Google Translate

miercuri, 1 august 2012

Ziua a III-a, post-referendum. Sub semnul: daca noi nu-l vrem, el ne vrea! S.O.S.-ul marinarului Comandant, Presedinte suspendat Basescu! UPDATE 1. SCMD, Remarcabil!

S.O.S.-ul marinarului Comandant, Presedinte suspendat Basescu!





Curtea Constituţională recunoaşte că suntem doar 16 milioane

Curtea Constituţională a luat la cunoştinţă faptul că în România nu mai sunt 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot. În decizia nr.682 din 27 iunie 2012, privind modificarea sistemului de alegere al senatorilor şi deputaţilor, CCR a luat în considerare acest aspect. CCR îşi motivează decizia de prin următorul argument: "numărul deputaţilor şi al senatorilor se stabileşte prin legea electorală, în raport cu populaţia ţării, care, conform ultimului recensământ, a scăzut în număr considerabil".

Această decizie a fost motivată de CCR în iunie 2012, când nu existau datele de la recensământ. Dacă CCR are cunoştinţă de datele recensământului ar putea lua în considerare acelaşi argument şi la stabilirea cvorumului de 50 plus 1% pentru demiterea preşedintelui.

Conform datelor INS numărul real al votanţilor din România este de 16.527.971. Dacă se ia în calcul această cifră, cvorumul de 50 plus 1% este îndeplinit şi preşedintele Traian Băsescu este demis.

"1.1 Autorii sesizării susţin că legea ce face obiectul sesizării încalcă dispoziţiile constituţionale ale art.2 potrivit cărora suveranitatea naţională se exercită prin organele reprezentative ale statului român şi prin referendum, întrucât nu respectă voinţa cetăţenilor români exprimată la referendumul din 22 noiembrie 2009 în sensul trecerii la un Parlament unicameral şi a reducerii numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane. În opinia acestora, prin modul de atribuire a mandatelor, legea aduce un plus de parlamentari faţă de numărul în vigoare la data organizării referendumului, ignorând art.62 alin.(3) din Constituţie, care specifică în mod expres faptul că numărul deputaţilor şi al senatorilor se stabileşte prin legea electorală, în raport cu populaţia ţării, care, conform ultimului recensământ, a scăzut în număr considerabil", a spus Curtea Constituţională.

Vezi aici motivarea Curţii Constituţionale







Cum poate fi spartă blocada de la CCR: "Parlamentul decide calea de urmat"



Milioanele de români care au votat la referendum își pun speranțele în decizia Curții Constituționale care spune că, în caz de invalidare a scrutinului,

Parlamentul stabilește calea de urmat. Ei se bazează pe sesizarea pe care juriștii USL o vor depune la Curtea Constituțională, dar și pe calendarul parlamentar, Legislativul fiind în vacanță până în 21 august. Băsescu ar urma să mai aștepte trei săptămâni, iar între timp ar putea fi publicate rezultatele referendumului din 2011, care ar duce automat la

Referendumul poate fi validat doar dacă judecătorii se pronunță cu majoritate de două treimi. Deci, Traian Băsescu rămâne în joc dacă nu aprobă contestația USL șase din cei nouă judecători. În CCR sunt patru judecători numiți de PDL, un "udemerist" și patru de la USL. Ca referendumul să fie validat prin aprobarea contestației, ar trebui ca un băsist să voteze împotriva celui care l-a numit
în post.

Dacă referendumul e invalidat, Parlamentul trebuie să decidă calea de urmat. Parlamentarii pot vota pentru demiterea președintelui, ținând seama de gestul neconstituțional al boicotului și de datele INS sau pot decide reluarea scrutinului, ceea ce e improbabil ( ar avea sens doar dacă se modifică listele electorale sau legea). Hotărârea Parlamentului se reîntoarce la CCR, dar de astă dată are nevoie, pentru validare, de majoritate simplă, posibil de obținut dacă judeccătorul maghiar votează împotriva lui Băsescu, așa cum a făcut UDMR.





===============================
==================

De regula, la romani orice minune tine trei zile!
Firesc ar fi ca apele sa se limpezeasca!
Aici,
cativa prieteni virtuali, scriem Cronica acestor zile!
Cititi comentariile, stirile de ultima ora!

===============================
UPDATE 1.
News
===================

=========================
ora 17:45
=============


=========================
ora 18:15
=================

===========================
ora 19:36
==============


==============================


Absolut remarcabil!
===================
01.08.2012
Astazi, 01.08.2012, la ora 12.00, SCMD a depus la Curtea Constitutionala a Romaniei cererea de mai jos


==========================
============

84 de comentarii:

  1. Buna dimineata, palinca sa va spele greata!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI MAESTRULUI TUDOR GHEORGHE!
    SA NE CINTE SI SA NE INCINTE VREME INDELUNGATA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Oare cum o fi dormit ...Traienel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza!
      Recent, a intrat si el in ZOO-land!
      Poate intr-o zi, il avem chiar printre noi, aici!
      Ce sa-i faci, se mai schimba "omu"!
      L-am vazut relatand la TV, intr-un interviu cu pretinu sau DDTV, ca se recunoaste in a fi "berbecu", din niste zise ale lui Pleșu! Ca animal politic, cred ca mai degraba este un feroce pradator din categoria feline mari, decat un biet animal domestic!

      Ștergere
    2. Da, pradatori din categoria Curuluideleu si a Tigrului negru din Hurziceni, sau vitzeversa.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Nu NICI gand de animal mare si feroce -politic ! realitatea-i ca este un jigarit de Chiuwauwa (scuze daca am gresit) Problema este ca a dat peste niste IMBECILI care au cascat gura....!!Sniper one

      Ștergere
    5. Buey Cezare, neamule, daca aia au cascat gura, ce zici: le frig un cap?

      Ștergere
    6. Daaa ..cate un cap in gura la fiecare!!!Sniper one

      Ștergere
    7. Canide: sacal, coyot, hiena, basescu;
      Jignesti leii si tigrii adevarati, nu p`astia pir(l)iti de pe`acilea!

      Ștergere
  4. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare, maimuco sa ne mingai pe oua!
    LA MULTI ANI + BANI TANCHISTILOR!

    RăspundețiȘtergere
  5. Neatza! Buey, care mama dracului dintre voi au fost aia de-au votat "Nesatisfacator"? Bey, nu ma suparati ca indata va dau un cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un cap in gura! Stil Basescu!
      Asta cauta, asta vor, asta sa le dai!
      Uram multe sucesuri, iar cu ei, noi nu vorbeste!

      Ștergere
    2. Buey, la cite capuri trebuie sa dau, pentru evitarea durerilor, e musai sa-mi fac rost de o casca de aia de la tanchist, ca din kevlar e scumpa.

      Ștergere
  6. POPULATIE LEGALA=persoanele aflate in evidenta MAI (vii+mortii) ... POPULATIE REALA (STABILA)=prostii care s-au dus la referendum! Definitia este data de favorita lui Base, Elena Udrea. Conteaza la numaratoare si cvorum doar POPULATIA LEGALA...
    Deci noi suntem ILEGALI... prosti dar nu suficient de multi ca sa-i terminam pe morti... Stiu cativa morti rapusi de Base+Boc, sunt sigur ca se rasucesc in mormant cand stiu ca l-au sustinut de acolo de unde sunt pe calaul lor...
    Stie Basescu chestiile cu poker cu "mana moarta"...
    Acum se poate afla cum se furau voturile mortilor si cine vota in strainatate (fantomele din liste)...
    Chiar suntem prosti!
    Daca ministrul Rus nu este inlaturat (desi este cam tarziu, a facut jocul PDL-ului) tot guvernul este un rahat cu apa rece!

    RăspundețiȘtergere
  7. ZICE NEACSU,, Deci oameni buni, nu mai visaţi.
    De ce a mai pierdut USL referendumul ? A spus-o Băsescu de atâtea ori şi a spus-o recent când încerca să explice de ce şi-a schimbat strategia de campanie şi a cerut oamenilor să nu iasă la vot. Pentru că Antonescu şi Ponta nu au antigel în instalaţie. Cu alte cuvinte, au pierdut pe mâna lor.
    Au pierdut pe mâna lor " Oare UNSUROSUL ASTA STIE CE VREA ? CUM ADICA A PIERDUT USL REFERNDUMUL ? JEGUL TOT JEG RAMANE ! VREA MUSAI SA_I CONFIRME LUI CACATURILE DE PRONOSTICURI....!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ca-l ducem pe Bubico la o spalatoria rapida pentru catei si dupa aia ii administram FRONTLINE pt. purici, paduchi si capuse. Dar, distinsule pacient al acestui club, stabilimentul 9, n-ai uitat cumva sa-ti iei pasteaua? Ca te vaz cam agitat...

      Ștergere
    2. Sa nu uiti sa-i faci si antirabicul!

      Ștergere
    3. Aveam pretentia ca suntem oameni cu capul pe umeri. Incercati sa faceti deosebirea intre ce doriti si ce se poate si poate veti avea imaginea a ceea ce va urma. Oricat as fi vrut eu sa cada Basescu, rezultatul este cel pe care il vedem, cifrele sunt cele care au fost puse la dispozitie PENTRU REFERENDUM de catre autoritatile locale, adica neaactualizate, motivele le-am expus pe blog si in ziare, dar dumneavoastra continuati sa negati realitatea numai pentru ca nu va place. Nu veti sau nu vom castiga nimic cu astfel de atitudini. Nu eu sunt de vina pentru ceea ce s-a intamplat, nici macar pentru ca sunt realist si vad situatia asa cum este si nu cum as vrea eu sa fie. NIMIC NU SE POATE CONSTRUI PE VISE SI DOVADA O AVETI IN FATA. PONTA A CREZUT CA E SUFICIENT SA ORGANIZEZE REFERENDUMUL, FARA A-SI LUA TOATE MASURILE NECESARE CASTIGARII, FARA O CAMPANIE ECHILIBRATA, FARA ACTUALIZAREA LISTELOR, PENTRU CA AVEA NEVOIE DE LISTE UMFLATE LA PARLAMENTARE, SA ISI RASPLATEASCA COTIZANTII CU POSATURI CAT MAI MULTE DE PARLAMENTARI. dE ASEMENEA A ACCEPTAT CONDITIILE PUSE DE UE si Barroso, din teama si servvilism desi putea sa nu accepte conditia cvorumului, dar trufia si visele ii spuneau ca poate scoate mai mult de jumatate dintr-o populatie umflata numeric pe liste. Rezultatul il vedeti, dar nu vreti sa il acceptati si acuma cei care vi-l arata sunt facuti tradatori. La asa clasa politica, asa alegatori.

      Ștergere
    4. SI CU TOATE ACESTEA _PE CARE NUMAI UN VIZIONAR CATINE LE STIE _USL NU A PIERDUT REFERENDUMUL REAL 7,5 MILIOANE NU_TI SPUNE NIMIC JAVRA CU OCHELARI? BINE CA NU AI TILIFON!!

      Ștergere
  8. Bre Nea Cashule, incercai si io sa-ti accesez bloaga, dar am fost avertizat ca ai pe el "malware". Ce-ti spun acu e serios. Ia masurile care se impun...
    Citez din raportul GOOGLE:

    "Navigare sigură
    Pagină de diagnosticare pentru presaonline.com
    Care este starea actuală de marcare pentru presaonline.com?
    Site-ul este marcat ca suspect. Accesarea acestui site poate dăuna computerului dvs.
    O parte a acestui site a fost marcată pentru activitate suspectă de 27 (de) ori în ultimele 90 de zile.
    Ce s-a întâmplat când a accesat Google acest site?
    Dintre cele 2467 (de) pagini testate pe site în ultimele 90 de zile, am constatat că 46 (de) pagini au dus la descărcarea şi instalarea de software dăunător fără consimţământul utilizatorului. Ultima accesare a acestui site de către Google a avut loc în data de 2012-07-31 şi ultima identificare de conţinut suspect pe acest site a avut loc în data de 2012-07-20.
    Printre programele software dăunătoare se numără 1 trojan(s), 1 exploit(s). Infectarea a dus la o medie de 2 (de) noi procese pe computerul ţintă.
    Sunt găzduite programe dăunătoare pe 1 (de) domenii, inclusiv kmkhhiq.changeip.name/.
    1 (de) domenii par să funcţioneze ca intermediare pentru distribuirea de programe malware vizitatorilor acestui site, inclusiv probizav.info/.
    Acest site a fost găzduit pe 1 (de) reţele, inclusiv AS6910 (DIALTELECOMRO).
    A funcţionat acest site ca intermediar, fapt ce a dus la distribuirea suplimentară de programe malware?
    În ultimele 90 de zile, presaonline.com pare să fi funcţionat ca intermediar pentru infectarea a 2 (de) site-uri, inclusiv livenews.ro/, tehnopol.ro/.
    A găzduit acest site programe malware?
    Da, acest site a găzduit software dăunător în ultimele 90 de zile. Acesta a infectat 7 (de) domenii, inclusiv livenews.ro/, eziare.com/, politico.ro/.
    Cum s-a întâmplat acest lucru?
    În unele cazuri, anumite terţe părţi pot adăuga cod dăunător pe site-uri legitime, motiv pentru care vom afişa mesajul de avertisment.
    Paşii următori:
    Reveniţi la pagina anterioară.
    Dacă dvs. sunteţi proprietarul acestui site, puteţi solicita o examinare a acestuia cu ajutorul Instrumentelor Google pentru webmasteri. Puteţi găsi mai multe informaţii despre procesul de examinare în Centrul de ajutor pentru webmasteri Google."

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevărul e cât se poate de crud: diferenţa de procente dintre Ardeal şi Oltenia-Muntenia exprimă perfect diferenţa dintre corectitudine şi hoţomănie. Sau diferenţa dintre a fi trăit sub austrieci şi a fi trăit sub turci…
    Grigore Cartianu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si oltenii au trait cativa ani sub austrieci, pe la 1720.
      Austriecii au plecat si au inchis granita cu Oltenia de teama sa nu fie ocupati de olteni in mod pasnic.

      Ștergere
    2. Baa,Cacartianu asta e cartita? Face parte din natia noastra, a celor din ZooLand?

      Ștergere
  10. Senatorul PSD Toni Greblă, preşedinte al Comisiei juridice, nu crede că USL mai are vreo şansă de câştig Curtea Constituţională în privinţa validării REFERENDUMULUI 2012 pentru DEMITEREA PREŞEDINTELUI. După anunţarea rezultatelor finale de către Biroul Electoral Central, Toni Greblă a declarat, pentru gândul, că verdictul magistraţilor va fi de invalidare a referendumului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Don Admin, n-ai putea sa schimbi meclosonul muystului? Ca ne-am saturat..mai bine pisici,catei,purcei,bubibo,boi,maimute..orice dobitoace, dar nu asta!Suportam chiar si o proteza,da lasa-ne in durerea noastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Umblă un banc: "O băbuţă se ruga fierbinte în genunchi, în faţa crucii pe care era răstignit Iisus Hristos. Preşedintele Băsescu o vede şi o întreabă de ce nu se roagă şi la preşedintele ţării, că poate-i îndeplineşte ruga. Femeia răspunde: M-aş ruga, maică, m-aş ruga... dacă l-aş vedea răstignit..."

      Ștergere
  12. Ha,ha,ha! Prezidente...

    RăspundețiȘtergere
  13. Curtea Constituţională se întruneşte la ora 14.00 pentru rezultatele referendumului. Documentele au ajuns de la BEC la Curte.
    ================
    Documentele cu rezultatele finale ale referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui au ajuns de la Biroul Electoral Central la Curtea Constituţională (CC). La ora 14.00, Curtea Constituţională se va întruni pentru a lua în discuţie rezultatele referendumului.

    Dosarele de la BEC au ajuns la CC sub paza Jandarmeriei, fiind transportate cu un autoturism Dacia Logan. La registratura Curţii Constituţionale a fost întocmit un proces verbal de predare-primire, informează Mediafax.

    Participarea la referendum a fost de 46,24%, iar dintre alegători, 87,52% au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, iar 11,15% s-au pronunţat împotrivă, potrivit rezultatelor finale ale referendumului din 29 iulie, anunţate miercuri de BEC.

    Preşedintele BEC, Gabriela Bogasiu, a anunţat că miercuri dimineaţă a fost semnat de către membrii Biroului procesul-verbal privind rezultatele finale ale referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Documentele urmau să fie înaintate Curţii Constituţionale.

    Din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, de 18.292.464, au participat la referendum 8.459.053, reprezentând 46,24%. Din aceştia, 7.403.836 (87,52%) persoane au votat „Da", 943.375 (11,15%) au votat „Nu", iar 111.842 (1,32%) au fost voturi nule.

    Curtea Constituţională este instituţia care validează sau invalidează rezultatele referendumului de demitere a preşedintelui României, prin hotărâre.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din pacate, CCR nu judeca decat pe legea referendumului in care USL,din prostie, prin Legea 131/2012, a reimpus doua conditii cumulative pentru validarea referendumului.
    CCR, prin Decizia 731/2012, n-a facut alceva decat sa le atraga atentia aiuritilor juristi USL ca legea adoptata de ei are doua praguri, in articolele 5 si 10.
    Omul presedintelui a fost ministrul de Interne, Ioan Rus, care a pacalit pe toată lumea că a reactualizat listele de alegatori.
    D E M I S I A!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dovada!
      Vrem sa ne arati DOVADA!
      =======================
      Iar de vorbit, vorbim doar in fata Marii Adunari Nationale!
      P.S.: Plano10, pretin drag, poti sa spui la noi, de ce e unii care nu vrea vorbeste cu tine?

      Ștergere
  15. Ambasada SUA: Curtea Constituţională trebuie lăsată să ia o decizie asupra referendumului fără niciun amestec din afară.
    ==================
    Ambasada SUA subliniază că, după anunţarea rezultatului final al referendumului de duminică de către BEC, Curtea Constituţională trebuie lăsată să ia o decizie cu privire la acesta „bazată pe principii, fără niciun amestec din afară", transmite Mediafax.

    „Cunoaştem faptul că Biroul Electoral Central a anunţat rezultatul referendumului de duminică, iar acum acesta trebuie confirmat de către Curtea Constituţională. Luna trecută, Curtea Constituţională şi Parlamentul au stabilit reguli foarte clare privind desfăşurarea referendumului. Acum, Curtea trebuie să decidă dacă aceste reguli au fost respectate. Curtea Constituţională trebuie lăsată să ia o decizie bazată pe principii, în mod independent, fără niciun amestec din afară", afirmă Ambasada SUA, într-un comunicat de presă.

    În poziţia Ambasadei SUA se subliniază că „este esenţial ca poporul român să aibă încredere că referendumul s-a desfăşurat în mod liber şi corect şi că regulile stabilite au fost aplicate". Totodată, în comunicatul Ambasadei SUA este amintită o declaraţie a ambasadorului Mark Gitenstein făcută în data de 4 iulie, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei.

    „În definitiv, nicio economie nu poate prospera şi nicio democraţie nu poate supravieţui în lipsa unui angajament ferm faţă de statul de drept şi a respectului pentru instituţiile democratice. Nimeni nu se poate îndoi că România are procurori curajoşi şi consecvenţi şi judecători neînfricaţi. Pentru ei, nimeni nu este mai presus de lege", este afirmaţia ambasadorului Gitenstein, amintită în finalul comunicatului Ambasadei SUA.

    Curtea Constituţională este instituţia care validează sau invalidează rezultatele referendumului de demitere a preşedintelui României, prin hotărâre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da eu, eu cel mai mare bou, care vin din Tibet,zonă gri privind independenta fata de, sau apartenenta la RP Chineza, am voie sa-i iau in coarne pe astia de la CÎCÎR, daca nu validează democratia?
      Muuuuuuuuuuuuuulta incertitudine!

      Ștergere
  16. Decizia boicotării este una anticonstituţională, antidemocratică şi ilegală, arată documentul Parlamentului către CCR.
    ========================
    Preşedinţii celor două Camere, Petru Filip şi Valeriu Zgonea, au adresat Curţii Constituţionale o scrisoare prin care arată că boicotarea referendumului reprezintă un abuz de drept, iar decizia PDL şi UDMR de a boicota este considerată a fi "profund anticonstituţională şi antidemocratică".

    "Boicotarea deschisă a referendumului de către unele forțe politice, ceea ce reprezintă un abuz de drept, în sensul art. 57 din Constituţie, nu poate avea rezultatul urmărit, adică nu poate conduce la infirmarea rezultatelor referendumului. În caz contrar, am accepta că un abuz de drept poate produce efecte juridice în plan constituţional, ceea ce este inacceptabil din punctul de vedere al ordinii de drept. De asemenea, boicotarea referendumului este de natură să afecteze exercitarea suveranităţii naţionale de către popor", se arată în documentul transmis CCR de către Parlament.

    "Desfăşurarea referendumului din 29 iulie 2012 a fost afectată grav de aşa-numitul <> al unor persoane şi formaţiuni politice, prin apeluri publice, prin constrîngeri administrative şi fizice, prin stimularea materială a neparticipării la vot, toate menite să împiedice exercitarea liberă a dreptului la vot în cadrul referendumului. Acest boicot reprezintă o împrejurare de fapt care încalcă în mod grav şi evident principiile şi valorile constituţionale. Acţiunile de boicot a referendumului reprezintă un abuz de drept, în sensul art. 57 din Constituţia României: <>", se mai arată în textul semnat de cei doi preşedinţi ai Camerelor.

    În textul Parlamentului se mai arată că persoanele şi formaţiunile politice care au recurs la acest boicot şi-au exercitat dreptul de vot, dreptul de a participa la referendum şi dreptul la libera exprimare cu rea-credinţă.

    "Caracterul deciziei politice de boicot este profund anticonstitutional (art. 2 coroborat cu art. 36, şi art. 57 din legea fundamentală), antidemocratic (art. 1 alin. 3 din Constitutie) si nelegal (art. 52 alin. 1 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului)", au ţinut să sublinieze reprezentanţii celor două Camere.

    Un alt argument adus de către semnatarii documentului este decizia Curţii Constituţionale care statuează că „întrunirea majorităţii absolute care constă în jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente reprezintă o condiţie esenţială pentru ca referendumul să poată exprima în mod real şi efectiv voinţa cetăţenilor, constituind premisa unei manifestări autentic democratice a suveranităţii prin intermediul poporului, în conformitate cu principiul statuat în art.2 alin.(1) din Legea fundamentală. Participarea la referendum a majorităţii cetăţenilor reprezintă un act de responsabilitate civică, prin care corpul electoral urmează să se pronunţe cu privire la sancţionarea sau nu a Preşedintelui României, având posibilitatea demiterii sau menţinerii acestuia în funcţie".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR1 august 2012, 15:25
      RH+ - Sobolane hai sa-ti spun eu cum este in USA cu alegerile ! Tu habar nu ai
      1. Cei care doresc sa voteze MERG si se inscriu pe listele de vot - cam 50-56%
      2.Dintre acestia VIN la vot 30-35%
      3. Niciodata nu se vorbeste de CVORUM
      4. Listele nu le fac tradatori incompetenti ca RUS adica nu se trec si mortii din ultimii 10ani si nici bolnavii sau cei plecati creanga prin strainatate ! Clar -Specialistule ? Fa acum o comparatie!!

      Ștergere
    2. Bey,
      Nu va mai certati ca chiorii!
      RUS nu are nicio vina! Listele erau facute inainte de a prelua el ministerul! Ia mai faceti voi ceva sapaturi, si apoi va ciondaniti!

      Ștergere
    3. Da, erau facute de prin 1900..toamna.

      Ștergere
    4. Si nu putea dispune verificari..???...sniper one!

      Ștergere
    5. 19:42.Pai da!Din moment ce au votat si cei cu cnp 3 si 4.Adica l-au sustinut pe Nemuritor.

      Ștergere
  17. Baieti, voi uitati,sau poate nu stiti, ca Rus este prietenul vechi al lui Blaga, voi uitati sau nu stiti, ca nevasta lui Blaga este de etnie UDMR,voi uitati,sau poate nu vreti sa stiti ,ca Blaga este ardelean.Vi s-au aprins felinarele?CAPORALUL l-a facut din nou PRESEDINTE..

    RăspundețiȘtergere
  18. Lumeee, soro lume!
    Pazea, pazea! I-auzi, tu lume:
    ============================
    Vasile Blaga: Incepem discutiile cu mai multi lideri pentru alianta de centru-dreapta. PDL va discuta cu MR Ungureanu, Mihai Neamtu, Adrian Papahagi si Aurelian Pavelescu.
    =============================
    . Conducerea Partidului Democrat Liberal va incepe, incepand de miercuri, discutii cu mai multi lideri ai curentului de centru-dreapta in vederea realizarii unei aliante electorale, a anuntat Vasile Blaga, citat de Agerpres. PDL va avea discutii cu cu Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele Initiativei Civice de Centru Dreapta, cu Mihail Neamtu, presedintele Partidului Noua Republica, Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD, si cu Adrian Papahagi, vicepresedintele Fundatiei Crestin Democrate.

    "Discutii informale vor incepe astazi (miercuri - n.r.). Vom incepe discutiile cu cei pe care i-ati vazut pe scena la toate mitingurile electorale: cu domnul Razvan Ungureanu, cu domnul Neamtu, cu presedintele Partidului National Taranesc Crestin si Democrat, cu domnul Papahagi. Cu ei vom incepe", a anuntat Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa.

    Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca spera ca partidul pe care il conduce sa reuseasca pana in luna septembrie a acestui an constructia politica a unei aliante electorale de centru-dreapta.

    El a precizat ca in saptamanile urmatoare mai multe personalitati publice isi vor oficializa intrarea in Partidul Democrat Liberal.
    ====================
    A inebunit buldogu!
    Uauuuu .... cu ce Lideri de Lideri ne sperie!
    Ei bine, de maine, INCEPEM si noi CAMPANIA pentru TOAMNA!
    Promitem o TOAMNA FIERBINTE! Deviza si scopul nostru:
    PDL, in afara portilor Parlamentului!
    Cel putin vreo 4-5 legislaturi!
    Astept inscrieri ... la discutii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefu, daca vei reusi sa resuscitezi tot atatea cadavre vii precum la referendum, putem sa bem deja aldamasul!MH a fost fruncea, dar al dreaku mort ca s-a sculat din coparseu!

      Ștergere
    2. Ma bag si eu cu boii mei, dar sa mai ridicati un pic nivelul de trai, ca vorba ceea, la omul sarac, nici noi, boii, nu mai tragem.
      Asa ca vorbeste cu Ponta sa dea un semnal clar ca vrea sa reduca numarul saracilor.
      Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuultumit?

      Ștergere
    3. Mai 16:51!
      Tu nu auzi ce spune sefu? Ca vom avea o toamna FIERBINTE?Te bagi?

      Ștergere
  19. Incercati sa luati in calcul si varianta ca Antonescu a fost vamndut. dati raspuns la cateva intrebari si vedeti unde ajungeti :
    1. cine l-a determinat sa spuna ca isi da demisia daca nu pica Basescu ?
    2. De ce Moldova, plina de PSD-sti a avut un procendaj atat de mic ?
    3. Cine l-a sfautui(prost) sa participe la demonstratii pe timpul campaniei, desi nu avea dreptul ca presedinte interimar in functie si preyenta sa a facut mai mult rau decat bine , intaratandu-i pe cei care chiar daca nu il voiau pe Basescu, nu il voiau nici pe el.
    4.De ce Fenechiu care a promis ca si Antonescu ca demisioneaza, acuma nu mai vrea ?
    5. De ce nu au fost actualizate listele de vot si de ce Rus nu a verificat listele daca au fost actualizate , asa cum spune legea si asa cum daduse circulara, lasand listele vechi sa decida numarul de alegatori?
    6. Cine l-a sfatuit sa intervina in cazul scrisorii lui Chiliman si sa ceara public pedepsirea acestuia cand el era presedinte interimar nu presedinte de partid ?
    7. Cine l-a sfatuit sa nu intre in biroul prezidential si sa nu schimbe sau suspende consileirii lui Basescu ?
    Prea multe semne de intrebare, prea multe greseli care arata ori ca nu gandeste, ori ca a fost prost sfatuit.
    Orice s-ar intampla, Antonescu este cazut si acest lucru convine nu numai PDL-ului, sunt multi si din interiorul PNL care nu au fost de acord cu coalitia cu PSD ca sa nu mai spun ca PSD-ul in mare proportie nu mai vrea cu PNL la alegerile parlamentare.Fie ca isi da demisia fie ca nu , Antonescu este terminat, va pierde sefia PNL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mey Bubico, chiar asa?

      Ștergere
    2. Bey,
      Sa vina atunci Tariceanu!
      Cel putin asta, a dovedit ca stie sa se bata cu Basescu!
      Sau cel putin sa nu-i mai cada ca fraierul, in capcane!

      Ștergere
    3. Tariceanu a fost singurul om care a stiut sa il tina pe Basescu la distanta.

      Ștergere
  20. Buey, asa sa ne auza bunul Dumnezeu! Imi spuneti cui, unde si cite capete sa le trag tintelor alese de voi si ma execut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Vreti sa-l iau in colimator cumva si pe PulanoX?

      Ștergere
    2. Trage-i marinarului, dupa ce-mi va freca pu...ntea!

      Ștergere
    3. 16:01.
      Ia-l!
      Ca vorbeste limbi straine, adica iha,iha,iha.

      Ștergere
  21. 16:37.
    Ce pu....nte sa-ti frece? Te crezi TAUR? Nici nu stii sa boncaluiesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ca stie el matrozu' cum e cu frecatu' puntii.
      Sa vezi ce boncaluit am la rut! Saraca vaca mea! Si nu numai!
      Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu! Ai auzit?

      Ștergere
    2. Pastreaza-ti vaca, noi il avem pe Cezar maimukles.

      Ștergere
  22. bre BUBICO ! Stramba logica mai ai sub ochelarii aia! Nu degeaba iti spune unul ca esti precum sapunul!!
    Ia fi atent aici : In conditiile aste cacacioase cu cvorum impus , cu gaozarii morti , dar care voteaza ,cu dublu boicot - gaozarii si tigancile imputite + cele UDE mereu ,mai trebuia o mizerie de vreo 600 de mii ! Si in aceste conditii 4,6 milioane Da erau suficiente !Nu=i avem pe morti la vot, dar in schimb avem peste 3 milioane in plus care au zis Da ..out! Ce zici care trebuie sa conteze cu adevarat?? Ca am dreptate se vede si din reactia curtii ! Nu va da prea usor un 6 la 3 Sniper One!

    RăspundețiȘtergere
  23. Fratilor!!! Am parasit zoolandul. Ma duc la grajd sa rumeg decizia CCR.

    RăspundețiȘtergere
  24. PS. BUBICO - cei ca tine cu curul in 14 luntre si gata gata sa sara in a 15a distrug totul Ce repede il lichidezi tu pe Antonescu !
    Ce usor uiti ca el a fost artizanul USL singura capabila sa lupte cu Hydra.
    Si a luptat excelent desi multi prea multi idioti erau impotriva. Hydra mai are doar un capcare sta atarnat si belenghene !Gata tu l-ai si ingropat ! Nu iti este un pic rusine -sapun lunecos ??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Nu trebuie sa ne certam noi cu noi!
      Asta este specialitatea altora, care ani de zile au semanat vrajba, ura, ducand la incaierarea generalizata a romanilor!
      Noi trebuie sa fim uniti,sa avem acelasi tel!
      Apoi sa nu ne credem NOI buricul pamantului, cei care punem in FRUNTE sau dam JOS pe unii sau altii! ( Doar Mircea Dogaru se crede un facator si desfacator de Guverne!) Ce putem noi face? Sa fim alaturi, sa sprijinim pe cei in care avem incredere!
      ======================
      Apropo ...
      Basescu, mai in gluma, mai in serios, a MULTUMIT internautilor ...!

      Ștergere
    2. Si pedelistii si Basescu au incercat sa sparga USL aruncind tiribombe.
      Maestre, nu e cazul sa gidilam orgoliile politicienilor ca se alege praful de alianta asta care cum-necum in momentul de fata nu numai ca ii tine piept lui Basescu, dar l-a si faultat destul de serios!

      Ștergere
  25. Buey, acu m-am sculat ca fusei obosit de atitea capuri date. Citii ce fu scris p'aciulea si ma-nervai. Mi-s rosu tare de tot si mi se-ntari mushchiulatura, asa ca fiti atenti si nu umblati in coorul gol prin fatza mea ca sigur o incasati. S-aude Nea Cashule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai putulica, pana si tu ameninti?

      Ștergere
    2. Buey asta de la 19:39, ca sa vezi cit sunt de mataringos, te provoc la duel!

      Ștergere
    3. Baa 21:06, de pun mana pe tine ...

      Ștergere
    4. @ 21:14
      De pui mana pe mine sa nu ma stringi prea tare c-ametesc. Am vertij de l-atitea capuri trase.

      Ștergere
    5. Las ca te prind eu..

      Ștergere
  26. Doamne ,ajuta,apara si pazeste !!

    RăspundețiȘtergere
  27. Muei,ce-i balamucu' asta?Se fac serviciile pentru revelion(la Paris)?!
    Ia luati voi un ,,culcat'',pina vine unu' cu Viagra compensata.Astia cu marineru',voi nu sunteti bastinasi?!

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.dcnews.ro/2012/07/aliodor-manolea-pe-lista-coloneilor-lui-basescu/

    CEZARe,cui PL500 ai carat tu gogonele,ca hastia cu ,,frectiile'' mai au un hop si-l ajung in grad pe huooOprea?!

    RăspundețiȘtergere
  29. " NU demiterii. În Zimbabwe, Băsescu e rege
    .................
    Singura ţară în care toţi românii care s-au prezentat la urne au votat împotriva demiterii lui Traian Băsescu este Zimbabwe, unde toţi cei cinci alegători au spus NU. Probabil că au votat toţi angajaţii de la ambasada României din Harare, capitala din statul african.

    Imediat după Zimbabwe urmează Republica Moldova, Uruguay, Senegal, Coreea de Nord, Venezuela, Turkmenistan şi Angola, unde românii prezenţi la vot l-au susţinut pe Băsescu.
    ................."
    http://www.gandul.info/news/referendum-2012-in-zimbabwe-basescu-e-rege-100-la-suta-impotriva-demiterii-cum-au-votat-romanii-din-strainatate-9915667

    RăspundețiȘtergere
  30. Comunicat nr. 149
    Data: 30.07.2012

    COMUNICAT DE PRESĂ

    Ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, s-a întâlnit în cursul dimineţii de luni, 30 iulie, cu cei 111 absolvenţi, şcolarizaţi de Ministerul Apărării Naţionale, în cele 11 specializări ale Facultăţii de Sisteme electronice şi informatice şi Facultăţii de Mecatronică şi sisteme integrate de armament, la Academia Tehnică Militară.
    Ministrul apărării naţionale a prezentat absolvenţilor cauzele care au condus la amânarea înălţării în grad a promoţiei 2012: "Traversăm o perioadă de austeritate economică. Sunt profund mâhnit de faptul că, pentru prima dată, armata nu-şi poate onora obligaţiile faţă de absolvenţi."
    Ministrul apărării naţionale le-a precizat absolvenţilor care sunt etapele următoare ale formării lor profesionale, precum şi importanţa Cursului pentru formarea cadrelor militare pentru prima funcţie, organizat pentru absolvenţii Academiei Tehnice Militare, în perioada 1 august-26 noiembrie 2012.
    "Am încercat, cu gând curat, o soluţie. Am tot respectul pentru aspiraţiile pe care le aveţi, ca atare am căutat să găsim o soluţie pentru etapa următoare a pregătirii dumneavoastră, în aşa fel, încât, continuitatea carierei să nu aibă de suferit. Sunteţi tineri, frumoşi, vă rog să nu vă pierdeţi speranţa şi sper să ne întâlnim cu bucurie la înalţarea în grad în decembrie 2012."

    Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale

    RăspundețiȘtergere
  31. Muey ati amutit cu totii?

    RăspundețiȘtergere
  32. N-am hamutit,da'...ma gindeam sa-i dam pe absolventi pe mina lui Cezar.Anul asta a fost seceta,culturile-s terci,asa ca poate sa-i indrume pe directia,,Cursului pentru formarea cadrelor militare pentru prima funcţie, organizat pentru absolvenţii Academiei Tehnice Militare''.Poate le da si lista beneficiarilor ...Bulionului!

    RăspundețiȘtergere
  33. Hai NB la ZOO + 9! Sper Cezzzare ca n-ai uitat de oua...amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna dimineata stimati chiriasi, distinse dobitoace,masti si mascote!

    RăspundețiȘtergere
  35. Neatza buna la ZOO +9 ! Cezzzzare ai grija de oua! Amindoua!

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu stiu cum vor reusi sa o scalde azi cei din CCR dar un lucru este cert pentru mine ,, nu vor valida referendumul, nu vor admite ca Basescu este demis. O vor scalda iara in doua ape, dand dreptate si unora si altora, sau nici unuia , dar lasandu-i sa creada ca au castigat, asmutindu-i si mai mult unii impotriva altora , ascutind si mai mult criza, ducand leul si mai jos, pana o sa zica lumea ca Grecia este un stat prosper pe langa noi. Si asta pentru ca sunt lasi, pupicuristi si indiferenti la soarta tarii, grijulii doar cu fundurile lor. Iar noi o sa ne tot injuram si spurcam , sustinand fiecare ceea ce vrea el si nu ceea ce ar trebui. Asta e romanul.

    RăspundețiȘtergere
  37. Bubico -poti detalia care-i legatura intre leu - euro si CCR?

    RăspundețiȘtergere
  38. Curtea Constitutionala a dat-o din nou in coada de peste , nu a vut cojones sa dea un verdict, amana decizia pana in septembrie, dand autoritatilor tema pentru acasa. Ori raman cu basescu, ori miscoreaza numarul parlamentarilor prin recunoasterea cifrelor reale si inscrierea acestora pe listele de vot liste care vor ramane valabile si pentru alegerile din toamna. In timpul asta Basescu va pretinde ca e presedintele ales, Romania va sta in aceeasi instabilitate politica si de aici legatura cu leul si Euro, pentru cei care nu o vad .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este asa, Merine!
      ==================
      Presedintele suspendat, este .... suspendat!
      Atributiunile sunt INDEPLINITE conform CONSTITUTIEI, legilor in vigoare, de Presedintele interimar! Sigur, Basescu are TUPEU, dar tupeul nu tine loc de Lege!

      Ștergere
  39. Parca Leu- euro reflecta starea economica Don Bubico ,nu pe cea pulitica! Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa o fi daca zici matale, dar poti sa imi spui si mie de ce a scazut leul asa drastic dupa plangerea doamnei macovei ?

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri