Google Translate

sâmbătă, 18 august 2012

CSM, casca gura si desfunda urechile la ce va spune CCR. Doar asa imi explic mutarea termenului de Sedinta in plen din 20 august, pe miercuri 22. CCR, va "decide cu 6 la 3", pe 21 august. Interesant ar fi ca CCR sa decida ... un alt termen!


Plenul Consiliul Superior al Magistraturii va lua în discuţie, miercuri 22 august, demisia judecătoarei Mona Pivniceru din funcţia de membru ales al CSM.

Potrivit site-ului Consiliului Superior al Magistraturii, şedinţa Plenului CSM este programată în 22 august, la ora 10.00.

Pe ordinea de zi a şedinţe se află şi Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind solicitarea judecătoarei Mona Maria Pivniceru de a se lua act de demisia din funcţia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Judecătoarea Mona Pivniceru - reprezentanta magistraţilor instanţei supreme în Consiliul Superior al Magistraturii - şi-a dat demisia în 8 august din funcţia de membru al CSM, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei.
În urma acceptării demisiei, Pivniceru se va întoarce la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de unde ar putea fi detaşată pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

Iniţial, şedinţa Plenului Consiliului Superior al Magistraturii era anunţată pentru luni 20 august.

De altfel, premierul declara că va merge în 20 august la şedinţa CSM, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, precizând că îşi doreşte foarte tare să se dea avizul pentru Mona Pivniceru.

"Vă spun sincer, îmi doresc foarte tare, luni, la CSM, să se dea avizul pentru doamna Pivniceru şi să pot să mă remaniez singur de la Ministerul Justiţiei", a spus Ponta.

Plenul CSM urmează să ia act de demisia Monei Pivniceru şi să dezbată cererea premierului Victor Ponta de detaşare a Monei Pivniceru la Ministerul Justiţiei, pentru a fi numită în funcţia de ministru.

Joi, Mona Pivniceru spunea, pentru gandul.info, că se gândeşte până luni 20 august dacă mai acceptă nominalizarea pentru postul de ministru al Justiţiei, după ce postul RTV a publicat mai multe imagini cu ea intrând în maşina lui Andrei Năstase.

Premierul Victor Ponta declara însă că Mona Pivniceru i-a spus că nu renunţă la postul de ministru al Justiţiei şi nu îşi retrage demisia din CSM.

Sursa:

=============================



Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că Mona Pivniceru este independentă politic şi foarte nimerită, în continuare, pentru a ocupa portofoliul Justiţiei în Guvern, scandalul în care a fost implicată fiind o "operaţiune securistică de provincie".

Potrivit lui Antonescu, povestea cu Mona Pivniceru şi modul cum a fost prezentată o califică drept o "operaţiune securistică de provincie".

"Ca să anunţi jumătate de zi că vei zgudui scena politică românească, se întâmplă ceva îngrozitor, cu două poze în care doamna intră într-o maşină şi apoi într-un imobil de locuinţe, mi se pare securism de provincie", a spus Antonescu, la Realitatea TV.

El a arătat că, dincolo de "această încercare de scandal", Mona Pivniceru rămâne, din punctul lui de vedere, o persoană "foarte nimerită pentru a ocupa portofoliul de justiţie, pentru că este independentă politic, pentru că este calificată şi supercalificată profesional şi este recunoscută în breaslă ca autoritate".

Întrebat dacă o susţine în continuare pe Mona Pivniceru pentru portofoliul de la Justiţie, Antonescu a spus că nu şi-a schimbat cu nimic opţiunea.
"Din punctul meu de vedere, cu cât mai repede, cu atât mai bine. În momentul în care premierul va face această propunere, va dura foarte puţin pentru a fi învestită", a arătat preşedintele interimar.

Crin Antonescu a mărturisit că a sunat-o pe Mona Pivniceru, pentru că a văzut-o foarte afectată de această "anchetă şi încercare de a genera un scandal, fără niciun element în jurul ei", şi pentru a o încuraja şi a-i spune "Wellcome to the club, asta este viaţa politică, astea sunt mizele, astea sunt mijloacele unora şi din astea vor mai fi".

Plenul Consiliul Superior al Magistraturii va lua în discuţie, miercuri 22 august, demisia judecătoarei Mona Pivniceru din funcţia de membru ales al CSM.

Potrivit site-ului Consiliului Superior al Magistraturii, şedinţa Plenului CSM este programată în 22 august, la ora 10.00.

Pe ordinea de zi a şedinţe se află şi Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind solicitarea judecătoarei Mona Maria Pivniceru de a se lua act de demisia din funcţia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.
======================

CCR a stabilit un nou termen pentru decizia privind referendumul:
21 august

Curtea Constitutionala (CCR) a stabilit un nou termen la care va decide validarea sau invalidarea referendumului: 21 august 2012, informeaza cel mai recent comunicat publicat de institutie. Decizia de preschimbare a termenului a fost luata pentru a evita prelungirea situatiei de instabilitate politica, ce poate avea repercusiuni asupra economiei nationale. De la inceputul lunii august si pana in prezent, CCR a schimbat termenul de dezbateri privind validarea sau invalidarea referendumului de 3 ori: primul termen a fost 12 septembrie,
al doilea a fost 31 august, iar ultimul, 21 august.

Plenul Curtii Constitutionale (CCR) a decis, recent sa schimbe data la care va lua o decizie privind referendumul national din 29 iulie, de la 31 august la 21 august, se arata in documentul de presa. Conform sursei citate, CCR a admis cererea de preschimbare a termenului de judecata stabilit initial pentru confirmarea rezultatelor referendumului (31 august, n.r.) formulata de presedintele suspendat, Traian Basescu.

CCR a luat aceasta decizie in vederea asigurarii solutionarii cu rapiditate a cauzei, pentru a evita prelungirea situatiei de instabilitate politica care se rasfrange direct asupra economiei nationale.

Mai jos, comunicatul integral publicat de CCR:


"Plenul Curtii Constitutionale a luat in discutie cererea de preschimbare a termenului de judecata stabilit pentru examinarea respectarii procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei si confirmarea rezultatelor acestuia, cerere formulata de presedintele suspendat al Romaniei, domnul Traian Basescu,

In vederea asigurarii solutionarii, cu celeritate, a cauzei cu care a fost investita Curtea Constitutionala, pentru a evita prelungirea situatiei de instabilitate politica care se rasfrange direct asupra economiei nationale,

In temeiul art.3, art.14 si art.50 alin.(1) din Legea nr.47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, precum si al art.153 din Codul de procedura civila,

Plenul Curtii Constitutionale a dispus preschimbarea termenului de dezbateri acordat in cauza, de la data de 31 august 2012, la data de 21 august 2012".

Termenul de judecata, schimbat de 3 ori in 2 saptamani


In sedinta din 2 august, CCR a decis sa amane pentru 12 septembrie decizia de validare sau invalidare a referendumului din 29 iulie. In cadrul aceleiasi sedinte, CCR a solicitat inclusiv Guvernului ca, pana la data de 31 august, sa transmita listele electorale permanente actualizate in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie. CCR a decis sa solicite date suplimentare Executivului avand in vedere datele contradictorii transmise de catre autoritatile publice implicate: Ministerul Administratiei si Internelor, de la Instititul National de Statistica si de la Autoritatea Electorala Permanenta.

O zi mai tarziu, in 3 august, CCR s-a razgandit si a schimbat termenul de dezbateri privind validarea sau invalidarea referendumului, de la data de 12 septembrie la data de 31 august. In motivarea deciziei, CCR sustinea la data respectiva ca a tinut cont de faptul ca termenul acordat Guvernului pentru transmiterea listelor electorale este 31 august, dar si de asigurarea solutionarii cu rapiditate a cauzei.

Citeste mai multe despre referendumul din 29 iulie aici.

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_30068/CCR-a-stabilit-un-nou-termen-pentru-decizia-privind-referendumul-21-august.html#ixzz23qGqjvEO


De ce trebuie suprimată Mona Pivniceru?
17 august 2012

Mai era nevoie de inca o dovada a modului in care institutii ale statului se lasa manipulate, pe bani publici, de Traian Basescu? Mai este nevoie de inca o dovada ca in Romania "reformata” de suspendat se practica, pe scara larga si in mod agresiv, politia politica? Daca raspunsul este afirmativ, tocmai ni s-a oferit inca o proba. Urmarirea, supravegherea si terfelirea Monei Pivniceru. Un magistrat de exceptie. Un om a carui moralitate nu a fost niciodata pusa la indoiala.

Mona Pivniceru este supravegheata de politia politica a presedintelui Traian Basescu. Indiferent cum se cheama mijloacele concrete. Un filaj SRI ori un filaj DNA ori un filaj SPP. E putin important. Esentialul este ca Mona Pivniceru, inca membru al Consiliului Superior al Magistraturii, deci inca reprezentant al puterii judecatoresti pe care Basescu pretinde ca o apara cu dintii de orice atac din afara, si inca magistrat, a fost, iata, pusa sub urmarire. Fara ca impotriva ei sa fi existat vreodata indicii ca ar fi incalcat, sub orice forma, vreo lege. Ea a fost pusa sub urmarire pur si simplu fiindca Victor Ponta a decis sa o coopteze in Guvern pentru portofoliul Justitiei. Si atunci ea trebuia urmarita, haituita si, daca se poate cumva, pusa la stalpul infamiei. Pentru a fi decredibilizata.

Chiar in momentul in care Traian Basescu, atacandu-i pe toti ceilalti ministri numiti recent prin remanierea larga a Guvernului Ponta, o lauda in acelasi timp pe Mona Pivniceru, aceasta era deja pusa sub supraveghere din dispozitia lui. Cuvintele elogioase ale suspendatului aveau doar rolul de a pacali opinia publica. Si, iata, dupa zile in care a fost urmarita si interceptata, ce au descoperit copoii politici ai lui Basescu. Ca Mona Pivniceru a indraznit sa se urce si sa calatoreasca mai multe minute in ce credeti? Fix in autoturismul proprietate a familiei Nastase. Extraordinar! Va dati seama? Deci Mona Pivniceru este plasata, vezi Doamne, de USL in postura de ministru al Justitiei pentru a-l pune in libertate pe inamicul politic al lui Traian Basescu, care oricum in cateva luni va fi liber. Mona Pivniceru este, asadar, in scenariul fabricat, un complice al celui mai corupt demnitar din Romania, care de corupt ce era a primit un an de inchisoare pe 10.000 de pagini de rechizitoriu si prin interogarea a aproape 1.000 de martori. O poveste numai buna de adormit copiii.

Si, mai mult decat atat, Mona Pivniceru urma sa treaca la sugrumarea Justitiei. A libertatii judecatorilor si procurorilor.

Tocmai ea. Tocmai Mona Pivniceru, care s-a luat de piept cu regimul Traian Basescu si cu Traian Basescu insusi, de cate ori acesta i-a atacat in mod agresiv pe magistrati si pe procurori. Tocmai Mona Pivniceru, cea care, pentru integritatea ei si pentru curajul dovedit in lupta impotriva celor care atentau la Justitie, a fost aleasa sa-i reprezinte pe magistrati. Tocmai Mona Pivniceru, care este dispusa sa renunte la un loc extrem de confortabil in CSM si chiar si la pozitia sa de magistrat pentru a contribui cu tot ceea ce poate si cu tot ceea ce stie la recuperarea ramanerilor in urma in ceea ce priveste modernizarea Justitiei. Capitol al integrarii in UE la care regimul Basescu ne-a lasat corigenti.

Sursa: CorectNews
======================
============

Stiri in curs de actualizare.
Sefia CSM, legata ombilical, paternal-basescian, de Sefia CCR.
Nu cred in coincidente! Totul are o explicate! Orice efect, are o cauza!
Decizia CCR, va influenta decizia CSM.
Rasul curcilor, CCR sa "decida" ... alt termen!
Recomand cu caldura comentariile!
Cei mai buni comentatori, si-au dat mana aici!
Multe informatii, multa destindere!

132 de comentarii:

  1. Buna dimineata, tuturor!
    Bey boilor (asa va alinta tactu Basescu),
    acum ati aflat ca sunteti si cam bolanzi? (adica asa, prin comparatie), mai grei de cap?
    Aflati d'aici, cine iaste mai destepti:
    ===================
    Preşedintele suspendat, Traian Băsescu spune că maghiarii au participat în număr redus la referendum deoarece ei au înţeles "foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului" şi că ei "nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste".

    "Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi n-am decât să le mulţumesc", a declarat Băsescu, potrivit Mediafax.

    Întrebat cum explică prezenţa redusă a maghiarilor la referendum, Traian Băsescu a răspuns că ei au înţeles "foarte bine modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului".

    "Au înţeles foarte bine şi modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta", a spus Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, buna dimineata!
      Cand v-am spus IO ca ungurimea nu va participa la referendum, un bolund, sau destept, cum vreti, mi-a dat tromful, cica ” UDMR voteaza pentru schimbare”, asa zicea bolovanul.Acum ati inteles curvasaria bozgorimii?

      Ștergere
  2. Bai „ buey-muey”, al de n-are aer!
    La postarea aia tre sa-ti dau raspuns, da sa ai aproape masca cu oxigen ca nu vreau dreaku sa te am pe constiinta, in plus cu cine mai radem pe-aici daca o fi sa crapi.O sa-ti dau mue la greu, mai ceva ca ..cur de leu,sa-ti bag pula in bendeu.„Casus belli”- sa mi-o iei! 58 grade+.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey ia o pastea si mai dute-n pulea mea!

      Ștergere
    2. Baaa 09:52- Nu te plimba cu curul gol pe langa EA sculata!

      Ștergere
  3. "Europarlamentarii USL catre Barroso si Reding: Aveti obligatia sa va pronuntati asupra anchetelor desfasurate de Parchet si DNA"
    HotNews.ro

    E dreptul lor sa ceara ca Barroso si Reding sa se pronunte (obligatoriu !) Evident ca acuma nu vorbim despre amestec grosolan in treburile interne si nici nu este asa ceva. Amestec este doar cind se pronunta asupra faptelor pe care le fac Ponta si Antonescu. (atunci Barroso e un politruc comunist, Merkel e o alta comunista fara minte, Obama e un maimutoi...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, Nea Trompeta- sa ne sugi de arbaleta!Impreuna cu barros - sa ne iei putin de os!

      Ștergere
  4. Colonelu' de pix s-a suparat pe prostime ... dar si pe niste reguli gramaticale , tocmai el , doctorul intr-o multime de stiinte de-ale limbilor :

    "4. cum să fie executaţi public procurorii care au îndrăznit să atenteze la dreptul prostimii de a îşi fura singură căciula, prin votul multiplu,..."
    //www.ionpetrescu.ro/

    Steli p-uleo , acolo-i de tine ... da' nu cred ca te primeste sa stati de vorba ... Ca nu puteti , voi telectualistii , sa acceptati ideea ca ar putea fi si altcineva destept ... Voi sinteti , fiecare , cel mai ... , si cel mai ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Sigur ca fiecare suntem cel mai si cel mai...Numai voi sunteti egali, fiecare cu fiecare.

      Ștergere
  5. "CSM, casca gura si desfunda urechile la ce va spune CCR."

    Normal era sa fie invers ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ponta s-a făcut că o aduce pe doamna Pivniceru în guvern, dar nu a reuşit decât să o scoată din CSM unde era un pic incomodă. Acum că Băsescu se întoarce, CSM va lua în discuţie cererea doamne Pivniceru după ce CCR îl repune în scaun pe Băsescu, îi va da cale liberă din CSM dar surpriză, Băsescu nu o va accepta ca ministru, pentru că este în cercetări pe motiv că s-a urcat în maşina lui Andrei Năstase. Frumos jucat nu ? Ponta a jucat magistral. Mă întreb a cui a fost ideea, a lui sau a lui Băsescu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Nea Cashule el Bubico ot Craiova, mei de unde detii 'neata informatiile istea? Ori essti o capacitate paranormala ca mama Omida, ori esti legat de Poanta si Basecu cu firul rosu, ori ai norma la aia cu ochiul si timpanul? Sau, poate esti nascut in Zodia Pestilor ca prea esti analistu lu' peshte?

      Ștergere
    2. Casule, vaz ca iar uitasi sa-ti iei pasteaua...

      Ștergere
    3. Domnu Marin Neacsu, excelenta, vedeti ca v-am luat apararea pe unul din blogurile domniei voastre si nu mi-ati multumit ! Dupa ce ca l-am facut zdrente pe dogarianul ala nesimtit, care a avut curajul sa se apropie de beregata dumneavoastra fina, cred ca merit macar un mersi, asea public. Iar cand o sa bem din mustul promis de shogun, pe clisura, astept si-o bere de la domnia dumneavoastra.

      Ștergere
    4. @neacsu(cel ce nu stie nici ce vrea nici cine este....varzaaa

      minte mai imbarligata ca a ta si mai lipsita de logica si pragmatism nu se "eczista" esti o varzaaaa

      Ștergere
    5. Curleoane, draga tataie sa-l pupi pe NeaCasum pe coaie!
      (Dar oare Casu le-o mai fi avind? Ca auzii ca se opera de amigdalita.)

      Ștergere
    6. Cica are ,,coaiele fripte"!!

      Ștergere
    7. Nu buey, n-ai inteles ! Coaie fripte e Dragos ala de Iclescu, care se transforma bruscamente, din secretar de sindicat, in ditamai analizator politic. Ia mai baga-ti o data muya acolo si citeste

      Ștergere
  7. Neatza buna la Zoo + 9! Cezaruica, muica nu uita de oua! Amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, imi pare bine ca se pastreaza acelasi tonus debordant. Dimineata a inceput bine. Hai ca va las sa va clatiti un piculeatza cu textele standard, dupa care am sa va trag niste "editoriale", de-o sa va cufuriti in stil dalmatian, adecatelea o sa umpleti toata oala de cacat. Buey palinca, ti s-a pus de-un casus belli ? Noroc cu Doggy si ai lui-banditii sindicatului, ca ne mai lumineste cu cate o sintagma de asta de erudit ! Snaipar six.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Snaipar six sa ne pupi in pix!

      Ștergere
    2. Bai pula-cu-ochi, tu esti cel care cere insistent casus belli.Baa, Io de ti-o belesc risti sa ti-o primesti!Nu cere, s-ar putea sa ti se dea..

      Ștergere
    3. Baaa sloboz, baa nu confunda pe Cezar 2 coaie cu mine minca-mi-ai din cur cur masliene!

      Ștergere
  9. Un individ evadeaza din inchisoare. Intra intr-o casa la nimereala si gaseste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de scaun, apoi, in timp ce o leaga pe femeie de pat, se apropie de ea, o saruta pe gat, se ridica si merge la toaleta.
    Barbatul ii zice femeii:
    - Uita-te la infractor! A stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa-i dai satisfactie, chiar daca iti e sila de el. E periculos, iar daca o sa se infurie, o sa ne ucida. Sa fii tare, iubita mea!Te iubesc!
    - Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Imi spunea ca este homosexual si ca te gaseste dragut, apoi m-a intrebat daca am vaselina in casa. I-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule, si eu te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar a aparut CEZAR doua coaie pula cu ochi de capulete belit ! Buey, ti-am mai spus si tarziu in noapte s-o lasi mai moale cu copiatul de prin ziare ! Don Corleoane, da-i la zmengla, ca de tine asculta ! Lupus dintre craci.

      Ștergere
    2. 11:42 Baaa rapanule, baa am auzit ca esti din famiglia capulete suge-ne-ai-o pe-ndelete!

      Ștergere
  10. @Cur de leu, sa ne-o sugi etern,mereu..
    Noi ti-o tragem ca la zmeu
    Tu ne sugi mereu, etern..

    RăspundețiȘtergere
  11. Baa, nu era unul-una pe-icea ce-si spunea Vsilica?
    Oare ce gen o fi fost?
    Vasilica putza mica sau Vasilica fara putza?
    Oricum, a dovedit ca n-are staif,altfel era in carti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, te rog frumos, nu asocia "puta mica" cu Vasilica fara staif ! Ma dezonorezi. Doi la mana. Pentru ala cu bancurile. Te rog frumos sa incetesti c-o sa ma ai pe cunostinta, buey. Cat p-aciulea sa suflu in veioza, asa nevinovat. Vine baba si-ti citeste bancul si, te tare ce s-a sfortat razand, i-a sarit tamponul "o.b." din pizda ca glontul bre, a ricosiat din monitor si drept in vizorul de la usea de la intrare s-a oprit ! Te rog, inceteaza cu bancurilii

      Ștergere
    2. 12:32
      Bey Curdeleu sa ne pupi in kur mereu!

      Ștergere
    3. Buey Doane Corleoane, ce pula mea ai ajuns bre omule ! Mai pe vremuri, nu demult, parca te mai mangaia lumea cate o tzaruca la coaie si tinea, totusi, distanta ! Acusica ai ajuns brendul balacarelilor buey, toti cacatii alterati, toti monosilabistii, ori diletantii cu cas la gura (dom'Neacsu, asea mi-a iesit din taste, nu e aluzii), au ajuns sa te ia, ori in caruta, ori la stanga ! Nu te recunosc. Ori scrie ala, ori al'laltul, ori toti la un loc, tot de muya ta se leaga ! Doctoru cu putza mica !

      Ștergere
  12. "Dintr-un garaj prăpădit, fără telefon operativ, evacuat de la Cotroceni de Guvern, Parlament şi o bună parte din popor, Traian Băsescu pune zilnic în mişcare ţara şi, am putea pentru ca să spunem, mapamondul. Uniunea Europeană e o mică sectă de fraieri, care reacţionează prompt la manevrele lui destabilizatoare. (Ale lui şi, fireşte, ale „clicii“ de pîrîcioşi trădători, manevraţi, tot de el, ca nişte guguştiuci decerebraţi.) Băsescu are o putere transinstituţională. Îl slujesc, tremurînd, dl Barroso, dna Reding, Angela Merkel, Curtea de la Veneţia (de Curtea Constituţională a României nu mai vorbim), Statele Unite, o sumedenie de miniştri şi ambasadori occidentali şi mai toate publicaţiile de prestigiu ale lumii: Der Spiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Economist etc. Toţi şi-au făcut un program de viaţă din susţinerea lui Traian Băsescu şi urmăresc, cu sufletul la gură, peripeţiile referendumului dîmboviţean, lucrînd, în ascuns, pentru invalidarea lui. Dar chiar şi unii miniştri ai Guvernului inamic (şi nu oricare, ci tocmai cei de la Administraţie şi Interne) sînt agenţi sub acoperire ai preşedintelui suspendat. Individul e de nestăvilit. Serviciile secrete sînt la picioarele lui. Plagiatul prim-ministrului e o făcătură a machiaverlîcurilor sale politice. A reuşit, prin malversaţiuni subtile, să doboare moneda naţională, să gonească investitorii străini, să blocheze activitatea Guvernului. Rămîne de văzut dacă nu cumva a pus la cale şi seceta. Nu se mai poate face nimic pentru scoaterea lui din joc. Singura speranţă rămîne colonelul Dogaru."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey clantza, vezi ca sunt niste bloguri unde te si plateste pentru copi-peist de prin ziare adunate ! Doar nu esti tot ala cu Islanda, de azi-noapte !

      Ștergere
    2. Nu buey pulifrici pupa-ne-ai in carici, nu mi-s io ala!

      Ștergere
  13. Na, cand sa ma bucur si eo ca prosta pulii ca a schimbat shogunu foaia, tot de muya lu Pivnicereasa dau ! Baremi nu-i mai vad clanta lu mona ailalta, cu fata de bloc neanvelopat. Palincarosu, ce imi tot roade osu !

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce KK de blog ! Vorbeste un Anonim cu El!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote la asta cum umbla dupa muye gratis. Tu nu vezi ca s-a semnat buey prostoveanco ! Anosnimul se intituleaza palincarosu, sa-i sugi o tzara osu (numa daca e intr-o toana buna, ca de altfel te umple de respect etern).

      Ștergere
    2. Baaaai „buey”13:17.. Sa ne freci la mandarine, pana ne kkm pe tine!

      Ștergere
  15. Muei,mergi si mediteaza in gara!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey, sa nu va mance in cur pe care-cumva sa credeti ca suntem de unii singuri p'aciulea si ne putem face de cap, care cum il apuca ! Asea am avut si eo sentimentul si senzatia ieri, precum ca stapanul a plecat de acasa, a lasat netul in priza si ne-a lasat sa ne spargem capatzanele pana s-o umple peretii de mustar! Falsh! Tocma cand vroiam sa dau ecsit, pe la miez de noapte...uopa, si shogunu, care cica nu i-a scapat nicio virgula ! Asea ca atente mare buey cufuritilor !

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba, Curloeane, ba baiatul meu da-ti-am moouie mereu ca esti mare derbedeu! Buey aurolacule, ti-ai revenit din betzie de-mi-ai manshonul la Volhov mie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu tre sa te bagi musai la doctorat, aciulea pe mehedinti. Daca ai nevoie de indrumator, numa zice da si-ti dau imediat adresa mea. Cu mine esti ca si facut magna cum laude. PeSe: si eo mi-am luat doctoratul in blogareala tot aici, numa ca am fost acuzat de plagiat si am fost expulzat din schema ! Doctoru.

      Ștergere
  18. neacsule, Dogaru zice ca esti lt.col. Tu spui cu modestie ca esti col. Unde e adevarul ?
    Nu cumva esti maior cu vechime si ti-ai primit gradul urmator odata cu soldele compensatorii iar acuma iti dai mai multa importanta decit meriti?
    Coaie fripte!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai io zic sa ne mai pune NeaXum poza aia cu halatu die pope

      Ștergere
  19. Bey vitejii lu Doghy cu mucii pe piept!
    MAI promite pentru luni ..surprize ...surprize....!
    Mii si milioane de cacaciosi erau pe lista lu...cum pula mea-i zice! Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey...sclerozatul asta, dintr-o lipsa acuta si indelungata de pizda (rog babele onorabililor bosorogi rezervisti sa ma scuze, iar pe-a mea o bag in pizda ma-si direct daca nu-i convine), precum si din cauza unei labe total nereusite, s-a apucat sa scrie trei randuri-cinci cuvinte, de stau ca boul si ma scarpin la epiderma de pe putza, sa vad ce dreaq de mesaj vrea sa ne transmita ! Zice ba pe romaneasca, ce pula noastra vrei ! Doctorutz fara preputz.

      Ștergere
    2. Chiar ca esti Bou daca nu pricepi! Slinder

      Ștergere
    3. Intitularea de bou cu B mare de tipar, ma onoreaza ! Iaca cineva care merita toata muya !

      Ștergere
  20. De parca panarama nationala n-ar fi totala, iaca ca amu avem la indemana si un soi de MODEL DE PLÂNGERE PENALĂ pus la dispoziție de FACIAS, pentru cetățenii anchetați de procuratorii cu biblia, că au votat la referendum ! Suntem asea de prosti incat, personal, m-am saturat sa tot urlu de prostie ! Dupa ce ca i-au ametit de cap "politicenii" din satii si comunii sa voteze ori cu ala care a dat umbrele gratis, ori cu ala care a dat brichete (fara gaz) si pixuri (cu pasta uscata), ori cu ala care a dat o stecla de olei expirat...si dupa ce au venit procurorii cu biblia sa le futa cristosii in zi de sfanta slujba la biserica, de s-au cacat pe ei de spaima, acusica vine FACIASUL asta de cacat sa le puna la despozitie niste MODELE de reclamatii penale impotriva procurorilor! Buey, in opinia mea, asea cum am spus-o si ieri, pacat ca oamenii astia nu pun mana pe ciomege si, cu popa-n frunte, sa-i ia la intrebari, cand pe procurori, cand pe politicieni, cand pe cei care se dau societatea civila ! Putza sifilitica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai sa iau un ALUPIGUS, ca-mi joaca un ochi ! Putzica.

      Ștergere

    2. ÎN TIMP CE MAGHIARII DIN ROMÂNIA AU PRIVILEGII, românii din Ungaria dispar! Bogdan Aurescu, secretar de stat MAE: Budapesta nu face nimic pentru românii din Ungaria!
      Slinder

      Ștergere
    3. Doar tu si cu ma-ta intelegeti terciul din capul tau ! Futi mausul ala pe toate ziarele, reusesti sa citesti un cacat de articol de 3 randuri, pe ora, dupa care itzi borasti ideea pe aici, ca mare comentator de jurnale ! Te fute grija de bozgori acuma, ai aflat si tu marea minune ca Australia nu-i in America de Nord ! Buey, pai mai bine cu strapezitul ala care tot ii da copi-peist de prin ziare, da' macar tace malc in afara ghilimelelor ! Apoi, daca vrei sa fii nostim intradevar, fii original si nu-l copia pe boul ala care scrie de fata aici si acum, si se tot semneaza ba ca-i Curdeleu, ba ca-i snaipar, ba ca-i pula lu Hector in gura ta ! Falus.

      Ștergere
    4. Zi-le maaaa!
      ..tu-i in gura de plagiatori si copiatori si hoti si mincinosi si cheliosi si paduchiosi si chiori si alcoolici, mama lor de javre!

      Ștergere
  21. Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda scrie, sambata, pe blogul sau, ca "Respingând ipoteza invalidării cu 5 la 4, Crin Antonescu își reconfirmă disprețul față de orice majoritate care nu-i este favorabilă. În același timp, el refuză să spună cum se iese dintr-un asemenea posibil impas. Așa ar fi făcut orice politician responsabil, însă după toate aparențele C. Antonescu e mai interesat de rămânerea cu orice preț la Cotroceni decât de detensionarea situației actuale."

    Cristian Preda adauga ca "Pe 9 august, scriam pe acest blog că pe măsură ce ne apropiem de data la care guvernul va trimite poziția sa la CCR, modul în care se iau deciziile în Curte se va impune foarte probabil ca problema esențială, adăugând că nu e exclus ca ultima dezbatere în privința referendumului să fie centrată în jurul chestiunii dacă validarea trebuie făcută cu minimum 6 voturi la 3, invalidarea poate fi asumată cu 5 voturi la 4?. Vineri seara, Crin Antonescu a confirmat așteptarea pe care o aveam. Senatorul penelist, care ține în acest moment locul șefului statului, s-a pronunțat în privința deciziei CCR, afirmând că ".

    Europarlamentarul PDL mai scrie ca "Să luăm, totuși, în seamă ipoteza unei decizii luate cu 5 la 4 care nu va fi recunoscută de părțile implicate. Se ajunge atunci la arbitraj. Cum orice recurs intern e consumat, cine ar putea fi arbitrul? Ph. Gordon, emisarul dnei Clinton, a spus de mai multe ori în vizita sa de la București că, în condițiile exacerbării partizanatului intern, Comisia de la Veneția ar putea juca rolul unui . E foarte posibil ca experiența Comisiei de la Veneția și ajutorul pe care l-ar putea acorda aceasta Curții Constituționale din România să fi figurat pe agenda discuțiilor lui Gordon cu Băsescu, Ponta și Antonescu. Declarațiile președintelui interimar de vineri seara sugerează însă dezacordul său major cu emisarul american în tot ceea ce privește referendumul. Întrebarea legitimă care se naște e dacă aliatul său Victor Ponta are același punct de vedere. Probabil că premierul, mai prudent în ultima vreme, nu va spune public prea multe până marți, când CCR a fixat ședința mult-așteptată. O eventuală consultare a Comisiei de la Veneția ar da – cred eu – un rezultat defavorabil punctului de vedere al lui Antonescu: precedente existente în alte Curți constituționale din Europa ar împinge foarte probabil Comisia de la Veneția să considere că o decizie a CCR de invalidare cu 5 la 4 e legitimă, fiindcă ea indică în chip indubitabil că mai lipsesc două voturi pentru a valida consultarea referendarâ."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Să luăm însă în seamă și varianta în care, după un vot cu 5 la 4 declarat inacceptabil de C.Antonescu & co., nu se recurge la un arbitraj extern, confirmând astfel critica instituțiilor europene din ultimele zile. S-ar prefera atunci calea – mult mai facilă – a agravării crizei prin presiunea străzii și/sau delegitimarea deciziei CCR, printr-un boicot sau chiar printr-o demisie a parlamentarilor USL. Crin Antonescu nu exclude aceste evoluții – despre care s-a vorbit public în ultimele zile – atunci când afirmă că șansele de revenire a lui Băsescu la Cotroceni sunt “infime”. Lăsând la o parte sporirea tensiunii sociale (care e deja enormă), să ne închipuim doar scena instituțională: Parlament care nu se reunește pentru a putea lua act de decizia CCR; președinție interimară prelungită sine die; guvern în funcție până la alegerile parlamentare, dar imposibil de controlat în absența legislativului; la rândul lui, legislativul nu poate fi dizolvat, pentru a avea alegeri anticipate, fiindcă președintelui interimar Constituția îi interzice acest recurs. Pe scurt: haos. Mai poate opri cineva acest tăvălug? Eu cred că da", incheie Cristian Preda.
      =======================
      Bey, Cristian Preda este o jigodie!
      Se face ca nu stie ce scrie Legea!
      Se face ca nu stie ce-i cu 6 la 3!
      Idiotul, da vina pe Antonescu!

      Ștergere
    2. 1. PDL-acii, niciodata nu au respectat Legea!
      2. Pt bourenii din pdl-e/nu mai e, idioti precum Cristian Preda, sunt toti. Astia nu vad, fac pe prostii, ca 7,5 MILIOANE de romani nu-i mai vre', nici nu vor sa mai auda de alde Basescu si gasca lui de praduitori, de hoti la drumul mare!

      Ștergere
    3. Cacaturi ieftine, nu citeste nimeni rahaturile astea. Supraplinul da pe dinafara ! Se stie ca e haos general de acum 3 luni ! Mai rau nu poate fi. Decat de vreun caft general, ceea ce mi-ar conveni ! Chiar de m-as intoarce din piata intr-un picior, da caft sa fie ! Ori, ori ! Putzulica.

      Ștergere
  22. Buey, un cacacios de absolvent de dreptu-stangu, la Spiritu Haret, promotia luni-vineri, aprilie 2009, cu moaca de cocalar, netuns si cu cioc de tap, specific regulamentului interior al cesemeului, pe nume daniletzu' din cotetzu' (foto in detaliu pe "Gandul"), ma ameninta public ca cica cine are corajul sa se dea la procororii cu biblia, risca o mica parnaie ! Buey, tu-ti gura ma-ti de nespalat neinstruit, da procurorii aia care s-au dat la mama mea, in varsta de 86 de ani, de era sa sufle-n veioza fara lumanare si fara spovedanie de frica, ce pizda ma-ti risca ba ! Risca un par in cap, da norocul lor e ca eo sunt in bucuresti acuma, si nu-i pot gabui ! Iar ei o fut in continuare cu fisa postului si atributiile de serviciu, pe banii mei de contribuabil, pe la aia mai slabi cu duhul si ameninta cu parnaia! Vino daniletze cu procororii tai la usa mea si ai sa vezi ce de alupigus ai sa iei de la mine, gratis ! Reiterez: suntem asa de prosti, incat am ajuns sa inghitim toate cacaturile de la toti nespalatii ! Bine ca nu mai e oprea, ca-l facea si pe daniletz cu paru cretz asta colonel ! Putzuca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea ca, aia care v-ati dat ieri la procororii cu biblia, in direct pe blogul asta, atentie la soneria de la usa ! Va recomand sa va mai trageti inca o data baba pe cocartz (cei care nu mai au cocartzu activ pot folosi limba) si sa fiti atenti la zgomotul catuselor. Eo il astept de ast-seara si zau ca nu mai pot, ca mi-a amortit limba in pizda babei (nepotii nu-s acasa, asea ca trai nineaca !!!)

      Ștergere
  23. Asadar:
    Cine bate seara la portitia mea??
    Cine bate seara la portita mea?
    Eu sunt drag ..votac , nu te speria !!
    Eu sunt ....Porcuratura ..ta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu esti ala de la INTERFERENTE, sau de la GARANTAT 100 la suta ? Am vrut sa te intreb si ieri, da' nu am indraznit sa-ti retez eleanul creator ! Da-i, ca-i dai bine ! Muyoten pipetabil !

      Ștergere
  24. 35.000 de cacaciosi in plus pe listele din Cluj !Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Snaipere, "de cacaciosi" sau de cacanari ? Ca e o diferenta ! Daca-s cacaciosi, nu-i bai.

      Ștergere
  25. Kelemen: Autonomia dorită de maghiari se va realiza

    Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, susţine că autonomia Ţinutului Secuiesc nu este împotriva statului român şi a statului unitar, ci este o doleanţă a comunităţii maghiare, care la un moment dat se va realiza.

    Kelemen Hunor a fost întrebat, sâmbătă, la Catalina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept ! Astia-s destepti si stiu ce vor ! Basca ca vor ce stiu, mai mult ca oricand ! Nu ca cacanarii nostri de romani, si mai ales de "transilvaneni" opariti ! Zbiara ca ghiortanii cand se-mbata ca "Noi suntem romani" si-l fut pe Pista Laios in gura, insa cand sa mearga la vot, ciocul mic ! Bravo lor bozgorilor ! Asa-mi vine sa ma apuc de ungureasca si sa plec in pula calului drept in HARCOV ! Patrioticu putzii !

      Ștergere
    2. Buey, asta responsabilu cu bozgorii, care le tot bagi de azi dimineata ! Mai baga texte de astea, ca am inspiratie acusica pe tema asta si simt nevoia sa mi-o fur nitel de la compatrihoti !

      Ștergere
    3. M-am saturat dreaq de liste, pivniceri, procurori, biblii si pompieri ! De nastasi, basei, crinuti-uite-o capra, nu o futi ? Putzache.

      Ștergere
  26. Buey, o juma de ora va las spatiu liber de emisie, ca doar nu-s eo coaia suprema de p'aciulea! Mai bagati si voi. Gyuri-spaima pulii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Totusi, nu ma pot abtine si ma mananca intre craci ca pe Cezar maimuca sub coada, o intrebare !

    Sefule, oare ce o fi comentat atat de nefericit postacul ala care a luat o mica muye, pe data de 18 februarie ?

    Iaca:

    Anonim 18 februarie 2012, 14:03
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.


    Anonim 18 februarie 2012, 14:08
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.


    Admin 18 februarie 2012, 15:04
    Exista o limita in toate!
    Daca unora le lipseste bunul simt, aplicam Regulile!
    ==================================
    Postand suburban, va descalificati!
    Chiar nu va pasa? Atat de jos ati ajuns(unii) ?!!?
    Absolut regretabil!!! Sunteti de rasu'plansu'!
    Aveti copii? Aveti nepoti? Ce educatie le dati?
    Anonimatul, precum vinul! ... In vino veritas!
    Subconstientul, va recomanda pentru psiholog!
    Cativa putini,e drept,direct la psihiatru!
    Sper ca aici sa punem Punct."

    Revin. In opinia mea, care eu am debutat mult mai tarziu aici, pai daca ar fi sa analizez ce-am comentat, sunt mai mult decat puscariabil, adica deja ar trebui sa plutesc in borcanul cu formol, ca pula lu' Terente, iar blogaraii de pe mehedinti sa se exclame: "Asta a fost cu putza mica"!

    Daca eo m-am strofocat sa scot tot ce am mai "bun" din mine, de pana si baba era sa ma paraseasca si sa plece la pizda lu muma-sa, si nu am fost sters din arhive, atunci intreb, oare ce dreaq o fi scris ala de a reusit sa sperie nepotii oamenilor?
    Nu ca as fi curios, dar ar fi bun ca un schimb de experenta, ca o tematica in plus pentru "tinerii" care doresc sa-si dea doctoratul aici, in blogareala adevarata !
    Cu respect sefu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dracu' omule ... Io cre'ca ... mai mult ca sigur , este vorba de motanelul cacacios deranjat , la sufletu' lui sensibil , de comentariile facute la adresa rudelor lui din pusta ...

      Ștergere
  28. Bai „buey”, mai taca-ti clanta.Nu ti-a intepenit limba in pruna babei?
    Baa, cata muie ai luat tu pe-aicea nu au luat cei trei care-au speriat blogosfera.Mai pune-ti calus la pizda aia de clanta, baga-ti O.B.ul in clont.Chiar vrei sa te caute musiu daniletz, cel cu coaie de mistret?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu buey, nu mi-a intepenit ca e reconfortant. Iar o.b.-ul mi-l pun numa cand ma plesneste unul ca lumea, de-mi da hemoragia pe muye ! daniletz ala poa sa ma caute doar la epiderma de pe organul de reproducere masculin, pe care inca il am in dotare, chiar daca-i cat nuca (de tare, buei, ce credeai), Deci sa inteleg ca-s nambar oan la incasari ? S-a votat ? S-a pus de vreo sondare cu opinia si eo nu stiu ? Da care pula me-s aia trei crai, bre !

      Ștergere
    2. 20:25 Ba, mai du-te in pulili noastre si mai ia dreaku o pauza! Nu mai deschide haznaua aia de gura ca pute-a kkt

      Ștergere
    3. Baa, nu ca nu mi-ar placea sa cetesc ce scoti tu pe goarna, dar tare mi-e teama sa nu te inhate mistretii astia si sa se duca dreak hazul din ZooLand.Vezi ca cei trei muschitari au sters-o englezeste.Mai simti tu miros de partzuri maimucesti, tigresti sau curdeleisti p-aci?

      Ștergere
    4. Buey, nu ma pot abtine ! De trei ori am dat ecsit si de 4 ori am revenit. Am o sete de muye de nu se poate. Nici de mancat nu mai mananc, am slabit ca dracu-n vacanta, mana imi tremura de emotie de imprastii paharul cu bere si pe ecran si pe tastatura. Pe pariu ca revin boracii mintenas ce se trezesc din mahmu ? Ai sa vezi. Putzake.

      Ștergere
  29. Halt!! Vnimanie ,Vnimanie !
    EuroPlotonier Merkaly - scoate armata pe strada sa lupte cu teroristii!!
    Sa nu cuva sa trageti vreo basina pe strada mare ,ca va zic astia ca umblati cu boambe la purtator si pe langa porcuratori veti vedea si....trompetii!!Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu ce vrei ? Ce dreacu beusi, palinca de la palincarosu, de-i buna doar pentru diluat vopseaua ? Vrei sa zici ca nemtii au dat verde la caft in stilul liber, pentru armata ? Pai e veche bre, acu te trezisi ? Intre timp, pana ai aflat tu, meapeneul a si facut un grup de lucru interdepartamental, pentru a adopta si noi metoda asta pe strazile patriei. Seful grupului de lucru e Doggy si cu gasca lui, iar purtaret de cuvinte e contratorpila Tiberila Fratiu, ala cu ERGA OMNES ! PalincaROSU

      Ștergere
    2. Cica in garnizoanele unde umeurile au fost desfiintate, se vor reinfiinta noi unitati caftitoare ! Deja in nomenclatorul armelor, serviciilor, specialitatilor si apucaturilor militare se introduce o noua arma: "caftangii militari", cu urmatoarele specialitati: caftangii de strada, caftangii de piete, caftangii de scara blocului si caftangii de boscheti. Institutele pentru formarea cadrelor militare, atat cele prin filiera directa, cat si cele prin filiera indirecta, marocana si franceza, deja vor pregati, incepand cu toamna acestui an primele promotii de caftangii. Academia Militara, si ea, este in curs de infiintare a unei facultati de profil. Potzuca.

      Ștergere
    3. Bai „Buey”, da-i in pulili noastre de fleti, nici sa bea nu stiu dobitocii astia.Lasa-i dreak de javre miorlaite, incovrigate de spaima si de foame.Nici o injuratura mai neaosa nu-s in stare sa scoata pe flit.Cu astia vrei tu sa lupti? Pai baaai „ Buey” , batalia e castigata de la prima strigare, n-ai cu cine, bre, n-ai cu cine...Ehe, unde-s vremurili cand se aruncau in lupta cu AA lui Curdeleu si gonea Czar pe Bucifal de ziceai ca are ardei iute in cur.Alte vremuri, bre, alte vremuri..

      Ștergere
  30. Bai „Buey” , amu dupa ce beui fo trii halbe de palinca, tre sa-ti spui ca daca as fi o...dobitoaca m-as innamora instant de tine.Zau, bre, ca tare imi esti drag.Sa moara Veta daca mint.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocma cand sa tac, mi-o trage asta cu palinca. Pai cum dreaq sa stau pe strada mea ! Buey, nu ca as avea ceva cu aceasta beutura sublima, da' nu pot s-o inghit, la propriu! O singura data am beut palinca, asea brusc un pahar, dupa care am dat din maini o juma de ora, iar localnicii nu intelegeau ce vrea ! Vroiam doar sa nu mor, buey, ca nu mai aveam aer, iar ei credeau ca mai vreau si-mi tot turnau prin pahare...

      Ștergere
  31. Buey, gata, tac, ca m-a amenintat unul mai sus sa-mi pun dreaq tampon la clantza! Clantzau.

    RăspundețiȘtergere
  32. „Buey” 20,46.
    Baa, daca tot iti tremura mana, tine-te, bre, de scula! ManuEla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buey, tu te-ai lovit la timpan ? Nu intelegi ca nu am ? Pe ce lume te-ai nascut buey. Clantza mica fara putzulica.

      Ștergere
    2. Baa,m-am trezit brusc din betie.Adica ce nu ai?Baa, pai daca n-ai sula,inseamna ca ai crapatura?Baa, si IO de cine m-am amorezat?

      Ștergere
    3. Buey, acu si tu, am, da e mica tare si atunci mai bine spun ca n-am !

      Ștergere
  33. Buey, shogunu vrea sa ne dea ceva de inteles, ca tot tine pe fondul de pagina chestia aia cu

    "Un măgar, dă lectii multora! Luati aminte, oameni!".
    Oare ce pula mea vrea sa ne spuna stapanul, buey ! Pe mine, la cat de tembel sunt, ma duce mintea la o cacanareala de explicatie, da nush cine dracu-i magaru, buey !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, nu-mi iese ecuatia si gata ! Sifilica.

      Ștergere
    2. Baaa asta de la 21:08, Ciujdei vrea de sula sa ne iei!

      Ștergere
  34. Tac o pula, ca nu pot. M-am dus si eu la baba, sa-i pun degetu la pizda o tzara, ca poate-poate pica ceva si m-a sictirit ! Cica unde am stat toata ziua, acolo sa merg sa cer pizda ! Eo i-am zis c-am navigat, da nu intelege, cica sa pun degetul la tasta, sa dau un enter pe XXX si s-o pun de-o laba, ca pizda nu vad ! Am cacanarasito de-a binelea ! Net mi-a trebuit, net am ! Da macar aici iau muie gratis, cata vreau ! Cocosatul labarit.

    RăspundețiȘtergere
  35. Bai scula fara pula!
    Las-o dreak de baba c-o sa planga ea dupa sula cand i-o trebe.Hai aicea sa ne-o tragem ca intre dobitoace,cu pornosaguri, cu lanturi,cu catuse,cu masca,fara masca,ase ca intre sado-maso,cei neputinciosi oricum stau ca mulele si se uita noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plange pe dracu, ca cloantza asta e-n stare sa-si ia vibrator turbo, decat sa planga dupa putza mea.

      Ștergere
  36. Buey, ia sa mai schimbam tema, ca de Pivniceri si procurori m-am saturat ! Zice un ziar ca BOR-ul, adica un fel de SeMeGhe al bisericilor ortodoxe din Romania vrea sa puna ordine si in chestia cu cimitirele, adica nu oricine poate detine cimitire de astea private, unde se mumifica unii in palate, mai al dreacu ca tutancamon ! Cica, daca au pus ordine intre enoriasi, ca astia sa nu se mai inchine decat la icoane pictate de popi si sa foloseasca numa lumanari facute de biserica, vor pune ordine si cu cimitirele. Adica, daca ai crapat ( ma rog, ai suflat in veioza, ca sa fiu mai pios), nu te mai ingroapa oricine si oriunde ! Ci numa un popa agreat de BOR intr-un loc cu verdeata musai administrat de biserica ! Ce pula mea, sa fie afacerea lor cap-coada ! Mortu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, daca crapa baba prima ii dau foc, ca sa nu ma complic cu BORUL asta de popi. Daca crap eu, ma doare-n pula ce face cu mine ! Putzulica.

      Ștergere
  37. Baa, chestia cu palinca am scos-o ase ..din burdihan,de amorul artei, pentru coloratura,de dragul dobitoacelor si tontilor de pe aici, ca un semn de recunoastere.Din cand in cand mai beu si IO o bere..da amu nu-i vremea potrivita,ca e cam racoare.

    RăspundețiȘtergere
  38. Baaa TutenKamion, lasa dreaku mortii sa doarma linistiti,cei vii cu cei vii.
    Ce dreaku patisi bre, ca devenisi subit asa morbid? Maa,ia incearca sa bei o palinca poate-ti revii..la viata.

    RăspundețiȘtergere
  39. Baaa, du-te-n PM cu mortii tai..acu sambata seara.
    Eu asteptam o muie ca lumea si tu ma iei cu mortii ma-tii???
    Hai sictir ca merg sa mi-o trag de unul singur.
    Baa da rau am ajuns, nicio muie sa nu poti lua..halal camarazi, halal ZooLand, ..tu-va-n clontz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da repede va urticati ! Am zis si eu, de unde dreaq sa stiu ca ma umplu de respect etern in doi timpi si trei enter-uri ! Da ieri cand i-a pus stapanu muia lu aia cu fata de mort, care bantuie prin europarlament, de ce n-ati sarit sa scoata cadavrul de acolo ?

      Ștergere
  40. Se retine pentru Marele Premiu:
    =============================
    Anonim18 august 2012, 20:40
    Cica in garnizoanele unde umeurile au fost desfiintate, se vor reinfiinta noi unitati caftitoare ! Deja in nomenclatorul armelor, serviciilor, specialitatilor si apucaturilor militare se introduce o noua arma: "caftangii militari", cu urmatoarele specialitati: caftangii de strada, caftangii de piete, caftangii de scara blocului si caftangii de boscheti. Institutele pentru formarea cadrelor militare, atat cele prin filiera directa, cat si cele prin filiera indirecta, marocana si franceza, deja vor pregati, incepand cu toamna acestui an primele promotii de caftangii. Academia Militara, si ea, este in curs de infiintare a unei facultati de profil. Potzuca.
    ====================
    Va salut cu tot respectul,
    Si va spun o Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da sefu, e pe surse. Putzake.

      Ștergere
    2. Va propun un CONCURS cu premii!
      =============================
      Marele Premiu pentru:
      Cel mai tare comentariu!
      =======================
      Se va acorda zilnic, de catre Admin!
      In ce va consta? Surprize, surprize, surprize!
      Mereu si mereu ... altceva!

      Ștergere
    3. Pai sefu, cate sute de comentarii am scris eo p-aici, iau premiile pe-un an ! Nu-i corect, daca ma apuc de clapacit, se sufoca ceilalti ! Nici ala cu putza mica nu se tine dupa mine, chit ca risc sa nu mai vad pizda de la baba un an ! Putzy.

      Ștergere
    4. Eo propun sa se dea premiu pentru cel mai reusit debut, de exemplu, asea la intamplare, daca vine un ratacit si zice: pula mea !, atunci sa fie nominalizat, iar daca mai adauga, pe parcursul zilei si "in gura ta", deja sa fie trecut la clasa zero pregatitoare ! Putzulica.

      Ștergere
    5. Iar daca se strang de-o grupa, sa fie preluati de un initiat care sa-i instruiasca pe durata unui curs intensiv de blogareala. Ca de exemplu eu. Putzy.

      Ștergere
    6. Iar sefu de promotie sa fie muyficat etern de catre toti greii acestui blog, la fiecare intalnire a promotiei, pe care propun sa se organizeze zilnic, ca oricum nu costa bani.

      Ștergere
    7. Totusi, oricat de "nu ma intereseaza" as fi, tot ma roade la corazon sa stiu in ce-ar consta premiul ! Putzianovschi.

      Ștergere
    8. Si, ca sa nu ajung sa ma iau singur de galci ca nu ma recunosc ca "Anonim" cand s-or da premiile, trec la intitulare "supt acoperire". Semneaza PMT.

      Ștergere
  41. Pana sa vad posteul shogunului, am fo un pic pe ARMYIA, ca tot m-ati indemnat sa-mi revin ! Iaca ce zice o onorabila :


    rory 17 august 2012, 18:31
    sunt uimită de blogul tău, devenit clar o rundă de box.
    fiecare se bate cu un adversar mai mult închipuit decât real...

    scuze, dar nu-i domeniul meu. fug cât pot de repede...

    Răspundeţi

    CEZAR 18 august 2012, 11:24
    E viata peste tot !"

    Na, ca amu trebo si-o concluzie: daca Rory ar nimeri cumva aici, eo cred ca ar face infract miocardanic instant ! Putzake.

    RăspundețiȘtergere
  42. Haidi buey basinosilor, ca am glumit, nu-s chitit sa va iau premiile ! Ce dreacu, deja v-ati pus pe ticluit comentarii ?

    RăspundețiȘtergere
  43. Uite ce va propun, cine e interesat, ii dau contul meu si, pentru cativa euroi acolea, il fac 100 in suta castigator !

    RăspundețiȘtergere
  44. Sefu, ati speriat turma de lighioane ! V-ati bagat asea brusc, de-au spart astia targul, ca furnicile ! Cand ati zis de "surprize, surprize", labarii astia or crezut ca-i procuratura si-or scos tot din priza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,
      M-ai dat gata!
      Absolut remarcabil:
      " ... au spart astia targul, ca furnicile ! Cand ati zis de "surprize, surprize", labarii astia or crezut ca-i procuratura si-or scos tot din priza".

      Mi-am imaginat.... actiunea, TABLOUL !
      Am ras cu lacrimi! Siroaie! Toata familia!

      Ștergere
    2. Pai sefu, sa dea dreaq daca nu-i asa ! Acu o ora toti erau activi si clampaneau pe aici, fiecare cu ce-l doare. Acu o juma de ora am plecat si eu, in pula mea, la baba, poate o imbunez si poate prind astia curaj daca nu ma mai bag, si revin, asa timid, da revin ! O pula ! De cand au auzit de surprize, stau toti pe intuneric, cu ochiul la vizor !

      Ștergere
    3. Buey, da nici macar responsabilul ala cu inchiderea si deschiderea "festiva" a fiecarei editii ! Ala cu "Neatza la zoo +9" si "NB la zoo+9"

      Ștergere
    4. Ce dreaq buey, azinoapte cantam toti ca descreieratii pe aici ca "Eo vara nu dorm" si ne-o trageam in pas viu, iar acusica ati huskit-o toti ! Asta-i manareala !

      Ștergere
  45. Gata, tac in pula mea. Mai merg pe la baba, poate, poate...

    RăspundețiȘtergere
  46. Haidii baaa...umblati la prize, tu-va-n zbant, ca curentul nu s-a scumpit, tot atata platiti ca si luna trecuta buey ! Numa contributia pentru cogenerare si acciza s-au scumpit colea cu zero virgula zero 1, da nu se simte, ca le aveti marite de cand nu mai e 164.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba ia mai ia o moie mica cit e putza de furnica den cosor la Cezarica!

      Ștergere
    2. Oooooo...respectele mele, tocma cand sa dau ecsit ! Care Cezarica buey, ca-s vreo 3 acu ! Unul pe statuie, doi o iau in muye...

      Ștergere
    3. Baaa nu ala de pe statuie, ala cu 2 coaie care iti da mooie!

      Ștergere
  47. Sa dea dracu, astia conspecteaza toti la comentarii, ca sa ia premiul, iar eu clampanesc ca proasta-n targ in miez de noapte !

    RăspundețiȘtergere
  48. Bancile, nenorocirea Nr.1 a romanilor!
    ========================
    Cresc din nou, comisioanele la cardurile bancare.
    Bancherii înmulţesc şi majorează comisioanele de care se loveşte orice român care îşi primeşte salariul/pensia pe card. Simpla deţinere a unui cont în bancă ne scoate din buzunare până la 7,5 lei pe lună. Cine nu a umblat încă la grila de tarife o va face din octombrie.

    Principiul “nimic nu e gratis” câştigă teren pe piaţa bancară. Singura instituţie financiară aflată în portofoliul statului renunţă şi ea de la 1 octombrie la gratuitatea administrării contului curent si va aplica un comision lunar de 2,5 lei.

    În prezent, băncile taxează acest serviciu cu sume cuprinse între 1,5 lei şi 7,5 lei pe lună. Cel mai mult plătesc clienţii UniCredit Ţiriac Bank. Comisioane mari percep şi BCR ŞI BRD, de peste 3,5 lei.

    In Romania sunt 13,3 milioane de carduri valide, fiecare vine atasat cu un cont curent. La un comision mediu lunar de administrare de 2,5 lei, rezultă că bancile obtin la finalul unui an peste 89 de milioane de euro. La acestă suma de adauga banii ontinuti prin taxarea altor servicii precum: retragerea de bani de la bancomat sau depunerea de bani in cont 06.29

    Românii nu ştiu nici cât de mult si nici cât de des îi taxează banca.

    O persoană care îşi foloseşte des cardul poate plăti şi 300 de comisoane într-un singur an. IAr bancherii încearcă să profite de acest lucru.

    Cele mai mari trei bănci din România au înregistrat în prima jumătate a acestui an pierderi cumulate de peste 300 de milioane de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tipat si ieri ca descreieratul ca suntem o tara FIX de cacat ! Avem doi presedinti (si inca o sa mai avem, asta ca sa ne impace pe toti, si pe "Muntii nostri" si pe "Muntii vostri"), guvernul se ocupa de referendum si liste, care nu vor fi clare nici in veci, securitatea o urmareste pe mona sa vada in ce masina isi plimba curu', procurorii umbla cu biblia prin sate de parca-i inchizitie, cecereul da erate si termene ca la fostele "Planuri de masuri" de la utece, alta mona zbiara pe la briucsel ca ne ocupam de lovituri de stat, armata nu mai are avioane dar are legitimatii militare pentru bosorogii din rezerva, si etc ca nu mai stiu cate am scris. Pai daca niste labagisti de la Hidroelectrica, care nu fac nimic, au salariul mediu de 1600 de euroi, atunci de ce n-ar avea si astia din banci salarii de salarii, pe spinarea omului de rand ? Chestia cu inregistratul de pierderi la banci e frectie pentru impresie artistica la creduli ! Totul este scapat de sub control, haos generalizat.

      Ștergere
    2. Cea mai tare gaselnita a bancilor e chestia cu Cardul de credit ! Cine nu este "atent", s-a cacat la semnal ! De exemplu (real): mergi sa-ti cumperi un bun, in rate. Daca ai coponul de penzie si buletinul, in 5 minute, supermagazinul ti-a si obtinut aprobarea bancii pentru cardul de credit cu care sa-ti iei smekeria, fara dobanda, in 10 rate ! Belesti fasola ca boul si nu-ti vine a crede ca, in alte 5 minute ti-a si pus bunul in masina, fara birocratia bine-stiuta. Insa, daca bunul costa 10 milioane, cardul pe care il primesti acasa, cam in doua saptamani, are pe el de 10 ori costul obiectului cumparat ! Te mananca in cur sa umbli la card, cu ideea ca pui inapoi ? Te mananca... Devii supusul bancii pururea-amin, daca nu casti bine ochii ? Devii...Iar lor le convine de minune ! Ehei, pe cati nu-i cunosc care fac imprumuturi la alte banci ca sa acopere cardul de credit si sa scape dracului de el...

      Ștergere
    3. Da ce halesc eo cacat cu poloniciul de unul singur pe aciulea, ca doar stiti si voi de spekeriile astea !
      Ia, sa iau un ALUPIGUS, cu zeama de gaOZ de la Curdeleone si sa ma duc in pula mea la culcare, pen ca, la pulano10 intre craci, eo am dreptul doar sa taci.
      Si pen ca peste 3 minute se inchide editia de azi, noapte buna !
      In picioare pularailor, cat se canta imnul blogului la inchiderea si deschiderea sesiunii, tu-va-n zbantz

      Ștergere
    4. Si salutati cu mana la casketa, buey !

      Ștergere
  49. Si daca tot e o noua zi si s-a deschis subiectul asta cu cardurile si bancile, nu ma pot abtine sa nu mai clampanesc inca o data cat de batuti in cap suntem, asa ca am bagat iar netul in priza ! Auzi, biserica cere ca nush ce card-uri de sanatate ce urmeaza a fi eliberate prostimii, sa nu se numeasca CARD, intrucat citit indarat inseamna DRAC ! Ce stupizenie, numa noua ni se putea intampla chestia asta ! Stau astia acum si se gandesc sa infiinteze un institut de cercetari, care sa studieze actiunea razelor de luna asupra galosilor de guma si sa gaseasca o denumire adecvata pentru card ! Buey, te doare dibla !
    La fel de stupizi am fo si cu frunza aia care e brendul turistic al Romaniei ! In loc sa dam tema studentilor romani de la arte plastice, care ar fi gasit si realizat un brend de 1 milion de ori mai reprezentativ si mai frumos, contra unui premiu simbolic acolo, am dat-o spre rezolvare unor derbedei din nush ce tara, care au facut un rahat, cu care ne-am facut de cacat-marca romania !
    NB la zoo+9.

    RăspundețiȘtergere
  50. Tocmai cand sa fac si eo un nani, m-a sunat Roby Harvath pozitiv-senior editor la ARMYIA, din Statele Unite ale A, ca acolea-i zi, ca sa ma roage sa-l rog pe sefu sa-i dea voie sa mai posteze si pe aici. I-am zis, ca intre preteni vechi, ca nu ma bag, ca mi-e teama, ca toata lumea urmareste aciulea pe toata lumea iar procororii colcaie pe strazi cu biblia sau coranul, dupa caz, sub brat, si ca-mi risc chiar existenta mea pe acest blog. Totusi, ca sa nu para ca un refuz categoric, i-am promis ca postez, in sumar, convorbirea noastra si sa faca bine sa urmareasca reactia celor de aici la dorinta lui. In special a celor care, inainte de a reactiona intr-un fel sau altul, indiferent de tema si subiect, folosesc acelasi set de cuvinte, bine conturat, ca de exemplu: gura ma-ti, bai boule, mortii ma-ti, sugi pula, pizda ma-ti, sa ma pupi in cur/pula (la alegere, in functie de predispozitie), etc. Daca dintr-o sondare de opinie, asea ad-hoaca, ar reiesi ca precomenturile oamenilor de bine, precum Don Curdeleu, Cezarii 1,2,3, Palincarosu, Snaipar, samd, ar contine doar o mica si emotionanta parte din sintagmele enumerate mai, eo i-am recomandat sa incerce, timid, o mica postare !

    Voi ce ziceti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu opreste pe nimeni sa comenteze, sa posteze ce crede el de cuviinta! Problema este una simpla (vezi NOTA), si o minima decenta, in sensul mai ales de a nu enerva/exaspera pe ceilalti cu idei putine, dar fixe! Mereu si mereu aceleasi! In rest, oricine este binevenit, chiar si RH!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri