Google Translate

luni, 13 august 2012

NEWS ALERT. Judecătorii CCR se reunesc marti în şedinţă ! Monica Macovei, viseaza razboi civil! UPDATE. Misterul eratei !


Membrii Curţii Constituţionale au fost convocaţi în şedinţă de către preşedintele Augustin Zegrean pentru marţi, de la ora 10, pentru a soluţiona disputa legată de erata pe care CCR a trimis-o Monitorului Oficial în legătură cu validarea rezultatelor referendumului.

Curtea Constituţională se va reuni marţi, în plen, la cererea unor judecători.

Judecătorul Curţii Constituţionale Acsinte Gaspar a declarat, joi, pentru "Gândul", că nu a fost consultat privind erata publicată în Monitorul Oficial în 7 august şi că a cerut convocarea plenului Curţii "pentru a clarifia unele lucruri".



Despre erata solicitată luni, 6 august, de către conducerea Curţii Constituţionale în sensul îndreptării deciziei publicate în Monitorul Oficial, judecătorul Toader a spus că a aflat din presă, la fel ca şi despre sesizarea Comisiei de la Veneţia. "Am aflat ca orice cititor", a arătat judecătorul.

Judecătorul Tudorel Toader a susţinut că l-a sunat pe judecătorul Ştefan Minea, care asigură permanenţa la conducerea Curţii, întrebându-l despre erată. Tudorel Toader a precizat că nu a fost "întrebat, consultat despre eroarea materială" sau despre sesizarea Comisiei de la Veneţia.

CCR a trimis luni seară o precizare către Guvern, prin care arăta că, dintr-o "eroare materială", un paragraf care îi includea în listele electorale permanente pe toţi românii cu vârsta de peste 18 ani, cu drept de vot, inclusiv pe românii din străinătate, nu a fost introdus în decizia luată vineri. Hotărârea a apărut iniţial în Monitorul Oficial fără acest paragraf, însă marţi a fost republicată.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat luni cu privire la datele contradictorii pe care Curtea Constituţională le-a transmis Guvernului. Plângerea penală are ca obiect listele electorale pe care judecătorii CCR le-au solicitat Executivului şi confuzia care a urmat în urma informaţiilor Curţii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/judecatorii-ccr-se-reunesc-in-sedinta-marti-de-la-ora-10_40024.html#ixzz23QDgdoHp
======================
============


Europarlamentarul PDL, Monica Macovei , a declarat, duminică seara, la Relitatea TV că este o persoană foarte influentă, afirmațiile ei regăsindu-se în declarațiile Comisiei Europene, ale lui Merkel și ale lui Barroso. Macovei a spus că în perioada următoare se aşteaptă “la un război civil” pentru că îi este clar că cei de la USL, “un grup infracţional organizat”, nu se vor lăsa.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a arătat, dacă mai era nevoie, duminică seara, la Realitatea TV, de unde ni se trage toate ostilitățile din partea cancelariilor occidentale.

Întrebată cum de reuşeşte să îi convingă pe cei din UE despre lucrurile care se întâmplă în România, aceasta a declarat că: “Da, sunt foarte influentă. Ce spun eu se regăseşte şi în declaraţiile Comisiei Europene şi ale lui Merkel, lui Barroso, eu cred că românii trebuie să fie mândri că au un om între ei atât de influent în afară şi ştiţi ce înseamnă asta? Că au încredere în mine, fiindcă nu i-am minţit niciodată”, a susţinut ea.

Pentru prima dată un politician a emis o declarație halucinantă, aceasta afirmând că România este în pragul unui război civil.

”Eu cred că urmează un război civil pentru că aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă ca să, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (…) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa”, a insistat Macovei.

======================
===========

====================
UPDATE 1. Misterul eratei !
========================

Cu numai căteva ore de înainte de începerea ședinței extraordinare de la Curtea Constituțională pe marginea misterului eratei, tensiunea pare să atingă cote enorme. Și asta din cauza tot mai multor dovezi care arată că erata trimisă către Monitorul Oficial ar fi un fals.



Odată cu apariția misterioasei erate, pentru îndreptarea deciziei Curții din 2 august și care a schimbat complet sensul acesteia, trei judecători s-au sesizat și au denunțat jocurile de culise din cadrul CCR. Primul judecător care s-a sesizat în această problemă a fost Ion Predescu, care a declarat că erata ar fi trebuit aprobată în prezenţa tuturor celor 9 judecători, pentru că altfel nu este legală. După Predescu, judecătorul Tudorel Toader a spus că a aflat din presă despre erată, acesta sunându-l pe Ştefan Minea, care asigură permanenţa la conducerea Curţii, și cel care a semnat adresa către MO și premier în locul lui Zegrean.

La rândul său, Acsinte Gaspar a declarat pentru gandul.info că nu a fost consultat privind erata publicată în Monitorul Oficial în 7 august şi că a cerut convocarea plenului Curţii “pentru a clarifica unele lucruri”.

Dubios în această situație este faptul că în data de 6 august 2012, președintele CCR, Augustin Zegrean a semnat o adresă către premierul Victor Ponta, în care îi transmite că, ținând cont de interpretarile diferite din mass media, dar si a celor din conferința de presă a Guvernului pe subiectul ce ține de decizia CCR din data de 2 august, îi aduce la cunostință că plenul CCR a solicitat Guvernului listele electorale permanente, actualizate conform art.17 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea si desfășurarea referendumului, liste în baza cărora s-a desfășurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea Președintelui României, domnul Traian Băsescu, scrie Lumea justiției.

De asemenea, tot în 6 august 2012, deși se vede clar că Augustin Zegrean se afla în exercițiul funcțiunii din moment ce semnase adresa sus-menționată transmisă Guvernului, alt judecator, Ștefan Minea și-a permis să arunce în aer credibilitatea CCR, punându-și semnătura ”pentru” președintele Zegrean pe ”erata” care se dorea a schimba intreg continutul deciziei CCR din data de 2 august 2012, cu toate că nu mai avusese loc nicio ședință a plenului care să constate vreo eroare în publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR, iar mulți dintre judecătorii Curții se aflau așa cum au declarat în concediu de odihnă începand cu data de 3 august 2012.

Se observă că adresa semnată de Zegrean și care poarta numarul de ieșire 5306 a fost dată înainte de ora 9.00 dimineața, întrucât ce-a de-a doua cu nr. 5307 semnată pentru Zegrean a fost redactată și trimisă la Guvern de unde a ajuns la Monitorul Oficial la ora 9.19 minute.

De ce judecătorii ceilalți de la CCR au păstrat tăcerea asupra modului cum a apărut faimoasa erată rămâne de vazut în cursul zilei de marți dacă vom afla ceva. Asta dacă ședința convocată de președintele Augustin Zegrean nu se va amâna din cauza lipsei de cvorum.

Augustin Zegrean şi Petre Lăzăroriu sunt judecători numiţi de Traian Băsescu, Mircea Ştefan Minea şi Iulia Antonella Motoc sunt foşti membri PDL, numiţi judecători anul trecut, de Camera Deputaţilor, respectiv Senatul României.

Despre Aspazia Cojocaru, lucrurile sunt ceva mai complicate. Aceasta a fost singurul judecător care s-a antepronunţat în privinţa referendumului, arătând că, dacă ar fi fost exclusiv după domnia sa, l-ar fi anulat chiar pe data de 2 august, ceea ce ar fi implicat un nou referendum. Aspazia Cojocaru a fost promovată de PSD, dar potrivit jurnalul.ro, se bănuieşte că s-a „reorientat” după verdictul pe care l-a primit în anul 2007, din partea CNSAS, de colaborare cu Securitatea, scrie jurnalul.ro..

Despre reprezentantul UDMR, Puskás Valentin Zoltán, se știe că a fost judecătorul care a înclinat balanța decisiv în iunie 2010, când legea de diminuare a pensiilor a fost declarată neconstituţională.

Revenind la misterul eratei publicată în Monitorul Oficial, Curtea Constituțională are la dispoziție două variante:

- Cei șase judecători să spună că au ținut o ședință fără ca ceilalți trei colegi ai lor să nu fi fost înștiințați, fapt ce a dus la răsturnarea deciziei plenului CCR din 2 august, sau

- Se va admite că nu a existat o şedinţă în şase şi că, prin urmare, judecătorul de serviciu, Mircea Ştefan Minea, a acţionat ilegal – fie de capul său, fie la solicitarea preşedintelui Curţii, Augustin Zegrean, fie cu acceptul telefonic al altor judecători.

Cert este că din ambele variante Curtea Constituțională este într-o situație extrem de delicată.

SURSA:



Nu este de nici de ras, nici de glumit!
Traim vremuri apocaliptice!
Niste neica-nimeni,
hotarasc, judeca, decid, vorbesc in numele unui popor, impotriva VOINTEI acestuia!
Urmariti comentariile. Stiri in curs de actualizare!

================================
UPDATE 2.
PROTESTUL TACERII
=======================

O parte dintre cetățenii care au participat la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat, Traian Băsescu, fac un apel pe Facebook de a protesta, miercuri, de la orele 18,00, pe strada Comăița nr 9, într-o acțiune intitulată „Protestul tăcerii”.

Dintre cele peste șapte milioane de cetățeni care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu la referendumul din 29 iulie, un grup de acțiune au postat pe Facebook un apel pentru un protest.

„Protestul tăcerii”, așa cum este intitulat, îi îndeamnă pe românii care au votat la referendumul din 29 iulie să vină miercuri în fața sediului de campanie al lui Traian Băsescu, de la ora 18.00, pentru un protest pașnic.

„Dacă eşti unul dintre cei 7,5 milioane de români care NU MAI CONTEAZĂ, vino în fiecare zi, de la ora 18:00, cu o lumânare aprinsă pe strada COMĂNIŢA NR.9. PROTESTUL TĂCERII ÎNCEPE DE MIERCURI, 15 AUGUST, ORA 18:00 ŞI CONTINUĂ ZILNIC.

Vino să aprinzi lumânarea democraţiei la căpătâiul dictaturii.

Dacă eşti unul dintre cei 7,5 milioane de români care NU MAI CONTEAZĂ,vino în fiecare zi, de la ora 18:00, cu o lumânare aprinsă pe strada COMĂNIŢA NR.9.

Lasă lumânarea în tăcere în faţa curţii de unde Traian Băsescu ne anchetează şi ne arestează pentru că am votat.

Lasă lumânarea să ardă la căpătâiul dictaturii şi pleacă.

Protestul tăcerii începe de miercuri, 15 august, ora 18,00 și continuă zilnic”.


SURSA:



============================
UPDATE 3.
DOSAR: Plenul Curţii Constituţionale se reuneşte marţi, pentru a-şi lămuri neînţelegerile
==========================================

Plenul Curţii Constituţionale se reuneşte, marţi, la ora 10.00, la cererea unor judecători, ca urmare a unor neconcordanţe apărute în actele oficiale ale CC, după ce în 2 august stabilise amânarea unei decizii privind referendumul până când Guvernul va remite listele de alegători

În 6 august, Curtea a transmis o erată, cerând Monitorului Oficial să îndrepte eroarea materială apărută în decizia pe care o luase în 2 august, respectiv completarea textului cu un paragraf care la redactare ar fi fost omis.

Preşedintele CC, Augustin Zegrean, a precizat că a solicitat Executivului listele electorale permanente, conforme dispoziţiilor articolului 17, alineatul 2, din Legea 3/2000, liste în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Concret, CC a invocat textele legale, potrivit cărora listele electorale permanente cuprind cetăţenii români cu drept de vot care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua alegerilor inclusiv. Acest lucru înseamnă că sunt cuprinşi în listele electorale permanente toţi cetăţenii români cu drept de vot, indiferent unde îşi au domiciliul în ţară sau în străinătate.
Erata solicitată de conducerea CC a generat ample discuţii, inclusiv în interiorul Curţii, trei judecători declarându-se deranjaţi de faptul că nu au fost consulaţi.

Judecătorul Curţii Constituţionale Acsinte Gaspar a declarat, în 9 august, pentru "Gândul", că nu a fost consultat cu privire la erata publicată în Monitorul Oficial în 7 august şi că a cerut convocarea plenului Curţii "pentru a clarifia unele lucruri".

În 7 august, judecătorul CC Ion Predescu declara, pentru "Gândul", că erata ar fi trebuit aprobată în prezenţa tuturor celor nouă judecători constituţionali, pentru că altfel nu este legală.

Judecătorul Ion Predescu a spus că decizia privind emiterea unei erate ar fi trebuit luată în plenul CC, cu toţi cei nouă judecători de faţă şi că, dacă cei de la Monitorul Oficial au nelămuriri, trebuie să trimită o cerere pentru lămurire către Curtea Constituţională.

"Trebuie să aştepte răspunsul competent al Plenului Curţii. Dacă s-a luat decizia doar cu cinci prezenţi nu este legal, o decizie se ia în cvorum minim cu şase prezenţi. Dacă a survenit o problemă urgentă, Curtea Constituţională poate fi convocată mai devreme de 31 august. Monitorul Oficial poate publica doar după respectarea cu rigoare a legii. Dacă au dubii, pot aştepta plenul Curţii, nu ce a trimis judecătorul de serviciu", a precizat judecătorul Ion Predescu.

Miercuri, 8 august, judecătorul constituţional Tudorel Toader a declarat că a avut o discuţie cu preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, căruia i-a solicitat convocarea plenului.

Despre erata solicitată luni, 6 august, de către conducerea Curţii Constituţionale în sensul îndreptării deciziei publicate în Monitorul Oficial, judecătorul constituţional a spus că a aflat din presă, la fel ca şi despre sesizarea Comisiei de la Veneţia. "Am aflat ca orice cititor", a arătat judecătorul. Judecătorul Tudorel Toader a susţinut că l-a sunat pe judecătorul Ştefan Minea, care asigură permanenţa la conducerea Curţii, întrebându-l despre erată. Tudorel Toader a precizat că nu a fost "întrebat, consultat despre eroarea materială" sau despre sesizarea Comisiei de la Veneţia.

"Am convingerea că lucrurile se vor clarifica. Am avut în această seară o convorbire cu domnul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, căruia i-am solicitat convocarea Plenului Curţii, pentru lămurirea situaţiilor, fiind mai mulţi judecători care susţin acest demers", a afirmat Tudorel Toader.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a fost sesizat cu privire la falsificarea unor înscrisuri oficiale transmise de Curtea Constituţională către Guvern. O persoană fizică a înaintat PICCJ o plângere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, ca urmare a transmiterii de adrese contradictorii de Curtea Constituţională către Guvern, au precizat sursele citate.

"Urmare a solicitărilor formulate de către reprezentanţii mass-media referitoare la sesizarea transmisă Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind adresele contradictorii transmise de către Curtea Constituţională, precizăm: Pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a înregistrat sesizarea , vizând săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, în raport cu adresa transmisă de către Curtea Constituţională la data de 2 august 2012 Guvernului României, despre care s-a arătat că este contradictorie în raport cu cea anterioară. Sesizarea menţionată a fost formulată de către o persoană fizică şi a fost înregistrată pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind în faza actelor premergătoare", precizează într-un comunicat de presă Ministerul Public.

Sursa citată arată că cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor şi stabilirea răspunderii judiciare.

În 2 august, Curtea Constituţională (CC) a decis să solicite relaţii de la Guvern pentru lămurirea numărului de alegători în baza căruia s-a organizat referendumul.

În comunicarea către mass-media şi în minuta Curţii s-au consemnat cele anunţate public, în timp ce Guvernului s-a transmis un alt mesaj.

Astfel, Curtea Constituţională a revenit, luni, 6 august, cu o adresă către Guvern în care precizează că a solicitat listele electorale permanente, actualizate conform Legii 3/2000 privind desfăşurarea referendului şi listele în baza cărora s-a organizat consultarea populară din 29 iulie.

"Având în vedere interpretările diferite apărute în mass-media şi în conferinţa de presă a Guvernului României, care a avut loc în data de 3 august 2012, cu privire la datele solicitate Guvernului prin Adresa Curţii Constituţionale a României nr.5305 din 3 august 2012, Plenul Curţii Constituţionale revine cu o adresă precizatoare", se arată într-un comunicat de presă din 6 august.

În anexa ataşată comunicatului se arată că preşedintele Curţii, Augustin Zegrean, "având în vedere interpretările diferite apărute în mass-media şi în conferinţa de presă a Guvernului" din 3 august, precizează că plenul CC "a solicitat Executivului listele electorale permanente, actualizate conform dispoziţiilor articolului 17, alineatul 2, din Legea 3/2000, liste în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu".

Confuzia privind solicitarea adresată Guvernului, în urma discuţiilor Curţii Constituţionale din 2 august, s-ar fi produs din cauza unei comunicări făcută de un judecător al Curţii, care i-ar fi dictat unui magistrat asistent cererea către Executiv, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Astfel, s-ar fi cerut Guvernului "actualizarea listelor" de alegători şi "nu listele electorale permanente actualizate", precizează sursele citate.

Comunicarea inexactă a CC a generat o decizie a Guvernului de organizare a unui mini-recensământ pentru actualizarea listelor de către primării.

În urma revenirii Curţii către Guvern pentru îndreptarea erorii, Monitorul Oficial ar fi refuzat publicarea eratei.

Astfel, PDL a depus, marţi, 7 august o plângere penală împotriva secretarului general al Guvernului, Ioan Moraru, şi a directorului general al Monitorului Oficial, Adriana Costescu, acuzându-i de abuz în serviciu în formă calificată, întrucât refuză să publice o îndreptare de eroare materială strecurată în decizia Curţii Constituţionale din 2 august, care stabilea ca până la 31 august Executivul "să transmită listele electorale permanente, actualizate conform dispoziţiilor articolului 17, alineatul 2, din Legea 3/2000, liste în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu".

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că acea erată transmisă de CC către Monitorul Oficial (MO) clarifică procedura de transmitere a listelor electorale care au stat la baza organizării referendumului din 29 iulie. "Astăzi (marţi-nr.), PDL a formulat plângere penală împotriva domnului Ioan Moraru, secretar general al Guvernului şi a doamnei Adriana Costestu, directorul general al Regiei Autonome Monitorul Oficial, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Cei doi, alături de prim-ministrul Ponta, refuză să publice o erată la o decizie a Curţii Constituţionale trimisă spre publicare încă de ieri. Mă refer aici la trei rânduri din decizia Curţii privind respingerea constestaţiilor referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din 29 iulie", a precizat Barbu.

Ea a mai spus că presiunile Guvernului Ponta asupra Curţii Constituţionale continuă şi că din nou Monitorul Oficial este folosit în interesul USL.

Sulfina Barbu a arătat că Victor Ponta s-a angajat în faţa Comisiei Europene că va publica fără întârziere şi nediscrimatoriu orice document ce soseşte la Monitorul Oficial.

"Cerem Guvernului Ponta să publice deîndată această erată transmisă de Curtea Constituţională şi cerem să trimită listele electorale care au stat la baza organizării referendumului din 29 iulie către Curtea Constituţională, aşa cum a fost cerut în decizie de către Curte. Mai cerem Guvernului Ponta să nu mai folosească instituţiile statului pentru interesele proprii ale USL şi să nu mai prelungească criza politică pe care au generat-o", a adăugat Sulfina Barbu.

Pe de altă parte, Parchetul s-a sesizat cu privire la o comunicare suplimentară făcută de şeful Evidenţa Populaţiei către CC, în care spunea că nu-şi poate asuma cifra alegătorilor, după ce informase Curtea Constituţională că aceasta este de peste 18 milioane.

Săptămâna trecută, împotriva şefului Direcţiei pentru Evidenţa Persoane, chestorul Constantin Manoloiu, s-a declanşat începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu, dar şi împotriva secretarul de stat al MAI Ioan Nicolae Căbulea, fiind solicitată Camerei Deputaţilor şi ridicarea imunităţii parlamentare a fostului ministru delegat al Administraţiei, depututatul liberal Victor Paul Dobre (care a demisionat în 6 august, alături de ministrul de Interne, Ioan Rus-n.r.).

(Material de Departamentul Social, social@mediafax.ro)


=================================
UPDATE 4.
CCR: Guvernul trebuie sa trimită listele electorale până la 21 august.
Judecatorii CCR ...  vor face un cadou lui Traian Băsescu, în calitate de socru mic ??? ... 
=====================

Plenul Curții Constituționale a decis, marți, ca 21 august să fie data la care Guvernul trebuie să trimită listele referitoare la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat, Traian Băsescu.

Curtea Constituțională a decis, marți, după circa opt ore de dezbatere, decalarea luării unei decizii referitoare la referendum pentru 21 august. Anterior, CC dăduse ca termen data de 31 august pentru ca Guvernul să trimită listele electorale permanente.

Tot marţi, CC a decis că judecătorul Ştefan Minea era îndreptăţit să transmită rectificarea la Monitorul Oficial în privinţa motivării Curţii pe referendumul din 29 iulie, întrucât acesta era atât judecător raportor, cât şi judecător de serviciu, au declarat surse oficiale.

De asemenea, în şedinţa de marţi s-a discutat despre modul în care se poate decide invalidarea referendumului pentru demiterea preşedintelui, printr-un vot al majorităţii simple a plenului celor nouă judecători sau printr-un vot de două treimi. Deocamdată, nu se ştie dacă judecătorii CC au luat vreo decizie în această privinţă.

Discuții aprinse în cadrul plenului au fost pe marginea cvorumului referitor la validarea sau invalidarea referendumului. Astfel, potrivit surselor De Ce News, o parte dintre judecători au afirmat că pentru validarea referendumului este nevoie de două treimi dintre judecători, pe când, pentru invalidare ar fi nevoie despre o majoritate simplă, respectiv cu cinci voturi.

Decizia de astăzi reprezintă un al treilea termen prin care CCR a devansat luarea unei decizii referitoare la referendumul din 29 iulie. În eventualitatea unei decizii de invalidare a referendumului de săptămâna viitoare, judecătorii Curții Constituționale vor face un cadou lui Traian Băsescu, în calitate de socru mic cu ocazia nunții mezinei acestuia care se va căsători pe 1 septembrie.



 În eventualitatea unei decizii de invalidare a referendumului de săptămâna viitoare, judecătorii Curții Constituționale vor face un cadou lui Traian Băsescu, în calitate de socru mic cu ocazia nunții mezinei acestuia care se va căsători pe 1 septembrie !!!
Admin

160 de comentarii:

  1. Shit ! Pai nu erau siguri nici pentru ziua de miine.Muei,asta nu-i tara normala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stelian Dogaru, fostul director al școlii din Niculițel, unde tânărul profesor de istorie George Crin Laurențiu Antonescu și-a terminat stagiatura, face dezvăluiri în exclusivitate pentru EVZ.
    Crin Antonescu

    „Cum chiulește acum în Senat, tot așa chiulea și atunci, la școală. Nu era lună să nu-i tai ore sau chiar zile din condica de prezență!”, dezvăluie directorul Dogaru.

    Citiţi mai mult: EXCLUSIV. Crin Antonescu – chiulangiu toată viața - EVZ Special > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/EXCLUSIV-Crin-Antonescu-chiulangiu-toat-viaa-996269.html#ixzz23QTk7os9
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dogaru?
      Aha, Dogaru ...
      Cunoastem marfa!

      Ștergere
    2. Mei, io cred ca ala de vorbeste e o incrucishare intre Stelian al nostru si Dogaru. Ca incrucisharea dintre un armasar si o magaritza, sau invers, dintre un magar si-o iapa.

      Ștergere
  3. Mei, astia portocalii precum rahatul de perje nu vor muri in paturile lor. Se joaca-n curu' gol pe linga sula sculata. Se va sfirsi prost pentru ei, capete in gura, pielea-n saramura, dar din pacate ne vor trage si pe noi ca tzara dupa ei. Amintiti-va ce zicea kioru, ca "daca va pierde pe multi ii va trage dupa el"...Astia din PizDeLe sun cu adevarat fascisti! Ce exemple pot fi alde kioru, un betziv, un derbedeu, un bisnitzar, un mediocru, un analfabet si-un hot pentru romani? Ce exemplu poate fi o vitzica ca Monica cea betziva? Ce exemplu poate fi un rahat cu ochi ca Boc, sau o rapandula ca Udrea?
    Dar, uite ca acesti golani si curve sunt exemple pt. alde Tigri 2, un nebun cazut in cap pe cind se dadea jos din pat, scapat de la Balaceanca, Curdelonul cel imbalsamat in alcool, precum si pentru tataia clantanila zis si Stelian....

    RăspundețiȘtergere
  4. Toata lumea sa faca KK in WC.TUDOR!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Apoi sa stie ciumafaia asta urata ,ca dac 1milion dintre cei 7,5 milioane ies la plimbare pi sentru ..a cam belit-o ,cu toata sleahta ei !!

    RăspundețiȘtergere
  6. .....,,Dar, uite ca acesti golani si curve sunt exemple pt. alde Tigri 2, un nebun cazut in cap pe cind se dadea jos din pat, scapat de la Balaceanca, Curdelonul cel imbalsamat in alcool, precum si pentru tataia clantanila zis si Stelian....BINE PUNCTAT ..BINE ZIS!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Toata lumea sa faca KK in WC.TUDOR!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Amintiti-va cit de tare o sustinea pe limbista un anume Franco Fratini - mare comisar mare pe la ...UE . Se pare ca gagica era buna-buna la asternutul UE ...
    Cind , gagiul , a trebuit sa se uşcheasca de la ...UE , a pasat-o pe matracuca in patul (adica_ca_consiliera) presedintelui Macedoniei ...
    Dar si acela s-a dezmultumit repede de serviciile prestate de muista si i-a facut bagajele , trimitind-o sa lucreze pe (sau ... la) la centura lui basinescu ; dar aici asternutul era ocupat . Ocupat de profesioniste , care nu si-au cedat locul (obtinut cu multa sudoare) , pentru o sperietoare de ciori ...
    Acum este faza de lupta care - pe - care ... toate lizdele din jurul tropoceniului trebuie sa se arate cit mai utile si mai utilizabile ... Individa despre care-i vorba presteaza tot la ...UE ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bey, da bini le mai zici!
    Cam ase le stiu si eu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Presedintele Camerei Deputatilor i-a acuzat pe presedintele suspendat Traian Basescu, fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, si pe europarlamentarii Cristian Preda si Monica Macovei de faptul ca au stricat imaginea Romaniei in exterior.

    El considera ca declaratiile "iresponsabile" ale acestora au dus la reactia institutiilor europene si la vizita in Romania a adjunctului Secretarului de Stat al SUA, Philip Gordon, dar ca autoritatile romane le-au clarificat acestora lucrurile.

    "Am auzit-o pe doamna Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, cum vorbea despre 'razboi civil', dupa ce la inceput vorbea despre 'lovitura
    de stat', de parca cineva a venit sa-l dea jos pe Bashar si acum Bashar se
    lupta cu fortele. Acele declaratii le pot include in registrul declaratiilor 'iresponsabile' ale unui ales roman", a mai spus Zgonea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Valeriu Zgonea, Presedintele Camerei Deputatilor, a ridicat indoieli in legatura cu "erata" trimisa de Curtea Constitutionala, prin care se cereau listele actualizate folosite la referendumul pentru demiterea lui Basescu, nu actualizarea listelor, cum se trimisese initial.

    "Si eu am exprimat serioase indoieli in legatura cu aceasta, e prima data cand apare o erata. Curtea s-a autosesizat asupra acestui aspect, se va reuni maine (marti-n.red) de la ora 10.

    Am sesizat si la momentul respectiv, Curtea ia decizii doar prin cvorum, iar cvorumul Plenului Curtii este de 2/3plus unu , adica 7! Cine se face ca nu intelege sa nu mai dea interviuri in spatiul public. Cvorumul inseamna jumatate sau doua treimi plus unu, nu minus unu!", a transmis presedintele Camerei Deputatilor.

    "Asteptam decizia CCR, iar declaratiile "din garaj" forteaza o decizie. Trebuie sa avem rabdare (...) Guvernul va respecta decizia CCR", a adaugat Zgonea.

    RăspundețiȘtergere
  12. E-adevarat c-atunci cind fusei mic cazui in cap si de la Balaceanca reusii sa scap, dar io nu sunt un animal periculos - e-adevarat c-atunci cind ma maninca-n dos, m-asez pe jos si limbi in cur imi trag in kurul cel flocos, pe-alocuri de jigodiile de molii ros. Pu mine deci va rog sa ma iertati si-n continuare, aici la ZOO sa raminem frati.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mars jigodie la ...Orban in cusca!!o

    RăspundețiȘtergere
  14. "In aceasta seara, veti putea urmari in direct la postul de televiziune RTV, pe dl. Mircea Dogaru si pe d-na Monica Macovei, incepand cu orele 20.00"

    Hi, hi,hi sa vedem lupta intre "2 titani"!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai javra de anonim ti-a mai dat ma-ta pizdoi?Sau acuma se fute cu boul de fii-tu iar tu i-o tragi fii-ti.O familie de tampiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa nu te kisshha impotriva vintului ca te stropesti! Baa nu esti cumva kakarezul negru, ala zabalos din Hurziceni? Baa dar spune drept pune-ti-as coaiele pe piept, cind ai fost mic, tu in nuca ai cazut un pic? Lasa nu te rusina si ia mai du-te in maciuca mea,

      Ștergere
  16. Iar ploua la uRzicesti. Anvelopa,s-o...decalotezi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, am gresit fata de Czar maimutzoiul si v-o jur ca drept pedeapsa pe toti de-aici din Zoo si din 9 sa va tzuc in koor, iar de o alta pedeapsa voi ii vedeti rostul, ma angajez sa stau si sa astept pe margine ca Popa Prostu!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mars jigodie la ...Orban in cusca!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mei unde disparurati? Ori il urmariti pe Canlacheu?

    RăspundețiȘtergere
  20. Crin Antonescu a criticat atitudinea din ultimele săptămâni a ambasadorului Statelor Unite în România, spunând, luni seara, la Antena 3, despre Mark Gitenstein că este "părtinitor" pentru că l-ar susţine pe Traian Băsescu, dar că "aceasta este lupta" pe care el, Crin Antonescu, o va duce la bun sfârşit. "Ambasadorul SUA este evident părtinitor... Cu asta ne luptăm, dar ne luptăm", a declarat Antonescu.

    "Aceeaşi oameni încearcă să folosească toate pârghiile de influenţă în cercuri politice externe, începând, din păcate, spun sincer şi cu mare regret, începând cu ambasada SUA la Bucureşti, cu ambasadorul, în speţă, care este evident părtinitor în această chestiune - o spun fără ezitare şi i-am spus-o şi domniei sale. (Aceeaşi oameni, n.r.) încearcă să genereze un asediu asupra cui decide, asupra instituţiilor statului de drept. Cu asta ne luptăm, dar ne luptăm. Fără niciun fel de diplomaţie şi ipocrizie, sentimentul meu este următorul. Sigur că în spatele meu, în sprijinul poziţiei mele, sunt aceşti 7,5 milioane de oameni care au votat. În spatele lui Traian Băsescu sunt 900.000 de mii de oameni şi probabil ambasadorul SUA în România. Sincer, nu ştiu cine e mai puternic. Dar ştiu cu siguranţă că eu fac un lucru corect, care trebuie făcut, luptându-mă pentru aceşti oameni, pentru legile din România, pentru instituţiile şi statul de drept din România", a spus Antonescu la Antena 3.
    ==============================
    Crin Antonescu trebuie sustinut!
    Basescu face o imensa si impardonabila greseala, sa lupte impotriva VOINTEI poporului roman, indiferent de MOTIVELE CARE L-AR MANA IN LUPTA! Strainii care il ajuta stiu ca si ei fac o MARE greseala, dar nu-i intereseaza! In joc este poporul roman, interesele acestuia, versus Basescu&Gasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, la Antena 3, că reprezentantul Departamentului de Stat al SUA avea informaţii incorecte, el punctând faptul că prima întrevedere a lui Philip Gordon în România a fost cu Traian Băsescu.

      Antonescu a declarat că discuţiile cu subsecretarul de stat al SUA nu au fost deloc formale, ci aplicate, pe conţinut şi pe situaţia politică şi juridică din România.

      Preşedintele interimar a ţinut să puncteze faptul că discuţia sa cu Philip Gordon a avut loc după dialogul oficialului american cu preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

      "Anumite informaţii erau, foarte clar, departe de realitatea politică din România", a afirmat Antonescu despre acest aspect.

      Ștergere
  21. Cristian Preda, PDL,
    ==============
    se foloseste din greu de idioteniile marca Dogaru-SCMD,
    pentru a invenina si mai tare atmosfera acestor zile:
    =======================
    Potrivit protocolului pe care USL l-a perfectat cu asociația colonelului Dogaru, noua putere lua în calcul desființarea CCR, ANI, DNA dar și a ONG-ului GDS, afirmă europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
    ”Atunci cand protocolul dintre USL si asociatia condusa de colonelul Dogaru a iesit la iveala, premierul s-a grabit sa spuna ca nu avea habar ce obiective si-a propus grupul militarilor in rezerva si disponibilizati.
    Sa presupunem – macar pentru o clipa – ca asa stateau lucrurile.
    Dar dupa ce Victor Ponta si amicii sai politici au aflat ce hram poarta dl. Dogaru, oare de ce nu au denuntat protocolul care prevedea desfiintarea CCR, a ANI, a DNA, dar si a unor fundatii sau ONG-uri precum GDS? (...) Nu pot incheia fara a remarca tacerea sustinatorilor USL din mediul intelectual in aceasta chestiune, Oare doamnei Zoe Petre sau domnului Daniel Barbu – ca sa iau doar doua exemple de ferventi sustinatori ai USL – nu li se pare nimic problematic in asocierea aliantei pe care o apara cu obiective precum cele ale colonelului in rezerva Dogaru?”, întreabă Cristian Preda, pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  22. BOMBA: Augustin Zegrean a respectat decizia Curţii Constituţionale.
    ERATA a fost emisă PESTE CAPUL SĂU.(????!!!)
    =========================

    O descoperire recentă făcută de Lumea Justiţiei arată că celebra erată a Curţii Constituţionale pare să fi fost emisă chiar şi peste capul preşedintelui Curţii, Augustin Zegrean.

    Două documente puse faţă în faţă probează faptul că preşedintele CC, Augustin Zegrean, se afla la Curte în ziua în care un judecător de serviciu trimitea în numele său documenul care întorce la 180 de grade decizia plenului Curţii Constiuţionale din 2 august.

    Astfel, pe 6 august, preşedintele Augustin Zegrean a trimis premierului un document în care explică faptul că "prin Adresa nr. 5305 din 3 august 2012, Plenul Curtii Consitutionale a solicitat Guvernului listele electorale permanente, actualizate conform art.17 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, liste in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu".

    Listele permanente la care se face referire în adresa lui Augustin Zegrean cuprind numai românii cu domiciliul în ţară, deci preşedintele CC nu a încălcat cu nimic decizia Curţii. Documentul semnat de Zegreanare numărul de înredistrare 5306/ 06.08.2012.

    Imediat după ce preşedintele Curţii Constituţionale semnează acest document, în numele său este emisă o erată care dă totul peste cap. Cu numarul imediat următor, 5307/06.08/2012, ora 9 şi 19 minute, judecătorul de serviciu Ştefan Minea semnează în locul preşedintelui CC şi trimite secretarului general al Guvernului erata în care decizia plenului Curţii Constituţionale din 2 august este total schimbată, adăugând la cvorumul cerut la referendum şi românii din străinătate.

    Curtea Constituţională se va reuni marţi într-o şedinţă extraordinară, la solicitarea judecătorilor Ion Predescu şi Tudorel Toader, pentru a clarifica situaţia creată de emiterea aşa-zisei erate din 6 august a.c.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedem azi ce-o mai fi si cu CCR-ul asta...De ceilalti strainii, romanii trebuie sa-si readuca aminte de vorba batrinesca ca "mai aproape ti-e camsa decit haina".
      ------------------------
      Hai NB la Zoo + 9! Cezare, baaaa nu uita de oua, dar sa fie amindoua!

      Ștergere
  23. Bey, astia e nebuni!
    Ia ceteste aicea, neamule:
    =========================
    Conflictul politic actual aduce în prim-plan declaraţii şocante şi spectaculoase care au ca efect accentuarea crizei. De la previziuni privind tulburări de stradă până la ameninţarea războiului civil, astfel de declaraţii nu fac altceva decât să creeze o prăpastie în societate. În acelaşi timp, sociologii constată apariţia unei falii din ce în ce mai adânci între români, iar nici un politician nu face nimic pentru astuparea acesteia. De la teza loviturii de stat s-a ajuns în prezent ca Monica Macovei să vorbească de război civil, Crin Antonescu să prevadă violenţe de stradă în toamnă sau colonelul Mircea Dogaru să ameninţe direct cu declanşarea haosului. Declaraţiile belicoase şi cele alarmante nu fac decât să mărească pericolul reprezentat de prăpastia care a început să se formeze în interiorul societăţii româneşti.

    Macovei: Mă aştept la război civil
    =================================
    Cea mai şocantă declaraţie i-a aparţinut eurodeputatei Monica Macovei care a declarat că se aşteaptă la izbucnirea unui război civil în România. La postul Realitatea TV, Monica Macovei a afirmat: „După cum am văzut în stenograme, ei se definesc ca grup infracţional organizat. Un grup infracţional organizat conduce România. Ei au provocat situaţia în care ne aflăm şi vedem că nu se lasă. Mă aştept la un război civil“. Monica Macovei a mai spus că România este în acest moment singura ţară care ridică probleme politice în Uniunea Europeană, în timp ce restul ţărilor din comunitate se confruntă cu probleme economice.

    Declaraţia Monicăi Macovei a fost preluată de publicaţia online Euractiv, versiunea în limba engleză sub titlul „Eurodeputata din Opoziţie se teme de un război civil în România”. Articolul Euractiv redă evenimentele din România şi se întreabă dacă nu cumva este vorba de o dimensiune geopolitică a conflictului politic de la Bucureşti, având în vedere faptul că Washingtonul a trimis un emisar special şi că ţara noastră găzduieşte elemente ale scutului antirachetă şi baze militare americane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dogaru: Declanşăm haosul!
      =======================
      Colonelul în rezervă Mircea Dogaru a recurs în repetate rânduri la declaraţii ameninţătoare. Printre obiectivele liderului Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate se numără desfiinţarea Curţii Constituţionale, a Agenţiei Naţionale pentru Integritate, DNA, CNSAS. Cea mai recentă ameninţare a lui Mircea Dogaru sună astfel: „În cazul în care Curtea Constituţională va decide să invalideze referendumul, noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă, neplata impozitelor, nesupunerea la citaţii, tot ce este nevoie. Din moment ce instituţiile statului nu mai funcţionează, înseamnă că trebuie făcut ceva. Vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul. Şi aşa ţara este cuprinsă de haos“. Liderul pensionarilor militari afirmă că mişcările de stradă nu pot agrava situaţia politică din România: „Cine ne acuză că vrem să destabilizăm, înseamnă că e cretin şi nu are creier. Ei sunt instrumente ale dictaturii, pe când noi apărăm democraţia. Dacă se ajunge la invalidare, vom cere Parlamentului să desfiinţeze Curtea Constituţională, pentru că nimeni nu are voie să fie mai presus de Parlament. Mai presus de Parlament este numai Dumnezeu“.
      Sursa: Ziarul Puterea

      Ștergere
  24. Antonescu îi decorează pe medaliaţii la Jocurile Olimpice.
    Cel mai probabil, cu medalii interimare.
    Luni, 13 August 2012 19:30

    Realitatea.net: Ce mesaj i-a transmis trimisul lui Hillary Clinton lui Crin Antonescu.
    Probabil l-a rugat să nu comunice cu el în engleză.
    Luni, 13 August 2012 16:2

    RăspundețiȘtergere
  25. Ponta primeste picioare in fund:
    HOTNEWS:

    Philip Gordon:” Ingrijorarile Departamentului de Stat sunt legate de suspiciunea ca la referendum au avut loc fraude de amploare, de procesul de reactualizare a listelor si de presiunile asupra CCR.
    Gordon a insistat, dupa ce s-a intalnit cu principalii actori politici din Romania, asupra procesului de reactualizare a listelor cu precizarea ca nu este firesc intr-o democratie ca rezultatul votului sa fie schimbat prin renumararea alegatorilor dupa ce referendumul s-a incheiat.”

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna dimineata ,stimati pacienti si dragi...animale!

    Ce cosmar o fi avut CURteanul spre dimineata?

    RăspundețiȘtergere
  27. Ca o fi primit Ponta picioare-n fund ... mai ramine de vazut .
    Sigur este ca basinescu a primit o muie de mai mare dragul ...

    Il rugase el pe licuriciul cel mare sa-i permita sa-i faca o lucrare , dar licuriciul cel mare a delegat-o , pentru operatiune , pe o licurica .
    Licurica , avind , probabil , scurgere la ungere , a trimis (la intilnirea de prestare a asigurarilor de mare supusenie) un amarit de ţînţăraş ...

    Sa-ti pregatesti gura pentru licuriciul cel mare ... si sa prestezi la un amarit de ţînţăraş ... care nici nu va transmite destinatarului exact (in natura) ce si cum i-ai facut tu ...
    Jale mare ! ...

    RăspundețiȘtergere
  28. Se facea ca la recesamint au iesit mult,mult mai putini ,,rumani,, decit ar vrea cheliosul suspendat.Si se mai facea ca CCR nu recunoaste ca ar fi emis rectificarea publicata in MO.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ponta primeste picioare in fund:
    HOTNEWS:

    „Philip Gordon: ambasadorul Mark Gitenstein n-a vorbit de capul lui
    “Ambasadorul Gitenstein a exprimat aceste pozitii atat public cat si privat, iar eu am venit sa intaresc faptul ca el vorbeste in numele Washingtonului, in numele administratiei Obama, cand face aceste comentarii publice si private”, a spus Philip Gordon, referindu-se la faptul ca reprezentantul diplomatic al SUA a facut in ultima vreme un adevarat tur de forta… vocal, iar unii analisti politici au socotit declaratiile sale, in care spunea Presedintiei, Parlamentului, Guvernului ce sa faca, un amestec in treburile interne ale Romaniei.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS, ALUPIGUS, ALUPIGUS LA BALENA SI LA URS!!!

      Ștergere
  30. Mey, ati auzit ca CCR-ul DECIDE AZI soarta referendumului si nu pe 31? Sa ma kk si-n curtea asta si-n curtea si garajul kiorului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit si eu ca asa ar fi zis careva dintre ei!
      Bey, NU m-ar mira, caci chiorpecul a spus ca vre sa scurteze si acest nou termen, de pana la 31 avgust! Deh! Se grabeste omu! Este greu fara palate, piscine, privilegii de privilegii!!!! Bey, dar ce s-o face peste 2(doi) ani???? Se va da dus??? Asta este in stare sa vrea sa ramana .... pe viata! Om trai si om mai vorbi!

      Ștergere
  31. Si daca numai 5% este adevarat este prea mult.

    http://www.dcnews.ro/2012/08/care-este-arma-secreta-a-puterii-lui-traian-basescu/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau ca la 1907 să le trag cu hahăul la buci oranjaţilor! Băăăă, bătuţi la kur de să nu poată sta pe scaun o săptămînă. Trăgătorile lui Antonescu!!!

      Ștergere
  32. Bine , bai pulica ...
    Ghiţănştain nu se amesteca in treburile interne ale Romaniei in nume propriu (si ... privat , de privata) ; el se amesteca in treburile Romaniei "in numele Washingtonului, in numele administratiei Obama" ... De cind asa ceva este admisibil intr-o o lume democratista ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai pulica,
      Nu se amesteca, doar vorbeste. La USL vorbitul e interzis ?

      Ștergere
    2. Cind repetentul il critica pe Barroso se amesteca in treburile lui ?

      Ștergere
  33. TOATA LUMEA SA FACA KK IN WC.TUDOR!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Lista agenţilor de influenţă care denigrează România creşte zilnic:
    Keno Verseck, de la "Der Spiegel", a "moderat" banii ICR.
    ================================
    În ultimele două săptămâni am demascat o serie de agenţi de influenţă plătiţi din bugetul ţării, care denigrează constant România în presa străină. În mod inexplicabil, din partea Guvernului României lipseşte o reacţie pe măsură, care să explice ziarelor respective cine sunt aceşti colaboratori şi ce interese apără ei! Azi este rândul lui Keno Verseck, de la celebra publicaţie „Der Spiegel”, care nu e altceva decât un freelancer pus pe căpătuială.

    Chiar oricine poate să înjure nestingherit ţara asta?
    Zilele acestea am citit în presa românească mai multe trimiteri la articolele critice despre România, găzduite de publicaţia germană „Der Spiegel”. Aproape toată lumea foloseşte clişee deja vetuste, de genul: „Der Spiegel zice că...”, astfel încât opinia publică înţelege că am fi în faţa unei analize profesioniste, făcută de analişti politici cu experienţă, ce ar fi deasupra oricăror interese de partid sau de grup.

    Ei, bine, în cazul articolelor din „Der Spiegel” nu este nici pe departe vorba de aşa ceva! Toate articolele apărute în aceste zile, de când se vorbeşte despre „lovitura de stat” din România, sunt scrise de un oarecare Keno Verseck, care este colaborator extern al revistei germane, plătit ca freelancer, şi care, de regulă, scrie mici reportaje din locurile pe unde un redactor al publicaţiei ajunge extrem de rar!
    În aceste zile, lui Keno Verseck i-a bătut norocul la uşă, căci a împuşcat doi iepuri deodată: în primul rând, s-a văzut publicat în fiecare număr, iar în al doilea, a avut ocazia să arate stăpânilor de la Bucureşti că a meritat „atenţiile” cu care a fost răsplătit ani de zile!
    Keno Verseck era client ICR încă din 2007!

    Pentru curioşi, iată cum se prezintă Keno Verseck: „Jurnalist german, născut în 1967 la Rostock, specializat în domeniul ştiinţelor şi ţărilor est-europene, în special România şi Ungaria. Lucrează pentru radioul şi televiziunea germană şi pentru diferite ziare de limbă română şi germană printre care şi Die Tageszeitung, Der Standard şi Berliner Zeitung”. Rămâne un mister cum poate fi cineva „specializat în domeniul ştiinţelor şi ţărilor est-europene”, însă este interesant că despre amicul nostru german s-a spus acum câţiva ani că este „fostul corespondent de presă germană la Bucureşti” (Hans-Georg Thönges, în „Observatorul cultural”, nr. 120 din iunie 2002).

    Ne întrebăm, în mod firesc, pe ce bani a stat în România, din moment ce nici azi nu este redactor la vreo publicaţie, ci doar un colaborator în regim freelancer la diverse reviste? De pe site-ul Institutului Cultural Român aflăm că Keno Verseck a avut statutul de corespondent în România al ziarului „Tagesallgemeine Zeitung” între anii 1991 şi 1999! Adică a venit aici când avea 24 de ani şi a stat până la vârsta de 32 de ani, rămânând doar un banal corespondent?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar, dacă în Germania n-a reuşit să impresioneze cu talentul său, Keno Verseck a rămas în amintirea celor de la ICR. Astfel, între acţiunile organizate de ICR, întâlnim şi conferinţa „Religie şi societate în România”, organizată între 1 noiembrie şi 5 decembrie 2007, în cadrul „Zilelor româneşti la Berlin” (sic!), în colaborare cu Europäische Akademie Berlin. Şi acum ţineţi-vă bine! Moderatorul acestei conferinţe a fost chiar... Keno Verseck, anunţat de ICR că era şi atunci „jurnalist independent”!

      La o asemenea manifestare despre România, organizată de ICR, care nu este un ONG oarecare, ci instituţie aflată sub patronajul Preşedinţiei ţării, cu un buget de 15 milioane de euro anual, chiar nu a putut fi invitat măcar un redactor, dacă nu un redactor şef, de la unul din marile cotidiene germane, ci un pârlit de colaborator ocazional?

      Din programul anunţat de ICR, aflăm că această manifestare ce ar fi trebuit să reprezinte România a cuprins: „conferinţe, mese rotunde, recitaluri şi concerte, o amplă expoziţie de fotografie, un festival de film etnografic şi tradiţionalul «Târg al continentelor»”. Pentru toate acestea au fost aduse din ţară sute de persoane, pentru care s-au cheltuit de la buget mulţi bani. Nu s-au mai găsit nişte crăiţari pentru un moderator mai de Doamne-ajută decât acest Keno Verseck, care, iată, se dovedeşte nu doar nerecunoscător faţă de noi, ci chiar ostil României, din moment ce minte cu neruşinare despre „lovitura de stat” din ţara noastră?

      Keno Verseck şi Laura Ştefan, consiliera Monicăi Macovei
      Toate aceste semne de întrebare îşi află răspunsul la simpla citire a unuia dintre articolele lui Keno Verseck, în care-şi trădează interesele şi finanţatorii.

      Ștergere
    2. Laura Ştefan împreună cu şeful său de la SAR
      În ziua de 17 iulie 2012, Keno Verseck publică în „Der Spiegel” articolul „Machtkampf korrupter Cliquen” (Lupta pentru putere între două clici), pe care îl rezumă amplu ziarul „Gândul”, fără a-l nominaliza pe autor, lăsând să se înţeleagă că aceasta este poziţia editorială a celebrei reviste germane.

      Articolul lui Keno Verseck pare rupt din „Evenimentul zilei” căci Victor Ponta este prezentat ca un om rău care se luptă mişeleşte cu blândul şi neprihănitul Traian Băsescu! Premierul României este „oficialul care clipseşte des şi zâmbeşte larg”, şi care „în ultimele săptămâni a folosit epitete dure pentru a-l caracteriza pe Băsescu: scorpion care vrea să ucidă tot ce-i stă în cale, cel mai mare mincinos din istorie etc.”. Nimic despre „paiaţa Crin Antonescu” sau celelalte vorbe grele rostite de Băsescu la adresa adversarilor săi politici!

      Când deschide vorba despre „lovitura de stat” din România, Keno Verseck citează o singură opinie: a Laurei Ştefan, căreia îi spune „expert anticorupţie”, pe care o vedem deseori la B1 TV, fiind nimeni alta decât fosta consilieră a Monicăi Macovei şi veche militantă a SAR. Ea a participat şi la întocmirea de către Freedom House a unui audit la Ministerul de Justiţie, pe care specialiştii l-au acuzat de „partizanat politic” şi de neprofesionalism pentru că „analiza dosare aflate pe rolul instanţelor, lucru interzis de lege, şi a folosit în analiză rapoarte SAR sau articole din presă”! Cu toate acestea, prin intermediul Monicăi Macovei, Laura Ştefan a fost numită în decembrie 2011 expert european „pentru a evalua periodic politicile şi progresul luptei anti-corupţie în statele membre”, după cum ne informează Vox Publica.

      Această Laura Ştefan este citată masiv în articolul din „Der Spiegel” de către Keno Verseck nu numai atunci când bate câmpii cu „lovitura de stat”, ci şi când, după tema dată de însuşi Traian Băsescu, identifică motivaţia suspendaării preşedintelui în arestarea lui Adrian Năstase: „Condamnarea sa a fost însă un semnal clar: dacă cineva de nivelul său poate fi aruncat în închisoare, atunci i se poate întampla oricui”, citează Verseck din Laura Ştefan!

      În tot articolul lui Keno Verseck mai este citat doar Ovidiu Pecican, prezentat ca analist politic, deşi profesorul de la Cluj, după ce a scris un manual de liceu care a fost rapid interzis în învăţământ, acum realizează, la o televiziune locală, emisiunea „Sarea-n bucate”! El declară pentru Keno că situaţia politică de la noi este „o luptă pentru putere între două clici”. Bravo, Pecicane, tată! Ca şi cum nu aşa este în toată lumea.

      Şi cu acest caz, al jurnalistului independent Keno Verseck, colaborator al revistei „Der Spiegel”, atragem atenţia Guvernului român, în special Ministerului de Externe, că omul a fost „agăţat” cu mulţi ani în urmă pentru a acţiona la momentul potrivit după ordine care, deseori, sunt împotriva României. Orice întârziere în schimbarea conducerii ICR duce la perpetuarea unei astfel de agenturi ce cuprinde zeci sau sute de persoane ce sunt dispuse să denigreze România în avantajul unor interese de partid. De asemenea, este de neînţeles lipsa unor comunicate către instituţiile de presă unde aceşti agenţi de influenţă dau cu sapa, pentru a prezenta situaţia reală din România şi natura reală a acestor dezinformări strecurate în paginile publicaţiilor lor.
      http://www.cotidianul.ro/keno-verseck-de-la-der-spiegel-a-moderat-banii-icr-189405/

      Ștergere
  35. Plenul Curţii Constituţionale a României s-a întrunit
    Augustin Zegrean, despre erata trimisă către Monitor
    =============================
    Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), Augustin Zegrean, a declarat marţi dimineaţă că adresa Curţii trimise la Monitorul Oficial a fost făcută în condiţii legale şi că nu a semnat-o deoarece era în concediu.
    'A fost trimisă în condiţii strict legale. Eram în concediu. Judecătorul de serviciu este cel care semnează în locul preşedintelui', a afirmat Zegrean.
    Întrebat în legătură cu adresa din 6 august, preşedintele a subliniat că aceea îi aparţine.

    Plenul Curţii Constituţionale a României s-a întrunit judecătorii să discute aspectele apărute în ultima perioadă, ulterior deciziei de amânare a confirmării rezultatelor referendumului naţional din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

    Update: Potrivit unor surse citate de România TV, judecătorii Curţii Constituţionale ar putea să se pronunţe astăzi asupra validării referendumului. Potrivit unor informații apărute pe surse, la CCR ar fi ajuns documente de la Parchetul General. Parchetul neagă însă informația.
    Update: Documentele primite din partea Parchetului se referă la fraudele comise la rederendum. Surse spun că CCR nu a cerut aceste documente, însă Parchetul le-a trimis din proprie iniţiativă.
    Update: Procurorul General neagă că ar fi trimis vreun document spre Curtea Constituţională, judecătorii Curţii spun că au primit acte de la această instituţie.

    http://www.cotidianul.ro/augustin-zegrean-despre-erata-trimisa-catre-monitor-191320/

    RăspundețiȘtergere
  36. Postul de radio german "Deutsche Welle" comentează, în pagina de limbă engleză a site-ului său, că "guvernul premierului Victor Ponta încearcă de mai multe săptămâni să îl demită pe preşedintele suspendat Traian Băsescu, încălcând legi şi decizii ale Curții Constituționale".

    Citiţi mai mult: Deutsche Welle: România a luat-o razna. Guvernul Ponta plănuia falsificarea listelor electorale la scară largă - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Deutsche-Welle-Romnia-a-luat-o-razna-Guvernul-Ponta-plnuia-falsificarea-listelor-elect-996374.html#ixzz23Vg27VD8
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propaganda basista, antiromaneasca, pe bani publici!
      Iar idioti ca tine o plimba de colo-colo!
      Boule, vorba lui tactu Basescu!

      Ștergere
    2. Baaa, ala nu-i postul, ci-i PROSTUL "Deutsche Welle"!!!

      Ștergere
  37. Breaking News: „Articolul 7” demontează manipulările şi falsurile.
    Lovitură năucitoare pentru Băsescu, Zegrean şi propaganda portocalie.
    =================================
    Judecătorii CCR care au trimis „erata” la Monitorul Oficial sunt în „aer”; Acuzaţia de fals este dovedibilă; Traian Băsescu s-a umplut de penibil şi ridicol; Procurorii lui Kovesi sunt forţaţi să facă paşi înapo; scorul Boc – Băsescu este acum, 2-0.

    O informaţie care dărâmă toate construcţiile taberei Băsescu
    Luni noaptea, la Antena3, ministrul Dan Şova a scos un as din mânecă al USL. El a prezentat articolul din Legea alegerilor prezidenţiale care reglementează regimul listelor electorale permanente. Se ştie, Traian Băsescu, de 8 zile, face apel ca în calcularea cvorumului de participare la referendumul din 29 iulie, să se utilizeze regimul listelor electorale din legea alegerilor prezidenţiale. Motivul, unul simplu: Băsescu susţine că la alegerile prezidenţiale, diaspora este trecută pe listele electorale permanente. Numai că regimul listelor electorale permanente din legea alegerilor prezidenţiale este chiar mult mai clar decât cel din legea alegerilor parlamentare la care face trimitere legea referendumului. (Repetăm, legea referendumului spune că cvorumul de participare este dat de prezenţa la urne a 50% + 1 dintre alegătorii de pe listele electorale permanente)

    Iată ce spune legea alegerilor prezidenţiale la SECŢIUNEA 1: Listele electorale permanente şi tabelele electorale
    Art. 7
    (1)Listele electorale permanente se întocmesc pe comune, oraşe şi municipii, după caz, şi cuprind toţi alegătorii care domiciliază în comuna, oraşul sau municipiul pentru care ele au fost întocmite.
    (2)Listele electorale permanente se întocmesc la comune pe sate şi, după caz, străzi, iar la oraşe, municipii şi subdiviziuni administrativ-teritoriale ale municipiilor pe străzi şi, după caz, blocuri.
    Iată ce spune şi legea alegerilor parlamentare, cea de la care legea referendumului „preia” regimul listelor epectorale permanente: (1)Listele electorale permanente pentru subdiviziunile administrativ-teritoriale de pe teritoriul naţional se întocmesc de către primarul comunei, oraşului sau municipiului ori al sectorului municipiului Bucureşti, după caz, pe baza datelor şi informaţiilor cuprinse în Registrul electoral şi comunicate primarului de către biroul teritorial al Autorităţii Electorale Permanente care funcţionează la nivelul judeţului pe teritoriul căruia se află localitatea.
    (2)Listele electorale permanente se întocmesc pe localităţi şi cuprind pe toţi cetăţenii cu drept de vot care domiciliază în localitatea pentru care ele au fost întocmite.

    După cum se poate observa, atât în legea invocată de Traian Băsescu, cât şi în legea care se utilizează la referendum, prevederile legate de listele electorale permanente sunt identintice. În ambele legi, diaspora nu intră pe listele electorale permanente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Efectele „apariţiei” art.7 şi a încă unui articol.
      =========================
      „Erata” CCR este neaplicabilă, autorii au comis un fals la comandă.
      Duminică 5 august, în jurul orelor 18.30, de la sediul său de campanie, preşedintele suspendat, Traian Băsescu declară (a se citi dă următorul ordin): „Nimeni, însă, nu vrea să citească chiar legea pentru alegerea preşedintelui, în care este definită lista electorală permanentă pentru alegerea preşedintelui României. Această definiţie este dată la Articolul 2, Alineatul C din Legea 370 din 2004, pentru alegerea preşedintelui României. Articolul 2 Alineatul C spune aşa: listele electorale permanente pentru alegerea preşedintelui României cuprind cetăţenii români cu drept de vot care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua alegerilor, inclusiv”.

      Luni 6 august, la primele ore ale dimineţii, sub semnătura, probabil a judecătorului CCR, Ştefan Minea, se trimite la Monitorul Oficial o aşa-zisă erată la o hotărîre luată joi 2 august de plenul CCR. „Erata” sună astfel: „În speţă, însă, sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui şi ale art.17 din Legea nr.3/2000 privind referendumul”. Adică, exact ce spunea cu o seară înainte Traian Băsescu. (articolul respectiv dădea o definiţie de ordin general pentru listele electorale permanente: „listele cuprinzând cetăţenii români cu drept de vot care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua alegerilor inclusiv”).

      S-a declanşat o adevărată isterie. Tabăra pro Băsescu jubila şi susţinea că „inclusiv votanţii din diaspora” intră în calculul cvorumului. De cealaltă parte – atenţie, cu excepţia unor vârfuri din USL – ploua cu acuzaţii la adresa CCR. Scandalul se amplifică după ce trei judecători ai CCR declară că nu ştiu nimic despre „erata”, se vorbeşte deschis despre faptul că este o „adăugare” la textul hotărîrii şi se pronunţă şi cuvântul „fals”.

      Dacă despre faptul că tandemul Minea-Zegrean se ştia deja că a acţionat la comanda politică a lui Traian Băsescu, „apariţia” art.7 din aceiaşi Lege nr.370/2004 vine şi face, în primul rând neaplicabilă aşa-zisa erată. Mai mult acum acuzaţiile de fals prind şi mai mult contur, pentru că este imposibil ca un preşedinte de Curte Constituţională şi un judecător al aceleiaşi instituţii să nu cunoască Legea alegerilor prezidenţiale. Cei doi au mizat pe faptul că în vâltoarea scandalului nimeni nu va citi toată legea, sau, nu va ajunge la art.7 (cel prezentat de noi mai sus)

      Ștergere
    2. Băsescu ori a manipulat grosolan,
      ori nu cunoaşte legea = penibil.
      ==============================
      Revenim la ziua de 5 august. Din „garaj” Traian Băsescu declară în faţa camerelor de luat vederi: „ Dacă aşa se alege preşedintele, cu majoritatea celor înscrişi în listele electorale, înseamnă că aşa se şi destituie. Deci, repet: listele electorale includ listele permanente şi listele speciale. (…) Dar toată lumea încearcă să-l suspende pe preşedinte după tot soiul de liste permanente, liste speciale, liste legate de domiciliu şi aşa mai departe. (…)

      Deci, orice cetăţean cu drept de vot este în lista permanentă pentru alegerea preşedintelui României, indifererent că acesta are domiciliul la Lugano, la Tulcea, la Cogealac sau la Londra sau la Chicago sau la New York (...)

      Guvernul Tăriceanu a dispus ca, pentru alegerile legislative şi alegerile locale, să fie scoşi din listele electorale permanente cetăţenii care au domiciliul în altă ţară. Nu s-a referit, însă, şi la alegerile prezidenţiale sau la referendumul pentru destituirea preşedintelui”.

      Această declaraţie, care a inclus şi pasajul „comandat” CCR, are doar două explicaţii: fie Traian Băsescu a recurs la o manipulare de zile mari („specialitatea casei” la preşedintele suspendat), fie, nu cunoaşte legea după care a fost ales în 2009. Indiferent care variantă este cea reală, rezultatul este acelaşi: Traian Băsescu s-a umplut de penibil şi de ridicol.

      Pentru că el a susţinut zile la rând aceiaşi temă privind modul după care trebuie să fie calculat cvorumul, adică după o simplă definiţie generalistă din lege. Rămâne de văzut ce va mai spune Traian Băsescu după ce va afla că s-a „descoperit” articolul 7 din legea pe care tot o invocă, şi care, oricum, nu este legea după care se operează la un referendum.

      Ștergere
    3. Procurorii lui Kovesi sunt pusi în dificultate.
      ====================
      Procurorii au dat publicităţii (din dosarul „Referendumul”) stenograme dubioase care aveau un singur rol: să propage temele propagandei lui Traian Băsescu privind „prezenţa” pe listele electorale permanente a votanţilor din diaspora.

      O acţiune de PR sui-generis, aproape toţi cei interceptaţi (asta dacă înregistrările sunt reale) susţinând într-un fel sau altul că alegătorii din diapora trebuie luaţi în calcul la cvorumul de participare. Probabil, procurorii mizau pe faptul că prin publicarea în Monitorul Oficial al „eratei” tandemului Minea-Zegrean, se oficializa prezenţa diasporei pe listele permanente.

      Acum, articolul „7” le încurcă mult socotelile. Intenţiile de „curăţare” a listelor de votanţii diasporei uitaţi de primari pe ele, nu mai poate fi catalogată ca infracţiune (oricum nu era aşa ceva, dar şi procurorii au avut „misiunea” lor) şi trebuie să regândească totul.

      August 2012: Emil Boc – Traian Băsescu 2-0
      În toamna anului 2009, premierul de atunci, a făcut modificări semnificative în legislaţia electorală. Unele din modificările respective vizau facilitarea proiectelor prezidenţiale privind referendumurile planificate atunci. Acum, toate modificări se întorc împotriva lui Traian Băsescu.

      - prin OUG 103/2009, premierul Boc micşora pragul de participare la referendum, ducându-l de la 50%+1 din votanţii de pe listele electorale, la 50% +1 din votanţii de pe listele electorale permanente. Mai mult, tot prin respectiva ordonanţă de urgenţă, Emil Boc decidea că operaţiunile pentru organizarea şi desfăşurarea unui referendum naţional (cum este şi cel pentru demiterea preşedintelui) se fac în concordanţă cu prevederile Legii 35/2008 (legea alegerii parlamentului – lege care spunea şi cine intră pe listele electorale permanente).

      Modificările făcute atunci de Emil Boc urma să faciliteze validarea referendumurilor din 22 noiembrie 2009, privind aşa-zisa reformă a Parlamentului (în realitate o acţiune propagandistică a lui Traian Băsescu, utilizată ulterior pentru a pune presiune pe PSD şi PNL).

      - „celebrul” art.7 din Legea 340/2004 (Legea alegerilor prezidenţiale), care acum a încurcat la maxim temele de manipulare şi propagandă ale lui Traian Băsescu este tot „opera” lui Emil Boc, prin OUG 95 din 2 septembrie 2009. Se poate spune, că la nivelul lunii august 2012, ceea ce a legiferat Emil Boc prin ordonanţe de urgenţă în 2009 îi este total nefavorabil lui Traian Băsescu. Sau, în termeni fotbalistici, Boc – Băsescu: 2-0 !!.
      http://www.cotidianul.ro/lovitura-naucitoare-pentru-basescu-zegrean-si-propaganda-portocalie-191302/

      Ștergere
    4. Basecu nu stie, dar nici nu are nevoie sa stie legea El da ordin , iar CCR modifica legea cum vrea el. E simplu.

      Ștergere
  38. Scos de pe lista de concedieri ale oamenilor aduşi de Traian Băsescu la Cotroceni şi păstrat, în Administraţia Prezidenţială, consilier de stat pentru românii de pretutindeni, Eugen Tomac îl atacă dur pe preşedintele interimar Crin Antonescu. Practic, el îşi acuză actualul şef că "îi desconsideră profund pe cetăţenii români" şi-i recomandă "un stagiu politic la Tiraspol" pentru a înţelege de ce trebuie respectate regulile unui stat democratic

    RăspundețiȘtergere
  39. Procurorii DNA au descins în mai multe comune din judeţul Gorj, judeţ în care a fost ales deputat primul –ministru al României, Victor Ponta. Ancheta vizează fraude electorale în mai multe judeţe ale ţării controlate de baronii USL. Potrivit unor surse judiciare fraudele la vot au fost masive, de aproape câteva sute de mii de voturi. Metodele folosite au fost urna mobilă şi turismul electoral. Cele mai multe fraude s-au făcut în intervalul orelor 18-21

    Citiţi mai mult: Fraudă uriaşă la referendum. Procurorii DNA audiază membrii comisiilor de votare din 15 judeţe controlate de USL - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Fraud-uria-la-referendum-Procurorii-DNA-ridic-listele-electorale-din-15-judee-996406.html#ixzz23W0jjteP
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
  40. Demiterea lui Traian Băsescu ar fi întărit disfuncţiile sistemului politic românesc, nu le-ar fi slăbit, scrie fostul ambasador american la Bucureşti Michael Guest, răspunzând unui comentariu al lui Mircea Geoană, într-o scurtă scrisoare publicată de New York Times în ediţia online de marţ

    RăspundețiȘtergere
  41. Crin Antonescu beat mort, pisat pe el si descheiat la slit

    http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=61811%29

    RăspundețiȘtergere
  42. Lauru Codrutzu K.O.veshi14 august 2012 la 14:12

    In cateva ore, procurorii mei vor destructura acest blog. Atentie si pentru curdeleu, si pentru ala cu palinka, si pentru ala cu pasteaua, si pentru aia de la 9ua care ratacesc pe aici. V-o zic eo, codrutzu, sa-mi belitzi putzu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Codruţu să-mi mîngîi prepuţu!

      Ștergere
    2. PS. Tu şi aia din Parchet, să-mi beliţi pielea încet!

      Ștergere
    3. KOrect, ti-o belesc incet.
      Semneaza,
      KOdrutzu, care-i mangaie preputzu lu cezarutzu !

      Ștergere
    4. Bai, ”muei” ..PULA!
      Pai ce faci, ma alipuiesti langa un cur de leu?
      Doar atat valorez eu?
      Hai sictir, ca m-am bosumflat rau de tot.
      Ma duc la iaga mea cu stupus.
      Hai,noroc chior- sa ma pupi pe ousor.

      Ștergere
  43. LULUTA,tu te joci cu puta.

    RăspundețiȘtergere
  44. Sociologul Vasile Dâncu a scris pe blog că a încercat să-și convingă prietenii din USL că nu au șanse să-și îndeplinească visul de a scăpa de Traian Băsescu fără a respecta proceduri și instituții. "Răspunsul a fost acela că am simpatii băsiste", a scris Vasile Dâncu.

    Citiţi mai mult: Vasile Dâncu: Am încercat să-i vindec pe prietenii din USL de PSIHOVIROZA de a scăpa de Traian Băsescu - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Vasile-Dncu-996432.html#ixzz23WLfosKP
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma, daca-i din Ardeal, e din ala mai incet la minte! Hi, hi, hi!

      Ștergere
    2. @16:-7.
      Sa ne sugi ..sculele cu incetinitorul.
      Noi te-om fute ca tractorul.

      Ștergere
  45. Dincu nu-i cumva tot din haita de jigodii din Ardeal ? Nu cumva este din echipa Ghermanului care s-a sturat de Romania , si-l sustin pe cel care le-a promis ca le face republica Ardeal ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din CUR aredelenescu14 august 2012 la 16:00

      baDA, baDA, din haita aia e ! aia care a iesit la vot "O PULA", pe 29 !

      Ștergere
    2. Lasa ba, ca vine Putin si le-o trage-n cur Putin! Uitati la asta de-si zice tigri 2 cel garoi, ce "ardelean" destept e. Vad ca unii dintre ardeleni vor sa-si infiinteze o republica a lor, aia din Tiganiada lui I. Budai Deleanu si sa-l puna presedinte pe Parpanghel.

      Ștergere
    3. Da, cu capitala la BUDApeste ! Din anul de invatamant urmator, in scolile ardelenoase, lemba romaneasca va fi optionala ! La fel ca religia (romano-catolica sau greco-catolica), saritura cu prajina sau etnoBOTANICA !

      Ștergere
    4. Sa ne-o sugeti!
      Noi am stiut ca n-o sa pice chiorul vostru,ase ca nu ne-am strofocat degeaba.
      Hai, liber la tras.Pe nas.

      Ștergere
  46. PICCJ NU MAI POATE FACE PE ORBUL – Asociatia 21 Decembrie 1989 Timisoara a formulat plangere penala impotriva adreselor false de la Curtea Constitutionala, indicandu-l pe judecatorul Stefan Minea. Au depus plangeri si revolutionari de marca printre care fostul senator PD Nicolae Dide (Plangerile)

    http://www.luju.ro/

    RăspundețiȘtergere
  47. Ala din poza de mai sus, cu CCR, ultimul din dreapta de pe randul de jos, mai traieste ? Cineva mi-a zis ca e mort de mult, dar l-au impaiat astia, de la CCR, ca sa dea bine la numaratoarea voturilor ! Oricum, ala din mijloc, randul de jos, care are ochelarii ca fundurile de la sticlele de sifon de pe timpul lu' nea ceasca, nu vede nimic ! Asa ca...vai de cecereul nostru !

    RăspundețiȘtergere
  48. Vizita FMI, cele 4 teme ale Romaniei si ceea ce a ramas ne-spus dupa vizita: "Totul merge atat de bine incat e nevoie sa crestem numarul de taxe, volumul lor si sa marim unele preturi administrate"
    HOTNEWS

    RăspundețiȘtergere
  49. Radu Merica, presedintele Camerei de Comert Romano-Germane: "Consecintele crizei politice sint blocarea unor finantari si a unor tranzactii de tip fuziuni si achizitii, retragerea de capitaluri, cresterea costurilor finantarii / Momentan nu avem un leadership politic in care sa avem incredere."
    HOTNEWS

    RăspundețiȘtergere
  50. Ponta primeste picioare in fund.
    HOTNEWS:

    Erata CC este legală: Judecătorul Minea era îndreptăţit să dea erata la decizia Curţii, ca judecător de serviciu

    RăspundețiȘtergere
  51. Muei,ma ,,leshi,, cu HOTNEWS-ul?

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu gasesc Hotarirea CCR 3/2aug. Are careva freo ,,idea ?

    RăspundețiȘtergere
  53. ULTIMA ORA CCR devanseaza pentru 21 august
    termenul pentru ca Guvernul sa trimita listele electorale - surse.
    =================================
    HotNews.ro
    =============
    Sedinta de marti a Curtii Constitutionale s-a incheiat in jurul orei 17.30. Plenul CCR a decis sa devanseze pentru 21 august termenul la care Guvernul trebuie sa trimita listele electorale permanente, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

    Anterior, CCR daduse ca termen data de 31 august pentru ca Guvernul sa trimita listele electorale permanente.

    Tot marti, CCR a decis ca judecatorul Stefan Minea era indreptatit sa transmita rectificarea la Monitorul Oficial in privinta motivarii Curtii pe referendumul din 29 iulie, intrucat acesta era atat judecator raportor, cat si judecator de serviciu, au declarat surse oficiale.

    De asemenea, in sedinta de marti s-a discutat despre modul in care se poate decide invalidarea referendumului pentru demiterea presedintelui, printr-un vot al majoritatii simple a plenului celor noua judecatori sau printr-un vot de doua treimi. Deocamdata, nu se stie daca judecatorii CCR au luat vreo decizie in aceasta privinta.

    Premierul Ponta a transmis Curtii Constitutionale luni seara o scrisoare in care arata ca Guvernul a primit din partea acestei institutii doua adrese care contin solicitari diferite, explicand faptul ca listele electorale permanente nu se afla la Executiv, dar ca Guvernul va comunica in termen datele cerute.

    In 6 august, Curtea a transmis o erata, cerand Monitorului Oficial sa indrepte eroarea materiala aparuta in decizia pe care o luase in 2 august, respectiv completarea textului cu un paragraf care la redactare ar fi fost omis.

    Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a precizat ca a solicitat Executivului listele electorale permanente, conforme dispozitiilor articolului 17, alineatul 2, din Legea 3/2000, liste in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

    Concret, CCR a invocat textele legale potrivit carora listele electorale permanente cuprind cetatenii romani cu drept de vot care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv.

    Erata solicitata de conducerea CCR a generat ample discutii, inclusiv in interiorul Curtii, trei judecatori declarandu-se deranjati de faptul ca nu au fost consultati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pohta ce-a pohtit, i s-a indeplinit!
      Termenul a fost prescurtat!
      De la 31 august, a ajuns la 21 august!
      Ha, ha, ha ... fac ce vrea muschii mei!
      Intr-o tara de boi, animalul din mine, este rege!
      Ha, ha, ha, ce-mi plac glumele mele!

      Ștergere
  54. //www.avocatnet.ro/content/articles/id_29978/avocatnet.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey vasilica, putza mica!
      Zi si tu acolo 2-3 randulete ... despre ce este vorba???
      Asa de nebuni... nu merem pe net, ca ne trimiti tu
      Sunt zeci de milioane de site-uri!

      Ștergere
    2. @Anonim14 august 2012, 18.28

      Era greu sa deschizi adresa data si sa vezi ca este pentru Anonim14 august 2012, 17:58 ???

      Ștergere
    3. Bey,
      Eu nu sunt Mama Omida!
      Daca spunea-i cui te adresezi, era ff bine!
      Eu sunt grabit, ca mai toti astia de pe lumea asta!

      Ștergere
  55. CCR: Guvernul trebuie sa trimită listele electorale până la 21 august.
    ===============================
    Plenul Curții Constituționale a decis, marți, ca 21 august să fie data la care Guvernul trebuie să trimită listele referitoare la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat, Traian Băsescu.

    Curtea Constituțională a decis, marți, după circa opt ore de dezbatere, decalarea luării unei decizii referitoare la referendum pentru 21 august. Anterior, CC dăduse ca termen data de 31 august pentru ca Guvernul să trimită listele electorale permanente.

    Tot marţi, CC a decis că judecătorul Ştefan Minea era îndreptăţit să transmită rectificarea la Monitorul Oficial în privinţa motivării Curţii pe referendumul din 29 iulie, întrucât acesta era atât judecător raportor, cât şi judecător de serviciu, au declarat surse oficiale.

    De asemenea, în şedinţa de marţi s-a discutat despre modul în care se poate decide invalidarea referendumului pentru demiterea preşedintelui, printr-un vot al majorităţii simple a plenului celor nouă judecători sau printr-un vot de două treimi. Deocamdată, nu se ştie dacă judecătorii CC au luat vreo decizie în această privinţă.

    Discuții aprinse în cadrul plenului au fost pe marginea cvorumului referitor la validarea sau invalidarea referendumului. Astfel, potrivit surselor De Ce News, o parte dintre judecători au afirmat că pentru validarea referendumului este nevoie de două treimi dintre judecători, pe când, pentru invalidare ar fi nevoie despre o majoritate simplă, respectiv cu cinci voturi.

    Decizia de astăzi reprezintă un al treilea termen prin care CCR a devansat luarea unei decizii referitoare la referendumul din 29 iulie. În eventualitatea unei decizii de invalidare a referendumului de săptămâna viitoare, judecătorii Curții Constituționale vor face un cadou lui Traian Băsescu, în calitate de socru mic cu ocazia nunții mezinei acestuia care se va căsători pe 1 septembrie.
    =========================
    Ohoooo!
    De Ce News ne-a lamurit!
    Judecătorii Curții Constituționale vor face un cadou lui Traian Băsescu, în calitate de socru mic cu ocazia nunții mezinei acestuia care se va căsători pe 1 septembrie! Traiasca CCR! Traiasca Judecatorii CCR!

    RăspundețiȘtergere
  56. ,,In motivarea sesizarilor formulate, autorii acestora sustin

    , in esenta, urmatoarele:


    Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_29978/avocatnet.html#ixzz23XFIvZp2 ,,

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu vreau

    ,,in esenta,,

    ,vreau hotarirea ,sa vad (nu ma pricep,dar sunt si eu curios ,ce PL-ul meu) ce .jmecherie ar putea justifica cele doua adaugiri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste-o de la //www.avocatnet.ro/content/articles/id_29978

      Ștergere
    2. @vasilica
      Mama draga,am priceput unde sa caut.Numai ca ,,in esenta'' nu pot plasa rectificarea la pag.7,col.1,pg.5 si pag.10, bla bla bla...

      Ștergere
    3. Bey,
      M-ai inebunit!
      Vezi, aici gasesti TOATE comunicatele, pe ani!
      Citeste nana, citeste! In original!
      Faci Cick pe fiecare an, apoi mergi pe calendar!
      Faci Click pe ziua care o vrei, din luna care-ti doresti!
      =====================
      http://www.ccr.ro/default.aspx?page=press/default
      =================

      Ștergere
    4. Si ca sa nu zici ca sunt rau, iata, citesti-o aici:
      ===========================
      COMUNICAT DE PRESĂ
      ==================
      În ziua de 3 august 2012, Plenul Curţii Constituţionale s-a reunit pentru a lua în discuţie preschimbarea termenului de 12 septembrie 2012 stabilit pentru examinarea respectării procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României şi confirmarea rezultatelor acestuia.

      Tinând seama de faptul că termenul acordat Guvernului, pentru transmiterea listelor electorale permanente actualizate în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie 2012, este 31 august 2012,

      În vederea asigurării soluţionării, cu celeritate, a cauzei cu care a fost învestită Curtea Constituţională,

      În temeiul art.3, art.14 şi art.50 alin.(1) din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, precum şi al art.153 din Codul de procedură civilă,

      Plenul Curţii Constituţionale a dispus preschimbarea termenului de dezbateri acordat în cauză, de la data de 12 septembrie 2012, la data de 31 august 2012.

      Compartimentul relaţii externe, relaţii cu presa şi protocol al Curţii Constituţionale.

      Ștergere
  58. Hotararea Curtii Constitutionale a Romaniei nr. 3/2012 asupra contestatiilor referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 546, din 3 august 2012.

    Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_29978/avocatnet.html#ixzz23XHSdM7C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau aici, aceasta Hotarare nr.3 a CCR:
      =====================================
      HOTĂRÂRE nr. 3 din 2 august 2012
      asupra contestaţiilor referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu
      EMITENT: CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
      PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 546 din 3 august 2012
      ================================
      Pe rol se află examinarea contestaţiei formulate de Liga Internaţională a Românilor, cu sediul în Bucureşti, cu privire la referendumul naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu.
      Contestaţia a fost înregistrată la Curtea Constituţională cu nr. 5.221 din 31 iulie 2012 şi formează obiectul Dosarului Curţii Constituţionale nr. 1.289I/2012.
      Curtea, având în vedere că sesizările din dosarele nr. 1.291I/2012-1.294I/2012, formulate de Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal, de Preşedintele Camerei Deputaţilor şi Preşedintele interimar al Senatului, de Gheorghe Hogea şi de Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului cu sediul în Bucureşti, au ca obiect contestarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, în temeiul art. 164 din Codul de procedură civilă, coroborat cu art. 14 din Legea nr. 47/1992, dispune conexarea dosarelor nr. 1.291I/2012-1.294I/2012 la Dosarul nr. 1.289I/2012, care este primul înregistrat.
      Sesizările au fost înregistrate la Curtea Constituţională cu nr. 5.221 din 31 iulie 2012, respectiv nr. 5.250-5.253 din 1 august 2012.
      În Dosarul nr. 1.291I/2012 a fost depusă, cu nr. 5.257 din 1 august 2012, o cerere de intervenţie în interes propriu formulată de domnul Ionel Neamţu. Acesta solicită Curţii să îi considere cererea de intervenţie ca fiind făcută în interesul autorilor sesizării din Dosarul nr. 1.291I/2012 în cazul în care o cerere de intervenţie în nume propriu nu este admisibilă.
      De asemenea, în Dosarul nr. 1.292I/2012, a fost depusă, împreună cu adresa de înaintare a sesizării, o cerere prin care se solicită ca un parlamentar să susţină motivele sesizării în faţa Curţii Constituţionale la termenul fixat pentru dezbateri.
      În motivarea sesizărilor formulate, autorii acestora susţin, în esenţă, următoarele:
      ......................................
      http://www.lege-online.ro/lr-HOTARARE-3%20-2012-(140215).html

      Ștergere
  59. ,,asupra contestatiilor referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei"

    Pai pare important,ca n-or fi respins degeaba nu stiu ce chestie car va fi folosita in luarea deciziei asupra referendumului.

    La ce o fi bun art.7 ??

    RăspundețiȘtergere
  60. BIOGRAFIA NEROMANŢATĂ A LUI CRIN. Crin Antonescu şi-a falsificat trecutul de revoluţionar!

    Autor: Vlad Teodorescu

    Conform propriilor mărturisiri postate de domnul Crin Antonescu pe blog, începuturile sale revoluţionare coincid cu primele zile ale Revoluţiei din 1989. Fals! Niciunul dintre cei care au format primul Consiliu Judeţean Tulcea al Frontului Salvării Naţionale nu l-au văzut în locurile fierbinţi, în acele zile de răscruce ale istoriei. Istorie pe care domnia sa ar trebui să o predea elevilor.

    Citiţi mai mult: BIOGRAFIA NEROMANŢATĂ A LUI CRIN. Crin Antonescu şi-a falsificat trecutul de revoluţionar! - BIOGRAFIA NEROMANŢATĂ A LUI CRIN > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/BIOGRAFIA-NEROMANAT-A-LUI-CRIN-Crin-Antonescu-i-a-falsificat-trecutul-de-revoluionar-99644.html#ixzz23XIWmMnY
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
  61. Cred ca ne intilnim la canal.

    TRAIASCA DEMOCRATIA !

    RăspundețiȘtergere
  62. Priviti cui ii da onorul marina militara, aflata sub inteleapta conducere a USL:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/Marilena-Niu-regele-huilei-i-cpetenia-haiducilor-au-trecut-n-revist-garda-de-onoar-9964.html

    RăspundețiȘtergere
  63. Marilena Niţu, "regele huilei" şi căpetenia haiducilor au trecut în revistă garda de onoare a Flotei Române

    Autor: Feri Predescu

    Miron Cozma şi soţia sa Marilena, împreună cu căpetenia haiducilor Nicolae Mavrodin, care este şi vicepreşedinte al Blocului Naţional al Revoluţionarilor, venit şi el cu soţia, s-au bucurat astăzi la Constanţa de o preţuire deosebită din partea mai marilor armatei române, prezenţi la festivităţile de Ziua Marinei.

    Citiţi mai mult: Marilena Niţu, "regele huilei" şi căpetenia haiducilor au trecut în revistă garda de onoare - Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Marilena-Niu-regele-huilei-i-cpetenia-haiducilor-au-trecut-n-revist-garda-de-onoar-9964.html#ixzz23XLmTzMB
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
  64. Erata CCR :
    "In speta, insa, sunt aplicabile dispozitiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea presedintelui si ale art.17 din Legea nr.3/2000 privind referendumul”.

    L.370/2004 :
    Art.2
    (1) In sensul prezentei legi, termenii de mai jos au urmatoarele semnificatii:
    c) liste electorale permanente - listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv;


    Dar art.7 din aceasta lege spune :
    Art.7
    (1) Listele electorale permanente se intocmesc pe comune, orase si municipii, dupa caz, si cuprind toti alegatorii care domiciliaza in comuna, orasul sau municipiul pentru care ele au fost intocmite.

    RăspundețiȘtergere
  65. Ce tot o futeti cu cecere-ul asta ? Treceti la injuraturi, luati-va de beregati, sangele sa sara ! Hai, la treaba, strapezitilor ! Palincarosul, sniper one.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai suge-mi-ai pula ! Nu te grabi ,va curge si sange ..albastru!!

      Ștergere
    2. Bai Cezarel, mai du-te tu in PM.
      Acu vrei sa fii si ..palincaros?
      ..te-n zgrebeni!
      Baiiii, hotilor, pana si numele il furati, ..ti-ai dreaku de nehaliti si fomisti de sudisti!
      ..va-n beregata!N-aveti imaginatie!
      Rapandulelor!

      Ștergere
    3. Jegule plagiator ii el ! Nu eu am semnat!!

      Ștergere
  66. @21 August 2012 ;
    S-ar putea sa fie o ZI ISTORICA pentru Romania, poporul roman!
    ===============================
    Ziua in care: " ... Judecătorii Curții Constituționale vor face un cadou lui Traian Băsescu, în calitate de socru mic cu ocazia nunții mezinei acestuia care se va căsători pe 1 septembrie!" ....
    Traiasca CCR! Traiasca Judecatorii CCR!
    Aici va fi cu adevarat si adevarata Lovitura de stat!
    Lovitura data VOINTEI poporului romana!
    Lovitura data de Basescu@Co, cu AJUTOR strain!
    Mda... Se pare ca spre asta ne indreptam, cu sprijin de la Procuratura!

    RăspundețiȘtergere
  67. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

  68. Fara labareala lor (si prostia noastra) acum totul era CLAR!!
    Oricum ii hilar faptul ca toti ,,uita" de cei 8,5 milioane care au fost la vot!! Distractia de aici va incepe !!
    Concluzie asupra ,,democratiei "
    Nu conteaza CINE si CE voteaza - conteaza Cine DICTEAZA ! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim imixtiunii nerusinate a Occidentului
      Fara labareala lor (si prostia noastra) acum totul era CLAR!!
      Oricum ii hilar faptul ca toti ,,uita" de cei 8,5 milioane care au fost la vot!! Distractia de aici va incepe !!
      Concluzie asupra ,,democratiei "
      Nu conteaza CINE si CE voteaza - conteaza Cine DICTEAZA ! Sniper one

      Ștergere
    2. Admin te rog sterge !

      Ștergere
    3. Admin, te rog sterge-l de tot!
      Sa nu mai apara pana cand l-oi chema IO!
      ..tu-l in guita!

      Ștergere
    4. M-am referit la dublura incompleta -bai idiotule !!

      Ștergere
    5. Buey, la pulano intre craci, tu ai dreptul doar sa taci ! Lu' CEzar maimuka sa-i belesti puluka, iar lu' palincarosu' sa-i sugi bine osu'! Si, de n-o fi greu, ia si-un curdeleu, cu sloboz la greu. Sniper one.

      Ștergere
  69. Multumim imixtiunii nerusinate a Occidentului
    Fara labareala lor (si prostia noastra) acum totul era CLAR!!
    Oricum ii hilar faptul ca toti ,,uita" de cei 8,5 milioane care au fost la vot!! Distractia de aici va incepe !!
    Concluzie asupra ,,democratiei "
    Nu conteaza CINE si CE voteaza - conteaza Cine DICTEAZA ! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  70. Ce cere ...CCR?

    http://www.youtube.com/watch?v=6bXSq1LvkvM&feature=player_detailpage#t=175s

    RăspundețiȘtergere
  71. La ce-i buna istoria ! Haz de necaz.

    http://www.youtube.com/watch?v=t_mQaPc_I0o&feature=player_embedded#t=11s

    RăspundețiȘtergere
  72. Sa nu uitam ca si Ceausescu a fost sustinut de Occident!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur!
      Asemanarile sunt multiple!
      Finalul va fi diferit!
      Basescu, daca nu va lua in timp util AVIONUL, va putrezi prin puscariile romanesti! Indiferent de cine il va mai sustine! Se va acumula atata ura ... incat nici sa ma gandesc nu vreau!

      Ștergere
  73. Asa-mi vine cite-odata...

    http://www.youtube.com/watch?v=e_ts7FhGxIU&feature=player_detailpage#t=24s

    RăspundețiȘtergere
  74. ,,Ha,ha,ha ! V-am ciuruit!"

    http://www.youtube.com/watch?v=F9DgBT1xKuc&feature=player_detailpage#t=135s

    RăspundețiȘtergere
  75. ',,Sa stii inculpat ca orice marturie mincinoasa se pedepseste cu inchisoarea de pana la 6 luni!
    Da, Dar daca spun adevarul, risc 6 ani!''

    RăspundețiȘtergere
  76. Traiasca nea Basescu, idolul meu si al lui Don Corleone! Ati votat degeaba fraierilor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-al meu, si-al meu, nu numai alu' curdeleu !

      Ștergere
  77. Vezi ca sunt asa suparat,ca asa clona cum esti,te puna pielea s-o jupoi.

    RăspundețiȘtergere
  78. 1.1
    Vezi ca sunt asa suparat,ca asa clonat cum esti,te puna pielea s-o jupoi.

    RăspundețiȘtergere
  79. Un tip intra intr-un magazin: “As dori si eu niste gulas”
    Vanzatorul: “Sunteti ungur?”
    Asta se enerveaza: “Si daca ceream strudel ma intrebai daca sunt neamtz, daca ceream pui seshuan ma intrebai daca sunt chinez, sau daca ceream pizza trebuia sa fi fost italian?!?”
    “Aaaa, nu”
    “Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pt. ca am comandat gulas?”
    “Pt. ca aici e magazin de electronice!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te ba pe "Mioritice" cu cacaturile astea de bancuri ! Vezi ca acolo te si voteaza lumea ! Aciulea e vorba de curtea prostitutionala, baaa, nu de gulasul lu' ma-ta !

      Ștergere
  80. Mai crucea ma-ti de avorton,ai trecut din anonimat in a-ti atribui alte identitati?Javra esti mai pui de tarfa.Identitatea mea este cu rosu asa ca te rog respectuos sa te intorci in pizda ma-ti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rapanele cacacios esti cumva pe ciclu? Pune-ti un tampax in sfirla.

      Ștergere
  81. Vad ca seCURISTUL de cEZAR a patruns si pe acest blog,bineinteles sub anonimat ,precum a "muncit "toata viatza,cum a auzit de USL ,hop si matze fripte,dobi,credea ca-i USLA,structura din care a facut parte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cEZAR e ma-ta, buey curdeleone gaozar! Ia pasteaua si taci, la pulano intre craci!

      Ștergere
  82. Mai idiotilor,voi sunteti in stare sa faceti lagare de exterminare ca sa ajunga populatia tarii la un numar convenabil ,doar,doar or iesi a lui cacareaza la conducere.Unde se va ajunge?Noroc ca intelectualitatea si armata nu sunt de partea voastra.Traiasca PPDDul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba clantza, cum adica "intelectualitatea si armata" ? Ai buba la cap ? Adeca, armata nu face parte din telectualitate ? Ai vrut sa te exprimezi ceva de genul"intelectualitatea si prostimea", da' n-ai gasit cuvantul potrivit ? Esti tare, ca coaiele lu Curdeleone !

      Ștergere
    2. Baaa IO sunt ofiter si am cultura......ce pula mea!!!

      Ștergere
    3. @Anusdeleu, pe surse cica tu esti ultima scursura din Bv, adicatelea cica scurgi paharele ramase cu saniutza ale navetistilor de la Tohan. Cite-un pic, pic, pic pina n-o mai raminea nimic!

      Ștergere
  83. Asa clonat cum esti,te pun pielea s-o ...jupoi.

    RăspundețiȘtergere
  84. Don Corleone hai la lupta cea mare, PDL-isti si PPDD-isti sa ne unim, pe preaiubitul si stimatul Basescu, noi presedinte sa-l reinvestim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma kak si pe pdl si pe dd si....pe tine cu placere

      Ștergere
  85. Muei,lasati prostiile ,ca tot socru mic moare.

    RăspundețiȘtergere
  86. NB la ZOO + 9!!! Cezare nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  87. CCR va decide cu două treimi asupra validității referendumului.
    =====================
    Curtea Constituțională va decide asupra validității referendumului cu o majoritate de două treimi, adică șase voturi din nouă, pentru demiterea președintelui suspendat, Traian Băsescu.

    Hotărârea privind valabilitatea referendumului, care va fi luată în baza art. 47 alin.(1) din Legea nr. 47/1992, nu va fi influențată de completarea la decizia din 2 august.

    Legea nr. 47/1992, privind organizarea si funcționarea CCR, prevede la articolul 47, alineatul 1, că “plenul Curții Constituționale decide cu o majoritate de două treimi asupra valabilității referendumului”.

    ”Completarea operată de judecătorul-raportor nu influențează și nu poate influența hotărârea pe care Curtea Constituțională urmează să o adopte conform art. 47 alin.(1) din Legea nr. 47/1992″, se precizează în comunicatul CCR.

    Potrivit informațiilor De Ce News, în ședința de marți a plenului CCR au fost discuții aprinse asupra numărului de voturi necesar pentru validarea sau invalidarea referendumului. Potrivit regulamentului de funcționare a CCR, pentru validarea sau invalidarea referendumului este necesar două treimi din voturi, respectiv șase voturi.

    Tensiunea de la nivelui Curții nu s-a dezamorsat în acest moment, deciziile de marți, din plen, fiind luate cu majoritatea simplă, respectiv cinci la patru. În aceste condiții, la votul de pe 21 august, dacă nu se va schimba ceva până atunci, este greu de a întruni cele două treimi din voturile plenului Curții, fapt ce va adânci și mai mult instabilitatea politică din țară..

    RăspundețiȘtergere
  88. Băsescu a cerut CCR să grăbească decizia privind referendumul.
    ==================
    Președintele suspendat Traian Băsescu a cerut în scris Curții Constituționale devansarea termenului pentru decizia pe referendumul din 29 iulie, fapt de altfel confirmat și de CCR, motiv pentru care Plenul Curții a hotărât ca Executivul să trimită listele electorale permanente până pe 21 august.

    În pofida faptului că nu se știe data când a fost depus documentul transmis de Traian Băsescu, este posibil ca solicitarea să fi fost făcută înainte de ședința de marți a Plenului.

    În nenumărate rânduri, președintele suspendat Traian Băsescu și-a exprimat, de altfel, intenția de a cere Curții Constituționale să se pronunţe mai devreme în legătură cu referendumul de demitere a sa.

    “Plenul Curții Constituționale a luat în discuție cererea de preschimbare a termenului de judecată stabilit pentru examinarea respectării procedurii pentru organizarea și desfășurarea referendumului național din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Președintelui României și confirmarea rezultatelor acestuia, cerere formulată de președintele suspendat al României, domnul Traian Băsescu, în vederea asigurării soluționării, cu celeritate, a cauzei cu care a fost investită Curtea Constituțională, pentru a evita prelungirea situației de instabilitate politică care se răsfrange direct asupra economiei naționale”, se arată în comunicatul CCR.

    În Plenul CCR, întrunit marţi, nu s-a luat nicio decizie privind validarea sau invalidarea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu.

    La finalul ședinței, care a durat mai mult de şapte ore, judecătorii Curţii au hotărât însă să scurteze cu zece zile termenul dat Guvernului pentru a trimite listele electorale permanente, noul termen fiind stabilit pentru data de 21 august, după ce inițial termenul era 31 august.

    Tot în şedinţa de marţi, Plenul Curţii Constituţionale a decis că judecătorul Mircea Ştefan Minea avea dreptul să trimită erata privind listele electorale permanente, din data de 6 august. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi.

    CCR precizează că hotărârea din 2 august, modificată apoi prin erată, nu este o hotărâre privind rezultatele referendumului, ci o hotărâre asupra contestaţiilor primite (ale USL, preşedinţilor Parlamentului şi ale unor ONG-uri, n.r.). “Hotărârea nr.3 din 2 august 2012 a fost dată în materia soluţionării contestaţiilor introduse în legătură cu procedura referendumului şi nu în materia valabilităţii referendumului, asupra căruia Curtea urmează a se pronunţa în baza art.47 alin.(1) din Legea nr.47/1992″, arată comunicatul citat.

    Comunicatul CCR menţionează că judecătorii vor decide în materia referendumului cu majoritatea de două treimi din plen.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri