Google Translate

marți, 6 noiembrie 2012

ARD, la Opera, au ars gazu' de pomana! Fantomele anemice dar furioase, si-au lansat pîș-pîș candidatii!


Lansările cu fast cu mii de activişti de partid au fost făcute uitate de PDL care, alături de mai noii săi parteneri din ARD - Forţa Civică, Noua Republică şi PNŢCD -, au ales, de la Opera Română, să dea startul confruntării electorale, într-un eveniment construit în jurul liderilor celor patru partide.
 
 
Semnalele de luptă lansate pe rând de Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu şi Aurelian Pavelescu, flancaţi pe scenă de câteva zeci de manechine de carton fără chip, aducând mai degrabă a fantome, nu au mobilizat prea tare audienţa, chiar dacă cei patru co-preşedinţi au încercat să intre în dialog cu sala. Nu au fost ajutaţi nici de semiobscuritatea şi nici de rulajul pe fundal al figurilor candidaţilor grupaţi pe regiuni. Ghinion, calculatorul "responsabil" de moment s-a blocat la prezentarea oamenilor ARD din Muntenia.
 
 
 
Discursurile au fost lungi, pierdute în multe metafore care îl vizau pe Victor Ponta, redescoperirea energiei înainte de alegeri fiind mimată mai degrabă de liderii ARD în formulări de tipul "suntem Alianţa patrioţilor" sau "trebuie să fim furioşi".
 
 
În deschiderea evenimentului, maestrul de ceremonii Traian Ungureanu i-a confuzat pentru câteva secunde pe activiştii de partid între care se pierduseră Elena Udrea şi Roberta Anastase.
 
 
"Avem un mare blat", a spus TRU, care s-a grăbit să dezmorţească audienţa cu "avem un blat cu România". I-a lăsat apoi locul pe scenă preşedintelui PDL, Vasile Blaga, care i-a asigurat pe ARD-işti, parafrazându-l pe Traian Băsescu, că în urma lui Victor Ponta "va rămâne doar dâra de fum a maşinii lui de curse în care în portbagaj e copilotul adormit", cu referire la Crin Antonescu.
 
 
Liderul-democrat liberal i-a trimis pe ARD-işti să meargă din casă în casă să strângă câte zece mii de semnături pentru susţinerea programului de guvernare care propune scăderea cotei unice şi creşterea salariului minim. "Aşa vom câştiga", i-a mai dezmorţit Blaga pe cele câte sute de partidipanţi la lansarea candidaţilor.
 
 
Entuziasmul s-a risipit însă odată cu discursul fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu care a descoperit că multă lume îi reproşează "că i s-a înmulţit numărul cutelor de pe fruntea sa", transferând apoi discursul către cei pe care i-a întâlnit de când bate "fiecare kilometru din această ţară în care oamenii sunt încruntaţi. "România este o ţară furată, băgată în buzunarul unor oameni care vor să câştige votul cu minciuna", a explicat MRU, prezentând ARD ca singura soluţie pentru că a demonstrat că poate fi o alianţă "nu neapărat de cumetrie", ci "o alianţă a patrioţilor". "Noi nu promitem luna de pe cer dacă aceasta nu ne stă în putinţă. România aşteaptă de la noi ceva ce USL nu poate da: respect", a încheiat Ungureanu.
 
 
Ştafeta a fost preluată de liderul Noii Republici, Mihail Neamţu care a reluat episodul scrisorii pe care a primit-o de la un tânăr dezamăgit de ce se întâmplă în România. Pe final, Neamţu a reuşit însă să dezmorţească audienţa, recitând "Ridică-te, Gheorghe, ridică-te Ioane", a lui Radu Gyr, poet, membru al Mişcării Legionare, figură marcantă a temniţelor comuniste şi autor al versurilor imnului neoficial al Mişcării Legionare, "Sfântă tinereţe legionară".
 
 
Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a încercat şi el să menţină interesul participanţilor decretând din start că "intrăm în luptă furioşi. Trebuie să fim furioşi".
Cu toate acestea, în final, "furia" audienţei s-a manifestat direct asupra uşilor de ieşire de la Opera Naţională şi luării cu asalt a maşinilor care aşteptau în parcare.
Sursa:

Clarice Dinu este editor al ziarului Gândul

84 de comentarii:

  1. Vad ca nu a scrisnimeni ,asa ca o sa fiu primul care va da muie,in special celui care-mi cunoaste identitatea chiar daca ma dau 'anonim"precum fac toti de pe acest blog.Cin'sa fie cel care ma identifica/Eu cred ca administratorul bloagei,cine altcineva?Asa ca...ramane valabila propunerea initiala.Jegurilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede muei ca esti cam prostovan si asta te-a dat de gol. Pai citi avem ca tine pe-aciulea? Hai ghiceste! Ca sa-ti dau un lindiciu, o sa-ti spun ca esti un pic cam kkcios.

      Ștergere
  2. Buey oparitule !
    De acord, esti in trend, da' baga si tu in pula mea, mai inainte de toate, un

    'mneatza buna la ZOO+NOO - ii buna o pula ! Doby !

    Ce dreacu esti asa constipat ! Da-te jos din pat intai si da o tzara drumul la geam, ca sa te oxigenezi !
    Te cacai pe tine, in izmene, fara niciun motiv !

    Buey administratia, esti tare !
    De unde l-ai scos frate pe ala cu ochelari ?
    Uitati-va ce fata are maimutoiul !
    Unde pula mea se uita uratul ala ? Ca nu inteleg ce-i cu privirea aia !

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai adminu',
    Ce dreacu te-a apucat si pe tine sa-l lovesti la identitate pe al de mai sus !
    In loc sa ti-o traga tie, ne-a facut pe noi "Jeguri" !

    Uai, zau ca am izmene un pic umede la cur ! De atata ras am scapat o basina instanta si, odata cu ea si niscaiva fecale mai moi, ramase "in asteptare" de ieri dimineata !

    Ia-uzi:

    "In deschiderea evenimentului, maestrul de ceremonii Traian Ungureanu i-a confuzat pentru câteva secunde pe activiştii de partid între care se pierduseră Elena Udrea şi Roberta Anastase."

    Pai si normal sa incurce lumea cu ochii aia ! Era vorba aia cu "cu un ochi la slanina si cu unul la faina" ! Asta, la propriu, se uita cu un ochi la intrarea principala si cu unul la iesirea de incendiu din sala, care-i exact in partea opusa !

    Lasa-l dreacu pe ala cu identitatea, nu-l mai demasca, ca iar ne face jeguri, sau cine stie, mai rau !

    RăspundețiȘtergere
  4. Neatza Buna la Zoo + 9!
    ------------------------
    Baaa, "frumosu" ala din poza, al' de se uita cu-n ochi la faina si cu unu la slanina e tocmai anonimul cunoscut de 07:50, te-l-as in gitlej sal f...ut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ciclul Kiorpecul 007


    Marinarul anunță că se întoarce

    "Băsescu: Dacă am tăcut în ultimul timp, nu înseamnă că gândesc altfel. Veţi vedea curând."

    RăspundețiȘtergere
  6. ,,...nu înseamnă că am început să gândesc altfel

    despre ţara mea...''

    ...TARA MEA...

    RăspundețiȘtergere
  7. EXTRAS DIN:

    General(r) dr. Mircea Chelaru
    Din cartea ”România Moluscă” ed. SEMNE, București, 2012

    "O hoardă de trepăduşi, odrasle ale potentaţilor, cărăuşi de tavă cu pahare de wisky şi cafele la ibric, aveau să aterizeze pe posturi consacrate a fi ocupate de profesii strict militare. Consilieri pricăjiţi şi consiliere sulemenite şi-au găsit locul pe la cabinete de secretari de stat, ba chiar până şi la cabinetul „şefului cel mare” al semegheului; directori stafidiţi şi directoriţe plăpânde, dar cu dare de seamă aleasă, au invadat structurile de înzestrare, de politici publice, chiar de analiză politică şi strategii operaţionale, şi de ce nu, cele de imagine publică, secretariat general, logistică şi nu în ultimul rând structurile de management al resurselor de toate felurile, cu predilecţie cel al resurselor umane. Trai, neneacă, nu glumă! Totul a devenit „civilit” cu mare dare de mână pentru acoliţi şi datornici. Invazia nu a rămas însă, fără urmări imediate. Bugetul gemea sub greutatea balastului acumulat. De undeva trebuia redusă acestă armată, „numeroasă” şi „ineficientă”, şi pentru ca treaba să fie în ton cu politica zilei, s-a trecut la o restructurare drastică prin trimiterea acasă a mii de ofiţeri, maiştri şi subofiţeri, sub acoperirea legii disponibilizării de necesitate. Dar acestă disponibilizare nu a făcut nici pe departe o aşezare a corpusului militar. Dimpotrivă. Tăierile cele mai grave s-au făcut la structurile de bază, la nivelul unităţilor operative şi al statelor majore al unităţilor şi marilor unităţi tactice. S-a ajuns până la inacceptabila situaţie de a se fractura lanţul de comandă-control şi a dispariţiei de pe acest lanţ al omologilor corespondenţi."

    Care vreti sa cititi mai pe larg, gasiti postarea pe pagina SCMD !

    Omul asta sigur s-a inspirat si de pe blogul asta !

    Eu as putea da si nume de "directori stafiditi", "directorite" si alti pupincurai, fosti si actuali, care imping aerul cu pieptul prin minister si celelalte structuri centrale ! Colcaie !

    Stie el Chelaru ce zice !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de capul ei de armata !
      Ca sa nu "pic in abatere", cand aveam treaba prin em 100, de la intrare si pana unde trebuia sa ajung, ii salutam pe toti civilii, de la distanta ! Nu stiam care e consilier, care e sef de cabinet, care e sofer, care e secretar de stat, care e director, care e femeie de serviciu, care e bucatar, care e ceist, etc !

      Colcaia ministerul de civili ! La fel ca si acuma, insa s-au mai inmultit, pentru ca au aparut si hoardele de "popi militari" !

      Ștergere
    2. DAAAAA,dar el mare SEF SMG si cu barba - ce a facut ? A tulit-o mai ceva ca un capitanas caruia i-au suras compensatoarele ,pensia babana (la 35anisor)si libertatea civileasca....ba s-a mai faqcut si de ras sustinand ca tiganii din Caracal vor autonomiza ......Oltenia frate !!
      Acum desigur il gasiti la supt poala lu DDDDDDDDDDDDDD Rahat cu scarba!! Mai bine lua examplu de la ceilalti doi si Incasa si el vreo ani- ca da bine la CV>> Ochiul si Tampax (atentie la TROLL)

      Ștergere
    3. @ PMNT- vai de capul vostru de basinosi de birou ! In loc sa va revoltati sa le ,,rupeti gatul" VOI ii salutati - pe civili !!!Ptiu

      Ștergere
    4. Traiasca PPDD singurul partid care merita votat .Jos Kakaraii si ARDeii in cur !!

      Ștergere
    5. Da, da...asa era, ii salutam si-n pas de defilare daca era cazul ! Cred ca si acum e la fel. Daca trage un secretar de stat o basina in em 100, umbla militarii ca mustele bete pe acolo !

      Acuma s-au umplut structurile de la centru cu "Directori" si "Directori generali adjuncti",care te fut in pas alergator, mai dihai decat un infanterist vechi ca tabla de pe casa !

      Stiu eu ce cacat mananc...

      Ștergere
  8. La 11 fix- o noua sedinta de guvern !

    Intra sau nu intra ? Ceva in cur, bineinteles, voi la ce va gandeati, la ordonanta ?

    Hai sa fim seriosi !

    Are cineva ordinea de zi si tematica sedintei de azi ?

    RăspundețiȘtergere
  9. De pe saitul Guvernului:

    "II. PROIECTE DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ
    1. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind prorogarea termenelor prevăzute la alin.(1) şi (2) ale art.IV din Ordonanţa Guvernului nr.7/2009 pentru instituirea sistemului temporar de sprijinire a derulării afacerilor în domeniul comerţului cu seminţe de consum, precum şi pentru modificarea unor acte normative
    2. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind aprobarea unor măsuri pentru constituirea stocurilor minime de siguranţă pentru ţiţei şi produse petroliere în anul 2012
    3. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Legii audiovizualului nr. 504/2002"

    TERMINAT.
    =================

    Am aflat ca este si ordonanta cu pensiile militare insa, intrucat e clasificata SSID, nu este publica !
    Are numar de inregistrare cu 3 de zero in fata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: domnu' dogaru, so pe ei ! Adunarea in Victoriei cu carnetele de pesede ! La foc cu ele !

      Azi cu cine mai negociati ? Ca asteptam cu nerabdare un nou episod din serialul "Negocieri" ! Parca 6 urmeaza, nu ?

      Ștergere
    2. Care 3(trei) de zero???
      Lasa bey, c-o face praf imediat in piata, la tv-uri, Dogy si descreieratii lui! Astia pana nu afla toanta lumea, nu se poa'! Cat de mare rau poate face? Asta nu-i priveste, ca nici nu inteleg, nu-i duce bibilica. In capuletzul lor,creier nu incape!

      Ștergere
  10. Uai, nici nush cum dreaq imi iese la halit cu subiectele astea !

    Numa ce mancam cacatul cu negocierile lu' Dogaru si, uopaaa, ca m-a si pocnit o noua negociere !

    Sa dea dracu: din Olteni-a in Moldova, tot sindicatul negociaza !

    Pa, ia:

    "marți, 6 noiembrie 2012
    COMUNICAT


    Luni 5 noiembrie 2012 ora 11.00, la Casa de Cultura “M.Ursache” din Parcul Copou un mare numar de militari in rezerva din toate structurile de aparare,ordine publica si siguranta nationala din Iasi au participat la o intalnire cu cu dl. gl. EMACU Gheorghe, secretar de stat in Ministerul Justitiei,candidat din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.
    Intr-o atmosfera constructiva,de lucru s-au purtat discutii aplicate despre proiectele noii Legi a pensiilor militare ,posibilitatea decuplarii pensionarilor MApN de cei ai MAI,SRI,etc, Statutul cadrelor militare , asigurarea asistentei medicale si medicamentelor gratuite pentru cadrele militare in rezerva si,nu in ultimul rand, revenirea pensiilor diminuate la nivelul din decembrie 2010.
    Pragmatic,direct si corect ,a raspuns in stil militar si fara echivoc ,tuturor intrebarilor puse de fostii colegi de breasla ,care au vizat ,modalitatile de solutionare ale intereselor specifice pentru rezervisti, fosti militari, fosti politisti, foste cadre cu misiuni speciale ,cei din domeniile ordine publica si penitenciare,cat si a problemelor de interes general pentru dezvoltarea si modernizarea Iasului.

    Iata cateva directii de actiune ale viitorului deputat,care s-a angajat pe urmatoarele probleme concrete :

    1. Promulgarea in sistem de urgenta a celor 2 ordonante guvernamentale reparatorii, care sa abroge Cap. IV din Legea 329/2009, privind limitarea discriminatorie pentru toti pensionarii a dreptului la munca si revenirea pensionarilor proveniti din sistemul de aparare,ordine publica si penitenciare, ale caror cuantumuri au fost drastic si ilegal reduse de guvernele Boc, la nivelul pensiei militare de stat din 2010;
    2. Isi asuma efortul de rezolvare a problemei pensiilor diminuate abuziv. astfel ca actul normativ sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2013 ,cu efect retroactiv de la 1 ianuarie 2012;
    3. Resursele pentru Ministerul Administrației și Internelor au fost identificate ,dar Ministrul Finanțelor nu da OK pana nu are aprobarea delegației Fondului Monetar Internațional;acest lucru se va intampla astzi,marti,6 noiembrie.
    4. Nu se vor decupla pensionarii militari proveniti din MApN de cei apartinand MAI,SRI,etc,asa cum se vehiculeaza pe unele bloguri ,d-l.Dobritoiu a facut aceasta afirmatie pentru ca nu se intrevedea solutia pentru MAI ,in ideea ca pana la urma drepturile ar fi fost asigurate fie si partial (numai pentru ministerele care au bani) celelalte urmand sa beneficieze de aceleasi drepturi incepand cu 01.01.2013;
    5. Pentru pensionarii proveniti din MAI,cu certitudine vor fi asigurate in lunile noiembrie si decembrie a.c. drepturile de pensie restante;
    6.Exista sustinerea politica pentru o noua lege a pensiilor militare,numai ca nu s-a ajuns inca la consens pe continutul proiectului Legii ;
    7. In legatura cu asigurarea dreptului la medicamente gratuite,la nivelul MApN se lucreaza la un proiect de modificare a legislatiei sanatatii,in ideea eliminarii sintagmei " in limita fondurilor alocate".

    Filiala Iasi a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate ,alaturi de dl.general Emacu ,va indeamna la sustinere si sprijin.
    Biroul Operativ"

    Sa nu uit:

    Horor et Paria, Hae Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu-i Emacu ala de care vorbeam ieri ?
      Seful utecistilor pe capitala, care organiza concursuri cu premii ?

      Ștergere
    2. Aici sunt si eu de acord:

      "6.Exista sustinerea politica pentru o noua lege a pensiilor militare,numai ca nu s-a ajuns inca la consens pe continutul proiectului Legii ;"

      Nu ca nu exista consens, ci numai ca nu s-a ajuns si la injuraturi !

      Sunt puncte de vedere diametral opuse ! Unii vor inapoi L-164, editie adaugata, cu imbunatatiri, altii vor contributivitate ! In functie de lovea !

      Ștergere
  11. Buey, eu va recomand, ca pula ala de calugar tibetan, sa va platiti datoriile pana pe 21.12, cand se pune de-o bezna si sa incepeti sa va faceti provizii !

    Mai nashpa e ca pica neturile si ramanem fara onlainul de mh !

    Asa ca, hai macar sa-l serbam cum se cuvine, pe 8 decembrie, cand implineste 3 ani de la prima "emitere"...

    Gata, v-am facut "revista presei", va las sa v-o trageti in tihna !

    Plec la cemese sa-mi depun dosarul pentru legitimatie, ca nu vreau sa ma prinda apocalipsul fara acte de control !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, mei, mei....
      =======================
      Bey PMT....tu o tii langa cu 8 decembrie, sarbatorim, "3 ani" ...
      Bey PMT, ne dezinforma stupid people si tu, cum o fac ailalti!
      Bey, mai intai si la inceput, Blogul aista a fost dat, numit si intitulat de Ranciog (ca toate celelalte...): "SCMD Mehedinti"! A emis prima postare in noua sa formula, la data de: vineri, 12 februarie 2010. "Avem ce ne trebuie!" - http://mhblogonline.blogspot.ro/2010/02/avem-ce-ne-trebuie.html -
      =====================
      Postarile mai vechi, la care ne tot trimiti tu, au fost "importate" dintr-un alt Blog al lui Admin, care nu a vrut sa se desparta de ele! Schimbarea titulaturii, s-a facut dupa demisia si "eliminarea" lui Adminu, din "structurili" lui Dogy!
      Cine citeste ARHIVA, are la indemana TOATA istoria facerii si desfacerii ... SCMD! De ceva timp insa, SCMD si CD, cu ai lui stapani de drept si de facto, nu mai fac obiectul preocuparilor editoriale ale acestui Blog. S-a apreciat a fi complet INUTIL!
      Mei, mei, mei ...
      Asa s-a scris istoria!

      Ștergere
    2. O pula !
      Pe mine nu ma aburesti cu cacaturile astea politrucice de partid si cu plimbatul prin arhivele dogarilor !

      Dau clik pe "Arhivă: MH Blog online...", ► 2009 (1) si imi apare:

      "Mehedinti Blog online
      O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!

      marți, 8 decembrie 2009

      Dumnezeu să te ajute să faci bine,
      popor român!
      Publicat de Admin, Romania Megalitica la 01:06 0 comentarii


      Postări mai noi Pagina de pornire

      Deci, care-i problema ?
      Vezi cumva dupa "Pagina de pornire" ca scrie "Postare mai veche"?

      Chestia cu 12 februarie 2010 este patetica !

      "Noi, mai multe cadre militare in rezerva si retragere din jud.Mehedinti, ofiteri si subofiteri, desi am aflat cu o mica intarziere despre existenta acestui nou SINDICAT AL MILITARILOR, ne exprimam in corpore, "TOTALA ADEZIUNE"!

      In perioada imediat urmatoare, vom infiinta "prima" FILIALA in municipiul Dr.Tr.Severin, resedinta judetului Mehedinti!

      Asa sa ne ajute Dumnezeu!
      Honor et Patria!
      Vae victis!

      Col.(r) Vasile Burcu

      p.s.Veniti alaturi de noi!"

      Nu conteaza cand a fost numit comandantul, ci de cand exista cazarma !

      Sa fie clar, pe 8 decembrie e ziua onlainului de mehedinti ! Aveti certificatul de nastere la indemana ! Nu ma intereseaza cine l-a inventat sau manarit !

      Eu, deja, pregatesc un memorial (cam 6-7 episoade) in cinstea evenimentului !

      Si nu ma lua cu cititul arhivei, pentru ca stiu chiar si mai bine decat tine ce ai scris pe aciulea, in cei aproape 3 ani !

      LA MULTI ANI ! Oricum crapam pe 21 decembrie, in marele intuneric...

      Ștergere
    3. Pese: acusica nu te supara ca am luat viteza, da' stiu ca ai ideie cum e pe la noi la NOO !
      Ne urticam repede, insa pana ne arata supraveghetorii camasoaiele....

      Ștergere
    4. Si eu care vroiam sa va povestesc cum mi-am depus dosarul de candidat pentru legitimatia de bosorogea in rezerva armatii !!!

      Da' cred ca nu va mai intereseaza aventurili mieli pi la CieMieSie !

      Ștergere
    5. PMT, te citez:
      "Da' cred ca nu va mai intereseaza aventurili mieli pi la CieMieSie !"
      Bey, dar de unde mama dreak stii tu ce vrem/ne iteresuieste pe noi?? Uite na, ne intereseaza! Pen'ca.... noi vrem sa stim de toate! Ia baga, aciulea, acum, cum fu!! Bey, dar sa nu ne mintesti! Nici sa ascunzi oaresce!

      Ștergere
  12. ...tu-va-n gua..io nu mi-am revenit dupa meci..
    adica acolo s-au dus banii MApN-ului????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ARD -eii in cur la KAKARAI !! Traiasca PPDD condus de ..KK VON TIGANO HURZICENI!!

      Ștergere
  13. Buei, pula ala de lupula lush de la pulano 10 intercraci, daca-mi mai copi-peist comenturile pe ragaiala aia de blog si nu-mi lindici si sursa, te dau la judecata !
    Te-n pula mea de juristu' lu' peste, absolvent de Biosfera !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde bre?Zi iute sa videm si noi!
      Tu-l in gua de nemernic,lupula pulii!
      Las ca-i dam noi...copi..copi..fara LINDIKarea sursei..
      tu-l in gua de ciocoflender!

      Ștergere
  14. Plano10, este magar!
    Voi ati vazut ce l-a dus mintea?
    ===============================
    LISTA MEA DE BLOGURI

    InfoMondo Militar
    Președintele Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apărării
    Cu 30 minute în urmă

    dcnews.ro
    Unde va fi Regele Mihai I de Sf. Mihail
    acum 1 oră
    Cristian Preda
    Ponta vrea conflict
    acum 1 oră

    Radio Europa Liberă/Radio Libertatea
    Faza glacială a negocierilor dintre Chișinău și Tiraspol
    acum 1 oră

    SCMD Central
    Scrisoare deschisa
    Cu 2 ore în urmă
    Afişaţi 5
    =========
    Vizitatorii lui, asa cum sunt ei, mereu grabiti, niciodata nu or sa stie ca CELELATE BLOGURI din lista, sunt setate sa apara doar daca STII CA SUNT ACOLO si dai CLICK! Asta-i Plano10!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vrei sa zici -demonstrezi bai PROSTOVANE
      ARD-eii in cour la KAKARAI!!

      Ștergere
    2. Buey...ce te aprinzi asa ?
      N-ai vazut pe bleoaga maimutei mai amu cateva zile..
      un articol cu „ La multi ani” tocmai in 4 nov. ? Cica era voarva despre vanatorii de munte..fi-i-ar vanatorii de primate la usa custii!!

      Ștergere
    3. Prostovan esti tu cu ma-ta care te-a avortat ! Intre doua straturi de ceapa, inainte de sfintele pasti !
      Noroc ca te-au gasit vecinii, ca de altfel nu mai apucai sa silabisesti pe bloguri !

      Daca ai sta o tzara, sa te opresti din delirrum-ul tau de handicapat lovit la dibla, ai sa vezi ce hazna se ascunde pe pulano de lupus 10 !

      In momentul in care nu-si mai haleste mosneagul fekala cu polonicul, pe tema pensiilor militare, a si luat muie !
      Jde postari, cu zeo comenturi si trafic de armia ! Adica 10 vizitatori pe zi !

      Se vede din atmosfera !

      Reiterez : 14:24, prostovan esti tu ca ma-ta care te-a borat ! Aici lumea e pasionata !

      Ștergere
    4. EI- aici ti-ai aratat adevarata clasa ! Esti tare bai animalule, cu putin efort de apropii ca talent de ala ...KKde von Hurziceni !! Totusi trebe sa mai mesteci kk si sa mai bagi muie la greu sa-l ajungi ! Succes imbecilule!!

      Ștergere
  15. Tocmai cand vroiam si eu sa-mi povestesc, linistit, aventurile de la cemese, m-a nervozat boul ala !
    Nici macar n-a facut-o cum trebo ! A tras o fasaita si crede ca l-a linistit, deja, pe calugarul ala tibetan !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AR%D-ei la kour pe KAKARAII !! Traiasca si infloreasca iubitul nostru PPDDDDDD

      Ștergere
    2. Da pe cine crezi ca intereseaza bai ..animalule??!!

      Ștergere
  16. Buey PMT,
    Tu sa te caci si sa-ti bagi pula in familia ta si in retardatul care variaza pe el de bucurie ca i-ai transformat blogul in perete de WC public. Bietul gardian de puscarie nu vede ce a scris cu laba lui despre limbajul decent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,retardat e copchilul lu'mata!
      O stii, nu? Vaca boului de tactu!

      Ștergere
  17. PMT fratilor a trecut ordonanta pe ...Dambovita in jos!!
    Gata ,hai la chiolhan - sa-mi bag pula iar beau vysychi cu stacana!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI NU PANA IN 10 NOIEMBRIE AU SPUS ASTIA CA O VOTEAZA?
      PANA IN 10 NOIEMBRIE MAI ESTE.

      Ștergere
  18. PMT Ai dreptate 10 NOV. 2050 !!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buey !

    Parca nu sunteti cu toti boii pe-acasa !
    V-ati transpirat cu totii la curul gurii, de parca v-ati tampit !
    Oricum o dau, nu va convine ! L-am laudat si eu pe domnul ala, la 14:47 si gata frate ! Urgananul Smaily din Niu Iorc s-a mutat pe mh !
    Ati sarit toti ca ulii la hoit, ca hienele la starv, ca lupii la putregai !

    Ba ca sa-mi bag pula eu in familia mea, ba ca-s animal, ba ca ejaculez pe mine, ba ca-s un fel de caca de Hurzicesti, ba ca din cauza mea s-a dus ordonanta pe Dambovita in jos, ba ca...

    Ce dracu aveti, buey animalelor !
    Usior, gata, mai si comentati ceva, daca va pricepeti, ca de stat pe margine si de dat din clanta e usor !

    Incet cu tata, dupa ce ca stati toata ziua cu ochii beliti aici, sa vedeti "ce mai zice PMT", acusica nu va mai place !

    Ciocul mic, basinosilor !
    Si ochii pe mh, ca numai aicea puteti afla adevarul in pula goala si nesilit de nimenea !

    Nu ca nu mi-a placut muiutza, dar parca a fost cam anemica !
    Se poate si mai bine !

    RăspundețiȘtergere
  20. Uai, pretinu' de la 15:32 !

    Uite aici adevaratul veceu public:

    Extras din PLANO 10 intercraci, de la Lupus ca sa taci

    ""maiag 4 noiembrie 2012, 13:57

    CEZARE,doamna mamicutza ta dumnezeu sa o ierte nu cred ca a intuit ca va naste un cretin care sa jigneasca,un pupincurist si curva notorie stricat de
    regimul comunist si acum ai devenit o puslama care nu realizeaza ce se intimpla in jurul tau,o vipera hodorogita,un neam prost din pula strimba si cu care nu poti purta un dialog,prostalaul netului si loc de injurat,du-te in,,,,cosorul nostru de nemernic/"

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai ia, ala speriatu' de la 15:32 !
    Ca sa ai !

    ""maiag 4 noiembrie 2012, 14:34

    cezare in mod cert nu are toate tziglele pe casa,el vorbeste de argumente?este un birjar de mahala prost hranit si hulit de ceilalti carutzasi,o mirtzoaga cu pretentii de propagandist politic,un latrau la stelenemernic fara valoare de intrebuintzarem,bosorog balaos si scirbos la vorba si la port,nebagat de nimeni in seama in viatza reala sau poate imobilizat la pat sau tinut in lesa de nevasta sa nu scape la posirca,improsca pe aici injuraturi si jigniri ,nu trebuie sa ne suparam pe el,dimpotriva sa fim intelegatori cu neputiinciosii,sa traesti cezare mult ,sper ca nu esti mut si te folosesti numai de scris.nemernic batrin ,tu nu ai limite si cred ca-ti creste libidoul cind esti bestelit,daca simti nevoia asta si te excita apeleaza cu incredere ca te servesc nonstop,scuipane-ai pe totzi in fund cu buzele strinse de la distantza de 1 mmm\.pofta buna la mincat de kakarau"

    Redau,succint, din cultura postata pe cacatul ala de PLANO intercraci pentru misogini:
    -mamicutza va naste un cretin
    -pupincurist
    -curva notorie
    -stricat
    -puslama
    -vipera hodorogita
    -neam prost
    -pula stramba (asta-i tare !)
    -prostalaul netului
    -nemernic
    -birjar de mahala prost hranit si hulit
    -martzoaga
    -latrau
    -bosorog balos si scarbos
    -nemernic batran
    -scuipane-ai pe totzi in fund cu buzele strinse de la distantza de 1 mmm
    -pofta buna la mincat de kakarau

    Care-i problema ?

    Eu cred ca veceul public e acolo !

    RăspundețiȘtergere
  22. Buey PMT,
    Tu sa te caci si sa-ti bagi pula in familia ta si in retardatul care variaza pe el de bucurie ca i-ai transformat blogul in perete de WC public. Bietul gardian de puscarie nu vede ce a scris cu laba lui despre limbajul decent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce te-ai suparat ? Eu zic sa ne impacam, ca oricum crapam pe 21 decembrie !
      Bine totusi ca apucam sa sarbatorim ziua blogului de mh, pe 8 decembrie !
      3 anisori !
      Dupa care putem crapa linistiti, asa cum a zis si popa ala din Tibet ! Tu intai !

      Ștergere
  23. Io zic sa facem un campionat league - Cupa ,,Blog Perete de WC!""

    RăspundețiȘtergere
  24. Preşedintele PNŢCD, Victor Ciorbea, a comunicat astăzi o campanie inedită de strângere de fonduri. Cu doar 50 de lei, doritorii pot să devină preşedinţi PNŢCD timp de o oră, bucurându-se de toate avantajele funcţiei.

    Super oferta lansată astăzi de Victor Ciorbea ar putea salva şansele partidului la alegerile din aceată toamnă. Fondurile atrase ar putea asigura PNŢCD-ului până la 2 locuri în parlament.

    "Vor purta căciula oficială de preşedinte al partidului, pe care o avem de la Maniu, va sta pe tronul special de preşedinte, pe care l-am primit de la Majestatea sa regele Carol I în 1887 şi va putea conduce treburile interne ale partidului, putând chiar să excludă din partid cei 18 membri, dacă aceştia săvârşesc abateri grave", susţine Victor Ciorbea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ce dracu !

      Cine-i, totusi presedintele PNTCD ?
      Ca, mai sus, in postarea adminului, zice ca-i unul Pavelescu !
      Ala de are bube pe frunte de parca a baut tuica de electrozi o noapte intreaga !
      Uitati-va la poza !

      (Asta cu tuica de electrozi de la Curdeleu am luat-o!)

      Ștergere
  25. Ce mai aflam noi de la colegii nostri !

    Pai aflam de la Oradea ca, azi, se sarbatoreste in toata tara "ZIUA TRUPELOR DE CĂI FERATE ȘI TRANSPORTURILOR" !

    Ziua Transporturilor Militare” este marcată astăzi în întreaga ţară.

    La 16 noiembrie 1880, odată cu înfiinţarea celui de-al doilea batalion de geniu s-a constituit şi câte o companie de căi ferate, primele subunităţi de acest fel din Armata română."

    Am tot cautat sa vad pe unde se marcheaza ziua trupelor de cai ferate si n-am gasit !

    Am cautat sa vad ce-s trupele astea de "Cai ferate" si am descoperit ca nu exista asa ceva !

    Mai sunt cativa rataciti din fosta arma de Cai Ferate, pe la nush ce structuri teritoriale de transporturi si cam atat !

    Au fost candva !
    La fel va fi si aviatia, peste cativa ani !
    Ziua fostelor trupe de aviatie si transporturilor !

    Sa-mi trag sexul daca mint !

    RăspundețiȘtergere
  26. PLANO10 AKA LUPUS II UN VECEU PUBLIC EL INSUSI.
    UN JEG AL SOCIETATI,UN TIGAN FARA DEMNITATE.
    P.S.:PMT NU FOLOSII ASTEA 3 CUVINTE:PU9A,PI4DA SI FU1(E),CA SUNA URAT

    RăspundețiȘtergere
  27. Uai, asa de tare s-a ofticat Lupus ca i-am facut blogul rahitic, incat s-o'nervat si si-o publicat tot traficul, pe ore si momente !
    Ca sa ne arate el cine-i !
    Buey laba, eu am glumit, am zis si eu asa, la deruta, ca sa te oftic si sa-ti bag un fitil, acolo !
    Stiu ca citesti pe nerasuflate aciulea !

    Uite, ca sa vezi ca am mancat cacat, doar ca sa-ti bag o tzeapa la muie, itzi arat ca am situatii mult mai complete si complexe decat tine !

    Ia de aici si bucura-te :


    3 noie ORA PLANO 10
    14:30 2474346
    16:30 2474784
    Vizualizari 438
    18:30 2475475
    Vizualizari 1129
    20:30 2475917
    Vizualizari 1571

    4 noie 10:30 2477376
    Vizualizari 3030
    14:30 2479298
    TOTAL in 24 de ore 4952

    Ei, ce zici ?
    Este ca sunt giugiuc ?
    Am vrut doar sa ti-o trag un pic, ca ma plictiseam !
    Da tu ai pus botul, repede !

    RăspundețiȘtergere
  28. VESTI EXTRAORDINARE !!!!!

    FMI a dat verde pentru rezolvarea situatiei pensionarilor a caror pensii au fost furate abuziv de Boc si Anastase !!!!

    A mai ramas doar chestiunea de procedura, pentru emiterea efectiva a ordonantei !

    Dati cep la butoaie, scoateti astupushul de la damigene, deschideti peturile de bere, ciocniti paharele !

    Plec la vecinu' Costica ca sa-i cant o serenada !

    Adminu, tine pregatite cele doua poze cu mine ! Sa le ai la indemana !

    RăspundețiȘtergere
  29. Pese: pe 8 decembrie, de ziua blogului, dau de baut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muey, astept.Jur ca nu mai beau pana atunci, deja am pus stupușul pă iagă!Om vede ce ni-i da de beut, sper ca nu vitriol cu spermanzol.

      Ștergere
    2. Lasa iaga sloboda, nu te lua dupa tăte prostelile mele !
      Mai bagă o glajă de turtz, că mere !

      Ștergere
  30. Cautati un WC public ?
    Cacati-va aici ! Puteti sa va bagati si pula.
    Burcu va asteapta cu gura deschisa iar PMT va linge la cur cu drag.
    Voma aia cu „Va rugam sa folositi un limbaj decent….” e doar pentru prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, de ce esti rau la suflet si invidios ?!
      Uita-te si tu cata informatie am oferit cititorilor de azi dimineata si pana acum !
      De ce nu te uiti si la partea goala a paharului ! Hai, recunoaste, fara blogul asta te-ai simti ca si cum n-ai avea piciorul drept, mana stanga si coaiele amantrei !
      Comenteaza inteligent si vei primi multumirile mele!
      Dupa cum jonglezi cu cuvintele, nu esti tu prost degeaba !

      Zau, hai sa ne impacam !

      Ștergere
    2. 17:50.
      Măăă, da în gura ta ne putem căca?
      Că de șters, ne ștergem cu coada maimuței sau cu mânuța lui Curdeleu.

      Ștergere
    3. Baa, asta primu de la 17;50, baaa, mare prostalan mai esti...

      Ștergere
  31. 17:50.
    Băă, amu văzui ca ești o „ sârmă”.Aici ori ești mitic,ori ești oltean ,ori ești prostovan - gen Cezăruică, ori ești bețivan- curdeleu, ori ești „ sârmă”.Da ardelenii unde PM or fi?

    RăspundețiȘtergere
  32. Totusi, cine-i presedintele PNTCD ?
    Ca pe A 3 e unul Ciorbea, care zice ca numa el e sef la taranisti, iar Pavelescu e un fel de epiderma de pe falusul lui Cezar maimuka !

    RăspundețiȘtergere
  33. Buei, 17:50 !
    Ce dracu ai facut !
    Te-ai luat de mine si ti-ai furat-o !
    Te-ai fekalizat fara sa te doara !
    Te-a mancat pe tine sa te iei de Burcu, asa din senin !
    Omul ne ofera biznis clas de 5 stele, de numa o data'n viatza poti prinde asa ceva, iar pe neatale te apuca moralitatea si-l iei la mishtoace !
    Na ! Ti-ai furat-o !

    RăspundețiȘtergere
  34. Astazi, 06.11.2012, incepand cu ora 20.00, il veti putea urmari, in direct la postul de televiziune RTV, pe dl. Col. (r) dr. Mircea DOGARU, presedintele SCMD

    Ciocu mic, ochii la usa !

    RăspundețiȘtergere
  35. Dusa- atac la CanacLacheu !
    Da-i !
    Asta si-a batut joc de militari !
    Nici bacalaureatul nu l-a luat ca un om normal !

    RăspundețiȘtergere
  36. Buey, smeker rau Nea Cashu asta, da nici eu nu-s prost ! Sau cum se zice in popor, ca nu mai stiu de cand locuiesc cu miticii astia de bucale !

    Baga omul o postare, te apuci s-o citesti, o freci cu 100 de du-te -vino pe minut si...cand sa-i tragi si tu o ejaculare precoce, uopa ca ti se blegeste !
    Te trimite la dracu, cu "Continuarea aici" si ajungi pe alt blog !

    O iei iar la frecat, aduni sangele unde trebo si...cand s-o pui de-o mozoleala, iti moare iara, ca n-are niciun haz ce scrie !

    Sa dea dracu, incercati si voi, da' sa nu va vada babele ca umblati cu labele aiurea !

    RăspundețiȘtergere
  37. 2-0 pentru mancatorul de KK fruntas PMT!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca nu are concurenta la mancat KK si la luat muie ! Io zic sa-i dam premiul sa se duca in pula noastra ca ne-a strapezit!!!

      Ștergere
  38. Buey, da ce aveti de ati sarit cu totii la muiul meu !
    Usor ca ma sufoc, uai !

    RăspundețiȘtergere
  39. Acusica vad si eu ca e un domn aciulea care mi-a sarit in ajutor si le-a tras-o la muie la ghiotzani, asa gospodareste !

    Multumesc domnu', sunteti un adevarat gentalmen !

    RăspundețiȘtergere
  40. Buey,
    A revocat Frezo ordinele ale cu coloneii, sau s-a lasat de ghidusii de astea de prost gust !

    Eu zic sa-i revoce, in pas ale, pe aia de la directia de cadre a armatei, care au pus botul ca fraierii !

    Am vazut pe saitul armatii ca s-a umplut meapeneul de directii de astea de cadre si, bineinteles si de instelati de aia cu curul cat un calorifer !

    Nu cumva de la o directie de asta a fost arestat, nu de mult, un general pentru spagaraie in invatamantul militar ?

    Eu prepun ca o comisie, daca se poate tot aia care l-a destituit pe doctorul Ranetti de la sefia SMC, sa faca o analiza, iar cei care au semnat tabelele cu propuneri, care au intocmit si semnat lucrarile-de la cel cu tata-n gura, pan la cel cu pula'n cur, precum si cei care au aprobat si semnat ordinele sa fie chemati la raport, langa "Flacara vesnica" din curtea ministerului si sa li se revoce gradele !
    Public, in mod proletar, cu manie muncitoreasca !

    Na, doar prepun si eu, ca de altfel cine ma baga in seama !

    Totusi, s-au sau nu s-au revocat gradele, ca-s curios !

    RăspundețiȘtergere
  41. Buey, ma uit pe geam la punctul termic din curte si nu-mi vine a crede ce sta scris pe el, cu spreiul, cat e peretele de mare !

    Eote bre: MUYE DINAMO, SUGI PULA LA STELISTI !

    Doamne feri !

    Se uita si stapanul cazanelor la minune, si se scarpina in cap !

    Bine ca n-am nepotii in tara, ca iar ma luau la 13-14 banditii !

    Nu ar sta scrise acolo nush ce rahaturi de trivialitati , ca au ei vocabularul mai bine pus la punct in sensul asta de vorbire decat ce e pe peretele ala (maca-le-ar bunicul guritzele de destepti), insa ma ataca iar cu Dinamo, cu care tineam pe vremuri cand inca nu erau caini pana la moarte !

    Sa vad cum o sa stearga minunea aia, ca vopseaua de la sprei mai iese doar cu picamerul !

    RăspundețiȘtergere
  42. Buei, s-a mai dus o zi !

    Au mai ramas vreo 45 pana vine apocalipticul si suflam in veioza cu totii !

    Si, biensiur, vreo 39 pana la ziua blogului de mehedinti, cand v-o trag la toti la dinti, laiv !
    Ca tot crapam, nu ?

    NB la ZOO + NOO !

    Ala suparatu, nu mai sta incruntat ! Gata, hai sa ne-mpacam, in pula mea !

    RăspundețiȘtergere
  43. Salut uai !

    Ce dreaq mai faceti ?

    Mi-au lasat astia manecile libere de la camasoi...

    RăspundețiȘtergere
  44. Muei,

    "Ori toţi să muriţi, ori toţi să scăpăm!" ...

    RăspundețiȘtergere
  45. Băăăă rapănilor, de nu era bloaga asta trebuia inventată. Băăă, hai cu tonţii să trăim tu-vă-n gîtlej de burghej, încpînd cu ăia ouaţ de pe vremea lu Dej! Lu Dej şi Ceauşescu ş-a jegului de Băsescu!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri