Google Translate

vineri, 26 octombrie 2012

Pentru prima dată în istoria CFR, Poliţia şi Procuratura in lupta cu Caracatiţa şpăgilor de la Căile Ferate


Pentru prima dată în istoria CFR, Poliţia şi Procuratura s-au decis desfacă iţele şpăgilor pe care le încasează controlorii de tren. Tentaculele caracatiţei mitei, estimată la minim 30 milioane de euro/an, se întind de la controlorii care luau bani de la călătorii prinşi fără bilet, şefii de tren, revizorii de specialitate, până la şefii de serviciu din Ministerul Trasporturilor. Mai bine de un an a durat operaţiunea de „filaj” a naşilor de tren. Pe lângă ofiţerii de la Poliţia Transporturi, şi angajaţi din Corpul de Control al Ministerului Transporturilor au filmat controlorii care au luat bani de la călători.
 
 
Surse din rândul ceferiştilor ne-au declarat „naşii” de tren şi angajaţii CFR Călători care fac supracontrolul aveau un „target” în privinţa şpăgii. „Este bătaie mare pentru un post de controlor. Angajaţii CFR Călători care verifică biletele, după fiecare tură, au de achitat un plan către supracontrolori sau revizorii de specialitate. Indiferent câtă şpagă au încasat, planul trebuie achitat faţă de superiori. Planul se ridică şi la peste 1.000 de euro dacă este o rută circulată de călători fără bilet. Controlorii îşi opresc o mică parte din şpagă, restul merge mai departe. Controlorii trag facă «planul», poate mâine sunt pe un tren unde nu pot să-l facă. Dacă se întârzie plăţile către şefi, se trece la ameninţări şi pot fi daţi afară. Revizorii au grijă de oamenii lor şi îi plasează pe trenuri unde se fac bani”, ne-au explicat sursele citate.
===============================
======================

======================
==================================================
Zeci de poliţişti şi mascaţi au descins la sediile Sucursalei de Transport Feroviar Călători (STFC) Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi şi Craiova, aproape 200 de controlori, supracontrolori, revizori şi şefi de servicii fiind duşi la audieri în calitate de acuzaţi sau martori, într-un dosar de luare de mită şi evaziune. Numai din Ministerul Transporturilor, unde se află sediul Regionalei CFR Bucureşti, au fost ridicaţi zece angajaţi, aceştia fiind duşi la audieri la Parchetul Tribunalului Braşov.
 
 
Procurorii din Braşov au reţinut 27 de controlori
Până la ora închiderii ediţiei, 27 de angajaţi ai CFR Călători au primit ordonanţe de reţinere din partea procurorilor Parchetului Tribunalului Braşov, aceştia fiind suspectaţi de dare şi luare de mită. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procuror Alina Popescu, a explicat traseul pe care îl aveau banii luaţi de controlori de la călători.„Conductorii de tren luau bani de la călătorii care circulau fără bilet. Le cereau bani pentru a nu le întocmi acte premergătoare contravenţiei la regimul circulaţiei pe calea ferată, aşa cum prevede legea. Ulterior, pentru a-şi putea desfăşura în continuare acest gen de activitate, dădeau o parte din banii primiţi mai departe către superiori, iar la rândul lor aceştia îi dădeau mai departe mai sus, până la nivelul revizorilor”, a spus Popescu, citată de HotNews.Prejudiciul estimat în perioada vizată de anchetă, respectiv un an şi jumătate, este de aproximativ 200 de milioane de lei. „Acest prejudiciu poate să exprime contravaloarea tuturor tichetelor de transport care ar fi trebuit să fie încasate de conductorii de tren şi nu au fost, raportat la perioada de un an şi jumătate de când au fost făcute cercetările”, a precizat procurorul.
 
Infracţiunile vizate în acest dosar sunt luare de mită, dare de mită, asociere în vederea de săvârşire de infracţiuni şi divulgarea de informaţii nedestinate publicităţii în vederea obţinerii unui folos material.„Au fost folosite tehnici speciale de investigare pentru documentarea unei activităţi infracţionale desfăşurate într-o scară ierarhică de la nivelul conductori de tren, şef de tren, inspector şi revizor de specialitate. Au fost folosite tehnici speciale de investigare, avem imagini ambientale surprinse cu ocazia investigaţiilor făcute cu investigatori sub acoperire”, a mai spus procurorul de la Parchetul Tribunalului Braşov.
 
Transferul banilor de la conductori către superiorii lor se făcea în toaletele trenurilor, iar mai departe, la Bucureşti, banii erau predaţi prin intermediul chioşcurilor de ziare sau de băuturi răcoritoare de pe peronul Gării de Nord, unde lucrau şi rude ale angajaţilor CFR Călători.„Locaţiile unde se făcea tranzitul de bani pot fi şi acestea. Destinatarii finali ai banilor urmează să fie stabiliţi clar în cursul investigaţiilor. Posibil să fie şi rudele celor implicaţi, nu pot infirma”, a mai explicat Alina Popescu.
Necolaiciuc: Controlorul păstra cam 30% din şpagă
Celebrul Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR în perioada iulie 2000-octombrie 2003, acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat societatea cu milioane de euro, ne-a declarat că
„şpaga” la CFR Călători este una foarte veche.
 
„Se ştie de acest lucru de zeci de ani. Este bine că în sfârşit s-a început această operaţiune. În funcţie de finalul anchetei vom vedea dacă se va opri acest flagel. Toată lumea ştie de şpaga luată de controlorii din tren. În ultmii ani s-a perfecţionat acest sistem, de la naş până la director te mănâncă sfinţii”, ne-a spus Mihai Necolaiciuc. Fostul director general al CFR, citat de România TV, a adăugat că „naşii” de tren păstrau doar 30% din şpaga luată de la călătorii prinşi fără bilet, restul mergând la şefii ierarhici ai controlorilor de tren. „Nu ar fi costisitor un sistem prin care călătorii să nu aibă acces pe peron fără bilet. Sistemul ar fi asemănător cu cel de la metrou, numai că în cazul persoanelor care folosesc trenul, aceştia ar valida biletul la intrare pe peron şi apoi la destinaţie. În Japonia sau Franţa nu poţi să ieşi de pe peron dacă nu ai validat biletul”,
ne-a mai spus Necolaiciuc.
 
 
Referitor la nivelul pierderilor în valoare de 100-150 milioane de lei din neîncasarea contravalorii biletelor de tren, Necolaiciuc a precizat că nivelul prejudiciului poate fi mai mare sau mai mic. „Nimeni nu ştie câţi oameni merg fără bilet şi care este valoarea mitei cu care controlorul pleacă acasă. Şefii de sus se schimbă foarte des, este foarte greu de stăpânit acest virus”, a conchis Necolaiciuc.
 
 
Pierderile CFR Călători - 700 milioane de lei
Pierderile acumulate de CFR Călători de-a lungul anilor sunt de 700 milioane de lei, a declarat ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi. “Una dintre sursele pierderilor este acest comportament al lucrătorilor de la CFR Călători”, a spus Silaghi.
 
Sursa:
 
 
 
 
 
 
 
 

112 comentarii:

  1. Uai, LA MULTI ANI MITICILOR adevarati !
    Dar si miticilor de Bucuresti !

    ATENTIE la capul de afis de astazi:

    -rectifiCACAREA bugeteasca de la guvern
    -"bagarea" ordonantei pentru cei cu pensiile futute si cu banii luati

    Restu-i poezie !
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. "Filiera" spagilor" de la cefere e un biet mic copil cu handicap sever, avortat intre doua randuri de cartofi, ramas orfan la scurt timp si crescut intr-un centru de plasament de mana a treia !

    Au gasit si astia marea evaziune, gaura neagra din bogetul statului roman, national unitar, indivizibil si inseparabil !

    Cativa firfirei acolea !
    Chestia asta cu "nasul" e mai veche decat prima cale ferata din Romania, Bucuresti-Giurgiu !

    Personal si rapid cred c-am circulat cu Nasul si cu Supranasul de sute de ori, pe orice distante vreti voi !
    Si nu singur, ci in grup uiai !

    Basca ca mai opream trenul, cateodata, si unde vroiam noi, ca sa fie mai aproape de institutia militara de invatamant si sa nu mai mergem pana la dreaq in praznic ca sa mai luam si tobuzu' !

    Nu-i nicio caracatita ! E o stare de fapt veche ca tabla de pe casa !
    Numai supranasii s-au mai spekerit si imbuibatii de prin birouri, care au pus si ei botul, repede !
    Nasii isi faceau meseria cum trebo, potrivit fisei postului, adica pe sarmani ii lasa in pace, iar de la navetistii "instariti" lua un leu-doi !
    Asta pana s-au bagat si nehalitii de prin regionale si a trebuit sireacu' nas sa-i haituiasca pe navetisti, ca sa poata sa-i manjeasca pe toti !

    In rest, la brutarie cu totii !

    Imi pare bine ca guvernul a dat drumul la Oltchim, unde se lucreaza la capacitate maxima, ca s-au platit restantele muncitorilor de acolo, ca, in sfarsit s-a descapusat de firmele alea profitoare, ca s-a rezolvat toata problema spitalelor din Romania si in general a sistemului de sanatate, care duduie, ca invatamantul bubuie, ca armata a primit deja primul lot de tehnica de ultima si viitoare generatie si a inceput deja instruirea in bazele NATO pentru utilizarea si mentenanta acesteia, bla-bla....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va doresc uichend placut.

      Nu bagati in seama "gainaturile" de mai sus, asa e cand tre sa pleci si te tot fute baba la icre, de-ti vine sa faci accident in trafic si sa intri cu partea dreapta a masinii intr-un copac sau stalp, ceva, numa sa taca !

      Eu ii tot zic sa ma lase dreaq in pace ca ma informez de starea vremii (sic !), iar ea ma tot fute ca hai si hai, ca o sa vad eu starea vremii pe drum !

      Distractii placute de sf Mitica, si cel nou, si cel izvorator !

      Ștergere
    2. Bey PMT,
      Une mama dreak pleci?
      De ce o bagi pe biata baba in bucluc?
      Ce vina are saraca daca tie iti veni de streche??
      Ori venira aia ... cu mascatii si ... "camasoaiele"?

      Ștergere
  3. Corect se dice "Am calatorit cu Don Corleone" si nu cu "Nasul" !
    Uitati-va la a doua poza de mai sus, nu-i ala meklosanul lu Curdeleu de Bartolomeu, cel mai tare Triviale de Pitesti ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buei omule (08:40), ezact ăsta e, Curleonul nost'. Naşul naşilor şi năsosul năsoşilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sedinta de guvern pentru rectificarea bugetara s-a amanat pentru data de 27 octombrie, intrucat seful dottore a ramas blocat in trafic, in timp ce se retragea c-o torta de la Carei !
    Chestii importante frate !

    RăspundețiȘtergere
  6. Mei copii, ala e Curleonu cind era ofiter la transport CF. Transporta oauale de la gainaria de la Codlea la fabrica de scrob din Bv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, tare mi-e ca-l salta presa pe Curdeleu ca vazurati cum fura bagati la duba nasii aia din Bv.

      Ștergere
  7. tigri2 spunea...
    26 octombrie 2012, 09:12

    Refritor la "pensii smecherite",nu sunt smecherite deloc sunt reale si corecte ,doar ca legea a fost incorecta.Sa va dau exemplul meu,intr-o unitate de elicoptere[Rg]erau cam 70 piloti+70 tehnici de bord+140 tehnici terestri[repartizati pe escadrile si la hangare,specialisti in varii domenii].Pilotii aveau voie sa zboare pana la 50 de ani sau52[daca le mai permitea sanatatea]dar dupa 22 de ani de zbor aveai dreptul la pensie ,pensie care se cam apropia asimtotic de ultimul salariu[fara sporuri].La felaveau si tehnicii de bor,pecand tehnicii terestri ieseau la 55 de ani.
    Veniturile erau urmatoarele:pilotii[eu aveam la revolutie 5400 lei]+primele orare de zbor,aproximativ 25% din venitul lunar;tehnicii de bord aveau cam 70-80% salarii ,in comparatie cu ale pilotilor ,dar ,in schimb zburau mult maimult si mailuau si prime pe aterizarile efectuate cu elicopterul din dotare[deci luau cam cu 35% mai mult].Tehnicii terestri aveau cam 70-80% din sdalariul unui pilot dar luau prime de zbor pentru aterizarile tuturor elicopterelor[cam cu 35% din salariu in plus].Tinand cont cala iesirea la pensie tehnicii aveau cam 28-30[si ceva] de ani si impartind =la toti] la 20 ai tuturor li s-au dat 50% [grupa],nu conteaza ca a fost terestru sau navigant ,au rezultat pensii ale tehnicilor cu valori de 40-70-80 mil.La piloti .situatia a fost cam asa.Eu,promotie '78 ,la venirea in regiment am fost repartizat pe functie de pilot[LT.maj.]care am pastrat-o cu onor vreo 5-6 ani deoarece erau multi cei cu 7-8-10 ani mai mari care ocupau functiile mai mari:pilot sef=cpt.;cdt.patrula=maior,cdt esc.=lt.col si comandant+loctiitor cdt,Rg care erau de col.Cand a fost cu desfiintarea Rg ,la pensie au iesit tot cei mici ,ex.eu am stat 8 ani cu grad de maior pe functie de loctiitor cdt esc.deoarece cei de varste cu 8 ani mai mari nu se dadeau dusi ,avand functii babane si venituri cu 30-40 % mai mari.Acuma la iesirea la pensie au pensii de 70-140mil,iar noi ,p.limea avem pe jumatate.Pensii babane au cei care au avut multe ore de zbor pe la flotila si MI sau SRI care aveau functii de la lt.colsi col in sus.Greseala a pornit de la grupeledemunca si impartirea [otova] la 20.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..... pensii de 70-140mil !!!!!????!!!!!
      Esti bolnav tata, nu exista asa ceva!
      Pe cine dreak cunosti tu cu asemenea pensii??
      Delirium tremens!, ar putea fi o explicatie!

      Ștergere
  8. Nu poate el sa nu mai manince niste rahat.Avea 5.400,00 lei la revolutie!
    Cred ca era secretarul de partid al regimentului
    .

    RăspundețiȘtergere
  9. Basescu comandantul suprem nu a fost invitat la sarbatorire. Nu ma surprinde.
    Dar invitarea lui Coreolone.....da.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stimata administratie
    Pot sa trimit spre cenzurare o postare despre infltrarea serviciului rus in armata
    Romana.....special in asociatia pensionarilor militari. Docunent declasificat al noului servici al armatei SUA .? Urmariti articole pe aceiasi tema.....Robert Horvath Deva blog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Unguianule
      Publica-l pe blogul lu Lupus. El e amator de scamatorii cinematografice....
      Cine ziceai ca ti-a infiltrat-o?

      Ștergere
    2. Bei RoBort, bei aia infiltrata era lunga, groasa asa ca pe mineca cojocului si neagra? Bei, sigur era a "democratului" tau O'bama.

      Ștergere
  11. @Coreolone.
    A te arunca in spatele tancului nu este un semn de patriotism......
    In fata tancului da.
    Rugaminte......ai promis ca trimeti dictionarul roman- rom.
    adesa mea pe Devagallery la ......contact.
    Multumesc si lipsa de respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri !
      Asta era cu trenul, buey, nu cu tancul !
      Cine se arunca in fata tancului, n-are ce face, cine se arunca in spatele, e specialist de clasa !
      Bunghesti tu ceva, daca te tii serios de treaba si nu chiulesti, poate te alegi cu frun loc la ZOO sau NOO !
      Apropose: pe domnul ala il cheama Corleone !
      Asea cum l-ai botezat tu, cOREOlone, suna a reclama la biscuitii aia OREO !
      Stii ce cred eu ?
      NU ESTI PREGATIT INCA !

      Ștergere
  12. Pmt
    Numele nu conteaza. Cersitul trebuie interzis prin regulamentul militar.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Militarii nomazi ar trebui sa aiba o adresa precisa. Fiecare satra cu numar de inregistrare.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai baieti !
      Eu nu ma mai bag !
      Nu-mi displaci, insa filingul imi spune ca o cauti cu lumanarea ! Inca de cand ai intrat !
      Parca vad ca ti-o furi de o sa-ti iasa pipa pe cur, fara mustiuc !
      Succesuri a la Deva !

      Ștergere
  14. @ Blondelul nu poate fi degradat......nu a avut vreun grad in toata cariera de militar fara cariera.

    RăspundețiȘtergere
  15. @RH +
    iar ai fumat iarba nea, Robert Heroina(zis si pozitronic,zis si pozitiv +(e plus nu e cruce))Iar ai luat muie de la "japs" nu eu o zic ci ameriacii aia pa care i-ai turnat tu la secu fo' 10 ani si acu' ai ramas spion conserva pt SRI.
    Bine ca s-au prins baietii si te-au lasat sa te umfli ca un CPF expirat
    Ia zii ce inseamna CPF ca toti stim numai tu omule sandvis habar n-ai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conzerva de pula cu fasui, ualeiii !
      Se dadeau la negru pe timpul aplicatiilor ! 2 cutii la juma de vodca "Alb 50"

      Ștergere
    2. @PMT
      gata mi-ai futut directia!!De ce nu-l lasi pe drogat sa raspunda?hi,hi

      Ștergere
  16. Te doare bila ce-i in tara asta !

    In vami se fura si se spaguieste in draci !
    La ANAF se fura cu acte in regula !
    In piete evaziunea e pe fata, la vedere !
    La drumuri si poduri se fura tot, inclusiv bordurile !
    La sanatate e dezastru, se fura toate pastelele, toti decedatii apar cu cate o reteta compensata !
    La companiile de stat se fura si se capuseaza tot ce a mai ramas !
    La calea ferata se fura de-a valma, in cascada!
    In parlament se fura voturile in direct la Teve !
    In scoli nu se mai fura nimic, ca nu mai este ce !
    Padurile se fura si cu carca, si cu teleguta, si cu caruta, si cu tirul si cu trenul !

    Mi-a mai scapat ceva ?

    Sistemele de irigatii s-au furat ! Da.
    Semanatoarea, ARO , Tractorul, Vulcanul si altele, s-au furat ? Da.
    Flota ? Daaaaaa !!!
    Armamentul de la Ciorogarla, elicopterul de la Boboc si celeul de la Targoviste ? Da!
    Gradele lui Oprea, date de-a valma ? Da
    Pensiile ? Da.
    Salariile bugetarilor ? Da.
    Infrastructura canalelor de irigatii? Da.
    7,4 milioane de voturi ? Da!
    Tot fierul vechi sau nou ? Da!
    Fondurile de investitii ? Da!
    Eba lu Syda la nunta ? Da !
    Cele 4 randuri de cartofi nenorociti cu care ma mai distrez si eu, la tara, din cand in cand ? Da.

    Placa de pe Arcul de Trumf care indica faptul ca si Budapesta a luat-o la cioco-belo de la armata romana ? Da.

    Na, mai zice ceva !




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey rapan batrin, io zic sa-ti faci nitzel reglajul tragerii la armamentul de infanterie maciucos pe kurul lui Czar maimuca, ca vaz ca mai ratezi din cind in cind obiectivul.

      Ștergere
    2. Uai, is cu leptopu' pe camp ! Mai sap dou brazde, mai trag cu ochiul la voi ! Ma ard destele sa scriu, da-mi sta baba in coaste si ma monitorizeaza mai ceva ca pe capii retelei de la caracatita cefere !
      Si-asa m-a facut in toate felurile babornita, cica daca toata lumea ar face agricultura ca mine, cu leptopul legat de coada cazmalei, s-ar duce dreaq pietele romanesti, care duduie de produse autohtone !
      Aia ma gandeam si eu, adica o pula o sa mai halim noi banane de Columbia, portocale de Grecia si Kiwi de Turcia !
      Parca astea-s produsele autohtone, nu ?

      Ștergere
  17. Pentru confirmare va arat poza de pe legitimatia de rezervist,eliberata de ....alinutzaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  18. aoleuuu sa vezi ce ma fute adminu acusica.precis o sa ma dea in judecata si o sa ceara drepturi de "autor"
    Io vreau sa sterg postarea ....daaaa nu mai stiu de unde..hac,hac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleoane, da pretinu tau ala negru din Hurziceni, cu nume de pishu, motanelul kkcios pe unde umbla? Tot prin Viana face trotuaru?

      Ștergere
    2. Bey, eu zic ca-i faina tare!
      Te felicitam, ne place!
      Pt.Admin-Secretariatul

      Ștergere
  19. Uai, gata treaba pe ogor !
    Vine seara, plec acasa si poate gasesc si eu o Dumitrita sa serbez !
    Apropos: cativa "gospodari" se uitau, peste gard, cum dau cu cazmaua azi in zi de sarbatoare si-si faceau cruce cat de necredincios sunt, de muncesc cand ar trebui sa ma rog ! Asa cum se rugau ei, cu peturile de vin, fara numar-fara numar, de dimineata, incontinuu...
    I-am linistit, tot peste gard, ca am trecut de cativa ani la musulmani, ca coranul este cartea mea de capatai , iar dumnezeul meu e profetul Muhammad Ali Casius Clei !
    Or facut o moaca la mine de mai-mai sa scape petul cu vin jos si s-au carat de la gard !
    Acusica plec, numa sa termine baba de strans nush ce verdeturi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noroc că vecinii nu le au cu alte religii. În perioada 25-28 octombrie musulmanii sunt și ei în sărbătoare.
      Kurban Bayramul, sărbătoarea sacrificiului(jertfei), este cea mai importantă sărbătoare a Islamului.
      La această sărbătoare se taie un vițel ori un batal iar carnea obținută se împarte în trei, o parte la săraci, a doua la rude, prieteni, vecini și a treia se păstrează pentru consumul propriu.

      Ștergere
    2. Buna chestia !
      In disperarea mea de musulmist vopsit, de a scapa de mozolitorii aia de peturi, ar fi fost de coma sa ma ia vreo unul, asa din senin, la un Kurban Bayram de ala, de sa-mi treaca brusc de coran !

      Cum s-ar zice: prost sa fiu, noroc sa am ! Insa...de prostie nu duc lipsa !

      NB la ZOO+NOO ca-s frant !

      Ștergere
  20. Anonim26 octombrie 2012, 14:30
    e faina o pula!!adminu si-a batut joc de un superactor si OM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te arunci ca broasca in bordura, de parca ti-a infiltrat RoBORTA spionajul in cur !

      Administratia (uai, ce-mi place chestia asta) a preluat o poza care bantuie pe toate saiturilii si pe toate bloagilii !
      Basca, hal din poza nu-i niciun actor ! Il confrunti cu Jean Paler, da' nu-i el !
      Ai tu ceva in dibla, da nu se pupa !

      La multi ani !

      Ștergere
  21. Baa, oare pe unde umbla Cezar,babuinul batrin?

    RăspundețiȘtergere
  22. Buey-mi-o-iei, maaa, da bini te mai potrivesti tu cu ala de isi spune Curdeleonz..aveti acelasi grad, cazonilor????

    RăspundețiȘtergere
  23. PE MANSETA BLOGULUI,
    UN VIDEO-DOCUMENTAR DE EXCEPTIE!
    RUINELE ROMANIEI!!!
    Iti vine sa plangi, sa urlii a pustiu!
    Ce a fost in tara asta si ce au ajuns acum!

    RăspundețiȘtergere
  24. Se cutremură România. Seisme în lanţ, în Vrancea.
    Seismolog român: Zona Vrancea este încărcată tectonic.
    ============================
    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/2012/10/cutremur-romania-apocalipsa-vine-din.html?showComment=1351277426694

    RăspundețiȘtergere
  25. SCANDAL în PDL: Maria Stavrositu şi alţi 118 pedelişti
    au DEMISIONAT din partid.
    ========================
    Deputatul de Constanţa Maria Stavrositu a anuntat astăzi că şi-a semnat demisia din PDL şi că luni o va depune la sediul din Modrogan. Împreună cu deputatul constănţean au mai demisionat alti 118 membri ai organizaţiei municipale PDL, potrivit Observatorului de Constanţa. Stavrositu a declarat că la alegerile din decembrie va candida independent, susţinută de PP-DD.

    Stavrositu l-a acuzat pe preşedintele PDL, Vasile Blaga, că "dă tonul la haos şi dezordine în partid".

    "Consider că atunci când în organizaţia Constanţa domneşte legea bunului plac, derapajul în atitudine, în comportament şi chiar în limbaj, există un for lucid, un for superior care are înţelepciune şi care reglează lucrurile spunând că hotărârea respectivă este valabilă pentru toţi membrii de partid din PDL, inclusiv pentru Blaga. Aflu că şi domnul Blaga este de părere că această hotărâre nu trebuie respectată, cuvântul liderului local, micului baron local, este mult mai important decât o decizie. În momentul în care preşedintele unui partid la nivel naţional are o asemenea atitudinea înseamnă că acest preşedinte dă tonul la haos şi dezordine în acest partid, deci, toate speranţele că se poate construi în acest partid în acest moment ţi se năruiesc", a afirmat Maria Stavrositu.

    "Voi candida independent, dar pentru că independent total nu poţi să intrii în Parlament decât cu 50 la sută, şi vă mărturisesc că oricâtă încredere aş avea în echipa mea şi în votul constănţenilor 50 la sută e imposibil de făcut pentru orice candidat independent, voi face un parteneriat cu o formaţiune politică ce are şanse să intre în Parlament pentru a ne susţine reciproc", a explicat deputatul.

    Maria Stavrositu este deputat din 2008. Până în vara acestui an a ocupat funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Constanţa a PDL, fiind schimbată după ce a criticat conducerea judeţeană a partidului.

    RăspundețiȘtergere
  26. pai la ce-am vazut eu la "Romania te iubesc" parca ce cutremur mai mare ar putea sa fie...tu-i in gura ca si gloantele s-au scumpit
    Ohooo si ce a pus adminu pe manseta e durereeeee...dar daca le pune adminu si pa alea cu padurile si cheresteaua lu' verestoy(cherestoi)otilo....mai plangem inca mult si bine
    Da Doamne sa reduca astia TVA-ul la munitia cal 7,62 da io cred ca la nesimtirea lor nu le ajunge nici 14,7
    Ca io le-as da numai d'alea cal 20mm AA cu 6000lov/min(un vulcan,phalanx ceva ...uite cum se rezolva trebo(zice PMT)
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ICsujYpRI8A&feature=endscreen

    RăspundețiȘtergere
  27. UNDE PULA MEA E INAMICUL???
    puletii de fapt se pliciseau....pifani.hi,hi

    http://www.youtube.com/watch?v=AdQ5__dpoCE&feature=endscreen&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  28. si cea mai nashpa dintre nashpete bosorogilor cu lopata lineman

    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=T1JAWcXNMCw

    RăspundețiȘtergere
  29. @ Blondel
    Se zvoneste despre creaiarea unei unitati de tancuri formate din romi deportati din Franta
    Tancurile vor functiona pe baza de briantina de par. Imnul se numeste " Noi ne aparam neamul si
    satra.

    RăspundețiȘtergere
  30. @Coreolone

    Romanii dau copiilor nume de sfinti si eroi ai neamului. Romii a ce vad in jur ...... ce mananca sau ce vad in filme.

    RăspundețiȘtergere
  31. si pentru basinosii care din armata au invatat doar cuvantul PENZII,PENZII,PENZII

    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=aHwVZWHeX0o&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  32. Senatorii a respins, miercuri, propunerea legislativă , care prevede revenirea la termenul de ţigan în loc de rom.
    Eu nu vad nici o diferenta. Tot blonzi.....

    RăspundețiȘtergere
  33. @RH+
    du-te 'pula mea !!!PROSTULE
    scuzati expresia "du-te"

    RăspundețiȘtergere
  34. @ BLONDEL.
    SINGURA PENSIE CE TI SE CUVINE ESTE CEA DE URMASI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai normal ca daca o mierlesti,mi se cuvine tantalaule

      Ștergere
  35. @RH+
    bine ti-a zis TPM ca esti CPF(carne de p...cu fasui)

    RăspundețiȘtergere
  36. Dialog parizian
    Politistul : Adresa dumneavoastra din Romania ?
    Blondel raspunde : Nu o stiu. Satra e in miscare......

    RăspundețiȘtergere
  37. @ Blondel
    Trimite dictionarul . Limba pe care o vorbesti i-mi este necunoscuta.
    Pare sa fie un dialect de origine indiana .....

    RăspundețiȘtergere
  38. Don Corleone
    Nu am vazut nici un gangster care sa cerseasca. Esti un impostor....

    RăspundețiȘtergere
  39. @ Blondel
    Regulamentul militar ar trebui sa interzica ....manglitul...ciorditul si chiar
    furtul.

    RăspundețiȘtergere
  40. @ Blondelul
    Tu nu esti o gluma........ ci o trista realitate.

    RăspundețiȘtergere
  41. @ Draga Core
    Precizare
    Intre un tanc modern si o satra este o deosebire elementara ca si intre hartia de scris si cea...... higenica.

    RăspundețiȘtergere
  42. @ Nu tin sa te ofensez .....ci mult mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  43. @ Chiar dupa iesirea la pensie ....vai ramane un etern puradel !

    RăspundețiȘtergere
  44. @ Lumpen militar
    Daca nu cunosti termenul....priveste in oglinda....

    RăspundețiȘtergere
  45. @ Blondel
    Un sfat din batrani. Cand esti in fund de curte nu incerca sa tragi apa.

    RăspundețiȘtergere
  46. @ Intrebuintarea hartiei higenice se deprine in copilarie iar in cazul tau
    chiar..... inainte.....

    RăspundețiȘtergere
  47. Uraaa a aparut primul chinrom
    http://www.youtube.com/watch?v=jGYZ21_aru4&feature=watch-vrec

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce este un chinrom ? Si chinezii au romi ? Sunt deja majoritari ?

      Ștergere
  48. Blondel
    Ramai asa cum esti. Nu incerca sa-ti vopsesti parul in negru. Nu poti pacali pe nimeni....

    RăspundețiȘtergere
  49. adminule ai observat cate postari iti fac??
    mishto este ca nu scriu eu,ii las pe prosti!hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu esti inca..... prost. Dar nu dispera....Intr-o zi vei ajunge la acest nivel

      Ștergere
  50. @ Sunt impotriva oricarei discriminari. Romii si tiganii sunt la fel.

    RăspundețiȘtergere
  51. @ Tristetea si talentul caracterizraza natia. Nu am intalnit niciodata cersetori..... veseli !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. @RH+
    iar vrei sa te fut?Ia de aici de sub buric

    RăspundețiȘtergere
  53. @ Mama si tatii tai sunt mandrii .....de tine ?

    RăspundețiȘtergere
  54. @ ....... paramilitar
    Onanismul, masturbatia si chiar laba ar trebui interzise din scoala primara.
    In caz contrariu.....vor ajunge ca tine

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu cred ca ai dreptul la pensie. Nu ai contribuit.....cersetoria nu se taxeaza.

    RăspundețiȘtergere
  56. @ Paltonas rosu
    Fa gestul eroic. Puradeii vor fi mandrii de tatal lor .

    RăspundețiȘtergere
  57. @ Tu nu esti o greseala a naturii si cea a pulii. Scuzati limbajul dar adevarul trebuie rostit.

    RăspundețiȘtergere
  58. Ziua scrie timpenii PMT iar noaptea scrie Robert. Misto blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza!
      Apoi no, e bine!
      Toata lumea, e multam, bine!
      Dara pe tine, de ce te-ar fute grija?

      Ștergere
  59. - Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai ?
    - Ce iubito ?
    - Ca vrei sa te casatoresti cu mine.
    - Analfabeto !

    - Sotul tau fumeaza ?
    - Doar dupa ce facem sex.
    - Dar nu e daunator sanatatii ?
    - 2-3 tigari pe an nu e asa mult...

    - E tare masina asta a dumneavoastra, sefu'.
    - Ei bine, daca o sa faci eforturi, vei munci din greu si o sa stai peste program, la anul o sa am una si mai tare...

    - La multi ani, mama soacra ! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
    - Multumesc, dar cu pusca ce vrei sa faci ?
    - Gauri in urechi...

    Un barbat intreaba instructorul la sala de fitness:
    - Vreau sa impresionez o fata, care aparat sa il folosesc? Instructorul ii raspunde: - bancomatul.

    - Doamnă, arătaţi superb în această toaletă!
    - Nesimţitule, închide uşa !

    "-Am fost oarba si surda cand te-am luat!striga sotia furioasa.
    -Vezi,draga mea, raspunde sotul calm, de cate boli te-am vindecat?"

    "Intr-o discoteca in Germania intra un rus, pe tricoul caruia scria mare: "Turcii au trei probleme." Nu sta mult si se apropie un turc de el:
    - Ce faci bah aici? Cauti bataie?
    − Asta e prima voastra problema, va luati de oricine fara sa va fi facut nimic

    "Doua blonde la supermarket:
    - Ia uite, pe cutia de lapte scrie "Deschide aici" si eu o deschid mereu acasa..."

    "- Fiule, nu inteleg, cum puteam sa te incurajez mai mult pentru bac, decat promitandu-ti o masina, daca il iei. Si totusi, cum de nu l-ai trecut? Cu ce ti-ai petrecut timpul?
    - Mi-am luat carnetul de sofer."

    "Un tip intră într-un local şi îi spune chelneriţei:
    - Vreau un sandviş cu o felie de pâine albă, una de pâine neagră şi una de pâine integrală, prăjite mediu. Pune şunca şi brânza pe stratul de jos, puiul, frunza de lăptucă şi roşia pe stratul de sus. Pune maioneza pe fiecare strat. Taie cojile şi taie-l în patru, cu câte o felie de murătură pe fiecare şi o scobitoare care să ţină la un loc fiecare sfert. Ai înţeles?
    - S-a făcut, zise chelnăriţa.
    Apoi strigă spre bucătărie:
    - Un sandviş pentru un arhitect. Aduc şi planurile imediat."

    RăspundețiȘtergere
  60. BUNA DIMINEATA!!!


    "Într-un magazin intră o doamnă foarte grasă:
    - Aş dori să văd un costum de baie care mi-ar veni...
    Vânzătorul:
    - Şi eu...

    "Sotia,discutand cu sotul ei,ii spune:
    -Iubitule,eu fac totul in casa asta:spal,gatesc,fac curatenie,spal rufe,de parca as fi Cenusaresa.
    -Pai nu ti-am spus ca vei avea o viata de poveste?"

    "O femeie sună disperată la medicul veterinar:
    - Domnule doctor, pisica mea a băut circa 50 ml de benzină. Apoi s-a învârtit ca nebună prin casă vreo trei ore şi acum stă pe canapea şi nu se mai mişcă deloc. Ce credeţi că s-a întâmplat?
    Stă medicul şi se gândeşte apoi răspunde calm:
    - O fi rămas fără benzină?."

    "Profesoara: Numeste-mi trei personalitati a caror nume incepe cu B Elevul: Ballack, Beckham, Bassler Profesoara: Dar tu de Beethoven, Brecht, Brahms n-ai auzit? Elevul: Rezervele nu ma intereseaza..."

    ". Un puşti vine revoltat de la şcoală şi îi spune tatălui său că acolo îl pun să înveţe numai inutilităţi. Tatăl îl întreabă uimit:
    - Cum adică?
    - Păi la istorie ne pune să memorăm nişte ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sînt importanţi!
    - Altceva...
    - Păi la geografie tot aşa trebuie să reţinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpaţii "Scurburii", Strîmtoarea "Fosfor" şi Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întrabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google şi aflu... simplu, nu?
    - Da, fiule, da' să zicem că ieşi şi tu cu o fată, şi cum vă ţineţi voi aşa, de mînă, ea te întreabă ce înălţime are vîrful Chomolugma?
    - Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu şi mă întorc să-i spun...
    - Da, da' pînă te întorci tu să-i spui că are 8848 m s-ar putea să o găseşti ocupată!
    - Cu cine?
    - Păi, tot cu un prost aşa ca tine, da' care are laptop!

    "Un baiat s-a dus la biblioteca si o intraba pe bibliotecara:
    -Ma scuzati, doamna, unde pot gasi o carte numita "Romania o va duce bine?"
    La care bibliotecara ii zice:
    -Cautati la sectiunea Sience Fiction!"

    RăspundețiȘtergere
  61. @anonim
    Si RH-ul pozitronic scrie tampenii tot ziua,ca el e pe partea cealalta a planetei.Sta cu capul in jos:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Corleone,
      Avem a multami! Faine bancuri mai ai, nana!

      Ștergere
  62. LA MULTI ANI Dumitru, Dumitrita si tot neamul derivat de aciulea !
    "Neatza buna la ZOO + NOO !
    Cine-i candidatul ala simpatic pentru 9ua, care s-a scapat pe el ?
    Mai delirez si eo, recunosc, da' parca tot mai am cate un moment de luciditate si-mi aduc aminte ca inainte de a ma caca trebo sa-mi dau jos izmenele....
    Uai de la Deva, treci inapoi la scenariile cu banditi, ca era mai bine, frate....

    RăspundețiȘtergere
  63. Bei, "B-ul" ala mare de la avatar, vine de la Bort, adica de la RoBort Horvath?

    RăspundețiȘtergere
  64. O laba trista si perversa cu "rectificarea" lu'dottore asta...
    Pulimea ramane tot cu ochii'n soare si cu banii futitu de basescu si ai lui.
    SARITI SA LE DAM VOTUL LA TOTI!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, insa si gresit !

      Corect din punctul cu vederea al celor care au luat muie si care au ramas cu ele belite, adica fro cateva mii de la meapene si ceva mai multisori de pe la militie si securitate !
      Astia, cu muia umflata, sunt intr-o zapaceala totala ! La fel ca sisindicatul din care fac parte ! Injura vartos basismul, guvernarile Poc si, mai ales, politica lui Oprea izmanarul, care a distrus sistemul de pensii militare, le-a furat onoarea si demnitatea si gradul de pe cuponul de pensie !
      Pe langa toata aceasta zapaceala, cu uite ordonanta, nu-i ordonanta, aia reparatorie, se intreaba intristatii: da daca nu votez cu useleul, care tot o da cotita, atunci cu cine sa o pun la 9 decembrie ?
      Deci, daca nu dau votul useleului, as zice eu, atunci pe cine falusul lui Cezar maimucles sa votez ? Pe Cioke Borno si ai lui, floarea udemereului ? Pe DDD, care m-a facut in directul lui "Pulime" ?

      In altoilea rand, asea cum ziceam, este si gresit pentru ca, din celalalt punct al vederii, unde se grupeaza cei cu ele marite si umflate artificial, in majoritatea cazurilor, lumea e supermultumita, iar chestia cu onoarea bla, bla si faptul ca nu le mai zice pensii militare de stat, e un fas absolut !
      Atata timp cat curge banul, traiasca fostii !
      Daca te mai si manca in cur sa zici ceva de Oprea, sigur ti-ai furat-o !
      Iar la militie, unde s-au dublat cuantumurile, e chiar de-a dreptul supermultumitor ! Mai ales ca, in luna urmatoare, primesc la banut numarat toate diferentele !

      Asa ca, pentru minoritatea care a ramas cu ele belite, de parca n-ar fi de ajuns muia oficiala data de guvernanti, a mai venit si umilinta devastatoare din partea celor care s-au trezit cu ele sculate, care nu scapa niciun moment de a ti-o traga pe unde te vede !


      Asa ca, parerile cu votul sunt impartite, la fel ca si procentele rezultate in urma recalcularii, revizuirii si reevaluarii revizuirii recalculate !

      Sa nu ma intrebe cineva pe ce parte a strazii ma aflu, ca nu degeaba sunt membru de sindicat cu acte in regula si cu cotizatia la zi !


      Ștergere
    2. Ce bine ai prins tenta fenomenului_ Se observa ca pasteaua la ore fixe si odihna face bine l;a tine la capultete

      Ștergere
    3. Uai, fenomenul aste pur adevarat !
      Fii atent aciulea, la cateva reproduceri, din memorie, a unor replici da first clas:
      -coloneleee, cum mai stai bre cu penzia, te-au reparat astia ? (adica useleul);
      -vecineee, cum mai stai cu procesele alea, ca am auzit ca si la CEDO e de bine !

      Mai naspa e daca discutiile se poarta la terasa, dupa al 3-lea rand de beri:
      -tu-i in gura (pe aia cu ele belite, desigur), lasa ba ca s-a facut dreptate, dupa care urmeaza argumentari cu solda de merit, aia de comanda, bla, bla !
      -Te-n pula mea ba, si ce daca-i fost comandant de unitate, maiorule ! Te-a mancat in cur sa te pensionezi, acu mananca pensie si taci !

      Mai adaugati si voi, ca sigur mai aveti si alte variante !

      Ștergere
    4. PeSe: desigur, sunt replici si viceversa, da alea sunt pentru viitor, adica se va intampla candva, nu se stie cand...de genul: lasa ba, ca nu raman ele asa, o sa se revina si o sa dati banii inapoi si din mormant !
      Ceea ce nu crede nimeni, da prinde la public si agita apele ! Iar daca mai baga si o completare ca "am vorbit eu azi cu...si e aproape sigur", atunci scandalu-i gata !

      Ștergere
    5. Ce pula mea ai ajuns sa citezi din ciumetek=le ala de CAG??
      Ca cum,ca car ca s-ar zice dupa CAG;
      ....de genul: lasa ba, ca nu raman ele asa, o sa se revina si o sa dati banii inapoi si din mormant !
      Ceea ce nu crede nimeni, da prinde la public si agita apele ! Iar daca mai baga si o completare ca "am vorbit eu azi cu...si e aproape sigur", atunci scandalu-i gata !

      esenta esentelor din gandirea pulii CAG
      "am vorbit eu azi cu...si e aproape sigur",

      Ștergere
    6. Din cine ?
      Ce cacat e cagul ala ?
      Indica-mi unde sa ma duc la citat, poate o fi frun abonat la terasa bosorogilor, supt acopereala, ca pozitronicul de Deva...

      Ștergere
  65. asa coreleone ca bine zici!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Buey
    Ca tot a amintit don Curdeleu despre jaful padurilor din tara lu Dorele, in special pe zona Cherestoi otila !

    De parca nu ne-ar fi de ajuns hotii, banditii si institutiile statului care patroneaza defrisarea galopanta a patriei, ne-am ales si cu o boala gen "ciuma neagra", produsa de un gandac de scoarta, "importat" cica din Ukraina, care a facut ravagii in padurile de MOLIZI !

    Cine locuieste in zone montane, populate cu molizi, sau a trecut prin paduri de molizi, stie despre ce vorbesc !
    Dezastru total !

    Am vazut parcele intregi, de sute de hectare, uscate, ca si cum ar fi fost arse cu acid sulfuric !
    Am discutat cu oameni ajunsi aproape in pragul nebuniei pentru ca au ramas fara padure si fara niciun folos de pe urma molidului uscat, intrucat nimeni nu risca sa prelucreze acest lemn in cherestea !
    Am vazut localitati situate in zone impadurite, care in urma uscarii totale a molizilor, aproape ca au ramas in curul gol, adica s-a taiat tot de jur-imprejur !

    Cineva, din zona Pasului Ciumarna, unde dezastrul este de proportii iar defrisarile sunt apocaliptice, imi spunea ca aceasta nenorocire se datoreaza lipsei de intretinere si igienizare periodica a padurilor ! Zicea omul ca de multi ani nu a mai vazut aeroplanele stropind padarea, asa cum se facea pe timpul lu' nea Ceasca !

    Am auzit, dar nu sunt sigur, ca si Valcea este devastata, iar drujbele taie zi si noapte !

    De parca n-am avea parte de toata bascalia posibila de pe acest pamant, pe care ne-o furnizeaza zi lumina alesii neamului, a dat si boala'n noi !

    Eo cred ca e numa din cauza blestemelor lu' miste "Bi" pozitiv de Deva !
    Da' numa cred, nu sunt sigur !

    RăspundețiȘtergere
  67. gata s-a facut suta.este adminu?

    RăspundețiȘtergere
  68. gata acum sunt 101 si e doar...aaaaa.... 16:31 hac,hac

    RăspundețiȘtergere
  69. acum sunt 102 de pula sa ma iei(RH+) ,merit un premiu ...hac,hac,....ceva matrafox

    RăspundețiȘtergere
  70. ...si 103 de pula sa ma iei(RH+) gata deja e plictisitor.Nu voi ma nu voi....ci pozitronicu"

    RăspundețiȘtergere
  71. ...la 104,imi dau jos halatu'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori te-ai dilit de tot, ori esti manga!
      Ia-ti pasteaua si bonus un Alupigus forte.
      Ciudat este ca voi doi, cel cu puta mica si tu, cel fara nimica,
      scrieti in tandem.
      Amandurora, un sloboz din GaOz, ..tu-va-n dinti!

      Ștergere
    2. Buey laba ! Da pe Roby de la Deva unde l-ai lasat ? Ca noi scriem numai in "troica", nu in tandem !

      Ștergere
  72. Are cineva stiri, pe surse, despre sedinta de azi a guvernului ?

    Acusica fro doua zile scriam ca ordonanta lu' Doggy, de modificare a ordonantei care a futut existenta catorva mii de militari pensionari, va trece "egsact o pula " !

    Nu ma refer la pensionarii de la militie si securitate, unde pensiile s-au dublat la peste 87,75% dintre ei, iar la restul s-au marit considerabil !
    Nu ma refer la militieni, care deja trebuie sa primeasca diferentele de saptamana viitoare, ca sa arate ei poporului bolsevic ce inseamna pensii nesimtite si politica corecta!

    Nu ma refer la fro 11327 de militieni si securisti care toata viata au lucrat ca civili prin ministere si cu 6 luni si restul zile inainte de penzionare s-au militarizat, iar acusica tipa ca le-au scazut pensiile si crapa de foame cu doar 38 sau 46 de milioane ches pe luna !

    Eu ma refer la "prostalaii" din armata care, dupa ce si-au futut tineretea prin liceele militare, dupa ce au mancat instructie pana la epuizare prin scolile militare, dupa ce ca au strans din buci la toate greutatile si si-au plimbat familiile prin jde garnizoane, au avut ghinionul sa LI SE DESFIINTEZE locurile de munca, cu tot cu umeuri, intrucat NATO batea la usa si nu se mai justificau atatea trupe si armamente!

    Acesti "prostalai", dupa ce ca s-au vazut aproape fortati sa se inscrie in curentul general de pensionare anticipata, alternativele fiind aproape inexistente (cu exceptia indiferentilor, care au acceptat punerea la dispozitie oriunde in tara, insa si majoritatea dintre acestia au imbratisat, pana la urma, aceeasi soarta a pensionarii anticipate, precum si a catorva sute bune de pilosi oportunisti)s-au vazut, mai apoi, dati afara de prin serviciile de pe la stat-ca nu cumva sa ajunga sa se imbogateasca ca niste nesimtiti din sudoarea poporului si, imediat, si cu pensiile futute, chiar daca suprema lege-constitutia le garanta dreptul la proprietatea legal si legitim obtinuta !

    Da ce mai conteaza o mana de pensionari !

    Nu vorbesc de oportunistii imbuibati de prin structurile centrale, care n-au avut nicio legatura cu adevarata restructurare, adica cu desfiintarea efectiva si totala a sutelor de unitati !
    Vorbesc de labasarii care chiar asteapta ca cineva sa-i mai bage in seama si sa le dea inapoi ce au avut ! Cica, asa de cacat cum am avut-o, da este a mea ! Sa mi-o dea inapoi, asa cum a fost,pentru ca nu am castigat-o la ruleta parlamentului !

    De fapt, vroiam sa aflu daca stie cineva despre sedinta de guvern de astazi !


    RăspundețiȘtergere
  73. Da ,s-a publicat pe Armya!!

    RăspundețiȘtergere
  74. @PMT
    In sfarsit aud si eu o vorba buna spusa de tine,credeam ca stii doar prostii a spune.Bravo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey cipalacule, sa ne sugi pulili!

      Ștergere
    2. Sigur n-ai treaba cu limba prin alte parti? Riie mai esti.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri