Google Translate

miercuri, 3 octombrie 2012

Romania TV "combinata" cu DDD? Zile in sir, in "direct" si "senzational" ieftin, postul TV s-a descalificat! Qui prodest? Quo vadis Romania TV?

 
O nouă metodă de a încerca spargerea USL.
Ştiri conflictuale inventate la noul OTV.
 
 
Televiziunea care a ţinut capul de afiş în promovarea lui DD a lansat luni pe piaţă două ştiri, care dacă ar fi fost adevărate, ar fi generat conflicte în USL şi în interiorul PNL. Invitat din nou în studiou, DD a dat un recital S.F.
 
 
RTV a remaniat-o pe Mariana Câmpeanu...
„Breaking news” la RTV, luni la orele prânzului - altul decât cel referitor la ieşirea pe poarta vilei sale a lui DD sau decât traseul lui DD spre studioul televiziunii sale. Evident, în exclusivitate, ziariştii de la RTV au aflat că PNL va prelua ministerul sănătăţii, iar PSD va lua în compensare ministerul muncii. Este anunţat Eugen Nicolăescu drept ministru al sănătăţii iar în ceea ce priveşze ministerul muncii, informaţia a sunat astfel:
 „Potrivit unor surse oficiale Mariana Câmpeanu ar uma să fie înlocuită de la Ministerul Muncii, pentru acest fotoliu fiind vehiculat numele social-democratului Alexandru Athanasiu”.
După ce informaţia este anunţată, urmează repriza prezentării opiniilor unor analişti despre activitatea Marianei Câmpeanu, iar unul dintre ei, care o lăuda mereu când se aflau împreună la talk-show-uri la toate televiziunile de ştiri o desiinţează mai ceva ca un PDL-ist, comparându-i mandatul cu cel al lui Sebastian Lăzăroiu. Elanul din studio este uşor tăiat de Crin Antonescu, acesta dclarând că nu a auzit nimic despre acest subiect. Seara, o reporteriţă de teren, îl întreabă pe premierul Ponta, ieşit de la o întrunire USL: „Domnule prim-ministru aveţi ceva să-i reproşaţi doamnei ministru Mariana Câmpeanu în ceea ce priveşte activitatea dumneaei?, Răspunsul premierul „termină” marea ştire de la orele amiezii: Nu. De ce? Vă rog încă odată, totuşi, când dumneavoastră naşteţi nişte zvonuri să nu mă puneţi pe mine să le explic. Dumneavoastră le-aţi născut, dumneavoastră trebuie să le omorâţi. N-am vorbit niciodată de rocadă, de schimbări, demisia domnului Cepoi a fost provocată, ştiţi foarte bine, de această situaţie cu sesizarea ANI şi din acest motiv am preferat să mergem pe varianta în care conducerea, până pe 9 decembrie, a Ministerului Sănătăţii să fie asigurată de către domnul Arafat”.
 
 
 
...Şi l-a băgat pe Gigi Becali în PNL
Două ore mai târziu, un alt „breaking news” (după alte trei cu DD): „ziariştii RTV au aflat din surse sigure că sunt discuţii între lideri ai PNL şi Gigi Becali, ultimul urmând să intre în PNL şi să candideze la parlamentare”. Evident, nu este contactat nimeni din PNL pentru confirmarea sau infirmarea informaţiei. După numai două minute, surpriză: însuşi Gigi Becali intră în direct, şi se miră cum de s-a aflat informţia. Moderatoarea din studiou, jubilează, anunţă triumfal că reporterii RTV sunt cei mai credibili, şi urmează un recital a la Becali, din care aflăm că vrea să fie parlamentar până la sfârşitul vieţii. Nu neagă că va discuta cu liberalii, nu a reieşit prea clar pentru ce, iniţial spunea că vrea să candideze în 2014 tot la europarlamentare, după care, ajutat de moderatoare lasă să înţeleagă că ar candida pentru liberali la parlamentarele din 9 decembrie. Dar cum Becali nu a fost instruit ce să spună dacă îi pun şi terţi întrebări, înspre final nu a exclus şi o candidatură la parlamentare alături de C.V.Tudor, care „m-a ajutat în 2009, iar eu trebuie să-l ajut acum”. Şi astfel marea bombă de presă a devenit petardă, şi aia fâsâită.
Se impune totuşi o întrebare: ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi apărut reacţii clare la prima ştire, iar ce-a de a doua nu ar fi murit din faşă? Raspunsul îl dăm tot noi: ar fi creat animozităţi între PNL şi PSD (pentru prima), ar fi generat fricţiuni între cele două partide şi (mai ales) în interiorul PNL (pentru a doua).
 
 
DD mai tare decât H.G. Wells şi Jules Verne la un loc
Dacă ştirile s.f. nu au dat rezultatele contate, cei de la RTV s-au scos în „prime time” cu o nouă repriză (din studiou) cu Dan Diaconescu. Fostul adjudecant al Oltchim, a avut parte de un moderator, Laura Chiriac, cum nici Traian Băsescu nu a beneficiat la TVR în epoca „Culcer”. DD şi-a făcut din nou numărul, de această dată spunând nu lucruri senzaţionale, ci de-a dreptul s.f. La o analiză sumară, DD a fost mult peste H.G.Wells, Jules Verne şi George Lucas la un loc.
Telespectatorii „noului OTV” au aflat astfel că cele mai mari concerne internaţionale se află în spatele lui DD, că guvernul României va fi aţionat în instanţă de mari firme internţionale pentru că DD nu a primit Oltchim, că „au sosit avocaţii noştri din străinătate” etc. Totuşi, cei de la RTV (şi probabil DD) ar putea avea probleme, dacă ambasada Rusiei, compania TISE (DD a lăsat de înţeles că aceasta ar fi fost „partenerul străin”), ar cere explicaţii pentru mai multe referiri „senzaţionale” la adresa lor. DD a mai afirmat că se va prezenta şi la licitaţiile TAROM şi CFR Marfă. În final, însă triumful lui DD a avut de suferit. Intrat în „duplex” cu realizatorii emisiunii următoare – din timpul căreia a luat 26 de minute – DD a avut surpriza neplăcută să fie contrazis de Corina Dragotescu în privinţa existenţei sumei de 45 de milioane euro. Dintr-o dată el a devenit isteric, s-a înnegrit la faţă şi a început să ţipe, că el, „Dan Diaconescu, viitorul preşedinte al României” nu minte. Orice comentariu este de prisos.

===========================
Mamaaa.... vino sa vezi ce-mi face Badea!
dixit smiorcaind ... MRU!
================



=========================
=================================

18 comentarii:

  1. Buna dimineata, o zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bre comisare!... vezi ca ti-a secat "inspiratia" daca dai copy-paste dupa articole din ziare...
    Pricepe toata lumea cum e cu DD si RTV ca doar nu-s dusi cu pluta dar matale erai mai zglobiu, mai lucitor, cu "samanta" de calitate... Ce patisi dom'le comisar?
    Hai noroc si la una mica tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene,
      Din motive pe care nu le pot detalia ACUM, aici,
      "strategia" editoriala a acestui Blog a fost, este si inca va mai fi (cel putin o perioada), aceea de a "culege" din mass-media "articolul/subiectul" Zilei! Subiect care VADIT are importanta/relevanta pentru noi toti! Subiect care evidentiaza "ceva", subiect care lasa urme! Cu alte cuvinte, Blogul este o chintesenţă PROPRIE, a Revistei Presei!
      Vrei sa stii, sa comentezi ce "am marcat eu", vino ZILNIC AICI!
      Vrei sa afli ce a fost important intr-o luna? Citeste ARHIVA!
      P.S.: Ai vrea sa ne intoarcem la SCMD? La Dogaru si CD?

      Ștergere
  3. INTERNATIONAL-,,BLOG Armya " ,se apreopie de suta de miiiii ,bai frate!!
    Sa-i uram la mai mare si ...sa moara toti dusmanii !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am alta uratura
    Decat,sa va fut in gura
    De tarani si prostovani
    Labagii si mitomani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce naiba,doar nu suntem un popor de zombi,toata ziua / buna ziua,inviem relicve umane,toti politrucii,car au facut un cacat din tara asta,doar au furat si jefuit,suntputrezi de bogati,neavand nici un merit inafara de acela de a fi incompetenti si hoti.De ce nu-i aruncam la groapa de gunoi a istoriei sau dupa GRATII?
    Sa vina oameni curati ,cu gandire pozitiva ,care vor sa faca ceva pentru tara si poporul acesta.de fapt ,ne meritam soarta ===suntem prosti gramada ,alegem cu curulnu cu capul,suntem INDOBITOCITI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zise T-2 care are ca presedinte pe DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Ștergere
  6. Tu,poiete de cotet,
    sa ne pupi in poponet.
    Si de nu esti ,,inspirat''
    mai maninca un rahat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Taci kakarau / prostalau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dan Diaconescu, acuzat de ÎNŞELĂCIUNE.
    OPSPI sesizează Parchetul în privinţa patronului OTV.
    =========================
    Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) va sesiza miercuri Parchetul în privinţa săvârşirii de către Dan Diaconescu a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată prin inducerea în eroare şi pentru dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al Oltchim.

    "Şeful OPSPI, Remus Vulpescu, sesizează, astăzi, 3 octombrie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, cu privire la săvârşirea de către numitul Diaconescu Cristian Dan a infracţiunii de înşelăciune, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, prin inducerea în eroare a statului român şi a opiniei publice în ce priveşte existenţa la dispoziţia numitului Diaconescu Cristian Dan a sumei de circa 200 milioane de lei necesară pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni deţinut la Oltchim de statul român, prin MECMA - OPSPI", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

    Dan Diaconescu a câştigat în urmă cu aproape două săptămâni licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei (45 milioane de euro), cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat.

    Contractul de preluare a acţiunilor nu a fost semnat, întrucât Dan Diaconescu, nu a prezentat OPSPI dovezi că deţine suma pe care s-a angajat să o plătească pentru titluri.

    "Intenţia numitului Diaconescu Cristian-Dan, de a deturna procedura de privatizare prin înşelăciune publică şi uz de fals, în scopul de a obţine notorietate şi, eventual, în alte scopuri care urmează a fi stabilite de autorităţi, nu era previzibilă şi nu a putut fi constatată oficial înaintea zilei de 1 octombrie, când activitatea infracţionala a numitului Diaconescu Cristian Dan a şi fost stopată", se spune în comunicat.

    RăspundețiȘtergere
  9. SENZATIONALUL FAPT ASCUNS DE DAN DIACONESCU

    In timp ce domnul Dan povesteste linistit la televizor cum directorul
    celei mai mari banci din Elvetia l-a asteptat in fata sediului
    filialei din Monaco pret de mai bine de jumatate de ceas, doar ca sa-i
    deschida usa, sa-l pofteasca inauntru si sa-i dea bani (asa cum nici
    cel mai rasfatat miliardar rus nu a avut privilegiul si onoarea sa fie
    tratat vreodata), in subsolul acestei stiri ingalbenite de breaking
    news se petrec evenimente care acum nu intereseaza pe nimeni, dar care
    vor deveni stirile cu adevarat senzationale de maine.

    Pana sa aflam de ce nu doneaza generosul domn Dan oricum cele trei
    milioane de euro angajatilor, de grija carora declara ca moare si
    pentru binele carora decreta ca se va sacrifica pe sine, observam cum
    incet-incet pana si pedelistii incep sa se dezica de saltimbancul
    grizonat.

    Semanand cu Ioana d'Arc dupa freza, cu Beavis si Butthead dupa vorba
    si port, Dan Diaconescu si-a propus sa traga de limitele penibilului
    pana va ingramadi cu totul numele sau si al partidului infiintat de el
    in tomberonul istoriei.

    Domnul Dan este la ora aceasta un experiment scapat de sub control.
    Daca nebunii cu acte in regula ar ajunge la performantele
    comportamentale si lingvistice ale lui DD, imi imaginez ca doctorii
    care i-ar trata ar innebuni si ei la randul lor.

    Presiunea incoerentei la DD este pur si simplu deranjant de agresiva.
    Si, de unde majoritatea politicienilor si analistilor vedeau in
    spectacolul lui Diaconescu o capodopera a teatralitatii si
    histrionismului, dupa ce s-au lamurit ca pe domnul Dan l-ar prinde mai
    bine un halat alb cu maneci lungi, au inceput sa renunte la profetiile
    (halucinante si ele) cu privire la viitorul lui PP-DD.

    Si, revizuindu-si previziunile, dandu-si seama ca eroul lor din umbra
    mai degraba s-a facut de ras decat sa doboare USL, s-au trezit in fata
    unui pericol si mai mare.

    Dan Diaconescu, prin delirul sau irational, a devenit fara voia sa un
    factor de credibilizare a tuturor celor despre care pana acum se
    spunea ca formeaza duelul nebunilor din politica romaneasca: Corneliu
    Vadim Tudor si Gigi Becali.

    Invitatii sai de baza, de altfel, de pana mai ieri, din garsoniera
    producatoare de datorii la stat, dar aducatoare de iahturi, masini de
    lux si vile personale.

    Ori asta da ironie a sortii! Sa te sperie intr-atat de mult scleroza
    lui Dan Diaconescu, incat nebunia clasica a unui Vadim sau Becali sa
    iti sune drept PR in forma academica! Ce poate fi mai batjocorit decat
    o astfel de turnura a istoriei.

    Daca sentimentul acesta se va generaliza, daca intr-adevar DD mai
    degraba a speriat, atunci toti sustinatorii sai din umbra au o
    problema mai mare decat cea pe care o visau cazuta pe capul Guvernului
    Ponta: recredibilizarea elementelor clasice ale populismului,
    extremismului si demogogiei din politica romaneasca.

    Pe acest teren fertil si proaspat arat, nu doar Becali si Vadim vor
    putea zburda din nou in voie, resapati si restilizati, ci mai cu seama
    elementele noi ale filonului politic obisnuite si invatate sa stoarca
    rapid patosul si irationalul din electoratul tot mai frustrat. Oameni
    care flutura usturoiul si pretind ca infiinteaza Noi Republici,
    chipuri mesianice, bine pomadate si unse cu parfumuri scumpe din bani
    publici, personaje pitite in spatele serviciilor si care ies la lumina
    sa isi cheme deodata milioanele de ungureni care sa-i voteze ca pe
    primii salvatori ai neamului.

    Cel mai probabil asta e opera pe care, cu voia sau fara voia sa,
    conform sau nu unui plan dinainte ticluit, Dan Diaconescu e pe cale sa
    o faptuiasca. Abia asta ar fi, intr-adevar, o capodopera a
    strategiilor politice.

    Cine ar avea de pierdut in acest caz? Pai exact cei care, fortati de
    responsabilitatea minimala a guvernari, nu isi pot permite luxul de a
    specula la maximum latura irationala a maselor atat de usor
    influentabile. M.D.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vesti proaste pentru mitici dar si pentru pensionarii militari cu buletin de Bucuresti:

    Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, anunță că cei cu venituri peste 2.000-2.500 de lei pe cap de familie vor plăti gigacaloria la prețul actual, nesubvenționat

    Citiţi mai mult: IANRĂ GREA: OPRESCU NU MAI poate acorda subvenții. VEZI cât vei PLĂTI din buzunar pentru CĂLDURĂ - Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/IARNA-GREA-VEZI-PLATI-din-buzunar-pentru-CALDURA-1003846.html#ixzz28FDIupKm
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Incredibil dar adevarat:

    Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, şi-a cerut scuze, miercuri, pentru faptul că l-a învinovăţit pe preşedintele Traian Băsescu pentru întârzirea promulgării legii care majorează indemnizaţia mamelor.

    Sa speram ca nu zboara din PNL pentru inalta tradare.

    RăspundețiȘtergere
  12. De la Colojvar, de la Avram Iancu de pe statuie, sa-i dam lui t2, motanelului kkcios muie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca sunteti anonimi,trebuie sa va purtati,unii dintre voi ca niste oameni ai cavernelor?Este unul din cele mai reusite site-uri de pe f.book,cu de toate,puteti alege!Nenorocitii aceea care injurati si faceti spume la gura,daca aveti mai mult de 4 cls.incercati sa cititi ceva si de pe "Romania megalitica',poate vi se mai desteleneste mintea aia sucita si perversa!Am intrat la "anonim",doar fiindca nu am reusit sa deslusesc acele cuvinte,cu toate ca literele mi se pareau f.clare,iar la audio,sunetul era asa distorsionat,ca nu am priceput nimic.Dar nu conteaza,poate reusesc acum,nu conteaza cine sunt,daca pot sa-mi exprim opinia.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am citit nota ,probabil invectivele celor cativa de mai sus ,nu ati apucat sa le cititi,fiind f.recente,altfel le-ati fi sters.Poate ca veti gasi o modalitate mai simpla de identificare,ca sa nu raman anonima.Am predat la liceul Loga din Timisoara,ani de zile materii care tineau de ingineria mecanica si cum majorit. nu erau interesati de mecanica,cu greu adunam texte din acestea pe care le prezent.in Rom.Meg.,ca sa-mi pot tine orele in liniste.Asa ca pe mine ,sincer,m-ati facut superfericita[si cu op.politice la fel].Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. D.D ARE ACTIUNI LA R.TV 100%

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri