Google Translate

vineri, 14 septembrie 2012

Tu bei PEPSI ? Eu NU. Am pus STOP acestei bauturi preferate. Sa va spun si de ce. De la substante cancerigene la fetusi umani, nu a fost decat un pas! Dar cui ii pasa? Administratia Obama, sustine ca sunt „afaceri obisnuite” (Ordinary Business)

 
 
Colorantul de cola (coca, pepsi) contine subtante cancerigene

Posted by acodex on martie 1st, 2011
"Colorantul caramel" utilizat pentru a colora toate bauturile de tip cola ale brandurilor de top nu este caramel natural. In schimb, se produce prin reactia zaharurilor cu amoniac si sulfiti la temperaturi ridicate. Din aceasta reactie se formeaza 2-metilimidazol (2MI) si 4-metilimidazol(4-MI) , despre care guvernul SUA a descoperit, prin documentari, ca determina aparitia cancerului la mamifere.
Aceste lucruri sunt scoase la lumina multumita unui efort al CSPI, care acum a depus o petitie de reglementare pentru interzicerea acestor produse chimice din compozitia bauturilor de tip cola ( http://www.cspinet.org/new/20110216 …).
Programul National de Toxicologie – NTP a realizat studii pe animale privind efectele acestor substante chimice toxice gasite in cola, concluzionand ca exista "dovezi clare" ca 2-MI si 4-MI sunt cancerigene pentru animale.
La aceasta solicitare de interzicere a acestor substante chimice de la utilizarea in produsele alimentare s-au alaturat si 5 experti in carcinogeneza, care au spus ca: "publicul american nu ar trebui sa fie expus la nici un fel de risc de cancer, ca urmare a consumului unor astfel de produse chimice, in special atunci cand nu sunt parte din produsele de baza." ( http://cspinet.org/new/pdf/experts- …)
Srisoarea in care se face solicitarea explica urmatoarele:
"4-metilimidazolul cauzeaza tumori pulmonare la soarecii de sex masculin si feminin si leucemia celulelor mononucleare la femelele de sobolan. Alte studii NTP au constatat ca 2-metilimidazolul cauzeaza tumori hepatice la soarecii masculi si femele, tumori ale tiroidei la masculii de soarece si modificari precanceroase tiroidiene la femelele de soarece. La sobolani, 4-MI a cauzat o rata crescuta a tumorilor in celule foliculare tiroidiene la femele si o rata crescuta a hiperplaziei in celulele foliculare tiroidiene la masculi".
Chiar termenul de "colorant caramel" este extrem de inselator pentru consumatori, deoarece majoritatea oamenilor cred ca se refera la caramelul de la bomboane, care se face din zahar caramelizat la caldura. "Colorantul caramel" folosit in cola se face prin expunerea zaharurilor la substante chimice industriale (amoniac si sulfiti), rezultand un cocktail de substante chimice cancerigene.
In statul California, produsele Coca-Cola si Pepsi ar putea, curand, sa aiba pe ambalaj avertismentul ca pot determina aparitia cancerului.
Porpunerea de lege nr.65 din California limiteaza consumul de 4-MI la maxim 16 micrograme/ zi dintr-un singur produs. Cu toate acestea, cola contine aproximativ 200 micrograme de 4-MI numai intr-o sticla de 0.5 l, ceea ce inseamna de peste 12 ori fata de limita permisa conform prevederilor propunerii de lege 65! Multi oameni beau mai multe sticle pe zi, inmultind cantitatea de lichid cu concentratia/ sticla, se poate observa cat de mare este expunerea la acest agent cu potential cancerigen.
In cazul in care companiile producatoare de cola au de gand sa continue sa isi vanda produsele in California, atunci ele trebuie sa aiba pe sticle etichete cu avertizarea privind riscul de cancer, pentru a respecta Prop 65. Puteti fi siguri ca in aeste momente producatorii de cola fac un efort disperat pe langa legiuitorii din California, pentru a se asigura ca 4-MI este scos din Prop 65.
Industria producatoare de cola vrea ca toata lumea sa creada ca produsele sale sunt sanatoase si naturale, in timp ce uita de efectele acidului fosforic, ale aspartamului si ale siropului de porumb cu inalta concentratie de fructoza asupra sanatatii. Acum, cu 2-Mi si 4-Mi in peisaj, exista inca 2 substante chimice potential cauzatoare de cancer, in legatura cu care sa va faceti griji cand consumati cola.
Evident, 2-MI si 4-MI pot fi evitate prin consumul de bauturi fara coloranti adaugati, dar si acelea contin acid fosforic, sirop de porumb, cafeina si chiar aspartam in varianta dietetica.
In concluzie, se pare ca nu exista un suc perfect sigur. Toate bauturi racoritoare, fie ele acidulate sau nu, prezinta riscuri pentru sanatate legate de ingredientele lor. Nu am nici o indoiala ca in aceasta era a diabetului, obezitatii si a cancerului, in care traim acum, se datoreaza in mare parte consumului pe scara larga a bauturilor racoritoare din comert.
============================
 
Coca-Cola şi Pepsi îşi schimbă reţeta pentru a elimina un ingredient cu posibile efecte cancerigene

9 mar 2012
Autor:
Coca-Cola şi Pepsi sunt nevoite să îşi schimbe reţeta în Statele Unite pentru a nu fi nevoite să pună pe etichetă atenţionări cu privire la riscul cancerigen al produselor lor, aşa cum cer reglementările din statul California, scrie Daily Mail.
Cele două companii au înlocuit ingredientul nociv în băuturile pe care le vând în California, urmând să facă acest lucru la nivelul întregii SUA.
Aditivul vizat de reglementările statului California se numeşte 4-metilimidazol (4-MI sau 4-MEI) şi a fost ţinta unei campanii desfăşurată de o organizaţie a consumatorilor, Centrul pentru Ştiinţe în Interes Public, care susţine că acesta este cancerigen.
Cele două companii au confirmat modificările reţetei astfel încât să fie conform legii, dar au respins acuzaţiile organizaţiei de consumatori spunând că ingredientul nu este cancerigen.
California a scos acest aditiv în afara legii după ce s-a dovedit în teste asupra animalelor că în cantităţi mari substanţa produce tumori, deşi cercetările nu au dovedit că are un efect asemănător şi asupra oamenilor.
"Spre deosebire de CSPI (organizaţia de consumatori n. red.), Coca-Cola vine cu dovezi solide. Fapt: Cercetările cu privire la folosirea 4-MEI în alimente şi băuturi nu vin să susţină acuzaţiile făcute de CSPI şi ceea ce vor ei ca oamenii să creadă", a declarat Ben Scheilder, purtător de cuvânt al Coca-Cola.
"Cantitatea de 4-MEI din produsele noastre nu reprezintă un pericol pentru sănătate. În afară de California, nicio altă agenţie de reglementare nu a mai declarat aditivul 4-MEI drept cancerigen".
"Colorantul care dă culoarea caramel băuturilor noastre a fost şi va fi întotdeauna sigur".

===============================

 
PEPSI Cola contine celule din copii avortati.
Boicotati aceasta bautura infecta!

Posted by acodex on martie 12th, 2012
Comisia pentru Securitate si Schimb (SEC) apartinand Presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a catalogat folosirea celulelor din foetusii avortati In bauturile Pepsi, ca fiind „afaceri normale". Compania Pepsi, care va lansa un nou produs numit Pepsi Next, In urmatoarele saptamani, a declarat ca foloseste fetusi avortati pentru a Intari savoarea si aroma bauturilor sale.

Aceasta recunoastere a starnit valuri de indignare printre americani, sute de organizatii Incepand o campanie de boicot al produselor Pepsi. Comisia prezidentiala pentru Securitate si Schimb a declarat ca aceasta politica este fireasca si face parte din „afacerile normale" (ordinary business).
Intr-o decizie din 28 februarie Comisia a aprobat folosirea ramasitelor fetusilor avortati din clinicile americane de avorturi pentru cercetari si pentru dezvoltarea unei substante care Intareste aroma bauturilor Pepsi. Agentiile umanitare, crestine sau de aparare a valorilor umane au ripostat catalogand aceasta decizie ca o legalizare a canibalismului In Statele Unite.
Scrisoarea semnata de Avocatul Brian Pitko de la Biroul SEC a fost trimisa companiei si In ea se aproba folosirea ramasitelor umane provenite din avorturi pentru cercetare sau dezvoltare. Acesti doi termeni permit deja folosirea pe scara larga a substantelor din cadavrele de copii avortati pentru fabricarea bauturilor racoritoare.
Debi Vinnedge, Director Executiv a organizatiei Children of God for Life (Copiii lui Dumnezeu pentru Viata), organizatia care a deconspirat colaborarea dintre Pepsi si Senomyx In folosirea fetusilor avortati, a spus ca a fost „Ingrozita si dezgustata de apatia si nesimtirea companiei Pepsi si a comisiei prezidentiale a lui Obama".
Sute de organizatii din Statele Unite au chemat cetatenii americani, In special crestini, sa boicoteze total produsele Pepsi. Folosirea rinichiului embrionic uman (HEK-293) pentru producerea aromelor pentru bauturi nu trebuie sa devina o rutina pentru Pepsi.
Senatorul de Oklahoma, Ralph Shortey a propus o lege prin care produsele fetale sa fie interzise In orice activitate care produce profit.
Boicotul bauturillor de acest fel s-a extins deja In Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irland, Scotia, Spania, Portugalia, Australia si New Zeelanda.

=================================================
 

Marţi, 27 Martie 2012.
SCANDALUL PEPSI NEXT. Băutură cu celule de la FETUȘI AVORTAȚI?|

Compania Pepsi a anunțat recent că va produce o nouă băutură răcoritoare, Pepsi Next, în colaborare cu o companie care folosește țesuturi prelevate de la fetuși umani avortați pentru producerea de arome artificiale.
Activiștii pentru apărarea drepturilor omului au demarat o campanie dură împotriva companiei. În ciuda documentelor care dovedesc parteneriatul cu Senomyx, Pepsi neagă în continuare informațiile.

Anul trecut, inclusiv un acționar Pepsi a protestat împotriva contractului, cerând companiei "să adopte o rezoluție prin care să recunoască drepturile omului și să se angajeze să respecte standardele etice care nu admit folosirea de celule de la fetuși umani avortați în niciun proces de cercetare și fabricare".

Compania a trimis mai multe e-mailuri presei și organizațiilor care protestează, negând informațiile. Însă criticii susțin contrariul. Debi Vinnedge, director executiv al organizației "Children of God for Life", a afirmat că simpla negare nu face față dovezilor incontestabile.

Sub un contract datând din anul 2010, compania Senomyx produce îndulcitori artificiali pentru Pepsi.

Potrivit site-ului lifesitenews.com, procesul este următorul: celule obținute de la fetuși umani avortați sunt înmulțite în laborator, după care sunt vândute unor companii precum Senomyx.
"Nu iau celulele direct de la fetuși, probabil de asta neagă faptul că le folosesc. Dar celulele respective tot conțin ADN-ul întreg al copilului avortat", susține Vinnedge.

Citiţi mai mult:
========================

 
Pepsi "Next" ne bagă pe gât bebeluși avortați

Postat la: 10.04.2012 19:21 | Scris de: ZIUA NEWS
Pepsi a folosit fetuşi în ultimul produs lansat pe piaţă • Pepsi „Next" conţine substanțe provenite de la fetuși umani avortaţi • Mai mulţi acţionari ai companiei au formulat o petiţie prin care cereau abandonarea acestei reţete • Scandalul a fost îngropat de Administrația Obama • Contactați de ZIUAnews, reprezentanții Pepsi România nu au putut să ne spună când se va lansa produsul la noi în ţară

Pepsi "Next" a stârnit încă de la lansare un uriaș scandal internațional, după ce s-a descoperit că reţeta conţine celule provenite de la fetuși umani avortați. Imediat după ce Pepsi a confirmat metoda prin care este realizat produsul, mai mulţi acţionari ai gigantului american au formulat o petiție prin care cereau companiei să adopte o politică ce recunoaște drepturile omului și respectarea standardelor etice care nu implică folosirea rămășițelor de copii avortați pentru a-și mări profiturile. Rezoluţia a ajuns şi la Comisia Guvernamentală din Statele Unite ale Americii, dar demersul a fost respins. Explicaţia a fost una de-a dreptul uluitoare: folosirea de către Pepsi a copiilor avortați pentru a da aromă băuturilor, e doar o chestiune de afaceri și nu un motiv de îngrijorare.
Avortoni pentru testarea aromelor

Sursa aromelor existente în produsul "Pepsi Next", care conține cu 60% mai puțin zahăr, o reprezintă o anume celulă, numită HEK 293. Aceasta este o celulă din rinichiul embirionului uman, luată de la bebelușii avortați și folosită pentru a produce acești receptori de gust. Senomyx, compania care produce aceste substanțe, susţine pe site-ul oficial că "dezvoltă ingrediente savuroase, dulci și sărate care permit reducerea zahărului și sării din mâncare și băuturi răcoritoare". Ceea ce omit să precizeze cei de la Senomyx este de unde provin aceste ingrediente.
Dincolo de faptul că Pepsi folosește celule de la fetuși avortați pentru a-și testa aromele, însăși aceste arome sunt produse pe cale sintetică. Acestea sunt folosite pentru reducerea costurile de producție pentru procesarea băuturilor și mâncării, dar nu au niciun beneficiu nutrițional pentru consumatori.
Pepsi România nu ştie nimic

Contactați de ZIUAnews pentru a oferi informații despre Pepsi "Next", reprezentanții Pepsi Co. România, nu au avut nici cea mai vagă idee despre data lansării produsului în țara noastră. De asemenea, aceştia nu au putut oferi informații relevante despre controversatul produs lansat de Pepsi, până acum, doar în Statele Unite.
Nicolae Cobzaru

=============================
================

 
Obama Agency: Pepsi Using Aborted Fetal Cells is Ordinary Business


by Steven Ertelt | Washington, DC | LifeNews.com | 3/5/12
PepsiCo has come under fire from pro-life advocates because it has been contracting with a research firm that uses fetal cells from babies victimized by abortions to test and produce artificial flavor enhancers.
Now, the Obama administration is set to face more criticism because an agency has declared that Pepsi’s use of the company and its controversial flavor testing process constitutes "ordinary business."
In a decision delivered February 28, the Security and Exchange Commission ruled that PepsiCo’s use of aborted fetal remains in their research and development agreement with Senomyx to produce flavor enhancers falls under "ordinary business operations."
Debi Vinnedge, Executive Director of Children of God for Life, the organization that exposed the PepsiCo- Senomyx collaboration last year, informed LifeNews today that a letter signed by Attorney Brian Pitko of the SEC Office of Chief Counsel was sent in response to a 36-page document submitted by PepsiCo attorneys in January 2012. In that filing, PepsiCo pleaded with the SEC to reject  a Shareholder’s Resolution filed in October 2011 that the company "adopt a corporate policy that recognizes human rights and employs ethical standards which do not involve using the remains of aborted human beings in both private and collaborative research and development agreements."
PepsiCo lead attorney George A. Schieren noted that the resolution should be excluded because it "deals with matters related to the company’s ordinary business operations" and that "certain tasks are so fundamental to run a company on a day-to-day basis that they could not be subject to stockholder oversight."
Vinnedge said she is appalled by the apathy and insensitivity of both PepsiCo executives and the Obama administration.
"We’re not talking about what kind of pencils PepsiCo wants to use – we are talking about exploiting the remains of an aborted child for profit," she said. "Using human embryonic kidney (HEK-293) to produce flavor enhancers for their beverages is a far cry from routine operations
Vinnedge said PepsiCo also requested the resolution be excluded because it "probed too deeply into matters of a complex nature upon which shareholders cannot make an informed judgment."
"In other words, PepsiCo thinks its stockholders are too stupid to understand what they are doing with the remains of aborted children," she said. "Well they are about to find out just how smart the public really is when they turn up the heat on the world-wide boycott."
Vinnedge is warning consumers to be on guard for the roll-out of PepsiCo’s newest beverage that claims to cut sugar and calories by 50%. The product is called Pepsi Next and is anticipated to hit the market in the coming weeks. Since PepsiCo stated that their goal with Senomyx is to produce new beverages with reduced sugars and calories, she wonders if Pepsi Next is the new Senomyx-PepsiCo creation?
"While fetal components are currently not in the final product, there is growing concern among consumers that it could happen in the near future. With the explosion of health foods on the market, there is nothing to stop companies from using fetal remains as protein ingredients," she told LifeNews. "Impossible, you say? Actually because of GRAS rules (Generally Accepted as Safe) it might not even trigger FDA oversight. And that has consumers plenty worried about just what might be "next" from the industry."
She says the latest development makes Oklahoma Senator Ralph Shortey’s SB1418 banning the sale of products that are developed with or contain aborted fetal remains critically important for consumer protection.
"We commend the Senator for his courageous move," noted Vinnedge. "The public is already saying no thanks to all Pepsi beverages and Pepsi Next is just that – the "next" product to avoid."
As recently as May, Pepsi ignored concerns and criticism from dozens of pro-life groups and tens of thousands of pro-life people who voiced their opposition to PepsiCo contracting with biotech company Senomyx even after it was found to be testing their food additives using fetal cells from abortions.
"The company’s key flavor programs focus on the discovery and development of savory, sweet and salt flavor ingredients that are intended to allow for the reduction of MSG, sugar and salt in food and beverage products," the Senomyx web site says. "Using isolated human taste receptors, we created proprietary taste receptor-based assay systems that provide a biochemical or electronic readout when a flavor ingredient interacts with the receptor."
Vinnedge explained, "What they don’t tell the public is that they are using HEK 293 – human embryonic kidney cells taken from an electively aborted baby to produce those receptors. They could have easily chosen animal, insect, or other morally obtained human cells expressing the G protein for taste receptors."
ACTION: Contact these companies…
Jamie Caulfield, Sr. VP
PepsiCo, Inc.
700 Anderson Hill Road
Purchase, NY 10577
(914) 253-2000
Email form: http://cr.pepsi.com/usen/pepsiusen.cfm?time=5189878

================================
==================
 
===============================
=================

65 de comentarii:

  1. Pai mai buna-i Saniuta lui Curleonu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit zeci si zeci de POSTARI pe net!
      Este ingrozitor, strigator la cer!
      Afacerile lor zeci/sute de milioane dolari, nu au nimic cu oamenii, cu moralitatea sau cu ... cele sfinte! Doar bani sa iasa!
      In Romania au fost cateva luari de pozitie, raportate la imensul SCANDAL care a determinat si un SENATOR USA, sa ceara prin Lege in US, interzicerea folosirii de ... "aborted fetus" !!!

      Ștergere
    2. Buey, vezi ca n-ai voie sa postezi foto fara acceptul prsoanelor in cauza !
      Esti ca si dat prin judeacata ! Asea zice don curdeleu, ca l-ai postat cand a fost pozat, in palma !

      Eu ti-am zis, treaba ta !

      Ștergere
  2. Partea scrisa in limba americana e cea mai buna ! Brava Vasile, esti dastept !
    Slinder plotoneru .

    RăspundețiȘtergere
  3. Pepsi Coca si cu Cola ne-au futut Nikola ! Sa-ti tragi Tesla pe sub coaie !
    Sniper plotoneru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ne bagi si un episod cu "Saniutza" alias "Genocid" sau "Adio mama" ! Depinde de zona folclorica !
    Slinder aborded fetus plotoner's.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici Curdeleu nu mai bea ! A pus STOPUL de mult acelei bauturi ! Nu c-ar fi rea, da nu stie in ce parte se dessurubeste capacul de la cutie !
    Plotoneru slinder oan .

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare, tare ! Mai cul ca filmul de pe 10 intercraci, sa-mi bag pensia la CEC!
    Fetus Slinder Avortatus Plotoneris.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si asa crapam cu totii ! Parca mai conteaza cand ! Dupa ce ca n-ati produs nimic, toata viata, mai aveti si pretentii sa crapati pensii in voi, cu nemiluita ! Ipocritilor !
    Hai, ca abia asteapta Casa Sectoriceasca sa adune fonduri sa dea inapoi celor fututi, diferentele de pensie pe 2012 !
    Fetus Plotoneris Avortatus Slinderis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uitati-va pe Discovery Scienty !
    Uluitor !
    Tera din nou in pericol de moarte !
    Asteroidul care a trecut joi prin apropierea pamantului si-a schimbat brusc traiectoria, dupa ce a ricosat din capul lui Curdeleu ! Oamenii cu stiinta se asteapta sa loveasca, in noaptea aceasta, gara Bartolomeu !
    Slinder oan Avortatus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei nea Cucule, io zic ca ala micu facut in laba si arincat pe gard nu-i Curleonu ie Tigri2, Motanelu kkcios!

      Ștergere
  9. Slagarul verii:
    "Saniutza" cu zurgalai
    Ce frumosi sunt Pepsii tai !
    Lista lu Avortatis Slinders Fetus Plotoneru.

    RăspundețiȘtergere
  10. NB ! Hai la 9 ca la zece-i apelul !
    La mai mare si mai repede pentru euroi!
    Te asteptam cu nerabdare la 4,99 !
    La mai mare !
    Slinder ploto.

    Pe maine !

    RăspundețiȘtergere
  11. Dooomnuuuu adminu'!!!
    Ia vezi ca din doua ie doar una.
    acu o sa zica carcotasu cu sula mica,ca ori te-au cumparat aia de la coca cola sa le ingropi dujjjjmanii,oricăcă tu vrei sa mori sanatos
    Acu io nus'ce sa mai spun ca tot ma doare sfecla(ori de la asteroid ori de la saniuta)Am aseeeaaa niste vertijeee de numa numa....ma duc sa-mi mai injectez niste tzuica de electrozi in vena,ca am seringa pregatita de azi dimineata.Baaa si ce bun e acul.Il folosesc de 2 ani,l-am dat si pe la vecini,si nu s-a tocit bre nu s-a tocit de loc....doar ca uneori adun cate un pahar de sange dupa o intepatura.Asta-i viata,arta cere sacrificii,nu-i asa?

    PS Acul e de la o masina de cusut singer dupa la 1880.Ai dreak nemtii astia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curlionezu, vorba omului de mai jos...Ala nu-i ac, e Suvalc! Hi, hi, hi! Suntem cu ochii pe tine muei Gigi des Triviale!

      Ștergere
  12. Muei,ala nu-i ac,ii SUVac!

    RăspundețiȘtergere
  13. o pula sunteti voi cu "ochii pe mine".Hai sictir lu ala de-a spus magaria
    PSPai daca pun io ochii....sau altceva pa nevasta nefericitului,fericita o fac pe doamna si lu pula ala o sa-i iasa ochii,ca la ala cu broscoiu'
    Capisci toarsu de la ora 22:25??

    RăspundețiȘtergere
  14. @labagii cu varsta lui keops
    tineti minte!!
    "Nimic nu împodobeşte glezna unei femei mai bine decât chiloţii…"

    RăspundețiȘtergere
  15. În spital este adus un tip cu o fractură craniană. Asistenta
    completează fişa şi întreabă:
    - Căsătorit?
    - Ah, nu, am avut un accident de maşina!


    Vorbesc două prietene:
    - Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
    - A fost tragicomedie!
    - Cum adică?
    - Ne-am întâlnit cu soțul meu acolo… și el tot cu amanta!


    Anunţ in WC-ul unui bar:
    - “Tipul care scoate mucurile de ţigară din pişoar mai are şi sarcina
    de a pune gheaţă în paharele dumneavoastră!”


    Vreau să le doresc producătorilor din televiziuni ca în timpul
    sexului, în momentul cel mai interesant, femeia să se ridice din pat
    şi să spună:
    “Iar acum,… reclame!”

    Femeile cred că dacă o pisică fuge de acasă este din cauza lipsei de
    afecțiune oferite.
    Femeile cred că dacă un câine fuge de acasă este din cauza lipsei de
    afecțiune oferite.
    Femeile cred că dacă o femeie fuge de acasă este din cauza lipsei de
    afecțiune oferite.
    Femeile cred că dacă un bărbat fuge de acasă este din cauza că
    bărbații sunt porci.

    RăspundețiȘtergere
  16. @iubitorii de popi!

    O maicuta pleaca din manastire si bāntuie pe strada. La un moment dat īntālneste o tipa si o īntreaba:
    - Auzi, da' ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa?
    - Nimic. Ma īntālnesc cu un neamt, īl fac sa se simta bine si mi-a dat masina.
    - Da hainele astea de unde le ai?
    - Ma īntālnesc cu un italian, īl fac sa se simta bine si īmi da haine.
    - Da' totusi de unde ai atātia bani?
    - Ma īntālnesc cu un francez, īl fac sa se simta bine si īmi da bani.
    Maicuta se īntoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare. Pe la 12 noaptea se aud batai usoare īn usa. La care maicuta raspunde:
    - Du-te dracului, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot !...

    RăspundețiȘtergere

  17. Nutzii isi pune picaturi in ochiul sting, apoi in cel drept si, la sfirsit, intre picioare.
    - Esti nebuna? Acolo de ce pui? O intreaba chiorila, siderat de gestul ei.
    - Cum de ce? Raspunde femeia. A trecut multa vreme de cind nici ea n-a mai vazut nimic!

    RăspundețiȘtergere
  18. Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat joi secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va studia legislatia "denuntatorului" din Suedia, potrivit agentiei Mediafax.

    "In Suedia vom analiza si sistemul denuntatorului, care functioneaza de ani buni acolo si ar putea fi implementat si la noi", a declarat Voinea.

    El a aratat ca in Suedia populatia este stimulata fiscal sa dea informatii despre averea vecinilor, a cunostintelor sau operatiunile unor companii.

    "Acolo oamenii primesc la posta scrisori in care sunt informati ca au platit un impozit X, dar li se tramite si daca unii dintre vecini au declarat valori de impozitare mult mai mici. Fiscul se bazeaza pe faptul ca oamenii stiu cel mai bine situatia vecinilor si pentru cei care transmit informatii corecte despre acestia se aplica scutiri, sau li se da o recompensa si mai platesc doar diferenta", a explicat Voinea.

    Secretarul de stat va pleca peste doua saptamani in Suedia pentru a prelua normele de aplicare a platii TVA la incasare din aceasta tara si pentru o analiza a modelului suedez de impozitare a proprietatii.

    Fiscul din Statele Unite, Internal Revenue Service, are un program pentru denuntatori prin care acestia pot castiga o recompensa de pana la 30% din veniturile recuperate de stat datorita informatiilor astfel obtinute.

    Recent, un fost bancher de la divizia americana a bancii elvetiene UBS a primit o recompensa de 104 milioane de dolari pentru ca a divulgat "ingineriile" prin care grupul financiar ajuta clienti bogati din SUA sa-si mascheze veniturile pentru a plati taxe cat mai mici.

    Informatiile oferite de Bradley C. Birkenfeld au ajutat Fiscul din Statele Unite sa recupereze taxe neplatite de 5 miliarde de dolari, precum si sa ajunga la o intelegere cu UBS prin care banca a acceptat plata a 780 milioane de dolari si cedarea informatiilor privind conturile a 4.500 de clienti americani pentru inchiderea investigatiei.

    In ultimii ani, autoritatile fiscale din Germania au cumparat in mai multe randuri, de la angajati ai bancilor elvetiene, baze de date cu informatii despre clientii germani bogati care isi ascund averea in conturi off-shore. Cel mai recent, in acest an, un informator al Fiscului german a fost recompensat cu 3,5 milioane euro in schimbul unui CD cu astfel de informatii.

    RăspundețiȘtergere
  19. CSM a cheltuit peste un miliard de lei
    pe deplasările externe ale membrilor!
    ==================
    Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au cheltuit peste un miliard de lei, din ianuarie până în iulie 2012, numai pe deplasări externe! Campionii cheltuielilor sunt președintele și vicepreședintele Consiliului, judecătoarea Alina Ghica și procurorul Oana Hăineală, cu câte 29.957 de lei cheltuiți pe vizite în străinătate, pentru întâlniri de lucru. Conducerea CSM a făcut vizite în Belgia, Danemarca, Hong Kong și Luxemburg.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buey,
    Buna dimineata, la 9 totul este cum stiti ! Fiecare cu ce-l doare, deci e in regula !
    Va confirm eu !

    RăspundețiȘtergere
  21. Doar vreo 2 au avut somnul mai zbuciumat...insa au fost "rezolvati" rapid !
    O zi buna si celor de la ZOO !

    RăspundețiȘtergere
  22. Ci fa aui Curdeleoane, uai !
    Ce te-am mai laudat aseara....
    Da tu nimic !
    Erai la un Pepsi-Cola ?

    RăspundețiȘtergere
  23. mai bine iti dau un tel/skype/mail....ca sa-ti povestesc si sa te oftici,hi,hi
    Hai pa ca am tb la piatza.Tot ma scot eu d-o bere pan'la urma

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,Nimeni nu moare virgin... viața i-o trage fiecăruia cel puțin o dată!''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, ai vb ca un om batrana!
      Neatza!

      Ștergere
    2. Si eo am cugetat la fel, fix la ora 21 ! Numa ca nu am avut cuvinte asea faine la indemana !
      Suntem ca si crapati, da' noi inca nu ne-am dat seama !

      Ștergere
    3. De fapt, Palincarosu, e in descompunere de mult, da inca nu pute a hoit ca e imbibat cu cherosen de ala ardelenesc, de 59,9 grade !

      Ștergere
    4. Generale PMT-LinDikMIk de mitic....mai bine conservat in palinca decat in cola.Oricum,eu nu mai beu Pepsi de fo 20 de ani.Ma „ frig” doar cu palinca.
      In rest,buna zua la lighioane,cu falus sau crapaturi,martzafoi si martzafoaie..Cezar sa ne linga pe la..

      Ștergere
  25. Bag sama ca Sef Vasile vrea sa ne disciplineze o tara !
    Dupa ce mi-a'ndoit muyanul fro 6 editii la rand cu Monika pizdilica, Kioru' nemuritoru', Danilutz cel slutz si...sa nu mai zic de bozgoreala de HarCoave, Acusica ma tine numa in cultura, buey !
    Falusul calului, m-am epuizat...

    Nea Vasea, dau un protzap de berbec, un vin cu vadra, o branza, o ce vrei talica, chiar si o muye, da numai reveneste-ti, ca n-o mai scot cu nebunii la capat !

    RăspundețiȘtergere
  26. -Tu-va in gura de intelectuali ! Ati trecut pe filozofie ! Se mandreste armata (sectorul GAz) CU VOI!!sNIPER ONE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bueyyy, pai nu te plangeai tu ca aici curg rauri,rauri...Pai nu tu vii cu pornosagurile in gura??..te-n flit de parlit!

      Ștergere
  27. Eote ce-am ajuns !
    Unul baga bancuri, altul este nostim de face combinatii de cuvinte (ac-SUac !, altul s-a blocat cu Neatza-n gura, celalalt face spume....
    Ce dreacu buey !

    Acu tre sa recunosc ! Prin alte parti e dezastru TOTAL, asa ca, pana la urma, tot mai bine e aici !
    Mai o poza, mai o megalitica, mai un hronic...

    RăspundețiȘtergere
  28. Răspunsuri
    1. Uai, ai facut piatza ! Ai bagat ceva, acoalea, de-un curaj, la seacose ?

      Ștergere
    2. Doane Curdeleoane, ala din poza de mai sus, care face nani in palma, nu esti neatale, nu ?
      Doamne feri !

      Ștergere
    3. Bey PMT,
      Pe medelinu meu, e tare, tare asta:
      ... acoalea, de-un curaj, la seacose!!!
      Bey, de'un'dreaku le mai scoti???
      Fara numar, fara numar???
      Prea iti ies la fix!!!

      Ștergere
    4. Bey PMT,
      Eu te-am laudat
      Iar tu ... te-ai rusinat/suparat???
      Ce dreak facusi? Intrasi la sacosele "de-un curaj" ale lu Don?

      Ștergere
    5. Nu buey, azi am si eo seacosea mea !
      M-a recompensat babornita ! Cred ca vrea ceva, ca de o ora face baie la pzda !
      Pune si ea, pun si eu...parca vad ca iese ceva ca lumea !
      Fum sa iasa !

      Ștergere
  29. anton15 septembrie 2012, 13:30
    Genial .......
    Multumesc Cezar in numele celor ce lupta cinstit
    pe frontul de la Cotroceni.
    Multumim Cezar.

    RăspundeţiŞtergere

    CEZAR15 septembrie 2012, 14:14
    Eu va multumesc ! Toata Admiratia !

    RăspundețiȘtergere
  30. Bey,
    Din doua, UNA:
    Ori PMT si DON e una si aceeasi creatura,
    Ori cei doi se-ntalnira ... la "de-un curaj"!
    Eu crek ca nu stiu ce dreak sa mai crek!
    Voi cum videti aiasta treaba?

    RăspundețiȘtergere
  31. @Anonim15 septembrie 2012, 14:21
    eroare!!....maxima eroare,reevalueaza-te la 9 sau la zoo sau la amandoua
    PS Din urma vine puternic PMT cu muyia pe turnanta....fereste muya ca te-ncarca

    RăspundețiȘtergere
  32. Iha.iha...iha ..gagica o iau io ! Voua va dau pepsi si ...poze!!Slinder

    RăspundețiȘtergere
  33. ,,Vama, masina unui arab e perchezitionata in cele mai mici detalii
    pana cand deja exasperat, vamesul gaseste o punga cu praf alb.
    O desface tacticos in fata arabului, trage o limba zemoasa prin
    continut si ranjind catre arab, spune:
    - Cocaina ? Cocaina ?
    - Nu, antrax...........!''

    RăspundețiȘtergere
  34. iarasi??...acelasi banc??V-ati ramolit de-a binelea
    sterge-l dracu de aici ca-l mai vad si altii.Sau tu esti ala copy/paste?

    RăspundețiȘtergere
  35. Răspunsuri
    1. Aha,
      E-n cautare de ceva... prospatura!
      Ori de-un bolovan in cap, ca tine Don!

      Ștergere
  36. Anonim15 septembrie 2012, 22:02
    am vazut si eu postarea ta.acum urmaresc.e ingrozitor!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mai ciumetzilor,anonim si PMT,voi cand stati degeaba nu faceti un belish pe furish,sau acuma va faceti felatia de seara-reciproc?

    RăspundețiȘtergere
  38. Slabutz !
    Rusinos de slabutz !

    Va la sa va reveniti !

    Doane Curdeleoane, ramai la comanda !
    Vezi ca am dat OZU !
    Sa-mi belesti matrozu!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna dimineata lighioanelor,celor de la 9 si...resturilor!

    RăspundețiȘtergere
  40. Generale Mitic-LinDikMIk, nu-l imputernici pe ala la comanda, risti sa ne duci la dezalcolizare pe toti cand te intorci....

    RăspundețiȘtergere
  41. Neatza buna la ZOO + 9! Czare, tu si cu lindik mik ala kkciosu sa ne faci frectie la oua!

    RăspundețiȘtergere
  42. Copii lui mama ia vedti de va pregatiti de defilare:

    <"Extrema dreaptă: Democraţia a eşuat, Spania are nevoie de guvern militar

    Mai multe sute de susţinători ai extremei dreapta spaniole au manifestat sâmbătă la Madrid pentru a-şi exprima ostilitatea cu privire la sistemul bancar şi la clasa politică, pe care le consideră responsabile de criza economică din Spania, transmite AFP, citată de Agerpres.
    Manifestanţii au defilat între sediul Partidului Socialist, principala formaţiune din opoziţie şi până la sediul Partidului Popular (dreapta) aflat la putere, în spatele unei mari banderole roşu cu alb pe care se putea citi mesajul: "Criza poartă numele de democraţie!".
    "Avem nevoie de un guvern militar care să controleze societatea", susţinea unul dintre protestatari ce purta şi o pancartă cu mesajul "Democraţia a eşuat şi a dus Spania în ruină".
    "Împotriva democraţiei şi pentru popor", susţinea mesajul de pe o altă pancartă purtată la manifestaţia organizată de trei organizaţii de extremă dreapta.
    Manifestanţii au executat salutul fascist la trecerea pe lângă sediul Partidului Popular.">

    http://www.cotidianul.ro/extrema-dreapta-democratia-a-esuat-spania-are-nevoie-de-guvern-militar-194220/

    RăspundețiȘtergere
  43. URSU BUEI, URSU BUEI!!!

    Cezare, maimuco, de maninci carne de urs, cip cirip, cirip pupu,
    Cucu se ridica sus, cucu si pupaza!
    Cum e ursu-ntre picioare
    Asa-i Czar pe spinare!

    RăspundețiȘtergere
  44. UULAI BAAA !! Sniper one

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri