Google Translate

miercuri, 21 noiembrie 2012

Din categoria: Scena politica. Atentie la SONDAJE! USL, votată de 62% dintre români. PDL nu trece de 15%! Wow! DURERE!

 
Potrivit unui sondaj Avangarde, comandat de NewsIn,
dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, 62% dintre respondenți ar vota USL, ARD ar fi votată de 15% dintre români, iar PP-DD de 14 %.
UDMR ar obține 3% din voturi, PRM 2%, iar PNG 1%.
 
 
Potrivit cercetării, Crin Antonescu este obțiunea la președinție a românilor, 37% ar vota cu liderul PNL, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile prezidențiale. Dan Diaconescu ar fi votat de 16% dintre respondenți, Victor Ponta de 14%, iar actualul președinte, Traian Băsescu de doar 9% dintre români.
 
 
Dacă, pentru funcția de președinte al României, românii ar trebui să aleagă între Crin Antonescu și Mihai Răzvan Ungureanu, 68% dintre aceștia l-ar vrea ca președinte pe Antonescu, în timp ce Mihai Razvan Ungureanu ar fi votat de doar 32%.
 
 
Întrebați pe cine ar alege între Crin Antonescu și Mugur Isărescu ca președinte al României, 63% dintre români ar vota pentru Antonescu, în timp ce Guvernatorul Băncii Naționale ar fi votat de 37% dintre cei intervievați.
 
 
Dacă, pentru funcția de președinte, românii ar trebui să aleagă între Crin Antonescu și Călin Popescu Tăriceanu, 66% l-ar alege pe Crin Antonescu, iar 34% pe Tăriceanu.
 
 
Sondajul a fost realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, solicitat de Agenția de presă NewsIn, în perioada 10-19 noiembrie 2012, pe un eșantion de 900 de persoane. Eșantionul este reprezentativ pentru populația adultă neinstituţionalizată a României cu o eroare maximă tolerată de +/- 3,3% , pentru un interval de încredere de 95 %.

Sursă foto: captură Realitatea Tv
====================================
==========================
===========
UPDATE
! Wow! DURERE !
================================

 
 
Imagini uluitoare la ceremonia NATO!
Aniversare cu Traian Basescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu la Palatul Cotroceni, cu tinute festive si grade mari, la zece ani de la invitarea României să adere la NATO. Fotografii prezenti la eveniment au surprins imagini uluitoare, greu de conceput la un asemenea nivel. Cuvintele inaltatoare au indus, realmente, o stare de transa ....
========================
=============

69 de comentarii:

  1. Buei, imi pare rau ca trebuie sa incep subiectu cu:" NB la Zoo + 9! Czare sa ne lingi pe oua-amindoua..."
    Hai, NB!
    PS. Curleoane, buei esti detept tare...Ai auzit tu ala ofticosu regla-mi-ai flocosu, de MARF?

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza buna! Saaaa ma......hac,hac(iar am uitat.Cre' ca era vorba de ceva de lins pe langa oua)

    RăspundețiȘtergere
  3. Îhîîî!! parcam am auzit ceva.Si de CRT si de "bunicul" lui numit SOT....ce-or fi fost abrevierile alea habar n-am

    RăspundețiȘtergere
  4. Bueiii nu parcam(ati vrea voi) ci "parca am"

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata MH,Zoo,9!
    La DC functioneaza numai etapele 1 si 3!

    RăspundețiȘtergere
  6. Baaa ce pozeee,ce pozeeee,vorba lu adminu.DUREREEEE!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buei, ala grasu din ultima poza, care doarme si care chinuie scaunu e unu Coşcodaru. Nu va zic de unde, ca poate se supara si ne calca pe bombeu.
    Era specialist in "planificarea strategica" a sticlelor de vin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Capcana sondajelor.
    Cum ar putea pierde USL 5 procente, cât de aproape e ARD de 15%.
    ==================================
    Sondajele disponibile după prima săptămână de campanie coboară ARD sub 20 de procente, în vreme ce USL a crescut cu 1-2% față de perioada pre-electorală. Sondajele comandate de PDL nu au fost încă date publicității. În cel mai rău scenariu posibil pentru partidul lui Traian Băsescu, cota pe care o are Alianța România Dreaptă ar fi de 15 procente. De fapt, sociologii spun că ARD va lua mai mult, deoarece unii alegători evită să recunoască intenția unui vot portocaliu. Pe de altă parte, nu este exclusă o surpriză, dacă mai mulți candidați USL nu fac pragul de 50 la sută. Sociologii explică în ce condiții se poate înregistra o răsturnare de situație.

    Campania electorală este una lipsită de nerv, consideră expertul în comunicare politică Antonie Momoc. ” Se pare că în fiecare colegiu se cunosc câștigătorii, așa că liderii din sondaje fac apel la calm și evită angajarea în dispute cu cei de pe locul doi sau trei. Ca urmare, avem o campanie apatică, neinteresantă, mai ales că outsiderii nu speră mare lucru, deci nu investesc în evenimente sau în afișe, degeaba. Singura dezbatere cu miză este cea din Gorj, așa că participarea va avea de suferit, fiind mai redusă decât în alți ani”, susține Momoc.

    ”Este posibil să avem unele surprize, în cazul în care candidatul USL nu face 50 la sută plus unu, avertizează politologul Alfred Bulai. Ca urmare, va ieși candidatul de pe locul doi. Participarea la vot are un rol important. Electoratul PDL este mai disciplinat, așa că pe fundalul unei lipse de implicare a publicului, rezultatul ARD va fi mai bun. Vremea rea va accentua absenteismul, favorizând ARD. Pe de altă parte, nici nu observ o mobilizare a candidaților USL, ceea ce s-ar putea să-i coste. Chiar aceste sondaje care arată o poziție confortabilă sunt capcana în care va cădea USL. Candidații nu se agită, consideră că vor câștiga ușor, lipsa dezbaterii demobilizează publicul, iar un viscol sau niște lovituri pe ultima sută de metri pot reduce semnificativ numărul de mandate alocate USL”, ne-a declarat Bulai.

    Directorul Avangarde, Marius Pieleanu, crede că ARD va reveni la un scor în jurul a 20 de procente, dar USL va depăși 50 la sută. ”Este posibil să facă 60 la sută, spune Pieleanu, dar o participare scăzută la vot riscă să plafoneze USL la 55-56 de procente”.

    Sociologul Mirel Palada, director CCSB, este de acord că scorul ARD din sondaje e mai mic decât cel pe care îl va înregistra la urne. ”Din conformism, unii repondenți spun că vor vota cu cel pe care îl consideră câștigătorul alegerilor. Se intră pe spirala tăcerii, iar ARD e tras în jos, fiind asociată cu o înfrângere zdrobitoare. Temele de campanie, punctuale, cum ar fi UE, nu contează la fel de mult ca percepția că PDL a pierdut, că e un looser. Dar, la urne, unii dintre cei care declară acum altceva vor vota ARD, deci Alianța se va apropia de cota de 20 la sută pe care a înregistrat-o în ultimul an”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Electoratul PDL este mai disciplinat, așa că pe fundalul unei lipse de implicare a publicului, rezultatul ARD va fi mai bun....
      Se stie, Buey!

      Ștergere
    2. Chiar aceste sondaje care arată o poziție confortabilă sunt capcana în care va cădea USL...
      Pai noi... ce vrem, Buey?
      Ii ARD-em si gata!
      Le-o tragem de n-o sa-si mai revina veci!
      Cu nea Baselu'frunte, n-avem cum a pierde!

      Ștergere
  9. hai sa canti la 2 flaute!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buey, dat dreacu adminu cu pozele !
    Uitati-va ce butelie tine in brate instelatu' ala din poza mica !!! E asa de umflat de nici mana n-o poate tine ca un om normal si-i spanzura de-a'mpulea !

    Asta sigur a indeplinit baremele alea sportive, obligatorii, si medicale privind raportul inaltime-greutate !

    Pai, cat ditamai sacul de cacat cat este, ar trebui sa aiba fro 4 m inaltime !
    Si, din pacate, nu-i singurul deformat din armata romaneasca ! De ce dracu or aduce asemenea mostruozitati la festivitati unde participa si invitati straini, nu inteleg !
    Uitati-va cat ditamai vestonul are ! Cred ca lu Nea Cashu i-ar veni ca manta de iarna !
    Eote ce ditamai maneca are la haina ! Cat un crac de pantalon serios !

    I-a mai adus si pe copiii aia de la liceul militar, ca sa vada panaramele !

    Din pacate, buhaii astia, exprima cum nu se poate mai bine starea actuala a armatei ! Au o durere profunda in cur de tot ce misca in jur !
    Papa bun si mult sa fie, spritzuri fara numar-fara numar, masinuta la scara pentru toate neamurile si grija mare la scaun !

    Daca mergeti in em 100, o sa vedeti cate 2-3 dihanii de astea pe fiecare etaj !
    Pute dupa ei ! Normal, ca nici nu ajung bine sa se stearga la cur de umflati ce sunt !

    RăspundețiȘtergere
  11. Pese: iar pentru domnul de la 8:53: ala nu e Coscodaru, insa seamana foarte bine cu sprancenatu'! Da' nici nu-ti spun cine este, las-o balta !

    RăspundețiȘtergere
  12. Buey, ce ma distrez!
    Măăă, da bine arătați,obuzierelor!
    Marii apevisti ai țării!Gogosarilor!
    PMT-ule, radeai de noi,ardelenii,ca ne umflam cu slanina si palinca..pai eo dac-as arata asa m-as spanzura mintenas.Băă,noi toate le facem cu cap si cu masura.
    Apevistii pulii,umflatii dreak!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ministrul ar trebuii sa-i PENSIONEZE RAPID!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa,băăă răcane, „ ar trebuii”, da, „ ar trebuii”..și ar trebui sa înceapă cu tine!!!

      Ștergere
    2. Buei, da rau mai esti ! Las-o dreacu de vanatoare de greseli ! Important este ca se intelege ! S-a scapat omul cu un "i" in plus, ce dreacu te agiti, ca doar nu-i "ziarist" omul, ca nea Cashu !
      Te-ai gasit tu si Cucur de leone sa va gramaticati !

      Ștergere
    3. Ala, Curdeleu, dupa ce baga 4 randuri, imediat a si dat 5 erate !
      Si-o trage singur, cum s-ar zice, ca doar nu-l forteaza nimeni !

      Ștergere
  14. Crapa lumea, crapa !
    Darie, Ionescu...
    Se duce in pula calului din varful dealului elita actorilor din generatia de aur ! Mai sunt cativa, indeosebi babornite alde Buci uceanu !

    RăspundețiȘtergere
  15. COMENTARII de la societatea civila, pe marginea aparitiei in presa a pozelor cu acele butoaie pline de fekale, purtatoare de grade militare !

    Iaca, ecouri :

    adix
    22.11.2012 06:12
    tipic romanesc ; bugetari cu ceafa lata care dorm pe banii nostrii, la asia le mareste Ponta salariile inapoi :(
    Raporteaza
    Raspunde
    + 3

    Comentariu de la:
    florin
    22.11.2012 05:36
    mo orangutanule DESTEPTAREA!!!!!!!!!! pe astia i platim noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos, nu ?
      Din pacate, sau din fericire mai bine spus, pozele cu "urangutanii" aia umflati, postate de admin, circula, spre deliciul "societatii civile", prin mai toata presa virtuala !
      Ce pula calului mai cauta dihaniile alea prin armata, buei frezonatule !
      Ia-n pune-i sa faca cate o "gigantica" la bara !
      Sau, cel putin, nu-i mai scoateti in fata, buey idiotilor, cu tot cu hoardele voastre de consilieri de imagine !
      Sa rada civilii pana se caca pe ei !
      Pana si pe babornita mea a pocnit-o rasul, de i-a dat sangele pe pizda !
      Tara lu' Dorele !
      Se zice ca, asa cum e turcu, e si pistolu !

      Ștergere
    2. PMT,
      Ai dreptate! Cei doi "adormiti", spre rusinea armatei romane,
      indiferent de cat ar fi "de neanlocuit", imediat trebuie pensionati, trimisi la "refacere"! Sunt sigur ca la mijloc sunt si grave "probleme" de sanatate! Tocmai de aceea, sustin o urgenta pensionare! "Motaiala" generalilor, a facut si condus la un imens deficit de imagine a MApN, a tot ce inseamna armata!

      Ștergere
    3. Pese: acuma sa nu credeti ca as avea ceva cu supraponderalii !
      Doamne feri !
      Sau ca acei instelati n-ar avea oaresce valoare !
      Problema este alta: asemenea stupizenii nu au ce cauta la un eveniment oficial, national, de-o asemenea anvergura, unde atasatii militari prezenti la eveniment, sunt trasi ca prin inel !
      Uitati-va pe saitul oficial al ministerului, la pozele lu' Petrica Mihalache (asta cred ca e un fel de Tutancamon prin presa militara !), sa vedeti sau, mai bine spus, SA NU VEDTI ca ministrul e absent din prezidiu !
      Corect, frezo avea campanie, la Ciorogarla !

      Ștergere
    4. Buei 13:53,
      Eu intotdeauna am dreptate, iar cand n-am dreptate am luat muie cu cupa de la WOLLA ! Ca se tot plimba WOLLA pe aciulea, mai tot timpul, asta e altceva !
      Muie sa fie !

      Ștergere
  16. Muei, eu cred ca unele persoane(functii) ar trebui sa primeasca interdictie de a purta uniforma , sau insemne militare. Un ecuson in izmene ar fi sucficient.

    RăspundețiȘtergere
  17. PMT
    CEZAR spunea...
    Toti ocoliti ADEVARUL _ADEVARAT !
    Meritul este numai al lui OPREA !El a fortat introducerea MM si impartirea la 20 ! Tipic pentru romani ! Il hulesc si pe cel care (de voie de nevoie )le-a facut un mare serviciu!!

    22 noiembrie 2012, 13:06
    CEZAR spunea...
    SSindicatul a fost focusat numai pe revenirea L164 si cumulul!
    Daca ar fi colaborat cu Oprea pentru imbunatatirea L119 , acum ar fi liniste si paqce ! Trebuia doar;
    1. Impartirea la 20 - doar pentru disponibilizati
    2 Grupele de munca aplicate diferentiat functie de ,,activitatea la razboi si pace!"
    3 Hg 1019 aplicata tuturor celor care meritau prin activitatea depusa !
    Toti erau acum multumiti!

    RăspundețiȘtergere
  18. Iote bre, neaCashu il sfatuieste pe CURdeLION sa bea berea la sfirsit, nu inainte(de masa).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nea cashu parsivu cu ochii'n dunga dupa bani poa'sa zica ce vrea.Da tu cine pula mea esti?Esti tzucalaru' lu'cashu?No atunci tine-i tzucalu si poti sa-l si bei.Te'n pula ca ai sira spinarii cat o râmă.ma enerveaza gunoaie ca tine.Ai de spus ceva spune!! Nu fi un cacat in ploaie!....ca sa nu mai zic ce mare lucru ai descoperit tu...."inteligentule"

      Ștergere
  19. Ce ziceti :Orataniile alea din poza au IC + SM pe ultima luna????

    RăspundețiȘtergere
  20. si alt fel de general(chiar daca e muzicant nu "super luptator" ca ai nostri)
    si eu care credeam ca dupa 11 ani de pensie sunt gras(zice baba mea)Ei bine m-am linistit....arat super bine si zvelt in comparatie cu balabustele alea "antrenate zilnic"

    https://www.google.ro/search?q=valery+khalilov&hl=en&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=sSquUOSFIceUswbdvYH4DA&ved=0CD0QsAQ&biw=1366&bih=667

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia s-au antrenat numai la mancare si bautura d-le Corleone. Pacat ca reprezinta armata romana.

      Ștergere
  21. Au inceput tot felul de labagii sa se exprime ref la blogurile lor in genul"Ai intrat in casa mea"repet e vorba de bloguri.
    In acest caz ma cac in "casa lor"(repet e vorba de bloguri) e ca si cum si-ar fi scos nevasta in pizda goala pe strada si acum sunt nemultumiti ca o fut toti(repet e vorba de bloguri)
    Pai in acest caz isi pot scrie un blog cu degetul pe peretele de la buda dupa ce s-au sters la cur fara hartie...sau mai bine sa le dea "clasificate"
    futu-i in gura mai si castiga bani din smechereala asta.Auzi tupeu"blogu meu casa mea"!!rimeaza cu,zic eu...ia mai dute'n pula mea ciumecule!!
    io acu am fost discret si nu am deconspirat pe nimeni...da poate citeste si cashu

    RăspundețiȘtergere
  22. Auzi ce zic unii retardati (retardati fara ghilimele)
    "Nu oricine poate sa deschida un blog"
    I-auzi ia, cata aroganta.io nu deconspir pe nimeni....da poate citeste si nehalitul de bishtari cashu,mai nou nu-l mai intereseaza bishtarii ci doar sa se catare cat mai sus dpdv politic...oricum pe "mana" lu dobritoiu e un looser,eventual sa-i faca o laba "pe mana lui"

    RăspundețiȘtergere
  23. Răspunsuri
    1. Eo nu sunt la bagiu !

      Ștergere
    2. @PMT
      ce-ai ma te-ai lovit la cap?sau ai baut tzuica de electrozi?sau vorbesti de-a'mpulea?ca esti sau nu labagiu nu ma intereseaza.pe mine ma intereseaza "labagii psihici"....oare cashu citeste??
      hac ...ca ma tii din treaba si nu pot bea cat timp tastez cu ambele maini.Gata!pauza de bautura...hac,hac!

      Ștergere
  24. Io ma uit, ma uit iar si iar la pozele alea XXL si parca, poate e fo smecherie in photoshop trag si io nadejde ca asa ceva chiar nu se poate...incerc sa nu ma duc dreak in depresie cu strategii astia.....ma duc sa mai beau ceva...hac,poate imi trece greatza de XXL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu crezi ca n-am vazut.Nu esti la bagiu, esti in statia de/la metrou

      Ștergere
  25. Uite-l pe imPRICINAt crocea de git .Asa mica si discreta? Mari labagii a mai nascut armata! Macar sa-si puna un lantau tip ,,manele tv''.Ori crede saa, mai ,,discret''?!

    RăspundețiȘtergere
  26. petrache says:

    BEY Apevistilor
    Inca odata va spun, MARS in FRONT,, potaie nesimtita,sofer aerian refulat,comandant de escadrila de giste,olimpic admis la scoala postliceala de piloti ca vorbesti numai prostii.Si sa mai stii mai necioplitule ca inainte de 89, cind examenele erau examene ,am intrat la o facultate din Bucuresti ,unica in tara pe vremea aceea,au urcat ierahic de la sef de atelier,sef sectie, sef CTC ,director tehnic cu citeva mii de oameni in subordine. Am facut si destule concentrari cu preponderenta inainte de 89, asa ca in momentul de fata in mod sigur am grad in rezerva mai mare ca tine.
    Poate in armata americana comit asemenea fapte cei care trag ceva pe nas, voi in schimb ati tras pe git de multe ori tot ce ati putut jumuli de la soldati si ce ati aprovizionat de la crisma vecina. Daca americanii isi impusca copii in scoli trebuie sa facem si noi la fel? Dupa mintea ta probabil ,da.
    Si iti mai spun ceva , sa nu cumva sa porniti societatea asta civila sa se opuna cu vehementa prin toate mijloacele mass-media acestei aberante legi a pensiilor speciale.
    Fosti angajati din subordinea mea vin si imi spun ca desi au lucrat 30-35 de ani in conditii grele si desi in urma expertizarii anuale a locurilor de munca de catre comisiile numiite de Ministerul Muncii conform legii au fost incadrati in conditii deosebite si speciale, nici pina astazi guvernul nu le plateste sporul de 25 respectiv 50% la punctajele lunare realizate desi exista lege in acest sens. Si pentru voi, mai nesimtitule ,se poate tot de parca numai voi ati muncit in tara asta.Eu am fost mereu obligat, conform legii, sa iau toate masurile posibile( prin planuri de masuri aprobate de consiliul de administratie si raportate la centrala) in asa fel ca factorii de risc de la respectivele locuri de munca sa fie eliminati si concomitent si incadrarea in grupe cu conditii deosebite si speciale, asta in beneficiul bugetului de venituri si cheltuiel al intreprinderii.
    La voi ce masuri sau luat dupa cum spuneti pe aici pentru functionarii de birou incadrati in grupe la care ai mei nici nu viseaza desi rezolva zilnic probleme grele generate de economia de piata si criza in materie de piata de desfacere.
    Iar in alte zone cu care am tangenta precum metalurgia neferoaselor unde sunt locuri de munca cu risc ridicat nici nu s-a auzit de grupa ”alte conditii” fiindca patronul nu este dispus sa plateasca contrbutiile aferente acestei grupe. Si asta se intimpla in intreaga economie.
    Ori armata cind a platit aceste contributii procentuale legale necesare incadrarii in grupe .Voi ati fost incadrati asa peste noapte in grupe superioare fara nici macar plata contributiei. Este corect? Vreti sa va sustinem noi financiar prin contributii la buget de nesuportat toate aberatiile din rezultatul muncii noastre.
    Asa ca aveti grija nu ne porniti fiindca om fi noi considerati de tine un retardat cu orizont socio- profesional redus si altii de aceeasi capacitate de analiza si sinteza similara cu a ta ”imputiti” insa sa stii, ca nu sintem si prosti. Sa stii ca se poate pune si varianta asta pe masa guvernului. Se poate sa avem si noi pretentii.
    Si poate mai avansezi de la gindirea ingusta de caprar, lumea moderna a evoluat si a trecut la alt capitol de perceptie a fenomenelor si in acelasi timp de aparare a intereselor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey nea petrache...
      Daca le zici p'astea, sa le auda si Dogy cu a lui ceata, iti dau un cocartz, la birtu din colt!

      Ștergere
    2. Buey nea Petrache, nea Ouu, da ia zi-ne 'neatle cum pe vremea lui Caisa dormeati de rupeati la schimbul 3 si cum, atunci cind plecati acasa de la fabrica, aveati papornitza plina; de la rulmenti si fiare si pina la la salam si paine. Toate ciordite din "bunul intregului popor". Buey, cita nesimtire, cita nesimtire! Si ca sa-ti mai zic una, ca sa nu te bag undeva de unde nu te mai scoate nimeni, cind isi mai hranea taranul roman de-a lungul "istoriei lui milenare", porcii cu paine alba? Nu cumva pe vremea regimului de "trista amintire"? Multi au avut dreq noroc, ca asa cum a fost vechiul regim, i-a scos de la coada vacii si i-a facut profesori, doctori, ingineri si militari, ca altfel miroseau a kkt/balega de vaca pina la adinci batrinete. Uita-te la Czar MaiMucea al nostru: de nu era Epoca de Aur si-acu pastea gistele pe toloaca, ori era ciurdar sef, samadau la el in sat...

      Ștergere
    3. LoremIpsum says:
      Petrrache
      Sunt total de acord cu tine in privinta “…si desi in urma expertizarii anuale a locurilor de munca de catre comisiile numiite de Ministerul Muncii conform legii …”, acelasi lucru il pevede si Legea 263, oare Ministerul Muncii se va prinde si face acelasi lucru si la MApN cum e legal. In HG 1294/2001 in grupa “CD” erau un numar de 13 categorii de locuri de munca, dupa modificarea facuta de Oprea cu HG S-1019/2010 dintr-un condei fara nici un temei legal 10 categorii de locuri de munca au fost mutate in “CS” iar in grupa “CD” au mai ramas doar 3 categorii, exact ca voinicul din poveste.
      Apropos, dupa cum scrie relutu, sunt convins ca este unul si acelasi cu tigri2, a inviat.
      Probleme de genul asta din armata vor disparea numai in momentul in care va interveni societatea civila si va aplica niste masuri de bun simt pentru toti nu doar dupa toanele unuia sau altuia functie ce interese de grup doreste sa sprijine.
      La cata valva s-a facut peste tot cu problemele militarilor si de cate ori s-au facut propuneri de implementarea unor masuri ca in orice alt stat membru NATO de traditie, aceasta idee este si a fost din start respinsa fara nici o explicatie. Acele masuri nu mai permit cotcarii si deci nu sunt agreate.

      Ștergere
    4. Recunosc ! Multumesc partidului si comandantului suprem !! Dar tu ce belitor de fasole erai....ia sa aud!!!

      Ștergere
    5. Czare cum, erai belitor? Pai mei, ce beleai/belesti-sa traiesti/si vei beli? Ia zi? Mei, ala de la 19:17 cred ca era tigri2, ce-si zice acu Relutu lungi-i-ai preputzul.

      Ștergere
    6. Nu esti decat un nenorocit de directoras de fabrica hotz pana in maduva oaselor tovarase petrache .Asta esti si nimic mai mult!

      Ștergere
    7. daca dupa "discursul" asta tragi si o basina,esti deja director ai auzit tovu' cu academia stefan "gorghiu"?

      Ștergere
    8. NUUUU !!RELUTU nu-i KKvon TIGANO HURZICENI !
      Relutu ii doxat nu gluma ! Vedeti pe infomondo- se lupta cu petrache alias ,,societatea civila" Slinder

      Ștergere
  27. BOMBA MEHEDINTI:
    @Primarii PDL a spus:

    Primarii PDL au trecut de partea “Poporului” ?
    Uraaaaa ! Victorie !….. Aplauzeeee….
    Sunt asteptate sa se orienteze si SRI, STS, DNA, CCR, CSM. etc.
    Plesu, Liiceanu, Patapievici, Tismaneanu et comp., ce faceti ?
    Vi s-a defectat busola ? Luati-va dupa miros ca ajungeti voi la ce va place ! Acum ca-i dara calda, aburinda….
    =====================================
    http://comentariipolitice.blogspot.ro/2012/11/pdl-mehedinti-pulverizat-inainte-de.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu curge oleaca de singe portocaliu, degeaba!

      Ștergere
  28. Bai PULA zis petrache da tu cate vile si gipane ti-ai luat bai pulifrici?
    vrei sa-ti spun io ca la tractoru'Bv cei 23000 de muncitori daca plecau din fabrica cu "mana goala" spuneau ca au mers degeaba la serviciu?In fiecare zi era ceva de furat si nu erau decat 23000(iar la roman erau cam 30000)S-a umplut brasovul de garaje facute din tabla de tractor si camioane cu zeci de mii de tone de tabla furata(si asta e doar ce se vede bai director de cacat)
    vrei sa-ti spun ca aveam rulmenti,bobinr de inductie,becuri,saboti de frana si orice voia pula mea de la aia 2000 de muncitori din subordinea ta,iar tu ca director iti faceai garnituri de mobila din modelaria lemn(mobila din lemn de trandafir)
    bai pula zis petrache,iti spun cinstit si militareste:ESTI UN CACAT!!

    RăspundețiȘtergere
  29. No,bună dimineața,..tu-va-n flit pe toti!
    Buey, hahalelelor apeviste, ce PM făcu Steaua aseară ca umblau SMURD-urile din ministerul arabului ca bezmetice?
    Băăă, sincere condoleanțe!Inainte de orice,suntem români.

    RăspundețiȘtergere
  30. `Mneata la ZOO+9!
    Steaua a inceput mai devreme BLACK FRYDAY!

    RăspundețiȘtergere
  31. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare nu uita de-ale noastre oua!

    RăspundețiȘtergere
  32. http://cezar-armya.blogspot.ro/ NOUA ADRESA ! MULTUMESC!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Toti apevistii au facut ..infarct !!!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa,muey,cu tonții sunt muci in gară la Bartolomeu..
      Curcurdeleu conduce ostilitățile..

      Ștergere
  34. Decizia 792 din 27 septembrie 2012 a Curții Constituționale referitoare la respingerea excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 11 lit. c) din Legea nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor
    Monitorul Oficial 784 din 21 noiembrie 2012 (M. Of. 784/2012)
    Curat murdar, coane Fănică!

    RăspundețiȘtergere
  35. Karadenize , pe baietii de aici ii doare in cur de treburi asa de complicate . Crezi ca curdelonul este in stare sa inteleaga explicatia pe care ai dat-o pe infomondo steli p-ulii ... Consumi degeaba spatiul de memorie al serverului cu astfel de incercari de aducere la realitate ...
    Aici altele sint preocuparile ... care-i mai porcos in a spune nimic ...

    RăspundețiȘtergere
  36. Subject: Scrisoarea unui neamt catre parinti




    Am găsit pe trotuar, în faţa unui oficiu poştal, o scrisoare trimisă de un tânăr german, aflat în vizită în România, părinţilor lui din Germania . Pe cutia poştală scria: "Atenţie, nu are fund!", dar neamţul, necunoscând limba română, a aruncat probabil, cu candoare teutona, plicul în cutie.

    Reproduc scrisoarea în traducere.

    Dragii mei, am ajuns cu bine în România. De la aeroport până la Bucureşti am făcut cu taxiul, judecând după aparatul de taxat, 180 de kilometri. Plasarea aeroporturilor la distanţă mare de aglomerările urbane mi s-a părut o dovadă de înţelepciune.

    În cele două zile de când mă aflu aici, am făcut câteva constatări pe care mă simt dator să vi le comunic. Românii o duc foarte bine, atât de bine încât aici aproape nimeni nu mai trebuie să muncească. Poate că în viitorul îndepărtat vom ajunge şi noi, germanii, la acest nivel de civilizaţie.
    Deocamdată, cu o seriozitate lipsită de graţie, mergem în fiecare zi la serviciu.

    Avem multe de învăţat de la acest popor despre care eu, până acum, nu ştiam aproape nimic. În autobuze, troleibuze şi tramvaie nimeni nu trebuie să se obosească prezentându-şi biletele la control. Controlorii, constituiţi în echipe, verifică discret buzunarele şi poşetele pasagerilor.

    Automobiliştii organizează spontan, pe străzi, originale concerte de claxoane, aşa cum noi facem, în familie, prin tradiţie, muzică de cameră.
    Sunt momente de comuniune sufletească de neuitat. Unii şoferi ies din maşini şi adaugă la această muzică instrumentală propria lor voce, transmiţându-şi unii altora mesaje scurte, dar energice.

    Toate canalele TV, nu numai cele pentru adulţi, difuzează emisiuni cu femei dezbrăcate. Un singur canal, TVR Cultural, a refuzat să-şi îndeplinească această datorie faţă de tineri ca mine şi a fost, pe bună dreptate, desfiinţat.

    Demnitarii ţării apără cu fermitate limba română de invazia limbii engleze (aşa cum ar trebui să facem şi noi). La o întâlnire cu trimişii FMI preşedintele interimar al României a vorbit, în semn de protest, într-o limbă engleză caricaturală. Efectul a fost atât de puternic încât oaspeţii,
    dezgustaţi de engleză, au renunţat să o mai folosească vreodată, urmând să se înţeleagă la viitoarele întâlniri numai prin gesturi.

    Plagiatul se pedepseşte în România într-un mod subtil, nu cu brutalitate, ca la noi. Plagiatorilor li se dă o palmă morală, fiind numiţi prim-miniştri sau miniştri, ca să se ruşineze de fapta lor.

    Poliţiştii sunt oameni cultivaţi, schimbă idei între ei în săli cu multe mese, nu-şi pierd timpul cu criminali, tâlhari şi violatori. Miniştrii de Interne vorbesc în mod curent de Socrate şi Platon.

    Bătrânii din România se ocupă cu mare grijă de sănătatea lor. Nu fac excese alimentare, ca oamenii în vârstă din Germania . Îşi cumpără în fiecare zi doar o pâine, un iaurt şi eventual câţiva cartofi.

    Fetele de aici se îndrăgostesc uşor, nu ca nemţoaicele noastre, cărora poţi să le reciţi opera lui Goethe în întregime şi abia dacă reuşeşti să obţii o plecare a pleoapelor în semn de aprobare. O româncă a venit astă-noapte în camera mea de hotel şi mi-a declarat că mă iubeşte nebuneşte. Era naivă, nu ştia cum arată bancnotele de 100 de euro şi i-am dat una ca să o studieze în linişte acasă.

    Nu înţeleg, dragii mei părinţi, de ce v-aţi arătat îngroziţi când v-am anunţat că urmează să plec în România.

    Vă îmbrăţişez pe amândoi, Hans.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri