Google Translate

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Barroso, recidiveaza! Barroso umileste poporul roman! Nu e bine domnu Barroso, nu e bine! UPDATE. Nigel Farage: "Cine dracu' va credeti voi?"

 

Barroso: Datorită UE am putut evita schimbările nedemocratice din România. Trebuie să fim mândri pentru reinstaurarea statul de drept.

 
Aflat la Florenţa, la o reuniune a Biroului grupului parlamentar al PPE, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat că este mândru de rolul jucat de UE şi de Comisie în "reinstaurarea statului de drept" în România.

"Avem discursul despre «mai multă Europă», dar este nevoie şi de o Europă mai bună, o Europă bazată pe valori. Şi de aceea, de exemplu , este de o importanţă decisivă ca în UE toate ţările membre să respecte statul de drept şi valorile democratice ale unei societăţi pluraliste şi libere.


Tocmai de aceea vreau să spun că sunt foarte bucuros şi mândru de rolul pe care Uniunea Europeană şi Comisia Europeană îl joacă în problemele apărute în România", a afirmat Barroso, potrivit Mediafax. Preşedintele Comisiei Europene a precizat că, în urma acţiunilor UE şi ale Comisiei Europene, a fost posibilă evitarea "schimbărilor nedemocratice" şi "reinstaurarea statului de drept" în România.

"Trebuie să fim mândri de acest lucru, pentru că am fost în stare să reinstaurăm statul de drept într-o ţară care este membră a Uniunii noastre", a mai spus Barroso.

Sursa:

http://www.jurnalul.ro/externe/barroso-ue-romania-statul-de-drept-623081.htm




BASESCU  SALUTA SI MULTUMESTE FRUMOS!

===================================
======================
 
 
Mehedinti Blog online:
Barroso, nu enerva poporul roman!
Nu e bine domnu Barroso, nu e bine!
 

==================================
====================
 
Apropo de INDIA ...
Apropo de Vizita la Bucureşti a scriitorului indian Amitav Ghosh:
================================
 





NOTA
======================================
In atentia unor comentatori:
====================
1. O noua atitudine:
OK, India. India, Superpower!
http://onouaatitudine.blogspot.ro/2011/06/okindia-indiasuperpower.html

2. India&Romania. Inteligenta unora vs Tembelismul altora. "Express Maharajas" vs "Trenul regal","Trenul lui Ceausescu"&"Frunzele Elenei Udrea".
http://onouaatitudine.blogspot.ro/2012/05/india-inteligenta-unora-vs-tembelismul.html


3. India. Ellora Cave 16 – Kailasanatha Temple. Un loc sacru. O casa a zeilor insuficient cunoscuta
http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2012/05/india-ellora-cave-16-kailasanatha.html

4. Ajanta Caves, Maharashtra, India. Ajanta Caves – UNESCO World Heritage Centre. Secrete ingropate, demult uitate. Temple si locuinte rupestre ale culturii si civilizatiei megalitice mondiale.
http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2012/05/ajanta-caves-maharashtra-india-ajanta.html



UPDATE. Nigel Farage:
"Cine dracu' va credeti voi?"

 
 
 
 
 
 
 
URMRITI AICI INTERVENTIA VIDEO:
==========================
 

 
Nigel Farage: "Cine dracu' va credeti voi?"
=====================================
============================
============
NIGEL FARAGE in fata comisarului Barroso despre nebunia eurocratilor si edificarea Uniunii Europene prin ABOLIREA STATELOR NATIONALE, ZDROBIREA DEMOCRATIILOR SI CONDAMNAREA REFERENDUMURILOR (video)
 
You've never had it so good
==============

 
================================

Transcrierea discursului lui Nigel Farage, co-presedintele grupului Libertate si Democratie (Parlamentul European, septembrie 2011):

Va multumesc. Domnule Baroso, ne-ati spus azi dimineata ca Uniunea Europeana este o inspiratie si, desi recunosteati ca exista una, doua probleme de natura economica, ati spus foarte limpede ca vor exista locuri de munca si ca se va inregistra o crestere, ca toate merg bine, de fapt ati sugerat ca traim o noua perioada de innoire a Uniunii Europene.
 
Acum dvs, ca fost comunist, probabil ca va aduceti aminte de fostii lideri sovietici cum isi tineau discursurile spunand tuturor ca o recolta record a fost inregistrata, sau ca statisticile referitoare la productie sunt extraordinar de bune, si ei credeau, desigur, ca istoria era de partea lor, de fapt chiar presedintele Hrusciov s-a ridicat in picioare si a transmis Vestului ca “Va vom ingropa”, atat de mult se incredea in propria sa “uniune”.
   
 
Acum, bineinteles, uitandu-ne inapoi la acea perioada radem/zambim, si cred ca generatia viitoare, uitandu-se inapoi la dvs. va face la fel spunandu-si: Cum Dumnezeu a fost posibil ca un astfel de om sa dobandeasca o asemenea putere, si cum a decis clasa politica europeana, care se afla in aceasta sala, ca metoda comunitara sa inlocuiasca democratia nationala? Cred ca oamenii vor privi inapoi in uimire cum am putut preda democratia.
 
 
Ceea ce vreti sa faceti dvs, este sa spuneti :”da, avem o Uniune Europeana si am vrea sa profitam mai mult de pe urma ei”. Dvs sunteti unul dintre arhitectii de baza/principali ai esecului actual si spuneti ca chiar daca totul in pana in ziua de fata a fost facut gresit, vom persevera pe aceeasi linie. In opinia mea, eu credeam ca aceasta este o definitie a nebuniei. Nu pot sa cred ca acesta este un raspuns rational la situatia in care ne aflam si departe de a fi intr-o stare de uniune, as putea chiar spune ca Uniunea se afla intr-un stat.
  
Uitati-va la aceasta confuzie: va avem pe dvs ca presedinte al Comisiei Europene, avem un presedinte al Parlamentului European, il avem pe prietenul meu Herman van Rompuy care este presedintele permanent al Consiliului European, ii avem pe cei care sunt presedinti temporari ai Consiliului European, avem presedinti in toata sala, chiar si eu sunt un presedinte! {…} Dar, cu siguranta, cand inlaturi responsabilitatea democratica, e absolut clar, ca nimeni nu este responsabil, si observ, in plus, ca aceasta uniune se dezvolta intr-una a intolerantei. Oricine se ridica in aceasta sala si indrazneste sa-si expuna punctul de vedere politic, care nu e acceptat de catre marea majoritate, este catalogat ca nebun, violent, fascist, am mai auzit lucrurile acestea vreme de multi ani din partea acestor oameni.
 
Intoleranta a atins cote atat de alarmante, incat atunci cand se organizeaza referendumuri, in Franta, in Tarile de Jos, in Irlanda, care va resping punctul de vedere, clasa politica o vede ca pe o problema care trebuie depasita.
 
Astfel, eu sunt foarte ingrijorat cu privire la sensul/directia acestei Uniuni, in sensul in care vad ca exista un nou nationalism care bantuie Europa. Vreti sa aboliti statele nationale, in cazul dvs, domnule Schulz, poate pentru ca va este rusine de trecutul dvs, si acum vreti ca acest steag sa aiba o noua stema care sa inlocuiasca emblema statelor europene si chiar nu va pasa cum o sa obtineti acest lucru!
 
Chiar daca asta inseamna ca va trebui sa zdrobiti democratiile nationale sau daca va trebui sa va opuneti referendumurilor nationale, pe toate le-ati da la o parte spunand ca e vorba despe populism. Dar este vorba de democratie!
Si ceea ce “bantuie” nordul Europei acum, incepand din aprilie, cu rezultatul uimitor al alegerilor generale, este o noua revolutie democratica care nu este anti-europeana. Vrem o Europa a comertului, a cooperarii, unde putem organiza schimburi intre studenti, unde putem sa lucram fiecare dintre noi in capitalele fiecaror state, vrem toate acestea!
Dar nu vrem acest model de Uniune Europeana!
Sincer, toti sunteti deja oameni ai trecutului!
traducere si transcriere pentru razbointrucuvant de Bianca M.

===========================
============

La mulţi ani cu sănătate la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani
doamnei Comandor (r) Marie-Ana-Aurelia (Mariana) Drăgescu!
Singura femeie-pilot în viaţă, care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial pe ambele fronturi şi singura supravieţuitoare care a făcut parte din "Escadrila albă", unitate sanitară formată doar din femei (România fiind unica ţară din lume de la acea dată care dispunea de o astfel de unitate) şi cel mai longeviv pilot român. Oare există suficiente cuvinte prin care să ne exprimăm mulţumirea fată de sacrificiile şi devoţiunea domniei sale faţă de poporul român şi România?
 
Comandor (r) Mariana Dragescu decorata la aniversarea centenarului cu emblema "Onoarea Armatei Romaniei cu insemne de pace", pentru transportarea cu avionul a peste 1500 de raniti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, pe ambele fronturi...(foto: Laura COZLOV / CER SENIN)
Am onoarea sa va salut, Doamna Comandor!

162 de comentarii:

  1. deci e clar!!
    Ma uitai pa prompter si cum scrisei doua vorbe trei prostii adminu a si schimbat pagina.In ritmu asta il fac pa adminu sa munceasca non-stop,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai drojdete, iar ai pierdut trenul de Bartolomeu? Etilat cum esti vezi sa nu te fure somnul prin boscheti sa te pise cainii.

      Ștergere
  2. Multumim domnule Barroso, multumim UE, multumim SUA, multumim tuturor tarilor civilizate si va rugam sa fiti mai fermi. Poporul roman nu este format doar din cei 7,5 mil. care au votat pentru demiterea presedintelui. In poporul roman mai sunt vreo 12 - 13 mil. care au raspuns la cererea preszedintelui si nu au legitimat prin prezenta lor referendumul dorit de USL. Daca poporul roman voia demiterea atunci asculta de USL nu de presedinte.
    Multumim domnule Barroso si va rugam sa ne suparati pina cind o sa inteleaga toti ca noi am cerut sa intram in UE si noi trebuie sa respectam regulile dvs. nu dvs. sa respectati regulile dorite de unii dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. `Mneata!

      POPORUL A DECIS: BASESCU E DEMIS!
      Insa Merkel si Barosu,
      (Amandoi beli-mi-ar osu`)
      Au decis: Se-ntoarce HOTU`!

      Ștergere
    2. Cel din poza de mai sus, care striga "Huoooo...." are exact mintea ta.

      Ștergere
    3. PS
      Ca sa fie clar si pentru PMT, comentariul de mai sus este pentru Anonim 8 septembrie 2012, 08:01

      Ștergere
    4. @08:53...iar magariul IHA,IHA,IHA...altceva poti?

      Ștergere
  3. La multi ani Marini, Marii si derivate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Are dreptate Adrian Nicolae,este perfect logic ceea ce spune.Situatia e similara cu cea a CCR unde brusc o minoritate de 3 judecatori au devenit "perfecti" iar majoritatea celorlalti 6 este o majoritate de prosti inculti si slugi dupa cum latra politrucii.
    Bai cu o asemenea "logica" idioata e normal sa se duca totul drek.
    Iar barosso nu vorbeste ziua ce viseaza noaptea...este si el informat de structurile,economice si politice din subordine,merkel idem,numai la noi s-au trezit unii mai cu mot,iar UE,Germania,SUA etc sunt prosti.
    Ia zi PMT-ule tu si vadim sunteti cei mai destepti nu-i asa??

    RăspundețiȘtergere
  5. No,buna dimineata lighioanelor!
    Aistea de pana amu, n-ar putea sa comenteze pe Fierbinti..adica pe HotNews, acolo-i fieful protocaliu..
    P.S. Cu exceptia celui de la 08:01,- palincarosu care va da osu..LA BELIT!Inclusiv lui barosu..

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata !
    O zi excelenta tuturor !
    Saru-mana doamnelor !
    Sa aveti pace in suflet !

    Trebuie sa recunosc ca are adminu' asta un talent fantastic la postat de poze care mai de care !
    Cum mi se deschide "pagina", cum imi sare placa din gura !

    Respectele mele tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata!
      Vai, ce frumos vorbiti/scrieti domnule PMT!
      Au mai ramas 60 de ore pana sa reveniti la regim normal de functionare.
      Abia astept sa va revad dezlantuit!
      Daca M din PMT vine de la Mari(a)n, sanatate, la multi ani!

      Ștergere
    2. Nu domnu', vine de la "mica" !
      Oricum, va multumesc si sa aveti o zi bune ! O urare de bine in plus nu strica niciodata!

      Ștergere
  7. LA MULTI ANI :

    Maria (vine din ebraica si inseamna: cea iubita, cea indragita)
    Ana-Maria
    Mari
    Meri
    Marioara
    Marghioala
    Mariuta
    Marita
    Marieta
    Mara
    Mariana
    Marilena
    Marina
    Marinela
    Marusia
    Mariuca
    Maricica
    Mia
    Mioara
    Moriko

    Marin
    Marian
    Mario

    si
    DOMNU Don Corleone !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleone, mascaltzaone, pantalone, macarone, ban de Triviale, mitic lindik de Muscel beli-ne-ar prazul nitzel!

      Ștergere
  8. DNA a descoperit 1.500.000 de voturi falsificate la Referendum

    Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de procurorii de la Parchetul General, rezultă o hoţie inimaginabilă.

    Ce facem cu voturile astea, le scadem din cele 7,5 sau nu dezgropam mortii ?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa acceptam rezultatele oficiale si sa schimbam subiectul. Ne place sau nu, Basescu a fost confirmat presedinte de 4 (patru) ori.

      Ștergere
    2. Stimate domn de la 10:08
      Domnul de la 10:13 are dreptate !
      Azi, in zi de mare sarbatoare crestineasca, este mare pacat sa politizam momentul !
      Va asigur de respectele mele !

      Ștergere
    3. pt inchidere subiect:
      La asta cu 1,5 mil de voturi fraudate si dovedite, e ca la evazionisti,ceea ce se dovedeste este doar o parte din ce s-a furat.Este universal valabil indif. ca va place sau nu

      Ștergere
  9. Naşterea Maicii Domnului sau Sfântă Maria Mică,
    prima sărbătoare a noului an bisericesc.
    ===========================
    Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în popor ca Sfânta Maria Mică, este prima sărbătoare a noului an bisericesc, care a început la 1 septembrie, ziua fiind serbată, sâmbătă, în numeroase biserici şi mănăstiri care au acest hram.

    Naşterea Maicii Domnului (8 septembrie), Intrarea în biserică (21 noiembrie), Buna Vestire (25 martie) şi Adormirea Maicii Domnului (15 august) sunt cele patru mari sărbători creştine închinate Sfintei Fecioare Maria, Născătoarea de Dumnezeu.

    Naşterea Maicii Domnului, prăznuită pe 8 septembrie, este prima mare sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie. Sfânta Scriptură nu relatează despre acest eveniment, însă scrierile apocrife oferă foarte multe amănunte despre originea şi copilăria Fecioarei Maria. Cea mai importantă sursă în acest sens o reprezintă Protoevanghelia lui Iacov, o lucrare iudeo-creştină din secolul al II-lea. Fragmentul referitor la Fecioara Maria a fost scris în jurul anului 140. Deşi nu este considerată o scriere canonică, informaţiile oferite pot fi considerate veridice, cu rezervele de rigoare.

    Tatăl Fecioarei Maria, Ioachim, era un urmaş al regelui David, iar mama, Ana, era fiica preotului Matthan, descendentă din familia preoţească a lui Aaron, împlinindu-se prin aceasta proorocia că Mesia va avea o dublă descendenţă: împărătească şi preoţească.

    Pentru că nu aveau copii, Ioachim şi Ana au început să fie ironizaţi şi batjocoriţi de oameni. Lipsa copiilor era considerată un blestem din partea lui Dumnezeu. Şi totuşi, Ioachim şi Ana nu s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu, nici nu au renunţat la viaţa lor virtuoasă, rugându-se în continuare cu lacrimi şi nădăjduind în bunătatea lui Dumnezeu. Tradiţia spune că în al cincizecilea an al căsătoriei lor, Marele Preot de la Templu a refuzat în public jertfa lor, numindu-i blestemaţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întristaţi, cei doi părinţi s-au îndreptat spre casa lor din Seforis şi au hotărât să se retragă fiecare pentru post şi rugăciune. Ioachim a zis către soţia sa Ana: "Pe mine nu mă îndeamnă inima să mai intru în casa mea, căci noi suntem urgisiţi de Dumnezeu. Iată, eu ma duc la munte şi acolo voi posti şi mă voi ruga lui Dumnezeu, doar se va milostivi şi ne va da nouă un copil". Ana a început să se roage lui Dumnezeu cu durere şi cu multe lacrimi, zicând: "Doamne, Atotţiitorule, Cela ce numai cu cuvântul ai făcut cerul şi pământul şi toate câte se văd; Cela ce ai zis făpturilor Tale să trăiască şi să se înmulţească; Cela ce ai binecuvântat pe Sarra, femeia lui Avraam şi a născut pe Isaac la bătrâneţe şi ai dăruit Anei fiu, de a născut pe Samuel proorocul, dă-mi şi mie roada pântecelui meu şi nu lăsa să fiu de ocară între oameni, că de voi naşte fiu sau fiică, îl voi închina Ţie cu toată inima şi-l voi da să slujească în biserica slavei Tale".

      Îngerul Gavriil s-a arătat fiecăruia, spunându-le că rugăciunea lor nu a fost trecută cu vederea şi că Dumnezeu le va trimite binecuvântarea Sa. Tot el le-a vestit că acest prunc se va umple de Duh Sfânt din pântecele mamei sale şi că va fi un vas ales lui Dumnezeu.

      Multe mănăstiri şi lăcaşuri de cult din ţară îşi sărbătoresc hramul de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului. Trei mănăstiri din împrejurimile Bucureştiului îşi vor prăznui hramul: Mănăstirea Sămurcăşeşti din comuna Ciorogârla, Mănăstirea Pissiota din comuna Poenarii Burchii şi Mănăstirea Christiana, care păstrează ca al treilea hram acest praznic.

      Una dintre cele mai vechi biserici din Bucureşti, care se află pe strada Trei Scaune, are şi ea ca hram Naşterea Maicii Domnului. Şi Biserica Zlătari, din Protopopiatul III Capitală, îşi serbează hramul. În Arhiepiscopia Bucureştilor este sărbătoare şi în parohia "Naşterea Maicii Domnului" din cartierul Drumul Taberei, parohia "Naşterea Maicii Domnului" şi "Învierea Dreptului Lazăr".

      În sudul Moldovei, în Episcopia Dunării de Jos, sâmbătă va fi hramul Mănăstirii Cudalbi (Gologanu), din judeţul Galaţi. În Arhiepiscopia Iaşilor îşi prăznuiesc hramul 82 de parohii şi cinci mănăstiri - Hadâmbu, Sihăstria, Vorona, Tazlău şi Dumbrăvele. În Iaşi, cea mai cunoscută biserică închinată Naşterii Maicii Domnului este Biserica Tălpari. De asemenea, foarte multe biserici au ca al doilea hram "Naşterea Maicii Domnului".

      Potrivit tradiţiei populare, în această zi, ca de altfel ca la orice mare praznic nu se fac treburi gospodăreşti, nu se spală rufe, nu se face curăţenie în casă ca să nu atragi răul Se crede că bărbaţii care încalcă această tradiţie se vor lovi, iar femeilor fie li se va arde mâncarea pe foc, fie cratiţa cu mâncare se va vărsa peste copii arzându-i.

      Tot ziua de 8 septembrie, cea a Naşterii Maicii Domnului, este ajutătoare celor care se roagă să rămână însărcinate, să nască uşor şi să aibă un copil sănătos. Şi cei care vor să se căsătorească se pot ruga în această zi Maicii Domnului a să-şi găsească perecehea potrivită, mai spun bătrânii.

      (Material realizat de Elvira Gheorghiţă, elvira@mediafax.ro)
      ======================
      La Multi Ani, tuturor!

      Ștergere
  10. La Costesti, indienii autohtoni sarbatoresc "ziua rromilor" !
    Sa le dea dumnezeu sanatate si "La mai multi" !
    O zi buna, cu respect, pace tuturor !

    PeSe: interesanta chestia cu "India-superpauar", de pe Megalitica !
    In replica, ati putea vizualiza si "Rromania-megapauar", cu indienii nostri!

    Iaca:https://www.google.ro/search?q=tabere+de+tigani&hl=ro&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=c_1KUICzJIb6sgbekYDgAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=903

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, ai dreptate si te salutez pentru hasta! Hai trage o fuga la noi la Costesti sa rozi si tu un purcel de lapte. Uite ba, lu' Curleonu, pe care l-am asezat de-a dreapta majestatii sale Cioaba, i-am dat sa roada shorik si lindik de la Pirande!

      Ștergere
    2. Baa, Tigri2 Negri,
      Vina sa te tzuc! Ase de dor mi-era de tine...
      Io credeam in prostia me, ca ai merlito pe undeva!

      Ștergere
    3. 12:40..
      Daca tot imi imiti stilul, imi permit sa-ti dau un sfat:AI GRIJA LA ORTOGRAFIE!!!palincarodul..

      Ștergere
  11. Prima sarbatoare a noului an bisericesc, Nasterea Maicii Domnului, "suprapusa" peste cea mai mare "sarbatoare" rromanes, ziua tiganilor de pretutindeni !
    Piosenie si dezmat ! Biserica si Costesti ! Flamanzi si imbuibati !
    La multi ani tuturor !
    Traiasca indienii de pretutindeni si la mai multi !
    Inmultiti-va de umpleti planeta !

    Respectele mele, o masa de pranz linistita !

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa traiesti, Vasile!Pentru distinsii tai vizitatori:
    Cititi la Carcotasu desre doar cativa dintre marii tampiti ai Europei, si va lamuriti.
    Iata ce zice despre Baroso:
    "Cel mai cunoscut acum în România este cel ce i-a dat dicteu în 11 puncte lui Ponta, pe tema de mare actualitate: Ce are şi ce nu are voie să facă Guvernul României!
    Toată lumea e lămurită, e vorba de celebru Jose Manuel Barroso.
    Cel care acum, după vizita în Bulgaria, trebuie să ceară un premiu pentru că a emis ideea separării Bulgariei de România în ceea ce priveşte admiterea în spaţiul Shengen, dovedind întregii planete că habar nu are despre ce înseamnă spaţiul Shengen şi nici elementarele cunoştinţe de geografie nu-i ocupă prea multă memorie. Dac-ar fi ştiut n-ar fi spus o asemenea tâmpenie, Bulgaria în Shengen da’ România nu!
    Evident, dl Barroso se bucură de o veche tradiţie Salaz… pardon, democratică, şi de solide studii absolvite la Lisabona, Geneva şi, la fel ca Eba, la Georgetown Universitiy. Pentru cei ce nu ştiu ce vreau să spun când îl asemăn cu Eba, să detaliez. N-a absolvit nimic acolo, da’ a fost înscris la un PhD, la un doctorat în filozofie, ce mai! Asta în urma absolvirii la Universitatea din Lisabona a facultăţii de Drept şi luării unui MSc (Master of Science) la Geneva, în Economie şi Ştiinţe Sociale!!!!! (Un fel de: a absolvit Fac. Transporturi, şi-a dat masteratul în drept şi a vrut să-şi dea doctoratu’n Medicină).
    Pentru ideea cu Bulgarii-n Shengen, românii nu, Barroso nu poate dect să spere a fi citat în Guinness Book, având în vedere că în materie de tâmpenii nu se mai omologhează recorduri, acestea fiind zilnic doborâte!"
    http://numarareainversa.wordpress.com/2012/09/04/scoala-europeana-scoate-numai-tampiti/
    PS La multi ani, celor cu numele de Maria, Marin, Marian si derivatele lor!Sanatate multa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelente informatii!
      Barosso este un dobitoc! Ne-a umilit!
      Ai si tu, Victore, un 10 de la mine!

      Ștergere
    2. Si ho vadra de vin de la mine! Asta la toamna...

      Ștergere
    3. No, dau si io o palinca..numa sa stiu cui!

      Ștergere
    4. No, domnule Ica...n-ai inteles matali ca aista vre sa ne puna tampon intre doua spatii Schengen?Pai nu suntem tampon si intre doua spatii non UE?Bine ca suntem COMUNITARI!

      Ștergere
  13. @Admin.
    Da un dobitoc. Si cine spune asta ?

    José Manuel Barroso was born in Lisbon on 23 March 1956. After graduating in law from the University of Lisbon, he moved to Geneva where he completed a Diploma in European Studies at the European University Institute, University of Geneva, and a Master's degree in Political Science from the Department of Political Science, Faculty of Economics and Social Sciences, University of Geneva, earning an honours in both.

    He embarked on an academic career, working successively as a teaching assistant at the Law Faculty of the University of Lisbon, in the Department of Political Science, University of Geneva, and as a visiting professor at the Department of Government and School of Foreign Service, Georgetown University (Washington, D.C.). In 1995, he became Head of the International Relations Department of Lusíada University, Lisbon. In 1979, he founded the University Association for European Studies.

    His political career began in 1980 when he joined the Social Democratic Party (PSD). He was named President of the party in 1999 and re-elected three times.

    http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/president/about/cv/index_en.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS
      Ne postezi CV-ul tau vis-a-vis de al dobitocului sa intelegem si noi cum de faci asemenea aprecieri ?

      Ștergere
    2. Prietene, este un DOBITOC, indiferent cate DIPLOME a reusit sa obtina/achizitioneze! Atata vreme cat UMILESTE 75% din ELECTORATUL Romaniei, nu pot sa iert/uit! Asta sunt eu! Nu pot fi pupincuristul nimanui, iar pe STRAINI stiu sa-i RESPECT foarte mult, daca si ei au acest OBICEI FRUMOS!

      Ștergere
    3. NU o spun din orgoliu,
      dar te asigur ca si CV-ul meu imi da dreptlul sa vorbesc de la egal la egal, cu oricine! Diferente majore pot fi doar la capitole gen: avere, sanatate, varsta! Cu astea stau eu mai rau!

      Ștergere
  14. @Admin.
    De unde ai scos cifra asta de 75% din electorat cind la referendum s-au prezentat doar 46% ? Ceilalti nu conteaza pentru voi, ei sunt tot dobitoci ? Voi aveti dreptul sa aruncati cu dobitocii in oricine dar voi nu va uitati in oglinda ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fi carcotas!
      75% din electorat (din cei 47% clamati de tine), sunt cei care s-au prezentat la urne si au votat de pomana "schimbarea"!Iar mizeria aceea ca "marea masa muta/a celor care eu stat acasa", ar fi PRO Basescu, este valabila doar pentru DOBITOCI!!!Trebuie sa suferi de cretinitate acutizata pentru a sustine asta!

      Ștergere
    2. Multumesc, Vasile, BRAVO tie! Cel care carcoteste, sa se duca la carcotasu, sau sa vada postarea mea despre cariera politica neverosimila a Ebei, si aspiratiile sale in ale doctoraturii.

      Ștergere
    3. @Ică Şt. O. Victor
      Subiectul e Barroso sau EBA ?

      Ștergere
    4. Tot un momument de prostie, oricum ai da-o!

      Ștergere
  15. Muei,asta 14:19,muei rrima,ciumpalac,tigan imputit,grasule,tata de ,,bebelusi'' si sot de ,,mamicuta'',cetatean al unei tari de mina a doua,
    gaozarule,neam te tinichigii si ospatari,muei ,nu vrei sa ti-o postez ieo?

    RăspundețiȘtergere
  16. @Admin.
    Citeste cu atentie ce iti dau mai jos si mai ales punctul 7 unde scrie clar cum sunt asimilati cei care nu se prezinta la referendum daca este stabilit cvorum. Ei sunt asimilati cu vot NEGATIV deci nu PRO Basescu asa cum vorbesc aici cei ce nu se recunosc dobitoci.

    "Strasbourg, 19 Martie 2007 CDL-AD(2007)008
    COMISIA EUROPEANĂ PENTRU DEMOCRAŢIE PRIN DREPT
    (COMISIA DE LA VENEŢIA)
    ……………
    4. Votul secret
    a. Secretul votului reprezintă nu numai un drept, ci şi o obligaţie pentru alegători, iar aceasta
    trebuie sancţionată cu nulitatea buletinelor al căror conţinut a fost divulgat.
    ……………….
    2. Nivelul normativ şi stabilitatea legislaţiei în materie de referendum
    a. Cu excepţia regulilor tehnice şi de detaliu (care pot fi la nivel de reglementări - ale
    executivului), regulile în materie referendară trebuie să aibă cel puţin rang de lege.
    b. Aspectele fundamentale în materia dreptului referendar nu trebuie să poată fi modificate
    cel puţin un an înainte de referendum, sau trebuie reglementate de Constituţie ori la un nivel
    superior legii ordinare.
    …………………
    1. Preeminenţa dreptului
    A recurge la un referendum implică în mod necesar respectarea ordinii juridice în ansamblu, cu
    deosebire a regulilor procedurale. În mod special, un referendum nu poate fi organizat dacă nu
    este prevăzut de Constituţie sau de o lege conformă Constituţiei, de exemplu dacă textul supus
    referendumului ţine de competenţa exclusivă a Parlamentului.
    …………………
    5. Paralelismul de proceduri şi norme care guvernează referendumul
    a. În cazul unui referendum decizional:
    i. Pentru o anumită perioadă, un text respins prin referendum nu va mai putea fi adoptat
    printr-o procedură non-referendară.
    ii. Pe aceeaşi durată, o dispoziţie aprobată prin referendum nu va putea fi revizuită printr-o
    altă cale.
    …………..
    7. Cvorum
    Nu se recomandă următoarele:
    a. un cvorum (prag, procentaj minimal) de participare, întrucât îi asimilează pe cei care se
    abţin cu partizanii votului negativ;"


    Punctul 7 trebuie sa fie invatatura de minte celor care contesta si azi rezultatele si anume:
    - Cine a adoptat printr-o sesiune de urgenta stabilirea cvorumului ? Nu cumva majoritatea parlamentara adica USL ?
    Cine sunt dobitocii, nu cumva tocmai cei din USL ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS
      O micuta completare la ultima fraza:
      ...nu cumva tocmai cei din USL si sustinatorii lor ?

      Ștergere
  17. Domnilor, sa aveti o dupa amiaza excelenta !
    Respectele mele distinselor dumneavoastre doamne !

    Este o sarbatoare prea mare ca sa ne incrancenam, tocmai azzzzi !
    Sa ne avem ca fratii !

    Va asigur de inalta mea consideratie !

    RăspundețiȘtergere
  18. Putem renunta la politica !

    Un excelent prilej de a naviga pe Megalitica, pe O noua sau pe Calator !
    Respect maxim si distractie placuta celor care sarbatoriti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, ai o bere rece pentru ... publicitate!
      La Multi Ani, alaturi de toti sarbatoritii!
      Va spun si eu: Respect maxim si distractie placuta!

      Ștergere
  19. Baaa Parpanghelule de la 14:19; 15:04; 15:06!!! Baa Pardailleanule, ia ceva sa-ti mai destupe creierasii ca vaz ca-s cam infundanti:

    <"Ca să înţelegem ce ni se întâmplă:
    Secretele puterii politice după A.N. Chomsky
    Preluare adaptată din mediul internet

    Avram Noam Chomsky (n. 1924) este un reputat lingvist american, profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology (MIT).
    În afara mediilor academice, Chomsky este mult mai cunoscut în lumea întreagă pentru activitatea sa politică, îndeosebi în ceea ce priveşte critica vitriolantă la adresa politicii externe a Statelor Unite, dar şi a guvernelor altor mari puteri. Drept care este considerat şi o personalitate marcantă a stângii politice din Statele Unite.
    Noam Chomsky a identificat şi a explicat, într-o formulare pe înţelesul tuturor, regulile de bază ale manipulării pe care se bazează puterea politică în criza de legimitate şi pe care el le numeşte strategii ale diversiunii. Ele au fost sintetizate în ceea ce poate fi numit “Decalogul Chomsky”.
    Decalogul Chomsky
    1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate
    Pentru aceasta: Să distragi permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional.
    2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii
    Pentru aceasta: Inventează false ameninţări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real şi angajează opinia publică, iar apoi oferă soluţiile.
    Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetăţenilor, apoi guvernarea providenţială salvează naţiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu preţul limitării propriilor libertăţi democratice.
    3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău
    Pentru aceasta: Mecanismele propagandei “albe” (oficială, integral asumată de guvern), “gri” (parţial asumată) şi “negre” (niciodată asumată) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamenţă preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.
    4. Poporul trebuie să creadă că şi ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trai mai rău este tot pentru binele său
    Pentru aceasta: Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.
    5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu-i permită sesizarea legăturii dintre cauze şi efecte
    Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire superficială, naivă şi cu predispoziţie la intoxicări informaţionale.
    .....

    RăspundețiȘtergere
  20. 6. Poporul trebuie dezobişnuit să problematizeze realitatea şi să acţioneze sub impulsul emoţiilor
    Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.
    7. Poporul trebuie obişnuit cu satisfacţii ieftine, care să-i ocupe timpul şi să-l demotiveze în atingerea unor idealuri superioare
    Pentru aceasta: Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ideal de a tine cetăţenii în ignoranţă şi a manipula opiniile colective după bunul-plac.
    8. Poporul nu trebuie să aiba acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă şi obiectivă
    Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul şi îl ţin legat de emisiuni şi seriale vulgare, ce trag inteligenţa în jos.
    9. Poporului trebuie să-i fie indus spiritul turmei
    Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turmă şi sunt uşor de controlat.
    10. Poporul nu trebuie să creadă în existenţa strategiilor şi mijloacelor oficiale de manipulare
    Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp, să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.">
    http://www.cotidianul.ro/secretele-puterii-politice-dupa-an-chomsky-193621/
    --------------------------------
    Baa Tarzane, vezi ca Chomsky asta hare un var aciulea la noi, de-l cheama Ciomu! De-abia asteapta sa te cunoasca...

    RăspundețiȘtergere
  21. Baaa Parpanghelule de la 15;13
    Ai "uitat" exact ce este mai important:

    "Chomsky se descrie ca un socialist libertar și simpatizant al anarho-sindicalismului."

    Tocmai ANARHO-SINDICALISM ne lipseste noua ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa Parpanghelule, baa intreaba-i pe verii mei Tigri2 si Curleonu ce-nseamna socialist libertatar! Baa, noi traim in socialism si comunism inca inainte de Alex.I. Cuza!
      Baa Porojanule, baa nu ma inerva, ca-ndata trimit puradeii sa-ti ciorideasca cocoseii!

      Ștergere
    2. Nicio speranta. Cocoseii sunt in Elvetia acolo unde nu a fost si nu o sa fie socialism.

      Ștergere
  22. Domnilor, nu va suparati unul pe altul !
    Noi avem de toate, tara noastra-i unica in lume !

    O zi excelenta, dumneavoatra si invitatilor dumneavostra !

    Tot binele din lume le doresc si rromilor de la Costesti, de ziua lor nationalo-internationala ! Onor Biserica Ortodoxa Romana ar trebui sa analizeze posibilitatea schimbarii in calendar a sarbatorii prelejuite de Nasterea Maicii Domnului, pentru a nu disjuge o parte din atentia crestinilor acestui popor !

    Respecte deosebite !

    RăspundețiȘtergere
  23. Baaa , prapaditilor ... voi va rupeti gurile si destele pe-aicisa iar curdelonul tradeaza inaltele idealuri ale bloagei burcului si se da mare analist pe la plano ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-l dreak, doamne iarta-ma!
      Chiar la PlanOX intre craci, noi i-o tragem mai cu draci!p.

      Ștergere
    2. Baa rumanule, baa sa stii ca lu Curleonu si lu Tigri2 ala din Urziceni le e rusine cu neamurile lor! Adica si ce daca sunt veri cu mine? Ce, au oare nu mi-s destul de frumos? Sa stiti ca si la punga am cocoshei en gros...

      Ștergere
    3. Muei,tu trasmitezi cu caru' de Costesti?

      ,,După rugăciunea şi slujba religioasă de la mănăstire, romii căldărari, argintari şi gaborii care sărbătoresc ziua de Sfânta Maria Mică au mers în poiana din Costeşti, judeţul Vâlcea, unde şi-au etalat bogăţiile: maşini de lux, salbe de aur, inele, ghiuluri şi lanţuri din metale preţioase, şi au întins o masă mare cu bucate alese: sarmăluţe, cârnaţi la ceaun, friptură la proţap, dar şi cu vin, ţuică şi fructe. ,,

      http://www.mediafax.ro/life-inedit/peste-3-000-de-romi-sarbatoresc-la-costesti-ziua-nationala-a-romilor-de-sfanta-maria-mica-10038807

      Da' fratii Corleonie si Modealu' or fi si ei cu femeiurili lor?

      Ștergere
  24. PeMeTeu, zeul meu, iarta-ma ca la patru si o tzara mi se urca palinca la cap si am incalcat consemnul!Sunt om, nu maimuta.

    RăspundețiȘtergere
  25. ,,Ieri, in timpul şedinţei Parlamentului, în sală au intrat doi bandiţi.
    Și-au cerut scuze pentru întârziere și s-au aşezat la locurile lor.''

    RăspundețiȘtergere
  26. Bei telectualilor unde disparurati? Hai maimucele la apelul de seara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se imbatara, da-le dreaku!
      Se imbatara si se luara la tavaleala!
      Moammmm, ce si-o mai trasera! Ce chelfaneala in fata plozilor!

      Ștergere
  27. Răspunsuri
    1. Da, bey, as fi vrut si io o smardoiala, sa-mi sara flocii! Ildiko

      Ștergere
  28. Dezvăluire şoc: după ce a plecat de la Paris.
    Statul a plătit degeaba 78.000 euro chirie pentru Baconschi .
    ==================================
    Liderii liberali Călin Popescu Tăriceanu şi Puiu Haşotti au făcut sâmbătă două dezvăluiri şoc privind practicile guvernării Boc.
    Chirie pentru eventuale week-end-uri la Paris
    Fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu, aflat la Şcoala de vară a OFL (Organiazaţia Femeilor Liberale), a făcut o dezvăluire şocantă. „După ce Teodor Baconschi şi-a încheiat misiunea de ambasador al României la Paris şi s-a întors la Bucureşti, timp de încă 10 luni, statul Român, prin MAE, a plătit în continuare chirie pentru apartamentul de lux în care a locuit în ultima parte a misiunii în Franţa. Evident, faţă de jaful din perioada guvernării Boc, suma nu este mare. Este vorba de 78.000 de euro. Dar pentru ce s-au aruncat punctual aceşti bani, pentru un apartament care a stat gol timp de 10 luni, suma este imensă şi total nejustificată. Probabil MAE a plătit această sumă pentru unul sau eventual două week-end-uri petrecute de dl Baconschi la Paris după ce nu a mai fost ambasador”, a spus Tăriceanu.
    Banii nu pot fi recuperaţi
    Aflat şi el la întrunirea femeilor liberale, ministrul culturii, Puiu Haşotti a fost întrebat de ziarişti dacă guvernul actual poate recupera banii aruncaţi aiurea de fostul cabinet Boc. „Din păcate, banii nu pot fi recuperaţi. S-a plătit chirie către o parte, proprietarul imobilului, care nu poate fi trasă la răspundere. Juridic, proprietarul este o parte dintr-un contract şi este de bună credinţă. El nu este angajat faţă de statul Român”, a precizat Haşotti.
    Deşi procedurile sunt extrem de complicate, considerăm că MAE poate demara o verificare şi să se regreseze împotriva persoanei sau persoanelor din minister care au aprobat plata nejustificată a chiriei la Paris.
    „Moştenire dezastruoasă la Ministerul Culturii”
    Profitând de prezenţa presei, ministrul Puiu Haşotti a declarat că „am găsit un dezastru în minister, un dezastru lăsat de fostul ministru Kelemen Hunor. Actualul ministru nu a vrut să intre în amănunte, dar a făcut doar două precizări de ordin general. „Fonduri şi programe au fost direcţionate şi alocate cu precădere pe criterii etnice. Cred că se înţelege ceea ce vreau să spun”, a declarat Haşotti.
    http://www.cotidianul.ro/statul-a-platit-degeaba-78000-euro-chirie-pentru-baconschi-193633/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pensia unui pularau de colonel pe 6,5 ani. Ei e hoti si noi e fraieri.

      Ștergere
    2. Nu bei, cit pensia maiorului la f.f. Czar maimuca dupa r.r.r...Ca doar e tucalar de-al chelnerului, nu-i asa?

      Ștergere
    3. traiasca HOOOOPREA!!!

      Ștergere
    4. Lupuș spunea...
      8 septembrie 2012, 21:24
      @Coman
      Va înșelați!
      Modificarea actualei legislații privind pensiile militarilor este dorită de o minoritate de numai 26 000 pensionari, din toate structurile de apărare, cei care au pierdut prin re/re.
      USL-ul a luat leapșa politică de pe urma acordului cu Dogaru și nu este dispus să piardă electoral, reparînd o nedreptate făcută de Boc disponibilizaților cu o nedreptate și mai mare, care i-ar afecta pe cei cca 82-90% dintre pensionarii militari, beneficiari de majorari după re/re. Am citat aici și din constatările doamnei avocat Sîrbu.

      Ștergere
    5. Dar cine-i Lupuș asta, cumva varul lui Labus? Sta in cur, o ia la laba si si-o freaca ca pe-arcush?

      Ștergere
  29. Există experți care spun că Euro
    ar putea deveni una dintre cele mai solide monede.
    ===============================
    Da, sigur, va fi cea mai cea dintre toate. Ai fost cumva de curând în Atena? Dar în Dublin? Mergi și apoi să te întorci și să-mi spui că Euro s-a stabilizat. Este un dezastru fără egal! Milioane de oameni sunt obligați să devină șomeri pentru a păstra “visul” european în care oricum nimeni nu a crezut de la bun început.
    dixit Nigel Farage. [raspuns la o intrebare]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieuroiu ie mort si degeaba incearca unii sa-l resusciteze. "Mortu de la groapa nu se mai intoarce!"
      Unele tari din Eu. nu stiu cum sa mai fenteze "uniunea", iar kiorpecul cu capul lui prost, asemanator unui cap de pula, se angajeaza el in numele natziunii sa adopte ieuroiu...

      Ștergere
  30. ete na !! ca o fi leul mai viu
    du-te nene si te culca si la ruble sa visezi tovarase....anonimu' puliii(cu trei de i)

    RăspundețiȘtergere
  31. bai nea, hai sa ne intalnim maine sa-ti dau 1000 de lei si primesc la schimb 1000 de euroi d'aia morti...prostalaule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, hai sa ne intilnim sa-ti dau sa-mi sugi mielu betzivule! Mei, dar bou te-a mai facut ma-ta ciricliule; bou cu tite, desteptul pulii de esti!

      Ștergere
    2. bai nea curleone, esti dus rau tata, mereu pe langa drum.
      videm noi ca te oftici, dar maine va fi si mai rau.
      asta e, pdl nu mai e.

      Ștergere
  32. In concluzie; esti atat de prost incat singurele tale "argumente" sunt injuraturile.....anonimu' puliii(cu trei de i)

    RăspundețiȘtergere
  33. ,, Unu intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului. La bar – un robot! Robotul ii serveste un cocktail si-l intreaba:
    - Ce IQ aveti?
    Omul raspunde:
    - 150.
    Robotul incepe sa faca o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii incalzirii globale, fizica cuantica si spiritualitate, biochimie, Constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.
    Clientul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar si se intoarce pentru o noua comanda.
    Din nou, primeste un cocktail si intrebarea despre IQ.
    Omul raspunde:
    - 100.
    De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, Formula 1, vedete TV, diete alimentare, scandalurile din PSD si Alianta DA.
    Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test final. Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.
    Omul raspunde:
    - Aaaa… cred ca… aaa… 50.
    La care robotul il intreaba:
    - Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri votezi cu Diaconescu ,Vadim sau Gigi Becali? Astia patrioti adevarati!…''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ERA MOTANUL KAKACIOS ...GARANTAT!!!!!..la IQ= 50 !

      Ștergere
  34. Bai, io nu vreau sa injur asa de dimineata ca popa inca-i in beserica si consemnul dat de generalul cu trei floci MiticLinDikMik, alias PMT, inca nu a expirat, dar pot totusi sa spui doar atat: baroro, meri in foso!
    P.SS.
    Salutare lighioanelor!

    RăspundețiȘtergere
  35. Nigel Farage este unul dintre cei mai vocali eurosceptici de la Bruxelles.
    Bun baiat. Spune exact ce vor sa auda uselistii. Ceva din Lenin si Stalin nu ne dai domnu Burcu ? Dupa aia ne spui ce bine este in afara UE si NATO. Asta vor uselistii tai, inapoi la Moscova.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna dimineata !
    O zi excenta tutoror !
    Sa va dea dumnezeu intelepciune !

    Va asigur de respectele mele !

    RăspundețiȘtergere
  37. Iata ce spune un uselist de mare valoare:

    Puiu Hașotti : "Margaret Thatcher și Angela Merkel nu sunt modele de urmat în politică."

    Urmeaza sa ne vorbeasca despre Elena Ceausescu, Zoia Kosmodemianskaia, Ana Pauker.....Visul de aur al uselistilor.


    RăspundețiȘtergere
  38. LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR CARE POARTA NUMELE DE ANA (sau derivate din acesta) !


    În Noul Testament nu sunt amintiţi părinţii Mariei. După o tradiţie atestată încă din secolul al II-lea, părinţii acesteia au fost Ioachim şi Ana. Astfel, Sfânta Ana este în tradiţia creştină mama Fecioarei Maria şi bunica lui Iisus Hristos. Cultul Sf. Ana exista în Răsărit în secolul al VI-lea şi s-a răspândit în Occident în secolul al X-lea. Cultul Sf. Ioachim este de dată mai recentă (sec. XVI).

    Peste 300.000 de femei din tara noastra se numesc "Ana".

    Ana este unul dintre numele cele mai larg raspandite, atat la noi, cat si in intreaga lume crestina. Dupa cum Ioachim n-are corespondent feminin, nici Ana n-are corespondent masculin. De la el s-au format si nume derivate, ca Aneta si Anca (Ancuta), sau compuse, ca Mariana, Ana-Maria, Anabela etc. Diminutivele sunt destul de numeroase: Anisoara, Anica, Anita, Anuta, dar si, sub influenta occidentala, Ani sau Anita. Originea numelui este tot evreiasca (Hannah), acesta fiind ruda cu masculinul Anania (Hananyah) si avand semnificatia "Iahve a avut mila", sau "Iahve s-a indurat"

    Cu respect !

    RăspundețiȘtergere
  39. Stimabililor,

    Fara intentia de a deveni ironic sau lipsit de condescendenta, chiar astazi, in in zi de sarbatoare crestina, dar nu disting prea bine: domnul din imaginile de mai sus, care l-a facut pe domn'Barosu stafie, cine ? Ebu sau Monikul Macavoi, ca pot sa-mi dau seama exact, insa seamana bine cu un europarlamentist de-al nostru ! Sau poate domnul Jiji...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur, respectele mele si sa aveti pace in suflete !

      Ștergere
    2. PeMeTeu, cand ridici consemnul?

      Ștergere
    3. Brusc ! Credinta si rabdare !

      Respectele mele !

      Ștergere
    4. Bey PMT, ce dreak ai?
      Ai orbul gainilor?
      Bey, nu vezi? E VADIM neica, Vadim C. Tudor!
      Marele nostru Vadim, care a facut UE praf!
      Se zgaltaiau usile, ferestrele la UE can' vorbea Tribunul!

      Ștergere

  40. Euroscepticism în PE. Britanicul Nigel Farage către CE și Baroso :„ Cine dracu vă credeți”


    Nigel Farage
    Britanicul Nigel Farage a avertizat de anul trecut că oficialii Comisiei Europene se poartă nedemocratic cu statele membre al UE

    DOAR ASA TREBUIE TRATATI!!!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  41. Un pranz linistit !
    O zi excelenta, pace in suflet !

    Va rog sa primiti respectele mele !

    E tare rau de tot Naiga Feregi ala ! De fapt tot consiliul ala de indo-europeni e tare de tot ! Sunt patruns de emotii !

    RăspundețiȘtergere
  42. Rromanes de pretutindeni au sarbatorit cu topoare, sabii si cutite ! Ce frumos, ce miscator, cata sensibilitate in zi de sarbatoare crestina !

    Cu respect !

    RăspundețiȘtergere
  43. Buey, azi halitorii de slanina, in frunte cu Bocutz prepupz fac cica la Cluj o mamaliga mare, mare, mare de tot cu jumari si brinza de pe cosorul lui Basescu! Dragi simpatizanti ai PDL-ului cu Curdeleul, Stelianu, Tigris in frunte, nu ratati aceasta pomana! Insusi Cezar maimuca i-a ras brinza de pe koaie kiorului si-a adunat-o in burduf de piele brodat cu floricele. Flori de mar si flori de mur, pdl-istilor pupa-ne-ati in kur!

    RăspundețiȘtergere
  44. ,,Ca chiar" asa sa fie !
    Din ce spune englezul ,,zapacit " in PE oare inteleg si idiotii nostri care au stat acasa si nu au votat - de ce au nevoie de BaSecu si sleahta lui de impostori !!?? Snipe one!!r

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare intelege si CURDELEONE cat de prost a fost??!!Sniper two

      Ștergere
    2. Oare intelege si maretul Motan Kakacios si Stelian P. cum au facut jocul altora in detrimentul tarii care-i hraneste cu paine ...alba??!! Sniper threy

      Ștergere
  45. Mey, dar unde-i Nea Cashu el Bubico ot Craiova? Pe unde umbla hanalistu nostru? Sper sa nu i se fi intimplat vreo belea...
    Ia vedeti de-l cautati. Sa nu fi cazut in borcanul cu gogonele.

    RăspundețiȘtergere
  46. ..."three" or maybe "tree"("trei" sau poate "copac")in nici-un caz "threy"...copacule!!
    tu oricum la fiecare prop. scrisa tb sa mai adaugi un comment de genul:erata... sunt un bou si asta chiar in lb romana.
    unulee din suetele de principiuri:):):)
    erata......
    CEZAR6 septembrie 2012, 08:50
    PRINCIPIILOE conteaza nu ..persoanele!!!

    Răspundeţi

    CEZAR6 septembrie 2012, 08:50
    er. PRINCIPIILE

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu am fost primul care am dat link-ul la data care se vede(a fost in aceeasi zi cu discursul lu nigel ala)
    Si acum ce vad!!"la sapte ani dupa scripturi" au aparut blogurile cu "marea noutate" VECHE inclusiv plagiatorul armya pulii mele
    dovada o aveti mai jos hotomanilor neinformati!!

    Don Corleone5 septembrie 2012, 17:45
    Asa DA!!!
    Cine dracu va credeti?

    http://www.youtube.com/watch?v=ioxurFpwc7E

    RăspundeţiŞtergere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E CLAR ! AI INTELES CAT DE TAMPIT AI FOST!!
      DIN PACATE CU ASTA NU MAI REPARI ..CAM NIMIC ! INTELEGI INTELIGENTUL....PULIII!!! cu trei de i Sniper five!!

      Ștergere
  48. Nu fiti rau domnu'Don Corleone !

    Mai bine sa ne indreptam, cu totii, privirile si recunostinta spre Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc, unde se comemoreaza, simultan, 140 de ani de la moartea lui Avram Iancu !

    Cu respect domnu' Don Corleone, pace si liniste in suflet, soare in inima si cuget !

    RăspundețiȘtergere
  49. erata in stil cezar:cu pronuntia corecta a TPM "Naigal Ferigi"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, recunostinta eterna domnu' Don Corleone !
      Aveti perfecta dreptate, Ferenge, Feriga- ca tot un Naigal e, important este ca dumneavoastra ati dat primul lincul !

      Cu respect !

      Ștergere
    2. Recunosc, fara dumneavoastra, viata-ar fi pustiu !

      O zi excelenta !

      Ștergere
  50. Berbecului de Cur/PirtzDeLeon, desteptul PULII (Dorelului S. din Triviale):

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu sunt rau domnu'PMT/PTM/MTP dar unii ie chiar nesimtiti.....apropo de nesimtire:v-ati calugarit cumva?Cica se scot bani frumosi din afacerea asta,stim cu totii
    Cu stima DOMNULE TPM!!
    Va doresc numai bine sanatate,fericire,zile insorite,liniste si pace in familie,prosperitate cat cuprinde,sa va iubeasca baba....aaaa doamna infocat tot restul vietii si fiti sigur ca aveti un loc de cinste asigurat in RAI,atunci cand vom parasi aceste bloguri definitiv
    Sper ca am reusit sa acopar toate capitolele.Ufff!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc domnu'Don Corleone !
      Eram sigur ca dumneavoastra aveti un suflet bun, cel mai bun !

      Un pranz excelent si indestulat !
      Cu respect.

      Ștergere
    2. Va rog nu mai spuneti si "domnu" este de ajuns "Don"
      multumesc!
      best regards!

      Ștergere
  52. Uite-asa vor unii sa ajunga "primii'n sat"

    Un cioban vine la doctor:
    -D-le doctor, te rog sa-mi dai un certificat in care sa specificati ca sunt bolnav de SIDA!
    -Pai, nu merge asa, trebuie sa faceti analize...
    -Care analize, d-le doctor? Da-mi pur si simplu un certificat!
    -Si la ce-ti va folosi?
    -In primul rand eu voi fi primul din sat cu SIDA. In al doilea rand, cand voi fi cu oile la munte nimeni nu va veni la nevasta-mea. Si in al treilea - vreau sa vad fata celor care deja au fost la ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bancu asta sigur a fost pentru armya,ha,ha

      Ștergere
    2. Ciobanul erai tu bey! Ti se potriveste de minune. Dar poate nu cioban, ca as jigni o ocupatie nobila, poate mirlan(ule)!
      PS. Gata pt. azi. Esti prea natarau ca sa-mi mai bat capul cu tine. Hi, hi, hi!

      Ștergere
  53. ....bine ca ai dat chiar Tu ,primul ..adresa! felicitari Curde....

    RăspundețiȘtergere
  54. cioban=ocupatie nobila??:):)
    habar nu ai de importanta cuvintelor
    atunci medicul sau invatatorul/profesorul ce ocupatii au pithecantropule.tu esti sigur ca ai facut vreo scoala,ciobane?

    RăspundețiȘtergere
  55. Aaaa...au fost asea niste neintelegeri acolo, vreo trei-patru injiunghieri acolo care se afla in afara oricarui pericol ! Acuma spiritele sunt extrem de calme la Dragasani, putem sa stam linistiti de pranz ! Staborul isi face treaba, deja strange probe in zona !

    Pace in suflet !
    Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa mentionez ca am incercat sa reproduc din declaratia reprezentantului casei regale !

      Sa auzim de bine si bune !

      Ștergere
    2. PMT,
      Astept cu deosebita nerabdare opinia ta la ultima NOUTATE aparuta pe BLOG, in interesul unora ... cu anumite probleme ... de vedere!Sigur, deosebit interes ar prezenta si alte opinii! M-am adresat Generalului PMT, deoarece am vazut ca nimic nu-i scapa!

      Ștergere
    3. ,,Generalul PMT = Trol basist da-l in pula!!

      Ștergere
  56. ,,Multe din așa numitele reglementări europene apără cetățenii, dar sunt și tomuri cu norme inutile, cu interdicții aberante și proceduri greoaie care mai mult încurcă. Ca orice birocrați de profesie, acești ”guvernatori” vor da mai multă importanță hârtiilor, nu oamenilor.

    Unul dintre cei care le dau o pâine de mâncat lui Barroso și Reding era cât pe ce să fie revocat de popor. Iar câteva proceduri au fost forțate pentru asta. Barosu avea și interes ( ca mâine îl revocă masele și pe el) și pretext să intervină. Să reținem că nu a interzis demersul, ci doar a insistat pentru introducerea unor chichițe care îl ajutau pe Băsescu. Dacă, totuși, cvorumul aberant se făcea, Barrosu recunoștea victoria USL.

    În plus, România era un adversar slab, cu care se putea măsura, iar omul avea un aliat puternic. Când madam Reding a certat Franța că expulzează rromii, n-a băgat-o nimeni în seamă. Acum, în spatele celor doi stătea Angela Merkel." Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aici rezulta inca odata, cat de idioti au fost .....care au stat cu burta in sus !!! Sniper one

      Ștergere
    2. PS. Sa mai adugam ca vict. USL - insemna in fapt deschiderea drumului spre alegeri libere ,prezidentiale si parlamentare !!
      Candida pentru PDlaci CanakCaneu ( ca altul mai nepatat nu mai au) si probabil castiga......Sniper one

      Ștergere
    3. Erata - ba nu !!!!

      Ștergere
    4. @Slinder,
      FELICITARI. Un comment de NOTA 10 !!!

      Ștergere
  57. “Azi, zona euro se dezintegrează, ori vă mişcaţi ori veţi cădea de pe stâncă” a declarat Nouriel Roubini. Economistul care a prevăzut criza, a subliniat că singura soluţie pentru salvarea zonei euro este aprofundarea integrării, în direcţia unei uniuni bancare, fiscale sau chiar politice.
    Liderii politici şi experţii economici reuniţi în Italia cred că economia globală se îndreaptă spre o “furtună perfectă” a riscurilor, ce includ prelungirea crizei datoriilor în Europa, prăbuşirea financiară a SUA din cauza blocajului politic şi izbucnirea războiului, pe fondul programului nuclear iranian, potrivit AP, scrie dcnews.ro.
    Participanţii la Dorumul Ambrosetti au subliniat două mari probleme: datoria tot mai mare a SUA şi incapacitatea UE de a echilibra viziunea naţionalistă a electoratului cu nevoia unei coerenţe regionale cu scopul de a salva zona euro.
    Economistul Nouriel Roubini a avertizat că urmează ani sumbri. Indiferent de deciziile ce vor fi luate va urma un deceniu de creştere economică anemică. Prognoza sa a fost confirmată de statisticile date publicităţii de OECD, clubul celor mai dezvoltate state din lume, care a arătat că economia globală îşi încetineşte creşterea şi că economiile G7 vor creşte la o rată anuală de doar 0,3% în al treilea trimestru al anului 2012.

    Nouriel Roubini, avertisment teribil pentru Europa"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul asta i l-a transmis Roubini specialistului atotstiutor in toate ce sunt si-n toate ce cinta la Soare, Curleon Marele Bufon. I l-a transmis cu dedicatie...si-a mai zis sa ne fac-o felatie.

      Ștergere
    2. In fata lu'Barossu si ai lui, nimeni nu are dreptate, valoare!
      Bey, dar cine drek se cred astia?
      Pe cine/ce se bazeaza?

      Ștergere
  58. parca ar fi simpatic nigelu forondsag asta,chiar aduce un pic la moaca cu Mr.Bean:)

    RăspundețiȘtergere
  59. Comemorarea celor 140 de ani de la moartea lui Avram Iancu- aproape pe ascuns si cu o participare de meci de fotbal pe imasul satului, de categoria D !
    Rusine !

    Cand s-a pus problema aducerii cenusei lui Josef Niro, un batalion de husari si 15 mii de secui erau pregatiti sa asigure succesul festivitatilor !

    Desigur, transilvanenii au avut lucruri mult mai importante de facut astazi !
    Bineinteles, clujenii au avut de pregatit azi un balmos urias in centrul orasului, in timp ce, la Tebea, cativa politicieni nefericiti se inghesuiau sa ia fata microfonului !

    Televiziunile de stiri transmit non-stop despre tiganii injunghiati de la Dragasani! Altele, transmit zeci de minute nush ce formatie Mambosiria, care ii desfata auzul lui Dinescu, la Cetate !
    Meritam pe deplin sa fim ceea ce suntem !

    RăspundețiȘtergere
  60. Discutam, aproape fara incetare, despre Baroso, Ferengi, Merchel si alti straini ai neamului !
    Nu ca ar fi rau, sau de ignorat ! Dimpotriva, insa mai sunt si alte subiecte !

    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a mancat undeva sa ma bag in consemn 72 de ore !
      Uau, vai, uai !

      Respectele mele !

      Ștergere
  61. In capul mansetei, in caseta cu "POTI COMENTA si ALTFEL", veti gasi o propunere !
    Sincer, m-am invatat cu acest format de pagina, chiar daca, dpdv ergonomic, cromatica de acolo este mai relaxanta ! Sa zicem !

    Desigur, respectele mele si o zi excelenta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raman adeptul acestui format, deja reprezentativ acestui jurnal !

      Liniste sufleteasca !

      Ștergere
    2. Multumesc!
      Sunt de aceeasi parere cu tine!
      Ma bucur insa, desi cu oarecare intarziere, ca am gasit SOLUTIA OPTIMA si pentru cei care au criticat "scrisul cu alb", pe fond "negru"! Acum, iata, au posibilitatea sa citeasca si sa scrie cum isi doresc domniile lor! Multumesc tuturor!

      Ștergere
  62. Muei,uitete la muiaca lui buahRroso!
    Muei,atita satisfactie afisata nu poate fi datorata decit felatiei oferite de comandantul ,,rumanlor''.

    RăspundețiȘtergere
  63. @15:16.


    Huey-mo, „ uitate” tu in oglinda ca sa vezi un dobitoc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,tu nu pricepe,ori chiar esti bou cu zbaturi ?! Oaie!

      Ștergere
  64. In fff curand, un SUBIECT nou,
    un subiect de suflet!
    Pregatiti cafeaua,
    tastatura.
    [ NO Smoking Day!]

    RăspundețiȘtergere
  65. Cum veni vorba despre rrumani, cum aparura ca din negura si cei doi crai intunecati..Curdeleu-suge la greu si Cezarul-imparat,intzepat ca un kkt.

    RăspundețiȘtergere
  66. Di baizprazeci ori s-o dat stirea cu rromanes, spadasino-cutitaro-toporeni, care s-au hacuit o tzara de ziua lor mondialo-internationala !

    Uitat-va la comemorarea de la Tebea, ce bataie de joc !

    Din partea meapene au depus coroane doi tau'majori bortosi ! Nu e vina lor si, oricum, gestul lor valoreaza de 10 ori mai mult decat al generalilor imbuibati care au depus coroane cu ocazia comemorarii victimelor comunismului (vezi nr 34 din Obositorul Militar, pagina 2)!

    Normal, generalii are treburi marete ! Iancu ? Cine a fost asta bre, nu ?!

    Rusine !
    Ardeleni, ciocul mic !

    O zi excelenta !

    RăspundețiȘtergere
  67. Muei,abia am revenit din cortul corturarului cu care tziganimea din toata iEuropa a reinoit mesajul catre restul romanilor inca nerromanizati. Nici nu vreau sa ma gindesc cit de bine ar fi fost sa fi fost si fostul presedinte ales al romanilor,nu asta ,,haules, baules'',resetatul garajului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu', ca tot se poarta la moda jicnirili cu ortografeala : "ar fi fost sa fii fost" ! Da mie-mi coNvine oricum si-asa, daca inteleg sensul si directia!

      Respectele mele !
      O seara ecstraordinara !

      Ștergere
    2. Poate ne ajuta nitzel si domnu' Don Corleone ! Pregatirea il recomanda !
      Pace in suflet !

      Ștergere
    3. deh o nimica toata "reinoit" cu doi de "n" doar atat,dar ce conteaza la asemenea "scule de scule" cu grade de colonel luate direct din C.A.P si cu "origine sanatoasa"
      da-i in pula mea ca sunt analfabeti!
      Oooops cre' ca de maine intru si eu in consemn fo' 10-15 minute.
      Vorba lu' PMT adresata(la mishto) telectualilor colopulifrici
      O seara ecstraordinara va doresc...cu multe multe ecsemple de bine

      PS si cu "erăţi" desigur

      Ștergere
    4. hauliooo.. si mai ales aveti grija maine pe unde "tranversati" strada,bosorogilor

      Ștergere
  68. Auzi,vrei sa incalci termenii heliberarii conditionate? Nu-ti ajunge babornita? Muei,stiu ca-i grieu,da' suporteaza cit mai ai de suportizat.
    Hai,pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haideti "pa" si dumneavoastra, excelenta !
      Va asigur de respectele mele !

      O seara buna si linistita !

      Asteptam cu interes noua tema din partea domnului care administreaza acest blog !

      Ștergere
  69. Cind esti ,,constipat'' esti imposibil.

    RăspundețiȘtergere
  70. Mi s-a facut rau si am chemat Smurdul !
    Din cauza pozei de mai sus !

    Oare chiar asa de rau am gresit incat sa-l asociati pe domnul din poza, cu "putza mica de tibica "?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau "tibica cu putza mica " ?

      Desigur, va doresc tot binele din lume !

      Ștergere
    2. Sensul este altul, PMT-ule!
      Iar daca vrei si tii neaparat, asocierea trebe sa te onoreze!
      Voi sunteti ... doar voi DOI. Unici, vreau sa spun!
      Vorba lui Admin, doar tu ai insa ...
      Un 10 de la MINE !!!

      Ștergere
  71. Trebuie sa recunosc ca, prima si a doua poza sunt aproape identice ! Cel de jos, care are cravata la fel de rosie ca cel de sus, o are, totusi, un pic mai nearanjata, in stilul "Golden slitz" ! In rest, tabula rasa amandoi !

    O asociere la fel de reusita veti gasi pe manseta, la "Recent 10 Posts", intre pozele 4 si 5 ! Asemanare perfecta, ambii barbati din stat posteaza ca la Hamangia !
    In rest, se compenseaza perfect: ce nu are unul par pe cap si pe la nas, are celalalt !

    Salutari !

    RăspundețiȘtergere
  72. 16:08...inteleg „Bou cu zbaturi”, dar „OAIE”?..e prea mult!..te-n buci generale LinDikMik-deMitic cu consemnul tau cu tot,ca nu poate omul sa se exprime liber..

    RăspundețiȘtergere
  73. La multi ani doamnei pilot, multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  74. In timp ce banditii si derbedeii neamului au ajuns din caporali direct generali,

    in timp ce politica a imputit iremediabil mediul cazon,

    in timp ce gradul militar a ajuns "moneda de schimb" la indemana unor impostori ,

    Intreb: oare de ce doamna comandor nu are, INCA, stele pe umar ?

    RăspundețiȘtergere
  75. Incredibil !
    Oficiosul meapene, Obositoarea militarilor, publica toate excrementele zilei, insa nicio stire despre doamna comandor, la cei 100 de ani !

    Citesti toate tampeniile debitate de "Pe loc repaus" sau nush ce comandor Luleaua, insa nici un rand despre comemorarea lui AVRAM IANCU !

    Pagini intregi despre Centrul Editorial al Armatei, adica tipografia MOCA, pentru confectionarea de carti de vizita si invitatii la nunti si botezuri pentru cei cu fonctii, insa niciun cuvant despre doamna aviator !

    Suntem bolnavi !

    Respectele mele !

    RăspundețiȘtergere
  76. BASESCU SALUTA SI MULTUMESTE FRUMOS!
    ================
    Lumeeee, soro lume!!
    STIRE DE ULTIMA ORA !!!!
    Cica asta si-ar fi primit "tainul"/portia in natura:
    Ezact ce se vede in poza! Dupa aia l-au dezbracat si dat suturi in cooor!
    Bey ai dreak astia din 'UE! Asa respecta ei drepturili handicapatilor????

    RăspundețiȘtergere
  77. Spot on with this write-up, I absolutely feel this site needs
    far more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the information!

    Here is my web page waist to height ratio ranges

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri