Google Translate

vineri, 9 noiembrie 2012

A inceput campania electorala! Un blog care va prezinta online, informatii utile. Comentariile celor mai buni analisti, vor fi sarea si piperul domniilor voastre. Acasa si/ori la serviciu! UPDATE

 
S-a dat startul campaniei electorale.
Promisiunile vor veni în cascadă, iar candidaţii pentru locurile din Parlament vor votul tău.
 
A început bătălia electorală pentru cele 452 de locuri din Parlamentul României! Imediat ce a trecut de miezul nopţii, ora la care s-a dat startul oficial al campaniei, mii de simpatizanţi ai partidelor politice din toată ţara au împânzit oraşele cu afişe electorale.

Timp de o lună, candidaşii ne vor zâmbi de pe panourile electorale şi vor încerca să ne convingă că merită votul nostru. Fiecare şi-a ales câte un slogan scurt şi la obiect, prin care să atingă punctele sensibile ale locuitorilor colegiului pentru care candidează.

Campania se va încheia pe 8 decembrie, urmând ca în ziua următoare să punem ştampila pe politicienii care au reuşit să ne câştige încrederea.

Startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie a fost unul liniştit. Chiar dacă mai toate echipele partidelor au ieşit la lipit afişe incă din primele minute ale debutului bătăliei electorale, au preferat să o ia în direcţii opuse, ca să nu existe motive de ceartă.

La Tîrgu Jiu, echipele de campanie ale candidaţilor aveau pregătite materialele electorale de cu seară şi au aşteptat doar miezul nopţii ca să pornească la lucru.

În cîteva ore, aproape toate panourile pentru afişaj electoral din oraş erau pline cu posterele candidaţilor. Pînă acum nu au existat incidente electorale în nicio localitate din ţară.

http://www.antena3.ro/politica/romania-la-vot/s-a-dat-startul-campaniei-electorale-promisiunile-vor-veni-in-cascada-iar-candidatii-pentru-locurile-din-parlament-vor-votul-tau-191331.html
 
 
Candidaţii la alegerile parlamentare nu vor avea voie să ofere alimente şi băuturi în perioada campaniei electorale
 
Guvernul va reglementa miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, condiţiile în care candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie îşi vor face campanie, aceştia neavând voie să ofere cetăţenilor alimente sau băuturi, a anunţat luni premierul Victor Ponta, citat de Agerpres.

„Propunerea mea, ca prim-ministru, este de a reglementa legal mâine, prin ordonanţă de urgenţă, ceea ce Biroul Electoral Central a stabilit cu alte ocazii: sunt interzise în campania electorală oferirea de bunuri, alimente, băuturi alcoolice sau nealcoolice. Este permisă oferirea doar de obiecte în enumerare strictă - pixuri, brichete, afişe, şepci, cu obligaţia de a fi înscrise cu numele candidatului sau a formaţiunii politice. Şi pot fi oferite obiecte de acelaşi tip, cu caracterele înscrise, a căror valoare să nu depăşească 10 lei”, a spus Ponta.

Potrivit premierului, reglementările care se vor regăsi în ordonanţa de urgenţă vor fi însoţite de sancţiuni şi au ca obiectiv principal împiedicarea abuzurilor în perioada campaniei electorale: „Lucrurile sunt foarte clar reglementate, regulile sunt valabile pentru toţi competitorii şi vom avea reglementa legal, alături de sancţiuni penale, modul de desfăşurare normală a campaniei electorale şi împiedicarea oricăror tentative de cumpărare de bunuri, cum s-a întâmplat la referendum, de a împiedica oamenii să vină la vot”.

În acelaşi timp, preşedinţii celor trei partide care alcătuiesc Uniunea Social Liberală, Victor Ponta (PSD), Crin Antonescu (PNL) şi Daniel Constantin (PC), au solicitat vineri Biroului Electoral Central o clarificare cu privire la „bunurile cu valoare simbolică" ce nu intră în categoria celor prevăzute la art. 55 (1) din Legea 35/2008.

La alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din 9 decembrie 2012 nu este permisă organizarea de tombole cu scopul de a determina alegătorii să voteze sau să nu voteze, a decis Biroul Electoral Central, la sfârşitul lunii octombrie.
http://www.antena3.ro/politica/romania-la-vot/candidatii-la-alegerile-parlamentare-nu-vor-avea-voie-sa-ofere-alimente-si-bauturi-in-perioada-campaniei-electorale-190846.html
 
 
Regulile campaniei electorale. "Găleata promisiunilor" nu trebuie să coste mai mult de 10 lei
 
Regulile campaniei electorale au fost clar stabilite de la început. Ştim cu toţii însă că sunt politicieni care reuşesc să ocolească legea şi să convingă alegătorii prin mijloace mai puţin ortodoxe.

Celebra găleată electorală este şi anul acesta pe lista obiectelor ce pot fi dăruite, dacă nu costă mai mult de zece lei.

Campania electorală se va desfăşura până pe 8 decembrie, la ora ŞAPTE, iar cetăţenii cu drept de vot vor fi chemaţi la urne, duminică, 9 decembrie. Candidaţii se vor lupta în cele 30 de zile de campanie pentru a-i convinge pe oameni să îi aleagă. Sunt 452 de locuri în Parlament - 315 de deputat şi 137 de senator.

Candidaţii la alegeri nu vor mai putea oferi alegătorilor alimente, băuturi sau produse din tutun. Singurele lucruri care pot fi date oamenilor sunt mărfuri nealimentare în valoare de până la 10 lei şi obiecte de propagandă electorală precum calendare, pixuri, brichete, tricouri, pungi, mănuşi inscripţionate cu însemne electorale.

Bugetul alocat organizării scrutinului este în acest an de aproape 200 de milioane de lei. Pentru aceste alegeri Guvernul va înfiinţa aproape 19 mii de secţii de votare, dintre care 295 în străinătate. Alegătorii vor putea vota doar în secţiile în care sunt arondaţi.

http://www.antena3.ro/politica/romania-la-vot/regulile-campaniei-electorale-galeata-promisiunilor-nu-trebuie-sa-coste-mai-mult-de-10-lei-191333.html
 
 
Zilnic, in cadrul rubricii
UPDATE // STIRI PE SCURTATURA,
va vom tine la curent cu cele mai importante, demne
de retinut fapte, intamplari cu si despre candidatii care vor lupta din greu sa ne convinga!
Va invit sa acordam maxima ATENTIE campaniei electorale, oricaror aspecte ce pot influienta votul. Trebuie sa aratam oricui de aici ori de aiurea, ca nu pot ei FURA, cat putem noi VOTA!
O echipa de ANALISTI-COMENTATORI  va asigura confortul, buna-dispozitie si clarificarea oricaror neintelegeri, intamplari si ziceri cu talc sau in direct etc.etc.
... aici se lucreaza NON-STOP si ONLINE ...
 
 
UPDATE // STIRI PE SCURTATURA
==========================================
Zvon de război:
ANI a declarat incompatibili patru miniștri ai Cabinetului Ponta
 
 
Așa cum De Ce News a scris în exclusivitate, joi seara, ANI a declarat incompatibili patru miniștri ai cabinetului Ponta. Anunțul Agenției de Integritate a fost făcut în cursul zilei de vineri. De ce ANI a anunțat tocmai vineri această informație nu este greu de anticipat:
vineri, 9 noiembrie,
 s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile din 9 decembrie.
 
În primele ore ale declanșării campaniei electorale, câțiva oponenți ai președintelui Traian Băsescu au devent ținta Agenției Naționale de Integritate. Astfel, Băsescu a dat tonul unei campanii care se va dovedi virulentă și așa cum anunța zilele trecute că a tăcut destul, acesta a făcut prima mișcare pentru discreditarea unor lideri din USL
 
Cei patru demnitari vizați sunt Liviu Pop, ministru pentru Dialogul Social, Eduard Helvig, ministrul Dezvoltării, Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor și Dan Mihalache, secretar general al Guvernului. Mihalache nu participă la alegerile parlamentare. Cu excepția lui Pop, care candidează din partea PSD, celilalți sunt membri PNL. Mai mult, cei trei fac parte din structurile de vârf ale partidului și din gruparea care îl susține pe Crin Antonescu. Informațiile privind un posibil război al ANI cu conducerea PNL vin după mai multe încercări de a sparge unitatea USL, și după vehicularea unor variante de guvernare PDL-PNL, fără Antonescu.
 
Demersul ANI nu va putea fi finalizat până la investirea noului guvern, întrucât este nevoie de o decizie definitivă a instanței, pentru confirmarea acuzațiilor. În situații similare, procesele au durat mai bine de un an.
 
Ce reclamă ANI celor patru demnitari
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, nu poate justifica peste 45.000 de euro din avere, bani obţinuţi în ultimele cinci luni, astfel că Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Oficiul pentru Spălarea Banilor, dar şi Comisia de cercetare a averilor a Curţii de Apel Oradea.
 
La rândul său, ministrul Turismului, Eduard Raul Hellvig, a fost găsit incompatibil de către inspectorii de integritate, întrucât pe lângă funcţia ministerială a fost şi director la o firmă, angajat ca cercetător în ştiinţe politice în altă societate şi a mai încasat salariu de la o bancă de celule stem.
Secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, a fost găsit şi el incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, care a constatat faptul că pe lângă funcţia din cadrul Executivului a fost şi administrator la o societate, ceea ce contravine Legii privind demnităţile publice.
 
Nu în ultimul rând, Agenţia Naţională de Integritate l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe Liviu Pop, întrucât în calitate de ministru interimar al Educaţiei ar fi avantajat patrimonial Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, unde a fost secretar general anterior preluării portofoliului ministerial.
=======================
=====================================

125 de comentarii:

  1. Ciune nu-i gata il iau cu galeata!

    Oare nUtii ,la Roman,se caca in galeata? Cred ca-i trbuiesc doua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, Nutzi spaima putzi, este pe pagina/foaia ailalta!
      Vezi ca ai ramas setat/sedat aiurea! Ti-a furat haia mintzile!
      Meri dreaku la o vrajitoare k sa te dezlege!

      Ștergere
    2. Omu are dreptate !
      Daca nu vedea galetile de mai sus, nu se lua de curul shtoarfei !
      Stie el ce stie ....

      Ștergere
    3. Chestia cu "Cine nu-i gata " se pliaza exact pe tema cu "Startul" in campanie !
      Asa ca nu te arunca ca broasca in bordura !

      Pofta mare, de pranz !

      Ștergere
  2. Urmeaza 4 saptamani de mancat cacat cu lopata !

    Despre penzii...pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pula la tine!
      Noi asteptam cuminti postasu!
      Care in noiembrie, care in decembrie...
      Doar tu ... pula! Pai can ti-am spus: Bey, ai rabdare, nu te muta in tara aia un'e sa plateste doar cu/in... pula! Tu, draci!

      Ștergere
    2. Ba da noi la ce mai facem ..LABA??!!

      Ștergere
  3. Buey, iata ce gandesc si va propun si voua:
    Cum fu cu BOC I, II, III, IV am vazutara!
    Fara COMENTARII, dar eu nu mai vreu!
    Asa ca, m-as gandi sa vreti si voi, ce vreu si eu:
    Sa intoarcem HOTARAT FOAIA.
    Adica sa scoatem fro 55-60% pentru USL.
    ==========================
    Nu de alta, noi suntem si ramanem aici, DAR mi-as dori sa aiba tot ce le trebuie POLITIC (parlament, guvern, deconcentrate etc.etc.), pentru a nu mai avea MOTIVE s-o dea la intors ca NU POT d'aia ori d'ailalta!
    Abia DUPA, sa le cerem. Iara daca nu vor, JOS!
    Jos cu ei si mama lor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acord DE URGENŢĂ cu FMI: Vom lua noul împrumut mai devreme decât ne aşteptam.

    ”Încheiem în ianuarie acordul actual şi probabil în februarie vom avea un nou acord cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială (BM). Acest acord va asigura responsabilizarea tuturor actorilor', a declarat astăzi Georgescu, citat de Agerpres.
    Florin Georgescu a mai spus că misiunea FMI va reveni la Bucureşti cel mai probabil în jurul datei de 15 ianuarie, când bugetul pe 2013 este gata, indiferent de cine va forma noul guvern.

    "Moarte FMI !"







    RăspundețiȘtergere
  5. Gura pacatosului adevar graieste:
    zice florin georgescu
    ....."responsabilizarea tuturor actorilor', a declarat astăzi Georgescu"
    sa-mi bag pula in ei de "actori",sau mai pe scurt a vorbit si asta ca sa nu adoarma.bla,bla,bla,nimic concret,un fel de mos alecu 2

    RăspundețiȘtergere
  6. Coreone
    , cind vorbesti de mos alecu scoala-te in picioare si lasa bidonul pe masa.

    RăspundețiȘtergere
  7. dute-n pix cu mosu tau ca va drogheaza pe toti din gargara.Hai fa-l si p'asta ZEU!
    Si mai ales se spune "ridica-te" nu scoala-te ratane.In armata matii cand intra seful in sala de mese va comanda caporalul: Sculati-va!!??
    vorba lui si cu PMT
    BOULE!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ...sau va comanda "Incetati!"dupa care :Ridicati-va!Drepti!
    BOULE!!cu armata cu cai de lemn

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BOU esti tu, sculat,regulat,futut sau ridicat!
      Mai lasa-ne cu apevismele tale, ca atata stii..sus,jos, culcat,sculat.Mntea nu ti-ai folosit-o niciodata, doar ai executat ordine.Hai, noroc la bidoane,ca in rest esti ...nula-nula, adica o pula.

      Ștergere
    2. Baaa, nici bunatate de Alupigus nu irosim pe tine.Nu meriti!
      La camesoi nici sa visezi...

      Ștergere
  9. ,,In armata

    matii

    cand intra seful in sala de mese va comanda

    caporalul: Sculati-va!!??"

    Nu credeam ca vrei neaparat sa fii oaie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai oaie, nu caporalul comanda .Si 2, vrei sa se riduce ,,mesenii" cu lingura-n gura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-l dreaku!Asta-i un caporal ratat!
      Dezacordatul pulii...

      Ștergere
  11. Ba da noi la cine mai facem ..LABA??!!boratul ala de ANI -e moartea pulii!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Priveghiul:
    Pentru baut rachiu sau whisky erau folosite cesti din plumb. Combinatia alcool-plumb fiind atat de toxica incat ii scotea din uz pe cei care beau mai mult pentru cateva zile. Chefliii gasiti intinsi pe marginea drumului erau considerati morti si pregatiti pentru inmormintare.
    Inainte insa de a fi ingropati li se mai dadea o sansa - erau asezati pe masa din bucatarie timp de cateva zile. Asteptind ca "mortul" sa-si revina - ceea ce se intampla de multe ori , rudele si prietenii mancau si beau in jurul mesei. Asa a aparut obiceiul priveghiului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Salvat de clopotel:
    Cei care din greseala erau ingropati de vii erau salvati de un clopotel. Teritoriul Angliei este locuit de multi, multi ani, asa ca, la inceputul secolului al XVI-lea, a inceput sa fie criza de locuri de veci. Solutia a fost scoaterea sicrielor mai vechi, depunerea osemintelor in niste depozite si refolosirea spatiului pentru un mort "proaspat". La deschiderea vechilor sicrie s-a constatat ca unul din 25 era zgariat de unghii pe interior. Dandu-si seama ca unii semeni de-ai lor au fost ingropati de vii, englezii au inventat un mecanism de salvare a celor ingropati de vii. De mana "mortului" era legata o sfoara, care, printr-o gaura in sicriu, era legata la un clopotel, montat langa mormant. Patrulele din cimitir supravegheau clopoteii. De aici vine vorba "saved by the bell" ("salvat de clopotel").

    RăspundețiȘtergere
  14. Uai, sa ma bag si eu ?
    Sau sa stau linistit, ca inca nu-i cazul !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce, ti s-a uscat gura? Stai mai pe margine, ca ,,oamenii e nervosi si trage''.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cine-i muistul ala di poza de mai sus, cu ochelari, care rade ca o pizda la soare, fara dinti si nebarbierit ?
    Are o mekla mai nashpa decat maimutza de pe postul anterior !
    Astia au ajuns sa faca ordine in tara lu' Dorele, alde Lazaroiu-labaroiu, daniletz cu paru cretz si alte monici !

    RăspundețiȘtergere
  17. La aceasta ora Ministrul Dobritoiu se afla la discutii cu FMI pe tema L 329 si a pensiilor militarilor. Tineti pumnii. Dupa intalnire se va afla in Direct la Realitatea TV. In seara asta veti afla daca se da drumul la ordonanta sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey domnu' Neacsu !
      Ai revenit ?
      Bag sama ca da, din moment ce mi-ai dat muie si mi-ai sters comenturile!

      Oricum, am stat aproape 24 de ore acolo la tine, de m-a citit juma de tara !!!!
      Ti-am luat fata, cum se zice !


      Eote, am si dat pe RTV ! Daca ne da o veste buna, te pup pe dinti !
      Daca nu, sa vezi ce-i la gura mea !!!
      Hoooo...buey, la ce te gandesti, ca o sa vorbesc prostii ?
      Nu buey ! La gura mea or sa fie toate muianele celor care le au crescute, inclusiv a lu' vecinu' Costica, care nu s-a mai miscat de la geam !
      Cum ma vede, cum imi face semn cu degetul aratator !

      Sa dea domnul sa ma pot razbuna si eu !

      Mersi pentru muie (cenzura) !

      Ștergere
    2. Pese: am uitat sa va intreb, este cumva si ministrul oprea la discutii ? Sau presedintele dogaru ?

      Ștergere
    3. Pese: pentru vestea asta extraordinara, uite, iti fac clic de doua ori pe "In cucuil catarii", ca sa-ti fac un pic de trafic, ca tare amarat mai esti....
      Uite acu: clik !

      Ștergere
    4. Si, inca o data clic ! Na, ca sa ai si tu doi vizitatori pe ziua de azi, ca esti simpatic !

      Ștergere
    5. PMT-ule mai lasa-l bre pe neacsu ca l-ai facut de kko....da' rau de tot nu asa de trei lulele.Isi baga ala unghia-ngat ii crapa corazonu' si-l ai pe constiinta....Doamne feri!(vorba ta)

      Ștergere
  18. Cica 30 si ceva de absolventi de la Academia Navala, care urmeaza in prezent Scoala de Aplicatie, pentru numirea in prima functie, nu au primit gradul de aspirant, pentru ca nu sunt bani !
    Au ramas tot studenti !
    Doamne feri !
    Nu ne mai putem onora nici contractele cu tinerii astia !
    Armata de tarlicari !

    Sursa: obositorul militarilor !

    In loc s-o termine cu "vizitele" astea de lucru prin Afganistan si pe mai nush unde dracu si sa mai puna frana la sutele de masini care cara curul sefilor si familiilor acestora prin tot Bucurestiul, de am ajuns sa vad mai prin toate parcarile de supermarket cate 2 masini de armata, la cumparaturi in miezul zilei, i-au lasat pe copiii astia fara gradul militar !
    Cica n-au bani sa-i plateasca, asa ca i-a lasat tot caporali !!

    Bine ca au bani pentru legitimatii militare pentru bosorogi, inutile !

    Proasta natie mai suntem, nu degeaba s-au pisat astia pe noi, de-a lungul istoriei, ca la balamuc !

    RăspundețiȘtergere
  19. Buei, voi va imbetarati ? Ati citit stirea aia a lu'Cashu si deja ati dat cep la butoaie, peturi si alte glaji ?
    Nu vad de ce-ar trebui sa ne mai bucuram, astia cu ele belite, daca tot crapam cu totii pe 21 decembrie !

    RăspundețiȘtergere
  20. Pe pariu ca dogaru are deja scrise doua variante de comunicat ?
    Prima varianta: in care meritul este exclusiv al luptei milenare a SCMD si a dogarului, personal !
    Laude, pumni in piept, angajamente viitoare...
    A doua: chemarea la lupta, tradare, societatea civila, continuarea proceselor...

    Hai pariu !

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnu Cashu, cand vine bre Frezo la teve sa ne spuna cand da ordonanta, ca m-a luat somnul !
    M-a ametit de cap analistul ala politic de Chitea, care pana mai ieri prezenta situatia clasamentului din Liga 1, la Sport punct ro !

    Vad ca acuma a ajuns analistic !

    Mai bine dau la meci, ca joaca severinenii lu' adminu !
    Aia care-s pe primul loc in clasament !

    RăspundețiȘtergere
  22. Baaa da noi cu-i mai dam o muie ,ca vaz dor o aratare -spaima puliii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uita-te in curul lui Dorele si baga activitate!!

      Ștergere
    2. erat cui (sa-bag p...

      Ștergere
    3. Ce doriti, domnu ?
      Un pic mai clar va rog, ca nu se aude prea bine...

      Ștergere
    4. Na ca l-ai amutit!

      Ștergere
    5. daca nu-i "cu-i"musai trebe sa fie "sa-bag" p...
      Tza-i dreak da tractoristi!

      Ștergere
    6. bine ba, serveste de aici - Grauru lu peste!!
      Erata; cui (sa-mi bag p....)

      Ștergere
    7. Lasa buey, te-ai suparat si tu acum !
      Pana la urma am inteles, din primul text, ce doreste mushkiul tau !
      Nu mai era nevoie de "erat" !

      Ștergere
  23. Buei, delir !

    Intrati urgent pe Hronicul semnelor !
    Poze unicat !
    O sa vadeti, in prima, triada celor mai tari blogari: de la stanga la dreapta- Neacsu, pe vremea cand avea barba, Lupus intercraci si adminu nostru !
    In a doua poza: Cezarila maimuca, in toata splendoarea lui, in primul an de scoala militara !
    Intr-a treia, Curdeleu (prim plan) scrutand zarea spre crasma din Bartolomeu !
    A patra: intregul popor roman, exact in prima zi de etnogeneza, cand se imbarligau la fofoloanca goala "de voie" (a se observa acolo si-un Tibica cu putza mica- primul din stanga sus, caruia i se balangane !)
    Iar in ultima il vedem pe palincarosu, sau, ma rog, ce-a mai ramas din el dupa consumul excesiv de palinca, la 67 de grade !

    Tare adminu' asta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uauuuu.....
      Ce de multumiri iti datorez, PMT-ule!
      Nici marele George Calinescu, n-ar fi reusit o recenzie mai buna ca a ta! Uauuuu.... ce de ma doare burta!
      Cum dreak le reusesti nana?!
      Cum si de unde-ti vin?
      In vino veritas ???

      Ștergere
    2. ..te-n PM!Esti departe de adevar!
      Sefu stie, sau, cel putin, banuie.
      Surpriza ar fi mortala si pentru tine si pentru restul dobitoacelor,populimii si respectabililor de la NOO.
      Cel putin am satisfactia ca multe dintre „productiile” mele au prins la poPULIME.Palincarosu, care si-a pierdut „osu”.

      Ștergere
  24. Na ca citii si io articolu'
    1-Liviu Pop un cacat de sindicalist transformat brusc in menestru(cat cacat a mancat asta la tv nu aveti voi atata noroc)s-ar parea ca reteta "marelui om de stat si de partid"Miron Mitrea este inca valabila.Concluzia:Inca un gunoi.PUNCT
    2-concluzia articolului trasa de admin e "clara" ca apa neschimbata la pesti
    a)ministri sunt niste arhangheli nevinovati
    b)ANI e un cacat ce trebe desfiintat
    c)zice adminu'"La Tîrgu Jiu, echipele de campanie ale candidaţilor aveau pregătite materialele electorale de cu seară şi au aşteptat doar miezul nopţii ca să pornească la lucru.
    "Iote na marele cacat capitala planetara Tg-Jiu ....sau are legatura cu oaresce "catindati"?
    d)si in sfarsit adminu a gasit motivul"conspiratiei" pulii.
    cititi aici motivarea motivatiei pulii"Anunțul Agenției de Integritate a fost făcut în cursul zilei de vineri. De ce ANI a anunțat tocmai vineri această informație nu este greu de anticipat:
    vineri, 9 noiembrie,
    s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile din 9 decembrie."
    ETE NA!! cacat cu perje.

    RăspundețiȘtergere
  25. concluzie finala
    adminu a bagat ministrii la "nufarul"
    Deh face si el ce poate,poate ies"mai curati si mai uscati"
    A dracu'politica asta cum face din oameni neoameni!
    ca vorb'aia
    "Nu sunt inregimentat politic. Nu ma plateste nimeni. Eu sunt propriul meu stăpân."
    vasile burcu....pam pam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don, te vad, te vad!
      Nu fi rau cu mine!
      Eu chiar m-am explicat ce si cum,
      dar tu citesti din doi in trei...
      Adica ... pe saritelea... ar zice unii!
      =========================
      Citez, ce nu ai avut tu ochi sa vezi:

      Va invit sa acordam maxima ATENTIE campaniei electorale, oricaror aspecte ce pot influienta votul. Trebuie sa aratam oricui de aici ori de aiurea, ca nu pot ei FURA, cat putem noi VOTA!
      O echipa de ANALISTI-COMENTATORI va asigura confortul, buna-dispozitie si clarificarea oricaror neintelegeri, intamplari si ziceri cu talc sau in direct etc.etc.
      ... aici se lucreaza NON-STOP si ONLINE ...
      Admin, Romania Megalitica
      ======================
      Il gasesti in postarea de mai sus!

      Ștergere
    2. Ahaaaa deci ai aparut.zau ca ne facusem griji.PMT-ul chiar a bolborosit ceva pe tema asta.No acum m-am linistit.
      PS ref la articole:Incearca sa fii cat se poate de impartial.Frige-i pe toti fara "osebire".Incearca sa tii balanta in echilibru.Io asa zic ca e bine si corect,hac,hac....hopaaaa stai usor ca era sa cad in nas,tocmai imi caut echilibrul sprijinit de un zid in bartolomeu,hac,hac....na ca-mi vine saniuta inapoi..hac

      Ștergere
    3. Don,
      Ai dreptate!
      Niciodata nu voi acoperi jaful, coruptia, tradatorii de neam si tara, borfasii dovediti, cu acte-n regula sau vadit... ca atare!

      Ștergere
  26. Lasa-l buey pe Burcu !
    E omul bucuros ca au castigat severinenii primul meci in Liga 1 !

    In sfarsit !

    Apropo, ti-ai vazut poza pe Hronicul semnelor ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buey, ne-a pus Neacsu la 9 noiembrie 2012, 18:54 sa stam cu ochii pe Realitatea TV, ca cica iese pe sticla Frezo si ne da vestea cea mare, cu ordonanta !

    Stau ca boul, cu ochii in ecran de 3 ore si nu mai apare niciun Bretonat !

    Asta ne-a dat muie si-a fugit !

    Ori a luat muie Frezo la la FNI, de nu mai stie de ce partid apartine !

    Da' totusi, daca dottore e la Targu Jiu, cum pula calului a avut discutii FNIul cu Frezo ?
    Astia discuta pe segmente ?

    Eo cred ca Neacsu ne-a dat o muie de control !
    Cel putin eu am muscat-o !

    RăspundețiȘtergere
  28. Buey !

    Ochii pe sticla, ca a venit armata, cu ministrl in frunte !

    RăspundețiȘtergere
  29. PMT.
    Ca intotdeauna nedocumentat si necivilzat. Să ştii că întâlnirea a avut loc, fără Ponta,a fost numai o delegaţie a MApN si MAI, fără premier.Iar Dobriţoiu a fost pe post la Realitatea, aşa cum am spus. Acuma s-a încheiat emisiunea. Asa că daca nu ai rabdare sau nu esti documentat, macar taci ca te faci asa cum esti mereu si miroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce intalnire buei ! Tot o dai cotita !
      Poate n-am fost eu atent, dar n-am auzit nimic de ce pomeneai tu acolo, mai sus ! De legea aia 329 si de pensii !
      Ca tu ai zis ca : "In seara asta veti afla daca se da drumul la ordonanta sau nu." ! Ce eu ?

      Am aflat cacaturi, inclusiv ca si-a plimbat curul prin Afganistan si Cretzuleasca !

      Ștergere
    2. Nu cred ca esti pregatit sa afli.

      Ștergere
    3. Corect este : nu cred ca esti pregatit, inca ! Buey Oreo !

      Ștergere
  30. Am zis eu ca astia umbla de-ampulea ?

    Mi-am pierdut o ora din viata, pentru ca sa-i vad pe ministru, un colonel si marele si extraordinarul ziarist Chiotea, cum ii explica lui Cretuleasca "Ce e militienii si ce vrea ei " !

    Parca nu stiam ca de 10 ani futem banul public, de pomana, pe coclaurile Afganistanului !
    Mai trist e ca au murit si oameni acolo, pentru nicio cauza ! Doar pentru bani !
    Asta ne-a explicat Frezo !

    Parca nu stiam ca armata e rupta-n cur de saraca ce este !

    Ce cacat a vrut sa transmita societatii civile, nu inteleg !
    Timp pierdut ! Cand a venit vorba de avansarile aiurea si de Oprea, a intors-o ! Ciocul mic, bineinteles ! Cine dracu are curaj sa se puna cu izmanarul !

    ZERO BARAT ! M-am luat dupa Neacsu ! Sa vezi ce cap in gura ii dau, daca-l prind !

    RăspundețiȘtergere
  31. Pana sa ii dai tu, o cam furi puta bleaga.Mai intai vii si spui ca a mintit cashu apoi te dai cu curu in sus ca ai pierdut timpu. Si noi il pierdem cititduti tie fecalele si nu ne repezim s-ati dam muie.dar stai pe aici si casca gura mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minte de rupe !
      El a scos pe ghena personala ca "In seara asta veti afla daca se da drumul la ordonanta sau nu."
      Am aflat o pula !
      Iar timpul l-am pierdut de pomana, vai de gramatica ta !
      De te vede Curdeleu, praf te face !
      Pana imi mai "citinduti" tu mie fecalele, simt nevoia "s-ati" mai dau o muie !

      Minte buey ala, de rupe ! Asculta ce-ti spun eu !

      Ștergere
  32. La lalaiala de aia labarita, tipic romaneasca, nu ne intrece nimeni !
    Armata nu-si poate inalta in grad promotiile de absolventi, da o arde prin Afganistan, in vizite de lucru !
    Plutoane intregi de vizitatori, se calcau pe picioare ! Ministru, seful SMG, seful fortelor terestre, seful ceistilor din armata, sefi mai mici, purtatori de cuvinte, purtatori de bagaje, cameramani, ziaristi si alti labagisti !
    Ca doar n-or fi cheltuit din banii lor de buzunar !

    RăspundețiȘtergere
  33. NB la ZOO + NOO !
    Sa visati frumos !
    Inclusiv Tov. Neacsu, care nush de ce si-a schimbat lucul ! Mai bine ii statea cu telefonul la ureche, decat mascat in maimuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NB!
      Buei rapanule, Nea Cashcavalu nu-i mascat in maimuca ci in Bubico! Buei nimic nu stii!

      Ștergere
    2. Bubico ot Craiova ?
      Tot un dreaq si-o apa chioara !

      Ștergere
  34. Buna dimineata stimati pacienti si ...dragi animale!

    RăspundețiȘtergere
  35. Aha,pacientii inca n-au intrat.

    RăspundețiȘtergere
  36. 'Mneata buna la ZOO va transmitem de la NOO !
    Pot sa gust si eu ?

    Doar un pic, ca am gura uscata...

    RăspundețiȘtergere
  37. Auzi, iar Neacahu imi zicea ca-s necivilizat !
    Doamne feri, eu care sunt condescendenta intruchipata !

    O zi buna !
    Saru' mana doamnelor !

    RăspundețiȘtergere
  38. In pula mea, cand ne comunica Frezo rezultatul discutiilor absconse, la timp de seara, cu femeistii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ENasoale ! Nu e bani de defilare asa ca...ula!!

      Ștergere
  39. Parca vad ca-i ia fata rusu-dusa ala de la militie si-si asuma victoria !

    RăspundețiȘtergere
  40. Bai PMT -ce faci bre ? Vrei sa-i strici ,,interviul"lu Statupalma -barba cot???

    RăspundețiȘtergere
  41. Minte Neacsu ca guitzul !
    Dupa ce ca este total dezinformat, mai este si un agitator de mana intai !
    Labagist de pix !

    Eote :

    "La aceasta ora Ministrul Dobritoiu se afla la discutii cu FMI pe tema L 329 si a pensiilor militarilor. Tineti pumnii. Dupa intalnire se va afla in Direct la Realitatea TV. In seara asta veti afla daca se da drumul la ordonanta sau nu."

    In fapt, daca s-a discutat ceva de ce zice Neacsu, a fost un fel de lalaiala, ca sa se afle in treaba !

    NU S-A NEGOCIAT NIMIC !

    Uite aici, fara sa va dau sursa) :

    "Vizita celor de la FMI, CE şi BM este o vizită doar de constatare a stadiului actual, nu se negociază nimic în această săptămână(DECI PROBLEMA PENSIILOR FOSTILOR MILITARI-DESFIINTATE SI TAIATE , RAMINE DOAR O GOGORITA ELECTORALA), a explicat miercuri, la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta, precizând că “cel mai probabil in decembrie sau ianuarie vom avea o vizită de negocieri a FMI. "

    Te-am facut la dinti !
    Au stat si oamenii la o parola, ca gospodarii, la un spritz oxigenat cu Borsec si gata: tineti pumnii, in noaptea asta vom afla, nu plecati din fata televizoarelor, pregatiti-va cardurile ca de luni va intra banii...de marti va reangajeaza prin cumulul iensiei cu salariul, indiferent cuantumul....

    Ooooaleiii...
    Dupa care imi zice ca eu sunt pe langa subiect !

    Sa dea domnul sa fiu eu ala care a mancat cacat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti puta, esti , pentru ca mereu mananci. Eu il cred pe cashu e mereu documentat. Vorbeste rar dar cand spune stie ce spune. Tu te certi singur si nu faci altceva decat spume.

      Ștergere
    2. E Nasoale ! Nu e bani de defilare asa ca...ula!!

      Ștergere
  42. Buei, da de fapt cu cine ma cert eu aciulea !

    Ia sa vad ce s-a mai intamplat prin lume cat am dormit !

    RăspundețiȘtergere
  43. Buei in ce tara traim...
    Aia de la DIAS din Constanta se fotografiaza cu pushcoacele si in kurul gol, in Mehedinti se organizeaza pe drumurile publice curse de carutze...Buei, pentru romani sigur vine sfirsitul lumii!

    RăspundețiȘtergere
  44. TARE,SUMELE PENTRU REINTREGIREA PENSIILOR MILITARE FAC CAT 3 GENTI ALE LUI NUTZI COOR DE FIER WOODREA,DAR SE NEGOCIAZA,DE ZICI CA AR FII VORBA DE MILIARDE DE EURO.
    DUPA RECALCULARE SI REVIZIUIRE PENSIILE MILITARE AU CRESCUT MASIV PER TOTAL(IN UNELE CAZURI CHIAR DE 2 ORI),DAR ATUNCI NU AM AVUT NEVOIE DE FMI(SI ATUNCI ERA CRIZA CEA MAI MARE) SI NEGOCIERI.
    SUSPECT,ILOGIC SI DE NEINTELES.
    PMT RULES:)))))
    MOARTE CHIORULUI BETIV SI A CELORA CARE VOTEAZA CU PADUCHEI PDALCI AKA ARD IN 9 DECEMBRIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E Nasoale ! Nu e bani de defilare asa ca...ula!!

      Ștergere
    2. E,DAR BANI PENTRU CRSTEREA MASIVA PER TOTAL A PENSIILOR MILITARE PE TIMP DE CRIZA AU FOST,NU?

      Ștergere
  45. Buey, ce dreacu facurati o zi intreaga ! Ati bagat si voi trei labareli rasuflate !
    Nici macar de-o muie nu sunteti in stare !

    Buey, ala documentatu, of Bubico, cand aflam rezultatul negocierilor, sau discutiilor, ce pu;la mea a facut Frezo cu FMIul ala azinoapte ?
    Ca asa te laudai !

    Sau ne luam dupa domnul de mai sus, cu banii de defilare=o pula, bani de pensii=o pula !

    Neacashu, se aude bre? Sau neatale esti ocupat cu cearta cu Cezares maimukles pe bloaga personala !

    RăspundețiȘtergere
  46. Eote aici, caft la curul gol, de ala adevarat !

    La sfarsit m-am bagat si eu inseama si...uooopaaa am luat o muie ! Asa scurta !

    Ia, ia:



    Neacsu vineri, noiembrie 09, 2012 6:45:00 PM
    Cezare, macar ai curajul si semneaza-te. Tot las ai ramas, ataci pe la spate din anonimat Hai sa iti spun : eroina a fost de fiecare data la Bucuresti pe banii ei. Cineva trebuie sa ii deconteze macar drumurile. Asa ca nu mai vorbi fara acoperire. Recunoaste intai ca esti misogin sau ai ceva cu cei care se ridica peste conditia ta.

    CEZAR vineri, noiembrie 09, 2012 7:40:00 PM
    Don Neacsu - permiteti sa rad pe blogul lu "matale???!!

    Neacsu vineri, noiembrie 09, 2012 10:56:00 PM
    Ai facut o gluma sau ai vrut sa fii ironic ? Nu te prinde nici una nici alta. Mai ales nu prea esti in pozitia sa o faci.Ai fost esti si vei ramane jalnic.

    CEZAR vineri, noiembrie 09, 2012 11:01:00 PM
    Iar tu ai fost si vei ramane ...urat!!

    Neacsu vineri, noiembrie 09, 2012 11:05:00 PM
    E punctul tau de vedere. DAR DESPRE TINE, AU SPUS TOTI CE AM SPUS EU, DECI ESTE UN ADEVAR.
    Răspundeţi

    CEZAR sâmbătă, noiembrie 10, 2012 10:14:00 AM
    Uratule !! Totusi ,,glontul " ii cartus sau nu ?? Mai esti si ofticat , pentru ca in toate controversele cu tine ..am cam castigat ! Asa se intaqmpla cad nu esti in stare sa te ,,ridici " mai sus decat interesul mic si personal ! Se mai numeste si MESCHINARIE!!
    Răspundeţi

    Neacsu sâmbătă, noiembrie 10, 2012 10:20:00 AM
    Daca m-as "ridica" la nivelul tau nu as mai putea merge niciodata in picioare.
    Prefer sa raman asa cum sunt.
    Răspundeţi

    PMT sâmbătă, noiembrie 10, 2012 10:20:00 AM
    Domnu' Neacsu, cu deosebit respect, da' eu cum sunt ? Sunt jalnic ca domnu' Cezar ? Ca urat sunt, al dreaq de urat !
    In speranta unui raspuns sincer, va multumesc din suflet.
    Al dumneavoastra,
    Cu umilinta, vesnic recunoscator PMT !
    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim sâmbătă, noiembrie 10, 2012 3:10:00 PM
    "Un cretin profund."
    Neagu Djuvara"

    RăspundețiȘtergere
  47. Pe 10 noiembrie 2012 se împlinesc 169 de ani de când a fost înfiinţată prima baterie de artilerie de către domnitorul Ţării Româneşti, prinţul Gheorghe Bibescu, legiferându-se astfel existenţa ARTILERIEI ca armă de sine stătătoare.
    Sărbătorirea zilei artileriştilor este un prilej pentru a ne exprima ataşamentul la valorile spirituale ale oştirii române şi de a omagia trecutul glorios al armei noastre.

    LA MULTI ANI, TUNARI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa remarc, din nou, ca am aflat asta din Obositorul Militarilor ! Ca si despre ziua vanatorilor de munte ! Ca si ziua genistilor militari !

      Astia au o dambla, ii trag cu LA MULTI ANI, dupa 4-5 zile de la eveniment !
      Zici ca-s chititi sa tot piarda startul !

      Bine ca n-au uitat de Ziua inzestrarii armatei !

      Doamne feri !

      Ștergere
  48. Muei, cu bani sau fara, la ce bun o filfiiala de uniforme la care este delegat de 4coceni cine stie ce cacanar,cum a fost bOc(cind s-o ia la ureche). Promotiile stau in vacanta fara plata si guvernul arunca banii pe bulevard.
    Oricum, madam cucOs ii plecata cu treburi , la Roman, unde nu mai are ce defila. Poate pensionarii, in drum spre bazinul de inot sau spre noua sala polivalenta. In lipsa asistentei medilcale poate era mai bun un nou cimitir. Sau un crematoriu? Madam cucOs,ai auzit?

    RăspundețiȘtergere
  49. Ca cind vad scrierile voastre despre alde Neascu inteleg ca iel ieste cam jagardea . Adica va lasa se va spuneti durerile si dupa aceea se sterge la cur cu spusele voastre . Dar spusele voastre ramin numarate ca sa se poata lauda Nescu ca cit de mult ii iel de citit . Si mai ramin numarate si la blogger ... lucru care-i aduce si beneficii banesti .
    Parca-i cam cu curu-n sus treaba ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai noroc cu asta alde ratacitilor de pe mh, de-a mai pus-o si el de-un trafic mai acatarelea !
      Pula mai vede el accesari acolo ! Amecher prazarul ! Te arunca din blog in blog, unde are el interese !
      Si-au facut un "trust", in cuiul catarii, unde-si deapana toate cacaturile cazone, rasuflate de cand eram eu in liceul militar !
      Balade ostasesti, "inflorite" de la o generatie la alta !

      Ștergere
    2. ,,Si mai ramin numarate si la blogger ... lucru care-i aduce si beneficii banesti .''

      Te roade,te roade?

      Ștergere
  50. Sa revenim la udRea. De restul ne ocupam dupa alegeri. Ce, ti-ai luat-o la bot si nu are cine sa termine treaba. Daca ai probleme de onoare mergi la psiholog. Aici avem doar psihiatri si veterinari.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buey, da nu-i niciun artilerist p-aciulea ?
    Sa zica si el ceva, acolo, de ziua tunarilor, daca tot i-am felicitat !

    RăspundețiȘtergere
  52. Baaa, azi de ziua Artileriei, le urez astora de si-au mincat viata prin poligoane, prin noroaie, ploaie si zapada-printre care ma numar si io, La Multi Ani! Si de ziua noastra, doresc de asemenea sa-i trag 2 ciocane lu Cezar maimuca...da nu de alea de foc. De alea gen "Singer"; stiti voi: Batut si _utut ca masina de cusut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei, sa facem reglajul pe kurul maimucei! Intr-o furcutza-l incadram si la buci voios ii dam!

      PS. Vezi ca maimuca ie pretina cu cioarele alea de la Tm de aratara aia la tv cum zboara. Parca maimuca mai era prietena cu o cioara mica si lindika din Urziceni!?

      Ștergere
  53. Extras din Imnul artileristilor damboviteni :

    "suntem frumoşii artilerişti de lângă gară
    pe care amintirea n-a încetat să-i doară
    şi pentru că situaţia e gravă
    hai camarazi, mai bem încă o salvă! "

    BRAVA buei, ia sa trag si eu o halba, in cinstea voastra ! Mai ales ca am avut si eu, prin familie, artileristi ! Doi ! Din care unul a fost comandant de regiment ! Surd si cu coaiele cat nucile de cocos !

    Oameni de isprava tunarii astia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buei, de isprava! Pina si Nafpuleon fu hartilerist! Saracu coiosu tau! Cre ca i se trage de la atitea "Apucati, ridicati!" falcelele.
      Da, cica pifanteria ie Regina Armelor, iar hartileria ie Regele, ala de-o reguleaza cu ciocane...
      Buei maimuco, shobolan de transhee unde te pitish? Vino aciulea sa-ti frig un ciocan sa umbli cu izmenele bagate-n kur 1 an! Buei, Cezare/Znaibere, nu iau bani si-ti dau si garantie!

      Ștergere
  54. SA TRAGA ARTILERIAAAAA .....de puta infanteria!!! Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe.Se. -La multi ani !!

      Ștergere
    2. Multumim buei!!! Si vezi ce faci cu cioarele alea din TM ca dadura la TV ca cica-s conduse de-o cioara din Urziceni!

      Ștergere
    3. Bey la astia cu falcelele , suprema realizare este ca dupa 3zile de aranjat ..tunurile primele ......10 proiectile sa nimereasca...dealul !!??Buey nu radeti ca nu glumez..am vazut eu ca am fost cu ei la ,,lupta " Moama ce de prieteni mi-am factut dupa ce le-am prezentat constatarea mea!!!! Sniper one

      Ștergere
    4. Pai da buei maimuco, ca alea erau lovituri de 700, de alea cu gitul lung si cu dop de plastic! Ce vroiai sa mai nimeresti dupa 10 salve/halbe?
      A dreq maimuca. Tine cu tot dinadinsul sa-i frigem un ciocan.

      Ștergere
    5. Aha,...deci asa era miscarea !! Tare bai..sniper one

      Ștergere
  55. Buey, parca a dat benga in meapeneul asta ! Ma uit pe saitul oficial, iar la rubrica Evenimente,vad ca din 5 poze, 4 sunt cu decernari si inmanari de plachete, medalii si alte diplome !
    Astia cum se prind prin em 100, cum se lovesc cu cate o placheta sau o insigna!

    Sa dea dreacu daca nu s-a bagatelizat activitatea asta de tot!

    Pe vremea mea erau alea cu meritul militar si inca cateva pe care le dadea nea Ceasca !

    Acuma s-a umplut armata de onoare ! Pana si categoriile de forte au medalii proprii, cu onoarea !
    Basca ca toti sunt specialisti de clasa ! Pana si popii, frate ! Iar toti au insigne !
    Daca te uiti pe vestonul unui gradat mai important, te sperii nenicule ! Vreo 3 ecusoane pe maneca, cu RoArmy, TascK Forces, embleme si steaguri, iar pe chepturi, insigne de academii si universitati, cursuri planetare si intergalactice, insigne de specialist de clasa, concoarde de cursuri nato si misiuni in teatru, plus toate cacarezele alea din stofa de la medalii, intr-o suta de culori, de zici ca-i mai tare decat Jukov, frate !
    Basca o tablie cu numele, ca sa nu uite cum il cheama daca-l ia seful la pula mai repede !

    Eu am avut o singura insigna, obtinuta in anul 2 de scoala. Se numea "Elev de frunte". Pe aia de academie am pierdut-o, iar dupa revolutie n-am mai cumparat de aia tip nou, pentru ca costa mult !

    Asa ca am vestonul de inmormantare gol pusca !

    Cred ca o sa merg dreaq pe la targul de vechituri, poate gasesc si eu ceva de pus pe pernuta, cand mi-o canta stingerea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, vezi de nu ti-ai batut in frunte insigna "Elf de frunte"?
      Da baa, "cucu" ala de Academie era mignion si de bun gust, da ala de dupa 89 incoa avea vro 2 kile ca iera din fer forjat.
      Buei Tibica, buei kurutz, da de ce nu-ti pui deoparte pentru drumul cel lung, nu un costum de fresco, ci unu din ala de protectie chimica?

      Ștergere
    2. Ba voi chiar aveti ..oarece ganduri de duca ? Spuneti dreak sa punem si noi un ban deoparte pt. o coronita ceva..Sniper one

      Ștergere
    3. Baaa maimuco, mai bine pui bani deoparte cit iti mai misti coada, pentru rrrevizuirea pensiei. Dar cica alora de le-a minarit-o chelneru si-au dat coltu, sumele care trebuie date inapoi se prescriu. Asa ca ai de ales...

      Ștergere
  56. Anonimvineri, noiembrie 09, 2012 1:11:00 PM
    hIEROINA -s-a dedulcit la bani (contracte cu tembeliziunile) s-a dat la fonctii !!Pai ce credeai ca a crapat de foame asa de geaba ?
    Mos Neacsu o tinea la insectar ca pe Sf. Maria!! ...hi...hi .si de cate ori l-am tras de cioc pe tema asta!!!
    DE LA ASTA A PORNIT CAFTUL LA CURUL GOL !Acum se pune intrebarea este sau nu afurisita de Maimuca? IO cred ca este ca asta-i tare la bagat coada unde vede un ditamai ...KK!!!

    RăspundețiȘtergere
  57. S-a interzis afisajul electoral in Focsani!

    http://www.ziaruldevrancea.ro/webtv/85834-s-a-interzis-afisajul-electoral-in-focsani.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bineee !!!
      Sa se amenajeze un singur panou electoral undeva pe soseaua de centura, ca sa nu imputa orasul, pe care sa se afiseze toti candidatii, iar cine vrea sa se informeze despre cum arata si ce vrea, sa mearga acolo !
      Panoul sa fie pazit non-stop de militie si, uite asa, se economisesc milioane de lei !

      Oricum, majoritatea se informeaza din presa, teve, radio si de pe net !

      Ce atata mizerie !
      Bravo focsanenilor !
      Cred ca s-a fiert vinul la ei !

      Ștergere
  58. November 10th, 2012 at 5:52 pm
    Ai aflat? Babele shi guvernantele din Roman sunt in gat dupa Nutzy. Serios! Mi-a spus mie o matusha de-a mea de la Roman.Usa de la apartamentul confort II pe care Udrea l-a luat in Roman este deschisa ca pentru nuntashi shi cat e ziua de lunga e coada acolo.Ca sa nu mai vorbesc despre cat de mult a ridicat Nutzi nivelul testosteronului printre taurii comunali ce-shi fac veacul la carciumile de pe strada Anton Pann din municipiu.E totul un eden cand trece Udrea pe strada

    RatoiYour comment is awaiting moderation.
    November 10th, 2012 at 9:22 pm
    Esti nebun? Aeroport si autostrada la trbuie pensionarilor din Roman, ca in rest viata lor este minunata. Un cazinou nu face nimeni la Roman? Cu telegondole!

    RăspundețiȘtergere
  59. Adminuleee!! citeste bre ce scriu clampaii astia.Sa'nebunesc(o fi cu doi "n"?? sau cu 2 'i')Baietii astia chiar sunt meseriasi!!Ti-ai scos banu' pe clantza lor!!Oaiii ce mamamairas(pt kkdemicieni)
    PS Daaaa, la "sugitzeava" s-a interzis ceva??(ca as fi interesat s-o dau la supt)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce esti rau ! Te-a apucat si pe tine, acusica spre miezul noptii, conjugatul verbului a fi ! Sa fii tu al dreaq de carcotas !

      Baga un text simpatic, ceva acolo, ca sa dormim fara spasme!

      Ștergere
  60. bag p...la in bubico ot craiova.Din 07.10 pana la 10.11 mareeee kkt=25commenturi din care fo' 5-6 sunt ale labarului flocos bubico.
    Baaaai asta a plecat la lipit afise cu prenadez(castiga si el un ban "cinstit")si a lasat bleoaga bleaga.De parca n-ar fi fost tot timpul asa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu buei, a plecat la polivalenta din Craiova, ca de la ora 10 e bataia aia cu chei uan ! Moartea din Carpati, Rochi Iftimoaie si mai nush care ! Evenimentul deceniului, la prazari !
      Da caftul si la teve, dupa care e bocs cu Clicico si cu un rapanos care vrea sa-i ia cureaua mondiala !

      Acolo-i bubico !
      Poti sa te si caci pe blogul lui, ca pana maine la pranz nu vede !

      Ștergere
    2. Curdeleu sa-mi zugi usor, burlanu mieu de la aruncator. Aruncator de mine, sterge-m-ai la noada cin stau pe vine.

      Ștergere
  61. Cristina Pocora,

    Marian Neacşu şi

    Tinel Gheorghe prima şansă pentru a reprezenta

    ialomiţenii
    în Camera Deputaţilor

    RăspundețiȘtergere
  62. bine ma,ne mai fut si astia odata....doar au prima sansa,nu?
    cat despre neacashu lupta si el cum poate pentru conturi bancare.Macar are tupeu ,vointa si se murdareste cu cacat atat cat e nevoie ca "si gura la copii lui trebe sa mance"Saracu om bogat!!

    RăspundețiȘtergere
  63. PS;erat?! ce pula mea cauta cashu la ialomita?

    RăspundețiȘtergere
  64. Citesti prin PET?
    Deformeaza!
    Marin, Marian, Maria...

    Nu trage dom Semaca, ca te faci de-o alaptare (tot cereai tu la teava).

    RăspundețiȘtergere
  65. da ma hooo,nu-i marin ci e marian,gata recunosc!!
    acu lasa-ma ca vad un film bun pe etvonline
    Vorba lu nea pmt
    hae sictiris!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri