Google Translate

sâmbătă, 20 octombrie 2012

In cazul recentelor stenograme, Sorin Blejnar analizeaza oportunitatea sesizării instituţiilor internaţionale! In opinia sa, STENOGRAMELE sunt (incredibil!), DOVADA ca nu are nicio legătură cu dosarul de evaziune fiscală instrumentat!!!

 
Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a declarat sâmbătă că stenogramele făcute public recent nu sunt decât o dovadă a faptului că a respectat legea, adăugând că ar putea sesiza instituțiile internaționale, potrivit Mediafax.
 
 
Fostul șef al Fiscului a negat implicarea în dosarul de evaziune fiscală instrumentat, subliniind că stenogramele nu fac decât să confirme că a respectat legea.
Apariţia aestor stenograme nu face decât să confirme încă o dată că atunci când am ocupat funcţia de preşedinte al ANAF am respectat LEGEA, acţionând în interesul naţiunii române şi al instituţiei pe care am condus-o. Totodată, invit mass-media şi orice altă persoană interesată să analizeze cu atenţie şi obiectivitate toate cele 213 stenograme care se regăsesc la dosarul instrumentat de către DIICOT, pentru a constata cele afirmate anterior de mine, şi anume că nu am nicio legătură cu dosarul de evaziune fiscală instrumentat,”
spune Sorin Blejnar.
 
 
Fostul șef ANAF opinează că un procuror care participă alături de Victor Ponta la raliuri auto nu are legitimitate. ”În opinia mea, un procuror despre care se ştie că este din 2007 participant alături de Victor Ponta la raliurile auto din Campionatul Naţional al României nu are legitimitatea necesară pentru a lansa în spaţiul public teme care pot fi folosite în bătălia politico-electorală,”
crede Sorin Blejnar.
 
 
 
Acesta a adăugat că după sesizările făcute către CSM și DIICOT - structura centrală în 2010, acum ar putea urma un apel la instituțiile internaționale.
”De altfel, având în vedere maniera neprofesionistă în care a fost instrumentat acest dosar, am sesizat pentru prima dată, încă din 2010, CSM şi DIICOT - structura centrală, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestor verificări, să analizez oportunitatea sesizării instituţiilor internaţionale,”
declară fostul șef ANAF.
 
Presa a făcut publice vineri interceptări ale convorbirilor dintre Traian Băsescu și Sorin Blejnar, în care președintele primea informări de la șeful ANAF. Alte stenograme includ înregistrări separate ale convorbirilor dintre Sorin Blejnar și Emil Bordeianu, șeful vămii Albița, Elena Udrea și soțul său Dorin Cocoș, dar și o discuție cu Codruț Marta.
 
 
======================================
======================
 
Gogonele, castraveti ....
Cea mai tare uratura !!!
 
==============================
 
 
Traim in Romania lui Blejner&Co!
Sa traiti bine!
=========================================
===================

18 comentarii:

  1. TOT CE SE POATE,PROSTITUATELE DE LA CEDO,AU OBLIGAT STATU ROMAN SA PLATEASCA DESPAGUBIRI UNUI CRIMINAL(IN VALOARE DE 15000 EURO),PENTRU CA CINEVA A FUMAT IN CELULA LUI,ACELASI CEDO INFECT,A SPUS CA PENSIILE DE 1 BAN SUNT LEGALE,SI CA PUTEM SA APLICAM LEGEA RETROACTIV(CATI DINTRE PENSIONARII MILITARI IESEAU LA PENSIE,DACA STIAU CE II ASTEAPTA CU REVIZUIREA ASTA ILEGALA SI INFECTA?).
    IN MOMENTUL DE FATZA,FARA NICIO PROBLEMA,S-AR PUTEA DA O LEGE,CA CINE A VOTAT CU PADUCHEI PDLACI SA INTRE IN PUSCARIE(NU SE APLICA RETROACTIV,AVEM PRECEDENT),SI SA SE DEA SALARII DE 1 BAN SI PENSII DE 2 BANI(DREPTU DE PRORPIETATE NU EXISTA,NU CUANTUMUL II IMPORTANT,ATATA TIMP CAT SE PLATESTE PENSIA).

    RăspundețiȘtergere
  2. Norocul nostru ca nu se pot folosi caractere gotice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza Buna la ZOO + 9!

      Ștergere
    2. dumnezeii mami tale de amant al lu maica-ta

      Ștergere
    3. @11:47
      Esti cumva kkRELU VIORELU de Hurziceni?

      Ștergere
    4. Nu atingeti si nu dati mincare animalelor,chiar cazute la pamint!

      Ștergere
    5. folositi toporul baaaaaa! mama lui de ...de pui de hun!!!!

      Ștergere
  4. -Ma, tu stii ce numar de telefon are Gheo?
    -No, nu stiu sigur!
    -No, macar zi-l cu aproximatie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bei, ala cu stecla de "ochii lu Dobrin" e cumva Curleonu nostru?

    RăspundețiȘtergere
  6. 'Na ziua- ii buna o pula, doby !
    Ma intitulez, oficial, Tibica c-o putza mica, redefinit, putza mica de Tibica.
    Potrivit arhivei am mai fost denumit: bou (cu si fara zbaturi), idiot, nationalist cu coada sus, semianalfabet, idolul babelor, tampit, putzoi, agitator, tembel, prostovan, rahat, muist, retardat, labagiu, mitic, spurcat, nesimtit, neica nimeni, mancator de cacat, etc.
    Cu respect, va adresez rugamintea, in pula mea, daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce reprezinta (sau pe cine) poza foto postata de domn' Burcu pe data de 10 octombrie, unde se observa un gradat galonat, chel si cu barba, cu fruntea chelboasa luminata artistic dinspre inspre, insignat cu medalii si insigne, inclusiv cu un plici de prins muste, agatat de buzunarul de la peptul stang- cum te uiti de la, inspre, lung cam cat distanta dintre 3 nasturi de veston ?
    Multumesc anticipat, in special lu'Doncurdeleu, lu' palincarosu si, nu in ultimul rand, lu' domnu' Vasile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Tu pe unde mama dreak umblii?
      Chiar asa... ai plecat, fara sa spui o vorba!

      Ștergere
    2. PMT-ule,
      Data viitorea sa ne lasi belet!
      Sa stim ca ti-a venit de streche!
      Buei, bine ca vinisi!
      Neatza!

      Ștergere
    3. Ai de-a face cu o /....pula beata !!

      Ștergere
  7. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeii mami tale de fecior de tarfa nascut pe [centura}

      Ștergere
  8. Cam tirziu te-ai trezit draga...animalule!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri