Google Translate

miercuri, 5 septembrie 2012

Traian Băsescu, atacuri violente la adresa USL şi a Guvernului

 
A început „jihadul”?

Discursul lui Traian Băsescu nu a fost unul pentru ambasadorii români, ci a reprezentat un mesaj violent adresat USL şi guvernului şi totodată un mesaj pentru populaţie. Incredibil, preşedintele trece peste MAE şi vrea linie telefonică directă cu toate ambasadele.

 

Fără precedent: Băsescu vrea linie directă cu ambasadele

Traian Băsescu intenţionează să ceară ca Palatul Cotroceni să beneficieze de linii telefonice speciale directe cu toate ambasadele României din străinătate. Preşedintele şi-a justificat intenţia prin faptul că „mesajul preşedintelui nu a ajuns întotdeauana la ambasade”. Traian Băsescu este primul preşedinte postdecembrist - nu deţinem informaţii dacă şi Nicolae Ceauşescu a avut aşa ceva, dar nu excludem - care vrea să aibă linie directă cu ambasadele. Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a afirmat că o astfel de situaţie „este una fără precedent şi va dăuna României, pentru că se va intepreta că la Bucureşti, în materie de politică externă, se vorbeşte pe două voci”.Corlăţean a mai precizat că „personal nu sunt de acord cu instalarea liniilor telefonice directe la Palatul Cotroceni”.

 

Tot legat de ambasdori, Traian Băsescu a mai făcut o afirmaţie contrată ulterior de ministrul de Externe: „Ştiu că sunt capitale unde se întâlnesc ambasadorii statelor membre fără a-i invita pe amabsadorii români”. Titus Corlăţean a contraatacat la A3: „Nu există astfel de situaţii. Dacă ar fi existat, aş fi ştiut şi luam măsurile necesare”.

Băsescu recunoaşte că s-a sprijinit pe instituţiile de forţă

Un pasaj din declaraţiile lui Traian Băsescu poate fi considerat relevant în ceea ce priveşte derularea evenimentelor de la Bucureşti. „Ceea ce ne-a arătat această criză politică a fost că statul român şi-a consolidat suficient de mult instituţiile şi aici vizez nu doar CCR, dar şi Parchetul General, DNA, structurile de securitate naţioanale care au slujit statul de drept şi au rămas verticale”. Afirmaţiile lui Traian Băsescu reprezintă practic o recunoaştere a faptului că s-a bazat pe instituţiile de forţă din România. O recunoaştere că în procesul electoral - pentru că, de fapt, un proces electoral a avut loc în România începând cu 6 iulie 2012 - au fost implicate instituţii precum Parchetul General, DNA şi structurile de securitate naţionale.

Declaraţiile lui Băsescu, faţă în faţă cu realitatea

Traian Băsescu: „Majoritatea parlamentară nerezultată din alegeri a încălcat principii”.

1. Aici Traian Băsescu se face că uită că în decembrie 2009 a numit un premier al unui cabinet care nu avea majoritatea parlamentară rezultată din alegeri. PDL + UDMR + Minorităţile + câţiva transfugi din PNL şi PSD nu aveau majoritatea dată de electorat.

2. Traian Băsescu, tot prin afirmaţia mai sus făcută, demonstrează că nu recunoaşte alin. 2 al art. 110 din Constituţie, care prevede: „Guvernul este demis la data retragerii de către Parlament a încrederii acordate...” (adică prin moţiune de cenzură, aşa cum s-a întâmplat în cazul cabinetului MRU).

Traian Băsescu: „O majoritate parlamentară a considerat că poate face ţăndări statul de drept, prin destituri, revocări, ordonanţe de urgenţă, care au blocat instituţiile. Aici vizez perioada 3-6 iulie. Destituirea Avocatului Poporului, emiterea OUG prin care CCR i se lua atributul de a superviza hotărârile Parlamentului...”.

1. Aici preşedinele s-a contrzis ceva mai târziu, când a făcut următorul apel: „În ambasadele în care lucraţi vă rog să daţi următorul mesaj: instituţiile statului român funcţionează...” sau când a spus: „Despre MCV şi Schengen: Eu cred că aliaţii nu au motive să ne respingă intrarea în Schengen. Proba este că instituţiile statului au funcţionat”.

2. În ceea ce priveşte destituirea Avocatului Poporului, aici Traian Băsescu ignoră Decizia CCR care a statuat că Parlamentul avea dreptul să procedeze în acest sens.

3. Prin OUG 38/2012 , CCR i s-a luat o atribuţie minoră, pe care oricum nu o avea până în 2010 şi pe care chiar judecătorii CCR şi-au diminuat-o printr-o decizie proprie în 2010.

Traian Băsescu: „USL a încălcat grav criteriile de la Copenhaga, aceste criterii ne obligă la stabilitatea instituţiilor care garantează democraţia şi când începi destituirea şefilor celor două camere prin artificii, a şefului statului, aceste lucruri au făcut ca România să fie pusă sub lupa aliaţilor noştri şi a Comisiei Europene care e garantul respectării tratatelor Uniunii”.

1. Referindu-se la schimbările efectuate la nivelul conducerilor celor două Camere ale Parlamentului, Traian Băsescu ignoră deliberat deciziile CCR care au demonstrat că este dreptul majorităţii parlamentare de a decide în privinţa conducerilor.

2. De asemenea, pronunţându-se referitor la schimbările preşedinţilor celor două Camere, Traian Băsescu a încălcat principiul constituţional al separaţiei puterilor în stat.

3. Contestând inclusiv suspendarea sa, Traian Băsescu a demonstrat că nu recunoaşte art. 95 din Constituţie, unde se regăseşte prevederea referitoare la dreptul Parlamentului de a-l suspenda pe preşedintele în exerciţiu.

Traian Băsescu: „Statul de drept, atacurile la adresa justiţiei au fost un alt element care a fost încălcat”.

Aici suntem în faţa unei dezinformări grosolane. Nimeni nu a atacat justiţia. Mai mult, atât premierul Victor Ponta, cât şi preşedintele interimar, Crin Antonescu, au dat declaraţii oficiale (chiar înainte ca oficiali ai CE, în urma dezinformărilor din ţară, să se pronunţe) privind faptul că nu vor exista schimbări la vârf la DNA şi Parchetul General.

Îşi va pune Traian Băsescu Occidentul în cap?

În discursul său, Traian Băsescu a făcut o declaraţie pe cât de ciudată, pe cât de neadevărată. El a spus: „Sunt politicieni din afara României care îşi arogă salvgardarea României”. În primul rând, nu România, ci Traian Băsescu a fost „salvgardat”. Dar trecem peste acest aspect, pentru că România nu avea de la ce să fie „salvgardată” pentru că nu era în pericol. Dar afirmaţia lui Traian Băsescu s-ar putea întoarce împotriva lui. Şi plecăm doar de la două declaraţii oficiale:

1. „Cred că am oprit derapajele. Lucrurile sunt destul de liniştite acum, nu sunt perfecte, dar cel puţin nu au mers până la extremă (...) Şi mă bucură să văd că întreaga Comisie, Consiliul şi Parlamentul European şi-au unit vocile pentru a spune nu - democraţia trebuie apărată, oricine se află la putere”. (Viviane Reding – comisar pentru Justiţie şi vicepreşedinte al CE)

2. „Am luat notă astăzi de reinstalarea preşedintelui în funcţie şi noi considerăm că este o etapă suplimentară în cadrul acestui proces. Deci, luam notă de faptul că acest proces este acum complet respectat aşa cum am cerut şi noi...” (Olivier Bailly – purtător de cuvânt al preşedintelui CE, Jose Manuel Barroso).

Interesele României sau interese ale clientelei politice?

Cu foarte multă atenţie trebuie privite următoarele afirmaţii:

- “Trebuie să privim spre piaţa Federaţiei Ruse, o piaţă care ne este deschisă. Din punct de vedere politic nu există restriciţii pentru exporturi sau investiţii în Rusia. Problema este să avem şi indrazneala să o facem şi fac un apel la oamenii de afaceri din România să nu mai evite Federaţia Rusă”.

- “Am văzut apariţia Exxon, apariţia Chevron în ţara noastră, şi în zone de importanţa strategică pentru noi, precum zona energetică”.

În ceea ce priveşte apelul pentru a nu mai fi evitată Federaţia Rusă, trebuie să ne amintim că propaganda porocalie, preluată generos şi în presa din străinătate, făcea mereu aluzii negative referitoare la „relaţii” dintre liderii USL şi mediul de afaceri din zona Rusiei. De fapt, Rusia era utilizată ca o sperietoare electorală pentru românii mai slabi de înger. Răsucirea cu 180 de grade a discursului prezidenţial necesită unele înterbări: nu cumva este vorba de interesele oamenilor de afaceri din clientela PDL?

Cea de a doua afirmaţie ar putea fi pusă în legătură cu intervenţiile deloc specifice statutului diplomatic al ambasadorului Gittenstein şi ale emisarului Casei Albe, Philip Gordon.

===================================
===================

170 de comentarii:

  1. EŞECUL SCHENGEN. Guvernul Ponta a picat la testul politic al Germaniei şi Olandei după ce România a cheltuit UN MILIARD DE EURO pentru securizarea frontierelor

    România avea ca şi bătută în cuie aderarea la spaţiul Schengen, pentru luna septembrie, în două etape - mai întâi deschiderea frontierelor aeriene şi maritime, apoi cele terestre. În doar trei luni, din iunie până în septembrie, convulsiile politice provocate de USL la Bucureşti au dărâmat tot ce se negociase până atunci între ministerele de Interne şi Afaceri Externe cu polii de decizie de la Bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne ,,leshi'' cu prostioarele astea?Ambasadorul Olandei a fost primit de chiorete?

      Ștergere
    2. Steliane, ciobanas cu 300 de miei, tu de sula sa ne iei!

      Ștergere
    3. EŞECUL SCHENGEN. Guvernul Ponta ... ???
      ========================
      Bey, ori esti prost, ori habar nu ai!
      EŞECUL SCHENGEN este si apartine in intregime PORTOCALIILOR! In trei luni, Guvernul Ponta nu avea ce anume sa faca! Vezi TERMENELE vanturate de Guvernul Boc, scandalurile lui Basescu cu Olanda etc.etc. Nu te baga dobitocule, daca habar nu ai!

      Ștergere
    4. Ce te mai chinui sa-i explici ! De parca el nu stie cui apartin toate cacaturile astea de mizerii ! Copie si el de prin ziare si le arunca la deruta !
      Hai, la treaba, ca trece timpul si trebuie sa-l muiotenizam pe harharul cel mare !

      Ștergere
    5. La 31.03 guvernul si 2/3 din Romania era portocalie.
      Te faci ca uiti, nu stii sau bagi strambe?
      Zi merci ca nu ai luat-o de dimineata sa-ti mearga bine toata ziua!
      Nu te lasa, ziua-i lunga!

      Ștergere
  2. Rus: Sa ma propuna pe mine premier?! Uitati mai de povestile astea/ Basescu nu putea sa vina azi si sa zica: Va multumesc ca m-ati tinut doua luni la usa garajului.
    HotNews.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Bna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  4. Muei,ca l-au tinut la usa garajului fara sa-l fi urcat si pe rampa n-a fost frumos.Trebuia urcat pe rampa si cu doua caramizi sa-i faca masaj la oua.Sa vezi cum lua viteza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uauuu .... ce imaginatie!
      Imi place mie! Parca il si vad ...
      Chiraind-hahaind de placere! Ah, ah, ah ...

      Ștergere
  5. Natza 9 !
    Care esti cu esecul ponta, cu nush ce olanda?
    Ia, stai, lumineaza-ti fata !
    Parola, rapid !

    Buey, iar ati scapat de pe nush ce blog, la comentat "la liber" ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai PMT?
      Ioi, ioi, ioi!
      Nu ai dormit bine?
      Nu ti-a dat oaresce ... baba?
      Ia spune tu la noi... ce te framanta? Ildiko

      Ștergere
  6. Cand am daschis eo pagina si am dat da mekla basanoiului suspendat, mi s-or strapezit dintii, ca de la mere padurete, iar matzele or inceput sa-mi kioraie !
    Bine macar ca-i dimineatza si nu inainte de culcare, doamne feri, ca-i bagam cosmaru-n cur babei !

    RăspundețiȘtergere
  7. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul:
    Ponta:” Eu nu fac atacuri la adresa comisarilor europeni, eu vorbesc doar cu preşedintele Barroso.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar piticu' nu-i pitic, pana nu-i si prost un pic ! Adicatelea, boc cel mic cazut in cap, in direct la o emisiune teve, nu avea voie sa vorbeasca nici cu soferul personal fara sa-l cupleze kiorul la sonorizare ! Iar cand totusi ii dadea voie sa vorbeasca, nu ajungea la microfon ! Umbla cu piedestalul dupa el !
      Ce zile, ce amintiri...

      Ștergere
  8. Nea Stelush, hade buey, te-ai epuizat ?
    Vezi pe anterioara ca ai niste naratiuni de colectie, la adresa lu' parerile lu' matale, referitoare la blogu da mehedinti, unde toti ti-o trag in dinti !
    Vezi in jur de circa 21:41!
    Daca nu le gasesti zice, ca-ti facem noi transferu' pe pulano10 intercraci, numa ridica embargoul ! Ca altfel pula vezi tu spatiu senghen !

    RăspundețiȘtergere
  9. Eote buey, ca astia nu se lasa cu Patzachievici ala, pana nu-l baga de tot in fecale !
    Ia ce incasa scapetele:

    Cât a încasat Patapievici în fiecare an de la SRTV
    2008: 93.000 de lei brut (83.700 de lei net); 30 de ore x 3.100 de lei brut/oră (2.790 de lei net/oră)
    2009: 70.600 de lei brut (63.540 de lei net); 32 de ore x 2.206 lei brut/oră (1.986 de lei net/oră)
    2010: 62.000 de lei brut (54.262 de lei net); 31 de ore x 2.000 de lei brut/oră (1.750 de lei net/oră)
    2011: 64.000 de lei brut (54.670 de lei net); 32 de ore x 2.000 de lei brut/oră (1.708 lei net/oră)
    2012 (martie – iulie): 26.000 de lei brut (21.499); 13 ore x 2.000 de lei brut/oră (1.654 lei net/oră)
    Total în patru ani şi jumătate: 315.600 lei brut (277.671 de lei net); 138 de ore

    Asta, in 138 de ore, a castigat cat un general comandant de brigada operationalizata in doi ani jumate !

    Buey, unde-i Ciobo borno ala cu spanzuratul buey, ca ar avea ceva treaba si pe la capitala miticilor !

    RăspundețiȘtergere
  10. Soluţia Ioan Rus pentru şefia PSD. Ponta la pubela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i buna solutia ! Mai cata ! Slaninaru jumarist nu-i bun, ca numa o data se supara ca l-a sunat Iliescu si fuge de la sefie !

      Ștergere
  11. Pute rau de tot a suspendare in zona Izvor !
    Pariu ca nu ne prinde sfarsitul toamnei fara un referendum, ceva acolo ?
    Pute rau a suspendare, nush de unde dracu vine duhoarea, din care parte a cotrocestilor, da' s-a imprastiat in toata casa poporului !

    RăspundețiȘtergere
  12. Sorin Mindrutescu, presedintele AmCham:
    "Intr-o tara membra UE si NATO, cu zeci de miliarde investitii straine in ultimii 20 de ani, mesajele nationaliste sint desuete si anacronice."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine-i masonul asta, ca n-am auzit in viata mea de Partzulescu asta ! E var cu Patapulevici?
      Si ce dreaq e amciam-ul ala unde e director nea scapete asta ?

      Ștergere
    2. Bai PULA, asta de la 10:30 sa-ti dam cucu sa ni-l freci, unde ai vazut "marile investitii de zeci de miliarde de euro" in Romania? Maninci kkt la greu si tu si mindrul ala al pulii, rapan batrin!

      Ștergere
    3. Muei ,asta 10:30,n-ai treaba?Noi discutam lucruri serioase si tu vii cu balarii?Investitii de zeci de miliarde!Cam tot atit au investii japonezii luna trecuta in reciclarea betisoarelor.

      Ștergere
    4. Bei, pai voi n-ati vazut ca ala e din asociatia Ham -Ham?

      Ștergere
  13. Bacalaureat profesional si bacalaureat national.
    Adica cum c-ar fi ,,permis de conducere auto'' de mers pe jos !

    RăspundețiȘtergere
  14. Teodor Baconschi consideră că mesajul ministrului german de Externe, Guido Westerwelle, "ilustrează regresul geopolitic al țării noastre sub guvernarea USL". De asemenea, diplomantul consideră că este de datoria "reprezentanţilor profesionişti ai Bucureştiului" să corecteze greşelile comise în ultima perioadă de unii politicieni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teodor Baconschi vorbeste?
      Idiotul asta ar fi bine sa taca!
      Iar daca are limbarita, DNA il asteapta!
      DNA dincolo de Daniel, caci asta are orbukiovesii gainilor!

      Ștergere
  15. Baconschi sinii pupe-n cur.Si pitzacovici.Si muica morcovei,aia care vine in tara pe matura.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey...uai !
    Azi avem oferta speciala de la administrator !
    Eote ce ne-a pus pe manseta, mai sus, la cererea ascultatorilor :

    "DOBY - DRUM BUN ! - II BUN O PULA "

    Ce vremuri, ce amintiri...
    N-ar putea cineva sa fure panoul ala si sa-l aduca la Leul, in Cotroceni ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, PMT!
      Esti al dreak de mori!
      (Bey, asta nu e injuratura, e admiratia me!)
      Ai o atentie atat de distributiva, incat ma sparii!
      Unde-ai "lucrat" tu nana??? Ori... ase e "tiparu"?!!!

      Ștergere
    2. Da buey, da si eo zic la fel, adica sa-l aduca cineva la Cotroceni ca sa-l folosim ca admiratie, nu ca injuratura, doamne feri !
      Da cine injura...numa admiratie ii dam !

      Ștergere
  17. Muei,da' o ,,copiea mai buna decit originalul'' nu-i buna?!

    RăspundețiȘtergere
  18. tigri2 spunea...
    4 septembrie 2012, 19:52

    @Cezar
    Sa-ti iasa din cap ca as fi o prostituata care ti-ar fi cerut prietenia candva,sau ca as fifost mandru ca " ma bagi in seama",nu copile -in gand si fapta.Nu ma intereseaza nimic,scopul meu,atunci era pur si simplu sa socializez cu fost colegi intru suferinta si-n gandire,acuma .ce sazic ,vad ca esti asa de inversunat in a sustineo cauza care nu-ti apartine incat "te-a orbit furia" si nu mai poti distinge binelederau.Nu am nimic cu tine si nici nu ma mai amestec,doar atata te rog: vorbeste-ti vorbele si mai ales "vorbeste in dreptul tau" nu te mai lega de persoana mea.Nu-ti sunt si nu-mi esti dator cunimic,nu te ajut si nu ma ajuti .In rest ,s-auzim de bine.Sanatate la toti si fizica si psihica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai... imi sar lacrimilii de emotie ! Ala o vrut sa socializeze si el ca omul, iar halalalt o fo porc cu el, adica n-o vorbit in dreptul lui !
      Uai...sigur nu-i contrafacuta chestia ?
      Lasa ca i-o trag eo lu Curdeleu, gigi de trivale, cand s-o mai baga aciulea ! Sa nu creada ca sunt prostituata lui !

      Ștergere
    2. Buey, ca veni vorba, mai stie cineva ceva de Curdeleu ?
      Ca aseara s-a dus la mozolit de pizda si dus a fost !
      Doamne feri !

      Ștergere
    3. Buey Mitica Putza Mica, buey Curlandezul ie bunic de fro 3-4 luni. Baba lui, ca toate bunicile se duse la copii sa aiba grija de nepot, iar belitul asta al nost' ramase singur acasa sa-i suga lindikul Vaduvei Negre...

      Ștergere
    4. Bey, ia sa vorbeasca fiecare in dreptu lui!
      Nu te lua de Curdeleu, ca ... ioi, ioi, ioi... Ildiko

      Ștergere

  19. CEZAR spunea...
    4 septembrie 2012, 17:20

    PS !Mai degraba as putea spune ca am empatizat cu RH+
    Il vedeam mai cult , chiar credeam ca face bine...ma induiosa conditia de transfug etc.
    Plano Original m-a tras de mana de mai multe ori si am inceput sa fiu mai atent !
    O deziluzie adevarata este - a fost ,Stelian P. Asta da !

    RăspundețiȘtergere
  20. Ministrul de Extere, Titus Corlăţean, a declarat, marţi seara, că preşedintele Traian Băsescu va reprezenta România la Consiliul European programat pentru sfârşitul lunii noiembrie, potrivit deciziei Curţii Constituţionale.

    "Agenda viitorului Consiliu European e una preponderent economică, ceea ce presupune prerogativele Guvernului. La noi Curtea Constituţională a decis ca preşedintele e singurul mandatat să reprezinte România la Consiliul European. În consecinţă, preşedintele va fi cel care va reprezenta România", a susţinut la DIGI 24 şeful Diplomaţiei române.

    Totodată, Titus Corlăţean a spus că ar fi necesară o clarificare a competenţelor între preşedinte, Executiv şi Parlament. "Această ambivalenţă oferă posibilitatea unor abuzuri. O reformă constituţională se impune. E bine să nu inventăm roata, să ne uităm ce scrie în Constituţia altor state. Nu înseamnă o subminare a rolului preşedintelui", a declarat ministrul Corlăţean.

    Curtea Constituţională a decis, în 27 iunie, că preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului, această atribuţie putând fi delegată de către acesta, în mod expres, primului-ministru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l bag in chizda ma-si de kior! Asta nu se lasa, vrea cu tot dinadinsul sa iasa din Cotroceni cu picioarele inainte.

      Ștergere
    2. Da` pe cele 2/3 din coana CCR nu?
      Baga mare si la ei! Eu aprob!

      Ștergere
    3. sa-i sugi puta cu amandoi ochii larg deschisi iar mie numai cu unul deschis !

      Ștergere
    4. @12:24
      Muei cumetri, mei cumetri sa te bag in pizda ma-ti!

      Ștergere
    5. atunci si mie cu amandoi ochii deschisi,ca vad ca esti prost fara carte si trebuie sa vezi bine ce faci!

      Ștergere
  21. `Mneata buna!
    Pentru a compensa cat de cat greata provocata de poza Kyorpecului:

    Teoria relativitătii:
    În pat: Este 7 dimineata, închizi ochii pentru 5 minute si este 8:45.
    La serviciu: Este 1:30, închizi ochii pentru 5 minute si este 1:31.

    - Tie îti plac mai mult blondele sau brunetele?
    - Mie-mi plac tâtele...
    - Ok, dar culoarea parului?
    - Nu-mi plac tâtele cu păr...

    -Aici politia! Deschideti!
    -Doamne cat se fura in tara asta! Nici cu ce sa sparga o usa nu mai au!

    La cascada Niagara, mai multe autobuze cu turisti:
    - Oh, Mein Gott! Das ist wunderschön!
    - Ah! C'est Fantastique!
    - Wow! It's Wonderful! Magic!
    - Bagami-as...

    Petrecere mare într-un bloc. Bătaie în uşă:
    - Deschideţi, Poliţia!
    - Noi am chemat prostituatele, nu pe voi!
    - Pe noi ne-au chemat vecinii voştri.
    - Atunci mergeţi la ei!

    - D-le doctor, imi tremura mainile tot timpul.
    - Bei mult?
    - Nu, mai mult dau pe jos....

    Profesorul de psihologie explica:
    - Cel mai bun mod de a salva o femeie de la depresie este sexul.
    Un student intreaba:
    - D-le profesor, si cum poti aduce o femeie la depresie?

    P.S. Daca sunt mai vechi sau rasuflate, iertati si dumneavostra!
    Parca ase se vorbeste pe alte bloage "selecte".



    RăspundețiȘtergere
  22. Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru referendumul din 29 iulie, Liviu Dragnea, a fost citat la DNA în dosarul presupuselor fraude de la vot, relateaza TVRinfo.ro, citand surse politice.

    Sa speram ca ramine acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spermata, da' speri degeaba!

      Ștergere
    2. ia o muye mica de la nationalistul cu coada sus si nespalat la cur, in pula mea !

      Ștergere
  23. Apropo de CCR: Judecătorii CCR vor mobilier personalizat, cu foiță de aur!
    ==============================
    Curtea Constituțională face achiziții de lux care sfidează logica bunului simț. În condițiile în care Guvernul a tăiat din bugetele tuturor instituțiilor, inclusiv din cel al Curții Constituționale, aceasta a cheltuit peste o sută de mii de euro pentru mobilier personalizat care „să imprime o anumită stare de spirit celui care are onoarea de a intra aici”. Și încă un amănunt: firma care a câștigat licitația este deținută de un offshore, din Cipru.

    Curtea Constituțională este mai presus de lege. În condițiile în care Guvernul încearcă să stopeze orice cheltuieli iresponsabile, instituția a achiziționat mobilier în valoare de circa 470. 000 de lei în vedera amenajării sălii de ședințe, scrie ziarul Ring. Pe lisa de achiziții se află masa de prezidiu care va avea inserții de piele naturală care vor fi „dispuse în câmpuri radiale, ce se vor delimita prin ştanţare decorativă cu foiţă aur a spaţiilor de lucru pentru fiecare membru al prezidiului”, se scrie în documentele oficiale.

    Nici scaunele judecătorilor, ale procurorilor, dar și cele ale publicului nu vor rămâne aceleași. Din motivarea cheltuielilor iresponsabile reiese că „dată fiind importanţa deosebită în ierarhia autorităţii legislative a României pe care o are Curtea Constituţională, decizia de a reconsidera starea actuală în care se prezintă Sala de Şedinţe a acestui for este cum nu se poate mai binevenită. În acest context, s-a decis schimbarea întregului mobilier existent, cu piese aparţinătoare unei linii estetice unitare, de concepţie proprie care să imprime o anumită stare de spirit celui care are onoarea de a intra aici”.

    Curios este faptul că licitația pentru execuția mobilierului unicat a fost câștigată de firma Carpati Modern Furnitura SRL din Mogoşoaia, societate comercială deţinută de un offshore, respectiv Iforas Limited, cu sediul în Cipru.
    =============================
    Este o nebunie!
    Aistia toti, e bolnavi cu capu!
    Pe aistia chiar nu-i poate nimeni ... lecui?
    Eu zic sa le dam 'UE pana-or intelege unde traiesc!
    De salarii de peste 120-140 milioane/luna, nu mai zic nimica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt de aur boule sunt de platina. Nici sa copiezi nu esti in stare ?

      Ștergere
    2. Nici ceauseascu nu avea acest tupeu !
      Pana nu se desfiinteaza toate cacaturile astea suprapolitizate gen cecere, denea, cenea, pulamea, ceseme, sepepe, coaiele si consiliile de tip studierea dosarelor securitatii neamului, etc., se cheltuiesc miliarde de pomana !

      Parca mai are vreo importanta din ce foita-s personalizarile !

      Tara lu'Dorele ! Prosti gramada ! Ceauseascu i-ar fi condamnat la moarte pe acesti tradatori in 24 de ore ! Lipitorile dracului !

      Ștergere
  24. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va ignora atacurile politice la adresa sa şi a celor din Executiv, dar a menţionat că nu toţi membrii Cabinetului trebuie să fie la fel de înţelepţi ca el, în sensul de a ignora atacurile.

    Membrii cabinetului sau sunt tot asa de intelepti ca si el (incompatibili, plagiatori, turnatori)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un ALUPIGUS si ca sa nu ai greatza lamuie, dati-am cu kkt mouie!

      Ștergere
    2. Revista Cutezatorii desfasoara in fiecare an scolar Concursul Revistei, un concurs maraton. Fiecare cititor are sansa de a petrece sapte zile in perioada estivala alaturi de echipa cutezatorilor in Tabara Cutezatorii. Bineinteles, daca participa in fiecare editie la concurs.

      Ștergere
  25. Roberta Anastase, l-a ținut ascuns pentru nu intra în dezbaterea Parlamentului!!!!
    =================
    Autoritatea Electorală Permanentă a transmis, marți, președinților celor două Camere ale Parlamentului, dar și tuturor actorilor instituționali implicați în procesul electoral o scrisoare deschisă prin care cere repunerea în discuție a Codului Electoral. Dacă acest Cod va fi adoptat în actuala sesiune parlamentară, o nouă suspendare a lui Traian Băsescu i-ar putea fi fatală.

    Potrivit Codului Electoral, prevederile referitoare la existența unui prag la referendumul pentru demiterea președintelui nu mai există. De remarcat că acest Cod nu a fost elaborat după referendumul din 29 iulie pentru demiterea lui Traian Băsescu, acesta datând din 2011, dar președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, l-a ținut ascuns pentru nu intra în dezbaterea Parlamentului.

    Cererea AEP referitoare la adoptarea acestui cod este semnată de preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, pusă în funcție chiar de PDL.

    Codul Electoral cuprinde reglementări pentru toate tipurile de scrutinuri: parlamentare, europarlamentre, prezidenţiale, locale, referendumuri naţionale şi referendumuri locale.

    Prevederile legate de referendumul de demitere al preşedintelui României nu conţin pragul de participare la urne. Art. 22 (3) spune: „Demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate pe întreaga ţară ale alegătorilor români care au participat la referendum”.

    Chiar dacă această sesiune parlamentară este mai scurtă din cauza pregătirii campaniei electorale, Codul Electoral elaborat de AEP ar putea fi adoptat în regim de urgență chiar în această lună, cu consesințe dezastruoase pentru Traian Băsescu. În eventualitatea unei suspendări de Parlament a acestuia, la jumătatea lunii noiembrie, așa cum se vehiculează în ultima vreme, referendumul pentru demiterea lui Băsescu ar putea ave loc în paralel cu alegerile parlamentare de la 9 decembrie, fapt ce va însemna și încheierea mandatului acestuia la Cotroceni cu doi ani mai devreme.

    Vezi aici Legea Codului electoral

    În cazul în care Codul va fi adoptat, PDL și aliații săi nu vor accepta ușor acest lucru. Potrivit cotidianul.ro, PDL va ataca legea la CCR, unde judecătorii instalați la masa de ședință personalizată cu foiță de aur nu pot invalida articole din lege. Pentru simplul motiv că părţile referitoare la alegerile parlamentare au mai fost supuse controlului constituţional şi au ieşit „curate”; în ceea ce priveşte art. 23 – acesta cu siguranţă va fi atacat – judecătorii CCR nu se pot prevala de Decizia pe 10 iulie, când au condiţionat valabilitatea referendumului de pragul electoral. Din mai multe motive: vor intra în coliziune cu alte trei decizii anterioare şi vor intra în coliziune şi cu Comisia de la Venezia. Pe 10 iulie, judecătorii CCR s-au „agăţat” de articolul 5 din legea referedumului, care pevedea prag de participare.

    CCR poate doar tergiversa Codul aproape o lună, după care va veni rândul lui Traian Băsescu să mai tragă de timp, după care îl va trimite la reexaminare în Parlament. Potrivit cotidianul.ro, toată această procedură poate dura circa două luni de zile, așa că adoptarea Codului Electoral nu ar trebui să depășească data de 20 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem 3 portari la echipa naţională. Cu bune, cu rele. Din păcate, nu intră între buturi toţi odată! Principala misiune a unui portar este să nu doarmă în post. Să fie vigilent. Fie că o păzeşte pe Monalisa la Luvru sau o scară de bloc.

      Ștergere
  26. Ministrul de Extere, Titus Corlăţean, a declarat, marţi seara, la DIGI 24, că preşedintele Traian Băsescu va reprezenta România la Consiliul European programat pentru sfârşitul lunii, potrivit deciziei Curţii Constituţionale.

    Bietul plagiator a fost acolo ca sa piarda timpul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FRF a decis: nu putem risca să înfruntăm Andorra pe un teren imperfect! După cum era de aşteptat, după cum era logic să se întîmple, gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat pentru a treia oară

      Ștergere
    2. Grădiniţa Licurici din Ploieşti în colaborare cu ISU Prahova a organizat în cadrul Campaniei Naţionale de Prevenire a Dezastrelor, proiectul „O casă/şcoală sigură – o viaţă în plus”, ajuns la a doua ediţie.

      Ștergere
    3. Bey adormitule,
      Stirea completa, este un pic mai sus!
      Esenta este alta, dar tu esti dus cu pluta pdl!
      Sedinta e una preponderent economică, ceea ce presupune prerogativele Guvernului, nu ale Presedintelui. La noi insa, fix ca la nimenea! Noi avem CCR, care este Dumnezeul pe pamant!

      Ștergere
    4. Ca tot e vb de adormiti:

      Anamaria Prodan se întreabă: ”Oare clujenii sînt orbi? Nu realizează că U a ajuns bătaia de joc a tuturor?”

      Ștergere
  27. Asta care tot posteaza cu copi-peist de prin ziare e urticatul ala care tot cere muye de la nationalistul cu coada sus si nespalat la cur, in pula mea !
    Ce ziceti, sa-i mai dau ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai PMT?
      Ioi, ioi, ioi!
      Ia spune tu la noi... ce te framanta? Ildiko

      Ștergere
    2. Corect se dice "ce framanta la tine ?"

      Ștergere
    3. De acord, corespunde, rog continuati!
      Daca e rezervorul plin de ce sa ai migrene?
      Slobozeste-l!

      Ștergere
  28. Buey, usurel ca rupeti digul !
    Pauza de masa, ramane doar unul de planton, iar ceilalti la somn de voie buey !

    RăspundețiȘtergere
  29. Ponta isi lauda guvernul:
    „Nu neapărat toţi trebuie să fiţi la fel de înţelepţi ca mine,”
    05.09.2012

    Cred ca are dreptate. Unul singur ajunge pentru toata tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plantonul de serviciu zice la tine: muye cu cacat ! Sictir, ca-s vigilent !

      Ștergere
  30. O sansa in plus pentru cabinetul Ponta:

    Comisia de educaţie din Senat a aprobat, miercuri, introducerea în Legea educaţiei a unui amendament care prevede opţiunea Bacalaureatului profesional.


    RăspundețiȘtergere
  31. Se vede cat este de istet,n-a fost in stare de nimic ,decat de scandaluri ,discutii sterile si pierderi de timp.preturile au luat-o razna,intr-o luna doua vom avea muritori de foame iar pe ei ii doare-n cot.trebuie instituita o lege martiala si salvata tara de pe buza prapastiei.

    RăspundețiȘtergere
  32. Masuri celebre luate de guvernul basoiu pentru salvarea salariilor de 16 mii de euro in medie a celor de la Hidroelectrica :

    Iaca:


    - "Reducerea fondului de salarii pentru tot aparatul bugetar din Romania cu 25 %, iar pana la sfarsitul anului sefii de institutii au obligatia sa faca selectia si sa-i aleaga pe cei mai buni!"
    - "Aceasta masura trebuie luata de la 1 iunie."
    - "Toate salariile vor fi afectate, inclusiv salariul minim, insa Guvernul va compensa diferenta, astfel incat salariul minim sa nu scada sub 600 de lei."
    - "Veniturile obtinute de la Stat vor fi impozitate cu procente foarte mari."
    - "Ajutorul de somaj se reduce cu 15%"
    - "Este previzibila o reducere a pensiilor cu 15%."
    - "Se va proceda si la reducerea masiva a subventiilor."

    In acelasi timp au fost salvate fondurile pentru investitii majore in constructia de telegondole, parcuri in mijlocul padurii, terenuri de fotbal in panta pe imasul de la tara si piscine in sate cu 3 babe !

    RăspundețiȘtergere
  33. Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda susține că Victor Ponta nu mai are nicio șansă să redevină premier după alegerile parlamentare. Mai mult, democrat-liberalul spune că USL își caută deja un alt prim-ministru, imaginea lui Ponta în plan european fiind compromisă.

    RăspundețiȘtergere
  34. Masuri celebre luate de guvernul basoiu pentru salvarea salariilor de sute de milioane pe luna a bugetarilor din CCR:

    -taierea indemnizatie mame pentru cresterea copilului

    Semneaza: omul de serviciu de la guvernul ungurean, emil poc.

    RăspundețiȘtergere
  35. Numai pentru dottore Ponta:
    Teza de doctorat a Elenei Ceaușescu, de vânzare pe un site american.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A cumparat-o deja omul de serviciu de la guvernul basoiu, poc emil, din banii economisiti cu decimarea politiei romane

      Ștergere
    2. Mai este una plagiata.

      Ștergere
    3. Buey basistilor stiti ce-mi place la voi? Ca sunteti prosti gramada, facuti in laba si-aruncati pe gard!

      Ștergere
  36. Se aprinde fitilul în PNL

    Partizanii lui Călin Popescu Tăriceanu şi cei ai lui Ludovic Orban strâng rândurile în unele filiale PNL din Ardeal, încurajaţi fiind şi de ecourile eşecului USL la referendumul pentru demiterea şefului statului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne pisham pe fitilul tau ca esti mare natarau!

      Ștergere
  37. Realizari marete ale guvernului basoiu, din economiile realizate ca urmare a disponibilizarii a 10 mii de salariati de la calea ferata :

    -o frunza cu doua roti, ditamai brendul brendurilor de tara !

    Semneaza: omul de serviciu de la guvernul basesciano-bozgoresc, emil poc.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ponta: "Banii nu îi mai risipim pe criteriu politic, ci pe proiecte prioritare"
    5 Septembrie 2012

    In sfirsit unul care recunoaste ca risipeste banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-i mielu kknelu

      Ștergere
    2. Banii-s la blejnar, nu-s risipiti !

      Ștergere
    3. Nu te lua dupa ce cacat se caca presa ! Nu pune botul, ca te ungi !

      Ștergere
  39. Ponta recunoaste ca nu mai are bani pentru pomeni asa ca arunca metroul in bratele lui Oprescu:

    Ponta: "Metroul va trece în subordinea Primăriei Generale, iar TAROM şi CFR Marfă vor fi privatizate."

    RăspundețiȘtergere
  40. Haidii buey, in pula mea ! Ti s-a terminat "inspiratia" analistica ?
    Hai ca mai am texte pregatite, ce dreq faci, iti tremura mana pe maus ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mos scleroza, auzi bre ?
      Hai ca nu te mai iuau in caruta !
      Ai loc si tu, ce pula pea, ca doar nu suntem pe pulano10 intercraci

      Ștergere
  41. Asti-s de la nea stelica justitiarul, ii trimite pe rand aciulea sa faca cate un curs intensiv ! Se descurca sclerofiticii, tin chept, nu gluma, numa ca la partea artistica stau mai prost !
    La partea tehnica au note de plecare bune, de 6,8- 7, ca la saritura lu dragulescu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La "liber ales" e dezastru cu mosnegaraia asta, dar "pe echipe" stau destul de bine ! Sa vedem la individual compus pentru ce opteaza !

      Hai sclerofiticilor, la copiat de ziare buey, in pula mea !

      Ștergere
  42. Buey, sa dea draq, am rasfoit un scenariu de groaza pe ARMIYA, o aplicatie de aia cu trupe si transmisiuni in teren de toata lauda !
    Cica in 4 ore, tara lu'Dorele dilit de pe harta, cu tot cu scutul de la Deveselu ! Cica scutul ala e bun doar pentru facut o saramura de peste, ca sa ajunga pentru tot umeul de la vanju-i mare !
    Noroc cu pozele alea cu masina de lupta a infanteriei si tancul romanesc, care mi-au mai ridicat moralul si increderea, adica nici nu poate fi vorba de 4 ore, ci, pe putin 4 ore si juma !
    Lipsesc cu desavarsire principalele arme de izbire : aviatia, antiaeriana si submarinul militar din dana !

    Tare frate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arde blocul din Drobeta buey !
      Sper sa nu fie apartamentul unde e blocul de Mehedinti !

      Ștergere
  43. Beneficiarii pomenilor sunt tocmai cei care ii platesc cotizatie lui Dogaru. Cu cit ii platesc mai mult, cu atit au argumente mai serioase (pula, cacat, muie si alte produse pe care le servesc cu polonicul.)
    Pofta mare buey nationalist cu coada sus si urit mirositor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai domnu', da se poate, chiar din partea dumneavoastra ? Chiar ca nu ma asteptam sa va iesiti din minte !
      Da cu ce v-am suparat asea tare, in pula mea !

      Ștergere
    2. Ati terminat cu copiatul de prin ziare si acuma va luati de oamenii cumsecade, in pula mea ?

      Ștergere
  44. Buey, arde blocul din Severin, sariti buey ca ne prajeste blogul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti s-or fi aprins neuronii!
      Ca aveai un scurtcircuit, stiam de mult..

      Ștergere
    2. Zau ca arde blocul din Drobeta, uita-te pe Antena 3 !
      Ma rog la doamne feri sa nu fie blogul acolo unde-i valvataia !
      Nu-i neuronul, zau !

      Ștergere
  45. 14:08
    Noi barem avem in jurul cui strange randurile.Voi va strangeti de „escu”.

    14:46.
    Cu tot respectul, imi permit sa te corectez: NATIONALI-SS-T si FASSCISST!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai...profunzime, unde dreaq ai stat pana acuma ?
      Ia-n, vrei sa-ti dau un loc mai in fata ?
      Zice amu, ca te rezolv, da-i in pula mea de cocalari ! Te bag eo la vedere !

      Ștergere
    2. Unde sa stau?
      Am cautat „ galciul”... daca nu mi-ai tradus..

      Ștergere
    3. Uite, iti dau lindiku meu, inainte de a mai posta, haide sa ne consultam, sa nu ne calcam pe bombeuri fara rost:
      Ia: hphptt/// saniipupiin cur pitati@sictir.yahoo.muye com

      Ștergere
    4. De muuuuult banuiam ca porti...LinDik...

      Ștergere
    5. Barem e mic?Sau e gusa de curcan?

      Ștergere
  46. Uai...buey, s-o ratacit unul p'aciulea ! Usior sa nu-l speriati, ca-i simpatic al dreaq !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ratacit p-aci sunt de vreo..doi ani.
      Pen ca m-ai facut simpatic, dau o palinca.Oricum nu poti s-o bei.Tu ai spus-o.palincarosul

      Ștergere
    2. P.SSSSSSS.. Freca-mi-ai osul!

      Ștergere
    3. Pai asea zice buey, ce pulilii noatre te tot scremi buey !
      Hai sa traiesti mai omu cu diluantul !

      Ștergere
    4. Ia-n fii atent aciulea, ca sa-mi repar imaginea de fecala:

      Iar lu palincarosu', sa-i sugeti voi osu' !
      (bineinteles, numa cine e demn de un asea os, si numa cu aprobarea ta !)

      Ștergere
    5. Buey-mi-oiei, io is ca camilionul, pardon, cameleon..sa mi-o suga curleon!

      Ștergere
  47. 15:11.

    Grije mare, buey-mi-oiei,asta-i blestem de la Ip si Treznea...grije mare, mitic-LinDikMic!

    RăspundețiȘtergere
  48. PMT
    Buey, iti spun ceva clasificat dar mai intii sa-mi astup nasul ca puti rau.
    Echipa care te obsedeaza pe tine si pe ceilalti 2-3 mincatori de cacat e platita foarte prost, dupa valoarea voastra, adica zero.
    Din cauza asta copiaza din ziare ca nu are rost sa-si strice stilul cu "valoarea" voastra. (pula, cacat, muie...stie orice mucos si ala nu trebuie platit)
    Incearca ceva mai de Subtanta (nu, asta nu joaca la Steaua) si atunci sa vezi echipa pe teren. Deocamdata ati reusit doar sa aruncati blogul in.....mi-e rusine sa spun ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, bravos!
      Aia cu Steaua mi-a placut la maxim!
      O palinca de la mine.

      Ștergere
    2. Bine buey, daca zici tu, asa sa fie !
      Uite, din momentul asta ma reevaluez radical ! Nu mai scriu in viata mea pula, cacat, muie ! Jur cu mana pe falus !
      Totusi, plange-te academiei romane, care a imbunatatit valoarea DEX-ului si a dat noi valori limbii romane, nu mie, ca nu eu am bagat intr-un dictionar public national cuvintele astea !
      Iaca-te :
      -muie= gura ta in care se introduce pula mea;
      -cacat= fecala pe care tocmai tu ai mancat-o in textul de mai sus, fara sa-ti dai seama ce destept esti ("mancatori de CACAT")
      pula= organul de reproducere masculin care se introduce in muia ta !

      Verifica DEX-ul, ca eo nu cred ca am gresit !

      Ștergere
    3. Iar cu Steaua, chiar ca esti magnific ! Sigur nu ti-o pus baba ceva in palinca ?

      Ștergere
    4. 15:37.
      Baaa, mie imi pune de-o viata...cate un floc in palinca.Acu mai are trii..ii tine pentru sarbatori.
      Hai noroc, ca-mi esti simpatic.Spontan si cu umor.

      Ștergere
    5. P.SSSSSS..
      Io toata veatza me am tinut cu echipa ..Mopsului.Ca d-aia imi placu chestia cu ssssssteaua care-apune.

      Ștergere
  49. Proteste la Oltchim, după oprirea producției. „Să vină Ponta aici!”.

    Primul ministru Victor Ponta declarase cu puțin timp înainte că ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, va merge la Râmnicu Vâlcea pentru a discuta cu protestatarii, și îi îndemna pe aceștia ”să nu sperie investitorii”.

    Sa mearga pe oua, pe ale lor daca se poate, sa nu sperie investitorii lui Ponta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect.
      Nici merchel nu mai poate scoate coloniile de aici din haosul in care le-a adus, in 8 ani, guvernul basoiu si omul lui de serviciu de la guvern-emilio poc !

      Ștergere
  50. Buey-mi-oiei,pemeteu cu spermezeu, te-a umplut de rahat puritanul de mai sus.Asteptam replica.Fara expresii licentioase care sa dauneze grav auzului.
    Hai,fii solemn, ce falusurile noastre!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.SSSS..
      Erata: a se citi „fii de lemn”..adica limbajul de lemn!poa sa-ti fie si limba ca nu ma supar.

      Ștergere
  51. O seara buna, ma pregatesc s-o scot pe baba la o plimbare mitica, la cotroceni !
    Poate ma aleg cu ceva, o limba-n pizda, un mozol la curul gol, ceva acolea ! Hai, nu va rusinati, ia-n aduceti-va aminte de vremurile apuse, cand faceati sex cu lumina stinsa, acoperiti cu patura pana la gat si cu ciorapii in picioare !
    Ai ? Aud ceva, acolo in spate ?

    RăspundețiȘtergere
  52. Sa nu ma rusinati cand m-oi intoarce si-oi ceti !

    RăspundețiȘtergere
  53. Buey, tocma can sa dau si eo ecsit, vad ca la Oltchim e galceava mare, iar direcorul general si-a dat demisia !

    Mare spekereala !

    Da cand citesc mai jos, mi s-a sculat pula instant, printr-o circulatie severa a sangelui in toate directiile :

    Ia-n cati directori erau acolea :

    Alaturi de Constantin Roibu, au solicitat eliberarea din functii Nicolae Radu Olaru - director general adjunct Productie si Investitii, Alin Smeu - director general adjunct Financiar, Mandica Vasile - director Economic, Veronica Preoteasa - director Comercial, Cristian Georgescu - director Productie, Mihnea Iordache - director Trezorerie, Cosmin Diaconu - director Aprovizionare, Marian Radutoiu - director Mentenanta, Daniel Mihaescu - director Divizia Petrochimica Pitesti, Victor Avram - director Electro-AMA, Nicolae Stanciugel - contabil sef, Marian Tapu - director Divizia Materiale de Constructie, Ionel Bejenaru - Director Uzina Chimica, Odorel Nicolescu - director Uzina Petrochimica, Tucu Cristian Gheorghe - director Uzina Olefine si Celea Irina - director marketing Divizia Materiale de Constructii.

    Buey, ce pula de tara e aici ? Cam ce salarii aveau directorii de acolea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana nu se militarizeaza urgent toate institutiile, inclusiv guvernul ( generalul Zisul la huila, contratorpilorul Erga Omnes la apa si padure si maresalul Hoprea la economia subtterana), nu se rezolva nimik !

      Ștergere
    2. Ar mai fi: generalul Maciucambos la ministerul de costume Ripstop, maresalul Badalescu la ministerul de cauciucuri contra cazarmi gratis, generalul Ioan Marean la ministerul de admitere in scoale pe spagi si generalul Gioni Chirita in provincie, la ministerul de operatii la buznare !
      Mai sunt si altii, ca generalul Gurgui si familia lui !

      Ștergere
  54. Buey, nu mi-a raspuns nimenea la intrebarea cu ce salarii avea cohorta aia de DIRECTORI de la Oltchim !
    Buey, basoiu trebo prins si dat cu capul de curul lu udrea pana-i sar pe nas bocii, in pula mea !

    RăspundețiȘtergere
  55. Rusineeee buey, arde Drobeta-i Turnu-n Severin si nimeni nu fuge sa stinga blocul ! Se duce dreaq blogul nost ! Unde nu mai pun ca am si un var bun in blocul ala !

    RăspundețiȘtergere
  56. Seful Departamentului Schengen din Ministerul de Interne, Marian Tutilescu, a afirmat, marti, ca, din punctul sau de vedere, Romania are toate sansele sa fie acceptata in Spatiul Schengen.

    Chestorul sef Marian Tutilescu a explicat presei ca din cele 11 cerinte principale ale Uniunii Europene, au fost indeplinite zece, in timp ce ultima tine exclusiv de competentele Parlamentului, care, de altfel, a intrat luni in sesiune si care "va avea, probabil, in vedere si aceste probleme".

    Tutilescu a declarat ca, in momentul de fata sunt luate in calcul "doua vulnerabilitati" venite din partea Germaniei si Olandei, insa spera ca, pana in momentul in care raportul va ajunge pe masa Comisiei Europene, cele doua state sa-si schimbe pozitia.

    Consiliul Afacerilor Interne din 19 septembrie 2012 ar trebui sa ia o decizie privind accesul Romaniei in Spatiul Schengen.

    La randul sau, presedintele Traian Basescu a sustinut, marti, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca aliatii si prietenii Romaniei nu au motive sa respinga aderarea tarii noastre la Schengen, el precizand ca argumentul este ca, desi politicienii si-au asumat actiuni "ilegale", institutiile statului de drept au functionat "corect".

    "Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen. Proba este ca institutiile statului de drept au functionat chiar daca politicienii si-au asumat actiuni ilegale. Este un punct de vedere pe care va rog pe toti ambasadorii sa il sustineti", a spus Basescu, care a precizat ca "greselile oamenilor politici nu pot sa duca la anularea drepturilor pe care romanii le aveau".

    Seful statului a mai spus ca faptul ca institutiile statului au reusit sa puna sub control functionarea si abordarile politicului nu justifica o sanctionare a Romaniei, nici din punct de vedere al intrarii in Schengen, nici din punct de vedere al cresterii exigentei in ceea ce priveste derularea, finantarea de catre UE a Programelor operationale regionale.

    Basescu a aratat ca acum Romania e pusa "sub lupa ca urmare a iesirii din criteriile politice".

    "Din punctul meu de vedere, avem toate sansele sa fim acceptati in Schengen. Progresele justitiei din ultimii cinci ani sunt semnificative si ar indeplini si cerinta Olandei, care presupune doua rapoarte pozitive consecutive", a declarat, totodata, chestorul sef Marian Tutilescu.

    Comisia Europeana a consemnat ca fiind pozitive rapoartele privind Mecanimul de Cooperare si Verificare impus Romaniei, din lunile februarie 2011, iulie 2011, februarie 2012, iulie 2012. Olanda cerea, in vederea unei solutii favorabile in contextul Schengen, doua rapoarte consecutiv pozitive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu, luati o muye !
      Noi ne chinuieste cu blocul din Trompeta turnu si Venim, iar matalii ne futi cu cestorii !
      Da-i in pula !

      Ștergere
  57. Noroc cu inepuizabila Andoprosteasca de la Incultura !
    Am pus-o si de-un bac profesional !
    Buey, da chiar in tara asta nu poate pune nimenea mana pe-un ciomag ?
    Doamne feri, cine a ajuns sa ne guvernea !
    Ptiu cotreanta !
    Bine ca s-au tirat ai mei prin cele tari si nu mai au treabo cu mizeriile de aici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba pula ,adica PMT, da tie cine iti plateste pensia! Ai ?

      Ștergere
    2. BRD, pe card ! Ca postasul nu mai vine !
      Da tie cine-ti plateste ajutorul de handicapat, gradul 1 ?

      Ștergere
    3. Cand ai sa strangi 500 de euro din pensie, sa ma anunti sa-ti dau o muye !

      Ștergere
    4. Gratis, iti las euroii tie !

      Ștergere
  58. Poate ma inscriu si eo la bacul asta profesional !

    RăspundețiȘtergere
  59. PMT5 septembrie 2012, 14:45
    Buey, sa dea draq, am rasfoit un scenariu de groaza pe ARMIYA, o aplicatie de aia cu trupe si transmisiuni in teren de toata lauda !
    Cica in 4 ore, tara lu'Dorele dilit de pe harta, cu tot cu scutul de la Deveselu ! Cica scutul ala e bun doar pentru facut o saramura de peste, ca sa ajunga pentru tot umeul de la vanju-i mare !
    Noroc cu pozele alea cu masina de lupta a infanteriei si tancul romanesc, care mi-au mai ridicat moralul si increderea, adica nici nu poate fi vorba de 4 ore, ci, pe putin 4 ore si juma !
    Lipsesc cu desavarsire principalele arme de izbire : aviatia, antiaeriana si submarinul militar din dana !

    Tare frate ! Cititi futu-va in gura ca nu doare!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va luati dupa domnul !
      Eu nu am zis "futu-va in gura ", verificati, eu am fost decent, nici nu stiu ce inseamna cuvantul "gura" !

      Ștergere
  60. Cica, in Oltchim-fraierim a intrat "cancerul pedelist " !
    Doamne feri, ce romani suntem noi !
    Nu ascultati asa ceva !

    RăspundețiȘtergere
  61. Asa DA!!!
    Cine dracu va credeti?

    http://www.youtube.com/watch?v=ioxurFpwc7E

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai trezit si tu, pizdici liberalizatu' !
      Buey, cacatii aia trebo incarcati in cateva camioane 6x6 si adusi urgent, in schimb de experenta, la casa poporului, buey !
      Daca vrea sa invete politici, aciulea e esenta !

      Nu te-ai sufocat ? Ca tot am intrebat de tine !

      Ștergere
  62. Bravo, Grecia!
    Grecia a gasit solutia pentru a se salva de la faliment. Cere Germaniei o suma imensa drept reparatii pentru persecutarea nazista

    Ministerul de Finante din Grecia va calcula reparatiile pe care tara le poate cere Germaniei pentru distrugerile cuzate in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, a declarat secretarul de stat din institutie Christos Staikouras.

    Ministerul a inceput sa stranga documente de arhiva relevante, care vor fi analizate de experti, a spus Staikouras, intr-o scrisoare transmisa ca raspuns la intrebarile unui parlamentar din formatiunea Grecii Independenti.

    "Reparatiile din partea Germaniei sunt o problema juridica deosebit de complexa, care trebuie studiata si rezolvata la nivel international, in conformitate cu normele internationale. Cazul este inca deschis si ne rezervam dreptul si posibilitatea de a-l conduce catre o solutie satisfacatoare", a afirmat Staikouras, citat de portalul elen Capital.

    De la declansarea crizei datoriilor, mai multi politicieni eleni au evocat, in contextul presiunilor Germaniei pentru adoptarea de masuri de austeritate, ocupatia nazista din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. In timpul campaniei din mai si iunie pentru alegerile parlamentare, partidul Grecii Independenti a cerut Germaniei plata reparatiilor.

    Curtea Constitutionala a Germaniei a decis in 2006 ca tara nu trebuie sa mai plateasca compensatii persoanelor care cer despagubiri pentru perioada razboiului. Germania a achitat, printr-un tratat din 1960, 115 milioane de marci germane (74 milioane de dolari) grecilor victime ale crimelor nazismului. Suma este separata fata de platile catre victimele politicilor de munca fortata ale Germaniei din perioada razboiului, a declarat in 2010, un membru al executivului german.

    Potrivit estimarilor unor parlamentarilor eleni, Germania a fortat guvernul Greciei in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial sa-i acorde un imprumut, datoria fiind calculata de partea elena la 54 miliarde de euro, fara dobanzi. Datoria este separata fata de reparatiile considerate necesare pentru victimele atrocitatilor comise de nazisti si valorilor furate in timpul ocupatiei.

    Grecia se afla in recesiune de mai multi ani si depinde de imprumuturi de la restul statelor din zona euro si FMI pentru a nu intra in colaps financiar. Germania, cea mai mare economie europeana, are cea mai consistenta contributie dintre statele euro la cele doua pachete de ajutor financiar pentru Grecia, de 110 miliarde de euro, respectiv 130 miliarde de euro.

    RăspundețiȘtergere
  63. Cica in timpul guvernarii poc-poc-poc, noi sarim pe loc, unul din 2 romani a ajuns la performanta europeneasca sa nu se mai cace in veceul din fundul gradinii, ci, pur si simplu, pe el ! DE FOAME !

    RăspundețiȘtergere
  64. Faci pe prostul ? Asa o sa ramai!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Uai...o venit Corleoane, printul de Triviale, de la lins de pizda, uai !
    N-o crapat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, in semn de respect total pentru Corleoane, doua ore ma dau de-o parte !

      Ștergere
    2. las asa ca acusica am treaba,tb sa recuperez ce am ars-o aiurea zilele aste,asa ca da-i bice io sunt in"shpan "la greu la calculici,sinteze ,tabele,iexcele,pula mea ca nu se mai termina odata

      Ștergere
    3. Da da-i muei si lu canacheu din Urziceni cite ceva de ros.ce pula rozi singur ?!

      Ștergere
  66. Costică Canacheu, revocat de la şefia Comisiei de apărare a CD.
    ========================
    Comisia de apărare a Camerei Deputaților l-a revocat din funcția de președinte pe deputatul PDL, Costică Canacheu. Schimbarea a venit în urma solicitării USL care a invocat faptul că acesta şi-a încălcat atribuţiile când a cerut instituţiilor informaţii privind numărul celor cu drept de vot la referendum.

    Vicepreşedinţii comisiei – deputaţii Eugen Bejinariu (PSD) şi George Scutaru (PNL) – au trimis o notă Biroului permanent al Camerei în care informează conducerea acestui for legislativ că marţi a fost aprobată propunerea de revocare a lui Canacheu.

    Majoritatea membrilor prezenţi ai comisiei, zece deputaţi, au votat propunerea de revocare a lui Costică Canacheu din funcţia de preşedinte al comisiei, în timp ce cei patru parlamentari PDL prezenţi (Costică Canacheu, Eugen Bădălan, Neculai Rebenciuc şi Adrian Bădulescu) nu au dorit să îşi exprime votul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”Propunerea de revocare, făcută în baza art. 45 din Regulament, are drept motivaţie comportamentul abuziv manfestat de preşedintele comisiei, dl. Costică canacheu, care în numele acesteia a înaintat în data de 3.08.2012, cu antetul comisiei, folosindu-se de calitatea de preşedinte, două adrese către Direcţia generală de paşapoarte şi Direcţia pentru evidenţa persoanelor şi administrarea bazelor de date, solicitând diverse informaţii privind numărul cetăţenilor cu drept de vot la referendumul din 29.07.2012, date care ulterior au fost folosite tendenţios din punct de vedere politic în dezbaterile televizate de către reprezentanţi ai PDL”, susţin Bejinariu şi Scutaru.

      Ștergere
    2. Au avut si PDlacii un om ..dastept ! Au ramas si fara asta!!! Sniper one

      Ștergere
    3. Buei Maimico/sniper uan, buei ai terminat aplicatia aia a ta cu Tratatul de la Cracovia?

      Ștergere
  67. Don Corleone5 septembrie 2012, 19:03
    las asa ca acusica am treaba,tb sa recuperez ce am ars-o aiurea zilele aste,asa ca da-i bice io sunt in"shpan "la greu la calculici,sinteze ,tabele,iexcele,pula mea ca nu se mai termina odata
    ----------------------------------------------------
    Mei Gigi Tirbishon des las Triviales, da ce ba, la gainaria aia unde esti portar, numeri oaule im excel? Nu-ti ajunge C++, ori nu le ai pe astea?

    RăspundețiȘtergere
  68. B'seara,!
    Domnii, ce pulilii nostri faci buey !
    Cand vb - is diaree verbala !
    Cand nu vb - is belitu' din bartolomeo !

    RăspundețiȘtergere
  69. Uaii... n-o crapat cur de leu la lins de pizdileu, uai..
    Traieste uai, misca..

    RăspundețiȘtergere
  70. buey curdeleu, mitica de bartolomeu, gigel de triviale de pitesti !
    unde putza mica lu' tibica umblesti, bre nebune !

    RăspundețiȘtergere
  71. Uai, santeti derutati !
    Tema e cu muye pentru sefu !

    RăspundețiȘtergere
  72. @TPM
    io cam terminai treburili la gainarie,cum zice un "destept" (da e treaba lui nu a mea)si incercai sa ma uit,adica fusai pa la armya sa vad ce pula mea de scenarii sunt pe acolo,si fusai si cetii si pa la miljoc imi cazu capu pa masa da la saniutze si prostiili cu scenariu.ba sa-mi bag pula in analistii pulii ca ma ienervara.Ba astia ie prosti rau de tot ca ma futura la cap cu limita de zbor alu aia care se numeste SU-25/27 sau Mikoian&Gurievici(stiti voi ce-i aia)Da-n pula mea ce prosti ie rusii astia baaaa......in viziunea lu armya.
    Pai io zic ca aia(rusii)n-are bre nici-o sansa dan cauza da limita da combustibil,sa daca sa ma scumpeste si kerosenu'(nu benzina cum zic specialistii pulii ai lu cezarica pifanu) treaba-i clara AM CASTIGAAAAAAT!! URAAAAA!!!(da asta cu Uraaaa!! ie tot pa ruseste,in pula mea)
    Asa ca io ma retrasei in oltenia,mancai ceva,futu-i un picsor,baui un vin si gata ii lasai pa pifani sa se dea specializdi in Av si Ap AA ca io nu ma pricepui.Pula mea la cate tampenii citii ,ma apuca rasul,dup-aia nervii si apoi adormii bre in pula mea cu capu pa masa.Ba ie unii prosti da nici nu mai au loc pa lume.Ma duc sa ma uit la superone sa-mi aduc aminte de aseara ca cu cacatii astia da specialisti dai in icter negru da nervi.
    In loc de salut:Hai sictir armya!!
    PS oare ma adaptai la vorba olteneasca ??....stai sa mai beau un zaibar ca aflai si io cum sa castiga razboaili pa baza ca le lipsi "benzina "la prostii aia da rusi,ha,ha,ha,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  73. Gata semnai contractu!!
    Maine ma duc pa portavion!!poate asa fura mai multe avioane si gasii benzina
    Da cel mai misto ie ca zisera anlizdii pizdii
    Avem radiolocatie performanta(io zic :oare??)si ii descoperim din timp.(ca de bruiaje n-ati auzit ti-ai dreak)
    Ei si !! aviatie=pula;Ap AA=pula asa ca rezulta o pula in cur de care ai aflat ceva mai din timp(cateva minute nu mai mult),dar tot acolo intra si chiar mai adanc,in pula mea de analisti de cacat ce sunteti.
    Moamaaaaa ce ma enervara dobitocii de pe armya futu-i in gura

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri