Google Translate

vineri, 3 august 2012

News! Ultima ora! Zegrean CCR, love Basescu! Sa traiti, Sefu! Ne reunim pe 31 august. Ziua Judecatii. UPDATE


Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a anunţat vineri că judecătorii Curţii se vor reuni în şedinţă pe 31 august, informează RomâniaTV. "Este posibil chiar să luăm o decizie", a spus Zegrean.

Potrivit Agerpres, CCR ia în  calcul preschimbarea termenului stabilit pentru 12 septembrie  în vederea confirmării rezultatelor referendumului pentru demiterea preşedintelui suspendat
Traian Băsescu.

Judecătorii Curţii ar urma să se întrunească pe 31 august, dată până la care Guvernul trebuie să transmită listele electorale actualizate.

Curtea Constituţională  a amânat joi pronunţarea asupra rezultatului referendumului  pentru data de 12 septembrie. CCR a solicitat Guvernului României ca, pâna la data de 31 august 2012, să transmită listele electorale permanente actualizate în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din
29 iulie 2012.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/augustin-zegrean-curtea-constitutionala-se-reuneste-pe-31-august_38694.html#ixzz22TbjOrPj
========================
=============
Hmmm ....
Ce stranie coincidenta ....
=========================================
=================================


Blaga: Amânarea CCR e mult prea lungă. Băsescu poate cere un termen mai scurt VIDEO
03 aug 2012, 12:09 | RTV.net

Vasile Blaga cataloghează  amânarea cu 40 de zile a pronunţării asupra validităţii referendumului drept una "mult prea lungă".  Preşedintele PDL a declarat, vineri, că Traian Băsescu ar putea cere judecătorilor Curţii un termen mai scurt, adăugând că sunt posibile discuţii pe această temă între conducerea partidului şi preşedintele suspendat.


Vasile Blaga  a declarat vineri că amânarea pronunţării Curţii Constituţionale asupra rezultatului referendumului pentru data de 12 septembrie este ,,mult prea lungă", susţinând că Traian Băsescu are calitatea de a solicita judecătorilor CCR un termen mai scurt.

,,Aşa a hotărât Curtea şi nu noi, cei de la PDL putem solicita Curţii un termen mai scurt. Cred că domnul preşedinte ar putea să o facă, dar să vedem ziua de astăzi. Şi eu cred că amânarea este mult prea lungă. Mult prea lungă pentru economia românească", a declarat, vineri, Vasile Blaga, citat de Newsin.

Liderul democrat-liberal a precizat că o discuţie cu Traian Băsescu pe tema solicitărării unui termen mai scurt ar putea avea loc astăzi. Conform lui Blaga, încă 40 de zile de interimat la Preşedinţia Republicii va avea efecte severe în economie:

,,Vedeţi lucrurile au mers foarte rău în ultimele două luni, în special în ultima lună. Vedeţi evoluţia leului, vedeţi evoluţia investiţiilor străine în ţară, vedeţi câte firme mari se retrag, vedeţi creşterea şomajului şi toate lucrurile astea se vor agrava în perioada următoare. Pentru că pe lângă lucrurile care ţin de o neîncredere generală în economia europeană acum, neîncrederea în România este şi mai mare, tocmai datorită acestor probleme pe care le avem în zona politică. Păcat că încă 40 de zile suntem în această instabilitate politică serioasă".

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/blaga-amanarea-ccr-e-mult-prea-lunga-basescu-poate-cere-un-termen-mai-scurt_38684.html#ixzz22TdkzNO3
===============================
=================





Stiri in curs de actualizare!
Te apuca rasul, de nu ar fi de plans!
Regula se confirma: la noi, ca la nimenea!


No comment!
===========================
REMEMBER:

Azi, 2 august, Ziua Judecăţii! CCR dă VERDICTUL. UPDATE. News! Basescu ramane suspendat!


=======================

123 de comentarii:

  1. O p--a ! Se va supune la vot ! 6-3

    RăspundețiȘtergere
  2. S-au pornit "interventiile" asupra CC!!! Numai cine nu traieste in Romania nu isi da seama ca se "umbla" la dosrae si butoane ca sa nu piarda Base si PDL-ul.
    Inca nu este timpul pierdut ca sa se iasa in strada pentru alungarea tradatorului si a clicii sale multicolore (ca isi tot schimba culorile de seamana cu cei de la Liberty Parade).
    Au inceput cu intimidarile si amenintarile pe fata: listele luate de procurori, primari care tipa ca listele lor "sunt actualizate la zi", prezoane la roti scoase, telefoane cu "urari de bine, sanatate si VIATA LUNGA"...
    CC este vulnerabila si obedienta fata de Base si ai lui...
    Daca nu isi fac treaba ca lumea o sa avem o toamna fierbinte si cu cucuie pe cap la multi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Judecatorii Curtii Constitutionale (CC) se intrunesc in 31 august, pentru a analiza actele pe care le-au solicitat Guvernului, a declarat presedintele CC Augustin Zegrean pentru stirileprotv.ro.
    ===================
    In urma cu o zi, Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca a amanat pana in 12 septembrie decizia privind referendumul, mentionand ca a primit date "contradictorii" privind listele electorale permanente si ca a cerut Guvernului ca pana la 31 august sa sa transmita listele in baza carora s-a organizat referendumul.

    Judecatorii constitutionali au stabilit, vineri, ca, daca tot s-a dat termen in 31 august pentru ca Guvernul sa raspunda solicitarii lor, tot atunci sa se intruneasca pentru a analiza documentele ce le vor parveni, au explicat sursele citate.

    "Tinand seama de faptul ca termenul acordat Guvernului, pentru transmiterea listelor electorale permanente actualizate in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie 2012, este 31 august 2012, in vederea asigurarii solutionarii, cu celeritate, a cauzei cu care a fost investita Curtea Constitutionala, in temeiul art.3, art.14 si art.50 alin.(1) din Legea nr.47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, precum si al art.153 din Codul de procedura civila, Plenul Curtii Constitutionale a dispus preschimbarea termenului de dezbateri acordat in cauza, de la data de 12 septembrie 2012, la data de 31 august 2012", a precizat CC.
    -----------
    Cata mizerie!
    Acum nu sare UE?
    Ar trebui sa spuna cu voce tare, pentru toti tampitii:
    Baaaaa .... acu' nu ne intereseaza! Acu' e in ... ProBasescu!
    Iar noi (UE), love Basescu! Love, molto love! Stim noi de ce!

    RăspundețiȘtergere
  4. O INTREBARE:USL VA DEMONSTRA CA SUNTEM SUB 16 900 000,CCR IN MOMENTUL ALA,II OBLIGATA SA VALIDEZE REFERENDUMUL,NU ARE ALTA SOLUTIE.
    NU ARE CUM USL,SA FIE ATAT DE PROST,SA TRIMITA DATE CU O CIFRA,CE DEPASESTE 16 900 000 DE ROMANI CU DREPT DE VOT(TOTI STIM CA SUNTEM MAI PUTINI DE 16 900 000)

    RăspundețiȘtergere
  5. Află ce salariu are un judecător CCR:
    Salariu de judecător la CCR: 16.000 de lei pe lună.
    ==============
    Cei nouă judecători ai Curţii Constituţionale nu pot spune că o duc chiar rău în România. Salariul preşedintelui Curţii este 16.000 de lei pe lună, iar al unui judecător simplu este 12.600 de lei. Menţionăm că salariul minim pe economie este 700 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si au pensie de serviciu si cumuleaza pensia cu salariul de bugetar si ....

      Ștergere
  6. Presedintele interimar, Crin Antonescu,
    ====================
    a semnat vineri decretele de eliberare din functii a consilierilor prezidentiali ai lui Traian Basescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Dragoi si Bogdan Manoiu.

    Potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale, Antonescu a semnat vineri eliberarea din functie a cinci consilieri prezidentiali. Este vorba despre consilierul prezidential pe Afaceri Strategice, Securitate si Politica Externa, Iulian Chifu, dar si de consilierul prezidential pentru securitatea nationala, Iulian Fota, care este membru al CSAT.

    De asemenea, a fost eliberat din functie consilierul prezidential Cristian Diaconescu, aflat la cancelaria presedintelui, precum si a consilierului prezidential pentru mediul de afaceri, Bogdan Alexandru Dragoi, dar si consilierul prezidential pentru afaceri europene, Bogdan Manoiu.

    Sursa: Pro TV

    RăspundețiȘtergere
  7. Presedintele suspendat, Traian Basescu, i-a criticat dur pe reprezentantii Guvernului, pe care i-a acuzat ca incearca sa deturneze rezultatul referendumului de pe 29 iulie.
    =============================
    Stirea este in curs de actualizare!

    Sinteza declaratiilor presedintelui suspendat, Traian Basescu:

    - "Guvernul in urma unei lovituri de stat a organizat un referendum."

    - "Sunt diversiuni, atat ale Guvernului cat si ale lacheilor."

    - "Evidenta populatiei se afla la ministerul Administratiei si Internelor. Trebuie sa recunoastem ca suntem exact in cea mai penibila situatie in care poate fi un Guvern. Organizeaza un referendum, da cifra, si cand vede ca nu i-a iesit...da propia cifra."

    - Din pacate efectele nu sunt pentru Guvernul Romaniei ci pentru cetatenii sai.

    - "Ce i-a trecut doctorului Ponta si lui Crin prin cap. Pentru a incerca sa masluiasca listele elctorale. Si asta din teleconferinta pe care a avut-o astazi. Sa scoata din listele electorale pe cei care lucreaza in strainatate. Ilegalitate si prostie mai mare ca asta nu exista."

    - Romanii au drepturi indiferent unde s-ar afla. Fie ca sunt purtatori de pasaport expirat au drepturi. Sa poti sa-ti prelungesti actul de identitate. Inteleg ca vor sa faca din declaratiile altui luminat al Guvernmului care se numeste Ioan Rus un fel de recensamant. Inteleg ca vor sa-i scoata din lista pe cei care sunt in strainatate, care sunt vreo 3 milioane. Inteleg ca-i scoate de pe liste pe cei decedati. Dar ce te facei cu cei care sunt in concedii?"

    - "Nu exista solutie pentru Romania decat aplicarea standardelor democratice europene. Ori asta nu-ti da dreptul sa anulezi votul propriilor cetateni."

    - "Si mai este o chestiune extrem de delicata. Chestiunea este ca acum vor sa-i scoata din liste pe cei plecati din strainatate."

    - "Eu ii avertizez (pe primari, n.r.). Sa nu intre intr-un joc in care iesirea sa fie undeva intr-o celula."

    - Cred ca actiunile incepute cu nerecunoasterea referendumului organizat de Guvern accelereaza profund actiunea de decredibilizare a Romaniei. Vreau sa intelegeti ca revenirea mea la Cotroceni nu mai reprezinta de mult o miza. Cred ca pentru sanatatea Romaniei, a democratiei, este esential ca acest referendum sa fie analizat in toate detaliile lui din punct de vedere legal."

    - Pana la urma, decizia CC a fost generata de un chestor. Un chestor care i-a scris ministrului de Interne - sigur, sa nu ne facem iluzia ca ministrul de Interne nu se intelesese cu el...

    - "Nu stiu daca-i bine domnul chestor. Ati mintit ori inainte de organizarea referendumului, ori ieri. Ma tem ca eu v-am facut chestor. Nu e bine domnul chestor."

    - "Vreau sa subliniez inca o data, pentru mine miza cea mai mare in momentul de fata este demantelarea modului de fraudare a alegerilor."

    - "Voi vorbi in fiecare zi. Deocamdata aici. "

    - "Pentru mine nu mai are valoare momentul, timpul in care CC va lua o decizie. Am constatat din comunicate publice ca Parchetul General s-a implicat in analiza a ceea ce s-a intamplat la referendum. Eu sper ca unul dintre obiective este legalitatea referendumului."

    - "Eu mentin continuu legatura cu colegii de democratie din UE. Stiti ca nu va raspund la asta, nu insistati, cu cine am vorbit..."

    - "Romania nu poate sta intr-un sistem electoral care este supus fraudei. Eu sunt suspendat. Din postura de suspendat nu pot demisiona."

    - "Este clar ca Ioan Rus a dat o dispozitie pe data de 2. A dat dispozitia sa blocheze decizia CCR. Si atunci chestorul sef cu evidenta populatiei nu a facut altceva decat sa se execute. Dar ei trebuiau sa stie urmatorul lucru: cazul Nastase. (...) Cred ca domnul chestor nu a invatat nimic din cazul Nastase"

    - "Statul roman nu are institutii subrede. Este un stat consolidat. Dar niciun stat nu rezista sa ramana functional pe de-antregul atunci cand o majoritate politica incalca legile constitutionale."

    RăspundețiȘtergere
  8. O foarte buna zi pentru Sondaj!
    ==============
    Se pare ca prietenii de pe FaceBook ... isi spun cuvantul!
    Va multumim frumos! Aici, incepusera unii a ne berbecii!
    Semneaza, /City Manager

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor!
    ==================
    Traian Băsescu a ieşit public şi a ameninţat un chestor de Poliţie. Chestorul vizat de Băsescu Constantin Manoloiu, director la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

    Constantin Manoloiu a fost implicat în 2007 într-un scandal pentru suspiciunea că ar fi primit mită. În perioada 1998-1999 el ar fi pimit mită de 500.000 de dolari de la omul de afaceri iordanian Fathi Taher, în schimbul prelungirii vizei de şedere în România.

    “Decizia de ieri a CC a fost generată de un chestor – să nu ne facem iluzii că ministrul de Interne nu a ştiut şi nu a fost aranjată cu el – i-a scris ministrului de Interne că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine, domnul chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Or, un chestor… Mă tem că eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor”, a spus Traian Băsescu.

    “Pe data de 2, Ioan Rus a dat dispoziţia să blocheze decizia CC. Chestorul nu a făcut decât să se execute. Dar ei trebuiau să ştie următorul lucru: cazul Năstase. (…) Cred că domnul chestor nu a învăţat nimic din cazul Năstase”, l-a ameninţat Băsescu pe Manoloiu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta trebuie bagat in camasa si livrat urgent la Balaceanca. Preventiv, antirabicul, urgent! Muuuuuuuulta minte i-a plecat cu sorcova!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare ca Antonescu fie s-a desteptat, fie citeste blogurile si el.A schimbat consilierii.Astept sa ilvad intrat si in biroul prezidential.
    CCR a daruit un mar otravit USL iar Ponta musca din el. Zegrean a cerut o lista cu stituatia alegatorilor la data de 29.07. 2012 , ziua alegerilor, iar Ponta incepe sa numere cetatenii prezenti pe 012.08. 2012, comitand ceea ce Băsescu numeste pe buna dreptate falsificarea listelor. Daca e destept, Ponta va ianinta aceleasi liste , la care in anexa va arata persoanele care nu mai existau, sau nu mai aveau drept de vot, sau isi pierdusera cetatenia sau nu veau buletinele actualizate, sau s-au gasit in serviciu si nu au putut vota LA DATA DE 29.07.2012. nU TREBUIE SA FIE PE LISTA NICI UN OM CARE NU SE GASEA PE 29 SI NICI SCOS. lISTELE TREBUIESC DATE ASA CUM AU FOST, CU ANEXELE DIN CARE SA REZULTE NUMARUL REAL, ALTFEL, SE VA SPUNE CĂ AU FOST MODIFICATE LISTELE. USL trebuie sa aibă grija la voturile multiple, sa nu se trezeasca ca pierd din cauza incercarilor de .. frauda.

    RăspundețiȘtergere
  12. neascule , daca tu ai fi destept , te-ai limita numai la muscarea de cur a dogarului...
    despre liste electorale , apuca-te sa maninci r...t dupa ce citesti l.35 din 2008 .

    RăspundețiȘtergere
  13. Bey,iara dormiti ? Va culcati deodata cu gainile?Ce dobitoace sunteti voi?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce dracu faceti, ba?
    Impachetati sarmale cu babele?

    RăspundețiȘtergere
  15. Sara buna!!! Buey da ce bine stati cu sondaju nu-i asa? Buey azi lipsii ca fusei de cautai 100 de votanti vinjosi ca de-alde mine, pe care sa-i sensibilizez sa puna stampulea pe "jos kioru" si pe-aciulea. Vaz ca-i mei se tinura de cuvint. Vorba lui Creanga:"toti unu si unu, bortelitzi in capatzina si vinjoashi la radacina"!
    Buey da' ma doare capu' de nu va mai vaz la cite-am tras azi...Atit mai am de-a va spune si mai ales City Manager-ului, Mayor-ului nost': Tot ai nostri lighioane si paceienti suntem baza, ca aia de pe Face...tot un bou si-o belea! "Daca-ti pui nadejdea-n sat, ramii sara nemincat"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eheee ....
      Asta spun si eu, si certific!Ai nostri sunt baza!
      Prietenul, la NEVOIE se cunoaste!
      Daca mergem si in urmatoarele zile cum am vazut eu azi,
      ii batem de le suna apa in cap! Le scoatem tupeul din cap!
      Asa este si am a multumi frumos!

      Ștergere
  16. Buey, da porci mai sunt si kioru si pdl-ul si CCR! Sa la dea Dumnezeu muci la kur si kkt la nas! Aferim!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ambasada SUA se bagă din nou în seamă în problema Justiției.
    ===================
    Ambasada SUA își dă din nou cu părerea în problema Justiției din România.
    =====================================
    Imixtiunea în Justiția din România este evidentă din moment ce, prin comunicatul Biroului de Presă al Ambasadei SUA la Bucureşti , se arată că prelungirea mandatului lui Daniel Morar la DNA reprezintă o continuare excelentă a mandatului acestuia în fruntea instituției.

    “Suntem siguri că Daniel Morar îşi va continua activitatea excelentă ca procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Aşa cum a declarat de curând şi ministrul Justiţiei, (Titus Corlăţean n.r.), atunci când actuala criză politică va lua sfârşit şi situaţia va reveni la normal, vor trebui urmate procedurile adecvate de numire a unui înlocuitor pentru Daniel Morar, inclusiv obţinerea avizului obligatoriu al Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a alege un succesor potrivit, extrem de calificat şi cu o reputaţie ireproşabilă”, se arată într-o poziţie transmisă vineri Mediafax de Biroul de Presă al Ambasadei SUA la Bucureşti.

    Totodată, Ambasada SUA aminteşte de angajamentul asumat faţă de UE de preşedintele interimar Crin Antonescu şi de premierul Victor Ponta de a nu face nicio numire în funcţiile de procuror general şi de procuror-şef al DNA în perioada de interimat prezidenţial.

    ”Desigur, angajamentul asumat de preşedintele interimar şi de prim ministru faţă de Uniunea Europeană ne asigură că nu se va face nicio numire pentru funcţia de procuror general sau pentru cea de procuror sef al DNA în perioada de interimat prezidenţial”, se mai menţionează în poziţia transmisă de Biroul de Presă al Ambasadei americane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stau si ma intreb: Oare noi nu avem Guvern si Presedinte care sa-i traga un shoot in kur acestui ovrei obraznic si arogant?

      Ștergere
  18. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că a fost avansat, anul trecut, la gradul de colonel în rezervă de către MApN fără să fi fost întrebat şi că a făcut cerere de retragere a acestuia, iar ministrul Corneliu Dobriţoiu i-a aprobat solicitarea, informează Mediafax.

    http://www.cotidianul.ro/kelemen-am-fost-avansat-colonel-fara-sa-fiu-intrebat-190463/

    RăspundețiȘtergere
  19. "Regimul Băsescu a construit o infrastructură militarizată pentru instituţiile statului
    Isărescu, Ungureanu, Kelemen, Kovesi, Blejnar şi Chireac, grade obţinute cu nereguli

    Guvernatorul Mugur Isărescu, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruţa Kovesi, fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, şi psihoterapeutul Aliodor Manolea se află pe lista MApN cu avansări în grad din 2011 şi 2012 în care au fost constatate nereguli, relatează MEDIAFAX.ro.

    În listele MApN se află persoanele în cazul cărora au fost acordate grade militare în rezervă ori s-au realizat avansări în grad în rezervă, în 2011 şi 2012, fiind constatate nereguli de către minister.

    Între cei menţionaţi în listele MApN se numără guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, care a obţinut în 2011 gradul de colonel după ce fusese locotenent, conform sursei citate.

    Un alt caz, tot din 2011, este al fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, care a ajuns din locotenent, maior la gradul de colonel. Totodată, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a primit gradul de colonel din statutul de absolvent. Aceeaşi situaţie este în cazul procurorului general Laura Codruţa Kovesi, care a obţinut gradul de locotenent-colonel, anterior fiind absolvent.

    De asemenea, fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a obţinut în 2011 gradul de colonel, după ce îl deţinuse pe cel de locotenent-colonel.

    În plus, în listele de la MApN apar inclusiv psihoterapeutul Aliodor Manolea, care în 2011 din căpitan a devenit colonel, dar şi analistul Bogdan Chirieac, ajuns de la caporal la colonel.

    Totodată, în situaţia prezentată de Ministerul Apărării pentru avansările în grad din 2011 mai figurează primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală (de la locotenent la căpitan), senatorul independent Chirvăsuţă Laurenţiu (de la locotenent-colonel, la colonel), fostul primar de Botoşani Cătălin Flutur (de la sublocotenent la colonel), dar şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur (de la locotenent –colonel la colonel).

    În plus, pe listele din 2011 mai apare primarul de Tîrgu Jiu, Florin Cîrciumaru (de la locotenent-colonel la colonel), fostul şef al ANI, Cătălin Macovei (de la maior la locotenent-colonel), fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Nicolae Ivăşchescu (de la locotenent-colonel la colonel), fostul şef al TVR, Alexandru Lăzescu (de la locotenent la colonel), senatorul UNPR Ovidius Mărcuţianu (de la sublocotenent la locotenent-colonel), fostul preşedinte al CJ Buzău, Victor Mocanu (de la maior la locotenent-colonel), deputatul Dan Ilie Morega (de la locotenent la colonel), deputatul Eugen Nicolicea (de la locotenent-colonel la colonel).

    RăspundețiȘtergere
  20. De asemenea, procurorul şef al DIICOT, Codruţ Olaru, a fost avansat de la gradul de caporal, la cel de locotenet colonel. Ulterior, i-au mai fost acordate grade în rezervă ajungând colonel.

    Pe lista MApN mai apar primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc (de la locotenent la colonel), deputatul Cezar Preda (de la locotenent la colonel), fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon (de la locotenent la colonel), actualul primar de la Slatina, Darius Vâlcov (de la sublocotenent la maior).

    Şi fostul director Metrorex, Gheorghe Udrişte, a obţinut gradul militar de colonel, după ce fusese locotenent.

    Totodată, în 2011 au mai fost acordate grade şi fostului ministru de Finanţe, Bogdan Drăgoi (absolvent de studii superioare devenit maior), deputatului Nicolae Păun (de la soldat la locotenent colonel), senatorului PDL Ion Ruşeţ (de la caporal la colonel) şi deputatului PDL Alin Trăşculescu (de la fruntaş la locotenent-colonel)

    De asemenea, în lista înaintărilor în grad în rezervă din 2012 mai apar fostul preşedinte al CJ Iaşi, Constantin Simirad, care din sublocotenent a devenit colonel, dar şi fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteraş, devenit din locotenent-colonel, colonel.

    Pe lista celor care au primit grade în rezervă în 2012 apare Emilian Schwartzenberg, care a devenit, de la absolvent de studii superioare, locotenent colonel. Şi realizatorul TV Vlad Enăchescu a obţinut grade militare, în 2011 ajungând de la absolvent sublocotenent. Iar lista nu se opreşte aici.

    Ministerul Apărării a anunţat că în anii 2011 şi 2012 a descoperit 835 de cazuri în care au fost acordate grade în rezervă ori s-au realizat înaintări în grad în rezervă care nu au îndeplinit condiţiile legale, din cele 1.462 de cazuri înregistrate la minister."

    http://www.cotidianul.ro/isarescu-ungureanu-kelemen-kovesi-blejnar-si-chireac-grade-obtinute-cu-nereguli-190458/

    RăspundețiȘtergere
  21. "Nu stiu daca-i bine domnul chestor. Ati mintit ori inainte de organizarea referendumului, ori ieri. Ma tem ca eu v-am facut chestor. Nu e bine domnul chestor."
    RUSINE Dinu Patriciu! Pardon, domnul chestor!
    HA-HA-HA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, spune si tu BUNA DIMINEATA cand intri pe proprietatea omului!

      Ștergere
    2. Anonim4 august 2012, 08:03
      Bine ca ai zis tu!

      Ștergere
  22. Neatza buna la ZOO +9! Cezaruica, muica ai grija de oaua!

    RăspundețiȘtergere
  23. Pai cum sa nu-l ajute Zegrean handicapatul pe kior...Vorba aia:"kior la kior nu-si scoate ochii".

    RăspundețiȘtergere
  24. Korect este :"kior la kior nu-si scoate ochiUL".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un ochi doi ochi-defectiv de singular;dar daca voi sunteti:un prost ,al doilea si mai prost,ce sa-i faci?

      Ștergere
    2. @Anonim 4 august 2012, 15:35,
      Ia un 10 de la mine!
      Ihaaa ... ihaa ... iha!
      Maaaa, daca tot n-am ce face,
      Va citesc si mor de ras!
      Semneaz cu nume propriu (acu n-am stampila),
      Traienel, magariu!

      Ștergere
    3. Bey, numai KIORII n-au inteles ce-ai spus..
      15:35, si tu? cel de-al treilea?

      Ștergere
    4. Putea sa scrie "un ochi"mai dobi cu tzatzae si rat de purcel.

      Ștergere
  25. Gitenstein se baga iara iar Ponta se face ca nu vede si nu ii aminteste ca justitia este o pronblema interna a romanieie asupra careia el , gitenstein, un amarat de afacerist american fara pregatire in diplomatie, avand singuraul merit ca l-a sprijinit pe Obama in campanie, ar trebui sa nu se pronunte, dar domnul Gitenstein taie si spanzura in Romania pentru ca este ambasadorul SUA. Si uite aca , orice cioflingar care este pus ambasador pentru ca a cotizat la campania presedintelui SUA, ajunge sa faca legea in Romania, pentru ca guvernul si presedintia fac sluj.

    RăspundețiȘtergere
  26. Si,intr-o tara de curve(politice),nu-i normal sa fim fututi ?!
    N-au fost aia dinainte grozavi,dar asta,ultimul,ne-a bagat in cacat pina peste cap,ba ne-a pus si felinar rosu la poarta.

    RăspundețiȘtergere
  27. Muei,vedeti cum va miscati,ca m-a capsat ,,animalul politic,,si-s cu numaratoare inversa aproape de zero.
    Revoltat am fost pina la referendum,acum nu stiu cum poate fi catalogata starea in care ma impige ,,presidente,, si gasca.

    RăspundețiȘtergere
  28. Rage Traienel,rage din ,,curticica''.

    RăspundețiȘtergere
  29. ,,Se vor compara semnaturile''.Pai da,acum vor sa compare rahaturile alea de dreptunghiuri din liste cu semnaturile ,,originale''.
    'ti-ai ai dracului de calici,acum sunt boni de facut copii,de alergat caii pe dealuri si de expertizat semnaturile. Dar de ce nu ati actualizat listele dupa lege,de ce nu avem liste unde sa aiba omul loc sa ,,iscaleasca''(macar cit pe PERMISUL DE CONDUCERE).
    USL-ilor,daca nu ,,va miscati '' mai cu talent curul va rad si pe voi. Vin alegerile! MISCATI-VA!

    RăspundețiȘtergere
  30. Salve buey! Salutam totodata si sexul frumos care sigur ne citeste si ne in cur ajeaza. Stati linistiti ca kioru nu mai are multe bashini in el. Gata le-a consumat; le-a tras unora mai slabi de virtute in nari. Oricum, ca solutie de rezerva, i-am mai pastrat citeva capuri ochiosului...
    Cu sondajul vaz ca stam bine. 87% foarte bun. Ezact ca la referendumul de demitere al kiorpecului. Brava stimate lighioane si stimati pacienti! Tineti-o tot asa si aparati democratia oriunde s-ar afla ea. inclusiv pe ast' blog.
    Buey si nu utati: nu ma-nervati ca am pentru fiecare cite-un cap de nu-i cuminte...

    RăspundețiȘtergere
  31. Aloo, Vet-ul, vezi ca ai unul pe cusca cu 13..Fa-i doza dubla de Xanax!

    RăspundețiȘtergere
  32. Intrebarile sondajului parca-s luate din referendumul 2007.

    Dom'comisar,pune dracului o intrebare!
    Numai una si buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nu ti-e clar nana?
      Ai de dat cu parearea si VOT/click :
      Vine/se intoarce la Cotroceni? = DA. ... sau .... NU.
      Care este problema? Unde dificultatea de a raspunde?

      Ștergere
    2. Lasa-l ma pe mana mea!
      Asta a ramas de le referendum, cu creierii setati pe DA!
      Iar acum ... se vazu si enerva ca trebuie sa VOTEZE fix NU, pentru a se pune in concordanta cu DA-ul dat la referendum! Bey, al dreak mai este si Admin asta!
      Iti pune neuronul in miscare!

      Ștergere
  33. ,,Întoarcerea la Cotroceni: DA sau NU?
    Ce credeti?
    Revine?''

    RăspundețiȘtergere
  34. Dupa toate cele intimplate doar din cauza ,,unor amanunte''nu mai v0reau sa vad lucruri ,,neclare''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha....
      Cine s-a ars cu supa ...
      Sufla si-n iaurt! Dar ce facusi nana????
      Votasi DA??? Chiar crezi ca Basescu REVINE la Palat???

      Ștergere
    2. Nu radea, ca se ia!
      Ia arunca-ti felinarele pe ultimul articol din Cotidianul..
      Si-o sa vezi ca deja a pornit pe drumul de intoarcere.

      Ștergere
  35. Muei,asta cu mina,ce...vrei sa-mi faci?

    RăspundețiȘtergere
  36. Ma intreb si eu asa, ca Czar, ca prostul vreau sa zic,daca cele 8,5 mil. de voturi n-au contat, atunci cele cateva sute de aici ce soarta vor avea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Votul de aici este ff important!
      El (rezultatul), ne va arata daca suntem sau nu "meseriasi",
      "analisti profesionisti", ori bagatori de seama la una, alta!
      Votul de aici ne uneste "intr-o" DIRECTIE, ne da un AZIMUT pentru alegerile (poate cele mai importante) de dupa 1990, cele care vor veni in toamna aceasta, in NOIEMBRIE.
      Noi inca de pe acum trebuie sa HOTARAM, daca ne angajam ori nu in viitoarea BATALIE ELECTORALA! Votul, ne poate spune si cati putem fi DECISI sa intram in lupta ... pro si contra!

      Ștergere
    2. Bai, hai s-o luam asa ..mai pe iha,iha
      ca sa inteleaga toate dobitoacele.
      Bosul ne intreaba CE CREDEM nu CE DORIM,
      adica ne pune la incercare intuitia.
      Ceea ce dorim am votat deja.
      Iar dupa toate balbaielile si gafele facute de
      Guvern,traseul Nemuritorului cred ca e tur-retur.

      Ștergere
  37. N-am gresit,trazni-l-ar sa-l trazneasca!Dar am inceput sa fiu extrem de circumspect dupa ce am vazut ce tambalau produce ,,ceata lui piTigoi''.Totul trebuie sa fie de neintors.

    RăspundețiȘtergere
  38. Vaz c-a inceput migratia pasarilor calatoare.
    La Planopulus e plin de ele.
    Stau cate doua pe un crac de-al lui mos alecu.
    Si rezista ..mosulica, face fata.
    Plin de tantze si nutzici..

    RăspundețiȘtergere
  39. Bai, unde mama dreakului umblati?
    Iar v-au pus babele la jumulit gaini?

    RăspundețiȘtergere
  40. MANELISM DE CANAL PE BLOGUL UNUI LUMPEN CU NUME DE IMPARAT ROMAN.
    ABSOLUT INCREDIBIL
    Sub imaginea titanului mizicii universale este plasata o curveta maslinoasa............

    Un lumpen face de rusine parintii si armata !
    Titlul : SA NE BUCURAM !
    ANUNT RETRAGEREA MEA DEPE ACEST BLOG ......TIGANIE , MARLANIE , MARGINE DE MAHALA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te invartindu-te si sa mai vii la pastele cailor, porc de caine si magar ce esti!!!
      Tradatorule si securistule basist!

      Ștergere
    2. Du-te Shobolane cat mai departe! Sa nu ne scrii!!

      Ștergere
  41. Muei,nu jumulim gaini dar as beli niste dobitoci. Fara legatura cu ZOO.

    RăspundețiȘtergere
  42. UN LUMPEN CU NUME DE IMPARAT !
    ANONIMI RAMANETI INBRACATI IN CIVIL, DEPARTAMENTUL MAI ARE NEVOIE DE VOI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei RH, iar ai uitat sa-ti iei pasteaua! Vezi poate-ti trag un cap in gusha...

      Ștergere
    2. Buei RH, iar ai uitat sa-ti iei pasteaua! Vezi poate-ti trag un cap in gusha...

      Ștergere
  43. MAMUCA TA DRAGA URMARESTE BLOGUL TAU ? TATU ESTE MANDRU ?
    DOUUA VORBE TREI INJURATURI ! ACELEASI MEREU. LIPSA DE CULTURA SI DE HARTIE IGIENICA EVIDENTE.

    RăspundețiȘtergere
  44. UN NOU SPORT OLIMPIC. SARITURA CU CAPUL INAINTE IN FUND DE CURTE.
    MEDALIE DE AUR, ARGINT, BRONZ ....CEZAR. FELICITARI.....SI TOT INAINTE !

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru cei ce folosesc aceste bloguri in mod abuziv,inutil si "poluant'prin dobitociile ce le spun ar trebui introduse niste taxe.Voi cititi blogul lui LUPUS,unde niste mosulici tzacanitzi fac politica romaneasca,discuta intre ei[sunt vreo 4, aceiasi]in public ,tare si raspicat sa-i auda lumea ce prosti sunt,fac exact ca tziganii in gura targului.E cam deranjant si rusinos pentru pretentiile [neintemeiate]pe care le au.

    RăspundețiȘtergere
  46. NB la ZOO + 9! RoBort H sa ne mingai pe oua; amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  47. Antonescu: Băsescu este doar un cetăţean în tricou albastru.
    =================
    Crin Antonescu a lansat un atac dur la adresa lui Traian Băsescu susţinând că acesta nu mai are nicio atribuţie în acest moment. Antonescu a precizat că Traian Băsescu este doar un cetăţean care îşi permite să ameninţe nişte oameni cu funcţii importante în stat cu închisoarea sau cu altceva.

    „Important este ca primarii să facă ceea ce este de datoria lor să facă, important este ca Ministerul Administraţiei şi Internelor să funcţioneze ignorând toate ameninţările sale“, a declarat Crin Antonescu. Preşedinte interimar a precizat că şi mai important este ca Parchetul General să înţeleagă că nu lucrează la ordinele unui „cetăţean în tricou albastru care iese din când în când în faţa unui gard şi face declaraţii.“, a spus Antonescu.

    Crin Antonescu a ţinut să precizeze că după opt ani în care Traian Băsescu ne-a vorbit despre reformă “statul este al dracului de reformat”. Întrebat dacă nu se teme să îşi asume preşedinţia în condiţiile unei astfel de situaţii. “La o întrebare sinceră, vă răspund sincer: îmi este teamă! Ar fi nefiresc să nu îmi fie. Dar în acelaşi timp ştiu că ne-am asumat o responsabilitate”.

    Antonescu a explicat că el a promis că nu va schimba niciun şef de la DNA sau Parchet. Preşedintele interimar a ţinut să precizeze că în cazul în care propunerea ar fi venit din partea ministrului Justiţiei, nu putea ignora varianta. “Important ar fi ca acel om să nu fie implicat politic. Să fie un om care să nu poată fi acuzat că are vreo legătură cu PSD, PNL, PDL sau mai ştiu eu cu cine”. .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e departe momentul in care kioru va fi un cetatean imbracat intr-un tricou cu dungi. Verticale!

      Ștergere
  48. Cititi si va cruciti unde a putut duce politica de pupat in kur a kiorului. Pedeapsa capitala pt. el si slugile lui ar fi prea blinda...

    1.
    "MANIFEST ŞOCANT Maghiarii din Baia Mare instigă la intoleranţă etnică: Nu vă amestecaţi cu românii!

    Pe site-ul erdely.ma a fost publicat recent un manifest şocant, în care semnatarii - pedagogi, persoane civile şi publice, dar şi conducători ai bisericilor, „responsabili pentru soarta ungurimii din zona oraşului Baia Mare" - le cer maghiarilor să nu se amestece cu românii. Manifestul a fost semnat şi de viceprimarul oraşului, Ludescher Istvan.
    Redăm fragmente din conţinutul manifestului, postat pe site-ul erdely.ma:

    Noi, toţi semnatarii acestui manifest - preoţii responsabil pentru soarta maghiarilor din zona oraşului Baia Mare, persoane publice şi reprezentanţi ai societăţii civile, profesori, urmărim cu îngrijorare comportamentul şi răspândirea gândirii publice care ameninţă cu adevărat comunitatea noastră.

    Căsătoriile mixte, o boală

    Boala a căpătat, în decursul ultimelor decenii, mai multe simptome: creşterea numărului de căsătorii mixte, respingerea educaţiei în limba maternă, emigrarea în masă, propria letargie - toate acestea au afectat, ca o boală contagioasă, până şi cei mai de vază membri ai comunităţii noastre.

    În 1992, cu 20 de ani în urmă, mai mult de 25.000 de cetăţeni din Baia Mare s-au declarat maghiari. La ultimul recensământ, însă, doar 14.000. Matematic, în doar 20 de ani, numărul maghiarilor din zonă a scăzut la jumătate. Realitatea tangibilă este şi mai înspăimântătoare: nu mai există nici măcar 14.000 de maghiari.

    La evenimente, vedem aceleaşi feţe. Bisericile nu mai leagă căsătorii pur maghiare, nu mai sunt botezaţi copii maghiari. Grădiniţele mai au copii maghiari, dar aceştia dispar, odată cu trecerea lor la şcoală, liceu. Copiii noştri au mai degrabă prieteni români, ascultă muzică străină, de multe ori nici măcar în familie nu mai vorbesc în maghiară. De vină suntem noi, adulţii.

    Unde sunteţi, maghiari din Baia Mare?

    Prin aceste transformări trec şi copiii care provin din familii de intelectuali maghiari. Dacă în 20 de ani numărul maghiarilor din zonă a scăzut la jumătate, este foarte posibil ca peste o jumătate de secol să nu mai existe deloc maghiari în regiune.

    Dar putem avea oare conştiinţa împăcată? Am făcut oare tot ce trebuia pentru a opri acest proces? Sau nu recunoaştem nici măcar de faţă cu noi înşine unde am greşit, că de mult ne-am dat bătuţi?

    RăspundețiȘtergere
  49. 2.
    Noi, cei care am semnat acest manifest, considerăm că nu mai putem tăcea şi privi în tăcere acest fenomen. Evocând spiritul unuia dintre cei mai mari gânditori maghiari din Transilvania, Kos Karoly, strigăm lumii motto-ul nostru: Treziţi-vă din somnul pe care-l dormiţi de 20 de ani! Deschideţi-vă ochii, conştientizaţi greşelile! Nu mai fiţi pasivi, nu mai bateţi în retragere, nu vă mai sacrificaţi! Noi trebuie să construim pe viitor!

    PĂRINŢI: Nu vă privaţi copiii de şcoala cu predare în limba maternă, pentru că în caz contrar în privaţi de dreptul de a rămâne maghiari!
    Nu reprezintă mai puţin, ci mai mult cel care studiază în limba maternă! Şcoala în limba străină înseamnă şi un cerc de prieteni străini, de unde decurg şi căsătoriile mixte. În acest caz nefericit, riscăm să pierdem famiile pur maghiare, vom fi propriii noştri lichidatori.
    În spiritul libertăţii prost înţelese nu vă lăsaţi copiii să ia singuri decizii. Nu uitaţi: ei încă nu ştiu să ia decizii. Alegeţi pentru ei şcoli cu predare în limba maghiară, educaţi-vă copiii să fie maghiari, pentru ca şi nepoţii voştri să se nască maghiari.

    TINERI: Căutaţi-vă prieteni maghiari. Nu uitaţi că acest lucru a ajutat comunităţile maghiare din Ardeal să supravieţuiască. Scoateţi din vieţile voastre toţi străinii! Pentru că un prieten străin se poate transforma uşor într-un iubit străin, mai apoi un soţ sau o soţie străină. Uitaţi-vă în jur: din căsătoriile mixte au mai rezultat copii maghiari, nepoţi maghiari? Nu!

    PROFESORI: Transmiteţi moştenirea predării în maghiară de peste 1.000 de ani. (...) Nu amânaţi nicio oră de curs, fiţi exemplu pentru elevii voştri, un model demn de urmat. Nu doar predaţi, ci educaţi! Nu putem face compromisuri, nu există niciun „dar". Trebuie să fim şi să rămânem maghiari puternici, mândri, de calitate! Trebuie să fim maghiari responsabili de maghiarii de lângă noi!
    Încheiem cu vorbele lui Kos Karoly (arhitectul care a venit cu ideea ca maghiarii din zona cuprinsă între Cluj-Napoca (fără acest oraş) şi Huedin să îşi declare autonomia): „Va fi al nostru doar ceea ce dobândim prin luptă!".
    Până acum au semnat manifestul peste 300 de persoane. Printre acestea se numără:

    - Din partea bisericilor reformate şi romano-catolice din Baia Mare: VARGA KÁROLY, LIEB JÓZSEF, BAK LÁSZLÓ, TASNÁDI ANDRÁS-ZSOLT

    - Viceprimarul municipiului Baia Mare, LUDESCHER ISTVÁN, din partea UDMR

    - HUPKA FÉLIX, din partea PPMT Maramureş

    - VIDA NOÉMI
    Fundaţia „Németh László"

    - NAGY-JENEI ZOLTÁN
    Asociaţia pedagogilor maghiari din România

    - DÁVID LAJOS
    din partea EMKE

    - PINTÉR ZSOLT
    nagybánya.ro

    Ce spune viceprimarul maghiar

    Preşedintele UDMR Maramureş şi, totodată, viceprimarul de Baia Mare, Ludescher Istvan, susţine că a semnat acest manifest în calitate de maghiar şi nu de viceprimar.
    „Sunt care se uită urât la mine, alţii înţeleg. Sunt viceprimar de 12 ani, oamenii de la Primărie mă cunosc şi ştiu că nu am pornirile unui şovinist. Semnând acel manifest, am vrut practic să trag un semnal de alarmă", a arătat, pentru „Adevărul", Istvan Ludescher. Acesta a mai adăugat şi că se încadrează în categoria celor care au încheiat căsătorii mixte, dar care nu şi-au pierdut identitatea: „Soţia mea este româncă. Da, există în cazul căsătoriilor mixte pericolul de a pierde identitatea. Dar nu a fost cazul meu. Deci, se poate!".
    ____________________________________
    QED

    http://www.adevarul.ro/locale/baia_mare/MANIFEST_SOCANT_Maghiarii_din_Baia_Mare_instiga_la_intoleranta_etnica-_Nu_va_amestecati_cu_romanii_0_749325213.html

    Asta-i rezultatul tzucalarului Bashinescu, care i-a pupat intre buci pe hunguri!

    RăspundețiȘtergere
  50. Mey, gata desteptati-va si sa mergem la pescuit! Czare, ne-ai strins rimele?

    RăspundețiȘtergere
  51. Conform Hotaririi nr. 3 din 02.08.2012 a Curtii Costitutionale publicate in Monitorul Oficial nr. Partea I nr. 546 hotaraste ca „o majoritate de voturi in sensul demiterii Presedintelui Romaniei nu indeplineste conditiile de reprezentativitate in lipsa cvorumului necesar pentru desfasurarea referendumului.”

    In concluzie renuntati la basmele cu cei „multi si contra” care au dreptate IMPOTRIVA LEGII. Gasiti documentul pe pagina MO.

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna dimineata stimati pacienti,dragaLASE animale si cunoscuti swingeri!

    RăspundețiȘtergere
  53. S-a dezlănțuit Codruța Kovesi.
    Sorin Roşca Stănescu / 02 Aug 2012 19:50 .
    ====================
    Procurorul general al Romaniei este una din ultimele redute ale lui Traian Basescu. Instalata politic si functionand ca o unealta politica pe parcursul intregului ei mandat, Laura Codruta Kovesi isi utilizeaza astazi toate resursele intr-o incercare disperata de a facilita reintoarcerea suspendatului la Cotroceni. Chiar in ziua deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a amana deznodamantul pentru data de 12 septembrie, procurorul general a tras doua importante salve de artilerie.

    A prelungit inca o data, cu 6 luni, mandatul sefului DNA, Daniel Morar. A luat listele electorale la puricat. Sunt aceste demersuri legale sau ilegale? Daca sunt legale, sunt si necesare? Daca sunt legale si sunt necesare, sunt ele si morale? Iata intrebari la care societatea civila si clasa politica trebuie sa dea un raspuns.

    Legea stabileste ca seful DNA poate avea cel mult doua mandate de cate 3 ani. Daniel Morar le-a avut. Ar fi trebuit schimbat in urma cu 6 luni. Tot legea stabileste ca este posibil ca seful DNA, dupa incetarea mandatelor sale, sa fie delegat pentru inca o perioada de 6 luni de catre procurorul general, cu aprobarea Presedintelui Romaniei. Daniel Morar a fost delegat pentru 6 luni, delegare care expira in aceste zile. In aceste conditii, Laura Codruta Kovesi si-a mai permis sa mai faca o delegare de 6 luni. Ea a profitat, si bine a facut din punctul de vedere al intereselor ei si al lui Traian Basescu, de faptul ca ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a omis sa faca, asa cum prevede legea, o propunere catre CSM pentru un nou sef DNA. La randul sau, Titus Corlatean isi motiveaza omisiunea prin angajamentele pe care le-a luat Ponta in numele Guvernului roman, in sensul ca nu va face, pe perioada interimatului prezidential, niciun demers pentru schimbarea varfurilor Procuraturii. De altfel, acelasi angajament si l-a luat si Crin Antonescu, in calitatea sa de presedinte interimar. Asadar, aparent, ceea ce a facut Laura Codruta Kovesi se inscrie in limitele legalitatii si normalitatii.

    Asa sa fie oare? Pai care este substanta si spiritul legii care reglementeaza mandatul sefului DNA? Raspunsul corect este ca, pentru sanatatea institutiei, mandatul unui sef nu poate fi prelungit la nesfarsit. Daca, dupa expirarea celor 2 mandate de cate 3 ani, este posibila o delegare de 6 luni si inca o delegare si inca o delegare si asa mai departe, atunci legea nu mai are niciun sens. Nici in substanta si nici in continutul ei. Iar vina nu poate fi atribuita lui Barroso. Prin urmare, Ponta a gresit angajandu-se la UE sa incalce substanta si spiritul unei legi? Presedintele interimar a gresit si el angajandu-se in acelasi sens? A mai gresit si Titus Corlatean, neexercitandu-si atributiile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SRS dat afara din rindul jurnalistilor ca santajist este cel mai "indicat" sa vorbeasca despre procurori. El e dovada ca Basescu are dreptate cind vorbeste despre dorinta unor asemenea penali de a controla justitia.

      Ștergere
    2. Baa, tu chiar ne provoci?

      Ștergere
    3. Buei tu ai legitimatie ca sa postezi pe-aciulea? Ai trecut probele de initiere in tainele blogului? Daca nu,ia de la tetea un cap in gusha!

      Ștergere
    4. Se pune de-o bataie?
      Sa vina omu! Omu cu capisonu!
      De nu razbeste el, atuncea intra maimucele!

      Ștergere
    5. Lasa,bre,inca nu scoatem artileria grea!
      Pe asta-l dovedim numai cu godacii..

      Ștergere
    6. Nu e vina lui Kovesi ca soriceii Ponta Corlatean si Antonescu dorm in post si le e frica sa faca ce spune legea si Constitutia, ca sa nu il supere pe presedintele Basescu. Niste lasi .

      Ștergere
    7. @13:33
      Las` s-o controleze Lasul national!

      Ștergere
  54. Mda,comunisti,nu aia ci voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai uitat sa-ti pui basca si sa-ti iei pasteau!

      Ștergere
    2. ...si un pumn in flit de la noi!Sa-i fie de invatatura, aici numai membrii au dreptul sa injure!

      Ștergere
  55. Mei, ce bine seamana cei 5 din ultima poza cu Cezar, Curleonul, Tigri2, Stelian si Robert H! Hi, hi, hi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi sesiza Asociatia pentru Drepturile Animalelor!
      Sa vina Cutu-Cutu!
      Nu se poate sa jignesti intr-un asemenea hal bietele animale.

      Ștergere
  56. Răspunsuri
    1. Baa, vezi ca e una in cusca 13:59!
      Se tot ofera dar nu o ia nimeni.

      Ștergere
    2. Buey, am inteles ca vrea cineva sa-mi suga gulerul. Vrea sa-l suga cu garnitura de cartofi natur tu-l-as io direct in koor, ori cu varza murata, suge-mi-ar-o toata?

      Ștergere
  57. Mei, dar va topirati precum untura de groshtei...

    RăspundețiȘtergere
  58. dupa cum merg treburile si postarile se cam duce dea'npula si blogul asta cu sau fara "sondajuri"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, sigur desteptule...Iar te-ai trezit dintre bidoane? Kurutz de lion, de ce nu-ti faci tu un blog, ai? Fati si invitata-ti si ortacii tai intr-ale suferintei. Intelectuale.

      Ștergere
    2. Ai pus si tu impreuna cu T2 umarul!

      Ștergere
  59. Buna dimineata tuturor!
    Azi, fiind Schimbarea la Fata,propun multilor anonimi care misuna pe aici sa-si arate ...mutrele!
    Hai,curaj!Care incepe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptam exemplul personal!

      Ștergere
    2. Ei bine, recunosc faptul ca nu sunt tigru,nu sunt bou,nu sunt leu.Sunt doar o biata maimuta..

      Ștergere
  60. Neatza buna la ZOO + 9! Curdeleoane, fiindca ai adus ofense consiliului de conducere al ZOO + 9, sa ne faci frectie la oua!

    RăspundețiȘtergere
  61. Buey, RUS si-a dat demisia de la MAI! Buey ce scandaluri, buey ce kk-turi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, are DEMNITATE!
      Asa suntem noi, ardelenii!
      Scandaluri si KK-turi mai in jos, acolo la voi...

      Ștergere
  62. Cezare, maimuco ia fii atent/atenta ce escorc e idolul tau, izmanarul shef:

    "Regimul coloneilor cu doctorate Gabriel Oprea, fabrica de doctori şi grade:
    1. Fostul ministru al Apărării a ajuns coordonator de doctorat în domeniul ordinii publice şi siguranţei naţionale fără să se ştie dacă a parcurs etapele obligatorii menţionate în statutul cadrelor didactice şi fără a aveavechimea necesară cercetării ştiinţifice.
    Colegii generalului Oprea din comisiile de susţinere a tezelor de doctorat erau generalul de poliţie dr. Suceava, generalul dr. Toma de la SPP, generalul dr. Ozunu de la Universitatea Naţională de Apărare, precum şi Costică Voicu, fostul rector al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".
    În anul 2002, după ce a devenit coordonator de doctorate, Gabriel Oprea a ştiut cum săobţină avantaje de pe urma acestui titlu. Se spune că Oprea putea cadorisi personaje-cheie din Justiţie şi din Serviciile Secrete cu titlul de doctor, în schimbul unor "mici atenţii". Despre aceste "atenţii" primite de Oprea de la înalţi magistraţi şi de la şefii din Serviciile Secrete cărora le coordona doctoratele se ştie că ar fi constat în aranjarea dosarelor unor personaje din lumea interlopăşi înfundarea în puşcărie a altora. După cum dicta interesul de moment.
    Un doctorand cunoscut al lui Gabriel Oprea a fost George Bălan, procurorul care a lungit la nesfârşit dosarul interlopului Spoitoru, pentru că aşa cereau pare-se interesele coordonatorului său de doctorat.
    Oprea, prieten bun cu un alt exponent al lumii interlope, Nicu Gheară, i-ar fi înlesnit acestuia preluarea teritoriului şi influenţei celuilalt mare interlop al Bucureştiului, Fane Spoitoru, al cărui dosar, de altfel consistent în infracţiuni, în loc să fie soluţionat corect, a fost umplut de procurorul George Bălan de vicii de procedurăşi de aberaţii juridice, chestiuni speculate perfect de avocaţii lui Spoitoru. Pe Bălan nu îl interesa să facă lumină în hăţişul de infracţiuni în care era implicat Fane Spoitoru, ci doar avea ordin de la Oprea să îl ţină cât mai mult în arest preventiv, pentru ca în timpul ăsta Nicu Gheară să poată prelua liniştit teritoriul rivalului său din lumea interlopă.
    Numele procurorului George Bălan apare în strânsă legăturăşi cu numele unui alt personaj al caracatiţei politice din justiţie, senatorul PSD Cătălin Voicu. Din documentele existente în dosarul Voicu reiese că procurorul Dan Chiujdea, membru CSM şi prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, şi fostul prim-procuror de la acelaşi Parchet Mircea Ene îl cunoscuseră pe senatorul arestat pentru corupţie, prin intermediul procurorului George Bălan, prieten la cataramă cu Voicu.

    RăspundețiȘtergere
  63. 2. Reamintim că George Bălan este procurorul care a anchetat dosarul MISA şi după ce a fost, în acel caz, un adversar al Monicăi Macovei, a devenit brusc un mare admirator al reformelor promovate de fosta ministresă a Justiţiei.
    Dintre doctorii în ştiinţe juridice care l-au avut coordonator pe Gabriel Oprea, generalii Marin Ionel şi Dumitru Zamfir, foşti adjuncţi ai directorului SRI, au fost condamnaţi de ÎCCJ la un an de închisoare cu suspendare pentru fals în declaraţii în dosarul privind închirierea şi ulterior cumpărarea ilegală a unor locuinţe RA-APPS, la preţuri subevaluate.
    De asemenea,Marcel Sânpetru, un alt doctor îndrumat de Oprea la Academia de Poliţie, a fost adjunct al procurorului general şi a făcut la rândul său obiectul unei anchete penale pentru trafic de influenţă.
    Un fost şef la DGIPI, comisarul-şef Remus Şpan, doctor în drept sub îndrumarea aceluiaşi Gabriel Oprea, a fost demis pentru complicităţi dubioase, atât în mediul politic, cât şi în lumea interlopă.
    Activitatea didactică şi profesională a lui Gabriel Oprea:
    Între 2003 şi 2005 a fost membru în Comisiile de Specialitate ale Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare - Comisia de Ştiinţe Militare, Ordine Publicăşi Siguranţă Naţională
    Din 2008 este profesor universitar şi conducător de doctorat la Academia Naţională de Informaţii
    În perioada 1983-1990 a fost ofiţer pe probleme administrativ-economice în MApN
    În 1990 a absolvit Facultatea de Drept (cursuri fără frecvenţă), devenind ofiţer de justiţie militară în Ministerul Apărării Naţionale
    În perioada 2001-2002 a fost secretar de stat şi preşedinte al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat
    În perioada 2002-2003 a fost prefect de Bucureşti
    Între 2003 şi 2004 a fost ministru delegat pentru Administraţia Publică în Guvernul Adrian Năstase
    În perioada 2004-2008 a fost deputat PSD
    Din noiembrie 2008 este deputat PSD de Ilfov, ulterior independent (UNPR)
    În perioada decembrie 2008-ianuarie 2009 a fost ministru de Interne în Guvernul Boc I
    În perioada decembrie 2009-februarie 2012 a îndeplinit funcţia ministru al Apărării în Guvernul Emil Boc II
    În perioada februarie 2012-27 aprilie 2012 - ministru al Apărării în Guvernul Ungureanu"

    http://www.cotidianul.ro/gabriel-oprea-fabrica-de-doctori-si-grade-190626/

    RăspundețiȘtergere
  64. Da, azi e "Schimbarea la fata". Cezar si-a schimbat fata din cimpanzeu in babuin.

    RăspundețiȘtergere
  65. Sobolanii din USL parasesc corabia:

    DOUĂ DEMISII ÎN CABINETUL PONTA. Ministrul de Interne, Ioan Rus, şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, au renunţat la funcţii. Rus: S-au exercitat presiuni, începând cu Băsescu şi terminând cu Antonescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca Basescu a facut presiuni la care bietul ministru nu a rezistat e normal, dar si Antonescu.....(Chestia asta se numeste abuz in functie).

      Ștergere
    2. Maiag de la 10:32, ia un cap in freza!

      Ștergere
  66. Bine ca au plecat si basistii astia camuflati din USL... Au incurcat o tara'ntreaga si acum o strag nepedepsiti... Parca ar fi fecioare nefutute dar dornice de o posta...
    Tipic pentru romani: pleaca si lasa in urma o dara de basini si kk-turi de nu mai intelege nimeni nimic... Nu le simte nimeni lipsa!
    Nu au acceptat sa faca o numaratoare corecta a alegatorilor, le era peste mana ca ies mult mai putini pe liste si nu se intoarce Basina Voda in deal la Cotroceni...
    Niste ratati cu ifose de curve de lux nesatisfacute nici la bani si nici la pat!

    RăspundețiȘtergere
  67. Anonime de la 06.08.12 10.42
    Corect ... Se poate ca cineva , altii , din guvern sa fi aflat ca exista o lege 35/2008 care spune ca listele electorale pornesc de la MAI . Acesta da o lista cu toti posesorii de buletin sau carte de identitate din Romanica . Din asta , tot MAI , scoate nebunii , debilii , arestatii , fugarii din tara ... si asta-i lista electorala . Facind asa nu mai ies j'de milioane de votanti , asa cum a promis Rus ca-l ajuta pe basinescu . El , Rus , voia ca primarii sa trimita niste gospodari destoinici care sa numere populatia din fiecare sat si oras , pe care sa-i adauge la listele pentru care garantase el ca sint reale ... alea cu 19 milioane . Cu adaugarile dorite de Rus , ajungeam ca Romania sa aiba vreo 3o de milioane de votanti , referendumul nu se valideaza , basinescu se intoarce la tropoceni , basinescu aproba autonomia deplina a ardealului , iar Rus devine prim-ministru acolo ... ca pres_edinte va fi Tokes ...

    RăspundețiȘtergere
  68. ... a plecat "o frana" basista din guvern ce facea pe virgina... Ce este "demisia de onoare"? ca pe hartie scrie doar "demisie" nu altceva... Nu stiu sa existe mai multe feluri de "demisie": de aur, argint, rahat, onoare, basista...
    Sa vina dracului unu cu sange in instalatie si sa puna ordine in lucruri.
    Cred ca toti ne imping, mai mult sau mai putin constient, sa iesim in strada si sa-i terminam pe toti nemernicii.
    CCR este, de data asta dovedit, o carpa la picioarele lui Basescu + PDL. Cine mai vorbeste de "independenta" justitiei si de impartialitatea ei este sau dobitoc sau idiot!

    RăspundețiȘtergere
  69. Acum trei zile atrageama atentia asupra activitatii lui Rus si asuprea decziei CCR, spunand ca CCR nu vrea un minircensamant ci doar o verificare sipunere de acord a listelor oficiale. Unii au spus ca m-am dat cu Basescu, dar uite ca azi se confirma ce spuneam . Ponta ori nu intelege, ori se face ca nu intelege, iar acuma Rus si-a dat demisia, si au loc si alte schimbari la externe si justitie. Am avut dreptate si cand am spus ca Ponta nu va avea timp sa faca altceva decat sa se apere la atacurile lui Basescu pentru ca e prea slab ca sa preia initiatiova si sa-si vada de strategia lui, sau poate nu vrea . Tare imi e teama ca nu numai Rus, dar si Ponta, joaca dublu. :http://www.in-cuiul-catarii.info/2012/08/03/de-ce-nu-a-cazut-basescu-516

    http://www.in-cuiul-catarii.info/2012/08/03/dar-ponta-cu-cine-voteaza-525

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai bre nea Bubico...si cine joaca la un singur cap? O fi avind legatura oare cu Czar capatzinosul asta al nostru de pe blog?
      PS. Nea Cashule/Nea Bubico, de ce nu-ti arati adevarata fata? Mai ales azi...

      Ștergere
    2. Grabeste-te sa atragi atentia si asupra celor care au fost remaniati (ALTE SLUGI BASISTE) si poate ne explici si dece Ponta a uitat despre demisiile de la MAI si nu a suflat un cuvintel despre ele. Cel mai "cinstit si corect guvern din Romania" citi ministri a pierdut in 3 luni ?

      Ștergere
  70. Apropo de atacurile lui Basescu:
    - cine este acest Basescu ? Nemilosul "dictator" care a pierdut aproape toate primariile si consiliile locale, care a pierdut guvernul, care a fost suspendat, care e facut albie de porci la televiziunile unui securist, care a ramas si fara telefon (va amintiti ?, asa se face doar la o lovitura de stat)....care a facut astazi BUUUU ! si ditamai ministrii de la MAI au fugit schelalaind cu coada intre picioare de frica lui ?
    Pai daca asta e dictator atunci prefer sa traiesc sub dictatura decit sub democratia antenelor.

    RăspundețiȘtergere
  71. "Isărescu: Gura bate fundul; Cine nu ştie să dialogheze să plece acasă, nu să ne scoată pe noi din casă"
    Jurnalul National

    Si in jurnalul national se scrie asa ceva ? S-a imbolnavit Felix ?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri