Google Translate

joi, 6 septembrie 2012

IMPORTANT, in perspectiva alegerilor din decembrie! Alianţa de centru-dreapta se va numi "Alianţa România Dreaptă". Sigla va fi o inimă

 

Reprezentanţii PDL, PNŢCD, PNR, ICCD şi FCD au stabilit, miercuri, ca alianţa de centru-dreapta formată din aceste formaţiuni politice să se numească Alianţa România Dreaptă, iar sigla să fie inima, a anunţat, după întâlnirea liderilor formaţiunilor, liderul ţărănist Aurelian Pavelescu.




 



El a precizat că această denumire a fost stabilită în urma analizelor sociologice.

"Astăzi (miercuri - n.r.), în urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea alianţei: Alianţa România Dreaptă. S-a stabilit sigla alianţei, inima, care este şi simbol al popularilor europeni", a spus Pavelescu.
 


 

El a adăugat că a fost stabilită şi componenţa comisiei de etică ce va fi condusă de Monica Macovei, iar din aceasta vor face parte Theodor Stolojan - PDL, Alex Ştefănescu - PNŢCD, Ştefan Vlaston - PNR şi Smaranda Vornicu - ICCD.



 
Pavelescu a mai spus că săptămâna viitoare se va finaliza protocolul alianţei şi programul prin care vor stabili mecanismele tehnice de funcţionare a alianţei, dar şi criteriile de desemnare pe liste a candidaţilor alianţei de centru-dreapta.

 

"Avem o comisie tehnică care lucrează la modul de reprezentare şi la modul la care partidele vor fi reprezentate pe listele electorale şi pe colegii", a adăugat Pavelescu.
 
 

 
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, la rândul său, la finalul discuţiilor cu ceilalţi lideri ai formaţiunilor care alcătuiesc alianţa de centru-dreapta, că principiul în baza căruia se va stabili ponderea candidaţilor pe listele comune de la alegerile parlamentare îl reprezintă analizele sociologice.

 

"Principiul este cel pe care îl ştiţi dintotdeauna în alianţă, analizele sociologice vor spune ponderea fiecărui partid. Cel puţin PDL niciodată nu a prezentat o prognoză de procente. Sigur, vom dori să avem un scor foarte bun care să ne permită să guvernăm după alegeri. În platforma program vor fi cuprinse toate lucrurile astea, inclusiv modul în care vom desemna premierul, modul în care vom desemna candidatul la preşedinţie. Pentru că nu facem o alianţă doar pentru aceste alegeri generale. Gândim o alianţă pe termen mediu, cel puţin până la alegerile prezidenţiale", a afirmat preşedintele PDL.



Sursa:
 
Alianţa de centru-dreapta se va numi "Alianţa România Dreaptă". Sigla va fi o inimă


=========================================
===========================

 
Sarea si piperul acestor postari, il constituie
COMENTARIILE.
Aici gasiti informatii de ultima ora, de cea mai buna calitate,
presarate cu vorbe de duh neaoş româneşti, glume si bancuri de top!
Nu pierdeti vremea cu prostii! Veniti aici, cititi si comentati!
Informatia, inseamna PUTERE. Buna dispozitie, SANATATE.
 

115 comentarii:

  1. Sa le dea Cel de Sus "tot binele" care l-au facut acestei tari! Sa aiba soarta PNTCD-ului cazuti in haznaua istoriei post-decembriste!
    Hai NB la toti, la Zoo si 9! Ma culc ca ma nervozez si mi se-nroseste si-mi curge nasul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! OOPS!
    Bey, ma uluieste alianta aista... ARD !
    ARD ... gazul de pomana! Si 3%, e prea mult!
    Sa fiu al dreak, de va mintesc! Punem de pariu?

    RăspundețiȘtergere
  3. SPER SA ARDA IN IAD TOATA ALIANTA ASTA A PADUCHEILOR PDLACI CAT MAI REPEDE.
    DACA ,CANDIDAU PADUCHEI PDLACI SINGURI,FACEAU MAI MULT,DAR ASA,SA ITI FACI CU 2-3 LUNI INAINTE DE ALEGERI,O ALIANTA,DE CARE NU A AUZIT NIMENI,INSEAMNA SINUCIDERE CURATA.
    SPER SA VA ARDA INIMA D EPADUCHEI PDLACI IN IAD,CAT MAI REPEDE,MAI ALES CA PE TIMP DE CRIZA ATI TRIPLAT PENSIILE MILITARE PERE TOTAL,IN TIMP CE L-ATI INJUMATATITI PE CELE ALE OFITERILOR CARE AU INTRAT IN ARMATA INCA DE LA 14 ANI,DAR NU II PROBLEMA,CA CHIORU BETIV SI PITICU PORNO BOC O SA APERE TARA IN RAZBOIUL CARE VA URMA,CA MILITARII CARE AR MAI FI CAPABILI SA MEARGA IN RAZBOI,VOR SPUNE PAS.

    RăspundețiȘtergere
  4. Articolul asta o sa ne arate diferenta dintre votantii USL-ului si votantii dreptei. Ea deja incepe sa se vada.

    RăspundețiȘtergere
  5. Premierul Victor Ponta, prezent la aniversarea a 10 ani de la înființarea Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, a afirmat că regretă declarațiile pe care le-a făcut despre cancelarul german Angela Merkel în timpul suspendării președintelui.
    EVZ.ro


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Premierul DA, trebuie sa fie DIPLOMAT in tot ce spune si ce face! Asta insa, nu ma opreste pe mine, pe tine, pe noi toti, s-o bagam in pizda masii, deoarece "ea" nu a stiut sa respecte VOINTA electoratului roman, a majoritatii poporului! Asa ca ... Vom vorbi noi pe larg si indelete, in locul Primului Ministru Ponta!

      Ștergere
    2. Uai...nu te-aprinde, ca ne depuncteaza astia cu ARDul buey ! Nu vezi la 7:15 ca ne numara ?

      Ștergere
    3. Bey, sa-i mai dam unuia, ceva/oarece de MANCARE, de beiut! Aista ne jigneste pe toti dea valma, de parca am fi coborat ieri din copaci:
      =============
      Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, se teme că la alegerile parlamentare din România, din 9 decembrie, se vor produce fraude ”în stil mare” și consideră că este necesară trimiterea de observatori OSCE.

      ”România este un stat membru al UE și cetățenii săi sunt cetățeni ai UE. Oamenii au dreptul la alegeri parlamentare libere și corecte”, a precizat Krichbaum, scrie realitatea.net.

      ”A fost nevoie de intervenții clare de la Bruxelles și de la Berlin, pentru a readuce guvernul român pe calea statului de drept și a democrației”, a spus președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, adăugând că organizarea referendumului de suspendare a președintelui Traian Băsescu nu a corespuns standardelor europene.

      Prin urmare, ar trebui ca pregătirile pentru alegeri și campania electorală, în special în zonele rurale, să fie puse sub observație pe o perioadă mai lungă de timp.

      Krichbaum susține că în România ar trebui să fie trimiși observatori OSCE, care să urmărească încercările de manipulare.

      ”Este în interesul tuturor partidelor, ca alegerile să se desfășoare corect”, a mai spus parlamentarul creștin-democrat.

      Ștergere
    4. Ministerul Afacerilor Externe a anunta joi ca a intreprins inca din data de 25 iulie demersurile pentru invitarea observatorilor OSCE pentru monitorizarea alegerilor parlamentare care vor avea loc pe 9 decembrie in Romania.

      Doare prostia buey ?

      Ștergere
  6. No, cu irima aia pe sigla, poate creapa dreaku hertzul in ei..

    RăspundețiȘtergere
  7. `Mneata buna!
    Sa ma ierte Dumnezeu pentru gandurile pacatoase, dar le urez infarct rapid si definitiv!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa,bre,ca tot mitici de ai tai sunt si ei...deh,pacatosi ca satana!

      Ștergere
    2. P.SSSSSS..
      Adica rai,haini si fara suflet.De unde „ irima” care sa cauzeze infarct?Ptiu,ptiu, piei drace..

      Ștergere
  8. Buna dimineata !
    In semn de respect total pentru votantii dreptei, o sa dovedesc ca, tot noi, adica votantii stangei-centro-dreptei suntem mai valorosi si o sa scriu cat pot eu de frumos !

    Deci, cand am dat clic pe blog, mi s-a deschis pagina exect pe ultima poza, de jos !

    Trebuie sa recunosc si sa remarc in mod deosebit talentul si abilitatea administratorului de a posta niste poze/imagini deosebite, superbe, cu un continut desavarsit !

    Revin, deci cand mi s-a epuizat clicul si s-a deschis pagina cu aparitia brusca a domnului din ultima poza, de emotie, am scapat instant o basina, cu tot cu cacat, de o compozitie ciudata: vreo 80% lichid galben maroniu, iar restul o substanta nici lichida, nici solida, insa foarte lipicioasa !
    Mai mentionez ca, acea substanta mi-a strapuns curul izmenelor si mi-a ajuns pana la jambiere !

    Cand am vrut sa-mi mut privirea de pe prim-planul muioacei, pentru a mai salva totusi ceva, am suferit un spasm, cu blocarea tuturor muschilor, ce mi-a produs si o urinare necontrolata !
    Atata vreau doar sa mentionez, ca m-am uitat inspre varful microfonului albastru, peste umarul domnului din poza !

    Acum am treaba, amotiile m-au coplesit si merg la deparazitare ! Tipa baba ca descreierata ca s-a spart o conducta, ceva, pe coloana tevilor, ca pute ca dracu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, bey, bey ...
      Chemati smurdul... nu mai pot!
      Bey, chiar nu credeti ca se poate crapa de ras?
      PMT, o sa ma ai pe constiinta, cu baba ta cu tot!

      Ștergere
    2. Bata-te norocul sa te bata, prometeule! Eu era sa patesc la fel ca tine! Dar de ras! Doamne fereste, la varsta mea, mai mare rusinea!Diferenta e ca n-am o baba care sa ma anunte de coloana. Dar sigur, mirosul nu era de la reactia pe care ti-a cauzat-o buldogul? Are dreptate anonimul asta de la 9.27.Se poate si mai rau, decat sa te cpt si ppt, de ras!

      Ștergere
  9. Iar panoul cu "DOBY - DRUM BUN ! - II BUN O PULA", se incadreaza perfect intre ultimele doua poze !
    Magnific !
    Are stil sefu' cu blogul !
    # imagini valoreaza cat 287 de comenturi despre bozgori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ihaaaa, ihaa, iha ...
      Rade si magariul Traienel!
      Pai cand se gandeste el ... la ce si cat o are ...
      Abia asteapta, sa se apuce de treaba! Incepe chiar cu Miss!
      Ehee, acum are companie, mai mult decat selecta!

      Ștergere
  10. Un ..INFARCT fericit ...si va iesi puroiul PORTOCALIU! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  11. Si ca sa-l lamuresc pe domnul onorabil de la 7:15, care nici la data actuala inca nu a aflat ca in tara lu' Dorele nu exista stanga si dreapta si ce dracu de combinatii mai sunt intre ele !
    N-ai sa vezi asa ceva aici !
    La noi, unde au fost codrii verzi de brad, si campuri de matase, ai sa gasesti : grupuri de interese, care-si spun de stanga-centru, centru-mijloc-stango-dreapta, dreapta-mijloc-mediana, etc, formate, in general, din niste derbedei pusi pe furatelea !
    Tot la noi, mai exista o puternica grupare iredentista, de un sovinism exacerbat, care de 20 de ani joaca politica romaneasca pe degete la bunul lor plac.
    Cu respect domnu...
    Bungt.

    RăspundețiȘtergere
  12. Auzi ..ROMANIA DREAPTA - primul impuls e sa pui mana pe Kalasnikov ! Nenorocitii dracului cum se ascund- mai ceva ca un cameleon !
    De ce nu candideaza sub sigla PDlasi portocalii daca au facut - ,,statul de drept" si atata bine in tara !
    Poate raspunde Stelian P. sa Kakaciosul de Motanel.....Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Huey maimukles, ti s-o sculat? S-a prins rusinea te tine,pifane?
      Cum mama dreak reusesti sa te iei la harta cu toti...parca ai avea sange de pemeteu,adica de mitic-lindikmic...

      Ștergere
    2. tenchiu, tenchiu, domnu...

      Ștergere
    3. dumneavoastra vezi ca azi vb numa frumos, ca ma numara ARZOII de centru-dreapta-n mijloc

      Ștergere
    4. P.SS.
      Ase, ca sa-ti mai trag o laba peste flit, poate te destepti de-a binelea,pifan jegos!

      Ștergere
    5. Ba pula adormita ..nu ai vazut ce masina de plimbare are ..infanteria pura! Slinder

      Ștergere
  13. Iaca-te docrina taranoilor !

    Programul nostru considera că „imperialismul capitalist, ajuns în ultimele decenii la dominațiune universală, s-a dovedit neputincios de a asigura omenirii o muncă pașnică și de a feri societatea de o năprasnică risipă de vieți și avuții. Astfel se prăbușește însuși justificarea istorică a orânduirii capitaliste”, că statul român „nu poate fi decât un stat țărănesc pentru că poporul român este un popor de țărăni” și că atâta vreme cât „vor exista clase sociale cu interese opuse, lupta de clasă nu poate înceta

    Imbarligati acest program cu cel al pedeleului si o sa vedeti ce iese !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ce PD lasii au avut vreun program ,doctrina ,ideologie ..etc !Sa ne spuna Stelian P. sau Kakaciosul de Motan ! Slinder

      Ștergere
  14. Da taranoii n-au fro 4-5 grupuri de astea de taranoi ?
    Ca, parca, si Ciorbu Victor conduce niste taranoi, de facea spume la gura ca el e urmasul lu'Mihalache

    RăspundețiȘtergere
  15. De celelalte puteri politice, PNR, ICCD şi FCD, n-am auzit in viata mea si nici nu stiu ce ar putea insemna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iccd-ul nu e aia care "vrea tara inapoi" ? la jumulit, la belit ?

      Ștergere
  16. Buey, sa dea dreaq !
    Unde mergi pe bloagele astea, toti discuta de MH, buey !
    Din 5 comentarii, 4-s despre blogul asta buey !
    Meri si tu ca omul, sa te mai clatesti, sa vezi cum mai e cu cultura adevarata prin tara asta, si cand colea tot de MH se vorbeste, frate !

    Iaca-te:



    Anonim5 septembrie 2012, 19:50

    Bai cezarel-flocarel,pifan neinstruit,nu te mai lua de suncile muierilor bre ci vino la lupta intre barbati.Ai fugit ca un las, dezertorule!Unde PM te-ai ascuns, maimuta belicoasa, sugacioasa si futacioasa?hai la Zoo-n MH sa ti-o tragem intre dinti pana ti-i ruga la sfinti.



    CEZAR5 septembrie 2012, 20:49

    Pe Mh curge sperma in rauri si cascade ! Nu-mi place!
    Adu-ti si tu consumatori de muye instant ,rahat si penisuri si ca militari rablagiti,analizati o problema serioasa!!


    Anonim6 septembrie 2012, 08:18

    Pai ce sa facem muica, din momemnt ce ne-au invadat miticii cu logoreea lor...vino in ajutor, daca ai sange-n instalatie!"

    Ei ? In curand n-ai sa poti deschide un ziar, virtual, fara sa dai cu moaca in vreo reclama de ai cu MH !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tare chestia ca lu ala nu-i place sperma, care curge in rauri si cascade !
      Ori e prea multa si se ineaca, ori e prea rece si face galci, ori e prea repede si nu apuca sa mai si respire !
      Tre sa fie ceva !

      Ștergere
    2. PORCULE- ESTE DEONTOLOGIC (ce pizda babii) sa lindici si sursa !!!!!Slinder

      Ștergere
  17. Iacata oleaca din gindeala ard-oilor :
    //www.urbaniulian.ro/2012/09/05/ma-ia-durerea-de-cap-guvernul-usl-va-da-ajutoare-sociale-tiganilor-care-au-datorii-la-stat/

    In aceasta ard-oaie cap de afis este si unu' Neamtu ... nume predestinat a fi legat de : //ro.wikipedia.org/wiki/NSDAP , in varianta romaneasco-balcanica //www.ziare.com/articole/articol+neamtu+legionari ... Adica daca nu se poate ... pentru ca ... a fi cum s-ar spune neamţ-neamţ , atuncea sa fie macar oleaca de CAPITAN ZELEAN-CODREAN ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptiu drace ! De unde ia-i scos buey pe astia !
      Plec sa dau cu tamaie ! Ptiu, ptiu !

      Pai eu sunt un biet inexistent, un sovin inchipuit, un fascist inodor, incolor si insipid, nu sunt nimic pe laga domnii aia care formeaza ARDul !

      Ptiu !

      Ștergere
    2. V-am spus eu ca suntem o gramada dezorganizata de nebuni ?

      Ștergere
    3. La aistia , nu cu tamiie treb'e dat ... La aistia treb'e dat , tot cu T , da' cu toporu' ...

      Ștergere
  18. Interesant!
    De luat aminte, poate... se POATE si la noi:
    =====================
    Tbilisi este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, potrivit Comisiei Europene, iar in prezent increderea gruzinilor in politie este de 87%, spre deosebire de 5% cat era in 2005. Asta dupa ce Georgia, stat ex-sovietic, a aplicat inca din 2004 o reforma dura la nivelul Politiei: a dat afara 30.000 de politisti, aproape intreg efectivul fortelor de ordine, a recrutat si a antrenat tineri in loc, i-a dotat cu tehnica noua si le-a marit substantial salariile. In plus, coruptia si mita sunt sanctionate drastic. Intre timp, in Romania, autoritatile nu pot gestiona securitatea nici la Aeroportul Otopeni, prima poarta de intrare in tara si granita care ar fi deschisa prima in cazul unei integrari partiale in Schengen - fapt dovedit de cazul uciderii turistei japoneze. O crima ce putea fi evitata daca politistii nu ofereau protectie interlopilor care agata clientii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scapat un mic detaliu !
      Noi suntem stat MUE, ei nu !
      Noi suntem stat membru OTAN, ei n-au asea ceva !
      Noi suntem in culmea democratiei, ei inca mai respira prin cordonul ombilical legat de putin !
      Noi avem vreo 4 milioane de tigani, ei nu primesc asa ceva acolo !
      Noi avem scut la Deveselu, ei nu !

      Ștergere
  19. Daca se baga si bozgalaii in cloaca asta, ceea ce n-ar fi exclus, ARDoii trebuie musai sa schimbe sigla ! Adica sa treaca o sabie prin inima si atunci se obtine....hai, cine ghiceste ?
    Ia-n uitati-va cu 3 postari in urma, unde-i poza lu'Tamos lantos tankos kiurtos ala, de la udemereu covasna ! Ce vedeti voi acolea ?
    Pai sigla secuilor iredentisto-sovino-hortisti ! Inima strapunsa de o sabie !

    RăspundețiȘtergere
  20. Buey, gata lasati galceava dintre voi si noi ca-i de nashpa !
    Cica pe 3 decembrie se aliniaza planetele cu piramidele de la Ghizeh si n-o sa mai aiba nici prohodul cine sa ni-l mai cante !
    Gata, hai la pretenie, la intelegere fraterniteasca !
    Primul pas: deseara merg la Cotro si tip ca descreieratul SUS BASESCU ! Iar daca e si Doggy prin preajma, merg sa-i pup mana !

    Incepand din acest moment, pana pe 3 decembre morghen, cand cica suflam cu totii in veioza, cel mai bun pretin la mine e toti bozomeg fosmeg din HarCov, dupe care Doane curdeleoane si toti ceilalti !

    RăspundețiȘtergere
  21. Buey-mi-oiei, asa vom face, prin foc si sabie ii vom trece.Ce PM ..numa polonejii sa poata..

    RăspundețiȘtergere


  22. ,,Merge linistit trenul pe calea ferata si brusc o ia la dreapta !!!
    Iese de pe calea ferata si o ia prin aratura, porumb,... cartofi,... lucerna,... iar porumb,... padure,... cartofi,... iar lucerna... si se intoarce inapoi la calea ferata si merge mai departe.

    Pasagerii, socati, se duc la mecanic sa vada care-i treaba.
    Intrebat de cele intamplate, mecanicul le raspunde:
    - Era unul la vreo 200 m care se caca pe calea ferata, ce era sa fac ?!
    Pasagerii :
    -Trebuia sa-l calci, in mortii ma-sii !
    Mecanicul :
    -Pai, numai in lucerna l-am prins !!!''

    RăspundețiȘtergere
  23. 10:35.Muey LinDikMik de mitic-
    Ma citezi vartos, suge-m-ai de os..ca io is palincaros!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te buey si imbuneaza-l pe cezarila si adu-l inapoi, ca fara el viata e pustiu !

      Ștergere
    2. Buey-mi-oiei, o sa-i dau o palinca din pruna mea curata.Flocul din ea si-l alege singur.Ca eu nu am.

      Ștergere
  24. Atentie, va cer un sfat:
    =====================
    Mergem "umar la umar" sa rezolvam o problema???
    Aveti TARIA sa COMENTATI pana ne baga-n seama?
    Sustineti DECLANSAREA unei ANCHETE si obtinerea unui RASPUNS?
    Orice inceput este greu, dar TREBUIE sa existe si un INCEPUT!
    Punctele dvs. de vedere, vor conduce sau nu, spre noua POSTARE!
    P.S.:Solicit "pe incredere", sprijin!
    Subiectul, il veti afla ... acusi/acusi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey nebune, m-ai speriat de moarte !
      Si tu umbli cu anchete, buey ?
      Doamne feri, ca doar n-oi fi chiar eu sobectul !
      Din partea mea, eu am TARIA ! Fro doua bidoane da alea de 5 litri, da la apa pleata, numa pline cu afinata, la fro 42 de grade ! Nu ca palincarosu, de ai beut cherosen de ala si ramai cu dintii inclestati o juma de zi !

      No, baga dreaghe subiectul de ancheta (doamne feri, numa eu sa nu fiu sobectul !) !

      Ștergere
    2. Si, bine ca ai aparut buey, ca dupa ce am vz ieri cum ardea blocul din Drobeta, imi cam luasem adios de la blog !
      Gata am zis, ne-o facut la muye bozgorii, mai rau ca pe craisoru' muntelui !

      Ștergere
    3. Din pacate, in blocul acela (care a ars partial si anul trecut, incendiu soldat cu moartea unei persoane cu handicap), traiesc multe persoane cu dizabiltati! Din lipsa de supraveghere, iata unde se poate ajunge! Pacat, mare pacat!

      Ștergere
    4. Sami bag pula buey, comentam mincatia-s @#!

      Ștergere
    5. Haidi buey, lasa dreacu' comenturile astea lamentabile cu "din pacate", "mare pacat", bla bla !
      Tara-i plina de "dizabilitati" si tu te plangi de niste gaozari de tiganca imputita, viermi de ciumpalaci si cum dracu ne-a mai facut primul dizabilitat al tarii !

      Baga textu, ca ma ard buricele de la degete !

      Ștergere
    6. 14:23.
      Mars la clasa pregatitoare!

      Ștergere
    7. Lasa buey, nu te agita ! Te-a invatat pe tine doamna la scoala ca cratima se pune in alta parte, ce sa zic ! Lasa ca-i bun si-asa ! Cuul frate ! Ideea conteaza !

      Ștergere
    8. Buey..nu e prost! Face pe prostul!Parol!

      Ștergere
  25. Buey-mi-oiei, RAPORTEZ:
    MISIUNE INDEPLINITA!
    Succes garantat!
    Termen: la Pastele cailor!






    RăspundețiȘtergere
  26. Da.... cand i s/a mai sculat sa stea si dreapta ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Hai, uite ca toata lumea buna se aduna, a venit si micitzul, m-a sunat maimukles ca vine si el, iar Curdeleoane a renuntat la pizda si e in tren spre casa !
    A zis sa bagi textul, ca sigur se poate conta pe umarul lui, la umarul tau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitic-mik-linDik, fusei la mai-mukles pe bleoaga si-i aruncai manusili..l-am luat si cu vorbe dulci,si cu ademeneli,si cu PM si tot..ninica..ia mai vezi si tu,poate te impui!

      Ștergere
  28. Base ne paraste la MUE si NATO ca cica am fost nashpa cu el la nunta si ca nu mai terminam dreq cu plimbarile alea pe la cotro !
    Zice ca nu vrea babilii sa respecte statul de drept si tipa anticonstitutional ceva cu JAVRA ORDINARA !

    RăspundețiȘtergere
  29. Vesti bune:

    Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală faţă de Liviu Dragnea, secretar general al PSD, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de:

    folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite
    asociere pentru săvârşirea de infracţiuni
    instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de către membrii biroului electoral al secţiei de votare ori de către alte persoane
    instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da care-i vestea buna, hac, ca eu ,hac, tot nu precep,hac,hac..??
      Da io cu votez,hac..?

      Ștergere
  30. Buey, sa dreacu de palincaros daca nu-i nostim baiatul asta!

    Iaca-te, ce simpaticutze momente poti gasi, pe nici nu te gandesti unde !


    Anonim6 septembrie 2012, 12:22

    CEZAREALA, ci fa buey, pana si in casa ta te clantzane poporul ?
    Ce falusul tau esti tu in fata ta, ai ?
    Lasa dreaq razboailii si hai inapoi pe mehe, unde-i cald si bine !



    Anonim6 septembrie 2012, 14:11

    Cezaruica,muica,futu-te-n flit:
    Iata,vin ca sol de pace
    C-o palinca-n varf de bat.
    Si te rog,marite doamne,
    Nu ma trata cu dispret!

    Hai in PM la ZooMh ca plangem dupa tine!!!


    P.SS.
    initiativa apartine..SS-istului PMT.Eu sunt doar..voluntarul.



    CEZAR6 septembrie 2012, 14:26

    Orice gand ai ..imparate
    Si oricum ,esti ..binevenit!
    Pe Mh curge sperma rauri ,rauri
    Si eu nu sunt ..nehalit !!

    Anonim6 septembrie 2012, 14:39

    Can eu rugandu-te ma-nclin
    TU TACI SI MA ASCULTA!

    Anonim6 septembrie 2012, 14:40
    ...au tu ramai in lumea ta..nemuritor si ..rece??

    Buey, tre sa ma recunosc miciman !
    Ce scrisoarea a treia, buey, ce parodii ala Biliuta, buey !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey-mi-oiei,in zadar ...caci tot ce-i neinteles se schimba-n nentelesuri si mai mari..in mintea lui, caci el sugruma vraja nepatrunsului ascuns in adancimi de intuneric..si toate mor, in pula lui..

      Ștergere
  31. Un nebun in parlament:

    Senatorul PNL Ioan Ghişe a declarat, joi, din Parlament, că, din punct de vedere juridic, România se află în situaţia de dinainte de referendumul din 29 iuli si că Traian Băsescu se află în situaţia de suspendat.

    "CCR a constatat ca nu s-au îndeplinit condiţiile de valabilitate a referendumului. Aşadar, juridic vorbind, ne aflăm în situaţia premergătoare zilei de 29 iulie. Traian Basescu se află în situaţia de suspendat", a declarat Ioan Ghiş

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-un labagiu scapat pe aici, sa ma apuci de carici ! In pula mea, desigur !

      Ștergere
  32. DA, m-ati convins!
    Textul va fi "bagat" la noapte, dupa orele 24!
    Sa apuce "baietii", sa-l puna pe biroul D-lui Ministru maine la prima ora. Iar ceva mai tarziu/spre seara/ori a doua zi ... si COMENTARIILE aferente!
    Cam asta este/sunt procedura/procedurile prin birourile de presa.
    "Baietii destepti", vin/culeg oricand/orice si distribuie instant/online!
    Imi cer iertare, trebuie sa-mi iau "pasteaua" si sa ma culc!
    Va las si va doresc spor la lucru! Revin ... imediat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, chestia asta cu "somnul/culcarea" ...
      Este asa... spre deruta "dujmanilor"!
      Sunt in plin proces de documentare!
      Cum termin, cum ... pac la rasboiu!
      Fiti pe faza!

      Ștergere
    2. Buey, asta e nebun la cap ! O zis ca ia pasteaua ca sa se culce si...ca omu de bine, hop si eu pasteaua ca boul ! Iar el, bine mersi, cica e in plin proces, iar eu nush ce cacat de pastea am luat ca abia mai vad tastilii...
      Parca vad ca pierd chiar declaratia de resboi si ma trezesc taman la conferinta de pace, ca belitu' !
      Merg sa borasc pasteaua !

      Ștergere
  33. Buey, nu va imbetati ca indata avem treaba, "umar la umar " !
    Voi n-ati vazut indemnul adminului, de mai sus ?
    Are omul nevoie de noi, iar ala se betoceste taman acu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Generale PMT,
      Sa iei legatura si cu maimucele din ZOO-land!
      Sunt tare de treaba, harnicute, iar la nevoie,
      Merg bine si la "rasboiu"! Ar fi o mare greseala,
      Sa ramana in afara FRONTULUI! E unii valabili,
      Chiar si de la Noo! Nimeni nu trebe uitat!
      Da-le functii, sarcini tuturor!
      Mobilizarea este generala!
      Va fi prima mare BATALIE!

      Ștergere
    2. Buey-mi-oiei, inainte de-a sta „umar la umar”, sau cu ele pe umar..spune-mi si mie,cinstit: esti mitic??

      Ștergere
    3. Sa-mi bag pula, GENERALE PMT !
      Parca ma si vad pe lista lu' Gadea, cu grade date la apelul ciorapilor de pe bocanci !
      Ia, sa dau un telefon la CMS sa vad daca mi-au actualizat gradul in "memoriul original" si un telefon lu' Zisu la Comandamentul de logistica ca sa-mi faca izmene cu dunga lata, de general !

      Ștergere
  34. Deputatul PNL, Ludovic Orban a declarat că nu consideră că este normal ca PNL să fie cel care decontează costurile politice ale referendumului, în condiţiile în care PSD este iniţiatorul referendumului.

    Intarita-i drace !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stim asta de acum 5 ore !
      Muye ! E gratis !
      In pula mea, desigur !

      Ștergere
    2. Ai dreptate, e "Intarita", nu gluma, ca betonu' buey ! In pula mea, desigur !

      Ștergere
    3. Fostul bandit basisto-pontac din fruntea anafului, in discutie cu un secretar de stat basisto-pontaco-ungurenii.mei @ punct ro: e "frectie" ?
      Da, e frectie pentru nationalistul cu coada sus si nespalat la cur, din parte onorabilului de la 15:29 !
      Uau, ce placere, arde-o !

      Ștergere
    4. Haide buei, ti s-a blegit limba ? Baga frectie acolea, acuma cat mai stau cu coada sus !

      Ștergere
  35. Sa vezi cand o veni baba de la cafea, de la alta baba, unde a plecat acu fro 5 ore ! Ce puli de GENERAL ii dau eu pe la toate gaurile, maimuta dreacului ! De trei zile ii tot spun sa-si zmulga patrunjelul de sub nas, iar ea tot pe la cafele umbla !
    Las' ca vede ea, acuma, cine-i generalul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, nu te pune cu baba,
      Ca te rapune! Ce stii tu cate grade o avea ea???

      Ștergere
    2. 16:17.
      Sa bage dreaku in ea neste palinci de vro 60 grade si apoi vede el pe necuratu..

      Ștergere
    3. Buey, sunteti nebuni ?
      Pai nu-i mai dati idei, ca mi-o trage baba in pozitia "calaretului grabit", de raman fara epiderma pe putza !

      Ștergere
  36. Buey-mitikmik, mai facui o incercare cu pifanul-umblator..slaba nadejde,nu mere ma nici cu amenintari,nici cu linguseli,nici cu promisiuni..l-am luat la sentiment,l-am luat la pula, mai ceva ca udrea pe placinta...da el nu si nu..,mai nu vrea si ma se lasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las' ca vine ! L-ai uns cu versurile alea, plage ca un copil ! Acuma se descarca de energiile er hash negative a lu' pozitivu' de RoBortu curului, si dupa ce se linisteste, vine !
      Nu a putut rezista rugamintilor tale !

      Ștergere
  37. Raiul pe pamant pentru banditi, hoti, ucigasi si urmaritii generali ai lumii, in tara lu'Dorele!
    Deneaul ii haituieste pe Dragnea si matusa Tamara, iar banditii, golanii, derbedeii, ucigasii si baseii securisti INCA isi fac de cap !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liderii penele, alde Calin Prostescu Razgandeanu, ataca pesede ! Crin Absentescu, iritat la prostata de pozitia presei !
      Tara lu' Dorele ! Rade boc-boc-boc, de se caca pe loc !

      Ștergere
  38. Bey,
    Văzurăţi asta? Romania Megalitica, luase foc!
    16 VIZITATORI odata/online!!! Bey, a inebunit lumea!

    RăspundețiȘtergere
  39. Io crez ca lu pifanu tre sa i-o punem de un ala..cum dreak ziceai ca se cheama..casus belli?? sa ne-o beleasca la toti!
    Iar mitic LinDikMik sa ma pupe pe buric.

    RăspundețiȘtergere
  40. Hai, pauza de seara, doua ore ! Ati inceput sa vb dezarticulat ! Nici eo nu ma simt prea bine !
    Pauza !

    RăspundețiȘtergere
  41. USL INCEPE SA ZDRANGANE

    "Trebuia să dăm un vot în Delegaţia Permanentă, aşa am tras noi destul la căruţa PSD. Nu mi se pare normal cai PNL să fie considerat ţap ispăşitori pentru rezultatul referendumulu. Nu mi se pare normal ca PSD sau analişti din zona PSD să ne scoată vinovaţii", i-a spus Orban lui Antonescu.

    "Dacă ai propuneri concrete spune ce vrei să facem. Vrei să rupem USL, fă o propunere. Nu doar PNL a dorit suspendarea, ci şi PSD", a fost replica lui Crin Antonescu.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ha,ha,ha,ha...s-a ales praful de blitz-krig-ul grupului infractional USL,(asa cum a fost definit din interior).Dupa cum s-a vazut din stenograme,puciul a fost pregatit cu lux de amanunte.Printre altele,anumiti ''oameni'' de bine gen:Ciuvica,Val Valcu,Chireac,Abraham si alte lighioane,au fost trimise pe la toate posturile de stiri ca sa-i bruieze pe toti cei care au criticat lovitura de stat.In paralel Dragnea&Co au pregatit marea fraudare,inchiriind pentru ziua referendumului toate microbuzele si autocarele patriei.
    Au furat pe rupte si fara jena astfel ca in foarte multe comune de prin oltenia si gorj prezenta la vot a fost cuprinsa intre 100% si 940%.Cu toate acestea,nu au reusit sa fure peste 50% iar asta le-a fost fatal.
    Ce-a fost si ce-a ramas din marea vanzoleala? A ramas Ioan Ghise ,(cel pe care nu-l m
    ai baga in seama nici ai lui),si cei 50 de bosorogi si bosoroage cu pantalonii rupti in fund si cu foarte multi dinti lipsa care se plimba zilnic prin fata Cotroceniului. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Dar pentru pucisti,lucrurile se complica de la o zi la alta.Sondajele spun ca sunt pe tobogan si se apropie vertiginos spre pragul psihologic de 50%.Dar aceste sondaje au fost facute cu mult inaintea zilei in care parlamentarii pucisti s-au facut de tot cacatul in fata natiunii,sustinand pana la ora 16 ca ei nu participa la sedinta ca sa nu existe cvorum ca mai apoi sa linga acolo unde au scuipat si sa mearga in banci ca mieluseii. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  43. In gupul celor care au dorit sa violeze statul de drept s-a instalat dihonia deoarece realitatile de dinainte de puci nu mai corespund cu cele de dupa.
    Atunci erau pe cai mari in sondaje iar daca ar fi fost intelepti,asteptau cu rabdare scrutinul de la inceputul acestei ierni pe care l-ar fi castigat detasat,fara probleme.Dar dracu si-a bagat coada sau mai exact nerabdarea lui Cacarau de-a se vedea cat mai repede presedinte,indiferent de consecinte.
    PSD s-a opus cat a putut acestei aventuri,iar acum,dupa spartul targului si inregistrarea usturatorului esec,nemultumirile din cadrul partidului stau sa explodeze.
    Calculele lor sunt cat se poate de realiste si pragmatice.Din cauza lui Cacarau,partidul este izolat pe plan extern iar cea mai grea lovitura au primit-o din partea socialistilor europeni care nu mai organizeaza congresul la Bucuresti.
    In al doilea rand fac calculul ca chiar daca printr-un miracol,USL va castiga alegerile din iarna cu 50%,lor le revine 25% din numarul parlamentarilor...basca ca s-au angajat sa le ofere si celor din UNPR 60 de locuri eligibile.
    Ori PSD,(fie ca s-a numit in trecut,FDSN sau PDSR),n-a obtinut niciodata in alegeri un scor mai mic de 30%.
    Dar nu am vorbit despre ce este mai important si anume situatia economica a Romaniei care odata cu aderarea la UE si NATO si-a pierdut suveranitatea.
    In momentul de fata suntem un ''judet'' al Uniunii Europene si un ''catun'' al NATO si astfel nu mai putem face nimic de capul nostru...asta,in cazul in care nu dorim sa ne amagim.Pe de alta parte suntem dependenti pana in maduva oaselor de ajutorul financiar extern.Romania nu poate supravietui nici macar o luna fara acesta.Pentru cei care nu stiu,Romania imprumuta in fiecare luna 17 miliarde euro pe termen scurt,doar pentru a rostogoli alte datorii.

    RăspundețiȘtergere
  44. Pe plan intern suna bine sa le spui celor care au in maini ''painea si cutitul'' si care te tin cu perfuzii in viata....''ia mai lasati-ne voi in pace pentru ca noi hotaram in tara noastra ce e bine si ce e rau''...dar s-ar putea sa primesti un raspuns pe masura...''poate ca aveti treaba si noi va deranjam''.
    Partenerii externi ne cer printre altele sa fim o tara predictibila care isi respecta propriile reguli,institutiile si statul de drept.Ori atunci cand calci cu bocancii peste tot si declansezi o lovitura de stat,nu poti sa astepti sa primesti flori din exterior.Dupa cum s-a vazut,pucistii nu au primit sprijin din partea nimanui din exterior..nici macar din partea Presedintelui Belarusiei,Lucasenco. :))))))))))))))))))))))))
    Dimpotriva,pe durata derularii puciului,organismele internationale le-au aratat actualilor guvernanti,pisica moarta. Cursul de schimb s-a prabusit iar timp de 65 de zile Romania nu a mai gasit bani ieftini pe pietele externe.De asemenea cei de la FMI le-au transmis un mesaj foarte interesant guvernatilor...ceva de genul...''ne place ca aveti intentii bune dar vrem sa vedem si fapte''.
    Dupa ce s-a intors Presedintele ales la Cotroceni,cursul a revenit la normal si Romania a inceput sa aiba din nou acces la bani ieftini pe piete.Cred ca in USL si mai precis in PSD mai exista inca oameni carora nu le-a luat D-zeu mintile de tot,si care au inteles mesajul Occidentului care...nu da cu bata.
    Pe de alta parte,ne place sau nu ne place,Traian Basescu ramane singurul interlocutor luat in seama in exterior..celor din USL fiindu-le trantite toate usile in nas.
    Cred ca Victor Ponta a inteles foarte bine asta si tocmai de aceea face ciocul mic in ultimul timp.Conform propriilor declaratii facute la Realitatea TV,acesta nu vrea ca ''in luna urmatoare sa nu aiba bani ca sa plateasca pensiile sau euro sa sara de 7 lei''...am incheiat citatul.
    Nu pot decat sa rad copios cand mai vad pe la televizor cate un uselist ratacit care ne povesteste despre a 3-a suspendare a Presedintelui ales.
    Pentru mine este clar ca vom mai asista in Romania la suspendarea unui Presedinte ales,(indiferent de numele acestuia),cand o face plopul pere si rachita micsunele.
    La fel de copios rad atunci cand ii vad pe pucisti cum se iluzioneaza ei micutii ca vor pune mana pe conducerea Procuraturii si a DNA.
    Da!Conteaza ce vrea Mona Pivniceru cum la fel de mult conteza si avizul CSM.Totusi determinant si hotarator este ''avizul'' pe care-l da Bruxelul...PUNCT!
    Cei care vor in continuare sa se imbete cu apa rece nu au decat sa se lase iluzionati pe mai departe de politicienii si jurnalistii mincinosi.
    Eu unul,m-am prins in aceste zile ...la cat e ceasul si as putea chiar sa sintetizez in doua cuvinte...CEI CARE PLATESC,DICTEAZA!...si asta se intampla peste tot in lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si nu prea este, asa!
      A fezanda, stie careva sa-mi explice public ce inseamna???
      Bey, Liderii USL, sunt supusi la greu, unui PROCES DE FEAZANDARE! De ce asta??? Poate reusiti si voi, sa intelegeti!

      Ștergere
    2. Si inca ceva, la ce spui tu:
      " CEI CARE PLATESC,DICTEAZA!..." !!!!
      =========================
      Pai tu habar nu ai cine plateste, fraiere!
      Tu ai impresia si vrei sa ne prostesti si pe noi, ca astia de la 'UE si de unde mama dreakului mai vrei, ar PLATI EI! Fals, fals, fals! De platiti platim DOAR NOI, POPORUL ROMAN! Ei, doar se fac fraiere, ca platesc! Ia mai vezi, ia mai analizeaza! Hai ca m-am enervat prea tare, si-mi plezneste drekului vreo vena!

      Ștergere
    3. Ai conceput sau ai transcris si nu ai pus ghilimelele de rigoare?
      ARD(e-te-ar) in curul basisit si basinist!
      La Cotrocesti nu s-a intors "Presedintele".
      La Cotrocesti s-a intors o zdreanta lasa, o otreapa cu care Merkel sterge pe jos cand vrea si cand nu vrea, un megaloman care se vrea membru fondator al SUE, cand de fapt este un NIMIC si un NIMENI, ascuns in spatele a sase voturi ale CCR.

      Ștergere
  45. Ramane cum am stabelit : "Kakarau, te iubim, ca ca tine nu gasim"

    RăspundețiȘtergere
  46. Buey, citii undeva prin presa online ca rumanii se cred tare formosi..adica 80 la suta se cred formosi- din aia unul sunt io, 40 la suta au dinti naturali- adica si io,96 la suta folosesc pasta de dinti,adica si io..100 la suta folosesc hartia igienica sa ii stearga pe 1731,1732,1734 la flit dupa ce au expulzat kkt.

    RăspundețiȘtergere
  47. Nea Aditza, brea nea Niko
    da-o spre putza mea de viata, bre pretine !
    De unde dreaq ai rasaritu asea brusc printre pacatosii pomantului, ai ?
    Dupa ce ca sunt pe shukar cu baba de 3 saptamani,
    Dupa ce ca am ajuns sa nu mai stiu cum mai arata o lingura,
    Dupe ce ca mi-am atras stima vesnica de la 1,2 milioane de bozo sep,

    ai venit si talutza acusica sa-mi tulburi linistea, buey bre !
    Ce fel de om esti buey bre!
    De doua ore ma chinui sa mananc niste parizer de porc, de 16,50 suta, cu paine si mustar, insa, din cauza emotiilor pe care mi le-ai produs, bre nea Ady Nico buey, am reusit sa umplu peretii de mustar de la emotia necontrolata a mainii !
    Iresponsabilulii !

    RăspundețiȘtergere
  48. Doane Curdeleoane !
    Buey miticu de gigicu de triviale !
    Uai Bartolomeo !
    Unde dreaq umbli uai !
    Vezi ca produci dreaq evenimentul deosebit cod 131-absenta nemotivata de la program, mai mare de 24 de ore !
    Da un semn de viata, ca ne incarcam aiurea cu evenimente deosebite, uai !
    Baremi trimite un mesaj, acolo, ca sa stim ca n-ai crapat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey PMT,
      Nu intelegi bre matalii???
      Curdeleone nu piere, chiar daca ar vre dujmanii!
      Problema este alta: cine ne spune ce este Curedelone?
      Inger sau dreak? As intreba Vaduva aia, dar n-as vrea sa ma desconspiresc!

      Ștergere
  49. Azi s-a stabilit definitiv si irevocabil
    "Antonescu'apare soarele rasare"!bietul mos ilici cre ca ie suparat rau de tot
    Mai ramane sa-si adjudece locul 2 urmatorul:"Nu vrem kent nu vrem valuta....oare cine'o sa ne futa?spun babaciunile de azi,mandrele lucratoare de acum 22 de ani de la APACA

    RăspundețiȘtergere
  50. L-o fi muscat "Vaduva Neagra".

    RăspundețiȘtergere
  51. al dreak ce esti pula mea/ta(pmt) ca io scriam si tu ma dadusi absent??esti mai al dreak decat sergentii de la breaza care-i futeau pe caporalii si fruntasii de la LM (elevii de anul unu(intai) se "bucurau" de o pauza de luat suturi in cur,dar doar pana in anul 2iar in anul3era jaleeeee....in anul 4 deja aparea boieria....tu te porti tot cam asa in pula mea
    PS Si sa nu mai zici NICIODATA ca eu scriu sub anonimat...ca m-ai suparat rau de tot,si nu as vrea sa ma vezi ce fac cand sunt suparat
    Inca il mai astept pe nemernicul care ameninta,familii si copii.....care puteti sa-mi dati ceva date de contact va rog frumos?
    Cum s-ar zice radem glumim,dar unele amenintari NU SE UITA,NU SE IARTA!si se pedepsesc!!

    RăspundețiȘtergere
  52. uite asa i-o dau io pan gura lu pulanox!!
    http://www.plano10.com/2012/09/legitimatie-militara-de-rezervist.html

    Las ca-i bine si degeaba,alti bani cheltuiti de-ampulea.Tot ce face cacatul ala de legitimatie,eu/noi toti facem de ani de zile cu cuponul de pensie.SI ATUNCI CE ROST ARE??
    Doar sa mai abureasca niste bosorogi...de asta sunt sigur+banii fututi aiurea care ingrasa vre-o tipografie prietena

    RăspundețiȘtergere
  53. Bai TPM-ule ai dreptate cu pulanointercraci.Cand facui click imi zise cacatul ala cu....va fi vizibil duoa aprobare,pai daca ii ziceam ca-i dau o muie sunt sigur ca imi aproba da dupa cum am scris(si e aici cu copy/paste)nu cred ca mai aproba decat 2(doua)muie(mui)

    RăspundețiȘtergere
  54. Vizionare placuta!
    http://antideontologul.blogspot.ro/2012/09/dedicatie-pentru-al-mai-amugean-si-cu.html
    http://acuvio.blogspot.ro/search/label/Guvernul%20Emil%20Boc%20IV%20funny
    http://acuvio.blogspot.ro/2011/03/procesul-funny-photo-traian-basescu-si.html
    http://acuvio.blogspot.ro/2012/03/funny-roberta-alma-anastase-funny-dream.html
    http://acuvio.blogspot.ro/2012/01/funny-dream-image-traian-basescu-dupa-o.html

    RăspundețiȘtergere
  55. Cine falusul lu maimukles cezarus te-a pus sa te scapi la intercraci ! Acolea e spuma spumelor buei, intai intra comentariul la analiza in comisia juridica, trece prin biroul permanent central. dupe care se publica la monitorul oficial si apare si la lupulus pe blog!
    Si eo am luat muye acolo ! E mai rau ca la colonelul de pix !

    RăspundețiȘtergere
  56. http://marcus64.wordpress.com/2012/09/03/tiganiada-in-versiunea-basescu/

    RăspundețiȘtergere
  57. Buey, stati cu ochii beliti aciulea, ca la ora 24 liderul spiritual anunta inceputul unei noi ere !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri