Google Translate

marți, 11 septembrie 2012

Se intampla ceva. Inaintea uneia din cele mai importante transformări a ordinii mondiale din ultimele sute de ani, care ar putea fi marcată de conflicte de proporţii. Luaţi măcar aminte!

 

Putin consolidează rezervele de aur ale Rusiei, înaintea unor transformări majore la nivel global.

Premierul rus Vladimir Putin consolidează rezervele de aur ale Rusiei cât de repede poate, înaintea uneia din cele mai importante transformări a ordinii mondiale din ultimele sute de ani, care ar putea fi marcată de conflicte de proporţii, potrivit portalului MarketWatch.

Potrivit organizaţiei Consiliul Mondial al Aurului, Rusia şi-a crescut de peste două ori rezervele de aur în ultimii cinci ani. Putin a profitat de criza financiară pentru a forma a cincea mare rezeervă de aur din lume în numai câţiva ani şi continuă să cumpere aur de circa 500 de milioane de dolari în fiecare lună. Investitori precum miliardarii George Soros şi John Paulson şi-au crescut, de asemenea, expunerea pe aur, însă Putin iese în evidenţă.

"Nimeni altcineva în toată lumea nu face politcă globlă la fel de fără scrupule ca Putin, un om care a furat un inel de Super Bowl de la proprietarul New England Patriots, Bob Kraft, când aceştia s-au întâlnit în urmă cu câţiva ani în Rusia", scrie Brett Arends, jurnalist la Wall Street Journal şi MarketWatch.

Aurul este cea mai lichidă rezervă în "vremuri tulburi sau chiar mai rele", afirmă Arends.

Cel mai important eveniment al timpurilor noastre nu este că guvernul Spaniei este falit. Este că Statele Unite, care au dominat economia mondială timp de mai multe generaţii, se află în relativ declin, se arată în articol.

Potrivit calculelor FMI, SUA ar urma să piardă până în 2017 statutul de cea mai mare economia a lumii, în termeni reali, ai puterii de cumpărare, în faţa Chinei.

"Vom fi primii oameni în 200 de ani care vor trăi într-o lume care nu va fi dominată de Pax Americana sau Pax Britannica. O astfel de schimbare a gărzii nu este niciodată paşnică. Declinurile imperiilor Spaniei, Franţei şi Marii Britanii au fost toate însoţite de conflict. Declinul hegemoniei britanice a fost principala cauză care a dus la Primul şi la Al Doilea Război Mondial", afirmă jurnalistul.

S-ar putea ca actualul episod să se desfăşoare diferit comparativ cu cele din trecut. Poate China va trece la o societate deschisă şi respectarea legii. Într-o astfel de situaţie, nu există niciun motiv ca un investitor să deţină aur, scrie Arends.
 
"Pe de altă parte, s-ar putea să intrăm într-o eră mult mai periculoasă a politicii forţei şi concurenţei internaţionale",
avertizează articolul.

 

Why is Putin stockpiling gold?

Commentary: Russia is bulking up its gold reserve


 
Nu cu mult timp în urmă rezervele de aur se aflau în cea mai mare parte în posesia SUA şi a europenilor, care le-au acumulat în timpul secolelor în care au dominat lumea. Această situaţie începe să se schimbe, China, Arabia Saudită şi Rusia fiind acum în top 5 al deţinătorilor de aur. Ţările din vestul Europei au vândut, iar o înrăutăţire a crizei ar amplifica acest trend.

În cazul unor ţări emergente, aurul are o pondere scăzută în rezervele valutare. Astfel, China, în pofida achiziţiilor are doar 2% din rezervele valutare în aur.
În cazul Rusiei, însă, procentajul este de 9%.

Aurul se află în scădere după ce a atins un maxim de circa 1.900 de dolari pe uncie în urmă cu un an, iar în prezent se află la circa 1.700 dolari. Declinul pare mai mare decât în realitate din cauza aprecierii dolarului în ultimul an. În euro, uncia de aur se situează la 1.343 euro, aproape de recordul de 1.356 euro stabilit în urmă cu un an.


 ===============================
=====================


90 de comentarii:

  1. Toti discuta de ceva vreme ca urmeaza a se intampla OARECE! Multi, in felurite FELURI, au inceput de cativa ani, sa ia si unele MASURI. Doar la noi, ca la nimenea! La nivel inalt nu vad, nu aud! Au preponderent alte treburi, alte prioritati! Fereasca Dumnezeu, de ceva rau sau FOARTE rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mai Admin, ce esti copil ? De cata vreme se chinuie baselu sa vanda Rosia Montana ? Cate presiuni nu face el periodic, ca exploatarea sa inceapa lucrul ? Dar pentru cine ?

      Ștergere
  2. SA II VAD PE JEGOSII AIA DE PADUCHEI PDLACI CUM MERG EI IN RAZBOI,CEI A CAROR PENSII S-AU INJUMATATIT SI TEORETIC AR MAI PUTEA MERGE IN RAZBOI,VOR SPUNE PAS.
    ABIA ASTEPT SA LE VAD FAMILILE MACELARITE SI COPII VILATI DE STRAINI,TUTUROR CELOR A CAROR PENSII AU CRESCUT SI MAI ALES A PADUCHEILOR PDLACI SI A CHIORULUI BETIV.
    INCEPE DSITRACTIA BAIETI,DAR CEI 90% A CAROR PENSII AU CRESCUT NU MAI POT MERGE IN RAZBOI SI 100% NU MAI SUNT IN STARE NICI SA SE APERE PE EI.
    IAR CEI 10% CARE AU INTRAT IN SISTEMUL MILITAR INCA DE LA 14 ANI SI SUNT OFITERI,DAR CU PENSII TAIATE MASIV,ISI VOR APARA DOAR PRORPIA CASA.
    SA II MAI AUD ACUMA CUM URLA ROMANI,CA PENSIONARII MILITARI AU PENSII NESIMTITE,CA EU O SA LE SPUN,AM PENSIE NESIMTIA,DAR FIICA TA DE 10 ANI II VIOLATA DE UN STRAIN,IN TIMP CE EU FIIND TRADAT,NU VOI MAI APARA TARA, CI DOAR PROPRIA FAMILIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu', aveti aciulea posibilitatile de contactare a SPITALULUI 9, sectia "loviti la cap":
      tel: 0214122345
      fax: 0212344354
      meile: spialul9nebuni@yahuu.coi

      Prin centrala telefonica, cereti interior 221-serviciul recuperari imediate !
      Va asteptam cu nerasuflare !

      Ștergere
    2. Buey Tibica Putzu Lica, buey lasa-l in pace ca-i prietenul meu si-a lui Curdeleu!

      Ștergere
    3. Dragilor...noi,trebuie sa analizam subiectul ...adica sa cooperam nu sa ne certam! Va rog...
      Orice idee,orice afirmatie facuta...trebuie argumentata,probata,sustinuta...
      Simplele afirmatii fara probe,sunt atinse de nulitate! Ca la tribunal....
      Daca afirmi despre cineva ca este prost,trebuie sa si convingi,sa dovedesti ca este...in caz contrar,e rautate gratuita,calomnie,si se pedepseste ca atare!
      Asadar...daca sunteti "pro" ori, "contra"...ceea ce s-a afirmat pina acum,daca aveti informatii in plus despre subiect,va rog...interesul nostru este sa aflam cit mai multe lucruri...

      Ștergere
  3. Adminu, zice si tu lu Domnu Don Corleone ca eu nu sunt tu si tu nu esti eu!
    Cica as umbla cu batul dupa mine za zgalm in caca, sa produc pute dupa care ma tirez !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don, glumeste!
      Don iubeste scenariile, conspiratiile!
      Stie si el, ca as vrea si eu, sa-l cunosc pe PMT!

      Ștergere
  4. Pai treaba e nashpeta daca e asea si, atunci, nu inteleg de ce ne-am "dat" cu falitii astia de vest europeni si nu am ramas cu prietenul nostru traditional-marele popor rus, care nush ce ne-a adus !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata,lighioane...atatea cate ati mai ramas,ca tare v-ati mai imputinat ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se strang strugurii, merele, se culege porumbul, se aduna cartofii, se pun castravetii la murat, se tund gainile...
      Indata vine frigul si-i aduna pe toti la 9 !

      Ștergere
  6. Buey Stalin, da Tezaurul cand ni-l dai inapoi, sau cum pula mea te cheama, buey Nikita ! Tezaurul ala confiscat dupa al doilea cafting general !
    Se-aude PUTIN si-acolo-n est?
    Cum, cum ? Pula tezaur ? Ciocu mic ai zis ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote ce zice domnu' din poza ! Cica sa zicem mersi ca ne lasa si aurul pe care-l mai avem, fro 100 de tone, sau cat dreaq mai e prin magazia aia !
      Ca cica daca-si aduce aminte iar ca Stalin si poporul rus-libertatea ne-au adus, atunci nu ne ajunge nici ce mai avem ca sa le platim datoriile !
      Zau, cica asea zice, ciocul mic !

      Ștergere
  7. PeMeTeu-cimpanzeu, io cred ca pre multi i-ai pafugat tu de p-aci..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai,multi nu pot sa tina pasul cu tine.Ti-am mai spus ca tu esti racordat pe 380, noi astilaltii, prostimea,merem normal pe 220.Ia-o si tu mai catingan, sa pastram cadenta.

      Ștergere
    2. Aaaa...gata, trec la ZVITA, ca se schimba sezonulsi vreau sa ma prinda cu intretinerile la zi !
      Alupigusul uai, unde-i alupigusul !

      Ștergere
  8. 09:11.
    Constipat mai esti,frate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buey, 9:11 !
    La urmatorul salut asociaza, intr-o fraza scurta-scurta si cuvintele "fut" si "greata", ca sa dea bine la rima cu "Neatza" !
    Ia-n sa vezi cate bineturi ai sa primesti la salut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey-mi-oiei, la cat de incuit e..cred ca citeste cele doua „expresii academice” cu lanterna,ascuns sub plapuma..

      Ștergere
  10. Uai, daca e asea cum spun unii ca suntem pe locul 35-37 la rezervele de aur, atunci stau linistit fratelos !
    Daca adunam si rezervele de aur de la garoi, trecem brusc pe locul 2-3 !
    Daca-l luam in calcul si pe ala care l-am carabanit la rusi, cu propriile noastre forte si mijloace-ca de aia suntem noi rromani, nu?, atunci conducem detasat la raportul nr.de locuitori per kile de aur pe cap, gura si degete de persoana !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mitic-LinDikMic, ce facusi cu mascota de la ZooFreeMeh?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca a intrat la deparazitare, ii da cu DDT la cur, baga in el CESTAL si-i da cu FRONTLAIN pe dupa cap !
      Cica doua zile, pana ce elimina limbricii, n-are voie sa bea apa, bere, tarie, nimic!

      Ștergere
  12. 11 septembrie= 11 ani de cand Statele U ale A au luat un pic de "ciocu' mic" !
    Acu se pregatesc sa se retraga si din Afganistan, dupa ce au pus o ordine desavarsita acolo !

    RăspundețiȘtergere
  13. @PMT
    Dom' tibica ati facur o curfuzie la nr tel 221 se afla sectia "irecuperabili"
    sectia "recuperari inutile" se afla chiar aicisa...iha,ihaaa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Medeline de Triviale, ai terminat cu afacerile tale de la gainaria de la Codlea? Ti-ai pus ouale pe iarna? Ca acusica vine Fulga...

      Ștergere
  14. Unde te invarti, hop si o petitie onlain !
    Petitie impotriva a tot ce misca !
    S-au creat saituri speciale pentru petitii !
    S-au basit 3 mosnegi in parc-PAC petitia impotriva abuzului de poluare a mediului !

    Chestia e ca unii chiar isi dau datele pe acolea, benevol !
    Uai, stati cuminciori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A...si mai e la moda si chestia cu autodenuntul !
      Buey, da' prosti mai suntem !
      Tara lu'Dorele, ce vrei !

      Ștergere

  15. Cotroceniul nu-i conectat inca.

    9 Recent Pageviews:

    11:18:01
    United States
    Redmond, Washington
    11:16:52
    Denmark
    Faaborg, Syddanmark
    11:16:29
    Denmark
    Faaborg, Syddanmark
    11:15:57
    Romania
    Pitesti, Arges

    RăspundețiȘtergere
  16. 10:40.

    Ma doare la basca de americani..
    Pe mine ma doare ca fix acum 36 de ani mi-a pus cocoana piciorul sub talpa ei.De atunci tot..ciocu mic fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai nebunuli, LA MULTI-MULTI ANI ! Da-l dreaq de ciocu mic, las-o sa clantaneasca, ca merita !

      Ștergere
  17. Muei,ti-ai luat pasteaua?
    Zi mai bine ce se mai bombane la terasacu vechituri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pula mai vad eu terasa ! Mi-am facut dreaq de cap intr-o zi, dezmat total, am si "spart" 10 lei pe bere si seminte, de aruncam cu banii ca Copilu'minune, iar cand am ajuns acasa numa terase am vazut de la baba !
      Cand duc gunoiul tre sa las usa deschisa de la intrare, ca sa ma auda cum pasesc pe hol si nu cumva sa umblu la lift !
      M-am ars cu terasa ! Ma suna belitii de acolo, da' eo iara-s bolnav !

      Ștergere
  18. Muei,nasoala treaba.N-ai putea sa-o chemi pe Merkel in vizita?

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamne feri in ce fecale descompuse si alterate este "invatamantul" romanesc !
    Nu suntem in stare sa construim o cacastoare la o scoala si noi visam la otostrazi suspendate prin jegurile bucurestiului !

    Prostani mai mari ca-n tara asta de cocalari manelisti, nici c-am vazut !

    Ma fericesc ca ai mei nu mai invata "religia" in tara asta ! Doamne feri, unde am ajuns ! Boratii de la BOR = un singur tel: aruncarea poporului in bezna si subjugare totala !

    RăspundețiȘtergere
  20. Cocalari de Romania ! Trei ciumeti la Tebea, la comemorarea lui A. Iancu si 2000 la mamaliga lu'Poc, la Cluj ! Ti-ai gasit-o cu slaninarii jumaristi, marii pasoptisti ai neamului!

    RăspundețiȘtergere
  21. Marii intelectuali ai neamului, ditamai leaganul imbarligarii poporului roman !
    O pula, niste nehaliti rupti in cur ! Se bateau pe o lingura de mamaliga chioara ca niste disperati ! Poporul ardealului ! Rasfututii neamului !
    Mamaliga vs Avram Iancu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur, a castigat mamaliga lui Poc ! Iancu ? Da-l in pula ! Jegatronicilor ! Baremi miticii astia de capitala is jegosi prin nastere, n-ai cum sa-i mai repari !

      Rusineeee, bueyyyy !

      Ștergere
  22. Pasteaua, pasteaua repede ca mi-e rau !

    RăspundețiȘtergere
  23. Tara lu'Dorele, in care te iau mascatii si-ti dau liber juratii !

    RăspundețiȘtergere
  24. "Formarea Bisericii Greco-Catolice a dus la dezbinarea in planul credintei a romanilor transilvaneni si a avut consecinte majore, deteminand instaurarea unui climat de neintelegere si neincredere reciproca, cu efecte pe termen lung", se arata in Manualul de religie pentru cultul ortodox, destinat elevilor de clasa a X-a, la capitolul "Ortodoxia in contextul crestinismului romanesc".

    RăspundețiȘtergere

  25. O poezie moralizatoare din Manualul de Religie pentru clasa I al Editurii Sf. Mina din Iasi arata ca prea multa joaca nu este benefica. " Alina, a mea colega,/ E-n spital de-o saptamana/ Jucandu-se fara grija/ Ea, cazand, si-a rupt o mana".

    RăspundețiȘtergere
  26. religia

    ,,In scolile de stat din Romania invatamantul trebuie sa fie unul LAIC, dupa cum laic este statul roman insusi. NU traim intru-un stat religios ca Iranul. De aceea nu mai incurcati sarmanii copii care sunt si asa destul de confuzi...Religia trebuie practicata in Casa Domnului care este biserica si nu scoala. E adevarat ca primele scoli la noi au aparut pe langa biserici, insa traim in alta epoca. Religia trebuie sa fie toleranta si nu fundamentalista. BOR nu este toleranta nici cu catolicii si nici cu alte religii, din pacate. Se vorbeste mereu despre cate neajunsuri au aduc greco-catolicii in Transilvania. Se uita insa ca acest cult (care dogmatic vorbind e tot unul ortodox) a dus la dezvoltarea fara precedent a unei idei nationale, iar daca spunem azi Scoala Ardeleana, o spunem datorita greco-catolicilor. E doar un exemplu. Nu trebuie sa inlocuim ateismul si ideologia comunista care era inainte de 89 cu alta ideologie. Preotii sa isi faca datoria in biserici si sa lase scoala dascalilor. Religia se aprofundeaza la biserica nu la scoala. ''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, pasteaua ca ma sufoc !
      Dati-mi un par, cum ar zice artistul, si va rezolv de diavol !

      Ștergere
  27. ...copiii sunt amenintati cu pedeapsa divina pentru "greseli" ca alergatul cu mingea pe strada, trezitul tarziu dimineata sau distrugerea unui cuib de randunici.

    In acest caz, de exemplu, "razbunarea" inseamna tragerea scarii de sub picioarele copilului de catre Dumnezeu insusi, conform exemplului din Abecedarul micului crestin, Editura didactica si pedagogica, 2002, (autor preotul Ioan Sauca). Tot un Dumnezeu nemilos cu pacatele copiilor apare si in manualul de religie pentru clasa I, al editurii Sf. Mina din Iasi (autori Camelia Muha, Maria Orzetic, Elena Mocanu).

    Pedeapsa divina se abate asupra copiilor, conform acelorasi texte de manual, daca nu se inchina atunci cand trec prin dreptul bisericii, iar pedeapsa suna astfel: "Va calca masina!".

    Pentru elevii din clasele mari, manualele includ pedepse un pic mai elaborate...

    RăspundețiȘtergere
  28. Abia am terminat de mancat cacatul cu lingura despre "petitiile" alea care bantuie internetul si, brusc, alta pe meil !
    Suntem bolnavi !
    Ia-n puneti mana la frunte, nu aveti si voi temperatura, fro febra, ceva acolo ?!

    Ia:

    "Aceasta petitie poate fi semnata si de alte persoane
    decat militari activi sau in rezerva si familiile acestora,
    caci argumentele prezentate pot fi convingatoare si
    celorlalti cetateni.
    Doar citirea mesajului, va lamureste !
    Felicitari autorilor !
    Incepe "trezirea "?
    Dan Buzescu. "

    RăspundețiȘtergere
  29. Taceti, ai ?
    Cand e vorba sa discutam pe "surse", o tirati cu tontii, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Muei ,ieo is plecat la terasa!

    RăspundețiȘtergere
  31. Mi-a zis baba sa ma culc, dreaq, sa ma odihnesc o tzara, ca deseara iar e meci de nationala, iar eu iar am sa dorm iar ca boul !
    Cica joaca Romunja cu o superputere fotbalistica, cu Andora!
    Haidi hai bre buey ai nostri, uai !
    Pe ei, pe ei, pe mama lor acum !

    RăspundețiȘtergere
  32. Aderarea României şi Bulgariei la Schengen a fost AMÂNATĂ. Consiliul JAI din 19-20 septembrie a fost ANULAT.
    ====================
    Preşedinţia cipriotă: Aderarea la Schengen va fi pe agenda Consiliului JAI din octombrie

    Preşedinţia cipriotă a Consiliului Uniunii Europene a anulat reuniunea din 19-20 septembrie a Consiliului JAI din lipsă de "subiecte substanţiale", însă aderarea României şi Bulgariei la Schengen va fi pe agenda reuniunii JAI din 25-26 octombrie.

    "Deoarece nu am avut subiecte care să ducă discuţii substanţiale, am decis, ca Preşedinţie în exerciţiu, să anulăm reuniunea din septembrie a Consiliului JAI. Nu e normal să ţinem o reuniune de Consiliu doar pentru că era în calendarul nostru", a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, Nikos Christodoulides, purtător de cuvânt al Preşedinţiei cipriote a UE.

    El a adăugat că subiectul aderării României şi Bulgariei la Schengen se va afla pe agenda Consiliului JAI programat pentru luna octombrie, iar până la următoarea reuniune "mai multe dosare importante vor fi pregătite pentru discuţii substanţiale şi luarea de decizii".

    "Subiectul Schengen se va afla cu siguranţă pe agenda reuniunii Consiliului JAI din octombrie. În acelaşi timp, până la următoarea reuniune a Consiliului JAI, mai multe dosare importante vor fi pregătite pentru discuţii substanţiale şi luarea de decizii", a mai spus oficialul Preşedinţiei cipriote a UE.

    UPDATE. Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a confirmat, într-o declaraţie pentru Mediafax, anularea de către preşedinţia cipriotă a Consiliului UE a reuniunii din 19-20 septembrie a Consiliului JAI, în care trebuia să se discute aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen.

    "Vă pot confirma că reuniunea a fost anulată şi toate subiectele aflate pe agendă au fost reprogramate pentru următoarea reuniune, de pe 25 octombrie", a declarat Orban.

    RăspundețiȘtergere
  33. Salariul mediu la TAROM =5109 lei/cap de vita furajata !
    Salariati = peste 2300 !
    Pierderi= zeci de milioane de EURO/an !

    Ce pula noastra, nu ?
    Tara lu'Dorele ! Bujga si cureaua lata, ce Poc mai aveam odata !

    RăspundețiȘtergere
  34. PROGNOZA METEO.
    11 - 24 sept 2012:
    =================
    Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 11-24 septembrie, în fiecare regiune a ţării.

    În intervalul 12-14 septembrie, temperaturile maxime vor scădea, în medie, de la valori de 29 grade C până la 19oC, iar media temperaturilor minime va scădea de la aproximativ 15 grade C până la 12 grade C. După data de 14 septembrie maximele termice vor creşte uşor şi treptat, atingând 26...27 grade C în jurul datei de 21 septembrie, apoi se vor menţine în jurul acestei valori până la sfârşitul intervalului de prognoză.

    Probabilitatea de precipitaţii va fi mai mare între 13 şi 15 septembrie, după care ploi slabe se vor mai semnala în jurul datelor de 20 şi 24 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  35. Leo brav people diu franse ne trimit tzaganii inapoi ! Cica s-au saturat de ei ! Ne-am cacat la semnal daca "vin" boratzii acasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 87,93 la 100 sunt mitici de Bukiuresti !
      Am cacanarisit-o !

      Ștergere
    2. Bey PMT,
      Adevar graiesti vericule!
      Moammm.... sa vezi la iarna infractiuni!

      Ștergere
  36. Stai cuminte ! Tiganii e destepti ! Au dat de culutra finuta fratuza, asa ca nu se lasa dusi ! Sau se intorc repede ..sa nu ramana cu goluri in cultura!!!
    PS. de ar mai traiiN.C. ce-ar mai rade....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-asa, abia daca mai vezi cate o "fata palida" prin capitala ! Toti e bronzati aciulea ! Hastia detin copiii viitorului, boracii de intersectie !
      Acolo se naste, acolo creste si se inmulteste ei, acolo munceste ! La spalat parbrize si sutit !
      Cica le da grupa zero de munca, superspeciala ! Fro 6 ani la an !

      Ștergere
  37. CEZAR spunea...
    11 septembrie 2012, 09:01
    Cat s-a opintit KAKAciosul Motan sa fie si el ....intelectual! Te anunt eu ca nu ai reusit...si nu vei reusi in veci! Cu un IQ sub limita inferioara , orice efort e zadarnic !!
    Mizeaza pe Euroii lui DD ! O sa ii vezi in ...palma dupa ce o freci bine!!!

    CEZAR spunea...
    11 septembrie 2012, 09:06
    .... Analfabetul Politic zice ,,Asa ,as dori si eu un referendum sa-i dam jos pe toti politicienii ca ne-au mintit,si-au facut averi ilegale,nu si-au respectat promisiunile .....nimic mai simplu !
    Fa si tu o initiativa legislativa ,depune-o in parlament si creeaza o majoritate parlamentara si ....aproape-i gata !
    Daca asa nu tine ..pune-o in dezbatere publica ,obtine vre .500.000 de adeziuni la ea si ..Gata !!PMT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, esti nebun ?
      De unde dreaq ai scos-o !
      Astia ma pomenesc pe toate bloagele, fratelo !
      Da care Cezarila-i asta, ala de pe statuie sau ala doua caise ?

      Ștergere
  38. Uai, deranj mare pe la secemedeurile astea !
    Peste cateva zile are loc Congresul extraordinar si plenipotentionar de reconfirmare a Intemeietorului, Primul Nascator de Sindicat, Gimmi Hofa de Bucuresti, erou intre eroii societatii civile, ocazie cu care se vor exclude si membrakii care s-au nashparlit si nu au mai platit darile !
    Chestia e ca, ditamai Secretariatul General, care colcaie de secretari cu evidenta, n-are evidenta celor care au platit au ba si zghiara la filiale sa faca lumina !
    Filialele, care n-au treaba cu cotizatiile, n-au nici evidenta asa ca, si ele zghiara la sindicalisti sa faca urgent dovada, ca de nu o iau la muye !

    Adica, dupa ce am platit ca fraierul cotizatia pe tot anul, acu sa fac si dovada ca am dat malaiul si sa duc eu repede o copie dupa factura, chitanta sau ce pula mea mi-a dat ala cand am platit !

    Uite acusica, pun ceasul sa sune la 4.00 ca sa fiu maine primul la sediu cu chitanta aia, ca sa fac dovada !

    Nesimtitilor, dupa ce ca sunteti platiti cu zeci de milioane din banii mei, tot pe mine ma futeti la melodie ?

    Uite acu fac dovada, stai sa-mi dau kilotii jos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah...ce dovada am facut ! M-am racorit, numa ca pute al dreaq ! Se simte si la secemede ?

      Ștergere
    2. Bey, nu vrei sa scrii tu un "articole" de fondu pe aceasta tema de maximorum interesum??? Hai ca stiu IO ce trebe si cum trebe sa faci: il scrii si trimiti pe e-mail-um vburcu2005@yahoo.com! Admin, in numele democratiei originale, transparentei tontale de pe acest blogum, precisum ca publicatum esti!

      Ștergere
    3. Lasa buey, ca e bine si asa !
      Iar ma trezesc cu strapezitul ala de ieri care mi-a zis ca eu conduc blogul, iar Burcu ma foloseste, ca un gardian nesimtit ce este, la reeducarea unor imbecilum-idioten !

      Eote, daca nu crezi:

      "Dupa votul pe care el l-a provocat, a reaparut imediat si imbecilul (PMT) care conduce acum blogul. El abordeaza subiecte, el le comenteaza, el decide ce e bine si ce e rau pentru toti cititorii (care au mai ramas). Burcu, la fel ca orice gardian de inchisoare, il foloseste pentru educarea celorlalti, a gaozarilor care nu gindesc ca el. El n-ar vrea, el e finut, dar respecta VOTUL.
      Vreti sa scapati de el, DE IMBECIL ?. In pula cu voi ! El are drepturi stabilite prin vot, adica democratic. Votul e esenta democratiei.

      BLOGUL BURCU, UN BLOG AL IMBECILILOR ?????"

      Ștergere
    4. Doamne feri !

      In afara de faptul ca clampanesc ca proasta, nu conduc nimic !

      Nu sunt in stare nici macar sa-mi administrez blogurile mele, care s-au nascut moarte !

      Mai bine liber si nelinistit !

      Ștergere
  39. Tot din rasfoirea "paginilor alese" de la secemede, aflam ca filialele din bucale si ilfov nu sunt conduse ele, asa direct de centru, ci printr-un Consiliu Consultativ al filialelor SCMD din Capitală şi Ilfov, care are un reprezentant !
    Ce pula calului, nu sta Intemeietorul si Primul Nascator de Sindicat, Gimi Hofa din Poligrafiei de vorba cu pulimea !
    Astia-s pe buzilii prapastiei, in prag de destructurare si scandal national, iar ei tot mai inventeaza cate-o spekerie !

    Auzi ce propun miticii de bucuresti: sa se transforme in partid !
    Buey, cititi pe pagina SG si va cruciti !

    Partid, auzi ! Unii deja se vad in Parlament, prin opozitie, cu udemereul !

    Uai, da prosti mai suntem !

    RăspundețiȘtergere
  40. Ia mai luati de aciulea, pana numara tavarisci Putin caramizile alea de aur!

    Ia-n auzi:

    "NU MAI PUTEM FUNCŢIONA CÂND NUMAI SCMD, CÂND SCMD ÎN CNSC, CÂND MÂINE ÎN PARTID SAU ALTE VARIANTE. Trebuie să ne nenumărăm, să ştim câţi mai suntem cu adevărat şi în ce direcţii ne putem folosi forţa noastră sindicală".

    De acord cu numaratoarea ! De la stanga la dreapta, sau cum pula mea faceam in scoala la sport !

    Eu zic sa mai vorbiti numai dupa ce va numarati intai !

    Buey, da sa nu-l numarati si pe Zgalca@Vasi de la casa de avocatura, ca ala nu se pune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey putzulica, mai da-l in koaili noastre pe Dogaru &Co. Mai bine zi-ne o hanaliza de pe bloaga lu Czar maimuca, ala de ne arata degetul cu care a luat directia vintului dupa ce si-a masat gaoaza cu el, ca vaz ca Nea Cashu ie lipsa la apel.

      Ștergere
  41. Am ajuns dreaq ciuca batailor de joc prin MUE ! Pana si cipriotii au ajuns sa ne ia la stanga cu spatiul senghen !

    Ne mai paraste kioru de fro 2-3 ori pe la MUE ca l-am lovit la stat si ca ne ocupam numa de rascoale pe aici si parca vad ca o sa ne uitam la MUE peste gard !

    RăspundețiȘtergere
  42. O chestie interesanta pe Romania Megalitica, cu Sfinxul din Bucegi !

    Niste pasionati de bolovani "vad" pe Sfinx numai ozeneuri, capatani de oameni, balauri, sediul parlamentului MUE..., ce mai !
    Nu ca n-ar avea ochiul bine format, insa este ca si cum te-ai uita in ceasca de cafea, cand "ghicesti" in zatz !

    Am fost si eu de curand la Sfinx, dar am vazut altceva acolo: cateva cutii goale de bere, zeci de peturi, un prezervativ folosit, un cacat uscat (de fapt o baliga umana, ca avea fro 4 kile dupa aspect), iar pe pietroiul ala era scris cu markerul ceva de genul "Geta + Costy" !

    Fain tare, imbietor !

    Da pozele se merita vazute !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey PMT,
      Te-ai facut de-un vin fiert s-o bucata de pastrama!
      Stiu IO cine trebe sa le dea! Acu trimet mailu!

      Ștergere
    2. Muey Putzulica, da in gainatz n-ai incercat cu ghicitul?

      Ștergere
  43. tigri2 spunea...
    11 septembrie 2012, 19:56

    "Cezar
    Nu stiu ce baza ai cand faci aprecieri gratuite,precum nivelul IQului,sau altele ,dar despre tine ce poti spune?
    Ca ai devenit un fanatic alunei cauze dubioase si mai esti si fudul pedeasupra ca de:prostul daca nu este fudul-nu-i prost destul.Parca asa spune un proverb religios.Cu IQul meu am condus avioane si elicoptere,singur,am predat in invatamant,etc,dar tu ce-ai facut inafara de a conduce vre-un amarat de autoturism marca DACIA,si de a umbla cu "shoptiriciul" pe la urechile organului de partid si de contrainformatii???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, asta cu fitilele, de unde dreaq le tot scoti buey !

      Domnul ala care a "condus" avioane si elicoptere, insa "pilota" trotinetele si tricicletele, e tare simpatic, uai !

      Cezarila si-a parasit blogul si cauta casul belli pe unde apuca !

      Haidi bre inapoi aciulea, unde-i cald si bine !

      Ștergere
  44. Uai, cand incepe meciul ala cu Andorra aia, buey !

    RăspundețiȘtergere
  45. Sa traiesti PMT-ule!!! de mult timp n-am mai ras asa bine.Mi-ai facut o seara frumoasa.Asa sa o ai si tu si toti de pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  46. Oooops!!
    erata ca tot e la moda.(in afara de mascaltzone de mai jos)


    Anonim11 septembrie 2012, 02:58
    SA II VAD PE JEGOSII AIA DE PADUCHEI PDLACI CUM MERG EI IN RAZBOI,CEI A CAROR PENSII S-AU INJUMATATIT SI TEORETIC AR MAI PUTEA MERGE IN RAZBOI,VOR SPUNE PAS.
    ABIA ASTEPT SA LE VAD FAMILILE MACELARITE SI COPII VILATI DE STRAINI,TUTUROR CELOR A CAROR PENSII AU CRESCUT SI MAI ALES A PADUCHEILOR PDLACI SI A CHIORULUI BETIV.
    INCEPE DSITRACTIA BAIETI,DAR CEI 90% A CAROR PENSII AU CRESCUT NU MAI POT MERGE IN RAZBOI SI 100% NU MAI SUNT IN STARE NICI SA SE APERE PE EI.
    IAR CEI 10% CARE AU INTRAT IN SISTEMUL MILITAR INCA DE LA 14 ANI SI SUNT OFITERI,DAR CU PENSII TAIATE MASIV,ISI VOR APARA DOAR PRORPIA CASA.
    SA II MAI AUD ACUMA CUM URLA ROMANI,CA PENSIONARII MILITARI AU PENSII NESIMTITE,CA EU O SA LE SPUN,AM PENSIE NESIMTIA,DAR FIICA TA DE 10 ANI II VIOLATA DE UN STRAIN,IN TIMP CE EU FIIND TRADAT,NU VOI MAI APARA TARA, CI DOAR PROPRIA FAMILIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Litrutza, mai bine puneai chestia aia "TRADATORII CORLEONE, CEZAR, TIGRI2, STELIAN P..." De "asta" ai uitat muei Medeline.

      Ștergere
    2. nu ma nu uitai, da ie prea multe trasnai ale "irecuperabilului inutil" unde dreak sa le bag pa toate??vrei sa se blocheze con_torila?

      Ștergere
  47. Totusi,care-i IQ-ul TIGER in insiruirea WINTER 165 70 14?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In modul, oscileaza ca acul vitezometrului de la Dacie in localitate. Adica cam la 50...

      Ștergere
  48. ,,O dentista cauta un ac pentru anestezia unui pacient.
    - Nu vreau injectii. Urasc injectiile! striga barbatul.
    Dentista agita atunci o butelie cu protoxid de azot, la care pacientul incepesa tipe:
    - Nu pot sa suport gazele, masca ma sufoca!
    Dentista il intreaba atunci pe pacient daca n-are nimic impotriva sa ia o pilula.
    ... - Nici o problema, zice pacientul. Ma impac bine cu pilulele.
    Dentista revine cu o pilula și zice:
    - Uite aici, o Viagra.
    Barbatul:
    - Nu mi-am inchipuit niciodata ca Viagra atenueaza durerea!
    – Nu atenueaza, dar cel putin o sa ai de ce sa te tii, in timp ce-ti scot maseaua...''

    RăspundețiȘtergere
  49. NB la ZOO+9, inclusiv lu'derapatul de la 02:58, pe care inca il mai asteptam aciulea ! Mai sunt locuri libere pe sectia alora cu tic nervos la cap, de-l tot succesc brusc !

    Na, ca facuram praf-cacat si tezaurul ! Poa' sa vina si razboailii de acuma ! Plec sa ma bag langa baba, ca mi-au amortit coaiele pe scaun !
    Daca mai misca, poate i-o si pun un pic la gaoz !

    RăspundețiȘtergere
  50. NB la ZOO + 9! Cezaruica, muica nu uita de oua! Anindoua, baaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, voi astia... bosorogii, babilii si copchii...
      Va culcarati devreme, deodata cu gainile!
      Bine bey, va zic si IO:
      NB la ZOO-land + Noo si restu'lumii!

      Ștergere
  51. Precauție: Rusia strânge aur pentru vremuri tulburi.
    ==========================
    Premierul rus Vladimir Putin profită de criza financiară și consolidează rezervele de aur ale Rusiei cât de repede poate, înaintea uneia din cele mai importante transformări a ordinii mondiale din ultimele sute de ani. În cazul în care Statele Unite ar pierde statutul de cea mai mare economie a lumii, așa cum susține, FMI, în detrimentul Chinei, perioada imediat următoare ar putea fi marcată de conflicte de proporţii, ori aurul este cea mai lichidă rezervă în “vremuri tulburi sau chiar mai rele”, relatează portalul MarketWatch, potrivit Mediafax.

    Rusia şi-a crescut de peste două ori rezervele de aur în ultimii cinci ani, deoarece Vladimir Putin, profitând de criza financiară, a creat, într-un termen relativ scurt, a cincea mare rezervă de aur din lume, potrivit organizaţiei Consiliul Mondial al Aurului. Deși există investitori, precum miliardarii George Soros şi John Paulson care și-au crescut expunerea pe aur, Vladimir Putin a ieșit în evidență în această direcție, mai ales că el continuă să cumpere lunar aur de circa 500 de milioane de dolari.

    Brett Arends, jurnalist la Wall Street Journal şi MarketWatch susține că Vladimir Putin, în probleme de politică globală, acționează într-un stil unic. “Nimeni altcineva în toată lumea nu face politică globlă la fel de fără scrupule ca Putin, un om care a furat un inel de Super Bowl de la proprietarul New England Patriots, Bob Kraft, când aceştia s-au întâlnit în urmă cu câţiva ani în Rusia”, susține Arends, care precizează că, ”în vremuri tulburi sau chiar mai rele”, aurul este cea mai lichidă rezervă.

    În acest context, jurnalistul notează că evenimentul cel mai important al timpurilor noastre nu este falimentul guuvernului spaniol, ci adeverirea calculelor FMI, potrivit cărora, până în 2017, SUA, care au dominat economia mondială, timp de mai multe generații, ar urma să piardă supremația puterii de cumpărare în fața Chinei.

    Consemnând că “Vom fi primii oameni în 200 de ani care vor trăi într-o lume care nu va fi dominată de Pax Americana sau Pax Britannica”, Brett Arends atrage atenția că o astfel de schimbare nu este niciodată pașnică și amintește de declinurile imperiilor Spaniei, Franţei şi Marii Britanii, care toate au fost însoţite de conflict. ”Declinul hegemoniei britanice a fost principala cauză care a dus la Primul şi la Al Doilea Război Mondial”, afirmă jurnalistul, în opinia căruia, dacă China va trece la o societate deschisă şi respectarea legii, nu ar mai exista niciun motiv pentru ca un investitor să deţină aur.

    “Pe de altă parte, s-ar putea să intrăm într-o eră mult mai periculoasă a politicii forţei şi concurenţei internaţionale”, avertizează articolul.

    Potrivit sursei citate, după ce SUA și Europa, au deținut până în urmă cu puțin timp, cele mai mari rezerve de aur, situația actuală este pe cale de a se modifica, odată ce China, Arabia Saudită şi Rusia se află în top 5 al deținătorilor de aur.

    Ţările din vestul Europei au vândut, iar o înrăutăţire a crizei ar amplifica acest trend, iar în cazul unor ţări emergente, aurul are o pondere scăzută în rezervele valutare. Astfel, China, în pofida achiziţiilor are doar 2% din rezervele valutare în aur, în timp ce, în cazul Rusiei, procentajul este de 9%.

    Maximul aurului a fost atins în urmă cu un an, când uncia se situa la 1.900 de dolari, în prezent, aceasta se află la circa 1.700 dolari. În euro, recordul a fost stabilit în urmă cu un an, respectiv 1.356 euro, în prezent uncia de aur situându-se la 1.343 euro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Rusia!
      Felicitari poporului rus, lui Vladimir Vladimirovici Putin!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri