Google Translate

miercuri, 15 august 2012

NEWS. CURTEA CONSTITUŢIONALĂ A ROMÂNIEI. COMUNICAT DE PRESĂ


14 august 2012
COMUNICAT DE PRESĂ

I. Plenul Curţii Constituţionale întrunit, în temeiul art.50-51 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, pentru a examina interpretările diferite date de autorităţi unor acte emise anterior de Curtea Constituţională a constatat următoarele:
 
"În Hotărârea Curţii Constiţutionale nr.3 din 2 august 2012 s-a omis a se preciza temeiul legal în baza căruia urma să fie stabilit numărul total al alegătorilor care trebuiau să-şi exprime opţiunea la referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României.
 
Judecătorul-raportor, sub îndrumarea căruia s-a redactat hotărârea, a procedat cu acordul majorităţii judecătorilor Curţii la completarea considerentelor acesteia, precizând că, pentru stabilirea numărului total de cetăţeni români care trebuiau să îsi exprime opţiunea, <<sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.(1) lit.c) din Legea nr.370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României şi ale art.17 din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului>>".
 
Prin urmare, cu majoritate de voturi, Plenul Curţii Constituţionale a decis:
 
"1. Hotărârea nr.3 din 2 august 2012 a fost dată în materia soluţionării contestaţiilor introduse în legatură cu procedura referendumului şi nu în materia valabilităţii referendumului, asupra căruia Curtea urmează a se pronunţa în baza art.47 alin.(1) din Legea nr.47/1992.
 
2. Completarea operată de judecătorul-raportor nu influenţează şi nu poate influenţa hotărârea pe care Curtea Constituţională urmează să o adopte conform art.47 alin.(1) din Legea nr.47/1992."


II. Plenul Curţii Constituţionale a luat în discuţie cererea de preschimbare a termenului de judecată stabilit pentru examinarea respectării procedurii pentru organizarea şi desfăsurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României şi confirmarea rezultatelor acestuia, cerere formulată de preşedintele suspendat al României, domnul Traian Băsescu,
 
În vederea asigurării soluţionării, cu celeritate, a cauzei cu care a fost învestită Curtea Constituţională, pentru a evita prelungirea situaţiei de instabilitate politică care se răsfrânge direct asupra economiei naţionale,
   
În temeiul art.3, art.14 şi art.50 alin.(1) din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, precum şi al art.153 din Codul de procedură civilă,

Plenul Curţii Constituţionale a dispus preschimbarea termenului de dezbateri acordat în cauză, de la data de 31 august 2012, la data de 21 august 2012.


III. În continuare, Plenul Curţii Constituţionale întrunit, în temeiul art.50-51 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, pentru a examina Scrisoarea Primului-ministru al Guvernului României, a hotărât, cu majoritate de voturi:

"Prin Adresa nr.5305 din 3 august 2012, Plenul Curţii Constituţionale a solicitat Guvernului să comunice numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, actualizate (pâna la data de 10 iulie 2012) conform dispoziţiilor art.17 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăsurarea referendumului. Listele electorale permanente sunt, potrivit art.2 alin.(1) lit.c) din Legea nr.370/2004, "listele cuprinzând cetăţenii români cu drept de vot care au împlinit 18 ani până la ziua alegerilor inclusiv."

Acolo unde această operaţiune nu s-a executat, urmează a se realiza în termenul acordat de Curte."

Dezbaterile au avut loc la data de 14 august 2012 şi la acestea au participat: Augustin Zegrean, preşedinte, Aspazia Cojocaru, Acsinte Gaspar, Petre Lăzăroiu, Mircea Ştefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Ion Predescu, Puskás Valentin Zoltán, Tudorel Toader, judecători.

Compartimentul relaţii externe, relaţii cu presa şi protocol al Curţii Constituţionale



Curtea Constituţională precizează că se va pronunţa cu o majoritate de două treimi,
adică şase voturi din nouă, asupra valabilităţii referendumului din 29 iulie,
conform Legii privind organizarea şi funcţionarea instituţiei.

Totodată, hotărârea privind valabilitatea referendumului,
care va fi luată în baza art. 47 alin.(1) din Legea nr. 47/1992,
NU va fi influenţată de completarea la decizia din 2 august.


============================
===============

132 de comentarii:

  1. Neatza tuturor!
    Bey, Dar daca pe 21 august CCR hotaraste ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, tu meri la pescuit?
      Au ce motive ai de te scoli ase devreme?
      Ar mai fi unul...adica eliberezei asternutul ca vine stapanul?

      Ștergere
  2. Ponta primeste picioare in fund
    Adevarul:

    CCR măreşte cvorumul la referendum
    Curtea Constituţională a decis ieri să-i includă pe listele electorale permanente, pe baza cărora se calculează cvorumul la referendum, şi pe românii cu domiciliul stabil în străinătate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buey, tot o futeti de vreo saptamana cu curtea asta prostitutionala, de va iesit dreacu zeama pe nas ! Altceva mai nashpa nu aveti de molfait ? De parca n-ar ajunge cacatul asta de politica ieftina de pe toate posturile si de prin toate ziarele si gazetele de cacat, acu o croncanitzi si pe blogul asta, de parca v-ati tampit ! Da' nu parca, ci sigur am luat-o cu totii razna prin curtea lu palincarosu', sa ne suga o tzara osu, iar lu Curdeleone dosu' !

    RăspundețiȘtergere
  4. EXCLUSIV. Datele oficiale ale parchetului arată dimensiunea fraudei electorale. Judeţele unde s-a furat la urne!


    Aproximativ 260 de dosare de fraude electorale au fost deschise de procurori din parchetele din întreaga ţară, iar 10 din acestea sunt cercetate de DNA. Anchetele vizează desfăşurarea Referendumului din data de 29 iulie 2012.
    Baronul Dragnea cheamă la ordin toți președinții secțiilor de votare de pe feuda sa

    8 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu- preşedintele CJ Giurgiu este USL-istul Vasile Mustăţea.
    21 dosare penale de anchete au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria- preşedintele CJ Teleorman este USL-istul Liviu Dragnea.
    9 dosare penale de anchete au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu- Măgurele- preşedintele CJ Teleorman este USL-istul Liviu Dragnea.
    16 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa- preşedintele CJ Constanţa este USL-istul Nicuşor Constantinescu.
    34 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova- preşedintele CJ Dolj este USL-istul Ion Prioteasa.
    10 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti- preşedintele CJ Dolj este USL-istul Ion Prioteasa.
    11 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci- preşedintele CJ Galaţi este USL-istul Nicolae Bacalbaşa.
    22 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, preşedintele CJ Vrancea este USL-istul Marian Oprişan.
    12 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, preşedintele CJ Galaţi este USL-istul Cristian Adomniţei.
    8 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, preşedintele CJ Argeş este USL-istul Constantin Nicolescu.
    8 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu, preşedintele CJ Argeş este USL-istul Constantin Nicolescu.
    29 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, preşedintele CJ Dâmboviţa este USL-istul Adrian Ţuţuianu.
    18 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, preşedintele CJ Dâmboviţa este USL-istul Adrian Ţuţuianu.
    18 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, preşedintele CJ Dâmboviţa este USL-istul Adrian Ţuţuianu.


    Citiţi mai mult: EXCLUSIV. Datele oficiale ale parchetului arată dimensiunea fraudei electorale. Judeţele unde s-a furat la urne! - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Date-oficiale-parchet-frauda-electorala-referendum-Judeele-furt-voturi-996496.html#ixzz23b68sCyh
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, tu esti un gainatz de ala de-al Excrementului Zilei?

      Ștergere
    2. Nu ba, nu-i gainatzu', e de-a dreptul si direct insusi excrementul, in pele si os! De parca n-am sti si noi, prostovanii, sa citim un ziar pe net, fara indicatii pretioase de la un gaozar cufurit !

      Ștergere
    3. Gaozar ,gaozar .racnea presedintele !!Tiganca imputita ,imputita..raspundeau PDL-acii !

      Ștergere
    4. Mortii se rasuceau in morminte ! Incet dar sigur ..votau pentru Basecu !! Lovitura de stat ..CONTIN UA!!

      Ștergere
    5. Gaozari ,gaozari.racnea presedintele fiti PRO DEMOCRATIE - Sa nu votati!!!!Tiganca imputita ,imputita.. Stai acasa ,eventual te spala la pasarica! raspundeau PDL-acii !

      Mortii se rasuceau in morminte ! Incet dar sigur ..votau pentru Basecu !! Si uite asa NE_AM ALES CU CEL MAI NEALES PRESEDINTE Lovitura de stat ..CONTIN UA!!

      Ștergere
  5. Dogaru a gasit solutia pentru cei care au votat DA:

    "Dar daca se doreste ca majoritatea poporului roman sa nu mai poata trai democratic in Romania, vom reactiona in numele drepturilor noastre sacre la Democratie si Libertate, cerand azil politic pentru noi, cei 7,4 milioane de votanti si pentru copiii nostril, in SUA. Sau, de ce nu, in Norvegia, pentru a implica direct, financiar, Germania."
    Asistat social Mircea Dogaru,
    PRESEDINTELE SCMD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La stelipulea intre craci, tu ai dreptul doar sa taci ! Iar pe pulano10, zdranga sa ni-o frece !

      Ștergere
    2. ”Muei” 11:31.
      Din respect pentru excrementele proprii, ar fi nevoie sa pui ”.
      Deoarece acele potriviri de rima imi apartin in totalitate.
      Daca nici aici nu exista respect, ce dracu sa asteptam din alte parti.
      Umilul vostru Palincaros.

      Ștergere
    3. Da buey, de-acu incolo o sa lindic si sursa textulu', ca sa nu ma bage curdeleu, sau maimuca cezar la plagiat, ca tot se poarta pe meleagurile astea ! Ia o pastea ca-ti trece, pana un A, alt A, ca si eo am luat.

      Ștergere
  6. Neh! Grecia. 14 ,pensii pe an,masline,soare,vin bun,Ouzo, mult ,,shedem''...

    RăspundețiȘtergere
  7. 15 august – onomastica pentru peste 2 milioane de romani.
    =====================
    Cati romani poarta numele de Maria, Mariana, Marian ori Marinica ori inrudite cu acestea? In total, peste 2 milioane – isi sarbatoresc onomastica miercuri, de Sfanta Maria, potrivit statisticilor pe care le are (si uneori nu si le asuma) MAI. In Romania sunt aproape 1,4 milioane de Marii!

    Sunt 2.231.032, din acest total 1.813.614 sunt femei, iar 417.418, barbati - sustine Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, insa parca nu am baga mana in foc pentru aceaste cifre dupa recentul scandal privind referendumul.

    Avem, in randul doamnelor si domnisoarelor:
    - 1.392.607 care poarta numele de Maria,
    - 273.806 se numesc Mariana,
    - 51.593 – Marinela,
    - 31.252 – Mioara
    - 25.526 – Marina,
    - 25.477 – Marilena

    La barbati e mai simplu:
    - 308.514 poarta numele de Marian
    - 105.414 – Marin,
    - 3.344 – Marinica.
    ==================
    La Multi Ani cu sanatate, bucurii, impliniri!
    Si tuturor celorlalti, tot binele din lume!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  8. Credinte si obiceiuri legate de Sfanta Maria Mare.
    ====================
    Praznuita in 15 august, Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare e una dintre marile sarbatori crestine, plina de semnificatii, din vremuri vechi, pentru romani. E si Ziua Marinei, Maica Domnului fiind ocrotitoarea marinarilor. Vezi cateva credinte si obiceiuri legate de Sfanta Maria Mare!

    Credinciosii ortodocsi, catolici si greco-catolici sarbatoresc miercuri Adormirea Maicii Domnului, marcand, potrivit traditiei crestine, ziua in care Fecioara Maria s-a mutat din viata pamanteasca la cer, scrie Agerpres.

    - In unele zone ale tarii, in dimineata zilei de Sfanta Maria, femeile merg la biserica, unde impart fruncte si faguri de miere, apoi merg in cimitir pentru a tamaia mormintele.

    - Se aduna ultimele plante de leac si se culeg flori care se pun la icoana Preacuratei.

    - Intre cele doua Marii (15 august – 8 septembrie) este timpul prielnic semanarii graului. Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului incheie un ciclu, redeschis de cea a Nasterii Maicii Domnului (8 septembrie). Dintr-o samanta, aparent moarta, se va naste un nou spic de grau plin cu boabe, pentru a adeveri ca din moarte va fi inviere, precizeaza Mediafax.

    - Sfanta Maria prefateaza deschiderea sezonului de nunti (16 august-14 noiembrie), inceperea targurilor si iarmaroacelor de toamna, a praznicelor de pomenire a mortilor.- In unele parti ale Moldovei, sarbatoarea de la 15 august este considerata “a mortilor”. Cu aceasta ocazie sunt pomeniti toti stramosii plecati in lumea dreptilor si care au purtat numele Sfintei Fecioare.

    - Sfanta Maria marcheaza trecerea de la vara la toamna – barbatii schimba palaria cu caciula, se interzice scaldatul in apa raurilor si dormitul pe prispa.

    In 15 august este sarbatorita si Ziua Marinei, deoarece Maica Domnului este ocrotitoarea marinarilor. La malul marii, dar si in orasele de pe Dunare sunt organizate ample manifestari. De Sfanta Maria, mai multe lacasuri de cult din tara ocrotite de Maica Domnului isi serbeaza hramul.

    RăspundețiȘtergere
  9. << In zona moldovei, de 15 august nu se sarbatoreste onomastica, ci doar de 8 septembrie, cand in calendarul crestin ortodox este sarbatoarea "Intrarii Fecioarei Maria in Biserica" (Sf. Maria mica), care este si inceputul anului nou bisericesc.
    In ultima vreme insa, oamenii sarbatoresc onomastica cu ambele ocazii. >>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. In zona Moldovei, in special pe axa Botosani-Iasi-Vaslui, mai este un obicei stravechi, pastrat cu mare sfintenie, de la o generatie la alta: se bea in draci, orice si oricat, de-a valma barbati, femei si copii, pana la supercome alcoolice ! Si nu numai intre cele doua sf. Marii, ci pe tot parcursul anului !

      Ștergere
    2. Bey, bine ca au ce bea, ca doar se trag din d(r)aci, nu ca unii din huni nebuni, ori din aia cu ceafa groasa sau sfirla subtzire!

      Ștergere
  10. Mai sunt: 22.654 Maricica, 2.434 Maritza, 666 Marghioala, 122 Mery Popins, 5.564 Marin Nea CASHU, etc. Urmeaza ca CeCeRe sa ceara listele actualizate ca sa valideze onomastica si ziua libera !

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa muei,ca incepusem sa ma intristez. Cind aud de CCR imi vine sa rid.
    Dupa ziua de ieri rid cu lacrimi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gaozari ,gaozari.racnea presedintele fiti PRO DEMOCRATIE - Sa nu votati!!!!Tiganca imputita ,imputita.. Stai acasa ,eventual te spala la pasarica! raspundeau PDL-acii !

      Mortii se rasuceau in morminte ! Incet dar sigur ..votau pentru Basecu !! Si uite asa NE_AM ALES CU CEL MAI NEALES PRESEDINTE Lovitura de stat ..CONTIN UA!!

      Ștergere
    2. Victorie ..tipa Macoveanca ,ne-am luat tara inapoi,grohaie aceasta excitata la maxim de degetul lu Neamtalaul !

      Ștergere
  12. DNA anchetează fraudele electorale din Vrancea. În judeţul condus de Marian Oprişan s-au înregistrat prezenţe la vot de peste 200%

    Trei procurori de la Serviciul Teritorial Galaţi al DNA, însoţiţi de nouă poliţişti din cadrul IPJ Galaţi au demarat, miercuri, verificări în comuna Suraia din judeţul Vrancea privind votul la referendumul din 29 iulie. În judeţul Vrancea, în comuna Lepşa s-a ajuns la o prezenţă record la vot, de 250%.

    Nu mai dau sursa ca stiti si voi sa o cautati.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, nu zau? De unde esti tu asa de sigur, i-ai cautat la oaua pe toti? Sa-mi sugi nasul!

      Ștergere
    2. Nu e mai bine de bozgori ? N-au iesit la vot, asea caci n-au problem's nici cu Cheovesi din codru, nici cu denea, nici cu Dogy boy si cu ai lui-hotzii sindicatului ! Snaipar oan-palincarosu.

      Ștergere
    3. 12:50.
      Czare, azi nu te injur..din motiv de 4 Marii in familie.
      De maine, liber!
      Pana atunci ia si tu o palinca din partea casei.
      palincarosul

      Ștergere
    4. PDL si DNA, fără Dumnezeu. Procurorii băsiști au scos la anchetă enoriașii din biserică.
      =====================
      Enoriașii vrânceni din Suraia au avut parte de un eveniment neplăcut de Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai mari sărbători creștinești. Aflați în biserică, la oficierea slujbei, aceștia au avut parte de o descindere a procurorilor DNA pentru a fi anchetați la modul cum au votat la referenndumul de demitere a președintelui suspendat, Traian Băsescu.

      Trei procurorii DNA şi 9 poliţişti au mers la biserica din Suraia pentru a-i ancheta pe enoriași în legătură cu referendumul, existând suspiciuni că ar fi existat cazuri de vot multiplu. Slujba a fost întreruptă iar preotul a fost nevoit să iasă din biserică pentru a lămuri problemele. Credincioşii au fost vizibil deranjaţi de acţiunea procurorilor.

      ”Procurorii de la DNA au venit însotiti de nouă polițiști. Au venit în localitate. Eu eram la hramul bisericii Sfânta Maria. Am fost chemați să le arătăm unde stau cetățenii, să le ia declarații. Considerăm că este un abuz pentru că am primit telefoane de la oameni speriați că nu mai merg la vot ca au fost intimidați”, susține Vasile Grosu, primarul localității Suraia, pentru România TV.

      Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea a declarat la postul B1 TV că oamenii din localitate sunt speriați, iar ceea ce fac procurorii este un „abuz inimaginabil”.

      „Este păcat că asemenea abuzuri din partea DNA-ului se întâmplă într-o asemenea zi. Ceea ce este regretabil este că se iau declarații unor oameni foarte în vârstă, unii dintre ei poate că mai au puțină vreme de trăit și săracii oameni, vă dați seama, sunt înnebuniți, pentru că nu mai înțeleg nimic,” a spus acesta.

      Marian Oprișan a precizat că nu au existat nereguli la vot, plângerile fiind făcute exclusiv de PDL-ul local și dovedindu-se nefondate.

      Ștergere
  13. Românii sunt fie pe primele locuri, fie pe ultimele când vine vorba despre lungimea penisului. În urmă cu vreo patru ani, ne poziţionam destul de sus întrun clasament, dar potrivit noii hărţi a penisurilor suntem mai spre coadă. Dar nici prin cap nu vă trece despre cine poate fi vorba când ne referim la lungimi serioase.
    Astfel, potrivit "hărţii penisurilor", prezentată de targetmap.com, în Congo sunt cei mai dotaţi masculi (17,93 cm), la polul opus aflându-se sud-coreenii, cu 9,66 cm. Conaţionalii noştri au, în medie, penisul erect lung de 12,73 de centimetri.

    Ruşii au penisul aproape la fel de... mic precum al românilor: 12,78 centimetri, iar aroape de noi se află cât de cât irlandezii, cu o lungime a penisului erect de 13,21 centimetri.

    Pe ultimele locuri se află, totuşi, coreeni, japonezii, chinezii şi indienii, care stau mult mai prost decât noi. Dar să nu mai vorbim despre lucruri... mici. Să vorbim despre lungimi uimitoare, care depăşesc orice top. Vă vine să credeţi că, dacă ar fi fost să îi includem în clasament, răţoii ar fi fost pe primul loc?
    Atunci când "explodează", penisul acestor înaripate este lung de 20 de centimetri.
    Libertatea.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i mai mica si mai mica decit putza de furnica? Este putza/mintea lui Cezarica!!!!

      Ștergere
    2. Ai uitat de adancimea si largimea ...VAGINULUI ! Atunci vei intelege ce-i cu penisul ..mic la....

      Ștergere
    3. Victorie ..tipa Macoveanca ,ne-am luat tara inapoi,grohaie aceasta excitata la maxim de degetul lu Neamtalaul !

      Ștergere
  14. La multi ani tuturor celor ce sarbatoresc azi!
    In mod deosebit, La multi ani DOAMNELOR care bantuie incognito pe aici.
    Multa sanatate tuturor, celor cu masca, fara masca, sarbatoriti sau doar musafiri.
    Un pahar de palinca pentru toti!Palincarosul

    RăspundețiȘtergere
  15. Oricum,recordul de la Paris va dainui peste veacuri !

    http://www.helloromania.eu/Atractii-Lepsa-Vrancea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, pacat ca drumu-i de kkt! Ala de la Lepsa la Tg. Secuiesc. Ati fost vreodata pe acolo?

      Ștergere
    2. Numai pina la Soveja,dinspre Fleoscani.Ca dupa bombardament.Dar a meritat.

      Ștergere
    3. Buey, e frumoasa zona aia, mai ales Valea (cheile) Tişiţei. Pe-acolea numai cu piciorul razbesti...

      Ștergere
  16. Baaai, ”muei”, nu e unul Bubico ce-si spune si Marin pe aici?
    Oare nu da si el o bere..!?Sau nu e si ziua lui azi?
    Un La multi ani, ca nu ne doare..tastatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buey, sa-i uram lui Nea Cashu el Bubico ot Craiova, La Multi Ani, sanatate si fericire alaturi de cei dragi lui! Desigur si alaturi de Dogaru. Asa-i dragostea dintre ei; cu nabadai. Vorba aia:" cei ce se iubesc se si tachineaza"!
      Bine ca Nea Cashu zvirli telefonul ala, ca altfel i se terciuiau creierashii din dibla...

      Ștergere
  17. Bey..asta cu multe crapaturi aaa....alea Marii prin casa !! Nu pricepi ca nu sunt EU!! Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce buey maimuco, ti-e rusine cu frac-tu cel mic?

      Ștergere
    2. Cezaruica, pricepui IO.Dar ma facui ca nu.Uite,ase, de dragul naratiunii.NU al natiunii.Si sa stii ca mi-e drag al dreaku de aista ce tot isi plimba sculele prin fata lampaselor noastre.
      Vezi, acu ca beui vro doaua palinci, incepui sa vorbesc pe limbi straine.Baai, czare, de ti-ar umbla si tie mintiuta prin creieras precum celui ce-si spune ”doua coaie”..departe ai fi ajuns.., dar, deh, pacat de tine, ca sanse ioc.

      Ștergere
    3. Noroc cu tine bai nene .Cand esti beat sclipesti de destept - la fel si Chiorpecul tau! Czar

      Ștergere
  18. Mei, mei, mei ...
    Dar de Fata care mulge vaca ...
    Nimeni nu zice nimica???
    Mei, mei, mei ... faina fata! dar si vaca!
    P.S.: Subiectul este scris de nea Merin, caruia ii dorim La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, vaca aia-i Romanika, iar mulgatoarea urita e Angela a lu Merkel, de fuse chelneritza pe vremuri in DDR. Asta da democratie; sa ajungi in chelner premier. Ramine ca si Oprea izmanarul sa ajunga cu curu pe scaunul lui Boc...

      Ștergere
    2. Bey,
      Nea Cashu el Bubico ot Craiova,
      Nu vrea sa vorbeste cu noi! Nici azi, de ziua lui!

      Ștergere
    3. E ofticat bre !
      Unu i-a zis ,,coaie fripte" si ,,hanalistu lu peste"- iti dai seama lu nea ChaSu sa-i zici coaie friptie ...!!!!

      Ștergere
    4. Hai, ma ...
      Zici ca face pe dom'soara fata batrana?
      Pai asa catana este el?
      Nu prea as crede ca nu rezista la tavaleala!
      Parea un om de spirit, care intelege, gusta un banc, o gluma!
      Ar fi mare pacat sa fie altfel!

      Ștergere
  19. Nu pot să îmi ascund mirarea, stupefacţia chiar, şi, în ultimă instanţă, un soi de indignare faţă de ceea ce am lecturat că s-ar întâmpla în Bulgaria.
    Concret, este vorba de rezultatele unui sondaj efectuat de curând, de Institutul bulgar Mediana, bazat pe următoarea întrebare: este democraţia utilă sau este periculoasă pentru Bulgaria?
    La această întrebare un procent de 35% dintre repondenţi au afirmat că sunt de părere că democraţia “nu este bună”, 38%, au afirmat că democraţia este utilă, iar restul de până la 100% au răspuns cu “nu ştiu” sau s-au abţinut.

    Aşadar, la doar cinci ani de la aderarea la UE, se constată “înclinaţia” cetăţenilor bulgari spre anti-democraţie, spre acceptarea adoptării unor măsuri nedemocratice, care ar avea urmări grave asupra drepturilor şi libertăţilor lor ca cetăţeni.
    Unii specialişti – fie politologi, fie sociologi, au încercat să găsească explicaţii pentru această atitudine. Astfel, politologul Antonyi Galabov este de părere dă această schimbare de opinie faţă de democraţie este dată de faptul că „în Bulgaria domneşte o mare neîncredere în partide şi instituţii”.

    Totodată, mulţi bulgari sunt convinşi de faptul că “binele naţiunii ar fi mai important decât interesele unor grupuri restrânse” iar cetăţenii care se simt cu cugetul împăcat nu ar avea probleme dacă le-ar fi ascultate convorbirile.
    Mulţi bulgari n-ar avea nimic împotrivă dacă poliţia le-ar îngrădi o parte din drepturile cetăţeneşti, cum ar fi libertatea de exprimare sau libertatea presei. În acest sens, unii sunt de părere că „oamenii care nu au convingerile şi opiniile sănătoase nu au voie să apară la radio şi televiziune”.

    RăspundețiȘtergere
  20. NE IAU DE PROSTI – Curtea Constitutionala a amanat verdictul pe 21 august. „Falsul-erata” a fost declarat legal contrar oricaror norme de drept. Judecatorul Minea a fost acoperit cu justificarea: „Judecatorul–raportor a procedat cu acordul majoritatii judecatorilor”. Trei judecatori nici nu au stiut! Indreptarea deciziilor judecatoresti nu se face prin telefon, ci in sedinta publica, cu participarea tuturor judecatorilor care au semnat hotararea initiala (Document)
    ============================
    Decizie scremuta la Curtea Constitutionala, unde cei noua judecatori au stat de dimineata de la 9.00, pana dupa orele 19.00 sa se asigure ca decizia care va fi comunicata public marti 14 august 2012 va contine forma finala, cu semnaturile lor. Acest fapt demonstreaza cat de politizata este Curtea Constitutionala, o institutie ai carei judecatori sunt numiti pe criterii politice, la care evident se raspunde conform asteptarilor celorcare i-au propulsat. Comunicatul CCR difuzat marti 14 august, la orele 19.00, in urma sedintei Curtii, anunta in esenta ca „falsul-erata” a fost legal, fara a clarifica acuzele de fals intelectual si abuz in serviciu formulate prin numeroase plangeri penale impotriva judecatorului (aratat a fi Stefan Minea) care a semnat adresa catre Guvern din 6 august 2012 in numele presedintelui Augustin Zegrean, care se afla la serviciu. Ca si cand ar avea de a face cu o natie de nestiutori, comunicatul CCR pretinde ca in privinta „eratei” trimise la Guvernul Romaniei/Monitorul Oficial in dimineata zilei de 6 august 2012: „Judecatorul–raportor, sub indrumarea caruia s-a redactat hotararea, a procedat cu acordul majoritatii judecatorilor Curtii la completarea considerentelor acesteia”.

    Afirmatia reprezinta o sfidare la adresa normelor de drept care spun ca o hotarare judecatoreasca care contine o eroare materiala, se repara prin acelasi mod in care a fost redactata dupa cum urmeaza:

    - in sedinta de judecata legal programata, cu convocarea si participarea tuturor judecatorilor care au participat la hotararea initiala;

    - procedarea la dezbateri in plenul Curtii, care sa fie consemnate si in care sa existe deliberari directe, nemijlocite si in contradictoriu, eventual cu participarea partilor;

    - prin emiterea unei incheieri de indreptare a erorii materiale, semnata de toti cei 9 judecatori care au fost prezenti initial;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In niciun caz nu era permis ca JUDECATA sa fie inlocuita cu o consultare telefonica a majoritatii judecatorilor de catre judecxatorul Minea, cu ignorarea completa a trei judecatori din tabara opusa PDL (Ion Predescu, Axinte Gaspar si Tudorel Toader) care se aflau in concediu.

      De asemenea, chiar si unii judecatori din majoritatea pretinsa se aflau in concediu, fiind stiut ca in concediu un judecator nu are voie sa ia decizii decat dupa ce se anunta si inregistreaza oficial in actele instantei reintoarcerea sa la serviciu.

      Este evident ca judecatorii Curtii Constitutionale au ascuns gunoiul sub pres, iar pentru a diminua impactul falsului au pretins in comunicat: „Completarea operata de judecatorul-raportor nu influenteaza si nu poate influenta hotararea pe care Curtea Constitutionala urmeaza sa o adopte”. Adica au anulat consecintele... Stiind ca deasupra lor nu mai e decat Dumnezeu, judecatorii Curtii Consntitutionale pot spune ce vor in tara asta, pentru ca pe ei nu-i poate trage nimeni la raspundere! O recunoastere a falsului ar fi aruncat in aer insasi existenta Curtii ca institutie si ar fi avut cel putin repercursiuni de ordin penal, fiind la mintea oricui de ce scandalul a fost ingropat la aceasta maniera.

      Decizia Curtii Constitutionale mai anunta preschimbarea termenului de judecata, la cererea lui Traian Basescu, de la 31 august 2012, la data de 21 august 2012 „pentru a evita prelungirea situatiei de instabilitate politica care se rasfrange direct asupra economiei nationale”.

      Guvernului i se cere sa prezinte listele electorale intr-o saptamana, desi nu el le detine!

      Ultima sectiune a hotararii CCR prevede: " Plenul Curtii Constitutionale a solicitat Guvernului sa comunice numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, actualizate" cu numarul cetatenilor cu drept de vot care au implinit 18 ani, operatiune care apare ca o misiune imposibila. Pe de o parte pentru ca Guvernul nu este detinatorul acestor liste, pe de alta ca actualizarea tine de primarii, iar listele contin sute de mii, daca nu peste un milion de decedati, ele nefiind actualizate premeditat din timpul guvernarii Boc-Basescu. Dixit Lumea Justitiei.ro

      Ștergere
  21. Ei si ? Doare in cur pe Europa si USA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si reciproca trebuie sa fie adevarata!
      Asta daca avem DEMNITATE, sange in instalatii!
      Daca nu, sa imprumutam de la ... bulgari!
      Asta apropo de Sondajul de mai sus!
      La dracu cu democratia care ne tine in genunchi!
      La dracu cu UE si USA care isi bat JOC de VOINTA poporului roman!

      Ștergere
    2. Bey,
      Nu va este clar?
      Democratia UE si USA incepe si se sfarseste doar daca le dai, ai ce sa le mai dai! In rest, ne iau de prosti!

      Ștergere
    3. Angela Merkel a adus Europa la sapă de lemn.
      ==========================
      Istoria economică a arătat, de la marea criză din 1929, până în present, că politicile de austeritate nu rezolvă nimic • Economistul Paul Krugman, laureat al Premiului Nobel, susţine că autorităţile UE au bătut pasul pe loc, nefiind în stare să ia nici măcar o măsură economică coerentă • Principalul responsabil pentru situaţia dezastruoasă în care se regăsesc statele din Uniunea Europeană este cancelarul Angela Merkel • Germania ar putea pierde zeci de miliarde de euro din cauza Greciei.

      Ștergere
  22. Peste 50.000 de pelerini din întreaga ţară au ajuns astăzi la Cotroceni în aşteptarea unui spectacol inedit. Mult înainte de lăsarea serii, Crin Antonescu va reedita în dormitorul prezidenţial scena Adormirii Maicii Domnului.

    Programul evenimentului, care are ca scop recreerea fidelă a unei adormiri din perioada Noului Testament, va debuta cu un recital de cântece religioase de leagăn. Acesta va fi urmat de extragerea simbolică a bateriei din ceasul deşteptător.

    Pelerinii vor fi rugaţi apoi să păstreze liniştea, fiindu-le permis să îl sărute pe Crin Antonescu pe frunte în drumul lor spre ieşire. Acest gest, potrivit legendei, îi fereşte pe credincioşi de insomnii tot restul anului.

    Organizatorii evenimentului explică de ce l-au ales pe preşedintele interimar să joace rolul Fecioarei: “Oricât de apreciată ar fi Maia Morgenstern, ea nu are experienţa necesară pentru a interpreta scena Adormirii. Orice zgomot mai puternic o face să tresară”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba Parpanghelule poate ajungi si pe la mine, ca sa-mi sugi trabucul bine!

      Ștergere
  23. In armata Romaniei (si in rezerva ei) exista colonei de infanterie , de artilerie , etc .
    Dar mai exista si colonei de pix ...

    Ia vedeti cum mai linge la gaoaza basinescului un individ :
    //www.ziuaveche.ro/opinie/minunea-de-santamaria-mare-114120.html
    Parca ar fi in intrecere cu Pora , Visan , Talmaceanu , Hoara si toata ceata lor ...

    Pe individ il gasiti si la :
    //www.ionpetrescu.ro/
    unde se prezanteaza ca un mare limbocurist la curul li_cur_iciului cel mare ...
    Ii intrece , la mare distanta , chiar si pe laudatorii (din anii '50) ai marelui frate de la rasarit ...

    Nu incercati sa "comunicati" cu el ... ca nu se admit decit comentarii care sa-i laude genialitatea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va luati de omul lui omul!

      Ștergere
    2. Baa Vasilica putza mica, baaa, tu vrei sa te pishi in sus fara umbrela?

      Ștergere
    3. Asa este ! Mai degraba ai sanse sa intri la steliopula pe pulano10 intre craci, unde ai dreptul doar sa taci (citat din palincarosu, sa-mi beleasca osu')!

      Ștergere
  24. Muei,acum,dupa ce am citit ultima ,,isprava'' a omului,retrag ce am spus.

    Cred ca ii trebuieste o capatina in gura !

    RăspundețiȘtergere
  25. Baa, voua trebuie sa va fie clar ca nimeni nu va doreste binele ca stat si cetateni! Toti din UE SU(L)A si de aiurea nu se gindesc decit cum sa-si umple ei matzul pe spinarea unor fraieri ca romanii care, condusi de nishte hoti si escroci gen Basescu au vindut si vind totul. Nici pedepsele extreme pentru n-ar fi suficiente pentru acesti viermi...

    RăspundețiȘtergere
  26. ADICA LIMBRICII ASTIA SUNT VIERMI?!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buey, la multi ani marinaristilor militari, care se afla amu in toate poartele din tara si din lume ! Inclusiv celor din SeMeFeNe, care conduce flotilii din Marea-i Neagra de la bordul celei mai moderne hidrobiciclete, de pe Dambovita ! Hip, hip-guraaa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da baaa, La Multi Ani marinarilor de Sint' Marie! Oare pe unde-or fi acum "iluminatii" marinei care-au "acoperit-o" de glorie - alde Marin, I.Gunther Costi si Barbu lautaru? Ce vremuri dom'le, ce vremuri...Fregate cu cite-un singur tun si fara munitie...

      Ștergere
    2. Da, da, asa este. Mai ales contratorpila ala de Barbu cadristicu, care a facut cu generalul CURgu piramida gradelor din armata, care arata ca un brad ! Jos mai ingusta, spre mijlocul de sus ca o burta revarsata si ceva-ceva mai ingustuta la varf, unde erau gradele instelatilor, insa nu cu mult mai ingusta decat baza, unde era pulimea sublocotenentilor si locotenentilor, la un loc ! Mare om Barbu asta, de la forma catargului de pe briciul Mircea s-a inspirat !

      Ștergere
    3. Baa, nu-i frumos ce fac dar nu pot sa uit de Barb-unul de la cadre, care supt domnia lui Marin cdt. de suptMarin, se tot agita -ca Cezar maimuca al nostru atunci cind isi cloceshte ouale-cu reforma cadristica. Cit despre belitul ala gurguiat, ala si civil fiind tot reforma armata; precum Kioru nostru. Din pacate, desi SMFN avea amirali si ofiteri deosebiti, in fata au iesit doar cei care se pricepeau sa frece: puntea, pielea sefilor si alte alea.
      Marin n-a comandat in viata lui decit o barcuta de aia-vedeta torpiloare;
      Ghunter a fost plutash pe Dunare, cdt. de monitoare; cre ca i se facea rau de-ar fi iesit pe mare.
      Barb-unu fost tractorist asa cum imi spuneau marinarii...
      Baaa, pacat de baietii buni si priceputi pe care-i avem in Armata! Din cauza politicului s-a ales praful de ei si de tot...

      Ștergere
    4. Da` Fratila? Unde e Fratila?

      Ștergere
    5. Da Fidelu'castrutz, sa m-apuci de curutz ! Asea e ! Insa sa nu ne abatem atentia de la Oprea si gasca lui, care au facut varza armata: si aia activa, si aia de rezerva !

      Ștergere
    6. Fratila a ajuns pe statul "M" pe la Ministerul Economiei, parca ! Cica il legitimeaza in fiecare dimineata Agentul ala de paza de la intrarea in minister, de-i sar capacele, ca sa vada de-a'devaratelea ce inseamna ERGA OMNES !

      Ștergere
  28. Buey pularailor, vreti sau nu, iaca trebo sa coabitam cu totii ! Si aia de 9, si aia de la zoo, si aia cu ele taiate, si aia cu ele sculate pe legea noua, si pontacii, si baseii, si crinutzii...ce PLM, nu ? Adeca am votat ca fraierii, cum bine zicea Curdeleu si cu maimuca. PalincaROSU snaipar oan, sa m-apucati de ciocan !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei ie mare cicanul tou, ie c-a lu' barosu, ori ie de ala Minitehnicus de 250 grame?

      Ștergere
    2. Buey gherţoiu mamii, adică cum să stau io lîngă Curdeleu, Tigri2 şi NeaCaşu el Bubico? Buey, ăştia e plini de purici d-ăia mici, care jur că îţi intră drept în cur!

      Ștergere
    3. Da buey, sa dea dreaq daca nu asea a spus pe sticla si suspendatu', si pontacelli ! Cica tre sa coabitam, toate lighioanele ! Asta nu insea ca nu tre sa ne-o mai tragem ! Fiecare cu ce are !

      Ștergere
    4. Eu nu COIbietez cu nima - clar futu-va indinti!!

      Ștergere
  29. La multi ani Marini si Marii!Sanatate si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  30. CCR, Parchet, DNA - slugile lasului national Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buey ratatilor, da ce dreacu ati facut cu er has pozitiv ala de RoBORTA curului Horvaci de la Deva, ca nu-l mai vad nici pe armyia, nici pe altundeva si parca mi-e dor de-un scenariu de-al lui, cu banditi si spioni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, Pushchea pe Limba! Fugi de-aici cu RoBortul karici!

      Ștergere
  32. Baa, io o sa fac o incercare; sa-l felicitez pe Nea Cashu pe imash la el. Sa-i vedem reactiunea. O sa-i fac si-o invitatie sa treaca pe aici pe la noi ca sa culeaga aplauzele. Insa sa nu se aplece prea mult si sa nu stea prea mult asa.

    RăspundețiȘtergere
  33. bai este clar dupa declaratiile lui crin de astazi
    1.E cu musca pa caciula
    2.e prost cat nu se poate mai mult
    3.o sa-l futa ponta(psd-ul) de-o sa-l indoaie
    Cine nu vede asta ii urez vizionare placuta la gadea si ciutacu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Curutz de leu, mei ce hanaliza, cita profunzime, cit adevar! Mei esti mai tare ca ala uscat la soare!

      Ștergere
  34. Baa, i-am pus-o (felicitarea) pe blogul lui Nea Cashu! Uitati ce-i scrisei:

    CEZAREL FIDEL CASTROL RUZmiercuri, august 15, 2012 8:04:00 PM

    La Multi Ani Nea Cashule, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie cu ocazia onomasticii. Desigur alaturi si de iubirea mata Dogaru, cu care te tachinezi permanent.
    Cu deosebita consideratie,
    In numele comentatorilor Mehedinti blog

    PS. Camarazilor le e dor de 'neata si te asteapta acolo sa te feliciteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai sa primesti niciun multzumesc ! I-am scris si eo, da' nu mi-a raspuns, asea ca i-am dat un tilifon ! Asea de muci erea, incat juca sarba in ciorapi in fatza blocului si mi-a zis sa ma duc in prazul lui !

      Ștergere
  35. Neacsum - futu-va in dinti de pitici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buey, s-a sculat in erectie don curdeleu si a inceput sa faca analistice politice ! de alea punctate, la obect !

      Ștergere
  36. Buey, io stiu ca Nea Casu ie musulman! Nu bea alcool si nu danseaza in fata blocului in curul gol!

    RăspundețiȘtergere
  37. Gaozari ,gaozari.racnea presedintele fiti PRO DEMOCRATIE - Sa nu votati!!!!Tiganca imputita ,imputita.. Stai acasa ,eventual te spala la pasarica! raspundeau PDL-acii !

    Mortii se rasuceau in morminte ! Incet dar sigur ..votau pentru Basecu !! Si uite asa NE_AM ALES CU CEL MAI NEALES PRESEDINTE Lovitura de stat ..CONTIN UA!!
    Victorie ..tipa Macoveanca ,ne-am luat tara inapoi,grohaie aceasta excitata la maxim de degetul lu Neamtalaul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-te ba in pulilii noastre, o tot freci langa-balanga cu cacatul asta de text, pe care tot il scoti pe muya aia de tampit de azi dimineata incontinuu ! te-n pulea calului dupa contratorpiloru Fratilila, ala cu erga omnesu' pulii !

      Ștergere
  38. Muey, celor care-l iubiti pe kior, cititi de aici interviul dat "Vocii Rusiei":

    http://romanian.ruvr.ru/2012_08_15/85172633/

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu-i mai place zama de plosnita?

    RăspundețiȘtergere

  40. ,,Traian Băsescu: Staţi să ne înţelegem. Vorbiţi în numele Federaţiei Ruse sau al dumneavoastră ca ziarist?

    Vocea Rusiei: În numele meu.

    Traian Băsescu: Deci ca ziarist.

    Vocea Rusiei: Eu nu am fost împuternicit să vorbesc în numele Federaţiei Ruse.

    Traian Băsescu: Da, am înţeles. Eu pot vorbi în numele României''

    Muei,suspendatu'poate vorbi in numele Romaniei !
    Iaca-i bine.
    Nu mai avem locuri la 9.Sa se duca...in alta parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masa-verde sa vorbeste in numele boicotistilor!
      Lasul national sa vorbeste in numele orbetilor lui!
      Ochii LABE 1 TV! Ciumafaia Macovei are limbarita!

      Ștergere
  41. Maaa, mie-e dor de tigri 2 da-mi-ar pelea inapoi, zburator cu pene negre ce se kk in izmene. Il vazu careva?

    RăspundețiȘtergere
  42. ,,cum puteţi crede că un preşedinte ales îşi vinde ţara? Cum puteţi crede acest lucru? Asta e cea mai jignitoare afirmaţie pe care aţi putut s-o faceţi. Românii nu-şi puteau alege un preşedinte care să-i trădeze. Cum credeţi că un preşedinte român ar da o bucată din teritoriu în afara Constituţiei să devină autonom sau ce credeţi că-i aici, Transnistria? Nu se poate. Şi cred că măcar pentru această afirmaţie Vocea Rusiei ar trebui să-mi ceară scuze. V-o spun în modul cel mai sincer. E prea mult, chiar şi pentru un ziar liber, pentru un post de radio liber.''

    Ha,ha,ha!

    RăspundețiȘtergere
  43. Mei il vazui eu azi pe tigri 2, in Urziceni, la biserica Sf. Ilie. Tinea-n mina o palarie, strigind din gura cit putea: "miluiti-ma cu-n ban pentr-o pastea"!

    RăspundețiȘtergere
  44. Mei, NeaCasu asta e incurabil...

    Neacsumiercuri, august 15, 2012 11:09:00 PM

    Multumesc tuturor celor care m-au felicitat. Gerula, abia astept sa mai vorbim, sa vedem ce facem cu Bastus. Trebuie adunati dacii liberi.Cezare, te-ai molipsit de prietenul tau Dogaru, vorbesti in numele unor oameni care nu te vor. Prost obicei. Uite, abaurcu, ar fi putu si avea dreptul sa vorbeasca in numele blofului sau dar nu a facut-o. De ce sufera asa multi oameni de boli incurabile? Vezi ca s-a inchis Cantacuzino
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Saracu Casu inca nu a inteles ca aciulea suntem un club select si ca cei din CCR unii pot sa-i trimita erate care vor fi ulterior aprobate.

    RăspundețiȘtergere
  45. NB la ZOO + 9! Cezaruica nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna dimineata! Visati la un salariu/pensie ... de vis!
    ==============
    Olandezul Erik de Vrijer, seful delegatiei FMI pentru Romania, cel care a dat unda verde pentru majorarea salariilor bugetare cu 7,4% incepand cu luna decembrie, are un salariu de peste 20.000 de euro lunar.
    ============================
    Grila de salarizare din cadrul FMI, valabila pentru personalul cu functii de management, arata ca salariul lui de Vrijer se incadreaza intre 242.090 si 309.160 de dolari pe an. Ceea ce inseamna un castig intre 20.100 si 25.700 de dolari lunar.

    Inlocuitorul lui Jeffrey Franks ca sef al misiunii FMI pentru Romania detine functia de director adjunct la Departamentul pentru Europa al Fondului Monetar International.

    Erik de Vrijer lucreaza in cadrul FMI din 1992, unde a ocupat mai multe pozitii, de la economist, pana la pozitii de conducere, cum ar fi cele de Division Chief, Assistant Departament Director pentru Europa si recent, Deputy Director pentru Europa.

    Salariile din cadrul FMI sunt structurate pe trei trepte: personalul suport (gradele A1-A8), specialisti si economisti (A9-A15) si personalul cu functii de conducere (B1-B5).

    Marjele salariale pentru personalul suport se incadreaza intre 28.150 si 93.300 de dolari anual, pentru specialistii FMI (economisti, avocati, contabili, specialisti HR sau de comunicare) oscileaza intre 64.450 si 226.380 de dolari pe an, iar directorii, sefii de misiuni, divizii sau de departamente incaseaza intre 150.950 si 353.200 dolari anual.

    RăspundețiȘtergere
  47. Ponta primeste picioare in cur:

    Iritat că premierul ar coabita cu Traian Băsescu, președintele interimar l-a mustrat pe acesta în direct la televiziune
    Perspectiva unei coabitări între Victor Ponta și Traian Băsescu îi dă coșmaruri lui Crin Antonescu

    Victor Ponta ar coabita cu Traian Băsescu. Traian Băsescu ar coabita cu Victor Ponta. Lăsat pe dinafară, Crin Antonescu bate cu pumnul în masă, îi dă lui Ponta un avertisment şi, ca efect colateral, se răţoieşte şi la procurori. Aşa arată, în acest moment, relaţiile dintre cei trei actori importanţi ai scenei politice româneşti.


    RăspundețiȘtergere
  48. Buna dimineata ,stimati pacienti si dragi...animale!

    Cum o fi dormit socrul suspendat?

    RăspundețiȘtergere
  49. Alt repetent care ne conduce:

    „Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei deputaţilor a făcut facultatea în opt ani, adică între 1985-1993, rămânând trei ani repetent.De când Octav Cozmâncă, responsabilul cu cadrele, s-a retras PSD-ul are mari probleme cu desemnarea liderilor în aşa fel că ne-am plictisit de câţi miniştrii sunt incompatibili, plagiatori sau incompetenţi.”

    RăspundețiȘtergere
  50. “În loc să-l ia de gulerașul tricoului bleu-marin și să-l întrebe de ce dracu’, într-o țară pîrjolită de secetă, românii stau la umbra scutului american și au nostalgia comunismului, emisarul Philip Gordon s-a distrat de minune în compania suspendatului, mai ales cînd Băsescu l-a întrebat dacă nu cumva e rudă cu șampania Cordon Rouge", zice Mircea Dinescu scrie revistablogurilor.ro

    RăspundețiȘtergere
  51. Ba, asta bashinos e Stelica clantzanila pupa-ne-ar in coor fara mila

    RăspundețiȘtergere
  52. Financial Times: Ponta va reprezenta un test pentru socialiştii europeni

    Victor Ponta, prin indiferenţa cu care a reacţionat faţă de acuzaţiile de plagiat lansate la adresa sa, va reprezenta un test pentru socialiştii europeni, care sunt aşteptaţi luna viitoare la o conferinţă la Bucureşti, comentează Tom Gallagher pentru Financial Times în ediţia electronică de joi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soţii Adriana şi Silviu Prigoană scot la iveală noi amănunte şocante din viaţa lor de cuplu. Supărată că omul de afaceri ţine morţiş să-i ia cei doi băieţi, Bahmu face declaraţii şocante: "Prigoană m-a bătut de faţă cu copiii"!

      Mei, tu cel de la 10:01, astea va sunt exemplele dupa care va conduceti in viata.

      Ștergere
  53. "După interviul din The Guardian, titlul pus în ţară nu prea are legătură cu fondul. Eu am spus că un prim ministru trebuie să coabiteze cu orice perşedinte în măsura în care acesta îşi respectă atribuţiile constituţionale. Or, în opt ani de zile, Traian Băsescu nu şi-a respectat niciodată atribuţiile şi prin comportamentul său de până astăzi dovedeşte că nu are de gând vreodată să se comporte doar ca preşedinte. Eu nu dau nici 1% şanse ca domnul Băsescu, dacă va fi reinstaurat la Cotroceni împotriva voinţei românilor exprimată la referendum, să se schimbe peste noapte şi să devină un om responsabil. Se va purta ca şi până acum".

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ponta-despre-reprosurile-lui-antonescu-as-vrea-sa-fiu-mai-activ-dar-am-atributii-limitate_40424.html#ixzz23gsg393h

    RăspundețiȘtergere
  54. Buey, care pizda ma-ti te strofoci cu copiatul de prin ziare, dupa care ii tot dai peist aciulea ? Care ba, zice acu ! Semneste: erhash pozitiv Cezarus maimucles.

    RăspundețiȘtergere
  55. De la tirade sforăitoare la ameninţări făţişe şi de la expresii golite de conţinut la riposte golite de bun-simţ, suntem zilnic bombardaţi cu vorbe pe toate canalele mass-media, ca şi cum ne-am afla la un concurs de genul „Cine e mai mai tare-n clonţ”.

    În marea sa înţelepciune financiar- bancară, guvernatorul BNR ne-a amintit că, până la coadă, „gura bate fundul”.

    Mai ales pe pieţele financiare, unde tăcerea e de aur, aspect neplăcut pentru un popor plin de guralivi care nu sunt în stare să lase ciocul mai mic nici dacă îi pici cu ceară.

    De când este preşedinte interimar, condiţie modestă dacă o raportăm la faptul că nu a fost ales, ci doar propulsat de o anume conjunctură parlamentară, Crin Antonescu zboară de la un post de televiziune la altul pentru a spune acelaşi lucru cu o înverşunare pe care i-o înţelegem, dar care, prin repetiţie, capătă aspecte hilare.

    Colac peste pupăză, nici primul-ministru Victor Ponta nu se lasă mai prejos şi perorează pe unde apucă, aidoma unei vedete de cinema, despre rolul pe care îl interpretează în comedia „Să-l aruncăm pe Băsescu din funtea ţării”, deşi guvernul pe care îl conduce e cam "rupt în fund" şi până acum doar... gura e de el.

    Dovadă că se zbate în incompatibilităţi de care habar nu are şi că după trei luni de pălăvrăgeală a rămas câteva zile şi fără titular la Justiţie, ceea ce este chiar de râsul lumii.

    Când ai propus deja trei miniştri incompatibili, este de presupus că nu te mai poţi opri... din serie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti ba, ala cu copiatul de prin ziare ? Besh dreaq de aici ca putzi ! Lasa-ne ca stim si noi sa citim presa. Palincarosul snaipar oan.

      Ștergere
  56. Tie dor de Igas,Funebriu,Udrea...

    RăspundețiȘtergere
  57. Buey, s-a schimbat tema de scandal ! Acusica e la moda cu procureanca generala KORVAsi, care-i prigoana pe romani prin intreaga tara sa jure, cu mana stransa pe biblie, ca a fost corecti la referendum ! Base a intrat pe linia 2, deocamdata KORVAsi i-a luat fatzaul !

    RăspundețiȘtergere
  58. Colonelu' de pix baga tare ... al' mai tare din parcare-i basinescu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constipatu' ala vorbeste de unul singur ! Nici n-apuci bine sa citesti o PROSTare de-a lui, ca a si mai bagat inca trei cacaturi ! Parerile oamenilor nu se conteaza, numa ce zice el e adevarat. Nici nu ma mai obosesc sa-i deschid cacatul ala de jurnal. Don Curdeleu.

      Ștergere
  59. Neascu era clampa ieri ... ca fu ziua lui ... se vede dupa cum raspunde ascultatorilor ...
    L-a bagat si cetzarushul in gasca dogarului !... Dati-i , mai oamenilor , nescului , ceva de ros ca nici el nu mai stie (cu busola in mina) pe unde-i nordul ... musca javra de cur pe toti care nu-i cinta-n struna ... Dati-i si lui o fonctie , ceva , sa fie si el sef ... ce dracu'...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu v-am spus aseara ca l-am sunat sa-i zic o urare, dar era asa de mucificat incat juca sarba in ciorapi in fata blocului, cu o legatura de praz in gura ? PalincaROSU

      Ștergere
  60. Cezar da declaratii cu privire la bulina de pe CI?
    Cred ca-i retinut de porcuratura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cu o mana pe biblie, cu o mana pe petul de 2,5 l de bere si cu o mana declara ! Ledi caca.

      Ștergere
  61. Luluta i-a dat cu flit aluia de la 4coceni.
    Justitia este independenta.Romania nu.

    RăspundețiȘtergere
  62. 10:53.
    Baaa, ”muei”, norocul tau ca ai haz!
    Eu sunt pedepsit si nu pot mai mult azi..
    Am primit sector,scarile si podul.
    Da cel putin va citesc pe furis si rad, si rad, si rad...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri