Google Translate

vineri, 5 octombrie 2012

DIICOT. Un nou si modern site! Felicitari pentru continut, deschidere, transparenta! Luati aminte, poate fi util!

 
Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi-a lansat, vineri, noul site, care conţine şi categoria "sesizări", precum şi condiţiile în care acestea pot fi făcute. De asemenea, site-ul conţine toate informaţiile legate de activitatea DIICOT, rapoartele de activitate, date despre bugetul instituţie prezentând şi harta birourilor şi serviciilor teritoriale, precum şi organigrama.
 
 
DIICOT este unica structură din cadrul Ministerului Public specializată în combaterea şi investigarea infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism. A fost înfiinţată în anul 2004, prin Legea 508/2004, în scopul destructurării grupurilor infracţionale organizate, frontaliere şi transfrontaliere.
DIICOT face investigaţii în materia infracţiunilor grave, definite de Legea 39/2003 privind prevenirea şi combaterea criminalităţii organizate.
 
 
 
De vineri DIICOT are un nou site , modern, până la ora 14.00 având peste 1,8 milioane de accesări. El conţine, între altele, toate rapoartele de activitate din 2007, de când conducerea direcţiei a fost preluată de Codruţ Olaru, până în prezent.

 
Pe pagina principală sunt prezentate fotografii cu sediul DIICOT, dar şi cu cea mai mari captură de cocaină din România: peste 1.200 de kilograme de cocaină, marfă găsită într-un container cu cherestea din Brazilia şi care a ajuns în Portul Constanţa Sud-Agigea.
 
 
Captura de cocaină, realizată în luna ianuarie 2009, în Portul Agigea este printre cele mai mari realizate, în ultimii zece ani în Europa, valoarea totală a acesteia depăşind 100 de milioane de euro, afirma într-o conferinţă de presă, şeful DIICOT, procurorul Codruţ Olaru. "Suntem în faţa celei mai mari capturi realizate vreodată de Ministerul Public, de DIICOT şi de Poliţia Română şi una din cele mai mari realizate în ultimii zece ani în Europa. Cocaina are puritate, cel mai probabil, de 90 la sută, fiind destinată pieţei externe. Şi de această dată România a fost şi a rămas o ţară de tranzit", sublinia Codruţ Olaru.
 
Noul site conţine informaţii cu privire la conducerea DIICOT, atât la nivel central, cât şi teritorial, adresele de contact, implicit unde pot persoanele interesate să sesizeze comiterea unei infracţiuni de competenţa structurii: pe adresa de e-mail diicot@mpublic.ro sau la sediul instituţiei din Bucureşti, B-dul Libertăţii 14, sector 5. Sesizarea trebuie să conţină în mod obligatoriu datele prevăzute de art. 222-223 Cod procedură penală, respectiv
să precizeze dacă este o plângere sau un denunţ.
===========================
==================
==========

33 de comentarii:

  1. Comisare , comisare ... capitane de judet , ai impresia ca vor aparea comentarii altele decit rigiielile , scremetele si boriturile curdelonului , ale motanului kk si ale celor de acelasi tip ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,mai pulifrici, nu noi suntem de acelsi tip, ci tu esti fara chip.Si fara obraz, adica fara buca.In consecinta, geaba ti-as spune sa-ti fie rusine ca n-are unde sa prinda.Ai dat drumul pe trompa la toata pizma care fierbe-n tine.Invidie de racan.

      Ștergere
    2. Voi stiti cine este anonimul de la 17.42?
      Este cezar prostanacul,plin de invidie si de ranchiuna ca blogul lui are cate doua ,trei comentarii scrise tot de el sub alte nume.

      Ștergere
    3. 22:03.
      Ai dreptate suta la suta.
      Eu n-am spus-o chiar asa, pe sleau.

      Ștergere
  2. Mult succes tuturor celor care-si desfasoara activitatea acolo.Grea munca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte pozitiv, printre putinii care obtin si rezultate!
      Prin urmare, se pare ca este una dintre putinele STRUCTURI EFICIENTE, dintr-o tara cu atatea INSTITUTII DESTRUCTURATE, puse din nefericire in slujba politicului, unor politicieni verosi!

      Ștergere
  3. ,,tigri2 spunea...
    4 octombrie 2012, 21:11
    Chiar si cei tratati de medicii din SMC trebuie sa plateasca retetele,nu mai spun la bolile care beneficiaza legal de gratuitati[diabet,inima etc]si acestea au anumite procente de plata,altfel ,farmaciile spun ca nu au aceste medicamente.Eu o spun si am mai spus-o,Romania a fost confiscata de unii si incet-incet vomdeveni slugile lor.

    CEZAR spunea...
    4 octombrie 2012, 21:42
    Motan KK Von Hurziceni - Asa-i in capitalism!!!

    ...

    tigri2 spunea...
    5 octombrie 2012, 07:44
    @Cezar
    Si tu unde ma-ta traiesti?Sau te crezi inca in SCMD unde erai "turnator" fruntas...la SECU.

    CEZAR spunea...
    5 octombrie 2012, 09:11
    .....a , sa nu uit C.T.P - te-a bagat in gramada celor,,alienati mintali " ! Sper sa ajungi ..sef cu calitaturile tale ..de exceptie!!!!

    tigri2 spunea...
    5 octombrie 2012, 12:35
    LUPUS
    iar stergi ce scriu si lasi prostiile scrise de cezar?
    de c e nu esti corect???


    tigri2 spunea...
    5 octombrie 2012, 15:00
    @LUPUS
    Tu chiar nu percepi ca esti un netrebnic?Ai preluat blogul de la Plano cu un rating ridicat,cu peste 100 de interventii diferite pe zi si l-ai transformat untr-un dezastru ,inconjurandu-te de niste terchea-berchea gen cezar si alungand potentialii comentatori.H'ale bules / praful s-a ales.Pacat de acest blog,ne mai spuneam si noi pasurile,mai aflam una-alta.


    CEZAR spunea...
    5 octombrie 2012, 15:00
    @ Motanul KK Von Tigano- Hurziceni ! Esti un mare Bou!!! ''

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate afla DIICOT de unde si ce trag pe nas cei ,,doi buni prieteni''.
    Ca unde si-o trag am vazut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare CurDeleu sa fie „furnizorul”?
      Umple PET-urile goale de „Noroc” cu prenadez si le vinde astora.
      Ehe...la PulanOX intre craci, ai doar dreptul.. „ sa ti-o tragi”.
      Doamne fereste!

      Ștergere
  5. Buey, seara buna la toti Go Ozarii si toti labarii, de la Zoo si 9! Multa mouie lui Viorel motanel kknel si sa ne zuga matzul nitzel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey-mi-oiei, vezi ca s-a schimbat firmanentul la PulanOX..nu se mai tace, se face.Haidi bre ca te asteptam cu labiile intinse si maimutele cu cozile ridicate.Grabeste-te!!

      Ștergere
  6. Muei,ce PL-ul miauu ai labarit de atita ai lipsit de pe blogul cel dilit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey omule nu mai am legatura radio! Am treaba in draci! Is mort de oboseala! Vinul e in damijene, boasca de tzuica e la fiert + 1200 kile de mere tocate care fermenteaza. N-am strins inca cucuruzu care-i bunicel, barabulele care-s ca nucile...Hai ca va las, lasa-v-ar boalele, grijile si rautatile sa va lase!!!! Succesurui tuturor si mai ales amicului de la Urziceni care, impreuna cu seful lui de partid, DD privat-izeaza OltCim-ul!

      Ștergere
    2. Sa va trag pe tzedea pulii si pe tine si pe curva aia de muma-ta cas "buunaaa" a mai fost la viatza ei de "centurista".

      Ștergere
    3. 20:55
      Suuupeeeer!
      Unde PLM ai fost pana acum?

      Ștergere
  7. Viteazule care spuneai :
    "Anonim5 octombrie 2012, 17:51
    Da,mai pulifrici, nu noi suntem de acelsi tip, ci tu esti fara chip.Si fara obraz, adica fara buca.In consecinta, geaba ti-as spune sa-ti fie rusine ca n-are unde sa prinda.Ai dat drumul pe trompa la toata pizma care fierbe-n tine.Invidie de racan."

    Dupa toate comentariile care sint la acest articol , care iti sint argumentele contra celor spuse de mine :
    "Anonim5 octombrie 2012, 17:42
    Comisare , comisare ... capitane de judet , ai impresia ca vor aparea comentarii altele decit rigiielile , scremetele si boriturile curdelonului , ale motanului kk si ale celor de acelasi tip ??? "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce altceva sa-ti spun?
      Ca esti un APV-ist ranchiunos si plin de otrava.
      Probabil ai un blog care nu este vizitat de nimeni.
      La DIICOT eu mi-am platit tributul, asa ca STIU cum se munceste acolo.In plus, si gradul meu incepe cu comisar-...

      Ștergere
    2. P.S.
      Iti lipseste cu desavarsire simtul umorului.Aici, in primul rand, se rade.E un tratament universal contra oricarei afectiuni.Din moment ce n-ai inteles acest lucru, nu stiu ce mai cauti pe aici.Acu merg sa-mi iau pastila de Alupigus forte ca pot sa te suport!

      Ștergere
  8. Neatza buna la ZOO + 9! Cezare, maimuco ia-l pe motanelul kkcios si pune-l sa-ti dea limbi la oua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aleluia, doamne miluieste, doamne primeste...

      Ștergere
    2. Se rezolva, dar nu el ci jumatatea care-i face centura prin ItaY!!! ..ca tot ii place lui sa injure de mame si neveste ,surori..!!

      Ștergere
  9. Mi se pare mie sau infom.militar a fost "hackerit" din indonezia(dupa cum se lauda)? desigur ca e o minciuna grosolana!
    Nashpa.....dom burcu ia vezi mata ce-i pe infom. militar si ai grija

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm... Am vazut!
      Nu este de bine!
      Atentie, ca se ia!

      Ștergere
    2. incercati cu - Info mondo militar actualitate ro /Snipewr one

      Ștergere
  10. Na ca uita-i sa schimb poza si am ramas cu sarlatanul DD pe bancnote

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, tu chiar esti Dezacordatul cel mintal?Nu credeam ca esti atat de prost.Putin-putin stiam ca esti, dar nu chiar in halul asta.

      Ștergere
    2. P.S.
      Buey, prostovane..UITAI sa ma semnez:Indonezianul .

      Ștergere
    3. Bre da ce-l nimerisi ! profesionist esti neica!!!

      Ștergere
  11. Anonime de la 6 octombrie 2012 (comisare , comisare...) , 09:28 daca aicisa se ride , pune , bre , in discutie numai subecte la care sa ne ridem si noi ! Ca , altfel , vad ca pui in discutie si subecte serioase , dar rezultatul , care iti place , este ca lumea se ride ca proasta-n tirg ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, e vorba de terapie in grup.
      Ia mataluta o doza dubla de Alupigus cu o gura de Sloboz si altfel vei vedea lucrurile.Daca nu-ti trece, te primim cu multa caldura la mansarda, la noo.

      Ștergere
  12. Terapie DE (nu IN) grup ...
    Am inteles . Cei de aici (care va rideti ca proasta-n pula , la propriile voastre idiotii) aveti nevoie de terapie de grup . Nu este de mirare . Acest fel de terapie se face celor care au deranjamente la cap .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai din cauza de inteligenta este ..in grup.
      Tie iti recomand cea de grup.
      Oricum,aici n-ai loc.Hai,pa!

      Ștergere
  13. Mess Up Your Input Most keyloggers will just detect your keystrokes and store it.

    They are very effective at finding and cleaning up these threats since that is their main purpose.
    By activating All in One keylogger,
    you will have to spend more money to purchase something that will, in fact, work for you.
    You can also press and hold Ctrl + Alt + Shift + Z on your keyboard.
    You will never know the truth.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri