin ruperea unor grupări din partidele care alcătuiesc USL.
      http://www.dcnews.ro/2012/08/basescu-pregateste-un-guvern-pdl-udmr-a-intors-din-nou-armele/

      Ștergere
    2. Un scenariu apocaliptic (pentru unii) dar realist. Asa cum multi parlamentari PDL si-au schimbat brusc optiunile si au trecut la PNL sau PSD, ce te face sa crezi ca nu intorc din nou armele (eu numesc chestia asta TRADARE, dar nu suna bine) si fac o noua majoritate, mai ancorata in "doleantele poporului" pentru care se sacrifica ei, alesii nostri.

      Ștergere
  6. Udrea pe Facebook:
    S-a făcut dreptate. Lovitura de stat a eşuat.
    ==================
    Fostul președinte al PDL București, Elena Udrea, a scris pe Facebook că prin decizia CCR “s-a făcut dreptate”, iar “lovitura de stat a eşuat”.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai fascistilor,nu va mai tace clantza nici macar cand pierdeti?

    RăspundețiȘtergere
  8. CE BOU SUNT
    Voi comentati aciulea de la ora 3 pm, si eo tot mananc cacat de unul singur, pe postarea dinainte !
    Ca-n cantecul cu a venit valu' si mi-a luat calu !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce salariu avea Patapievici la TVR: 2000 de lei/oră!
    =================================
    Ziarul Ring a aflat cu cât era plătit Horia Roman Patapievici la TVR Cultural. Potrivit datelor prezentate, fostul președinte al Institutului Cultural Român ar fi câștigat peste 2000 de lei pe oră.

    Onorariul de moderator la TVR Cultural al lui Horia-Roman Patapievici a fost, recent, subiect de dispută în şedinţa Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTV), unde s-a vehiculat că moderatorul ar fi încasat la un moment dat 26.000 de lei/lună. Chiar preşedintele-director general al SRTV, Claudiu Săftoiu, a declarat, zilele trecute, că „erau 26.000 de lei brut pe an”. “ring” a intrat în posesia statelor de plată de la TVR, de unde rezultă că suma în cauză a fost încasată de Patapievici pentru prima parte a acestui an, mai exact, pentru 13 ediţii ale emisiunii “Înapoi la argument”, scrie Ring.

    Astfel, în perioada 15 martie-29 iulie 2012, Patapievici a fost plătit pentru cele 13 ore de moderare la TVR Cultural cu 26.000 de lei brut (21.499 de lei net), respectiv cu 2.000 de lei brut/oră (1.654 lei net/oră). Potrivit statelor de plată de la TVR, în perioada 9 februarie 2008-29 iulie 2012, Horia-Roman Patapievici a primit de la TVR Cultural, ca drepturi de autor pentru moderarea a 138 de ediţii ale emisiunii “Înapoi la argument” (138 de ore), suma de 315.600 de lei brut (277.671 de lei net), în medie, câte 2.287 de lei brut (2.012 lei net) pe oră.

    Jumătate din drepturile de autor, din emisiunea TV

    Totodată, “ring” a obţinut şi onorariile exacte încasate de Patapievici de la TVR începând cu anul 2008. În declaraţiile de avere publicate pe site-ul Institutului Cultural Român (ICR), Patapievici a prezentat cumulat veniturile provenite din drepturi de autor, menţionând doar sursele, nu şi sumele exacte plătite de fiecare entitate în parte. Conform declaraţiilor de avere aferente anilor 2008, 2009, 2010 şi 2011, Patapievici a obţinut drepturi de autor în valoare totală netă de 515.873 de lei. Aproximativ jumătate din această sumă, 256.172 de lei, provine de la SRTV, ca onorariu pentru moderarea emisiunii “Înapoi la argument”, difuzată la TVR Cultural în cei patru ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veniturile suplimentare, cât 2,5 salarii de preşedinte ICR
      ======================
      În 2008, salariul net primit de Patapievici ca preşedinte ICR a fost de 69.567 de lei, în timp ce drepturile de autor încasate au fost de 2,5 ori mai mari (178.174 de lei net). În acelaşi an, drepturile de autor de la SRTV (83.700 de lei) reprezentau 47% din totalul drepturilor de autor încasate de Patapievici (178.174 de lei), conform declaraţiei de avere şi statelor de plată de la SRTV. Cu toate că veniturile din drepturi de autor au scăzut treptat cu peste 50%, ponderea onorariului de la TVR Cultural a fost în 2011 de 66% (83.440 de lei net, din care 54.670 de lei de la SRTV). Drepturile de autor nete cumulate din alte surse („Evenimentul zilei”, Humanitas, „Idei în dialog”, Erudio, Nexus, Art, Polirom) au fost de 94.474 de lei (2008), 94.983 de lei (2009), 41.474 de lei (2010) şi 28.770 de lei (2011). Anul trecut, pe lângă TVR, doar Humanitas, Polirom şi Erudio au contribuit la veniturile din drepturi de autor ale lui Patapievici.

      Şefa TVR Cultural, în Consiliul de Conducere al ICR

      Directorul TVR Cultural, Daniela Zeca-Buzura, a fost numită, la propunerea fostului şef al ICR Horia-Roman Patapievici, în Consiliul de Conducere al ICR, conform site-ului ICR ( icr.ro) . Informaţia a ajuns şi la urechile celor din conducerea TVR, care au decis recent desfiinţarea TVR Cultural ca post de sine-stătător şi integrarea acestuia în TVR 2, sub noua denumire TVR 2 Cultural.

      Cât a încasat Patapievici în fiecare an de la SRTV

      2008: 93.000 de lei brut (83.700 de lei net); 30 de ore x 3.100 de lei brut/oră (2.790 de lei net/oră)

      2009: 70.600 de lei brut (63.540 de lei net); 32 de ore x 2.206 lei brut/oră (1.986 de lei net/oră)

      2010: 62.000 de lei brut (54.262 de lei net); 31 de ore x 2.000 de lei brut/oră (1.750 de lei net/oră)

      2011: 64.000 de lei brut (54.670 de lei net); 32 de ore x 2.000 de lei brut/oră (1.708 lei net/oră)

      2012 (martie – iulie): 26.000 de lei brut (21.499); 13 ore x 2.000 de lei brut/oră (1.654 lei net/oră)

      Total în patru ani şi jumătate: 315.600 lei brut (277.671 de lei net); 138 de ore
      ===============
      Strigator la cer!
      Bani cu caruta, din banii contribuabililor!

      Ștergere
  10. EXCLUSIV. DECLARAŢIE ZGUDUITOARE. Judecătoarea CCR Aspazia Cojocaru: “Eu nu vreau să fac puşcărie, să încalc legea nu pot! Transmiteţi-i domnului Predescu să lupte în continuare singur!”

    "Judecătoare Aspazia Cojocaru, unul dintre cei nouă magistrați CCR care au dat verdictul în cazul referendumului, care are ca efect întoarcerea Președintelui Traian Băsescu la Cotroceni, l-a criticat dur pe colegul său, Ion Predescu.

    Indignată de declarația colegului său, Ioan Predescu, dată pentru ziarul Gândul, în care acesta a spus că „am luptat și noi cum am putut”, precum și de faptul că presa titrează că „Aspazia Cojocaru a înclinat balanța CCR”, judecătoarea ne-a declarat:
    “Ce înseamnă înclinarea balanţei? E total nejuridic. Dacă s-a stabilit un prag electoral şi acesta nu s-a întrunit, ce să facem acum? Să încălcăm legea? Eu nu pot să fac aşa ceva. Întrebaţi toţi studenţii mei. Unul singur dacă găsiţi să vă spună altceva, vă rog să mi-l arătaţi. Dacă nu s-a atins pragul care-i problema? Eu nu vreau să fac puşcărie, să încalc legea nu pot! Ce înseamnă “Am luptat şi noi cât am putut”?! Transmiteţi-i domnului Predescu să lupte în continuare singur. Eu nu încalc legea!"

    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, asta cu Patapievici, eti tare ! Noi ne spargem in figuri aciulea, de sare smaltul de pe oala de cacat, cu cecere si pecere, iar tu ne duci la conu Pata !
    Zau ca suntem in tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  12. Stelian P.21 august 2012, 17:04
    Un scenariu apocaliptic (pentru unii) dar realist. Asa cum multi parlamentari PDL si-au schimbat brusc optiunile si au trecut la PNL sau PSD, ce te face sa crezi ca nu intorc din nou armele (eu numesc chestia asta TRADARE, dar nu suna bine) si fac o noua majoritate, mai ancorata in "doleantele poporului" pentru care se sacrifica ei, alesii nostri.
    _____________________________________

    Clantza Stelica si ca desert o muie mica1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P, ai dreptate si te sustin!
      Sa vina urgent, BOC inapoi!
      Vrem BOC! Boc! boc!

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa vina Boc. Indraznesc sa-l concurez pe Neacsu si fac citeva preziceri:
      - in urma succesului cu referendum-ul luna viitoare o sa inceapa un cutremur de toata frumusetea in USL pe motiv ca Ponta tradeaza in intelegere cu Basescu. In treacat fie spus, suspendatul poate cere urmarirea penala fata de primul-ministru si cred ca de data asta se poate tine de cuvint iar lui Ponta nu-i ramine decit sa faca sluj si sa raspunda la comanda APORT in mare viteza.
      Antonescu nu mai are zile multe in PNL dupa ce s-a tras de sireturi cu Barroso, Merkel, departamentul de stat etc.,etc. asa ca nu e exclus sa avem acolo un alt presedinte mai bine vazut afara. Ce spuneti de MRU care inca e autosuspendat din partid, daca nu ma insel?

      Ștergere
  13. Don Corleone21 august 2012, 17:00

    baaa sa-mi bag pula in interimaru alor 7 bulioane de betivi, mosi si babe de la tzara cu clase cat are marfaru.
    Auzi ce zice bou?!?!
    cei 3 judecatori pa invers sant niste democrati,niste profesionisti,nisteee...in pula mea
    ailalti 6 sunt niste nenorociti de politicieni,slugi,nisteeeee....in pula mea
    Ba a dreak democratie mai e si asta ca nu era bine cu 5 la 4 dar cu sase la 3 e si mai rau
    Bai betivanu asta de crin are creierii mancati de samahoanca mai rau ca ai mei.Cred ca dormea....in pula mea
    adminule hai ca-ti trimit inregistrarile audio cu mona ,aia de guita can vorbeste.Punem pariu ca nu le publici??

    "Dr.Tr.Severin, Mehedinti, Romania
    Un Blogger oarecare! Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni! Eu sunt propriul meu stăpân!"

    Acuuu adminule ce sa fac ma mai iau si eu de tine ca atunci cand vad cati te ling in cur cu stapane,cu sefule in sus si sefule in jos,ma cam apuca scarba.....de EI bineinteles tu-i in gura de lingusitori
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Curleon ia si tu o muie ca sa fii cu Stelica in 'bon ton'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Promit ca, din acest moment, n-am sa mai folosesc in veci cuvintele shogun, sef si stapan si niciodata n-am sa mai stau cu buzele la curu adminului ! Promit !
      Are dreptate omu sa ne-o traga, de fapt ne-a si avertizat de vreo luna pe alde noi astia stalinistii, hitleristii, pontistii, crinistii, etc., ca va veni momentul sa ne-o furam !

      Ștergere
    2. Ba suge-mi-ati nasu cu Curleonu in frunte! Tara arde si chelu se chiaptana.

      Ștergere
    3. PMT,
      iar ai plecat pe sensu?
      Pai bine bey, tu te lasi dus de orisicare dujman?

      Ștergere
    4. Ba, tu confunzi personagiile pozitive cu cele negative! Ofcourse ca io mi-s ala negativ, jamaicanu zis si negru pulanu.

      Ștergere
  14. Aia cu ele taiate, dupa ce ca au trait in ultimile 11,3 luni toate umilintele posibile din partea celor cu ele sculate, care cica asteapta si diferentele neachitate de zeci de milioane, si dupa ce ca au luat si o muye strong de la parlament cu ocazia repararii nedreptatilor comise de guvernul poc se vad astazi, din nou, in fata unei muye devastatoare ! Noroc cu Doggy care lupta necontenit pentru drepturile societatii militare din rezerva si retragere !

    RăspundețiȘtergere
  15. DAAA sa vina iarasi BOC si BASECU si prima lege in regim de urgenta;
    ANULAREA AMNISTIEI FISCALE DATA DE BRETONAT ! Asa futu-va in gura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,ti-ai beut hurina?!

      Ștergere
    2. Ba, daca vine boc,io ti-o dau la cioc. Tocmai vorbii mai devreme cu bretonatu si-ti transmise sa-i sugi mucii lu baiatu!

      Ștergere
  16. Stelian P.marți, august 21, 2012 10:41:00 AM

    ..."cu procurori care investighează cu biblia în mână, nu cu codul penal,..."

    Iti dau un citat din Lege. Sunt sigur ca o cunosti dar o ignori voit:

    "Juramantul martorului
    Art. 85.*) - Inainte de a fi ascultat, martorul depune urmatorul juramant: "Jur ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!"
    In timpul depunerii juramantului, martorul tine mana pe cruce sau pe Biblie.
    Referirea la divinitate din formula juramantului se schimba potrivit credintei religioase a martorului.
    Martorului de alta religie decat cea crestina nu ii sunt aplicabile prevederile alin. 2. Martorul fara confesiune va depune urmatorul juramant: "Jur pe onoare si constiinta ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu".
    Martorii care din motive de constiinta sau confesiune nu depun juramantul vor rosti in fata instantei urmatoarea formula: "Ma oblig ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu".
    Situatiile la care se refera alin. 3, 4 si 5 se retin de organul judiciar pe baza afirmatiilor facute de martor.*)
    Dupa depunerea juramantului sau dupa rostirea formulei prevazute in alin. 5, se va pune in vedere martorului ca, daca nu va spune adevarul, savarseste infractiunea de marturie mincinoasa.*)"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neacsumarți, august 21, 2012 12:27:00 PM

      Steliane, umbli cu jumatati de masura. Poti sa spui de unde provine citatul sau articolul respectiv? Nu cumva asta este juramantul depus de martor in fata judecatorului ? Ce face acuma procurorul face si treaba popii si a judecatoprului ? Nu crezi ca isi aroga procurorii prea multe atributiuni ? Din cate stiu eu datoria procurorului este sa stranga probe, iar martorii se citeaza in instanta si acolo au datoria sa se prezinte, nu in fata procurorilor, asa cum insinueaza si intimideaza procurorii cu biblia in mana care ameninta si sperie oamenii. NICI UN CETATEAN NU ARE NICI O OBLIGATIE SA DEPUNA MARTURIE IN FATA PROCURORULUI, CI DOAR IN FATA CURTII. ASTA NU O SPUI, SAU NU O CUNOSTI ? PROCURORUL ARE DREPTUL SA IL CITEZE PE CETATEAN IN FATA CURTII, NU SA IL PUNA SA JURE PE BIBLIE

      Ștergere
    2. Asa NeaXule fii tare nu te lasa, ca de te prinde cu garda jos sau cu bernevecii in vine, Clantzanila ti-o trage la buci fara mila!

      Ștergere
    3. @stelian
      1. art de lege se refera la judecator/judecata si nici decum la procuror(ca atunci ar fi valabil si la avocati hi,hi)
      2.care si unde ati vazut voi procurori cu biblia in mana prostii dreak ca io am cauta peste tot si n-am vazut niiica.Daca cretzuleasca scoate un CACAT mare,mareeee voi il si inghititi,prostii dreak(pct 2 se refera la prosti nu la Stelian P)dar ei fiind prosti se mai caca cretzuleasca odata in creierul lor....Atentieeeee urmeaza dana grecu cea cu talent la prosti

      afumatul de la bar

      Ștergere
  17. baaa v-ti lovit la cap rau de tot.
    pula asta de TONTA guverneaza,guvernoiu sau sta in pula mea degeaba de trei luni??Ha ce credeti voi ca scrie in fisa postului lu prostu?
    Pa mine nu ma intereseaza cum il cheama pe pres. da-l-as in pula mea dar tonta asta e chiar prost ca are de condus un guvern si el face laba pe langa ziariste,baaaa adminule ia posteaza ti aici ceva despre cursul valutar si scumpiri,ca boii de aici manca antonescu si tonta pa paine prostii dreak
    Las ca va vin voua facturili din sept oct...si noe tuva-n gura
    O sa mancati pula lu crin pa paine bosorogilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. erata:
      si pula lu tonta plagiatoru,ca sa faceti sandvis(sandwich)pt boi

      Ștergere
  18. baaa va repet in pula mea
    mai ales pt NEACSU!!!!
    arati 10-5-macar 3 sec de film cu procuror si biblie,atat va cer 3 sec.si imi cer scuze toata viata.DACA NU sunteti niste politruci mincinosi ordinari
    Ai auzit NEACSULE!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buey, ce v-am zis eo aseara la 20:25 sa lasati Curdeleonul in pace, ca dupa decizia cecereului ne-o trage asta, de bucurie, pana face spume ? Cred ca nici n-a fost azi in gara la Bartolomeu !
    Parca am simtit eo ca ma preseaza un cacat la portile curului, fara sa ma treaca !
    Acu tac dreaq, cai randul lui sa dea cu zarul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, daca in nici 30 de minute a reusit 4 postari mai coerente, nu-i de joaca cu asta !

      Ștergere
    2. Da a reusit! Sa scoata 4 postari coaierente!

      Ștergere
  20. Domnu steliopula, al cu pregatire juridica, ce pula mea inseamna "majoritatea calificata " ?
    Tot zic astia pe sticla ca am luat muye de la majoritatea calificata !
    Da daca noi, majoritatea calificata de aciulea, ii dam o muie cu 9 la zero, lu Curdeleone, se pune ?

    RăspundețiȘtergere
  21. La finalul acestei zile aratam ca niste cretini ! Feri doamne sa ne intalnim ad-hoc, acu, undeva ca sa bem vreo 6-8 beri de caciula si sa discutam numa de ziua de azi, pensii si babe !
    Sange, mate si oase rupte ! Iar cei care ar scapa, ar avea probleme grave cu acumularile de puroi la nivelul capului si al prostatei, din cauza loviturilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vorbeşti bă, sînge, maţe, oase rupte? Ha, ha, ha! Poate muci trîntiţi ţărăneşte de pămînt la aia care nu umblă încă în cîrje şi d-ăia uscaţi la soare, lucioşi pe mîneca cojocului pentru cei cărora le mai tresalta puţulica din cînd în cînd. Uită-te la mîneca hainei lui Cezar maimuca şi-o să vezi că are la dungi mai ceva ca un viceamiral.

      Ștergere
  22. Buey, cica invalidarea a intarit curdeLEUL pe piata valutara in raport cu ieuroiul ! Pai daca e asea, sa-l tina dreaq pe ala la Cotroceni pana o ajunge 1 leu = cu un ieuroi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesc si eu ca o pizda, ca sa ma aflu in treaba...

      Ștergere
    2. ce dreaq sa fac, baba-i in silentio cleampa, cainele doarme...curdeleu mi-o da mereu...

      Ștergere
    3. 19:23.
      Tie-ti umbla pizda aia de fleanca si daca ai ceva de spus si daca nu.Uneori mai potrivesti cate ceva.alteori te repeti ca sirul ala a lu fibonacci, manca-mi-ai cracii..

      Ștergere
  23. Hadi buey, cine-mi mai da o muye, ca mi-a crescut pehasul in gura, ingrijorator de mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai pula, tu circuli pe invers,adica mergi in marsarier pe sens unic.

      Ștergere
  24. Se pare ca, azi, ne-a cam lasat talentul pe toti ! Prevad ca, de maine-poimaine, dupa ce se intoarce kioru de la garaj, vom avea subiecte de subiecte, ca sa ne spargem la mestecatoare zi lumina.

    RăspundețiȘtergere
  25. DAAA sa vina iarasi BOC si BASECU si prima lege in regim de urgenta;
    ANULAREA AMNISTIEI FISCALE DATA DE BRETONAT ! Asa futu-va in gura

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai nenorocitilor,chiar asa ati ajuns?Sa va trimiteti mamicitzile sa alerge cu budigaii in vine si cu chemesile suflecate,ca sa-l sprijine pe adolescent si pe a lu' kakarau?Aseara erala produs ,bietele femei,ca sa adune banutzi pentru campania USLAsilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS si-o pastea si mai meri in drimba mea!

      Ștergere
  27. Mai ,pui de tarfe,pe ce blog se mai balacaresc alde Cezar cu creier de magar si Lupus sulemenitu' cu gasca lui Mos karici,ca vad ca nu mai sug pe aici?
    S-au tin doliu national dupa kakarau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astuia de ai treaba cu kakarau sa ne bagam mosorelu in kuru tau! Sniper one

      Ștergere
    2. S-a dus dreaku farmecul din ZooLand.Au navalit pitecantropii..

      Ștergere
  28. gata gata psssst ca vorbeste "cretzuleasca" din pizda zmochinita si cu rares buzdugan marele inchizitor
    Bai bosorogilor voi v-ati gandit vre-o clipa cati bani incaseaza pizdele de "moderatori" pe ora de iemisie??Voi vreti sa fie obiectivi la caciula de bani incasata pentru prostratie,pardon prestatie.
    Bai pulelor va ingroapa cretzuleasca la pizda in bani numai din minciuni pe statul de plata
    Bai pulelor voi aveti cea mai mica idee ce inseamna cuvantul "moderator"??
    Si hop asa nelipsit e si fostul ministru de externe cioroianu(tot moderator)
    si-a gasit si el saracu un loc de munca compatibil cu functia de fost ministru de externe.....Doamneee ce face lacomia din oameni!!
    pssst vorbeste min de externe cioroianu hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti nedrept si manipulatoriu!
      Nu sunt bani publici, nu ma intereseaza!
      Poate sa ia si 100.000 euro/luna!!!!
      Cu ce ma afecteaza pe mine???

      Ștergere
    2. Si din impozitul pe salariul ala ti-a marit-o tie!

      Ștergere
  29. baaa a venit apaca la piata univ(apaca aia de acu 20 de ani)

    RăspundețiȘtergere
  30. Se vorbea despre un individ , evadat din sectia de psihiatrie a spitalului militar din Pitesti , gasit mort in afara spitalului ... Ma gindeam ca o fi fiind motanelul cacacios ... dar nu ... el este inca in libertate ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dupa origini nu poate fi decit Curleonu...

      Ștergere
  31. Despre curdelon nu se poate spune decit ca efectul radiatiilor electromagnetice , de foarte inalta frecventa , asupra creerului uman este devastatoare ... mai ales asupra creerelor care n-au fost niciodata prea bone dotate ...

    RăspundețiȘtergere
  32. ba urmeaza marii democrati ai ieuropei,planetei si de ce nu ai universului,urmeazaaaaaaa......ciutacuuuu si gadeaaaaaa+isterica danaaaaa grecuuuuuu
    pe realit tv, pula ala de nistorache nu mai are salariu de consilier prezidential,da nu conteaza ca iel ie ziarist "independent"
    cel mai misto e faptul ca realit tv vrea sa scoata o "rivulutie" din 300 de basinosi iesiti in strada
    bosorogilor sunteti terminati

    RăspundețiȘtergere
  33. Principalul vinovat de situatia creata nu este Aspazia !
    Vinovatul principal este Rus-ul ardelean care , prin mega -listele electorale a pregatit terenul ... Acest Rus este tipic ardeleanului romanesc definit de Gherman si Smaranda Enache ... ei fiind supra-majoritari in Ardeal ...

    RăspundețiȘtergere
  34. La orizont, un scandal imens.
    ==========================
    CSM: Demisia din magistratura a Monei Pivniceru va fi discutata miercuri daca se aproba suplimentarea ordinii de zi.
    =========================================
    Demisia din magistratura inaintata de judecatoarea Mona Pivniceru, propusa pentru functia de ministru al Justitiei, va fi discutata miercuri de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii daca se va aproba suplimentarea ordinii de zi a sedintei.

    "Plenului CSM i se va propune, miercuri dimineata, suplimentarea ordinii de zi cu cererea de demisie din magistratura a doamnei Mona Pivniceru. In masura in care aceasta propunere va intruni majoritatea voturilor membrilor CSM, se va proceda la suplimentarea ordinii de zi", a declarat marti pentru Agerpres purtatorul de cuvant al CSM, Monica Prejmereanu.

    Potrivit legii, sedintele plenului CSM trebuie sa indeplineasca conditia de cvorum, respectiv prezenta a 15 din cei 19 membri ai Consiliului.

    Judecatoarea Mona Pivniceru, propusa pentru preluarea portofoliului Justitiei, si-a inaintat luni demisia din magistratura.

    Demisia Monei Pivniceru din magistratura este efectiva si produce efecte juridice de la data publicarii in Monitorul Oficial a decretului prezidential de eliberare din functie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se discuta pe surse ca astia, numai de-ai dreak ce sunt, maine dimineata vor lipsi de la Sedinta pentru a nu fi cvorumul necesar!!! Ioi, ioi ioi ...

      Ștergere
    2. Ioi, ioi ioi ...
      Si parlamentul se aduna , ioi ioi ... intr-o joi din septembrie.

      Ștergere
  35. Tara fierbe si pe mine ma manca in cur !
    Acu vazui si eo chestia cu AVATARUL, de la NOTA din subsolul postarii ! Apoi am vazut si cauza care a generat NOTA ! Cezar ala cu rosu s-a suparat pe alt Cezar, cu verde, ca si-a pus aceeasi poza la caseta de AVATARE ! Poza care este de altfel publica pe net si poate fi folosita de muskii cui vrea, cum vrea si cand vrea! Hai, sa zicem, daca Cezar cu rosu i-ar mai fi pus si-un falus sau o maimuca care sa-l reprezinte, adica sa fie asea ca un profil personalizat, ar mai fi fost un motiv de casus belli, insa asa...nu vad care-i problema. Un carcotas imi zice pe mes ca bine ca nu ne-a trecut la toti prin cap sa folosim aceeasi poza, asea pentru amuzament si ca nu exista nicio opreliste ca 2, 3 sau un milion de utilizatori sa foloseasca aceeasi poza publica, fie ca navigheaza toti pe acelasi blog, sau aiurea !
    Asta pentru o informare mai completa, ca de corecta nu se mai poate vorbi in tara asta !
    Mai mult, daca va uitati atent la cele doua poze, ve-ti vedea ca cezarul lu cezar cu verde are muci la nas, ceea ce cezarul lu cezar cu rosu, n-are ! Deci aia cu muci la nas este un avatar, un profil personalizat ce-l reprezinta pe cezar cu verde ! Pe cand a lu cezar cu rosu, nu-i avatar, e o poza luata de-a'mpulea de pe net !
    Pentru siguranta ca cacatul pe care-l molfai aici nu este alterat, l-am sunat si pe un fost pretin de-a lu Giobs Stiv care mi-a zis ca no problem!

    Si uite asa ce ma fute pe mine grija, in loc sa trag cu ochiul la garaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, de exemplu, o sa iau si eu poza lu Curdeleu de pe net si, ca sa nu se supere pe mine, am sa umblu putin la pozitia degetelor de la mana ! Adica, in loc de degetul aratator, il voi ridica in poza pe cel mijlociu, ca atunci cand mergi cu masina si-ti da unul flesuri iar tu nu te poti face auzit. Insa vazut, da !

      Ștergere
    2. Insa, pentru amuzament, trebuie subliniat ca cezar verde s-a conformat la urticarea lu cezar rosu si si-a tras o poza de poza, care sigur il reprezinta !

      Ștergere
    3. PMT-ule ia poza "no problem" ca au mai luat-o si alti dobitoci(Ooooops scuze da' s-a nimerit)

      Ștergere
  36. ,,Cand incalcam legile - primim amenda; cand procedam corect - platim impozite. ,,

    RăspundețiȘtergere
  37. Oricum primim multa,multa muie !
    Traiasca ,, democracy,, !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal ca primiti ca io pot sa va dau chiar si mai multa....

      Ștergere
    2. Tu ...SUGI PIXUL !

      Ștergere
  38. Mei, familia Cezar este mare. Imperatori, maimuce, rapandule si sule. Ala verde, e pestritz la matze c-a beut Verde de Paris, iar cel-lalt cu rosu e la ciclu.

    RăspundețiȘtergere
  39. Bai, dar cu mine aveti ceva? Ca mi-s din Uganda, sparge-i-as lu Czar chip cioplit glanda!

    RăspundețiȘtergere
  40. baaa da unde i-a scos pa toti bosorogii astia dan piatza,parc-o vad pa soacra-mea vedeao-as rece pa masa.
    Astia de fapt il vor pa iliescu,dar de fapt nu isi dau seama

    RăspundețiȘtergere
  41. ce pula mea faceti bai adormitilor va cacati in somn?....ba ce bine va fute TPM
    semnat TPM

    RăspundețiȘtergere
  42. In uichend vor fi, din nou, temperaturi de peste 40 de grade in capitala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si toamna, va fi extrem de fierbinte!
      Protejati-va pielea, mai ales moacele!
      Multe, prea multe fierbinteli!

      Ștergere
  43. Muei,care ziceai ca UDEMERE-ul vrea sa se suceasca? Nu se suceste muei,ca osa a fost MRU.

    ,,Erzsi era servitoare la domni în Cluj. În fiecare joi avea liber si se
    întorcea acasa seara foarte bine dispusa.
    Într-o joi seara domnul o întreaba:

    Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa?

    Erzsi: O, domnu', noi joi întilneam cu Ildiko si cu Feri si Pista si
    mergem pe Feleac si jucam de-a ghicitul.
    Domnul: Cum e jocul asta, Erzsi?

    Erzsi: Mergem la capita, noi fetele punem capul în capita si baietii
    vin pe la spate si f--e la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost.

    Câteodata vine mai multi tineri si noi nu putem ghici si atunci râdem
    si râdem, ei f--e pâna ghicim cine fost.
    Domnul: Mai Erzsi, e tare interesant jocul asta, as veni si eu!

    Erzsi: Veniti domnu', ca joia trecuta fost si doamna si nu ghicit de 6 ori!,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei luati-i la capitze si pe Czar maimuca, Curlonu si Tigri3!

      Ștergere
  44. Bani cheltuiti de pomana, milioane de euro, cu referendumul asta, aruncat la cosul de gunoi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce pula mea te vaiti atata!!N-auzisi ca crinutu mai vrea unu??

      Ștergere
  45. Si despre cotetul constitutional ro. nimicutza,nimicutza,minca-mi-ar bouleanu putza?

    RăspundețiȘtergere
  46. O zi de cacat ! De maine ne intoarcem la scandalurile zilnice cu cesemeul, cu pivniceru, cu sedintele parlamentului, cu autostrazile neterminate, cu Radu Mazare, etc !
    Ce pula noastra, aici n-avem timp sa ne plictisim !

    NB la zoo+9

    RăspundețiȘtergere
  47. da bai o zi de cacat da de scandalurile cu mine de ce nu pomenesti ha?? lustragiule!!.Da las ca de abia ma distrez cand vad cum guita pivnicereasa idolu' lu admin(de parca ar avea pizda pusa pe invers ca sa clampane)
    baaaa pai decat aia e mai buna de pula madam udrea de jde mii de ori so roborta, e cam bun animalu da tb pula lunga ,ca e mare girafa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai lumpenule ia si tu o muie mica si un floc de pasarica din fofoloanca lui Cezarica

      Ștergere
    2. Da, mai ai dreptate ! Asta zicem si noi - curvele bune de pula sa mearga sa presteze , sa faca oamenii fericiti, iar fetele destepte cu multa carte si multa activitate in profesie sa conduca sectoarele la care se pricep cel mai bine ! Deci Mona ,sa conduca Justitia Sniper one

      Ștergere
  48. NB la ZOO + 9! Cezare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale.

    RăspundețiȘtergere
  50. @KKt de leu alias curdeleu.
    Sa ne sugi varful la pula
    Cat o fi ziua de lunga!

    RăspundețiȘtergere
  51. Neatza buna la ZOO +9! Cezare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  52. Oameni buni ,colegi ,prieteni - v-am informat cu faptul ca D.Corleone ,,bunul meu camarad de arme " ii suferind !! Razele de luna + radiatiile de la radarele alea , care vedeau avioane si cand nu erau - l-au distrus !
    Va rog nu va suparati pe el atunci cand ,,abereaza ' incercati sa-l intelegeti ca pe un mare ..suferind ce este!
    Daca tratamentul va da roade + ajutorul nostru ,este posibil sa se faca bine ! Va garantez ca-l veti vedea in piata ...luptand cu monstruoasa dictatura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei maimuco, vezi că tot noi prietenii şi neamurile tale de pe-aciulea îţi suntem aproape în clipe de restrişte? Noroc cu noi că am mai înclinat niţel balanţa, că altfel luai măciuci în coor de la Curleon şi de la Tigru negru, de-ai fi mers în brînci ca ursu...Şi-apoi, nu vrem ca mascotei noastre să i se-ntîmple ceva rău...

      Ștergere
  53. E clar, ne zbatem intre viata si moarte ! Musai ne trebuie o tema noua ! Am inghitit prea multa muye de la Curdeleu si de la cecereu fata de curdeleu !
    Daca nu-mi trage cineva shocul, nu-mi porneste instalatia nici cu cherosen ! Pai cum dracu sa ai aprindere ca lumea cand dai cu muya tot de cecere si base cand deschizi pagina de aici ! Te trosneste brusc mediocritatea cand ii vezi !

    RăspundețiȘtergere
  54. Muei,ati ,,suflat in veioza,,?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri