Google Translate

joi, 13 septembrie 2012

1 ianuarie 2013. Intră în vigoare cardul de sănătate. Ce trebuie să știți, inclusiv despre implinirea acestei profetii biblice! Apocalipsa. Capitolul 13.

 
 

Ce trebuie să știți despre cardul de sănătate care intră în vigoare de la 1 ianuarie 2013

 

Cardul de sănătate va putea fi folosit de la 1 ianuarie 2013. Pacienții vor putea dovedi calitatea de asigurat la sistemul de Sănătate cu ajutorul cardului de sănătate, pacienții putând să beneficieze de asistență medicală fără a mai solicita caselor de asigurări adeverințe de asigurat.

Hotărârea de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate a fost publicată, luni,

Cardul naţional de sănătate e un document distinct de cardul european de sănătate şi va putea fi folosit doar pe teritoriul ţării.

Cardul de sănătate va cuprinde: numele şi prenumele asiguratului, codul unic de identificare în sistemul de asigurări de sănătate, numărul de identificare al cardului şi data expirării cardului, potrivit alineatului 4 din articolul 8 din norme. De asemenea, la primirea cardului de sănătate se va primi și un cod de asigurat care este diferit de codul numeric personal, potrivit economica.net.

Unul dintre avantajele pe care îl aduce cardul pentru pacienţi se referă la faptul că din 2013, li se va putea elibera reţeta electronică, prescrisă de medic şi în alte judeţe decât cel în care are domiciliul medicul prescriptor.

Termenul de valabilitate al cardului este de 5 ani de la data emiterii. Pentru cardurile emise până la data de 31 decembrie 2012, termenul de valabilitate se calculează de la 1 ianuarie 2013, potrivit alineatului 1 din articolul 6 din norme.

Cardul se va produce şi distribui asiguraţilor începând cu data intrării în vigoare a normelor, adică 10 septembrie, potrivit alineatului 2 al articolului 2 din norme.

Cardul de sănătate se emite pentru dovedirea calităţii de asigurat la sistem.

Fiecărui asigurat cu vârsta peste 18 ani împliniţi i se va emite card de sănătate.

Cardul va fi iniţial testat în judeţul Arad, ales ca centru pilot pentru a verifica dacă sistemul informatic care îl susţine funcţionează, tot începând cu data intrării în vigoare a normelor (alineatul 3 al articolului 2 din norme).

În cazul în care se constată că nu funcţionează cardul de sănătate sau că informaţiile înscrise pe card despre dumneavoastră sunt greşite, medicul trebuie să îl returneze casei de asigurări (împreună cu un borderou centralizator, precizând la returnare numărul de identificare al cardului şi de ce e returnat, potrivit alineatului 2 din articolul 5 din norme).

Mai departe, Casa îl returnează Companiei Naţionale Imprimeria Naţională care retipăreşte cardurile nefuncţionale şi cu greşeli şi mai departe le distribuie caselor de asigurări.

În cazul pierderii, modificării datelor personale sau furtului cardului de sănătate, asiguratul suportă contravaloarea cardului dacă solicită un duplicat.

Dacă medicul de familie găseşte printre cardurile primite de la Casă carduri pentru pacienţi care nu sunt înscrişi pe lista lui, medicul trebuie să le returneze pe acestea casei de asigurări de la care le-a primit.

Medicul de familie va păstra cel mult 3 luni de zile cardul unui asigurat care “se află în imposibilitate” de a ridica de la medic cardul. Dacă dvs., împuternicitul sau reprezentantul dvs. legal nu a venit la medicul dvs. de familie ca să vă ridice cardul în termen de 3 luni de când medicul l-a primit, medicul e obligat să îl returneze casei de asigurări de sănătate (de la care l-a primit).
 
 
Apocalipsa
Capitolul 13
.........................................
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om.
Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”  [ 666 ] 
...............................................................
........................................
..................

81 de comentarii:

  1. Buna dimineata spun lighioanelor din ZooFreeMeh si pace in suflet evadatului de 9, alias PMT.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand Neatza ZOO, ca la 9 inca mai este liniste !

    In al doilea : LA MULTI ANI POMPIERILOR din intreaga tzara, ca-i ziua lor, nu ? Dealu Spirii, caft cu turcaletzii, ceva acolo deranj...

    In al treilea rand: am atatea carduri (de pensie, de alimentare cu motorina, de farmacie, de credit, de bricostore, de real, de dracu mai stie) asa ca inca unul nici nu mai conteaza !

    BORul ! Putea sa nu se bage diavolii de popi ? Cica CARD citit invers e nashpa, si vine apocalipticul ! Asa cum a venit si cu descoperirea becului, radioului, televizorului, calculatorului, iar acum gem bisericile de statii de sonorizare, de pot sa ascult linistit cum rage popa-n microfon duminica, din orice punct al cartierului !

    RăspundețiȘtergere
  3. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la RTV, despre iniţiativa lui Victor Ponta de a se autodenunţa la DNA pe tema referendumului, că cei din PSD au, prin tradiţie, apucături colectiviste şi că este un gest simbolic potrivit mai degrabă în opoziţie.

    Buni baieti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, uitasem de tine..bine ca mi-ai amintit! Hai noroc s-un Alupigus forte cu aroma de spermenzol!Ia-l iute pana nu intri in sevraj!

      Ștergere
  4. Ce spun unii si ce intelege dottore:

    Preşedintele Lituaniei i-a spus premierului Ponta că apreciază că în Germania s-a votat pentru măsuri de disciplină fiscală şi că acestea vor fi adoptate de UE în octombrie, moment în care Ponta a afirmat zâmbind "Oktoberfest", oficialul străin explicând însă că nu e vorba de "o sărbătoare cu bere".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greuuuu sa explici tartacutei tale ironia din spusele premierului!Asa ca ne lasam pagubasi.Da loc la noo inca mai este..

      Ștergere
    2. Brusc m-a taiat cacarea, ceea ce nu-i rau !
      Am observat si ieri dimineata, cum s-a bagat tipu', cum am scapat de bagaj !
      Numa sa nu-ti schimbi programul ca, de regula, cam asta e ora cand ma screm...
      Nici nu ai idee cat ma ajuti !

      Ștergere
  5. Buey-mi-oiei, medicul nostru, adica Vet-ul a luat la cunostinta pe baza de semnatura ?? Toate lighioanele trebuie sa fie posedate de drac, pardon, sa fie posesoare de card.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata cum va arata viitorul nostru sef, presedinte, guvernator, dictator, rege, capetenie sau ce va avea statul nostru, lovit la drept !

    tigri2 spunea...
    12 septembrie 2012, 22:25

    Acuma ,orice kakarau,c-o fi Watson sau Darwin,poate cere ceva si Romania trebuie sa se execute?Noi chiar nu mai suntem o tara,o natiune ,un popor,orice si oricine vine si ne trage de urechi?Uite de maine vreau si eu un referendum deoarece vreau sa fiu presedintele Romaniei,si o sa iau urmatoarele masuri:
    1.Arestez pe toti cei ce au furat din avutul tarii si pe cei ce au adus tara in halul asta adica pe toti fostii si actualii politicieni;
    2.Fac o comisie de magistrati si economisti care sa constate cum si-au facut datoria toti politaaii si legiuitorii de pana acuma;
    3.Confisc toate averile castigate pe nedrept;
    4.Dau drumul motorului economiei prin promovarea oamenilor destupati la minte ,fara nepotisme ,interventii amante si curve."

    Trebuie sa recunosc ca are un program profund !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ziua de 12 septembrie= zi de maxima umilinta a poporului roman ! Similara zilei de 11 septembrie pentru Statele U ale A !

    Un parlament multinational a spalat cu noi pe jos ! S-a discutat, in premiera, o PROBLEMA NATIONALA, si nu preturile la mazare de pe piata uniunii, iar scapetele ala care a condus sedinta stia una si buna: ceasul si taiatul microfoanelor ! Rusinos ! Se grabeau la bufet, la crapelnita !

    Un parlament multinational al rusinii care-si permite sa trateze cu curul o tara intreaga !

    Paradoxul: altii ne aparau cauza iar rromanii nostri aruncau cacat cu lopata pe neamul care i-a votat si trimis acolo !

    Mai mult, ca 12 septembrie sa fie implinita pe deplinin: ne-a tras-o si Viscaunascas de lituania, asa sa ne bagam mintile in cap si sa punem ordine aici daca mai vrem ceva de la MUE ! Zdrente ne-a facut ! Nu ca nu suntem cioflingarii Europei, insa sa ti-o spuna pana si seful unui stat care pana ieri-alaltaieri era o enclava rusa, parca e prea de tot !
    A spalat cu noi pe jos !

    Bine ca macar delegatia franceza, venita sa ne aduca tzaganii borati inapoi, n-a sarit la gatul nostru, cu toate ca ministrul lor de interne era cat pe ce s-o faca !

    Doamne feri, da rau am mai ajuns de cand e basaul asta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey-mi-oiei, da-o dreku, era imbuibata cu tescovina.Nu vorbea ea, vorbea vodca.Numai Curdeleu o poate intelege.

      Ștergere
    2. Eote ca la asta nu m-am gandit !
      Aia era plina de vodka si avea curaj, astlalt, al nostru ca bradul, era plin de uischi cu gheata si n-auzea nimic de muci ce era !

      Ștergere
    3. Statea cu capul in jos cand ii freca menta viscauscas ecranas, asa cum stateam eu cand m-a prins fumand prima data, si ma tot intreba mama, aratandu-mi tigara: ce e asta, ce e asta ?

      Acu, tre sa recunosc ca, de atunci nici n-am mai fumat, decat fro 37 de ani !

      Ștergere
  8. Buna dimineata la ZOO + 9!
    Ie bun Parlamentul ista? Ie bun o pula!

    RăspundețiȘtergere
  9. Din raspunsul domnului C.Dobritoiu, dat unui iesean nervos :

    "Readucerea pensiilor diminuate abuziv la nivelul lunii Decembrie 2010, va constitui un obiectiv al guvernului USL ce va rezulta in urma alegererilor, obiectiv ce va fi implementat printr-o Ordonanta de Urgenta in Decembrie pentru a intra in viguare in Ianuarie.
    Cu respect,
    CD"

    Pana aici absolut corect, nimic de comentat !

    Dar, intreb eu, care am facut facultatea de drept la Spiritu Haret, la nicio frecventa : DE CE IN LUNA DECEMBRIE?

    De ce nu se da ordonanta acum, s-o vad eu in Monitor, cu intrare in vigoare cu 1.1.2013 ? Sau in octombrie, sau in noiembrie ? De ce in decembrie-evident dupa alegeri, ca in primele zile Governu' n-are el timp de ordonante ?

    Uai, de ce ? Cine-mi explica ?

    In rest, totul e ochei, aia-si pastreaza, ceilalti recupereaza, ce mai: o sa ne avem ca fratii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cica acuma suntem captivi in bugetul boc al XIII-lea si ne zbatem cum putem, pana va conduce total si definitiv useleul ! Corect, insa daca doamne feri mai da doua-trei rateuri useleul asta pana la alegeri, parca vad ca "ramanem captivi" , pe mai departe, in bugetul ARDului, cu Huoprea ministru la militarii de armata !

      Ștergere
    2. Eote ce-mi "sufla" unul pe mess: cica ordonanta aia ar viza si niscaiva "reconsiderari" pentru unele pensii care s-au dublat si chiar triplat, in mod justificat de nejustificat ! Si cica pensiile astea nu-s acolea 3-4-5-10 mii, ci cu nemiluita ! Unele date chiar pe principiul uneperizarii fortate ! Cica stiu ei specialistii, deja au date concrete si certe....
      Cei care s-au trezit cu ele sculate, pe merit, pot sa stea linistiti, pentru ca raman cu ele asa, ceea ce e bine ....

      Si cica daca s-ar Ordona prin Guvern acusica, cica unii ar dezerta politic, ar boicota, ar clampani....
      Texte de astea, de numai politrucii le mai inteleg si domnu Lupus de la intercraci 10

      Ștergere
  10. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  11. "Europarlamentarul PDL Monica Macovei a minţit cu neruşinareîn Parlamentul European. Macovei a afirmat, nici mai mult, nici mai puţin, că, din cele 500 de dosare în care se verifică de către procurori referendumul, există unul în care s-au descoperit 1,5 milioane de voturi fraudate!

    Tot Macovei a mai minţit spunând că actuala putere vrea să demită procurorii care se ocupă de dosarele referendumului şi de dosarele oamenilor politici. Contrată imediat de Corina Creţu şi de Victor Boştinaru, care au întrebat-o pe Macovei de unde are informaţii din dosare aflate în lucru, Macovei a făcut un pas înapoi spunând că s-a informat din presă. Reamintim, elcubraţia cu 1,5 milioane de voturi fraudate a aparut în EVZ, dar nici măcar ziariştii de la oficios nu au avut curajul să afirme că este vorba de un singur dosar."

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat costa CARD -DRAC 666 ?
    Cate persoane cu varsta de peste 18 anisori are Rumunja, inclusiv cei cu resedinta in strainatate ?

    Daca stie cineva, asea cu aproximatie, sa ne zica si noua cam cat valoreaza, in total, "Gura de oxigen" pe care o ia CNAS-ul si, implicit, cei care au castigat licitatia cu prepararea acestor cartoane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demn de retinut in acest context si faptul ca ACESTE CARDURI au o valabilitate doar de 5(cinci) ani! Acum,este adevarat ca se platesc de la BUGETUL PUBLIC, dar pe viitor cred ca va plati amaratul de cetatean ... "biscuitele"! Am inteles ca ar fi la preturile de azi, o nimica toata... "fro 2(doi) ieuroi"!

      Ștergere
    2. Da, in termen de vreo 5 ani operatiunile de emitere carduri vor deveni aproape zilnice ! Multi or sa le piarda, multe se vor deteriora si, plus cu alea care expira de drept, structuri intregi se vor ocupa de cereri, comenzi, achizitii, plati, distributii de carduri de sanatate, pentru vreo 14 miliane de persoane !!!
      Colosal ce preturi !

      Mai puneti ca pentru citirea cardurilor, sunt necesare si "Cititoarele de carduri", la fiecare medic, cabinet, pula-n cur !

      Mai puneti ca pentru fiecare cititor de carduri este obligatorie o operatiune de omologare si, bineinteles, mentenanta permanenta !

      Suportata de medici si cabinetele in cauza !
      Afaceri colosale !

      Culmea-culmilor de Rromanica este ca nu avem structurile necesare gestionarii datelor de pe card !
      Tot medicii se vor ocupa de citirea lor, completarea formularelor si toate cele !

      Tara lu'Dorele !

      Ștergere
    3. pret card=6lei cu TVA inclus(asta pana acum,ca de crescut poate creste si de maine,de scazut NICIODATA)
      Deci astia mai puiosi si cu baba alaturi pregatiti 24-30 de lei asa "pe usor"
      Daca inmultiti cu populimea si scadeti cheltuielile iese o suma totala frumusica

      Ștergere
  13. Sanatate tuturor,si cardul, la purtator!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar daca treceti prin capitala scumpa a patriei, este bine sa nu va pastrati toate cardurile la un loc !
      Riscati sa va faca miticii la buzunare, dupa care o sa umblati ca disperatii sa le dati pierdute, anulate, zeci de formulare de completat, alte carduri...

      Stiu eu ce va zic !

      Ștergere
  14. Intervenţiile parlamentarilor români cu ocazia discuţiilor care au avut loc ieri în Parlamentul European au fost comentate de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care nu s-a sfiit să o catalogheze pe Monica Macovei drept „o cucuvea insomniacă”, iar pe Corneliu Vadim Tudor „un curcan ofilit”. CTP este de părere că Macovei a folosit în PE „aceeaşi metodă de calomniere şi insultare publică a electoratului român ca şi CV Tudor”.

    “Ce-a făcut Monica Macovei poate fi numit mai degrabă înşfăcare de cuvânt, după cum a observat şi preşedintele adunării, nevoit să-i taie microfonul de vreo două ori. Ca să-şi apere taraba ei politică, nedistinsa doamnă a folosit, cu frenezie, aceeaşi metodă de calomniere şi insultare publică a electoratului român ca şi CV Tudor. Bazată pe nimic, pretinzând, cu un zâmbet de cucuvea insomniacă, cum că a luat de undeva, «din presă», «informaţia» că «1,5 milioane de voturi la referendum au fost fraudate»!, fosta procuroare Macovei, fostul ministru al Justiţiei Macovei, ţinută a fi un om al Dovezii, s-a dovedit a fi doar o agitproapă de joasă speţă. Agitaţie şi propagandă îndreptate împotriva a milioane de români“.

    Ȋn acelaşi editorial, Corneliu Vadim Tudor este este văzut ca un „curcan ofilit” trimis de poporul român în Parlemantul European „nu ca să fie neapărat patriot, dar măcar să nu fie ticălos scelerat”.

    Vocea patriotului naţionale, CV Tudor, s-a ridicat ca să afirme, sus şi tare, că toate alegerile din România sunt fraudate de 20 de ani încoace şi din cauza asta n-a ajuns el preşedinte. Ca să se mai umfle o dată în guşă aidoma unui curcan ofilit, n-a ezitat să calomnieze şi să insulte poporul român în plenul european. Popor care l-a trimis la Bruxelles nu ca să fie neapărat patriot, dar măcar să nu fie ticălos şi scelerat”, scrie CTP.

    “Pe urmă, mi-am amintit că CV Tudor voia să facă justiţie cu mitraliera pe stadioane, iar M. Macovei prevestea izbucnirea nici mai mult, nici mai puţin decât a războiului civil, să se omoare român cu român, dacă Băsescu nu e pus la loc – la Cotroceni a mai cântat odată cucuveaua. Şi m-am mai liniştit“, a fost concluzia jurnalistului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De CVTudor va pot confirma si eu ca are dreptate CTPopescu !
      Omul a fost un curcan in toata regula, am stat amandoi o lunga perioada la ZOO ! Dupa ce am fost transferati amandoi, din motive de securitate, la 9 s-a ofilit dreaq ! Chestia e ca eo am ramas la 9 iar ala nush cum a scapat, de a ajuns in MUE, la PE !

      Domnu CVT, daca ma auziti pe aceasta cale ! Vreau sa va anunt ca v-am mai gasit doua seacose cu voturi furate, din 2000, al doilea tur !

      Le pastrez, pana reveniti la 9, sau sa vi le trimit cu EBA ?

      Ștergere
    2. De doamna aia care cica e CUCUVEA insomnatica, n-am auzit pana acum ! Baremi daca e dragutza la MUE, n-are importanta !

      Aia de la ZOO, ati auzit ceva de doamna cucuvea, ca pe la 9 nu a tranzitat pana acum !?

      Ștergere
  15. Buey, m-a zapacit de cap adminu cu Megalitica lui !

    Am reusit sa "rasfoiesc" cate ceva despre unul Niculai Tesla:
    -habar n-am avut de moaca trista asta, e prima oara cand aud de el !
    -cica-i roman aroman de prin Banatul sarbesc ! asta-i bun !
    -bineinteles ca tot zdrentosii aia de americani parliti l-au pus in valoare !
    -cica el ar fi inventat radioul, nu Marconi ala, insa i-au dat nemernicii foc la dugheana si a ramas fara MP3 !
    -buey, bine ca a crapat dreaq, ca inventase asta o arma, un fel de sonar extraterestru, de nimicea toate flotele aeriene intr-o clipita !

    Mare omul, ce mai, daca-l avea Sorin Oprescu la capitala, deja circulam cu trenurile "suspendate" printre blocuri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tesla, in opinia mea,
      este cel mai mare si vizionar SAVANT, ale carui opere au fost SABOTATE miseleste, iar altele de exceptie, au incaput pe mana GUVERNELOR, serviciilor secrete ale armatei. Pacat. Asa se explica si "ceata" densa din jurul acestui Mare Savant istroroman, nascut in Croatia. Cine stie, cine vorbeste despre Nicola Tesla??? Sa fim seriosi, Nicolae Guta este mult mai cunoscut, mediatizat! Si multi, multi altii! Tesla ramane la SECRET! P.S.: Multumesc PMT pentru comentariu!

      Ștergere
  16. Cearta in Parlamentul European ca la usa cortului!
    =============================
    Parlamentul European a semanat ca doua picaturi de apa, miercuri dupa-amiaza, cu Parlamentul Romaniei: membrii diverselor formatiuni s-au contrat pe rupte pe marginea situatiei din Romania, iar europarlamentarii nostri, de o parte si de alta, si-au adus aportul la batalia pro si contra Traian Basescu. Atacurile politice din Parlamentul European au fost halucinante, iar sciziunea de la varful clasei politice de la noi, care a divizat societatea romaneasca, pare sa fi rupt in doua si Europa.

    Toti o apa si-un pamant. Un dialog al surzilor. Fiecare (aproape 70% dintre vorbitori), a venit cu "partitura" scrisa de acasa. Citeau/vorbeau doar ca sa se auda! Multe interventii nu au avut NIMIC comun cu tema pusa in discutie! Iata pe cine PLATIM noi, luna de luna, cu ZECI DE MII DE EURO. Fratilor, sper ca data viitoare ori sa nu mai fie ALEGERI pentru SANDRAMAUA UE, ori sa belim bine ochii pe cine trimitem in acest for! Este JALNIC (ori de rasul curcilor), sa CONSTATI ca in acest PARLAMENT poporul roman si-a trimis cei mai inversunati dusmani ai sai, pe care ii mai si plateste la greu, sa ii de din rasputeri ... 'UE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Data viitoare cand o sa fie alegeri pentru MUE, n-am sa mai belesc ochii, ci pula ! Repede-repede, fara sa schimb mana ! Baremi ma aleg cu o ejaculatzie ceva si nu ma mai autoflagelesc cu "ce prost am fost " ! Ca acuma de exemplu !
      Baremi astia de aici ma injura in tara la mine, nu prin cea Europa unita !

      Ștergere
  17. Mai lasati-o cu Apocalipsa bla..bla... E un lucru modern si bun !
    Pareti cel putin ridicoli ..legand un n fapt de progres de spaimele ....religiei !!!Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cine a zis ca nu-i bun !
      Este excelent !
      Citeste la 11:33 !

      Ștergere
    2. Pai si n-am legat noi factoru' de progres de religie, ci POPII buey !
      Aia care au inlocuit abecedarul cu manualul de religie si te invata ca daca nu esti ortodox, te duci la scaraotzki !

      Ștergere
    3. Prietene,
      Nu trebuie sa te grabesti cu aceasta apreciere.
      Problema este mult mai complexa, si veche de peste 1500 de ani.
      In BIBLIE, vei gasi in APOCALIPSA Capitolul 13, ceva ciudat, care te pune pe ganduri: o profetie care se implineste punctual in acesti ani, cu sprijinul TUTUROR guvernelor lumii.

      Stii ce este la fel de important???? Marile Biserici ale Lumii crestin-ortodoxe (ma refer aici la Bisericile Rusa si Greaca), se opun planurilor din cele doua tari de a se introduce carduri electronice! Aceste biserici au primit asigurari ca, printre altele, numarul 666 nu va aparea pe carduri sub nicio forma. Biserica Ortodoxa Romana, ca de obicei si tot romanul, IMPARTIALA. Nu se baga, nu se face auzita, nu o priveste!

      Ștergere
    4. Da, da...BORul n-are treaba ! Ia sa-i fii "donat" niscaiva milioane de marafeti, din afacerea cu DRAC, pentru construirea catedralei neamurilor, sa vezi cum se mai facea ea auzita la statiile de amplificare de sute de wati ! Ce mai dadeau soboarele de popi din cadelnite pentru binecuvantarea afacerilor cu cardurile de sanatate!

      Ștergere
  18. Nikola Tesla s-a nascut in data de 9 iulie 1856 pe tarmul Marii Adriatice, in satul Similian, comuna Gospici, din provincia germana Lica (actuala Croatie), intr-o localitate populata de istro-romani. Tatal sau a fost preotul ortodox Milutin Tesla, numele acestuia provenind de la unealta de baza a dulgheritului, meserie de baza in familia istro-romana. Mama sa se numea Gica Tesla (Mandici) si era de o inteligenta sclipitoare, desi nu avea niciun fel de studii. Se pare ca micul Nikola sau Nicolae a demonstrat inca din primii ani ai copilariei capacitati mentale exceptionale si perceptii extrasenzoriale, el fiind mai tarziu un deschizator de drumuri in domenii tehnice vaste, precum cel al electricitatii, radioului, curentilor de inalta frecventa, sistemului de curent alternativ, campului magnetic rotativ, structurii atomului si nucleului acestuia, motoarelor si diferitelor tehnologii fara de care lumea moderna ar fi de neinchipuit. Tot ceea ce astazi numim tehnologie avansata se bazeaza pe inventiile lui Nikola Tesla, unele dintre acestea datand de peste un secol.

    Nikola Tesla si primul dispozitiv wireless din lUME

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am mai spus mai sus, singurul lucru pe care-l stiam despre tesla era faptul ca este fff buna de dat la coaie cu ea ! Cica se pliaza perfect, cu o precizie de 99 de lovituri, dintr-o suta de incercari !

      Acu aflu ca tesla asta, ceva roman la origine, a inventat si o gramada de inventii...
      Uai...da-l dreaq !

      Ștergere
    2. http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2012/09/nicolae-tesla-nikola-tesla-1856-1943.html
      ===================
      Originalul este aici.
      Se poate comenta si pe Romania Megalitica!

      Ștergere
    3. Vezi ca iti dai cu ..tesla in punctele sensibluye ! A fost roman cum sunt eu Touareg !
      Mai departe - spionajul economic ,stintific etc a actionat si actioneaza ! Cine-i papagal pune pe masa la altii ..care trebuie sa recunoastem -stiu sa foloseasca!!! A se vedea comandourile de la sfarsitul celei de-a doua cafteli mondiale USA la intrecere cu CCCP ! Toata tehnologia militara (av si rach in mod deosebit) poarta amprenta inconfundabila a Germany !! Slinder

      Ștergere
    4. Da buey, si de ce dreaq nu ne-ai spus pana acuma !
      Du-te buey, ca nu esti ferplei !

      Ștergere
  19. APOCALIPSA !
    -motorina =6,23 lei /litru !
    -barabula= scumpita !
    -carnea= scumpita !
    -uleiul= mai bine nu mai mananc !
    -branza= imputit de scumpita !
    -piata de legume= goala ! (adica ea e plina, da' nu mai cumpara nimeni )

    Salariile si pensiile= o pula !
    Cica au popii activitate ca lumea in perioada asta, iar la iarna se asteapta la o crestere a ratei inmormantarilor de peste 13,54 la suta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i apocalipsa romaneasca, originala, de dambovita !

      Ștergere
    2. Stai linistit...apocalipticule (Sic) Daca-i asa cum zici ..nimeni nu va mai cumpara si produsele vor ajunge la ghena !!! Sau pretul va scadea!
      Eu mizez pe faptul ca romanii muritori de foame vor ,,consuma-hali"mai mult dcat anul trecut!!! conform INS.Slinder

      Ștergere
    3. Da, da...toti gandeam la fel ca tine ! Ghena, aruncat, boicot...
      Eote pula ai sa vezi tu la rromani asa ceva !
      Mergi prin tara sa vezi ce multe consuma taranii! Nici apa nu mai au in fantani ! Pana si gainile li s-au scofalcit, de zici ca-s cocosvitz !

      Ștergere
    4. TE REFERI LA AIA CARE MERG LA ORAS SA CUMPERE ...VARZA SI CEVA MALAI ??!!Slinder

      Ștergere
  20. Mai luati niste APOCALIPSA de aici, dupa Giony apocalipticu:
    -un presedinte suspendat, fugarit si huiduit de popor, repus in functie de 6 diavoli !
    -procurori haitasi, cu biblia sub brat, prin satii si comunii !
    -pretul carburantilor din RO = apocaliptic !
    - Vadim, Cezar, Macovei- apocalipsa dupa ei !
    -foaie verde, sa traiesti- ce frumos e la Costesti !
    - ne mor militarii prin lume, pentru nicio cauza ! doar saracia ii duce la apocalipsa !
    -16 mii de biserici si bisericute, iar scolile sunt in cacat LA PROPRIU ! ne mor copiii in haznale, iar noi construm catedrale !
    - locuri de munca =zero ! talharii= in crestere !

    Mai vreti apocalipsa la romani ?
    Luati de colea:

    -CLASA ZERO-i zero !
    -BAC-pula !
    -doctori-pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apocalipticule ..te-n pula mea nu minti !!!
      1. Suspendat Da ! Fugarit de pompor ...cxand ai vazut tu asta ? Poa in Dec.89..89..89...
      2.De ce nu le pune tiganilor scene(ecrane la 4Coceni) cu lupta de la Costesti ? Mertane contra ..purcei de lapte!!! Si sa le dea adresa exacta....
      3. Cand ai mai pomenit tu clasa O??
      4. Bac diferentiat este absolut normal ! Su vrei ca ala de la real mate -fizica sa aibe subiecte la mate identic si la fel cu ala de la veterinar -silvic
      Slinder

      Ștergere
    2. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunță pe site-ul instituției că angajatorii de pe piaţa locală oferă peste 8.928 de locuri de muncă, în perioada 13-19 septembrie 2012, majoritatea pentru cei cu studii medii. Te-ngat TPM mincinos ! Troll Basist Slinder

      Ștergere
  21. bag ceva in el BOR-SRL
    orice pulica franaru scoate un 666 din orice combinatie de numere sau cifre,asa ca motive sa se cace unii pe ei se gasesc.
    Le tot aduna le impart le inmultesc si le scad pana le iese lor interesu'
    iote un ex simplu ca tb sa plec
    111111-111111-111111 sau orice alta varianta tu-ingurita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu de unde pula mea ai aparut, asea ca un luceafar al huilei, buey !
      Te-ai trezit si tu !
      Ia o vodca, sa-ti regenerezi neuronul !

      Ștergere
    2. Baga si tu un semnal sonor, cand intri, ca ne dai dreaq pe spate !

      Ștergere
  22. CEZAR spunea...
    13 septembrie 2012, 12:00
    Cu toata interventia brutala si INTERESATA A strainatatii in treburile interne ale Ro - ar fi fost nevoie de foarte putin ca poporul raman sa-si impuna definitiv vointa :
    1. Iredentistii (gen Motanul KAKAcios sa nu asculte ordinile venite de la pista Orban)
    2. Retardatii -gaozarii -tigancile imputite (gen Muyago -Toanta )sa dea dovada de minimul simt civic si sa vina la vot ! Doar atat !!

    CEZAR spunea...
    13 septembrie 2012, 12:50
    Acuma ,orice kakarau,c-o fi Watson sau Darwin,poate cere ceva si Romania trebuie sa se execute?Noi chiar nu mai suntem o tara,o natiune ,un popor,orice si oricine vine si ne trage de urechi?Uite de maine vreau si eu un referendum deoarece vreau sa fiu presedintele Romaniei,si o sa iau urmatoarele masuri:
    1.Arestez pe toti cei ce au furat din avutul tarii si pe cei ce au adus tara in halul asta adica pe toti fostii si actualii politicieni;
    2.Fac o comisie de magistrati si economisti care sa constate cum si-au facut datoria toti politaaii si legiuitorii de pana acuma;
    3.Confisc toate averile castigate pe nedrept;
    4.Dau drumul motorului economiei prin promovarea oamenilor destupati la minte ,fara nepotisme ,interventii amante si curve.''
    Te apuca dracii cand vezi atata IMBECILITATE la un individ care cica are pretentii ...la IQ mai sus de genunchiul broastei!! El vrea referendum....el vrea sa dea drumul la motorul economiei..el......nu a fost in stare sa-si plimbe hoitul pana la sectia de vot sa puna si el o stampila !! Curat revolutionar a la ROBESPIERE !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, valcenii vrea sa munceste da nu mai are cum ! Oltkimul falimentat de MUE nu mai are locuri de munca, buey !

      Ceausescu a facut o bijuterie, recunoscuta pana si in Neviork, o putere a industriei chimice mondiale, iar guvernul mason basoiu, a umplut-o de cacat !
      Si pe asta !
      La spalat parbrize, buey...

      Ștergere
  23. Ce sa caut la vot,ca s-o iau in bot ,sa schimb niste hoti mai isteti cu niste talhari mai prosti si mai mincinosi???Si sa mai bag istericale si in Europ,nu i-am suparat destul cu boratzii nostri,negri ca smoala ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostovane..prostovane ...pista baci spune la tine ca tari natang mai hesti..
      Dupe vot si inlaturarea naparcii portocalii ..URMAU ALEGERI LIBERE IN CARE PUTEAM SA_L ALEGEM PE DOMNUL DAN DIACONESCU - care-i om din popor cu halicoper la scara si Iaht in fundul curti ! Ne dadea 20.000 de euroi in palma..fir-ai al dracului de prostovan carele esti cu toti bozgoroii tai ! Traiasca si infloreasca domnul Dan Deaconescu ca seamana cu tiganii de Hurziceni!! Slinder

      Ștergere
  24. Este ca si cum ai schimba o firma de curve cu firma kakarau & natarau.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ia, ia:

    "maiag spunea...
    13 septembrie 2012, 10:59

    IAR M-ATI CENZURAT PACATOSILOR?va este oftica ca spun adevarul si nu va convine ca am avut dreptatate si inca am,rusiniccccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaa"

    Hai buey, unde dreaq se mai intampla asa ceva in lume cu cenzura, ca eo nu cred ! Nici in Ciaina nu mai este cenzura !

    Maiak -102, sau cum il cheama pe nea magnetofon ala, minteste buey !

    RăspundețiȘtergere
  26. Buey, suntem asa de prosti gramada, incat numa in tara lu'Dorele costa un bilet la vagonul de dormit cu cefere, mai mult decat un sejur la mare !

    Bag sama ca inca mai sunt prostani in tara lu'Dorele, care iau muye !
    Doamne feri ! Circuli cu Cacatul de Coaie Frecate Romane si tre sa dai 2 milioane si, pentru ca sa traiesti un drachiulalend !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A mai circulat cineva cu trenul, dintre domniile voastre ?
      Ca ar fi interesant...

      Ștergere
    2. Iar mintesti ..te-n pula mea !
      Folosesti hartiile date de Casa de pensionari si mai dai ceva maruntis acolo
      Ex konkret Tm .Breaza City fo 60 de lei si cativa banuti la cxlasa 1 nu o ! Mincinosule !Slinder

      Ștergere
  27. Ultimate muye, onlain, aipod, aifon, eipal, uaierles...sunt numa cateva cuvinte aprobate de BOR ca sa le spun lu badea Gheo, acu cand merg la tara, cand o sa iasa el de la slujba de la biserika ! Orto, se intelege, ca daca esti cu Cato, sau Grecu-Cato, o bagi pe gaura, la skaraotzky cu tine !

    RăspundețiȘtergere
  28. Familia Truica sa traiasca ! Tantareanu e cu noi ! Jiji oieru ! Moni paracioasa ! Vadim spumegatu !

    Da-i in pula noastra pe tzatza Leusteanca, care nu MAI are bani sa-si cumpere nici macar o butelie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carele pe vremea lu Nea Caisa ..tanty tatza Leusteanca avea bani cacalau ..te-n pula mea de manipulator fara specializare in domeniu Slinder

      Ștergere
    2. Buey handikap, aciulea nu esti pe messenger, sa stai de vb cu mine, la nesfarsit !
      Daca ai de comentat ceva pe tema, zice acuma, daca nu, nu ma mai obosi cu ragaieli !
      Ia-te-n pula mea de plotonierii tai de la chilotzi-izmene of logystics!

      Ștergere
    3. Aha ! aciulea dor tu vorbesti solo ca narodul !!Da-i bataie- oricum nu te mai baga nici dracul in seama - troll basist!

      Ștergere
  29. Scuze pentru onorabilii cititori, dar nu pot sa nu trag si eu o basina si sa nu fie fro 2-3 la curul meu, sa ma suga de cultura !

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce au inteles pitzipoancele de Rromania cand au fost duse in parcul unde e coloamna lu Brancusi ! Au inteles ca nu se aseamana cu o pula, columna fiind mult mai cioturoasa pe dimensiunea ei ! Sau pula mult mai faina !

    La fel am patit si eu, marele patriotic romanesc, cand mi-am dus acu cativa ani buni in urma copiii sa vada capodopera de la Targu Jiu !
    Uai, ce de admiratie am luat !
    Acu nu mint, da chiar ca au avut dreptate boracii ! O porcarie mai mare n-am vazut nici eu !
    Noroc ca am plecat la timp, ca ramaneam fara aparatul foto ! Plin de autohtone in zona, insotite de autohtonici si pazite de boratani, la furat !

    Sa va bagati columna in cur, pana va da pe gura fum !
    Nici nu mai indraznesc sa spun cuiva ca am fost pe acolo !

    RăspundețiȘtergere
  31. Cititi si va cruciti ce-l duce mintea pe colonelul de pix .
    Aici , unde Filatul Rep.Moldova este numai bun de vicepresedinte al Romanicai : //www.ionpetrescu.ro/2012/09/06/cand-ar-dispare-dihonia-dintre-palatele-cotroceni-si-victoria/
    Iar aici prezentind , sustinind si supralicitind idei despre Filatul-limbric al Rep .Moldova ... : //www.ionpetrescu.ro/2012/09/13/traian-vasilcau-a-sters-pe-jos-cu-premierul-de-la-chisinau/
    Astia-s ziaristii care ne informeaza si ne educa pe noi ...
    Este deranjant ca individul se prezinta peste tot ca colonel ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, achiesez !
      Ar trebui sa se prezinte peste tot ca plotoner !

      Ștergere
  32. Stirile romanesti:
    -ucigasul moartei gasit in stare de putrefactie !
    -aici vedeti usa pe care a intrat, pentru ultima data, moarta cand era vie !
    -a fugit cu toporul infipt in cap pana la etajul 10, de ude s-a aruncat in gol si si-a pus capat zilelor ! in urma lui au ramas cei 3 copii, soacra, sotia, concubina si postasul, ucisi cu cate 433 de lovituri de cutit !
    -s-au implinit 5 ani de la disparitia cadavrului elodiei !
    -siluita prin futai la curul gol de un recidivist care a futut o jumate de sat !

    Si acum SPORT:
    -mama baiatului facut cu tata a plans de bucurie pentru golul marcat, care a adus titlul mondial in tara

    O seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  33. NOU !

    Statul vrea sa impoziteze piscinele din curtile oamenilor !

    Parca imi aduce aminte de Boc 1,2,3,4,5,6 !

    Recomand statului sa impoziteze si cacastorile din fundul gradinii, lipsa apei potabile curente, lipsa canalizarilor si drumurile desfundate !

    RăspundețiȘtergere
  34. Vin tzanii boratani din France sa se face patroni of rromanica, buey !
    Au de capurilii mele ce va salta PIBUL, uai !

    In caruta m-am nascut, in caruta eu ma fut ! Hop, hop, hop...bagaaaa uaiiiii....

    RăspundețiȘtergere
  35. Tatal Danei nu vine la nunta fetei !
    Ce nesimtit !
    Tzagan mare tatal fetei !

    RăspundețiȘtergere
  36. Zeci de gospodarii din rromanica inca nu au curent electric, in secolul XXI !

    Cartiere intregi din CAPITALA TARII, unde lumea se caca inca in dosul casii !

    Mii de scoli fara canalizare, apa curenta si cu mobilier din perioada interbelica !

    Agricultura facuta inca cu calul si caruta !

    Armata rupta-n cur, cu tehnica veche de peste 60 de ani, insa mare luptatoare cu spada prin lume !

    Prostani care castiga milioane din fotbal si medici muritori de foame !

    ...iar pe noi ne fute grija de lansareu ultimului model de aifon-interfon !

    RăspundețiȘtergere
  37. Sefii i-au marit salariul lui Bonetti, de la 12 la 15 mii de euro pe luna !

    Inca un pic si ajunge la salariul mediu, de 16 mii de eoro, de la Hidroelectrica !

    RăspundețiȘtergere
  38. Moei,porniti plashmile,sa se-ncalzeasca lambile.Apare pe sticla muianu incrincenatului!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri