Google Translate

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Apocalipsa padurilor din Romania. Aurul verde, se vede si din cosmos cum a disparut. Marele jaf al pădurilor si indiferenta autoritatilor. Politia, orbul gainilor! Contributia justitiei la jaf!

 
Pădurile care acopereau cîndva Munţii Făgăraşului şi dealurile făgărăşene devin pe zi ce trece adevărate legende. Stive întregi de lemn ascunse bine după prelatele TIR-urilor traversează Ţara Făgăraşului spre Braşov, Sibiu sau Sebeş pentru a fi transforma în rumeguş. Deşi maşinile grele trec prin faţa sediilor de Poliţie sau Primărie, autorităţile se fac că nu le văd. Şoferii maşinilor încărcate refuză să dea vreo declaraţie pentru că şi-ar periclita locurile de muncă. Nici reprezentanţii ocoalelor silvice nu spun mare lucru. La unison susţin că se organizează licitaţii pe zonele pe care le administrează şi sînt tăiaţi doar copacii care sînt marcaţi. Cu toate acestea pe văile montane există un adevărat jaf al pădurilor.

Tir-uri încărcate
     Dacă în anii trecuţi raiul tăierilor ilegale se afla în zona Sebeş, acesta s-a mutat la Sîmbăta de Sus. Un proprietar de pensiune s-a încumetat într-o noapte să numere maşinile grele care plecau de la munte spre DN1. După cifra opt s-a oprit, dar zgomotul tir-urilor a continuat să se audă în liniştea nopţii. A sunat la Poliţia locală de unde i s-a promis că se va demara o anchetă. Şi atît. Sînt versanţi goliţi de vegetaţie şi parchete deschise în care se taie lemnul fără oprelişte. Lemnul odată doborît şi urcat în maşini ia drumul fabricilor de cherestea. Funcţionează în zonă mai multe astfel de fabrici pentru că materia primă este la îndemînă şi uşor de procurat.

Averea munţilor la mîna afaceriştilor

     Jaful din paduri, generat de tăierile ilegale a început după ce s-a dat undă verde la retrocedările ilegale, susţinute – inexplicabil – chiar de Justiţia românească.
Vorbim de aproape o jumătate de milion de hectare revendicate de diferite persoane fizice sau organizaţii, fără a se dovedi în vreun fel dreptul de proprietate. Nici Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva, nu are vreun cuvînt de spus pentru a apăra proprietatea statului. Composesoratele apărute ca ciupercile după ploaie îşi cer pădurile şi deschid procese pentru a le obţine. În sute de procese se pierd sute de mii de euro, pentru că instanţele sprijină marea prăduială, prin acceptarea cererilor pe banda rulantă fără a studia dosarele în cauză sau, poate, „împinse de la spate“ de stimulente venite din parte solicitanţilor.
 
 
     Un deputat de Alba a descris prin 2005 jaful din păduri în plenul Parlamentului. Dar nimeni nu s-a implicat în rezolvarea situaţiei. Proprietarii de drept ai pădurilor au ajuns, după un deceniu, la cheremul şefilor de ocoale private care deşi dispun de proprietăţile lor după bunul plac le cer şi bani pentru întreţinerea şi administrarea pădurilor.
Sate inundate
     Tăierile masive de păduri afectează întreaga zonă. Unul dintre efectele acestui jaf sînt inundaţiile înregistrate în satele făgărăşene. În ultimii trei ani, lipsa pădurilor pe văile montane a dus la inundarea mai multor sate cauzînd pagube uriaşe. Sîmbăta de Sus, zona turistică Sîmbăta de Sus au fost devastate de ape în urmă cu trei ani. Deşi despăgubirile au sosit la autorităţi, investiţiile propuse de acestea nu se văd. Aceeaşi situaţie a existat la Lisa, Breaza, Sebeş, Viştişoara, Arpaş, Cîrţişoara.
 

Praf în ochi
     Oamenii legii în loc să se ocupe de astfel de ilegalităţi, prind localnicii care îşi cară cu căruţa uscături pentru foc. Recent, un tânar de 22 de ani din Voila a fost prins de poliţişti cu 9,5 mc de lemn fără să deţină acte de provenienţă. Tînărul a susţinut că a cumpărat lemnul, dar declaraţiile lui au pălit în faţa poliţiştilor care i-au confiscat marfa şi l-au amendat cu 1000 de lei. Poliţiştii au reţinut şi hoţul, un bărbat de 23 de ani, angajat al unei exploatări forestiere din zonă.Tânarul are dosar penal şi a rămas fără loc de muncă. (L.B.)
 

REMEMBER

AIM va prezenta cateva dintre numele grele implicate impreuna cu Cristian Apostol, care de la inceputul lui 2005 pana la 07.10.2008 a fost directorul comercial al RNP, in afacerile defrisarilor ilegale: firma austriaca SC Holzindustrie Schweighofer SRL, politicieni notorii, precum Marko Bela si Verestoy Attila, sau responsabili din MAPDR si RNP: Toke Istvan (fost secretar de stat pe probleme de silvicultura in timpul guvernului Tariceanu), Dorel Nicolae Oros (director gene¬ral al RNP din august 2008 pana in luna ianuarie 2009), Dan Ioan Aldea (director general al Romsilva din 2006 pana în august 2008 si director general adjunct intre 19.08 si 27.10.2008, in prezent inginer silvic la Biroul Fond Forestier din cadrul Regiei), Ciprian Pahontu (director al Directiei Generale de Management Fond Forestier, Funciar si Cinegetic din MAPDR din 2005 pana in ianuarie 2009) si Gheorghe Dima (director al Directiei Impaduriri si Dezvoltare din 2005 pana in ianuarie 2009). Trebuie precizat ca Toke, Apostol, Aldea si mai multi directori de directii silvice au fost invitati de mai cateva ori de firma austrica sa respire din plin aerul din zona Vienei.

Dimensiunile jafului
Cateva date aflate in posesia AIM vorbesc de la sine despre dezastrul national din muntii Romaniei: numai la sfarstul anului 2008, suprafata totala restituita fostilor proprietari se ridica la peste 2,62 milioane ha, reprezentand 83,16% din cele 3,15 milioane validate, în care ponderea cea mai mare este detinuta de persoane fizice (36,9%) si unitati administrativ-teritoriale (34,78%), restul apartinand instituţiilor de cult.

De asemenea, potrivit datelor pe care le de¬ţi¬nem, prelucrarea si comercializarea ilegala a ma¬sei lemnoase genereaza pagube anuale bu¬getului de stat de minimum 360 de milioane de lei.

Astfel, derularea unor contracte pe termen lung în principal cu firma austriaca mai sus mentionata, in conditii preferentiale, adica la preturi mai mici decat cele practicate pe piata interna de profil, a dus la pierderi (numai în anul 2008!) de circa 120 milioane de lei.

Spre exemplu, circa doua milioane mc, alocate de Romsilva în 2008 pentru contractele pe termen lung, din totalul de exploatare de 18 milioane mc stabilit la nivel naţional, au fost vandute în acelasi an la doar 100 lei/mc, desi pretul mediu practicat pe piata a fost de 160 lei/mc.

In acelasi timp, numai TVA neachitata în 2008, rezultata din taierea ilegala a peste 9 mi¬lioane de mc de masa lemnoasa, a prejudiciat bugetul de stat cu cel putin 240 de milioane de lei.

Potrivit analizelor de specialitate, numai in ultimii ani totalul suprafetelor defrisate “la ras” se ridica la circa 300 mii ha, cu o medie anuala de 42,85% mii ha. Oricum, in prezent, taierile la ras se practica mai putin. In schimb, se bracuieste la greu, adica se rareste vegetatia forestiera extragandu-se din paduri tot ce e mai bun.

Apogeul jafului de la Romsilva gestionat de catre trioul penal Aldea- Apostol- Dima a fost atins in anul 2008, cand Regia a incheiat activitatea cu indicatori negativi. Astfel, profitul brut a fost mai scazut cu 63,6% decat valoarea realizata în 2007. Mai mult decat atat, 15 direcţii silvice au inregistrat pierderi totale de aproximativ 30 de milioane de lei. Datoriile Romsilva au fost mai mari cu 116% decat cele din 2007, iar cele catre furnizori cu 130%, fata de acelasi an. Nici cheltuielile nu au fost mai mici: 108%, în raport cu cele din 2007.

Sursa:
 
 
 
 
Jaful pădurilor româneşti se vede din Cosmos
(Muntii Giurgeu)
=============
 
Imagini NASA confirmă dezastrul din pădurile româneşti: sute de hectare de molid au dispărut din Harghita în numai trei ani
 
O suprafaţă imensă de pădure din Munţii Giurgeului, aflată într-o arie protejată din judeţul Harghita, a dispărut total în doar trei ani. Situaţia ar fi rămas necunoscută pentru autorităţile române dacă o mână de cercetători nu ar fi implementat o nouă metodă de monitorizare a exploatării lemnului în România.

Metoda se bazează pe un sistem de supraveghere prin satelit a regiunilor împădurite. Cu toate acestea, atunci când le-am arătat autorităţilor locale, acestea au ridicat din umeri şi au spus că în zona respectivă nu se întâmplă nimic deosebit!

 Circa 650 de hectare de pădure au fost pur şi simplu rase între 2003 şi 2006, deşi Codul Silvic prevede că nu pot fi tăiate complet mai mult de trei hectare dintr-o singură zonă. Descoperirea a fost făcută de o echipă de la Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice (ICAS), care dezvoltă acest sistem nou de supraveghere prin satelit a regiunilor împădurite. "Ideea a fost să realizăm un instrument prin care să putem monitoriza toată ţara periodic, iar rezultatele să le afişăm public pe un site la care încă lucrăm. Metodologia constă în compararea unor imagini luate din satelit, la intervale diferite de timp. Astfel putem vedea cât de mult s-a intervenit într-o zonă acoperită cu pădure", ne-a explicat Vladimir Gancz, unul dintre cercetătorii care se ocupă de proiect.
Autorităţile ar putea descoperi astfel, în timp util, dacă proprietarul unui teren forestier a început să-l defrişeze masiv. "Schimbările pot fi observate şi fără să fii specialist, pentru că diferenţele dintre zonele împădurite şi cele de stâncă sunt evidenţiate în culori convenţionale. Monitorizarea se poate realiza manual - te duci direct la zona pe care doreşti să o analizezi - sau există şi opţiunea de detectare automată a dispariţiei unor suprafeţe mari de pădure", a explicat Vladimir Gancz.

NASA ne ajută să salvăm pădurile

Folosind propriul program computerizat, cercetătorii de la Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice au descoperit că în ultimii 15 ani o suprafaţă uriaşă aflată acum în raza Ocolului Silvic de Regim Gheorghieni a fost tăiată sistematic. Defrişările au început după 1995 în partea vestică a zonei monitorizate, apoi exploatarea a avansat tot mai mult până când, între 2003 şi 2006, pădurea a dispărut complet. "Monitorizarea din 2010 arată că în locul unde erau copaci acum e stâncă, iar pădurea nu pare să se regenereze. În mod normal, după o tăiere la ras, este obligatoriu replantarea de puiet. Dar acest lucru costă bani şi îngrijire, aşa încât mulţi proprietari nu se mai ocupă şi de asta", a explicat Vladimir Gancz.

În toată perioada monitorizată, au dispărut practic peste 1.000 de hectare de pădure de molid, un arbore care poate fi exploatat abia după vârsta de 80-100 de ani. Iar 650 de hectare au căzut la pământ în numai trei ani, între 2003 şi 2006, potrivit fotografiilor din satelit. "Noi folosim imaginile furnizate de sateliţii NASA, care sunt puse la dispoziţia cercetătorilor gratuit. Există un site interactiv, pentru toată planeta, care are imagini din 1970 până în prezent", a arătat Vladimir Gancz cum şi-a putut da seama echipa sa când au început tăierile masive în zona monitorizată din Munţii Giurgeului.
 

Catastrofă naturală

Cercetătorul de la ICAS ne-a declarat că a prezentat aceste date autorităţilor statului, dar nimeni nu s-a arătat deocamdată interesat. (INCREDIBIL .....) "Noi nu putem să spunem dacă tăierile au fost legale sau ilegale, nu suntem poliţişti. Dar ştim o tăiere la ras nu poate fi mai mare de 3 hectare, conform Codului Silvic. Or, aici e vorba de 600 de hectare în trei ani, ceea ce e dubios. În plus, sunt slabe şanse ca la mijloc să fie vorba de o catastrofă naturală, pentru că asta nu ar fi putut trece neobservată", este opinia lui Vladimir Gancz. Aşa încât rezultatele sunt bune numai pe hârtie. "Noi dorim să scriem un articol la o revistă ştiinţifică despre metodă şi rezultatele obţinute. Deocamdată autorităţile române nu au fost interesate. Ba am primit la un moment dat un telefon de la un secretar de stat de la Ministerul Mediului, ca un soi de ameninţare, că de ce ne preocupă pe noi aşa ceva, să urmărim defrişările", a povestit, amar, cercetătorul.

La faţa locului nu se ştie nimic

Localnicii din Munţii Giurgeului susţin că habar nu au de dispariţia masivă a pădurii de lângă ei. Ce-i drept, inginerii silvici ne-au avertizat că exploatatorii de lemn fac o şmecherie: lasă o fâşie mică de pădure la margine, ca să ascundă tăierile masive ce au loc dincolo de aceasta. Mai mult, unele dintre zonele de unde se iau buştenii sunt greu accesibile. "Nu ştiu ce să vă spun, nu se fură la noi", a fost răspunsul pe care l-am primit cel mai des în satele de la baza zonei monitorizate de ICAS.

De altfel, nici cei care administrează pădurea nu ne-au oferit un răspuns clar. Şefii Ocolului Silvic de Regim Gheorghieni au evitat să discute cu noi, invocând faptul că sunt într-o lungă şedinţă care a durat toată ziua. În schimb, o surpriză imensă ne-a rezervat un alt responsabil din cadrul ocolului, anume cel care se ocupă de Parcul Natural Defileul Mureşului Superior. Bodo Sandor a comparat imaginile din satelit ale Institutului de Cercetări Silvice pe care i le-am arătat cu propria lui hartă şi ne-a declarat că suprafaţa tăiată la ras ar face parte dintr-o arie protejată. "Da, face parte din situl Natura 2000. În zonele protejate se pot face tăieri, dar numai cu autorizaţie specială şi numai pentru întreţinere. Noi nu am dat autorizaţii pentru o exploatare aşa mare", a recunoscut Bodo Şandor. Deşi am insistat să aflăm cum se poate ca într-o arie protejată să dispară atâţia copaci şi nimeni să nu observe, Bodo Sandor nu a putut explica. "Nu ştiu de defrişări aşa mari, nu cunosc", a precizat acesta deşi se referea la o zonă care se află în responsabilitatea sa.
 

Ariile protejate din România nu sunt deloc protejate
Copacii din ariile naturale protejate dispar la fel de repede ca pădurile care nu sunt sub protecţie specială, este concluzia la care a ajuns o echipă de cercetători americani şi români ce a realizat anul acesta un studiu de teren în ţara noastră. "Am descoperit perturbări consistente chiar în interiorul ariilor protejate, până în nucleul acestora (zonele cele mai sever supravegheate de lege - n.r.) Ba chiar am stabilit că perturbările în fâşiile de pădure care înconjoară aria protejată sunt mai mici decât în interiorul acestor arii", se arată în articolul publicat în revista Biological Conservation. Cercetătorii au indentificat că Maramureşul este una dintre zonele exploatate excesiv în ultimii ani. "Tăierea masivă a pădurilor a devenit o adevărată ameninţare pentru regiune. Toţi munţii Maramureşului au devenit o ţintă pentru companiile forestiere şi exploatarea lemnului este principala sursă de venit locală. Un exemplu elocvent este bazinul râului Ţibău, unde o suprafaţă de pădure de 500 de hectare a fost rasă între 2006 şi 2009", susţine echipa de cercetare condusă de Jan Knorn.

Confuzia din legile proprietăţilor şi corupţia funcţionarilor silvici sunt principalele cauze pentru situaţia dezastruoasă din domeniu în România. "Cauzele pentru această situaţie sunt împroprietărirea rapidă şi schimbările instituţionale. Corupţia şi lipsa transparenţei reprezintă de asemenea o problemă importantă, care a dus la cazuri în care tăierile sanitare sau de curăţare să fie doar acoperirea pentru tăierea pădurilor sănătoase. Rezultatele obţinute de noi arată că suprafaţa împădurită din România a rămas relativ stabilă cu puţin timp înainte şi după 1990, dar rata distrugerilor a crescut brusc în două valuri după 1995 şi 2005", se arată în articolul
publicat în revista Biological Conservation.
 
Păduri mai puţine decât în UE

Suprafaţa de pădure defrişată în România a crescut în 2010 cu 7,4% faţă de anul precedent. În prezent, pădurile ocupă o suprafaţă de 26% din teritoriul României, echivalentul a 6,65 milioane de hectare, adică mult sub nivelul mediu al Uniunii Europene, de 34%. Statisticile mai arată că în ultimii 20 de ani, în Romania, au fost defrişate aproximativ 140.000 de hectare de pădure. În urmă cu 150 de ani, 80 la sută din suprafaţa României era ocupată de păduri.
16 octombrie 2012
Sursa:
======================================
Click here:
Jaful pădurilor româneşti
=======================================
====================================
======================
Click here:

Romania un teatru de razboi? Fereasca Domnul, mai rau! Este raiul hotilor, teparilor si marilor jafuri din avutia nationala, din banul public! Dar ... se intampla ceva!


====================

VIDEO
 
ROMÂNIA JEFUITĂ - JAFUL DIN PĂDURILE ŢARII - Film Dailymotion
 

ROMÂNIA JEFUITĂ - JAFUL DIN PĂDURILE ŢARII by KlmGeo

======================================================

116 comentarii:

  1. MULTA MUIE TUTUROR ASA ZISELOR PARTIDE POLITICE + REPREZENTANTILOR ACESTORA INFIINTATE DUPA 89 CARE, NE-AU ADUS IN "SAPA DE LEMN"! MULTA, MULTA MUIE CU KKT!!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu au vrut romanii democratie, pluripartidism?
      Hmmmm.... mintea romanului de pe urma!
      Se confirma mereu! Nu ne mai facem bine!
      Suntem idioti!
      Din nascare!

      Ștergere
    2. Nu-i Sniper one R - dar in principiu aprob zisele !!!

      Ștergere
  2. De ce?! Pot suporta doi idioti in plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Peisaje" similare pozelor postate mai sus, am vazut cu ochii mei, pe zeci de kilometri !
    De aia ziceam ca, de parca nu ne-ar ajunge jaful ajuns la nivel de politica de stat, ne-am mai procopsit si cu boala aia devastatoare, provocata de nush ce gandac de scoarta, care a uscat tot ce inseamna padure de molid !
    Da' ce mai conteaza !
    Dupa ei potopul, bani sa iasa, repede si multi !
    Barfea cineva, involuntar, dupa 3 tuici, ca in momentul cand pleaca cate un convoi "important", incarcat cu lemn proaspat, drumul este "liber" pana la destinatie !
    "Oamenii legii" devin oamenii birourilor, nu vad nimic, nu aud nimic, habar nu au de traficul din zona !

    Tara lu' Dorele !
    Se fura tot ! Lovitura cea mare se va da la Cernavoda, dupa ce se va pune pe chituci, cat de curand, centrala nucleara ! De acolo se va fura totul, planificat, cu garniturile de tren !
    Tot !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat sâmbătă că Armata nu a pierdut bani la rectificarea bugetară decisă de Guvern, nu a primit fonduri în plus, dar a primit 'încurajări şi speranţă'.

    'La rectificarea bugetară, noi nu am pierdut bani, acesta este lucrul important (...) Premierul a făcut o trecere în revistă asupra realizărilor acestui guvern în condiţiile unui buget desenat de guvernele anterioare. După cum bine ştiţi am reuşit să asigurăm funcţionarea statului, am reuşit să atragem mai multe resurse la bugetul de stat şi să punem frână corupţiei care a eliberat resurse importante', a spus Corneliu Dobriţoiu, prezent la o expoziţie de tehnică militară organizată de MApN la un centru comercial din Capitală.

    Întrebat dacă Armata a primit bani în plus la rectificarea bugetară, Corneliu Dobriţoiu a răspuns că a primit 'încurajări şi speranţă'.

    'Armata, chiar în condiţii bugetare severe, are asigurat minimum de capabilităţi pentru a-şi îndeplini mare parte din misiuni. Aceasta nu înseamnă că o asemenea instituţie poate să îşi îndeplinească, mă rog, menirea la cote de excelenţă în absenţa unui buget. Nu! Dar avem speranţe, avem voinţă, avem determinare, avem viziune şi sperăm că de la anul condiţiile de bugetare să fie mai relaxate decât anul acesta', a adăugat ministrul.

    El a adăugat că în 2012 Armata a avut un buget de 0,81% din Produsul Intern Brut, respectiv 900 de milioane de euro, subliniind că instituţia pe care o conduce are 'probleme uriaşe cu repartiţia bugetului, cu distribuţia bugetului pe principalele domenii de cheltuieli'.

    'Cheltuielile de personal au ajuns sa consume peste 85%, cheltuielile cu instrucţia sunt în suferinţă', a adăugat ministrul Apărării Naţionale.

    Guvernul a aprobat sâmbătă proiectele de ordonanţă de urgenţă privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2012.

    A doua rectificare bugetară pe anul 2012 este fundamentată pe o creştere economică revizuită în scădere la 1%, faţă de nivelul de 1,2% luat în calcul la prima rectificare bugetară, în august 2012, în timp ce bugetul iniţial a fost construit pe o creştere de 1,8 - 2,3%, potrivit proiectului de ordonanţă privind rectificarea bugetară, publicat de Ministerul Finanţelor Publice.

    RăspundețiȘtergere
  5. PDL nu vrea să-şi asume responsabilitatea pentru suspendarea fondurilor europene.
    --------
    PDL dă vina pe guvernul Tăriceanu pentru suspendarea fondurilor europene, deşi controlul făcut de Comisia Europeană vizează perioada 2010 - 2011, când la putere era guvernul Boc. Autoritatea care trebuia să controleze licitaţiile pentru fonduri europene era condusă de un membru PDL, Cristina Trăilă, iar un raport al corpului de control al guvernului arată că ANRMAP dădea avertismente în loc să-i amendeze pe cei care comiteau nereguli.

    Potrivit democrat liberalilor, Guvernul Tariceanu este primul vinovat pentru presuspendarea fondurilor europene. Andreea Paul a susţinut cã în 2009, când PDL a intrat la guvernare, gradul de absorbţie a banilor europeni era zero.

    Fostul preşedinte al ANRMAP, Cristina Trăilă, acuzat că nu a controlat eficient licitaţiile cu fonduri europene, susţine cã nu are nimic sã-şi reproşeze. Mai mult, dã vina pe actuala guvernare.

    În timpul mandatului Cristinei Trăilă, Corpul de Control al Guvernului a constat deficienţe majore în procesul de achiziţii publice.

    Comisia Europenă a decis presuspendea fondurilor europene pentru programele "Transport", "Regional" şi "Creşterea competitivităţii economice". Asta după ce misiunile de audit au scos la iveală foarte multe deficienţe.

    RăspundețiȘtergere
  6. A postat unul o femeie in chiloti si in sutien pe un blog asociat, ca sa nu-i zic armia, si s-a si umplut netul de balele placerii visatoare!
    Ba, mai mult, pe un basinos pofticios l-au si apucat muzele poetice !
    Acu, nu zic ca ma cac in gusturile comentatorilor, dar, in opinia mea, nu vad care-i spilul ! Adica, ca si mine, fiinta respectiva se caca, se baseste, ragaie, ii pute gura ca la un crap fitofag si, mai mult, cateva zile pe luna duhneste a sange dospit ! Ce mare cacat ! Poate daca vedeam poza pe timpul lui nea Ceasca, aveam acolo un material de laba de calitatea intai !
    Acusica, daca sunt "neinspirat", tastez un 3 de ics si vad tot ce vrea muskiul meu ! Nici nu ma mai feresc de baba !
    Da ce zic eu ! Pana si la teve am vreo 2 posturi de astea cu superoan cu futaiuri non-stop, in direct !

    Asa ca, de ce sunteti ipocriti ? Va udati repede sub limba pentru toate rahaturile in chiloti !

    Sigur o sa zica unul ca-s carcotas si ca nu vad ca ce-i frumos si lu' doamne-doamne ii place !

    Treaba voastra, eu vad la aia ca are chilotii murdari de cacat, ca ii musteste pizda a moloz si ca, atunci cand nu se epileaza la sub-brat, pute ca un tomberon !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-ai descris baba !!

      Ștergere
    2. Spilu este altul, nu tipa!
      Premeditat, CEZAR ne-a atras in cursa!
      Ia vezi tu cum suna titlul postarii, si apoi comentuieste!
      Iar daca tot am ajuns acolo.... de ce sa nu-l salut?
      Candva, mai scria si el pe aici! Eheee.... Candva!

      Ștergere
    3. Corect ! M-a mancat in cur sa ma bag in seama, cand nu era cazul !

      Am inteles ideea !

      De fapt, asa cum s-a si intamplat, daca Cezar maimukles "scoate" doar un singur cuvant aici, se umple imediat de muie vesnica !
      Toti ii sar in cap, asa de vehement, incat, in cele din urma, ajunge chiar sa si-o traga singur, asa de derutat devine !

      Si nu stiu de ce. Am studiat indelung si profund fenomenul, dar nu-mi dau seama de ce devin toti activi, asa brusc, cand posteaza cezarila aici !

      Ștergere
    4. PeSe: de fapt, daca recitesc comentariul meu, constat ca nu am avut treaba decat cu chilotoasa aia, pe care asa o vad eu !
      Deh, frustrarile nu duc la nimica bun...

      Ștergere
  7. Baaa, nu va mai luati dupa toti neterminatii, gen Iliescu, Tzapescu, Bashinescu, Pontescu si Antonescu! Baa, nu uitati ca raul incepe din 89, cu toti cacatii care ne-au "condus" 23 ani! Sa-i bag un chizda mamiticii lor, de la cel cu barba sura, pin' la cel cu sula-n gura! PS. Voi chiar il credeti pe Dobri tzoiu, ori pe soferul de Ponta? Ce mi-e chioru, ce mie-e Nascase 7 case?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur idiotule! Votam ARD si OTV. Mai ai frati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, sa-i suji melu lu kiorelu! + Cezarelu!

      Ștergere
    2. Da frate idiot ! O sa votez ardul, acolo unde este pedeleul, pentru ca, datorita lor, am pensia aproape dublata ! La fel si familia mea, cu toate neamurile la un loc !
      Doar banul conteaza, in rest e gargara !

      Desigur, vorbesc asea ipotetic, ca proasta pulii, insa sunt sigur ca sentimentul asta e in mii si mii de piepturi ostasesti !

      Ștergere
  9. Admin, Romania Megalitica 27 octombrie 2012, 20:25

    Ministrul actual arde gazul de pomana, este un impotent gargaragiu ! Nu se ocupa nici de armata activa, nici de rezerva ei ! Nush ce fel de general a fost, insa fofileala asta de cand e la minister deja devine suparatoare !

    Baremi Oprea a facut cate ceva: a distrus sistemul militar de pensii, a dat mii de grade militare la tot unepereul si o buna parte din pedele, a facut pensiile nesimtite si mai nesimtite, a facut praf armata de rezerva de am ajuns sa ne crapam capetele unul altuia, a botezat si cununat prin toate garnizoanele, a chemat in activitate mii de oportunisti pilosi si a trecut dintr-un corp in altul sute de militari (de a ajuns plotonerul colonel peste noapte) si, in general a facut ce a vrut muskiul lui, numai ca unepereul sa infloreasca de la o zi la alta !

    Numai acu cateva luni se batea cu pula de buric ca armata este pregatita de a aplica masurile reparatorii in domeniul pensiilor, insa militia si securitatea n-au bani in buget si nu poate face nota separata !

    Nu a trecut mult timp de cand molfaia de zori ca prima masura reparatorie, pentru cei cu pensiile futute, e ca si rezolvata ! Numa sa se incalzeasca un pic scaunul de sub curul lui dottore, si o sa vedem noi !
    Am vazut o pula !
    Ca de obicei !

    Da am vazut cum militia primeste 80 de milioane pentru a achita, urgent, diferentele dintre pensiile nesimtite si cele supernesimtite !

    De ce ?
    Pai pentru ca militia trebuie sa se ocupe de bunul mers al alegerilor din 9 decembrie !
    Mai clar, pentru ca militia a fost, intotdeauna, de jde ori mai desteapta decat armata militara ! Si va fi si de acum incolo !

    Cat despre incurajari si speranta, sa si le bage-n cur, in frunte cu tot useleul !

    La afacerea asta isi freaca mainile de bucurie dogarienii, care au mai primit o gura de oxigen si carcotasii cu ele marite, care iaca ca mai au o ocazie sa le-o traga celor fututi de boc !
    Parca si vad maine cum i-o trage tau major cu ea marita, lu colonelu cu ea belita : colonele, am auzit ca v-a rezolvat dottore cu pensiile, da' nush de cand intra in vigoare, ca n-a spus clar la Antena 3!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CHIORUBETIVMUSTDIE27 octombrie 2012 la 21:22

      iti dau in toate dreptate,ai spus clar, concis si dur,dar mai ales adevarat situatia in sistemul de pensii.
      in schimb,nu iti dau dreptate cu treaba cu aia de la m.a.i,alora pensiile le-au scazut mult si la extrem de multi(fatza de mapn),alora nu le-a dat nimeni sporuri peste sporuri(hg 1119 data de izmanar,aplicabila doar,dracu stie exact cui,dar multora),plus ca ce faci cu aia care au fost 90% din cariera,pe paliera militara,dar au iesit la pensie de la m.a.i.?
      p.s.:tine minte ce a spus dobritoiu,pentru cei de la mapn,sunt bani pentru reintregirea pensiilor militare,dar la m.a.i.,ioan rus(fostu pion al chiorului betiv),a spus ca sunt necesare 300 de milioane de euro,dar adevarul este ca erau nevoie(si este) de exact 9 milioane de LEI noi,iar ponta a alocat 70 de milioane de lei noi,deci eu spun sa asteptam pana in 30 octombrie macar,dupa,daca nu rezolva nimica,trebuie sa ne asiguram ca usl nu v-a trece de 50%,iar chioru betiv ii va baga la puscarie,cu premier de la paduchei pdlaci.

      Ștergere
    2. Uai, si tu acu !
      Sigur ca n-o fi eco si adevarat tot cacatul pe care tot il molfai !
      Retine ideea, ca de verificat bob cu bob oricum nu are niciunul dintre noi posibilitatea !
      Puteam sa fac asocierile si invers, da' asea mi-a venit la clape !

      Ștergere
    3. .....deci eu spun sa asteptam pana in 30 octombrie macar....
      --------------------
      >>>>> eu spun ..... pana in 30 NOIEMBRIE/DEC !!!!
      >>>>> ASA PREVEDE/spune LEGEA, NU EU !!!!!

      Ștergere
    4. Uai, ma apuca transpiratia la curul izmenelor cand aud de LEGE si de respectarea ei in spatiul carpato-danubiano-pontic !
      Hai sa fim seriosi cu ce "spune legea" !
      Ce vad de cativa ani in tara asta, numai respectare de lege nu se mai poate numi !
      Si apoi nu vad care e legatura cu subiectul, care, pe scurt, se refera la faptul ca cei cu pensiile furate au luat iar muie in ceea ce priveste emiterea multi trambitatului act reparatoriu !

      Cineva sa-l sune pe Dogaru si sa-l intrebe de ce a mintit poporul cu televizorul, pe saitul oficial al sindicatului !
      Pentru ca Dogaru nu-i totuna cu PMT, e mai mult decat o persoana publica !
      Daca arunca PMT textul, lua o muie de la plano 10 intercraci, iar lumea astepta linistita cadourile de la Mos Nicolae !

      Exact asa a fost si in vara, cand, de la o zi la alta, aflam "oficial" de pe toate saiturile si bloagele ca Ordonanta intra maine la senat, ca exact in acest moment este pe holul de legatura cu Camera Deputatilor, ca sigur se discuta martea asta intr-o joi, dupa ce vin parlamentarii de la chiosc, ca este ca si trecuta, bla-bla, dupa care alesii au plecat in vacanta si au aruncat motanul la gunoi !

      Ștergere
  10. Buey, si uite asa, pe nebagatelea de seama si cu iuteala de mana, am trecut brusc de la jaful din padurile patriei, la jaful din pensiile militare !

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu prepun sa inchidem la ZOO si la NOO, ca indata se face ziua in S.U. ale A. si incepe sa emita RoBORTA pozitiv von Deva, de la niu iorc !

    RăspundețiȘtergere
  12. E UN FEL DE A VORBI DESPRE PULANOX:

    Sotul gelos angajează un detectiv să-i urmărească sotia pe care o bănuia de infidelitate.
    După o săptămână de filaj detectivul îi dă raportul.
    - Trei zile la rand sotia dumitale a plecat de la serviciu, împreună cu seful ei,
    si după ce au luat pranzul într-o atmosferă romantica, cu flori si sampanie, au râs si s-au tinut de mână,
    în separeul unui restaurant cochet, s-au dus la hotel si s-au închis în camera.
    - Si mai departe ce s-a întâmplat?
    - Pai mai departe i-am văzut pe gaura cheii cum se sărutau.
    - Extraordinar! Simt cum mă sufoc de mânie. Si mai departe ce s-a mai întâmplat? făcu sotul gelos.
    - Pai barbatul a trântit-o pe pat si s-a aruncat peste sotia dumitale.
    - Da,... si? Ce s-a intâmplat mai departe, că o omor in bataie!!!
    - Pai el si-a scos camasa si ea bluza...
    - Ah, divortez!!! Spune mai departe!
    - Păi si-a scos el pantalonii si doamnei i-a dat fusta jos.
    - Nu-mi vine să cred! Asa nu se mai poate!!! Si, si???
    - Păi şi-au dat şi chiloţii jos.
    - Si??????...
    - Păi nu mai ştiu, că au pus chilotii pe clanta usii si n-am mai văzut, zice detectivul.
    - Uite vezi, oftează soţul, incertitudinea asta mă omoară!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Aoleuuu vine RH-u??
    konietz film!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cashu se ia de Dobritoiu. S-a rupt caruta in drum ?
    Domnule ministru Corneliu Dobriţoiu,
    Încă un pas şi trece acest mandat în care foarte multă lume din branşa militarilor şi-a pus speranţele. Aş minţi dacă nu aş recunoaşte că mă număr printre ei. V-am promis în unul din interviurile luate, că vă voi deranja şi atunci când lucrurile vor şchiopăta şi m-am ţinut de cuvânt, chiar dacă am făcut-o mai puţin vizibil. A venit timpul să o fac şi public pentru că au mai rămas puţine zile şi dacă nu se iau unele măsuri reparatorii care stau în puterea dumneavoastră ca ministru, fără fonduri de la guvern, riscă să se lipească pe mandatul dumneavoastră o performanţă deloc măgulitoare.
    Am sesizat în aceste luni în care v-am urmărit activitatea cum nu am făcut-o nici când activam, că oricât de multe ai vrea să faci, la modul general vorbind, dacă nu ai lângă tine oameni care să meargă pe aceeaşi linie, degeaba încerci să faci, vei fi deviat, minţit, consiliat prost, sau chiar pur şi simplu ignorat. Asta se întâmplă cu toţi cei care, chiar animaţi de intenţii bune, intră într-un mediu în care nu sunt doriţi. Cam şa ceva aţi păţit şi dumneavoastră. O parte din probe vor urma în acest material. Altele v-au fost deja aduse la cunoştinţă, aţi încercat să le rezolvaţi, dar cei care trebuiau să pună în aplicare ordinele se fac că au uitat sau aşteaptă să se termine mandatul şi să rupă ordinele pentru a apăra nişte interese meschine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, nici mie nu-mi place Cashu, da' trebuia sa-i copiezi postarea in intregime, ca sa inteleaga lumea de ce e nashpa ministrul Dobritoiu !

      In opinia mea, daca ministrul intervine acum in modificarea acelui proiect de ordin, privind Cercurile Militare, greseste !

      Daca SCMD ar mai avea doctrina si ocupatiile (ca sa nu zic apucaturile)de acum 2-3 ani, sa zicem ca ar mai fi mers sa aiba si el, acolo, un acces cat de cat la spatiile cercurilor militare, unde sa-si tina adunarile generale sau nush ce sedinte de sindicat !

      In contextul actual, dar si al viitorului imediat, cand vor ramane trei lulele-cinci surcele in sindicat, nu se justifica absolut deloc accesul acestei structuri in spatiile cercurilor militare !
      Din pacate, sindicatul nu mai reprezinta interesele militarilor, acesta inregimentandu-se ca exponent al nush carei societati civile, vrea sa fie ditamai "modelul" pentru cateva sindicate destramate de civili sau nush ce parte a "Fortei a 3-a"!

      Au dreptate bosorogii de prin ANCMRR cand zic ca, daca s-ar accepta accesul SCMD in spatiile armatei, risca sa se trezeasca ca toata "societatea civila" o sa colcaie prin cercurile militare, de n-o sa mai aiba loc unii de altii !

      Sa fie clar: personal, cand m-am inscris in sindicat, am facut-o pentru ca acesta sa-mi apere dreptul la pensia legal si legitim obtinuta, din care guvernul boc mi-a furat o parte !
      Nimic mai mult.
      Insa, de-o bucata de vreme, vad ca ne-am amestecat cu toata societatea civila, de nu mai stie nimeni ce se doreste !

      Eu vreau pensia inapoi, Dogaru vrea putere, cu orice chip !
      Eu vreau ca Dogaru sa stea toata ziua la usa primului ministru ca sa rezolve problemele cumva, pana sa-l scoata din draci, iar el sta la poarta televiziunii nationale ca sa picheteze, cu societatea civila, nush ce bazaconii idioate, de care nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie !

      Domnule ministru, lasati asociatiile-care sunt baza rezervei armatei si pe cei din activitate sa faca politica Cercurilor Militare, ca stiu ei ce stiu !

      Din cate stiu multe Cercuri sau Case ale Armatei au fost ridicate din donatiile militarilor !

      Ar fi pacat ca de maine-poimaine sa se umple de fel de fel de filfizoni nespalati, care n-au avut in viata lor treaba cu armata si sa-si stearga mucii de plusul scaunelor din salile de festivitati !

      Sa fim seriosi ! Cine dracu s-ar mai descurca cu planificarea activitatilor si pentru ANCMRR, si pentru sindicat, si pentru liga, si pentru ce dracu de organizatii de astea militare or mai fi in Romania!

      Ștergere
    2. PUTULICA MICA...MICA..!!Tu ai mari problemela etajele supt.erioare si nu te tratezi asa cum ti-am recomandat !!!
      Ai mancat cacat si mai vechi si mai proaspat (ca eco - cum bine zici nu ai gasit) o vara intreaga pentru ca acum la final de an sa-ti dai arama pe muie!!!
      TU VREI PENSIA TA ...si nimic altceva!!! Care pensie a ta mai prostane??!!! Te-a basit ma-ta cu vreo pensie in brate ??!!
      PENSIA TA ESTE ASTA PE CARE O AI ACUM....pentru care ai muncit cat ai muncit si AI CONTRIBUIT CAT AI CONTRIBUIT !! Papagal fara pene - care te mai crezi si mancator de KK ! ESTI GARANTAT 100% Sniper one!!

      Ștergere
  15. BUNA DIMINEATA!!
    off topic

    > O doamnă la psiholog este anunţată la sfârşitul şedinţei:
    > - Săptămâna viitoare vom lucra cu inconştientul!
    > Ea răspunde:
    > - Nu cred că soţul meu vrea să vină!
    >
    > 90% dintre femei au recunoscut că nu le plac bărbaţii îmbrăcaţi în roz.
    > În mod ironic, 90% dintre bărbaţii îmbrăcaţi în roz au recunoscut că nu le plac femeile.
    >
    > Domnisoarele se impart in doua categorii: "bine imbracate" si "bine ca sunt imbracate"!
    >
    > La scoala:
    > - Gigele, ce inseamna compromisul?
    > - Doamna invatatoare, daca mama vrea sa mearga la mare si tata la munte, evident ca se merge la mare, dar tata poate sa isi ia skiurile cu el. Asta este compromisul!
    >
    >
    > Ardeleanul se întoarce de la spitalul unde bunica familiei fusese internată în stare gravă.
    > - No, care-i baiul? îl întreabă cei de-acasă.
    > - No, bine, răspunde ardeleanul. Doctorii spun că a ieşit din criză...
    > - No fain! exclamă cineva din familie
    > - ... ş-o intrat în comă.
    >
    > Plimbându-se printr-un bâlci, un bărbat ajunge la cortul unei ghicitoare. Gândindu-se că se va amuza, intră în cort şi se aşază.
    > - Văd că eşti tatăl a doi copii... - spune ghicitoarea, privind în globul de cristal.
    > - Aşa crezi tu! Sunt tatăl a trei copii! - replică dispreţuitor bărbatul.
    > - Asta s-o crezi tu! - spune ghicitoarea.
    >
    > Un amic este in statiune, la tratament si afla ca, daca mai plateste 3 milioane poate sa-si prelungeasca sederea. Trimite rapid o telegrama sotiei: "Trimite-mi 3 mil sa mi-o mai prelungesc" A doua zi, sosesc banii cu mandat telegrafic si urmatoarea nota din partea sotiei: "Vezi ca ti-am trimis 4 mil. sa iti aranjezi si grosimea!
    >
    > O femeie a dat în judecată spitalul unde fusese internat soţul ei, deoarece, în urma tratamentului de care a beneficiat acolo, el şi-ar fi pierdut complet interesul pentru sex.
    > 'Tot ce am făcut a fost doar să-i corectăm vederea!' a răspuns doctorul
    >
    >
    >
    > Întrebare la Radio Erevan :
    > - Ca bărbat mă aflu la o vârstă critică. De curând am observat, pentru prima dată, că a "doua oară" nu mai merge. Este un semn rău?
    > Radio Erevan răspunde:
    > - În principiu da. Dar mai rău este când observaţi a doua oară că nici "prima dată" nu mai merge.
    >
    >
    > Profesoara se plimba in clasa printre elevi, intrebandu-i pe fiecare ce si-ar dori sa ajunga cand vor fi mari. Cand veni randul lui Gigel, acesta raspunse:
    > - Mi-as dori sa ajung miliardar, sa am o curva buna careia sa-i daruiesc o multime de haine scumpe si bijuterii, sa o iau in vacante si sa o port in jurul lumii cu avionul meu privat, pe care o sa-l cumpar special pentru ea, apoi sa fac sex cu ea de 5 ori pe zi pe propria noastra insula exotica din mijlocul desertului...
    > Socata si neavand nici o idee ce sa-i raspunda lui Gigel, profesoara se indrepta spre urmatorul elev, complet bulversata:
    > - Bine...Hmmm, si tu, Alinuta? Ce-ai vrea sa ajungi cand vei fi mare?
    > - Curva lu' Gigel... raspunse ea.
    >
    > - Eu am ajuns in sfarsit la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
    > - Si sunteti multumiti?
    > - Bineinteles! O zi bem, o zi mancam..
    >

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  17. No, buna dimineata la toata poPULImea, celor care scriu in „ troica” sa ne bea apa din scoica,cezar si cu lupulica sa ne suga d-aia mica.No,hai baieti,bagati!!!
    P.S. Brasovene, nu te mai lua de ardeleni ca tu esti prins pana in gat intr-o pizda de ardeleanca!!!Ti-a pus-o, mai frate....:)))))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Mei, Armata a defilat prin Mall-uri! Vai de mama nostra...
    PS. Mei, da' cu farfuria nezburatoare a oltenilor de pe aeroportul Craiova? Mei, la mansha iera motanelu' kkciosu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, maimuta aia agatata de flapsuri era Cezares-maimukles-mukles?

      Ștergere
    2. PUTULICA MICA...MICA..!!Tu ai mari problemela etajele supt.erioare si nu te tratezi asa cum ti-am recomandat !!!
      Ai mancat cacat si mai vechi si mai proaspat (ca eco - cum bine zici nu ai gasit) o vara intreaga pentru ca acum la final de an sa-ti dai arama pe muie!!!
      TU VREI PENSIA TA ...si nimic altceva!!! Care pensie a ta mai prostane??!!! Te-a basit ma-ta cu vreo pensie in brate ??!!
      PENSIA TA ESTE ASTA PE CARE O AI ACUM....pentru care ai muncit cat ai muncit si AI CONTRIBUIT CAT AI CONTRIBUIT !! Papagal fara pene - care te mai crezi si mancator de KK ! ESTI GARANTAT 100% Sniper one!!

      Ștergere
    3. Buey covrigarule, de ce ma bagi pe mine in povestea asta? Buey, Hoprea pensia mi-a marit-o peste masura trage-m-ai tu de sula!

      Ștergere
    4. Tu si ma-ta-i sugeti osu'.

      Ștergere
    5. Buey 10:42 sa-mi dai pielea inapoi! Si de esti baiat cuminte, sa ne-o dai si inainte! C-asa e in Polovragi, tu maciuca sa mi-o tragi!

      Ștergere
    6. Traiasca ..hOOOOOPREA ! Singurul care a facut ceva pentru Adevaratii pensionari militari!!!

      Ștergere
    7. .Toata vara , Bretonel ne-a amenintat cu un proiect legislativ de reparare a neajunsurilor produse de habotnicul si putin tembelul Boc Asta -i ii super ! Nu cacaturi eliminate de TPM pe orificiul superior..<<,........ dar se vad rezultatele , PACALEALA. Bretonel a prins de nasul fiecarui pensionar militar recalculat in pierdere cate un bat cu o acadea si a inceput sa -i puna in miscare ca sa prinda acadeaua cu gura. De atunci tot alearga acei pensionari militari ,in deliciul gastii care a produs acest exercitiu de manipulare,ca sa apuce cu gura acadeaua. Poate te intrebi ce solutie intrevad. Deocamdata niciuna . Posibila este tot o solutie politica dar cu interventie de undeva din afara.""

      Ștergere
    8. Ideile mele, insa cu alte cuvinte ! Multam pentru confirmare ! Insa nu pot sa nu remarc ca esti atat de negru in cerul gurii, ca magarul in varful pulii ! Din cauza unor ca tine si-o dau la cap azi, pensionarii militari !
      Numa ce am amintit ca labagiii nu scapa niciun moment de a le-o trage, pe orice cai, celor care s-au vazut cu ele diminuate !
      Numa ce am amintit de sclerozatii astia, care molfaie non stop cacatul lui Lupus de pe pulano intercraci si, hopa, ai si sarit !
      Cum ai scos un cuvant despre pensie, uopa apar analizatorii !
      Bombalaule, eu vorbeam, in cristosii lu muma-ta de impotent, despre cercurile militare si, ipotetic, aratam cam ce cred eu ca si-ar dori rapanosii astia de sindicalisti, care au mai ramas pe acolo, de la liderul lor el mahimo din Poligrafiei !
      Da' cum ai scos cuvantul, cum apar strapezitii specialisti pe pensii, de te-ndoaie: cat ai mancat atata ai dreptul sa te caci, grupe de munca, contributivitate, alai bun si ala-i rau, formule de calcul, scenarii financiare, bla, bla...
      Mi-e si greata sa te-n'jur, nici nu-mi pun mintea cu tine ca pierd timpul !
      Iar chestia cu contributivitatea sa ti-o bagi in cur ! Sa-mi arati tu mie cum este posibil ca, pe doua sisteme de calcul complet diferite, sa se ajunga sa-mi scada pensia cu cativa firfirei ! Initial, la prima decizie de recalculare cu aproape un milion, la a doua au mai gasit nush ce si a mai crescut cu ceva acolo, iar la a treia decizie de refutere, cand n-am inteles in ruptul capului de pe unde au aparut niste perioade cu 50%, au mai ramas restanta cativa firfirei, de nicio bere ca lumea nu ai sa-ti iei cu ei !
      Evident, asta e valabil doar pentru anumite cazuri de calcul pe "contributivitate", ca au fost si contribuabili care aveau dupa recalculari zero cresteri, zero scaderi !
      Dar asta-i alta filozofie, pe care iati-o in pizda ma-ti si carate cu ea la clubul basinosilor !

      Nimic nu stii, decat sa-ti etalezi norocul cu care te-a fatat ma-ta prin contributivitate si sa nu scapi niciun moment de a le mai rasuci cutitul in spate celor care s-au vazut nevoiti sa paraseasca sistemul inainte de termen !

      Despre astia vorbeam, boule, daca te uiti putin mai sus, care nu au nicio vina ca nu si-au terminat contributivitatea si au fost fortati sa plece dracu din sistem !

      Nu despre mine si nu despre alde tine, imbuibatule, care ti-ai mancat o viata intreaga cacatul de sub cur iar acuma, prin hotie institutionalizata, te-ai trezit cu ce nu visai nici crapat !

      Sictir, ca aici e vorba de jaful din paduri, de la calea ferata si din politica romaneasca, nu de contributivitate !

      Sa ramai sanatos cu ea pana-i sufla in veioza, tu-ti arama ma-ti de matz gros !

      Ștergere
  19. PMT,
    Ca sa linistim bietele suflete....
    Tu care ai vadit o pronuntata capacitate de analiza si sinteza...
    Nu vrei sa faci o trecere in revista a promisiunilor (pe date concrete), facute de ministrul Dobritoiu si stadiul realizarilor acestora?
    Ti-am ramane profund indatorati, iar carcotasii ar avea materaial concret!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, ce-i mai mica si mai mica ca putzica lu'Tibica? Este mintea lui tigrica! Tigrishor din Urziceni, shef la firma "3 coceni"!

      Ștergere
  20. Ziua buna la ZOO + NOO !
    Tre sa recunosc ca pe mine m-a mancat in cur sa aduc in discutie, indirect, chestia cu pensiile, asa ca mi-am furat-o !
    Asa-mi trebuie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apoi no, ma... PMT!
      Vorba lu ala, de mai sus!
      Ia fa tu un material cu penziile astea, de-o sa moara aistia toti!
      Nu vezi ca nu este niciunul cu suficient capulete pentru aiasta?
      Apoi no, arata tu, PMT, ce poti!

      Ștergere
    2. Lasa buey, ca-i bine-asea!
      Ia vezi sa nu patesti ca Dumitru...pe-o scindura lata, cu sula sculata, buey!
      -------------------------
      Fraza anului... spusa de castigatorul Premiului Nobel pentru medicina

      "In lumea actuala se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc."

      Ștergere
    3. Putulica Mica .mica...doar asta te framanta , cacanare pe orificiul ..SUPERIOR ! Penzia ta ! Restul ii tocatura pentru ..gugustiuci !
      Tu ai comentat la subiectul zilei ...? Mars in pula mea de ..aramiu ca tuciul pe fata!

      Ștergere
  21. Buey e ora doishpe sh-un sfert trecute fix. Mereti fiecare de va luatzi pasteaua de tzinere de minte, papatzi ceva si facetzi un pic de nanitza, ca altfel datzi in boala copilariei, asa camotanelul kkcios. Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiu ce a promis ministrul actual, insa stiu sigur ca, cel putin aici in capitala, adevaratul ministru in sufletul covarsitoarei majoritati a ramas tot Oprea !
    Sa spuna cineva, daca are curajul, ceva despre Oprea si sigur isi fura un cap in gura de la vreun pensionar regularizat pe plus!
    Cine nu ma crede sa vina aciulea ca sa-l duc la terasa basinosilor, sa vada cum sta problema !

    Altfel sta traba in provincie, unde unitatile s-au desfiintat in cascada, de pana la urma toti au fost obligati sa treaca in rezerva armatei si, iaca asa, n-au mai apucat sa contribuie pana la cap ! Insa mai putin conteaza, nu se prea aude mai nimic de la tara !

    De promisiuni de alea gen :redarea onoarei, repararea demnitatii stirbuite, intarirea increderii, reconsolidarea spiritului, reconsiderarea rezervei, reinstaurarea legalitatii, stoparea prostiei, sunt satul !

    Uitati-va in arhiva acestui blog sa vedeti ce am scris, despre frezonat, acu cateva luni ! Mi-am atras ura si dispretul total, am luat muie, deopotriva, de la toti !

    Daca domnul Dobritoiu ar fi avut pula, dar nu o are nici macar cat a mea de mica, ar fi avut si sange in ea ! Iar un om cu sange in pula stie cum stau si se pun problemele !
    Comanda toti prin semegheul ala si prin structurile centrale, cum ii taie capul si orgoliile !
    Au scapat oamenii din stransoarea lui Oprea, cand nu misca nici musca pe pervaz (sa-i fii vazut neica ce moace de constipati aveau, de nici nu te mai salutau pe strada activii), iar acum fiecare e sef suprem prin ministerul asta !

    Am mai zis, daca avea pula de barbat, futea un pumn in masa din prima zi si toti faceau cum zice el ! Ori, ori !
    Cand colo, domn ministru a inceput cu nesfarsitele vizite pe la sindicate, unde nici macar Dogaru nu venea, ca sa tot puna placa cu vesnicii bani din visteria tarii care lipsesc din cauza razboiului lui Decebal cu Traian din anii 101-102!
    Am scris mai sus, cum ne tremura curul izmenelor cand ne arata ca meapeneul are tot ce-i trebo, da' militia nu are si de asta nu se poate face nota discordanta !

    Acu ca sa aflam ca meapeneul are o pula flasca si ca a mizat pe economiile ce s-ar fi realizat in urma celor care crapau pe cale naturala !

    Or sa sara aia cu contra, si au dreptate, ca si asa a facut ce nici nu visam ! Adica paduchiosii au fost amnistiati, scapand de la executarea pedepsei, asa ca CIOCUL MIC !

    Mic-mic, nu comentez, dar cand promiti niste masuri reparatorii, inainte de a te urca cu tartanul in scaunul puterii, tine-te de onorarea lor !

    Corect spunea un comentac pe aici, adica ceva de genul ca ce are pula si cu prefectura, adica emiterea unei ordonante de pe acum, care sa se aplice cu inceputul anului urmator, si cu rectificarea bugetara pentru cacatul asta de buget pe 2012 ! Ce ii opreste sa dea ordonanta aia acum, ca banii oricum sunt din bugetul urmator !

    Dar cum m-am invatat deja sa nu mai inteleg mai nimic din cacatul asta de politico-circareala romaneasca, nici nu ma mai agit !

    Hai sa trecem la lucruri serioase, de genul : buey doncurdeleu, ce mai e prin gara la Bartolomeu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: Ordonanta aia tot o sa se emita ea pana la urma, numai daca, doamne feri, nu vine inapoi guvernul boc al paispelea !

      Atunci sa vedeti spirit de corp in randul rezervei armatei militare !
      De pe acum se antreneaza cei cu ele belite in a le arata celor cu ele sculate degetul aratator !

      Si eu fac exercitii zilnice, in fata oglinzii, cum va fi sa fie cand o sa-i arat degetele aratatoare vecinului care o are sculacita si ma tot tachineaza cu prostiile lui !

      Mi-a spus baba ca, pentru a fi mai convingator, ar trebui sa duc un deget aratator la buze, ca sa mimez muia suprema !

      Buna treaba, distractie la max !

      Da' doamne feri, daca dupa aceea constata unii ca majoritatea au pensiile umflate nejustificat si ca bazele de calcul au fost voit gresite ?

      Na, zic si eu, ca doar e un blog liber...Te gandesti la fel de fel de scenarii, sigur posibile, intrucat majoritatea pensiilor umflate s-au calculat cu curul, nu cu bazele de date, adica nici vorba de contributivitate reala !

      Hai, hai, ca vreo 5-6 ani trec repede !

      Ștergere
    2. PMT,
      Avem a multumi!
      Cocret si la obiect, ai dreptate in toate "felurili"!
      Vorba ta, cine mai vrea in plus, "drum bun", Dogy il asteapta!

      Ștergere
    3. Are o pula dreptate ! Spune doar tampenii! Habar nu are de situatia reala !Mai face si afirmatii grave...calculate cu curul ??!!

      Ștergere
  23. .....Zice cacanarul pe orificiul superior....,,,,e a le mai rasuci cutitul in spate celor care s-au vazut nevoiti sa paraseasca sistemul inainte de termen !

    Despre astia vorbeam, boule, daca te uiti putin mai sus, care nu au nicio vina ca nu si-au terminat contributivitatea si au fost fortati sa plece dracu din sistem ! _ DACA au fost fortati ,trebuia sa plece si cu pensie la 30-36 ani ? Fleandura dracului ! Daca ,,armata s-a subtiat " se numeste ca au fost disponibilizati ! Inginerul sau minerul sau ....cand este disponibilizat pleaca cu Pensie scarba!! In loc sa ziceti doamne ajuta si sa multumiti lu Doamne -Doamne si.unora de pe Pamant ,cacanarul pe orificiul superior are pretentie la ,,pensia lui" care trebuie sa fie musai .ASA..sictir!!
    Ia citeste tu in crucea matii si vezi cand s-a restructurat armata burgheza cum s-a procedat !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma cac pe armata ta burgheza si pe politica bolsevica ! De aia a ajuns Romania asa de bine !
      De aceea am ajuns sa ne scuipam unul pe altul cu ura proletara !
      Din cauza unor idioti ca tine !
      Daca ti-au dat derbedeii aia pensie pe contributivitate, taci in pizda ma-ti si manancati-o sanatos !

      Musai trebuie sa-mi dea aia 3 lei, furati, inapoi, ca sa-ti arat zilnic aratatorul in dreptul muianului !

      Iar daca nu mi-i da, nu-i bai ca tot ti-o trag la muie !

      Ștergere
    2. O sa-ti dea o pula ca tot e4sti mort dupa muie ..idiotule!!!

      Ștergere
    3. PeSe: de fapt acu vad cat de periculos esti !
      Zat in pizda ma-ti, ca nu-ti mai raspund ! Vrei sa ma duci, din aproape in aproape, la politica ta de nesatul !

      Sa te judece cei care isi plang de mila !
      O zi buna si tie !

      Ștergere
    4. Mai zgarmanati voi mult in cacatul pe care-l haleste INSTANT -PMT- si poate se trezeste marea muta (adica aia vreo 6 milioane !) si vor cere sa fie CALCULUL IDENTIC SI LA FEL ! Sa te vaz atunci cacanare...cu ajutorul social!!!

      Ștergere
    5. Foie verde si-o sipica, sa ne pupi in gaurica. Sa ne tuci intre picioare, unde-i roBorta cea mare. Muey, muey...Sniper one

      Ștergere
    6. Uai, domnul de la 13:09 !
      Ai dreptate !
      Nu stiu daca si activii actuali sunt de aceeasi parere, adica cu ajutorul social la care te referi!
      In opinia lu' matale, care te-ai scos la socoteala, ar trebui ca toata lumea sa stea pe foale, sa taca dracu' din gura, ca se supara marea muta si ne ia inapoi toata contributivitatea !
      Pai de asta suntem noi armata de aia NATO, numai ca sa crapam prin cele pustietati ale lumii pentru nu stiu ce idealuri, sa arboram drapele cu MUE si alte organizatii si sa ne spargem in figuri cu vizite de alea pe baza de reciprocitate !

      Nu-i asa, despre drepturi...usurel-usurel, ca se supara marea muta si o luam scurt!

      De ce sa ne temem, n-au fost ele reevaluate pensiile nesimtite, iar acum totul e ochei ? Mai este ceva nesimtit in sistemul pensiilor militare ? Nuuuuuu.......
      Totul e in regula ! Pai atunci de ce sa nu zgalme lumea in cacatul meu ?



      Ștergere
    7. Si la capitolul acesta esti ...prost si mananci KK ! Auzi- vezi vreun activ sa miorlaie ?! Nu ! Oare de ce??!!

      Ștergere
  24. Putulica ..mica..mica sa nu te mai prind ca te bagi in treburi de oameni mari !!
    Cand o sa simnti nevoia de muie..ca esti dependent ,sa abordezi doar subiectul cunoscut de tine : adica muie si halit cacat ! Te vor intelege toti ca ai probleme la etajele superioare si vei fii tratat cu nebagare in seama!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foaie verde kazacioc, sa ti-o punem drept in ciok!

      Ștergere
    2. Buey oameni buni,
      Doar pentru simplul fapt ca Lupus va cenzureaza cand vi se abureste curul izmenelor prea mult si nu mai aveti unde deversa cacanareala aia interminabila cu pensiile militare, nu inseamna ca eu trebuie sa stau cuminte si sa ma uit ca boul la tembelismele lu' varul "mos alecu" si compania, de pe Plano zece intercraci !

      Este ca si voi, lighioanelor, simteti nevoia ancestrala de a trece peste bariera voastra educationala, de o probitate morala de necontestat si sa va bagati la un pic de tavaleala ?
      Este ca altfel te simti cand poti spune liber si in gura mare " tu-ti dumnezeii ma-ti" sau "boule, fara sa fii atentionat, asa cum se intampla pentru orice "tu" in loc de "dumneavoastra" pe blogul unde va faceti veacul intrale sistemelor de pensii, de la Cuza incoace ?

      Mie-mi convine, dupa 5 saptamani de pauza, sunt ca o sugativa !

      Totul este bine-venit ! Sa fie primit ! Orice muiuta, cat de mica !

      Ștergere
    3. Ce ciok, bei? Asta are flit.
      Foaie verde si un pic, io ti-as pune-o drept in flit!

      Ștergere
    4. 14:08.
      Buey,ia un alupigus mic-mic, doar asa cat un LinDik, bea un zaibar, pune mana pe bucile babei si trage un puiut de somn.Dupa, o sa vezi lumea cu totul altfel.Mai frumoasa.Hai, somn usor la toata populimea!

      Ștergere
  25. Haoleuuu, muicaaaa...s-a sculat cezar intercraci, dupa atata tacere intre PULAnoX-ime,si confunda „doar sa taci” cu „ ai dreptul sa si ataci”.Si numai ce l-a umplut de muie proletara pe micutul PMT, cu un vocabular demn de un fost pifan al Armyiei romane, cu un debit ce intrece Dunarea in perioadele de inundatii,cu o ura demna de un ratat.Si frustrat.Baiiii cezare, da-ti arama pe mecloson, scoate ineptii pe trompa sa te stie toata populimea de ce esti in stare..hai, baaa..da-i inainte cu tupeu.
    P.S. Conjugarea lui Vanghelie te da de gol, indiferent sub ce ..anonimat te ascunzi.SUB ORICE FORMA, UN RAHAT TOT RAHAT RAMANE.

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. Ia si tu un Alupigus- ca tot ai introdus expresia pe blog (vezi,eu iti recunosc „productiile”!!)-, ia si un sloboz de la noi, cei din Tara lui GaOz, si fa si tu un nani.Sa revenim in forta.

      Ștergere
    2. Multumesc ! Fac precizarea ca era de dat , nu de primit!!

      Ștergere
  27. Uai, ca tot nu pot dormi, chiar daca mi-am luat pasteaua !

    Este un domn care, cum am postat ceva, cum ma citeaza si ma comenteaza !

    Mie-mi convine ca am ajuns ca un fel de coaia lu' Hercule !

    Vreo 3 zile am tot comentat de unul singur de am ajuns sa mi-o si trag de unul singur, de plictiseala !

    Astazi vad ca s-a adunat toata lumea buna, ca sa mi-o bage-n flit !

    Acu' si voi, nu va luati dupa toate prostiile mele, pentru ca ati vazut ca sunt imprevizibil si oscilant, ca o pula impotenta ce se balangane sub dus !

    Vaz ca nu este comentator sa nu faca o referire, cat de mica, la putza lui Tibica !

    Hai dati-o dreacu', ca chiar ma rusinez !

    RăspundețiȘtergere
  28. PE SURSE:

    Din ratiuni financiare (trecerea Romaniei la ORA DE IARNĂ, duminică, 28 octombrie 2012, când ora 4 a devenit ora 3), punerea pe tapet a Ordonantei de Urgenta privind revenirea in cuantum la valoarea din decembrie 2010 a pensiilor militare micsorate, va avea loc marti, 30 octombrie !

    Sa nu-mi ziceti mie putza mica daca de data asta nu am dreptate !

    Horor et Paria! Hae Sictiris!

    RăspundețiȘtergere
  29. ,,Hae Sictiris!''
    Nu-i rau, da' nu-i pe contributzeala, asa ca revino cu precizari. Exacte!

    Pe surse am aflat ca dupa revenirea pe vechile cuantumuri ale pensiilor,pentru cei nemultumiti de multumirea celorlalti, se va infiinta inalta functie de ,,buriciul buricului''. Mai mare decit functia lui kAnacheu si mai mica decit broasca lui olteAn.

    RăspundețiȘtergere
  30. IN SFARSIT !
    Aflam di Obositorul Militarilor:

    Ministrul Apararii Na]ionale, Corneliu Dobritoiu, a dispus eliberarea din funciie a comandantului Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila (SUUMC), colonel Aurelian Emilian Ranetti, si a sefului Directiei Medicale din MApN, general de brigada Mihai-Marius Muresan, pentru deficiente manageriale.

    Dupa ani de lupte crancene intre factiunile spitalului-gruparea Sirbu, respectiv clanul Ranetti, dupa zeci de procese prin instantele de pretutindeni, dupa scandaluri pe fata si interventii politice la nivel inalt in treburile interne ale unitatii sanitare s-a terminat cu cacanareala fara de sfarsit !

    Este de notorietate tot parcursul scandalurilor Sirbu-Ranetti !
    Unul cica din subofiter brancardier a devenit pe cai ascunse si medii de admitere falsificate ditamai generalul de dinti, iar celalalt juca la doua capete, prin nush ce firma medicala proprie, producand degringolada totala prin bugetul institutiei !

    Sa dea doamne, dar eu nu cred ca circaraia s-a terminat !

    RăspundețiȘtergere
  31. eu propun ceva,ce nu supara pe nimeni,doar pensionarii a caror pensii au scazut(26500) in urma recaluclarii/revizurii sa fie bagati in acelasi sistem de pensii ca si magistratii(adica vechiul sistem de pensii de pe legea din 2001),iar restu sa ramana pe legea asta civila,dar sa nu faca spume,cand schimba articolu cu 20 de ani.
    deci sa nu mai existe de acuma in colo sistem de pensii militar,dar pentru cei 26500 sa ii integreze in sistemul de pensii al militarilor,pana mor.
    cheltuielile pentru cei 26500 sunt infime,daca raman pe lega aceea a magistratilor(asemanatoare celei militare).
    si cu un leu,daca ti-a crescut pensia,nu ai voi sa optezi pentru pensia aia speciala.
    eu cred ca asa ar fii cinstit si nimeni nu ar spune nimica.
    activi au tacut chitit,sa-i vad acuma,cand vor iesii la pensie la 60 de ani ce vor spune.
    cei a caror pensii au crescut si cu 1 leu,au tacut chitit,sa vedem acuma ce vor spune.
    acuma ,asa-i ca am dreptate si toti vor fii multumiti de sistemul asta de pensie(si cei 26500 care sunt putini iar pensiile lor insumate reprezinta putini,si cei 90%,a caror pensii au crescut vor fii super multumiti,nu?

    RăspundețiȘtergere
  32. singura posbilitate viabila,ii ca cei 26500(doar cei a caror pensii au scazut,pentru ca ei in continuare se judeca in instanta),sa ii bage ca o anexa,la sistemul de pensii al magistratilor(exact ca cel al fostelor pensii militare),iar restu(atat cei activi cat si cei a caror pensii au crescut) sa ramana pe sistemul de pensii militar.
    pana aici toata lumea ii fericit,tinand cont ca militarii pensionari care au ramas in sistemul de pensii civil(inventat de izmanar),au acceptat sa fie la toanele sistemului de pensii civil,usl,cum a castigat alegerile din 9 decembrie,sa schimbe un mic articol,al pensiilor civile dat de izmanar,sa se imparta la 30,si nu la 20 de ani(o aberatie,ori sistem de pensii militar,ori se imparte la 30 de ani ca la civili,nu exista cale de mijloc).
    in momentul acela,o sa se faca economii de sute de milioane de euro pe an,pe spatele viitorilor si fostiilor militari care nu au fost bagati in sistemul de pensii al magistratiilot.
    si inca o data toata lumea ii multumita,politiciennii,ca fac economii si nu pot fostii militari sa faca nimica(lor le convine sistemul de pensii civile,deci nu au dat in judecata statu si raman la mila statului),iar adevaratii militari,cei care au iesit pe un sistem de pensii si vor sa ramana pe acel sistem de pensii(26500),vor fii si ei multumiti.
    am sa fac aceasta propunere,guvernului usl,imi este imposibil sa cred ca nu vor accepta,tinand cont de economiile fabuloase pe care le fac si o sa le faca,fara sa aiba probleme cu legea,deoarece cei a caror pensii au crescut sunt multumiti de pensiile crescute din sistemul de pensii civil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, tie ti-ar trebui o doza soc de Alupigus.Ia una forte pentru inceput, apoi pregatim camesa si restul.Hai, muie la greu!

      Ștergere
    2. Uai, nu invata omul la prostii ! Excesul de Alupigus, luat fara o supraveghere stricta a pacientului, poate cauza grav la ganditoare !
      Eo zic mai intai sa-i punem camesa, dupa cere-l bag eu pe "fir" aici la 9ua, ca-i cunosc bine pe toti doctorii !
      Cu muia la greu sunt absolut si in totalitate de acord !
      S-ar putea ca nici sa nu mai aiba nevoie de Alupigus, daca muia este data cu responsabilitate si in ritm sustinut !

      Ștergere
    3. PeSe: zau ca este simpatic, chiar nostim pe alocuri !
      Totusi trebuie sa intervin pentru a preciza ca nu mai sunt 26500, intrucat 984 dintre voinici au crapat deja !
      Mai mult, pana va propune domnia sa acest proiect domnului dottore de la guvern, vor mai crapa vreo 300, majoritatea de ciuda ca n-a trecut ordonanta, iar alta majoritate din cauza facturilor la incalzire !
      Cine are ! Cine n-are caldura centralizata, sa se descentralizeze, ca cei de la Saveni, unde blocurile au devenit magazii de lemne !

      Ștergere
    4. Pai CPM vroiai sa-i recomand?Palinca?Stricam orzul pe gaste?

      Ștergere
    5. Desi sculata si crescuta, a mea-i gata sa faca servicii peste rind pentru pacientul tocmai internat la 15:23.
      Puteai recomanda niste rachiu de duda, ori RDV!

      Ștergere
  33. Ca fapt divers, pana se trezeste vreo unul sa mi-o traga !

    Dupa cum deja este cunoscut, filialele SCMD din zona Olteniei s-au constituit intr-o grupare a la Gica Contra, denumita "CONSILIULUI CONSULTATIV AL FILIALELOR SCMD DIN ZONA DE SUD-VEST, REGIUNEA OLTENIEI" !
    La fel cum s-au constituit si cateva filiale din zona miticilor, sub inteleapta conducere a tovarasului Tudor de la 6, care, dupa ce s-a vazut fara pagina de blog, fara telefoane si fara firfirei, si-a bagat mintile in cap si a facut "pact cu diavolul"

    Bun. Ii bun o pula, cum zice indemnul, pentru ca, oltenii nu se lasa ei asa usor labariti de palma tatucului si cer socoteala, in scris !

    Consiliul asta a adoptat si o ditamai rezolutia, de nici ONU nu are asa ceva, din care, printre altele, mai aflam:

    ==============================
    "3. Fiecare structură şi membru de conducere va prezenta raport anual de activitate celor ce l-au ales, la fel şi şefii de departamente;"
    - Ce pula noastra, ca la beobe PCR, cu impliniri si esece, cu succesuri si angajamente proletare, cu cenusa-n cap si tot ce trebo !

    Alta:

    "4. Să se elimine din statut privilegiile şi drepturile suplimentare ale membrilor fondatori. Nu există membri egali şi membri mai egali. Este inacceptabil ca un număr de oameni care nu au mai activat în sindicat de la înfiinţare şi nu au alt merit decât că au fost trecuţi pe o listă, să decidă soarta tuturor sindicaliştilor, să aibă drept de viaţă şi de moarte asupra membrilor de sindicat care au activat permanent sau să stabilească desfiinţarea unei filiale sau înlocuirea unui BO ales de adunarea generală."

    -Deci, ce tot ziceam eu pe aici, ca un destabilizator nesimtit ce sunt, rozator intern al intereselor generale, exista prin CeDe-ul ala sfortze care au drepturi "de viata si de moarte" asupra pulimii !

    Sau:

    "7. Raport de activitate al juriştilor, cu prezentarea tuturor dosarelor în care este implicat sindicatul sau membrii din conducerea sindicatului, din fondurile sindicale. Să se prezinte CNR contractele de reprezentare semnate cu casele de avocatură. Şeful departamentului juridic să atragă în mod serios atenţia caselor de avocatură asupra seriozităţii privind reprezentarea sindicaliştilor în instanţă. S-au pierdut procese din vina avocaţilor care fie nu s-au prezentat fie nu au avut drept de reprezentare, ceea ce denotă lipsă de respect şi seriozitate. Departamentul Juridic să acorde atenţie si proceselor din teritoriu, nu numai celor din capitală;"

    -Adica, mai pe scurt, s-au cheltuit banii de pomana, doar ca sa umfle buzunarele unor case de avocatura ! Fapt pentru care "Şeful departamentului juridic să atragă în mod serios atenţia caselor de avocatură", nu asa la futui ma-sa, in gluma, la un spritz ! De sa se cace instant pe ele casele de avocatura si sa stie ca sindicatul nu glumeste, ce dracu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alta:

      "11. Şedinţele CD să capete un aspect mai democratic (...)"

      - Adica sa nu mai fie tinute cu o zi inainte de ziua cand erau planificate, pe ascuns, ca pe vremea ilegalistilor proletari !

      Sau:

      15. Să se analizeze cu maximă seriozitate înaintarea unui proces la CEDO, în lumina deciziei luate pe procesele deja cunoscute. Sindicatul nu are suficienţi bani pentru a-i arunca pe procese inutile care vor aduce câştig numai avocaţilor clientelari;"

      -Exact ce va spuneam mai sus, cu banii cheltuiti aiurea cu avocatii nemuririi !

      Asta-i tare:

      "17. Având în vedere micşorarea drastică a numărului de membri cotizanţi, revederea şi reducerea salarizării în cadrul SCMD;"

      - Eu propun ca, din ce va mai ramane la inceputul anului viitor, sa se infiinteze o singura filiala pe tara, in care toti sa fie presedinti si sa se plateasca reciproc din cotizatiile lor ! Cu randul, ca la roata tiganeasca ! Fac bilete, le pun intr-o casca de infanterie si-si stabilesc ordinea la bani !

      Ștergere
    2. PeSe; sunt o gramada, dar daca insist sigur mi-o fur !

      Concluzia este ca Doggy si ai lui sunt in cacat iar sindicatul, in ansamblu, mai are o basina-n cur !

      Ștergere
    3. Ce vrei baaaa! Doar a lucrat marele NEACSU !!

      Ștergere
    4. Eoteeee...ca la asta nu m-am gandit !!!

      N-ar fi exclus sa auzim, cat de curand, de o ruptura masiva in cadrul SCMD la nivel zonal !

      Iar de Neacsu ca despre un alt maret initiator si nascator de sindicat, reevaluat !

      Ștergere
  34. Este cumva adevarat ca armata a ajuns sa se maimutareasca prin moluri ?
    Eu nu cred asa ceva, n-ar fi ei in stare, capii armatei, sa-si umileasca, intr-un asa hal, propriul sistem !
    Zic unii ca s-a dat si la televizor !
    Dar nu este adevarat, sunt niste mixaje nesimtite ale televiziunilor comerciale !

    Nu cred eu ca ostirea a ajuns asa de rau, incat de la Arcul de Triumf a ajuns sa se "dea" cu scarile rulante prin moluri !

    Doamne feri !

    Totusi, daca este asa, ma consolez cu faptul ca mai bine in mol, decat prin cimitire, printre morminte ! S-au prin targul de vechituri de la Vitan-Barzesti !
    Eu zic, pentru divertisment, ca nu-s de aruncat nici variantele acestea ! Poate pe la anul !

    RăspundețiȘtergere
  35. Ia d'aci!!
    pozele sunt facute de grupul mass-media a lu'arma-sa deci "este cele mai reusite" probabil ca exista si mai nashpa.Apropo a fost si ministresu p'acolo deci nu e inventie de-a unor prosti.A fost cu binecuvantarea lu' safu al mare dobritoiu

    http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-ziua_armatei-mall-maritimo-expozitie-militar_5_800369961.html

    RăspundețiȘtergere
  36. As intreba onor "administratia", ca sigur tre sa aiba ceva detalii, insa vad ca de-o bucata de timp e cu "Ciocul mic" !
    Ne-a dat drumul pe imas, in voia noastra si nu mai baga pe nimeni in seama !

    Sau poate o osteni la Megalitica aia, unde bolovanii-s grei a dreaq !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,SPUNE TU,LA INEPTIA IZMANARULUI CU CONTRIBUTIVITATEA INVENTATA(ASA CEVA NU EXISTA SI NU VA MAI EXISTA NICIODATA,DECAT IN ROMANIA),AU TACUT CHITIC ACTIVI SI CEI A CAROR PENSII AU CRESCUT?
      DA.
      PAI ATUNCI SA LE DAM CONTRIBUTIVITATE PANA CRAPA,DAR DOAR CELOR A CAROR PENSII AU CRESCUT SI CELOR CARE VOR IESII LA PENSIE DE ACUMA INCOLO.
      IN SERBIA,CAND S-A DISCUTAT DESPRE RECALCULAREA PENSIILOR MILITARE A DOUA ZI AU FOST CATEVA TANCURI IN FATZA GUVERNULUI,LA NOI,TOATE LUCRURILE AU MERS BINE MERCI MAI DEPARTE.
      NOI CEI 26500(S-AU CATI AM MAI RAMAS),VREM SA AVEM SISTEMUL DE PENSII MILITAR(CUM AU JUDECATORII,CARE S-AU LUAT DUPA SISTEMUL DE PENSII MILITAR),SIMPLU,NU SUFERA NIMENI,NU SE PIERD BANI.
      SI DIN IANUARIE 2013,PONTA SA SCHIMBE ARTICOLU ALA CU 20 DE ANI,SA SE IMPARTA LA 30 DE ANI(PENTRU CEI CARE NU SUNT IN SISTEMUL DE PENSII MILITARA(ORI ANEXAT LA JUDECATORI,CEI 26500,ORI PUSI SEPARATA PE ALTA LEGE)

      Ștergere
    2. Sugi duda la CATEL- bolnaviorule!!

      Ștergere
    3. Uai, lasa-ma cu pensiile astea, ca iar ma ia mos alecu si ai lui, de pe pulano 10 intercraci, la stanga !
      N-am pregatirea necesara sa-mi dau cu parerea la prepunerea ta, insa simt eu ca-i buna pe undeva !
      Pe mine ma intereseaza sa vina cat mai repede momentul in care sa-i pot arata, si eu, vecinului, degetul aratator, ca toata vara mi-a tras-o, pe unde m-a prins !
      Vreau sa ma razbun, da-i in ma-sa de bani, si n-am motiv !

      Ștergere
    4. Putulica ..mica ..mica ! Tu i-ai aratat degetul lu vecinu pana nu a picat pleasca cu 119 ! Acum ii randul lui ,de drept si de fapt !! Taci si strange din masekle , ia muie si ...asteapta !!

      Ștergere
  37. sau mai bine alegeti singuri

    https://www.google.ro/search?q=armata+la+mall&oq=armata+la+mall&sugexp=chrome,mod=0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    RăspundețiȘtergere
  38. adminu "cre' ca creiaza" dupa cum s-ar exprima elegant erhasu pozitronic

    RăspundețiȘtergere
  39. Gata !
    S-a fasait si chestia cu spagile de la cefere !
    Asa a fost si acusica vreun an, pe la vami !
    Razboi total, elicoptere, mascati, acoperiti, descoperiti, puscoaie, lanturi in loc de catuse, procurori, ridicari din pat, urmariri cu caii pe miriste ca-n filmele cu Gion Uain, sute de arestati pe ora, convoaie de banditi catre parchete, vami lasate in curul gol-la propriu, pentru ca au fost legati toti, declaratii de presa, televiziuni din aer, guvern implicat, ministrii pe toate canalurile, popi rugandu-se la icoane pentru mantuire....

    Ati auzit de vreo urmare ?
    Ciuciu !
    Se fura prin vami si pe langa, mai ceva ca inainte !
    Traficul de orice si oricat aproape ca se face la vedere !
    Ce frontiere bre ! Ce vami ! Unde ne trezim noi aciulea !

    La fel si cu caracatita de la cefere !
    In timp ce capeteniile erau eliberate din parnaie, pentru a fi cercetate in libertate, nasii ramasi au si dat bice la spagi ! Ca doar n-or sa circule trenurile fara nasi si fara blatisti !

    Asteptam cu nerabdare o noua caracatita, a pietelor, a veceurilor publice, a spalatorilor de parbrize din intersectii sau ce dreaq de caracatite or mai fi in tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  40. PMT28 octombrie 2012, 16:08
    PeSe: zau ca este simpatic, chiar nostim pe alocuri !
    Totusi trebuie sa intervin pentru a preciza ca nu mai sunt 26500, intrucat 984 dintre voinici au crapat deja !
    Mai mult, pana va propune domnia sa acest proiect domnului dottore de la guvern, vor mai crapa vreo 300, majoritatea de ciuda ca n-a trecut ordonanta, iar alta majoritate din cauza facturilor la incalzire !
    Cine are ! Cine n-are caldura centralizata, sa se descentralizeze, ca cei de la Saveni, unde blocurile au devenit magazii de lemne !
    Anonim28 octombrie 2012, 16:31
    Pai CPM vroiai sa-i recomand?Palinca?Stricam orzul pe gaste?
    Anonim28 octombrie 2012, 18:31
    Desi sculata si crescuta, a mea-i gata sa faca servicii peste rind pentru pacientul tocmai internat la 15:23.
    Puteai recomanda niste rachiu de duda, ori RDV!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si comentariul unde este, bre hombre !
      Ce sa inteleg, ca-i cul, ori nashpa ?
      S-au ai vrut sa le transferi pe alt blog si ai uitat ce tre' sa faci !

      Doamne feri, barbate, ce-i cu tine !

      Baga baremi o injuratura, ceva acolo, o monosilabica, 5 consoane, fa un semn cu mana, ceva...

      Ștergere
    2. ,,Desi sculata si crescuta, a mea-i gata sa faca servicii peste rind pentru pacientul tocmai internat la 15:23.''

      Ce nu peti pricepe? Ori nu poti citi la fel de repede cum scrii?!

      Ștergere
    3. Uai, cu mine vb ? Ca-s derutat, in pula mea ! Nici nu mai stiu cu cine comentez aciulea !
      Bare-mi pe celelalte bloguri e la paritate, un comentariu al cititorului, un raspuns al administratorului si tot asa ! Nu te poti zapaci, iar daca te-ai zapacit, te elimina din joc !

      Ștergere
  41. Rog administratia ca sa pregateasca, pentru marti, 30 octombrie, piticul ala cu fesul rosu si cu destul aratator sculat, in semn de respecte eterne !
    Imi zice mie filingul ca numa bine se va plia pe subiect, dupa sedinta guvernului din 30 octombrie !

    RăspundețiȘtergere
  42. Daca n-o gasesti pe bijbiite economiseste luminarea. Pote-ti trebuieste la altele. Tie sau babei.

    RăspundețiȘtergere
  43. Treci pe A3! Si clontul mic, ca-i un academician, nu Dogaru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Texte !
      Omu-i obosit !
      Vorbeste pentru filfizoni !
      Armata nu-i in zdrente, ci in curul gol, asa cum am zis eu !
      Lamentari, justificari, miorlaieli...
      V-am zis eu ca de vina starii actuale a armetii este razboiul daco-rroman din 101-102 !

      Am ajuns, ori sa ne crape oamenii pe la dracu in praznic, ori sa ne maimutarim prin moluri !

      Jalnic !

      Mai bine ma uit pe postul unde romanii pupa, fara numar, pe dealul patriarhiei, Boasele lu Nectar !

      Numa dupa ce-mi iau pasteaua, ca iar a inceput sa ma doara in zona cefei si intru in delirrum !

      Ștergere
  44. Buey, piticu cu fese rosii si cu deshtu ridicat e Czar maimuca, scarpina-ne-ar buca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uai !
      Intra in arhiva, pe 18 iunie, si ai sa-i vezi poza in toata splendoarea !

      Ștergere
  45. Asta-i incrincenatu' , dupa al 16-lea cub de ice.

    http://4.bp.blogspot.com/--EGD60VFW6I/T977C4fwOLI/AAAAAAAAP4E/SiMPpnSYKKk/s1600/fuck-you+syndicat.jpg

    RăspundețiȘtergere
  46. NB la ZOO + NOO !

    Imi ajunge cat am achizitionat azi !
    Mi s-au tuguiat si buzilii de la mestecatoare de atata muie !

    RăspundețiȘtergere
  47. Mna seara!
    Ce ziceti mai oameni buni si nebuni de Bretonel?! Ca fu azi numai pe la teveuri si consuma norma de minute in retea cu interventiile lui. Deja mie unuia imi miroase a fanfaron. Militar nu mi se pare a mai fi! Politicianist a devenit parca prea repede!
    Va salutez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  48. Si ce PL-ul miau propunezi?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri