Google Translate

joi, 30 august 2012

News. Felicitari Guvernului Ponta, Ministrului de Interne! Vechile posturi de Poliţie care funcţionau în mediul rural vor fi reînfiinţate!

 
Vechile posturi de Poliţie care funcţionau în mediul rural vor fi reînfiinţate şi vor funcţiona din nou, din 1 septembrie, după ce infracţionalitatea în această zonă a crescut cu şase la sută în comparaţie cu anul trecut, au anunţat, miercuri, oficialii Ministerului Administraţiei şi Internelor.
 
 
Potrivi surselor citate, infracţionalitatea a crescut după ce, anul trecut, Poliţia Rurală a fost reorganizată, iar posturile au devenit aproape inexistente, în sensul în care acolo a rămas un singur lucrător, cu program între 8.00 şi 16.00.
 
Fără poliţişti în comune, spun oficialii MAI, furturile de animale, tâlhăriile şi infracţiunile stradale au crescut cu şase la sută comparativ cu 2011.
 
Sursa:
 
 
 
Una dintre cele mai mari imbecilitati ale Guvernarii Boc/PDL,
este pe cale de a fi inlaturata.
Zeci de locuinte in fiecare sat/comuna, au fost devalizate de hoti.
Cine raspunde? Cine recupereaza/plateste bunurile furate?
O istorie trista, scrisa cu buna stiinta, de o Guvernare de-a-n boulea!
====================================
Jud. Harghita si Jud. Covasna,
in "atentia" comentatorilor nostri !
========================
 
 
 
====================================
======================

200 de comentarii:

  1. Comentariu anonim:
    Posturile AU FOST DESFINTATE de tripleta Boc-Basescu-Igas.....in timp ce ei desfinteau posturile de politisti, de medici, de profesori ... neamurile lor primeau postul de sofer cu 100 de milioane/luna sau de subsecretar de stat sau chiar in AGA la Petrom.,....

    RăspundețiȘtergere
  2. Comisarul pentru justiție, Viviane Reding, a vorbit, într-un interviu acordat Euronews, despre situaţia actuală din România. Aceasta crede că lucrurile nu sunt perfecte, dar "deviaţiile au fost oprite


    RăspundețiȘtergere
  3. Raul a fost facut ! Vor trebui ani buni pentru revenirea la normal, sau, ma rog, cat mai aproape de normal ! Am ajuns sa traiesc sa vad cum, in unele sate, gospodarii isi organizeaza pande, pentru a-si proteja avutul si agoniseala ! Cate 3-4, echipati cu ciomege ! Nu-mi aduc aminte ca, vreodata, poarta casei mele, unde locuieste mama, sa fie ferecata. Se inchidea doar cu un zavor simplu si intra oricine si oricand dorea in curtea mea ! Acum zici ca e ca la Bastilia, incuietori sigure, sonerie si alte "sisteme" de securitate, pentru ca colcaie pe ulita satului hotii si banditii ! Tot ce poate fi furat, pentru a fi vandut si baut imediat la primul birt, se fura in ziua mare, la vedere, cum s-ar spune !

    RăspundețiȘtergere
  4. Tara lu' Dorele, numai ca de data asta nu mai este o gluma a lui Dorel "priceputul", ci sunt gafele politice ale unei guvernari criminale !
    De pe un post local de teve din localitatea Ics, am aflat extraordinara stirea ca, in ziua de, doctorul va fi prezent in satul ygrec, apoi in ziua de in satul zet, pentru consultatii, intre orele 10-13 !
    Incredibil ! Am intrebat si eu cum se produce evenimentul si am aflat ca, in satul ygrec la scoala, intr-o camaruta anexa, iar in satul zet, ca n-are scoala, la un gospodar acasa ! Sa ma fulgere amu daca mint ! Si asta, in coditiile in care comuna a avut un dispensar de toata lauda, inclusiv cabinet stomatologic si farmacie ca la oras ! Iar la nici 6 km exista si spital orasenesc, ajuns acuma o ruina !

    RăspundețiȘtergere
  5. Om mai prost si mai rudimentar ca tiganul de HURZICENI nu cred ca mai exista pe mapamond!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Las ca-i zboara BaSecu si le desfiinteaza din nou!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Basescu este terminat, din momentul in care ponta nu i-a dat bani si cherosen sa mearga la briucsel ! Iar ca umilirea sa fie maxima, l-au trimis si la garaj o perioada, dupa care i-au sutit si flacara democratie ! L-au ciuruit pe gaozar, cu tot cu tiganca lui imputita de europarlamentara de succesuri ! Va ramane in istorie ca una dintre cele mai mari glume politice de pe plaiurile morometice !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alte aspazia, zdrentean, keovesi, macavei sau pula ala de la CSM care ameninta poporul, ca nu mai stiu cum il chema pe 3 floace sub nas, is deja ca si uitati, insa BASAUL va ramane de-a pururi ca cea mai proasta gluma din istorie !

      Ștergere
  8. Neatza!
    Stiti care era culmea idioteniei???
    La mine in judet, televiziunea mogulului PDL, prezenta de 2-3 ori pe saptamana zeci si zeci de jafuri, case praduite, prezentand lucrurile de parca la guvernare, Ministru de Interne era un EXTRATERESTRU, nu un PDL-ist de notorietate maxima, pe numele lui de nascatoare IGAS.
    Intreband un amic cum de nu le este rusine, mi s-a raspuns ca aceste emisiuni sunt cele mai vizionate, au cel mai mare rating, iar postul castiga foarte bine din publicitate, mogulul foarte multumit! Retineti ironia soartei??? Nemernicii de PDL-isti, faceau rating la TV din nenorocirea oamenilor! Pentru asta mergeau si faceu reportajele, in urma jafurilor de prin sate! RATING! Bani castigati din nenorocirea oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Si acuma inca se mai chinuie structurile centrale de prin MI sa descalceasca porcariile lui Igas si compania !

      Ștergere
  9. Recomand administratorului, ca tot a postat siglele politiei romane din Romania, sa le posteze si pe cele ale politiei maghiare din HarCov, utilizate ca insemne oficiale pe masinile de politie, sediile de politie, ecusoane, etc. Macar fro doua, mai relevante, ca sa vada lumea cum arata politia statului national, unitar, indivizibil si nefragmentabil !
    Oare cine a aprobat folosirea insemnelor secuiesti ? Cumva IGAS ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În iunie 2012, populaţia judeţului Covasna l-a ales pe Tamás Sándor, candidatul UDMR, în funcţia de preşedinte al consiliul judeţean. Consiliul judeţean este compus din consilieri aleşi prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat. În judeţul Covasna, cu ocazia alegerilor locale din 2012, au fost aleşi 30 de consilieri judeţeni pentru un mandat de patru ani. În ceea ce priveşte apartenenţa politică a consilierilor judeţeni, situaţia se prezintă astfel: Uniunea democrată Maghiară din România (UDMR) este reprezentată de 18 consilieri, Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) de 4 consilieri, Partidul Civic Maghiar (PCM) are 3 consilieri, există un consilier independent, iar 5 consilieri sunt membri ai Uniunii Social-Liberale (USL).
      =====================
      Din 30 ... doar 5 reprezinta pe romani/Romania!
      Si aceasta se intampla in aceasta tara, numita inca Romania!
      De aceasta isi pot ei permite orice! Ei propun, ei aproba!
      Ce am facut noi ceilalti? Cum am ajutat romanii din zona?
      Iti spun eu. NIMIC. Multi habar nu au nici ce inseamna: HarCov!

      Ștergere
    2. Cei 5 nefericiti sunt ca si inexistenti !
      Numai "Sumanele negre" ar putea restabili ordinea, printr-o politica agresiva timp de 20-25 de ani !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  10. Si ca sa nu va plictisiti pana va pune adminu ceva poze, luati doua lincuri, pentru divertisment:
    http://cersipamantromanesc.wordpress.com/2011/10/03/sigla-inspectoratului-judetean-de-politie-covasna-a-fost-modificata-prin-includerea-steagului-ungariei-si-a-tinutului-secuiesc-din-ordinul-ministrului-traian-igas/

    si

    http://www.nationalist.ro/?p=2473

    Veti vedea haosul general din tara lu'Dorele, adus pan la nivel de politica de stat de catre hahaila din garaj !

    RăspundețiȘtergere
  11. Iar daca niste guvernanti inculti alde IGAS si bocii lui au reusit sa umple tara de cacat secuiesc, nu inteleg cum poporul lui fainosag, care tot a luat-o peste bot mii de ani de la bozgorime, doarme pe el ! S-a basit o data Orban in secuime, au dat tot ardealul pe spate, cu tot cu faiiinosaaag !
    Mai urlati si ca scapetii ca sunteti acolo pe veci stapani ! Sunteti o pula bozgorizata ! Daca trage si teokes o basina, intr-o saptamana invatati toti bozgoreasca de frica !
    Noroc ca l-au fugarit astia pe piticantropul ala de boc ca era data si facultatea de la targu mures bozgorilor, cu totul !

    RăspundețiȘtergere
  12. Aflat la Cape-Town, în Africa de Sud, premierul Victor Ponta a mai făcut o gafă diplomatică, trecându-şi în CV şi câţiva ani de luptă împotriva regimului de apartheid de la Pretoria. Dezvăluirea a fost făcută, cum era şi firesc, de un redactor al Revistei Nature, o publicaţie specializată în CV-uri.

    De data aceasta premierul Ponta nu a negat informaţia: “Da, şi eu sunt afectat de regimul de aparheid, cel mai îngrozitor fiind cel de la Bucureşti, unde un alb mă persecută zilnic. N-am drepturi egale cu el, merge în locul meu la Bruxelles, ba chiar mi-a făcut şi toaletă separată pentru momentele când merg la Cotroceni pentru consultări. Ştiţi ce umiltoare sunt inscripţiile de pe uşa WC-ului cu Bărbaţi, Femei şi Ponta?”.

    RăspundețiȘtergere
  13. Neatza Buna la ZOO +9!

    Bai, chestia asta cu reinfiintarea posturilor de politie rurala e foarte buna si era mai mult decit necesara. Am un var drept care a fost pina acu 3 ani sef de post intr-o comuna mare si stiu de la el cite probleme erau. Betzivi, scandalagii, babe nesaticafute de moshnegi, de hoti nu mai vorbesc. Deoarece inca nu fusesera dotati cu Logan-uri, patrularile le faceau cu propriile masini.
    Cit despre PDL-isti, care au desfiintat in guvernarea rahatului de Boc aceste posturi de politie: MULTA MUIE CU KKT!
    ------------------------------------------
    Ginditi-va la o localitate/comuna cu 5000-6000 de locuitori, care se intinde pe citeva zeci de kilometri patrati, cu drumuri proaste si cu 2-3 politisti. Cum credeti ca ati asigura ordinea si linistea publica, fara masini, fara dotare si mai ales fara o lege a politistului corecta, care se bazeaza pe realitatile tarii?
    _______________________________
    Toate relele de care au avut parte politistii si nu numai in ultimii ani, pornesc de la Javra Ordinara, da-i-as muie cu plumbi de 7,62 mm!

    RăspundețiȘtergere
  14. Muey, se implinesc 5 ani de cind extraterestrii au rapit-o pe Helodia! Azi motanelul kkcios ii face parastas si da de pomana.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ţinutul Secuiesc este o regiune istorico-etnografică din centrul României, bine delimitată. În cele mai vechi documente, regiunea figurează sub denumirile Terra Siculorum sau Regnum Siculorum. Din punct de vedere etnic, secuii sunt maghiari, dar cu o conştiinţă istorică aparte, cu specificităţi etnografice şi de dialect. La recensământ, locuitorii din zonă se declară de regulă maghiari, fiind vorbitori de limba maghiară. Cultura populară a secuilor, din sud-estul şi estul Transilvaniei, a păstrat substraturi arhaice care se regăsesc în tradiţii, în poezia şi arta populară.

    În perioada 1437-1876, Ţinutul Secuiesc istoric reunea 7 scaune secuieşti – Scaunul Udvarhely, Scaunul Csík, Scaunul Kézdi, Scaunul Orbai, Scaunul Sepsi, Scaunul Maros şi Scaunul Aranyos. În 1876, scaunele secuieşti au fost desfiinţate, lăsând în urmă mai multe comitate. Între 1952-1960, odată cu reorganizarea administrativ-teritorială a României, pe locul comitatelor s-a constituit Regiunea Autonomă Maghiară, care, după un deceniu de existenţă, şi-a schimbat denumirea în Regiunea Mureş Autonomă Maghiară. Astăzi, Ţinutul Secuiesc include judeţele Harghita şi Covasna, precum şi o parte din judeţul Mureş, cu populaţie maghiară majoritară.

    Ţinutul Secuiesc este cunoscut şi ca un tărâm al legendelor. Populaţia de aici păstrează numeroase legende despre origini – despre formarea lacurilor şi ridicarea cetăţilor, despre munţi, izvoare, stânci şi arbori seculari. Pădurile ascund taine, iar pietrele vorbesc de vremuri apuse. În România, 40% din apa minerală îmbuteliată provine din Ţinutul Secuiesc. Această regiune este rezerva naturală de apă minerală a Europei. Cartoful este cel mai important produs agricol al Ţinutului Secuiesc. Numeroase regiuni din ţară sunt aprovizionate cu cartofi de aici. Pâinea de casă cu cartofi şi kürtős kalács (colac secuiesc) îşi au originea în bucătăriile din regiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru informatie, ca noi nici n-am sti sa cautam o stire pe net ! Noroc cu netale ca ne servesti cu recenzii nemaiauzite !
      De pe ce sait le ei ? Da-ne macar lincul !

      Ștergere
    2. Bai, lasa-ne cu scaunele astea. Eu stiu de-un singur scaun carora l-as darui cu bucurie sefilor udmr, lui loslo tokes si celorlalti orbani; scaunul meu, dupa ce maninc gem si beau bere.

      Ștergere
    3. "...de-un singur scaun pe care l-as darui..."

      Ștergere
    4. Nu-ti dau lincul, iti dau lindicul. Til dau dimineata pe racoare, de la Elena Udrea dintre picioare.

      Ștergere
    5. Judeţul Covasna este situat în colţul de sud-est al Transilvaniei, în curbura Carpaţilor, denumirea lui istorică fiind Judeţul Trei Scaune, format în 1876 din Scaunele Sepsi, Kézdi şi Orbai-reşedinţe administrative stabilite conform organizării administrativ-teritoriale a secuimii. Se învecinează cu judeţele Harghita, Vrancea, Buzău, Bacău şi Braşov.

      Limitele administrative actuale ale judeţului au fost trasate după reorganizarea administrativ-teritorială a ţării din anul 1968. Având o suprafaţă de 3.705 km2 şi 222.449 de locuitori. Judeţul are două municipii, 3 oraşe şi 40 de comune.

      Printre acestea amintim: Sfântu Gheorghe - municipiul reşedinţă de judeţ, cu o dezvoltare dinamică şi cu cei aproape 61.543 de locuitori municipiul Târgu Secuiesc - “oraşul breslelor”; Baraolt - oraş cu potenţial turistic; Covasna - oraşul celor “1000 de izvoare“, din care marea majoritate au proprietăţi terapeutice, este un centru de tratament şi turistic atractiv; precum şi Întorsura Buzăului, plaiul mioritic românesc, situându-se într-o regiune pitorească.

      Pe lângă ramurile industriei tradiţionale - exploatarea lemnului, agricultură, industria textilă, industria alimentară, construcţii - au o pondere însemnată în economia judeţului şi acele ramuri noi, moderne ale industriei, cum ar fi industria turismului.

      Potenţialul turistic al judeţului este unul de excepţie, caracterizându-se prin elemente naturale şi antropice de mare valoare, care se îmbină armonios cu varietatea peisajelor, bogăţia şi diversitatea izvoarelor de ape minerale, vegetaţia şi fauna caracteristică şi nu în ultimul rând cu elementele hidrografice şi de relief.

      Stimaţi vizitatori, oaspeţi sau potenţiali investitori, sunteţi oricând bineveniţi pe meleagurile covăsnene !

      Ștergere
    6. Mai sunt cateva combinatii de scaune reusite care pot fi donate: porumb fiert cu lapte rece, pere malaiete cu apa rece, iar unul de succes, care chiar daca e mai consistent, are o mireasma sublima-da' se merita, e cu oua fierte si iaurt rece

      Ștergere
    7. Da, in HarCov, ce-a mai dezvoltata industrie este cea a furtului masiv de lemn ! Dispar padurile de parca le-ar cosi cu motocoasa Bosh-344 Q

      Ștergere
    8. Iar cea mai nostima chestie e cu Nem tudomul, daca ai nevoie de ceva, ai futat-o !

      Ștergere
    9. Buei, Tibica Putzulica, buei esti specialist la rafinarie asa cum Curlandezul e in distilerie. Buei, ia vezi de vinde patentul de producere a biogazului din cucuruz si lapte rece, iar Czar maimuca, aluatul cu mixerul sa-l frece.

      Ștergere
    10. In miercurea ciuc, meniul era scris in doua limbi la crasma: bozgoreasca si germana !

      Ștergere
    11. Am mancat la Kurtos cu apa de m-am cacat 7 scaune 3 zile

      Ștergere
    12. Județul Covasna se învecinează în est cu județul Bacău și județul Vrancea, in sud-est cu județul Buzău, în sud-vest cu județul Brașov iar in partea de nord cu județul Harghita. Situat în partea de sud-est a Transilvaniei, teritoriul acestui județ este legat de spațiul extracarpatic prin pasurile Buzău și Oituz precum și prin mai multe trecători ale Carpațiilor Răsăriteni.

      Suprafața totală este de aproximativ 3.705 kmp.

      Județul Covasna are o populație de 222,449 locuitori, din care peste 59% traiește în mediul rural. În județul Covasna, existǎ 164,158 etnici maghiari, adicǎ 73.79% din totalul populației.

      Populația Judetul Covasna:
      Maghiari – 73.8% (or 164,158)
      Români – 23.3% (or 51,790)
      Țigani – 2.7% (or 5,973)

      Importanța economică a acestui județ este bazată pe bogăția subsolului în hidrominerale și gaze mofetice. Rezervele de ape minerale de mai multe tipuri hidrochimice, sunt valorificate pe scară industrială sub forma apelor minerale îmbuteliate (Biborțeni, Malnaș, Vâlcele, Șugaș) . Zăcămintele de bioxid de carbon sunt folosite în stațiunile balneoclimaterice de la Covasna și Malnaș în tratamentul unor boli digestive, boli de nutriție și boli cardiovasculare. Un rol important în economia județului îl au: industria constructoare de mașini și echipamente agricole (Sfântu Gheorghe); industria de prelucrare a lemnului și confecționarea de mobilier (Târgu Secuiesc); industria textilă, de confecții și tricotaje; industria alimentară prin prelucrarea cărnii și a laptelui; agricultura prin exploatarea terenurilor și creșterea animalelor; turismul etc.

      Obiective turistice:
      ====================
      Rezervația naturală Mestecănișul de la Reci
      Cheile Vârghișului
      Peștera Gaura Tătarilor Vârghiș
      Peștera Puturosul de la Balvanyos
      Lacul Moacșa
      Planul Înclinat de la Comandău Covasna
      Balta dracului din stațiunea Covasna
      Pasul Vadaș din Munții Baraolt, Aita Mare
      Biserica fortificată din Zăbala, construcție secolul al XIV-lea
      Bicerica Ortodoxă de la Araci, construcție secolul al XIV-lea
      Biserica reformată de la Biborțeni, construcție secolul al XVI-lea
      Mănăstirea Mărcuș
      Mănăstirea Schimbarea la Față de la Sita Buzăului
      Cetatea Păgânilor, Balvanyos construcție secolul al X-lea
      Cetatea țărănească de la Cernat, construcție secolul al XII-lea
      Cetatea țărănească de la Ilieni,construcție secolul al XV-lea
      Cetatea țărănească de la Aita Mare, construcție secolul al XVI-lea
      Cetatea Zânelor, Covasna

      Ștergere
  16. Consiliul Judeţean Harghita este compus din 30 de consilieri judeţeni şi din preşedintele consiliului judeţean, ales prin vot direct de cetăţeni. Consiliul judeţean alege din rândul consilierilor judeţeni 2 vicepreşedinţi.
    ==================
    - 21 UDMR
    - 4 Partidul Civic Maghiar
    - 3 Partidul Popular Maghiar din Transilvania
    - 3 Uniunea Social Liberal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei 3 de la usele sunt tot bozgori numa ca s-au ratacit pe la pesede

      Ștergere
    2. Harghita este un județ în regiunea Transilvania din România. Majoritatea locuitorilor din Harghita sunt maghiari (85%).
      =======================
      Județul Harghita se învecinează la est cu județele Neamț și Bacău, la vest cu Mureș, la sud cu Brașov și Covasna, iar la nord cu județul Suceava.

      Suprafața totală a județului este de 6.610 kmp, reprezentând 2,8% din suprafața țării.

      Județul Harghita are 4 municipii, 5 orașe și 58 de comune.

      Municipii
      Miercurea-Ciuc - municipiu, reședință de județ
      Odorheiu Secuiesc - municipiu
      Gheorgheni - municipiu
      Toplița - municipiu

      Orașe
      Cristuru Secuiesc - oraș
      Bălan - oraș
      Vlăhița - oraș
      Borsec - oraș
      Băile Tușnad - oraș

      Judetul Harghita are o populatie de 326,222 locuitori, din care peste 56% traieste in mediul rural.

      In judetul Harghita, exista 276.038 etnici maghiari, adica 85% din totalul populatiei.

      Ștergere
    3. Obiective turistice:
      ===================
      Complexul baroc Șumuleu
      Manăstirea Sfântul Ilie din Toplița
      Biserica de lemn din Tulgheș
      Biserica din Săcel
      Cetatea Mikó ce adăpostește Muzeul de Etnografie
      Castelul Lăzarea
      Băile Tușnad
      Borsec
      Băile sărate Praid
      Lacul Sfânta Ana
      Lacul Roșu
      Cheile Bicazului

      Ștergere
    4. Ca tot e vorba de militieni aicea, DE OAMENII LEGII, uitati-va ce scrie pe masinile de militie din HarCov:

      http://www.nationalist.ro/?p=2473

      Unde-s procurorii cu biblia ? Aspazio, deneaule ! De Keovesi nu zic, ca asta-i de-a lor !
      Umblati, in pula mea, pe la portile morometilor in loc sa-i luati de gat pe cei care sapa la temelie !

      Ștergere
  17. Impotentii astia de la bucuresti, care colcaie prin ministere, nici nu stiu, nici n-au auzit ! Nici n-au curaj sa mearga pe acolo, ca-i atarna ciobo borno de urgenta !

    RăspundețiȘtergere
  18. Fa imprudenta sa comiti vreo ghidusie in trafic cu masina si sa te opreasca vreun echipaj de cheozegi rendorseg-adica militia din HarCov, ca ti-ai futut norocul ! Se uita la numar, si daca te vede ca esti din romania, ai pus-o ! Incercati !

    RăspundețiȘtergere
  19. Hai ca dispar, tre sa ma pregatesc de nunta de la snagov, ca nu vreau s-o fac pe SIDA de rusine

    RăspundețiȘtergere
  20. Ba fratilor oi fi eu ghita contra da sa mor daca va pot contrazice cu ceva in cele scrise mai sus.Asa ca va dau dreptate 100% !!

    RăspundețiȘtergere
  21. si daca era si de vre-un referendum se putea si 170% da daca nu e nu e....ma multumesc si cu 100%

    RăspundețiȘtergere
  22. ba ce bine era in vremurilii di mult apusi can toti meletienii din harcov iera din modova si oltenia Baa pai cand sa supara militianu moldovean pe bozgor se cacau aia in doi timpi si trei miscari,ca nu statea la discutii moldoveanu cu chestii de genu' nem tudom.Invata bozgorasu'romaneste instant

    RăspundețiȘtergere
  23. Daaa... si mai era si ARMATA a 3-a care cum avea vreo informatie mai ghidusa cum tragea cate o aplicatie si peria toate padurile si muntii pe unde mergeau astia "" in tabere de vara ! Ehei ce mai surprize ...surprize....!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum pula-pula ! merge bufonul national si bate din palme sub faldurile maghiare si inmana cupa ..honvedului ! Sper ca ati vazut faza! Doamne cum il mai suporta pamantul si romanii???!!

      Ștergere
    2. Umple-le-as curu! Kiorului cu PG7Vuri, iar lui Cezarel maimuca, cu pule groase cit mineca cojocului.

      Ștergere
    3. Am vrut sa zic A3 sub comanda gen. CHELLER si GHEORGHIU ! Sniper

      Ștergere
    4. Snaipere, A3 a fost pana in `79. Cu Cheller era deja A4.
      Pentru PMT: astazi ar fi zi de doliu national - 30 August 1940.
      In rest 99.9% de acord!

      Ștergere
  24. Tara lu' Dorele: haos general, debandada institutionalizata ! Daca una ca Asparazia Zdrentean a ajuns sa se stearga la cur cu voturile a peste 8 milioane de romani, ce sa ne mai miram ! Daca un handicapat cu acte in regula conduce cecereul, ce sa mai vorbim de ceilalti handicapati de prin politica romaneasca !
    Daca prostul statului afirma public ca scoala romaneasca scoate prosti la comanda, ce sa ne mai miram ca altii au scos total limba romana din scoli, din case, din administratiile locale, din localitati si din judete !
    Asa se intampla cand, innebunit de putere, faci pact cu diavolul ca sa ajungi la os !
    Pe de alta parte, cangrena tiganeasca, se intinde in voie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, daca astia ar fi mai albi ar merge si la PERLAN, dar asa...risti sa decolorezi rufele.

      Ștergere
    2. Buei, ma refer la diavoli, nu la ce s-ar putea gindi unii...

      Ștergere
    3. Bai PMT - de tigani nu trebuie sa-ti fie teama ! Astia sunt patrioti si mai mult AU POTENTIAL GeNETIC bun !
      Nu am stiut noi sa-i asimilam pana acum !
      Ia gandeste niste combinari de n luate cate K -de gene intre futalai romani si niste pirande de 12-16 ani ! Mama ce mai romani creoli (gen amerloci ) ar mai iesi ! Slinder

      Ștergere
    4. Razi tu, razi...se vede ca n-ai mai trecut cam de multisor prin capitala scumpa a patriei

      Ștergere
  25. Uitat-va la teve sa vedeti ce haos general este in taximetria capitalei ! Jde mii de autoritati fugaresc niste taximetristi care se intorc cu orice pret la aeroport ! Jde mii de autoritati dau amenzi cu miliardele si nimeni nu plateste un leu !
    Haos: ne jucam de-a autoritatile si banditii !
    Asta e un fel de frectie ca sa vada opinia publica ca otoritatile are muski si ca ea si-a facut treaba si nu se stie cum a fost ucisa japoneza aia !
    Niste impotenti
    Pana nu vom fi guvernati de o doctrina neonazista agresiva, nu se va rezolva absolut nimic in tara lu"Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti sunt pusi pe suteala, pe furat, pe fraierit, pe eludare, pe fofilare, pe mituire, pe spaguiala fara de sfarsit

      Ștergere
  26. Proiectam autostrazi suspendate prin bucuresti, insa zeci de strazi alaturate n-au canalizare si apa curenta
    Construim telegondole, insa sate intregi din Hunedoara, Alba si alte judete n-au nici acum electricitate
    Pregatim promotii intregi de cadre militare, ca sa aiba din ce trai bine institutele, acedemiile, scolile si universitatile nationale, insa nu avem functii unde sa-i repartizam

    RăspundețiȘtergere
  27. EU CRED CA ASTA II O GLUMA PROASTA,DUPA CE USL A DAT BANII INAPOI LA BUGETARI,LA PENSIONARII CIVILI,DUPA CE PADUCHEI PDLACI AU DAT BANI DIN BURTA LA PROSTITUATELE MILITARE(VEDEM CUM SE COMPORTA,DUPA CE IZMANARU LE-A DAT 100 DE LEI IN PLUS,INAINTE,CRED CA IL OMORAU PE IZMANAR,DUPA CE AU VAZUT CA AU PRIMIT MAI MULT,IL PUPA CA NISTE COOORVE IESFTINE CE SUNT) GEN CEZAR,TIGRI,CORLEONE ETC.(NISTE TIGANI INFECTI),ACUMA AFLAM CA SI SEMIANALFABETII CARE SUNT IN CARDASIE CU INFRACTORII,PRIMESC SLUJBELE SI BANII INAPOI.
    CE RAMANE DE SPUS,DOAMNE DA SA VINA RAZBOIU CAT MAI REPEDE,SA VEDEM,CUM SE VA DESCURCA,CHIORU BETIV CU PARLITII DE SUBOFITERI LA CONDUCERE,CA AIA 26500 DE OFITERI,CARE ERAU PREGATITI SI INSTRUITI DE LA 14 ANI,SA APERE TARA,FITZI SIGUR CA NU VOR MAI APARA TARA NICIODATA CI DOAR PROPRIA FAMILIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Colega ai perfecta dreptate. Ai cistigat Cupa de Piele realizata de designe-rul O'biele.
      PS. Salutari la toti memebrii ZOO + 9! Mi-ati lipsit, ca fusei internat la psihiatrie, bolnav de blenoragie.

      Ștergere
    2. Tu nu esti militar. Daca ai fi ai sti ca razboiul/lupta armata-ca sa nu confunzi cu razboiul de tesut-fiindca nu te duce minte si la razboi economic, psihologic, financiar, etc. este un DEZASTRU pentru toata populatia. Inclusiv pentru copiii/nepotii tai!

      Ștergere
  28. Bai, ca tot se apropie toamna, vreau sa va dau retetele dupa care imi fac eu licoarea magica pe care o consum permanent:
    - Recuzita: una bucata pufoaica (haina groasa și vatuita) ; una bucata w.c., musai d’ala de tara ; multe rude cacacioase; un arac (par, bat) , cazan de tuica, lemne de foc.
    - Se leaga bine-bine pufoaica de arac si se introduce in buda. Dupa ce haina a absorbit destul kkt, continutul se pune la fiert, in cazanul de tuica. Tot căcatul ala fermentat, e plin de alcool etilic. Dupa gust, se pot adauga arome, siropuri de fructe. Ca reteta sa fie de succes, neparat se adauga drojdie si zahar.
    Un truc pe care-l folosesc pentru a afla daca tuica servita e de calitate sau … de cacat, e ca in timp ce savurez un paharel din licoare, trag cu nesat dintr-o tigara fara filtru (de regula Carpati). Daca fumul de tigara are gust dulceag, atunci am de ce sa ma panichez: cantitatea de zahar din produsul in cauza e foarte mare, deci tuica nu e “curata”.
    O alta varianta de bautura de tot cacatul ar fi tuica din gainat de pasare. Procesul e asemanator cu producerea tuicii de pufoaica, doar ca materia prima provine de la pasaretul diin ograda. Multi producatori rurali de alcooale au intinse prin toata curtea folii de plastic pentru a colecta cacarezele. Se pare ca pasarile nu digera de tot amidonul din semintele cu care sunt hranite, cacarezele fiind numa bune pentru pus la fermentat, impreuna cu cateva fructe si drojdie.
    Zeama de electrozi, aia pe care se zice ca o bei odata in viata… bei la birt si mori acasa, e o varianta rapida de a te imbata, dar si de ati testa norocul. Nu trebuie decat niste electrozi, care sunt curatati, iar praful ala e fiert.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Is vechi retetele, impamantenite deja in constiinta poporului roman, inca de pe vremea santierelor de pe la canal, carbuni, irigatii si, o perioada chiar a celor de la metrou si casa poporului !
      N-as baga mana in foc ca, in tineretea mea de instelat, n-am consumat si eu, fara voie, asa ceva !

      Ștergere
  29. Uite ma al dracului DC. Noi de faceam probleme ca ai lut-o pe aratura , exclusiv de la radiatiile / radarele infecte made CCCP , spirtul cu care frecai racheta si la sarbatorile nationale doi stropi de JO (original) Cand colo tu te tratezi doar cu produse indigene ! Bravos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei maimuco, nu numai indigene ci si naturale 100%!

      Ștergere
    2. IZMANARU DE CEZAR ISI BAGA DEGETUL IN CUR DUPA AIA SIL SUGE SIL INTINDE CA SA VADA DE UNDE BATE VINTUL CIND SE PISE.

      Ștergere
  30. Inca mai astept ca domnu care conduce blogul asta sa posteze si niste foto cu insemnele militiei din HarCov, pentru ca este bine de stiut ce stat national unitar este romania in materie de autoritati statale unice
    Oricum, revin cu lincurile indicate, pentru cei care au sosit mai tarziu aici:

    http://cersipamantromanesc.wordpress.com/2011/10/03/sigla-inspectoratului-judetean-de-politie-covasna-a-fost-modificata-prin-includerea-steagului-ungariei-si-a-tinutului-secuiesc-din-ordinul-ministrului-traian-igas/

    si

    http://www.nationalist.ro/?p=2473

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care-i problema ca pe masina politiei comunitare scrie politia in ungureste ? Fiind mai multi unguri acolo si infractorii unguri sunt mai multi asa ca trebuie sa stie baietii pe limba lor cine ii urmareste.
      Baga-ti nationalismul in cur ca nu tine de foame decit pentru prosti.

      Ștergere
    2. Problema e ca insemnele oficiale ale statului national unitar au fost inlocuite cu cele hortiste si, mai rau, ca intr-un insemn oficial al statului roman s-a introdus unul iredentist
      In rest cu scrisul pe masina in bozgoreasca, e normal, insa perca era vorba ca in tara lu' Dorele se folosesc inscrisurile bilingve, nu ?
      Insa la mintea ta de analistic in doi timpi, ai gasit rezolvarea, tzaka-paka, a la Jiji!

      Ștergere
    3. O masina de aia m-a urmarit pe mine si n-am oprit, ca am crezut ca-i de la ocolul silvic. Eo asa am tradus cand am cetit in retrovizoare ! Si cand colo era Rendorul bozgoresc, care m-o luat la procese verbale in bozgoreasca, ca am oprit aiurea, ca sa intreb cum ajung la Lacul Rosu, iar toti nem tudom !

      Ștergere
    4. Bine ti-au facut. Altadata sa nu mai opresti aiurea si invata sa folosesti harta daca esti prost.

      Ștergere
    5. Ei au zis ca am oprit aiurea, insa eu oprisem exact pe piciorul unui bozgor, care urla ca descreieratul, iar eu nu intelegeam ce vrea!

      Ștergere
  31. Cauta astia invatatori pentru clasa zero absolut, ca a ramas tara fara dascali !
    Eu le propun sa nu-i mai caute si sa faca un contract de colaborare cu BOR-ul, ca si asa s-a umplut tara de biserici, catedrale, bisericute, sinagogi, moschei si alte troite !
    Mai nou, acu fiecare strada e cu biserica ei si cu soborul propriu de popi !
    Sa predea popii, ca si asa se bat de musca

    RăspundețiȘtergere
  32. Bai, cica la rusi a avut loc campionatul mondial al elicopteristilor. Oare motanelul nostru kkcios o fi participat?

    RăspundețiȘtergere
  33. Noi picioare in fund pentru Ponta:

    Nici Partidul Socialist European, la care PSD este afiliat, nu este mulţumit de modul în care Victor Ponta a gestionat cele mai recente evenimente politice. Conform surselor Euractiv, Partidul Socialist European ar putea lua decizia mutării congresului care trebuia să se desfăşoare la Bucureşti, pe 28-29 septembrie, fiind "îngrijorat de legitimitatea democratică a premierului român, Victor Ponta"


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramane sa stabileasca Merchel cu Barosu unde se va tine Congresul ! Ponta nu valoreaza nici cat un sofer de oficial de prin briucsel !

      Ștergere
    2. Sa zica mersi daca or sa fie invitati

      Ștergere
  34. Pana si Japonia a ajuns sa ne-o dea la gioale pentru incompetenta crasa a AUTORITATILOR si a OAMENILOR LEGII ! Procurorii si securistii stiu de ani de zile de clanurile Mielu, Butoane, Pizdoaca, etc, insa, in loc sa le destructureze prin decapitare ferma, ei umbla cu biblia pe sub brat dupa morometii care au votat !
    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tiganul borat de Vlad Niculae mai e judecat in 6 dosare penale, insa se plimba liber pe strazile capitalei si omoara cum si cand vrea muskiul lui !
      Cred ca risca vreo 2 ani cu suspendare, NUMAI DACA VA FI GASIT VINOVAT !
      De ce nu risca un glont, asa scurt, ca costa numa fro 3,20 lei !

      Ștergere
  35. Ponta, LOVITURĂ DIN FAMILIE. Preşedintele PE, social-democratul Martin Schulz: "Înlocuirile rapide care au avut loc în fruntea mai multor instituţii din România sunt cel puţin stupefiante

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Stelica ia si tu o muie mica, cu kkt adus dintre craci lu Czarica!

      Ștergere
  36. Nici nu s-a intors bine asta la cotroceni, nici nu i s-a aerisit ca lumea biroul dupa 50 de zile de sigilare, iar idiotii deja se gandesc la o noua suspendare !
    Suntem si cretini in tara lu' Dorele, nu numai loviti la tampla !
    Adica alte milioane de euroi !
    Pula mai merge la vot !
    Parlamentul, ales si de mine, l-a suspendat o data cu majoritate confortabila, poporul a iesit masiv la vot si i-a spus "hai sictir", iar 3 mosnegi handicapati din nush ce curte prostitutionala mi-o trag de nu ma vad !
    Acolo sa stea kiorul, la vot nu mai merg si nici familiei n-am sa-i dau voie
    Sa mearga ardelenestii si HarCov-ul, ca morometii si-au facut traba, cand trebuia

    RăspundețiȘtergere
  37. UITE CE FACE PAPAGALUL!! MAI JOS EL ANULEAZA PICHETAREA LU PESTE PRAJIT
    Intrebari pe seama gestului senatorului Ioan Ghise
    - In atentia tuturor membrilor SCMD si a partenerilor din CNSC -

    Are senatorul Ioan Ghise aprobare pentru manifestare la Palat? - Nu!
    Au avut revolutionarii din 1989 aprobare pentru manifestare la Palat? - Nici ei!
    Are senatorul Ioan Ghise dreptate? - Da!
    Trebuia ca Parlamentul sa mearga pe Solutia Ghise? - Da!
    Are senatorul Ioan Ghise curaj, pichetand zilnic, la orele 18.00, Palatul Cotroceni? - Da!
    Este manifestarea senatorului Ioan Ghise de un inalt civism? - Da!
    Ar putea reaprinde scanteia, gestul senatorului Ioan Ghise? - Da!
    A cerut Ioan Ghise ajutorul societatii civile? - Da!
    Este senatorul Ioan Ghise membru USL? - Da!
    Avem noi accord de colaborare cu USL? - Da!
    Care credeti ca ar fi, in aceste circumstante, obligatia noastra morala?
    Am pus aceste intrebari in baza dreptului la libera exprimare a opiniei, ultimul nedesfiintat de dictatura lui Basescu, n-am dat cu piatra! Fiecare procedeaza cum ii dicteaza onoarea, demnitatea, curajul si constiinta. Slugilor basesciene fara minte si fara bun simt, care fac 24 de ore din 24, elogiul loviturii de stat de tip bolsevic reusita de Traian Basescu, datorita complicitatilor externe, le atrag atentia ca orice incercare de a considera acest text un indemn la atacarea institutiilor statului de “drepti” se va solda din partea mea cu o plangere penala pentru calomnie, impotriva domniilor lor! In rest … nunta de piatra! Poate le vine unor comeseni de bun simt ideea sa lase in plata domnului mireasa si sa fure socrul mic! Garantat, noi nu vom da nimic pentru rascumparare!

    Jos comunismul! Jos demisul!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Dogarul a dat la loc comanda pichetarilor de la Leul de ieri de la pranz!
      A gasit si scuza. Nu ca s-ar face de cacat si nu l-ar mai baga nimeni in seama, decat fro 10 pupincurai, ci pentru ca, vezi doamne, a intrat in posesia unui fluturas, care indeamna la miting pe 31, iar el nu vrea sa fie amestecat in aceasta magarie, care nu-i apartine lui sau societatii civile cu care are contract!
      Acu o suceste, subtil, cu Ghise !
      Pula il mai baga in seama !

      Ștergere
    2. Bolnav ne e carmaciul, mai tare decat noi !
      Halatul...

      Ștergere
  38. Ne fute grija, pe toate posturile, de nunta botoasei de SIDA, in loc sa auzim ceva de problemele grave generate de seceta !
    In zeci de localitati pompierii militari cara neincetat apa cu tulumbele, pentru animalele care stau sa crape de sete, iar pe astia ii fute de o saptamana grija de urata aia inculta !
    Tara lu' Dorele !
    Morometii crapa de foame, iar BASAII imput palatul snagov !

    RăspundețiȘtergere
  39. Uitati-va la pozele de mai sus ! Exact ce va spuneam ! Alte realizari marete ale guvernului boc si, in special, ale domnului igas, care a aprobat violarea insemnelor oficiale nationale ! Un insemn iredentist, implantat in inima stemei romanesti, a acvilei nationale !
    Si, pentru idiotul care ma tot musca de cur: daca te urmareste o masina de aia in trafic, in timp ce esti in excursie in HarCov, ce crezi c-ar putea fi ? Opresti ? Ca eo nu stie bozgoreasca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te-n mata de maimutoi primitiv si mai baga-ti pulele si in familie ca ai creierasul plin de ele. Tu nu vezi ce ai facut din blogul asta ? Tu centrezi, tu dai cu capul.
      Daca te urmareste masina politiei doar un retardat crede ca vor probabil sa-l invite la o cafea asa ca prostul nu opreste, dar urla apoi ca e amendat.

      Ștergere
    2. Vezi ca l-ai suparat pe BOZGOROIUL NOSTRU!!

      Ștergere
    3. Care POLITIE bre bruscatule, unde-i inscrisul ala de-a bilingva, cum ne-o fo vorba ca de la roman-la bozgor, bre ! Hoooo...nu te arunca ca broasca in bordura, honvedule ! Usor ciobo-borno, citeste randurile ! Toata lumea stie ce tre sa faca cand in spate e un echipaj de POLITIE care te trage pe dreapta ! Hoooo...belitule ! Ideea e ce faci cand in spatele tau e kozosegy rendrgegy cicolom sepi, iar tu nemtudom bozgora buey aruncatule
      Usor, mai vb si de principii, buey, de alea a lu Igas care o facut mult bine politiei
      Hoooo...tartane, usor
      Nu ma injura, ca ma rusinez

      Ștergere
    4. Nu mai tot incerca s-o dai cotita, ba ca 95% is bozgori si e norma, ba ca sa citesc harta cand ma plimb prin HarCov, ba ca sa stiu eu dinainte ce inseamna inscrisul ala cu 20 de consoane alaturate de-ti sare placa din gura incercand sa citesti....
      Hoooo....bozgorila, ca-mi esti drag, da' nu te-aprinde !
      Asta-i tema zilei, vrei sa vb de nevasta-ta ? Mai tarziu CioboTornoCicolomo ZscZstrmlTssgeg

      Ștergere
    5. In tara mea imi pui tu pumnul in gura, buey cracanatule, pentru ca eu nu am fost in stare s-o bozgoresc la un restaurant si am ramas nemancat ? Iti fut dumnezeii urgent !

      Ștergere
  40. Tanarul ungur se casatoreste cu o romanca, si in noaptea nuntzii tatal ii da sfaturi: Copile, cand ajungi in fata usii cu mireasa s-o iei in brate sa vada ca ungurul e PUTERNIC, intri in camera si o arunci pe pat cu dispret ca sa vada ca ungurul e MANDRU, apoi te dezbraci ca sa vada ca ungurul e si FRUMOS, si apoi stii tu ce trebuie sa faci... - Bine tata, zice tanarul. A 2-a zi tatal il intreaba: - Cum ai facut aseara? Fiul: -Am luat-o in brate in fata usii sa vada ca ungurul e puternic, am aruncat-o cu dispret pe pat sa vada ca-i si mandru, m-am dezbracat sa vada ca ungurul e frumos si apoi m-am masturbat in fata ei. Tatal: - Ceeeeeeeee? Cuuuuuuuuum? Esti nebun! De ce ai facut asta? Fiul: - Ca sa vada ca ungurul e INDEPENDENT si AUTONOM!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legenda spune ca primul om care a aparut in Transilvania a fost un ... ungur. Si dupa ce a descalecat de pe cal, sa bea apa, cand s-a intors nu a mai gasit calul, ci numai un biletel, pe care scria:

      "Multam' fain" !

      Ștergere
    2. Razi tu razi, Cezarica, da mie mi-a cam trecut de excursii pe la Lacul Sf Ana, cheile Bicazului, Lacu Rosu si pe unde pula calului am mai fost pe-acolea
      Zau daca nu e mai bine cu tiganii lu' Vanghele care este, aciulea la capitala

      Ștergere
  41. Buey cretinule,
    Ce obligatii are soferul roman,nationalist si prost, cind vede in spate lumini albastre indiferent ce scrie pe masina aia ? Tu esti sofer sau stai in spate pe scaunul mucosului cu tetina (in forma de pula) in gura ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, buey de pule sa ne ei!

      Ștergere
    2. Luminile albastre sunt in capul tau buey bozgorila ! Greseala mea o fo ca am uitat sa-mi pun baba in portbagaj, cu dictionarul in mana, asa cum stateau mitraliorii in vestitele B-29, ca sa ma avertizeze ca vine Kozosegyyrndorseg ciocoseppi cu luminile albastre care nu erau aprinse ! De acu m-am invatat minte, si o masina de livrat pita la domiciliu, de aia cu abtibilduri pe ea, cand e in spatele meu, trag pe dreapta ! De fapt nici nu mai merg prin oras fara baba la portbagaj !
      Tu ai in cap numa lumini albastre, strazile din sen fransisco, greu de ucis...chestii de asteadisparuti in misiune !
      Aia m-au filat pe sestake buey, ca stiau dupe numar ca-s de-a lu moromete
      Da ce-mi pun eo capul cu tine, ca oricat ti-as explica despre ce am vb eu azi aciulea, de principiul respectarii insemnelor oficiale si a bunului simt, in tara asta care vreau sa cred ca inca mai e unitara, tu ii tot dai cu urmaririle, hartile, luminitele albastre...

      Ștergere
    3. Buey nationalist retardat,
      Tara asta e cit se poate de unitara, tu ai fulgere albastre in creieras (printre pulele cu care gindesti).
      Ca fapt divers, nici pe masinile SPP-ului nu scrie nimic asa ca lasa-ti baba in fata ca e mai inteligenta decit tine si mai bine stai tu sus pe capota pe post de antena.

      Ștergere
    4. E clar ca ai luat plasa ! Tine-o bine

      Ștergere
  42. Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea.

    - Nu bea, omule, e otravita!

    - Nem to dom.

    - Apai bea, dar incet, ca-i rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doi secui in tren:

      Unul propune celuilalt sa intre in fiecare compartiment sa vada cine nu stie ungureste, sa-l taie cu briceagul.

      Intra in primul compartiment, pasagerii joaca carti.

      - Ce jucati aici, intraba unul dintre secui ?

      - Septica americana, adica 'Amerikai hetest',raspunde un calator.

      - Acestia stiu ungureste, zice secuiul catre colegul sau, hai sa mergem mai departe. Intra in al doile compartiment unde calatorii tot joaca carti.

      - Ce jucati aici ?

      - Saizeci si sase, adica 'Hatvanhat'.

      - Si acestia stiu ungureste, hai sa mergem mai departe.

      La fel si in compartimentul urmator.

      - Ce jucati aici ?

      - Popa-prostu', adica 'Tokes Laszlo'.

      Ștergere
    2. Coboara ciobanul de la munte sa mearga la Sibiu.
      În gara, vede un chiosc si cere o bere.
      Tipa îi da o bere la cutie de tabla.
      Ciobanul scoate brisca, crapa cutia si bea berea.
      Bineînteles ca nu se satura si mai cere una…
      O ciopleste si pe asta… Mai cere una, dupa care tipa de le chiosc:
      - Baciule, cutia aia are un inel,
      trage de el si se deschide, de-aia e facut.
      Se uita baciul nostru si zice:
      - Inelul ala e pentru aia care nu au brisca.

      Ștergere
    3. Da, de asta s-au bulucit ardelenestii la vot pe 29 iulie ! Pana sa-si dea seama despre ce e vorba, votul era gatat de 3 zile !
      Cica ase o zas domnu Orban

      Ștergere
  43. Him...cred ca cel cu luminile albastre e Gh. Strimb, pretinu lu Nea Cashu el Bubico.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un gica strambea, mai sus! a comentat si si-a dat muye singur

      Ștergere
  44. Buey, se pune de-o plimbare la cotroceni
    Cica vor sa intrebe la ce ora incepe nunta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, de te duci, nu uita pantofii aia usori de carton ca sa poti lua viteza atunci cind or da jandarmii startul!

      Ștergere
    2. stau si eu mai la dosul babatailor, ca pe alea nu le ia la caft

      Ștergere
  45. m-as baga si eo, da mi-e teama ca ma vede sefu de la sindicat si ma bestelea ca de ce la leu n-am fost si la ghise merg

    RăspundețiȘtergere
  46. Ideea asta a lu Ghise s-ar putea sa prinda ! E cava nou, ineditul face priza imediat...
    S-ar putea ca pana la nunta botoasei, randurile de plimbatori sa se ingrose considerabil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca s-ar duce mai multi: Varu Jan, Medelin...s-ar putea sa iasa ceva!

      Ștergere
  47. Treaba se ingroasa, daca mai ies si cele cateva mii de cetateni din molul cotroceni-Afi, se poate pune de-o iesi afara-javra ordinara, ca lumea !
    Nu prea vad bosorogi militari pe acolo !

    RăspundețiȘtergere
  48. De altfel, cred ca toti basinosii de rezervisti fac ca mine : analizam evenimentele pe blog, din fata teveului ! E mai confortabil si fara riscuri ! Lasa babele alea sa tipe, ca-s mai atractive pe sticla !

    RăspundețiȘtergere
  49. Ba Tibica Putza Mica il vazui mai devreme pe latzosu nostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-ai confundat, ala sta intotdeauna ori pe o scena, ori pe un postament ceva, ori mai in fata grupului cu 2-3 m, ori pe statuie ca sa ia muey, de unde poate fi focalizat la sigur ca el lidero mahimo, unicul intemeietor de sindicat

      Ștergere
    2. Da buey...e tuns si in camasa albastra, ai dreptate

      Ștergere
    3. Sunt si cativa basinosi de rezervisti, ca-i cunosc aproape pe toti

      Ștergere
    4. Buey, io nu fac greshale de astea, c-am fost observator inaintat la hartilerie, nu ca Czar maimuca care se uita pe borta curului comandantului de companie!

      Ștergere
    5. Ce pula mea sa vada buey pe borta curului

      Ștergere
  50. Bai Putzake, da' unde-s ast'lalte lighioane? Pe unde dreaku o umbla maimuca?

    RăspundețiȘtergere
  51. Ghise a dat lovitura ! Si-a pus-o de parlamentar pe viata cu ghidusia asta de plimbare !
    Daca e baiat destept si nu pune botul, om se face, cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  52. Tre sa recunosc ca Brasoveanul lu Curdeleoane are stofa, chiar daca e nascut in alta parte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vezi cand o ceti Curdeleu cum se umfla borhotul in el !

      Ștergere
  53. Pariu ca in juma de ora se aduc gardurile mobile si se delimiteaza spatiul de plimbare ?
    Bine ca e meci si nu vin apucatii aia...
    Da dupa meci...ai ?

    RăspundețiȘtergere
  54. L-am vazut pe Dogaru !! S-a dus cu sfaturi la Ghise -acesta i-a strans mana si l-a trimis la plimbare!!Slinder

    RăspundețiȘtergere
  55. A ramas celebru indemnul Politienilor cu javra ordinara ! De fapt chiar politienii vor ramane in istorie ca singura structura din sistemul de ordine publica care a avut curajul, pana acum, sa dea cu casketele in cotroceni !

    RăspundețiȘtergere
  56. Muie Dorele,
    bine era cind venea unul si ne baga pe git cite un chestionar .Mai bagati si voi cu cititul ,caci veti ajunge sa opriti si sa fiti amendati de masinile prigonitului,ala cu ,,plici de' aici''.

    Semnalizarea rutiera
    SECTIUNEA a 7-a
    Semnalele autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara si obligatiile celorlalti participanti la trafic

    Art. 119. - (1) Autovehiculele prevazute la art. 32 alin. (1) lit. a) si b) din ordonanta de urgenta au regim de circulatie prioritara atunci când conducatorii acestora se deplaseaza în actiuni de interventie sau misiuni care au caracter de urgenta si pun în functiune mijloacele speciale de avertizare luminoasa si sonora. Mijloacele de avertizare luminoasa si sonora pot fi folosite si separat, în functie de natura misiunii.


    (2) La apropierea de autovehicule cu regim de circulatie prioritara, care au în functiune semnalele luminoase de culoare albastra, concomitent cu cele sonore, conducatorii celorlalte vehicule sunt obligati sa reduca viteza, sa elibereze banda pe care se deplaseaza autovehiculul prioritar ori sa circule cât mai aproape de bordura sau acostament, iar la intersectii, sa le acorde prioritate de trecere.


    Art. 121. - Oprirea unui autovehicul de catre un politist aflat într-un autovehicul cu regim prioritar se face si prin punerea în functiune a dispozitivelor luminoase cu mesaje variabile sau cu bratul. Aceste semnale pot fi adresate concomitent cu transmiterea unui apel prin amplificatorul de voce. Conducatorul de autovehicul caruia i s-a adresat semnalul este obligat sa puna în functiune de îndata luminile de directie din dreapta si sa opreasca în afara partii carosabile sau, daca aceasta nu este posibil, cât mai aproape de bordura sau acostament

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu fa pe nebunu' Dorele!

    Art. 120. - (1) La apropierea autovehiculelor cu însemnele politiei si ale pompierilor, aflate în misiune, care au în functiune semnalele luminoase de culoare rosie si albastra si, respectiv, rosie, concomitent cu cele sonore, conducatorii celorlalte vehicule sunt obligati sa opreasca de îndata în afara partii carosabile sau, când nu este posibil, cât mai aproape de partea din dreapta a partii carosabile si sa permita trecerea acestora.

    RăspundețiȘtergere
  58. lasati in pula mea Circulatia in moghioros land si mergeti la plimbare la Cotroceni Ghise da de baut BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au plecat la universitate, buey, ca s-a tirat kioru acasa si nu mai avea farmec acolo

      Ștergere
  59. Buey, Curdeleu iar a sters-o pe la Bartolomeu !
    S-a spart in doua figuri, a bagat trei fitile si a uskit-o !

    RăspundețiȘtergere
  60. Buey, pe A3 e o ghicitoare: cica cine-l recunoaste pe caporalul din poza, care a facut armata la artilerie !
    E Ontanu buey ! Din caporal a ajuns direct general ! Baremi zdrelitul ala de oprea a fost si ofiter, atata cat a fos ! Ontanu a fost comunist turnator la secu, mare maistru de uzina, cetecistul pulii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu tre sa-i zic, in caz de una mica, sa traiti-pula sa-mi beliti ! Ordonati !

      Ștergere
  61. Ca eo n-am decat liceul militar, scoala militara, academia, fro jde cursuri, fro jde aplicatii si fro jde ani prin armata ! Insa n-am ajuns decat un cacat de colonel, cu gradele luate la expirarea stagiului, cu exceptia unuia pe care l-am luat mai tarziu, ca "nu am avut functie"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Na, si pe pula ala de Turcescu l-a facut colonel in 3 secunde, ca atata a durat cat i-a semnat ordinul

      Ștergere
    2. Muei,
      nu fi trist.Zi ,,multam fain'' ca esti inca viu,inca sanatos(aa,chiar esti ?),ca-ti sunt ,,copchii bini'' si ca inca nu te-a chemat Danilet sa dai sama la ,,cotet''.
      Muei, din cite-nteleg pina si baba inca ti-e buna !

      Ștergere
    3. Dupa care l-au sunat pupincuraii sa-l anunte ca, buey tovu colonelu, ia-n vezi ce bagi acolea la teve despre sefu, ca nu mai esti orice cotreanta buey, esti ditamai colonelu !
      Bine ca l-a fugarit pe izmanuta si s-a spart buboiu ca era general acusica, la fel ca alti idioti care nici nu stiu sa se incheie la slitzul de la putza !

      Ștergere
    4. Am si uitat dracu de pulifret ala de la ceseme, gluma aia a naturii care chiar m-a facut sa rad, cand i-am vazut poza aici !

      Ștergere
    5. Baba-i intreaga da' sunt in silentio clampa cu ea, de fro 3 zile !
      S-a dat la mine si i-am futut neamu la mestecatoare urgent !
      Are o trompa de zici ca e in culmea menopauzei !

      Ștergere
    6. Da dispri babi,dispri babi nu dai cu dezmintitu'?

      Ștergere
  62. Scuze,am fost in cotra timp.Concluzionez ca ai acces direct la conserve.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba de-a dreacu mi-am tras un gratar de mici de-am imputit toata casa, ca sa crape harca ! I-am lasat si ei cativa, da nu se apropie !

      Ștergere
  63. Buey, cine a spus ca a disparut RoBortul curului Honved negativ si pozitiv ! Dupa ce a fost dat afara de la o "editura" de blog, unde era senior editor de 3 stele, pe motive de tradare nationala si dupa ce a luat muye inca pe fro doua, omul s-a repliat si emite in liniste, aceleasi scenarii intergalactice, care nu se vor petrece in veci !
    Nostim bozgorila, nostim tare !

    RăspundețiȘtergere
  64. Baba-i calda,coile-ti reci,
    Cu conserve-o sa te-neci.
    Si-necat cint tu o-i fi
    Baba se va hilizi.
    Vei ajunge in cutie
    Pulbere de ...cenusie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeeee...mai stau o zi si ma dau iara pe langa ea ! Vreo 15 minute, pana o induplec e dezastru ecologic ce-i la gura ei ! Da si eu stau ca ghiocelul si in juma de ora rezolv problema

      Ștergere
    2. Cu coaiele ai dreptate, nici pe filme de xxx nu mai vibreaza

      Ștergere
    3. Mei, coaili si le-ncalzeste pe nasu lu tigri 2, cind asta din urma belingherul i-l morfoleshte.

      Ștergere
  65. Lasa, ca apare curind chirioasul nostru presidential si te inflocireaza cu un mesaz ,,inaltator'' .
    Sa ma pup[e-n coor!

    RăspundețiȘtergere
  66. Mai prostii pamantului ,sa va fut in dinti si sa va umplu cariile cu kakti fierbinti,iar pe cersetoarele voastre de mame sa le futeti voi in cur ca au diareee,de ce nu mergeti sa va sprijiniti nebunul ,Fuhrerul vostru drag ,stati aici si sugeti puli pe gratis.

    RăspundețiȘtergere
  67. Intrucat in curand tema zilei va fi schimbata, pentru cei care au venit mai tarziu p'aciulea si nu inteleg ce-i cu pozele alea de mai sus, unde scrie in bozgoreasca, vreau sa mai dau o data o muye tuturor celor care au permis acest lucru si sa ofer urmatorul text lamuritor:
    =====================================

    "Steagul Ungariei, pe sigla Inspectoratului Județean de Poliție Covasna

    Sigla IJP Covasna, modificată prin includerea steagului Ungariei și a Ținutului Secuiesc.
    Modificarea siglei IJP Covasna a fost aprobată prin ordin de ministru de către Traian Igaș.
    Ungurii înfig în inima Poliției Covasna elemente din steagul Ținutului Secuiesc.
    Toate aceste lucruri se întâmplă cu acordul actualului Ministru al Administrației și Internelor, Traian Igaș, si a guvernului Romaniei.

    ”În cadrul amplului proces de a Ministerului Administrației și Internelor s-a emis Ordinul nr. 126/17.06.2011 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului internelor și reformei administrative nr. 490/2008 privind însemnele heraldice ale structurilor Ministerului Administrației și Internelor”, se arată în documentul Minsiterului de Interne.

    Prin acest ordin a fost aprobată și stema IPJ Covasna. Aceasta conține culorile steagului Ungariei cât și o parte din elementele steagului Ținutului Secuiesc, și anume un braț ce străpunge cu sabia o inimă.

    Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, a declarat că stema a fost aprobată de o comisie de heraldică de la Academia Română.
    Însă membrii comisiei susțin că nu au fost consultați cu privire la acest lucru."

    Asta a fost guvernarea pedele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ba rapanule ca buba a inceput sa se umfle de 89 incoace.

      Ștergere
    2. Dap, corect, da eo tot clampanesc ori de cate ori apuc.
      Si ce daca.

      Ștergere
  68. Muei,
    se schimba,
    nu se schimba,
    la o vreme tot ne kIsam,
    ca altfel avem problemuri cu vrejul.

    RăspundețiȘtergere
  69. Comisie de heraldică de la Academia Română?
    Ha,ha ,ha !
    Muei,mult peste sapte milioane de romani au votat sa plece ,,necuratul'' !
    Siii,care-i rezultatul?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezultatul este identic cu cel al razelor de luna asupra galosilor de guma !

      Ștergere
  70. Mai dobitocule oricine injura pe blogul asta ,murdar,tu ma bagi pe mine la inaintare,eu injur mult mai consistent ,atat incat sa-i ajun ga lui muma-ta pana in gat.
    Pentru cei ce folosesc aceste bloguri in mod abuziv,inutil si "poluant'prin dobitociile ce le spun ar trebui introduse niste taxe.Voi cititi blogul lui LUPUS,unde niste mosulici tzacanitzi fac politica romaneasca,discuta intre ei sunt vreo 4, aceiasi]in public ,tare si raspicat sa-i auda lumea ce prosti sunt,fac exact ca tziganii in gura targului.E cam deranjant si rusinos pentru pretentiile neintemeiate pe care le au.
    Vad ca seCURISTUL de cEZAR a patruns si pe acest blog,bineinteles sub anonimat ,precum a "muncit "toata viatza,cum a auzit de USL ,hop si matze fripte,dobi,credea ca-i USLA,structura din care a facut parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care pula mea sunteti buey, ca v-ati inmultit ca gheortanii: care esti "El Garoi" si care nu ?

      Ștergere
  71. Muei, mesajul tau
    este-a unui bou !

    Meri in OZ si fii cuminte,
    caci alfel te fuc la dinturi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai pizda ma-ti ,de nespalat,de ce ma faci pe mine bou cand voi cu gasca lui Cezar&Lupus sunteti slugoi ai ideilor kakaraului.Macar pe acest blog apare totce scrii ,pe cand la kakareaza de Lupus apare selectiv ,se vede ca au supt su sug la Antena 3-i-au adoptat stilul mincinos si tendentios.
      Gata cu alde kakarau si voi puteti merge sa-l pupati pe "chelie"[pardon -chelios].

      Ștergere
    2. Faci contestatie?
      De cee?!
      Esti ...vaca?!!

      Ștergere
    3. Ce te superi ba ca te-a facut bou ! Pai cum m-au facut astia pe mine, ar trebui sa ma sinucid la fiecare minut, de rusine: handicapat, cretin, fascist, tembel, gheolban, idiot, nationalist,scursura, rapan, avortat, bolnav mintal, manipulator basist, cacat imprastiat, etc...si eo nu m-am suparat deloc !

      Ștergere
  72. Mai sunteti si fro 3 Cezari ! Numa Corleoane-i unul!

    RăspundețiȘtergere
  73. Acuma ,sa ma laud si eu,cu un adevar ,in LM eram printre ASii matematicii ,de asemenea la logica nu ma intrecea nimeni,apoi dragilor si mandrilor domni ,nu faceti voi pe bocotanii si sa va impaunati cu ce nu-i al vostru c-apoi ma manii tare si maniati si pe D-zeu,daca vreti aceste sporuri apoi faceti-le sa fie corecte si logise da sa iei 20% in plus pentru salariul de merit dar sa fie proportional cu perioadele avute ,adica pe total ani ai avut 5 ani solda de merit acesti 5 ani se impart la 20 si procentul obtinut va fi marirea la pensie ,la fel si cu indemnizatia de comanda.Si abia atunci mai venim de acasa.Adica toatat viatza ai fost un nimuric si brusc inainte de pensie ai taiat vitelul ai belit mielul la sefi si ai obtinut solda de merit taman in anul cand sa iesi la pensie,la fel si cu functia de comanda.
    Dragi tovarasi si voi FA un ezemplu simplu,eu am fost cdt de escadrila in anii 90-93 apoi am promovat in comanda regimentului[functie care nu era bagata la c-da[navigator de Rg]apoi prin anii '98 am fost inspector de zbor la comandament ,functie care nu este de comanda ,iar fiind mutat proaspat nu mi-a dat solda de merit si asa am iesit la pensie si uite asa am pierdut 55%-NEMUNCITI,smechesiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigri 2 meri in pulili noastre! Sa-ti dea muie de merit, zigoinerii aia ai tai din Urziceni.

      Ștergere
    2. Muei,dar la garden,la gardinita la voi,ai avut solda?Si spor de priciol(cadica daca te prind aialaltii si-ti kk colantii)?

      Ștergere
    3. Dar daca ... ai fi castigat cei 55% ???
      Mai faceai acum pe-al dreaku ???
      Intreb si eu, nu te supara!

      Ștergere
  74. Muei tigri,muei TIGER WINTER,muei WNTRFRESH,
    muei...voi vreti felatie,, pe de gratis''?

    RăspundețiȘtergere
  75. ADMINISTRATORE schimba repede apa la pesti ca se-ntoxicara pacientii!!!

    RăspundețiȘtergere
  76. Pula mea, mai erea unul pe aici responsabil cu ALUPIGUSUL ! Mai luam cate o pastea, da acu o luaram toti razna

    RăspundețiȘtergere
  77. Mai crucea ma-ti de avorton,ai trecut din anonimat in a-ti atribui alte identitati?Javra esti mai pui de tarfa.Identitatea mea este cu rosu asa ca te rog respectuos sa te intorci in pizda ma-ti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flocosule ia si tu o pastea si mai meri in sula mea!

      Ștergere
    2. Tigrisioare, vezi la 22:01 daca ai nevoie de ceva material !

      Ștergere
  78. Ca veni vb de solda de merit, imi aduc aminte ce tactica adoptase un sef de unitate, ca sa-i poata multumi pe cat mai multi pensionari ! Era o perioada cand, chiar daca era sau nu restructurare, se iesea cu ordonanta la greu ! Ca sa beneficize cat mai multi de solda de merit, se facea o planificare si ieseau pe rand. Primul care iesea avea solda de merit, care se redistribuia apoi altuia, cu intai ale lunii urmatoare, care se pensiona si el si tot asa ! Statea lumea la rand la ordonanta si la solde de merit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pan la urma s-a desfiintoiu de tot depozitul ala si tot a iesit niscaiva scandal cu iz de cacat alterat

      Ștergere
    2. Sa stii ca metoda a fost folosita la greu. Numai papagali gen Cezar, tigri 2 si Curlonu au lipsit la pomana..

      Ștergere
    3. Pai bine bre, daca-i asa, acum ce mai vor???
      Nu le ajunge ca atunci s-au bucurat de toate?
      Si de bani gramada, si de pensie, si de timp liber,
      Iar foarte, foarte important, de niste ANI FRUMOSI in libertate?

      Ștergere
    4. Vor muie cu kkt, ca obrazul si l-au mincat!

      Ștergere
  79. Buey, important e ca o sa am iar militie in sat si n-o sa mai dorm cu bata sub perna cand merg la mama, ca-mi fura astia rotile de la masina, din fata portii !

    RăspundețiȘtergere
  80. Baaa, uite ca luni, marti saptamina viitoare punem de 600.000 de accesari pe bloaga. Ar trebui sa dea si Admin macar o balaie, da nu de aia de pufoaica de-a Curlonului...

    RăspundețiȘtergere
  81. Mai dobitocilor,nici ce-a mai murdara cloaca nu arata ca acest blog,toate scursorile societatii se aduna in gurile voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote unde era cotreanta cea curata !
      Unde falusul lu'Cezarus ai fo, bre, pana acusica ?

      Ștergere
    2. Buey motanele kkcios, muey mai spala-te buey, ca mirosi a kisshat de cum deschizi gura. Muey, uite io propun distinsului nostru ZooParlament, sa-ti tragem un amendament. Amendament si pace intre tine si Czar maimuca, 2 dobitoace.

      Ștergere
    3. Asta nu stie ca insusi maestrul CTP se inspira de pe acest blog pentru a-si desavarsi editorialele, iar Mircea Badea nu incepe nicio emisiune pana nu ne contacteaza !

      Ștergere
    4. Ce CTP baa! Insusi Pleshu conspecteaza de-aciulea!

      Ștergere
  82. Ba, io ma duc la cuibar ca muine am treaba nu ca voi de stati toata ziua la taclale si belitzi sula la urs. Nu inchideti pravalia decit dupa 200 de commenturi, ca altfel ne facem dreaq de ris.
    Hai NB la tot boborul lighioanelor!

    RăspundețiȘtergere
  83. Buey, imi iau "scursorile" societatii in gura si plec tiptil langa baba, ca-s epuizat !
    Azi o fo greu:
    -militie
    -HarCov
    -Gezosstrag Nanzdesgory
    -miting
    -Base
    -Dogaros
    -pensii
    Muey la greu, sunt cracanat de cat am incasat !
    NB la 9

    RăspundețiȘtergere
  84. Nu stiu cum iera la voi,da' la noii ,la divizie, se dadieau de merit si de comanda la toti aia care cerea sa treca in controversare (rezervare pe baza de restructurare) ,ba existeaza si declaratiuini depuse-n stare de coma h alcoolica despre colonei care au primit si bani pentru concediu post natal si de crestere a copilului ,,minunat'').
    Prin hexceptie de la regula unia hau primit chiar si Halupigus Priceps Ba Sanaus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, mai pune una sa se faca de 200 cit mai repede, ca mi-e somn de dorm cu ochii belitzi ca iepuroii..

      Ștergere
  85. @TIGER WINTER
    Muei, inca si acum treaba-i la fel. Nici nu pot pricepe cum cite-un ,,pulete'' nu poate INTELEGE c-a fost ,,fraierete'' !
    Muei,fa o reclamatie la Danilet (cocos la cotet pentru fraieretz).
    Muei, toti,toti, toti, au primit ani dearindul muuult mai mullti bani decit ai fi vrut tu.
    Inclusiv IEU ! *
    * si n-am fost bun nici la matematica ,nici la romana,nici la chimie; doar per total am fost mult mai buni decit tine.

    RăspundețiȘtergere
  86. Cuculica.tu n-ai alta treba? Lasa pulii numaratoarea si vezi cu...culcarea (adormirea).
    CHIAR VREI SA VEZI DACA TRECE DE DOUA SUTE?

    RăspundețiȘtergere
  87. Este adevarat ca la Cotroceni a fost ceruta o ambulanta echipata pentru come avansate?!

    RăspundețiȘtergere
  88. Mai vrea careva Botox pentru amante ?

    RăspundețiȘtergere
  89. No,sa vaz ieu miine pe careva botos!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri