Google Translate

vineri, 24 august 2012

Cu 62%, USL ar câştiga detaşat alegerile. La mare distanta, restul competitorilor

 
Potrivit unui sondaj realizat de CSCI, după referendumul de demitere a președintelui suspendat, Traian Băsescu, la comanda RTV, USL ar câștiga alegerile parlamentare cu 62%, pe când PDL nu va reuși să depășească pragul de 16%.
 
 
România TV a prezentat în exclusivitate primul sondaj efectuat după scandalul legat de invalidarea referendumului. Sondajul a fost realizat de către CSCI în perioada 21-23 august, pe un eşantion de 1054 de persoane având o marjă de eroare de +- 3%.
 
 
 
Dacă mâine ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar câştiga detaşat alegerile cu 62%, urmată la mare distanţă de către PDL-16%, PPDD-12%, UDMR-4%, PRM-2%, PNG-1%, UNPR-1%, alții-2%.
 
 
 
În topul încrederii în personalităţile politice, 47% dintre respondenţi au multă şi foarte multă încredere în premierul Victor Ponta, iar Crin Antonescu adună un capital de încredere de 42%. Cei doi sunt urmaţi de către preşedintele PDL, Vasile Blaga cu 19%, în timp ce preşedintele
Traian Băsescu are 16%.
 
 
La întrebarea “credeți că UE și SUA au procedat corect insistând pentru validarea referendumului cu 50% + 1?”, 43% au răspuns afirmativ, iar 48% negativ. Circa 9% nu au răspuns sau nu ştiu.
 
 
Decizia Curţii Constituționale privind invalidarea referendumului de demitere a președintelui Traian Băsescu este considerată drept bună sau foarte bună de către 34% dintre cei intervievaţi, în timp ce alţi 62% cred că este una proastă sau foarte proastă. Procentajul celor care nu știu/nu răspund este de 4%.
 
 
Inainte de a DISCUTA despre marea ENIGMA,
sa retinem: ultima BATALIE se va da in NOIEMBRIE 2012.
Daca 62% va fi alegerea ELECTORATULUI in FAVOAREA USL, e binisor!
In caz contrar, cum nu se poate mai rau. In curand, explicatiile.
Cititi si comentariile.
 
====================================
=================
 
 
NEWS. HOTARARI CEDO-PENSII MILITARE
 ========================
=============
 
 
COMUNICATUL CCR. Curtea Constituţională a decis invalidarea referendumului! UPDATE.
Aspazia Cojocaru, numeste Presedintele
 
==================================
=====================

122 de comentarii:

  1. Vasilica,
    Imi place perseverenta de care dai dovada,esti naiv sa crezi ca Usl-istii ar castiga foarte ,foarte multe procente,daca tu crezi ca astia de fusera procurorii la ei sa-i ancheteze si sa jure cu manuta pe biblie ,mai fac vreo greseala ,ca sa riste sa si-o ia in freza,te inseli amarnic,sau esti foarte naiv.......Stelica,cred ca-i prea mainstream si se gandeste el ca-i prea hardcore sa-l recruteze astia in gasca de ancheta porocalie si dilie asa ca joaca si el cum ii canta interesu' si cum il poarta fesu'!!!!!!!Daca toti sunt lasi si se ascund asa cum se ascunde mainstreamul nostru stelica ce pretentii mai avem de la alde gheorghe si vasilica din cuca macaii!!!!!Oricum tre;sa iasa tot cine-i convine lu' de-alde obamel sau gordonel!!!!!Vasilica,suntem o piesa insignifianta pe tabla de sah a intereselor politice,he eeeeeee,mare-i tragedia si nici othello nu mi se mai pare asa de negricios,iar shakespeare,e mic copil,ptr.o trgedie asa de big!!!Hai,ciao!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, stii ca ai dreptate?
      D'aia ma voi lupta din rasputeri pana-n NOIEMBRIE!
      Nu iese cum mi-as dori eu, GAT. Am terminat DEFINITIV cu politica! Ma voi ocupa exclusiv de problemele mele MEGALITICE si marile lor enigme. Eheee.... ce dreak e si acolo! Ascunse, interzise ... Te apuca damblalele! Iar eu ma enervez cu politica!

      Ștergere
    2. O pula te ocupi tu de magalitice ! Eo cred ca la masa de pranz ai beut 3 pahare in plus ! Daca blogul asta cade, pica dupa el, inca 124 de bloguri ! De cacat sau nu !

      Ștergere
  2. Buey, cine dreacu-s constipatii astia de stelica si pulica, pe care un binevoitor ii tot scoate la tejghea ! Auzi: mainstream, hardcore amestecat cu Cuca Macaii si otelo ! Sa-mi bag pula daca nu m-as inscrie la cursul astora, oricat ar costa sesiunea !
    Doa feri !

    RăspundețiȘtergere
  3. Acu vazui ca iar e muyanele lu curtea de constitutionali si alu base ! Ce dreacu omule...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu trebe uitati, mei omule!
      Astia trebe pusi neaparat in rama!
      Au facut istoria neamului de ras!
      Acilea e facuta publicitatea negativa!

      Ștergere
    2. Daci bou esti, aciulea e facuta publicitatea adevarata buey, insasi notiunea de adevar s-a nascut aciulea, pe blogul ista, iar tu zici ca aici se face publicitate negativa ?

      Ștergere
    3. DA, bey, ce te superi!
      Eu bou, tu bou, ei boi!
      Noi de noi, alde boii, vorba lu'tactu Basescu!

      Ștergere
  4. TREABA II CA LA PARCHET SI DNA,USL O SA ISI PUNA OAMENII,CHIORU BETIV POATE REFUZA O DATA,DAR TOT USL II PROPUNE.
    P.S.:EU CRED CA NU O SA APUCE CHIORU BETIV SFARSITU LUNII SEPTEMBRIE LA COTROCENI,NU ARE CUM SA REZSITE PRESIUNI A 8,6 MILIOANE DE ROMANI CARE AU VOTAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu, ai dreptate a dreaqului, da scrie fara caps lock ! Ce dzeu lu' chiur diu leu din Bartolomeu, aciulea nu scriem "fise de magazie" la depozitul de chiloti-izmene !

      Ștergere
  5. NU AJUNGE LA COTRO ! IL FUTE PARLA LUNI LA ORA 15 ! CE SUNTETI ASTUPATI LA CREERE!Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uau pretine, vrei sa facem revelionul impreuna ?!

      Ștergere
  6. Dac faci pe fetita??!!Slinder

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite poza bre...lu curtea prostitutionala ! De la stanga la dreapta, cum te uiti pe sticla : un chior cu grad de handicap maxim, care mai si jefuieste pensia cu salariul, un boland care nici nu stie cum il cheama, ca i-a luat primarul buletinul, tanti aspazia care seamana la umblatoare exact cu bunica de la etajul 3 care face curat la ghena, cu tarlicii de cauciuc, o clampauca de 201 centimetri inaltime care umbla permanent in brate cu o butelie de cacat, un mosneag care a murit de 4 ani, da astia tot il poarta impaiat pe la curte, si doi strapeziti care-si spun bancuri de bancuri, ca tot nu se poate lua nimeni de ei! Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i curtea care m-a futut pe mine + 18 membri de familie cu drept de vot, care au votat pe 29 iulie ! Unii Da altii NU, dar au votat vere, nu au stat in casa sa vada daca se da in reluare "Emisiunea in limba maghiara " !

      Ștergere
  8. Jegosii sistemului au mai ucis un pilot !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A trimis repede ministerul o comisie... tarziu buey strapezitilor ! Foarte tarziu, comisia trebuia sa fie la fata locului inainte de decolarea avionului ...

      Ștergere
    2. Prea multi piloti de valoare crapa ca fraierii !
      Visam de ani de zile la avioane adevarate, insa nu ne ajung banii ca tre sa facem telegondole si piscine, in dumnezeii ma-ti de tarfa blonda !

      Ștergere
  9. Muei,ti-a fert zarzavatul in capulete?Stai drac la racoare,lasa vizitele la terasa.Pina si la BV s-au pitit unii sub masa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Premierul Victor Pona l-a numit, astăzi , pe generalul Cătălin Zisu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o functie de cacat, pe un stat de ala similar cu statul GAZ de pe vremuri ! Catalin file din poveste ar trebui numit seful hotelului de la AGAT !

      Ștergere
    2. O fi functia de cacat , dar este platita al dracului de bine (la care se adauga si solda de grad ... cu sporurile aferente ; pentru ca el este detasat pe aceasta functie) , care-i va face o pensioara rotunjica ...

      Ștergere
    3. Tipic romaneasca gandirea, tot la bani te-a dus dibla ! Banii, bueyyy,,, in rest sa mearga la vot prostanii din mehedinti, dolj, gorj, valcea si telemorman ! Zgura ma-ti, nu ti-au mai ajuns banii toata viata, sifiliticu dreaq, te zgalmi la cur pentru functii si grade !

      Ștergere
    4. Vezi ca maine+poimaine e cu 42 plus la grade, iar de saptamana hailalta putem sta de vb serios, la 21 de grade ziua ! Te-n gura de strofocat !

      Ștergere
    5. Sub numele de PMT se prezinta un individ care cumuleaza , cu succes , si cu supramasura , idiotenia curdelonului si a motanelului cacacios luati impreuna ...

      Ștergere
  11. Muei,ma lesi?
    Acum 15 ani l-am gasit acolo pe huooprea.
    Vrei sa distrugi ,,istoria,, locului?

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar,ce PL-ul mieu mai face gabutzu,freca-ne-ar preputul?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pregateste o noua lege a pensiilor ! Bun baiat!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Aha!Pentru avansatii din rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numirea unui general pe stat anexa "eM" e ca gararea unui vagon, cu platforma de lemn, pe doua osii, pe linia de dezmembrare !
    Zisu merita muie eterna dupa cat si-a tuguiat buzele prin toate bortile de cur ! Un polonicar de cacat nenorocit de oportunist care s-a ocupat toata viata cu nunti, botezuri, paranghelii, pungi de branza de la gheaze, cosuri de flori, neveste, internari de rude prin spitale, controale de caporal pe la punctele de control,etc. de exemple cu miile ! General cu 2 stele luate pe pungi de branza si cazari moca de sefi ! Va povestesc non stop o saptamana fara sa beau apa ! A avut un om de toata isprava care i-a indeplinit functia, ani de zile ( din respect nu-i spun numele), iar oportunistul dracului, coleg de gheaze cu oprea izmenaru, a ajuns sa-l comande cu dispret pe unul dintre cei mai mari doctori din spitalul militar, dumnezeul chirurgilor, ceea ce e mai mult decat inchipuibil, in tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfartecatul asta de Zisu a indraznit sa calce totul in picioare pentru a-si face echipa lui de pupincuristi, taind in carne vie ! Cu un mate fripte de capitan, devenit maior peste noapte, sluj la usa capitonata si cu un maistru militar devenit brusc locotenent colonel, cacatul asta de limbric si-a permis, crezandu-se la gheazeul armatei, sa ameninte oamenii care si-au mancat viata pe la canal, pe la toate santierele foste de la metrou, casa poporului, transfagarasan, carbune si pe unde pizda ma-si au mai fost , pana ce au plecat astia de bunavoie, din sistem, cu tot cu parul lor alb pe la tample !

      Ștergere
    2. Fereasca dumnezeu sa revina oprea inapoi pe la ministerul asta total dezorientat ! Zisu va fi, de a doua zi seful armatei iar pula ala de erga omnes Fratiliu Tiberilos, responsabil cu futaiul !
      Ascultati ce va zice tembelu' aciulea !

      Ștergere
    3. De la 1 decembrie 2011 Zisu este general cu 3 stele

      Ștergere
    4. CE AI CU PRIETENUL NOSTRU BEY SULE - IMAN? DACA NU ERA OPREA, NU AVEAM PENSIILE MARITE. Sniper one

      Ștergere
    5. Meri in pola cu huooprea cu tot.
      Tu cauta-l sa-ti mareasca IQ-ul.

      Ștergere
    6. Bey dar de Zisu asta, chiar nimeni nu are nimic a spune si de bine??? Pai atunci stau si ma intreb:dom' Ministru cum dreak isi alege oaminii?

      Ștergere
    7. Muey, despre Zisu am eu ceva de zis: un escroc si un tilhar! o singura data in toata cariera lui de golan, pupincurist a avut emotii. Atunci cind ministru a ajuns liberalul de Atanasiu. In prima faza, Atanasiu a dorit schimbarea derbedeului dar, ulterior aceasta decizie i-a fost "minarita" de alti oameni de bine din MApN.

      Ștergere
  16. Sara buna la Inaltea Curte a ZOO + 9!
    Auzi la ei: sa-l puna pe shobolanul de Zisu, descoperit de guzganul de Babiuc, paznic la borcanul cu miere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata cultura, prestanta si pregatire ofitereasca avea acest general incat, in loc sa conduca logistica armatei, el alerga prin DT-2 dupa subofiterii care fumau pe alei si stateau cu mainile in buzunare...
      Jenant, in conditiile in care curtea gemea de generali, care-si vedeau de altfel de treburile lor pur normale !

      Ștergere
    2. Pe timpul acestui sparc, mare analist militar in probleme de logistica, s-au desfiintat umeuri, care s-au reinfiintat inapoi din motive de eroare analitica ! Si asta in timp ce unul dintre cei mai mari generali de logistica get-beget ai armatei face puscarie, din cauza unora alde Zisu !
      Zau ca ne-am tampit in tara lu"Dorele !

      Ștergere
  17. Muei,da' ce semeni cu rapanosul ala jegos !

    RăspundețiȘtergere
  18. Buey, da voi pe sparcu ista de Zisu il gasirati acusica ? Nu ca n-ar fi teresant, da prea multa atentie ii dam limbricului !

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnu de la 19:29, tu ai terminat armata sau ai fost lasat la vatra pe motive de buba la cap ?
    Doamne feri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei pulandezule, io am fost lasat la vatra din cauza de buba in cur. Vrei sa mi-o scarpini cumva?

      Ștergere
    2. Nu vreau, stai cu buba acolo pana faci puroi

      Ștergere
  20. Multumesc domnului de la 19:00 pentru prezentare ! Orice cuvant, ori de bine ori de rau, care ma priveste, e un bun castigat. De aici invat ceva, de colo mai fur o idee, de dincolo cate o muye, doua...

    RăspundețiȘtergere
  21. Muei PTM,lasa tinara speranta sa se desfasoare.
    Ia muei,
    zi ce ai de zis de zisu!

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim24 august 2012, 19:00

    Sub numele de PMT se prezinta un individ care cumuleaza , cu succes , si cu supramasura , idiotenia curdelonului si a motanelului cacacios luati impreuna ...

    Ha, ha, ha! Cam are dreptate, dar ia zi iti cade cumva si tie blana de pe coaie, cum le cade "sus-numitilor"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit ! Sub numele de PMT se prezinta un bosorog cracanat care, daca-ti fute un cap in gura, ai sa te speli pe dinti cu prosopul ! Acuma poate fi si invers, nu neg...

      Ștergere
    2. Ai ghicit! Vezi tu...si reciproca e adevarata! Ai grija piciule ca mi-s ca Husqvarna 562 Xp cu 4 viteze.
      Dar totusi n-ai raspuns la intrebare: dupa ce faci baie, iti cade blana de pe coaie?

      Ștergere
    3. Ce ? Ce coaie buey ?! Ce blana, ca singurul par pe care-l mai am e ala din nas si din urechea stanga !

      Ștergere
  23. Mi-a suflat unul in casca sa atentionez poporu' caco rect ar fi sa mentionez si faptul ca cei care trec pe la Administratia Nationala a Rezervelor de Stat, ajung, vor nu vor, ministrii ai apararii ! Vezi cazul Oprea Gabi ! O sa mai auziti de acest Spusu Zisu !

    RăspundețiȘtergere
  24. bei pulifricilor vreti sa va fut??Am zis!
    generalu' zisu

    RăspundețiȘtergere
  25. bai besinosilor io am scris mai sus ca sa va futa zisu mai bine."Tonmai" i-am ordin

    RăspundețiȘtergere
  26. Buey PMT,alias TMP.....
    Eu cred ca tu esti un barbat adevarat,mai rugged asa dupa parerea mea,genu'pumnii mei,minte nu are,dar ce sa-i facem te incadrezi in fauna si flora mioritico-damboviteana!!!Iar sesiunea la care vrei tu sa te inscrii,nu-i chiar gratis,adica adaug eu ca un zeu ce sunt ....!!!!!ATENTIE PMT-ULE....NISTE .....GHICI ......CE CREZI?????NISTE HINTURI,.......daca le faci fata,intri gratis la sesiune,adica fii pe faza...ceva de genu'Agatha Christie!!!!Ei ,daca scapi viu cu neuronii si cu capu',daca neuronu'ajunge la elongatia maxima,te-ai scos scumpete!Ei ce zici,te bagi??????Sau dai bir cu fugitii ca decrepitu' nostru prieten stelica p!!!!!!
    Cat despre zisu catalin acest prostovan ,tare mi-e teama ca fix in decembrie 2012,mayasii au profetit ca marele gheneral cu trei stele va avea un baston de maresal infipt in dos sa-i ajunga la os,n-am gasit alta rima!!!!Vasilica,please nu te lasa deturnat si manipulat,Pmt-ul o da in sf-uri!!!!!
    WEEKEND EXCEPTIONAL DRAGII MEI SI.......SA FITI IUBITI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc...da mai bine suport trei randuri-7 muye simple si directe de la don curdeleu, decat sa-ti citesc naratiunea asta de fefeleaga ! Oricum, multumesc

      Ștergere
    2. Buey Tibica puza de furnica, ia in buc-o pula mica de la rapanul de tigrica.

      Ștergere
  27. Un betiv a omorat un rechin feroce cu curul!

    Teroarea rechinilor din Sharm el-Sheikh ar putea lua sfarsit dupa ce autoritatile egiptene au anuntat ca vor lua masuri de protectie. Insa turistii au devenit mai increzatori dupa ce un sarb beat a omorat un rechin ucigas din greseala.
    Potrivit agentiei de presa Macedonene, MINA, Dragan Stevic din Serbia este acum erou dupa ce s-a dus vestea ca ar fi sarit de pe o trambulina, in apa, fix in capul unui rechin pe care l-a omorat. Omul nu mai stie insa nimic pentru ca era intr-o stare avansata de ebrietate dupa o petrecere cu prietenii la Sharm el-Sheikh.
    Dupa saltul “criminal”, Stevic a fost spitalizat cu diagnosticul “intoxicatie alcoolica si luxatie de glezna”.
    In ziua respectiva, autoritatile egiptene au anuntat ca rechinul ucis este tocmai cel care omorase un om si ii lasase infirmi pe viata pe alti trei.
    In urma atacurilor rechinilor, trei rusi si un ucrainean au fost grav raniti pe 30 noiembrie si 1 decembrie. Pe 5 decembrie, o nemtoaica de 70 de ani a fost ucisa de un rechin in apropierea tarmului.
    Plajele din Sharm el-Sheikh, unde vin anual aproximativ patru milioane de turisti, au fost inchise, de pe 5 decembrie inotul fiind interzis.
    Vor fi redeschise numai dupa ce hotelurile care le administreaza vor lua o serie de masuri pentru siguranta celor care vor intra in apa.
    Hotelurile din aceasta zona bogata in corali trebuie sa asigure paza cu scafandri si alte persoane care sa patruleze in permanenta pe apa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa ala nu era sirb baaa, era Curleonu Bidonu nostru!

      Ștergere
  28. Da pa rechinu'cum l-au recunoscut ba,avea cazier in urma crimelor,sau era dat in urmarire prin interpol,sau i-au luat amprentele,sau au luat adn-ul??
    Baaa ce ai dreak sunt astia cu identificarile la rechini.Precis ca l-au gasit dupa CNP sau poate ca a fost/n-a fost la votu' pulii.Inca un referendum doua si scapam de rechini,hi,hi.Hai ca se poate!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. erata:
    scapam de rechinii lor bai,nu va faceti iluzii la rechinii nostri.....partzaitorilor.

    RăspundețiȘtergere
  30. bai pula ,ala cu coreldrav scris cu majuscule,ce pula mea te exprimi asa imbarligat?Ce bai ai baut mai mult ca mine?hac,hac.Io si cand sunt muci scriu mai clar ca topganu'pulii

    RăspundețiȘtergere
  31. Doane Curdeleuri, zice tu bre ce tare e la guvern acusica, cu pivnicereasa la justete !

    RăspundețiȘtergere
  32. Da las-o bre mai intai sa grohaie si apoi mai discutam la o muye mica(ca petu' nu-ti place,doar muia)

    RăspundețiȘtergere
  33. Adica din betia mea vroiam sa spui in nemernicia mea ca bombonel e ca si liber chiar si asa gaurit prin gat... prin cur ca nu se mai stie cate gauri are asta.Ce pula mea justitie,popor,bla bla kakaturi,bombonel trbe REZOLVAT AMIABIL!!!
    si adminu ne baga de luni un articol fainosag despre virginu'bombonel care nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase a pula.Si uite asa ne mai invartim de o statuie de EROU in pula mea

    RăspundețiȘtergere
  34. ati auzit ba??
    nemernicii aia de procurori ai lu base i-au gasit lu porcusoru de guineea 399 de gloante neinregistrate la domiciliu.Io zic ca sigur basescu e de vina.s-a dus noaptea la bombo in casa si ca in filmele americanesti i-a bagat 399 de gloante sub pat lu' bombo.Ba da unde o fi glontu 400 ca astea se livreaza la cutii de cate 20.Sa fi fost tentat bombonel sa se gadile la cur cu glontu 400 ....zic si io doar asa sa masoare calibru'
    sigur dictatoru basescu e de vina si slugile lui de procurori!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ba Curlandezu ai si tu dreptate odata. L-au gasit, l-au gasit si gata! Da, ia spune-mi buey bidoane, cine i-a dat aprobarea-si nu numai lui- sa detina mai mult de 2 arme de vinatoare (una cu glonte si una cu alice)asa cum spune legea? Si apropos, ca vinator ai dreptul sa detii acasa, in safe si munitie. Buey ciuri-bury, de ce nu i s-au ridicat armele si munitia atunci cind a fost inceputa urmarirea penala impotriva lui? Nu cumva ministru la Interne era fratele tau branconieru? Sau o fi fost al'lalt cu moaca de pork/buldog, contrabandistul de la granita de west? Buey, ce-mi place mie de voi, analistii portocalii a lu' kkt...

      Ștergere
  35. Muei,a drac neamuri,
    au gasit doar gloante,ca cartusele erau in alt dulap.

    RăspundețiȘtergere
  36. Oai undi coaili meli atz plecat?

    RăspundețiȘtergere
  37. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ioxurFpwc7E#!

    RăspundețiȘtergere
  38. Cashu zice ca cica ar mai fi sanse sa fie demis Base. Daca te iei dupa ce scrie el acolo mai mai ca are dreptate. Da ce fac popandaoii de Ponta si Antonescu ca ei deja il vad pe Base reinstalat si nu misca nimic. Incep sa cred si eu ca astia nu vor sa pice Base.Cititi ici ca merita
    http://www.in-cuiul-catarii.info/2012/08/23/vrea-cineva-sa-il-demita-pe-basescu-721

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are sansa Belgiei! Tu te iei dupa cuiele lui Cashu Bubico? Mai tare e aia cu pestera Dimbovicioarei. Era si mai tare de era pestera Muierilor...

      Ștergere
    2. Sanase legale exista, legea e clara, doar ca impiedicatii de Ponta si Crin se fac ca nu vad si televiziunile la fel. Dezbat toti tipetele lui Aspasia dar se fac ca nu vad ca CCR nu are nici un drept sa decida, ca practic rolul ei este sa constate. Inseamna ca cei doi cacaiosi mai sefi USL isi bat joc de 7,4 milioane de romani care au crezut in ei.Au avut asa cum spune Cashu, si inca mai au cheia demiterii in mana si nu o folosesc pentru ca si Base are cheia de la birou unde sunt dosarele lor.Lasi santajabili ca si Aspasia.
      Cititorul

      Ștergere
    3. Anonim25 august 2012, 09:30
      Interesant ce spui dar....impiedicatul de Ponta e doctor in drept. De ce s-ar face ca nu vede si el ce vezi tu atit de simplu si clar ?
      Da CCR nu are drept sa decida ci doar sa constate dar constatarile lor SUNT OBLIGATORII si vai !, se numesc DECIZII. Sesizezi deosebirea ?

      Ștergere
    4. Buey, nu faceti ce zice ala de la 00:18 ca nu-i adevarat o boaba ! Nu mai umblati dupa 2 cai frumosi...

      Ștergere
  39. NB la ZOO + 9! Czare + Motanul kk-cios nu uitati de oua!

    RăspundețiȘtergere
  40. Neatza buna la ZOO + 9! Lolek-Cezar si cu Bolek-tigri2 sa ne gidile pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  41. Uai, daci chizda pulii mielii v-ati dezumflat asea, buey
    A tras si Curdiuleu o fasaita, ati pus muya la borta si v-ati sufocat de parca ati pus-o de-o anafilactica cu socuri !

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!
    Cum o fi dormit chiorete?

    RăspundețiȘtergere
  43. Buey, daca va e dor de-un "Plan de masuri" ce pe vremea comunistica, intrati pe fila SCMD si-o sa vedeti grozavie ! Doar rubrica "Cine verifica" mai lipseste si e leit bob partid nr 1 !

    RăspundețiȘtergere
  44. Is tare curios cu cati membrake va ramane doggy in curte de la anul, pentru ca, pentru anul acesta, o parte de fraieresteni, alde mine, au platit cotizatia pe tot anul si inca mai figureste ca membrake ! Aia care o fo mai destepti si o platit doar pe 6 luni, acu sunt autoexclusi, pen ca si-au bagat pula in el sindicat ! Cica s-au lamurit cu derbedeii astia din CeDe si cu casele alea de avocatura celebre !

    RăspundețiȘtergere
  45. Astia de la secemedeu nici sa manipuleasca nu stiu !
    Cica, tot pe prima pagina, sus: "Luni, 27 august 2012, SCMD organizeaza pichetarea Palatului Cotroceni, intre orele 17.30-19.30", iar o tzara mai jos, tot luni, insa 26 august de data asta, organizeaza aceeasi activitate !
    De ce ar merge ceva bine si normal in tara lu'Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  46. Stiti cum e cu pichetarea asta la Leu ? Va zic eo, ca am fost la doua: ne adunam cativa scapeti, pe un trotuar de 1,8 m latime, ne ingradeste jandarmeria intr-un tarc ca pe boi si vace, cu grilaje de culoare albastra, si zbieram in aer ! Zona este aproape zero circulata de pietoni, se intelege de ce ! Circulatia se desfasoara numa auto in zona, care habar n-are ce se zbiara acolo !
    Dupa ce am aberat si eo ca scapetele pana am simtit o caldura divina la curul izmenelor, din cauza sfortzei, m-am urcat in troleu care are statia chiar langa Statuia Leu, auzind urmatoarele remarce de la cetatenii pasageri: "cine pula mea-s si astia", "ce nu le mai ajunge si cacatilor astia de imbuibati", "uite-l si pe nespalatul ala de dogaru", "da-i in pula mea de lipitori", etc, iar un grup de calatori, care se aflau pe partea cu demonstrantii si-au exprimat adeziunea fata de pichetare cu "huoooo...la munca ba imbuibatilor, ca din cauza voastra s-a dus dracu sistemul de pensii", aratand simultan, niste semne de adeziune cu degetul mijlociu ridicat in sus.
    Daca cineva nu crede, sa vina luni la Leu si sa se plimbe nitel cu troleele, sus-jos, ca-i gratis pentru pensionari...dupa care astept completari la comentariu

    RăspundețiȘtergere
  47. Ia s-o tirez si eu, ca vad ca dau din clanta ca bleanda.

    RăspundețiȘtergere
  48. Sa nu trintesti usa,ca tare bine se doarme pe blog.
    Cind te-ntorci de la terasa sa nu suni !
    Sa ,,clampanesti,, fara majuscule,...

    RăspundețiȘtergere
  49. Rablagitilor , pastrati-va respiratia pentru LUNI la ora 15.00
    Atunci cu totii la parlament sa-i incurajam pe cacaciosii aia care iau o caciula de bani , doar ca sa doarma in scaun!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,marea majoritate a parlamentarilor au fugit deja din tara,sa nu poata fi acuzati de lovitura de stat de catre incrincenatu'.

      Ștergere
    2. Mi-as dori din tot sufletul,
      dar nu se va intampla nicio minune!
      Eheeee ... se pare ca si ei stiu de ce!

      Ștergere
  50. Răspunsuri
    1. Bey, a fo careva p'acilea?
      Stai dreak ca e weekend!

      Ștergere
  51. Ne indreptam cu toata viteza,prin ceata,spre maretul viitor portocalos.
    Titanicul s-a scufundat.
    Noi nu avem scapare !

    RăspundețiȘtergere
  52. Planton,tine usa inchisa,ca intra gradele.

    RăspundețiȘtergere
  53. Si ala cu terasa militaurilor cu iele marite,cu iele belite sau cu iele taiate ii dus.
    Da-i mai bine decit clantanila,asa dus cum ii.

    RăspundețiȘtergere
  54. Cine nu-i gata il iau cu lopata!

    RăspundețiȘtergere
  55. pula mea....v-au lovit in cap alea 399 de cartuse(si unul in cur)+caldura+dogy deci rezulta indubitabil(wooow ce cuvinte scot!!)ca tonta si chiulangiu'suprem va vor lovi in coaie cat de curand(e o figura de stil,voi si coaie este figura de stil suprema desigur)da o muie tot va dau ca aveti de unde lua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, can s-o pune maimucele pi tini, o sa dai de dreak la foc aiutomat!

      Ștergere
  56. Da mai TPM-ule futute-as ai dreptate cu planu de masuri al idiotului dogy,lipseste rubrica "cine controleaza" daaaar de ce pula mea lipseste rubrica "Obs" ca era obligatorie.Si o "bila alba" pt idiotu dogy(fara ghilimele).Asta are ceva "carte" ca are si rubrica "nr. crt."deci progreseaza idiotul hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai du-te in pula mea de retard! Nu vezi ca vorbesti singur??!!

      Ștergere
    2. Col. Biliuta a scris un frumos poem ,cu un inspirat laitmotiv: De ce nu pleci ,de ce nu pleci? Un grup de prieteni , oameni cu mult bun simt au raspuns asa ! SLINDER

      CEZAR25 august 2012, 10:58
      Doar intins, pe un afet de tun,
      Cu vila Dante ,capatai !
      Sarac ,umil asa cum am fost,
      Cu gura cascata , c-un hahait sinistru ,
      Cu ochiul inchis si stors ,
      Cu aurul de la Rosia ,la picioare ,intr-un cos!!

      RăspundeţiŞtergere

      karadeniz25 august 2012, 12:28
      Voi vreți să mă vedeți plecat,
      Chiar judecat și condamnat,
      Dar vrerea voastră-i fără rost
      Oi fi nebun da’ nu-s și prost.

      Sunteți doar un popor de oi.
      Și-n țara asta sunt doar doi,
      Eu, președinte jucător
      Și voi norodul surd și chior.

      Să plec acum ar fi păcat,
      Am fetele de măritat.
      Și oful meu, de socru mic,
      Aș vrea să-l îndulcesc un pic

      Cu funcția de președinte.
      Chiar dacă voi aveți un dinte,
      În contra mea, mai așteptați
      Doi ani, că nu o să crăpați!

      Și chiar de-o fi să muriți toți,
      Eu tot nu plec, că vreau nepoți.
      Așa că mai răbdați un pic
      Să fiu și prezident bunic.

      Și-apoi eu mă retrag ”andante”
      Cu-ai mei nepoți în vila Dante.
      Cu două bone mai blondoase,
      Elena Udrea și Anastase !

      Răspundeţi

      MEG5525 august 2012, 13:15
      Chiar asa..., de ce nu pleaca!
      Zicea ca nu mai vrea la "masa verde".
      Ori el asta chiar astepta !
      BOICOTUL a fost de hazna...,ca nimeni,
      Chiar nimeni nu-l mai vrea.
      Aha...,asta era?!
      Sa-ti mariti fetele din munca mea?!
      Daca vrei sa ai nepoti,
      Pleaca acuma cit mai poti!
      De nu.., nici numele in veci,
      Nu iti va fi inscris pe...,c...falc.
      A mai fost unul inaintea ta,
      Care nu a facut, asa ca tine !
      Nici el nu a ajus bunic asa ca,
      mai gindeste-te un pic!
      Si de vrei sa mai ramina, progenituri...,
      din osul tau,pleaca acum cit noi inca..., suntem
      mai buni si inca rabdatori.
      Dar pina cind?!
      Oricum...., ISTORIA nu te va mai ierta!


      Ștergere
  57. Muei,ai pus ceva in be0re?

    RăspundețiȘtergere
  58. Mai vita incaltata ,tu tot prost ,tot prost?Ma mir ca mai rezisti pe seceta asta,vad ca te mai dregi cu cate o bere ca sa nu se observe cat esti de retardat.

    RăspundețiȘtergere
  59. Ma bucura sinceritatea ta cand spui:
    "mai du-te in pula mea de retard"
    retard,retard ,da' cu pula ce-ai avut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai du-te in pula mea , retard CE ESTI !! Nu vezi ca vorbesti singur??!!
      Acum ii OK?

      Ștergere
    2. prostalaule nu majuscule trebuiau ci doar o mica virgula.dar faci progrese si poate vei evolua de la statutul de euglena CE ESTI la cel de vierme CE VEI DEVENI. hi,hi

      Ștergere
  60. Cu 62%, USL ar câştiga detaşat alegerile. La mare distanta, restul competitorilor O Pula ! Daca Parlamentul nu face luni- CEIA CE TREBUIE FACUT- pentru prima data in 20de ani, NU VOI MAI MERGE LA VOT ! OARE CATI VOR FI CA MINE??!! Sniperone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata, manipularea, dezinformarea a reusit sa te convinga si pe tine de ce vor EI, mai mult si mai mult: sa nu mergi la vot!!!!! Votul sa apartina doar cui VOR EI, sa nu mai fie nevoiti sa fure in vazul lumii, sa se expuna mereui si mereu unor scandaluri!

      Ștergere
    2. Vad ca de parlament nu zici Nimica!!! Sniper one

      Ștergere
    3. Muei,tu n-ai auzit ca pirlamentarii is fugiti deja in stainatate,pentru a nu putea fi in plen? Is cacati pe iei de frica deja.

      Ștergere
  61. Astia sunt cu ochii numai dupa furat,ii doare drept[oblu] in pula de tara si deoameni.

    RăspundețiȘtergere
  62. Muei oaie,pai asta tot asteapta ,,puterea politica,, ,sa voteze in locul mortilor,alora plecati aiurea si a idiotilor care nu merg la vot. Mergi muiei la vot si baga un buletin anulat.Macar asa ii pui drac sa munceasca si sa transpire de frica.

    RăspundețiȘtergere
  63. "CE BINE E FĂRĂ BĂSESCU

    Parlamentul are obligaţia să permanentizeze normalitatea.

    N-a mai apărut atâtea zile, e bine, e respirabil. E aerul nepoluat pe care îl merităm, după 7,4 milioane de voturi pentru sănătate.

    Şi pentru parfum. Cine între un crin şi un toxin n-ar alege crinul? Pentru bolnavi există recuperare. Pentru irecuperabili există rezervaţii.

    E linişte. Azi la un moment dat televiziunile au anunţat emisiuni cu Dispărutul. Imediat am închis televizorul.

    Parlamentul are ultimul buton." SniperOne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari!
      Daca ziaristii ar gandi/face ca tine, Tara asta s-a mantui in 3 zile! Ar scapa de toate pacatele, de toti idiotii neamului!

      Ștergere
  64. Nt!
    Ultimul buton este la fiecare cetatian cu drept de vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, cu o conditie MAJORA:
      Sa iese dreakului , toti la vot!

      Ștergere
    2. Pai sa iasa,sa mai lase dracului PT-urile cu bere si sticlutele cu bastirca.

      La Pulano-n poarta rapanila cerseste iar ,,muie pe de gratis,,.
      Ajutati-l, fiti generosi !

      Ștergere
  65. Scuze,am grasit cu habrevierea si nu vroiesc sa stric educatia celor din Urziceni.

    PET,PETE,PETP,PET-P...

    Polyethylene terephthalate
    (sometimes written poly(ethylene terephthalate)),
    commonly abbreviated PET, PETE, or the obsolete PETP or PET-P

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri