Google Translate

duminică, 2 septembrie 2012

Ce vor ungurii, cu mare fierbinteala (la cap): “Autonomie teritorială Ţinutului Secuiesc”! UPDATE.

 

Preşedintele

UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare care se poate realiza prin lege, prin dialog şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească, informează mediafax.
 
 
 
"Am spus de fiecare dată că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare, un deziderat care se poate realiza prin lege, prin dialog, prin înţelegere şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească", a afirmat liderul UDMR. Acesta a susținut că fără respect şi dialog este greu de realizat acest deziderat al maghiarimii.
 
 
 
"Este o cale lungă, fără dialog, fără respect şi fără o deschidere desigur că nu se poate realiza aşa ceva. Oricum, nu este pentru prima oară când vă întâlniţi cu un astfel de deziderat în ultimii 22 de ani", a declarat Kelemen Hunor, referindu-se la faptul că la protestul de sâmbătă, de la Sfântu Gheorghe, faţă de sentinţa dată în cazul retrocedării Colegiului "Szekely Miko" unii participanţi au strigat "Autonomie" şi au avut pancarte cu inscripţia "Autonomie Ţinutului Secuiesc".
 
În jur de 25.000 de maghiari, dintre care sute de preoţi, au participat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, la protestul organizat faţă de sentinţa în cazul retrocedării Colegiului "Székely Mikó" din municipiu, scopul acţiunii fiind acela de a semnala că decizia instanţei ar putea fi un precedent periculos.
 
La finalul acţiunii, protestatarii au adoptat un manifest în care şi-au formulat revendicările în cinci puncte, cerând, printre altele,
"remedierea deciziei judecătoreşti nedrepte".
 
 
 
Protestatarii au mai afișat pancarte cu mesaje precum "Dreptate", "Dreptate lui Marko, Marosan şi Miko", "Justice", "Autonomie teritorială Ţinutului Secuiesc" şi au steaguri secuieşti şi ungare.
Sursa:
Kelemen Hunor: Autonomia, un deziderat al comunității maghiare
==================================
=================
 
===========================================
Pas cu pas ... spre nicaieri !
Nu-i asa D-le Prezident Basescu?
=============================
Sambata, 15 August 2009
  
 
Presedintele Consiliului National Secuiesc, Ijak Balasz, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca la Marea Adunare a Consiliilor Locale din Tinutul Secuiesc, care are loc in 5 septembrie, se vor adopta o serie de documente in vederea obtinerii autonomiei.


"Am discutat, in cadrul Comisiei Permanente a CNS, propunerile referitoare la documente si modalitatea elaborarii lor. Ideile principale sunt cunoscute: asocierea Consiliilor Locale in Scaune Secuiesti, un proces de institutionalizare a autoorganizarii CL din Tinutul Secuiesc, un Parlament al Tinutului Secuiesc. Regiunile sa fie conduse de Parlamente regionale", a declarat Ijak.

Liderii separatisti ii invita la discutii atat pe reprezentantii partidelor romanesti din zona, cat si organizatiile neguvernamentale si biserica.

"Am observat ca toate organizatiile din Tinutul Secuiesc considera importanta Adunarea Consiliilor Locale. Trebuie sa punem accent pe continut si functia pe care trebuie sa o aiba in viata publica si viitorul, rolul si rostul in reforma administrativa si constitutionala din Romania", a declarat si fostul presedinte al CNS, Fodor Imre.
 
 
Vicepremierul Ungariei în Harghita:
"Cerem autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc!"
15 martie 2011
Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a declarat marţi, la Miercurea Ciuc, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, că Budapesta sprijină obţinerea autonomiei teritoriale aŢinutului Secuiesc.
Oficialul maghiar a fost prezent la arborarea drapelului secuiesc pe Palatul Administrativ din Miercurea Ciuc.

Vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, a afirmat:

• "Odată cu depunerea jurământului faţă de statul ungar, la solicitarea cetăţeniei ungare, fraţii noştri din Ardeal au devenit şi fraţii noştri de cetăţenie. Noi sprijinim dezideratul obţinerii autonomiei în zonele locuite de maghiari, pentru că tot ceea ce este normal în Europa trebuie să fie normal în orice ţară a Uniunii Europene".
"Acolo unde o naţiune trăieşte în minoritate, cerem să i se acorde autonomia culturală, iar acolo unde comunităţile de maghiari trăiesc în majoritate, compact, aşa cum este în Ţinutul Secuiesc, să se acorde autonomia teritorială şi toate formele de autonomie, conform regulilor şi normelor europene".
Prezent la manifestare, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost de acord cu vicepremierul ungar.

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Vicepremierul-Ungariei-Miercurea-Tinutului-Secuiesc_0_444555885.html

 
Nemeth, despre autonomia Ţinutului Secuiesc:
Susţinem toate obiectivele pe care şi le definesc comunităţile maghiare din afara Ungariei

18 August 2012

Secretarul de stat în Ministerul de Externe al Ungariei Nemeth Zsolt declară, referitor la afirmaţia liderului UDMR, Kelemen Hunor, conform căreia autonomia Ţinutului Secuiesc se va realiza, că Ungaria susţine toate obiectivele definite de minorităţile maghiare din afara graniţelor statului vecin, informează

 
 
Nemeth Zsolt a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţia lui Kelemen Hunor potrivit căreia autonomia Ţinutului Secuiesc se va realiza.

"Pentru minorităţile maghiare din afara graniţelor Ungariei este un lucru benefic ceea ce ele îşi definesc ca un lucru benefic şi care este în concordanţă cu reglementările internaţionale în vigoare. Noi nu dorim să spunem de la noi ceea ce este bun şi ce este bine pentru aceste comunităţi, dar susţinem toate aceste obiective pe care singure şi le definesc", a spus diplomatul ungar.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, susţine că autonomia Ţinutului Secuiesc nu este împotriva statului român şi a statului unitar, ci este o doleanţă a comunităţii maghiare, care la un moment dat se va realiza.

Kelemen Hunor a fost întrebat, sâmbătă, la Catalina (judeţul Covasna), unde a participat la inaugurarea unui drum judeţean reabilitat din fonduri europene, cum comentează afirmaţia preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, conform căreia autonomia Ţinutului Secuiesc nu este permisă de Constituţie.

"Constituţia poate fi amendată, va fi amendată şi autonomia nu este împotriva statului român şi nu este împotriva statului unitar", a spus Kelemen.

Preşedintele UDMR a subliniat că autonomia este o doleanţă a comunităţii maghiare, care la un moment dat se va realiza.


 
Wednesday, January 19th, 2011

Consilierul prezidential Eckstein Kovacs sustine "autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc" si "Tara Mama" – Ungaria

Consilierul prezidenţial Eckstein Kovacs Peter a declarat la o emisiune moderată de Tavi Hoandră la Realitatea Cluj, că este de acord cu solicitările privind "autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc".

"Eckstein Kovacs Peter a făcut această declaraţie şocantă din calitatea de consilier prezidenţial plătit de statul român. După o astfel de afirmaţie, care vizează dezmembrarea Românei aşteptăm ca preşedintele T. Băsescu să-l demită, deşi nu ne facem iluzii",

 
In aceeasi emisiune, consilierul lui Traian Basescu a mai spus ca susţine scindarea Universităţii Babeş-Bolyai: "A fost una dintre doleanţele, chiar principala doleanţă care a unit comunitatea maghiară din România. Da, vrem înapoi Universitatea Bolyai" scrie

 
Pe 15 martie anul trecut, de ziua Ungariei, acelasi consilier prezidential declarase, într-o discuţie cu cititorii Hotnews, că solicitarea ca limba maghiară să fie recunoscută drept "limbă oficială regională" nu este deplasată şi nici nu aduce o schimbare radicală, ci ar fi o oficializare a unei situaţii concrete, reale.

La Tabara de la Tusnad din iulie 2010, conform comunicatului dat de "Tusvanyos Press", consilierul prezidential Eckstein-Kovács Péter declarase la finalul discutiilor: "Noi aici în Transilvania ştim foarte bine că avem dreptul la viaţă, la o viaţă plină de vrednicie, pentru care aşteptăm, în mod natural, sprijinul FIDESZ şi al Ţării Mamă".
 


 
ULTIMA ORA
=================================
 
Kelemen: UDMR îl susţine pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcţia de Avocat al Poporului

01 Sep 2012

UDMR îl susţine pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcţia de Avocat al Poporului, a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe liderul Uniunii, Kelemen Hunor, potrivit

Mediafax. Hunor a precizat că numirea lui Eckstein ar fi o soluţie bună şi echilibrată.

"Ar fi o soluţie bună, o soluţie echilibrată. Noi am depus această susţinere, această propunere la Birourile Permanente şi vom vedea când se votează, dar este propunerea grupurilor noastre", a spus preşedintele UDMR.

Parlamentul s-a reunit în 3 iulie în sesiune extraordinară şi l-a revocat din funcţie pe Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, funcţia fiind preluată interimar de către Valer Dorneanu.

Revocarea lui Gheorghe Iancu a fost solicitată de USL pentru "încălcarea Constituţiei şi a legilor în vigoare".

=============================================


======================
2010. szeptember 7., kedd:
Lovasíjászat és huszárfelvonulás Kovásznán – Mózes László

Centrul de tir cu arcul si Cavaleria de parada Covasna
============






Uauuuu ....
Ce "sport" si "pregatire" fac omuletii acestia, la tinte ... "piept" !
Cu arcuri, topoare, lanci si sabii ....
Brrr....
=====================================
UPDATE
 
 
 
 
=======================================
=================

229 de comentarii:

  1. Stau si ma tavalesc pe spate de atata ras. Sa fiu al dreacului daca nu sunt cateva zeci de ani de cand m/o facut mama si eu tat asta aud ,, Autonomie pentru ungurii din Ardeal,,. No, amu ase, sa le/o dam. Oamenii astia doresc cu atata ardoare Ardealul ca imi este si mila de ei. Domne daca istoria Romaniei spune intr/un fel si istoria lor in alt fel eu zic sa ii intrebam pe Barosso sau pe Merkel sau de ce nu pe domna aia, nu stiu cum o cheama , aia de e sotia lu tipul ala care i/a ....la una in biroul oval. Sunt sigur ca ei, democrati de la vana chilotului pana la elasticul cravatei vor spune ,, adevarul si numai adevarul,, cu mana pe biblie potrivit noilor uzante din Romania.
    In rest eu raman la parerea mea exprimata de multe ori. Sa ne unim cu totul cu ei sa le dam autonomie in Romungaria . Si atunci sa fim noi 19 milioane si ei 11. No ! Apoi nu/i bine ase ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @micutzul,
      Cu asa ceva, nu se glumeste!
      Ai dreptate, doar cand spui ca IREDENTISMUL maghiar este vechi, are istorie! Problema este... ce ne vom face cu TRADATORII de azi, de neam si tara! Astia care ne vand la kilogram si m patrat!

      Ștergere
    2. Fiindca nu reusesc sa raspund direct, pentru Anonim 2 septembrie 2012, 15:51.
      De ce ar fi o gluma? Daca ei au voie, noi de ce sa nu avem?
      Bravo Micutule!

      Ștergere
  2. Omu...usor ca sunt si altii la rand, te-ai trezit tu asea brusc sa faci evaluarea de forte si mijloace...
    Usior, intai ALUPIGUSUL, dupa care mai vedem cine pe cine bozgorizeaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia-n mai reevalueaza chestia cu ma-ta care te-a facut, iar tu nu-ti mai aduci aminte de ras... usior dreaghe

      Ștergere
    2. Stai drept si fa-ti o cruce mare ca ai avut norocul sa nimeresti aciulea ! Sa mai vedeti si voi ce inseamna exprimare libera, blog senghen, nu lupus la craci la infomodo doar sa taci

      Ștergere
    3. Bai buey-mi-oiei, el e vechi, TU esti nou!

      Ștergere
  3. No,hat, beszelunk magyorol!
    Istenem,istenem...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mena zona piciea si karicea!

      Ștergere
    2. No,cioabo-boabo,tantzos-dantzos,janosiotiomping..hop te jigo,az o szep,az o szep...

      Ștergere
  4. Buoah! Cine s-a gindit ca UE este gradina Raiului s-a inselat,ori a fost un hotoman.
    N-am fost inglobati in al Treilea Reich si nici in URSS.
    Si ne-am batut si am platit cu virf si indesat.
    Acum cerem in genunchi sa fim luati sclavi ai UE
    SI SA CONTRIBUIM FINANCIAR LA SAVAREA ACESTEIA.
    Traiasca Sabrina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uitati-va la ochii bozgorilor iredentisto-hortisti !
    Astia m-au lasat flamand in timp ce eram in excursie prin romania, pentru ca nu am stiut sa comand in bozgoreste la restaurant si nu m-au servit !
    Astia m-au amendat cu politia hortisto-ungureasca a ministerului de la budapesta, pentru ca am oprit sa intreb pe cineva in ce tara ma aflu !
    Astia imi flutura drapelele lu horti pe sub nas, in inima romaniei !

    Doar "Sumanele negre" ar mai putea sa le dea o speranta ardelenestilor, etnobotanicizati cu fainosag...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai buey-mi-oiei,ti-au cam secat izvoarele,vino cu noutati ca mintenas te ia curdeleonul la muie si face un OB din tine,adica un tampon cam cum doreste pizda lu aia cu justitia sa faca din Romania,tampon intre doua granite Schengen.

    RăspundețiȘtergere
  7. si cand am spus ca jegosii de tradatori cezar,corleone,tigri si stelipuoolea,sunt niste handicapati,ati spus ca exagerez.
    ei il sustin pe chioru betiv si paduchei pdlaci pentru cativa arginti,dati de chioru betiv fara voia lui(el de fapt a vrut sa ii ia,dar hazardu asta).
    iar chioru betiv si apduchei pdalci dupa cum am vazut si la referendum si la treaba aia cu tg mures,ii sustin pe bozgori si autonomia.
    deci tradatorii jegosi de mai sus vor ajunge direct in iad,pacat ca ei se numesc militari,cand de fapt,iadu ii va spala in simpli civili.
    iar copii lor 100% vor murii de cancer si vor ajunge in iad pentru pacatele bosorogilor tradatori(corleone,tigri,cezar,stelipoolea)
    asa ca va doresc o moarte cat mai lenta,jegosilor de tradatori,si sa nu spuneti nimenui ca ati facut parte din armata romana,ca oricum nu va crede nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi sugi pula boule ! Czar

      Ștergere
    2. Baa aici nu prea inteleg io! Cum e?
      Sa ne sugi pula boule Czar, ori simplu "sa ne sugi pula boule. czar"?
      Baa io stiam ca numa egiptzienii aveau un bou Apis, da sa fi avut si romanii unul cu numele de Cezar, io stiu?

      Ștergere
  8. Sa le-o dea bagami-as pula ! Apoi in secunda 2+1 -sa le taie gazele, curentul elcrtic , orice subventie de la buget ! Sa le bage viza pentru a trece prin Ro vaiza care desigur nu se va aproba etc! Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei copilu, aia au gaze ca minca tata ziua la fasole si trag "foso" la greu!

      Ștergere
    2. O iei pe urmele lui Corleone!
      "Baga-mi-as". Da` de ce sa nu le taie de maine?

      Ștergere
  9. Iepurasul (orb) mergea prin padure si, din gresala, calca pe sarpe. Sare speriat in spate, si incepe sa se scuze: "N-am vrut, sunt o creatura mica si nevinovata, sunt oarba, nici macar nu stiu ce sunt... N-am vrut sa te calc..."
    Sarpele ii spune: "Nu-i bai, si eu sunt la fel, sunt orb, nici eu nu stiu ce sunt, si nu te-am vazut."
    Iepurasului ii vine o idee: "Hai sa ne pipaim unul pe celalalt, si sa aflam ce suntem!"
    Incepe sarpele: "Esti pufos, ai doua urechi mari, doi dinti lati, o codita mica; cred ca esti iepuras."
    Iepurasul il pipaie pe sarpe: "Esti alunecos, ai limba ascutita... si n-ai "oute"... Esti cumva ungur?"

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma rog,asa sa fie.
    Dar putea avea ghinionul sa dea peste furtunul TIGER WINTER 165/70/14.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei ala n-are pedigree! E mai negru c-a iesit din gaoace la 10 luni. A mai stat o luna pin' a fost grunduit si vopsit. De aia pe tigri2, lindik cel mic ai lui l-au refuzat.

      Ștergere
  11. In razboiul dintre Iran si Irak, un iranian si un irakian stau fata in
    fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat iranianului i se
    blocheaza pusca:
    - ... ma-tii de pusca imputita! injura iranianu' in cea mai pura limba
    romaneasca de care era el in stare. Irakianu' il aude si il intreaba
    intr-o romaneasca stalcita:
    - Bei, da de inde stii tu romineste, bei?
    - Pai am facut scoala in Romania.
    - Zeu? Si unde fecut tu scoala?
    - In Timisoara.
    - Nu mai spune! Si ce scoala fecut tu, bei?
    - Politehnica. Da' tu de unde stii romaneste?
    - Pei si eu fecut scoala la Romania.
    - Daaa? Ce scoala?
    - Eu fecut Medicin la Tirgu Mures.
    Iranianu' intre timp isi reparase pusca si incepe sa traga dupa irakian
    rafala dupa rafala, incarcator dupa incarcator:
    - Ia de-aici, mama ta de ungur!

    RăspundețiȘtergere
  12. sefule e bun de bun bancu' dar e a treia oara cand il spui numai pe acest blog,l-am spus si eu prietenilor inca de acum cateva luni si au ras cu gura pana la urechi,ca de bun ii bun....da nu mai ai si altele??

    RăspundețiȘtergere
  13. Doi ardeleni se intalnesc pe strada:
    - De ce esti amãrât, Ioanie?
    - Cum sa nu fiu amãrãt ,mãi Gheo,daca mi-o murit un bou.
    - Eh, uite ashe ne-om duce, unu' dupa altu'.


    I: Ce zice ardeleanul cand se uita in oglinda?
    R: Mandru mi-s, fuce-m-as!


    O Femeie sta la ocazie in Apahida. Opreste o masina. Femeia:
    - Bade, sui pe mine pan' la Cluj?
    Soferul:
    - Sui, sui, dar cine mai mana motorul?

    Doi ardeleni la oras, sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe:
    - Gheo, am sa iti zic ceva...
    - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem...
    Dupa inca vreo 7 etaje, Ion:
    - Gheo, trebe sa-ti zic ceva...
    - Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem, acu lasa-ma in pace!
    In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva:
    - Ia zi acuma ce voiai sa-mi zici.
    - Am uitat cheia la receptie!
    Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva.
    - Lasa-ma in pace. Imi zici jos!
    Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion:
    - Mai Gheo, tu chiar nu stii de gluma?

    Intr-un sat unguresc din Ardeal locuia un fotograf român care facea poze si portrete, dar cam nereusite, pentru ca ba ieseau de la jumatate in jos, ba cu ochii rosii, ba cine stie cum... Asa i se si dusese vestea in zonã!....
    Intr-o zi vin la el doua unguroaice, mama si fiica, pentru a-si face ceva portrete de trimis rudelor din Ungaria.
    Mama zice:
    - Bune ziua, domnu' foto! Vinit noi la dumnevostre sa foteti la noi... Pa mine rog foteti in piciore iar pe fata rog foteti in fund...
    Numa ce rughem noi la dumnevostre foteti la noi asa ca sa iese ochii bine la noi!...

    Langa un sat din Ardeal aterizeaza o farfurie zburatoare.
    Autoritatile iau imediat masura de a anunta satenii despre acest eveniment si despre comportarea pe care trebuie sa o aiba daca intalnesc cumva un extraterestru.
    "Dragi sateni, pe izlazul de langa satul nostru a aterizat o farfurie zburatoare. Daca din intamplare intalniti un extraterestru va sfatuim sa va pastrati calmul, sa nu incercati sa ii agresati in vre-un fel, ba din contra, fiti prietenosi si incercati prin gesturi si putine cuvinte sa comunicati. Ca sa ii puteti recunoaste va informam ca extraterestrii sunt : MICI, VERZI, AU OCHII BULBUCATI SI MAINILE PANA LA PAMANT"
    Spre seara, Gheorghe era la coasa. Si cum cosea el vede un "omulet" mic, verde, cu ochii bulbucati si mainile pana la pamint. Se apropie incet sa nu-l sperie si ii spune:
    - Eu... Gheorghe... cosas... cosesc.
    La care omuletul ii raspunde:
    - Eu... Ion... padurar... ma cac...

    RăspundețiȘtergere
  14. Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea.
    - Nu bea, omule, e otravita !
    - Nem to dom.
    - Apoi bea, dar incet, ca-i rece.

    Un ardelean, Ion, care voia sa plece in Germania il intreaba pe un vecin de-al lui ce sa faca deoarece nu stie limba germana.
    - Nu-i bai. Limba germana-i ca la noi, doar ca tre' sa vorbesti mai rar. Zis si facut. Ajunge Ion la Hamburg, intra intr-un bar si spune:
    - Bu-na zi-ua!
    - Bu-na - raspunde barmanul la fel de rar.
    - Da-ti-mi si mi-e o be-re.
    - Po-f-tim be-rea.
    Dupa primele inghitituri Ion spune:
    - Eu su-nt de la Tu-r-da. Tu de un-de es-ti?
    - To-t di-n Tu-r-da.
    - Na.... pai atunci de ce vorbim nemteste?

    Un roman calatoreste cu trenul cu un ungur.
    La un moment dat, ungurul il intreaba pe roman: ce scrie pe geam?
    El ii raspunde: "nu scoateti capul pe fereastra!"
    - Si mai jos?
    - Acelasi lucru dar in franceza.
    - Mai jos?
    - In engleza.
    - Mai jos?
    - In italiana.
    - Dar in ungureste nu scrie?
    - Nu, voi aveti voie.


    Taranii dintr-un sat din Ardeal se plang primarului:
    - Domnule primar, de cateva saptamani a aparut un om la noi in sat si toate femeile pe care le prinde le f*te.
    - Si... nu ati luat masuri?
    - Ba da, dar oricum am masura, tot a lui e mai mare!

    Stiti ca "O brad frumos" a fost compus de un ungur?
    Daca era de un roman ar fi fost "Un brad frumos".

    De ce sunt ungurii vecini cu romanii?
    Pentru ca asa le trebuie !...


    Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean..
    La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, sfarma o ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand si din palinca...
    Olteanului i se face de o dusca, dar cum sa intre in vorba?
    La un moment dat, vazand ca tuica e pe terminate, isi ia inima in dinti si se apropie de ardelean:
    - Ma cheama Radu!
    - Apai, no, daca te cheama, du-tie...


    Un grup de oameni de mai multe natii vorbesc depre dificultatea unor limbi.
    - Franceza e oribila - plange francezul. Imaginati-va ca noi zicem "bordo" si scriem " Bordeaux "!
    - Pai, si ce, zice batranul secui. E nimic fata de noi, care zicem "allomas" si scriem "gara".


    Zice-se ca un ardelean se duce sa se dea cu parasuta. In avion instructorul il invata cum sa procedeze:
    - Apoi dupa ce te arunci matale din avion, numeri pana la zece si tragi de sfoara asta sa se deschida parasuta.
    - No binie, zise ardeleanul nostru si sari din avion.
    Instructorul priveste din avion cum nea' Ghoerghe se duce jos ca pietroiul fara ca parasuta sa se deschida. Avionul face stanga'n prejur si aterizeaza. Instructorul se arunca intr-un Jeep intr-o cautare disperata pe campul plin de capite de fan. Intr-un final aude un zgomot dintr-o capita. Cand se apropie de locul cu pricina il aude pe nea' Gheorghe murmurand in capita:
    - Apoi no ma rog frumos noua, ... , apoi no ma rog frumos zece" si nea' Gheorghe trage cu sete din sfoara parasutei.

    - Ia povesteste, Gheo, cum o fo' cu accidentul de masina?
    - Apoi, o fost ase: noi am mars pa drum tat 'nainte si cand drumu' o luat-o spre stanga, noi tat 'nainte...

    La aniversarea a 20 de ani de căsătorie, un ungur cheamă la el o familie de prieteni români. La începutul mesei, gazda ţine un toast, încercând să vorbească româneşte cât mai corect:
    - Aş vre se molţomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecoţi alături de soţia me.
    - Alături de soţia mea, îl corectă prietenul român.
    - Alături de soţia te ...noma de 4 ani..

    Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
    - Fetelor, am sa-i povestesc lu’ barbatu’ meu de cate ori l-am inselat in concediu.
    Bruneta: – Ce idioata!
    Roscata: – Ce curajoasa!
    Blonda: – Ce memorie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Gigi den Triviale, buey mai trage frina de mina nitel!

      Ștergere
  15. Muei,ar fi risul curului sa exportam problema astora care vor ba tinut secuiesc,ba Erdély,ba sa mai spinzure cite ceva,daca nu se poate impusca,decapita,eviscera,trage pe roata,arde pe rug.
    ,,Count Dracula's country''

    RăspundețiȘtergere
  16. - Spune-mi te rog, întreabă un nebun pe noul venit în salon, de ce ai fost internat?
    - Pentru că nervii mei sunt la pământ.
    - Din ce cauză?
    - Prea multă muncă. Zilnic am muncit câte 32 de ore.
    - Glumeşti! Ziua are doar 24 de ore.
    - Şi ce dacă?! N-ai auzit de ore suplimentare?!


    Un barbat de succes este acela care cistiga mai mult decit poate cheltui sotia sa.
    Femeia de succes este aceea care se marita cu un asemenea barbat.

    Femeia se casatoreste cu gindul ca sotul ei se va schimba, dar chestia asta
    nu se va intimpla.
    Un barbat se casatoreste cu gindul ca sotia sa nu se va schimba, lucru care
    insa se va intimpla cu siguranta.
    Mic dicţionar practic
    diplomat: cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul;
    durere de cap: metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei;
    economist: un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri nu s-a intamplat azi;
    fidelitate: a) lipsa ocaziilor favorabile b) o puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina;
    indiferenta: atitudine adoptata de o femeie catre un barbat care n-o intereseaza;
    interpretata de barbat ca ‘se lasa greu’;
    intelectual: cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex;
    munca in echipa: posibilitatea de a da vina pe altii;
    nevasta: femeia care te incanta o luna si te descanta toata viata;
    nimfomana: termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii place sexul
    mai mult decat lui;
    prieten: definitia unei persoane de sex opus care are acel ‘Nu stiu-ce’ care elimina orice dorinta
    de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea;
    programator: cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai intr-un fel pe care nu-l intelegi;
    psiholog: cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie frumoasa intra in incapere;
    usoara: termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat.

    RăspundețiȘtergere
  17. gata stiu ca ma injurati,am "taiat-o"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei,sper ca ti-ai tait-o cu tot cu oua !
      Nu de alta,da' poate reusesc si brasovenii aia sa-si refaca fauna.

      Ștergere
  18. @Anonim
    No ,ma Gyuri a Scroafii,cand s-o dus ma-ta cu tac'to in futelnitza de ti-o plamadit pa tinie era fainoaca sau era cicoshe?C-am auzit ca tac'to era had rau,era cicocus de se uita c-un ochi la slanina si cu unu la faina,mai era si cam homalau,de aia ai iesit tu asa bolund ,cu freza aia nealcoshe si te cam dai la ficiorasi nu la fatuca.No, meri in supar si-n sarapanie de piciocar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un ALUPIGUS de la Viseul de Sus! Si o muitza mica sa ne pupi in gaurica.

      Ștergere

  19. Si mai vorbea de mine nea fasola asta de gigi de trivale, curdeleu de bartolomeu, ca am diaree verbala ! Buey mitici de pitesti ratacit prin boschetii brasovului, ciocu' mic, nu te mai da alfabet ca acusica iar o iei la vorbitor de la vreun analfabet !
    Ce dreaq e cu bozgoriada aia de honvezi in pozele de mai sus ? Aia-s terolistii care au pus traista cu trotil in fata la embasy des bozgoria, sau ce, ca nu pot sa citesc acole !

    RăspundețiȘtergere
  20. Bey,
    Cand eram eu mai tinerel,
    Era un banc care zicea cam ase: nu-i suparati pe aia cu ochii oblici, ca va bat numai cu bucatarii! Acu io vad, ca ii batem pe unguri de le suna apa in cap, doar si mai mult decat suficient, in BANCURI! Bravos natiune! Zau ca-mi place! Cu inca vreo 50 de bancuri, ajungem la Budapesta! Am pregatit opincile!

    RăspundețiȘtergere
  21. Numa insemne nationale au astia in chept ! Rosu alb si verde ! Iar daca n-are, haina-i verde, cravata rosie si camasa alba, si tot are ceva !@ Si daca n-are nici asa, are fata rosie ca curul lu' cezar maimuca, camasa alba si ata de la ecuson sat telefon verde !
    Zau, uitati-va de ce am ramas eu flamand in HarCov, in timp ce eram in excursie prin erdeley ! N-am stiut sa citesc meniul care era in bozgoreasca iar iredentistii de serviciu de la crasma nu intelegeau o boaba ! Nem, nem tudom ! Czssstrlszztreley, harszstmerly !

    RăspundețiȘtergere
  22. sunt zone intregi unde nu stiu o boaba romaneste ! buey, o boaba, ati auzit asa ceva ? copii care se uita la tine cand vorbesti romaneste ca la gion uain !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai buey-mi-oiei,daca beseleai pe olteneste,bistos ca te intelegeau.

      Ștergere
  23. Da muei,n-aiauzit de mUiniunEa mUiniuniEi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicolom, ciocolom ! Ige, ighe, Ciocciolina, Ildiko, Lindiko!

      Ștergere
  24. Tupeu de PDL-isti, fara margini!
    Tupeu cat cuprinde, fara rusine, fara perdea!
    Vor din nou sa-si NUMEASCA oamenii lor in POSTURI CHEIE, cu ajutorul ALTORA implantati unde trebuie, din vremuri bune si foarte bune! O intrebare de bun simt: De ce nu au facut asta atunci cand erau la putere? Bey, ATENTIE:
    =====================
    PDL propune depolitizarea TVR, CNA, CNSAS, RRA şi a CCR.
    =======================================================
    Vasile Blaga, președintele PDL, a declarat, duminică, după întâlnirea conducerii partidului cu parlamentarii, că principalele priorităţi, în ultima sesiune parlamentară care va începe pe 3 septembrie, se referă depolitizarea Televiziunii Române, Radio România Actualităţi, Consiliul Naţional al Audiovizualului, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii şi a Curții Constituţionale.

    PDL a propus astăzi ca propunerile pentru posturile de la Curtea Constituţională(CCR) să fie făcute de CSM şi Înalta Curte de Casaţie şi justiţie din rândul judecătorilor cu experienţă, propuneri pe care parlamentul şi preşedinţia să le însuşească.

    ”Vom insista pentru depolitizarea unor instituţii, TVR, CNA, CNSAS şi Curtea Constituţională. Atunci când unul dintre membrii CCR îşi încheie mandatul să fie propus un magistrat. Ne vom adresa CSM şi Înaltei Curţi care să facă propunerile”, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

    Liderul democrat-liberal a precizat că, până la modificarea Constituţiei, acest lucru este posibil printr-un acord tacit al grupurilor parlamentare.

    Potrivit Constituţiei, Curtea Constituţională se compune din nouă judecători, numiţi pentru un mandat de 9 ani, care nu poate fi prelungit sau înnoit. Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României.

    Primele mandate care expiră la CCR sunt cele ale judecătorilor Aspazia Cojocaru, Ion Predescu şi Acsinte Gaspar, în 2013.

    Preşedintele PDL a precizat că s-a discutat şi despre repunerea pe rol a legii privind votul prin corespondenţă, a unei legi privind parteneriatul stat-unităţi de cult în zona socială.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PDL,
      prin VOTUL din 9 decembrie, trebuie sa ramana in afara Parlamentului! Numai asa vor putea plati raul facut in cei 8 ani! Vad ca in puscarie nu se pune problema sa mearga vreunul. Nu suporta, saracutii! Sufera de toate bolile din lume!

      Ștergere
  25. Muey-buey, ti-au taiat ardelenii macaroana?

    RăspundețiȘtergere
  26. Pai si nu este bine ? Eu as merge cu alte prioritati de depolitizare, printre care : armata si internele, serviciile secrete, biserica care este suprapolitizata, scolile, ministerele, bla bla !
    Alea de mai sus, alde CNSAS, CNA, CCR, pepere, secere, tevere si alte capuse nationale, nu trebuie depolitizate, CI DESFIINTATE URGENT, acum, maine !

    RăspundețiȘtergere
  27. SOC! SOC! SOC!
    Il vad acum la RTV pe Aurel Tamas cantand la nunta Ebei
    Treceti batalioane romane Carpatii. O fi raspunsul Lasului national la cererile maghiarilor?
    Daca ar fi asa, maine, Eckstein Kovacs este somer. Da Doamne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti-ai gasit-o, numa cand crapa in ei canta ca scapetii ca "Noi santem romani, noi santem pe veci aici stapani " !
      Daca trage orban o basina, li se glasul, pana si fainosagul uita sa-l mai puna la cratita, d-apoi sa mai si mearga sa voteze !
      in rest...las ca trec iar batalioanele carpatii, ca nu-i bai

      Ștergere
  28. BLAGA ori este tampit din nascare,
    ori face pe "popa prostu" , doar/dor se va prinde si va ramane cum zice el:
    =======================
    Vezi ce spune Blaga despre schimbarea lui Morar şi Kovesi.
    =========================================================
    Despre o posibilă schimbare din funcţie a procurorului general Codruţa Kovesi şi a şefului DNA, Daniel Morar, președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că Victor Ponta trebuie să respecte înţelegerea făcută cu preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, adică schimbările celor doi şefi de instituţii trebuie făcute numai după terminarea mandatelor.

    “Atunci când îşi vor încheia mandatele, sigur că şi domnul procuror şef de la DNA, înţeleg că undeva în februarie anul viitor, îşi încheie mandatul şi doamna Kovesi în octombrie, sigur că vor trebui să facă propuneri. Totul este ca domnul Ponta să respecte înţelegerea pe care a făcut-o şi pe care a semnat-o cu preşedintele Comisiei Europene”, a arătat Blaga, duminică.

    Premierul Ponta i-a cerut, sâmbătă, noului ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru, să demaraze procedurile pentru propunerea unui nou şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar, de la 1 octombrie, a unui nou procuror general

    ”Sper ca în perioada imediat următoare, conform angajamentului pe care ni l-am luat faţă de Comisia Europeană, pe baza unei proceduri transparente, să declanşaţi procedura de propunere a unui nou şef la DNA şi, sigur, de la 1 octombrie, a unui nou procuror general”, i-a spus Ponta lui Pivniceru, la prima şedinţă de Guvern a noului ministru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei 2 trebuiau schimbati de pe 8 mai ! scurt si rapid !

      Ștergere
    2. cu hidra pedelista nu-i de jucat, atunci cand era in descompunere totala si toti fugeau, trebuia decapitata, iar kioru izolat !
      acu se regrupeaza, bolfosu ala fonfanit de bleaga scoate coltul !
      la cap, numai la cap trebuie dat !

      Ștergere
  29. PeMeTeu ce rimeaza cu temeteu, ti-am prezis io ca vine curleonul infuriat si te umple de spermezol.Are si asta o melita...de oltean.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai vine miticul asta de gigi de trivale, mare boschetar de brasov, cu resedinta la bartolomeu !
      a plecat, da-l dreaq de alfabet

      Ștergere
  30. sa ne zica noua cineva de ce a facut partidul tradator, antinational, pact cu diavolul iredentist si a permis spurcarea insemnelor nationale romanesti cu mizerii hortiste
    sau de ce, daca nu se schimba foaia pe 7 mai, universitatea bobos bolvany de horty atilla ciobo borno se bozgoriza definitiv ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare gulashul de kior o fi bun? Ca de marinat in alcool este destul de bine...

      Ștergere
  31. daca spre exemplu eu, as iesi la statuia Leul si l-as spanzura de coaiele acestuia pe popes steokes laios tankos, dupe care as infige in el o sulita confectionata dintr-o coada de matura, asea cum o infipt batory in Banul Craiovei, dupe care i-as taia capul cu un cutitas de la unghiera si i-as da foc
    EO, ce-as pati pentru asta ?

    domnu lupus de la pulano10 intre craci unde ai dreptul doar sa taci, ca sunteti un mare jurila, consiliati-ma in pula mea, ce as pati eu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, de pe statuie, de acolo de sus ai beli pula la urs!

      Ștergere
  32. Angela Merkel l-a susținut pe Traian Băsescu, pentru a primi în schimb combinatul Oltchim.
    ==================
    Traian Băsescu și guvernele Boc au pus piedici combinatului Oltchim, cu scopul de a-l falimenta în favoarea unei companii germane • Prin susținerea politică fățișă, Angela Merkel urmează să primească o afacere de multe miliarde din România • ZIUAnews vă prezintă radiografia unei activități politico-economice transfrontaliere cu efecte devastatoare pentru viitorul României • Trei declarații ale unor persoane din interiorul conducerii Oltchim confirmă spionajul economic, manipularea contractelor și implicarea neprincipială a Bruxelles-ului, în falimentarea Oltchim.

    Fondul Monetar Internațional a dat un ultimatum României, cu privire la privatizarea companiei Oltchim SA: "Privatizați sau lichidați". Pe data de 26 septembrie anul curent, este termenul limită, atât pentru statul român, cât și pentru conducerea Oltchim, de a rezolva problema acestei companii deosebit de importante în economia românească și unice în spectrul afacerilor din petrochimie, din sud-estul Europei. Suportul politic pe care Angela Merkel i l-a acordat, aparent doar în sprijinul politicii și al democrației, lui Traian Băsescu, are, de fapt, o expresie materială concretă: aproape două miliarde de euro. Planul politic al Angelei Merkel de a-l susține pe Traian Băsescu are rădăcini în activitatea politico-economică a președintelui, care a frânat, constant, a manipulat și a împiedicat direct dezvoltarea combinatului, cu scopul diminuării capacității de producție și export a acestuia.

    ZIUAnews vă prezintă o radiografie politico-economică a bătăliei pentru combinatul Oltchim, conflict care a avut drept start privatizarea Petrom și îngenunchierea Oltchim, prin afaceri oneroase și acorduri neprincipiale. Dintr-un total de 3.000 de angajați care lucrează astăzi în Oltchim, în mai puțin de o lună, nu vor mai rămâne decât 600, dacă planul german reușește. ZIUAnews a intervievat mai mulți responsabili ai Oltchim-ului, sub acoperirea anonimatului. Mărturiile lor, referitoare la dezmembrarea și lichidarea Oltchim, sunt cutremurătoare.

    În actualul context economic, pierderea de către economia românească a Oltchimului înseamnă pierderea unei companii care ar fi putut să producă pentru statul român, potrivit estimărilor specialiștilor, un milliard de euro pe an.Într-o economie globalizată, inter-relațională, Oltchim a căzut victimă calculelor fracționare întemeiate pe judecăți politice, iar problemele companiei au început în momentul în care organizațiile financiare internaționale au ordonat vânzarea pe bucăți a unor companii dintr-o economie integrată.

    Subiectul Oltchim a devenit un coșmar pentru toate guvernele României, în momentul în care FMI și Banca Mondială au ordonat vânzarea Petrom, cu tot cu Arpechim. La privatizare s-a ordonat ca Arpechim, format din Rafinărie și secția de Piroliză, să fie vândut către OMV, deși OMV-ul nu avea nevoie de ele, iar Oltchim-ul rămânea fără materiile prime. OMV-ul a închis Arpechim, "din motive de nerentabilitate", și de aici a început prăbușirea Oltchim. După opt ani de coșmar economic pentru combinatul vâlcean, devine limpede că decizia OMV de închidere a unicei companii care asigura materii prime pentru Oltchim a fost o decizie politică. Astăzi, la o lună distanță de verdictul de viață și de moarte pentru Oltchim, jocurile companiilor străine sunt dezvăluite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bruxelles-ul, implicat în falimentarea industriei petrochimice românești.
      ======================
      Conducerea Oltchim a dorit spirjinirea funcționării combinatului prin majorarea de capital. În acest sens, s-a depus la Bruxelles documentația necesară pentru ca majorarea respectivă să nu fie considerată ajutor de stat. Germania s-a implicat în acest proces și l-a blocat, pe cât posibil. A durat, astfel, trei ani de zile până când s-a primit un răspuns de la Comisia Europeană. Acest termen coincide cu debutul crizei economico-financiară. În tot acest timp, din cauza influenței pe care Germania o are la Bruxelles, Oltchim nu a mai putut produce nimic, s-au acumulat pierderi și nu a putut fi făcută nicio finanțare.

      Un alt responsabil a confirmat pentru ZIUAnews: "Oltchim a depus, pentru ca majorarea de capital să nu fie considerată ajutor de stat, documentația la Bruxelles. PCC-ul, prin toate relațiile, a blocat pe cât posibil acest proces și a durat trei ani de zile până când a venit răspunsul de la Bruxelles. Acești trei ani de zile coincid cu debutul crizei economico-financiară. În tot acest timp, s-au acumulat pierderi, deoarece nu s-a putut produce, nu s-a putut finanța".

      Ștergere
    2. Ultimatumul Fondului Monetar Internațional
      =======================================
      FMI a dat un ultimatum autorităților române să privatizeze sau să lichideze combinatul Oltchim, până pe 26 septembrie. În caz contrar, acordul țării noastre cu Fondul Monetar Internațional va fi suspendat, ceea ce ar duce la efecte dezastruoase pentru economia României. FMI a așteptat cinci ani de zile să se ia o măsură în privința combinatului vâlcean, lucru nerealizat până în prezent. Dacă acest lucru nu se va întâmpla până la data stabilită, respectiv 26 septembrie, reprezentanții Fondului vor refuza să participle la ședința de evaluare a acordului cu România. Potrivit estimărilor specialiștilor, "țara noastră ar risca și scăderea rating-ului de țară cu efect asupra dobânzilor la care se împrumută, lucru care ar fi de zece ori mai costisitor decât tot Oltchimul".

      Dispariţia Oltchim, grav atentat la siguranţa naţională

      SC Oltchim SA est unicul complex petrochimic din România, format din combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea şi divizia detrochimică Arpechim Piteşti, şi asigură securitatea economică şi socială în judeţele Vâlcea şi Argeş. Aşadar, lichidarea Oltchim ar constitui un atentat grav la siguranţa naţională.

      Facem această afirmaţie din următoarele motive:

      1. combinatul chimic Oltchim realizează 65% din producţia industrială a jude¬ţului Vâlcea, reprezentând centrul principal de greutate pe care se sprijină economia judeţului.

      2. Oltchim este și principalul angajator local, cu un număr de peste 3.000 de angajaţi, iar prin alte companii pe care le deţine, numărul de angajaţi depăşeşete 4.000.

      3. Importanţa strategică a combinatului Oltchim în economia naţională este dată de un întreg lanţ de conexiuni şi dependenţe economice pe care acesta le generează cu o serie de industrii, printre care se numără Arpechim Piteşti, CET Govora SA, Ciech Uzinele Sodice Govora, exploatarea minieră Berbeşti, Salina Ocnele Mari, Cariera de Calcar Bistriţa. Compania deţine şi Fabrica de conserve Râureni, complexul Suinprod, firma Avicola Babeni şi fabrica de nutreţuri Babeni.

      4. Oltchim este cel mai mare producător de pe piaţa internă de produse clorosodice, solvenţi cloruraţi şi unicul producător de PVC, polioli-polieteri, oxo-alcooli, anhidridă ftalică şi plastifianţi, produse de bază pentru alte industrii ale economiei româneşti. Totodată, Oltchim este şi cel mai mare producător din Europa Centrală şi de Est la produsele sale principale, respectiv PVC, sodă caustică, polioli-polieteri şi DOP, cu pieţe de desfacere atât în Uniunea Europeană, cât şi în ţări cu economii emergente precum Turcia sau Rusia. Principalul produs al societății este policrorura de vinil (PVC) (în present, aproximativ 37,5 % din producția totală), pentru care a declarat în 2008 o cotă de piață la nivelul UE de 2,1 %. Oltchim îşi comercializează produsele în peste 80 de ţări.

      5. Oltchim se află în topul marilor jucători din industria chimică. În Europa Centrală şi de Est este numărul unu pe piaţă produselor clorosodice, piaţa poliolilor polieteri şi piaţa propenoxidului, iar pe piaţa PVC, ocupă locul al doilea.

      6. Și nu în ultimul rând, 4.000 de familii ar rămâne fără un venit, adică aproximativ 8.000 de persoane ar fi afectate.
      =======================
      http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/angela-merkel-l-a-sustinut-pe-traian-basescu-pentru-a-primi-in-schimb-combinatul-oltchim-82931
      ===============================

      Ștergere
    3. Buey, tu sigur nu faci parte din comitetul director a lu Doggy ? Eo stiam ca merchel e ex general ghestapo ss, fost colonel stassi ! De unde pula mea ai scos-o pe asta cu pretenia cu basoiu ! pai nu venea ea la nunta ? si nu-l lua si pe conu orban ?

      Ștergere
  33. Muei,acu-i momentu' cit mai pot incasa si ieo citiva pemni in moaca si mai pot da doua trei suturi zdavene in coaie. Ca pin 'la urma tot se lafta cu caft. Ce s-o mai lungim,mai bine sa ne-o beleasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buey, ca bine zici ! n-am vazut zi de la cel de sus fara sange pe monitor !
      eo stau pe foale, ca am luat-o o data de am baut apa cu paiul, o luna

      Ștergere
    2. poa se baga miticul de trivale alias curdeleu de bartolomeu, ca asta le atrage ca magnetul !

      Ștergere
  34. la ce cacat mai trebuie oltchimul ala ! agricultura nexam, industrie de aparare nexam, export nexam ! disponibilizare urgenta, miile de ingineri si muncitori sa se reprofileze pe "munca cu ziua" prin satele de bastina ! ce castiga ziua, se bea seara spre noapte ! simplu, iar iarna la ciordit la vecini

    RăspundețiȘtergere
  35. Dogaru analizeaza din punct de vedere istoric nunta Ebei. Ochii cat sarmaua, urechile ciulite, creioanele ascutite si luati notite camarazi!

    RăspundețiȘtergere
  36. ne-o trage femeiul pe unde apuca
    ne-o trage merchel din toate pozitiile
    ne-o trage orban ca la coasa
    ne-o trage barosul in pasi de dans

    toti ne-o trag, avem gaozul sfartecat
    le dadea el ceasca imediat, si nemtalailor si bozgoroilor

    RăspundețiȘtergere
  37. Politistul care cerceta un caz de sinucidere, o intreaba pe secretara:
    - Dragutzo, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra?
    - N-am idee, dar era asa un om dragut si atent. Luna trecuta mi-a cumparat o
    blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un
    inel cu diamant! Dupa aceea mi-a spus ca ar vrea sa se culce cu mine si m-a
    intrebat ce-i cer in schimb.
    - Si ce i-ai raspuns?
    - Ca aici, la lucru, lumea imi da de obicei 50 de dolari...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei miticu de trivale, gigi de bartolomeu, las-o buey cu ghidusiile !
      Du-te pe "Mioritice" si vezi ca te si voteaza lumea acole pentru snoave de astea simpatice
      ia lindicu:
      http://www.mioritice.com/bancuri/top-zece/utm_source=igoogle&utm_medium=website&utm_campaign=topJokes

      Ștergere
  38. Numai militarizarea urgenta, inclusiv a BOR si trecerea deindata la o politica agresiva de tip fascist va mai putea pune, cat de cat, o ordine in haosul asta general !
    Harghita si Covasna trebuie desfiintate si reorganizate in regim de urgenta ! Pe termen lung, bozgoreasca trebuie scoasa din toate scolile din romania !

    RăspundețiȘtergere
  39. Am ajuns oaza mapamondului pentru traficul de organe !
    Asta a ajuns tara lu'Dorele: cocalari, tigani, sarantoci care-si vand organele, criminali si bozgori iredentisti !

    RăspundețiȘtergere
  40. Comisia Europeana: Romania, cea mai drastica scadere a productiei de cereale in 2012, de 35,8%.
    ========================
    Seceta, care a afectat puternic productia de cereale din Statele Unite si a dus preturile la niveluri record, a avut consecinte mai reduse in Europa, unde productia se va contracta in medie in acest an cu 2,2%, arata Comisia Europeana intr-un raport asupra culturilor agricole. Romania este insa cea mai afectata in ceea ce priveste scaderea productiei in raport cu anul 2011, volumul acesteia scazand in 2012 cu 35,8%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dezastru total, problema este atat de grava incat s-a ajuns ca taranul sa nu mai aiba nici macar samanta de pus in pamant, la anul !
      terenuri intregi care deja trebuiau sa fie arate, au ramas parloage

      Ștergere
  41. Romania-inghitita metru cu metru de hoardele de tigani, care se inmultesc ca termitele !
    Terefiante imaginile difuzate de A3 ! Nimeni nu vede nimic, nimeni nu aude ceva in tara lu'Dorele!

    RăspundețiȘtergere
  42. Muei PTM,ce n-ai inteles tu ii ca in vreme ce biserica a fost militarizata a
    rmata a fost facuta de ,,popa prostu'' !S-acu' ,muei batalioane,muei unde sunteti?
    http://www.youtube.com/watch?v=Dgvh4n6046U&feature=related

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este buey, se facu al dreaq biserica, nici sa te mai incinerezi nu mai poti, ca nu-ti mai aproba popa sa pleci in rai, ca asa a dat ordin borul
      mai trec pula batalioanele carpatii ! sa mai treaca si astia cu fainosagul daca au chef, nu tot MOCCA gratis, iar ciobo borno ciocolomotesek joaca ceardas

      Ștergere
  43. Mai oameni buni si nebuni, stie cineva daca la nunta au fost si europarlamentari straini, colegi ai miresei, sau numai alde Muci in freza de Romania? Tare curios as fi!
    Sau te pomenesti ca au boicotat-o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu a fost nimeni
      a incercat sa vina babornita de la gestapo ss stassi, sub acoperire, insa n-a mai ajuns , ca au dibuit-o astia a lu dogaru, de la filiala arad

      Ștergere
  44. Pai da,rumanii fac niciun copil sa-si cumpere BMW la mina n+1,sa-si schimbe gresia ca nu se brodeste cu anotimpul sau zodia oii.
    Acu',satau si eu sa ma gindesc.Cu ce bani suntem platiti ii greu sa-i spalam ,apoi sa-i ducem la gradinita cu OPEL-ul.

    RăspundețiȘtergere
  45. Muei PMT(PTM?TPM?) si daca BORU-u' nu ,,agreaza'' prajitul post deces prin moarte,tu ce PL-u' mieu faci? Te dai pe mina ,,cintacilor''?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai zis-o: daca crapa baba prima, la cuptor cu ea, ca economisesc 80% ! Nici cenusa nu-mi trebo, ca sa nu ma bantuie ! Daca suflu eu in veioza primul, ma doare in pula ce face cu mine, n-are decat sa se spele pe cap cu mine !

      Ștergere
    2. Baaa, sa pui sare multa la borcanu babei sa nu se strice!!! Nu uita de usturoi, hrean si mairar! Succesuri!

      Ștergere
    3. Nu cred eo c-o fura prima cotreanta, dupa cum se misca si ea si babornita aia de ma-sa, zici ca-s matusalemice !

      Ștergere
  46. Corleoane...haide buey omule, ce faci acolea !
    Hai ca ma dau sa incapi si tu !
    Hai, baga-te, frumosule !

    RăspundețiȘtergere
  47. Gata cu distractia, de maine revenim la normal in tara lu'Dorele: scandaluri parlamentare, mitinguri, pichetari, scumpiri, injuraturi, muye lu curdeleu la bartolomeu...

    NB la zoo+9
    Era un responsabil cu ALUPIGUSUL, in seara asta primim ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  48. hai ma leshi?? ma uimeste "geniul" ponta pe realTV(vorbeste ca tzatza leana pe marginea santului....un cacat de bucuresti!!`)

    RăspundețiȘtergere
  49. Vorbesc doar aiureli ca sa acopere ce n-au facut si nicin-o sa faca.kakarai .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigri2, buey lindik, iar ai scos capul un pik?

      Ștergere
    2. Ba boule ti-au dat banii la pensie furati de PDlaci ! Bozgoroi prost!

      Ștergere
  50. http://www.timesnewroman.ro/monden/7817-cincisprezece-lucruri-pe-care-nu-le-stiati-despre-nunta-elenei-basescu
    http://www.timesnewroman.ro/monden/7805-ccr-da-un-nou-verdict-controversat-traian-basescu-va-fi-socru-mare-la-nunta-lui-eba

    http://noidacii.ro/Noi,Dacii!%20nr.61,%202012/2012%20Revista%20presei%20maghiare%2006.pdf
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  51. Noi si noi picioare in fund pentru plagiator:

    România, decuplată de Bulgaria în dosarul Schengen
    Bulgaria îndeplineşte criteriile necesare pentru aderarea la spaţiul Schengen, a declarat vineri, la Sofia, Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene.
    Ca regulă, Comisia Europeană, care este Executivul UE, se referă atât la România, cât şi la Bulgaria atunci când e vorba despre extinderea spaţiului fără frontiere, iar vizitele principalilor oficiali au loc în ambele ţări. De data aceasta, Barroso nu s-a deplasat şi la Bucureşti.

    Urmeaza un picior in fund pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere
  52. Catherine Ashton, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, nu va veni la Bucureşti, la Reuniunea diplomaţiei române, participarea ei nefiind permisă de alte angajamente din agendă, precizează MAE român.
    Vizita oficialului la Bucureşti la începutul lunii septembrie fusese anunţată în urmă cu o lună de fostul ministru al Afacerilor Externe, Andrei Marga, care precizase că a primit o confirmare a vizitei din partea acesteia.

    Pe romani ii intereseaza ungurii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bui SP, bui bou cu tzitze ce esti, sa-ti dam noi sula sa ne-o mozolesi!

      Ștergere
  53. Primul pas spre puscarie. Mingea e la Basescu.

    Fostul ministru de Interne Ioan Rus, care şi-a dat demisia în urma scandalului privind numărul cetăţenilor români cu drept de vot aflaţi pe listele electorale permanente la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, a relatat într-o emisiune televizată despre cum a făcut premierul Victor Ponta presiuni asupra sa, pentru a modifica cifra respectivă.

    "Presiunile nu se fac aşa, la telefon. Eu am avut o discuţie cu premierul, care mi-a explicat că mulţi din conducerea USL consideră că s-ar putea acţiona aşa încât să fie mai puţini (alegători). Eu i-am explicat că nu este loc, constituţional, nici la stânga, nici la dreapta. Şi i-am zis că sunt două variante: fie eu mă ascund în spatele lui şi presiunile să fie suportate de el, fie eu plec. Eu nu mă ascund în spatele nimănui", a explicat Ioan Rus

    RăspundețiȘtergere
  54. `neata buna!
    http://istoriiregasite.wordpress.com/2012/08/30/dictatul-de-la-viena-30-august-1940-documente-istorice/

    Ultima referire la nunta odraslei basesciene: invitatii la nunta=ELITA HOTILOR din Romania.

    Admin, se poate ceva despre asigurarea locuintelor de la 1 Sept.?

    RăspundețiȘtergere
  55. Ponta, cumătru cu un interlop

    Victor Ponta a avut şi el parte de o nuntă în acest weekend, la fel ca Traian Băsescu. Dacă preşedintele a fost socru mic la nunta fiicei sale Elena, premierul a fost naş la cununia băiatului unui fost interlop.
    Este vorba de avocatul Laurenţiu Gorun, care s-a căsătorit cu Larisa Mocioalcă, fiica deputatului PSD Ion Mocioalcă.

    Cine se aseamana se aduna.

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  57. <>

    Adinc,adinc rau de tot.Asta nu-i mitic.

    RăspundețiȘtergere
  58. Şi i-am zis că sunt două variante: fie eu mă ascund în spatele lui şi presiunile să fie suportate de el, fie eu plec. Eu nu mă ascund în spatele nimănui", a explicat Ioan Rus

    Adinc,adinc rau de tot.Asta nu-i mitic.

    RăspundețiȘtergere
  59. Ma doare drept la epiderma de pe putza ca tara lu'Dorele va fi decuplata de bulgaria la intrarea in shenghen ! Asa de tare ma pasioneaza stirea handicapatului de mai sus cu spatiul shenghen, incat iar simt o caldura sublima la curul izmenelor !
    Pe mine ma intereseaza sa nu decupleze blogul asta de la spatiul mondial !
    Ma doare exact in centrul gaurii pe unde produc fecale ca nu vine Cati Aston la bucuresti, ca sa nush ce sa faca aciulea ! Nici nici nu stiu cine-i putoarea asta, n-am auzit in viata mea de curva asta englezoaica, pistruiata si mai urata ca babaul de merchel !
    Mare paguba ca nu vine Aston, extraordinar ce pierde romania...mare stire matinala de la mos cacat, scapat de pe blogul lu pulano10 intercraci, unde ai dreptul doar sa te caci !
    In rest, ce sa zic, stiri una si una, esti pe faza tataie....
    astea s-au difuzat ieri, bre scleroza, te-ai trezit si tu cu nush ce nunta
    Alupigus, portie dubla, cu zeama de gaoz

    RăspundețiȘtergere
  60. Te iei cu mainile de cap daca citesti revista presei maghiare de la lincul postacului de la 23:07 !
    Si alea-s chestii reale, nu povesti cu poponetz si daniletz !
    Ne fute grija de spatii senghen si de nush ce curve care nu vin la bucuresti sa cheltuie banul public, in timp de bozgorimea isi face de cap pe unde apuca in tara asta !

    http://noidacii.ro/Noi,Dacii!%20nr.61,%202012/2012%20Revista%20presei%20maghiare%2006.pdf

    Te doare bila buey, in cateva dintre statele U ale A esti executat pentru asa ceva, iar in celelalte papi puscarie la maxima securitate de-ti trece cheful sa te mai dai la integritatea statala
    Alooo...ceseateul, se aude ? mai aveti de desfiintat unitati prin zona ?

    RăspundețiȘtergere
  61. Armenia îşi întrerupe relaţiile diplomatice cu Ungaria
    http://www.ziuaveche.ro/international/externe/armenia-si-a-intrerupt-relatiile-diplomatice-cu-ungaria-117909.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si asta doar pentru un motiv de doua lulele-trei surcele, iar la noi joaca astia ceardasul pe unde apuca, iar AUTORITATILE mucles, ciocul mic ca se supara ciobo borno si-i da foc iar lu ala cu fainosagul

      Ștergere
  62. Pe 16-17 octombrie 2012 va avea loc la Bucureşti al 21-lea Congres al Partidului Popular European.

    Care-i traseul delegatiilor si cit va costa kg-ul de rosii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da ce pula lu cezar maimucles, aciulea e tara congreselor ? Parca numa ieri s-or sukarit nush ce socialisti si s-or tirat la bricsel ! Acusica i-a apucat pe altii sa impinga aerul cu pieptul si sa cheltuiasca banul public ?
      Dumnezeii mamii lor de ghiortani imbuibati ! Ii doare in falus de popor ! Congresul asta sigur va dezbate problemele grave din romania, dezastrul si haosul total, saracia fara precedent

      Ștergere
    2. Sa vedem cine o sa ne mai plateasca noua pensiile peste 5-6 ani, care n-om crapa pana atunci, ca de muncit mai munceste pula si cureaua lata a lu boc in tara asta !
      Toti o tinichigeresc auto pe spagi ! Zdrahoni buni de munca, cara masini din cele tari, pentru dezmembrari de piese !
      Barbati in putere se ocupa cu paza, mii de paznici pe la toate dughenele ! Magazinul si paznicul ! Alte mii is mai spekeri, is "Agenti de interventie" !
      Se produce in draci la "Anveloparea blocurilor" ! O gaselnita mai de cacat ca asta nici ca am auzit ! S-au pus la pamant ditamai Vulcanul, Ventilatorul, Semanatoarea, Republica, Grivita-IMGB, Electromagnetica, Timpuri Noi, si care pula mea or mai fi fost, si ne ocupam de anvelopat blocuri, de schimbat borduri o data la 2 ani, de paza institutiilor cu cohorte de agenti 007,de servis auto la fiecare colt de strada si de construit biserici si catedrale ale neamurilor !

      Ștergere
  63. Cristian Preda a declarat că săptămâna viitoare vor avea loc negocieri la Bruxelles privind platforma politică pentru Congresul de la Bucureşti. ,,Am avut contacte şi eu şi domnul Vasile Blaga cu responsabilii şi ai partidului şi ai grupului politic, am fost împreună de altfel la Bruxelles. De săptămâna viitoare noi ne întoarcem la Bruxelles. De altfel pot să vă spun că luni, marţi şi miercuri vom fi, şi eu voi reprezenta PDL la negocierea platformei politice pentru Congresul de la Bucureşti. Am adoptat poziţia PDL în privinţa platformei politice a PPE aşa cum va fi ea adoptată la Bucureşti. Săptămâna viitoare avem negocieri la Bruxeles”, a conchis Cristian Preda.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/preda-congresul-ppe-ramane-la-bucuresti-popularii-sunt-solidari-cu-partidele-romane_999163.html#ixzz25OPXiGLB

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma cac pe cristian preda, pe congresul lui si pe muya ta de stirist rasuflat.

      Alupigusul si taci

      Ștergere
  64. "Blaga si-a demonstrat capacitatile organizatorice. A adus 40 de invitati cu autocarul."
    Antrenament, repetitie pentru 9 decembrie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, m-ai spart la muye ! Unde cocartzul meu i-a adus ?

      Ștergere
  65. Unde,unde? La brutariiie,la brutariiiieeee!

    RăspundețiȘtergere
  66. ATENTIE: Noi norme în asigurări pentru proprietarii de locuinţe,
    de la 1 septembrie.
    ===================
    Proprietarii de locuinţe vor fi obligaţi de la 1 septembrie să încheie două poliţe de asigurare, una obligatorie şi alta facultativă, dacă doresc să-şi protejeze casele pentru sume şi riscuri suplimentare celor prevăzute de asigurarea obligatorie.

    Proprietarii de locuinţe vor fi obligaţi de la 1 septembrie să încheie două poliţe de asigurare, una obligatorie şi alta facultativă, dacă doresc să-şi protejeze casele pentru sume şi riscuri suplimentare celor prevăzute de asigurarea obligatorie. Asigurările obligatorii acoperă doar pagubele produse de cutremure, inundaţii şi alunecări de teren şi numai în limita a 10.000 sau 20.000 de euro în funcţie de materialul de contrucţie al locuinţei. Până acum asiguraţii care încheiau o poliţă facultativă care acoperea cele trei riscuri nu aveau obligaţia să încheie şi o poliţă obligatorie.

    Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a modificat însă normele privind asigurarea locuinţelor şi companiile de asigurări nu mai au voie să subscrie riscuri de catastrofă decât pentru sume care depăşesc 10.000 sau 20.000 de euro. Poliţele facultative încheiate înainte de 1 septembrie se vor derula însă fără modificări până la expirarea contractelor.

    Asigurările obligatorii sunt emise de Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID), o companie deţinută de 13 asigurători, şi costă 10 şi respectiv 20 de euro pe an. Măsura CSA vine în contextul în care asigurătorii care emit poliţe facultative au concurat puternic PAID în ultimii doi ani prin reducerea preţurilor, iar portofoliul companiei a scăzut treptat şi a ajuns în prezent la circa 400.000 de poliţe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciun coment ! Tara lu'Dorele ! La noi, unde au fost codrii verzi din brad si campuri cu matase, nici asigurarile astea in vigoare pana acusica nu se fac, d-apoi inca una ! Sarantocimea majoritara n-are bani nici sa-si schimbe un geam spart la casa, da sa se si mai asigure !
      Aiurea !

      Ștergere
    2. Multam Admin!
      Pai si atunci unde e libera concurenta? Unde este reglarea pietei si a preturilor?
      Nu inseamna asta interventia statului in piata?
      Daca PAID-ul nu este in stare sa faca fata concurentei, mearga-n muma-sa cu asiguratorii lui cu tot!
      Si-asa le-a pus statul in brate jde mii de clienti fara sa miste un deget! Escrocherie pe fata si pe banii nostri.
      Dea Domnul sa nu ajungem sa "beneficiem" de despagubirile lor, fiindca mi-e tare teama ca vom primi caisele zbarcite ale lui Czar cu supliment de la TPM!

      Ștergere
  67. Buey, halitorii astia de slanina cu mintea inceata de peste Carpati chiar se cred borta curului din Univers. Ei sunt cei mai civilizati, ei sunt cei mai cei...Nu mai bine erau lasati dracului sa-i futa hunii cu pula indoita? Cititi la PulanuX sa vedeti cita superioritate afiseaza mincatorii de jumari!

    RăspundețiȘtergere
  68. PMT
    Buey nationalist cu coada sus si nespalat pe cur,
    Ti-a spus cineva ca esti vulgar si semi-analfabet ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le scarpini miticilor koaili!

      Ștergere
    2. Care pizda ma-ti n-ai loc de mine, buey alfabetule ! Te-ai trezit asea, lovit la tampla ? Ia-te de un alfabet ca tine, ce dreaq-ti casuna brusc pe mine !
      Ti-e de-un caius belli ?
      Ia-te de domnu' de la 12:33, ca eo am alte treburi acu', ma ocup de ceva asigurari.
      Vrei sa te muyotific un pic ? Imediat itzi umblu la mestecatoare daca nu esti mosneag giugiuc !

      Ștergere
    3. A...da, mi-a spus baba: cica, scoate placa din pahar, musca-ma si fii vulgar ! Asa ma cheama babornita cand i se face de-un futai !

      Ștergere
  69. "Premierul Ponta a ajuns din nou la înghesuială după tentativa eşuată de a-l demite pe Băsescu. În decembrie vor avea loc alegeri parlamentare, iar USL se scufundă în sondaje. La sfârşitul săptămânii, Partidul Socialist European a decis să-şi mute congresul de la Bucureşti la Bruxelles. Politicieni de toate culorile evită să se afişeze public alături de Ponta şi Antonescu", scrie FAZ


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey kakareaza si care-i problema? Duca-se-n kizda mamiticii lor de socialisti, populari si kokalari! Buey loaza/gaOaza, las' ca-l pupati voi in kur pe kior, poate i-o mai creste-un ochisor

      Ștergere
  70. Da,da,da.L-au ales vicepresedinte si au mutat cortul.
    In schimb bobularii lui basinila vin la Bucuresti pentru o partida de huiduieli cu rosii.

    RăspundețiȘtergere
  71. PMT
    Buey nationalist cu coada sus si nespalat pe cur,
    Cind ai ajuns tu militar nu se dadeau teste de inteligenta ? Cine te-a cacat acolo, unchiu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si tu o muie mica dintre craci la Cezarica!

      Ștergere
    2. Ce inteligenta buey strapezitule ! Unde ai vazut tu militar inteligent ! Daca eram inteligent ma faceam sofer la Hidroelectrica si aveam 16 mii de euro la buzunar !
      Esti prost ?

      Ștergere
    3. Aluia cu curu...buey sulica, bunicul meu a luptat si a cazut prizonier in Marele Razboi, sa va elibereze pe voi, da-le-ati miticilor pielea inapoi.

      Ștergere
  72. Ati vazut pozele de mai sus, nu ? Alea cu attila cuceritorul si honved budapesta pe plaiuri mioritice ! asta se intampla sub protectia kozossegy rendorsegului secuiesc, adica a politiei bozgoresti din HarCov, sub inalta tutela a administratiei iredentiste locale si sub patronajul parlamentului de la budapesta
    Se antreneaza s-o mai puna de-un Ip si Trasnea pe meleagurile lu fainosag ! Las ca vin iar batalioanele din tara, da-i in pula de mitici ca-s prosti !

    RăspundețiȘtergere
  73. Eote la honvezi budapesta ce poligoane au buey, cred ca au aprobate antrenamentele astea de ceseate, prin "Planul cu principalele activitati" ! Asta tre sa fie fro aplicatie de aia comuna, tatari-hortisti, cu trupe in teren

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare mie sau alea sunt topoare, sulite si arcuri, adica arme letale !
      Sau o fi vreun concurs de ala militaresc tip "Cupa tragerilor precise" !

      Ștergere
    2. buey....stai ca m-am prins ! aia e brigada de VM de la ciuc, sau, ma rog, ce-a mai ramas din ea dupa ce-a reorganizat-o oprea cu ontanu

      Ștergere
  74. Unde-i Armata a3-a Transilvania sa traga o aplicatie si tc. sa treaca fix pe acolo??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Generalul PAUL ROMANO CHELER...cine-si mai aduce aminte de acest brav militar ?
      A devenit incomod pentru politica lui romaneasca ! Nu misca nimeni !

      Ștergere
    2. Am ramas cu mitici de tip Curdeleu din Bartolomeu: nici muntean de trivale, nici boschetar de brasov ! Un fel de bozgorean de bartolomeu !

      Ștergere
    3. La vremea lui Cheller era A4.
      Desi, dupa parerea mea nu aplicatia ar ar fi rezolvarea.
      Aici este vorba de fermitate politica si de pus la treaba institutiile statului in asa fel incat cuvintele autonomie, Tinut Secuiesc, limba semioficiala, udmr, sa nu mai fie rostite nici macar in gand de iredentistii si sovinii maghiari.

      Anonim 3 septembrie 2012, 12:57
      Un militar, indiferent de natia din care face parte, nu se poate sa nu aiba o farama de nationalism in sange.
      Altfel nu este decat un mercenar.

      Ștergere
  75. PMT
    Buey nationalist cu coada sus si nespalat pe cur,
    In afara de cacat, mai ai ceva in creieras ?

    RăspundețiȘtergere
  76. Pentru mosnegii care s-au ales cu ele belite in urma procesului de regulare la curul gol !
    O veste buna-sa ma luati de pula !
    Care inca n-ati primit instiintarile de la Casa de Pensii Sectoristo-Securista : maine-poimaine o sa primiti plicul prin care va instiinteaza ca va da malaiul inapoi, pentru perioada 01.01-30.06.2012, in situatia in care domniile dumneavoastra ati primit mai mult de o decizie de pensie ! Adica cum e aia care au fro 5, marite de la o luna la alta , pe baze stiintifice !
    Ne mai asigura Casa cu Pensii de maxima operativitate, de eforturi neprecupetite de a ne trai pensia frumos si linistit, precum si de faptul ca ne va da restantele NUMAI IN FUNCTIE DE RESURSELE FINANCIARE LA DISPOZITIE !
    De cei cu ele sculate in urma regularii, nush ce sa zic, ca nu fac parte din randul lor ! Eo ma incadrez la slagarul cu "PULA-PULA" si indemnul "DRUM BUN - II BUN O PULA" !
    Oricum, cu diferenta pe care o s-o primesc, imi permit de-o viagra, asea ca sa ma dau cocosi pe langa baba !
    Pentru detalii, va stau la dispozitie, da numa pana plec la statuia leul, sa dau o muye lu kioru c-a furat voturilii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi da restanta luna asta, pe copon, am sa-i imprumut si lu curdeleu ceva acolea, ca sa-si plateasca datoriile la crasma din gara de la bartolomeu !

      Ștergere
  77. mos martin says:
    Septembrie 3, 2012 at 12:51 pm

    Voi sunteti cei chemati sa ne dati tara inapoi…..problema este …unde este acum tara? Cine sunt cei chemati? Cei care huiduie imnul national? Cei care se comporta la mitinguri ca niste mahalagii? Cei care mint cu nerusinare ca pensiile lor au fost scazute? Cei care huiduie chiar si la biserica? Cei care sunt obisnuiti sa nu respecte nici o regula? Irak-ul exporta petrol in cantitati uriase zilnic……la noi pretul benzinei creste constant…..Irak-ul avea datorii catre Romania de miliarde de dolari….dar Romania a renuntat la acele datorii…..Si nimeni nu a manifestat…..nimeni nu a cerut niste demisii ale celor ce au semnat pentru renuntare…..Nu era bine ca acum sa primim zilnic vapoare incarcate cu titei? In contul datoriei? Chiar asa sa fie oare? Voi care ati slujit tara de la 14 ani va lasati condusi de niste politruci mamaeluci, manati de interese obscure? Daca e asa……rusine sa va fie………….

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care imn national ? al hortistilor iredentisti care se canta cand si pe unde se vrea ? desteapta-te romane, asta-i imnul national ? sau trei culori e imnul ? sau ala cu regele, e mai bun ? sau ala, imediat de dupa razboi ? care imn buey , ca intr-o suta de ani am avut fro 5, iar singurul care nu s-a schimbat de la un sezon la altul, e imnul hotistilor !
      Ai in cap numa imnuri si vapoare cu titei !
      PeSe: la chestia cu pensiile, achiesez ! N-au fost scazute, au fost facute supranesimtite ! Da mai avem pana la nivelul unui cocalar de la Hidroelectrica, sau a lui Zdrentean handicapatul cecereului basoist!
      La chestia cu rusinea, m-ai terminat ! Mi-e asea o rusine de m-am udat tot in pempars !

      Ștergere
  78. Ca bine mai zici domnule!! Snaiper one

    RăspundețiȘtergere
  79. De unde pula mea la-i scos pe ursulete asta de martin buey, ca ma fack frate de-o cruce cu el !
    Numa zice acu de unde l-ai copiat, si eo imi scriu in testament ca pe borcanu' cu moloz sa-mi scrie astia de la cuptor "Mos Marin"

    RăspundețiȘtergere
  80. Bey,
    V-ati speriet de Miss Harhita si Covasna???
    Une dreak v-ati ascuns??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu bey, fute-i-as in kiur pe ei, dar acu, si noi miticii si halitorii de jumari ne facem siesta. Ca n-oi mitici-am mincat friptura de groshtei flambat, iar halitorii de jumari au halit gras da-le-am coaiele pe la nas.

      Ștergere
  81. PMT
    Buey nationalist cu coada sus si nespalat pe cur,
    E adevarat ca tac-tu e Regimentul 3 VM ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, ala-i ma-ta care te-a avortat !

      Ștergere
    2. de la regimentul 3, numa-n cur o iei
      iar de la ala zece, muye pana-ti trece
      slaninarule !

      Ștergere
  82. PMT
    Buey nationalist cu coada sus si nespalat pe cur,
    Ai incercat sa-ti numeri neuronii dar ai prea multe degete la mina ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, de sula sa ne iei! Sa-i sugi sula lui Nea Niku si lui Tigri2 lindiku!

      Ștergere
  83. Miss seamana leit cu czar dupa ce si-a pus-o cu PMT.

    RăspundețiȘtergere
  84. Buey, tocmai ce m-am intors de la Leul, marea piketeala anuntata de Doggy si ai lui-hotii sindicatului ! Un mare fas, zau ca ne meritam soarta de mitici cufuriti !
    Jalnic ! Trebuia sa ne suim pe-o statuie ca sa luam muye ! Gata, s-a dus farmecul plimbarii langa-langa-balanga in jurul cotroceniului.
    Subliniez ca participarea rezervistilor militari a fost una masiva. Noroc cu bosorogimea "societatii civile", ca s-a inghesuit dupa ghise la statuie, ca de altfel lua muye cu 3 strapeziti !

    RăspundețiȘtergere
  85. Frunda: UDMR va plăti, ca PDL, factura pentru anii de guvernare.
    ====================
    Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat la RFI, că UDMR urmează să plătească, la fel ca PDL, factura pentru anii de guvernare, el precizând, în acest context, că se teme, în perspectiva alegerilor parlamentare din 9 decembrie, de pragul electoral de 5%.

    Despre o eventuală intrare în Parlament în urma alegerilor din 9 decembrie, Gyorgy Frunda a răspuns: “Mi-e teamă de pragul de 5%! USL se află pe un val uriaş, mai ales în spaţiul extra-carpatic. România, prin legea electorală, la reîmpărţire, dacă ai pe bune 50% obţinute la urne, asta înseamnă că prin redistribuire ajungi la peste 66%. Asta pentru UDMR şi în general pentru formaţiunile mici este un pericol enorm!”.

    Gyorgy Frunda crede că “UDMR urmează să plătească, la fel ca PDL, factura pentru anii de guvernare”.

    ”Alegerile locale ne arată însă că noi am câştigat mai multe voturi acum decât cu patru ani în urmă la alegerile locale, este un semn încurajator şi sper să trecem de pragul de 5%, dar va trebui să lucrăm enorm în această campanie electorală (…) Dacă mâine aş pescui peştişorul de aur, i-aş cere ca USL-ul să câştige cu un vot prin redistribuire de 48%-49% şi să aibă nevoie de UDMR. Ar fi soluţia ideală pentru noi şi mi-aş dori eu cu toată raţiunea mea. Dacă vom fi în opoziţie, dacă USL-ul va avea peste 50%-55%, oricum va trebui să discutăm, pentru că noi nu suntem un simplu partid politic, suntem reprezentanţii comunităţii maghiare din România şi chiar dacă suntem în opoziţie, trebuie să construim acea colaborare cu puterea care să asigure drepturile comunităţii maghiare din România”, conchide senatorul UDMR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa platesca nemeshimea ca destul a platit pulimea!

      Ștergere
  86. "Culmea penibilului o atinge unul dintre numeroşii turnători la Securitate pripăşiţi la PNL, senatorul Ioan Ghişe. Dând Constituţiei şi legilor ţării o interpretare de Bulă infestat cu pestă porcină, acesta şi-a vopsit un mesaj de Gâgă şi s-a amestecat cu o mână de revoluţionari-mercenari-impostori şi cu rezerviştii scopiţi ai colonelului Dogaru. În spatele manifestărilor zilnice de „mânie populară”, pornite de sub zidurile Palatului Cotroceni şi finalizate în Piaţa Universităţii, se iţeşte rânjetul hulpav al motanului Felix, sponsorul mediatic (şi nu numai?) al întregii tărăşenii."
    Gindul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, dupa cum se vede din imagine, io nu-s scopit. Tare-as vrea sa ma intilnesc cu tembelul ala, dar si cu unii de-aciulea...

      Ștergere
  87. Rezultate remarcabile la bocoloreat !
    Cred ca cel mai aproape de adevar se afla judetul Ialomita, cu 9,23% !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca bozgorimea din HarCov sta bine ! Normal, ca au avut de dezvoltat la limba si literatura un fragment din "Padurea spanzuratilor", ala cand il agata pe Bologa de-o creanga, iar bozgorii stapanesc bine subiectul asta ! Ati vazut la ciobo borno lantos tankos ce cultura de suspendac national are !

      Ștergere
  88. “E adevărat că în ziua de azi, deşi nu-i iubeşte nimeni, nimeni nu vrea să se certe cu nemţii.”

    Din ce aluat rânced a fost plămădit acest politician numit Ponta! De unde ştie el că nimeni nu-i iubeşte pe nemţi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei de gilci sa ma iei. Vaz ca persisti in prostie mingaia-mi-ai amigdalele mie!

      Ștergere
  89. A venit baba din piata cu o trompeta de zici ca a scopit-o cineva ! Nici n-au anuntat bine astia toate scumpirile pe la nush ce curent si gaze de cur, ca miticii au si schimbat preturile la legume !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, tu nu stii ca cea mai buna leguma ie porcul? Mai ales cind este gras si-are mustata sub nas? Iote ca hovezul ala, cezarelu ala floci la nas din prima fotografie.

      Ștergere
  90. De la anul bocoloreatul se da fara camere de supraveghere, iar accesul in salile de examinare cu leptopuri, telefoane si carti, nu va mai fi interzis !
    Ministerul de invatamant ia in discutie chiar si o posibila sustinere a probelor, fara supraveghetori !

    RăspundețiȘtergere
  91. Buey, eu recunosc ca m-am lovit rau la cap si o mai iau pe miriste, insa ma consolez, din cand in cand, cu ideea ca altii s-au nascut cazuti in cap, pe scari !

    Iaca-te:

    ""C O M U N I C A T al PARTIDULUI COMUNIŞTILOR (NEPECERIŞTI) MIŞCAREA NAŢIONALĂ „REZISTENŢA COMUNISTĂ”
    Comitetul Național
    Puciștii au fost învinși!

    După ce, timp de 23 de zile, peceriștii din C.C.R. au făcut jocul peceriștilor puciști, au fost totuși nevoiți să accepte Adevărul impus de o lume întreagă: Poporul a respins puciul!
    În consecință, Președintele Republicii, Traian Băsescu, își reia funcția din ghearele Uzurpatorului...
    Acesta s-a acoperit de ridicol chiar și în penibila Lălăială de astăzi, la aflarea veștii despre Decizia C.C.R.; n-a putut să accepte realitatea dură a regulilor impuse de propria gașcă ponto-crinistă, continuînd să hîrîie inepția despre 7,4 milioane de votanți anti-Băsescu, aceștia fiind, în realitate, cam două-trei milioane, care au votat în procent de ... 200-250!!!
    Socotim necesar ca Procurorul General al Republicii să dispună imediat măsurile corespunzătoare pentru tragerea la răspundere a puciștilor și, mai ales, a celor care nu au executat Ordinul Suprem al Poporului dat prin rezultatul referendumului din noiembrie 2009 –net superior Constituției înseși- anume:
    Parlament unicameral format din maximum 300 de Deputați ! Totodată se impune adoptarea, cu maximă urgență, a modificărilor implicite pentru organizarea noului parlament unicameral, pentru ca, apoi, să aibă loc, în 2013, alegerile parlamentare.
    Pentru aceasta, adversarul nostru politic și ideologic, Președintele Republicii, Traian Băsescu, trebuie să pună în funcție principala sa îndatorire: medierea între TOATE FORȚELE POLITICE, ci nu numai între găștile peceriste din
    actualul parlament (devenit neconstituțional).
    Ca partid politic înregistrat legal, Partidul Comuniștilor (Nepeceriști) solicită ca, pentru redresarea Țării, Președintele Republicii să aibă imediat consultări cu toate cele 50 de partide politice existente.

    PREȘEDINTE,
    Prof. Gheorghe UNGUREANU"

    Imi bag pula cu tot cu coaie (nu ca ar fi mare lucru) in SCMD ! De maine ma fac comunist nepecerist !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi: gasca ponto-crinista ! Sa vezi ce steag au astia !

      Ștergere
    2. Cica:Ordinul Suprem al Poporului ! Aciulea-i de mine, buey! Ce "Sumanele negre", ce "Camasile verzi", ce Zelea Codreanu...aciulea e Ordinul Suprem, buey !

      Ștergere
  92. Care vrea sa se distreze multilateral, ia lindicul:

    http://www.cotidianul.ro/comunistii-saluta-intoarcerea-lui-basescu-192441/

    E si un comunicat al unei asociatii de basinosi, tare ca fularul !

    RăspundețiȘtergere
  93. Foaie verde lamaitza
    Sa va bag pula-n guritza
    Si sa nu va fie greatza
    Lingetzi gainatz de ratza.

    Luatzi zeama de lamaie
    De trei ori pe zi si muie.
    Ca suntetzi pui de curvitze
    Supte-n cur si intre tzatze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiiii, tu iei muie numai odata si virtos, beli-ne-ai darabul pin' la os! Stim ca iesti din Urziceni, belesti matzul la olteni. Olteni ca de-alde Cezarel si lui PMT nitzel!

      Ștergere
  94. Sa-mi trag pula-n ratul vostru de cocalari imputzitzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ne kkam pe putza aia ta mica cum ti-e mintea de furnica!

      Ștergere
  95. buey, scandal monstru intre mosnegii sclerozati de pe pulano 10 intercraci, la postarea cu "Treceti batalioane..."
    S-au luat de-a binelea de beregati miticii din regat cu slaninarii ardelenesti pe tema bozgorizarii
    Si eo ziceam ca numa aciulea-i de-un casus belli
    Dau toti acolo, ca disperatii ! S-a bagat si-o muiere. Daca ar oxigena o tara textele cu niscaiva politist-adjectiv, zau ca ar merge de-o inspiratie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey PMT,
      Eu nu mai pot!
      Bey.... moooorrrrr !!!!!
      Mor de ras bey, fi-ti-ar talentu' al dreaku!

      Ștergere
  96. Tu-va-n gura sa va fut cu masina de cusut,de trei ori pe zi si o data seara pana o da primavara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect este: bat si fut ca masina de cusut ! Ai tu ceva in cap, nu esti prost pe gratis ! Un pic slefuit, promiti...

      Ștergere
    2. Adica, prietene, e ca si cum ai misca din cur cand bucifalesti, pana-ti da pe gura fum, ca esapamentul de la trabant !
      Iar cu cafteala nu-ti mai explic

      Ștergere
    3. A bucifali= a fute, a face sex

      Ștergere
  97. Domnu Corleone, unde esti bre, ca fara netale aciulea e sec, ca cacatul fara basina ! Ca nicio masa fara peste !
    Nu te bagi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, ala cu masina de cusut fut-ul in gitlej sa-l fut, este motanelul kkcios da-i-am muie cu sloboz!

      Ștergere
  98. Mai paduchiosule sa-i dai muie lui muma-ta care a inghitit vagoane de puli la viatza ei,pai de unde castiga o coaja de pita sa va tina ,pe atatia prosti si betzivi.Nici nu exista unitati de masura la cate darabe de puli a supt muma-ta ca sa aibe lapte in tztzele alea blege ,sa ai tu ce suge,iar acuma sugi la pulile noastre .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, hi! L-am prins pe lindikul kkcios din Urziceni la mamaliga cu motz de kkt ca pe caras, trege-i-am pula pe la nas!

      Ștergere
    2. Asea, da-i la cap ! Numai la cap, ca in rest n-are efect ! Da-i !

      Ștergere
    3. Baaa, sa-i dau astuia de la 20:50 un cap in gura, sau mai bine sa-l las sa ma mingaie si dupa aia sa-l tzuc pe gura?

      Ștergere
  99. Seara buna!
    Mai oameni buni si nebuni ia vedeti voi, care sunteti mai dastepti decat mine despre ce este vorba in propozitie/pagina web?
    Mi se pare mie sau niste romanasi destepti au lucrat pe aici?
    http://partidulcivicmaghiar.com/Ardealul.asp
    Si pt. dicstractie:
    http://www.youtube.com/watch?v=9f1M6ySGngo&feature=related

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Versuri memorabile buey !

      Ștergere
    2. Am sa-mi tunez masina, imi pun boxe de 100 de wati si o sa ma plimb cu ele date la max, prin sf gheorghe, cu cantecul asta !
      Bineinteles, ca cer protectie de fro 2-3 taburi de la brigada de vanatori !
      L-am inregistrat !
      Vine trenul din Galati, plin cu bozgori spanzurati...

      Ștergere
    3. Ba TPM, mai bine ai tuna-o cu o tzeava de 100 mm...

      Ștergere
  100. Basescu face atac de cord si moare. Ajunge in iad, unde diavolul il astepta. "Nu stiu cum sa procedez, spune diavolul. Te am pe lista, dar nu mai am nici un loc liber. Uite cum facem. Am trei insi care nu au fost chiar asa de rai. Unul dintre ei ar putea sa plece sus, iar tu ii vei lua locul. Am sa te las pe tine sa decizi pe cine lasi sa plece, ca sa-ti alegi ce loc vrei." Traian se gandeste ca e chiar bine ca poate sa aleaga, asa ca este de acord cu planul.
    Diavolul deschide prima usa, iar inauntru, intr-un bazin mare cu smoala, Ceausescu se tot scufunda in smoala, apoi revenea la suprafata, mai tinea o cuvantare, iar se scufunda. Asta era pedeapsa lui. "Nu!" spune Traian. "Ma tem ca nu stiu sa inot prea bine, asa ca nu as rezista sa fac asta toata ziua."
    In camera urmatoare se afla Paunescu, cu un baros in mana, spargea piatra. "Nu, am o problema cu coloana, de la ridicat nivelul de trai al romanilor. Daca ar fi sa sparg piatra toata ziua, mi s-ar rupe coloana pur si simplu."
    In camera urmatoare, sa vezi si sa nu crezi, Bill Clinton era rastignit pe un birou, iar Monica Lewinski, aplecata peste el, facea ce stim cu totii ca stie ea sa faca. Traian priveste, fara sa-si creada ochilor, apoi spune: "Da, cred ca as putea sa fac asta."
    Diavolul zambeste, apoi spune: "In regula, Monica, poti sa pleci."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ce pula mea facea Moni buey, ca nu m-am prins !

      Ștergere
    2. Da buey, da! Basescu si pdl-acii sa suga putza la totzi dracii!

      Ștergere
  101. tigri2 spunea...
    3 septembrie 2012, 20:01

    Mai tzacanitzilor pe voi nu va aresteaza nimeni,cum va permiteti sa indemnatzi la xenofobie si la ura intre frati?habar n-aveti de istorie ,nenorocitii dracului.Pentru niste dorinte meschine a unuia sau a altuia voi vreti destramarea tarii care s-a construit cu atatea sacrificii din partea bunilorsi strabunilor nostri,va detest spurcaciunilorsi tradatorilor de neam si tara.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri