Google Translate

sâmbătă, 1 septembrie 2012

VEȘTI PROASTE. Toamna scumpirilor, in bloc-starturi. UPGRADE. Structura noului an școlar 2012 – 2013

 
Toamna se numara scumpirile.
De SAMBATA platim cu 3% mai mult pentru curent.
Urmeaza gazul.
 
 
Toamna vine peste noi cu o ploaie de scumpiri.
De sambata incepe liberalizarea preturilor la energie, iar asta atrage si o modificare de tarif pentru curent.
 
 
Insa, cel mai mult, adica peste 10%, o sa dea romanii care se incalzesc pe gaz. Toate acestea vin la pachet cu scumpirile anuntate pentru alimente, dupa o vara extrem de secetoasa.
 
 
 
Chiar din prima zi de toamna vom plati mai mult, in primul rand pentru energia electrica. Curentul se scumpeste cu 3% pentru companii din cauza liberalizarii pietei, ceea ce inseamna ca pretul se va stabili pe baza cererii si ofertei.
 
De la 1 septembrie, 15% din energie se vinde pe piata concurentiala, dar in 2017 toata energia se va comercializa la bursa.
Urmatorul soc va fi la mijlocul lunii septembrie, cand, de data aceasta, incalzirea pe gaze se scumpeste cu 10% pentru companii si
5% pentru populatie.
 
Aceste scumpiri nu au cum sa nu afecteze si preturile celorlalte produse: alimentele vor face un salt, influentate si de seceta care, in unele cazuri, a injumatatit productia.
 

 
Sursa:
 
=========================
==============
 
Necazurile trec.
Noi  ... precum pietrele ... inca mai ramanem!
 

 
===================
=========================================
==================
 

 
======================
=============================================
 
UPGRADE. Structura noului an școlar 2012 – 2013
 
După anunțul Guvernului referitor la începerea anului școlar pe 17 septembrie, Ministerul Educației a precizat că acesta are 35 de săptămâni de cursuri, care cuprinde 178 de zile lucrătoare. Programul “Şcoala altfel“ se va desfășura în perioada 1-5 aprilie 2013.
 
Potrivit structurii noului an școlar, vacanţa de iarnă va avea trei săptămâni, iar vacanţa de primăvară două. În perioada 29 octombrie – 4 noiembrie va fi vacanţă pentru copiii din învăţământul primar. De asemenea, se păstrează săptămâna “Şcoala altfel”, organizată în intervalul 1-5 aprilie, arată didactic.ro.
 
Structura anului şcolar 2012 – 2013 – Semestrul I
Cursuri – luni, 17 septembrie 2012 – vineri, 21 decembrie 2012
În perioada 29 octombrie-4 noiembrie 2012, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar sunt în vacanţă.
Vacanta de iarna – sâmbătă, 22 decembrie 2012 – duminică, 13 ianuarie 2013
 
Structura anului şcolar 2012 – 2013 – Semestrul al II-lea
Cursuri – luni, 14 ianuarie 2013 – vineri, 5 aprilie 2013
Vacanta de primavara – sâmbătă, 6 aprilie 2013 – duminică, 21 aprilie 2013
Cursuri – luni, 22 aprilie 2013 – vineri, 21 iunie 2013
Vacanţa de vară – sâmbătă, 22 iunie 2013 – duminică, 8 septembrie 2013
 
Structura anului şcolar 2012 – 2013 – Programul “Şcoala altfel”
Săptămâna 1 – 5 aprilie 2013 din semestrul al doilea este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului Şcoala Altfel, având un orar specific.

209 comentarii:

  1. Buna dimineata!
    Ce faceti bre? Ati intrat in febra pregatirilor pt. nunta telectualei? Care la frizer, care cu "baba" la coafor, care dupa cadouri, care la "bancomaturi" pentru darul de nunta...
    Ia luati d`aci:
    http://www.ghimpele.ro/2012/08/ovidiu-raetchi-pentru-armata-va-fi-caraghios-sa-aiba-un-comandant-suprem-care-s-a-proclamant-singur-las-poate-o-sterge-de-pe-front-zice-ca-boicoteaza-inamicul-si-nu-se-mai-da-scos-din-ambasada/
    P.S.: Domn Admin, tara e in nunta si matale ne iei cu scumpirile(astea nu le-a spus nimeni in `90 cand ni se "esplica" ce e cu economia de piata/viata).
    Hai dicstractie frumoasa astazi la LEU si la Cotrocesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Guvernul USL primeşte încă un duş rece din partea marilor cancelarii europene. După ce socialiştii europeni au decis să mute Congresul PES de la Bucureşti la Bruxelles, liderii europeni ignoră Reuniunea diplomaţiei române, care va avea loc între 3-4 septembrie.

    Catherine Ashton, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, şi Laurent Fabius, ministrul francez de externe, nu vor veni la acest eveniment, invocând alte angajamente diplomatice.

    Iniţial, oficialii europeni confirmaseră prezenţa la Bucureşti, anunţul public fiind făcut de fostul ministru de Externe, Andrei Marga.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va grabiti cu aprecierile/injuraturile!
      ===========================
      UE, reprezentatntii UE stiu ei ce fac si de ce o fac!
      USL nu are nicio vina, dar constat ca nici nu prea intelege ce se intampla in plan UE si de ce se intampla asa cum se intampla! Sper ca in timp util, sa priceapa! Asa ar intelege si de ce Basescu a fost repus in "scaun", contra vointei poporului!

      Ștergere
    2. Ma cac pe congresul socialisto-muistilor din UE ! Mare paguba ca nu se mai tine congresul pulii la bucuresti ! Alti bani publici cheltuiti aiurea cu spatii inchiriate, cazare, transport, crapelnita...
      In opinia mea ii bag in pizda mamii lor de mercheli, barosi si sarcozisti
      Ce sa zic, o pun marii socialisti ai lumii de-o internationala ! Trage putin o basina, nu se mai regrupeaza astia o saptamana !

      Ștergere
    3. Si, pan la urma, mai interesanta e nunta doamnei SIDA cu POPONETZ, decat congresul ala de cacanari cu ifose hitleristo-fascisto-hortiste
      Auzi: BASE-SIDA-POPONETZ-EBA !
      Numa in tara lu' Dorele poti gasi asociatii de tipul asta !

      Ștergere
    4. @Admin.
      Explica-mi te rog si mie cine l-a repus pe Basescu si cum e chestia cu vointa poporului. Eu credeam ca legea e clara: 50% + 1 dar sunt dispus sa invat.

      Ștergere
    5. Steliopula, intreaba-ma pe mine cum e, ca-ti explic mintenas !
      Am vreo 3 variante cu vointa.
      Hai, intreaba-ma, loveste-ma, stricatu-ma !

      Ștergere
  3. Poate si nesimtitii aia Populari isi vor muta banchetul.Sper sa se duca la greci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua tovarasi comunisti !
    1. Plimbarea de la cotroceni-o mare fasaiala de babe oparite ! Adunare de mitici, pierdere de timp pur romaneasca ! Totusi, a fost nostima.
    Cu asa ceva nu rezolvi nimic in tara lu'Dorele !
    Pana si jandarmii ereau plictisiti si ne regau s-o uskim ca-i inceput de uichend si au si ei treaba.
    2. Cum am plecat d-aciulea, cum ati dat-o numa "ba pe-a ma-ti" ! Ce dracu bre, nici cand nu-s de fata nu ma puteti ciurui !
    V-am dat si-o lista de termeni uzuali, la 10:45 !
    3. Multumesc lu Doane Curdeleoane pentru remarca ! Are dreptate. Din maxim 100 de comentarii cate ne-a alocat administratorul pe zi, pe 80 le bag eu, iar curdeleul daca apuca doua monosilabice, din care, la unul, isi da muie singur !
    Vezi ca din cele 41 de cacaturi ale mele, vreo 12 sunt comentarii la tema zilei, 4 din Observatorul Militar, care au legatura cu tema zilei, vreo 6 despre pensiile militare, vreo 5 despre sindicatul pulii, vreo 3 despre situatia grava din tara care duce la scumpiri extreme in toamna asta si restul lumii...
    Ce sa fac daca clapacesc repede la taste si ca am timp suficient, din cauza pensiei foarte mari !
    Scuza-ma doane curdeleu ca nu le am pe astea cu copiatul de prin ziare

    Totusi, cred ca avem loc toti nebunii aici

    PeSe: pula mai merg la plimbare pe dealul cotrocestiului ! In loc sa miroase a flori de gradina botanica, umblu sa miros cururi nespalate de babe stafidite, basini de mosnegi strapeziti si duhoare de transpiratie de nespalati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care-i tema de azi ? Ca m-a luat curdeleu in caruta si nici n-am cetit ! Ceva de-o galceava, de-o muye ?

      Ștergere
  5. Sa vedeti de acum salarii la astia din companiile de stat ! Astia dorm linistiti, se bucura ca prostimea de Doreli se polimba la Cotroceni, ca sa-si "ia tara inapoi", iar preturile se "liberalizeaza", ca asea a zis MUE !

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact ce ziceam si ieri: dezastrul din tara, generat de seceta devastatoare, va avea un capac pe masura: cresterea nejustificata a preturilor la energie si gaze, in sprijinul populatiei de la sate si orase, de pe intreg cuprinsul republicii !

    RăspundețiȘtergere
  7. Umbla o vorba prin targ ca astazi, miticii bucuresteni, ar avea chef sa se plimbe pe la snagov ! Nu ca n-ar fi bine si la cotrocesti, da poate se-aleg c-o bere ceva, o felie de tort acolo, cu niste bastoane de cauciuc glazurate cu ciocolata...

    RăspundețiȘtergere
  8. Oooo -Hoooo -Hoooo...ce-o sa mai planga romanestii dupa vremurile cand aveam cate 4 ore de curent pe zi, iar caloriferele erau calii ! Ce-or mai plange poporenii dupa vremurile cand aveam apa calda o data pe saptamana si ne scaldam la foc automat unul dupa altul, iar ultimul risca, de cele mai multe ori sa ramana cu perlanul pe el !
    Baremi atunci ni le taia programat, acusica de indata o sa ni le taiem singuri, din lipsa de fonduri absorbite de la MUE cu care sa ne platim facturilii !
    Dejea imi caut mantaua de maior, caciula de la garzile patriotice si manusile alea soldatesti, matlasate, tip palmare, pentru la iarna !
    De baba nu-mi fac probleme, poa sa crape sau poa sa se criogeneze in balcon , pana la primavara !

    RăspundețiȘtergere
  9. Haos si neputinta in elaborarea unei legi UNITARE de pensionare pentru sistemul national de aparare si ordine publica
    Amageli electorale si lipsa de vointa politica in aplicarea masurilor reparatorii pentru cei furati
    Texte de adormit copiii ! Luminita o lalaie prin garnizoane cu textele dobritoiului ca sa-i tampeasca si mai mult pe mosnegi de cap !

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haidi bre, ca ai loc si tu
      Ma dau o tzara mai pe-o dreapta sa incapi si tu !
      Baga-te !

      Ștergere
  11. Victor Ponta: "Suntem obligati sa adoptam, din cauza opozitiei PDL, data de 2 decembrie pentru alegerile parlamentare. E o data rea."

    Bietul Ponta. El saracu e la guvernare, dar puterea e la altii. Ma intreb de ce nu merge la culcare daca nicio data nu e capabil sa stabileasca ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte profund, este intradevar o problema cruciala pentru romania ! Cred ca s-a negociat la sange data, insasi ideea de statalitate era in pericol de moarte ! Fainosaga remarca, ai punctat decisiv !

      Ștergere
  12. pana la urma este un popor de cacat .Are dreptate TPM
    Io zic ca e de injurat base politic in fiecare zi si ora,dar si la nunta copilului sa faci manifestatie la primarie!!Nu are importanta nu are leg cu politica.Toti avem copii.Cat de nesimtit poti fi ca sa faci huiduieli politice pana si la nunta copilului...
    Asa ceva numai nenorocitii de "mitici" pot face....toate babele si bosorogii aia din bucale.
    Baaa de cacat ati fost ,de cacat ramaneti PMT-ule "mitica"
    PS La noi la mafioti,il lasam sa se distreze(la nunta ,sau inmormantare)si a doua zi il executam scurt.Dar ziua nuntii copilului este sfanta.Executati-l pe base de luni,nu am nimic impotriva,dar voi bucurestenii sunteti niste nenorociti.DAR CAND N-ATI FOST!!!
    PMT ESTI BUCURESTEAN??? ..t-en gura!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ba cum e "la voi", ca stiu eo cum e cu "Muntii vostri" si "Muntii nostri" ! Bascalie sa iasa in tara lu'Dorele, restu-i poezie buey! N-au ambite miticii daca n-o pun de-un huo si la biserica, de sa le trmure lumanarile in mana soboarelor de popi, apoi pe la snagov ! Pai asta nu-i nunta buey, e sfidare basoistica !
      Mai bine trage cu ochiul la HarCov, ca se umfa tarata-n bozgori, vor iar fainosagul ardelenestilor si-o pun de-un mars pe la sen giorgi, cu steagurile nationale ale bozgoriei in frunte, ca cica iar is nemultumiti ca nu-i si belo ceke belo melo la nunta

      Ștergere
    2. uite buey miting la bozgori, numa ragaie o data ciobo borno cioke torno, si vin 25 de mii de secui s-o puna de-o atarnare a lu craisoru muntelui
      daca mai da si o comanda mai acatarelea ciokes teoskes balmos tantos, intr-o ora se si aduna 2 milioane de bozgori, buey ! astia stie ce vrea si, mai ales VREA CE STIE ! nu ca miticii ardelenesti care au dat pe spate la referendum de la o basina a lu orban !
      poate se trezesc si ardelenestii pana la 2 decembrie

      Ștergere
    3. D`aia a fost facut si filmul "4 nunti si o inmormantare"?

      Ștergere
  13. Corleoane, la noi in famiglie cum va prindem si va aflam, cum drept in cur va executam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, fiti atenti aciulea, ca azi o punem de 600.000 de vizite! Fiti cuminti, ca altfel va trag o freza-n dinti!

      Ștergere
  14. TPM
    Hai sa-ti spun o poveste :
    In 2005(10.sept) nepoata mea Anca(fiica lu'sor'mea) s-a maritat la palatul Snagov fix in aceeasi sala si acolo au loc nunti in fiecare saptamana si dinainte de 2005 si dupa.(e pe bani si inca multi)
    Si atunci care-i problema ca te caci atata pe tine.Ce pula mea vroiai ca base sa faca nunta lu fii'sa la crasma din cartier??Tu esti mai ciumpalac decat toti bosorogii comunisti din bucale....niste cacati!!
    Cat despre bozgori nu-ti fa tu probleme ca sor'mea de la Pitesti ca muriti prosti amandoi.De bozgori avem noi grija,nu misca-n front.Va fute grija pe voi sudistii....va-n gura....du-te si voteaza cu vadim in cazul asta ciumecule de ferentari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey rapanule, tu marele afacerist si mafiot, ce shushanele ai cu statul? Buey Godzila, tu crezi ca din munca cinstita poti ajunge "cu nunti la Znagov"?

      Ștergere
    2. @13;35
      Baa, Corleonu s-a imbogatit din vinzarea pet-urilor si a sticlelor de Saniuta. Goale desigur.

      Ștergere
    3. Taci dreaku in pula ta acolo, pitestean borat ce esti!Nu te mai da ardelean ca neam de neamul tau n-a fost,nicio picatura de sange albastru nu-ti curge prin vene.TACI!Voi,sudistii, cand dati de traiul bun din Ardeal nu va lasati dusi nici cu carul mortuar,..tu-va-n bot de mitici reconditionati de sunteti!

      Ștergere
  15. DC
    Sa nu-mi spui ca nu stia la ce trebuie sa se astepte!
    A facut-o cu buna stiinta, pentru a sfida, pentru a arata ca nu-i pasa nici macar de nunta fiica-si!
    Poimaine va spune ca cei care l-au huiduit au fost platiti de USL.
    Urarea mea pt. Masa Verde este "vant bun din PROVA"!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce-a cautat aia a gasit kiorul ! Muie eterna !
    A luat boborul muiutza de la azpasia zdrentean cecerean ? A luat ! Adeca 7,4 milioane de boboreni au luat-o de la 6 basinosi si-un handicapat cu acte in regula !
    Amu pana ce 7,4 milioane de boboreni da muia inapoi, dureaza ceva, iar nicio ocazie nu trebo irosita ! asta de azi cu nunta lu BASE-SIDA-POPONETZ e o ocazie unica, de aia trebo data muye cat incape
    a inceput bine la primarie, mai trebo data si la locul cu soborul de popi, o tzara la snagov, dupe care inapoi la cotrocesti, pana se fac 7,4 milioane de muiutze

    RăspundețiȘtergere
  17. Uitati-va la sg gheorghe, din HarCov, numai steaguri nationale sunt fluturate acolo
    Nu va suparati, astia mai fac parte din tara lu'Dorele, sau ii guverneaza orban ciobi borno ?
    Intreb si eo, na !
    Unde n-am avea si noi, miticii, de-un 25 de mii aciulea la cotrocesti....
    ai dreaq bozgoroii, pana si hartia igienica o au alb cu verde la ciuc

    RăspundețiȘtergere
  18. Comisia Europeana urmareste in continuare foarte atent situatia politica din Romania, dupa "un fel de puci parlamentar", afirma vicepresedintele CE, Viviane Reding, precizand ca nu ar fi surprinsa daca integrarea Romaniei in Schengen ar fi amanata, conform unui interviu acordat Le Monde, citat de Mediafax.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ponta e hotarit. Nici in guvern nu conduce el:

    Guvernul a stabilit ca alegerile parlamentare vor avea loc in 9 decembrie. Ponta anuntase, cu cateva ore mai devreme, data de 2 decembrie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conducerea in usele de tip socialist liber ales, conduc toti, pe rand, cate 5 minute fiecare, da nu mai mult de 100 de metri

      Ștergere
  20. EXCLUSIV Judecătorii ne vor costa dublu! Lista primelor, alocaţiilor, premiilor, indemnizaţiilor şi sporurilor cerute de magistraţi pentru anul 2013.
    =======================
    Puterea judecătorească a solicitat Executivului un buget dublu pentru anul 2013. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat, în şedinţa din data de 23 august, bugetele instantelor judecatoresti pentru anul 2013. În proiectul de buget au fost cuprinse propunerile transmise de către instanţele judecătoreşti.

    “Bugetul avizat cuprinde inclusiv fondurile care trebuie acordate in baza OUG nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, cu modificarile si completarile ulterioare. De asemenea, bugetul avizat de CSM cuprinde si fondurile necesare pentru plata premiului anual, a primei de vacanta si a primelor, precum si a orelor prestate in fara duratei normale a timpului de lucru. Potrivit Legii nr. 304/2004 avizul acordat de CSM este unul conform, adica obligatoriu pentru Ministerul Justitiei, care nu il poate modifica in cadrul procedurilor de elaborare a bugetului de stat al Romaniei pentru anul 2013.

    Suma totala avizata de Consiliul Superior al Magistraturii pentru instantele judecatoresti din Romania este de 2.153.611.000 lei. Acesta reprezinta practic dublul bugetului aprobat instantelor judecatoresti pentru anul curent” - se arată într-o postare pe membricsm.ro.

    In Nota privind avizarea proiectului de buget pentru anul 2012 al Ministerului Justiţiei, care conţine şi o anexă, sunt expuse detaliat nevoile financiare ale fiecărei curţi de apel. În plus, sunt prezentate şi diferitele drepturi financiare de care beneficiază magistraţii, dintre care enumerăm: prime, prime de vacanţă, premii anuale, sporuri pentru condiţii de muncă, alocaţii pentru transport la locul de muncă, alocatii pentru locuinte etc.etc. Magistratii sunt speciali! Cei mai speciali!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. indeosebi lu' cocofretz ala cu mustata ca flocii de la puta lu nepotu-meu de 13 ani sa-i tripleze salariul si primele, ca merita !

      Ștergere
    2. Foarte bine ! Doamna Pivniceru isi face treaba. Nu voi plingeati ca o vreti ministru ?

      Ștergere
    3. @Anonim1 septembrie 2012, 14:48
      =================
      Din prostie ori necunoastere, vorbesti aiurea....
      Ia mai citeste te rog:
      Puterea judecătorească a solicitat Executivului un buget dublu pentru anul 2013 ....
      Puterea judecatoreasca nu este totuna cu Ministerul Justitiei si deloc cu Ministrul Justitiei !!!!

      Ștergere
  21. Ghiortzanilor, v-a mancat in cur sa va faceti cadre militare de nadejde ale patriei in loc sa va faceti regi ai asfaltului sau ai bordurilor !
    Mancati pensie acusica de 600-800 de euro pe luna, pana o sa scoateti ruble pe cur !
    Numai o militarizare imediata si o politica de tip fascist, agresiva, ar mai redresa situatia din tara lu'Dorele !
    In rest, fiecare face ce vrea aici, nimeni nu mai poate controla nimic
    A...sa nu uit si de politica sumanelor negre, absolut necesara pentru HarCov si alte cateva judete semibozgorizate unde ardelenestii dorm

    RăspundețiȘtergere
  22. Pofta mare onorabili rezervisti ! Eo plec la sf.spiridon, ala care-ti toarna cur cu arcul, frate cu marcu betonistu , poate o pun de-o shmangleala !
    Ati vazut ce robocapi sunt la portile casii domnului ? Zici ca-s soldatii universali, din filmul cu liundgren si fan dame !

    RăspundețiȘtergere
  23. Nunta EBEI - o uriasa operatiune de spalare de bani?
    ==============================
    Nunta fiicei președintelui a pus pe jar întreaga presă, de la înălțimea statutului de ”evenimentul monden al anului” și e firesc, de altfel, să fie așa. Pe de altă parte, însă, există motive serioase să considerăm anumite lucruri care țin de eveniment drept cel puțin misterioase, dacă nu de-a dreptul stupefiante. Iar cea mai probabilă explicație e aceea că ne aflăm în fața unei uriașe operațiuni de spălare de bani, chiar dacă una neîncadrabilă în Codul Penal.

    Să schițăm întîi tabolul politico-economic și social în care are loc nunta Elenei Băsescu:
    - România se află într-o situație economică dramatică, accentuată de prelungirea crizei internaționale, dar și de seceta cumplită din cea mai fierbinte vară a ultimilor 50 de ani
    - Toamna se apropie cu un val de scumpiri anunțate la utilități, mîncare, carburanți etc, iar euro s-a întărit dramatic în dauna leului în ultima vreme
    - Investitorii străini au mai degrabă tendința să părăsească România, decît să vină aici
    - Cetățenii sunt tot mai disperați, șomajul crește, iar statele europene nu mai absorb forța de muncă precum în alte vremuri
    - Țara tocmai a ieșit dintr-o prelungită criză politică provocată de suspendarea președintelui, dar deja se vorbește de o nouă suspendare, plus că alegerile bat la ușă
    - Președintele Traian Băsescu are cele mai mari probleme de imagine din cariera politică, aproape 8 milioane de români votînd pentru demiterea sa
    - PDL se află în plină criză de identitate, încercînd o relansare cu (prea) puțin timp înaintea alegerilor. Partidul e confuz, se încearcă o cristalizare a unei alianțe politice, dar certurile din interior se acutizează, iar mesajele coerente lipsesc. Continuă, totodată, demisiile de nume sonore

    Pe acest fundal, ceea ce nu îi trebuia președintelui era o nuntă a fiicei sale la care cuvîntul de ordine să fie opulență sfidătoare. O nuntă la care EBA are peste 600 de invitați, în timp ce Chelsea Clinton a avut doar 400.
    Românii se gîndesc cu groază ce vor pune la iarnă pe masă, dar află, în schimb, că friptura fină se servește inclusiv ”pe pat de dulceață de ceapă roșie”, la nunta EBEI.

    De zile în șir, se întîmplă ceva ieșit din comun: lipsește discreția, secretomania din jurul nunții, atît de specifice României.

    Liderii PDL, grei ai afacerilor, supervedete, au liber să declare presei că vin la nuntă, ce toalete își fac, ce cadouri iau în calcul etc.
    Apare pe piață informația că nu va fi permisă fotografierea la eveniment, dar însăși mireasa se repede să o dezmintă oficial, pe Twitter: poze la liber, pentru toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se scurge în presă meniul de ultra-fițe, se află costul de 74 de euro per tacîm, se află costul verighetelor, 500 de euro, fără diamante, se dezminte că rochia miresei ar fi extrem de scumpă. Se dau comunicate oficiale, se află numărul invitaților, peste 600, numele entertainerilor (nimic de import, doar cîntăreți ieftini, autohtoni), amănunte despre aranjamentele florale. Se vorbește pe larg de averea nașilor. Pedeliștii nu au mesaje electorale pentru românii care sunt așteptați curînd la vot, dar au sfaturi publice pentru tinerii însurăței.

      Toată lumea e exagerat de deschisă pe subiect, se află aproape totul despre eveniment.

      O atitudine neobișnuită pentru România, țara în care totul se ține la secret, inclusiv informațiile despre sănătatea demnitarilor, țara în care divorțurile VIP au loc cu ușile închise șamd. (Spre comparație, la singura nuntă din ultimii 20 de ani a unei fiice de președinte în exercițiu, cea a Norinei Constantinescu, din 1999, au participat doar cca.30 de familii, dorindu-se un eveniment de familie, cu discreție și fără excese, fără prea multe figuri politice).

      Ce anume ar putea explica toate aceste ciudățenii?

      Un singur lucru, credem noi.
      Ne aflăm în fața unei uriașe operațiuni de spălare de bani, chiar dacă e una ne-penală, dacă ne putem exprima astfel.

      O operațiune plasată în limitele legii unei țări în care ”darul” de nuntă a fentat mai mereu fiscul.

      La un număr egal de invitați, afaceristul Cristi Borcea a decartat recent un dar de nuntă de cca. două milioane de euro, fără a visa la invitați de calibrul celei de la nunta EBEI.

      Ștergere
    2. Indiferent că va fi vorba de bani sau obiecte, fiica președintelui va fi mai bogată, de duminică dimineața, cu o sumă uriașă. Nu ni-l putem închipui pe Adriean Videanu dăruind masa cu un un buchet de flori, ori o vază de cristal.

      Elena Băsescu și al său soț vor avea mai mult ca sigur, de duminică, o mică avere oficială, curată și declarată. (Cine știe, poate chiar și impozitată. Că doar pedeliștii înșiși îi propuneau lui Blejnar, acum vreo doi ani, să introducă urgent impozitul pe darul de nuntă, pentru a stopa ceea ce ei numeau o ditai evaziunea fiscală. Noroc că s-a opus Boc).

      Cuantumul acestei mici averi îl vom afla curînd, din chiar declarația de avere a tinerei europarlamentare.
      La fel cum declarația de avere a fostei deputate Lavinia Șandru s-a îngroșat peste noapte, acum cîțiva ani, cu o sumă uriașă, incluzînd peste un kilogram(!!!) de aur, de pe urma celor trei(!!!) petreceri distincte de nuntă.

      Dacă relația ce se legalizează în acest week-end nu va rezista timpului, însurățeii își vor împărți darul de nuntă la divorț, iar EBA va rămîne, probabil, cu peste un milion de euro curați.

      Avînd asemenea bani, fiica cea mare a președintelui, Ioana Băsescu, nu ar fi avut dureri de cap acum cîțiva ani, cînd s-a trezit că nu poate justifica niscaiva locuințe de lux de vreun milion de euro.
      (Interesant de reamintit declarațiile spectaculoase ale fostei soacre a Ioanei, care a lansat public, într-un interviu, acum cîțiva ani, ipoteza că divorțul de Bodo Marin a fost introdus cu grijă, mai înainte de a se împlini termenul minim de conviețuire de la care rockerul ar fi putut emite pretenții la averea soției).

      Numai dorința de a justifica o sumă cît mai mare drept dar de nuntă a făcut, probabil, ca președintele Băsescu să agreeze o asemenea amploare a evenimentului, deși acesta putea fi lesne aranjat chiar peste hotare și derulat discret, dat fiind că părinții mirelui sunt, totuși, oameni de afaceri.

      Și tot așa s-ar putea justifica precipitarea cu care personajele implicate au dezmințit costuri prea mari ale nunții (doar 74 de euro tacîmul? Să fim serioși, la asemenea nivel...), pentru ca diferența dintre cheltuieli și încasări să fie cît mai mare.
      În 2009, a ieșit mare scandal după ce interlopul Bercea Mondial a fost filmat când i-a oferit soţiei preşedintelui, Maria Băsescu, o salbă tradiţională ţigănească, cu bani de aur, cu ocazia sărbătorii romilor de la Costeşti.

      De această dată, nu se va putea indigna NIMENI, indiferent cîte salbe de cocoșei ar primi EBA.

      Ca o picanterie de final, să reamintim cititorilor mai tineri una dintre cele mai mari spălări de bani post-decembriste, operate acum vreun deceniu și jumătate de către interlopul Fane Spoitoru. La botezul fiului acestuia, organizat la restaurantul Casei Poporului cu sute de invitați de mare calibru, inclusiv politicieni de top, oaspeții erau așteptați la intrare de amfitrioni care le strecurau discret plicuri cu bani gata pregătiți pentru dar, cu motivația susurată la ureche că ”domnii invitați au doar obligația să se simtă bine”.
      La final, Spoitoru a declarat oficial o sumă uriașă primită drept dar, bani curați, din acel moment, precum lacrima. (Bogdan Tiberiu Iacob)

      Ștergere
  24. Răspunsuri
    1. ADMINISTRATORE AM CISTIGAT BALAIA!!!!! CIND NE-O SERVESTI? VEZI SA FIE DE PRUNA SI-N BUTOI DE DUD!!!!

      Ștergere
    2. ?? Ii fi si tu ardelean?
      Numai ardeleanii cunosc ..fainosagul palincii!

      Ștergere
    3. @CEZAR 2 caise,
      =============
      Ai castigat Premiul Special VIP-6.
      Pacat ca nu am retinut VIP 1-5 ...
      Sunt pierderi irecuperabile!?!

      Ștergere
    4. VIP 5 esti tu, da in spate, ca nu-i greu !
      Chiar te-ai spart in figuri de performanta reusita !
      Da' de concursul ala cu care ne-ai amenintat, ce se mai aude ?

      Ștergere
    5. PMT,
      Se vor pune in "opera" ambele!
      1.Cel mai bun comentariu/comentator/ZI/LUNA!
      2.Premiul VIP (1-9) acordat celui care se "nimereste" a fi cel ...
      al 100 miilea! Dincolo de 1(un) MILION = GOLDEN VIP, vom cauta alte forme de recompensare!

      Ștergere
  25. Mai gunoierilor,mai pui de tarfa,cu cat au scumpit ale voastre pretul unei felatii,pe centura?Nu de alta ,dar s-au marit preturile.Cate puli suge pentru un bon de masa?

    RăspundețiȘtergere
  26. Cine este ginerele preşedintelui Băsescu
    ===============================
    Un adevărat "Crai de Dorobanţi", cu o "zestre" care îl poziţionează în topul milionarilor în euro. Aşa ar putea fi caracterizat, în câteva cuvinte, Bogdan Ionescu, zis Syda, cel pe care sâmbătă Elena Băsescu îl ia de bărbat. Viitorul ginere al preşedintelui României a ţinut, în mai multe rânduri, prima pagină a ziarelor. Bogdan Ionescu a atras atenţia presei fie prin cuceririle pe care le-a făcut, fie prin ascensiunea rapidă din punct de vedere profesional.

    Bogdan Ionescu a reuşit să iasă în evidenţă, în ultimii ani, printr-o carieră de indiviat. În 2010 a atras atenţia presei după ce a ocupat, într-o perioadă de aproximativ o lună, două posturi importante. Primul, cel de consilier în cadrul Ministerului Economiei, Comertului şi Mediului de Afaceri, al cărui şef era Adriean Videanu, l-a deţinut timp de o lună. Al doilea a fost cel de secretar economic la Ambasada României de la Paris. Ascensiunea sa rapidă a stârnit reacţii vehemente în presă.

    Ginerele preşedintelui a trecut şi pe la Ministerul Integrării, unde, în 2007, a fost consilierul Ancăi Boagiu.

    Bogdan Ionescu a ţinut prima pagină a ziarelor şi prin aventurile amoroase pe care le-a avut. Printre cuceririle lui Syda se numără Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, Lili Sandu, fosta soţie a fotbalistului Bogdan Stelea, şi cântăreaţa Cream

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena Băsescu şi-a păstrat numele în urma căsătoriei.
      ===============================
      Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, a anunţat pe Twitter că şi-a păstrat numele în urma cununiei civile cu Bogdan Ionescu.

      "Mi-am păstrat numele, mă numesc în continuare Elena Băsescu", a scris fiica cea mică a preşedintelui pe Twitter.

      Ștergere
  27. Uai...transmit de pe leptop de la spiridon care-ti toarna-ncur cu arcul var cu marcu betonistu !
    e nashpa, jandarmii pun garduri de zor ca sa nu mai ajung la casa domnului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia din fata casii domnului, cu ochelari si manusi si bastoane si pistoale e diavolii, din filmu' lu ghitzenstain, "Pact cu basoiu" !

      Ștergere
    2. asa-i la boratii BOR-ului romanesc, pe sarantoci sa-i ingroape catolicii, ca nu si-au platit darile la biserica cat au trait, iar noi, ortoicsii pulii ne ocupam de bogatani, ca de colea vin foloasele...
      tara lu'Dorele, cu biserici pazite de robocapi si imprejmuite cu garduri de jandarmi
      parca si-a maritat si bil clinton fiica, si n-am auzit nimic de eveniment, decat asea discret
      iar bozgoroii ne dau muie cum vor ei, ii doare in pula de autoritati

      Ștergere
  28. 16432 de biserici, bisericutze, catedrale si troitze i romania ! daca treci prin bacau, ai sa vezi mai multe biserici decat blocuri ! la fiecare semafor cate jde ! iar in scoli mor copiii inecati cu fecale din haznaua prabusita !
    jalnic, s-a imputit tara de calugari, popi, calugarite si episcopi si alte lipitori bisericesti

    RăspundețiȘtergere
  29. gaozara, tiganca imputita si-a pastrat numele dupa maritis: BASIDA POPONETZ

    RăspundețiȘtergere
  30. de maine, urgent si neconditionat, administratie militara in odorheiul romanesc, si nu secuiesc ! asa ceva nu exista !
    prima masura, de sters urgent sintagma "secuiesc" de pe toate inscrisurile, pentru ca, deocamdata este romanesc odorheiul, si nu un loc confundat cu gruparea missa din absolut!
    a doua masura, cartusul pe teava, ca-s depozitele pline de munitie !
    daca nu acum, o sa va para rau mai tarziu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HarCovul trebuie urgent degajat, fortat, asa cum fac americanii cu milioanele de oameni din zonele calamitate, irecuperabile ! Ii imprastie in roza vanturilor ! HarCovul trebuie transformat, pentru urmatorii 50 de ani, intr-un parc national, un ecosistem unic in europa ca marime, fara populatie !

      Ștergere
  31. Nunta de cocalari, cu faclii de la Bricostore sau Praktiker !
    Cocalari de rude tatarasti amestecati cu tigani de bucuresti !
    Nunta regala, frate, ce printul uiliam de buchingam
    Cocalari de bucuresti, cu faclii ca pe timpul cavalerilor mesei rotunde ! Specific miticilor de capitala

    RăspundețiȘtergere
  32. Hai, pauza, c-am luat-o pe miriste descult ! As mai avea eo vreo dou texte de urlat aciulea, da ma abtin
    Mai clampaniti si voi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca iar ma ia curdeleu la rost ca clampanesc ca un scapete !

      Ștergere
  33. BaSyda - spala bani ! Sa-i vedeti declaratia de avere dupa nunta!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
  34. Placere sublima, inca o SUPERMUYE administrata kiorului ! Umilinta mai mare nici ca se putea ! Decizia cecere se va cicatriza, insa muya luata de BASYDA in ziua nuntii lor va ramane vesnica !
    Muyeeeee.... baaaaa. Duduie posturile internationale de stiri, numa in tara lu'Dorele se putea una ca asta !
    Muyeeee....baaaa, muye basaului cu tot cu soborul de lipitori de la spiridonu cu betonu, var cu marcu, cel cu arcu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum prevedeam azi dimineata pe la 11:13 !
      Cica slujba va fi ascultata la casti, ca sa nu se incurce basaii cu indemnurile de afara si sa nu-i apuce si pe ei, acolea in casa domnului, de vreo "Iesi afara..."

      Ștergere
  35. Cocalar de bucuresti cu smoking si ceas cu curea metalica !

    RăspundețiȘtergere
  36. Mariajul asta o sa tina exact cat ala al Gioanei de Basau cu domnu'Frodo Bodo, daca nu cumva ceva mai putin ! Pariu ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Familii de mafioti, La Piovra romaneasca, nici picior de os muncitoresc sau talpa de moromete, de parca sunt din familii nobiliare de sute de ani !
    Aratati-mi o tata Leusteanca cu naframa, care a sters-o la cur pe analfabeta aia botoasa, sau un om de rand !
    La Piovra, caracatita buey, iar poporul urla-n strada !

    RăspundețiȘtergere
  38. Bey, ce am putut a rade....
    SIDA si-a pus cavaler de onoare pe cel mai bun prieten,
    celebrul ... POPONET !!!! Ha, ha, ha ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haaa ha ha...pe bune ? Cum poponetz, buey, de unde dracu ai aflat chestia asta ?
      Uahaaa,,,ce ma rad daca-i adevarat 1

      Ștergere
    2. POPONET, este blondul care iese inaintea mirilor din Biserica, alaturi de domnisoara de onoare, fiica lui Mircea Basescu!

      Ștergere
    3. Pe ce post te uiti buey, ca eo n-am gasit nimica cu poponeatza ala, saum spui tu ca-l cheama !
      Este unul blond, da ala cred ca-i daniletz de la cesem, ca are parul cret !
      De ala zici ?

      Ștergere
  39. BaSyda - spala bani ! Sa-i vedeti declaratia de avere dupa nunta!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
  40. Ce rol va juca Poponeţ LA NUNTA DINTRE EBA ŞI SYDA.
    "Dacă-l cunoşti, e un băiat extraordinar".
    =================
    "Mireasa va fi însoţită, conform traditiei româneşti de o singura domnişoara de onoare şi un singur cavaler de onoare respectiv verişoara mea primară Raluca Băsescu şi prietenul nostru Codin Maticiuc", se precizează în comunicatul de presă postat de Elena Băsescu.

    Codin Maticiuc, cunoscut şi sub numele de Poponeţ este fiul miliardarului Ion Maticiuc. Acesta este un apropiat al Elenei Băsescu, despre care aceasta spunea, în urmă cu 3 ani, că "e un băiat extraordinat dacă-l cunoşti". "Poponeţ e un băiat care îşi vede de afacerile lui împreună cu tatăl lui, e un băiat care ziua munceşte. E această gaşcă de Dorobanţi care nu e atât de superficială cum se vrea a fi", a mai spus mezina familiei prezidenţiale în urmă cu 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  41. Mai flacai amarasteni
    Cu closetul in mohor
    Un domn de la Urziceni
    Va fute-n cur ,un picior.

    Sunteti prosti,beli-v-as ratul
    Si culesi din balarii
    Si mai hazi decat Uratul
    Doar suntei de curve,fii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi iei motzu,
      Sa-mi iei motzu,
      Sa-i belesti pula lu Hotzu,
      Ala neam de Ducipal,
      Si sa-i sufli in caval.
      Cavalul din lemn de fag
      Ca sa zugi un FAINOSHAG
      Fainoshag de frichinele
      Sa ne freci pielea cu ele.
      Sa ne-o freci pina la os
      Pupa-ne-ai in cur virtos.
      Sa ne-o freci ca esti cuminte
      Si sa-ti dam mouie la dinte la maseaua ta de minte.
      Minte de mirtan paros
      Pupa-ne-ai in kur cu folos!
      Bei berila rapanila,
      Ia si tu muie o kila
      De la fratii moldoveni
      Pen' ca esti din Urziceni.
      Din Urziceni mare garoi
      Da-ne-ai piele inapoi.
      Stim ca esti handicat
      In cap ai aterizat.
      Ai aterizat fara frina,
      Trage-ne-ai pe toti de pula!
      Hai Noroc si Sanatate
      Beli-le-ai tu pe toate,
      Pule mari cu radacina
      Bortelite-n capatzina....
      ...........

      Buzatului de mai sus: tu sa sugi pula la urs!
      ---------------------------------------------
      Admin, mai cistigai acu 1 an, aciulea o "CUPA DE PIELE", dar i-o dona-i lui Cezarica, fute-l-as la gaurica.
      Da' io nu mi-s baiat rau si-o s-o donez din nou. O s-o donez la feline beli-me-ar darabul bine!
      ------------------------
      Ca era sa uit, pentru rapanul de mai sus: bei, Hotzu lua-mi-ai motzu e calu de-l calareste Maria a lu' chioru, pupa-ne-ai in cur pe noi poporu!



      Ștergere
  42. Răspunsuri
    1. multumim de erata, tocma ce eram transpirat de emotie

      Ștergere
    2. daca te prinde nen-tu biliutza cu talentul risipit aiurea, in loc sa te reversi la cenaclul cu sageti, te-ai ars

      Ștergere
  43. Gata, l-am vazut si eu pe poponeatza, ala blondu, care a iesit din biserica inaintea lu BASIDA !
    Domnu ala de onoare e Elenu Udru sub acoperire, buei, nu-i niciun daniletz sau poponetz !

    RăspundețiȘtergere
  44. Piaţa Universităţii îi strică nunta lui Băsescu. Preşedintele, huiduit şi la biserică, când o conducea pe EBA la altar.
    ==========================
    Zeci de manifestanţi antiBăsescu au venit sâmbătă în faţa bisericii Sfântul Spiridon cel Nou, unde Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, s-a măritat cu Bogdan Ionescu. În momentul în care Traian Băsescu a apărut la braţ cu Elena Băsescu, oamenii adunaţi în jurul bisericii au început să strige: "Hoţi!", "Jandarmeria apără hoţia!" şi i-au cerut preşedintelui demisia.

    Traian Băsescu a fost întâmpinat de protestatari şi la starea civilă a Primăriei Sectorului 2, acolo unde mezina familiei prezidenţiale s-a cununat cu Bogdan Ionescu. Atunci când Traian Băsescu a apărut la braţ cu Elena Băsescu şi cu soţia sa, oamenii au început să huiduie şi să scandeze "Demisia" şi "Hoţii". "Nu e în regulă. Băi, şi aicea şi i-a pus", a comentat şeful statului, care a fost totuşi aplaudat de câteva persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UPDATE 12:10.
      Preşedintele a ieşit primul din clădirea primăriei şi a fost întâmpinat de un cor de huiduieli. La scurt timp au ieşit şi mirii, care au fost huiduiţi. Ei s-au urcat în maşină, fiind protejaţi de mai multi oameni de ordine.

      Ștergere
    2. Poponeţ, cavalerul de onoare la nunta lui Syda.
      ===========================
      Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban vor fi naşii care îi va cununa pe cei doi. Domnişoara de onoară va fi Raluca Băsescu, verişoara primară a fiicei preşedintelui, iar cavalerul de onoare va fi Codin Maticiuc, alias Poponeţ. Meniul de la nunta Elenei Băsescu cu Syda conţine caviar, pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan şi pulpă de viţel. Aranjamentele florale şi decoraţiunile vor fi din flori de grădină, trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz fane, culoarea tematică a întregului eveniment. Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ vor întreţine atmosfera în seara de sâmbătă, 1 septembrie.
      EBA va purta o rochie de 4.500 de euro

      Ștergere
    3. Care te-i trezit bre ! Astia joaca deja Perinita si tu ii dai cu primaria si spiridonu cu betonu

      Ștergere
  45. Esti simpatic, sa-mi trag coiul pe sub mine
    baga otzara de avans, ca noi suntem deja prin padure la snagov, il cautam pe curdeleu prin balarii, cica a mai fo acolo, la nunta lu Ancutza !
    Da-i plei pe derulare rapida, ca ne prinzi pan se fura mirele !

    RăspundețiȘtergere
  46. @21:01
    Raman la parerea mea:
    Aia cu "manifestatiunea pulii"=nesimtiti de bucale
    Puteau sa astepte pana luni da-i dreak de bosorogi sclerozati.
    Stiti care o sa fie concluzia oamenilor normali din aceasta tara,dupa gargara de azi cand se marita fata lu'ala "cel mai urat dintre pamanteni"??
    PS Da dogaru unde pula mea a fost cum de a pierdut el momentul asta sublim.
    PS1Bai pula de anonim cacat care n-ai curaj sa te privesti nici in oglinda futute-as in oase de bosorog.De ce pula mea minti bai nesimtitule politruc.
    Basescu nu a zis "Băi, şi aicea şi i-a pus" ci a spus..."Si aici bai si acum??"referindu-se la proteste si la nunta lu fii-sa
    Deci tara asta de cacat va ramane la fel atat timp cat niste nenorociti ca tine vor minti la infinit,politrucule.Uita-te la stiri bouleanule si nu mai scrie ce-ti dicteaza sefii de partid ca o sa mori de foame,in nadejdea lor
    BOU SI MINCINOS!!!21:01

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ca-i tara lu' Dorele ?
      Pai doggaru n-a fost la primarie ca pe 3 are pichetare la Leul si tre sa pregateasca acolo, ca vin ca invitati gheise si socaci
      cica freaca coaiele la leu, ca sa vada generatiile urmatoare ce-a facut el pe campurile de batalii, sau cum pula mea scrie pe tabla aia de pe statuie

      Ștergere
  47. analfabetu' pulii!!
    Ba pula si tu esti colonel??

    Anonim1 septembrie 2012, 21:11
    ....."vor fi naşii care îi va cununa pe cei doi."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ai bre cu omul, s-a trezit si el la spart de targ si tot copie o stire de pe undeva, pe care o tot posteaza pe bucati
      de-o ora ii zic ca-i nostim, da vad ca nu se lasa
      da-l in pula mea pe basaul ala de presedinte suspendat ca a luat azi muye cu tot cu botoasa pentru toata viata
      prosti nu-s mosnegii de mitici care au zgherat p'acolea, ci tembelu de basau ! singur si-a cautat-o sa si-o fure
      ce, nu puta sa-si marite cotreanta la monte carlo sau in pizda mamii lui la dracu, unde sa nu stie nimeni ?
      astia ii dau muie din ianuarie incontinuu, prin toate pietele, iar el sfideaza lumea, de parca si-o cauta singur !
      ce-a cautat aia a gasit !
      si-a batut joc de oameni de 8 ani, sa culeaga acusica muie...

      Ștergere
    2. Ia vezi tu, "alfabetatule", cate majuscule, virgule si alte semne de punctuatie lipsesc in postarea de mai sus!
      Ca sa nu mai zic de "futute-as"!

      Ștergere
  48. Ce ai muei? Te-ai trezit acasa si-ti lipseste zgomotul din gara?
    Ia tu repejor o muie pe de gratis si mergi la ,,recuperare''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleone, macaronarul basist,
      e ultraderanjat ca mai afla tugulanul cate ceva, mai putin prezentat de mass-media pupicurist basista! Cati au scris azi despre poponet/huiduieli/luxul si extravaganta astor pdl-aci cand poporul moare de foame??? Putini!! Curleoane, nu-i bine Curleoane!

      Ștergere
  49. Tare as fi curios daca strigacii aia au venit din proprie initiativa sa strige la nunta cuiva cu hua ,lucru care nu se face la neam de crestini,indiferent cat rau a facut base,dar sunt convins ca kakaraii aia au venit fiind platiti.Aia care strigau acolosunt in stare ,pentru cativa leuti sa urle si la inmormantare JOS ala sau celalalt.Daca ar fi fost vointa poporului,cum vor unii sa iasa apoi ar fi venit macar la cati merg la meciul dinte Ceahlaul si Vointa,dar nu asa ,doua autobuze de oameni ,aceiasi care sunt peste tot si in piete si la toate palataelel si cimitirele bucurestiului.Oameni de kkt,mai kakarailor daca vreti ceva cu adevarat iesiti cu topoare ,furci si molotoave cu zecile si sutele de mii si atunci nu va mai ramane nici farama de hoti si de talhari in tarisoara asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanele kkcios, te simtzim dupa miros. Miros de rapan basist, trist, muist si labagist.

      Ștergere
    2. Taci kakaraule !Ca putzi a prost ,de la o posta.

      Ștergere
    3. kakarau, kakarau sa-mi bag slobozu in ritul tau!

      Ștergere
  50. Bei, Curleoane, bei iar ai beut carcalaci de la kioru dintre craci?
    ==============================
    Bei, cind magisterul, administratorul o sa-mi dea ce-o sa-mi dea ca premiu, impart cu toti egal, ca io mi-s de aia altruisti nu ca unii muisti!

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu muei,au fost adusi cu autocarele din Australia. Boule!

    RăspundețiȘtergere
  52. Anonim1 septembrie 2012, 20:52

    Mai flacai amarasteni
    Cu closetul in mohor
    Un domn de la Urziceni
    Va fute-n cur ,un picior.

    Sunteti prosti,beli-v-as ratul
    Si culesi din balarii
    Si mai hazi decat Uratul
    Doar suntei de curve,fii.
    Răspundeţi
    Răspunsuri

    CEZAR 2 caise1 septembrie 2012, 21:25

    Sa-mi iei motzu,
    Sa-mi iei motzu,
    Sa-i belesti pula lu Hotzu,
    Ala neam de Ducipal,
    Si sa-i sufli in caval.
    Cavalul din lemn de fag
    Ca sa zugi un FAINOSHAG
    Fainoshag de frichinele
    Sa ne freci pielea cu ele.
    Sa ne-o freci pina la os
    Pupa-ne-ai in cur virtos.
    Sa ne-o freci ca esti cuminte
    Si sa-ti dam mouie la dinte la maseaua ta de minte.
    Minte de mirtan paros
    Pupa-ne-ai in kur cu folos!
    Bei berila rapanila,
    Ia si tu muie o kila
    De la fratii moldoveni
    Pen' ca esti din Urziceni.
    Din Urziceni mare garoi
    Da-ne-ai piele inapoi.
    Stim ca esti handicat
    In cap ai aterizat.
    Ai aterizat fara frina,
    Trage-ne-ai pe toti de pula!
    Hai Noroc si Sanatate
    Beli-le-ai tu pe toate,
    Pule mari cu radacina
    Bortelite-n capatzina....
    ...........

    Buzatului de mai sus: tu sa sugi pula la urs!

    RăspundețiȘtergere
  53. OPULENTA OSTENTATIVA LA NUNTA FAMILIEI BASESCU!
    ===================
    Vedeti in DIRECT, acum, pe Antena 3!
    Un adevarat rechizitoriu, la adresa unor parveniti si mitocani!

    RăspundețiȘtergere
  54. Da mai PMT-ule ai dreptate si n-ai in acelasi timp(sau mai bine zis "nai" cum zice colonelu' facut pe vremea lu'Gh Dej ca avea "origini sanatoase" futu-i in gura de puturosi)
    Da ca sa nu ma divachez aia cu Monte Carlo nu tine bre nu tine,ca ierea scandalu si mai mare.....ca de ce la monte carlo in pula mea.Cre ca ai probleme de logica,unde pula dreak sa se ascuda bre....te-ai lovit la cap sau esti si tu colonel d'ala de varsta lu tuthankamon.Da nu-i bai ca tu esti bucurestean d'ala de cacat "no name" zis "mitica".Stai ca prostu in pe la Ciorogarla si ti-ai tras "buletin de bucuresti"
    Io umblu de 10 ani pan bucale si am gasit 4(patru)bucuresteni get-beget....in rest toate gunoaiele adunate din boschetii patriei.Vai de pula voastra de bucuresteni!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Sara buna!
    Se pare ca uitam ca EBA este om politic, europarlamentar, membru PDL si face parte din grupul Partidul PoPULAr European, care la indemnul hoastei de Macovei ne-a dat mU(i)E cu galeata.
    Asa ca reactia populumii nu mi se pare exagerata. Vorba lui PMT: pana la 7.4 milioane mai este, mai este!

    RăspundețiȘtergere
  56. adica 4 bucuresteni mai vechi de o generatie....in rest ramane cum am stabilit....vai de pula voastra!!
    Si iti dau un exemplu de bucurestean=mona pivniceru vorbeste/grohaie exact ca un "bucurestean"hi,hi
    "ca si eu am fost colonel si am cultura ce pula mea!"

    RăspundețiȘtergere
  57. da-i in pula mea cu cacatul ala de nunta de cocalari
    ce-au cautat, aia au gasit !
    de-acu ne fute grija de nunta asta o saptamana
    ne-am facut de cacat in toata lumea, transmit agentiile straine ca la emisiunile alea cu farse nostime
    numa in tara lu'Dorele se putea asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  58. Pai am stabilit anterior !
    < Ia tu repejor o muie pe de gratis si mergi la ,,recuperare'' >.


    RăspundețiȘtergere
  59. Muye vesnica, buey...asta au luat ! Qr sa tina minte toata viata evenimentul asta unic, provocat la misto de niste gaozari si niste tiganci imputite
    Si stai ca inca nu e gata, mai intra, de maine se revine la normal

    RăspundețiȘtergere
  60. Mai pula cu gat,ma doare-n cur de toti politicienii vostri si de kakarau si de natarau si de base si de toti,fiindca si pe ei ii doare-n cur de tarisoara asta si de toti oamenii ei ,sunt cu totii niste hoti mascati in politicieni,dar ma enerveaza aia de urla toata ziua ca nu reperezinta marea masa de nemultumiti ci sunt niste lefegii platiti sa urle si sa zbiere prin targuri si palate .asta ma enerveaza .+PROSTIA voastra ca credeti toate balivernele .pentru asta va felicit si va fut in dinti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravo ! ai atins esenta ! ce ne tot cacaim, nu ?

      Ștergere
    2. Saracul de tine! Meri de te culca muei(nu c-ai fi sculat,nici destept,ci doar in cur).

      Ștergere
    3. pe mine, daca vrei, ma futi in placa, ca pula dinti

      Ștergere
  61. Si o sa luam si noi muye cu scumpirile astea !
    Deja s-a anuntat ca in gara la Bartolomeu portia de 750 ml de coniac cavadoro s-a scumpit cu 1,20 lei, insa numai pentru cei din tranzit. Pentru "ai casei" cacur deleu, preturile raman neschimbate pana in 2017

    RăspundețiȘtergere
  62. Pai da mai PMT-ule ca io am investit, sunt de-al casei si mai iau si "pe caiet"beau cat vreau,platesc cand pot...este ca se vede dupa scris ca sunt muci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu platesti in bosheti, in natura incasind muie si capete de sula

      Ștergere
  63. Nu muei. Tu esti muci!
    Varza-i socru mic.

    RăspundețiȘtergere
  64. Da pe EBA si pe tac-su lasati-i in pace macar azi,ca de luni e timp destul.Io zic ca e doar o chestie de bun simt si atat.....da de unde dreak bun simt la nesimtitii de bucuresteni,futu-i in gura cu vedetele lor cu tot
    Ba azi vazui un nenorocit de bucurestean(futuva-n gura) B-333-UYE gata gata sa calce doi copii pe trecerea de pietoni.Stiti ce-am facut??
    L-am injurat de curva de masa si cand a deschis portiera i-am futut un sut in usa ca i-am prins si mana i-am indoit si tabla de la nissan.
    A inceput sa planga ca un kakacios,muciosu' dracului,futuva-n gura de birlici nenorociti
    Noroc ca a plecat nemernicu dreak ca-l linsa lumea pe strada futuva-n gura de birlici nenorociti(asta o tot repet ca sa va intre bine-n cap bucurestenii cacatului!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, Gimi din Trivale, ca bine ti-a zis unul azi ca tu esti hardelean, cum ie sula si prefectura

      Ștergere
    2. din trivale-i boschetarul de bartolomeu ? hai ca-i tare ca fularul, iarna cand ingheata
      buey trivale, buey !

      Ștergere
    3. "... nenorocit de bucurestean(futuva-n gura)..."
      Gramatica Corleoane, gramatica!

      Ștergere
  65. Muei ce tare iesti!
    Da' erai tot beat,nu?

    RăspundețiȘtergere
  66. Asa este, apa trece-pietrele raman, la rinichi, iar necazurile se-aduna la pateu !
    Azi un pic, maine o tzara, pana sufli in veioza...

    RăspundețiȘtergere
  67. "Anonim1 septembrie 2012, 16:03

    Taci dreaku in pula ta acolo, pitestean borat ce esti!Nu te mai da ardelean ca neam de neamul tau n-a fost,nicio picatura de sange albastru nu-ti curge prin vene.TACI!Voi,sudistii, cand dati de traiul bun din Ardeal nu va lasati dusi nici cu carul mortuar,..tu-va-n bot de mitici reconditionati de sunteti!"

    HA, HA, HA! Ioi, Ioi, Ioi, Curdeleul si motanul kkcciosu sa ne-o dea inapoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey gigi de trivale, e adevarat ca esti mitici sudist ? Uau...eo in locul tau acu as lua primul tren spre bartolomeu, ca sa-mi vars necazul...

      Ștergere
    2. Pai buei, iel deja transmite de sub mesele din gara Ilie Pintilie din Bartolomeu...

      Ștergere
    3. da buey, ca pe undeva mai sus spunea ca si sora-sa din pitesti nu mai poate de grija bozgorilor
      deci e mitici sudist, neam de-a lu moromete, ratacit pe la brasov, cu resedinta in gara la bartolomeu

      Ștergere
    4. Ioi, ca anonimul cu miticii sudisti nu iera altul decit Chigri2, care-i raspundea bunului sau pretin Curdeleu!

      Ștergere
    5. buei cur de leoane, pai de asta imi esti ? esti si tu brasovean cum sunt si eu bucurestean ?

      Ștergere
  68. Bai tovarase pula ai ajuns sa te autocopiezi de la anonim la anonim??
    ti-e frica ca te prinde ma-ta si te bate daca iti iei un nick?vai de tine si de viata ta cacatule autocopiant.Daca te uiti in oglinda nici nu te vezi bai gunoi anonim!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gata uai, da-te prins de pula, miticule ce esti, moromete fomist

      Ștergere
    2. jegosule,nu mai este mult pana in decembrie 2012,si am sa vin sa iti violez nepotii si sa le tai beregatele tarfelor tale de copile.
      iar pe urma,cand iesi pe strada,am sa iti dau cu bata in cap pana crepi.
      nu uitam nimica,tradator jegos.

      Ștergere
    3. @23:12
      de abia astept!!Dar o sa te doara rau,rau de tot.Si de ce in decembrie cretinule?Hai maine ca te fac taitei si te dau la porci pentru ce ai spus.Asa ceva NU SE IARTA SI NU SE UITA!!AI GRIJA ,MAAARE GRIJA!
      Roaga-te la Dumnezeu sa nu ma intalnesti vreodata,pentru ceea ce ai spus.Acest blog mi-e martor.

      Ștergere
  69. PMT-ule am o rugaminte
    Daca tot scrii in prostie ca PMT nu mai scrie si ca "anonim" din 2 in 2 ca oricum se stie cine baga strambe....da' macar un pic de sira spinarii ai putea sa ai,nu ca porcii de anonimi.Sau esti si tu colonel cu clase cat marfaru' deja sunt satul de idioti cu grade mari futuva-n gura de mitici(cu accent pe al doilea "i")

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oftigitule, ce te superi, si ce daca esti gigi de trivale, mie imi place FC Arges
      uite, acu scriu ca ANONIM, sa vad daca iese cu rosu data, ca la PMT

      Ștergere
    2. vezi ca eo-s tot cu rosu ? deci nush cine te arde

      Ștergere
    3. Baaaa, Curlandezu e pe tziclu, asa ca nu puteti sa-l ardeti in kur decit cu feshtila aia de ne chinuiam iarna sa pornim tractoarele de artilerie!

      Ștergere
    4. Aceeasi tastare: "futuva".
      Deci nu este o simpla eroare.
      Ca sa te parafrazez "... esti si tu maior cu clase cat marfaru'..."
      A gresi e omeneste. A persista in greseala este prostie!

      Ștergere
  70. e clar sunteti prosti ingramaditi.....Prostilooor sunteti cu rosu la voi pe monitoare ,la ceilalti sunteti cu verde,doamneee ce prosti sunteti!!!
    Hai pa ca m-am lamurit.Nu discut cu prostii mai ales cand sunt si increzuti.
    Paaaaa dobitocilor!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine-i cu alb bre, ce rosu vrei !

      Ștergere
    2. ce te oftigesti buei nea gigi de trivale

      Ștergere
    3. Ai gasit simbolul pt. euro pe "laptopul care numai cartofi prajiti nu face"?
      Te citez: "Nu discut cu prostii mai ales cand sunt si increzuti."

      Ștergere
  71. noi ne balacarim aciulea, iar caise 2 coaie ne-a suflat premiul cel mare, 6 sute de mii

    RăspundețiȘtergere
  72. Care zisesi de cocalari?
    Na ca veni si Cioaba!
    Admin, vezi ca la nunta Ebei vin mai multi invitati decat commenturi s-au inregistrat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai la cocalarul ala de mitic de SIDA, care purta ceas cu curea metalica la frac, un cioaba ii mai trebuia ! tre sa apara si copilul minune, care conduce masina stand in picioare la volan, adi de la valcea, florin parizer, minodora balena din carpati si-i gata de-un "Pinguinul"

      Ștergere
  73. Gata ca mi-s obosit! NB la ZOO + 9! Curleoane, basescu a zis sa ne-mbratisezi pulili cu miinile-amindoua, da fii atent sa nu ne deranjezi la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  74. Anonim1 septembrie 2012, 23:16
    jegosule,nu mai este mult pana in decembrie 2012,si am sa vin sa iti violez nepotii si sa le tai beregatele tarfelor tale de copile.
    iar pe urma,cand iesi pe strada,am sa iti dau cu bata in cap pana crepi.
    nu uitam nimica,tradator jegos.


    Don Corleone1 septembrie 2012, 23:31
    @23:12
    de abia astept!!Dar o sa te doara rau,rau de tot.Si de ce in decembrie cretinule?Hai maine ca te fac taitei si te dau la porci pentru ce ai spus.Asa ceva NU SE IARTA SI NU SE UITA!!AI GRIJA ,MAAARE GRIJA!
    Roaga-te la Dumnezeu sa nu ma intalnesti vreodata,pentru ceea ce ai spus.Acest blog mi-e martor.

    Ştergere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, hi, Curdelowe, mei asa-i la voi la mafiohoti, tu-va-n gaoaza pe tonti!
      Hai ia de la Basescu o pastea si sa ne citim sanatosi muine duminica!

      Ștergere
    2. Mai oameni buni,
      Cine este tembelul care ameninta in halul acesta?
      Cu moartea, violuri si alte nenorociri? Asta o fi sanatos la cap?

      Ștergere
    3. Este un pacient adus de SMURD la 9 tocmai de la Urziceni, dar nu-i violent, sta toata ziua-n kur si-si beleste pula cu-n patent.

      Ștergere
    4. Da cine dracu mai e sanatos la cap in tara lu'Dorele !
      daca pana si pe cotreanta aia de aspazia au amenintat-o c-o felatie la vorbitoare, iar baba a pus securitatea sa-l caute pe donator, ca cica nu mai are rabdare....

      Ștergere
  75. buey, sunteti capiati ?
    pai adminu vrea sa ne adune la un must iar voi va ascutiti topoarilii, cutitilii...

    RăspundețiȘtergere
  76. Sa va futa D-zeu cu pula indoita,sau Isten bosomeg,ca idioti mai sunteti,sa-si borasca dracu,toata zeama in cariile voastre ca mancati numai cacat pe aceasta hazna de blog.Lu foso sheghedbe,vacarilor si kakarailor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i tigri2 cel mic, iar in scoala i se mai zicea lindik.

      Ștergere
    2. Buey Lindik, ia tu si ne pupa-n cur un pic! Sniper one

      Ștergere
    3. Sa te pupe cancerul si buba neagra ,mai pui de tarfa.

      Ștergere
    4. Sa-ti cada in san!

      Ștergere
  77. Răspunsuri
    1. s-a inchis stabilimentul si am ramas pe dinafara !
      merg la sindicat, poate ma primesc aia acole, ca am platit impozitul ala pe tot anul, pentru doggy si ai lui

      Ștergere
    2. NO....,
      Aici nenicule, ca la moara!
      E deschis zi si noapte (online)!
      Doar plantonul mai face pe-al dreaku...
      Mai vrea si el sa-nchida cate un ochi!
      Stiti si voi cum era ... prin plantoane!

      Ștergere
    3. @PMT Ba da ce BOULETE esti !!

      Ștergere


  78. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, presei, la Sfântu Gheorghe, că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare care se poate realiza prin lege, prin dialog şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească.

    "Am spus de fiecare dată că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare, un deziderat care se poate realiza prin lege, prin dialog, prin înţelegere şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească", a afirmat Kelemen.

    El a spus că fără respect şi fără dialog este greu de realizat acest deziderat al maghiarimii.

    RăspundețiȘtergere
  79. LOVITURĂ DIPLOMATICĂ: Reding nu vede România în Schengen. În schimb, Barroso vede Bulgaria acolo. MAE se plânge de „tratament discriminatoriu”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Este doar un nenorocit joc de glezna!
      Vom mai discuta despre aurolaci astia din 'UE!

      Ștergere
  80. PREGĂTIŢI-VĂ! Ne mai împrumutăm de 3 MILIARDE de lei

    Ministerul Finanţelor Publice (MFP) vrea să împrumute 3,3 miliarde lei în luna septembrie de pe piaţa internă prin vânzare de titluri de stat, de peste două ori mai mult decât suma atrasă în august, scrie mediafax.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicio problema, suma este insignifianta si este absolut necesara pentru plata unor prime soferilor de la Hidroelectrica, a unor sporuri de 100 de milioane in medie pentru judecatorii cecere si pentru unii procurori care au plimbat biblia prin tara, precum si pentru achitarea sporurilor de 75 % din salariu cohortelor de functionari publici care NU gestioneaza fonduri MUE, pentru ca nu avem asa ceva, decat pe hartie !
      A....si mai ramane un rest, pentru plata luminii la casa poporului, ca s-a scumpit factura cu 3 %
      Doar n-ai sa vezi banii la invatamant sau, doamne fereste, la agricultura, care si asa s-a ars

      Ștergere
  81. Neata buey !
    1. Ne-am spart in figuri cu nunta ? Ne-am spart ! A ciuruit basoiu poporul roman, cu dispret acusica vreme in urma ? A aciuruit cu dispret ! A luat muye vesnica intr-un moment unic ? A luat ! Asa-i: eo te ciuruiesc, voi ma ciuruiti...
    2. Se scumpeste totul de ieri ? Da...Ca sa vim in tema
    3. Ne-am tras muie la greu unii altora, de mi s-a bombat ecranul la leptop ? Ne-am tras-o mai ales toti lu Gigi de Trivale Curdeleu din Bartolomeu, care a avut tupeul sa-l faca pe unul "analfabet" ! A venit un alfabet si l-a umplut de muye si-u urechi !
    4. Ne-am luat noi de bozgori ca vor autonomia HarCovului, care si asa e autonom ? Ne-am luat....
    5.Da lu conu Doggy, gimi hofa de bucale, i-am umblat la vorbitoare, ca sa nu treaca o zi fara sa-l muificam o tzara ? I-am umblat...
    6. S-au scris versuri ? Yap !

    Hai, regruparea si sa trecem pe un subiect, ca de exemplu succesurilii deosebite la bac in tara lu'Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  82. Horty, in loc sa fie deja la Jilava, cu tot cu deziderat, el da declaratii de presa ! Inteleg ca dreptul la exprimare e garantat de constitutie, insa numai aici pe blogul asta, ca in rest hunorii iredentisti tre sa aiba grija ce exprima

    RăspundețiȘtergere
  83. Vad ca cea mai mare promovabilitate la bac, pana acu este in arges, acasa la gigi de trivale don curdeleu din bartolomeu, mare brasovist alfabet !

    RăspundețiȘtergere
  84. Baa asta de mai sus, nu-ti ajunge 8 ani cu kioru, cu scandaluri, hotii, prostii si mascari inregistrate de jurnalisti? Cu un comunist, seCURist si bishnitzar ajuns secretar de stat la transporturi pe vremea impuscatei vrei ca Romania sa mearga inainte? Cit despre UE, este-o mare MUE! Toti politicienii din 89 incoace au tot tras cu UE asta, dar numai cu un scop. Sa aiba unde sa plece cei tineri la munca, ca-n Romania au furat si distrus tot. Sa nu se agite prea mult "prostimea". Oare in tara asta nu mai e nimic de facut? Am ajuns mai tari ca aia din "benelux"?
    Cum bine zicea Ilie Serbanescu, Ro a ajuns o colonie a Vestului, iar noii ciocoi vind la bucata ce-a mai ramas din ea.
    Foarte bine ca MFP se imprumuta de la cetateni si nu de la marea finanta oveiasca! Statul e pe buza prapastiei, iar din pacate, asa cum a fost din totdeauna, cei fututi, cetatenii sunt chemati sa-l salveze. 22 de ani de furaciuni si praduiala! Daca pe Ceashca l-au impushcat banditii in 89 ca sa-si stearga urmele loviturii de stat si amestecul USA + URSS in treburile interne ale Ro, asta de azi , dobitocul de Basescu care n-a facut nimic la viata lui decit sa fure, ce ar trebui sa primeasca? Streangul ar fi poate prea blind pentru tilhar.
    Stau si ma uit la unii care comenteaza aici sau aiurea si ma crucesc cit de naivi pot fi crezind ca UE le va da nu stiu ce. Da, UE le va da un kkt! UE daca va rezista, va fi o carutza cu 2 viteze; una pentru shmecheri, iar alta pt. fraieri gen: ro, bg s.a.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UE este un experiment nenorocit, asa cum a fost si comunismul!
      Cine si de ce ni l-au bagat cu forta pe gat??
      Cine si ce a castigat din noua gaselnita?
      Ia incercati voi sa ghiciti!
      P.S.:Pariem ca nu tine sandramaua?

      Ștergere
    2. ce pula mea e benelux si cine-i serbanescu ? ca in rest ai dreptate ! la ce emisiuni te uiti talica ? un ALUPIGUS ai servit azi ? sau n-ai timp ca tre sa fugi la lupus intre craci...

      Ștergere
    3. UE este si va fi un kkt! Incepind de la Napoleon (Bonaparte, nu asta al nostru din Urziceni), s-a tot incercat adunarea intr-un singura federatie a "gistelor" cu "merele si perele". Marea finanta mondiala nu mai stie ce sa faca sa-i tina legati de glie pe oamenii obisnuiti. Atit capitalismul cit si comunismul, 2 concepte ideologice iudaice, care au falimentat si vor falimenta lamentabil. Indiferent de ideologie, nu poti construi o tara, fara a aplica minimul de protectie sociala locuitorilor acesteia.
      Stau si ma intreb-retoric desigur: de ce "ilustrii" nostri conducatori de dupa 89, nu au pastrat ce era bun din comunism/socialism, modificind doar ceea ce nu corespundea cu aspiratiile natiunii?
      --------------------------------
      Hai ca va las vreo 2 ciasuri ca am niste treburi. Succesuri la comentarii!

      Ștergere
    4. 1. Hai ca buna intrebare ti-ai pus ! Ia sa ne-o punem si noi !
      2. Ce bine ca ne lasi vreo 2 ceasuri...nu s-ar putea mai mult ? (asta-i in gluma, ca avem nevoie de un analistic valoros ca nietale).

      Ștergere
  85. Cu intrarea in senghen sa va fie clar si voua: ca sa intre in spatiu, romania trebo sa adere intai, cu principalele structuri definitorii, aici, la blogul asta, dupa care se va mai analiza o posibila aderenta la spatiul european unit

    RăspundețiȘtergere
  86. De maine se reiau scandalurile institutionalizate, transmise in direct din salile parlamentului
    Vin parlamentarii in concediu de odihna, la dormit prin scaune, la citit ziare, la chiul, la cheltuit si consumat motoresurse si la parasit de sali, prin rotatie
    Incepe o noua sesiune de circ
    Paine si circ in tara lu'Dorele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa Dorele, unde-ai vazut tu paine si circ? Poate muie si circ?

      Ștergere
  87. buey boss, schimba tema c-a venit apa si ne-a luat iapa ! fiecare cu ce-l doare si ce a visat azinoapte !
    nici macar de-o sesiune de injuraturi ca lumea n-o putem pune !

    RăspundețiȘtergere
  88. Structura mai putin conteaza ! Problema e structura programelor de invatamant, balastul de discipline obligatorii, fara nicio noima, baltagizarea exagerata, etc.! Cine are nepoti care fac scoala prin cele tari, vede si altfel problema !
    Problema problemelor insa o reprezinta abandonul masiv, nu rata de promovabilitate la bac ! Viata satelor se duce, din nou, spre negura vremurilor de demult ! Abandonul scolar dupa 8 clase chinuite este fara precedent !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Dorele, pai nu si-a dorit kioru o tara de tinichigii si ospatari?

      Ștergere
    2. In acest ritm, in vreo 5-6 ani, majoritatea universitatilor, facultatilor si filialelor se vor autodizolva, ceea ce este normal ! Ba, mai mult, mari centre universitare vor ramane cu 1-2 facultati de samanta ! Ceea ce este suficient acestei tari, lipsita de industrii, fara cercetare, insa supraplina de juristi, economisti, ziaristi si popi !

      Ștergere
    3. Buei de popi sa nu te iei, ca ei e oameni sfinti! Cu gindul la Maica Domnului si mina-n traista omului! E plina tara romaneasca de biserici, bisericute, schituri si schituletze aparute ca ciupercile dupa ploaie dupa 89! Fiecare popa si-a tras mertzan la scara, si-a facut plozii popi si-a dat din coate sa le construiasca locasuri de unde astia sa tina in obsucrantism prostimea. Inalt prea soborul bisericesc, in frunte cu preaspurcatul Daniel se tin de afaceri. Orice fel de afaceri; de la vinzari de indulgente si pina la paduri, vin, tzuici si obiecte de cult, in timp ce minastirile de sute de ani ale voievozilor romani stau sa cada in paragina si uitare. Saptamina asta fusei pe la vreo citeva minastiri, inclusiv la Neamt. Ce credti voi ca se vindea in minastire? Tzuica la 700 cc de mere cu 1 milion lei vechi si vin calugaresc-tot la 700 cc, cu 800.000 lei sticla. Asta in timp ce copii strazii, batrinii si bolnavii ingroasa rindurile celor fara de speranta.

      Ștergere
    4. pai eo ce pula mea ziceam cu glas tare ieri
      du-te la bacau ca ai sa vezi blocul si biserica

      Ștergere
  89. Baa, unde-s Nea Cashu el Bubico, Czar maimukles, tigri2 si Curdeleutz? Pe unde umbla guvizii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La munca buey, se strang recoltele (cine are) de struguri, barabulii, prune, iar cine n-are e la peste buey, nu sta ca o pula ca mine in varful blocului intre betoane si gunoaie de mitici, sau ca o pizda ranjita de Curdeleu in gara la Bartolomeu, la beutelea de Cavadoro !

      Ștergere
  90. Bozgorii si-au aruncat o geanta in fata ambasadei si l-au pus pe ciobo borno honved budapesta cicolom sepi fos meg sa sune ca e amenintare cu boambe, ca atakeaza necrutator craisorul muntilor ca sa-l razbune pe nea Fane babanul, ala tradat de batory sigismund szeggzvdy ceke, cand erau ei in tabara cu corturile pe la nush ce campie a turzii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-a mancat si pe asta in cur, in loc sa stea la craiova lui, a pus-o el de-o fasaita cu tradatorii bozgori, in tara lu' fainosag

      Ștergere
    2. Na, daca nu i-au placut miticii, sa stea cu capula manastirea dealu si cu coiele la marea neagra

      Ștergere
  91. Buey nationalist cu coada sus si nespalat pe cur,
    Neo furat ieri ungurii harcovul, ca io fusei la nunta si nu am ocservat ?

    RăspundețiȘtergere
  92. Cand eram mic si prost, imi aduc aminte ca exista un singur popa la toate bisericile din comuna ! Fugea popa cu o trasura de aia cu doua roti de la un sat la altul de sarea praful in urma lui !
    Acusica sunt cate 2-3 per biserica ! Si au tupeul sa anunte, in fiecare duminica, la slujba, cine nu a dat banii pentru schimbarea termopanelor de la clopotnita sau pentru refacerea gardului de la cimitir, care se tot construieste de cand eram eu capitan ! Cu banii furati de la enoriasi in ani de zile faceam nu un cacat de gard, ci Marele Zid Chinezesc in copie fidela buey !

    RăspundețiȘtergere
  93. "Profesorul" Crin Antonescu, a postat pe contul său de Facebook un mesaj de felicitare pentru ciclistul român Carol-Eduard Novak, medaliat cu aur la JOCURILE PARALIMPICE 2012 LONDRA.

    Mesajul lui Crin Antonescu de pe Facebook conţine, însă, o gravă greşeală de gramatică. Preşedintele interimar scrie că "românii sunt mândrii" de Novak şi de medalia sa de aur, în loc de "românii sunt mândri", cum ar fi fost corect. La asta se adaugă şi un "o" în plus, înainte de "Jocurile Paralimpice".

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri