Google Translate

miercuri, 8 august 2012

Mona Pivniceru a demisionat din CSM. Mona Pivniceru, va ocupa portofoliul Justiţiei în calitate de independent. UPDATE


Mona Pivniceru a demisionat din CSM, dar nu poate fi încă ministru. Plenul CSM ia act de demisie abia pe 20 august.

Judecătoarea Mona Pivniceru - reprezentanta magistraţilor instanţei supreme în Consiliul Superior al Magistraturii - şi-a dat demisia, miercuri, din funcţia de membru al CSM, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei.

Mona Pivniceru şi-a dat demisia din funcţia de membru ales în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Plenul CSM urmează să ia în discuţie demisia lui Pivniceru în şedinţa plenului stabilită deja pentru data de 20 august.

CSM arată, într-un comunicat, că potrivit "prevederilor art. 27 alin 2 din Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii şi art. 12 alin 2 din Hotărârea CSM 326/2005 privind aprobarea ROF CSM, lucrările Plenului CSM se desfăşoară în prezenţa a cel puţin 15 membri".

"Demisia unui membru ales nu este efectivă şi nu produce efecte juridice până când Plenul CSM nu ia act de aceasta", arată comunicatul citat.

Calendarul de şedinţe publice a Plenului CSM a fost stabilit pentru săptămâna 20-24 august 2012, anterior acestei perioade fiind imposibilă reuniunea Plenului în condiţii de cvorum.


În urma acceptării demisiei, Pivniceru se va întoarce la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de unde ar putea fi detaşată pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a respins în şedinţa de luni, cu unanimitate de voturi, detaşarea în funcţia de ministru a Monei Pivniceru - propusă de premierul Victor Ponta pentru portofoliul Justiţiei.

"În şedinţa din data de 6 august 2012, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a analizat solicitarea privind detaşarea la Ministerul Justiţiei, pe o perioadă de 6 luni, în vederea numirii în funcţia de ministru al Justiţiei, a doamnei judecător Mona Maria Pivniceru, membru ales al CSM", informează Biroul de presă al Consiliului.

Sursa citată arată că, în conformitate cu prevederile Legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, cu unanimitate de voturi, Secţia pentru judecători a hotărât că este inadmisibilă detaşarea unui membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii în orice funcţii, inclusiv în cele de demnitate publică numite şi, în consecinţă, a respins cererea de detaşare la Ministerul Justiţiei a doamnei judecător Mona Maria Pivniceru, membru ales al CSM.

Potrivit articolului 51, din Legea 317/2004 privind CSM, "(4) calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii încetează, după caz, la expirarea mandatului, prin demisie, revocare din funcţie".


Luni, premierul Victor Ponta a anunţat că Mona Pivniceru, pentru care Consiliul Superior al Magistraturii a respins detaşarea în funcţia de ministru al Justiţiei, i-a transmis că va demisiona din funcţia de membru al CSM, procedurile urmând să fie încheiate în câteva zile.

"Am discutat cu ea şi mi-a spus că este dispusă să demisioneze din funcţia de membru al CSM, că a luat deja această decizie, şi că în zilele următoare va face demersurile necesare. Amânarea depunerii jurământului de ministru este doar de câteva zile", a spus Ponta la Antena 3.

Conducerea PNL a aprobat luni ca Mona Pivniceru să fie susţinută pentru portofoliul Justiţiei în calitate de independent.
Sursa:

Presedintele suspendat Basescu, a salutat aceasta numire!
Un consilier al Monicai Macovei, scria imediat pe FaceBook, ca ...
Basescu a fost baut !!!
Admin
======================
UPDATE
======================================


DIHONIE IN PD-L.
CONSILIERUL EURODEPUTATULUI MONICA GHERGHESCU MACOVEI,
MIHAI POLITIEANU IL FACE PE BASESCU UN BETIVAN!

Mihai Poliţeanu, consilierul europarlamentarului PDL, Monica Macovei, susţine pe contul său de Facebook, că preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a consumat "ceva" când a lăudat-o pe judecătoarea Mona Pivniceru, nominalizată de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Justiţiei.
Băse: Mona Pivniceru are o bună reputaţie profesională. Vreau şi eu ce a consumat Băse", a scris consilierul Monicăi Macovei pe reţeaua de socializare.

"Când bei Chivas toate femeile au o bună reputaţie profesională" sau "E peste 200 de lei sticla", au fost câteva dintre reacţiile prietenilor lui Poliţeanu, care au făcut referire la "ce a consumat" preşedintele suspendat.

Declaratia favorabila a lui Traian Basescu a fost surprinzatoare, pentru ca ea iesea din linia impusa ieri de Monica Macovei:

"Este un personaj exotic, este prietenă cu familia Costiniu, judecătorul condamnat pentru fapte de corupţie. Am remarcat că Mona Pivniceru are un discurs asemănător cu discursul politicienilor. Vă amintiţi ce spunea despre dosarul «Trofeul Calităţii», că e proces politic şi justiţia e folosită ca monedă politică? Asta am auzit numai din partea politicienilor inculpaţi şi a prietenilor lor. Un judecător n-ar trebui să facă astfel de aprecieri, rolul lui este tocmai să se ţină departe de influenţele politice, să le respingă, să nu cedeze."

Mihai Politeanu provine, spun gurile rele, dintr-o familie extrem de influenta in justitia romana dupa ministeriatul Monicai Macovei.
Sursa:

Judecatoarea Mona Pivniceru, inca nu a ajuns la post,
dar da multora de gandit! Altii, au deja insomnii!
Urmariti comentariile!

89 de comentarii:

  1. Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, luni seară, referitor la Mona Pivniceru, că este un “bun meseriaş” şi un “judecător bun”, care este recomandabil pentru a ocupa un portofoliu în Guvern deoarece apără independenţa justiţiei.
    ===========================
    Băsescu a fost întrebat luni seară cum vede nominalizarea judecătorului, membru al CSM, Mona Pivniceru, pentru a ocupa postul de ministru al Justiţiei.

    “Aveţi imaginea conflictelor pe care le-am avut în CSM cu doamna judecător Pivinceru. Ce pot să vă spun, că din punct de vedere profesional are o bună reputaţie, deci este un judecător bun. Eu n-o pot aprecia, ce ştiu din lumea magistraţilor, ştie carte, iar confruntările mele cu doamna Pivniceru în CSM au fost puncte de vedere diferite, pe care le-am spus deschis, nu văd nicio problemă“, a declarat Băsescu.

    “Ştiu că e un om care apără independenţa justiţiei şi pentru mine ăsta e cel mai puternic argument în numirea unui om la Justiţie. Care va fi marele câştig dacă doamna Pivniceru ajunge ministru, se va dumiri cât poate face ministrul, că mereu era la gâtul ministrului de Justiţie, că nu face ce trebuie. (…) Vorba moldovenească a dânsei o face doar pitorească, dar să nu credeţi că nu este un bun meseriaş“, a mai afirmat preşedintele suspendat.

    Mona Pivniceru, actual judecător şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a fost propusă pentru portofoliul Justiţiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-o face matrozul si pe d-na Pivniceru, dottore?
    Nu inteleg chestia asta cu demisia discutata in CSM pe 20 septembrie. Stiam ca e un act unilateral de vointa. Tertipuri menite sa-i amane numirea, care ar inseamna automat debarcarea lui Morar de la DNA. Vom vedea ca orice zi in plus a lui Morar la DNA, constituie un pericol iminent pentru democratie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-i Doamne curaj,putere si ..sange in instalatie Monei!

      Ștergere
    2. Ii fute Mona pe toti ! Chiorpecul se da CU PERIUTA PE LANGA EA ! Nu o cauta la ..mapa profesionala???

      Ștergere
    3. Da, si eu am credinta ca la Justitie este posibil sa vedem ce nu am vazut niciodata in viata noastra! Ca om din sistem, stiu foarte bine ce INSEAMNA ca un PROFESIONIST INTEGRU, sa reuseasca sa ajunga in varf! Daca nici MONA PIVNICERU "nu poate","nu va reusi sa poata", inseamna ca sistemul este atat de corupt, incat NIMENI, niciodata, nu va reusi "sa-l faca bine"! Inseamna ca TOTUL trebuie reluat de la capat! Noi legi de organizare, de functionare! Si ... vadit, noi oameni, in toate structurile de conducere! Apolitici! Neaparat apolitici, profesionisti si integrii!

      Ștergere
  3. IMPORTANT:
    Conform unui anunt al Administratiei prezidentiale, presedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat marti Decretul pentru desemnarea domnului Victor-Viorel Ponta, prim-ministru al Guvernului Romaniei, ca ministru interimar al Justitiei.

    Functia de ministru al Justitiei a ramas vacanta in urma remanierii guvernamentale de luni, in care mai multi ministri au fost inlocuiti. Titus Corlatean a fost revocat de la sefia ministerului Justitiei si numit ministru de Externe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Brovo la Mona! Buey e tare moldoveanca asta! Sa vezi ce-o sa-i reguleze...Buey Cezare, buey maimuco lui Mona trebuia sa-i faci curte, nu Creaturii cu Cosmaruri de la Scama Birlad.

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am vazut acum pe Sarsaila afisandu-se pe sticle. E dement rau, nana! Zice ca n-a apucat sa depuna contestatia fata de numarul persoanelor existente pe listele electorale. Dupa capul scremutului asta, mai trebuiau adaugati peste 400 mii de electori! E dus rau! Chiar ne ia de prosti! Nimic despre cei care i-au spus pas. Ce javra ordinara e Basescu asta! Ce dreptate aveau politistii aceia care-si aruncau caschetele peste gardul jegosului de la Palat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey v-am zis ca kioru nu pleaca din dealul cucuvelei decit cu picioarele inainte, in pantofi de carton Gucci si cu vata-n trompa? Buey, astia insemnati is lucru dracului!

      Ștergere
    2. Baga-i un cap sa-i ajunga picioarele inainte, si sa plece mai repede.

      Ștergere
  6. Bai, fusei azi in Obor sa-mi cumpar si eu niste macanitoare, ca ma luai dupa un trompet ce grohaia ieri p-aci.Da credeti ca mai erau?Noo, cica le-a cumparat pe toate unu cu tricou bleu si le-a dus la curticica.Zicea ca in cazul in care pierde prin neprezentare , toti ai lui o sa-si taie sculele si o sa le azvarle la ratze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Umbland ca bezmeticu prin caldura,
      ai ramas in urma cu politica noutatilor:
      Pretinu de la "curticica", de azi "s-a mutat" la garaj!
      Draci! E tot acolo, dar vrea sa ne mangleasca!
      I-a schimbat doar numele! Carevasazica, acu ii zice Garaj!
      Priceputara tu cum devine chestiunea?
      Asa ca mane, ia sa nu mai pleci creanga!
      Iar la noapte, sa faci planton!

      Ștergere
  7. Steli p-ulea fu pe la Neascu si se luara la paruit ...
    Steli p-ulea , cacaniu la culoare , crezu ca si Neascu-i la fel .
    Numai ca Nescu-i de toate colorile , chiar si cacaniu daca-i nevoie ... dar sa vie steli p-ulea , la el in cotineata , si sa-nceapa prelucrarea ca se treaca si el la pocaitii pedelici ... asta nu se poate ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey nana,
      mai mare figura ca tine, nu se ezicsta!!!
      Ai un styl de a povesti, vedea lucrurile, de numa, numa...
      Traienel magariu, se tavale de ras de crek c-o sa-l ieie dreaku!

      Ștergere
    2. Zice unu p-acolo ca pe stelip.il cheama in acte IOAN MARIAN??!!
      Acu, poate ne lamureste care-i numele si care prenumele.
      Pana si numele ii sta cu invers, curul la cap si capulapula..

      Ștergere
  8. Lume , lume , soro lume ... care stii ceva de curdelon ?

    Sau s-o fi innecat in vreun bidon de Noroc ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Frauda la CCR ! INCREDIBIL !2JUDE ACUZA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trei din noua, se scot!
      Bey, e de belea cu astia!
      Dar lasa, lasa... e de bine!!!... isi merita soarta!
      Sa vina, vina... parchetul + mascatii!!!

      Ștergere
  10. Buey, buey Sara Buna la stimabilul bobor! Buey, de-abia acu terminai cu treburile si intrai in casa. Desigur c-o taiai pushca la PC sa vaz ce mai faceti, ca nu mai pot de dragu vost', minca-v-ar norocu sa va manince. Buey vaz ca azi ati fost cuminti, chiar prea cuminti si va felicitez. Buey, crezui in seara asta ca scaparam de kior te-i-as un 2 capete; unul in gura si unul in kur, da vaz ca kioru e frate cu dracu, lua-l-ar Sarsaila sa-l ia. Musai tre sa-l exorcizam si cu multa tamuie sa-i dam!
    Buey, nu va faceti griji prea mari de unii gen Curleonu, Tigri, Stelici, pitici, pulifrici, ca astia-s portocalii pina-n borta gaoazei...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai prostovane ,ce bine va asemanati si tu si cezar cu poza de alaturi,de fapt fiecare isi pune alaturi cam ce nu are.Impotentilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta o fi rapanila cel negru din Hurziceni, motanul kk-cios? Sa ne pupe drept in dos. Si pentru ca se-ascunde in tufis, ca sa-l pedepsesc pe el ma kissshhh!

      Ștergere
    2. Buey 22:38, mai ai fratzi? Ca maine sa-ti mearga bine, serveste un cap in biuze de la mine!

      Ștergere
    3. VIZITATI BLOGURILE MOTANULUI CACACIOS ! HABAR NU AVETI CE PIERDETI!!!Sniper one

      Ștergere
  12. ULTIMA ORĂ.
    Grecia, forţată SĂ TAIE PENSIILE ca să se salveze.
    ================================
    Grecia ia în calcul reducerea pensiilor pentru a respecta angajamentele de austeritate luate faţă de creditorii externi, iar scăderea ar putea varia de la 2-3% pentru pensiile mici până la 15% pentru cele mai mari, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de cotidianul elen Kathimerini.

    Reducerea pensiilor ar face parte din efortul de a identifica economii de 11,5 miliarde de euro pentru următorii doi ani. Creditorii externi au cerut economiile pentru a continua ajutorul financiar pentru statul elen.

    "Nu există soluţii uşoare. Eforturile noastre sunt concentrate pe evitarea oricăror reduceri pentru cei cu pensiile cele mai mici, dar, din păcate, acesta este cel mai numeros segment. Cheltuielile pentru pensii au fost limitate puternic, dar trebuie scăzute şi mai mult", a declarat, la un post de radio, ministrul Muncii, Yiannis Vroutsis.

    Vroutsis ar trebui să propună, până luni, liderilor celor trei partide din coaliţia de guvernământ scenarii alternative pentru economisirea a peste 5 miliarde de euro la cheltuielile pentru pensii.

    Potrivit surselor, tăierile de pensii vor varia de la 2-3% pentru cele mai scăzute şi vor ajunge până la 15% pentru cele mai mari. Va fi propusă, de asemenea, reducerea pensiilor suplimentare şi a altor beneficii sociale.

    O idee luată în calcul anterior, de creştere a vârstei de pensionare, pierde teren, întrucât ar face mai dificlă scăderea numărului de angajaţi din sectorul public, notează Kathimerini.

    Guvernul de la Atena analizează şi plasarea a circa 45.000 de angajaţi într-o rezervă de forţă de muncă pentru următorii trei ani, perioadă în care aceştia vor primi salarii diminuate. În plus, 25.000 de contracte pe termen scurt nu vor prelungite, parte a planurilor de a reduce cu 150.000 numărul angajaţilor publici până în 2015.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citez:
      O idee luată în calcul anterior, de creştere a vârstei de pensionare, pierde teren, întrucât ar face mai dificlă scăderea numărului de angajaţi din sectorul public, notează Kathimerini.
      =========================================
      Si Guvernantii nostri trebuie sa ia aminte!
      Omul din Garaj (ala din fundul curtii}, ar trebui sa vada primul aceasta postare, sa vada ca a adus si Romania in prag de colaps! Este vadit ca daca nu ne trezim REPEDE, o luam pe urmele grecilor!

      Ștergere
    2. NB la ZOO + 9, ori Neatza Buna cun vi-e drag voua! Cezaruica muica impreuna cu motanelul nu uitati de oua!
      +++++++++++++++++++++++++++
      City M, parca gretzii aia au si-a 13-a si-a 14-a pensie...

      Ștergere
    3. CURteanul de baSexu !

      Ștergere
  13. UN GRUP DE GENERALI DIN ARMATA ROMANA A TRIMIS UN MESAJ CATRE PRESEDINTELE SUA OBAMA. MESAJUL A FOST REMIS PRIN AMBASADA SUA
    DIN BUCURESTI !

    SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA....DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !
In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!
    AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA
    Mesajul face referire la existenta stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania
    Politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale incercand sa replaseze Romania in zona de influenta ruseasca.
    Presedintele OBAMA a fost informat ca unele cadre de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a scoate Romania treptat Romania din lagarul occidental.Documentul trage un semnal de alarma Conducerea armatei este preluata de agenti cu orientare pro ruseasca din cadrul servicilor
    Oamenii serviciului extern SIE sunt pusi la conducerea armatei romane. Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a început să facă primele numiri în funcţii imediat după preluarea mandatului. Echipa lui Melescanu ( actualul director SIE ) preiau conducerea armatei
    Este vorba despre generalul (r.) Florea Posteucă şi Andreea Dumitru. Posteucă este noul consilier al lui Dobriţoiu iar Andreea Dumitru va coordona activitatea de relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale. Ea a fost purtătoarea de cuvânt al lui Meleşcanu în perioada cât acesta a condus MApN.
    OFITERI ACOPERITI SIE PREIAU Statul Major General.În următoarele zile urmează noi schimări în funcţii, atât la cabinetul ministrului apărării cât şi la nivelul de conducere ale unor direcţii centrale ale Ministerului Apărării Naţionale aflate în coordonarea ministrului, modificări radicale şi în câteva direcţii din Statul Major General. Toti ofiteri acoperiti ai serviciilor sut oamenii rusilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey idiotule!
      Iar ai venit cu manglelile tale de retardat mintal?
      Nu intelegi ca pe aici ai pusa o pecete de om nebun?
      De parasuta (curva) internationala oplosita pe la americani?
      Vanduta proasta, unora si altora pe cativa creitari?

      Ștergere
  14. Buna dimineata!
    Bine ar fi sa va mai adunati pe langa custi,ca prea pare pustiu pe aici si
    NU E BINE,DOBITOACELOR..PARCA EU V-AM FACUT DOBITOACE, NU ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi -PULA!

      Ștergere
    2. @08:51.
      Raspunde cine se simte ..dobitoc.

      Ștergere
    3. Sa sugi pula dobitoacelor!!

      Ștergere
    4. Ba astia 2 prieteni de mai sus, ia terminati si fiti frati! Avem alti dusmani acu! Nu vedeti ca ne-atacara horvatzii, baseii si rahatzii?

      Ștergere
    5. @12:53.
      Bai, cu parere de rau..dar dobibocul tot dobitoc e...n-a inteles ce-am vrut sa spun, sau nu cunoaste ,,celebra,, atentionare ..mi-am permis si eu sa-l ..maimutaresc putin pe Boicotila.
      Poate indemnul tau ii patrunde in tartacuta.

      Ștergere
    6. TE DAI JMECHER SUBTIL ? MAI SUGE PULA ..TUTUROR DOBITOACELOR DE ...PE AICI!!

      Ștergere
    7. @14:07.
      Nici cu o tona de Alupigus nu te faci bine!
      Singura scapare..streangul si vaselina.

      Ștergere
  15. MESAJ.......... ANONIMILOR SI GOLANEILOR DE CARTIER SAU CAZARMA !

    Serviciilor le este frica de mine si nu invers ! Eu sunt trecut prin multe...am trecut pe langa streang...nu-mi este frica de nimic si de nimeni
    Uitati-va cu atentie la fotografii. Am eu o figura care de om fricos ?
    Anonimii nu au nume sau onoare.
    Ei fug si se ascund ca niste sobolani....
    Deschideti si privit cu atentie...
    Eu traiesc intr-un oras dur si nimeni nu m-a atacat niciodata ......NICIODATA
    Am o figura de gangster si........... poate sunt unul.
    Multa atentie . Daca aveti ceva de spus
    sa ne intalnim fata in fata......Nu mai raspund unor fricosi....si golanei
    Deschideti si studiati cu atentie
    Repet am doua facultati de arta cu diploma si o scoala de corectie fara.
    Ultima m-a invatat multe ...stiu sa dau un cap in gura si chiar mai multe.
    In Japonia am devenit un maestru al luptelor martiale. IN SUA am facut parte.....
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html
    http://devanewyork.blogspot.com/
    CONCLUZIE : EU NU AMENINT PE NIMENI DAR MAI BINE PASTRATI DISTANTA......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei ANUS impotriva naturii, ia dispari tu de-acilea! Si repede!

      Ștergere
    2. Mei RH, tu si 2 facultati, baba si mitraliera! Mei, tu gangster? Hi, hi, hi! Mai repede cred ca esti ala micu si chelu din Benny Hill, pe care-l tot batea BH pe tartacutza!

      Ștergere
    3. Bey,
      Tu esti Basescu sub acoperire!
      O sosie trimisa prin America sa-i faca imagine!
      Te-ai deconspirat, magariule! Cine se aseamana, se aduna!
      Chestia aia cu ... stiu sa dau un cap in gura si chiar mai multe.

      Ștergere
    4. Buey RH, pina tragi tu un cap in gura, ia unul de la mine, ca sa-ti mearga astazi bine!

      Ștergere
  16. Mai HR, parca erai plecat de pe blogul asta...
    Iar bagi fitile cu ce mare kkt esti tu si cum ai tu statuie la "servicii"?
    Mars in pizda matii si sa nu mai apari pe aici!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare, ia-i pe dusmanii naturii: Titigri, Horvatzii, Curleonii si invata-i cum sa ne dea belengherul in doua!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Oare cum o fi dormit ...cur teanul(Traienel)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @08:46.
      Buna sa-ti fie inima, dar nu ma mai plagia!

      Ștergere
    2. Au inceput sa se adevereasca visele negre ale LASULUI national:
      Mona a demisionat din CSM.
      Ghici ghicitoarea mea: ce urmeaza??
      Hai cu 1x2!!!

      Ștergere
  19. Sa-ncepem ziua cu putina miscare !

    http://www.jocuripolitice.ro/jocuri~8-jocuri_jocuri_elena_udrea~669_dezbrac_o_pe_udrea.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai unul cu dezbracat maimuce, curdelei si tigrisori cacaciosi?

      Ștergere
  20. N-am.
    Se lucreaza la ,,Scufundati-l pe CURtean". Te intereseaza?

    RăspundețiȘtergere
  21. Mona Pivniceru, amanta groparului Camerei de Comerţ a Romaniei, Mihail Vlasov
    2012-08-08 » Categorie » Stiri

    http://www.ziartricolorul.ro/2542/mona-pivniceru-amanta-groparului-camerei-de-comert-a-romaniei-mihail-vlasov.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey pdl-acule!
      Nu reusesti sa ne convingi!
      Nu tine! Iti este teama? Ai deja insomnii?
      Pai ... De ce ti-e frica nu scapi!

      Ștergere
    2. Pedelistii simt ceva invirtosat pe la popoul curului?

      Ștergere
  22. ,,Scufundati-l pe CURtean".
    CURteanul BASEscu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grija mare, eu am brevet de scufundator!
      Brevetul meu ..si-l doresc muuuuuulte maimute!

      Ștergere
    2. Muei,brevet de scufundator ,ori de scufundac?

      Ștergere
  23. Pai, daca ai brevet, baga-l la fund pe CURtean!

    RăspundețiȘtergere
  24. Chigri2 of Zimbabwe spunea...
    8 august 2012, 18:19

    @Cezare
    esti sinistru si disperat,mai disperat decat a lu'cacareaza.Te-au orbit rau ,gelozia[pentru copila aia din Moldova]si optiunea politica pentru cei doi adolescenti,ti-am mai zis eu ca esti pedofil,dar pentru asta nu trebuie sa doresti moartea unui camarad de-al tau,in speta eu.oricum atentii :nu mor caii cand vor...prostii si nu se stie cine da coltul mai repede ,asa ca masoara-ti cuvintele mai dobitocule !

    RăspundețiȘtergere
  25. Victor Ponta, dupa prima intalnire de la Ministerul Justitiei: Voi sustine trecerea bugetului Justitiei catre ICCJ/ Suntem aproape de o procedura de infringement pe taxa auto/ Trebuie sa facem rambursarea taxei auto
    HotNews.ro
    Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa prima intalnire cu secretariid e stat din Ministerul Justitiei, in calitate de ministru interimar al Justitiei, ca a discutat cu acestia despre numeroaselor procese pe rol care vizeaza taxa auto. "Am discutat sa identificam o procedura legislativa prin care zecile de mii de procese aflate pe rol, in care romanii isi cer banii incasati ilegal, inapoi sa fie solutionate fara a se mai apela la instante", a declarat premierul adaugand ca "este clar ca legea este incorecta" si ca "Guvernul trebuie sa dea banii inapoi". Ponta a precizat ca "suntem aproape de o procedura de infringement pe aceasta tema si de fiecare data cand guvernele au schimbat taxa auto, au facut-o mai prost."

    Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Mediului, Rovana Plumb, sa prezinte in viitoarea sedinta de guvern o informare privind taxa auto deoarece la nivelul ministerului exista "un tip de confuzie" cu privire la situatia taxei, scrie Agerpres. Ministrul Mediului, Rovana Plumb declarase marti ca taxa auto de prima inmatriculare se va schimba anul acesta si va tine cont de normele si principiile europene, dar si de "buzunarele romanilor". Rovana Plumb declarase marti ca taxa de poluare auto nu s-ar mai fi platit, insa Ponta spune ca in realitate s-a platit.

    Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi dimineata cu secretarii de stat din Ministerul Justitiei. potrivit Agerpres, acesta a ajuns in jurul orei 9:15 la sediul Ministerului Justitiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Declaratii Victor Ponta:
      •Dupa cum stiti, am facut o propunere pentru ocuparea funtiei de ministru a Justitie de catre doamna judecator Mona Pivniceru
      •dupa ce vor fi indeplinite toate procedurile legale, domnia sa si-a dat demisia din CSM dar trebuie indeplinite proceduri pentru a se lua act de aceasta decizie si detasarea sa, sper sa se faca e 29, pana cand va fi numita si va intra in functiune, era necesar sa discut cu secretarii de stat.
      •Sunt foarte multe probleme evident mostenite de ceva timp.
      •Obligatia mea este sa sprijin conducerea Ministerului Justitiei.
      •La rectificarea bugetara pe 23 august, Ministerul Justitiei are nevoie de sprijin.

      •Am discutat cu secretarii de stat despre faptul ca trebuie finantate inca 50 de noi posturi de judecatori si 280 posturi de grefieri, urmanda sa asiguram pentru 2013-2014 restul de posturi necesare.
      •Avem din pacate un buget de investitii pentru buna functionare a instantelor care s-a epuizat in luna mai. Este un repros la felul in care s-a gandit bugetul Ministerului Justitiei.

      •Am discutat despre un proiect mai vechi, finantat de Banca Mondiala, de aproape 170 de milioane de euro pentru informatizarea instantelor si pentru investitii in special pentru 2 curti de apel, Curtea de Apel Craiova si Curtea de Apel Iasi.
      •Am discutat despre proiectele pilot care functioneaza deja, pe tribunale comerciale.
      •Sunt, inteleg, deja 4 asemenea tribunale si reprezinta un succes. Trebuie sa extindem aceasta organizare specializata a instantelor.
      •Am discutat si vom vedea, saptamana viitoare, in sedinta de guvern, odata cu prezentarea dnei Plumb cu privire la taxa auto, am discutat sa identificam o procedura legislativa prin care zecile de mii de procese aflate pe rol, in care romanii isi cer banii incasati ilegal, inapoi sa fie solutionate fara a se mai apela la instante.
      •Guvernul trebuie sa dea banii inapoi.
      • Trebuie sa facem rambursarea taxei auto.

      •Este clar ca este o lege incorecta.
      •Amanarea problemei, cea mai utilizata metoda a vechilor guvernari - s-au amanat pana cand va veni un Guvern care va lua sa rezolve toate aceste necazuri.

      •Min. Justitiei si Guvernul in ansamblu au conturile blocate si au de dat cira 600 mil de euro castigate definitiv si irevocabil de catre magistrati in instante.
      •Obligatia noastra este sa discutam cu magistratii, sa ne tinem de cuvant si sa incercam sa rezolvam evident esalonat dar in primul rand prin dialog aceste probleme.
      •Am inteles ce trebuie sa facem pentru ca cei de la Bruxelles sa fie multiumiti: facem DNA si ANI cat mai independente, cat mai bine platite.
      •Am vorbit cu dna Pivniceru si cu secretarii de stat despre justitie si i-am incurajat sa faca o reforma reala a justitiei in Romania.

      •Justitia romana inseamna mai mult decat DNA si ANI inseamna mii de procese, mii de procurori si grefieri si milioane de romani care au procese.
      •Pentru a face o reforma reala avem nevoie sa acceptam si sa rezolvam problemele reale: durata extrem de mare a proceselor, numarul mare de dosar, incarcatura procurorilor si judecatorilor.
      •Nu putem sa avem magistrati eficienti atat timp cat legislatia ii incarca cu procese care trebuie solutionate cat mai repede.
      •Trebuie sa avem mecanismele constitutionale si legale de unificare a practicii.
      •Este inacceptabil ca in aceeasi cauza sa ai o solutie la Curtea de Apel Iasi care spune ca e alb si o solutie la Curte de Apel Timis care spune ca e negru.
      •Cred foarte mult in independenta reala a procurorilor.
      •Cred foarte mult ca functiile politice nu trebuie sa aiba un rol, decat formal, in numirile de procurori, practic in viata de zi cu zi a Justitiei.

      Ștergere
    2. •Voi sustine trecerea bugetului justitiei catre ICCJ.
      •Nu cred ca metoda aplicata in ultimii ani de a tine bugetul la minister pentru a avea un anumit tip de influenta asupra instantelor este o metoda corecta si eficienta.
      •De indata ce ICCJ si CSM imi vor spune ca sunt pregatiiti, bugetul Justitiei va trece la cei care administreaza Justitia.

      •Cred foarte mult in independenta absoluta si eliminarea oricarui tip de presiune asupra judecatorilor.
      •Consider inadmisibil ca un judecator care da o decizie intr-un dosar este cercetat pentru abuz in serviciu pentru ca acea decizie nu-i place cuiva.

      •Cred si este dreptul legitim al justitiabililor din Romania e a avea o raspundere a magistratilor atunci cand se dovedeste clar ca prin deciziile pe care le-au luat au afectat drepturile unei persoane.

      •Sunt foarte multe lucruri de facut in Justitie.
      •Pana pe 20-23 august, voi acorda toata increderea echipei de secretari de stat si sigur voi sustine ca prim-ministru proiectele urgenet ale Guvernului.

      •Intrebare: Cum vedeti solutionarea numarului mare de procese?
      Raspuns: Printr-un act normativ, probabil ordonanta, prin care, daca avem mii de solutii judecatoresti identice in care Guvernul a pierdut procesul, nu are rost sa ii mai tinem pe ceilalti zeci de mii in procese si sa blocam instantele, ci sa recunoastem ca legea data de Guvernul Boc este gresita si sa gasim o posibilitate de rambursare a banilor. Este vorba despre un act normativ care sa recunoasca aceste datorii ale Guvernului.

      •Intrebare: Cam in cat timp sa ii returnati?
      Raspuns: Cand e vorba de bani, vorbesc cu dl Georgescu langa mine.
      •Intrebare: Cand sa o asteptam?
      Raspuns: Saptamana viitoare discutam referitor la toata taxa auto. Stiti foarte bine suntem aproape de o procedura de infringement pe aceasta tema si de fiecare data cand guvernele au schimbat taxa auto, au facut-o mai prost.

      •Intrebare: Banii inapoiati pe taxa auto vor fi prinsi in rectificarea bugetara? Aveti o estimare?
      Raspuns: Inca nu, marti avem sedinta de guvern.
      •Intrebare: Rectificare prognoza a fost ajustata in jos, a ajuns la 1,22 %. Care sunt cauzele?
      Raspuns: Seceta din agricultura. Anul trecut a fost un an exceptional. De data asta, toate previziunile din agricultura sunt negative.
      Si mai avem o problema, pe care cred ca a stiut-o si guvernul anterior dar a amanat-o pentru noi, prognoza, sperantele referitoare la fondurilor europene care vor fi accesate si incasate a fost hiper optimista, noi acum suntem in grafic cu absorbtia dar ne vin auditurile pe 2010 si 2011 pe care nu le mai putem schimba.

      •Ma astept si fac un apel la fostii mei colegi, sa evite situatii ridicole. Nu mi s-a parut deloc amuzant ca sunt anchetate manechinele dl Mazare. Procurorii trebuie sa ancheteze oameni corupti, infractori. Cred ca se intampla foarte multe infractiuni pe litoral, vorbim de violuri, crime, furturi, care trebuie anchetate.

      Ștergere
    3. •Intrebare: Pentru Ministerul Justitiei, ati mai avut pe altcineva in vedere in afara Monei Pivniceru?
      Raspuns: Nu. Este o persoana cu foarta multa experienta, este un judecator ICCJ. este un judecator care a fost aleasa de proprii colegi ca membru CSM. Este un jucdecator care s-a pronuntat in favoarea inependentei justitiei.
      •Intebare: In legatura cu data de 31, ce faceti cu listele electorale?
      Raspuns: O mai spun inca o data sa inteleaga toata lumea, o sa o fac si scris pe adresa garajului, listele electorale se afla la BEC, Guvernul nu are listele electorale.
      Incepand de ieri, ministrul Internelor a trimis in teritirou sa se verifice daca cei decedati etc. au fost scosi de pe liste. Vom trimite rezultatele Curtii Constitutionale.
      •Intrebare: Cum comentati ca un secretar de stat din MAI este anchetat?
      Raspuns: Nu stiu pentru ce este ancheta si ce se afla la dosar.
      •Intrebare: Cum comentati situatia erorii din Monitorul Oficial?
      Raspuns: Monitorul Oficial a primit un inscris extrem de ciudat, nu pot eu spune daca e fals sau nu, asta va spune Parchetul General, in paralel cu anchetarea manechinelor. Eu am fost informat ca este ciudat, nu este semnata de dl Zegrean.
      Potrivit legii, raspunderea pentru publicare nu apartine Monitorului Oficial ci celui care trimite adresa.
      Parchetul General trebuie sa vada daca sunt false acele adrese si cine le-a falsificat. Noi trebuie sa publicam orice vine.
      •Intrebare: I-ati propus dl Iohannis portofoliul de la Extrerne?
      Raspuns: Nu am avut cu dumnealui o discutie, mi-as dori sa fie intr-o formula ministeriala insa nu i-am propus niciodata Ministerul de Externe.



      Victor Ponta a fost desemnat marti de presedintele interimar, Crin Antonescu, sa ocupe interimar portofoliul de la Justitie pana se rezolva situatia judecatoarei Mona Pivniceru, desemnata initial pentru Justitie dupa mutarea lui Titus Corlatean la Ministerul de Externe.

      In cazul Monei Pivniceru au existat probleme legate de incompatibilitate, aceasta fiind si membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Mona Pivniceru a demisionat miercuri din calitatea de membru al CSM insa, potrivit regulamentului, demisia unui membru ales nu este efectiva si nu produce efecte juridice pana cand plenul Consiliului nu ia act de aceasta. Calendarul de sedinte publice al plenului CSM a fost stabilit pentru saptamana 20-24 august, anterior acestei perioade fiind imposibila reuniunea in conditii de cvorum.

      Dupa ce plenul CSM va lua act de aceasta demisie, va trimite un aviz Senatului care, ulterior, va trebui sa comunice decizia Monitorului Oficial in vederea publicarii acesteia.

      Ștergere
    4. City manager-ule, da' cu onoarea noastra nereperata cum ramine, ca vad ca giudecatorii sunt primii cu mina intinsa?

      Ștergere
  26. Buey ce faceti, dormiti? Hai scularea!!! Sculati-va si fiti erecti asa ca mine!

    RăspundețiȘtergere
  27. DOAMNE,ajuta ,apara si pazeste !

    RăspundețiȘtergere
  28. BASINAscu ,din CURte ,se rasteste la noi.Ii rasuflat.Si el si CURtenii.

    RăspundețiȘtergere
  29. Averea lui Augustin Zegrean a explodat de când este preşedintele CCR.
    ==========================
    Augustin Zegrean este preşedintele Curţii Constituţionale de cinci ani. Această perioadă pare să fi fost înfloritoare pentru familia Zegrean. Dacă la începutul mandatului de preşedinte, în declaraţia de avere, figura un Renault, acum Zegrean deţine un Mercedes. Averea lui Zegrean a crescut exponenţial şi în ceea ce priveşte achiziţiile imobiliare în cei cinci ani petrecuţi în fruntea CCR.

    Când a devenit preşedintele CCR, în 2008, Zegeran deținea un Renault fabricat în 2003, iar în 2012, conform declaraţiei de avere, acesta şi-a achiziţionat un Mercedes, informează Libertatea.

    La capitolul achiziţii imobiliare, Zegrean a profitat de căderea pieţei imobiliare şi a achiziţionat o serie de terenuri. Acesta a cumpărat 1.737 de metri pătraţi în Bistriţa, unde mai deţine un teren 680 de metri, şi încă un lot în Cluj-Napoca. În momentul în care a devenit preşedinte, Zegrean deţinea doar un teren de 680 de metri pătraţi la Colibiţa, unde are şi o casă de vacanţă.

    Zegrean și-a mai luat un apartament de 65 de metri pătraţi în Cluj-Napoca, iar din 2004, mai deţinea un birou de 100 de metri pătraţi în Bistriţa şi un imobil de 180 de metri pătraţi. Cât despre conturile bancare, Zegrean nu stă rău deloc: are un depozit de 165.600 de lei la o bancă din Bistriţa şi un altul de 16.300 de euro.

    Poziţia de judecător al CCR îi asigură un venit anual de 193.935 de lei, având o pensie lunară de 10.700 de lei. Soţia sa câştigă de la Colegiul „Liviu Rebreanu” din Bistriţa, unde este profesor, 15.130 de lei. Totodată, preşedintele Curţii Constituţionale a câştigat, anul trecut, 128.400 de lei din pensie.

    Augustin Zegrean are şi datorii la bănci de aproximativ 42.000 de euro, conform aceleiași surse.

    RăspundețiȘtergere
  30. E clar ! V-a tampit caldura ! Nu mai ai cu ce te delecta aici ! Ori cacaturi politice romanesti, ori cacaturile lu horvath honved deva !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din "cacaturi"-le astea, politice romanesti, mananci si tu zi de zi! Asa ca ... ne intereseaza pe toti, chiar daca pe unii ca tine, cei din " marele" pdl-ac, va deranjeaza ADEVARUL, mizeriile pe care le-ati ascuns sub pres ani de zile! Sa-ti fie rusine, boule! P.S.: Bou te-a numit tactu Basescu, nu eu!

      Ștergere
    2. Aproape bine, insa fara vlaga ! Musai trebuie sa faci un curs de calificare, de bloguit pe-aici ! Insa nu ascund ca n-ai avea ceva talent, valoare...

      Ștergere
    3. Ma inscriu la curs.
      Da instructorul sa fie pana in 35 de ani.
      Inalt, brunet,dantura perfecta,par pe piept.
      In urechi, nu.Nici in nas.
      Plata in natura.O pereche de ratze.

      Ștergere
    4. Mei, nu raţe ci răţi !!!

      Ștergere
  31. Ia luati voi d-acilea de cetiţi că văz că v-aţ blegit ca nişte sule:

    " iată opiniile preşedintelui "Institutului Cultural Român" despre România şi români, despre Cultura şi limba română.GEOGRAFIA ROMÂNIEI: "Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării." (din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)
    POPULAŢIA ROMÂNIEI:
    - "23 de milioane de omuleţi patibulari." (din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag 53)
    - "Un popor cu substanţă tîrîtă. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare." (din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.34)
    - "Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cât o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu." (din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag. 64)
    LIMBA ROMÂNĂ:
    "Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau... să o folosim numai pentru înjurături..." (din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.64)
    ISTORIA ROMÂNILOR:
    "In toată istoria, mereu peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoşească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, aşa temeinic au făcut-o.
    Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, şi aşa mai departe, la nesfîrşit.
    Apoi ne-au luat la urină ruşii, care timp de un secol şi-au încrucişat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o băşică a udului mai mare (de, beţiile...) i-au dovedit." (din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)
    CULTURA ROMÂNILOR:
    "Puturoşenia abisală a stătutului suflet românesc... spirocheta românească îşi urmează cursul pînă la erupţia terţiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconşient, pînă ce mintea va fi în sfîrşit scobită: inima devine piftie iar creierul un amestec apos." (din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag49)
    -"Cu o educaţie pur românească nu poţi face NIMIC." (Din "Politice" de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.56)
    "România are o cultură de tip second hand" a enunţat în-tr-o emisiune televizată. (după Viorel Patrichi în Revista "Rost" nr.24/ 2005)
    VIITORUL ROMÎNIEI:
    "Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasam dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană."(după Viorel Patrichi în Revista "Rost" nr. 24 / 2005)
    CELE de mai sus se pot verifica în partea întîia a volumului "POLITICE" apărut în 1996 în Editura Humanitas. Citate şi în Revista "ROST" NR.24 / 2005."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putzapievici asta are perfecta dreptate ! Ce credeati voi ca o sa iasa din imbarligarea dintre scursurile imperiului roman, trimise aici sa colonizeze si curvele dacilor, ramase fara barbati ? Cumva ceva neam de popor nordic ? Nuuuuu....a iesit exact ce zice pulapievici !
      Pana si Herodot, acu vreo 2500 de ani, a surprins exact ce e cu samanta noastra pe meleagurile astea.

      Uite ce zice tovarasul Herodot in Cartea a V-a a istoriilor sale, la paragraful 3:
      "După indieni, neamul tracilor este cel mai mare; dacă ar avea o singură conducere şi ar fi uniţi în cuget, ei ar fi, după părerea mea, de neînfrînt. Dar unirea lor e cu neputinţă şi nu-i chip să se înfăptuiască, de aceea sunt ei slabi".

      În paragraful 6 al Cărţii a V-a, zice aşa:

      "La ei, la traci, trîndăvia este un lucru foarte ales, în vreme ce munca cîmpului e îndeletnicirea cea mai umilitoare; a trăi de pe urma jafului este pentru ei cel mai frumos fel de viaţă".

      Nu prea ne mai place asta, nu ? Tot din paragraful 6 din Cartea a V-a, mai aflam că :

      "La traci există următoarea rînduială: îşi vînd copiii pentru a fi duşi peste hotare".

      Ștergere
    2. Acu-i momentul sa fim traci, traiasca Base marele cirmaxi! Sniper one

      Ștergere
  32. BASESCu ,din CURte,prin vocea lui PIRTapievici. Timpitii scolii?!

    RăspundețiȘtergere
  33. Muei,se reuneste CCR.Numai daca se poate.Ca,de fapt nu-i problema.
    ,,Baietii"e in ,,vacanta",ce PL-ul meu.

    CCR catre ,,BOBOR": - Poa' sa ninga, poa' sa ploua,noua ni se rupe-n doua!

    RăspundețiȘtergere
  34. TOTI ANONIMII OAMENII RUSILOR
    CAZACIOC SI CIOC !

    RăspundețiȘtergere
  35. SOBOLANI ANONIMI SUNT CURAJOSI DOAR DE LA DISTATA !
    De la distanta aveti curaj ca monoritarul cu nume de floare.
    Sobolanul cu fata de copil ........ dupa o intalnire de o ora cu Amsadorul SUA l-a tradat pe....... interimar.
    Se intoarce Base si pe multi o sa-i beleasca !!! Anonimi si mai putini anonimi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey anusule impotriva naturii, tu esti negru-n cerul gurii, ca mentorul tau Traienel in virful sulii!
      Semneaza RoBorta Honvez

      Ștergere
  36. CITITI ROBERT HORVATH BLOG SAU INFO MONDO MILITAR
    SCRISOAREA ADRESATA DE GENERALI AI ARMATEI ROMANE .....PRESEDINTELUI SUA OBAMA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey boule,
      Acum, iar te chinuie talentul?
      Iar vrei sa ne pui nervii la incercare?
      Ori asa iti castigi tu banii de existenta?!
      P.S.: Bou te-a numit tactu Basescu, nu eu!

      Ștergere
  37. NB la ZOO + 9! Robort sa ne sufli-n ajutaj ca sa nu intri-n sevraj!

    RăspundețiȘtergere
  38. Cititi: Bomba bombelor!
    Ultima scornire pdl-isto/basista:
    ================================
    BOMBĂ. Mona Pivniceru nu poate fi ministru! - Evenimentul Zilei Mobile
    =========================================
    Demisia din Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a Monei Pivniceru nu rezolvă problema incompatibilității funcțiilor de ministru - judecător.

    Chiar dacă CSM aprobă transferul fostei colege către Ministerul Justiţiei, acest lucru nu se poate legaliza, deoarece se opune Constituţia. În articolul 125 alineatul 3 se arată, fără echivoc , faptul că "Funcţia de judecător este incompatibilă cu orice altă funcţie publică sau privată, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior". O altă problemă o ridică un articol din statutul magistraţilor, potrivit căruia "magistraţii nu pot să facă parte din partide sau formaţiuni politice şi nici să desfăşoare activităţi cu caracter politic". Face politică
    Chiar dacă Mona Pivniceru nu se înscrie în PSD sau PNL, simpla participare la şedinţele de guvern o determină pe Pivniceru să facă politică. Un alt principiu democratic care s-ar încălca dacă Pivniceru ar fi numit ministru ar fi acela al separaţiei puterilor în stat. Executivul, legislativul şi justiţia nu ar trebui să interfereze. În caz contrar, Mona Pivniceru aparţine în acelaşi timp justiţiei şi guvernului, lucru de neacceptat. Potrivit legii transparenţei, funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu orice orice altă funcţie publică de autoritate, cu excepţia celei de parlamentari ori a altor situaţii prevăzute de Constituţie.
    http://m.evz.ro/news/995835
    ===========
    138 de comentarii!
    Orgasme in direct de bucurie! Mare, incredibila bucurie!
    Fericirea suprema le-a inundat creierii prajiti de frica!
    Eheee, neispravitilor! De ce va este frica, nici dracu nu va scapa!

    RăspundețiȘtergere
  39. @00:52.
    Subscriu fara nicio rezerva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana i se usuca lu' asta subscrisul, sa-i dea repede cineva o pastea, vreun alupigus ceva, cu putina zeama de curdeleu de la pulano 10 !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri