Google Translate

duminică, 19 august 2012

PDL, slugile si cozile de topor ale acestora, arunca tara in haos! Nu au mama, nu au tata! Puterile in stat sunt iresponsabil, voit impinse in conflicte deschise! UPDATE. Un judecător de la CSM, a luat-o razna!


IRESPONSABILITATEPresedinta CSM impinge puterea judecatoreasca
intr-un conflict voit cu puterea executiva.
In numele unui CSM aflat in concediu, Alina Ghica, de capul ei, infiereaza interventia presedintelui Antonescu si a premierului Ponta de a cere explicatii Laurei Kovesi pentru anchetele procurorilor la referendum, ca fiind un atentat la independenta puterii judecatoresti.


Presedinta CSM, Alina Ghica sfideaza orice responsabilitate pe care o are asupra sistemului judiciar si deviaza toate sesizarile publice facute de autoritati cu privile la posibile abuzuri ale procurorilor in dosarele referendumului catre Inspectia Judiciara, in scopul ca verificarile sa se faca chiar impotriva persoanelor care au sesizat aceste nereguli.

In acest sens, presedintele CSM Alina Ghica nu s-a dat in laturi sa deturneze tinta sesizarilor publice chiar impotriva exponentilor celorlalte puteri in stat, mai precis impotriva presedintelui interimar Crin Antonescu si a premierului Victor Ponta, la care l-a adaugat, ultimul pe lista, pe fostul sef al statului Ion Iliescu. Cu alte cuvinte, CSM mai are un pic si va da in scris natiunii ca oricine va indrazni sa critice prestatia vreunui magistrat (orice ar face acesta) atenteaza la independenta judecatoreasca!

Astfel, desi presedintele Crin Antonescu a declarat explicit joi seara de la Palatul Cotroceni ca nu face presiuni asupra niciunui procuror, dar cere explicatii Procurorului General Laura Kovesi, in virtutea drepturilor sale constitutionale, pentru anchetele de la referendum, in numele a mii de cetateni peste care niste procurori le navalesc in case, judecatoarea Alina Ghica se preface ca nu stie de Constitutie si rolul presedintelui in republica si isi permite sa sesizeze Inspectia Judiciara impotriva acestuia.

CSM afecteaza relatiile intre puterile statului

In opinia noastra, ceea ce face azi presedintele CSM este un act de iresponsabilitate, de natura sa afecteze buna cooperare intre institutiile statului, de dragul unor jocuri politice. Nu stim despre ce afectare a independentei vorbeste presedintele CSM Alina Ghica cu privire la procurori, de vreme ce toata lumea isi aminteste de episodul recent in care Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti s-a plans ca Parchetul blocheaza dosarele Revolutiei. La acel moment, presedintele Traian Basescu a chemat-o pe „independenta” Laura Kovesi, Procuror General al Romaniei, si i-a spus public sa faca bine sa-l ia pe generalul Dan Voinea inapoi si sa-l reintroduca in dosarele Revolutiei. Despre ce afectare de independenta am mai putea vorbi cand inca de atunci Procurorul General al Romaniei s-a conformat ordinului presedintelui Basescu, iar CSM nu a mai reactionat cum o face azi Alina Ghica?

Prin comunicatul dat azi publicitatii de CSM si mai ales prin sesizarea Inspectiei Judiciare, presedinta CSM Alina Ghica, care vorbeste in numele institutiei aflata in concediu, in opinia noastra da dovada de lipsa de ratiune si de indisponibilitate la dialog, dar si de dispret fata de cetatenii care asteapta o explicatie de la parchete, si pune paie pe foc intr-un conflict institutional pe care urmareste sa-l produca intre puterea judecatoreasca si puterea executiva si Administratia Prezidentiala, stiut fiind ca Presedintia prin presedinte, interimar sau nu, are obligatia constitutionala sa medieze conflictele inter-institutionale.

 Publicam in continuare sesizarea Alinei Ghica catre Inspectia Judiciara, dar si comunicatul semnat de ea in numele CSM-ului aflat in concediu, comunicat despre care avem rezerve ca reprezinta vointa tuturor membrilor CSM ori ca s-a obtinut acordul acestui organ colectiv.



Sesizare catre: INSPECTIA JUDICIARA
In atentia doamnei Judecator Rica Vasiliu - Cravelos – inspector sef

In baza art. 30 alin. 1 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii si art. 7 alin 4 (a) din HCS nr. 326/2005 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Superior al Magistraturii, va solicit dispunerea si efectuarea unor verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, ca urmare a prezentarii, pe mai multe posturi de televiziune si in presa scrisa si on-line din tara, a unor afirmatii - facute de presedintele onorific al Partidului Social Democrat, domnul Ion Iliescu, de catre presedintele interimar al Romaniei, domnul Crin Antonescu, precum si de catre domnul Victor Ponta, prim ministru al Romaniei.

Analizand diferitele afirmatii vehiculate recent in spatiul public, constat urmatoarele:

1.La data de 15.08.2012, domnul Ion Iliescu a postat pe blogul personal, mesaje cu urmatorul continut:Nu credeam ca, dupa Revolutia din Decembrie 1989, imi va fi dat sa asist la asemenea manifestari de un primitivism feroce – procurori care dau navala peste oameni in case, in mediul rural, pentru a-i chestiona daca au fost la vot pentru Referendum. In ce lume traim ?!!! De unde au rasarit asemenea specimene, venite parca din grote primitive ? Dar, mai ales, cine i-a trimis intr-o asemenea misiune ?..... Prin asemenea acte se submineaza autoritatea instituției in perceptia opiniei publice, a cetațenilor – care vad cum o instituție creata pentru a apara ” ordinea de drept, … , drepturile si libertatile cetatenesti” – se transforma in instrument de intimidare si de acțiune impotriva cetațenilor ! Dintr-un instrument de aparare a democratiei si a libertatilor cetatenesti , risca sa se transforme intr-un instrument de reprimare a libertatilor, pus in slujba unor interese inguste, in cazul de fata – in slujba unui om cu tendinte autoritare , care a pierdut sprijinul si increderea cetațenilor ...

2.La data de 15 august 2012, domnul Crin Antonescu, presedinte interimar al Romaniei, a afirmat in cadrul unei declaratii de presa, ca : „...Exista sentimentul exprimat de multi dintre cetateni, de multi oameni din societatea civila, de jurnalisti, de comentatori ca este o ancheta fara precedent, cu un scop politic si ii are in vedere pe cei care s-au prezentat la vot la acest referendum. Eu nu formulez niciun fel de acuzatie la adresa Parchetului General si la masurile pe care acesta le intreprinde. Nici eu, nici altcineva nu impiedicam desfasurarea acestor cercetari. Avand in vedere modalitatea fara precedent, faptul ca acest Parchet cu acesti conducatori, cu prilejul altor alegeri, altor plangeri formulate in legatura cu posibile fraude electorale, nu a actionat aproape deloc in asemena proportii, cred ca este necesar si cer , pe aceasta cale, procurorului general sa ofere explicatii publice in legatura cu natura, cu mijloacele si cu scopul acestei cercetari.... Eu nu am indoieli ca toti procurorii care efectueaza cercetari in aceste zile au o acoperire legala. Este o chestiune asupra careia cred ca seful acestei instante, Parchetul General, are datoria sa lamureasca opinia publica. Pentru ca, altfel, poate sa existe si sa se extinda sentimentul ca Parchetul actioneaza in sensuri politice, ca Parchetul este preocupat de oamenii care s-au prezentat la vot, ca exista pericolul ca secretul votului sa se extinda. Este un lucru inacceptabil, in sensul in care afecteaza dreptul cetatenesc fundamental si este inacceptabil, in masura in care efectul sau este de descurajarae a cetatenilor de a mai participa la activitati de scrutin. Ar fi un act anti-democratic....”
3.La data de 15 august 2012, domnul Victor Ponta, prim ministru, a afirmat in cadrul unei interventii telefonice in direct la postul de televiziune Antena 3: „...Voi participa luni, la sedinta convocata de presedinta CSM, unde voi pune pe ordinea de zi discutia despre abuzurile procurorilor, pentru ca eu nu ma feresc sa spun, este vorba de niste abuzuri... macar prin faptul ca procurorii DNA nu au competenta sa ancheteze decat fapte de coruptie, nu fapte ce tin de legea referendumului (...) E un atac la democratie sa ii anchetezi pe cei 8,5 milioane de romani care si-au exercitat un drept constitutional de a vota...".
4.Declaratiile acestora au fost preluate de numeroase publicatii, in continutul unor articole de presa in care au fost analizate si dezbatute aspecte care vizeaza cercetarile penale efectuate de Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu modalitatea de organizare si desfasurare a referendumului din data de 29 iulie 2012. Mesajele publice ale celor doi reprezentanti marcanti ai vietii politice romanesti promoveaza, direct si fara echivoc ideea ca justitia este aservita politic sau, mai mult, controlata politic. Asa-zisa implicare politica a fost accentuata prin trimitere la diferiti lideri politici, la comanda carora s-ar efectua, de catre procurori, presupuse abuzuri in anchetele pe care Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie le efectueaza in legatura cu modalitatea de organizare si desfasurare a referendumului din data de 29 iulie 2012.
Toate aceste aspecte pun in discutie atat independenta magistratilor, cat si a sistemului judiciar in ansamblul sau, conturandu-se ideea unei justitii care nu corespunde standardelor europene si care raspunde la comenzi politice.

De asemenea, creaza o presiune cu potential de intimidare si decredibilizare a institutiilor din justitie si a corpului procurorilor romani, ce pot induce la nivelul societatii atitudini de sfidare si aversiune cu efect de escaladare a tensiunilor politico-sociale existente si de subminare a statului de drept.

Raportat la afirmatiile sus-mentionate, va solicit efectuarea de verificari pentru a se stabili daca, prin acestea, s-a adus atingere independentei justitiei, cu consecinta subminarii autoritatii acesteia si inclusiv a sistemului judiciar” - Judecator Alina Nicoleta GHICA









COMUNICAT  DE PRESA - Privind pozitia CSM fata de declaratiile publice ale domnului Crin Antonescu, presedintele interimar al Romaniei


CSM ia act cu profunda ingrijorare de declaratiile si acuzatiile formulate de la nivelul presedintiei interimare a Romaniei, privind anchetele penale ce vizeaza aspecte ale procesului electoral din cadrul referendumului pentru suspendarea presedintelui Romaniei, aflate in curs de derulare.

Fata de mesajele transmise de domnul Crin Antonescu, presedinte interimar, cu ocazia declaratiei de presa din seara zilei de 15 august 2012, formulam urmatoarele precizari :
-Activitatea procurorilor romani se desfasoara, conform prevederilor Constitutiei Romaniei, cu respectarea principiilor legalitatii, impartialitatii si controlului ierarhic. Potrivit Constitutiei Romaniei, procurorii nu sunt subordonati nici puterii legislative, nici puterii executive.
-In acest context, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, in sedinta publica din data de 24 mai 2007, ca: procurorii nu pot fi citati si obligati sa se prezinte in calitate de martori in fata Comisiilor parlamentare, deoarece, conform normelor constitutionale, fac parte din puterea judecatoreasca.
-Referitor la afirmatiile vizand derularea unor anchete penale, conducerea CSM a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari pentru a se stabili masura in care astfel de afirmatii lezeaza independenta justitiei, independenta procurorilor in exercitarea atributiilor de serviciu si principiul separatiei puterilor in stat.
-Procedura de convocare a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii este reglementata prin HCSM nr. 326/2005 de aprobare a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului. Conform art. 13 alin. 1) din Hotararea mentionata Consiliul se intruneste in Plen si in sectii ori de cate ori este necesar, la convocarea presedintelui, a vicepresedintelui sau a majoritatii membrilor Plenului ori, dupa caz, ai sectiilor. Calendarul prestabilit pentru reuniunea in sedinta a Plenului CSM este cel comunicat public prin comunicatul din data de 8 august , si anume 20-24 august 2012.
-Reamintim recomandarile adresate Romaniei de catre Comisia Europeana, in recentul Raport de tara din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, din iulie 2012, in special Recomandarea nr. 1 vizand: Respectarea statului de drept si a independentei sistemului judiciar.
Conducerea Consiliului reitereaza apelul la neinterferenta a actorilor politici in sfera justitiei, avand in vedere necesitatea respectarii principiilor fundamentale ale statului de drept, ce statueaza suprematia legii si independenta actului de justitie, ca elemente cheie in arhitectura institutionala a Romaniei.
Conducerea CSM solicita actorilor politici abtinere de la orice manifestare de natura a aduce atingere principiilor fundamentale ale unui stat de drept.” - Presedintele CSM

Sursa:

In nemernicia lor, PDL-istii nu au mama, nu au tata.
Dupa ei, potopul!
Slugile, cozile de topor "infipte" oportun in functii inalte,
executa orbeste ordinele stapanilor! Aici nu mai este vorba de Lege, de Democratie!
Este o lupta pe viata si pe moarte pentru revenirea la putere, conservarea privilegiilor!
Din NEFERICIRE, USL grseseste enorm, are oameni slab pregatiti si prea slobozi la gura!
Nu exclud ca Tara, sa fie aruncata intr-un haos inimaginabil!






UPDATE. Un judecător de la CSM, a luat-o razna!

Cristi Danileț, un judecător de la CSM, îi amenință cu închisoarea pe cei care critică acțiunile Parchetului în ceea ce privește referendumul. Danileț a fost consilier în Ministerul Justiției, după 2005, și este considerat de mulți ca un susținător al ideilor promovate de Monica Macovei. A activat la Tribunalul din Cluj Napoca.

Într-o postare pe blogul personal, Danileț avertizează că persoanele care îi atacă pe procurori riscă închisoarea. Judecătorul CSM se referă specific la dosarele deschise de procurori după referendumul din 29 iulie, la solicitarea PDL și a lui Traian Băsescu. Danileț consideră că unii ”comentatori/analiști” instigă la revolte publice împotriva magistraților.

Judecătorul îi invită să citească articolul 272 din Codul Penal, care precizează că întrebuințarea de cuvinte insultătoare, gesturi obscene sau amenințătoare la adresa unui unui judecător, a unui procuror sau a unui organ de cercetare penală, poliţist sau jandarm, se sancționează cu închisoarea de la 3 luni la un an sau amendă.

Danileț face trimitere la articolul 25, care dă definiția instigatorului, de asemenea sancționat cu închisoare.

Instigator este persoana care, cu intenţie, determină pe o altă persoană să săvârşească o faptă prevăzută de legea penală”, se arată în articolul respectiv.

Probabil, Danileț îi consideră pe analiști sau pe comentatori drept instigatori ai sătenilor revoltați de abuzurile Parchetului.

În opinia unor juriști consultați de DeCe News, abordarea este greșită, pentru că instigarea presupune ca instigatorul să dețină mijloace de influențare directă a celui instigat(cum ar fi un raport de subordonare ierarhică). Comentariile și opiniile nu pot fi considerate instigări, dreptul de exprimare liberă fiind garantat. Oamenii au discernământ și decid dacă reacționează la comentarii sau opinii exprimate liber.

Un articol cum este cel postat de Cristi Danileț poate speria oamenii obișnuiți, care nu au pregătire juridică și, de asemenea, ar putea justifica acțiuni ale procurorilor împotriva mass media insubordonate lui Traian Băsescu. În ziua de Sfânta Maria, chiar când începea anchetarea votanților la referendum, judecătorul Danileț îi dădea replica lui Ion Iliescu, susținând pe blog că procurorul general,
 Laura Codruța Kovesi, nu poate fi audiată de Parlament.
Sursa:

Multumesc comentatorului nostru pentru semnalare!
Urmariti in continuare comentariile!
Exista si un CONCURS  cu premii!
Marele Premiu, va asteapta!
Admin
==========================================
Se retine pentru Marele Premiu:
=============================
Anonim18 august 2012, 20:40
Cica in garnizoanele unde umeurile au fost desfiintate, se vor reinfiinta noi unitati caftitoare ! Deja in nomenclatorul armelor, serviciilor, specialitatilor si apucaturilor militare se introduce o noua arma: "caftangii militari", cu urmatoarele specialitati: caftangii de strada, caftangii de piete, caftangii de scara blocului si caftangii de boscheti. Institutele pentru formarea cadrelor militare, atat cele prin filiera directa, cat si cele prin filiera indirecta, marocana si franceza, deja vor pregati, incepand cu toamna acestui an primele promotii de caftangii. Academia Militara, si ea, este in curs de infiintare a unei facultati de profil. Potzuca.
====================
Va salut cu tot respectul,
Si va spun o Seara buna!

119 comentarii:

  1. Un judecător CSM amenință analiștii care critică Parchetul pentru ancheta la referendum.
    =======================
    Cristi Danileț, un judecător de la CSM, îi amenință cu închisoarea pe cei care critică acțiunile Parchetului în ceea ce privește referendumul. Danileț a fost consilier în Ministerul Justiției, după 2005, și este considerat de mulți ca un susținător al ideilor promovate de Monica Macovei. A activat la Tribunalul din Cluj Napoca.

    Într-o postare pe blogul personal, Danileț avertizează că persoanele care îi atacă pe procurori riscă închisoarea. Judecătorul CSM se referă specific la dosarele deschise de procurori după referendumul din 29 iulie, la solicitarea PDL și a lui Traian Băsescu. Danileț consideră că unii ”comentatori/analiști” instigă la revolte publice împotriva magistraților.

    Judecătorul îi invită să citească articolul 272 din Codul Penal, care precizează că întrebuințarea de cuvinte insultătoare, gesturi obscene sau amenințătoare la adresa unui unui judecător, a unui procuror sau a unui organ de cercetare penală, poliţist sau jandarm, se sancționează cu închisoarea de la 3 luni la un an sau amendă.

    Danileț face trimitere la articolul 25, care dă definiția instigatorului, de asemenea sancționat cu închisoare.

    ”Instigator este persoana care, cu intenţie, determină pe o altă persoană să săvârşească o faptă prevăzută de legea penală”, se arată în articolul respectiv.

    Probabil, Danileț îi consideră pe analiști sau pe comentatori drept instigatori ai sătenilor revoltați de abuzurile Parchetului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În opinia unor juriști consultați de DeCe News, abordarea este greșită, pentru că instigarea presupune ca instigatorul să dețină mijloace de influențare directă a celui instigat(cum ar fi un raport de subordonare ierarhică). Comentariile și opiniile nu pot fi considerate instigări, dreptul de exprimare liberă fiind garantat. Oamenii au discernământ și decid dacă reacționează la comentarii sau opinii exprimate liber.

      Un articol cum este cel postat de Cristi Danileț poate speria oamenii obișnuiți, care nu au pregătire juridică și, de asemenea, ar putea justifica acțiuni ale procurorilor împotriva mass media insubordonate lui Traian Băsescu. În ziua de Sfânta Maria, chiar când începea anchetarea votanților la referendum, judecătorul Danileț îi dădea replica lui Ion Iliescu, susținând pe blog că procurorul general, Laura Codruța Kovesi, nu poate fi audiată de Parlament.
      ==========================
      Bey, pazea!
      Vin procororii peste noi!

      Ștergere
  2. Bey, sa vedeti astia desteptii, laudatii lui Basescu cum respecta ei HOTARARILE JUDECATORESTI. Iata ce spun si ce vor sa faca:
    =======================
    Consiliul Reprezentanţilor Unionali a adoptat, duminică, o luare de poziţie faţă de condamnarea fostului secretar de stat Marko Attila în dosarul retrocedării Colegiului "Székely Mikó" din Sfântu Gheorghe, şeful UDMR, Kelemen Hunor, declarând că sentinţa e îndreptată împotriva comunităţii maghiare.

    Consiliul Reprezentanţilor Unionali, miniparlamentul UDMR, întrunit, duminică, la Târgu Mureş, a adoptat o luare de poziţie prin care îşi exprimă sprijinul pentru fostul secretar de stat în Departamentul pentru Relaţii Interetnice Marko Attila, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu contra interesului public în dosarul restituirii Colegiului "Székely Mikó" din Sfântu Gheorghe.

    Luarea de poziţie a fost adoptată de reprezentanţii CRU în unanimitate, în aceasta arătându-se că acuzaţiile "sunt lipsite de fundament", fiind vorba de un "proces politic" şi de "o adevărată vânătoare de vrăjitoare, cu o hărţuire rău intenţionată îndreptată, evident, şi împotriva celor care reprezintă interesele maghiarilor".

    "Îi asigurăm pe cei afectaţi în urma acestui caz de restituire şi asigurăm opinia publică de faptul că Uniunea Democrată Maghiară din România va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca problema procesului Mikó să ajungă la cunoştinţa celor mai importante foruri internaţionale", se arată în luarea de poziţie, prin care se face apel la biserici, la sfera civilă şi comunitatea maghiară din Transilvania "să îşi exprime larga solidaritate civică".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "UDMR reacţionează cu indignare şi deosebită surprindere la faptul că Marko Attila a fost condamnat, în primă instanţă, la trei ani de închisoare cu executare. DNA a intentat acţiune în justiţie pentru abuz împotriva interesului public, în legătură cu retrocedarea Colegiului «Székely Mikó».

      Condamnăm categoric demersul penal împotriva lui Marko Attila şi considerăm nedreaptă decizia luată în prima instanţă. (...) Prin această decizie judecătorească în primă instanţă nu numai că este hărţuit secretarul de stat, dar în acelaşi timp este renaţionalizată clădirea Colegiului «Székely Mikó», iar Biserica Reformată este obligată să plătească o despăgubire în valoare de 1.100.000 de lei. În acest fel, principiile statului de drept sunt călcate în picioare cu desăvârşire. În opinia noastră, suntem martorii unuia dintre cele mai josnice atacuri suferite de comunitatea maghiară din Transilvania.

      UDMR consideră de nepermis şi inacceptabil faptul că este compromis în această manieră necinstită un politician responsabil care şi-a dus la îndeplinire îndatoririle ţinând seama de interesele comunităţii maghiare din România şi ale Uniunii. În acelaşi timp, considerăm revoltător faptul că, prin această decizie, justiţia din România practic întoarce timpul şi evocă cea mai întunecată perioadă comunistă, atunci când decide renaţionalizarea unui imobil aparţinând bisericii", se mai arată în textul documentului adoptat de CRU.

      Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat de la tribuna CRU că este nevoie de o solidarizare a reprezentanţilor Uniunii cu Marko Attila, dar şi cu ceilalţi inculpaţi din acest dosar, întrucât aceştia "au lucrat cinstit" şi n-au făcut niciun act de corupţie, arătând că între timp denunţătorul a fost arestat şi condamnat într-un alt dosar.

      El a susţinut că prin sentinţa de condamnare a lui Marko Attila are loc de fapt "renaţionalizarea" Colegiului "Székely Mikó" din Sfântu Gheorghe, ceea ce "va da înapoi democraţia" din România.
      ===========================
      Bey, NIMENI sa nu mai faca PUSCARIE!
      Tehnica este simpla: sa faca TOTI ca ungurii!
      Bravos Democratie! Bravos Legalitate! Bravos Basescu!
      Aici ai adus Tara, autoritatile statului, Legea! In HAOS total!

      Ștergere
    2. Procurorii DNA Braşov i-au trimis în judecată, în decembrie 2010, pe Attila-Gabor Marko, fost subsecretar de stat la Oficiul Regional pentru Relaţii Interetnice din cadrul Ministerului Informaţiilor Publice, Tamas Marosan, reprezentantul Eparhiei Reformate din Ardeal, şi Silviu Clim, fost consilier juridic în cadrul Ministerului Justiţiei, acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, informa DNA.

      Procurorii au stabilit că, în 2002, cei trei au făcut parte din comisia specială de restituire a unor bunuri imobile care au fost ale comunităţilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale din România, înfiinţată în baza OUG 83/1999.

      Cei trei acuzaţi au întocmit, în 14 mai 2002, o notă de constatare în care au arătat, contrar realităţii, că un imobil situat în municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, a fost proprietatea Bisericii Reformate din Sfântu Gheorghe şi l-au restituit Eparhiei Reformate din Ardeal. Imobilul în discuţie a avut destinaţia de şcoală din momentul edificării construcţiei şi în prezent include două instituţii de învăţământ: Liceul Teoretic "Szekely Miko" Sfântu Gheorghe şi Liceul Teologic Reformat.

      Această retrocedare a fost posibilă cu încălcarea atribuţiilor celor trei inculpaţi în cadrul comisiei, având competenţe în privinţa examinării legalităţii cererilor de restituire, de analizare a documentelor depuse în susţinerea cererilor şi de adoptare a deciziilor în concordanţă cu aceste documente, susţineau procurorii.

      De asemenea, în cursul lunii aprilie 2002, Ministerul Administraţiei Publice stabilise că imobilul respectiv nu putea fi retrocedat în baza OUG 83/1999. În principal, retrocedarea s-a făcut în baza unui extras de carte funciară nevalabil, emis în 1990, cât şi a Cărţii Funciare care nu avea traducere autorizată în limba română, documente care fuseseră depuse în fotocopie de Eparhia Reformată din Ardeal.

      Prin aceste fapte, acuzaţii au prejudiciat statul român cu aproximativ 1.300.000 de euro, reprezentând valoarea imobilului.

      Ștergere
  3. Buna dimineata lighioanelor,dobitoacelor,celor cu domiciliul stabil,celor flotanti sau celor in tranzit.O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No,bine ca s-a sculat unul..
      Cacanarii dreaku, dormiti,..tu-va-n trompeta??!!

      Ștergere
    2. @08:35.

      Baaa,uitai o categorie: celor ce nu figurati pe listele de votanti,un cap in gura si un sloboz in figura!Ase, de-nvatatura..

      Ștergere
  4. Pentru cel tare-n clantza, cu limba de faianta, un ALUPIGUS matinal cu aroma de muyan.

    RăspundețiȘtergere
  5. „Buey” PMT , scoala bre dreak, aseara erai tare-n clanta,iute la tastatura si cu pizda babei in gura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Haide,bre,ridica-te la lupta!
    Lasa dreakului porcurorii,daniletzii si mistretii sa se cafteasca intre ei.
    Tu vino aicea unde-i cafteala pe rupte,cu pumni,palme,muie si GaOz din sloboz.Misca-ti bucile pe scaun si gegetele pe tastatura ca vine Czar si ne-o fura.Au ti-o lua baba in gura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu asta nu sunt de acord!
      Nu trebuie sa-i lasam in pace, cu sute milioane/luna salarii si pensii, din banii contribuabililor, iar ei in numele unei ABERANTE INDEPENDENTE, isi bat joc de cetateni, nu vor sa dea NIMANUI socoteala, indiferent de ce ar face. Sa nu uitam ca DATORITA unor INCOMPETENTI si / sau CORUPTI procurori si/sau judecatori, statul roman (adica tot noi, cetatenii), am platit si inca vom mai plati sute de milioane euro DESPAGUBIRI, in urma unor CONDAMNARI CEDO. A raspuns/platit vreodata vreun procuror sau judecator pentru aceasta??? Niciodata! Cati oameni, familiii intregi nu au fost NENOROCITE prin sentinte VADIT nedrepte?????Iar in alta ordine de idei, vedeti fiecare, in localitatea de resedinta, cam ce avere au reusit acesti INDIVIZI INDEPENDENTI sa acumuleze in anii acestia! Prin urmare si consecinta, cum sa-i lasam in pace?

      Ștergere
    2. Haide,bre,nu te urzica ase..Nu zice nime sa nu-i ..tem in gura,sa nu le dam sloboz pe GaOz,dar printre picaturi,in reprizele meciului,s-o mai dam si pe glume, bre..ca-i destul de sarbada si gre viata,tre sa mai si radeam.Tu n-ai cetit ca aicea se pune de-un concurs? Hai,mai cu suflu,mai cu tupeu ca meciul e tare greu.

      Ștergere
  7. Buey, m-am trezit, m-am sculat (ca o pula bleaga dupa un futai), m-am extras de langa baba, da' n-am chemare ! Nush ce pula mea mi s-a incalcit la mansarda, de stau si doar citesc ca boul la poarta noua, fara sa reactionez ! Da' poate-mi vine, mai incolo !

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate ma inspira fro unul si ma bag si eu ! Oricum, eo vara nu dorm !

    RăspundețiȘtergere
  9. Da buey, analisticu pulii de la 10:41, esti pe-aproape ! S-a umplut tara de procurori, judecatori, avocati, juristi, securisti si pupincuristi ! Pana si meapeneul colcaie de astia, de parca umeurile ar fi pline de banditi ! Pe vremea cand abia incepusem armata si nici par la putza prea mult nu aveam, nici nu auzisem ca prin unitati sa existe juristi. Parca erea unul la Comandamentrul trupelor. Acuma, in fiecare unitate, gasesti compartiment juridic, birou, sectie, directie, frectie, in functie de esalon. Suntem asa de prosti ca pute in urma noastra ! Am reorganizat armata, adeca am modernizat-o si, in loc de luptatori, acu gasesti prin unitati juristi, popi, compartimente de achizitii publice, consilieri ai comandantului, ofiteri cu protectia informatiilor si alti labagii care imping aerul cu pieptul pe holuri ! Acu ne trebo structuri de structuri ca sa cumpere un ghem de ata si niste lipici ca sa cosi un dosar ! Inainte mergea subofiterul de la BDS la casierie, lua bani gheata, isi punea vestita mapa sub brat si, intr-o ora facea achizitii publice de pixuri, ate, gume, agrafe, lipici, carici si tot ce vrei, pentru toata unitatea ! Acu avem compartiment, unde-o fut la lingurica un sef, vreo 2 analisti, un referent, 1 merceolog, 1 contabil si un jurist si tot intra in puscarii ca n-au cumparat cum trebo ace cu gamalie ! Iar cand te sucesti sa-ti bagi si tu pula ca nu mai sti cum s-o scoti la capat cu toate sarcinile alea prin cumul...uopa, uite popa unitatii, si nu mai poti pacatui, asea ca fugi la consilierul comandantului, care oricum nu e la program, pentru ca are de facut niste achizitii particulare pentru sefi ! Si atunci te vede ala cu protectia personalului si te fute ca umbli aiurea fara ecuson. Asta ca tot veni vorba de cohortele astea de procurori ! Clanul butoane fura cu miliardele, iar pe astia ii fute grija de cum a semnat nush ce baba zbarcita la cacatul ala de referendum rasuflat, care ne-a adus 2 presedinti-sa ne traiasca intru multi ani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, Bravooooo...! Uraaaaa......!
      S-a slobozit fratilor, PMT! Gata, tineti-va bine!
      Puneti va rog centurili! PMT a trecut la mansa!
      ZOO-land, maimucele, Noo suntem toti pe baricade!
      Sa dam la moace astora, care au incalicat poporul!

      Ștergere
    2. Pai da buey, cum sa nu ma sparg in figuri cand vine un cacat de asta cu ochi acasa la mama, care are 86 de ani si-o baga in sperieti cu biblia ? Ea nici nu-si mai aducea bine aminte daca a fost sau nu la vot pe 29, d-apoi sa mai dea si cu subsemnatul la cacatii aia ! In ce tara traim bre ! Si asta, in timp ce borfasii, hotii si betivanii satului colcaie peste tot !

      Ștergere
    3. Da s-a slobozit nimic de zis dar ...a scos ceva cu miros de cacat VECHI ! Nu se pune si se lasa cu o atentionare de ..autoplagiere! Slinder

      Ștergere
  10. Si dupa ce ti-ai futut viata vreo 30-40 de ani prin poligoane, santiere, aplicatii sau pur si simplu la instructia zilnica, si vrei sa stai si tu linistit la pensie pana crapi, vine unul ca cacanarul ala de daniletz, de zici ca-i luceafarul huilei dupa sifilis (rog stapanul sa stearga poza de mai sus, ca borasc) si-ti fute linistea ! Cum e posibil ca un rahat cu par, cu botul ca un cur de maimuta (pana si eu am par mai mult la cur decat are ala la bot) sa vina sa ne ia de puta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Priviti cu deosebita atentie si multa luare aminte! ... Nimic nu este întâmplător! ... P.S.: Ai dibuit la Marele Fix : ESENTA !!! Ai o bere rece un must proaspat si un vin fiert ... la toamna! Sper sa mancam o oaie, un berbec impreuna!

      Ștergere
    2. „Buey”, mai domol,mai domol..sperii vanatul.Poate ca cela de la 10:41 e nou p-aicea si face dreaku v-un atac de hertz.Ia-l mai catingan,usurel,sa ne freci pe mosorel.

      Ștergere
    3. Am dibuit o pula ! Zic exact ce-mi trece prin dibla ! Trag nadejde sa nu-mi treaca si vreun glont, ceva, ca sa suflu in veioza inainte de termenul de expirare !

      Ștergere
  11. Tu-ti gura ma-tii, ca m-am nervozat acusica ! Cica cine se ia de cesemeii si deneaii si ce-or mai fi, cica atenteaza la putoarea judecatoreasca ! Z gura ma-ti, da cand boarfa aia a numarat in parlament 82=272 si a adoptat prin frauda o lege, in vazul intregului norod, prin care s-a ATENTAT la puterea poporului, care este suveran, atunci unde era matzagaul ala de pulifretz ? de ce nu v-at sesizat ? de ce nu ati trimis procurorii cu biblia ? Zice buey KORVAsi, sefa astora cu biblia !

    RăspundețiȘtergere
  12. „Buey” tu pe cat vibrezi?
    Noi, astilaltii, prostimea, suntem pe 220.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vibrez o pula ! Am stat linistit toata dimineata si cand sa-mi vad de treaba s-a luat belita asta de baba de mine, asa din senin, ca nush ce n-am facut acu trei zile si-am bagat-o in pizda lu harca aia de muma-sa. Am izbit usa si acu stau cu ochii pe sticla, plin de draci !

      Ștergere
    2. Baa,la baba da-i o limba,iar pe harca tzuc-o intre tzatze.Si gata pacea.

      Ștergere
  13. Sefu,schimba meclosonul lu ala cu floacele pe gura.
    Vezi ca aratarea infurie dobitoacele si nu mai avem calmante.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buey, pai sa vezi ca de tembeli ce suntem, ce n-a prea iesit poporul asta la vot in ultimii ani, n-o sa mai iasa mai deloc de acuma. Pai fidbecu dupa raitele astora cu biblia prin satilii si comunilii patriei, s-a dus direct in spaima oamenilor simpli ! Multi zic ca-si cam baga picioarele in el scrutin, decat sa se trezeasca dupa cu jandarmii la poarta, mai bine se duc in grup la crasma, se imbata, si in caz de ceva declara toti la unison ca n-au votat ! Asta e mentalitatea unor, datorita prigoanei securisto-procuroro-judecatoro-basistico-muystice. Unde pula mea esti macovei, urata dreacului, acu nu mai clantanesti pe la briucsel ! Tu-ti gura teokesul ma-ti de cotreanta ! Eu te-am trimis acolo buey, cu votul meu si alt dobitoc ca mine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amice, data viitoare tot vor veni...sa ne intrebe DE CE N-AM VOTAT?!Asta e, futu-i...

      Ștergere
    2. Da buey, da macar ii zic ca ma-mbetai ca porcul si nu ma mai pune sa dau declaratii, sa-mi recunosc semnatura, sa iscalesc pe fel de fel de hartii, sa pun mana pe biblie si ce dracu mai fac astia

      Ștergere
  15. Hai,mai,bosorogilor cracanati, exprimati-va simtamintele.Ce stati cu felinarele fixate in ecrane, c-o laba pe maus si cu una va ganditi la muie?
    Il lasati pe muistul asta sa se umple de glorie si stati ca proasta-n pula fara sa reactionati?Sa fim colegi,la bine si la rau,nici ala nu e inepuizabil,tot se termina si el ,chiar daca e Duracel.Hai,ajutati-l,dati-i munitie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, haide buey ca am inteles mesajul ! plec sa citesc o poezie sau un comentariu de-al lu' RoBORTA curului, erhash pozitiv, undeva pe alte bloage, ca sa ma calmez !

      Ștergere
  16. Muey,hai ca ne-am pleostit a-mpulea cu porcurorii,daniteztii,mistretii,koorvasarii,magarii si pulili mele.
    Io cred ca tot vom merge la vot,ca nu ne lasa constiinta noastra de meletauri sa nu ne exercitam un drept.
    Pana una-alta, oare pe unde umbla maimuca noastra cea bengoasa?
    Clantzanila,cel fraier ca o senila, unde mama cucului se ascunde?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefu, CPM s-au cracanat asea vorbili mele?

      Ștergere
    2. Unili vorbe, e mai jmechere decat altele!
      Nu vor sa se amestece cu pulimea!
      Asa ca ... se cracaneaza si stau mai de-a-mpulea!

      Ștergere
  17. Sefu, as veni cu sugestia ca, la postarea de mai sus, referitoare la "Se retine pentru Marele Premiu", sa se adauge bucati si din comentariul de dinainte, de la ora 20:33, ca sa se intregeasca tabloul, precum capul de corp, coaiele de pula, basina de cacat, etc. De ce ? Pai pentru ca, de exemplu, eo care abia acusica am intrat pe net si am citit acolo, nu prea stiu la ce s-a referit anonimul ala ! Da daca citim si din comentariul antereor, eo am vazut ca e vb de armata vermahtului, care nu mai are ce face prin teatre si prin cazarmi si a primit liber la ciomagiala pe strazile si trotuarele doicilandului.

    In al doile rand al ideilor mele, ala care a semnalat la 17:36 despre cufuritul ala de daniletz de la ceseme, nu a cerut sa-i postati si muya in cap de afis ! Asea ca sugeresc sa-i dati dilit, la cererea majoritatii, ca-i ora pranzului sau, mai bine s-o repostati pe macoveica in locul lui, ca tot ne-am invatat cu muya ei in ultima saptamana ! Cel putin mie incepe sa mi se scoale cate putin, cand dau de muya ei, insa pana fug la baba, mi se retrage sangele din instalatie, si ma fac ca doar vreau s-o intreb ce gatzii ma-si mai face !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, atentie:
      ==============
      18 august 2012, 21:55
      =====================
      Este un Link catre COMENTARIILE cu pricina!
      Cum pui mousul pe el, cum ti se subliniaza cu galben!
      Este suficient sa dai Click, si te duci dirept acolo!
      Iar cu macavei, sper sa ti se rezolve mintenas!

      Ștergere
    2. Bai pula cu ochi de la 12:52.
      IO ti-am mai spus sa ai grije ce ceri ca s-ar putea sa primesti!
      Bine-i amu ca ne-o puse Sefu pe matraguna asta si ni se strepezira dintii instant?Ce futai diseara,visuri..Dupa cosmarul asta,numai de alea-alea nu ne mai arde.Nu era suficient meclosonul lu avortonu,amu tre sa inghitim si muya betivanei?Mai du-te-n PM cu mutrele astea, sa-ti stea in gat,fi-ti-ar musai sa o futi!

      Ștergere
  18. Bag sama ca cu cat mai tare urlam ca scapetii sa scoata pozilii, shogunu tot mai adauga cate una noua...Sefu, feri Dumnezeu, pai daca ma mai uit mult la muya lu asta, imi ramane pe retina si de-apururi in suflet si sa dea sarsaila sa ma intalnesc cu el pe strada, asea ca simplu cetatean, si sa mai am si doua beri cu alcool la instalatie, de alea strong de 7,4 grade...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai,ia de colea doua BeerLemon,adicatelea cu lamuie,muuuulta muie,si calmeaza-te!ZooLandul are nevoie de tine,la fel si baba!Nu uitam nici de harca.Ceee, capitulezi ase ca kktul in drum?

      Ștergere
  19. io acu nu vreau sa deturnesc discutiunea da pulanoX(XX) ie mucles,!!!!
    Pula ala da pulanox,ori nu si-a luat banii din postarili pulii,ori asteapta indicatiuni da la shafii lui da partid,ori a suflat in veioza,ori pulano10 predecesorul i-a dat tzeapa de tzeapa cu blogu...pulii si-a intrat in insolventa cacaraul
    Aici e bine,foarte bine,nea adminu ie servit cu materiale la fix,la moment si ie super ochei,pai ce pula mea ca doar nu degeaba scrie :

    "Dr.Tr.Severin, Mehedinti, Romania
    Un Blogger oarecare! Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni! Eu sunt propriul meu stăpân!"

    vorba cantecului......ce mishto!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce facusi nana?
      Le dadusi "alora"(cu bibliile), adresa???
      De parca ei n-o gaseau/stiau si singuri!

      Ștergere
    2. mai este un pic corleone,si vin dupa tine sa iti violeze copii si nepotii,dupa ce iti tai tie beregata.
      jegos ordinar ce esti.

      Ștergere
    3. Pai numa un troscau putea..

      Ștergere
    4. @13:29
      Baaa ce prost esti:):):)mai prost decat prevede legea(aia de n-o respecta nimeni)acu inteleg de ce ai asa multa "personalitate de anonim"....de prost ce esti,D'AIA!!!!
      Mai nea pulica bosorogica,iubitul tau stalin si hitler au murit de mult tovarase!!

      Ștergere
    5. Buey noi nu copiii ii violam ci drept sub coada Curlonului maciuca ne-o bagam.

      Ștergere
  20. Hai la nani ca s-a imputit aerul,pe cand ne trezim pleaca si fraierul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buey, ca sa ma linistesc o tzara, m-am dus sa dau la vasle pe celelalte bloage de pe blogrol, alea care au fost admise sa adere aciulea, la spatiul senghen cel mai adevarat din toata uniunea asta de europa !Aici e senghenu' baaa, nu unde se tot cacaie cacatii astia de politicieni sa ne tot duca, iar aia ne tot dau muye de doua ori pe an ! Cand muie olandeza ( da asta-i mai buna, ca are iz de droguri liberalizate si ti-o tine sculata mai mult cand umbli la putza babei), cand nemteasca !
    Mi-am tocit degetul de pomana pe taste ! Nimic frate, parca a dat cu sarin printre ei ! Nimic nou, nimic de scandal, nici macar o poza mai de doamne ajuta ! La unii e inchis de-a binelea, nici nu posteaza, nici nu comenteaza ! Culmea ca i-am gasit aciulea, pe plaiurile astea manoase, ferite de parjolul secetei si de prigoana procurorilor cu biblia ! Vorba aia, toti aici la oaza, ca la mare-i scump !

    Asea ca, m-am intors...si ZBANG, mi s-a crapat lentila din dreapta, de la ochelari ! Mekla lu' maco am cerut-o, aia am primit-o ! Sa ma fulgere, da n-am stiut ca-i asa de urata !

    Dau mai jos si ZBANG...s-a trezit pretinu meu curdeleu, care e tare simpatic cand nu-l scapa baba in gara la Bartolomeu !

    RăspundețiȘtergere
  22. Buey, pe uribanca aia de bahalda o vazu si baba mea , in pozele de mai sus si, pana sa-si dea seama cine e cotreantza, m-a intrebat cine-i tipa cu care vorbesc ! I-am zis ca e noua mea prietena si daca ma mai fugareste de la pizda, drept la ea ma duc deseara ! Abia cand a vazut ca aia are microfoane pe la gura, mi-a zis ca-s mosneag nebun, plus vreo 3 zicale de alea pur romanesti !

    RăspundețiȘtergere
  23. Buey, ca ne-am tampit de tot in tara noastra nu e o noutate, da ca ni se facu si de niste suturi in cur de pe la americani, d'alea adevarate, asta nu mai e de ici -colea ! Incercai sa citesc o postare de-a lu Doggy, "de ultima ora" de pe pagina SCMD, ceva cu America cea nasoala si merele de aur a lu Macovei, si m-am linistit definitiv ! Omul are polipi pe creier si nu poate fi operat, intrucat la ultima colonoscopie s-a concluzionat ca furtunul bagat pe cur, e prea scurt si nu-i ajunge pan la cap ca sa-i umble nitel la ferodouri ! Lu asta ii trebo un furtun de la pompagii, buey ! Adica, n-avem noi de toate pe aici ? Avem ! Ce ne mai lipseste ? Pai ne lipseste sifiliticul de Dogaru, care in loc sa se ocupe de sindicalisti, de cotizatii, de Tudor eventual, de un spritz, de pensiile lu aia cu ele futute, de anecemere, el se ocupa de scrisori desfacute catre ceseate sa-i dea in gat pe bozgori c-au fost nashpa la referendum, de americani ca au trimis aciulea un emisar care cica cere pumni, de societatea civila- ca aia militara din rezerva nu mai cotizeaza la sindicat, etc. Cititi si voi, care aveti rabdarea necesara, sa vedeti daca nu-i mai nebun asta decat tribunu' de vecetudor !
    De remarcat, cand ii mai urmariti la TV: ambii au o spuma alba, ca o zabala, in coltul gurii !
    Doamne feri, sper sa n-ajung ca ei, ca ma zugrum in direct pe blogu asta !

    Sau am ajuns deja...da eo nu stiu....

    RăspundețiȘtergere
  24. Buey, aia cand se scarpina harca in cap, cu ochii rosii, buzele stranse si gropitze in barbie, e tare de tot ! Daca avea si bretonul "in vant", mi-o postam pe desctop, ca material de laba !

    RăspundețiȘtergere
  25. Ipotetic vorbind, daca ar fi sa administrez eo blogul asta, numa pentru o sesiune, l-as nominaliza la premiu, pentru ziua de azi, pe domnu Don Curdeleu, pentru comentul de la 13:15 ! I-as da si un supliment, pentru cel mai simpatic meheblogar, care a reusit un coment intre doua stari de existenta total diferite : treaz- muci !
    In numai zece randuri omul a reusit ce nu reusesc altii in mii de cuvinte ! Am aflat ca pulanoX e urmasul lui pulano10, ca mucles ar fi ceva la fel de identic cu muci, ca se dau tzepe grele pentru banii din comenturi, ca cica un "cacarau" a intrat in insolventa, iar sefii de partid nu lipsesc de nicaieri ! Noroc ca, si-a adus aminte, in pula lui, ca blogul asta e totusi ochei !
    Zece plus, da' promite ca nu mai fugi in gara la Bartolomeu sa golesti paharilii !

    RăspundețiȘtergere
  26. BOMBA vine de la MAI, dar nu vrea si nu ... PDL.
    Nu vor si gata. Ei vor, doar cum vor ei!
    Acum iar ameninta cu ... procurorii!
    Grea viata si pentru Codruta!
    La cate ii cer astia...
    Poate risca totul!!!
    ==============
    Radu Stroe: Situaţia de la referendum s-ar putea “răsturna”.
    =====================================
    Ministrul delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, a declarat că au fost primite toate datele cerute administraţiilor locale şi că situaţia de la Curtea Constituţională s-ar putea “răsturna” pentru că sunt modificări majore în listele electorale permanente.

    Declaraţia lui Radu Stroe a fost făcută duminică, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

    “Este o categorie importantă de cetăţeni ale căror acte de identitate sunt expirate de ani de zile, nu de o lună, două, ci de doi, cinci sau şapte ani. Mai sunt apoi cei de afară. Vor fi modificări majore”, a spus Radu Stroe, confirmând că s-au primit până acum la MAI toate datele din teritoriu privind listele electorale permanente.

    Întrebat dacă acestea sunt de natură să răstoarne situaţia la Curtea Constituţională, a răspus, după câteva secunde de gândire: “Da”.

    Potrivit lui Stroe, ultimele date necesare pentru actualizarea listelor au fost primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică şi că următoarea etapă este centralizarea acestora.

    Aproape 2 milioane de oameni, scoși de pe liste

    Potrivit informaţiilor pesurse.ro peste 1,7 milioane de persoane au fost găsite până acum ca neavând dreptul să figureze pe listele electorale permanente. Din aceste aproximativ 255.000 sunt persoane din ţară… grosul fiind cei din afara teritoriului naţional.

    Ca referendumul să fie valabil trebuia ca cvorumul din numărul total de cetăţeni anunţaţi iniţial de MAI 18.292.464 înscrişi în listele electorale permanente, iar la referendum au participat 8.459.053 (46,24%) – să scadă cu 1.320.000. În acest moment este depăşită cu peste 300.000 de cetăţeni care nu aveau ce căuta în listele electorale permanente.

    Potrivit unor informații apărute, ieri, în presă, nu persoanele decedate sunt marea pondere a celor care nu au ce căuta în listele electorale permanente ci persoanele care nu dețin un act de identitate românesc. E vorba de regulă de persoanele care nu mai sunt cetăţeni români pentru că şi-au pierdut această calitate din diferite motive.

    Un rol important îl joacă aici Ministerul Afacerilor Externe. Numărul celor din această categorie depăşeşte lejer până acum un milion de persoane.

    RăspundețiȘtergere
  27. MAI a aflat câți români sunt în plus pe listele electorale permanente.
    ===========================
    Potrivit unor surse din MAI, citate de pesurse.ro, numărul persoanelor care figurează pe listele de vot și care nu ar trebui să fie trecute depășește un milion, fiind vorba de persoanele care nu mai dețin acte de identitate românești.

    Deşi legea îi obligă pe primari ca la fiecare scrutin să actualizeze listele electorale permanente, o asemena operaţiune nu s-ar mai fi făcut în mod serios de la alegerile parlamentare şi prezidenţiale din 1992. Pe 27 septembrie 1992 din numărul totalul de 16.380.663 alegători cu drept de vot s-au prezentat la vot 12.496.430 (76,29%). În ciuda oricăror explicaţii (decreţeii, cetăţenii din Republica Moldova…) numărul cetăţenilor înscrişi în listele electorale în 212 înainte de referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu a ajuns la 18.292.464, iar la referendum au participat 8.459.053 (46,24%).

    Potrivit informaţiilor pesurse.ro, nu persoanele decedate sunt marea pondere a celor care nu au ce căuta în listele electorale permanente ci persoanele care nu dețin un act de identitate românesc. E vorba de regulă de persoanele care nu mai sunt cetăţeni români pentru că şi-au pierdut această calitate din diferite motive:

    -au primit cetăţenia unui stat care nu acceptă dublă cetaţenie

    -statul român le-a retras cetăţenia (unu număr mic)

    -au renunţat de bună voia la cetăţenia română (marea majoritate).

    Un rol important îl joacă aici Ministerul Afacerilor Externe. Numărul celor din această categorie depăşeşte lejer până acum un milion de persoane.

    Numărul persoanelor decedate nu poate fi mai mare de câteva sute de mii, în timp ce al celor care şi-au pierdut drepturile electorale nu sare de 100 de mii. La asta se adaugă şi persoanele care intră în celelalte categorii care trebuiesc verificate conform adresei trimise de executiv în teritoriu.
    ================================
    MIZERIA infractionala, de ani si ani de zile este ascunsa sub pres!
    Desi au fost RECLAMATII, procurorii nu s-au bagat!
    Sigur, deoarece TOTUL era in AVANTAJUL celor de la PUTERE!
    Azi e bine, chiar daca mai tarziu, ca se face curatenie!
    Corect ar fi, sa raspunda PENAL si vinovatii!
    Dar ... VINOVATII ACESTIA, nu sunt babele de prin Gorj sau Moldova!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Astia s-au jucat cu voturile noastre, din condei!
      Si-au batut joc de vointa electoratului roman!
      Au avut mereu la indemana voturi, cu care sa incline balanta!
      Astia toti, partasi la bataia de joc fata de popor, trebe sa mearga in turma, la puscarie!

      Ștergere
  28. TRAGEDIA este enorma!
    ==================
    Daca (si nu vad cum sa nu fie asa), se confirma datele de mai sus, inseamna (si PDL/Basescu stiu acest lucru), ca am avut un PRESEDINTE care a ajuns presedinte prin FRAUDA, cu INTENTIE !!!! Cred ca :
    1. Asta explica "de ce" au luat foc pdl-acii!
    2. Explica si "de ce" tace Presedintele suspendat de cateva zile!
    3. Situatia lui Basescu si Complicilor, se va COMPLICA EXTREM! Ar fi o IDIOTENIE sa se astearna tacerea, uitarea! Indiferent care ar fi consecintele!

    RăspundețiȘtergere
  29. Iata, exact ce spuneam:
    =====================
    Plângeri penale, împotriva lui Ponta, Dușa și Stroe.
    ===================================
    Cristian Boureanu susţine că MAI, cu sprijinul USL, încearcă să falsifice listele electorale care vor fi trimise la Curtea Constituţioală, el menţionând că PDL va face plângeri penale împotriva lui Victor Ponta, Radu Stroe şi Mircea Duşa în acest caz.

    Cristian Boureanu a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, intenţia democrat-liberalilor de a depune plângeri penale împotriva premierului Victor Ponta şi a miniştrilor Administraţiei şi Internelor, Radu Stroe şi Mircea Duşa, acuzând Executivul şi USL că încearcă pregătirea unei “mari fraude” privind situaţia listelor electorale permanente, care urmează să fie transmisă Curţii Constituţionale.

    “Ministerul Afacerilor de Externe lucrează la un document prin care 3.180.000 de români vor fi declaraţi plecaţi în străinătate”, a afirmat Boureanu, precizând că doar Ambasada României în SUA a transmis un număr de 470.000 de persoane, fără să facă niciun fel de verificare, prin aceste persoane fiind incluşi şi copii.

    Vicepreşedintele PDL a mai spus că MAI pune la cale în acest week-end, împreună cu structurile USL din teritoriu, “o mare fraudă”, şi anume “scoaterea din listele electorale a peste 2,5 milioane de români, cu drept de vot, contrar comunicării clare a Curţii Constituţionale, în data de 14 august”.

    El a explicat şi mecanismul prin care se pregăteşte această “fraudare”, menţionând că, după adresa transmisă de Ministerul Afacerilor Externe, privind cei trei milioane de români plecaţi din ţară, MAI va scoate abuziv de pe listele electorale în jur de două milioane de persoane.

    După acest pas, se va transmite o adresă “falsă” Curţii Constituţionale, prin care se încearcă o “semirespectare” a comunicatului Curţii, şi în care se va arăta că nu s-au scos toţi cei plecaţi din ţară de pe liste, ci doar o parte din aceştia, despre care se consideră că nu au drept de vot.

    “PDL are o plângere penală pregătită pentru domnul Ponta, pentru Radu Stroe şi Mircea Duşa, cei care se ocupă de falsificarea acestor date, pentru că este inadmisibil ca, după ce toate structurile statului român au ceritificat prin date publice că avem în jur de 18,3 milioane de români pe listele electorale, astăzi, să se încerce prin fals ca acest număr să fie redus undeva între un milion şi două milioane şi ceva de persoane”, a mai arătat Boureanu.

    El a afirmat că plângerile penale vor fi depuse probabil în zilele următoare, luni sau marţi.

    RăspundețiȘtergere
  30. Toate partidele știau acest lucru. Acești votanți fictivi sunt cei care fac jocurile la fiecare tur de scrutin.
    Un milion, un milon jumătate de voturi, aflate la îndemâna celor care organizează alegerile anulează din start orice acțiune a electoratului care și așa nu se prea înghesuie la vot. Cum vor fi nevoiți să renunțe pe viitor la acestea, partidele politice parlamentare blestemă ziua când s-a decis referendumul pentru suspendarea președintelui. Cu sau fără voie Traian Băsescu a distrus jobenul electoral din care ieșeau la comandă, senatori, deputați, președinți de consilii județene, primari, consileri locali. Marele număr de votanți ai diferitelor partide erau de fapt acești alegători fictivi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @karadeniz, te salut!
      Ai dreptate, s-a spart buboiul, dar lupta este pe viata si pe moarte! Trebuie mers pana la capat! Raul trebuie scos din radacina! Acum, sau niciodata! Indiferent de chiraielile si amenintarile PDL-ului sau balbele USL-ului! Noi toti trebuie sa cerem SPALAREA RUFELOR MURDARE. In vazul lumii! Fara frica!

      Ștergere
  31. Bravo baieti!
    Cititi si dati mai departe! Hai le revolutie!
    Gica,adormitu

    RăspundețiȘtergere
  32. Bouleanu are pregatita o plingere penala?
    S-o trimita din Bolivia.

    RăspundețiȘtergere
  33. hai bre adminule tocmai tu ala cu state vechi in viata stii tu pe unde ....tocmai tu nu stii ca se aranjeaza orice "din pix"!!mai ales dupa ce s-a votat ca sa iasa socotelili!

    Acu prea faci din uslinosii astia cele mai virgine -futute si rasfutute.
    Pai io cand vad moaca lu'somnorici imi vine sa cred ca n-am beut niica la viata me.Ala da are moaca adevarata de bautor de tuica din electrozi trecuta pan pufoaica, nu io care ma respect cu "saniuta"Aveam pe vremuri un MM la AA care bea tot alcoolul tehnic destinat pentru intretinerea tehnicii(dupa ce-l tragea pan' paine)da arata ca marlon brando pa langa buhaitul tau crin.Ce pula mea schimbaram pe betivu' base cu antrenoru' la beutura crin??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ce ai dori Don Corleone?
      Sa mergem inainte cu Basescu?
      Trebuie sa te hotarasti! Spune public si iti voi respecta vointa!
      Eu m-am decis! Cu greu, dar m-am decis! Nu am avut de ales!

      Ștergere
    2. Cu regret anunt ca ,datorita influientelor nefaste de la razele de Luna ,bunul meu ,,camarad de arme" s-a tampit Incurabil!! Domnul sa-l ajute !!

      Ștergere
    3. Baaaa si ce Luptator mai era....cum ii bagam noi in KK pe toti jem"Hadarii de 164 ! Doamne, doamne..!! Sniper one

      Ștergere
  34. In sfarsit PD. a ramas cu ..crema !
    CakCanheu si BouReanu ! Nici macar frumoasa Pora nu mai presteaza!!! Slinder!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian Fuia demisionează din PDL.
      Deputatul PDL Stelian Fuia a demisionat din partid.
      ==========================
      Sunt semne sigure ca barca ia apa, la modul cel mai dramatic!
      Si El Comandante, si-a pregatit de ceva vreme ... avionul!

      Ștergere
  35. Sper sa revina Base presedinte si in toamna PPDDul sa fie majoritar.Arestati-l pe Cezarus Fuscus Praz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai tigri2, mai colega,
      Cum dreak, baiat simpatic ca tine, s-a oplosit pe langa Basescu? Cu ce dreak te-a convins omuletu asta fara pic de inima?
      Pus mereu pe cearta si incaierat oamenii???

      Ștergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. ÎN TIMP CE MAGHIARII DIN ROMÂNIA AU PRIVILEGII, românii din Ungaria dispar! Bogdan Aurescu, secretar de stat MAE: Budapesta nu face nimic pentru românii din Ungaria!
      Slinder

      Ștergere
    2. Motanel Cacacios - acopera bine ! Nu vezi ca raman urme!! Snaipar one

      Ștergere
  37. Dar PD. de unde-i BLEGOMANE?

    RăspundețiȘtergere
  38. Salutam Reanvierea Motanelului Cacacios ! Unii chiar credeau ca nesimtitul a dat ..coltul (din Austria spre Hungarya)!!

    RăspundețiȘtergere
  39. @rapanila
    Iar cersesti o felatie?

    RăspundețiȘtergere
  40. "Profilul si istoricul Partidului Democrat Liberal - Un nou partid pentru o noua Romanie

    Istoric:

    Partidul Democrat este succesorul Frontului Salvarii Nationale, al Partidului Democrat, al Partidului Democrat al Muncii, al Partidului Unitatii Social Democrate ,al Frontului Democrat Roman, al Partidului Alianta Nationala Romana, al Partidului Pensionarilor si Protectiei Sociale si al Partidului Liberal Democrat, partide cu care P.D.L. a fuzionat prin absorbtie.
    Aparut ca o larga miscare de masa in timpul Revolutiei din decembrie 1989, F.S.N. isi incepe existenta documentara la 23 decembrie 1989 prin declaratia program redactata de Consiliul F.S.N. Ca organ provizoriu al puterii de stat, F.S.N. a format Guvernul provizoriu condus de Petre Roman.

    La 17 iunie 1990 a fost investit primul guvern legitim postdecembrist, format in majoritate din membri ai F.S.N. Prim Ministru al Guvernului a fost numit Petre Roman, lider national al F.S.N. In august 1991 s-a efectuat o remaniere a Guvernului prin cooptarea unui ministru liberal.

    Divergentele din interiorul F.S.N. privind ritmul si caracterul reformei au dus la conturarea treptata a doua grupari: gruparea Roman si gruparea Iliescu. Guvernul Roman se afla intr-o opozitie din ce in ce mai accentuata cu majoritatea parlamentara.
    Fara o motivatie intemeiata, la 24 septembrie 1991 minerii din Valea Jiului sunt adusi in capitala pentru a rasturna Guvernul. Dezordinea provocata de acestia a durat pana la 27 septembrie 1991 cand Petre Roman isi depune mandatul, gest interpretat de catre presedintele tarii, Ion Iliescu, drept demisie. Fara a emite un document prin care sa legifereze inlaturarea Guvernului Roman, Parlamentul investeste un nou Guvern: Guvernul Stolojan.

    Prima Conventie Nationala a F.S.N. are loc la 27-29 martie 1992 in Bucuresti. Delegatii la Conventie urmau sa voteze una din cele 3 motiuni sustinute de gruparile din partid. Motiunea “Viitorul azi”, sustinuta de gruparea Roman cumuleaza cele mai multe voturi si devine programul politic al F.S.N.. Totodata, conform Statutului, Petre Roman, sustinatorul motiunii adoptate, devine Presedinte F.S.N. Situatia nu este acceptata de gruparea Ion Iliescu care se desprinde din F.S.N. constituindu-se intr-o noua formatiune politica: P.D.S.R.

    Alegerile generale din acelasi an aduc pentru F.S.N. 11% din sufragii. Respingand conditiile impuse de P.D.S.R. pentru participarea la guvernare, F.S.N. trece in opozitie alaturi de PNTCD, PNL si UDMR.
    La 11 mai 1993, F.S.N. fuzioneaza prin absortie cu Partidul Democrat, schimbandu-si denumirea in Partidul Democrat, inregistrat ca persoana juridica prin decizia nr. 13 din 23 mai 1993 a Tribunalului Municipiului Bucuresti.


    In urma alegerilor parlamentare din anul 1996, P.D. intra la guvernare alaturi de C.D.R., U.D.M.R. si P.S.D.R., detinand, proportional cu scorul electoral, 6 portofolii ministeriale.
    Remanierea Guvernului Ciorbea operata in decembrie 1997 a constituit o dezamagire pentru Partidul Democrat care astepta o remaniere de fond, asumarea esecurilor din 1997 si un program clar de actiune pentru 1998. Criza politica se declansaza prin demisia din Guvern a Ministrului Transporturilor – Traian Basescu.
    La 28 ianuarie 1998, Presedintele Romaniei, Emil Constantinescu, anunta demisia tuturor ministrilor P.D.
    In fata atitudinii categorice a conducerii C.D.R. in a-l mentine pe Victor Ciorbea in fruntea Guvernului, Biroul Pemanent National al P.D. primeste la 27 martie 1998 mandatul C.N.C. (pe atunci - C.C.N.) de a actiona pentru o noua coalitie de guvernare. La 29 martie 1998, P.D. initiaza o motiune de cenzura care, mai inainte de a fi depusa, determina demisia lui Victor Ciorbea din functia de prim-ministru. Desi nu era implicita, Victor Ciorbea depune si demisia din functia de Primar General al Capitalei................."

    Buey mai vreti? Luati de-aciule:
    http://www.pdl.org.ro/index.php?page=PDL&textPag=14

    RăspundețiȘtergere
  41. Si uite-asa s-a refacut haita jigodiilor : curdelonul , ceţăruşul si motănelul căcăcios ...
    Numai ca , acum , sint in echipe diferite : cetzarushul este de partea prostimii (vorba colonelului de pix) ; curdelonul a ramas la başineşti (ca i-au marit pensia) ; motanelul cacacios este cu bozgorimea lui din care se trage ...

    Se pare ca aceasta haita de jigodii reprezinta situatia actuala din Romanica : 2 la 1 , pentru bashinescu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa=mi un ALUPIGUS CU FINALIZRE ca nu mai poci!!

      Ștergere
    2. Vasea, da pe mine unde pula mea m-ai lasat bre, tu-ti patapievicul ma-ti sa-ti tut de cufurit basit !

      Ștergere
    3. bai vasilica moldovean prost tu esti de'ampulea,ca traiesti ca porcu' pan camine de nefamilisti.Baaa ca de cand au plecat ciumetii ca voi s-a ridicat brasovul o juma de metru,trantorilor,v-a adus ceashca la munca si voi tot cu furatul ati tinut-o.No acu mereti in pula mea la coada vacii si la furat in ieuropa ca munca nu va place trantorilor

      Ștergere
  42. Articol impecabil. Tocmai de aceea trebuie sa actionam ACUM si sa nu ne mai asistam la ce ni se intampla.

    http://www.petitieonline.ro/petitie/stop_discriminarii_militarilor_romani_stop_persecutiei_politice_si_incalcarii_drepturilor_fundamentale_ale_omului_in_romania_-p49500146.html

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. io n-am citit articolul "impecabil" stiu ca nu eczista asa ceva,dar daca ma-ta "ie impecabila m-as da o tura" tu ce zici impecabilule ,perfectule,universalule,....te-n pula mea impecabila(pe bune)

      Ștergere
    2. Curloane, bou cu tzitze esti prost rau baaa! Baa esti un ANUS impotriva naturii.

      Ștergere
  43. Ritzi-pitzi = aspectuoasa !
    Roborta = aspectuoasa !
    Nutzi - spaima putzii = aspectuoasa !
    Maimuta de la CSM = aspectuoasa !

    Ce dracu' cauta sperietoarea asta de Moni' in echipa bashinescului ?
    Daca a fost inclusa in echipa bashinescului , fiind atit de neaspectuoasa , inseamna ca este tare de tot la proba practica ...

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buey tigru 2, sa m-apuci de-un coi ! Cre ca nici mie nu-mi reusea un asea palmares la comenturi !
    Ai deschis gura de 6 ori in 3 ore, ai clapacit exact 8 randuri, din care ti-am retinut extraordinarele conceptii politico-economice, utilizate intr-o dialectica impecabila, astfel:
    - pizda ma-ti = de 3 ori
    - pizda mamei lu ma-sa de mai sus = o data
    -i-o trag ma-ti = o data
    -dobitoc =1
    -bou = 1
    -cacat=1
    Stai cam prost la cuvintele de lagatura, in rest promiti o cariera de succesuri pe bloage !

    RăspundețiȘtergere
  46. dar tu ce fel de cuvinte folosesti de sase luni ,de cand ai aparut pe acest blog???
    ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey omule, da n-am zis ca-i rau ! Am zis ca-i promitator, ce dracu. Te-ai suparat si ti-ai dat singur muye la comenturi !

      Ștergere
  47. Puiule,eu am vrut ,doar,sa te salut,daca este vorba de injurat ,alta data si mai "elegant',aici nu-mi prea pwermite hartia ,la cate am eu sa-ti zic.Practic te-as "pupa dulce"cu o bata peste ochi,dar asa te las sa te pupe popa 'rece'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TIGER WINTER 165/70/1419 august 2012 la 22:02

      @165/70/14
      Muei ,,Ingroapa si fugi,, ,
      daca vrei muie gratis meri la DD .Aici dam pe merit!

      Ștergere
  48. Curdeloane vezi ca te caci in galeata cu lapte ...
    De ce te legi de Vasilica moldoveanul ?
    Esti sigur ca nu este acelasi cu "Nume si prenume: DANILEŢ VASILICĂ-CRISTI
    Data si locul nasterii: 14 dec.1975, mun. VATRA-DORNEI, jud. SV " de la //cristidanilet.wordpress.com/about/ ????

    Iar Vasilica Danilet este de-ai vostri ... bashinist !

    Tu nu ai fost destept niciodata , dar de data asta esti prost-prost ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ma "desteptule" te gasisi tu sa ma inveti cum e viata?? hai sictir!! si vezi-ti de propriile basini.sfaturi sa dai la copii si familia ta ca eu nu sunt cacanar de partid ca voi.Te-au spalat astia pe creier nene,ai ajuns leguma,cum s-ar zice,"manci politica manci pula"
      Banu gros il fac sefii cei mari,restu sunteti pulime

      Ștergere
    2. Muei mafiotule,tu esti ,,pulime,, ,ori sunteti ,,mare sef,,.
      Meri in OZ!

      Ștergere
  49. sa va fut cu pulanox(xx) ca a mierlit-o de tot
    sa fie sanatos hihi......asa mierlit dpdv blog

    RăspundețiȘtergere
  50. Buey oameni buni, din poiana lu' Iocan ! Acu am vazut si eu cacatul ala de mai sus a lu RO ARMY, cu petitia onlain ! Sa nu care cumva sa va mance in cur sa va dati datele acolo, pe formularul ala ! Nici beti daca ati fi ! Este o facatura, nu puneti botul !
    Referitor la chestia cu discriminarea militarilor din rezerva s-a mancat la cacat vreo 2 ani, pe toate posturile, prin toate tribunalele, prin toate ziarele, pe toate blogurile si prin toate crasmele de n-ar incapea nici in spatiile de la arhiva de la Pitesti !
    Referitor la chestia cu activii, e o cacanareala ! S-au trezit, cica, si activii s-o puna de-o petitie ! Texte frate ! De ce n-au pus-o de-o petitie cand le-au futut salariile, inclusiv la nefericitii aia de prin teatrele de operatiuni ! Atunci n-au fost discriminati ? De ce n-au pus-o de-o razmerita cand oprea dadea grade de-a'mpulea, pe la toti fanfaronii ! De ce n-au pus-o de-o petitie, asa simplu la em 100 la poarta, cand nefericitul ala de locotenent a avut curajul sa spuna lumii adevarul, fapt ce l-a costat cariera militara ! De ce n-o pun de-o petitie acum, in direct si pe fata, daca au sange in instalatie, pentru starea de fapt nemai-intalnita pana acum in umeuri ! De ce nu iese tovarasul ministru, public, ca-i ditamai sef de sindicat si membru marcant de partid, sa futa un pumn in masa de sa se cace tot guvernul pe el, instant, adica ori-ori ! Pana au venit pontacii la palatul Victoria, pe toate sticlele de tv si de net vedeai numa programe de guvernare care mai de care mai tari, ca deja ii si vedeam pe activi mergand in concedii pe-o coasta de azur, iar pe pensionari numa la Mamaia 5 stele !
    De ce n-o pun de-o petitie pilotii, care de la anul vor pilota la clubul de aeromodele, avioane tip minitehnicus, cu telecomanda !
    Il doare in cur pe unul sa faca petitii pe la toate portile europei, care oricum se sterge la cur cu noi ! Numa de petitiile noastre nu pot unii! Noi nu suntem in stare sa avem un presedinte, pentru ca suntem mai bengosi si nu putem decat cu doi, romanii urla in parlamentul european ca romania sa fie aspru sanctionata, iar aia din sala isi fac cruce ce aud, la noi procuratura umbla cu inchizitia pe la porti ca popa cu boboteaza, si nimeni nu zice nimic, la noi bozgorii afiseaza steaguri si insemne fasciste pe institutiile statului roman si-l spanzura public pe Iancu, iar cesemeii, deneaii, cheovesii nici nu se sinchisesc, iar noi ne jucam de-a petitia !
    Saracii activi, nici nu mai au curajul sa vorbeasca la telefoane ! Incercati o discutie telefonica cu un activ si faceti o remarca mai huskita ! Imediat va inchide telefonul, cu respect, iar ala viseaza petitii ! Retineti: raul facut armatei in acesti ultimi 6-8 ani, nu va fi reparat nici in 20 de acum inainte !
    Acest pilon de stabilitate, cum tot sforaie unii, a fost pus pe butuci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si noi suntem rupti in patru aici si ne-am tumefia moacele daca ne-am intalni, brusc, in acelasi loc ! Ba basisti, ba uselisti, ba sindicalisti, ba mucificati ! Asti din urma sunt cei mai fericiti, pan sa-si dea seama cu cine sunt, se mucifica la loc !

      Ștergere
    2. PMT-ule
      Dati-ar Dumnezeu sanatate si ani multi cu intelepciune, ca mare adevar ai spus.

      Ștergere
    3. baaa pula PMT ma refer la 22:12 desi ai dreptate si la22:21 "nemernicule"(peiorativ)

      Ștergere
    4. Nu neg faptul sesizat si de Tigri 2-sa ma ia de-un coi, ca nu mananc si eo cacat de-a valma, in stilul "smuls", insa una e sa-l halesti mai pe sestake, sau mai in gluma si alta e sa-ti dai datele pe net, ca sa-ti furnizeze astia cu biblia comanda la catuse in mai putin de 12 ore!

      Ștergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  52. @tigri2
    Tu esti idiot?
    ,,au toate parghiile in mana si n-au facut nimic ,,
    Esti bou cu zbaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bou cu zbaturi, da o tzara de adevar are omul, numa ca nu stie cum sa puna corect problema ! A vrut sa zica ca au facut foarte multe, insa numa prostii, una mai mare decat alta ! Cand au fost fugariti de la guvernare astia a lu boc (ca ungurenii mei nu se pune), iar pedeleul a fost in pragul destructurarii totale, m-am betocit trei zile la rand cu fosti colegi de suferinte, pe la cele crasme si terase, discutand la ce bine va sa vie !
      Ti-ai gasit-o ! Nici nu m-am trezit bine din mahmureala ca a si inceput circul ! Ba ca nush ce ministri nominalizati au buba la epiderma de pe falus, ba ca nush care e in conflict de interese, ba nush ce, in conditiile in care useleul tot urla de 2 ani ca are pregatit un guvern de moare iapa !
      In loc sa se apuce de programul ala de guvernare, ei s-au apucat sa dea in carti cine merge la briucsel ! Alt scandal ! In loc sa-l lase in pula mea in pace pe nebunul de Base, in toanele lui acolo la Cotroceni, pana i-o suna stingerea si-or veni aia cu fisa de lichidare pentru predarea-primirea functiei, lor li s-a sculat de suspendare ! In loc sa faca ceva sa tina in frau debandada generala de pe la companiile de STAT (!!!) unde salariile soferilor sunt de zeci de ori mai mari decat a unui comandant de brigada de VM, ei s-au apucat de referendum ! Asta ne mai lipsea ! Si, ca urmare a succesului, iaca avem 2 presedinti: unul suspendat si altul interimar, insa ambii sunt sefi de stat, oricum ai lua-o !
      In loc sa auzim ca s-au anulat toate legile date aiurea, asa cum au promis daca ajung la guvernare, ei s-au apucat de remanieri, ca unii obosisera deja in acelasi minister !
      Da nu mai mananc cacat cu prastia ca se stie foarte bine !
      Acuma ma indeamna unul sa fac petitie onlain, ca sa afle europa ce descriminare e aciulea !

      Ștergere
    2. Bey, cum vine asta ... ?
      Bou cu zbaturi! (???)
      Oricat m-as zbate, n-o rezolv!

      Ștergere
  53. Si, uite asa, am ajuns sa jinduiesc dupa vremurile de pana prin 91-92, cand inca bancurile cu Bula mai erau la moda, iar pe cele cu nea Ceasca inca le mai spuneam, din reflex, pe la colturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, in loc sa-l intreb pe ics sau igrec de pe aici cum se mai simte, ce-i face familia, unde a fost in concediu, ce-i fac nepotii, cand ne mai intalnim la, cum a fost in Grecia, daca mai are palinca ca mai vreau, am ajuns sa ne futem cristosii unul altuia: cei cu ele marite, lu aia cu ele belite, aia cu ele taiate, lu Doggy si ai lui ca s-a dat cu societatea civila, aia cu ele aproape la fel ca si pe 164, la toti ceilalti, si tot asa ! Nici nu mai avem un punct de reper de care sa ne agatam, c-ar fi binele suprem ! Indiferent cine intra aici, ca-i bun, ca-i rau, ca are sau nu dreptate, intai ia o muie ! Ba chiar si daca nu intra aici, da zice ceva pe alte bloguri, tot o ia aici

      Ștergere
    2. De aia ziceam ca adevaratul spatiu senghen e aici, nu te controleaza nimeni, din 6 in 6 luni daca mai esti sau nu intreg la minte !

      Ștergere
  54. Buey, in 15 minute se inchide oficial editia de astazi, iar voi n-ati avut rabdare sa paticipati la festivitatea de inchidere ! M-am trezit ca clampanesc de unul singur ! Unde dracu v-ati tirat bre !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si sogunu a stins becu ! A aparut de cateva ori, a aruncat vreo 3 fugase incendiare, a disparut protejat de fum si ne-a lasat sa ne ciomagim "la liber"

      Ștergere
  55. Buey, s-a deschis editia din 20 august ! Sa vedem ce noutate ne baga stapanul aciulea, ca doar nu ne-o lasa tot cu muyanele lu ai doi ! Sau mai degraba doua, ca dupa cum arata cocofretz ala, cred ca n-are nimic in izmene ! Doar mararul de la bot ar da de inteles ca-i mare scula !
    Hai sefu, ca eo vara nu dorm !

    RăspundețiȘtergere
  56. Buey, pana si seseceul de serviciu a disparut, ala cu NB zoo+9

    RăspundețiȘtergere
  57. Acum imi pare rau ca n-am mai intrat pe blogul asta de vreo 6 luni. Cand ma gandesc cate comentarii PMT am pierdut...Dar de acum nu mai ratez. Prietene, esti formidabil. Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  58. Interesant, pacat ca aceasta a disparut acum ceva timp

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri