Google Translate

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Pensionarilor militari, o veste buna! UPDATE. Si o veste cel putin ... îngrijorătoare! OOPS!!!

 
Măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor din sistemul de apărare, ordine publică.
12 October 2012 04:38 PM

Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. va achita integral diferenţele rezultate în procesul de revizuire a pensiilor în luna noiembrie 2012, împreună cu plata drepturilor băneşti aferente acestei luni.

Conform art.7 alin.(1) din OUG nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, aşa cum a fost modificat prin Legea nr.112/04.07.2012, legiuitorul a stabilit faptul că “sumele de plată se vor achita până cel târziu la data de 31 decembrie 2012”.

În cazul titularilor decedaţi, sumele de plată, rezultate în procesul de revizuire, se vor achita urmaşilor, potrivit art.120 din Legea nr.263/2010, la cererea acestora, pe baza documentelor doveditoare. Plata se va face prin mandat poştal la domiciliu, ulterior primirii solicitării la Casa de Pensii Sectorială a M.A.I.

Fondurile necesare acestor plăţi au fost aprobate prin Ordonanţa nr.14 din 2012 pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2012.

 

 
Daca MAI poate,
am certitudinea ca bucuria va apartine tuturor
categoriilor de pensionari militari!
Guvernul Ponta, isi respecta promisiunile!
 
============
 
UPDATE
14 octombrie 2012
 
==================================
 
 

Ponta: După 15 noiembrie nu mai sunt bani pentru funcționarea statului

 
Premierul Victor Ponta, a declarat că după 15 noiembrie nu mai există nicio resursă pentru funcționarea spitalelor, a Ministerului de Interne și pentru o parte dintre pensii. În acest sens, prioritatea actuală a Guvernului este identificarea fondurilor pentru funcţionarea acestor instituții, a afirmat premierul.
 
“Prioritatea numărul unu în acest moment a Guvernului este finalizarea anului 2012, pentru că începând cu 15 noiembrie – aşa s-a prevăzut anul trecut în buget – nu există nicio resursă pentru funcţionarea spitalelor, pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, pentru o parte din pensii şi atunci, profitând de încasări mai bune la buget, un trend care s-a confirmat şi în trimestrul III, şi rearanjând cheltuielile, prioritatea numărul unu este să ştiu că până la 31 decembrie 2012 pensii, salarii, funcţionarea instituţiilor publice şi încălzirea putem să le asigurăm, evident cu un buget pentru 2013″, a spus Ponta, la emisiunea “După 20 de ani” de la PRO TV.
 
El a explicat astfel că a constatat că fosta administraţie a aprobat un buget din care lipseşte finanţarea aferentă ultimelor 45 de zile din acest an, în condiţiile în care cererile de alocări însumează 3,5 miliarde lei, reprezentând necesarul minim până la sfârşitul anului. Din totalul acestei sume, 200 milioane lei trebuie alocate primăriilor pentru indemnizaţiile destinate însoţitorilor persoanelor cu dizabilităţi.
 
Ministerul Finanţelor va acoperi o parte dintre aceste solicitări, în principal pentru agricultură prin subvenţii şi ajutoare, prin realocări de fonduri, încasări suplimentare şi sumele obţinute din vânzarea licenţelor 4G.
 
Ponta a asigurat însă că există fonduri pentru reîntregirea salariilor bugetarilor, rambursarea către pensionari a unei cote din contribuţiile de asigurări de sănătate percepute nelegal şi alocaţiile pentru mame.
 
Întrebat dacă nu va depune o plângere penală împotriva foştilor guvernanţi pentru subminarea economiei naţionale, premierul a amintit că bugetul a fost aprobat de Parlament în condiţiile în care fostul prim-ministru Emil Boc a explicat că nu existau la acel moment resurse suplimentare.
 
 
===================================
=================
==========
 
Elena Udrea şi-a anunţat candidatura la Roman
 pentru un loc în Camera Deputaţilor
 
Declaraţie de avere:
 
Fostul ministru Elena Udrea şi-a anunţat, duminică, la Roman, într-o conferinţă de presă, candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie, precizând că nu este întâmplător faptul că anunţul coincide cu Sărbătoarea Sfintei Parascheva, foarte importantă în Moldova.
 
 
Elena Udrea a spus, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu primarul oraşului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, şi cu primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, că a decis să candideze la Roman pentru a-i reprezenta pe romaşcani, oameni "calzi şi primitori", pe care îi simte foarte aproape.
 
Liderul PDL a spus că romaşcanii sunt oameni "care au răbdare să te cunoască şi să te asculte" şi care "nu te judecă după vorbe, ci după fapte". "Îmi este mult mai aproape spiritul Romanului decât agitaţia Bucureştiului de astăzi", a spus fostul ministru.
 
 
Udrea a spus că a participat, sâmbătă seară, la slujba dedicată Sfintei Parascheva la Arhiepiscopie, menţionând că a fost miruită de Arhiepiscopul Romanului, Ioachim Băcăoanul.
 
"Iau toate aceste lucruri ca pe un semn. Nu este întâmplătoare alegerea pe care am făcut-o, de a veni la Roman", a spus Udrea.
 
 
Ea a spus că doreşte să redea oraşului Roman "strălucirea de altădată", astfel încât municipiul să devină "un centru religios, cultural, comercial".
 
Întrebat, în conferinţa de presă, dacă este invidios pe primarul oraşului Roman pentru faptul că Elena Udrea a ales să candideze la Parlament în acest oraş, primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a răspuns că este invidios pe Laurenţiu Dan Leoreanu.
 
 
====================================
===================
======

47 de comentarii:

  1. Pensionarii MApN deja au inceput sa primeasca sume de bani in baza ordonantei 1, a Legii 112 /2012si art 4 din L263/2010.Dar despre asta Cei care caraie si striga la luna , nu spun nimic, desi foarte multi deja au incasat banii.Asa ca acolo unde exista posibilitati si baza legala, se poate si se corda. Dar carcotasii vor continua sa faca scandal si sa ameninte cu proteste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CUM POTI SA SPUI O ASEMENEA NEMERNICIE,ADICA AIA A CAROR PENSII SI ASA AU CRESCUT AU NEVOIE DE BANII DE ANU TRECUT MAI MULT DECAT AIA CARE AU FOST SUPUSI LA O TAIERE MASIVA DE PENSIE,FATZA DE CUANTUMUL DIN 2010?

      Ștergere
    2. Marine, te salut!
      Azi am inteles ca din pacate, sunt "unii" printre noi care nu merita sa le spun colegi. Indivizi limitati,plini de ura si venin!Ca urmare, ANUNT pe aceasta cale ca intentionez sa ma retrag din "lumea virtuala", a "comunitatii de prieteni"! Nu pot fi prieten cu unii care URASC, care vomita venin la fiecare colt!
      Imi pare extrem de rau, dar am ajuns la limita!
      Eu muncesc gratuit si pentru "ei", iar la schimb, primesc injurii!
      Nu se merita! Prefer sa raman ... doar cu "pietrele" mele!

      Ștergere
    3. Tuturor carcotasilor le reamintesc si citez de mai sus:
      [ Conform art.7 alin.(1) din OUG nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, aşa cum a fost modificat prin Legea nr.112/04.07.2012, legiuitorul a stabilit faptul că “sumele de plată se vor achita până cel târziu la data de 31 decembrie 2012”.] Ce inseamna asta? Exact ce spunea si Burcu: toate categoriile de pensionari militari se vor bucura de prevederile legale! Guvernul Ponta, respecta Legea. Punct. In rest, rautatea unora! Incapabilitatea de a se mai si bucura! Venin portocaliu! Disperare la fel de portocalie, fara margini!

      Ștergere
    4. ATUNCI SA IMI EXPLICE SI MIE CINEVA,CE INSEAMNA ASTA?
      EU,CARE AM PENSIA TAIATA MASIV,IMI VOI PRIMII BANII,FURATI DE PADUCHEI PDLACI?
      NU CRED,ACOLO SCRIE CLAR,CA ISI VOR PRIMII BANII,DOAR CEI CARE AU DE PRIMIT BANI,DUPA REGULARIZARE,ADICA EU,RAMAN CU PENSIA DE CEAPIST,FIIND OFITER,IAR ALTII,PARLITI DE SUBOFITERI,ISI VOR PRIMII BANII IN PLUS,FATZA DE CRESTERE.
      DE CE MINTI(ANONIM 4:52?
      ESTI UN JEG INFECT,DACA DAI SPERANTE DESARTE OAMENILOR.
      DE FAPT,CE SPERANTE,OAMENII SE VOR UITA PE CUPONUL DE PENSIE IN NOIEMBRIE 2012 SI VOR AFLA,CA CEI DE LA USL VOR FACE PUSCARIE(DIN CAUZA MILITARILOR SI PENSIONARILOR MILITARI,USL A FACE SUB 50%,IAR CHIORU BETIV VA DESEMNA UN PREMIER PADUCHEU PDLAC,CARE II VA BAGA PE CEI DE LA USL LA PUSCARIE)

      Ștergere
    5. Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Iaşi, că sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizaţii şi pentru funcţionarea instituţiilor statului, până la sfârşitul anului, fondurile necesare în acest sens urmând să fie realocate din alte părţi.

      Ștergere
    6. Costin (BNS), despre declaraţiile lui Ponta referitoare la buget: Un adevăr spus cu voce tare.
      ==============================
      Preşedintele BNS, Dumitru Costin, a comentat, pentru MEDIAFAX, declaraţiile premierului Ponta potrivit cărora construcţia bugetară actuală nu prevede nicio resursă pentru ultimele 45 de zile din 2012, spunând că acestea reprezintă un adevăr care n-a mai fost spus cu voce tare până acum.

      "Lucrurile stau aşa de multă vreme, nu este o situaţie de ieri, de azi. Premierul a simţit nevoie să comunice în spaţiul public un adevăr care nu a mai fost spus cu voce tare până acum", a declarat preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS).

      Dumitru Costin a adăugat că semnele "golului de lichidităţi" au fost vizibile de multă vreme.

      "Suntem în gol de lichidităţi de mult timp, iar semnele în acest sens au fost vizibile. Statul se împrumută permanent, dovadă fiind şi faptul că Ministerul Finanţelor a scos pe piaţă obligaţiuni, titluri de stat", a declarat preşedintele BNS.

      Costin a mai spus că, din punctul său de vedere, situaţia în care se află bugetul de stat nu ar fi urmarea unor aşa-zise cheltuieli inoportune în ultima perioadă. "Dimpotrivă, aş putea spune. Colegii mei au participat la discuţii în care guvernul a analizat bugetele companiilor şi s-au tăiat cheltuieli considerate nejustificate", a declarat preşedintele BNS.

      Ștergere
  2. Cashule, eu am primit ceva maruntis dar nu ceea ce scrie mai sus. Nu numai eu dar si alti colegi. De cand te facusi asa de mare aparator al guvernului sau ti-a dat si tie Dobritoiu o cafea si-o apa minerala?
    Daca tii bine minte, la MApN nu s-au dat diferentele ca sa nu fie discriminare fata de colegii de la MI. Corect. Iata, acum MI-stii isi rezolva problema (ma bucur sincer pentru ei) dar..."pleaca-ai nostri, vin ai nostri/ noi ramanem tot... pagubiti...
    Asa ca, MUCLES!
    Mai bine plange pe umarul lui Naon si injurati-l pe Dogaru. Oricum, doar asta stii cel mai bine,

    RăspundețiȘtergere
  3. @Admin Ca bine zici, comisare. Ramai la pietrele tale ca vei avea mai mult de castigat. Imi place saitul si il vizitez destul de des.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bey,
    Vreti sa vedeti un mare idiot?
    Urmariti acum, pe Romania TV, o emsiune de manipulare ordinara, din partea unui bou de moderator! Cui servesti amice? Ce vrei sa demonstrezi dincolo de prostia si mizeria ta morala? Romania TV, un post din ce in ce de tot kk!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate!
      Cretinul asta, cu vila asa zisa a Ceausestilor ( de fapt o casa relativ modesta din patrimoniu public ), vor nemernicii sa acopere luxul, super-luxul si marile hotii, jaful facut de unii dupa 1990! Vai mama lor de jigodii!

      Ștergere
  5. @admin
    Doare, dar ,,ei'' nu merita sa ne ingenuncheze.
    Purtatorii de grade militare sunt militari,au comandanti,subordonati si obiective de realizat.
    Cine n-a priceput nu a vrut sa priceapa.Secaturi sunt peste tot.

    Asta-i treaba.Ne scuturam de praf si mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara dl.Burcu.Va rog sa nu va retrageti din "lumea virtuala".Va propun sa procedati ca dl.Marin Neacsu. Cei ce injura........la cos cu ei.Ati procedat o perioda buna cu marinimie si intelegere sufleteasca pentru toti, dar nu aveti cu cine.O perioada vor fi in degringolada, dar apoi vor pleca. Vor fi mai putine comentarii dar de mai buna calitate si interes.Va rog mentineti Romania Megalititca. Cu stima,Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei neintelesule, n-ai lumina pe casa scarii si-ai gresit apartamentul? Buei vezi ca vine ELenin peste tine indata...

      Ștergere
  7. @Admin.
    Te retragi din lumea virtuala, esti suparat ? Pe cine ?
    Dupa ce ai promovat suficienta vulgara a unui PMT si a sustinatorilor sai, dupa ce l-ai facut dobitoc pe cel ce conduce UE...si ma opresc aici, esti suparat ca putinii cititori pe care ii mai ai ti-au pus olita de noapte in cap ? Nici acuma nu vezi ca e olita ta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai colici biliare? Te stringe placa ori ai dormit cu fata pe cana?
      Vad ca si tu esti un ,,promovat'',iar ,,cel ce conduce UE'' imi pare si mie cel putin dobitoc.
      Ia-ti pasteaua si fugi la vizor sa nu-ti scape dusman al UE pe scara.

      Ștergere
    2. Asta spuneam si eu. Lui i se pare ca ala e dobitoc, tie ti se pare la fel. Cine se aseamana se aduna.
      Diferenta este ca acum doi ani aici erau zeci de comentatori cu identitati asumate, care aveau ceva de spus. Acuma este doar PMT si doi, trei anonimi care vad doar dobitoci in jurul lor dau au oglinda murdara.

      Ștergere
    3. Pasteaua,pasteaua ti-ai luat-o?

      Ștergere
  8. UNELE ASPECTE PRIVIND ASISTENȚA MEDICALĂ A PENSIONARILOR MILITARI
    =============================
    Apariția Ordinului nr. M 62/11.06.2012, despre care pensionarii militari au aflat din diferite surse, a stârnit un interes justificat în rândul acestora, bazat pe zvonul ca asistența medicală pentru ei este din nou gratuită. Lucrurile nu stau chiar așa. Ordinul comun al mai multor ministere și structuri interesate (MS, MAI, SRI, SIE, MApN, MJ, STS, SPP), menționat mai sus, aprobă normele interne de aplicare a contractului-cadru privind condițiile acordării asistenței medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sanătate pentru anii 2011-2012 în rețeaua sanitară a structurilor din domeniul AOPSNAJ, aplicabile în relațiile contractuale dintre Casa ASAOPSNAJ și furnizorii de servicii medicale și medicamente care aparțin acestei rețele. Prin urmare, ordinal nu face nicio referire la persoanele fizice, adică la beneficiarii asistenței medicale.

    Să ne reamintim că la art. 26 din Statutul cadrelor militare (Legea nr. 80/11.07.1995, cu modificările și completările ulterioare) se prevede că: “Ofiţerii, maistrii militari şi subofiţerii în rezerva şi în retragere, pensionari militari, au dreptul gratuit la asistenta medicală şi medicamente în condiţiile art. 23 alin. 1 lit. a) şi au acces la cercurile militare, casele de odihna, sanatoriile, căminele de garnizoana şi alte amenajări recreative sau sportive, beneficiind de înlesniri stabilite prin ordin al ministrului apărării naţionale.

    De aceleaşi drepturi beneficiază şi ofiţerii, maistrii militari şi subofiţerii în rezerva şi în retragere, fosti pensionari militari de invaliditate datorită unor accidente în serviciu ori unor boli contractate în timpul şi din cauza îndeplinirii obligaţiilor militare, care ulterior au optat pentru pensia din sistemul asigurărilor sociale de stat.

    Membrii familiilor cadrelor militare în rezerva şi în retragere, pensionari militari, beneficiază gratuit de asistenta medicală în condiţiile art. 23 alin. 1 lit. a).”

    Art. 23, lit (a), din același act normativ precizează: “ Membrii familiilor cadrelor militare în activitate beneficiază gratuit de:

    a) asistenta medicală şi medicamente în cadrul reţelei sanitare a Ministerului Apărării Naţionale sau în alte reţele sanitare, cu decontarea cheltuielilor de către acest minister;”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În pofida dispozițiilor de mai sus, care nu au fost abrogate sau modificate în mod expres, practica de zi cu zi ne-a confirmat faptul că asistența medicală pentru pensionarii militari nu este gratuită în totalitate, aceștia fiind nevoiți să suporte, parțial sau în întregime, costul unor investigații medicale sau a unor medicamente de care au neapărată nevoie. Se pune întrebarea firească “De ce”? Răspunsul îl găsim în Legea nr. 95/14.04.2006, privind reforma în domeniul sănătații, care la art. 213 enumeră beneficiarii asistenței medicale fără plata contribuțiilor aferente, respectiv art. 213 indice 1, din care aflăm care sunt categoriile sociale care sunt scutite de coplata serviciilor medicale. În ambele articole nu regăsim cadrele militare, fie ele în activitate sau în rezervă/retragere cu drept de pensie.

      În această situație, pentru a beneficia totuși de gratuitatea asistenței medicale menționată în Statutul cadrelor militare trebuie procedat în felul urmator:
      1.În cazul internarilor în spital: Dacă unitatea spitalicească nu are posibilitatea asigurării unor servicii medicale (analize, investigații paraclinice etc.) sau a unor medicamente/materiale sanitare strict necesare, persoana internată trebuie să solicite medicului care prescrie/recomandă medicamentele sau serviciile medicale respective să o facă în scris, astfel încât după procurarea lor din altă parte, pentru decontarea cheltuielilor făcute pacientul să poată face dovada prescrierii medicale. Decontul se prezintă la structura financiară a spitalului respectiv. Ca totul sa fie în regulă, rămâne ca spitalul în cauza să dispună de fondurile financiare necesare.
      2.În cazul tratamentului ambulatoriu: Medicamentele prescrise de medicul de familie trebuie să fie ridicate din sistemul farmaciilor militare, în special din spitalele militare, acolo unde resursele financiare sunt mai însemnate decât în policlinicile militare.

      Dacă însă aceste medicamente se cumpară din sistemul farmaciilor care au contract cu Casa ASAOPSNAJ, asigurații vor suporta diferența necompensată a medicamentelor.

      Ștergere
  9. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!

    RăspundețiȘtergere
  10. ,,Înseamnă că ne place să avem stăpâni, nu conducători aleşi, democratic şi legitim. Înseamnă că puţinii cărora le mai pasă de astfel de lucruri merită să fie internaţi la nebuni! ''

    http://constantingheorghe.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Neatza Buna la ZOO + 9! Nu va luati dupa orahjGutzani, ca astia e peste tot! Sunt deghizati in "oameni de bine", de mare caracter si-si baga scurmacele acolo unde nu le fierbe olitza de noapte. Mai avem ceva treburi pe-afara cu tulburelul si tzuica si dupa aia soseste si artileria grea la comentat. Deci: "Tineti aproape"!

    RăspundețiȘtergere
  12. tigri2 spunea...
    13 octombrie 2012, 20:18

    Pentru cei ce fac temenele si-i sustin pe cei doi terchea-berchea ,care in scurt timp vor baga tara in faliment.kakarau a spus asa:"cine ,militarii ,ce mai vor si de ce ne ameninta ,in fond nu reprezinta decat maxim 1%",uite kakarau ,mai este si prost informat.Un mic calcul ar" suna "cam asa:pensionari militari-160 mii +160 mii activi=320 mii,impreuna cu familiile si sustinarorii ar rezulta cam un milion ,dar acestn milion nu se calculeaza din totalul de 18 mil de votanti ci dintre cei 10 milioane care se prezinta la vot[militarii fiind buni cetateni].Pai, mai kakaraule,1 din 10 reprezinta 10% nu 1%,stii tu ceva 1% te vor vota pe tine.
    Mosule ,plin de inteligenta,cum sa te musc ,de unde spui matali daca ai pampersii lipiti de schelet de vreo doua saptamani de cand ai uitat sa ti-i schimbi[sau sa ti-i schimbe ca tu esti senil.Apropo' tu cate licente ai dat la viata ta de sobolan???Vino sa-ti arat brevetul si diplomele mele ,cat priveste limba romana ,pentru mine este mai greu deoarece limba mea ,materna este alta ,eu gandesc in maghiara ,vorbesc in romana si scriu in gotica,tu esti un biet pistil ,fost membru in BOB,si,precis ai "papagal" ,de fapt ,esti un PAPAGAL[o cioara vopsita cu pretentii de papagal].
    ________________________________________________
    HA, HA, HA!!!
    Croncanul de Urziceni da limbi in ungureste, vorbeste in romaneste si gindeste ca un mare incornorat-desigur nu teuton.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ardeal, pamant stramosesc. Unguroaice, frumoase si focoase. Plecut la mine!

      Ștergere
    2. Ba lasati-l ! L-a lasat muierea si a plecat la cules castraveti cu curul prin ITALY ! De asta-i tampit asa rau!!!

      Ștergere
  13. Am urmarit mai mult comentarile acestor articole, mi-au lasat un gust amar deoarece sub semnul anonimatului fiecare i-si demonstreaza nu numai prostia dar si incultura. Ma intreb fratilor, chear a-ti fost militari candva?....Atunci ma simt profund JIGNIT ca am fost coleg cu asemenea oameni daca ii pot numi asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei nea Bazile, "unde e minte multa e si prostie pe masura"! Dar, ca tot veni vorba de "prostie si incultura", prenumele domniei dumneavoastra nu se scrie cu "V"?
      PS. De nu vrei sa ramai anonim, posteaza-ti CNP-ul!

      Ștergere
    2. „CHEAR” vorbesti despre incultura??Sa nu mai scriu despre ...restul!Ai haz, monser!

      Ștergere
    3. Ma gandeam ca aceasta zi mohorata o sa treaca asa ...neobservata. Dar CHEAR incep sa ma distrez. Pe aragaz imi pregateste sotia o ciorbita de cultura si la felul doi am friptura de cinste cu salata de moralitate. Cica e reteta de la Institutul Cultural Roman.

      Ștergere
    4. Reciteste ce ai scris, vezi comentariile de pana acum si revizuieste pe "i-si"!
      Macar acolo de o erata/corectura!
      "...prostie si incultura...." - cine zice ala este!

      Ștergere
  14. Presedintele Bundestag-ului cere ca procesul de extindere a UE sa fie oprit temporar. Romania si Bulgaria, date drept exemple negative


    Uniunea Europeana nu poate accepta noi state la ora actuala pe motiv ca membrii ei au mult de munca pentru consolidarea Uniunii, a afirmat sambata presedintele Bundestag-ului, Camera Deputatilor din Parlamentul german, citat de Welt am Sonntag, potrivit Reuters. Liderul german a mai precizat ca UE membrii UE trebuie sa ia in serios cel mai recent raport al Comisiei Europene, precum si "experientele pe care le-am avut cu Bulgaria si Romania".

    Ponta, se aude ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa dom'le ca pe noi ne primesc SUA ca al 52-lea stat! Acu ramine de vazut in care tabara; sudista ori nordista?

      Ștergere
    2. De la numirea lui Hitler ca si cancelar, presedintele lor e un fel de ... nu stiu ce fel. Cancelarul insa este Boss.

      Ștergere
  15. De pe prima pagina a blogului SCMD:
    14.10.2012

    Huliganii cu păr alb

    Huliganii cu păr alb au apărut în ianuarie 2012, au fost scoși din papuci și pijamale, adunați de prin parcuri unde chibițau vreun joc de table, de prin ștrandurile cu intrare gratuită pentru pensionari, din mijloacele de transport gratuite pentru pensionari și din stațiunile gratuite pentru pensionari. Li s-a amintit că crapă de foame, că li se desființează smurdul și salvarea și nu vor mai avea pe cine să cheme când au diaree sau colici biliare după ce se-ndoapă ca porcii după post. Le-au arătat vinovatul și i-au invitat să-l scuipe în orice ocazie, indiferent ce face, bine sau rău și ei au consimțit bucuroși că li se oferise în sfârșit ocazia la care tânjiseră în dictatură dar în secret deplin, să schimbe țara. Și-au îndesat protezele în gură, au învățat sloganurile pe de rost, că huiduielile le știau deja, au luat banul și s-au pus pe treabă.
    Voiculescu a decis că armata lui are nevoie de un lider și l-a însărcinat pe Dogaru să mâne trupele de hodorogi pârțâiți în luptă. Moșii și-au îndesat cozoroace pe capetele seci să nu-i bată soarele-n neuronul încă zglobiu, iar doamnele și-au pus pălării cu panglici înflorate, semn de distincție și respectabilitate, asta până și-au deschis gurile știrbe și și-au vărsat veninul de năpârci idioate, blestemând și înjurând ca ultimul birjar. Și-au înmuiat labele proletare în piscina vilei Dante și-au porcăit-o pe Ioana Băsescu pe stradă. Au țipat că au muncit o viață-ntreagă de s-au rupt frecând strungurile prin uzine, plimbând hârtii prin instituții, dând cu subsemnatul pe la Secu. Militarii în rezervă au suferit cel mai mult, ei având de luptat prin crâșme, umilind soldații prin cazărmi, bătându-și nevestele și copiii acasă. Le-a fost atât de greu toată viața încât acum la bătrânețe, s-au decis în sfârșit să trăiască tinerește, luând frâiele democrației în mâini și dând cu ea de pământ.

    RăspundețiȘtergere
  16. Rușine n-au. Au pierdut-o demult de pe vremea când se călcau în picioare la cozi la parizer, aclamau și aplaudau familia Ceaușescu, își turnau vecinii care primeau străini în vizită. Au mai lăsat din ea după 89 la cozile pentru bilete de tratament, unde se luptau pe viață și pe moarte, la cele pentru alimente gratuite pe care le cărau cu taxiul, la pupări de moaște, la sarmale. Luptele lor sunt totale: iau sarmaua sau mor, iau biletul de tratament sau mor, pup moaștele sau mă ia dracul. Ei urăsc pe toată lumea: pe tineri că-s frumoși și-n putere, pe bogați pentru că au bani, pe săraci că-s proști, pe copii că-s obraznici. Îl iubesc doar pe poștaș că le-aduce pensia și pe Voiculescu că le dă bani și ocazia, mijloacele de a-și manifesta ura.
    În condiții normale ar putea părea niște bunici cumsecade care tocmai ce-au pus nepoțeii la culcare, i-au învelit cu dragoste și le-au spus povești. Doar că ei nu știu povești pentru că n-au citit în viața lor o carte, nu și-au pus nepoții în pătuț pentru că probabil nici fiii sau fiicele nu-și lasă copiii pe mâna lor. În condiții normale, părul alb ar fi dovada înțelepciunii, a unei vieți din care ai învățat ceva, a respectabilității. În toate culturile, seniorii sunt respectați și ascultați. La noi, seniorii protestatari de ocazie nu sunt altceva decât țoapele, curvele, turnătorii, cizmele, foștii activiști de partid care au îmbătrânit degeaba și-au trecut prin viață ca gâsca prin apă, având o singură grijă, să le fie mațul plin.
    Azi s-au dus să scuipe și să huiduie o pereche de tineri căsătoriți, cu nerușinare de derbedei fără căpătâi. S-au dus să-și verse veninul acumulat la antena 3 unde-și trăiesc viețile inutile, jalnica existență de nevertebrate mereu flămânde, după care cu siguranță mulți dintrei ei, se vor duce pioși mâine la biserică unde popi burdihănoși le vor ierta cu mărinimie orice păcat contra unei sume modice ruptă din tainul murdar primit de la stăpânul Voiculescu… Și dacă le spui că-s neam de slugă și le bați obrazul, te scuipă și cer respect.
    Autor: Angela Tocilă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, asta de-a scris-o nu-i "Tocila si-un chietroi sa tai capula ciocoi", ista ie sigur Stelian P. Ori poate kkrel din Urziceni...

      Ștergere
    2. Ai dreptate buey. Stelica e publicat de Dogaru, pe prima pagina. S-a ajuns.

      Ștergere
  17. ,, ...Doamna Angela e una din marile doamne ale blogosferei si presei scrise. Urmaresc atent tot ce publica .Va rog sa cititi si sa meditati.



    Încep prin a spune că eu nu sunt o focă de circ care să aplaude la comandă și să fie reconpensată cu un pește. Nu sunt nici talibancă să văd totul în roz și dacă critic, o fac probabil în mod constructiv, iar critica nu e menită să lezeze, ba dimpotrivă. Am destulă maturitate chiar și politică, pentru că nu e neapărat necesar să fii mebru de partid ca să vezi lucrurile într-un fel sau altul, de aceea îmi e greu să înțeleg obtuzitatea și imaturitatea de genul ”nu ești cu noi, ești împotriva noastră”. ...

    RăspundețiȘtergere
  18. septembrie 30, 2012


    TRISTETILE DOAMNEI ANGELA TOCILA

    Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi @ 9:49 am
    Șapte milioane patru sute de minciuni

    August 22, 2012 Angela Tocilă Politică


    7.400.000. Șapte milioane patrusute de mii – refrenul de la aflarea rezultatelor blestematului referendum, piatra filozofală care nu s-a transformat în aur în mâinile alchimiștilor USL. Șapte milioane patrusute, cifră repetată obsesiv, mesaj subliminal menit să inoculeze în creieri terciuți ideea unei legitimități pe care n-a cerut-o nimeni.

    Hărțuiți de cifra celor care-au dorit ”schimbarea” chiloților politici, uităm să ne amintim (!) că n-ar trebui să ne pese de cele șapte milioane care se vor dovedi a fi vreo 4 în realitate, după ce vor fi eliminate voturile multiple, voturile la 8 mâini, voturile pe-o bere, pe-o amenințare cu excomunicarea, sau cu poliția. Ce, nu știați cum au încolonat interlopii țiganii din colonii la vot? Amenințându-i cu poliția. Nici măcar de-o ”băutură cu aromă de rom”, un matrafox făcut din lichid de spălat parbrizul, nu le-au dat. Au făcut economie cu cine-au putut… Cu cei mai proști, mai needucați, mai cu frica popii. Cu cei pe care-i cară de ani de zile cu microbusele, basculantele, cu picioare-n cur la votat prin țară. Cu ăia care se umplu de plozi și se plâng că mor de foame, ăia de zac în cârciumi, pișați de câini prin șanțuri, care plâng de supărare că n-au de muncă. Nu caută, dar știu ei că nu se găsește de lucru, că așa le spune seară de seară la Antena3 niște domni ziariști și precis au dreptate, că altfel nu s-ar strofoca săracii până la infarct pentru ei, talpa țării, miezul din prună, poporul asuprit și sărăcit de Băsescu.

    http://politicstand.ro/sapte-milioane-patru-sute-de-minciuni/

    RăspundețiȘtergere
  19. Recunoasteti personajul?

    ,,Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulţi parteneri de afaceri. Oameni serioşi, din lumea interlopă.''

    RăspundețiȘtergere
  20. OOPS ! Tonta da din nou cu batul in balta:

    "Avem bani pentru pensii, salarii, indemnizaţii şi pentru funcţionarea instituţiilor statului, dar realocându-i din alte părţi", a afirmat, duminică, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, premierul.

    Admin. fa rectificarea de urgenta ca isi mai da foc vreun pensionar militar si il ai pe suflet.

    RăspundețiȘtergere
  21. Grijuliul mosului!
    Bai,tu n-ai treaba la Cotrocesti? Va plateste incrincenatul degeaba?!

    RăspundețiȘtergere
  22. iondracula:
    [roarmy230]
    "Cel mai bine domnul Dobritoiu are face bine sa ne faca de 1 Dec cadou o orfonanta de urgenta cu eliminarea cumulului si readucerea pensiilor la valoarea de dinaninte a holocaustului infaptuit cu atata dragoste si pricepere de masina de furaciuni portocalie. Dupa aceea se mai poate sta de vorba cu USL despre orice vor dumnealor!"


    RăspundețiȘtergere
  23. SScmd IN TOATA SPLENDOAREA !!VA RECUNOASTETI??!!Huliganii cu păr alb au apărut în ianuarie 2012, au fost scoși din papuci și pijamale, adunați de prin parcuri unde chibițau vreun joc de table, de prin ștrandurile cu intrare gratuită pentru pensionari, din mijloacele de transport gratuite pentru pensionari și din stațiunile gratuite pentru pensionari. Li s-a amintit că crapă de foame, că li se desființează smurdul și salvarea și nu vor mai avea pe cine să cheme când au diaree sau colici biliare după ce se-ndoapă ca porcii după post. Le-au arătat vinovatul și i-au invitat să-l scuipe în orice ocazie, indiferent ce face, bine sau rău și ei au consimțit bucuroși că li se oferise în sfârșit ocazia la care tânjiseră în dictatură dar în secret deplin, să schimbe țara. Și-au îndesat protezele în gură, au învățat sloganurile pe de rost, că huiduielile le știau deja, au luat banul și s-au pus pe treabă.

    RăspundețiȘtergere
  24. DA,da,da.Ala adus din spital,cu perfuzia-n cap sunt eu.Au uitat sa-mi spuna ,,ca crap de foame''. Eu tineam minte ca plecasem la terasa,de sete, dupa bere.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri