Google Translate

vineri, 28 septembrie 2012

To be or not to be, that is the question! Are ori nu are DDD banii necesari privatizarii Oltchim? Pot fi acoperite fraude uriase prin jocuri politice si Hoţomănii transpartinice? UPDATE. Atentie la sondaje!


Ce riscă Ponta dacă DD va aduce banii.
Război politic pe Oltchim.
 
Premierul Victor Ponta s-a implicat activ în scandalul privatizării Oltchim. Ponta a opinat că Dan Diaconescu nu are cele 45 de milioane de euro necesare pentru achiziţionarea pachetului majoritar la Oltchim. Jocul politic care se duce în această perioadă ar putea afecta
În scenariul în care DD va veni totuşi cu banii, Ponta şi PSD ar fi cei care ar suferi pierderi electorale, consideră politologii. Sociologul Marius Pieleanu susţine că bătălia politică se duce pe electoratul PSD, iar o surpriză furnizată de Dan Diaconescu i-ar creşte acestuia procentele la parlamentare.

 
 
Un prim scenariu este acela în care Dan Diaconescu vine cu banii. Bătălia electorală se duce pe o creştere a lui DD până la 20% în sondaje. “Sigur, dacă Diaconescu va veni cu banii poate ajunge la un 20% în sondaje. În acest caz, USL ar putea ajunge la un critic 50%”, a spus pentru DeCe News, sociologul Marius Pieleanu.
 
Scenariul al doilea este cel în care DD nu va aduce banii pentru Oltchim. “El nu va spune niciodată că nu are banii. Va spune mereu că îi are, dar nu vrea să îi dea ciocoilor să îşi cumpere maşini, vile şi alte bunuri de lux cu ei. Orice s-ar întâmpla DD va câştiga din acest război pentru că s-a poziţionat bine la nivel de imagine.
 
“Dacă nu vine cu banii, DD va poza în victimă. Într-un război de comunicare Ponta şi USL pierd la orice oră. Diaconescu este mult mai bun pe acest sector. Doar din asta îşi câştigă traiul de 20 de ani”, a explicat şi sociologul Alfred Bulai, pentru DeCe News.
 
 
 
Băsescu şi PDL câștigă din scandalul Oltchim
Unele scenarii iau în calcul ipoteza că în spatele lui DD ar sta Traian Băsescu şi PDL. Indiferent de realitate, PDL beneficiază de creşterea semnificativă a PP-DD în sondaje. Evident, indirect, pentru că PP-DD ia din procentele USL, care riscă să coboare sub 50%. În acest caz, Traian Băsescu ar da guvernarea unui premier susținut de PDL. Dacă DD va aduce banii pentru Oltchim, PP-DD ar putea primi o gură de oxigen. În ultimul timp, sondajele dădeau PP-DD pe un trend descrescător. Tot acest scandal şi salvarea Oltchim ar putea deveni simbolul unui nou început, iar acest aspect va fi speculat de Diaconescu în timpul campaniei electorale.
 
“Diaconescu a luat din pătura cea mai săracă a electoratului PSD. Dacă PSD scade, USL ar putea ajunge la acel punct critic de 50%, la care nu mai sunt siguri de guvernare”, a mai explicat Pieleanu.
=============================
==================
 
Raspunsul la intrebarea existentiala: "are ori nu DDD banii necesari privatizarii Oltchim", il vom afla luni,
1 octombrie 2012.
In rest, Dumnezeu cu mila!
 
 
=========
 UPDATE.
Atentie la sondaje!
===============================
PPDD este al doilea partid al ţării.
Cât a urcat în sondaje Dan Diaconescu după privatizarea Oltchim
 
Partidul Poporului este al doilea partid al ţării în preferinţele românilor, înregistrând 18% din opţiunile electoratului. Conform unui sondaj CSCI, realizat la comanda România TV, la alegerile parlamentare USL ar obţine 58%, în timp ce PDL împreună cu partenerii din cadrul Alianţei România Dreaptă şi-ar adjudeca16% din opţiunile alegătorilor .

Creşterea partidului fondat de către Dan Diaconescu are loc în ciuda faptului că cei mai mulţi români cred că patronul OTV s-a implicat în privatizarea Oltchim tocmai pentru a câştiga voturi.
Mai mult, aceeaşi cercetare arată faptul că majoritatea românilor nu văd cu ochi buni preluarea combinatului din Râmnicu Vâlcea de către Diaconescu.


Sondajul arată că, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare,
58% dintre cei intervievaţi ar vota USL.

Pe a doua poziţie se află PP-DD cu 18%, urmat de ARD cu 16%,
UDMR - 5%,
PRM - 2% şi PNG - 1%
Faţă de sfârşitul lunii august - începutul lunii septembrie, USL a pierdut patru procente,
 iar PP-DD a crescut cu 7%.

În sondajul CSCI, efectuat în perioada 25 august-5 septembrie,
USL era cotat la 62% din preferinţele electorale,
PDL avea 19%, iar PPDD-ul lui Dan Diaconescu - 11%.

Sondajul CSCI, realizat la comanda România TV, a fost efectuat în perioada 24 - 26 septembrie 2012, pe un eşantion de 1.104 persoane şi are o marjă de eroare de +/-3%.

SURSA;  RTV.NET: http://www.rtv.net/ppdd-este-al-doilea-partid-al-tarii-cat-a-urcat-in-sondaje-dan-diaconescu-dupa-privatizarea-oltchim_46418.html#ixzz27wEQc88W

================================
================

44 de comentarii:

  1. Stie cineva pe unde o fi stelipulea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelipulea este ff .ocupat
      Tot sugandu-i ma-ta pula
      A ramas cam cocosat
      Si te-asteapta ,mai baiete,sa i-o formatezi cu gura.

      Ștergere
  2. Pontacul este meschin si ipocrit,de fapt a fost dovedit.Pai deunazi spunea ca-l da jos pe Basila deoarece/fiindca si-ar fi bagat nasul in treburi in care nu avea dreptul .ei acum el are dreptul ,ca prim sa se amestece in aceasta chestiune sui sa se antepronunte?Ca-z doara nu-i pa persoana fizica,cum ar zice Marean.Apoi a venit ,cu budigaii in vine ,sa ia puterea ,cum o hi si s-o nemeri si a pus menistori la intamplare ,tot niste hoti de-ai lor sau niste afumaturimucegaite de prin alte guverne tot asa de mediocre de parca in tara asta s-au termenat telectualii,avem numai Abramburici si Mareene sau Plumbuite,antice si prafuite,fuste lungi si minti scrantite.Iar oamenilor adevarati si capabili,sau tinerilor le dam cu shutul pe din dos...ce nai suntem o tzara de kkt.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa moara ma-ta si copii tai de jegos infect de lupus aka plano10
    tu si cu restu cioflingarilor sunteti fara onoare ca pentru un pumn de bani va vindeti.
    si daca ar ramane pensia la fel ca in 2010 tot ar fi un esec ca un colonel tot ar castiga mai putin decat un subofiter.
    sper sa va moara familile,tuturor,celor care sustineti mizeria inventata de izmanar,in frunte cu chioru betiv si paduchei pdlaci.
    scopul a fost scaderea pensiilor militare nu dezbinarea.
    cretinule de lupus,calculeaza, in maxim 3-4 ani,daca se continua cu sistemul asta inventat de izmanar,sistemul de pensii va intra in colaps.
    fii sigur ca o sa trebuiasca sa dati si banii inapoi,voi tradatorii jegosi,de aia usl asteapta sa treaca 9 decembrie,si dupa ati belit pooola,tradatori jegosi care va vindeti pentru un pumn de bani,
    se va reveni pe sistemul din 2001,deoarece se vor face economii de sute de milioane de euro,iar usl,nu risca sa intre in incapacitate de plata,ca un tradator jegos soooge poola pentru 50 de lei.
    asa ca nu iti fa probleme,ca iti garantez eu ca se va revenii pe un sistem asemanator ca cel din 2001,deoarece,romania nu isi mai permita sa plateasca pensii astronomice(nesimtite,au fost inainte,acuma cred ca asta ii cuvantu).
    sper sa mori cat mai repede spurcatule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cenzureaza tradaorul si coorva aia de la plano 10 aka lupus,futu-l in gat de jegos.

      Ștergere
    2. E ..te.. te ai invatat sa scrii normal ??? mare minune!! tratamentul cu camasa de forta si dusuri reci probabil ca a avut efect.
      Inca doua pule in gura de la TPM (cu sloboz)si poate te recuperam:):)
      Don C

      Ștergere
  4. Bine muei.
    Meri de dormi,ca ai nevoie.Dormi muuult si poate neuronul vestejit isi va reveni.

    RăspundețiȘtergere
  5. II SIMPLU PENTRU TONTA SI PORUMBACU,DAU BANII INAPOI LA PENSIONARII MILITARI,TREC DE 50%,NU DAU BANII INAPOI,FAC SUB 50%,SIMPLU CA BUNA ZIUA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda.... "Pieleanu"=pielea pulii mele(vorbeste ca sa nu adoarma +ca este contracost)inca un labagiu care trage si el dupa 2 firfirei
    PS Apropo domnu' ministru de externe Cioroianu din ditamai ministrul de externe a ajuns ....un pielea pulii numit moderator la o oarecare TV inca un "pieleanu" fara ....vai de pula lui
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  7. Muei,ia da-ne tu inapoi pielea si meri in OZ.Revii cind inveti sa ,,clampanesti '' cu litere pentru oameni normali,nu cu majuscule ca pentru semianalfabeti.

    RăspundețiȘtergere
  8. @admin
    cu respect...cine pielea mea e pieleanu asta.
    ce pula mea il ridici in slavi??mai ai si alti limbrici ca asta??Cu madam pivniceru m-am lamurit(i-ai dat libi de nici ei nu-i vine sa creada)
    urmeaza pielea lu'pieleanu, mai ai multi d'astia "inteligenti" domnuuuu' "independent" BURCU??
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  9. .... "a mai explicat Pieleanu."
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  10. @don K
    Ce-ai muei,iar ai incurcat clondirele?!
    Nu-ti convine programul?Treci pe doi si sa sugi un
    ochi de mort.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hac,hac ...si altii sa suga pielea lu pieleanu,iar tu "magister" suge prostii in continuare

      Ștergere
  11. tigri2 spunea...
    28 septembrie 2012, 21:55
    Hei ,lume,ma lasati in gura acestor pacatosi sa ma balacareasca? Unde sunteti moldovenii mei?Bine ,ca ma descurc,la cate grame de cultura au unii dintre "dansii "...not problem.
    Cat despreDD o sa mai vorbim,acumatoti au inceput sa tremure,imi amintesc din istorie cum spuneau si despre Napoleon ,l-au mascarit in toate felurile dar pe masura ce se apropia de Paris,toti scuipicii au incercat sa-i pupe mana.Asa fac si presarii nostri,deja unii au inmuiat tonul ,iar politrucii au inceput sa-i faca temenele presedintelui meu.Astia sunt ,adevaratii "licinii celoveci" adica "ultimii oameni".
    Iar tu Mos Ciulama du-te repede si-ti schimba pampersii ca ti s-au umplut cizmele de "transpiratie" de la atata gandeala.

    CEZAR spunea...
    28 septembrie 2012, 22:19
    Se duce drakului Haxa.....si eu care credeam ca...!!
    Faceti ..coada ...se da demnitate si onoare...!!~

    WINTER 165/70/14 spunea...
    28 septembrie 2012, 22:22
    Cufurila,ai mincat prea multe prune coapte.
    "licinii celoveci","licinii celoveci"...
    Bine ca esti tu primul!Zbaturi ai,asa ca poti dormi linistit.Odihneste-ti hoitul si de luni treci la balotat propilena pentru ,,popor''.


    Si sa stii ca ,,celovec'' este singularul.Pluralul este ,,liudi''.
    Oaie!

    Spre tinere de minte
    tigri2 spunea...
    28 septembrie 2012, 21:55
    Hei ,lume,ma lasati in gura acestor pacatosi sa ma balacareasca? Unde sunteti moldovenii mei?Bine ,ca ma descurc,la cate grame de cultura au unii dintre "dansii "...not problem.
    Cat despreDD o sa mai vorbim,acumatoti au inceput sa tremure,imi amintesc din istorie cum spuneau si despre Napoleon ,l-au mascarit in toate felurile dar pe masura ce se apropia de Paris,toti scuipicii au incercat sa-i pupe mana.Asa fac si presarii nostri,deja unii au inmuiat tonul ,iar politrucii au inceput sa-i faca temenele presedintelui meu.Astia sunt ,adevaratii "licinii celoveci" adica "ultimii oameni".
    Iar tu Mos Ciulama du-te repede si-ti schimba pampersii ca ti s-au umplut cizmele de "transpiratie" de la atata gandeala.

    mos alecu spunea...
    28 septembrie 2012, 22:26
    Motănele căcăcios ... idioţel mic (tabachera plutonului de elevi) , măi tîmpiţel multietnic ... cine a spus : "...viitorul president al Romaniei refacute ... facem o tara adevarata dupa cum spun Sfintele Scripturi-Tara Sfintei Marii,Aici va fi Mecca ... " ??!?? Eu sau tu ?

    Tu esti deranjat tare la bibilica !

    mos alecu spunea...
    28 septembrie 2012, 22:32
    Ehei ... multe cred prostovanii ...
    Ei cred ... ei nu gindesc din lipsa de "organ specializat" in procese mintale ... dar , ca orice paduche , simt nevoia sa iasa in frunte !


    tigri2 spunea...
    28 septembrie 2012, 22:50
    @WINTER KKTICI
    Ti durak,seshi maia huia.Horosho?Or, meni ozoanio picioioaba,ighen dizno?Trebultu car,mo chaurea?

    RăspundețiȘtergere
  12. No,buna dimineata spun tuturor neamurilor, adica lighioane,dobitoace si pacienti de la noo.
    Vaz ca v-ati pus la punct cu limbile,usor,usor deveniti puligloti.
    Io spun ca mereti in directia buna,tineti-o tot ase, steagul sus pana ramaneti cu batul.

    P.S. pe la Hurziceni, „ mit ir az ujsag”? It, nagyon fainosag van..

    RăspundețiȘtergere
  13. Ziua buna la ZOO + 9! Motanele kkcios, limbrik-lindik mic sa ma sugi la oua! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  14. *10.30
    Dar ma-ta ce are,are paradontoza si nu poate suge?Baga-i-o in cur.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vezi sa nu ai probleme si acolo,ca este plina de hemoroizi si,vorbeste lumea in sat,ca ultima data cand a fost la furat castraveti cu curul[castraveti pe dreacu',erau puli nespalate],i-a ramas acolo un castravete,cred ca de pa la Ciomu.

    RăspundețiȘtergere
  16. tigri2 spunea..Cititi mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ponta: Diaconescu e exponentul unui grup care a manipulat opinia publică.
    ===================
    Aflat la Bruxelles, Victor Ponta a declarat că Dan Diaconescu este “exponentul unui grup de interese care a manipulat opinia publică” din România şi a subliniat că “ideea” privatizării de la Oltchim este să se dea banii, nu “să vină cineva care spune că are un prieten ce deţine suma respectivă”, notează NewsIn.

    ”Vreau să explic totuşi un lucru pe care cred că totuşi cei mai mulţi l-am înţeles: câştigătorul licitaţiei trebuie să vină să plătească preţul. Nu poate să vină să zică că are un prieten care are un alt prieten care ar avea vreo 45 de milioane, că ideea nu a fost să vedem dacă prietenii dlui Diaconescu au bani, ideea a fost să plătească preţul. Luni trebuie să transfere în contul Ministerului Economiei cei 45 de milioane, sper că nu cash, să nu vină cu valiza”, a declarat Ponta.

    Ponta a explicat totodată că a primit informaţii de la şefii serviciilor despre Oltchim, dar că nu le poate menţiona. “Nu ascund că am primit note, că am vorbit şi cu directorul SRI şi cu directorul SIE despre ce informaţii deţin ei referitoare la Oltchim, la eventuale încălcări ale legii, la grupul de interese care se află implicat în această privatizare, la grupul de interese care a participat la o operaţiune de manipulare a opiniei publice din România”, a arătat premierul. În acel moment, jurnaliştii l-au întrebat dacă vrea să spună că “Dan Diaconescu face parte dintr-un grup de interese”.

    “Nu face parte, este exponentul, domnia sa este cel care a participat direct, dar vedeţi că eu, spre deosebire de dl preşedinte Băsescu, n-am spus neapărat grup de interese ilegitim, ci de interese, că dacă e legitim sau ilegitim trebuie să stabilească organele….”, a replicat primul-ministru.

    Premierul a mai reiterat că FMI nu a cerut ca privatizarea să se încheie cu succes, ci doar să fie demarat procesul pentru ca guvernanţii să fie credibili atunci când susţin rezolvarea acestei probleme. “FMI nu ne-a cerut, indiferent de rezultat, . Şi în boardul de azi au spus , sau cum v-ar spune dl Florin Georgescu în stilul său inimitabil . FMI nu ne va cere luni în niciun caz luni , ci “, a conchis Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dan Diaconescu vrea să plătească cash lefurile de la Oltchim.
    ====================
    Dan Diaconescu a declarat, sâmbătă dimineaţă că, indiferent ce se va întâmpla luni dimineața la OPSPI, va merge cu banii cash la Oltchim pentru a plăti restanţele salariale în cazul în care Guvernul nu vine cu soluţia legală prin care angajaţii combinatului să-şi primească lefurile.

    Patronul OTV susţine că va face acest lucru chiar dacă nu va fi semnat contractul de privatizare. “Indiferent ce se va întâmpla luni la OPSPI, muncitorii de la Oltchim nu au nicio vină şi trebuie să-şi primească banii (…) Aşteptăm o soluţie legală să plătim noi salariile, chiar dacă atunci nu vom fi proprietarii acţiunilor Oltchim şi riscăm să pierdem banii”, a declarat Dan Diaconescu.

    Acesta a precizat că se va deplasa personal la Râmnicu Vâlcea pentru a da salariile. “Vom găsi o soluţie să se ia banii cash din conturi şi să le dăm sub o formă sau alta oamenilor (…) Vom oferi, eventual ca donaţie, o sumă aproximativ egală cu cea pe care polonezii voiau să o dea pentru Oltchim”, a afirmat Diaconescu afirmând că este conştient de faptul că ar putea să piardă banii, dacă privatizarea nu se finalizează.

    ”Spre deosebire de politicienii din ultimii 22 de ani care au luat banii oamenilor şi i-au dus acasă, eu iau bani din casă, de la familia mea”, a spus Diaconescu.

    El a acuzat Guvernul că vrea să anuleze licitaţia pentru a închide combinatul. “Cererea asta cu ‘arată-mi banii’ o fac doar escrocii, doar cei care fac Maradona, dar guvernanţii noştri sunt cam de aceeaşi teapă”, a comentat Diaconescu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Off topic
    primit pe mail
    Don C
    ............................................................................

    Salut, am sosit!

    Vanghelie se propune premier: "Eu nu pot fi acuzat de plagiat"
    Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a avut o ieşire la Realitatea TV în care a anunţat că vrea să devină premierul României. “Eu am conştiinţa curată, nu veţi găsi la mine nici o lucrare de doctorat plagiată”.
    Vanghelie a precizat că, din punctul său de vedere, este clar că şcoala prea multă corupe oameni. “Aţi văzut vreun om fără Bacalaureatul luat să fie acuzat de plagiat? Nu, că e cinstit. Abia ce ajunge la facultate, mediul şi colectivul îl distrug, se dedă la tot felul de infracţiuni”.

    Primarul a mai povestit cum, la el în sector, crescând în condiţii vitrege, în sărăcie, a avut prieteni din copilărie care au ajuns la facultate. “Erau tineri, ce ştiau, a fost un moment de rătăcire. Da' aşa-i statul, nemilos cu ăştia mici, le-a dat din prima 4-5 ani de facultate obligatorie. Am avut un prieten, om cumsecade, cu frica de Dumnezeu, odată a făcut o greşeală mică şi a trebuit să ispăşească 6 ani de facultate, la medicină. Când a ieşit de-acolo nu mai era om, era ditai şpăgarul”.

    Vanghelie a mai spus că, în cazul în care va fi numit prim-ministru în CV-ul lui nu vor fi găsite nici măcar greşeli gramaticale grave. “Câte erori poţi găsi pe o foaie albă pe care e scris doar numele meu?”, a comentat edilul.

    Comentarii

    BoxeriAlbi 20-06-2012 20:25
    Scormonind internetul pentru a afla cartea favorita a lu domnu Marean, am gasit pe blogul personal un topic in care, domnu Marean dezvaluia ca in copilarie ii placea sa scrie poezii pe care dorea sa le publice in almanahe, insa a fost dezamagit ca desi trimisese o gramada de poezii catre redactie niciuna nu a fost publicata.La insistentele userilor care au postat pe forum, Marean a facut publica prima lui poezie, prima in care si-a simtit vocatia. Iata poezia:

    "Doua ochi "

    Pe un lac de ape,
    Doua ochi clipeste
    Ce sa este oare?
    Este doua peshte.

    RăspundețiȘtergere
  20. Armya - Blog INTERNATIONAL ! Sa-mi dau cu tesla in ..cap ! Cine ar fi crezut??!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai "oachesule",mai bine da-ti cu pula peste gura,nu cu a ta prostovane,ca nu-ti ajunge ci cu a lui Cezar ca o are lunga ca dopu' si groasa ca paiul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna seara stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  23. In pula mea .....buna seara /buna dimineatza ....si cam atat,stafiditilor
    Chiar credeti ca mie n-are cine sa-mi zica.... 'neatza la Noo/Zoo
    Ba are!!
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  24. Seara buna la menajerie si psihiatrie!

    RăspundețiȘtergere
  25. Muei ramolitule,nu te agita.

    RăspundețiȘtergere
  26. Fuata Dumnezo la voi de labari ca o vorba buna nu stiti a spune.Mereti-va-n pula calului de homalai ca numa soros mancati la voi,no ,soros amu insamna kkt,a-poi numa spor la mincare sa aveti.S-aoleo ce ploaie vine de la Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  28. Neatza Buna la ZOO +9! Echipa Muppets alias Czar + motanelul kkcios sa ne linga pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  29. Ia mai trage din buhai
    Suge pixul,ce mai stay?
    Si sunati din zurgalai
    sa-mi beliti pula,flacai !!!
    HAI,HAI,HAI .

    RăspundețiȘtergere
  30. 'neata muei! Pentru Curleone n-ai nimic de lucru?!

    RăspundețiȘtergere
  31. Si la ziua care vine
    Sa veniti cu toti la mine
    Unul sa-mi tina caciula,
    Altul sa-mi beleasca pula,

    Iar voi toti ce ramaneti
    Sa-mi suflati in facalet,
    Iar de rima nu-ti convine
    Sa-mi fac treaba-n gat la tine.

    RăspundețiȘtergere
  32. Muei ,poiete de cotet,sa ne sufli-n cuculet!

    RăspundețiȘtergere
  33. Proteste la Oltchim.
    DD merge la bancă după sacii cu bani.
    ==========================
    Salariaţii Oltchim nu renunţă la proteste şi ies din nou în stradă. Muncitorii spun în continuare că vor să aibă un loc de muncă indiferent cine va fi patronul combinatului. Dan Diaconescu susţine că ar vrea să plătească bani în avans pentru salariile muncitorilor. DD va merge la bancă pentru a scoate cheş trei milioane de euro, destinaţi oamenilor de la Oltchim.

    Astăzi expiră termenul de 10 zile până la care Dan Diaconescu trebuie să semneze contractul de vânzare-cumpărare a combinatului Oltchim şi să achite cele 45 de milioane de euro din oferta pentru combinat. “Aşteptăm o soluţie juridică din partea domnului Ponta. Noi am făcut totul. Cine semnează un contract înseamnă că are şi banii”, a spus DD.

    Dan Diaconescu a declarat, sâmbătă, că va aduce luni trei milioane de euro, “în saci”, pentru plata salariilor angajaţilor Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) şi că a prezentat OPSPI o variantă de finanţare a companiei cu 91 milioane dolari, cu sprijinul Eximbank.

    El a spus că va scoate luni cele trei milioane de euro din conturile sale deschise la OTP Bank şi îi va da salariaţilor înainte de eventuala semnare a contractului cu OPSPI, dacă Guvernul va găsi o soluţie legală în acest sens.

    În plus faţă de cele 45 de milioane de euro din oferta pentru pachetul majoritar de acţiuni al combinatului, există o posibilă finanţare de 91 de milioane de dolari, prin Eximbank, a declarat Diaconescu.

    El a spus că şeful OPSPI, Remus Vulpescu, i-a cerut vineri seara să ateste existenţa banilor printr-un extras de cont în original, autentificat, dar că acesta este imposibil de adus până la finalul week-end-ului, şi că de altfel reprezentanţii Oficiului nu au dorit să continue negocierile în zilele de sâmbătă şi duminică.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cine este omul de afaceri din spatele lui Diaconescu
    ====================
    Dan Diaconescu a încercat să ţină la secret numele omului de afaceri care îl susţine financiar. Omul de afaceri, Eugen Anca, susţine că DD i-a cerut ajutorul, pentru că a realizat că nu are toţi banii, dar a impus o clauză de confidenţialitate. Cum documentul de creditare a fost făcut public s-a aflat cine este misteriosul om de afaceri care îl sprijină pe Diaconescu.

    “Şi-a dat seama că nu are suficienţi bani şi mi-a cerut ajutorul. Termenul fiind foarte scurt, am reuşit să obţin pentru el un credit-punte de 91 de milioane de dolari, cu ajutorul căruia să poată semna contractul. Din păcate, documentul de creditare a fost făcut public şi s-a încălcat condiţia de confidenţialitate, devenind nul. În mod normal, Guvernul ar trebui acum să amâne semnarea contractului de privatizare”, a spus Eugen Anca, conform Libertatea.

    Luni se decide soarta Oltchim. Dan Diaconescu a declarat vineri că are banii necesari pentru preluarea Oltchim şi susţine că OPSPI şi Ministerul Economiei au încălcat confidenţialitatea negocierilor, livrând documente şi informaţii presei.

    “Banii au fost şi înainte de privatizare, sunt şi acum şi vor fi şi de acum încolo, dar mai trebuie ca şi Ponta să-i vrea. Partenerii noştri în această trazacţie (OPSPI şi Ministerul Economiei – n.r.) au încălcat toate clauzele de confidenţialitate, furnizând presei documente bancare”, a afirmat Diaconescu la intrarea în sediul Ministerului Economiei.

    Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Dan Diaconescu are termen până luni, 1 octombrie, să plătească preţul pe acţiuni, caz în care aceşti bani ar putea fi acordaţi Oltchim pentru funcţionarea combinatului., ca împrumut de salvgardare pentru maximum şase luni, până la transferul acţiunilor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Raport SRI :
    Handbaliste de la Oltchim, escorte de lux pentru demnitari.
    ==========================
    Anumite rapoarte SRI prezintă ipostaze șocante în care au ajuns handbalistele echipei Oltchim Râmnicul Vâlcea. Surse locale au vorbit despre folosirea unor jucătoare ale echipei de handbal pe post de escorte de lux pentru demnitari din jurul echipei.

    George Maior, directorul SRI, a declarat duminică, că SRI a prezentat de-a lungul anilor, 190 de rapoarte care avertizau asupra diferitelor aspecte din viaţa tumultoasă a Oltchim Rm. Vâlcea. Odată cu apariția acestor rapoarte, diferite surse locale au declarat că unele dintre aceste rapoarte vorbesc despre folosirea unor jucătoare ale echipei de handbal care poartă numele combinatului pe post de escorte de lux pentru demnitari.

    Această situație are loc încă din timpul regimului comunist, unele sportive frumoase având şi rolul de escorte pe lângă liderii locali şi centrali ai partidului. Această practică devenită o tradiţie a fost reluată la mijlocul anilor 2000, au concluzionat departamentele de analiză ale serviciului secret.

    Desecretizarea acestor rapoarte ar produce surprize enorme şi ar vorbi, printre altele, de îmbinarea dintre valoarea sportivă şi alte „valori” în cadrul aceleiaşi echipe.

    Performanţa unor handbaliste de valoare europeană era un pretext excelent pentru ca în jurul echipei să roiască amatorii de plăceri elitiste dispuşi, în compensaţie, să se folosească de întreaga lor putere şi influenţă.

    RăspundețiȘtergere
  36. E si ? Cineva trebuia sa le traga in tapa si pe ele!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ma dar tot aia, tot aia? Aceiasi tepari, aceiasi tepuiti. Cand se mai schimba roata?

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri