Google Translate

marți, 7 august 2012

Curtea Constitutionala dixit: Am cerut Guvernului listele electorale valabile la referendum, nu sa reactualizeze listele! CCR intre idiotenie, incompetenta si vasalitate fata de Basescu. Aici, o Cronologie a faptelor, a documentelor. UPDATE



Curtea Constitutionala arata luni, intr-o adresa oficiala postata pe site,
ca a cerut Guvernului listele electorale permanente "actualizate conform dispozitiilor art. 17 alin 2 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului". Articolul 17, alineatul 2 din Legea 3/2000 arata ca "reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari ... in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului".

Cu alte cuvinte, CCR nu a cerut Guvernului un mini-recensamant pentru actualizarea la acest moment a listelor electorale permanente, ci a cerut listele electorale permanente in baza carora s-a organizat deja referendumul de demitere a lui
Traian Basescu din 29 iulie.

Reamintim ca ministrul de Interne (Ioan Rus) si al Administratiei (Victor Paul Dobre) si-au dat demisia luni dimineata, Rus mentionind presiuni din partea lui Traian Basescu si Crin Antonescu. Ioan Rus si Victor Paul Dobre ar fi trebuit sa se ocupe de organizarea "mini-recensamantului" pentru actualizarea listelor electorale permanente.
----------------------

Vezi mai jos comunicatul integral al CCR


 

 
"Avand in vedere interpretarile diferite aparute in mass-media si in conferinta de presa a Guvernului Romaniei, care a avut loc in data 3 august 2012, cu privire la datele solicitate de CCR, va aducem la cunostinta faptul ca, prin Adresa nr. 5305 din 3 august 2012, Plenul CCR a solicitat Guvernului listele electorale permanente, actualizate conform dispozitiilor art. 17 alin 2 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, liste in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu".


Curtea Constitutionala
----------------------
Cronologia evenimentelor politice de dupa referendum care au avut un impact negativ asupra cursului de schimb si asupra economiei:


29 iulie: A avut loc referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu. Participarea la vot a fost de 46,24%. Pentru a fi validat referendumul, participarea trebuie sa fie de minimum 50% plus unu din totalul alegatorilor inscrisi pe listele electorale permanente.

31 iulie: USL si presedintii celor doua camere ale Parlamentului au depus contestatii la Curtea Constitutionala, cerand validarea referendumului.

1 august: Curtea Constitutionala, reunita in sedinta de plen, ia in discutie contestatiile si discuta despre validarea sau invalidarea referendumului. La finalul zilei, CCR emite un comunicat in care anunta ca a amanat pentru a doua zi, 2 august, dezbaterile. CCR a mai anuntat ca a cerut de la Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) listele electorale permanente in baza carora a fost organizat referendumul. MAI a anuntat, prin purtatorul de cuvint, ca a remis CCR listele cu 18.292.514 de alegatori - un numar care facea ca referendumul sa fie invalidat si Traian Basescu sa se intoarca la Cotroceni.

2 august: In timp ce CCR era reunita in a doua zi de sedinta pentru validarea sau invalidarea referendumului, HotNews.ro a publicat o adresa a MAI catre CCR, conform careia MAI isi declina raspunderea fata de corectitudinea listelor electorale permanente. Adresa, semnata nu de ministrul Ioan Rus, ci de altcineva in numele sau, era de fapt o adresa asumata de MAI si emisa de Directia pentru Evidentia Populatiei din subordinea MAI.

2 august: CCR anunta la finalul sedintei o decizie suprinzatoare: amina pentru 12 septembrie decizia finala si cere noi documente Guvernului legate de listele electorale permanente. Leul cade imediat, mediul de afaceri anunta ca prelungirea incertitudinii politice inseamna o lovitura majora data economiei.

2 august: Procurorii de la Parchetul General au ridicat de la Autoritatea Electorala Permanenta listele electorale. A inceput o ancheta

2 august: Guvernul anunta organizarea unei actualizari a listelor electorale, citind decizia CCR.

3 august: CCR revine si anunta 31 august ca data a sedintei decisive pentru soarta referendumului. Surse apropiate situatiei au declarat pentru HotNews.ro ca abia cind au vazut in presa efectul devastator al aminarii deciziei asupra economiei judecatorii CCR au realizat gravitatea deciziei lor de aminare pina la 12 septembrie a verdictului.

3 august: Prima reactie oficiala a lui Traian Basescu: Presedintele suspendat spune ca "este fara precedent ca dupa ce ai vazut rezultatele sa incerci sa modifici cifrele dupa ce ai facut referendumul:

3 august: Ioan Rus, ministrul de Interne, explica modul in care se va desfasura actualizarea listelor electorale: "Va fi un mini-recensamint, La nivelul satelor va fi mai simplu, la orase va fi mai complicat". Mai devreme, intr-o videoconferinta, premierul Ponta le-a cerut tuturor primarilor sa trimita echipe pe teren pentru a elimina de pe liste decedatii, condamnatii ramasi fara drepturi electorale si cetatenii romani care si-au stabilit domiciliul ori resedinta in strainatate. primarul Clujului, Emil Boc, i-a spus in videoconferinta lui Ponta ca este imposibil ca pina la 31 august sa fie facut acest minirecensamint.

3 august: Traian Basescu il acuza public pe Ioan Rus ca "a dat dispozitie sa blocheze decizia CCR" prin transmiterea adresei in care MAI nu-si mai asuma corectitudinea listelor electorale. Basescu face analogie la cazul Nastase.

4 august: Romania Libera scrie, citind surse din CCR, ca adresa Curtii Constitutionale catre Guvern a fost schimbata de magistratul-asistent, astfel incit sa reiasa ca CCR cere actualizarea listelor, desi nu aceasta ar fi fost intentia Plenului Curtii. O acuzatie extrem de grava.

6 august: Ministrul Internelor, Ioan Rus, isi anunta demisia din functie. Rus a acuzat presiuni din partea lui Traian Basesciu si Crin Antonescu. Inca de duminica circulau informatii ca Rus ar fi fost acuzat de Antonescu pentru ca a trimis Curtii Constitutionale in prima faza listele electorale cu numarul de 18.292.514 de alegatori.

6 august: CCR clarifica ce a cerut exact Guvernului pentru a lua decizia finala in cazul referendumului: listele electorale valabile la data organizarii referendumului, si nu actualizarea acestor liste. Inseamna ca "mini-recensamantul" anuntat de Guvern nu mai are obiect.

=================


===========
DOCUMENTE CCR
===============================






===================
UPDATE 1.
===================================


... adresa înaintată secretarului general al Guvernului pentru a fi publicată în Monitorul Oficial nu poartă semnătura președintelui Curții Constituționale, Augustin Zegrean.

Eroarea este și în privința datei. Dacă în prima adresă transmisă premierului este trecută data de 2 august, când s-a întrunit plenul Curții, pe cea de-a doua adresă apare data de 3 august, lucru care ridică, de asemenea, multe semne de întrebare asupra modului cum se desfășoară activitatea la CCR.
===================
UPDATE 2.
===================================

Luati aminte, romani!
Nu va fie frica!
Nu va lasati intimidati de Basescu si clica lui de disperati!
O șleahtă de nemernici, legati ombilical de afaceri tenebroase!
Cum sa renunte ei la lupta? Cum sa se comporte democratic?
Sa fim seriosi!
Incompetenta, badarania, tupeul etc., ii fac incompatibili cu normalitatea!
Admin
==================

Baletul Comunicatelor CCR,
sunt generate fie de incompetenta, fie de
"cantecul de sirena" al marinarului debarcat,
Presedintele suspendat Basescu!
Cele 7.403.836 voturi DA, pentru suspendare, 
adica al celor 87,52 la suta dintre alegatori,
exprima VOINTA poporului roman!
Dincolo de aceasta VOINTA liber exprimata,
sunt doar speculatii nenorocite, interese oculte potrivnice Romaniei.
Important este sa nu ne lasam invinsi, de TUPEUL unora sau altora!
Fiara  dinlăuntru și cea din afară, este una si aceeasi!
Comentariile sunt importante! Clarifica si completeaza, multe informatii!
==============================
IPOTEZA
================
Zilele acestea, vad un adevarat dute-vino
pe la Parchetul General!
Cine sunt cei chemati? Sefi de sefi!
Wow! Se uita ceva: cine sunt acestia?
Simplu: oameni numiti de PDL/Basescu!
Concluzia: ce ar putea ei spune celor de la parchet?
Cui ar putea servi cele declarate?
Ghici ciuperca, ciupercuta mea!
Admin
P.S.: Cat are de gand USL sa mentina in functii, pe bani publici, pe unii care vadit "functioneaza" telecomandati de Basescu?
Care fac atata rau?
Care distrug si ce a mai ramas din tara asta?
USL, desteptarea !!!
===================
========

80 de comentarii:

  1. Bai, astia au intors-o ca la Ploiesti.
    Musai trebe sa le facem un loc la noi, aici in stabiliment, sus in mansarda la 9.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CCR este buricul , buricului pamantului, in Romania lu'Peste prajit! Este cel mai important, fierbinte subiect, care ne tine cu ochii'n soare toata luna august! Periodic, hai Zegrean, Zegrean, mai pune de-un Comunicat, de-o Reclamatie pe la inaltele Porti etc.etc. Sa fim atenti, cu ochii pe smecherii de smecheri!

      Ștergere
  2. ULTIMA ORA Fraza-cheie care spune ca cetatenii romani cu domiciliul in strainatate trebuie luati in calcul la stabilirea cvorumului a fost publicata in Monitorul Oficial si devine operanta
    de Red. Stiri HotNews.ro
    Marţi, 7 august 2012, 16:26 Actualitate | Politic

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12973451-ultima-ora-fraza-cheie-care-spune-cetatenii-romani-domiciliul-strainatate-trebuie-luati-calcul-stabilirea-cvorumului-fost-publicata-monitorul-oficial-devine-operanta.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, cum dracului s-au regrupat aia de pe HN, abia ce aparuse articolul si deja aveau 25 de comentarii!
      Poate ne dau reteta si noua, ca prea ne-am imprastiat,
      fi-ar sa fie!

      Ștergere
    2. Pe multe site-uri "opereaza" comentatori platiti cu ora/ziua/luna si misunea lui! Am vazut poze dintr-un asemenea "fief"! Nu fac secret al cui: al ELENEI UDREA! Tinerii, munceau in draci! Avea fiecare "scula" lui, birouasul sau, sticluta cu apa/suc etc.Asa ca ... nu te pune!

      Ștergere
    3. Da, in noi urla frica!

      Ștergere
    4. Muei,de ce urla frica in tine? Ai furat ceva,ai fost prins cu pantalonii in vine la vecina de scara,ai copii angajati la buget?


      Ba Sexule, vrei nu vrei tot ti-o ei !
      Sa-l facem chirias pe marinaras!!!

      Ștergere
    5. Mai, sa stii ca doua se pupa!

      Ștergere
  3. "Cu alte cuvinte, odata luati in calcul cetatenii romani cu domiciliul in straintate la stabilirea cvorumului, pragul necesar validarii referendumului urca si mai mult."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact!
      Nu stiu nenorocitii ce sa mai inventeze, pentru a-l aduce pe matroz pe punte! Acolo, in curticica din care behaie zi de zi, deja am auzit ca face spume, ameninta pe toti si toata lumea: vrea cu orice pret "scurtarea" termenului, revenirea la Palate! Dar ... nici noi, asa de-ai dreaku, nu ne lasam!
      Chiar vrem, sa nu mai vina!
      Doi ani ... inca ... ar fi peste puterile noastre!
      Asa ca ... mai bine de acum! Sa stea acolo, la curticica lui!

      Ștergere
  4. Cezaruica, unde mama dreak esti ?

    RăspundețiȘtergere
  5. ASTA_I ESENTA ! DOAR ASTA CONTEAZA ! DACA ASTA NU SE RESPECTA VA FI GRAV !
    SE PARE CA UNII CHIAR ASTA DORESC - 7,5 milioane IN STRADA!!
    Baletul Comunicatelor CCR,
    sunt generate fie de incompetenta, fie de
    "cantecul de sirena" al marinarului debarcat,
    Presedintele suspendat Basescu!
    Cele 7.403.836 voturi DA, pentru suspendare,
    adica al celor 87,52 la suta dintre alegatori,
    exprima VOINTA poporului roman!
    Dincolo de aceasta VOINTA liber exprimata,
    sunt doar speculatii nenorocite, interese oculte potrivnice Romaniei.
    Important este sa nu ne lasam invinsi, de TUPEUL unora sau altora!
    Fiara dinlăuntru și cea din afară, este una si aceeasi!
    Comentariile sunt importante! Clarifica si completeaza, multe informatii!
    Admin, Romania Megalitica
    Publicat de Admin, Romania Megalitica la 16:35

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, marite Czar!
      Demonstreaza ca esti un adevarat lider!
      Masculul alfa !

      Ștergere
    2. Daca e vorba de cantecul de sirena e nasol, nana! Ala de lebada trebuie sa-l mai cante marinarul!Ca-l canta cam de mult timp, dar nu mai moare odata!

      Ștergere
    3. Buey, va spusei de nu stiu cite ori ca kioru nu va pleca din dealul cucuvelei decit cu picioarele inainte! Buey s-anunta o toamna si mai fierbinte ca vara asta. Pina la urma kiorul va ajunge coleg cu Nastase/7 case...Sa vedeti ce capatzini in gura o sa-i trag golanului...

      Ștergere
  6. Muei,ma tot gindesc cum a sa fie ceremonia pe care o astept.
    O sa fie vreme frumoasa?Va fi lume multa?Va fi bucurie?
    Cum va arata aratarea pe afetul de tun? Cred ca unul de 23 este prea mare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce afet de tun? Asta va ajunge in borcanul cu formol de la Mina Minovici alturi de sula lui Terente.

      Ștergere
    2. Bucurie mare, nana! Scapa tara de BELEA!

      Ștergere
    3. Buey, da' daca n-avem afet de tun, nu merge pe-un afet de tractor UT 65? Am un pretenar cu tractor si pe tirantzii de la plug il putem cara pe kior!

      Ștergere
    4. Ar fi un sacrilegiu sa-l pui langa scula lui Terente.Vrei sa-ti sara maimutele in cap?

      Ștergere
  7. ,,Bucurie mare, nana! Scapa tara de'' bElit!

    RăspundețiȘtergere
  8. Muei,ieu propun sa trecem cu plugul peste. Chiar de-i tapan,asa,sa fim siguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca n-au inceput araturile adanci, de toamna.
      La actiunea ta se preteaza si un John Deer.

      Ștergere
  9. Muei,la voi cu cit se vind camilele? La mine ,saptamina asta,s-au dublat preturile.
    Magari sunt multi,da'nu se-ntreaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi se vand bine ratzele.Au pret. Si sosoii.
      In plus, cursul boschetar-boicotila e in scadere.
      Pe surse.

      Ștergere
    2. La inundatiile astea ratele-s aur cur at.
      Ai si carne,ai si OO;dupa nivelul apelor.
      Is buni si sosoii,da astia dau OO mai PUTin.
      Boicotila trebu' scos din naftalina,
      Iara BOSchetar trebu' tavalit in moshtar.

      Ștergere
    3. Io crez ca se merge pe ideea ca
      sosoii ,,e,, balsoi si rata macane in locul cainelui.
      Ca gaste de paza, celebre, nu mai avem.
      Iar la rate putem arunca orice,chiar orice..ca inghit.

      Ștergere
    4. Ha,ha ha!
      EBA are bot de rata?

      Ștergere
  10. Zegrean se contrazice singur.
    Solicitările care pot schimba soarta referendumului.
    ====================
    Curtea Constituţională a trimis două solicitări către Guvern, dar și una către secretarul general al Guvernului, pentru a solicita listele pentru referendum. Interesant este că adresa pentru MO nu este semnată de către Augustin Zegrean. La fiecare dintre solicitări, Augustin Zegrean, preşedintele CCR, a venit cu o anexă în care făcea propriile precizări. Adresele se bat însă cap în cap. Dacă în prima CCR solicita “actualizarea listelor electorale permenente la data de 29 iulie”, în a doua solicitare se cere doar “listele electorale permanente”.

    Diferenţa dintre documente ar putea schimba soarta referendumului. Dacă Guvernul aplică prima solicitare, remisă în data de 3 august, a Curţii Constituţionale, ar însemna aducerea la zi a listelor electorale, prin eliminarea de pe liste a tuturor cetăţenilor care nu au drept de vot.

    Foarte interesant este faptul că adresa înaintată secretarului general al Guvernului pentru a fi publicată în Monitorul Oficial nu poartă semnătura președintelui Curții Constituționale, Augustin Zegrean.

    Eroarea este și în privința datei. Dacă în prima adresă transmisă premierului este trecută data de 2 august, când s-a întrunit plenul Curții, pe cea de-a doua adresă apare data de 3 august, lucru care ridică, de asemenea, multe semne de întrebare asupra modului cum se desfășoară activitatea la CCR.

    Prin a doua solicitare, practic, se cere Guvernului să nu mai facă mini-recensământul. Conform deciziei remise în data de 6 august, Zegrean cere Guvernului să aplice legea 3/ 2000. Ce spune aticolul 17, alineatul 2, din Legea 3/2000:

    “Art. 17.
    (1) Operatiunile pentru desfasurarea referendumului au loc in circumscriptiile electorale si la sectiile de votare, organizate potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992 pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, respectiv ale Legii nr. 70/1991 privind alegerile locale, republicata, cu modificarile ulterioare, pe baza copiilor de pe listele electorale permanente, a listelor electorale speciale si a celorlalte liste electorale prevazute de lege.
    (2) Reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari, potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992, respectiv ale Legii nr. 70/1991, republicata, cu modificarile ulterioare, in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului”.

    Decizia Curţii, lovită de nulitate.

    A doua solicitare a Curţii ar putea deveni nulă, pentru că nu a fost remisă în urma reunirii plenului Curţii Constituţionale. CCR este în concediu până pe data de 30 august.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-l in chizda mamii lui de chior. Mei, tu nu stiai ca chior la chior nu-si scoate ochii? Asta zis Zugrean sa ne pupe-n coor un an, iara chiorpecu sa ne frece la toti becu!

      Ștergere
  11. Ati inceput sa miscati, anchilozatilor!
    Sefu va tine aici la all inclusive full maxim s.a.,
    iar voi mancati si beti intr-o veselie fara a va da in spectacol.
    Pai asta-i economie de piata?
    La munca, trantorilor!

    RăspundețiȘtergere
  12. ,,ca chior la chior nu-si scoate'' ochiUL !

    RăspundețiȘtergere
  13. Mei, mei mi-e dor de Cezărel să-mi facă o frecţie "a la infanterie" pe castravete niţel. Dar el ce-mi făcea maimuca, fuse la botezul ţigăncii din TM cu numele Chanell.

    RăspundețiȘtergere
  14. Baa, Chigri2 -da-ne-ar chielea inapoi- se lega de Cezar maimuca al nostru. Ce propuneti? Il aparam pe babuin de motanul kkcios sau il lasam s-o ia prin dos?
    Ia uitati ce dialog intre 2 fosti buni prieteni;
    "
    tigri2 spunea...
    7 august 2012, 15:52

    Uite cine vorbeste ,un MUC uscat,bine ancorat printre firele de par crecute din belsug,un neica nimeni cu pretentii de analist,un taranoi rupt in fund,grobian care si-a luat diplomatul cu praz si se da mare timisorean,este si el fruncea dar la celalalt CAP
    ==================================
    CEZAR spunea...
    7 august 2012, 16:05

    Cineva te-a numit ,,gainat" iar Flit facand referire la IQ tau zicea ,,ca nu trece de genunchiul broastei"! Initial am crezut ca exagereaza ,dar constat ca au dreptate !
    Ai grija sa nu-ti plesneasca inima de ofticos ce esti!!
    --------------------------------------
    tigri2 spunea...
    7 august 2012, 16:15

    Cine vorbeste de oftica,tu crezi ca nu mi-am dat seama ca in spatele tuturor anonimilor si a lui Flit si alte Elodii ,te ascunzi tu ?Un nemernic de doi lei care pentru un rating de kk esti in stare de orice marsavie,sa fii sanatos si fericit cu toate masinatiunile tale murdare ,eu nu o sa-mi mai pierd timpul cu niste idioti fara pic de logica precum esti tu cu toata gasca de fost guristi si politruci ale vremilor apuse demult.Asta ati facut voi in armata ati parat,ati muscat de cur colegii si ati taiat frunza la caini,asta faceti si acuma ,tu cu Mos Karici si altii care mai pun botul la toate ineptiile voastre ,fara sens si noima.Vorbe de babe turmentate.
    -------------------------------------------
    CEZAR spunea...
    7 august 2012, 16:15

    DE vreti sa va ridicati nivelul vizitati blogurile
    Motanului cacacios (alias TIGRI 2) Atat a putut loaza in 3 ani !!

    Blogurile mele

    Antimafia
    Planomuk
    TIGRI KAKI
    ---------------------------------------------
    tigri2 spunea...
    7 august 2012, 16:17

    Cat despre IQul meu nu cred ca e cazul sa demonstrez unui prost de teapa ta ce nivel are ,parca ar conta,te comporti precum un tzanc caruia i sa-u luat jucariile,vezi ca ai maneca murdara daupa cati muci ti-ai sters cu ea
    ------------------------------------------
    CEZAR spunea...
    7 august 2012, 17:15

    tigri2 - bai narodule, fata are peste 26 de ani ! Apreciez ca ai scris pedofil cu P maaare! Deh ..don profesor! Vai de capul tau de analfabet si dusmanos pe deasupra!
    -------------------------------------

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flit spunea...
      3 august 2012, 00:00
      Nu te-am suspectat de IQ peste medie.Sper sa te mentii macar pe plus.

      tigri2 spunea...
      3 august 2012, 00:09
      @Flit
      eu nu te suspectez de nimic,sunt convins ca esti NEVINOVAT!

      tigri2 spunea...
      3 august 2012, 00:10 Acest comentariu a fost eliminat de autor.
      Lupuș spunea...
      3 august 2012, 00:30
      Comentati pe subiect!
      Pentru chat folositi alte canale !


      tigri2 spunea...
      3 august 2012, 10:22 Acest comentariu a fost eliminat de autor.


      Flit spunea...
      3 august 2012, 12:27
      165 ai la masina.
      Anvelope TIGAR WINTER 1
      165/70R14

      tigri2 spunea...
      3 august 2012, 14:31 Acest comentariu a fost eliminat de autor.
      tigri2 spunea...
      3 august 2012, 14:32 Acest comentariu a fost eliminat de autor.
      mos alecu spunea...
      3 august 2012, 15:17
      Pentru ca nu-i frumos sa lasi omul "sa latre la luna" ...

      Motanele cacacios , nu ti se pare ca esti cam jigodie ?
      Ma ataci din senin (tigri2 2 august 2012, 22:22 //www.plano10.com/2012/08/basescu-mai-someaza-peste-40-de-zile.html#comment-form) , dupa care vii aici si te dai "fata mare" ... cum ca eu ma leg de tine ...

      Legat de problema cu IQ ... presupun ca ai auzit de retard/intirziere mintala (imbecilitate , oligofrenie...) .
      Dar , daca ai IQ peste 70-80 (asa cum spui tu) , nu-ti fie frica ... nu te taie de pe listele electorale ...

      Ștergere
  15. Bey neamule,
    Ma uit la tv-uri si inebunesc!
    =============================
    O minoritate mic-mica-pdl-ica, cu TUPEU mare-mare-mare,
    Vrea sa ne incalece cu forta! Bey, aistia, in numele 'UE,
    vreau sa ne vrea pe toti, ne sufoca cu dragostea lor netarmurita,
    chiar daca noi chiraim de durere, urlam ca ne violeaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, acestei minoritati pdl, cu kioru in frunte, din partea UE sa le dam mooie!

      Ștergere
    2. Vrem sa vina omu' cu capisonu!
      Sa incercam mai intai cu ... Allupigus!
      Iar daca nu se fac bine, schimbam tratamentu'!

      Ștergere
  16. Flit spunea...
    3 august 2012, 00:00
    Nu te-am suspectat de IQ peste medie.Sper sa te mentii macar pe plus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate are Flit cind zice ca motanul kk-cios are IQ mooolt sub genunchiul broastei.

      Ștergere
  17. mos alecu spunea...
    7 august 2012, 17:56
    Stati linistiti ... dupa ce-i trece criza , vine si-si sterge toate comentariile ...

    Asta-i situatia !... Nici chiar medicii din Austria nu pot rezolva toate cazurile catalogate de medicii nostri ca fiind incurabile ...

    CEZAR spunea...
    7 august 2012, 18:44
    Daaa, dar au niste autostrazi...nu ca romanii ! Tot sa-ti iei(T-2) pensia din Ro si sa te plimbi ca boierul......si sa injuri Ro!!!

    tigri2 spunea...
    7 august 2012, 19:07
    Normal ca l-am scris cu P mare,este unul din numele tale conspirative,iti apartine,la cate masti ai avut in luuunga ta cariera,ce mai conteaza unul ,chestia ca ar trebuie sa-ti fie jena,mai ales la cate osanale i-ai cantat fetei din Vaslui,oare copiii tai ce vor spune cand vor vedea ce a facut taticul lor,cum s-a indragostit el la o jumatate de secol de viatza?Sa mai stii ceva ,numai fraierii si neputinciosii arunca tot felul de injective sub masca scrierii gramaticale ,de fapt conteaza ce spui nu cum spui,dar ce sa va cer,tie si lui MOS Karici doi papagali criptocomunisti.Va las sa va faceti parastasul unul la altul.

    tigri2 spunea...
    7 august 2012, 19:55
    Gataaaa,a venit LUPUS,altul cre tine trena acestor doi ,scriu ce si cum vor,ba,pe deasupra se considera si mari ganditori,adevarul este ca sunt niste submediocri.

    Flit spunea...
    7 august 2012, 20:14
    Cezare,
    iar maninci rahat!
    Nu am pomenit de broaste,am precizat ca 165 are la masina.

    165/70/14
    Tigar WINTER 1

    RăspundețiȘtergere
  18. Hai NB la ZOO + 9! Cezare de vrei sa te-ajutam impotriva motanului, sa ne mingai pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  19. Site-ul cotidianul.ro a produs un serial
    cu susţinătorii externi folosiţi în interes propriu de Băsescu Traian.
    ======================
    Joseph Daul, politician de mîna a treia, aproape anonim în Franţa, specialist în abatoare şi carne de vită, promovat în zoo-ul politic de Nicolas Sarkozy ; foarte cunoscutul (la noi) Mirel Bran, corespondent Le Monde şi media locală din Franţa şi Elveţia, cu o producţie tipărită în cîteva rînduri pe banii ICR, plus producţiile culturale ale soţiei de la dînsul ; Laura Balomiri, Austria Presse Agentur, Televiziunea ZDF şi cotidianul austriac Der Standard ; Vlad Odobescu, de la Dilema Veche, în USA Today ; ICRistul Keno Versek în Der Spiegel ; Carmen Păun, clienta ICR, reporter în EUObserver ; Liliana Ciobanu, fostă Realitatea TV, în The Economist ; Raul Sanchez Costa, în cotidianul El Pais, bursier ICR, o impresionantă pletoră de corespondenţi la publicaţii de primă mărime din Belgia (Bruxelles), Germania, Spania, Austria, Marea Britanie, SUA etc. O foarte importantă reţea de sprijin, construită cu mari eforturi, şi nu doar financiare, de serviciile noastre abilitate şi de ICR, el însuşi un serviciu, iată, deşi nu în sens cultural. Numai că aceşti oameni trebuiau folosiţi în interesul României, iar nu în cel personal al lui Băsescu Traian. Cine răspunde pentru asta ? Vor urma demisii sau demiteri după ce referendumul va fi validat, dacă va fi validat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cît despre reţeaua internă de sprijin a lui Băsescu Traian (dirijată de istericul postsovietic Tismăneanu Vladimir de la Washington, împreună cu cîţiva locotenenţi şi caporali locali şi alţi contributors rătăciţi sau Ioana-Ene-pe-la-gene, pseudonim neidentificat), rămîne de văzut dacă nu cumva e şi aceasta o reţea externă, plătită de fraierul contribuabil mioritic.

      Ștergere
  20. Fatuca asta merita atentie:
    Şefa AEP, Ana Maria Pătru, audiată la Parchet.
    =========================
    Şefa Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost audiată, marţi, la Parchetul instanței supreme, în calitate de martor în cazul chestorului Constantin Manoloiu, şeful Direcţiei Evidenţa Persoanelor din cadrul MAI.

    De asemenea, la Parchet a fost audiat şi adjunctul şefului Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor din MAI, Daniel Gheorghe. Aceasta a declarat la ieşirea din Parchet că a fost audiat ca martor şi a avut cu procurorii o discuţie tehnică privind fluxul de centralizare a datelor şi atribuţiile ce revin autorităţilor locale.

    La solicitarea Curții Constituționale, Ana Maria Pătru a transmis în 2 august o adresă acestei instituții, în care se preciza că AEP nu a avut atribuţii privind întocmirea şi actualizarea listelor electorale utilizate la referendumul din 29 iulie 2012, informează Mediafax.

    Potrivit adresei, AEP arată că a făcut în 2011 un control la 1.241 de primării, dintr-un total de 3.187, descoperind astfel că 33.308 persoane decedate nu fuseseră radiate din listele electorale permanente, cele mai numeroase fiind în comune, respectiv 22.698.

    Controalele organizate în 40 de primării municipale, 79 de primării orăşeneşti, 6 primării de sector din municipiul Bucureşti şi 1116 primării comunale, au evidențiat că listele electorale permanente nu erau păstrate corespunzător în 72 de comune şi un oraş, iar în 264 de cazuri nu erau actualizate (241 de comune, 15 oraşe şi 8 municipii) şi 2.201 de persoane care îşi pierduseră drepturile electorale prin hotărâri judecătoreşti nu fuseseră radiate.

    Totodată, în răspunsul adresat Curții Constituționale se mai arată că cele 33.308 de persoane decedate care figurau încă pe liste 7.754 erau din municipii, 2.856 din oraşe şi 22.698 din comune, iar două persoane care renunţaseră la cetăţenie se regăseau încă pe listele electorale.

    În 649 de cazuri actualizarea listelor electorale permanente nu au fost comunicată către Judecătorii, deficienţe ce apar în special la nivelul comunelor. În anul 2011 s-au găsit, ca urmare a controalelor desfăşurate de AEP, tabele cu actualizarea listelor electorale permanente necomunicate către judecătorii la 624 de comune, 8 de municipii şi 17 oraşe.

    Potrivit adresei, în 159 de situaţii nu existau persoane desemnate să opereze în listele electorale permanente, iar în 42 de cazuri persoane neautorizate au operat în listele electorale permanente, AEP recomandând unificarea legislaţiei electorale şi realizarea Registrului electoral.

    Președintele AEP, Ana Maria Pătru va explica procurorilor atribuţiile pe care le are instituţia sa, după ce MAI afirma că AEP ar trebui să lămurească cifra alegătorilor.
    =======================================
    Este aceeasi fatuca pe care am vazut-o cu ani in urma ca invitata, sarbatorind alaturi de Basescu si alti apropiati ai acestuia, castigarea mandatului de Presedinte! Hmmmm .... De ce oare o mai tine USL in functie??? Sa aiba cine unelti impotriva lor???

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna dimineata!
    Ii invitam pe cei doi luptatori,membri marcanti ai acestui select club,
    sa-si continue ocarile in ograda noastra, spre deliciul celorlalte dobitoace.Promitem neutralitate,in caz de KO asiguram primul ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  22. S.O.S . DEMOCRATIA ROMANA ESTE IN PERICOL DE MOARTE !
    IZOLAREA ROMANIEI DEVINE TOTALA !

    Cand seful Curtii Constitutionale face o plangere
    oficiala oficialitatilor europene nu se poate vorbi de un stat de drept.
    Cand un ministru nou numit intra in atentia vanatorilor
    de nazisti, asistam la un atac antisemit cu consecinte dramatice pentru imaginea Romaniei.
    Efraim Zuroff, directorul Centrului „Simon Wisenthal“, din New York a atacat dur decizia de numire a lui Dan Şova ca ministru.
    Supranumit „vânătorul de nazişti", istoricul Zuroff şi-a dedicat viaţa aducerii în faţa instanţei a celor vinovaţi de holocaust.
    Acesta a declarat pentru RFI că „Dan Şova ar fi un oaspete bine-venit în Iran! E revoltător că se află în Guvern!"
    Reacţiile comunităţii evreieşti sunt de lungă durată. Numirea ca ministru a lui Dan Şova într-o ţară care se pretinde democrată şi care a mai avut probleme de acest gen, cu declaraţii antisemite, nu se uită",
    Comunitatea evreiască este extrem de influentă pe plan internaţional. „Sunt oameni foarte importanţi, cu mare influenţă. Nu uitaţi că lobby-ul evreiesc în Congresul american este nr. 1.
    Ma intreb cum un guvern care si-a ridicat intreg globul in cap poate reprezenta pe romani si Romania. Europa, America si acum evreimea mondial nu pot acepta puciul de
    la Bucurest.
    Plangerea Curtii Vonstitutionale pune capacul..............
    Aparati democratia...opriti nebunia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey papagalule!
      Ia mai citeste, mai documenteaza-te!
      Termina cu idioteniile, intoxicarile si manipularile!
      Esti o jalnica figura umana, care mananca o mizerabila paine din mana unor stapani mai lichele decat tine! Rusine,rusine,rusine!

      Ștergere
  23. ULUITOR ! INCREDIBIL ! FARA PRECEDENT !

    Comisia de la Veneţia: Este şocant că pentru a doua oară, Curtea Constituţională a României apelează la ajutor extern pentru protejarea independenţei
    Preşedintele Comisiei de la Veneţia Gianni Buquicchio a avertizat astăzi că presiunile acuzate de Curtea Constituţională în mod repetat sunt grave, inadmisibile şi a cerut politicienilor români să se abţină de la orice fel de astfel de acţiuni.

    "Este un principiu general al statului de drept că presiunea asupra oricărei instanţe, fie constituţională sau obişnuită, în scopul de a influenţa deciziile sale este INADMISIBILĂ. În ultimii ani, Comisia de la Veneţia a mai fost uneori nevoită să intervină, pentru a proteja independenţa unei instanţe constituţionale într-o democraţie nouă. Este surprinzător pentru mine, şi chiar şocant, că, pentru a doua oară într-o perioadă scurtă de timp, Curtea Constituţională a unui stat membru al Consiliului Europei şi al Uniunii Europeane se simte obligată să apeleze la Comisia de la Veneţia, pentru a-şi proteja de independenţă", se arată într-o declaraţie a preşedintelui Comisiei de la Veneţia, publicată astăzi, pe site-ul instituţiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptiu,ptiu,ptiu..
      Iarasi ai aparut, Satana?
      Czar, vino urgent cu apa sfintita si cu busuiocul!

      Ștergere
    2. Pana acum nu te-am bagat in seama.
      Acum imi este mila de tine! Esti "incurabil si irecuperabil"!

      Ștergere
    3. Bey
      Zegrean este un penal!
      Idiotul asta telecomandat, nu realizeaza nici macar ce-i cu el!
      Boul raspunde doar la comenzile stapanului!
      Pentru animal nu conteste ca-si face tara de kk-at prin miciunile monstruoase pe care le propaga, stiind ca nici dracu nu le va verifica, dar le vor servi ca o manusa intereselor impotriva Romaniei! Jigodiile astea pdl-iste, ne vor baga in faliment ca tara! Trebuie adusi in fata instantelor, sa faca PROBA la minciunile ordinare propagate! Am vazut plangerea idiotului! O mai mare magarie, potrivnica Romaniei, nici ca se putea!

      Ștergere
  24. Buey, in primul rind Neatza Buna la tot poporul din ZOO si 9!
    Buey, vaz ca la sondaje stam bine; poate ar trebui ca si kiorului sa-i bagam undeva o sonda, da' din aia groasa cit mineca cojkocului.
    Buey, cum mama dracului facem sa scapam de Robort H-ul asta? N-are cineva, cumva niste soricioaica sa-i punem pe paine cu miere de albine, poate s-o simtzi mai bine?
    Buey va las ca am treaba azi la greu. Ma pune sexul frumos la spalat covoare si deja simt cum capu' ma doare...

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Oare cum o fi dormit ...Traienel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A avut cosmaruri!
      Se facea ca Mona demisiona din CSM si era ministru la Justitie.
      Se facea ca este pe Titanic si nu putea sa il salveze.
      Se facea ca Augustin demisioneaza de la CCR. si era ales Voiculescu in locul lui.
      Se facea ca il interogau 3 procurori (Dana Grecu, Ciutacu si Sova.)

      Ștergere
    2. Da' ce-a beut inainte de culcare? Ceai cu gheata?

      Ștergere
    3. @09:08.
      Judecator : Mircea Badea.

      Ștergere
    4. Presedintele completului: Razvan Dumitrescu.

      Ștergere
  26. CEZAR spunea...
    7 august 2012, 18:38
    Zice Maiag ....dar mai sunt 12 milioane care si au bagat scula in initiativa voastra.a derbedeilor politici.de asta nu comentezi?
    Bai Papagal basist fara creer..daca sunteti 12 milioane care apreciati regimul BaSecu de ce nu ati iesit mai nataraule la vot ? Nu 12 milioane ci macar 9 ? Votati Nu si atunci noi inchideam gurita ,al vostru era bine merci cu Udrea ,Anastase ,Videanu, Ritzi si gata ! Vai de capul tau de idiot ! Preluati ca papagalii prosti ce va transmit manipulatorii basisti ! De ce ati boicotat narodule? Vrei tara in razboi civil?

    CEZAR spunea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau sa zic ca ce-i mai sus ii valabil si pentru basistii care au tupeul sa se infiltreze si pe aici !! Astep raspuns de la cel mai ,,destept " basist !
      PS. Multumesc celui care ,,cara " Coment, cu T2 ! Sunt savuroase ...recunoasteti ???!!

      Ștergere
    2. "Astep raspuns de la cel mai ,,destept " basist !"
      Raspunde Eminescu:
      "Nu cere semne si minuni
      Care n-au chip si nume;"

      Ștergere
  27. ,, Neil Armstrong coboara din modulul lunar si vede pe nisipul selenar un
    tip ciudat, cu palariuta mica, neagra, cu opinci si chimir.Creatura
    intinde hotarat mana catre Armstrong:
    - Servus, io mi-s Ion !
    Astronautul, siderat, il intreaba:
    - Si de unde esti tu ?
    - Apai din Sibiu , dara.
    - Si cu ce ai venit aici ?!
    - Cu branza!''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, era cumva brinza de burduf adunata cu tiriplishca de pe cosorul lui Czar?

      Ștergere
    2. Pai daca-i zice ,,de burduf'' sigur ii burduful... preputului.

      Ștergere
  28. ,,ca chior la chior nu-si scoate'' ochiUL !
    Chiorul chior are UN SINGUR OCHI!

    RăspundețiȘtergere
  29. Ba, hotzi au fost cu totii (vezi Nastase cu PETROM, Tariceanu cu petrolul din Marea Neagra s.a.) dar astia din PDL mai sunt si prosti pe deasupra! Cum dracu sa conduci o tara cu niste analfabeti sfertodocti de genul lui Boc, Udrea, Placinta, Sulfamida Barbu si ceilalti?
    Uitati-va la majoritatea suporterilor pdl-isti: manelisti, tinichigii, ospatari, ce mai? Niste moouisti tristi!

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru a vedea colegul
    Viorel Kis
    , inscrie-te GRATUIT pe ColegiiMei.ro!

    Viorel Kis



    56 ani,

    Studii: Scoala cu Clasele I-VIII "Petru Rares" , Ciceu Mihaiesti, promotia 1963 - , ; Colegiul Militar "Stefan cel Mare" , Campulung Moldovenesc, promotia 1971 - ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, asta de-l cheama Chishu nu cred ca are mai mult de 2 clase...

      Ștergere
  31. Insist sa accesati blogurile Motanelului Cacacios (t2 )Veti avea ocazia sa cunoasteti specia perfecta a jigodismului....el nu face nimic dar injura si critica pe altii la greu!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Am fost si am vazut.....sa ti-o trag ca am pierdut timpul !
    Felina cacacioasa poseda trei bloguri ! Pe fiecare a scris ..NIMIC ,da NIMIC BAAAA!! Al dracu puturos don profesor...da cu I Q de 0,5 cm la ce sate astepti!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey Cezare vezi cit de natarau poti sa fii? Te-ai aliat tocmai cu rapanosii aia 2 portocalii, Curdeleu si Tigru din Urziceni. Te-au tradat si-acu te reguleaza cum te prind. Mey, de vrei impotriva lor ajutor armat, trebuie sa platesti taxa de fraier imediat!

      Ștergere
    2. hombre ! m-am aliat cu ei pentru o problema punctuala si am castigat! Stii cum este :te faci frate cu dracu.....Czar

      Ștergere
  33. Ziua buna drajilor! Gata terminai de spalat 2 covoare si primii liber de la sexul slab.
    Buey, dar care ati dat in giudecata CCR? Brava lui, felicitatziuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey Cezar 8,
      Tu stii a-mi spune si mie ...
      Ce e aia : taxa de fraier? Cum devine chestia hasta?

      Ștergere
  34. @14:39
    Mey, ca societatea sa progreseze, trebuie schimbate: apa, aerul si fraierul!
    Pentru participarea la concursul: Alerg de unul singur si ies pe locul, Cezarel trebuie sa plateasca taxa de fraier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine taxa de fraier decat taxa la SScmd - hi,hi,hi,hi !!

      Ștergere
  35. PDL a depus, marti, plangeri penale impotriva secretarului general al Guvernului, Ioan Moraru, si a directorului general al Monitorului Oficial, Adriana Costescu, pentru abuz in serviciu.

    Anuntul a fost facut de vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, care a explicat ca cei doi refuza sa publice o erata a Curtii Constitutionale.

    Sulfina Barbu a mai spus, intr-o conferinta de presa, ca aceasta erata clarifica procedura de transmitere a listelor electorale care au stat la baza organizarii referendumului din 29 iulie.

    Sulfina Barbu a mai spus, intr-o conferinta de presa, ca aceasta erata clarifica procedura de transmitere a listelor electorale care au stat la baza organizarii referendumului din 29 iulie.

    "Astazi, PDL a formulat plangere penala impotriva domnului Ioan Moraru, secretar general al Guvernului si a doamnei Adriana Costestu, directorul general al Regiei Autonome Monitorul Oficial, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Cei doi, alaturi de prim-ministrul Ponta, refuza sa publice o erata la o decizie a Curtii Constitutionale trimisa spre publicare inca de ieri. Ma refer aici la trei randuri din decizia Curtii privind respingerea constestatiilor referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din 29 iulie", a precizat Barbu.

    Ea a mai spus ca presiunile Guvernului Ponta asupra Curtii Constitutionale continua si ca din nou Monitorul Oficial este folosit in interesul USL.

    Sulfina Barbu a aratat ca Victor Ponta s-a angajat in fata Comisiei Europene ca va publica fara intarziere si nediscrimatoriu orice document ce soseste la Monitorul Oficial.

    "Cerem Guvernului Ponta sa publice deindata aceasta erata transmisa de Curtea Constitutionala si cerem sa trimita listele electorale care au stat la baza organizarii referendumului din 29 iulie catre Curtea Constitutionala, asa cum a fost cerut in decizie de catre Curte. Mai cerem Guvernului Ponta sa nu mai foloseasca institutiile statului pentru interesele proprii ale USL si sa nu mai prelungeasca criza politica pe care au generat-o", a adaugat Sulfina Barbu.

    Sursa: Mediafax / Pro TV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In jurul aceste ERATE s-a declansat un scandal urias!
      Se pare ca faptele sunt deosebit de grave, dar in interiorul CCR. Asta ar explica si graba/presiunea exercitata de PDL, deorece ERATA cu pricina, ar AJUTA enorm Presedintelui suspendat!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri