Google Translate

joi, 4 octombrie 2012

De la Elena Udrea, via Monica Macovei, am ajuns la Diana Laura Bota. Sexy-pedelista Laura Bota, în fruntea femeilor din PDL. Urez multe succesuri! UPDATE. Recomandare...

 
Biroul Permanent Național al Organizației de Femei a PDL a hotarat, prin vot unanim, alegerea Laurei Bota în funcția de vicepreședinte al acestei structuri centrale a
Partidului Democrat-Liberal.
 
Cu aceeași ocazie, Laura Bota a fost numită și în funcția de vicepreședinte al Comisiei Naționale pentru relații, etică și litigii.
 
Potrivit unui comunicat de presă al PDL Satu Mare, numirile vin ”ca o recunoaștere a eforturilor Laurei Bota în a promova principiile și valorile dreptei europene, care formează edificiul central al doctrinei PDL”.
 
 
“Este inadmisibil ca în anul 2012, în România, o femeie să fie lovită odată la 30 de secunde, așa cum relevă studiul Asociației pentru Promovarea Femeii din România. Violența în familie frange destine, distruge familii, trebuie să luptăm împotriva acestui flagel” – declară Laura Bota.
În anul 2011, Laura Bota a apărut într-un pictorial sexy pe care l-a postat pe Facebook.
Sursa:
 
 
Șefa femeilor PDL-iste din municipiul Satu Mare apare într-un pictorial sexy, pe Facebook
 
Laura Diana Bota, preşedinta organizaţiei de femei a PDL din municipiul Satu Mare a pozat, recent, în diferite poze sexy.
 
Fotografiile urmează să apară într-un calendar precum şi într-un catalog al unei firme de îmbrăcăminte.
 
 
Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a Laurei Diana Bota, medic stomatog. În decorul alcătuit de ruinele castelului medieval de la Medieşu-Aurit, şefa femeilor democrat-liberale a pozat costumată în rochii roşu aprins sau argintiu, precum şi în costumaţii de piele neagră.
 
 
Sursa:


 
===================================
====================
===========

UPDATE
RECOMANDARE unor FATUCE din politica damboviteana:
Apucati-va de ... Wrestling !
Vizionare placuta:



======================
============

48 de comentarii:

  1. No ,amu e numa binie.Daca cu capu'no facut nimic api a buna sama a face cu curu'.Am zis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apoi no, ai direptate!
      Caputzu ei, iaste in alta parte!
      Iar aista, sigur ca e mai bun!
      Tine mai mult si doare mai putin!
      Apoi no, sa uram la fatuca aiasta, multe succesuri!
      P.S.: Bey, dar aiasta o fi sarit gardurili pi la Cotroceni?
      Sau abia de'amu intra si in cursa "stafeta" cu obstacole!

      Ștergere
    2. Ii buna de pula.Si-atat!

      Ștergere
    3. Anonim4 octombrie 2012, 11:43
      Ai si tu dreptate, dar parasutele astea vor ajunge in Parlament, vor fi Ministrii/demnitarii de maine! Vor fi "cadorisite" cu spp-isti la poarta, masini de lux, secretarite pe post de maseuze, basca zeci/sute de milioane lei salariu pentru "eforturile" depuse in slujba neamului! MRU le mai invita la cate-o "masuta" cu carne de vita KOBE(35 milioane/kg), 50.000 euro TOTAL/consumatie! Iar la o adica, le mai da si nana-tu Basescu cate-o "decoratiune" si le salta in rang de Mare Ofiter al stupid peopleof Romania! Eheee... pe banii mei, ai tai, ai nostri tuturor ...

      Ștergere
    4. 11:56
      Ca bine le zici..Sefu!

      Ștergere
  2. In voroava ieste PDLul,binie ca nici altii nu-s mai breji,da tat e la buna sama pen'ca suntem prosti gramada.Daca am pune mana pe ciomag si in Australia cu toti banditii astia de politihoti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bey, dar Monica, Monica Macovei,
    Ce legatura are cu sexy-boambele pdl?
    Ia lumineaza-ma careva si pe mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O hi "pestele"fatucelor[adica codosa].

      Ștergere
    2. Hai bre, ca te lamureste eu:
      Moaca Macovei este noul Caporal cu duciplina, integritatea in absolut, cuviosenia, curatenia pdl-eilor! Fara MM, p_a functii!

      Ștergere
    3. 11:42
      Nu te sfii..spune-i pe sleau „ pula functii”.Iti place?Stiu ca da..

      Ștergere
  4. Hopaaaa.....
    Răsturnare de siuaţie: Romney câştigă teren în faţa lui Obama!
    ======================
    Prima dezbatere din campania electorală din SUA, între Mitt Romney şi Barack Obama, a consfinţit o victorie clară pentru republican în faţa actualului preşedinte. Barack Obama pierde din ce în ce mai mult teren în cursa pentru prezidenţiale şi, ceea ce părea a fi o luptă pe muchie de cuţit, s-ar putea transfoma într-o victorie categorică a lui Romney.

    Un sondaj CNN publicat la o oră după dezbatere arată că pentru 67 la sută din persoanele chestionate Mitt Romney a fost câştigător, în timp ce 25 la sută din acestea au afirmat că preşedintele în exerciţiu, Barack Obama, a fost mai bun în timpul confruntării ce s-a desfăşurat la Denver (Colorado, vest).

    “Nu cred că există nici cea mai mică îndoială (…) Romney a câştigat”, a afirmat G. Terry Madonna, de la Franklin and Marshall College, care a urmărit dezbaterile prezidenţiale americane începând din 1960. “A fost mai dinamic, fără să fie provocator sau combativ”, a spus expertul.

    În schimb, Obama, care s-a izolat timp de două zile pentru a se pregăti, a părut “un pic prost dispus şi iritat, nu a părut să stea la pândă, nu l-a atacat prea tare pe Romney”, a remarcat Clyde Wilcox, profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Georgetown.

    De pildă, Obama nu a menţionat celebra înregistrare video sustrasă în care candidatul conservator apare evocând mentalitatea de “victimă” de care dau dovadă 47 la sută din americani, în timp ce democraţii şi-au concentrat numeroase mesaje publicitare pe acest subiect, a afirmat Wilcox.

    Totuşi, Mitt Romney nu a dat lovitura de graţie, a subliniat profesorul de ştiinţe politice Kareem Crayton de la Universitatea Carolina de Nord.

    “Nu a fost un episod care să schimbe natura cursei. Totuşi, a fost un rezultat foarte bun” pentru Romney, a afirmat profesorul. Dar prestaţia lui Obama nu a dus la pierderea respectului pentru acesta şi “nu cred că vreuna din tabere va folosi fragmente (din această dezbatere) în mesaje publicitare negative”, a adăugat acesta.
    ====================
    Bey, va aduceti aminte?
    Scrie undeva pe aici, ca ELITA MONDIALA a decis:
    Presedintele USA, va fi ... Romney!
    Hmmm! Pai incepe a prinde contur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitt Romney este viitorul președinte al SUA !
      ========================
      Unul dintre cele mai importante evenimente conspiraționiste ale anului 2012 este celebra intalnire a misteriosului grup Bilderberg. Evenimentul s-a produs in Chantilly, Virginia, unde cei mai importanti oameni ai planetei s-au intalnit cu un scop precis, acela de a-l desemna pe noul președinte al Statelor Unite ale Americii. Există zvonuri conform cărora chiar inaintea alegerilor din SUA, grupul Bilderberg se reunește pentru a al “incorona" pe viitorul președinte. In anul 2008, cand Barack Obama si Hillary Clinton se băteau pentru fotoliul celui mai puternic om din lume, a avut loc o intalnire secretă intre reprezentanții grupului Bilderberg si cei doi candidati. După ce au trecut probele de foc, dar si de loialitate, unul dintre ei a fost pe placul Bilderbergilor. După cum vă puteti imagina acesta a fost Barack Obama, care cateva săptămani mai tarziu a “castigat" alegerile prezidențiale din SUA (democratic). Atunci cand avionul cu cei doi candidați a revenit la Washington doar unul dintre ei era la bord, Hillary Clinton. Acesta a fost semnul că Obama este preferat la incoronarea tronului american. Asa s-a intamplat cu presedintele George H.W. Bush in 1985, cu presedintele Bill Clinton in 1991, cu Tony Blair in 1993 sau cu Romano Prodi, fostul sef al Comisiei Uniunii Europene, in 1999. Reporterii de la The Guardian l-au zărit la intalnirea Bilderberg 2012 pe contracandidatul lui Obama in cursa prezidentială, Mitt Romney. Acesta nu a fost trecut pe lista invitaților oficiali, fapt pentru care se presupune că SUA va avea un nou președinte. El a fost ales, incoronat de cei mai puternici oameni ai planetei, printre care si David Rockefeller in varstă de 96 de ani. Pe de cealaltă parte Mitt Romney caștigă alegerile preliminare din foarte multe state din SUA. Acesta nu este o simplă coincidentă, pentru că democrația americană este doar un simplu balon de săpun aruncat in ochii credulilor de cei mai bogati oameni de pe planetă. Democrația americană nu exista, grupul Bilderberg este cel care decide viitorul SUA, iar restul povestii cu campania electorală si alegerile nu sunt decat un circ ieftin pentru a hrăni gloata infometată de libertate.

      Ștergere
  5. Da ,sigur prinde contur,la vre-un deget fata de cur,adica pe spatiul ala dinte pizda si cur numit "flintic"

    RăspundețiȘtergere
  6. STIRE de larg interes:
    Băncile cresc comisioanele la oprerațiunile bancare.
    ===========================
    Băncile se reorientează spre creșterea comisioanelor la operațiunile bancare. În multe cazuri, taxele se vor dubla pentru românii care vor să-şi verifice salariul sau să scoată bani de la bancomat. Aşa se face că, o simplă interogare a cardului, va costa un euro. Bancherii încearcă astfel să-şi mărească profiturile în lipsă de clienţi.

    Potrivit principiului “nimic nu e gratis” câştigă teren pe piaţa bancară. Pentru milioanele de români care deţin carduri, taxele bancare vor creşte. În unele cazuri, comisioanele privind interogarea soldului, atât de la bancomatul băncii emitente, cât şi de la altă bancă, se dublează. În plus, acestea se calculează în euro, nu şi în lei. Iar în România sunt circa 13,5 milioane de carduri valide.

    În cazul retragerii de bani de la ghişeu, lucrurile stau şi mai rău. Comisionul minim este de 3,5 lei faţă de 0,2 lei cât era până acum. În plus, la fiecare retragere de bani de la bancomatul altei bănci se opreşte unu la sută din sumă, plus 4 lei.

    De exemplu, cine vrea să-şi verifice banii disponibili şi să retragă de pe card o mie de lei, plăteşte un comision final de peste 18 lei. Iar decizia băncilor de a-şi majora comisioanele nu poate fi contestată de nimeni.

    Singurele plângeri pot fi formulate la Protecţia Consumatorului doar în cazul în care băncile nu şi-au informat clienţii asupra majorării comisioanelor din timp.

    Românii nu ştiu nici cât de mult si nici cât de des îi taxează banca. O persoană care îşi foloseşte des cardul poate plăti şi 300 de comisoane într-un singur an. Iar bancherii încearcă să profite de acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vasile Blaga: Dan Diaconescu prosteste lumea cu televizorul.
    Cum sa fac eu alianta cu asta?
    ============================
    Vasile Blaga il desfiinteaza pe Dan Diaconescu: e un om care-si bate joc de sufletul romanilor si prosteste lumea cu televizorul. Liderul PDL anunta, cu subiect si predicat, ca n-o sa calce niciodata pe la OTV si nici nu va colabora politic cu DD.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alianța România Dreaptă vrea să provoace absenteismul USL.
    =======================
    Surse din partid au dezvăluit, pentru ZIUAnews, care va fi strategia PDL pentru alegerile din 9 decembrie • Liderii dreptei vor încerca descurajarea electoratului, pentru a creşte absenteismul la vot • Cu cât mai mulţi români se prezintă la urne, cu atât e mai sigur că USL va obţine peste 50% din voturi, spune o analiză sociologică internă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Raportul Clubului de la Roma 2012 este sumbru.
    ===========================
    În perioada 30 septembrie - 2 octombrie, în timp ce toată lumea era preocupată cu privatizarea Oltchim, a avut loc la București, la sediul BNR, sub patronajul guvernatorului Mugur Isărescu, Conferința Internațională „Clubul de la Roma", marcând a 40-a aniversare a acestei entități financiare mondiale, asociată cu ocultismul bancar și cu crearea Guvernului Mondial și a Noii Ordini Internaționale.

    Previziuni pentru următorii 33 de ani
    ==========================
    În 2040, Pământul va atinge un numar de 8,1 miliarde de locuitori, după care va începe o scădere controlată a populației planetei. Asta, deoarece Terra nu va putea suporta un număr mai pare de 5 miliarde de oameni, fără a distruge iremediabil mediul înonjurător și a secătui resursele planetei. Conform unor directive ale ocultei mondiale, numărul maxim de locuitori ai planetei raportat la procesul evolutiv tehnologic este de 2 miliarde. Adepții teoriei conspirației susțin că se va ajunge la acest număr prin războaie, dar și prin pandemii, control alimentar, precum temutul Codex Alimentarius.

    O altă previziune este aceea că actualele puteri economice vor stagna, în special SUA, în timp ce alte economii, precum Brazilia, India, Rusia si Africa de Sud, vor creste. China va continua succesul datorită capacității de reactie la noile cerințe ale pieței. PIB-ul mondial va creste mai încet decât s-a estimat, în principal din cauza diminuarii productivității. În 2045, produsul intern brut la nivel mondial va fi de 2,15 ori mai mare decât cel actual. Rata creșterii economice va scădea din cauză ca o bună parte din PIB va fi cheltuit pentru contrabalansarea epuizarii resurselor naturale, creșterea poluarii mediului, deteriorării factorilor climatici și de înmulțire a nedreptatilor sociale. Cu toate acestea, vor fi dezvoltate noi surse de energie alternativă.

    De asemenea, până în 2020 vor fi luate măsuri ca populația planetei să fie arondată noilor măsuri informatice, prin existența „cipului unic personal", în care vor fi înmagazinate datele personale, cele de sănătate, precum si conturile bancare de venituri și plăți, nemaiexistând bani în formă fizică, ci unități de cont, ceea ce va permite apariția până în 2030 a unei monezi unice mondiale, sub o formă virtuală.
    În același timp, se vor intensifica neliniștile generate de dezechilibrele sociale și de agravarea dezechilibrului climatic. Încălzirea globală se va accentua, cu o medie de 3,4-4,8 grade Celsius, până în 2035, determinând transformări sociale și mari migrații spre nordul și spre sudul planetei, unde se vor plasa statele dezvoltate. Totodată, rata consumului de bunuri și servicii va atinge cota maximă până în 2045, păstrând actuala rată de creștere a populației de până la 8 miliarde de locuitori.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce naspa!!!
    E buna madama dar e o femeie rea.Uitati-va la meclosan!!
    Buna de pula(max o noapte) si apoi de aruncat,de nevasta tb sa fie idiot ala care ia o asemenea vrajitoare

    RăspundețiȘtergere
  11. ....erata:hi,hi
    ca sa nu mai punem la socoteala cum arata zgripturoaica atunci cand se da jos din pat(dupa..) si se duce "lipa-lipa" la baie desculta.Barrrrr imi moare scula...
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  12. erata la erata hi,hi
    Si unde mai pui ca este super tencuita pt sedinte foto in pozele respective.
    Pe scurt este o naspeta in viata de zi cu zi
    Don C "specialistul" in muieri

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa e are dreptate !hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  14. Rea ,rea dar de futut ii buna!!

    RăspundețiȘtergere
  15. ,,Un baietel de cinci ani isi examineaza testiculele in timp ce face baie si intreaba:
    - Mami, astia sunt creierii mei?
    - Nu inca, dragul meu!''

    RăspundețiȘtergere
  16. ,,Un ofiter de la brigada antidrog a trecut ieri pe la ferma noastra “Imi pare rau dar trebuie sa inspectez ferma, sa vad daca nu cumva cultivati droguri ilegale”
    “Nici o problema” i-am zis “poti sa cauti unde vrei in afara de campul ala din dreapta”
    Atunci a scos arogant legitimaţia si mi-a lipit-o de faţa:

    “Vezi asta? Eu am autoritatea sa caut unde vreau, nu poti sa-mi spui tu unde sa caut si unde nu!! Am incheiat discuţia, ai inţeles?!?”

    “Bine, ma scuzati” i-am raspuns politicos si mi-am vazut de-ale mele. Nu trec 10 minute si-l vad alergand de mama focului pe campul din dreapta urmarit de un mare taur cu spume la gura.Avea ochii iesiti din orbite de panica si urla cat il tinea gura “Ajutoooor, ajutoooor!!”
    Atunci am aruncat sculele din mana, am fugit langa gard si am urlat la el:

    “Legitimaţia, arata-i legitimaţia f...tu-ţi morţii ma-tii!!!”



    RăspundețiȘtergere
  17. Ba pe-a ma-ti dom'chestor.

    RăspundețiȘtergere
  18. INTERNATIONAL - ,,Blog ARMYIA " -
    ganduri,dupa ce mi-am lins ranile !

    Aici material nu gluma!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. io cre' ca dak ii dau o bancnota de-asta ma lasa sa-i dau o clanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce faci domnule DC iti iei pedlisdele la ...muie?? Sniper one

      Ștergere
  20. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare, motanelul kkcios + DonPirtzLeone nu uitati de oua!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai eu te bag in uterul ma-ti,daca ma mai pui alaturi de dobitocul ala de cezar "rupt in cur si dat cu var".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba ,daca ma mai pui alaturi de Motanul KK von -Tigano Hurziceni ,te dau in judecata pentru ofensa!!

      Ștergere
  23. Bey, incet-incet, va reveniti!
    Greu, dar vad ca va reveniti!
    Dar ce dreak ati patit/avut?
    Hauleuu, ce rau a fost!
    Fara comenturi, ca mancarea fara sare!
    Mai,mai, sa se-nchida mustaria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa negru fu dracul?
      Io cred ca si-a bagat maimukles coada.
      Bine ca veni Omul Negru de la Hurrrziceni si o sperie.

      Ștergere
    2. 13:21
      Ai gustat din palinca,Sefu?

      Ștergere
  24. ,,ba ,daca ma mai pui alaturi ...,te dau in judecata pentru ofensa!!''

    RăspundețiȘtergere
  25. Buey, unde e maimuta belicoasa, sa-i dau in gura ca la coasa?

    RăspundețiȘtergere
  26. Cu multa minte si ..putin muschiulet..luna asta mi-am dublat pensia !
    O sa mananc si o sa beu ca ..MRU..pentru ca merit!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ma....
      Cum facusi tu asta, neamule?
      Ia sa spui, rogu-te, si la noi!

      Ștergere
    2. I-a belit banana lui maimukles.Dupa care i-a supt-o.Hai,curaj, ca ti-o dublezi si tu!Nu stiu ce, dar sigur o dublezi.

      Ștergere
    3. 15:06
      Ai fugit la cules de struguri prin stranataturi.
      Vazuram noi ca lipseste unul de aciulea, de la noo.

      Ștergere
  27. Awesome issues here. I'm very satisfied to see your post. Thanks a lot and I am looking ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

    Here is my webpage bancuri diverse

    RăspundețiȘtergere
  28. I'm curious to find out what blog system you have been working with? I'm experiencing some small security problems
    with my latest blog and I would like to find something more secure.
    Do you have any recommendations?

    Here is my web-site ... jocuri miniclip online

    RăspundețiȘtergere
  29. It's an awesome piece of writing for all the web visitors; they will obtain advantage from it I am sure.

    My web blog: jocuri cu betmen

    RăspundețiȘtergere
  30. What's up, just wanted to tell you, I enjoyed this article. It was inspiring. Keep on posting!

    my page :: jocuri gratis masini

    RăspundețiȘtergere
  31. I think this is one of the most important information for me.
    And i am glad reading your article. But want to remark
    on some general things, The website style is perfect,
    the articles is really great : D. Good job, cheers

    Also visit my webpage: jocuri 2 players online

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri