Google Translate

joi, 23 august 2012

News! Mona Pivniceru a depus jurământul în funcţia de ministru al Justiţiei

 


UPDATE 17:40 Crin Antonescu: "Îi urez succes doamnei ministru, întregului guvern, tuturor instituţiilor care vor să simţim o justiţie dreaptă şi nepartizană"

UPDATE 17:38 Crin Antonescu: "Este un moment foarte important pentru societatea românească desemnarea doamnei Mona Pivniceru ca ministru al Justiţiei. Mai mult ca oricând societatea românească are nevoie de o justiţie în care să creadă. Credibilitatea justiţiei nu e o marfă de export. "

UPDATE 17:35 Mona Pivniceru a depus jurământul.

UPDATE 15.43 Mona Pivniceru va depune, joi, la ora 17.30, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Justiţiei.

UPDATE 12.32 Premierul Victor Ponta a plecat de la CSM, dar a anunţat că se întoarce, precizând că este bucuros că joi a fost întrunit cvorumul Plenului Consiliului şi că Mona Pivniceru poate fi numită ministru al Justiţiei.

UPDATE 10.41. Prezent la şedinţa CSM, Victor Ponta a declarat în urmă cu câteva minute că se amână şedinţa de Guvern programată pentru această dimineaţă la ora 11.00. Premierul, care este interimar la Justiţie, a spus că nu pleacă de la CSM pentru a asigura cvorumul necesar luării celorlalte decizii ale CSM şi pentru a vedea că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca Mona Pivniceru să poată fi numită ministru al Justiţiei în cursul acestei zile.

"Stau ca să asigur cvorumul CSM. După ce se termină procedurile, merg la Guvern unde mă aşteapăt colegii mei. O oră sau două mai stau aici până pleacă hârtia (n.r. hotărârea în cazul demisiei Monei Pivniceru) către Preşedinţie", a declarat Victor Ponta. Întrebat de jurnalişti când crede că Mona Pivniceru va fi învestită ministru al Justiţiei, Ponta a spus că speră că până-n prânz.

UPDATE 10.32 Mona Pivniceru a declarat, joi, după ce Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de demisia ei din funcţia de judecător al ICCJ, că nu a dorit să scape de magistratură, cariera ei de până acum constând în statutul de magistrat. Pivniceru a spus că a fi magistrat nu este un privilegiu.
Întrebată dacă ea crede că va fi numită ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru a spus că nu ştie. Pivniceru a mai spus că nu vrea să comenteze în niciun fel modul în care au decurs discuţiile la CSM.
Întrebată dacă au fost şicane privind numirea sa ca ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru le-a spus jurnaliştilor că pot trage şi singuri concluzii.

UPDATE 10.21 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, joi, de demisia Monei Pivniceru din magistratură şi din Consiliul Superior al Magistraturii, hotărârea urmând să fie trimisă preşedintelui pentru emiterea decretului de eliberare din funcţie, a anunţat preşedintele CSM, Alina Ghica.
Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a precizat că după redactarea hotărârii în cazul demisiei Monei Pivniceru din funcţia de judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, documentul va fi trimis preşedintelui, care urmează să emită decretul de eliberare din funcţie.

După emiterea decretului de eliberare din funcţie, Mona Pivniceru ar putea fi numită ministru al Justiţiei.

Propunerea de numire la Justiţie a Monei Pivniceru ar urma să fie trimisă preşedintelui, care va emite decretul de numire.
===================================
 
Cvorumul la Consiliul Superior al Magistraturii a fost întrunit, iar şedinţa Plenului, în care urmează să fie luată în discuţie şi demisia din magistratură a Monei Pivniceru, a început joi dimineaţă.

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii a anunţat că a fost întrunit cvorumul pentru a discuta subiectele de pe ordinea de zi a Plenului CSM.

La şedinţa Plenului CSM sunt prezenţi premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, procurorul general, Codruţa Kovesi, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, dar şi cei trei membri ai Consiliului care au lipsit la şedinţa convocată joi, respectiv Ana Lăbuş, Florentina Gavadia şi Bogdan Gabor.

După constatarea existenţei cvorumului, s-a propus suplimentarea ordinii de zi, urmând să fie luată în discuţie şi demisia din magistratură a Monei Pivniceru.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la intrarea în CSM, că este un semn de responsabilitate să vii la serviciu şi să faci ceea ce prevede legea, precizând că sunt lucruri mai importante decât numirea Monei Pivniceru ca ministru al Justiţiei, oamenii fiind neîncrezători în instituţiile statului.

"Cred că sunt lucruri mult mai importante decât numirea doamnei Pivniceru, oamenii fiind foarte nemulţumiţi şi neîncrezători în instituţiile statului. Fie că au văzut ce s-a întâmplat la CC, fie că au văzut ce s-a întâmplat la CSM, ori judecătorii, procurorii, magistraţii trebuie să recâştige încrederea oamenilor. Să fie responsabili", a declarat Victor Ponta, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), unde urmează să participe în calitate de ministru interimar al Justiţiei.

Ana Lăbuş, Florentina Gavadia şi Bogdan Gabor, care nu au fost miercuri la Consiliu, motivându-şi absenţa prin probleme medicale grave în familie, sunt la Consiliul Superior al Magistraturii, absentă fiind doar Georgiana Isac, care este în concediu.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii trebuia să ia în discuţie, miercuri, demisiile Monei Pivniceru din CSM şi din magistratură, procedură în urma căreia aceasta va putea prelua Ministerul Justiţiei, unde, din 7 august, interimatul este asigurat de premierul Victor Ponta.

Şedinţa Plenului CSM nu s-a putut desfăşura din cauză că au fost prezenţi doar 14 membri, în condiţiile în care pentru a fi întrunit cvorumul era nevoie să participe minim 15 membri ai Consiliului.

Primul ministru, care a venit la CSM în calitate de membru de drept al Consiliului, el fiind ministru interimar al Justiţiei, a declarat că nu a fost întrunit cvorumul pentru a se lua act de demisia Monei Pivniceru, calificând situaţia ca fiind împotriva interesului justiţiei.

Întrebat dacă în acest caz este vorba de jocuri politice, Ponta a răspuns că nu ştie, dar a precizat că judecătoarea Ana Lăbuş a fost marţi la CSM, iar miercuri şi-a închis telefonul.

Premierul Victor Ponta a declarat că joi va fi prezent la şedinţa CSM, în care speră că se va lua act de demisia Monei Pivniceru, iar dacă nu va fi cvorum, se vor convoca şedinţe până când acesta va fi constituit sau până când Senatul constată că membrii Consiliului nu-şi exercită atribuţiile.

Ponta a precizat că Mona Pivniceru rămâne în continuare propunerea sa pentru portofoliul Justiţiei, indiferent de un eventual alt punct de vedere al preşedintelui Băsescu. În opinia sa, preşedintele se teme de orice om pe care nu-l are la mână cu dosare sau care nu a reuşit să-l compromită.

Şedinţa Plenului Consiliului Superior al Magistraturii trebuia să aibă loc miercuri, de la ora 10.00, însă din lipsa cvorumului a fost amânată pentru joi dimineaţă.

La şedinţele plenului CSM, condiţia de cvorum este de 15 membri prezenţi dintre cei 19 ai Consiliului.

Miercuri au fost prezenţi la CSM doar 14 membri, printre care şi cei trei membri de drept, ministrul Justiţiei, procurorul general al României şi preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Unul dintre cei 19 membri ai CSM, procurorul George Bălan, este suspendat din funcţie, fiind cercetat într-un dosar penal, şi nu poate participa la şedinţele CSM, astfel că în prezent Consiliul funcţionează cu 18 membri.

De la şedinţa Plenului CSM convocată miercuri au lipsit Florentina Gavadia, Ana Lăbuş şi Bogdan Gabor, care şi-au motivat absenţa prin probleme medicale grave în familie, precum şi Georgiana Isac, care este plecată în străinătate, fiind în concediu până în 26 august, anunţa purtătorul de cuvânt al Consiliului, Monica Prejmereanu.

După ce s-a constatat lipsa cvormului, CSM a anunţat amânarea şedinţei Plenului CSM pentru joi dimineaţă.

Premierul Victor Ponta, procurorul general, Codruţa Kovesi, şi mai mulţi membri ai CSM şi-au arătat disponibilitatea de a reveni la CSM şi miercuri, dacă vor fi chemaţi şi va fi întrunit cvorumul pentru ca hotărârile să poată fi aprobate.

Mona Pivniceru, Mircea Aron, Cristi Danileţ, Horaţius Dumbravă, Georgiana Iorgulescu, Adrian Neacşu, Mona Pivniceru, Alexandru Şerban şi Marius Tudoseu au cerut convocarea Plenului Consiliului miercuri, de la ora 17.00, solicitând colegilor "să conştientizeze importanţa pentru justiţie" a deciziilor ce urmează să fie luate şi să se alăture realizării cvorumului.

Potrivit articolului 27 alineatul 1 din Legea 317/2004, Consiliul Superior al Magistraturii se întruneşte în plen şi în secţii la convocarea preşedintelui, a vicepreşedintelui sau a majorităţii membrilor plenului ori, după caz, ai secţiilor. Astfel, convocarea Plenului trebuie să fie semnată de cel puţin zece membri CSM.

Plenul CSM trebuia să ia în discuţie atât cererea de demisie din funcţia de judecător a Moneu Pivniceru, cât şi alte subiecte, printre care promovarea de judecători la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, concursul şi examenul de admitere la Institutul Naţionalal Magistraturii şi cererea de pensionare a judecătoarei ICCJ Lidia Bărbulescu.
Sursa:
http://www.gandul.info/news/mona-pivniceru-a-depus-juramantul-in-functia-de-ministrul-al-justitiei-antonescu-credibilitatea-justitiei-nu-e-o-marfa-de-export-9972483

 


 
 Mona Pivniceru a depus jurământul în funcţia de ministru al Justiţiei. VIDEO

129 de comentarii:

  1. Preşedintele interimar a elogiat activitatea ca magistrat a Monei Pivniceru şi s-a arătat încrezător că noul ministru va reuşi să împlinească aşteptările pe care românii le au de la justiţia română. "Am încredere că un magistrat cu o carieră impresionantă, cu o verticalitate morală ca a doamnei Mona Pivniceru dă aşteptări ca aceste deziderate să fie cât mai repede îndeplinite", a declarat Crin Antonescu, după depunerea jurământului.

    La ceremonie au fost prezenţi premierul Victor Ponta şi mai mulţi membri ai Guvernului, precum şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Petru Filip.

    Președintele interimar Crin Antonescu, a semnat joi, decretul privind eliberarea din funcție a Monei Pivniceru, judecător dr. la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma demisiei şi cel pentru numirea acesteia ca ministru al Justiţiei.

    CSM a înaintat Administraţiei Prezidenţiale hotărârea privind demisia Monei Pivniceru din funcţia de magistrat, împreună cu actele necesare, pentru emiterea decretului de eliberare din funcţie.

    "Cele două hotărâri ale Plenului Consiliului Superior al Magistraturii au urmat circuitul legal, respectiv s-a înaintat ÎCCJ hotărârea Plenului prin care s-a luat act de demisia Monei Pivniceru din funcţia de membru CSM. Au fost îndeplinite formalităţile necesare de către ÎCCJ, după care hotărârea privind demisia din funcţia de magistrat a fost înaintată, împreună cu actele necesare, Preşedinţiei, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcţie", a declarat Alina Ghica, la sfârşitul şedinţei Consiliului.

    Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, joi, de demisia Monei Pivniceru din magistratură, hotărârea urmând să fie trimisă preşedintelui pentru emiterea decretului de eliberare din funcţie, a anunţat preşedintele CSM, Alina Ghica.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce scrii ,mai dobitocule un pergament de comentariu ,crezi ca cineva sta sa-ti citeasca ineptiile tale?
    Scrie scurt ,clar si concis,daca vrei sa fii citit.Da ,kakaraii o vor pe Minica deoarece moldojeanca este la "cutite"cu base sai le va canta in struna adolescentilor,poate este o bomboana otravita ,ca moldoveanca este vicleana si nu se va lasa dusa de nas de putregaiurile USListe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei muistule ce ai cu el? Vrei sa ma kissh pi tini?

      Ștergere
    2. Muei 165/70/14,
      Cit poti sa sugi,muei?!Pot sa te ajut?Sa-ti dau o pompa?
      Hi,hi,hi !

      Ștergere
  3. Acest comentariu merita repostat aici:
    "Anonim23 august 2012, 22:04

    In primăvara lui 1989, Nicolae Ceauşescu a anunţat că România şi-a încheiat plata datoriei şi nu mai este nimănui datoare.
    ====================================
    Mai mult, Ceauşescu a făcut să se voteze o lege prin care i se interzicea guvernului român să mai apeleze la credite străine, să se îndatoreze, aşadar. Totul având drept scop să ferească ţara, în viitor, de riscurile pe care cu atâtea sacrificii le-a înfruntat în anii '80, anii atât de cumpliţi pentru noi toţi, când Ceauşescu, somat de creditori, a angajat societatea românească în cursa contra-cronometru de plată a datoriilor. Mi-aduc bine aminte de tonul cu care "Europa liberă" a comentat, la început, această situaţie: ni se prevedea un faliment total, falimentul unor neputincioşi, al unor prăpădiţi care au contractat, cu inconştienţă, datorii peste puterile lor de a le returna! Iar faptul că paralel cu plata datoriilor se continuau giganticele investiţii - canale de navigaţie, centrală atomică, metrou, noul centru civic, hidrocentrale, etc. - părea dovada certă a nebuniei megalomane a lui Ceauşescu şi a laşităţii noastre că îl suportăm!
    Prin anii '87 - '88, tonul "Europei Libere" a devenit altul: i se reproşa acum lui Ceauşescu nu incapacitatea economiei româneşti de a-şi plăti cheltuielile, ci i se reproşa însuşi faptul că ne plătim datoriile, căci aceasta ar fi fost o mare prostie, zicea alde d-l Orăscu, doar toate celelalte ţări trăiesc bine mersi fără să-şi achite creditele primite, ci numai dobânzile............................."


    RăspundețiȘtergere
  4. Da poti sa te chishi in chizda ma-ti mai sholdovene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he, he bă rapănule, caracalinule iar te-a prins ăla la boţ de mămăligă cu căcat. Bă de ce nu-ţi pui tu un avatar cu un mîrtan căcăcios ca să nu se creeze confuzii?

      Ștergere
    2. WINTER 165/70/14
      La vremea ta poate aveai priza.
      Acum este vara !
      'te-m-pizda ma-ti!

      Ștergere
    3. Rapanila la vreme de seara sa ne pupi in cur iara

      Ștergere
  5. Ca esti prost de putzi,javra dreacu'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey eu is tigri2 da-mi-ai pielea inapoi. Muey iar ai iesit din tufish kissh-am-as pe mustatile tale sa ma kish. Pishh, Pishh

      Ștergere
    2. Buey patroane de serele, pilot de elic, nu te mai lua de sholdovenii lu pivnicereasa ca parca vad ca ti-o furi !

      Ștergere
  6. Mersi lu' ala care m-a avertizat de pagina noua ! Ma spargeam ca boul in figuri de unul singur pe postarea anterioara !
    Gata buey, cu pivnicereasa la justitie nu-mi mai permit niciun comentariu cufurit ! Hoasca asta ragusita, cu o muye de zici ca nu-si mai revine niciodata din paranghelii, e in stare sa ma caute la domiciliul stabil ca m-am luat de poanta si ai lui sau de Cur diu Leowe !
    Gata, mukles cu zbenguielile !

    RăspundețiȘtergere
  7. Guvernul asta, in loc sa faca treaba, tot depune juraminte. Nici cu alelalte n-a fost cine stie, da astia se tot laudau de vreo 2 ani ca au deja pregatit un guvern, cu care ne rupe...
    O pula, tot hoscaitii aia de pe vremea lu' Iliescu
    Tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey am zis ca-s cuminte si iar m-am scapat in izmene

      Ștergere
  8. Văleleu şî vai di mini o apărut mîrţanu flocos şî cîcăcios. Bei mîţani bei băieti sî li pupi în cur pi feti. Pi fetili di la Oneşti, hai noroc sî ne-o beleşti. Ş-o mai zîs Marcica sî-i speli cu limba păsărica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prea multa lalaiala pentru un ministru. O tot futem cu pivnicereasa asta de m-am saturat cat i-am tot vazut muyanul aici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te-ai saturat de Mona, ia-l pe tigri2 ala garoi si trage-l in cimpoi

      Ștergere
  10. Shi vrai sa-i vezi curu ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca-i mai fainosag decat muya...cred doar. Daca are si niscai par...

      Ștergere
  11. Buey Don Cur diu Lowe, de ce n-ai fost la vot, buey rasuflatule ! Ca si-n gara la Bartolomeu puteai vota, intre doua peturi de "Saniutza" ! Sau erai la pus de fainosag si-ai uitat...

    RăspundețiȘtergere
  12. România TV a prezentat în exclusivitate primul sondaj efectuat după scandalul legat de invalidarea referendumului. Sondajul a fost realizat de către CSCI în perioada 21-23 august, pe un eşantion de 1054 de persoane având o marjă de eroare de +- 3%.

    Dacă mâine ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar câştiga detaşat alegerile cu 62%, urmată la mare distanţă de către PDL-16%, PPDD-12%, UDMR-4%, PRM-2%, PNG-1%, UNPR-1%, alții-2%.

    În topul încrederii în personalităţile politice, 47% dintre respondenţi au multă şi foarte multă încredere în premierul Victor Ponta, iar Crin Antonescu adună un capital de încredere de 42%. Cei doi sunt urmaţi de către preşedintele PDL, Vasile Blaga cu 19%, în timp ce preşedintele Traian Băsescu are 16%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca si-nfloreasca PPDD, iar Cezar maciuca sa-mi beleasca

      Ștergere
  13. Cei cu pensiile futute puteti sa va luati gandul de la vreo posibila revenire la ce ati avut ! Adio, capitolul s-a inchis, subiectul s-a rasuflat, nimeni nu mai are chef de cacanarelile cu pensiile ! Eo zic sa incepeti de pe acum sa va puneti bani la ciorap ca din 2014 o sa luam pensiile din trei in trei luni, sau chiar deloc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar SCMD tace, cica habar n-are de hotararea CEDO care a facut zdrente procesul cu pensiile ! Departamentul juridic, care manca bani grei, ii tot da inainte cu pasul 1a, 1be, 2e, 3ce si cu taxele de platit la Galca pentru procesele la CEDO, LIDO, LIDL, DOMO, etc...
      Pula mai vad ei cotizatie de la mine

      Ștergere
  14. Muei,da' huuOprea,alu' pirtag(bashinescu),huuoPrea(revizuitul,reconsideratul si de toate fecalale) ,cite PL-ul meiu procenturi are?
    Ori o fi un fel de secret clasificat... strict secret de stat ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey se incheie editia de azi, sus ca se canta imnul

    RăspundețiȘtergere
  16. Gata buey, s-a deschis editia noua

    RăspundețiȘtergere
  17. NB la ZOO + 9! Tigri2 sa ne lingi pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu buey, ca mai e o repriza din "El clasico"
    Doar nu crezi ca m-am uitat la cacaturile alea de meciuri cu alde romanii din tara lu'Dorele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tigru sunt de acord, da nu zic, pen ca azi, 24 august mi-am propus sa scriu numai cuvinte frumoase, de om normal, ca un adevarat fost cadru militar al Armatei RSR, in prima faza, apoi al Romaniei Democratice
      Vreau sa vad daca rezist

      Ștergere
  19. Daca de azi avem deja ministru cu justetea, nu cred ca mai e de comentat nika ! Avem si gata, tema trebo schimbata ! Doar nu ramanem in uichend tot cu asta, ca dam din portocaliu direct in codul mov indigo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, nici nu-mi vine sa cred ca am reusit vreo 4 randuri fara sa injur, ceva acolo
      Sunt epuizat

      Ștergere
  20. Muei,sariti!
    Lu' Pulanu i-o miscat ...ciolanu'.

    O-NVIET MORT'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uai, ai dreptate !
      Am tras si eu cu ochiul pe gaura si am dat de "Nasul TV"
      Si daca ma bati in gura, ca pe coasa, si tot nu pot citi chestiile alea !

      Ștergere
  21. Daca in tara lu' Dorele, nimic nu merge cum trebuie, dar absolut nimica, atunci de ce ar merge snur, ata, fara niciun cusur, sa zicem si depunerea unui juramant ministerial ?
    Uitati-va la filmul de mai sus: aia jura acolo ca n-o fura, iar o clampauca de 197 de centimetri inaltime intra pe usa, ca sa vada si ea, asea pe viu, cum jura un ministru ! Isi incruciseaza bratele ca tata Leusteanca si se ascunde dupa perdea !
    Dupa care se trece la strans de maini ! Ia uitati-va ce stanjenit e ala cu mapa in mana, mai mai sa-i intinda mana de-un noroc cu coana mona, da se corecteaza si se da de-o parte ! Oficiale sunt si puputurile alea intre femei, ce pusca noastra, ca de aia e festivitate la nivelul cel mai inalt !
    Tara lu' Dorele, ti-ai gasit sa mearga ceva struna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate!
      Democratie nu inseamna dezordine, indisciplina lipsa de valori!
      Stii ce ma surprinde? Cand am vizionat materialul, exact la asta ma gandeam si eu! Vai noua unde am ajuns!

      Ștergere
    2. Altu il pazeste pe presedinte printre usi, iar ghiortzanul ala de la sanatate sta deschis la haina, ca la tejgheaua de la crasma ! Oare nu sunt haitele alea de consilieri de imagine care ar trebui sa-si faca treaba, s-o opreasca pe aia sa intre, sa-i zica lu ala sa se stearga la nas de muci, lu alalalt sa se incheie la slit, lu ala sa inchida usa, lu alea sa nu se pupe acolo...
      Ce dreaq e aciulea bre...

      Ștergere
  22. Baaa la PulanoX pute a hoit. Trasei o fuga pe-acolo dar erau legistii care cercetau o pula moarta. Musai tre sa vina Sanepidu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si interesanta tare postarea aia cu codul de la Venetia, deja se inghesuie postacii acole, s-au trezit cu noaptea in cap sa studieze ce-i cu codul ala !

      Ștergere
    2. Am vrut sa scriu si eu un comentariu acolo si mi-a cerut grupa sanguina si fotocopia de pe CI cu bulina c-am votat pe 29 iulie !

      Ștergere
  23. Muei ,tu esti sanatos?
    Copie CI,grupa de singerete si bulina pe cartonas?
    Cu atitea dovezi poti fi ,in locul boului de FUNEBROSU' ,ministru la invataminte.
    Nici macar zece clase nu trebuieste sa dovedesti ca ai terminat;tara de kkat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da parca eu mai stiu exact ce-i cu mine...baba ma face de jde ori pe zi mosneag nebun, nepotii tipa ca iar a luat-o razna cracanatu', aici toti imi zic ca-s sarit bine, altu ma face fascist...pai mai stiu ce dreaq e cu mine ?

      Ștergere
    2. Si eu, totusi, ma simt bine, nu ma doare nimica si continui sa cred ca-s perfect normal. Absolut normal !

      Ștergere
    3. @PMT
      si psihiatrul te intreaba deschizandu-si carnetelul
      -De cand aveti aceste simptome d-nule PMT??

      Ștergere
    4. Vezi cum ma faci sa ma bag ? Am promis ca pe 24 august nu scot un cuvant urat, asa ca nu ma provoca cu texte de 2 bani !
      Buna dimineatza !
      Greatza mare, nu ?

      Ștergere
  24. ... o mahalagioaica PARNAIASA,
    a batjocorit 7.5 milioane de romani.
    =========================
    Aspazia Cojocaru,
    graţiată după o condamnare la un an şi jumătate de închisoare.
    ==========================
    Noi informaţii despre dosarul penal de falsificare a examenelor de admitere de la Facultatea de Drept din Bucureşti, în care a fost implicată şi Aspazia Cojocaru, alături de alte rude ale sale, au fost furnizate în cadrul emisiunii Sinteza zilei, de .Adina Anghelescu-Stancu, editor al site-ului Lumea Justiţiei - luju.ro.

    Conform informaţiei furnizate de o anchetă a ziarului Cotidianul, şi reluate de jurnalul.ro, Aspazia Cojocaru a fost implicată alături de unchiul său, Vasile Fodor - conferenţiar la Facultatea de Drept din Bucureşti şi secretar al comisiei de admitere, şi de alte rude ale sale, într-un dosar penal soldat cu condamnări de până la 13 ani de închisoare.
    Arhivele Tribunalului Bucureşti nu mai păstrează nicio copie a acestui dosar.

    Într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sinteza zilei, la Antena3, Adina Anghelescu-Stancu, editor al site-ului Lumea Justiţiei - luju.ro, a declarat că a solicitat informaţii despre dosar chiar unuia dintre avocaţii care au pledat în proces.

    Conform informaţiilor furnizate de avocatul citat, Aspazia Cojocaru a fost găsită vinovată de falsificare şi implicare într-o reţea infracţională şi a primit o condamnare la un an şi jumătate închisoare. Condamnare pe care Aspazia Cojocaru nu a executat-o, beneficiind de un decret general de amnistiere a pedepselor de până la trei ani închisoare, emis de administraţia comunistă.
    În acelaşi timp, conform aceleiaşi surse, unchiul Aspaziei Cojocaru, Vasile Fodor, condamnat în acelaşi proces la 13 ani de închisoare, nu a executat decât un an şi jumătate din pedeapsa primită, beneficiind în mod surprinzător de un decret individual de amnistie, semnat chiar de Nicolae Ceauşescu.
    http://www.jurnalul.ro/special/aspazia-cojocaru-gratiata-dupa-o-condamnare-la-un-an-si-jumatate-de-inchisoare-621789.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu aceste informatii a fost santajata harca asta de cotreanta ca, daca nu tradeaza la vot, vor fi date publicitatii ! lepra a tradat iar informatiile tot s-au rasuflat
      tipic romanesc, iar ce-i romanesc nu piere...
      tara lu' Dorele

      Ștergere
    2. Ziceam ca pe meleagurile astea nu se exista zi fara un scandal national ! Texte: am ajuns aproape la ora si scandalul !

      Ștergere
    3. Bai fascistule, nici barem cel mai sovin dintre bozgori,cel mai negru-n cerul gurii N-A avut curajul sa scrie negru pe alb ceea ce ai scris tu ieri despre masacrul de la IP.Si ca sale reamintesc celor ce au uitat,sau sa le spun celor ce n-au citit marsavia scrisa de tine, spuneai ca bine ne-au facut ungurii la Ip si Traznea ca ne-au imprastiat ficatii pe tavan.Sunt cuvintele tale,nemernice.Acolo au murit copii,au murit femei,au murit batrani.Pentru ca erau romani.Si vii tu acuma sa-ti improsti ura,veninul,dispretul fata de acesti martiri si familiile lor??Stiam ca nebunii nu au sentimente,dar nu mi-a fost dat sa gasesc un asemenea specimen pe un forum militar.

      Ștergere
    4. La revolutie Bozgorii dracului au ucis cativa militieni si au pus palinca pe eiisi le-au dat foc ! De remarcat ca ofiterii de militie aveau armament angro la ei si in postul de militie ! Dar nu au tras un foc!! Dumnezeu sa-i ierte dar eu luam cu mine cel putin cata munitie aveam ! Ati auzit sa pateasca cineva ceva ! Romanii de acolo erau la pomana porcului nu au putut sa intervina ! Tradatotii dracului Slinderi


      Ștergere
    5. Pai da, am avut curajul buey sa scriu ! Nu stau dupa perdea sa ma uit la vecinul care face curat in fata blogului si sa dau din clanta, ca un mare patriotic!
      Reiterez: bine ne-au facut de-a lungul istoriei de ne-au tras-o ori de cate ori ne-au prins ! Bine fac si acu ca ne tin cu botul pe labe si fac ce vor in tara asta! Ne meritam cu totii soarta, indeosebi fruncea leaganului poporului roman, care in zi de vot, era la pus de fainosag in oala cu carnati ! Cica-i vointa democratica, iar oltenii si muntenii is prostimea ! Buey, nici zece Ipuri si 15 Trazne, plus inca o suta de spanzurari prin pietele publice a "Marilor simboluri" ardelenesti nu-i trezeste la realitate pe cacanarii astia ! Daca mai trage budapesta o basina, intr-o saptamana tot ardealu vorbeste ungureste !
      Par eu a om batut in cap, sau fascist, cum vrea mukiul tau, da am dreptate buey
      Noroc ca am zis azinoapte ca azi nu injur, ca ti-as arata eu cultura de forum militarizat

      Ștergere
    6. Arde-i futu-i in gura de manipulatori! Pe vremea lui Ceausescu aveam in bloc un maior bozgor(eu nici macar nu stiam)La fiecare sarbatoare nationala ,23 august,1 mai sfanta paraschiva etc....cine crezi ca imbraca blocul cu drapelul rosu PCR - de ne injurau toti civilii ? Bozgoru !! Acum injura comunismul si pe toti romanii !! Sniper one

      Ștergere
  25. Buey, da mai culcati-va odata! Si tu Czare nu mai horcai atita...

    RăspundețiȘtergere
  26. Neatza buna la ZOO + 9! Tigri2 nu uita de oua

    RăspundețiȘtergere
  27. SI-a revenit NEA chsu!!,,Toate aceste lucruri sunt nu simple interpretări gen Zegrean ci fapte bazate pe lege fapte care nu pot fi contestate nici de mama lui Barroso. Întrebarea care se pune este vrea Parlamentul sau liderii USL, să respecte HOTĂRÂREA MAJORITĂȚII REALE A ROMÂNILOR? VREA CINEVA CU ADEVĂRAT SĂ RESPECTE VOINȚA POPORULUI FĂRĂ SĂ ÎI TREMURE TURUL PANTALONILOR DE TEAMA PORȚILOR STRĂINE ? Ce spuneți domnilor Ponta și Antonescu vreți să fiți alături de cele 7,4 milioane de români ? Demiterea lui Băsescu și împlinirea voinței majorității românilor stă în mâna dumneavoastră. Aveți 4 zile să vă decideți de partea cui sunteți.""
    PARLAMENTUL URMEAZA SA DECIDA CALEA DE URMAT ! ...daca si acestia tradeaza gata trebuie sa inceapa MATRASIREA ADEVARATA !! SNiper one!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi bine bă urangutanule, noi de batem aici să-ţi apărăm onoarea găurită de tigri2, iar tu de duci ca gobăile fuguţa la culcare? Nu mai bine îl lăsăm să te reguleze?

      Ștergere
    2. Cine mai ? Tigrii2 ? (da-l in pula noastra de sovin!!~)

      Ștergere
  28. Zicea PulanoX, ca fuse saracu tocmai la mama dracu la Venetia la comisie!

    RăspundețiȘtergere
  29. Iar sindicatul, in loc sa-si exprime dezacordul fata de grandioasele succesuri prin tribunalele interne si mai ales internationale si sa ne explice ceva acolo astora cu ele belite, el isi exprima pana pe 31 august, la Leu, "dezacordul fata de decizia a 6 membri manipulati politic ai Curtii Constitutionale".
    Dati fratilor iama sa va platiti cotizatiile, ca nu mai are CDul bani de vacante iar Galca si ai lui bani pentru prime !

    RăspundețiȘtergere
  30. Caldura mare ? Ca aciulea la capitala lu vanghele primarele care este e dezastru, arde aerul !
    Nicio clantzuca, nimica ?
    Sau, cum se-apropie uichendul, uskeala toti pe la racoare, la pescuit, la tara...norocosilor !

    RăspundețiȘtergere
  31. Trag si eo o fuga la cemeseul de sector sa vad daca mi-a facut legitimatia ! Am cerut model special, cu dunga rosie. Cica astea s-au tiparit in editie limitata, ca la princeps

    RăspundețiȘtergere
  32. Arde-i futu-i in gura de manipulatori! Pe vremea lui Ceausescu aveam in bloc un maior bozgor(eu nici macar nu stiam)La fiecare sarbatoare nationala ,23 august,1 mai sfanta paraschiva etc....cine crezi ca imbraca blocul cu drapelul rosu PCR - de ne injurau toti civilii ? Bozgoru !! Acum injura comunismul si pe toti romanii !! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  33. 1. Stelica ,
    Cum iti place tie evident,lucram cu materialul clientului,asadar cum memorie ta e lunga,sa ne ajunga……din urma pe noi astia de suntem multi si destepti ei,isteti ,ma rog ,treaca de la tine,,onorea nu ti-ai pierdut-o asa-i??????
    Esti un adevarat barbat de onoare,da???????Ai puterea sa negi ca tu esti IOAN MARIAN,,adica ALTFEL????????Coincidentele ale naibii, sunt evidente!!!!!
    Si cum tu ai raspunsul in varful degetului,ce zici,ne confirmi????????
    O ZI EXCELENTA MARINICA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TOPGUNELUSH
      Am puterea sa neg si nu e prima data cind o fac dar te lasa mereu memoria. NU SUNT IOAN MARIAN ADICA ALTFEL !!!!!!!!!!!!!!!!!
      O zi excelenta !

      Ștergere
  34. Va salut, prieteni!
    Vad ca sunt singur pe blog!
    Haideti repede, la una "mica"!
    Stiu ca este greu, este ... vineri ...
    Dar merita osteneala! Probleme importante!
    Trebuie, de comun acord sa convenim asupra lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o crezi tu, am 49 de ore de cand nu dorm si stau tzapan aciulea !

      Ștergere
    2. Stiu, am vazut!
      Sunteti oameni pentru care se merita sa te zbati!
      Vorba unuia dintre voi, ca un BOU cu zbaturi, desi nu am inteles cum devine chestiunea asta ... bou cu zbaturi! ca urmare, fiind si eu din ZOO-land, repet ca o maimuca, fara a pricepe exact ce spun cu asta ... bou cu zbaturi! Ca Basescu ne-a facut boi, este unanim cunoscut, acceptat! Dar cu zbaturi???!!

      Ștergere
  35. Noi si noi picioare in fund pentru Ponta:

    The Economist: Evenimentele din Romania din ultimele luni dau impresia unei tari care regreseaza in aproape fiecare aspect
    HotNews.ro

    Traian Basescu a castigat o batalie, insa razboiul politic intre seful statului si prim-ministru cel mai probabil va continua, scrie publicatia "The Economist" intr-un material dedicat Romaniei si intitulat "Lupta pe justitie". "Membrii din vechea garda politica sunt ingrijorati de independenta in crestere a procurorului general si departamentului anticoruptie, care i-ar putea vana", scrie publicatia. Condamnarea la inchisoare a lui Adrian Nastase pentru coruptie a fost cea care i-a "trezit" pe acestia, care par a il folosi pe Ponta (care a devenit vulnerabil dupa acuzatiile de plagiat) ca instrument in preluarea puterii.

    RăspundețiȘtergere
  36. Răspunsuri
    1. Vorbeam zilele acestea despre o mare, cea mai mare ENIGMA a Romaniei contemporane. TEST: sti la ce anume m-am referit???

      Ștergere
  37. Bey,
    Eu vreau sa vorbeste cu voi, nu de unul singur!
    Eu vreau sa vorbeste la dialog, nu monolog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slaba miscare!
      Se vede ca ati uitat ce inseamna "alarma de serviciu"!
      Pai bine bre, intr-o juma'de ora doar 2 maxim 3 prezenti? Asta daca ma numar si pe mine! Eheee.... trebuie mai multe exercitii! Iar parasirea Garnizoanei,doar cu instiintare, sa nu zic aprobare!

      Ștergere
    2. Ahaaa....
      Sati pititi/pitulus???
      Veniti doar daca va cert?
      Buuunnnn! Mai chemati si hai la treaba!

      Ștergere
    3. Lasa-i buey, ca ma bag eo amu gospodareste si ti-i scot pe toti pe sticla, inclusiv pe patrioticul ala care m-a facut fascist ! Ii arat eo democratie militarizata in tara lu' senghen !

      Ștergere
    4. Bai pula fascista, io sunt vecin cu Schengen!
      Miticii sa mai astepte!

      Ștergere
  38. Pe pagina principala a SCMD vom citi:


    " REPARATII
    IN CEEA CE PRIVESTE DREPTURILE
    ABUZIV ANULATE REZERVISITLOR


    Doamnelor si domnilor colegi,


    Un prim proiect privind normalizarea situatiei noastre a fost definitivat in discutiile purtate de specialistii structurilor militarilor activi si in rezerva, ieri, 23.august.
    Pentru a afla amanunte, va rugam sa luati legatura, incepand de luni, 26 august, cu presedintii / birourile operative ale filialelor din care faceti parte.


    Cu stima,
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU
    Presedinte SCMD "

    Ca sa nu va mai consumati impulsurile, sau sa dati bipuri cunoscutilor, va informesc ca este vorba de un PROIECT de hotarare de guvern prin care, incepand cu 1 ianuarie doua mii 13, pensionarii militari care au ramas cu ele belite, sa fie repusi in plata ca pe vremea cand le aveau sculate !
    Chestiunea s-a discutat in acea comisie -grup de lucru, constituita acu vreo 3 luni ca sa se bata de musca si sa impinga aerul cu peptul pe holurilii ministerelor !
    De remarcat ca, nu de multa vreme, a mai fost o comisie de asta reparatorie, care a molfait la alea 7 randuri din deja celebra ordonanta cu repunerea in drepturi, pana a facut-o zdrente ! Can a ajuns la alesii poporului, din 7 randuri a ramas doar unul si juma: adica sa zicem mersi ca nu ne ia si din urma, iar cu pensia ce-am avut-o, cicul mic !

    Sunt asea de impresionat de comunicatul sindicatului, incat tre sa merg sa ma schimb de izmene ! Simt o caldura divina la cur si o materie organica calduta care sigur e galben-maronie, cu nuante de verde aprins !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,
      Multumim frumos!
      O STIRE utila, clarificata pana la capat!
      Oamenii trebuie informati, nu lasati cu ochii in soare!

      Ștergere
    2. Asta ca sa ne mai ia un pic atentia de la banii dati aiurea lu Galca ! Adica, ce a spus CEDO, e terci, iar faptul ca alea 397 de decizii definitive si irevocabile care au facut praf noua lege a pensiilor si zic ca numa ce a fost pana in 2011 e bun si nu se pun in aplicare la Casa de Pensii Segmentiala nici in ziua de azi, e ca un fel de fas ! Acusica vine guvernul, la propunerea exclusiva a lu' Dogaruu si va repara totul !

      Ștergere
    3. Aici am fost intotdeauna, chiar si cand am fost exilat ! Citeam si inghiteam...

      Ștergere
    4. Din punctul meu de vedere, pentru cei cu ele belite, mai exista o singura sansa reparatorie : cei 2 ministri, al internelor, unde e grosul fututilor si al apararii, sa puna presiune in guvern pentru rezolvarea acestei probleme, scurt, prin ordonanta ! Cum a putut sta OG-7/1998 in picioare ani de zile, pana a fost adoptata ca lege prin 2001, asa cum a putut boc si ai lui sa sfideze parlamentul-si inclusiv poporul cu jde legi asumate, mai poate intra inca una, ca nu-i bai ! ba chiar ar fi in ton cu constitutia, care clampane ca dreptul la proprietate, la penzie, bla, bla...ca numa pulano10 ar putea sa ne lamureasca cu ce vrea ea

      Ștergere
    5. 13:05.
      Parintii mei au fost deportati.In anii aceia.Poate asa intelegi de ce ma doare..Ip si Treznea.

      Ștergere
  39. Mda....
    Nu tine modalitatea aceasta de comunicare!
    Este greu sa stau ca BOUL in fata monitorului si sa astept cate unul, cate unul sa vina la ADUNARE! OK! Nu-mi ramane decat sa va spui doar atat: stati pe aproape, am dezlegat ENIGMA! Nu este deloc usor de REDACTAT si pus pe net, dar ma voi stradui sa o fac repede si cat pot de concis! Nu veti regreta! Promit sa nu pierdeti timpul, desi GARANTAT 100%, va voi strica Weekendul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebo sa-ti faci probleme, exact asea a fost si vinerea trecuta la aceasta parte din zi ! Trebuie inteles ca Curdeleu e muci in gara la Bartolomeu, Cezar Maimucles s-a ratacit prin piatza, iar culmea e ca si-a uitat si ualki-talki acasa si n-o poate contacta pe baba sa vina sa-l ia, palincarosu e muci, snaipar oan e in stare de post-infarct, tigrii 1.2,3 s-au scapat pe ei, iar istoricul ala care m-a facut nazist imputit, fiu de tarfa fascista s-a speriat si-a tulit-o...
      Da stai ca, peste 120 de minute, plus prelungirile cu golul de aur, isi revine lumea

      Ștergere
    2. Sefu, astia is p-aci,stau ascunsi ca iepurii si belesc ochii.Casca gura sa mai prinda cate una pe care s-o bage la favorite.Ca sa poa sa comenteze si ei candva..una de ici,una de colo si gata productia proprie, marca inregistrata.

      Ștergere
  40. Uite, vezi ? A si aparut unul la 13:19, care stie o altfel de istorie... Si eu am invatat de Stefan ca a fost sfant, si cand colo am ajuns sa aflu ca a fost cel mai mare futnic al moldovei, un betivan notoriu, tinut in scaun numai de patriotismul unor boieri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey muie, tu ai invatat o alta istorie.
      Daca tot il urasti atat de mult pe Chiori si ne condamni pe noi,cei din Transilvania,ca n-am iesit la vot- eu am fost-,atunci de ce nu erai in PU aseara unde erau cei ce vroiau sa scape de el?In judetul meu, prezenta a fost de peste 41 la suta,daca scoti mortii si cei plecati la munca, procentajul este undeva catre 55.Iar in municipiul nostru, primar este de ani buni un liberal,ales din primul tur cu peste 70 la suta.Se stie insa ca zona de vest n-a fost niciodata prea ..rosie.Aici predomina galbenul si verdele.Asadar,buey-muey,prezenta la vot aici a fost similara unui judet condus de PSD.Cifrele vorbesc nu clanta ta ....

      Ștergere
  41. Buey-muey, Palincorosu, sa-mi sugi osul, sunt eu, cel ce te-a facut fascist.Cu muma-ta n-am avut treaba, ea biata te-a facut om, intre timp ai devenit javra.Stii si tu ca ai gresit dar in infatuarea ta de mitic cu origini oltenesti, n-ai recunoaste nici in ruptul capului.Ce sa mai vb despre scuze!Unii dintre voi au impresia ca totul se raporteaza la Capitala, pana acolo incat unul chiar credea ca soarele rasare din balconul lui.
    P.S. Mai pula, da cu slana si palinca ce-ai avut?? ca voi, miticii,sunteti cei mai mari amatori de asemea bunataturi...baga-ti-as fainosag pe urechi cu tolcerul de nemernic ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bueyyyy, aciulea tre sa recunosc ca cu slana chiar am sarit santzul...

      Ștergere
  42. Si bat pariu ca hadambul ala care m-a facut ucigas, nazist, fascist si criminal, sta cu ochii beliti aciulea sa vada ce mai scriu ! Da las ca o curva ardeleneasca cum este, se teme sa se ia cu mine de galci, in direct ! Aici si acum !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In traducere libera, ce inseamna ...galci?

      Ștergere
    2. Uite acusica te lamuresc...

      Ștergere
    3. PMT,
      Iarta-l! Ar fi pacat sa ne irosim in lupte fratricide!
      Ne asteapta vremuri grele, deosebit de grele!

      Ștergere
    4. Buey MUIE, fara „ curvele ardelenesti” voi,miticii, ati beli pula, muritori de foame-ati fi!

      Ștergere
    5. Sefu, adica EL sa ma ierte pe MINE?
      Atunci eu ce ar trebui sa-i fac lui pentru afirmatiile de ieri?

      Ștergere
    6. Atunci ar fi bine si corect ...
      Sa va iertati pacatele pe baza de reciprocitate!
      Iar bunul Dumnezeu, va va ierta pe amandoi!

      Ștergere
  43. Stelica,

    M-o lasa pe mine memoria,dar nici tu nu esti mai breaz ca mine,degeaba esti duplicitar si te crezi smecher natural,oltean,sau mai bine zis moldovean aclimatizat dupa tine pe malurile Begai,pe mine,never for ever n-o sa ma convingi de contrariul spuselor tale,ptr.ca daca o sa-mi explici, sau eventual o sa-mi faci si o schema in CORELL DRAW,poate o sa ai un dram de redibilitate vis a vis de distinsa si dragalasa mea persoana!N-ai reusit sa-mi explici ce scrisesi PE INFOMILITAR IN DATA DE 04.03.ANUL DE GRATIE IN CARE NE AFLAM!!!!!Asadar, stimabile, redau cu copy,paste ceea ce mataluta scrisesi cu manuta pe tastute,deci stelica imi place sa cred ca amandoi lucram cu ATENTIUNE ,.............MATERIALUL CLIENTULUI,METAFIZICA SUBIECTULUI SI PSIHANALIZA LU' NEN-TU FREUD SI JUNG!

    '''' Stelian P. says:
    Martie 4, 2012 at 6:45 pm
    '''''Acum mai bine de doi ani si eu voiam sa ma inscriu in sindicat. La momentul respectiv erau cei mai vocali. Am inceput prin a ma informa despre ei. Cind am vazut pe blog lozinca MOARTE FMI ! si celelalte aberatii l-am contactat pe Dogaru si l-am rugat ca intre “gradati” sa adopte un limbaj civilizat si sa nu ceara moartea nimanui. I-am spus ca in fata unui fost comandant de nava nu merg amenintarile si ca ar trebui sa discute cu el ca de la colonel la sef de stat. Am primit o cascada de mesaje in care eram facut albie de porci (slugoi pedelist era un compliment). Atunci mi-am zis “Bine, daca nu vreti ca aliat un om cu experienta si relatii, o sa aveti un dusman.”
    Avind multi prieteni in sindicat si informatii suficiente, mai ales despre Pricina, am ales sa-mi duc eventuala lupta singur (e mai greu) dar sa le explic celorlalti membri cine ii conduce.
    Am cerut adeverintele de venituri si la nevoie aveam o dovada daca era cazul sa contest Decizia. Din fericiere nu a fost nevoie.
    Din dec. anul trecut dupa respingerea RIL am scris si pe bloguri ca singura sansa este lupta individuala (nu eu o spun ci instantele) si ca lupta cu gloata (nici termenul asta nu-mi apartine) este inutila.
    Am mai scris ca exista o sansa ca sa se salveze oamenii de plata banilor primiti in plus: DISCUTIA CIVILIZATA cu puterea. A venit parca in intimpinarea voastra un nou prim-ministru cu multa, multa scoala. Inca nu i s-a uscat semnatura pe juramint iar Dogaru scrie la doua saptamini de la investire:
    ““Aia hoti, astia hoti/mama lor la toti!…”, adica ce mi-e Boc, ce mi-e Ungureanu!…”
    Mai astepti ceva de la sindicat ''''''

    Adica si tu ca si mine ,suferim de 'Spionita' faza acuta sau faza pe tara sau continent,ma rog, sa nu ne ia alde Gordon la ochi!!!!Stelica,daca ma 'elucidezi' pe mine cum e cu meseria asta a ta de barcagiu,spion,mare scriitor de carti ,care mai de care mai de asfalt ca si filozofia ta de viata,atunci, Poate nu te-as mai suspecta de falsa identitate!Pun pariu ca n-o sa reusesti,daramite ,sa te straduiesti!Ptr.ca interesul tau ,nu este sa-ti devoalezi identitatea ,ci sa ne duci cu presu' si cu zaharelu' ,sa edulcorezi realitatea asta anosta si prozaica,in care nici tu nu mai stii pe care front al asa zisei realitati esti ::::::IOAN MARIAN SAU STELIAN P.
    O ZI EXCEPTIONALA SI SA FII IUBIT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleoooo...comentariul pre-copi/peist, este demential ! Oare de ce nu vrea sa vorbeste lumea normal, bre, pe limba lui !
      Si de ce...aoleoooo, ca iar ma trimite ala la culcare ca clantzanesc ca o pizda fara incetare....
      Sa-i zica cineva ca aici cursurile de calificare nu-s chiar gratise...

      Ștergere
  44. Auzi buey, un medic italian a sustinut ca un roman, ce urma a fi operat, nu merita sa i se faca transplant cu inima unui italian !
    Auzi ce-am ajuns in lume, ce urla presa ! Si din partea cui, a celor care au tot futut la vaduvele dacilor zeci de ani, pana s-a etnogenezat poporul roman !

    RăspundețiȘtergere
  45. Fiecare cu ce-l doare.Eu de gat cu nebunul,ala cu Stelu-Clantzanelu, sefu ne ia la pula, ca tot origini oltenesti are si el.
    Prostovanul de la si 43..poate ala avea irima de mitic si se temea broscarul ca o sa crape dreaku hertzul in el cand o inghiti batracianul..

    RăspundețiȘtergere
  46. Io o sterg de p-aici,nu te teama handralaului cu idei neo-n.,nici de teama stirilor ce urmeaza a fi postate de Boss,ci din motive personale.Parca nu eram suficienti noi,cei din Stabiliment, acu vad ca picara si aia cu „parasutele” pe capurili noastre.O lume nebuna,nebuna,nebuna..lumea in care traim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS
      Buey-muey, la Spitalul Militar din orasul meu este un psihiatru excelent..e mai nebun ca toti pacientii lui la un loc.Ti-l recomand cu caldura!A dreaku caldura, direct din Iad!

      Ștergere
    2. Daci parasutii bre...omuli ! Te-ai speriat ? Bati pariu ca nu rezisti mai mult de 6 ore fara sa te intorci aici ?

      Ștergere
  47. Nu mai deslusesc care cu cine vorbiti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un banc bun pe tema asta....
      Unii (barbati, nu-i asa?), la bautura!
      In primele doua ore ... vorbeau ca ...
      Dupa alte doua ... ca ... iar mai incolo ...
      Cred ca aista, cam asa era bancu, dar nu-l mai stiu a spune!
      Care-l stiti cum era?

      Ștergere
  48. Bei, care il stie pe unu Zarnescu si Vasile, care cica e rezervist si sindicalist de-al lui Doghy? Ia uite ce scrie frumosu asta lui cashu coment la un articol despre doghy. Nici Base nu a scris asa frumos despre militari :

    E-adevărat, aşa cum a afirmat şi preşedintele S.C.M.D, unii membri ai Sindicatului sunt „cretini” sau, cel puţin ignoranţi, neinformaţi, incompetenţi în probleme de politologie, de istorie, economie etc., fiindcă provin din instituţii excesiv de birocratizate, ca M.Ap.N, M.A.I., etc. (http://ro.altermedia.info/politica/umilirea-generalilor_23464.html), unde continuarea instruirii generale nu constituia un obiectiv. Există chiar şefi de filiale care sunt, efectiv, pe cît de înfumuraţi pe atît de ignoranţi. Şi dacă aceştia încep să-şi dea cu presupusul, par literalmente cretini – faţă de expectanţa faţă de ei –, dar, evident, au o bună impresie despre ei.

    Care stie de unde e dogarianul asta sa ii dau o muie ?

    RăspundețiȘtergere
  49. Gura buey, c-a iesit Pricina pe antena 3 sa ne explice de pensiile militare !

    RăspundețiȘtergere
  50. Domnu de la 14:06, te rog frumos sa ma ierti, imi cer scuze public pentru nemernicia-mi trecatoare prin capul fara de neuroni !
    Niciodata, da niciodata n-am sa mai indraznesc, sa mi se goleasca teasta de am sa mai gresesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: du-te-n pizda ma-ti de ardelean bozgorizat !

      Ștergere
  51. Ia, ia...pe antena 3, cica campanie foarte scumpa pentru referend ! Aici se discuta de-o saptamana despre banii cheltuiti aiurea si deja s-au trimis concluziile de pe meheblog la monitoru oficial pentru publicare, iar astia au descoperit ce de bani s-au cheltuit, abia acusica !
    Tara lu' Dorele ! Ia-ntrebati 'mneavoastra, astia mai prostovani, alde Moromete, da ardealu can ii fruncea buey, numa la festivalu Floarea din livada ?

    RăspundețiȘtergere
  52. PMT,alias Tibica puta mica,esti chiar tu neam cu tiberica fratila?Bey,muey,ale naibii recomandarile tale,vezi-ti de trebsoara ,ca te spioneaza baba ta si nu te vaz bine!Te pune la culcat/ sculat asta in fericitu' caz,scenariul cel sumbru ar fi sa speli,sa calci,asa ca ptr.stimularea serotoninei si a neuronilor !!!HI SI HA SI HI SI HAAAAAAA!!!!i'm kidding,of course!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da se denumeste corect Tiberila Fratiu !

      Ștergere
    2. Chiar si asa legea imi da dreptul ca, cel putin o data pe luna, sa dau un mesaj pe blog chiar si de la Jilava sau Aiud ! Ce sa mai pierd !

      Ștergere
    3. Prefer Aiudul ca-i aerul mai curat, cu toate ca sunt cate 23 intr-o camera de 6 !

      Ștergere
  53. Care Pricina mai, gornistu ala de a fost facut ofiter la scoala de muzica ? Fugi mai ca ala a facut armata ca Faramita L ambru conservatoru.Ce treaba are muzicantu Pricina cu armata ?

    RăspundețiȘtergere
  54. Dreptul la mancat cacat la al de la 13:38 !
    Ai dreptate omule, cat pe ce ca muncipiul tau sa salveze referendul ! Te felicitez, imi esti drag, dar nu e suficient ! Curvele au tradat, ca atunci cand l-au tepuit pe Banul Mihai !
    Mai puternica a fost vocea budapestei, a hortistilor, decat a poporului de peste munti ! In timp ce tara vota, din Mehedinti pan la Marea Neagra, ardealu punea fainosag la pateutz !
    Rusine, o trebuit sa treaca batalioanele romane carpatii sa va destepte, si nici amu nu v-ati revenit ! Va meritati soarta de a invata in urmatorii 500 de ani numa bozgoreasca !
    Si, tot un idiot, ca boc, din rachitele-palmiere o pus tara pe caramizi !

    RăspundețiȘtergere
  55. Mai trec Batalioane...o pula ! Da-i dracului de tradatori in frunte cu RUS!!

    RăspundețiȘtergere
  56. Băi ce-am pierdut, că văz că tot v-agitaţi ca coaiele in găleată?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pierzi, pierzi...ca in loc sa stai aciulea, te umbli pe cele coclauri ! A postat si Cezarila de pe PULA-PULA Armya un subiect de senzatie si, in 76 de ore are "Niciun comentariu" si 6 accesari !
      Stai aici, ca ai ce citi, indata se trezeste si Curdeleu si sa te tii !

      Ștergere
  57. 'Curvele au tradat'banuiesc eu ca nu erau la menopauza,acu'ce sa-i faci daca erau la andropauza!!!mistofaza este ca ardealu punea fainosag pe pateut,tot banatui fruncea dau eu l-as da gratis bozgorilor ca nici romanii nu-l mai vor,desigur pe ardeal,nu pe fainosag!!!!!!!Ce-mi plac zbaturile astea de care vorbeste admin,Vasilica,tine-o tot ase,ca-mi place muuuuuuuuuult de tot!!!!
    WEEKEND DE POVESTE,RACOROS,AVENTUROS SI CU MULTA IUBIRE!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. SRI cere expulzarea a 8 persoane si declararea lor ca indezirabile ! Cica mai e una, a 9a ! Daca Comandamentul General al Fortelor Unite Aliate de la Drobeta va cere acest lucru, ma voi supune neconditionat si nu voi accepta sa fiu vandut altor cluburi, indiferent cat mi-ar oferi pe sezon !

    RăspundețiȘtergere
  59. Buey cacanarilor, si ca sa va fie treaba clara in mintile alea ale voastre de parti componente ale pilonului stabilitatii acestei tari, aflati ca acusica am vb cu cel mai bun preten al meu secretar din stat la meai si mi-a confirmat despre ultima notificare a ue, potrivit careia vom intra in spatiu senghen datorita acestui blog, buey ! Cica aciulea se indeplinesc toate conditiile, fapt pentru care politica lu meheblog a fost preluata in raportul de aderare la sectiunea 4, teza 3, capitolele 3 la 18, buey !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar domnu ala onorist ma face pe mine fascist !

      Ștergere
    2. Buey-muey, Rasistule!
      Cred ca te-a scapat muma-ta pe ciment cand te-a expulzat din sfanta pizda.Mai bine isi baga un cocian in cur ..
      Baaa, decat frati cu voi,niste balcanici,mai bine cu astia..alta civilizatie,alta educatie,alta cultura.Daca ar fi sa candideze, eu l-as vota pe Frunda.Voi mergeti cu antonescu,popescu,basescu..escu..escu+infinit.

      Ștergere
  60. 15:35.
    La Aiud o sa belesti tu cariciul.Si sa ti-l puna gardian pe Csaba ala cu spanzuratoarea...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri