Google Translate

luni, 20 august 2012

De ce a tăcut brusc Băsescu ? Ce se pregateste romanilor? Un mare mister, pe cale de a fi rezolvat maine!


Mi se pare doar sau chiar așa, dintr-o dată, s-a sfârșit șirul declarațiilor ”albăstrelului” la ceas de fiece seară? În mod normal, curmarea delirului verbal din reședința improvizată în casa salvatorului de la naufragii (politice, mai nou) ar putea să apară ca un semn de mult așteptată dovadă de senectute înțeleaptă. Cum însă perfidia politică nu are de-a face cu limitele firescului, tăcerea președintelui celor ce l-au ales – pentru ca restul românilor să-l suspende în două rânduri – este suspectă și apare mai îngrijorătoare decât orice elucubrație
despre lovituri de stat.



Cu totul întâmplător, firește, gura-i tace celui mai jucător politician român cam din ziua în care un emisar de mare putere și-a începutul raidul bucureștean, în pofida protocolului, la garaj. Ce i-or fi spus importantul trimis special și bizarul ambasador al aceleiași forțe mondiale cetățeanului Băsescu Tr. de l-au convins să tragă fermoarul oral rămâne un mister, știut de ei și eventual de consilieri macovieni deghizați în tălmaci. Doar faptele petrecute după întâlnirea de taină vorbesc mai elocvent decât orice comunicat oficializat – lor nu li poate băga pumnul în gură!

Aparent fără nicio legătură cu plonjarea în bruscă tăcere a celui mai vorbăreț suspendat din lume, cam din aceeași zi de început de săptămână s-a întețit ritmul anchetelor prin metode cu iz stalinist adaptate vremurilor prin înlocuirea jurămintelor sub portretul ”tătucului” cu acelea pe Biblie.

Tot după acel luni Z, CCR a atins o Culme a Comicului și Ridicolului prin devansarea devansării termenului de predare a listelor electorale de către Guvernul care, de fapt, nu le are – pe motiv de ridicare de la organismul competent prin voința organului general.

La fel, de-atunci am mai avut parte și de un comunicat emis în numele întregului CSM – dar nu elaborat în plenul înaltei autorități, ci numai între doi șefi ai acestuia; și de încercarea de terfelire a numelui/renumelui nominalizatei pentru portofoliul Jusției printr-o abjectă înscenare de tip paparazzi; și de reînvierea subită a celerității în rezolvarea a câteva sute de foarte recente plângeri penale în materie electorală în detrimentul celor peste zece mii înmormântate de vreo trei ani.

Să reprezinte acestea și toate celelalte prețul tăceriialbăstrelului” căruia altfel nici măcar șapte milioane și jumătate de voturi nu au putut să-i închidă gura și sa-i deschidă lacătul rațiunii? E foarte posibil! Așa cum pare să se înfiripeze și tâlcul mesajului transmis/primit la începutul noii săptămâni nebune la români – ceva de genul ”tu taci și ascultă, noi veghem”. Dar oricum ar fi sunat acesta în traducere corectă, curmarea bruscă a șirului declarațiilor președintelui suspendat din fiece ceas de seară este îngrijorătoare. Dacă nu cumva de-a dreptul înspăimântătoare.

Sursa:




marti, 21 august, 2012
==============
Poate fi o zi istorica, sau la fel de banala, ca multe altele!
Vom trai si vom vedea! Stiri in curs de actualizare!
Cititi comentariile! Sunt tot mai interesante!

 
P.S.: Se retine pentru Marele Premiu:
==========================
Acum imi pare rau ca n-am mai intrat pe blogul asta de vreo 6 luni. Cand ma gandesc cate comentarii PMT am pierdut...Dar de acum nu mai ratez. Prietene, esti formidabil. Noapte buna.
==========================
PMT /// 20 august 2012, 20:49
Eote bre, se gasi si seful sa reposteze pe manseta, mai sus, chestia cu "Sanatatea fizica si mintala, inainte de toate! Physical and Mental Health", de acu 2 ani ! Pai sa dea dreaq daca nu ma regasesc pe la toate bolile de pe acole, in special cele care afecteaza partea cea mai superioara a capulu, de la ochi si urechi in sus !
Ce-mi place, e chestia cu vinul, care-i cica un antibiotic de antibiotic ! Merg si eo mane la doctoru de familie sa-mi faca reteta pentru fro 10 litri !

185 de comentarii:

  1. Neata la 9 si la zoo dobitoacelor voua !
    Este de neimaginat, responsabilul cu incuierea si descuierea oficiala a editiilor, probabil ca s-a tirat in concediu, pe Transalpina, si a uitat sa predea atributiile functiei !
    Buey, pai cine dreaq mai raspunde de "Neatza" si de "NB" la zoo+9 ?
    Pana trcem la molfait postarea asta noua, asea gospodareste, il rog pe stapan sa-l cheme din CO pe ala care nu si-a predat fonctia la plecare, ca sa se0nvete minte !

    RăspundețiȘtergere
  2. A doua: pentru omu care ma cauta prin arhive cu disperare ca a perdut pasul cu comentariile mele, de acusica fro 6 luni: vezi ca fro 3 luni am semnat cu TPM, dupa care am fost trimis fortat la dezintoxicare. Treboia sa stau la Balaceana 6 luni, insa m-am comportat binisor si mi-au dat drumul aia, insa sub supraveghere !

    RăspundețiȘtergere
  3. Trei la mana: este recomandat ca unele comenturi anterioare sa le citesti ori dupa ce se culca nepotii si baba, ori c-o bulina rosie "interzis sub 18 ani" in coltul monitorului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Printre alte motive, asta-i unul pentru care caut...Dar si pentru substratul al dracu' de serios si chiar trist care exista uneori sub aceste comentarii pline de un haz nebun...

      Ștergere
  4. A patra: propun sa incepem cu turul obisnuit de injuraturi ! In prima faza pe grupuri de afiliere, iar dupa, "la liber", fiecare pe fiecare ! Ca doar nu degeaba suntem in tara lu Senghen aciulea-n Mehedinti, buey !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine incepe ? Hai ca tocma m-am periat pe dinti-ma rog, ce mi-a mai ramas prin gura, si numa ce simt o pofta de-o muye proaspata ! Alooo, Banatul, se aude ? Brasovul, esti in direct ? Oltenia, ce faceti buey ! Palincarosu, Ardealu'-haide bre !
      Pe aia din Moldova ii las sa se dezmucifice intai, ca e greu dupa sarbatoarea de sf. Maria !

      Ștergere
  5. Du-te spre -ula mea! A facut omul bascalie si tu ai halit pe nemestecate!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea omule, bine spre satisfacator, da' promiti ! Din ce grup faci parte ?

      Ștergere
    2. Buey scarface cu par la nace, vezi ca tasta "p" e ultima de pe primul rand de cifre, sub randul cu litere ! Ce pula mea e asa de greu sa spui "pula" ! Rusinosule !

      Ștergere
  6. Buey, sa dea dreaq, la astia le-or sechestrat babele cablurile de alimentare azinoapte ! Mergeti bre la vecinul si rugati-l sa va lase nitel sa navigati, ce pula mea de cufuriti basinosi faceti, buey !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey, tocma ce ma suna de la CeMeSe sa merg sa fac cerere pentru legitimatie, cica-s in editie limitata, iar cine apuca sa ia din prima serie ii da si certificat de membru fondator ! Asea ca dati buzna, buey !
    Si nu uitati ca maine-i miting la parlament ! Dogaru face presiuni ca sa se valideze, ca de altfel cica-i de-o rascoala ! Merg si eu, si ca sa ma recunoasteti la teve, o sa iau un cacat in gura, ca sa ma maschez in cur !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, cred ca astia-si compun comenturile pentru marele premiu, iar eo clampanesc ca un clantzau dezorientat !
    Ia sa merg eo in pula mea sa vad ce am in fisa postului pentru azi, si ce plan de activitati mi-a aprobat baba pentru azi, ca parca ma vad scos la raportul companiei, si pula mai vad pizda o saptamana !

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Aproape ca si uitasem ca poti sa fii si civilizat, condescendent ! Ia sa merg sa-i spun si eu babei o "Buna dimineata" si s-o pup pe placa ! Ca de la prima ora am luat-o cu " Cum pula mea ai dormit, buey " !

      Ștergere
  10. Sunt doua variante cu "albastreatza" asta, spalacit in baia secuimii: ori a luat o supermuye de la oficialul Statelor U ale A, de nici scutul de la Deveselu n-o putea respinge, ori de maine ne-am cacat la semnal, si incepe prigoana dupa ce-si da cecereul verdictul !
    Prevazator, de maine voi emite de pe alt leptop, iar pe asta il voi ascunde o perioada !
    Mai e si o a treia varianta cu "albastreatza" puta creatza, da mi-e rusine s-o zic, ca-i socru mic !

    RăspundețiȘtergere
  11. TU NU SUFERI CU CEVA PE LA ETAJELE SUPERIOARE??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la mansarda nu stau prea bine ! Am fost sa-mi fac RK-ul, da m-au trimis acasa ! Mi-au zis sa ma simt bine, acusica, pana nu suflu in veioza ! Ce sa-i faci, fiecare cu ale lui !

      Ștergere
    2. Si, buey, vezi ca nu se admit comenturi cu majuscule ! Da-i capslock ! Numa sintagmele si cuvintele care contin indemnuri si uraturi se scriu cu majuscule si eventual cu ghilimele : DU-TE-N PULA MEA/PIZDA MA-TI, TU-TI GURA/GATZII MA-TI, SA MA/NE PUPI IN CUR/PULA/FALUS, etc, cu duiumul

      Ștergere
  12. Moaaaama !Ia uitati aiciulea!!
    CEZAR19 august 2012, 19:04
    Daca tot il lauzi atat ia-l nene de nevasta !
    Nu articulezi un cuvant de faptul ca7,5 milioane au votat...! La fel si basescu
    Nu zici nimic de faptul ca listele permanente vor fi mai ,,usoare "cu circa 2 milioane....pe bune
    Cat de negru esti in cerul gurii...nici macar nu poti ascunde satisfactia....si eu stiu de ce ,dar imi este greata sa mai continui..
    RăspundeţiŞtergere

    Neacsu20 august 2012, 00:42
    Cezare, te credeam mai destept, ca in rautate stiu ca nu te intrece nimeni.Ce as castiga daca m-as face ca nu vad ceea ce se intampla? As duce-o mai bine? Nu il laud, constat. Si constat ca votul celor 7.4 milioane se spulbera din cauza prostiei lui Ponta si Antonescu care au acceptat conditiile impuse de Basescu prin Barroso. Si se mai spulbera prin mentinerea listelor ummflate cu 2 milioane de catre USL desi stia ca sunt umflate. Ei insa si=-au facut socoteala ca oamenii vor iesi la vot in numar f mare si nu e nevoie de actualizarea listelor, ca sa nu piarda locurile in parlament si consilii. Asta vad eu si daca nu ai fi orbit ai vedea si tu. Si atunci daca le vad, de ce sa ma fac ca nu vad? Aplica tu politica strutului daca asa te simti bine. Basescu nu ar fi putu face ceea ce face acuma si nu ar fi revenit , daca cei doi copresedinti ar fi stiut sa exploateze votul oamenilor si sa nu faca compromisuri si greseli contand pe cifre fabricate. Daca tu consideri ca a vedea aceste lururi este egal cu a fi Basist, au un sistem de evaluarea cel putin ciudat si la rautatea de care dai dovada cu fiecare ocazie, mai ai o calitate.

    Răspundeţi

    CEZAR20 august 2012, 09:10
    Esti ridicol!
    Singurul lucru care conteaza este votul oamenilor (7,5 milioane Da!)
    Greselile ,,impuse " nu au a face ,nu au a conta!
    Cred ca esti si in eroare de....intelegere ! Antonescu nu va ramane presedinte ! Eventual va candida !
    POTI FACE LA FEL - ca sa te linistesti !
    Daca Tu poti accepta,ca se poate intoarce Basescu cu 7,5 milioane impotriva - este grav ! Te credeam mai destept!
    PS. Ce ti-am facut de spui asa apasat ca sunt rau ! Poate ca ti-am spus cateva adevaruri in fata ! Pentru asta, multi dintre cei cu care m-am contrat , acum imi sunt buni amici ! Ei au inteles ! Exemplu - Elena
    Tu esti negru in cerul gurii ! Au constatat-o multi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey asta care ai dat cu copi-peist ! Vezi ca mai era un coment acolea, la sfarsit, unde ala ii da o muie lu' al-lalt pentru pierdere de timp ! Se chinuie omul sa scoata o postare, se chinuie altul sa-l comenteze, dupa care tot ala care a postat-o se supara ca cica asta care comenteaza-i prost, ii da muie si se inchide sesiunea de comunicari stiintifice !

      Ștergere
  13. `Neata buna!
    De ce luna august ma duce cu gandul la arbitraje?
    Viena, Venetia, secuime, udemerime, - "Constitutia poate fi amendata si va fi amendata"...
    Aseara, dupa o juma de rachiu batran d`un an, imi veni mie o idee in mintea(?) mea: daca prima`si data Boicotescu a vrut sa fie cinstit(?) si a zis ca oamenii sa iasa la vot, inclusiv chestia cu coliziunea cu PDL.
    Ei s-acu` devine treaba cu ideea mea: daca a intrat in coliziune si a iesit mai sifonat decat nava aia pe care a busit-o la reinnoirea brevetului?
    Daca nu cumva el este sluga unui PDL care l-a pus acolo pe post de papusa de paie?
    Io zic ca pana va umflati la mine ar fi bine sa-ma intaresc cu un det de tescovina fiin`ca se pare ca ma asteapta numa` ziceri de "bine".
    Cu bine si de bine!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buey, ce pula mea vrei ba ? Ca nu deslusesc ! Pune-ti ideile pe taste inainte de juma de rachiu, ca de altminteri risti sa ajungi in gara la Bartolomeu, unde doarme Don Curdeleu !

      Ștergere
    2. Zi-i cu cuvintele tale, nu te strofoca sa intri in preselectie pentru concurs ! Daca vrei neaparat, vb cu shogunul si te nominalizeaza o data !

      Ștergere
    3. „Buey”10:46.
      Debutul este promitator.Insusi faptul ca recunosti uzul de tarie te confirma ca un potential lider de Zoo.Maa, da-i inainte cu tupeu,la greu,baga niste arhaisme consacrate, si om te facem.Pentru inceput,ia o muie cu lamaie s-un sloboz din GaOz.
      Alupigus pe mai tarziu,trebe sa mai produci.

      Ștergere
    4. PD ii out ! Il rezolva ala cu urechi mari- adica Pavelescu ca pe PNT

      Ștergere
  14. Shogunu' despre care se vorbeste pe-acilea este //shogunusb.wordpress.com/ ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te ba de te-mpusca ! Ptiu-ptiu, piei Satan, cum zice Jiji ! Esti nebun ? Shogunu-i stapanu, buey, si e unul singur ! De unde dreaq l-ai scos pe strapezitul ala de pe uordpres ? ala-i de nivel "Luminita", bre, sau hai, de maxim "Cutezatorii " !

      Ștergere
  15. Buey, l-am sunat pe Don Curdeleu sa vad ce dreaq s-a intamplat cu el, de nu mai da niciun semn pe-aciulea !
    Cica are emotii mari pentru ziua de maine si nu mai are rabdare, asa ca pleaca in gara la Bartolomeu sa se mucifice, ca asea trece timpul mai repede ! Zice ca cat e in semicoma, timpul nu mai are dimensiuni pentru el !
    Buey, eo nu prea am semnalul bun aici, o sa va dau telefonul lui, sa-l mai sunati din cand in cand, ca sa nu ajunga iar in gara la Dolhasca si sa piarda cea mai istorica fila a poporului nostru, multincercat prin referendumuri !

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey, am indicii clare ca, de maine, se vor scrie o gramada de pagini in istoria noastra multiseculara si bimilenara !
    Astia de la Institutul de Cercetari Istorice, in coabitare cu Institutul lu Patapievici, zice ca capitolul se va denumi "Coabitarea la romani" care, ca importanta, v-a fi cam al doilea dupa "Etnogeneasca poporului roman si etnobotanicele de-a lungul vremii" !
    Chintesenta esentei sintetizatoare va fi data de urmatoarele coabitari:
    - Base-Ponta
    - Vadim-Steokes
    - Mona-Mona-Mona (Maco-Pivni-Musca)
    - Don Curdeleu- Cezar maimucles
    - Dogaru si gasca lui - Tudor si gasca lui
    - Procororii cu inchizitia - taranii cu ciomegele
    - Palincarosu - Pulano10 dintre craci
    - eNBiSi TeVe- Mehedinti blogonlain
    - aia cu ele marite - aia cu ele si taiate si belite

    RăspundețiȘtergere
  17. TU SIGUR SUFERI DE CEVA PE LA ETAJELE SUPERIOARE!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Muei stimate PMT,sper sa nu se adevereasca punctul unu.Da-o-n PL-ul meu,imi strici saptamina de cu luni?

    RăspundețiȘtergere
  19. Dezvaluiri socante: mortii-s vii, in Romania ! Mii de morti pe liste ! Sute de mii de romani nu au acte de identitate sau sunt expirate, ca tot un drac e ! Mii de romani care au domiciliul stabil, de zeci de ani, in strainatate inca mai figureaza cu domiciliul si la Dalga sau BaiCoi ! Mii de pizde maritate, inca mai apar cu numele de fata mare, dar si cu numele de dupa maritis (de ex: inainte pe ea o chema Marta, iar pe el Misu. Dupa ce Misu i-a spart pisu lu' Marta, pe ea o chema Sparta).
    Buey, tara lu hentz in careu !
    Pot intreba, eo, asea ca simplu cetetean condescendent: unde pizda mami voastre de "Autoritati", cum va place sa va dati pe sticla, ati fost bre ! Ca geme tara de structuri de evidenta populatiei, da evidenta e o pula ! Buey, cand aveam trei floci la puta, in primaria din comuna mea ereau 5 persoane, buey: primarili, secretarul, un contabil care erea bun la toate, militianul si paznicul buei ! Si ma anunta ala cu evidenta cu tri luni inainte ca tre sa-mi schimb buletinu' ca de altfel imi futea militianul o batuta de beam apa cu paiul o luna !
    Amu, daca mergi in primarie, stau supraetajati, colcaie de functionari si consilieri ! Numa militianul a disparut, ca tre sa patruleze prin 7 sate, cand cu bicicleta, cand cu scheitboardul (unde e asfalt), ca bani de benzina pula !
    Buey, "Oamenii legii", ca m-am saturat de cand tot aud de oamenii legii, autoritati si prioritati ! Ce pula mea faceti ba, ca acuma cu netul asta se poate tine si evidenta la zi a populatiei din China bre !
    Imi tot zice unul de azi dimineata intruna ca am ceva la mansarda ! Pai am buey, cand vad ca nu trece o zi in tara asta, fara o grozavie !
    Avem haite intregi de operatori calculator, de referenti si specialisti in aiti, care fut programele alea de evidenta zi lumina, mii de structuri de specialitate, ditamai ministerul de Comunicatii si informatica, am facut un recensamant al populatiei care a costat miliarde grele si noi...pula evidenta ! Tata Leusteanca apare de doua ori pe aceeasi lista, o data cu numele de nefututa, cand erea fata la mama, si o data cu numele de dupa maritis ! Te doare capsa, buey !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza!
      Bun, bun! Foarce bun!
      Cata direptate poti sa ai,
      P_uta_M_ica_de_T_ibica!
      Si babile te adora!
      Ie cu ochii pe tine,
      ca pe butelie (pe vremuri, la coada)!

      Ștergere
  20. Ce prostut esti TPM ! Totul a fost PREMEDITAT!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e alta tema cu premeditarea si provocarea ! Am discutat-o ! Faptul ca mortu' de acum 10 ani, care a trecut prin vreo 10 guvernari saracu, inca mai exista pe o lista, care se tot transmite din tata-n fiu, nu mai e premeditare ! Eo vorbesc aciulea de ideea in sine, ca nu te poti caca de autoritati si oameni ai legii, insa traba pula ! Si asta e valabil nu numa cu listele, ci peste tot ! Ta tu ai prin in gura o pula cu premeditarea, ca asea ai auzit la doi betivani care discutau aprins dupa al 7-lea rand de beri pe terasa "Vreaja Marii dintre Vii", si tot o molfai ! Las' ca stiu eu ce-i premeditat !

      Ștergere
    2. Si, buey, nu contest faptul ca sunt prost ! Ba chiar prostalau de-a binelea cateodata in permanenta !

      Ștergere
  21. PTM = TPM
    S-a intors puta mica dupa ce si-a luat muie cu picamerul. Acuma si-a inversat initialele si da din coada scriind zeci de comentarii pe minut ca sa se obisnuiasca lumea cu el.Bolnav mental.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare descoperire ! Am scris de o saptamana ce ai sesizat tu. Ba chiar si azi, mai sus . Mukles si citeste ! Cica avem loc toti, fara sa ne inghesuim !

      Ștergere
    2. Si, nu le-am inversat, ci le-am amestecat ! E o diferenta ! Mars la reciclare !

      Ștergere
    3. Si nu PTM, ci PMT, boule ! Zat dracului ca mi-ai imputit monitoru' !

      Ștergere
    4. Bey, apropoane de ce discutarati:
      La cererea babelor de la mine din bloc,
      (noi avem un bloc numai de apv-isti si fosti),
      IO propui/zic lu' PMT, ce zic ca le place mult lor, fomeilor:
      sa revina la vechea semnatura, cu care s-a facut remarcat si a dat vaz eu bine, multe sperante mai ales babelor! Ma intelegeti ce vrui sa spui, nu-i asa Tibica,putza mica?

      Ștergere
    5. Baaa, IO e unul singur, si ala sunt IO.
      Nu ma plagia ca te umplu de spermanzol de nu te speli cu toata apa Stix-lui.

      Ștergere
  22. ROMANIA- tara plangerilor nesfarsite: ba penale, ba de foame ba din cauza prostiei generale ! Toti se plang, nimeni nu mai munceste, hotii fura-n liniste pentru ca autoritatile au treburi importante de rezolvat !

    RăspundețiȘtergere
  23. Rapid cu totii pe prima pagina a SCMD, unde s-a mai publicat un model de petitie onlain !

    RăspundețiȘtergere
  24. PMT - serveste o paste si mergi la culcare ! Ai delirat destul ! gata culca-te impacat ca o pula dupa un futai sanatos!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Are cineva vreun model de "Autodenunt" ? Ca vad ca-i mai la moda ca toalele lu' Giany Versaci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, logoree- amu` n-am vreme de tine, d`ati promit o frectie la erectie in sara asta de-ti sar felinarele intre tzatzele babei.Tin`te bine!

      Ștergere
    2. Uau...nu mai am rabdare ! Haidi te rog acuma, ca baba a terminat treaba si sta pe burta, pe pat, cu capotul ridicat !

      Ștergere
  26. Vezi datele care îl pot demite pe președintele suspendat, Traian Băsescu.
    =============================
    Potrivit datelor centralizate de Guvern, care vor fi înaintatea Curții Constituționale, peste 500. 000 de români au acte de identitate expirate, peste 20. 000 de persoane decedate se regăsesc pe listele electorale permanente de la referendum, iar circa 2,5 milioane de români au rezidențe în străinătate.

    Executivul va trimite, luni, la Curtea Constituţională datele centralizate de MAI şi MAE referitoare la listele electorale, judecătorii urmând să se întrunească marţi pentru a lua o decizie privind validarea sau invalidarea referendumului din 29 iulie. Premierul Victor Ponta a declarat că Executivul trimite la Curte “cifrele” bazate pe “documente”, exact cum magistraţii au cerut, scrie RTV.

    Potrivit datelor centralizate de Guvern, între 20.000 şi 30.000 sunt persoane decedate, peste 500.000 de persoane au acte de identitate expirate, iar 2,5 milioane de români au rezidenţă în străinătate.

    “Sunt cifre bazate strict pe documente. Exact cum ne-a cerut Curtea. Noi vom pune la dispoziţie cifre bazate pe documente din intern şi pe cele venite din afară. În rest, Curtea va decide. Cum va stabili, ce va lua în considerare din aceste cifre, asta nu pot eu să vă spun. Pot să vă garantez faptul că toate cifrele care vor fi transmise azi către CCR nu sunt cifre nici inventate, nici calculate de noi. Sunt cifre bazate pe documente”, a precizat luni Ponta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma cac pe datele lor ! Daca votul meu, al tau si al lui n-au fost indeajuns pentru demitere, atunci ma cac pe toate manarelile astea de doi bani !

      Ștergere
    2. ZZZaaatttt!
      Bey, dar urat mai vorbesti! Cu patima de om prost!

      Ștergere
    3. Ha, ha, ha ...
      Vezi PMT ??? Ti-a tras-o si altul, nu numai eu!
      Care ar fi concluzia? Ia incearca s-o tragi tu cu capsorul tau!

      Ștergere
  27. USL depune mii de plângeri penale împotriva liderilor PDL.
    =========================
    Premierul Victor Ponta a anunţat că USL va depune, prin organizaţiile sale judeţene, plângeri penale împotriva liderilor PDL centrali şi locali care au încălcat Legea referendumului, împiedicând “prin orice mijloace” participarea cetăţenilor la vot.

    “Prin structurile noastre politice, începând de azi, vom depune plângeri penale împotriva tuturor lideri PDL care au încălcat Legea 3/2000, privind referendumul, şi, prin orice mijloace, au împiedicat cetăţenii să voteze la referendum. Vor fi mii de asemenea plângeri împotriva liderilor PDL centrali şi locali”, a anunţat Ponta.

    “Vă confirm că am discutat în conducerea USL despre obligaţia USL de a-i proteja pe cetăţnii români care au votat la referendum împotriva abuzurilor care se comit, pornite de la preşedintele suspendat, domnul Traian Băsescu, şi puse în practică de către instituţiile de represiune care vor prin acest mod să schimbe rezultatul votului la referendum”, a spus Ponta, după şedinţa USL.

    El a spus că, în condiţiile în care 8,5 milioane de persoane au votat la referendum, iar 7,5 milioane au optat pentru demiterea lui Traian Băsescu, nu se poate să schimbi votul cetăţenilor prin “acţiuni de represiune”, decât comiţând “o lovitură de stat”.

    “În consecinţă, de azi începând, prin organizaţiile judeţene ale USL, ne vom organiza pentru a acorda asistenţă juridică oamenilor supuşi la presiuni, la anchete, la abuzuri. Vom lucra cu juriştii noştri plângeri penale împotriva celor care au comis abuzuri”, a spus Ponta.

    Victor Ponta mai spus că USL vrea să vadă dacă, în condiţiile în care zeci şi sute de procurori, fără a fi sesizaţi, au pornit anchete împotriva oamenilor, vor aplica acum, imparţial, acelaşi standard şi îi vor cerceta pe liderii PDL care au comis o faptă penală încălcând flagrant Legea 3/2000 prin împiedicarea oamenilor de a merge la vot.

    “Vrem să vedem dacă există imparţialitate. Altfel, se creează impresia clară că acei procurori nu fac altceva decât să aplice o decizie politică al lui Traian Băsescu şi investigheză şi intimidează oamenii ca să nu mai voteze în alegerile parlamentare din noiembrie”, a spus ministrul interimar al Justiţiei.

    El a arătat că primul care a comis infracţiunea de a-i împiedica pe români să se prezinte la vot este preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Usele sa-si bage plangerile in cur ! Poanta si guvernul lui- labagiii statului, sa puna mana sa faca ce mi-au promis prin programul de guvernare ! Uite asea am ajuns, brusc, poporul lu plangere penala ! Toti se plang, toti se autodenunta ! 8 ani am trait cu base si pedeleul un dezastru politic total ! de 3 luni traiesc cu useleu si cu guvernu de pontaci o gluma fara de sfarsit !
      La toamna, pula mai vedeti stampila mea pe buletinul de vot ! daca nu ma leaga astia pana atunci, ca pute a biblie pe la usa mea !

      Ștergere
  28. Petiție pentru transmiterea live a ședinței CCR. Mobilizare la proteste prin Internet.
    ====================
    O petiție lansată pe internet, care are peste 1200 de semnatari cere ca ședința Curții Contituționale, de pe 21 august, să fie transmisă live la toate televiziunile.

    Semnatarii petiției aduc mai multe acuze la adresa Curții Constituționale. Ei spun că CC a ”schimbat regulile în timpul jocului”, în ceea ce privește referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, că a emis ”o erată ilegală”, că a făcut interpretări în favoarea lui Traian Băsescu.

    Vă prezentăm mai jos textul petiției online.

    Stimate domnule Președinte al Curții Constituționale a României,

    Noi, semnatarii acestei Petiții, avem următoarele observații și doleanțe privitoare la activitatea recentă a Instituției pe care o conduceți:

    1. Referitor la Referendumului din 29 Iulie, ați modificat regulile în timpul jocului, modificând OUG 41/2012, prin introducerea cvorumului, încălcând astfel legea în baza căreia

    CCR a fost înființată și după care funcționează. Legea Nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale prevede la CAPITOLUL I – Dispoziţii generale, Art. 2., Aliniatul 3: “Curtea Constituţională se pronunţă numai asupra constituţionalităţii actelor cu privire la care a fost sesizată, fără a putea modifica sau completa prevederile supuse controlului.”. Acest cvorum mai există în Europa doar în Lituania și în Rusia, dar în Lituania prezența la Referendum este obligatorie. El este contrar prevederilor Comisiei de la Veneția, acolo unde v-ați plans de presiuni, “uitând” să menționați că acestea vin de la domnul Băsescu, și aducând astfel grave prejudicii de imagine și credibilitate României.

    2. V-ați modificat propriile hotărâri, devansând termenul de pronunțare asupra validității sau invalidității Referendumului, pe care chiar domniile dumneavoastră le-ați dat, de la 12 Septembrie la 31 August, și apoi la 21 August, la cererea președintelui suspendat, lucru pe care tot domniile dumneavoastră l-ați anunțat, asta în condițiile în care ați respins toate plângerile, contestațiile și cerințele USL-ului.

    3. Ați dat o erată ilegală, în timp ce membrii curții erau în concediu, în absența cvorumului legal.

    4. Ați interpretat în favoarea lui Traian Băsescu contradictoria Lege nr.370/2004, alegând din ea Art. 2, Aliniatul 1, litera c): “liste electorale permanente — listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv;” iar nu Art. 7, Aliniatul 1: “Listele electorale permanente se intocmesc pe comune, orase si municipii, dupa caz, si cuprind toti alegatorii care domiciliaza in comuna, orasul sau municipiul pentru care ele au fost intocmite.”. Această interpretare se poate dovedi hotărâtoare în decizia care va fi luată.

    5. Luați în considerare interpretarea abusivă, părtinoare și ilegală a Articolului.47., Aliniatul 1 din Legea Nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale: “Plenul Curţii Constituţionale decide cu o majoritate de două treimi asupra valabilităţii referendumului”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 6. Conform Legii Nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, Art.12., Aliniatul 1: “Şedinţele de judecată sunt publice, în afară de cazul în care, din motive întemeiate, Curtea hotărăşte altfel.”.

      În virtutea acestui lucru vă cerem ca ședința CCR din data de 21 August 2012 să fie filmată, transmisă în direct de televiziuni și să se permită participarea unor reprezentanți ai poporului la dezbateri. Vă cerem aceste lucruri pentru a se elimina orice suspiciune despre modul în care veți lua o decizie care va hotărâ soarta țării pentru următorii doi ani.

      Cerem deasemenea Curții Costituționale a României să nu mai interpreteze legile țării în favoarea Președintelui suspendat și să nu își mai încalce propria Lege de Organizare și Funcționare, Jurisprudența, deontologia profesională și voința poporului roman.

      Pentru a vă ajuta să judecați fără părtinire, conform legislației în vigoare, jurisprudenței și voinței poporului român, vă anunțăm că vom fi în număr mare alături de dumneavoastră, în fața sediului CCR, Marți începând cu ora 9:00 și până când veți lua decizia corectă.

      Vă vom reaminti acest lucru și prin Mitingul de Luni 20 August orele 18:00, de la aceeași locație.

      Vă mulțumim anticipat!

      Cu deosebită stimă și considerație,

      Semnatarii acestei Petiții

      București, 19 August 2012

      Către Curtea Constituțională a României



      Probabil petiția nu va avea succes din cauza legii 48 care perimte Curții Constituționale să ia decizii de cameră de consiliu, ceea ce înseamnă că nu sunt ședințe publice.

      Pe de altă parte, pe internet circulă un text prin care ”bucureștenii care au votat DA la referendum” sunt chemați să protesteze la Palatul Parlamentului.
      ===============
      ”Anunț pentru bucureștenii care au votat DA la referendum și cărora le pasă ce se întâmplă cu votul lor. Ne vedem astăzi la Palatul Parlamentului, vis-a-vis de Academia Româna, ora 18.00 și mâine la ora 10 în același loc.”, se arată în text.

      Ștergere
    2. Sa nu va mance in cur sa va dati datele acolo!

      Ștergere
  29. CCR decide, marți de la ora 10.00, soarta lui Traian Băsescu.
    ================
    Curtea Constituțională va decide marți dacă președintele suspendat Traian Băsescu se va reîntoarce la Palatul Cotroceni, în cadrul ședinței programată cu începere de la ora 10.00.

    În ședința de marți, judecătorii Curții vor lua o decizie privind referendumul pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu, după ce CCR a decis săptămâna trecută să devanseze pentru data de 21 august termenul până la care Guvernul să trimită listele electorale permanente.

    Devansarea termenului pentru trimiterea listelor electorale permanente solicitate Guvernului este rezultatul unei formulări a președintelui suspendat Traian Băsescu adresate Curții Constituționale de preschimbare a termenului şedinţei în care se va lua o hotârâre privind referendumul din 29 iulie.

    ”Plenul Curţii Constituţionale a luat în discuţie cererea de preschimbare a termenului de judecată stabilit pentru examinarea respectării procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României şi confirmarea rezultatelor acestuia, cerere formulată de preşedintele suspendat al României, domnul Traian Băsescu”, se arăta într-un document al CCR de săptămâna trecută.

    Potrivit Curţii, “în vederea asigurării soluţionării, cu celeritate, a cauzei cu care a fost învestită Curtea Constituţională, pentru a evita prelungirea situaţiei de instabilitate politică care se răsfrânge direct asupra economiei naţionale, în temeiul art.3, art.14 şi art.50 alin.(1) din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, precum şi al art.153 din Codul de procedură civilă, plenul Curţii Constituţionale a dispus preschimbarea termenului de dezbateri acordat în cauză, de la data de 31 august 2012, la data de 21 august 2012″.

    Guvernul va transmite luni Curții Constituționale ”cifre bazate pe documente” și nu liste electorale, deoarece acestea se află la Parchet, a declarat premierul Victor Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca in "mod evident" USL va respecta decizia CC de marti daca sase dintre cei noua judecatori vor hotari ca referendumul este invalid.

    "Daca maine, cu sase judecatori, se decide ca referendumul e invalid, este evident ca vom respecta aceasta decizie", a spus Ponta, citat de Mediafax.

    El a mentionat ca nu face speculatii referitoare la o eventuala decizie a CC luata cu cinci la patru, precizand ca legea cere un vot de sase la trei, in conditii de cvorum.

    "Nu facem speculatii. O sa avem comunicarea Curtii. E sase la trei pentru invalidare? Sigur. Se intruneste Parlamentul, se citeste decizia si se publica in Monitorul Oficial" , a spus Ponta.

    Premierul Victor Ponta si-a manifestat convigerea ca CC va lua o decizie legala, el facand trimitere la Legea Curtii care implica si o conditie de cvorum.

    RăspundețiȘtergere
  31. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei USL, ca, in opinia sa, datele MAI care "vor iesi la iveala" vor arata ca, daca CCR ar fi luat o alta decizie referitoare la referendum, s-ar fi asistat la "cea mai mare frauda din istoria lumii" in materie electorala, transmite Mediafax.

    "Nu am niciun fel de emotii pentru rezultatele pe care le va da MAI. Eu stiu ca Guvernul este o institutie serioasa si va duce la capat ceea ce i-a cerut CCR. Eu cred ca vor iesi la iveala enorm de multe date care sa arate ca, practic, daca CCR ar fi luat o alta decizie, am fi asistat la cea mai mare frauda din istoria lumii in materie electorala, cu milioane de cetateni trecuti in mod nelegal pe o lista electorala", a sustinut Dragnea.

    El a spus ca asteapta sa vada "cu curiozitate" datele pe care le va prezenta Guvernul si a spus, raspunzand unei intrebari, ca nu a fost informat de catre ministrul de Interne, Mircea Dusa, asupra situatiei contabilizate la minister.

    Premierul Victor Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei USL, ca datele centralizate de MAI si MAE referitoare la listele electorale vor fi transmise in cursul zilei catre CCR si facute publice dupa ce vor ajunge la Curte, el garantand ca cifrele nu sunt nici inventate, nici calculate de USL.

    "In cursul zilei de azi, MAI, MAE centralizeaza toate datele pe care le-au solicitat si vom transmite catre Curte exact ceea ce ne-a cerut Curtea, adica numarul de persoane. Dupa ce transmitem la Curte, vom pune la dispozitie aceste cifre (...) Sunt cifre bazate strict pe documente, exact cum ne-a cerut Curtea. Noi vom pune la dispozitie cifre bazate pe documente din intern si pe cele venite din afara. In rest, Curtea va decide. Cum va stabili, ce va lua in considerare din aceste cifre, asta nu pot eu sa va spun (...) Pot sa va garantez faptul ca toate cifrele care vor fi transmise azi catre CCR nu sunt cifre nici inventate, nici calculte de noi. Sunt cifrele bazate pe documente", a spus Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buey,ceva original...copy-paste stim si noi.Screme-te,poate puiezi ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, dar di ce ti superi??
      Iaste loc pentru toata lumea!
      Aista-i blog..., n-ai aflat? E locu unde afli tat ce se implanta!
      Ii blog de stiri si vesti online. Chestiile orighinale is alceva!

      Ștergere
    2. NU ma supar,bre.Dar de citi invatai si io acu vro 45 de ani.Intre timp invatai si sa fac diferenta intre presa scrisa si cea..orala.Hai,pa!

      Ștergere
  33. Buey, ori ma citati corect, ori ma lasati dreaq pe sensu' meu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey-muey,stiu si io ca ziua nu dormi,dar tu ai cosmaruri in stare de veghe.Cine PM te-a citat si unde?Sa nu-mi zici ca aia cu Biblia...

      Ștergere
    2. Aista a beut ceva! O loat-o pe sensu' lui!
      Bey, PMT! Ia vezi une dreak duce sensu tau...
      Nu d'altceva, dar n-am vre sa te prpadesti!
      Sa vina aia cu bibliile, sa ne mai ancheteze si pentru tine!

      Ștergere
  34. Pentru cacatu scorojit si scamosat de la 16:58, ca nu pot sa ma abtin !
    Buey pula, ca vorbesc urat- asea e ! Pentru mine e normal ! Am recunoscut in direct ca primul meu cuvant, rostit ca prunc, a fost "Pula" ! Apoi primul meu cuvant, scris cu creta pe un gard de vreo jde ori, a fost tot "Pula" ! Aveam cativa anisiori ! Abia m-ai tarziu, dupa vreo 2-3 saptamani, am inceput sa asociez Pula cu "gura ma-ti", "gura ta", etc ! Ba, de trei ori, cand deja eream mai mare, am fo exclus si din academia de inalte studii, pe motivul ca le-o dadeam la toti in muye: si celor de culoare albastra, si celor de culoare rosie, si garzilor patriotice, care erau de culoare siclam !
    Mai pe scurt, buey cufuritule : eo, ca sa ajung la nivelul asta mi-am riscat libertatea, sanatatea, armonia familiei, basca ca n-am vazut pizda de la baba zile la rand!
    Cum sa-ti explic buey handicapatule ca sa intelegi, ca asta-i o stare de spirit, ca la Cetatea lu" Dinescu !

    Ia-n fi atent, daca nu intelegi in proza, poate-ti plac versurilii, tu-ti gatzii ma-ti:


    La blogu’ care-a rasarit
    E-o cale atat de lunga,
    Incat mii de comenturi i-au trebuit
    Lu’ TePeMe s-ajunga !

    Ba pula, ca ma nervozai, ma faci patimas ? Pai sunt bre, si zic ce am de zis ! Inclusiv babei ii fut cristosii urgent, fara s-o dau ocolita !
    Nici acu n-ai inteles ca blogul asta e ceva similar cu...

    Si e doar unu-n Mehedinti
    Si mândru-n toate cele,
    Cum e Fecioara între sfinti
    Si luna între stele.

    Aoleo, cum ma distragi de la treburile importante....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, PMT !
      Bravos tie! Bine ca-ti revenisi!
      Treburili tale sunt una, iar plecatu pe sensu' ... alta!
      Fa-ti treburili si vino de urgenta inapoi! Aici e Glia!
      Nu te lasa rapus! Da-i dreak de dujmani! N-are omu loc de ei!

      Ștergere
    2. Buey, pai m-am dat deoparte o tzara, ca toti m-au trimis la culcare, iar unul chiar sa miros tatale babei m-a trimis! Cu bun simt cum sunt (moaaamaaaa), am lasat editia de dupa masa pentru domniile voastre ! Da vad ca nu-i loc. Ma tot fute unul asa de insistent, incat nici acum nu si-a dat seama ca inca nu mi-am dat izmenele jos de pe cur ! Da el tot mi-o baga, frate...

      Ștergere
  35. Buey, daca vrei sa ma injuri, injura-ma, da nu ma frectiona cu cacaturi rasuflate !

    RăspundețiȘtergere
  36. M-a facut ala sa ma asez din nou la clape si parca vad ca mananc deseara iar shaorma, in pula mea, la coltzu strazii! Iar se uita baba la mine printre usi ! Mai acusica dormea si acuma o tot fute naveta la bucatarie si inapoi, ca sa crape cica apa in ea ! Texte, vrea sa vada daca clapacesc aciulea, sau nu ! Da si eo hotz, am dat pe Discoveri, si cand o aud, am ochii beliti acolo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey-muey,lasa-i dreaku de carcotasi,astia ”e”lasi,da-i in PM.Si pe baba da-o-n peleul tau si fii atent aci.Io crez ca boicoteala a ajuns maladie si se extinde mai ceva ca malaria in Grecia.Auzi,bre,ca mucosul ala cu trii floace de par in varful nasului vrea s-o stearga miercuri de la sedinta ceseme, tocmai pentru a nu se intruni cvorumul si s-o futa pe Mona.Nuuu pe Mona Lisa baaa, ci pe Mona a lu pijniceru.Muey,daca tot ii la moda sa boicotesti,io crez ca si pe pretenul meu pulanOX l-au boi-coi-tit neste preteni buni de-ai lui si ase l-au fuutut de nu mai apare prin spatiu.Buey,daca se intinde molima si pe bleoaga lui cutu-cutu?

      Ștergere
    2. Da di ci pula mea ai pus e intre ghilimele ? Ca in rest am inteles toate !

      Ștergere
    3. Buey,din simtaminte nastrusnice fata di tini,bre...ca te iubesc la maxim.Si stiu IO ca ai radacini din os domnesc, adicatealea de ..oltean.

      Ștergere
  37. Muei PMT,tu nu esti normal!
    Normal ii WINTER 165/70/14.Tu esti special.Daca ,,rapanila,, are IQ 165 tu tre sa ai minim dublu,ori toata lumea stie ca asa ceva nu existeaza. Asta-nseamna ca ,,coltanel,, si-a prezentat IQ-ul in mililitri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaai,WINTER-ul asta nu-l poate calca pe grumaz pe motanelul kkcios?

      Ștergere
    2. Baaa, ori trebe sa fie ALL SEASONS?

      Ștergere
  38. Bueeeey 16:58!!!!!!
    Maaaaai pulalaule, crezi ca stricam bunatate de Alupigus cu tine??Noooo,nu meriti respectul asta.Tie-ti t-om da zeama de curdeleu,sloboz din pizda de maimuta urlatoare si KKt de rozatoare.!Sa ne sugi de mandarine pana o da strechea-n tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,nu ma baga in dubla alocare ,ca ma ia dintre picioare ca un fel de excitare.Tine-n rezerva,ca acusica apare coltanelrapanel si-l poti hrani pe el!

      Ștergere
  39. Buey, voi nu va luati dupa mine si va bagati la injurat presedinti, ministri, premieri, boci, procurori, keovesi si alti daniletzi, ca riscati ! Eo, cel putin figurez ca mort pe listele permanente, asea ca ma doare in floc !
    Ce mi-e acasa, ce mi-e la Jilava ! Ori aciulea, ori acolo, tot futai mananc ! Baremi acolo mi-o trag cu puli de alea adevarate, nu ca baba, care ma tot fute fara pula !

    RăspundețiȘtergere
  40. Buey, am nimerit si eo pe-un blog afiliat spatiului Senghen, nu spun care ARMYIA in pula mea este, si am ramas constipat: sus drapelul Romaniei, dedesupt nea Adi, ala din familia lu' Hitler, care, cu mana ridicata, pare ca tine steagul nostru de coada !
    Buey...tare postacul, brav e RoBortu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Repede la vizionare pana nu schimba maimucles pozilii si zice ca nu-i adevarat !

      Ștergere
  41. Buey-muey, de dimineata m-ai luat in coarne,da t-am zis p-aicea,pe undeva,ase,mai pi moldovinesti,ca ma ocup si de frectia ta mai spre seara.
    Adica m-ai atins la lingurica,la sentiment,bre.Cica IO nu stiu a vorbi condescendent.Ce...respect astepti bre de la unul care a fost ieri la pescuit si dupa ce a tras o tura de momit in jurul baltii,cu iaga de palinca la bracinar, a vrut sa-si puna consoarta momeala la stiuca?Dupa pe am plantat fro 10 daraburi de ciucazau si am beut pana n-am mai deosebit undita de pula si pestele de pizda, ce respectul pulilor mele vrei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,pentru mini o fo un efort DEOSEBIT sa clapacesc si acele doua cuvinte!Adicatelea IO fac un asemnea efort pentru tini si tu ma rasplatesti cu ironii ? Du-te-n PM si cere-ti scuze!Io te las sa faci uz de abuz cu productiile proprii, gen ” Care oare dintre craci, iti da dreptul doar ..sa taci?” si tu ma iei la misto?

      Ștergere
    2. Muei ,,cuculica,, ,ma ,,confuzezi,, cu alt pacient.Ai rabdare pina la apus de soare,caci atuci apare, dela cacastoare,fara de alai sa-ti trag-un futai.

      Ștergere
    3. Buey-muey,ma lasi sa ma sfadesc de unul singur? Unde frectia mea ai disparut,tocmai amu cand mi s-au incins palmele si te frecam mai cu zor?

      Ștergere
  42. Se intreaba shogunu de ce albastreatza kior e in "silentzio clampa" de o saptamana si nu a mai aparut pe sticla cu hahaielile de zi cu zi ! De ce e basinescu in silentzio fleanca, nu stiu, da' am aflat de ce nu se mai baga deloc la comentarii Don Curdeleu ! Telefonic, intre doua peturi de 2,5 l de boasca, mi-a spus, din gara de la Bartolomeu (e bine ca nu a ajuns dreaq la Dolhasca), ca asta zi ne lasa sa ne bucuram, asea ca pentru ultima oara, ca de maine, dupa verdictul cecereului, toti o sa purtam tricouri albastrele ! Si doctorii, si universitarii, si taximetristii, si soimii patriei, si puscariasii+puscariabilii, si teatrele de operatiuni, si vanatorii de munte, si "Iesi afara, javra ordinara" ! Cica toti !

    RăspundețiȘtergere
  43. Aoleoooo...domnu de la intre 18:12 la 18:17 ! Revino-ti la ce-ai fost, nu te mai sforta ! Prea multe adjective substantiale de loc si forma intr-o singura fraza de 3 randuri ! Cauta cuvinte mai simple, asa cum le cunosti tu !
    Daca vrei o tema pentru acasa, intra pe "Urban 1,2,3" si conspecteaza de acolo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...tu-te-n limba cu dunga ta rosie de pe buletin cu tot!

      Ștergere
    2. ..Tu-te-n limba cu dunga ta rosie de pe buletin cu tot!
      Trebuia sa spui de la inceputuri ca nu ai drept de vot si
      ca cei cu biblia te ocolesc.Si IO care te credeam normal..

      Ștergere
  44. Pana nu intra si Don Curdeleoane, nu mai zic nimik !

    RăspundețiȘtergere
  45. Va dau si ultima stire, fierbinte, aburinda, dupa care ma carabanesc.
    In urma solicitarilor insistente ale societatii civile, amestecata cu societatea militara in rezerva si in retragere, precum si a milioanelor de petitii onlain trimise de poporeni, sedinta cecere de maine va fi publica si televizata, cu drepturi exclusive, de catre postul Cartuun Nituorc si, preluata, after, de Euforia teve !
    Mai mult, pentru o transparenta totala, sedinta curtii nu se va tine in curtea curtii, ci public, la fantana mare din piatza unirii. Judecatorii vor sta cu cururile pe marginea artezienei, cu talpile in apa, de jur-imprejur, si vor delibera la fiecare schimbare de culoare a semaforului din apropiere. Cand e rosu, nu se valideaza, cand e verde, da, iar cand e galben, raman amandoi presedintii !
    Curiosii e rugati sa nu vina cu umbrele sau alte obecte contondente.

    Curtea a dat si o erata la monitor, precum ca, in situatia ca se intrerupe corentul si nu mai functioneaza semaforu electric, sedinta se amana pana dupa inceperea cursurilor de la clasa zero pregatitoare. Motivatia: militianul care va tine locul semaforului la dirijarea circulatiei, nu poate fi impartial la indicarea culorilor !

    RăspundețiȘtergere
  46. Buey, da nu ma pot abtine sa nu mai mananc un cacat si gata. Ultimul, promit !
    A fost prins cel mai mare bandit al Romaniei, insusi tatal economiei subterane, evazionistul numarul 1 ! E vorba de un doctor ginecopizdolog, care o fo arestat si e judecat, cu manie proletara, pentru ca a luat "mita" la o nastere ! Sa ma fulgere, ca prosti mai suntem ! Nu ca as fi de acord cu asta, da nici doctorul ala nu era singura persoana din romania care mai trebuia prinsa in cleste, pentru ca ceilalti banditi evazionisti au fost deja starpiti !
    Pai eo dau bani la doctor de cand ma stiu ! Si fara sa-mi ceara ! Iar doctorilor care stiu ca refuza categoric banii, tot le duc ceva, o tzuica, o branza, o pula mea acolo ! Asa am invatat de la mama ca-i bine, care si ea a invatat de la ma-sa !
    Domnule, sa fie clar, suntem batuti in cap. Si ma bucur ca, in toata ecuatia asta, nu sunt singurul plecat de-acasa !
    Nu mai dezvolt cu salariile doctorilor, cu mizeria din spitale, cu bla-bla ca fug in doiciland, ca nu mai are rost

    RăspundețiȘtergere
  47. Sa nu-mi spui ca te culci asa,cu burta goala.
    Mai maninca ceva impreuna cu noi,ca la cazan e mai gustos.

    RăspundețiȘtergere
  48. Baaaaaa sunt disperat!!!!
    Am citit si eu apelu' lu online alu prostalaul ala cu copy/paste ca mi-a intepenit destu pa toucipad pana rulai pagina cu cacatii lu copy/paste......da imi sari ca pula in ochi o exrescenta(ce-o fi aia??)care zice cam asa:
    "În virtutea acestui lucru vă cerem ca ședința CCR din data de 21 August 2012 să fie filmată, transmisă în direct de televiziuni și să se permită participarea unor reprezentanți ai poporului la dezbateri."

    adminule, PTM-ule,TPM-ule,MTP-ule si mai ales tu anonim imputit cu copy/paste ce parere aveti.
    CE DUREREA MEA INSEAMNA:
    "participarea unor reprezentanți ai poporului la dezbateri"????
    (cine sunt "reprezentantii" cine ii stabileste,si mai ales cum,bai stalinistilor)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaaaa disperatule!
      Ia-ti biberonul de bere si culca-te la loc.Abia ai iesit din starea de coma si deja ai intrat in sevraj.Oricum,numai besini scoti pe flit.ZZZZZZaaaatttt!

      Ștergere
    2. Domnu Curdeleu, daca am explicat o data, pe surse sigure, o tzara mai sus,la 19 punct zero zero, ce pareri mai vrei ? Sau crezi ca ce am scris acole e de mishtoc !

      Ștergere
    3. Hai ma, nu fi trist si nici nervozat!
      Nu te-ai prins? Nu sti cine???
      Neneee, e doar stiut, se stieee ...
      Vorba lautarilor: sunt "reprezentantii" societatii civile, aia multi, adica doi, doar unu e Dogy! Acu te-ai prins? E la secret! Sub acoperire, de frica alora cu bibliile!

      Ștergere
  49. Lasati curdeleul in pace. Daca maine zice cecereul ca base-i seful, parca-l vad dansand "Brasoveanca" pn gara la Bartolomeu si trimitandu-ne bezele de felicitare, asea ca sa ne perpelim la oftica !

    RăspundețiȘtergere
  50. "Brasoveanca" de-o juca
    Sa ne ,,faca vacum la capatul tevii,,
    Si de greata ca sa-i treaca
    sa ne-o lustruiasca toata.
    Curdeleu si coltanel
    Sa ne fac-un clantanel,
    Clantanel brasovenesc
    Cu ,,suport,, urzecenesc.

    RăspundețiȘtergere
  51. Eote bre, se gasi si seful sa reposteze pe manseta, mai sus, chestia cu "Sanatatea fizica si mintala, inainte de toate! Physical and Mental Health", de acu 2 ani ! Pai sa dea dreaq daca nu ma regasesc pe la toate bolile de pe acole, in special cele care afecteaza partea cea mai superioara a capulu, de la ochi si urechi in sus !
    Ce-mi place, e chestia cu vinul, care-i cica un antibiotic de antibiotic ! Merg si eo mane la doctoru de familie sa-mi faca reteta pentru fro 10 litri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se retine precis pentru premiu!
      Iar te-ai facut si azi, jmechere! Eu zic ca meriti!

      Ștergere
  52. Ce PL-ul meu faceti muei? Va pregatiti ,,trusa de alarma,,?
    ,,Vine,, porcurorii care apara democratia?
    Pai,muei cuculicilor,cum de-ati indraznit sa ridicati capuletele din tarina?
    Aa??

    RăspundețiȘtergere
  53. Preşedintele CCR, Augustin Zegrean speră că marți va fi ziua cea mare, când judecătorii Curții Constituționale ne vor lămuri cu toate la finalul ședinței, deși admite că toate legile lasă loc de ,,interpretare”, aceasta fiind de altfel ,,măreţia dreptului”.

    Judecătorii Curții Constituționale vor lua în calcul cifrele transmise de către Guvern, a precizat, luni seară, Augustin Zegrean la ieșirea din CCR, fără a dori să dea un răspuns ferm dacă românii din străinătate trebuie incluşi în cvorumul de la referendum.

    După ce Augustin Zegrean i-a îndemnat pe ziarişti să citească decizia Curţii Constituţionale și i s-a reproșat că aceasta este interpretabilă, președintele CCR a replicat: “Asta este măreţia dreptului, toate legile lasă loc de interpretări”.

    Un jurnalist prezent în fața sediului CCR a afirmat că cetăţenii români din străinătate au votat la toate alegerile de până acum pe liste suplimentare, şi nu pe liste permanente, moment în care preşedintele Curţii a răspuns: ,,Păi eu ce să fac dacă aşa au făcut (românii din străinătate n.r.)?” Întrebat fiind în continuare ce înseamnă mai exact acest lucru, Zegrean a precizat ,,Mâine ( marţi n.r.) vă vom lămuri (cei nouă judecători ai CCR n.r.) cu toate, sper”.

    Curtea Constituţională a primit, luni, de la Guvern o adresă cu informaţiile de la MAI, care nu sunt listele electorale permanente, pentru că Guvernul nu are aceste liste, Parchetul fiind cel care le deține, a declarat premierul Victor Ponta

    Adresa Guvernului transmisă către preşedintele Curţii, Augustin Zegrean, a fost înregistrată cu numărul 5451.

    RăspundețiȘtergere
  54. Nivelul apelor Dunarii , astazi 20.08.12 , ora 21.00 :
    - Plano10 ... 104 accesari / ORA (2.496 / ZI)
    - Armya ... 134 accesari / ZI
    - Mehedinti ... 548 accesari / ZI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sti cum e chestia cu accesarile fara comenturi ? E ca atunci cand te caci, fara sa te si basesti sanatos ! E ca plicul fara timbru ! E ca procuroru fara biblie ! Daca vrei, itzi demonstrez ca fac 360-400 de accesari pe ora, adica vreo 9 mii si ceva pe zi, doar eu, fara sa "scot" o litera si se duc dracu cotele apelor Dunarii!

      Ștergere
  55. Buey, tensiunea e asea de mare incat am uitat, practic si firesc, de toti daniletzii, keovesii, macaveii au pivnicerii, dogarii si cacanarii, procurorii, lista lu Schindler, bla-bla ! Mai bine asa, poate de maine ne vom sfasia aciulea pe motive de fotbal, muzica lu ledi caca sau pe cele mai faine pozitii de futai, la curu gol, cu babele prin casa !

    RăspundețiȘtergere
  56. hai ca de vorbit tampenii vorbiti la greu(mai putin aia cu "accesurile" lu PTM ca are mare dreptate)da duceti maine la trebonal si pe maciucasii aia de "reprezentanti ai poporului" in pula mea (fara ghilimele)
    Io am propuneri(dupa cum bine a zis Te-m Pula Mea(TPM)
    1super popor dogaru
    2 pulandrau ala de-i tine blogu si pula
    3 tanti monica coloneleasa super sefa juristilor jefuitori ai scmd-srl
    4 casa de avocatura barla &co
    5 siiiiiii......tanti plotonereasa de la sectoru 4-5-6(aia cu sase colonei la pizda si un general la cur)

    Baaa tolomacilor ,reprezentare mai buna a boborului ca asta nu sa ieczista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sugi mucii din nasul coiosului!
      Ai intrebari ?

      Ștergere
  57. Muei,nu esti normal!
    Ce PL-ul mieu consumi de ai viteza asta?!
    Muei,ai grija sa nu intri-n oscilatii,ca-ti prajesti finalii si lasi baba singurica ,fara dop la gaurica.

    RăspundețiȘtergere
  58. ATENTIE !

    STIRI CALDE, PE SURSE, DE ULTIM MOMENT !

    CeCeRe are pregatit deja verdictul de maine ! Rezultatul referendumului se amana pana se vor gasi toate listele ! Zdrentean a fost sesizat ca nu s-au trimis toate listele si inca sunt mii de saci ascunsi prin bisericile useliste !

    De poimaine, guvernul va aloca fonduri speciale, din rezerva pentru inundatii, seceta, cutremure, inzapeziri, etc., in vederea angajarii, cu carnet de munca, pe perioada determinata de 4-8 ani, de voluntari, in vederea cautarii si descoperirii tuturor listelor electorale, permanente sau temporare, de la Gioni Cuza incoace !
    Pana la alegerile din toamna, guvernul va infiinta si un minister de resort, pentru cautari de liste, iar fiecare prefectura va avea, in organigrama, si cate un departament nou, special pentru cautarea listelor, condus de un suptprefect cu rang de ministru !

    Liber la injuraturi, mai ales maine spre seara ! Sa dea domnul sa mananc eo cacat de unul singur !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mancat-as ie locuri noi da munca la frecat menta??Ma bag si io,poa sa fie si la numarat de floci cu doua conditii;
      1 sa fie muieresti si pa bijba nu asa la cutie
      2 sa fie la stat(mai ales degeaba)

      Ștergere
  59. Ati adormit in pula mea....asta e!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei intzapenitule,in PL-eu ai adormit tu, cu muia aia de frair.

      Ștergere
  60. Da muei,is de akord sa ne incerce nervii.Ca muie ce-or lua noi vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  61. NB la zoo+9
    In cateva minute trecem intr-o noua zi : poate fi una istorica sau una de cacat ! Banala insa, nicidecum !

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna dimineata, tuturor!
    ======================
    De ce a tăcut brusc Băsescu ?
    Ce se pregateste romanilor?
    Un mare mister, pe cale de a fi rezolvat ... azi!
    =================================================
    PMT, m-a lamurit! Orice noua postare, ar fi fost inutila!
    E bine sa avem putzintica rabdare! Sa vedem cum va fi aceasta zi!
    Va fi una ISTORICA, sau una de kk-at!

    RăspundețiȘtergere
  63. Mona Pivniceru, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a demisionat, luni, din magistratură, după ce, în 8 august, şi-a depus la CSM demisia din funcţia de membru ales al Consiliului, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei.

    Reprezentanţii Biroului de presă al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au declarat, pentru MEDIAFAX, că cererea Monei Pivniceru de demisie din magistratura a fost întregistrată luni.

    Mona Pivniceru a solicitat să se ia act de demisia ei din magistratură începând cu data de 20 august, au precizat reprezentanţii CSM.

    Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, a criticat, luni, CSM, acuzând faptul că această instituţie are un calendar politic pe care el îl regretă şi apreciind că acest fapt este în dezavantajul imaginii Justiţiei.

    "Din păcate, după cum vedeţi, CSM are un program de vacanţă, până azi, după care are un program politic. Azi trebuia să avem şedinţa CSM. S-a amânat după decizia CC. Nu ştiu ce vor face dacă va decide cumva Curtea să amâne din nou o decizie, probabil că şi CSM va amâna după. Nu ştiam că CSM are acest calendar politic, îl regret, cred că este în dezavantajul imaginii Justiţiei", a spus Ponta.

    Plenul Consiliul Superior al Magistraturii va lua în discuţie, miercuri 22 august, demisia judecătoarei Mona Pivniceru din funcţia de membru ales al CSM.

    Potrivit site-ului Consiliului Superior al Magistraturii, şedinţa Plenului CSM este programată în 22 august, la ora 10.00.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona Pivniceru, este un mare caracter!
      Un OM hotarat. Un OM care nu cauta sa-si conserve privilegiile!
      Nu cunosc un CAZ similar. Dimpotriva, toti cereau GARANTII!
      Felicitari, Stimata Doamna Mona Pivniceru, fost magistrat!

      Ștergere
    2. Cei care cer garantii le cer in sensul ca nu se fac presiuni asupra lor si sunt lasati sa-si aleaga singuri colaboratorii. Doamna nu cere garantii ? Felicitari, este un mare caracter !

      Ștergere
    3. @Stelian P.,
      De ce faci pe prostul?
      Toti cer garantii pentru "conservarea" postului, pentru plata unor "daune" compensatorii etc. Asa ca ... inclusiv MRU !

      Ștergere
  64. Buna dimineata tuturor!
    Sa vedem ce scoate azi Sefu din sacul cu ..surprize,surprize,surprize.Stati pe 220,nu va luati dupa Benny-Benny,oricum nu-l prindeti.

    RăspundețiȘtergere
  65. NEATZA BUNA LA ZOO +9!
    Bai garizilor azi il facem salam de mistretz pe kior. Doamne ajuta!
    Bai pina la ora doua, ca sa nu avem emotzii, Cezar maimuca, Curlionezul, Titirigri si Tibica minte de furnica sa ne mingaie pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  66. Cinste Doamnei Mona pentru demnitate.
    Acelasi respect pentru maiorul Gabriel Mitroi din Arad care s-a autodenuntat la Parchet pentru ca a facut presiuni asupra sotiei sa mearga la vot.Chiar nu e gluma, desi omul a fost la AA la Giarmata, si e MAIOR.Se aude curdeleu??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu e gluma ? (am citit si eu). Nu e gluma, e PROSTIE la nivel maxim. Il mai urmeaza cineva ? In gluma, eu l-as condamna pentru rele tratamente aplicate sotiei.

      Ștergere
    2. deci mitroi asta a demonstrat negru pe alb ca prostia nu are limite.cinste voua ca sunteti cam la fel.
      apropo cu tanti aia pivnicereasa am niste inregistrari audio cu ea de va cacati de ras(netu-i plin),da mai bine va delectati cu sholdoveanca prin conferintele de presa.baaa asta-i mai tare si ca TPM

      Ștergere
  67. Neatza buna la onorabilii si distinsii membri ai clubului ZOO & 9!
    Dom'le vaz ca va distratzi precum greirii. N'aveti taine voi cu munca, ca doar aia-i facuta pentru tractoare si negri. Da-i bine si-asa. Baa, macar azi faceti si voi o fapta care sa ramina in istorie si dati-l jos pe kioru incrucishatoru.
    Hai c-am plecat ca am trebi importante si azi de nu sufera aminari.
    Va pup pe toti dragilor; unde vreti voi!
    PS.1 Bai si cin' ma intorc aciulea sa fie ordine ca v-am mai spus doar ca "bat si fut precum masina Singer de cusut"!
    PS2.2 Bai ca sa nu uit de "munca, tractoare si negri"...angajez la cules de frichinele un negru, necalificat, de preferinta din Urziceni. Astept provincia...

    RăspundețiȘtergere
  68. Na ca uitai! Bre Steliane, mosh proteza am impresia ca ti s-a facut de-o clantza. Ori azi esti cuminte...

    RăspundețiȘtergere
  69. Du-te dreaku pe sensul tau, la giratoriu iesi pe prima la dreapta.Daca ti se strica gepeseul, iesi in decor.

    RăspundețiȘtergere
  70. Bai Proteza, mai bine ramaneai Clantzanila!
    Asta numesti tu PROSTIE? Cred ca esti mai rosu in buletin decat TePeMeul.Pai omul s-a solidarizat cu cei anchetati de porcurorii cu biblia supt brat,e o forma de PROTEST tantalaule!Nici nu ma mir ca te-au tinut aia la gheaje..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai tantalaule,
      Studiaza Codul penal, Codul de procedura penala, Probatoriul in procesul penal si atunci ai sa intelegi ca protestul ala e PROSTIE. Tu nu te solidarizezi, sa nu fie prostul ala singur ?

      Ștergere
    2. Nea Stelica putza mica cit e aia la furnica, am inteles ca azi pichetezi cu prietenul tau Dogaru, sediul CCR? Succesuri moshule, multe succesuri!

      Ștergere
  71. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale.
    Sper ca ,,curteanu',, basit sa fi avut o noapte de kkt!

    RăspundețiȘtergere
  72. NEATZA! Mei, voi ati vazut ce poza a pus Nea Cashu colea pe bloaga lui? Ba acolo-i motanelu kkcios care se uita in oglinda Albei ca Zapada si se vede Curdeleu! Dedublarea personalitatii. Tare Cashcavalu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poza ca poza, da' tema si comentariul e tari ! Zici ca s-a deschis un curs onlain, gratuit, de jurisprudenta ! Vad ca si p-aciulea o tot freaca nea lupustelea cu putza mica cu codul in gura ! O fi fost vrun labagist de ala de jurist, care a impins aerul cu peptul pe holurile unitatii, iar acusica ne tot trimite la articole si coduri ! Buey, vezi ca mai e si Codul lu' Oreste, pe ala l-ai citit ?

      Ștergere
    2. Mei Tibica putza mica, io nu intru pe blogu lui Nea Cashu el Bubico c-am alergie la purici! Cica Nea cashu are nishte saltaretzi cit gidacii de bucatarie.

      Ștergere
  73. Buey, de azi dimineatza umblu ca scapetele prin capitala sa ma autodenunt ca mi-am futut baba azinoapte, si toate autoritatile ma trimit acasa ! O duduie mi-a zis ca-s mosneag nebun ! I-am zis c-o sa-i arat eo cand o sa am legitimatie militara de rezervist si-o sa vada acolo scris cine am fost eo !
    Am incercat pe la toate posturile de scandal si toti ma pun "In asteptare", cica sa stau ca vine un consilier pe nush ce probleme! Cum pula mea a intrat pe post pula ala de maior bre, care s-a autodenuntat !
    Iar pentru aia care ma tot pomeniti de azi dimineata, respectele mele ! Tre sa merg sa mai incerc, daca nu am si alte variante: ori ma urc pe macareaua aia celebra, unde protesteaza toate oengeurile, ori ma arunc de la un balcon ca ala din parlament, ori ma urc pe stalpul care sustine linia de contact a troleului 71, din fata portii de la Cotroceni (stai, ca asta nu-i buna, ca kioru e la garaj acuma), ori simulez de-un incendiu la izmene, da' de autodenuntat tot ma autodenunt !

    RăspundețiȘtergere
  74. Am un filing nashpa rau de tot...se anunta o zi de muye la liber ! Da' mai binea asea decat sa amane iar cecereul ! Cel putin, de maine, ma pun serios pe coabitat cu baba, vad eo cum o scot la capat ! Acu parca a dat dreaq in ea, zici ca eo-s in garaj, iar ea la Cotroceni !

    RăspundețiȘtergere
  75. Hanalisthu lu Peste (allias Coaie fripte ;alias NeaChasu)Zice cu tupeu :
    Aceste realităţi, adevăruri, concluzii logice le poate trage oricine, dar românul, acest gugustruţ fără egal preferă să se facă că nu vede, se supără dacă cineva i le spune şi preferă să doarmă cu capul în nisip decât să privească realitatea şi să acţioneze în consecinţă. Aşa se face că toţi stau cu ochii pe antene aşteptând argumente şi dovezi salvatoare. Salvarea nu vine stând cu capul în nisip şi refuzând realitatea. Ponta s-a făcut că nu vede listele umflate până s-a lovit de ele, sperând că nu............. Deci il doare in pula de noi cei 7,5 milioane care am votat Da !!
    Mai mult ai care ne manifestam pentru dreptate , democratie etc si care sub o forma sau alta suntem gata sa luptam pentru impunerea acesteia suntem ...niste ,,GUGUSTRUTI" idioti care nu vedem realitatea ! Adica nu vedem ca strainatatea a impus , ca KIORU cu shleata lor impun tot ce vor si ca au domnit prin frauda si vor sa continuie tot prin frauda !
    Deci noi suntem idioti ca NU ACCEPTAM - deocamdata in idee faptele astea -iar Hanalistul lu Coae prajite ii ...Mare Vizionar ! Oare chiar ase??!!SLINDER!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti atat de impiedicat incat nu vezi ce spune cashu si are dreptate sa te faca gugustrut orice ar insemna aia . Omul asta spune ca in loc sa asteptam o decizie care este previzibila si nu ne este favorabila, mai bine am face ceva practiv. Si eu cred ca are dreptate, se va vota invalidarea si se va obtine cvorumul . Vor trada aspasia sauPuscas, sau amandoi .

      Ștergere
  76. Buey, auzi la Zdrentzean, cica nu mai poate de placerea oferita de faptul ca toate legile din tara asta sunt interpretabile ! Cica asta-i placerea lui suprema !
    Acu, serios, stau si ma gandesc daca eu am ceva buba la mansarda, sau sunt foarte ochei asa cum sunt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apdeit-disiniuz: Zdrentean: Cea mai buna variabila e s-o mai punem de-un referend ! Reducem bugetul armatei la juma si cu banii care ne-au ramas de la invatamant, pana la inceperea scolilor, mai putem organiza un scrutin !

      Ștergere
    2. PMT din Lunguletzu sa ne suga fecaletzu

      Ștergere
  77. Bai ati auzit ca CCR l-a reinscaunat pe kior? Vai de mama noastra!

    RăspundețiȘtergere
  78. CCR NE-A DAT MUIE !
    Incepe balul.

    RăspundețiȘtergere
  79. JOS KIORUUUU!!! BARBIERI-L-AS CU TOPORU!!!

    RăspundețiȘtergere
  80. Bai ungurul CCR-ist mooist a tradat!

    RăspundețiȘtergere
  81. Se pare ca CCR a decis invalidarea referendumului. Mai viseaza cineva ? Mai fac o predictie, lumea nu se va scandaliza, nu vor fi miscari de amploare, oamenii dezamagiti vor merge la primul birt, isi vor uda supararea cu o bere rece iar la alegerile din toamna, vom avea o prezenta de circa 30% maxim iar PPDD va obtine cele mai multe voturi. Asta este raspunsul pe care il vor da romanii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cashule suntem suparatzi. Ne leshi, ori vrei sa te dam in primire lui Czar 2 coaie? Lasa-ne in durerea noastra...

      Ștergere
    2. Iti face impresia cumva ca eu ma bucur? De la suspendare tot spun asta si sunt luat la suturi, de parca eu sunt cel care l-a repus in loc. Toti s-au amagit si au crezut ca legea , sau votul ar conta pentru Basescu si cei ca el . Daca oamenii care au fost sa o vada pe tampita aia de cantareata ar fi fost azi in fata CCR, poate nu aveam astazi o decizie asa de transanta sau poate era alta . Eu asta spun Ne-am complacut in visele vandute pe antene , cand toate semnele spuneau altceva .Eu cel putin eram pregatit mental pentru asta, dar ma mahneste in plus lipsa de realism a celor de langa mine .

      Ștergere
    3. Neacsule iar alegi in coorul gol pe linga aia sculata.

      Ștergere
    4. Si tu crezi ca daca iti pui chiloti de tabla, nu te ajunge ? Deschide ochii ca daca nu ti-i inchide Basescu in timp ce tu astepti sa iti pice para malaiata .

      Ștergere
    5. Neacsule io nu poci sa deschiz prea mult ochii ca mi-s ca shoshoii. Daca-i deschid prea mult, mi se autobeleshte prazu!

      Ștergere
  82. Şedinţa CCR s-a încheiat. Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni. Referendumul de demitere a fost invalidat cu 6 la 3. EVZ îţi va prezenta cele mai importante momente ale acestei zile.

    Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.html#ixzz24AmMeEe5
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si tu o mooie mica dintre craci la Cezarica!

      Ștergere
  83. Muei,meri in pola cu cacatul ala de excrement al zilei.
    Te minca-n cur?!

    RăspundețiȘtergere
  84. Pauza s-a terminat.
    Hai,capul la fund,in kkt fermentat.

    RăspundețiȘtergere
  85. UN BOU IN TARA LU' DORELE !
    Eu sunt ala ! Cand m-a lovit filingul de la 11:26, am avut o sagetare crunta in coaie ! Intotdeauna cand ma fulgera acolo, e de rau...
    Vecinu', basistu, caruia i s-a marit substantial, rade pe geamul de la bucatarie ca o pizda, dupa un orgasm suprem! Cum m-a vazut, cum mi-a tras-o: cin te-a pus sa mergi la vot, ba strapezitule ! Na, ai referendum acum ! Eu, ca o pula bleaga si sifilitica, am inchis geamul, n-am zis nimic.
    Am luat-o ! Toti !
    Tara lu' Dorele, buey...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa putza mica nu fi suparat, da-i pdl-istului o mooie cu kkt!

      Ștergere
    2. Ce muye sa-i mai dau omule ! Ala pare asea de tare de zici ca si-a activat scuturile, ca-n Star Tric !

      Ștergere
  86. Mei, dar unde-i Czar maimuca? Sper ca nu...Doamne fereste din cauza CCR-ului! Maimuco hai iesi la lumina ca-ti dam o banana!

    RăspundețiȘtergere
  87. TARA LU' DORELE !
    Cica nimeni nu-i mai presus de lege, urla presedintii Romaniei, fiecare pe postul lui de teve !
    Chestia e ca, intradevar, nimeni nu-i mai sus ca legilii, ci toti sunt pe langa ele !

    RăspundețiȘtergere
  88. DIN TARA LU' DORELE !
    Sa-mi raspunda cineva, repede: de ce Vrin clampane de unul singur, fara ponta in dreapta si fara nea constantin in stanga ?
    Sa-mi bag pula ce filing am din nou, mai nashpa decat ala de la ora 11:26 !

    RăspundețiȘtergere
  89. DIN TARA LU' DORELE !
    Imi cer scuze ca vorbesc cam sasait, insa o lovitura asea de tzapana peste bot, ca acusica, n-am luat in viata mea ! Asta e muya suprema, supernova tuturor muyelor din galaxie, big-bengul existentei universului nostru !
    De cateva ore stau cu un pansament consistent la mestecatoare, pen' ca-mi sare borsul in toate partile !
    Si, ca sa nu ies din tiparul temei, este intradevar o zi istorica ! De tot cacatul !

    RăspundețiȘtergere
  90. DIN TARA LU' DORELE
    Pe toti ii fute grija acum de declaratia oficiala a Statelor U ale A ! Nu mai avem treaba noi cu aia 7,5 milioane de tampiti, mancam cacat cu cupa de la Wolla cacum e in occident !
    Ba, da prosti suntem !

    RăspundețiȘtergere
  91. Si, uite asea, broscamente am uitat de mona, procurori, daniletz, ceseme-udemere, pensii taiate, dogaru si ai lui-hotii sindicatului, seceta, foamete, Don Curdeleu in gara la Bartolomeu, cine mi-a'mpuscat maimutza, rezultatul actiunii razelor de luna asupra galosilor de guma, oprea si listele de coloneli, liste permanente si temporare, legea pensiilor militare...
    Ca in tara lu' Dorele, ce pula mea !

    RăspundețiȘtergere
  92. Crin nu se mai retrage din politica, cum a promis, decat daca nici urmatoarea suspendare nu va reusi !
    Cica una e de antrenament, si abia a doua suspendeala e pe bune !
    Buey, da prosti mai suntem in tara lu' Dorele...

    RăspundețiȘtergere
  93. Bai oameni buni, ne-a tras-o coana CCR!
    Bagati mare la dezlipit bulinele de pe CI-uri!
    Sa le stranga Cezar pe toate si sa le lipeasca pe CI-ul lui Stelica!
    Dupa aia sa dea tilifon la DNA, Parchet, Laurica sa-l denunte pe "uselist"!

    RăspundețiȘtergere
  94. DIN TARA LU' DORELE
    Un presedinte fara popor, e ca o pula fara coaie, adica inutil, insa foarte nociv ! Pute !

    RăspundețiȘtergere
  95. Don Corleone21 august 2012, 16:42
    deci mitroi asta a demonstrat negru pe alb ca prostia nu are limite.cinste voua ca sunteti cam la fel.
    apropo cu tanti aia pivnicereasa am niste inregistrari audio cu ea de va cacati de ras(netu-i plin),da mai bine va delectati cu sholdoveanca prin conferintele de presa.baaa asta-i mai tare si ca TPM

    RăspundețiȘtergere
  96. baaa sa-mi bag pula in interimaru alor 7 bulioane de betivi, mosi si babe de la tzara cu clase cat are marfaru.
    Auzi ce zice bou?!?!
    cei 3 judecatori pa invers sant niste democrati,niste profesionisti,nisteee...in pula mea
    ailalti 6 sunt niste nenorociti de politicieni,slugi,nisteeeee....in pula mea
    Ba a dreak democratie mai e si asta ca nu era bine cu 5 la 4 dar cu sase la 3 e si mai rau
    Bai betivanu asta de crin are creierii mancati de samahoanca mai rau ca ai mei.Cred ca dormea....in pula mea
    adminule hai ca-ti trimit inregistrarile audio cu mona ,aia de guita can vorbeste.Punem pariu ca nu le publici??

    "Dr.Tr.Severin, Mehedinti, Romania
    Un Blogger oarecare! Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni! Eu sunt propriul meu stăpân!"

    Acuuu adminule ce sa fac ma mai iau si eu de tine ca atunci cand vad cati te ling in cur cu stapane,cu sefule in sus si sefule in jos,ma cam apuca scarba.....de EI bineinteles tu-i in gura de lingusitori

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri