Google Translate

vineri, 19 octombrie 2012

Gelu Vişan. Scandal urias in PDL. Un avertizor de integritate (conform Legii nr. 571/2004), este haituit de toata lumea, dat in judecata, amenintat! Cazul in loc sa ravaseasca autoritatile publice, mass-media, este trecut in derizoriu! Avertizorul, se vrea de catre impricinati sa fie spanzurat, belit si dat cu sare!

 
Dezvaluiriri incendiare! Scandal imens în PDL:
Deputatul PDL Gelu Vişan, a fost dat în judecată de conducerea PDL Dolj.
Conducerea Centrala a PDL, stramba din nas! Tatuca Basescu, nu se baga!
Haituirea deputatului se face in direct, inclusiv de catre unii din mass-media!
Monica Macovei, marea aparatoare a luptei anti-coruptie si Presedinta Comisiei de integritate a PDL, se face ca "nu aude", "nu stie", "nu vede"! Eheee ... pana aici ne-a fost!
===============================
============
 
 
Deputatul Gelu Vişan susţine că organizaţia locală din care provine e un fel de SRL care a prăduit până acum statul cu 30 de milioane de euro. În replică, PDL Dolj a formulat cerere de chemare în judecată a deputatului Gelu Vişan pe care îl acuză de afirmaţii mincinoase. Pentru repararea prejudiciului de imagine cauzat organizaţiei PDL Dolj, conducerea filialei îi cere lui Vişan daune în valoare de 500.000 de lei.
 
Partidul Democrat Liberal filiala Dolj a solicitat autosesizarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova cu privire la presupusele fapte asimilate infracţiunilor de corupţie denunţate de Gelu Vişan în emisiunea "Ultima Oră" la România TV pentru stabilirea vinovăţiei şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate în cazul în care acuzaţiile vor fi confirmate.
 
Deputatul PDL Gelu Vişan a declarat luni seara în cadrul emisiunii "Ultima Oră" că "am atacat exact sistemul clientelar din judeţul Dolj, afacerile de peste 30 de milioane de euro pe care le-a făcut organizaţia PDL din Dolj în legătură cu banii publici, motiv pentru care am fost sancţionat".
 
"PDL-ul din Dolj este un fel de SRL. Tot ce se întâmplă în PDL Dolj înseamnă afaceri cu statul, toate primăriile PDL au afaceri cu firmele PDL-ului. Organizaţia la nivelul judeţului Dolj este un club de afaceri. M-am dus la preşedintele partidului, domnul Vasile Blaga, are 52 de pagini de documente în legătură cu ceea ce afirm", a mai spus Vişan la RomâniaTV.
 
Biroul Permanent Judeţean al PDL Dolj a făcut o cerere către Judecătoria Craiova, pentru chemarea în judecată a lui Gelu Vişan pentru "repararea prejudicului cauzat de fapta cu caracter civil delictual săvârşită". PDL, filiala Dolj, îl acuză pe Gelu Vişan că, prin acuzaţiile lui, au fost afectate imaginea şi activitatea tuturor membrilor PDL Dolj "într-o manieră negativă", acuzaţii care nu sunt susţinute prin probe certe şi concludente, fiind numai "afirmaţii prin care Gelu Vişan a încercat să obţină un avantaj de imagine prin afirmaţii false vizând fapte inexistente".
 
Astfel, Biroul Permanent Judeţean al PDL Dolj solicită instanţei judecătoreşti "să constate caracterul nereal al afirmaţiilor lui Gelu Vişan, precum şi caracterul delictual civil al acestor fapate care au generat un prejudiciu patrimonial organzaţiei politice în calitatea sa de apărătoare a integrităţii morale şi a prestigiului membrilor săi ce trebuie să facă obiectul obligaţiei de reparaţie instituită prin hotărâre judecătorească în sarcina pârâtului".
 
În plus, PDL Dolj solicită instanţei să îl oblige pe deputatul Gelu Vişan la plata sumei de 500.000 de lei, "bani ce repezintă contravaloarea prejudiciului de imagine adus organizaţiei politice construită din toţi membrii săi.
În cazul în care denunţul lui Gelu Vişan nu va fi confirmat prin probatoriul pe care PDL Dolj îl solicită pentru a fi efectuat de DNA - Serviciul teritorial Craiova, PDL Dolj îşi rezervă posibilitatea de a formula o plângere penală împotriva lui Gelu Vişan pentru săvărşirea infracţiunii de denunţare calomnioasă.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/scandal-in-pdl-deputatul-gelu-visan-a-fost-dat-in-judecata-pe-conducerea-pdl-dolj_49090.html#ixzz29h6UVuRL

 
Deputatul Gelu Visan continua seria dezvaluirilor legate de afacerile colegilor sai de partid, el declarand joi seara ca insusi Radu Berceanu i-ar fi oferit spaga, in 2008, cand Stadionul Tineretului din Craiova trebuia daramat, pentru ca in locul sau sa se construiasca un mall. Senatorul PDL Radu Berceanu i-ar fi spus textual "Ai atata ca sa taci", fiind vorba de o suma despre care Gelu Visan a lasat sa se inteleaga ca s-ar situa in jurul a 100.000 de euro.

Visan recunoaste ca, initial, a acceptat sa taca, doar pentru a vedea "pana unde se merge", dupa care a vorbit "in Consiliul Judetean" si proiectul nu a mai fost continuat. Acesta este, potrivit declaratiilor sale facute la Romania TV, momentul in care s-a stricat relatia cu senatorul PDL Radu Berceanu: "De atunci ruptura intre mine si Berceanu".

Contracte de peste 30 de milioane de euro

Gelu Visan a vorbit si despre contractele firmei Tecond, ale carei baze ar fi fost puse de Stoica Stefan (de la PDL Dolj, fost director la Directia Apelor Jiu, acum director la Directia Drumuri Dolj), firma de care se leaga ulterior si numele copiilor lui Berceanu.

Potrivit acestuia, printre contractele cu statul, se numara unul cu Romsilva, in valoare de 2.700.000 de lei, cu Administratia Bazinala Jiu, in valoare de aproape 5 milioane de lei, ce presupune lucrari de amenajare rau, unul cu comuna Saulesti, in valoare de circa 6 milioane de lei si un altul cu comuna Plesoi, de 1.400.000 de lei.

Visan sustine ca aceasta nu este insa singura firma a colegilor sai de la Dolj, in aceeasi situatie aflandu-se si altele, precum Compania de constructii SRL, abonata la banii primariei, sau Topusul Vechi, Smart SRL, ambele cu contracte cu statul de milioane de lei, lista putand continua.

Gelu Visan a declarat in ultimele zile ca unii colegi din filiala PDL Dolj au avut afaceri cu statul in valoare de 30 milioane euro. In replica, PDL Dolj l-a dat in judecata pentru calomnie pe Visan, cerandu-i deputatului 500.000 de lei, "bani ce repezinta contravaloarea prejudiciului de imagine adus organizatiei politice construita de toti membrii sai".


PDL Dolj a solicitat autosesizarea DNA Craiova cu privire la presupusele fapte asimilate infractiunilor de coruptie denuntate de Gelu Visan, pentru stabilirea vinovatiei si tragerea la raspundere penala a persoanelor vinovate in cazul in care acuzatiile vor fi confirmate. Intre timp, lui Visan nu i se mai permite sa candideze in colegiul in care a fost ales in Dolj.


"In politica functioneaza acelasi sistem ca in mafia italiana. Atunci cand rupi tacerea esti impotriva partidului", declara Visan, care sustine ca "de alaltaieri si pana acum am primit telefoane din interiorul partidului", spunandu-i-se "daca mai vorbesti, te situezi in afara partidului".

O spaga onorabila

Deputatul a povestit si despre intalnirea avuta cu Vasile Blaga, in urma cu 9 zile, dar si despre cea cu Emil Boc, anterior, cel din urma, pe atunci premier, spunandu-i, la acel moment: "Nu ne trebuie scandal acum". I s-a atras atentia, declara Visan, sa opreasca scandalul. Recunoaste insa ca nu a avut cum sa ajunga pana la Traian Basescu.

Asta, chiar daca, spune el, detine informatii relevante despre coruptia din sistem. Potrivit lui Visan, valoarea unei spagi pentru un contract cu statul este de 500.000 de euro. De obicei, e de 5% din valoarea contractului, aceasta fiind "o spaga onorabila".

In urma declaratiilor facute, deputatul, care tine sa sublinieze ca traieste din salariu, stand intr-un apartament cu doua camere, stie ca se va alege "cu o gramada de procese". "O sa vad cu ce-mi platesc avocatii, eu imi asum riscuri enorme", subliniaza acesta.

"Nu vreau sa fiu eu invins de sistem si nu vreau sa tac, ca nu vreau sa mi se spuna ca am fost un ticalos, vreau sa merg cu fruntea sus pe strada", sustine (inca) pedelistul, despre care, insa, senatorul Radu Berceanu este convins ca, in realitate, nu-si doreste decat sa fie dat afara din partid pentru a putea intra in PP-DD fara renumele de traseist.
 
==============================
======================
============
NOTA:
======================
 
Click here:
 
 
====================================
==================
OOPS!!!
 
Videoclipul, intitulat Esti penibila, a infuriat-o la culme pe personajul principal,
Monica Tatoiu
===================
==========
 
 
=========================
=================

48 de comentarii:

  1. Daniel Morar, are treaba! Cu sefia!
    D'aia nici el... nu vede, nu aude, nu stie ...
    ========================
    Cum a reușit Daniel Morar să fie “vătaf” peste Parchete !!!!
    ============
    Jurnalul Național scrie cum Daniel Morar, prim adjunct al Procurorului General al României cu delegare, a reușit să-și dea singur un ordin pentru a concentra în mâinile sale coordonarea DNA, DIICOT si toate direcțiile din PÎCCJ.

    Potrivit Ordinului188/09.10.2012, Daniel Morar se autoproclamă coordonatorul DNA, a DIICOT, a Secţiei de Urmărire Penală şi criminalistică, a Secţiei parchetelor militare, a Serviciului de cooperare judiciară internaţională, a relaţiei cu presa şi a compartimentului documentelor clasificate. Mai pe înțelesul tuturor, toată activitatea operativă a fost concentrată în mâinile fostului șef al DNA, numit cu delegație de Codruța Kovesi ca prim adjunct al Procurorului General care deși nu e numit în funcție își arogă in prezent dreptul de a coordona parchete autonome sau direcții ale caror șefi sunt numiți în funcții sau delegați de către Procurorul General al României.

    Ce poate să însemne o asemenea concentrare de forțe? Că orice rechizitoriu important s-ar emite la marile parchete enumerate în ordin poate fi infirmat de Daniel Morar, după cum scrie Lumea Justiției.

    Surse de la vârful sistemului judiciar au declarat, pentru Jurnalul Naţional, că, după vizita comisarului european Viviane Reding la Ministerul Justiţiei, este posibil să nu fie desemnaţi câştigători ai concursurilor pentru demnităţile de procuror general şi, respectiv, procuror-şef al DNA, lucrurile urmând să continue sub formă de provizorat până după alegerile generale. Un indiciu în acest sens ar putea fi şi anunţul de neprezentare al Laurei Codruţa Kovesi, care şi-a depus candidatura la şefia DNA după desemnarea sa ca Înalt Reprezentant al statului român la Bruxelles, dar acum susţine că nu-l poate onora cu prezenţa din motiv de treabă la Bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suspect, extrem de suspect!!!
    Bey, nu cumva ce au furat pdl-istii.... au impartit cu "popularii"???
    Prea se leaga unele lucruri! Prea sunt apartinatori aceluiasi "buric"!
    Buric corupt, extrem de corupt! Nu e bine dom'Barrosu, nu e bine!
    Pai bine bre, matale nu vezi ce "divulga" pdl-istu deputat avertizor???
    Nu te gandesti ca si noi ne gandim unde dreak s-au dus atat si atat de amar de banet? Ca doara nu s-a furat cu zecile de milioane euro doar la Craiova!
    =============================
    Barroso i-a spus lui Ponta cum să fie aleși șefii Parchetelor!!!
    ================
    Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a subliniat din nou importanța justiției din România și l-a sfătuit pe primul-ministru Victor Ponta să îi aleagă cu grijă și în mod obiectiv pe viitori ocupanți ai posturilor de Procuror General, respectiv șef al Direcției Naționale Anticorupție.

    În timpul întâlnirii cu premierul Victor Ponta de la București, Jose Manuel Barroso i-a transmis șefului Executivului din România că trebuie să le aleagă pe viitoarele persoane care vor ocupa cele două funcții juridice importante, pe criterii obiective și într-o manieră transparentă. “Am insistat, în mod deosebit, asupra importanţei ca stabilirea noului Procuror General şi noul şef al DNA să fie făcută pe criterii obiective şi de o manieră transparentă. Aceste două persoane vor defini reputația justiţiei şi trebuie să aibă un trecut fără nicio problemă de intergitate precum şi o experienţă profesională consistentă,” a transmis CE, după întâlnirea celor doi oficiali.

    Președintele CE l-a avertizat pe premier, spunându-i că ar face bine să ia măsuri urgente, pentru a nu compromite serios absorbția fondurilor europene. “I-am cerut primului ministru să ia măsuri imediate pentru a rezolva problemele care au dus la întreruperea plăților pentru anumite programe europene. Dacă nu se iau masuri urgente, absorbtia fondurilor europene va fi serios compromisă. Ca principal motor al creșterii, este esențial să existe un impuls major – indiferent de viitoarele alegeri – pentru a implementa măsurile critice destinate imbunatațirii capacității de absorbție,” se arată într-un comunicat al Comisiei Europene. În condițiile în care se apropie alegerile, este în interesul României ca toate forțele politice să acționeze cu responsabilitate și reținere, potrivit comunicatului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,
      Tu nu te-ai convins ce misiune inca mai au alde Morar si ai lui?
      Buey, ei trebe sa stearga urme, sa acopere ce se mai poate!!!!
      Cum dracu sa fie schimbati??? Nici puscarii nu avem pentru cati ar trebui sa fie incarcerati in doar primele 3 luni de justitie adevarata, neghidonata politic si nici de alde Basescu!!!!

      Ștergere
  3. Angela Merkel
    cere ca UE sa devina stapana bugetelor nationale!
    ========================
    Acesta-i viitorul Europei, asta-i viitorul Romaniei? UE sa primeasca drept de ingerinta in bugetele nationale! Asta isi doreste si a spus-o, cu subiect si predicat, cancelarul german Angela Merkel. Si presedintele Traian Basescu vrea “mai multa Europa”, pana se va ajunge la Statele Unite ale Europei!

    “Credem, si o spun in numele Guvernului german, ca am putea face un pas inainte acordand Europei un drept real de ingerinta in bugetele nationale. Cand vom avea un mecanism capabil sa declare nevalid un buget vom fi in punctul in care vom avea, bineinteles, nevoie de cineva in cadrul comisiei care sa aiba autoritate in materie si doar comisarul pentru Afacei Europene poate face acest lucru. Stiu ca multe state membre nu sunt inca pregatite pentru asa ceva, din nefericire (…) dar aceasta nu schimba cu nimic faptul ca ne vom lupta pentru acest lucru”, a afirmat Angela Merkel, joi, intr-un discurs sustinut in Bundestag.

    Angela Merkel s-a aratat pornita impotriva celor ce critica aceasta idee exprimata recent de ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schäuble: “Sunt uimita ca imediat ce cineva face o propunere pentru ameliorarea credibilitatii Europei se striga: nu va merge, Germania se izoleaza, nu vom face acest lucru. Nu in felul acesta construim o Europa credibila”.

    Ce vrea Traian Basescu?
    O integrare profunda si accelerata – “mai multa Europa”

    “In opinia noastra, devine tot mai clar ca viitorul nostru, daca il dorim in prosperitate economica si securitate sociala, consta in mai multa Europa, dar si o mai buna Europa, adica in consolidarea si continuarea integrarii Uniunii Europene in ritm accelerat. Singura solutie pentru a garanta prosperitatea cetatenilor nostri si pentru a garanta calitatea de conducator de politici globale a Uniunii, un «driver» al politicilor globale, este o integrare profunda si accelerata, iar aceasta se poate realiza in opinia mea prin intermediul Statelor Unite ale Europei”, a afirmat, la Congresul Partidului Popular-European, presedintele Traian Basescu, caruia Angela Merkel i s-a adresat la Bucuresti, in discursul sau, cu familiarul “draga”.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cind te gindesti ce spume facea la gura spurcaciunea de Visan aparind moralitatea deplina a colegilor sai de partid ...
    Acum , ca i-au luat troaca cu mincare , a dat-o la intors ...
    Javra porcotalie ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca cam are dreptate Anusul de mai sus !! Ce m ai LATRA VISAN pe la toate Tembeliziunile....Atunci NU STIA ! A ramas fara coldiu si pac ..urla cinstea in el !! ESTE COMPLICE!!!
    PS. DA Nea Chasu ...ce face doarme in boconci !? El marele ziarist...al Olteniei!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bey,
    Voi ce mama dreak faceti???
    Dati ca TOTI ceilalti TOT in Gelu Visan???
    Bey, Gelu trebuie aparat! El de ani de zile a incercat sa spuna ce se intampla, dar atunci nu l-a bagat nimeni in seama! Partidul era mare si tare! Iar PARTIDUL l-a sanctionat si obligat sa-si "bage mintile-n cap"! Tembeliziunile nu au fost interesate! Idem ziarele! Aveau si astia, ghiseftul lor! Acum.... problema le-a scapat de sub control! Gelu Visan vrea sa mearga pana la capat! Dar... va putea oare??? Iata ca si voi, ca si altii...! Dati tot in AVERTIZOR!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni dintre cei cu asa zisa ,,Onorabilitate" care au girat si sustinut din toti bosogii PD .nu trebuie MENAJAT !!
      Hai sa-l reabilitam si pe Himler si pe Hess ca nu=-i asa au fost oameni capabili si au dorit binele poporului german!!

      Ștergere
    2. Aici NIMENI nu vorbeste de REABILITAREA nimanui!
      Subiectul este altul, dar pdl-acii nu vor si pace sa priceapa!
      Un DEPUTAT PDL, rupe tacerea din nou! O televiziune cade in propria capcana (dorinta de a face reting) si promioveaza subiectul. Astfel, i se permite DEPUTATULUI "printre picaturi" si folosindu-se de o bogata DOCUMENTARE, peste 1000 de pagini/documente sa DEZVALUIE PUBLIC "mecanisme" ultra-perfectionate de jaf si hotie din BANII publici. Pe scurt,asta e! Ni se permite TUTUROR sa vedem cu probe, cum s-au imbogatit unii peste poate, cum reusesc PARTIDELE sa-si procure sume uriase. Nimeni nu spune, nici macar avertizorul Gelu Visan, ca asemenea fapte de natura infractionala ar fi doar in ograda PDL!

      Ștergere
  7. Culmea anonimatului!
    Hi hi hi hi...! ar chicoti dezacordatu
    Sa postezi Anonim pe propriul blog!!!!!
    Cine ghiceste de ce comentariile de la 03,46; 03,58 și 04,27, scrise in crucea noptii, apartin d-lui Admin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghicesc IO:
      Sa se mire prostii! Uite asa, ca tine!
      Nu este prima "data", plano10 cand o "faci",
      iar asta ma pune pe ganduri! Mai bine ai lua si tu... pasteaua!
      Altminteri.... cainele moare de drumul lung, iar prostii ...

      Ștergere
    2. Nimeni dintre cei cu asa zisa ,,Onorabilitate" care au girat si sustinut din toti bosogii PD .nu trebuie MENAJAT !!
      Hai sa-l reabilitam si pe Himler si pe Hess ca nu=-i asa au fost oameni capabili si au dorit binele poporului german!!

      Ștergere
    3. Asa de tarziu v-ati sculat domnul Vasile? Nu-i frumos sa va pierdeti onorabilitatea cu astfel de raspunsuri.
      Parca vă cauta EBA prin Palatul Parlamentului!

      Ștergere
    4. Nene,avem voie sa ni se scoale cind vrem noi? Ori numai pdl-ii are voie la erectie?!

      Ștergere
    5. Plano, ai venit ca sa ne certi?Mai bine spune-i lui Lupulica ala al tau sa deschida portile ca poate migram spre voi, ca tot se poarta transhumanta, chiar si cea politica.Momentan doar maimuta-versatila,intr-un cuvant inutila, va mai calca pragul.In rest, dobitoacele rumega p-aci , prin ZooLand unde e cald si bine, iarba verde si sculatul devreme.

      Ștergere
  8. Cu bOureanu nu aveti nimic?

    RăspundețiȘtergere
  9. VISAN - UNUL DINTRE LATRAII DE SERVICIU AI PD.!! Cand LATRA NU STIA ?
    Javra draculuyi!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Totusi,sa nu-l uitam pe bouReanu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i atat de imbecil( bOureanu) ca nici macar nu trebuie pomenit !
      Mai bine i-o tragem lu Pelinell

      Ștergere
  11. Futu-va dumnezeii mamii voastre de curve masculine de rrromanasi !pe Kakarau nu-l vedeti !!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bun venit in Romania! Ce credeai cuculica,ca ramineti pe viata calare?
    Totusi,sa nu-l uitam pe bouReanu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta-i atat de imbecil( bOureanu) ca nici macar nu trebuie pomenit !
    Mai bine i-o tragem lu Pelinell

    RăspundețiȘtergere


  14. Iote ce zice Cashu de Visan si cam are dreptate. Asta face scandal ca s-a certat cu Berceanu si a scapat ocazia sa se mai imunizeze.

    Unul dintre ei este violatorul Vişan, cel care alături de ceilalţi “sanitari” cum le spuneam mai de mult, colegii Canacheu, Popoviciu, Toader, umplea ecranele tv ori de câte ori partidul o cerea şi trăgea în tot ce mişca fără să se uite că îşi poate omorâ propria mamă. Dacă partidul o cerea, lacheii de serviciu ai partidului ieşeau la tv şi combăteau sau susţineau orice le cerea partidul. Acuma, unul din ei, mister Vişan, fostul om de casă şi pedagog al profesorului Berceanu, este scos pe uşa din dos şi aruncat peste bord, pentru că imaginea sa a avut de suferit în urma intervenţiilor sale televizate şi imaginea sa plină de dejecţiile pe care le-a scos pe posturi, nu dă bine inimioarei neprihănite a noii formaţiuni. Conducerea Emo a Alianţei “puritanilor” nu mai are nevoie acuma de Vişan, cum Băsescu nu a mai avut nevoie de Stolo aşa că Vişan face pe revoltatul şi se grăbeşte către barca PP-DD până nu intră la apă de tot. Promisele documente cu care să probeze ceea ce susţinea la tv nu vor apărea sau vor fi documente fără acoperire juridică, fără a dovedi nimic ilegal. Pedagogul de şcoală nouă Vişan se va aşeza pe listele lui DD şi speră să prindă un loc dătător de imunitate. Oricum, după alegeri tot cu PDL va vota pentru că dosarul său este păstrat încă în biroul virgin, neatins de Antonescu iar piratul, să nu uităm l-a graţiat. Nu cred eu că vrea pedagogul ca după graţiere să primească şi lovitura de graţie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prieteni, suntem sau facem pe imbecilii?
      Deci, in opinia voastra, trebuie sa-l omoram pe Gelu Visan, sa vedem ce a facut asta la viata lui, sa-i dezgropam mortii, decat sa vedem si sa discutam infractiunile comise de cei aflati la putere in vremea guvernelor Boc si aduse acum in lumina reflectoarelor dintr-o greseala a unora din televiziune. Nu spun ca ar avea dreptate, dar atat cat ma pricep si cunosc, ii dau extrem de multa crezare! Ati vazut-o si auzit-o pe Corina Dragotescu cum plange si urla de necaz tocmai din Los Angeles??? Pai da, sigur, nu-i convine ce si cum a iesit!
      De ce? Deoarece de la DEZVALUIRILE lui Gelu Visan, se poate ajunge foarte usor la multe alte dezvaluiri si mai ales probe! Cunoscut fiind si faptul ca numerosi oameni din mass-media, au primit si primesc bani negri! Iar unul dintre acestia, asa cum tot presa a devoalat, a fost si Corina Dragotescu!
      Prin urmare, draga Corina, "ciocu" mic!

      Ștergere
  15. Noi nu,dar tu poti fi imbecil.
    Gelutul ,pe care-l minca preputul,nu va fi omorit,dar merita sa fie eutanasiat ,,politically''si sincer m-as bucura sa faca parte dintr-un grup cit mai consistent. Sa se faca dezvaluiri cit de multe, nesfirsite, incendiare, cu urmari cutremuratoare. Sa se lase cu razboi civil(hotii si vardistii).Invinsii sa fie cazati la Rahova si reeducati ca in BD.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bey,
    Cata ura, grija fata de Gigi Becali!!!
    Ma intreb, daca ar fi mers cu pdl-acii si Basescu,ar fi fost f.bun, nu-i asa??
    Bey, cat de ipocriti, nemernici mai pot fi unii! Din politica, presa!
    Inclusiv dintre noi, alagatorii!
    Multi acum isi dau arama pe fata!
    Mor de necaz, de grija lui Boc/Basescu/pdl!

    RăspundețiȘtergere
  17. Monitorul Oficial va fi accesibil gratuit,
    permanent şi integral pe Internet
    16 Octombrie 2012 - Ştiri
    =========================
    Conform unui comunicat de presăpublicat pe site-ul Senatului, în cadrul şedinţei plenului de luni, 15 octombrie 2012, a fost prezentată o Notă privind adoptarea tacită, prin împlinirea termenului la 11 octombrie 2012, a unor iniţiative legislative, dintre care şi propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României.

    Adoptarea proiectului normativ s-a realizat în condiţiile art. 75 alin. (2), teza III din Constituţie, iar principala modificare adusă constă în revenirea asupra articolului 19.

    Astfel, se prevede ca Regia Autonomă “Monitorul Oficial” să realizeze un produs electronic conţinând actele publicate, care poate fi accesat gratuit pe internet şi este disponibil, în varianta pentru citire, permanent pentru actele publicate în Partea I şi Partea a II-a, respectiv timp de 10 zile de la publicarea respectivelor acte în ceea ce priveşte celelalte părţi ale Monitorului Oficial.

    Mai mult, se mai are în vedere introducerea unui termen de 3 zile pentru publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I şi Partea a II-a, de la primirea actelor care se publică pe suport hârtie, în copie certificată sub semnătura Secretarului general al Camerei Deputaţilor. Această dispoziţie se realizează prin introducerea unui nou alineat în cadrul articolului 12, după alineatul (2) din legea 202/1998.

    Consultă propunerea legislativă adoptată de Senat! Click aici!

    RăspundețiȘtergere
  18. off topic

    Un tanar se plimba prin parc..cand observa un batranel ce statea pe o banca si plangea in hohote..
    Milos din fire se aseaza langa acesta si-l intreaba ce are si daca poate sa-l ajute see you ceva...
    Batranelul incepe sa-i povesteasca printre suspine : ute eu am o amanta tanara, are 20 de ani, si cand se scoala de dimineata facem dragoste, apoi imi pregateste micul dejun..apoi pleaca la servici ca ea munceste..vine apoi acasa, iar facem dragoste, pregateste masa si apoi de odihnim...seara iar facem dragoste apoi pregateste cinaa...
    Tanarul enervat ii striga- si ce bai tataie, de ce te plangi ca eu n-am norocul asta!
    Batranelul izbucneste in lacrimi si striga plin de deznadejde- am uitaaat!!... unde stau?

    RăspundețiȘtergere
  19. Să fi devenit Traian Băsescu din vânător vânat? Money.ro scrie că președintele României Traian Băsescu a fost interceptat în timp ce primea informări de la fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar. Discuția se regăsește în dosarul în care fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, pentru favorizarea infractorului, și a avut loc în septembrie 2010.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este doar inceputul! Inceputul Sfarsitului! TB&EU&Co !!!
      S-a promis ... o reactie.... se pare ca nu prea au ce spune!
      Nu toti procurorii, sri-istii sunt idioti! Dimpotriva!
      Majoritatea, foarte destepti, patrioti!
      Felicitari, domnilor!

      Ștergere
    2. Comunicat de presă
      (19 octombrie 2012)

      Ref.: Apariția în presă a interceptării unor convorbiri telefonice dintre președintele României, domnul Traian Băsescu, și fostul președinte al ANAF, Sorin Blejnar

      Referitor la apariția în presă a interceptării unor convorbiri telefonice dintre președintele României, domnul Traian Băsescu, și fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:

      (1) - este vorba despre trei interceptări telefonice dintre domnul președinte Traian Băsescu și domnul Sorin Blejnar;

      (2) - discuțiile au vizat recuperarea datoriilor pe care compania Rompetrol le are față de statul român în contextul în care combaterea evaziunii fiscale și colectarea creanțelor la bugetul de stat au făcut obiectul unei hotărâri a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) din 28 iunie 2010, iar președintele României este și președintele CSAT;

      (3) - recuperarea datoriilor companiei Rompetrol față de statul român a constituit și subiect de discuții la cel mai înalt nivel între președintele României, domnul Traian Băsescu, și președintele Republicii Kazahstan, domnul Nursultan Nazarbaev, în cadrul celor două vizite pe care şeful statului le-a făcut la Astana (Kazahstan) în anul 2010 (2 - 3 martie 2010 şi, respectiv, 1 - 2 decembrie 2010), în condițiile în care compania Rompetrol a fost achiziționată de compania KazMunayGas, deținută de statul Kazahstan;

      (4) - o lectură onestă a discuțiilor indică faptul că domnul președinte Traian Băsescu discută cu domnul Sorin Blejnar despre recuperarea datoriilor companiei Rompetrol față de statul român.

      Bogdan Oprea
      purtător de cuvânt
      al președintelui României,
      domnul Traian Băsescu

      Departamentul de Comunicare Publică
      19 Octombrie 2012

      Ștergere
  20. Angela Tocila
    07 Octombrie 2012, Ora 09:33

    De la o româncă laşă şi trădătoare către un deputat în Parlamentul României

    Dacă eu spun că neamul ţigănesc e hoţ, puturos, cerşetor, bun de nimic, se cheamă că sunt xenofobă, rasistă, intolerantă şi înapoiată. Dacă domnul Mădălin Voicu spune că românii sunt laşi şi trădători, nu mai e nici rasism, nici discriminare, trebuie musai să fie adevăr.
    Românul laş şi trădător trebuie să-şi ia notiţe, să bage la cap, să-şi revizuiască atitudinea, să lucreze la îndreptarea acestor defecte majore, ca să fie pe placul unuia care nu e rrom, ci ţigan. El are voie să-şi spună ţigan, românii n-au voie. Românii trebuie să fie politically correct, ca să urmeze şi ei trendul altora mai civilizaţi, cu consum anual de săpun şi pastă de dinţi mai mare. Românul are voie în schimb să dea. Bani să dea. La stat, să dea.
    Care stat, dă şi el: ajutoare sociale, alocaţii la puradei, bani de lemne iarna, mâncare şi căldură-n puşcării, să nu-ngheţe neamul viteaz şi loial al lui Mădălin Voicu. Dar, stai! Nici aşa nu e bine! Românul tot laş şi trădător e… E laş în primul rând că spre deosebire de ţiganul cu 3 Mercedesuri în curte, nu fură curent şi apă. E laş pentru că nu călătoreşte cu tramvaiul, trenul şi mai nou cu avionul pe gratis, decât în rare ocazii şi cu fundul strâns de teama controlorului, care controlor îl arde pe român dacă-l prinde, da-l iartă creştineşte pe ţigan că cică, ce dracu să-i ia… Românul spre deosebire de ţigan e laş şi pentru că trebuie să fie asigurat ca să bolească în spital, să fie operat sau să vină elicopterul după nevasta lăuză când e ţara înzăpezită, e laş că atunci când îi e foame nu se duce în grădina vecinului să-i fure găinile şi zarzavatul. E laş şi că nu-şi schilodeşte copiii ca să-i pună la cerşit şi că nu-i trimite cu mucii-n gură pe orice vreme în intersecţie să-i adune bani de băutură.
    Laş mai e românul că nu integrează cum se cuvine etnia de super-oameni, că n-o educă, nu-i dă casă, masă şi bani de cheltuială, başca nevastă. Pentru că etnia ţăgănească merită: are tradiţii multiseculare şi un impact major în civilizaţia europeană, în dezvoltarea culturală, economică şi spirituală la care laşul de român, a fost întotdeauna simplu spectator şi n-a contribuit cu nimic. Românii sunt laşi pentru că în loc să fraternizeze cu derbedeii care i-au călcat de-a lungul istoriei, au stat în calea lor ca să-i primească mai târziu pe ţigani să le lumineze viaţa, să le-o îmbogăţească, dar sunt trădători pentru că nu recunosc asta. Nu recunosc că fără ţigani n-ar exista ca neam şi n-ar avea azi ocazia să fie insultaţi de un Confucius de cort al cărui singur merit e că se trage dintr-un celebru … muzicant.
    Nu medic, nu profesor, nu academician. Muzicant. Urmaşul muzicantului ne scuipă între ochi pentru că-i ţinem neamul în spinare, în timp ce-şi frige porcii, găinile şi oile între maşini de lux, împodobit cu kile de aur, după care se retrage să-şi facă siesta în palate din marmură şi granit. Domnule Voicu, greşiţi… Românul nu e laş, e prost de bun. Românul nu discriminează negri, asiatici şi nici măcar pe neamurile voastre din Pakistan. Românul se fereşte de hoţi şi de tâlhari cum ştie el. Pune şapte lacăte la uşă, câine-n curte, dar nu v-au alungat niciodată aşa cum au făcut alţii. În momentele lui de vitejie şi-a permis cel mult să vă numească ţigani. C-aşa e învăţat el de când e lumea că vă cheamă, până când un domn din etnia voastră a ajuns preşedintele ţării şi-a zis că vă cheamă rromi, ca să vă creadă proştii de la care cerşiţi şi furaţi acuma prin străinătăţi, români.
    Nici măcar scuze nu aşteptăm, domnule deputat Mădălin Voicu şi ştiţi de ce? Pentru că suntem laşi şi trădători, dar mai presus de asta, suntem proşti, Proştii voştri.

    RăspundețiȘtergere
  21. Monica Tatoiu, vedeta de vedeta!
    A ajuns din parasuta, panarama ... lumii!
    Vineri dimineata, parodia Esti penibila se apropia de 20.000 de vizionari pe YouTube!

    RăspundețiȘtergere
  22. Basescu a luat in freza 7.000.000 intr-o singura zi si se simte excelent.
    Tatoiu, Pora, Turcescu, Paul, Ritzi, Udrea, Visan, bOUREANU, tALMACEAN, hOARA, tOADER, oLTEAN, aNDREIESCU, huuoOprea...
    TBD

    RăspundețiȘtergere
  23. E"dur " base,in comparatie cu mamicutza ta care a luat-o in freza de la cei7 milioane de-a lungul vietii sale de tarfa.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ia vezi tu cam prin ce tari nu puteti fi gasiti.Succesuri,tzutzere!

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa deschidem un sondaj pe intrebarea ,,cine credeti ca este autorul'' urmatoarei realizari de geniu

    ,,...mamicutza ta care a luat-o in freza de la cei7 milioane de-a lungul vietii sale de tarfa.''

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. El ii suge-ni-ar prepoutud e atill!!a

      Ștergere
    2. Bey, voi o catati cu lumanarea!
      Iar o sa va-njure si o sa va spurce, de numa-numa!

      Ștergere
    3. Ce te face sa crezi ca ale tale sunt excluse(neamurile)? Omul lucreaza la scara planetara.
      Ori esti poate basinist DaDaist dependent OTV-ist?

      Ștergere
  27. Da da,caci altfel ne-ar fi cintat de dragoste. In trei limbi!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dumnezeii m amii voastre[de rrromani] neam de catele lersinate iesite pe centura sa va nasca pe voi!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Asa,asa.
    Inteleg ca neamul tau este diferit. Se vede.
    Esti oaie!

    RăspundețiȘtergere
  30. Alooooo.....
    De Gelutu al lu' Visanu, cine si ce mai stie????
    Ori facura pace si pupara TOTI "piata idepedentii"?!?
    Procororii se bagara ori nu se bagara???
    Cu sau fara biblii???!!!
    Mei, mei, mei....
    Ce tara, ce oamini....

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri