Google Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

Halucinant. In numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt , s-au comis crime. In numele interesului naţional al lui Băsescu, se propune alterarea rezultatului alegerilor parlamentare!

 
"Dacă în urma alegerilor din decembrie va rezulta o majoritate și un premier care vor prezenta un pericol clar și iminent de a scoate țara de pe direcția Vest – adică împotriva interesului național – atunci Băsescu nu numai că poate, dar are chiar datoria de a se opune unui astfel de deznodământ, chiar dacă acest lucru ar însemna să se opună rezultatului unui proces democratic. Când democrația intră în conflict cu drepturile și libertățile individuale, cu egalitatea în fața legii și, deci, cu statul de drept, atunci democrația eșuează de la funcția ei fundamentală și devine ilegitimă."
 
 
Cristian Câmpeanu
Edtor
 
 
Contrar sofismelor emise de Crin Antonescu şi răspândite de armata sa intelectuală rinocerizată de relativism, se poate formula cu uşurinţă o definiţie raţională şi suficient de generală a „interesului naţional". Cei care decid să rămână alături de Antonescu nu pot coborî mai jos de atât din punct de vedere moral şi intelectual. Ne temem însă că cei care cred că interesul naţional (mai) poate fi salvat prin susţinerea lui Ponta şi a PSD cam în acelaşi fel în care au votat cu Iliescu împotriva lui Vadim în 2000 sunt pe cale să devină victimele celei mai mari escrocherii politice din ultimii 20 de ani.
 

Interesul naţional constă în consolidarea instituţiilor statului de drept, continuarea integrării europene, întărirea şi extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite şi reluarea unei creşteri economice sustenabile. Nici o dramă aici, nici o dilemă existenţială, nici un plonjon dureros în străfundurile sufletului colectiv românesc în căutarea destinului naţional. Direcţia e Vestul, cu tot ceea ce înseamnă acest lucru din punctul de vedere al parcursului politic, economic şi instituţional. Are cineva o problemă cu această definiţie şi cu această direcţie în România anului 2012? Se pare că da. Crin Antonescu, sau mai degrabă axa Antonescu-Voiculescu-Dragnea.
 

Domnul Antonescu a refuzat dreptul preşedintelui Băsescu de a numi un prim-ministru care să servească interesului naţional pe temeiul că Băsescu, nefiind proprietarul absolut al „interesului naţional", va introduce arbitrariul în ecuaţia electorală din România şi va numi pe cine va dori el, indiferent de rezultatul votului. Din punctul nostru de vedere, declaraţia lui Băsescu merită salutată, nu dezavuată. Dacă în urma alegerilor din decembrie va rezulta o majoritate şi un premier care vor prezenta un pericol clar şi iminent de a scoate ţara de pe direcţia Vest - adică împotriva interesului naţional - atunci Băsescu nu numai că poate, dar are chiar datoria de a se opune unui astfel de deznodământ, chiar dacă acest lucru ar însemna să se opună rezultatului unui proces democratic.
 
Când democraţia intră în conflict cu drepturile şi libertăţile individuale, cu egalitatea în faţa legii şi, deci, cu statul de drept, atunci democraţia eşuează de la funcţia ei fundamentală şi devine ilegitimă.

Reprezintă axa Voiculescu-Antonescu un astfel de pericol? Din nefericire, nu mai există demult vreo îndoială în acest sens. Dacă ar fi fost numai atacurile virulente - niciodată retrase - ale lui Antonescu şi ale apropiaţilor săi împotriva Uniunii Europene, a preşedintelui Comisiei, a cancelarului Angela Merkel, a ambasadorului Statelor Unite, Mark Gitenstein, şi chiar a parteneriatului cu SUA, sugestiile aceluiaşi Antonescu că România ar fi „colonia Vestului" iar Băsescu, un biet „guvernator" ori campaniile de un naţionalism obscen ale Antenelor lui Voiculescu încă li s-ar mai putea găsi scuza că nu sunt decat nişte demagogi ordinari. Demagogia o fi ea primitivă şi dezgustătoare, dar nu este ilegală şi, cu siguranţă, nu este antinaţională.
 

Antinaţional este asaltul fără precedent asupra instituţiilor statului de drept, care sunt supuse încă de pe acum unor atacuri sistematice şi concertate care au drept scop aservirea lor politică şi/sau desfiinţarea funcţiei lor constituţionale. Ministerele şi agenţiile statului (începând, desigur, cu Ministerul de Externe), s-au umplut din nou cu aceiaşi securişti ceauşişti siniştri de pe vremea lui Năstase angajaţi pe post de „consilieri personali" şi asta se vede inclusiv la companiile private unde au început să reapară „securiştii cu relaţii" care fac legătura cu Sistemul şi, fără de care e imposibil să faci afaceri. Avocatul Poporului, anihilat - Curtea Constituţională, în faţa alegerii supunere sau suprimare - Consiliul Superior al Magistraturii, idem - ANI, pe moarte - DNA, Parchetul General, în pericol de anihilare prin numirea unor conducători incompetenţi şi obedienţi - CNA, pe cale de a fi aservit prin Ordonanţă de Urgenţă.
 
Până şi SIE şi SRI au ajuns să fie alarmate de tentative tot mai agresive de corupere şi/sau recrutare. Dovezile sunt copleşitoare şi deja nu mai există nicio scuză pentru aceia care refuză să le vadă, indiferent că e vorba de ONG-uri, de diplomaţi sau de intelectuali (în ceea ce îi priveşte pe aceştia din urmă, merită o menţiune specială, fie şi numai pentru istorie, rolul jucat de publicaţia „Observator Cultural", care dintr-o tribună gauchistă oarecare s-a transformat într-o sinistră rezervaţie de rinoceri care au dus relativismul până la incriminarea anticorupţiei şi legitimarea lui Becali). Or, în aceste condiţii, a rămâne alături de Antonescu-Voiculescu şi vechea gardă a Securităţii este o demisie morală şi intelectuală la limita josniciei.
 
Întrebarea este cum poate contracara preşedintele acest pericol cât se poate de real şi de iminent? O soluţie care pare tot mai populară în ultimul timp ar fi ca Băsescu să introducă un soi de „levier european" între PSD/Ponta şi Antonescu-Voiculescu pentru a sparge monolitul USL în scopul salvării direcţiei europene şi a unui nucleu esenţial de instituţii ale statului de drept. În această direcţie par să acţioneze şi o serie de reprezentanţi ai Occidentului la Bucureşti care par şi ei convinşi că este de preferat o guvernare PSD, cu sau fără Ponta la cârmă, cu susţinerea UDMR şi, la limită, chiar a PDL, uneia monolitice USL, aflată sub controlul lui Voiculescu. Este soluţia din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 2000: Oricât de respingătoare ar fi fost perspectiva de a-l vota pe Ion Iliescu, alternativa Corneliu Vadim Tudor era cu mult mai rea, aşa că mulţi au votat Iliescu cu interesul naţional în minte şi ţinându-se de nas. Problema cu acest scenariu este că e prea plauzibil ca să fie real, prea atrăgător ca să fie adevărat.
 

Ponta a demonstrat de nenumărate ori că este un mitoman lipsit de orice convingeri, de orice dimensiune morală şi gata să facă absolut orice pentru a-şi atinge scopurile, un individ însetat de putere şi recunoaştere, construit dintr-un material profund totalitar. Noul său discurs despre „coabitare" pare mai curând să fie o escrocherie care să câştige încrederea preşedintelui şi a europenilor fluturându-le in fata masca responsabilităţii pentru a ascunde proiectul USL de transformare a regimului politic din România într-o oligarhie. Ponta este mai degrabă ceea ce în engleză se numeşte un „con(fidence) man" - care îţi fură casa după ce te-a convins că ai câştigat un apartament-, pentru că, o dată instalat la putere, nimeni nu va mai avea ce să-i facă. În 2000 exista o pârghie - aderarea la Uniunea Europeană - care putea fi utilizată împotriva derapajelor regimului Iliescu-Năstase. De data aceasta nu va mai exista nicio pârghie de control si cenzura şi, de aceea, preşedintele va trebui să fie foarte precaut cum îşi va plasa mizele.
 
În interes naţional, Băsescu este obligat să altereze rezultatul alegerilor pentru a bloca accesul axei Antonescu-Voiculescu la putere dar în niciun caz nu trebuie să îl investească pe Ponta cu încredere.
Sursa:
=====================================
=========================
=============
 
Interesul naţional al lui Băsescu
de Ion Spânu
Traian Băsescu ne-a spus de atâtea ori, la modul cel mai sincer, care este interesul SĂU naţional, încât nu înţeleg de ce ne mai mirăm şi acum, după opt ani, când ne spune că, ignorând votul alegătorilor, în numele interesului naţional, va numi ca prim-ministru pe cine va dori!
 
Aşa a făcut în 2004, când l-a numit pe Emil Boc, deşi PSD avea dreptul să primească prima nominalizare. Abia apoi a făcut potecă la Grivco pentru a pune la cale „soluţia imorală” care să-i satisfacă pe deplin dorinţa. Acela era atunci interesul lui naţional, să pună ca prim-ministru o marionetă care să stea în genunchi în faţa sa, astfel încât, chiar din poziţia nepolitică în care se afla, aceea de preşedinte, să poată, totuşi, să se implice direct în actul de guvernare!

A fost, de asemenea, în interesul său naţional s-o promoveze pe pupila sa, Elena Udrea, ca ministru şi aşa s-a făcut. N-a contat ce spuneau analiştii politici, presa sau chiar mulţi dintre pedelişti: s-a făcut, pur şi simplu, voia lui Băsescu, în numele interesului său naţional.
Şi cum altfel să fi fost dorinţa sa de a-şi vedea fiica cea mică în postul de înalt demnitar al statului român la Bruxelles, dacă nu expresia interesului său naţional? Astfel, toate organizaţiile PDL, ca să slujească interesul naţional al lui Traian Băsescu, au acceptat s-o susţină pe independenta Elena Băsescu la Parlamentul European!

Chiar şi în 2008, când se constituise o altă majoritate parlamentară, care-l susţinea pe Klaus Johannis pentru funcţia de prim-ministru, interesul naţional al lui Băsescu a fost altul, adică perpetuarea rămânerii la putere a PDL-ului său – şi aşa s-a făcut!

Ce altceva a însemnat succesiunea celor 5 guverne Boc, dacă nu definiţia aceluiaşi interes naţional personal al lui Băsescu? Asta a vrut, asta s-a făcut! Şi, uite-aşa, în numele interesului naţional al lui Traian Băsescu, Udrea a devenit un ministru şi mai puternic, cu şi mai mulţi bani pe mână, chiar dacă dispreţul de care se „bucura” în rândul populaţiei creştea proporţional cu bunăstarea colegilor de partid.

Şi nu tot acelaşi interes naţional personal al lui Traian Băsescu a dus la ignorarea celor 7,4 milioane de voturi de la referendumul din această vară? Nu, în numele acestuia, ditamai Curtea Constituţională a ignorat toate regulile pentru ca, la nunta Ebei, să nu stea în capul mesei un preşedinte suspendat, ci chiar preşedintele României? Cum era ca, în numele votului popular, să se strice nunta mezinei şi să fie date peste cap toate „succesurile” estimate la darul din final?

Şi, acum, de ce ne mirăm pe la televizor că Traian Băsescu ne spune răspicat: nu mă interesează rezultatul votului din 9 decembrie, întrucât eu voi numi ca prim-ministru pe cel de care am nevoie să-mi împlinească propriul meu interes naţional?

Singura chestiune care se pune este de ce trebuie ca întreaga ţară să suporte finanţarea publică a interesului naţional al unei singure persoane. Mai bine am transforma Preşedinţia într-un SRL cu acţionar unic, astfel încât Băsescu să ia nestingherit orice decizie doreşte şi să nu mai dea socoteală nimănui. Să i se pună la Cotroceni un televizor la care să se vadă doar B1, cu Pora, Turcescu, Bădin sau Cartianu, care să-l critice necontenit, aşa cum fac şi acum.

Ne-ar costa şi mai puţin şi, poate, într-o astfel de situaţie, în loc să comentăm la infinit ce băsmeşte Traian Băsescu de la pupitrul prezidenţial, am căuta şi o soluţie pentru satisfacerea unui interes naţional mai larg, care să cuprindă suma intereselor naţionale ale tuturor românilor.

Ion Spânu
===============================
===================
==========

Fotografia zilei:


Bac la chinezi. Fără webcamuri
======================



VIDEO-CLIPUL,
ca raspuns "neaos romanesc",
 intentiilor si propunerilor astora de la ...
PDL o ARD ei cu ei!
Multumesc, Cezar!
============================
=================

108 comentarii:

  1. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    Vad ca dilii periculosi umbla liberi, ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-o tara normala,dupa cele intimplate in vara si in aceasta perioada de inceput de campanie electorala, participarea la aceste alegeri ar trebui sa devina record national.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CORECT, in ce spui!
      Dar... ce ne facem cu aia, cu bibliile care mergeau din casa-n casa, inclusiv prin biserici? Intr-o tara normala, INSTITUTIILE STATULUI, platite din banii TUTUROR contribuabililor, nu fac politica/"poftele" unora sau altora! Isi vad FIX, de treaba lor!

      Ștergere
  3. Unde este UE, SUA si "aparatorii statului de drept" care sa se simta amenintati de asemenea pozitii exprimate cu punct si virgula, in scris, in oficioasele basiste??... Nu sare nimeni sa apere democratia din Romania? Nu este amenintat parteneriatul strategic cu SUA??? Ambasadorul SUA nu se da de pamant cu fundul (cap nu are) pe tema asta???
    Se apropie alegerile... CINE NU MERGE LA VOT, CHIAR DACA NU ARE SIMPATII CATRE USL, II DESCHIDE IAR PARTIE LUI BASESCU SI GASTII LUI!!! ROMANI, NUMAI VOTUL VOSTRU MAI POATE OPRI CIUMA PORTOCALIE, INVERZITA DE URA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nemernicii astia de pdl-isti, vor sa ARD-a tara!
      Stia ea Monica Mavoei ceva! Stia ea ce se coace prin laboratoarele Cotrocenilor, sustinatorilor portocalii! Acum, ma uit si ma ingrozesc: de dragul puterii, al privilegiilor fara numar, nu mai vor tine cont de nimic. Vor arunca tara in haos, intr-o incaierare cum cred ca numai prin evul mediu se mai intamplau! Gloatele lui DDD, probabil, se pare ca pentru asta vor fi pregatite! Jigodia de DDD va fi primul care va da semnalul razmeritzei impotriva votului popular, democratic, majoritar. Trebuie sa fi tampit sa nu vezi inca de pe acum, ce va dori poporul in decembrie, cu cine va vota masiv. Probabil, vazand si ei asta, se pregatesc de ... contracarare in fortza, de razmeritza, incaierare generalizata in numele... interesului natzional, de care Basescu tocmai vorbea cu ceva timp in urma!

      Ștergere
    2. TREBUIE sa le reamintim tuturor ca ARMATA are si misiunea de aparare a ORDINII CONSTITUTIONALE !
      POPORUL SA VOTEZE ! Armata va veghea pentru ca VOTUL sa fie respectat ! Sa incerce maciucarii lu peste prajit sa faca magarii in tara..ca s-au ARS !!!! SLINDER

      Ștergere
    3. Cu totii, trebuie sa fim foarte atenti, vigilenti!
      In tara, nemernicii clocesc ceva, cauta solutii sa revina pe oricare cai, prin orice metode si miljloace la putere, inclusiv in forta! Din pacate, nici nemernicii de peste hotare nu stau de pomana! mai mult, presa maghiara din Ungaria chiar balmajea ceva, zilele acestea!

      Ștergere
  4. Muei,nUtii si-a facut abonament pe patru ani la tratament cosmetic ,in Roman.Si eu imi smulg flocii singur, acasa.
    Da cred ca ea trebuieste sa-si puna floci, ca la asa rulaj ,,se roade".

    RăspundețiȘtergere
  5. FMI DIXIT ,,După aplicarea noului sistem de calcul, majoritatea pensiilor speciale au crescut, cam peste 90% din acestea. Au fost însă şi cazuri în care unele pensii au scăzut, prin aplicarea aceluiaşi sistem. FMI a spus că revenirea la nivelul anterior pentru unele pensii ar însemna şi scăderea pensiilor pentru cei care au beneficiat de pe urma recalculării, şi care sunt mai mulţi. Recalcularea s-a făcut pe baza unor criterii stabilite prin lege şi este greu de reversat doar pentru unii, chiar dacă se înţeleg raţiunile electorale”, au declarat pentru Mediafax surse apropiate discuţiilor.""

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey nana,
      Daca nu poti iesi singur din priza,
      roaga pe cineva sa te scoata!
      Chestia cu FMI, pensiile militare, speciale, am dezbatut-o ieri!
      Vezi si tu, cu o foaie in urma! Ai acolo tot ce-ti trebe!
      Inclusiv linguritza! Sa-ti iei pasteaua, sa mananci... ce si cat vrei!

      Ștergere
  6. Buey- PMT s-a duuuuuuus in loc cu verdeata si multa liniste- fara baba!! Al dracului !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spunea el ceva... azi nopate!
      Dar nu va bucurati voi oropsiti ai soartei, ca nu moare el asa... oricum! Iar can vine, sa va paziti tot ce aveti mai bun: curul, capuletele al mic, c-al mare... ce va mai trebe! Las, c-o sa videti voi!

      Ștergere
    2. Moammmm.....
      Sa vedeti ce suturi in cur o sa ia Anonimele asta!
      Baaa, tu o cauti cu lumanarea vere!

      Ștergere
    3. BUEY pulelor obosite - io am zis ca PMT s-a duuuus in ...PARC fara baba ! Nu va easte rusinii sa faceti fel de fe de insinuari, cum ca omul ar fii iesit din sistem?? Fute-i PMT cxa merita!!

      Ștergere
    4. dupa cum zice ametitul anonim...PMT a plecat la un gratarel si atat.

      @Anonim16 noiembrie 2012, 11:28
      Te du(ducete-ai) si sufla in veioza

      Ștergere
  7. TREBUIE sa le reamintim tuturor ca ARMATA are si misiunea de aparare a ORDINII CONSTITUTIONALE !
    POPORUL SA VOTEZE ! Armata va veghea pentru ca VOTUL sa fie respectat ! Sa incerce maciucarii lu peste prajit sa faca magarii in tara..ca s-au ARS !!!! SLINDER

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey,
    Nu incercati voi sa distrageti atentia de la sobectul principal !

    Ce tot ii dati cu alegerile, bacul la galbejiti si Pula_pula lu sabrina !
    Ca va vad si din locul cu verdeata !

    Eote aciulea, societatea civila inca e traza :

    "#28 Spune-mi cine sunt cei cu pensii mari, ca sa-ti spun sub ce regim te afli

    15.11.2012 23:41

    Aici este vorba despre un interes electoral mai special. Si anume sa linisteasca oastea lui mos Teaca, adica societatea civila condusa de acel colonel, care prin taraboiul pe care il poate face s-ar putea sa influenteze si pe alti pensionari militari sau civili, care sunt mai slabi de inger si inghit toate gogosile lui mos Teaca si ale Antenei 3. Asadar, marea problema care-i preocupa pe guvernantii actuali, care fac mereu referire la cei 7,4 milioane de la referendum, este sa se faca dreptate celor vreo 30.000 de pensionari militari, dintre care unii au pensii de peste 4000 lei/luna, pt ca acestia, prin recalculare, au pierdut vreo 400 de lei/luna. De remarcat faptul ca marea majoritate a pensionarilor militari prin recalcularea atat de hulita de aceiasi guvernanti actuali, au avut cresteri de pensii de vreo 30%. Asta in conditiile in care vreo 5 milioane de pensionari trebuie sa se descurce cu pensii a caror medie este cca 700 lei/luna. Adevarata problema in ceea ce priveste pensiile este discrepanta imensa dintre pensiile specialilor si pensiile nespecialilor. Dupa unele calcule, in medie pensiile militarilor sunt de peste 3 ori mai mari decat pensiile civililor. Oare cat de normal este ca pensiile unor tablagii sa fie mai mari decat pensiile unor ingineri, profesori, doctori, cercetatori, care au facut studii adevarate, au avut munci de mare responsabilitate si au lucrat o perioada mult mai indelungata? Tocmai de aceea a aparut in mod natural si este inca de actualitate ideea asezarii tuturor pensiilor pe o baza unitara si anume pe baza contributivitatii (pensii in functie de veniturile realizate in perioada activa). Asta ar fi insemnat ca cineva care a avut o munca importanta si, prin urmare, bine remunerata, sa aibe o pensie pe masura, dar nu una de 2-3 ori mai mare. Chiar si actuala doamna ministru al muncii, cand a mai fost pe aceasta functie din partea PNL, si nu a USL, impartasea acest punct de vedere, singura preocupare a domniei sale fiind atunci in legatura…"

    Armata mai are o pula misiuni ! Niste "Clai de colonei si fekkalari" care-si pazesc fotoliile chiar cu pretul vietii !

    Intamplator am vazut pe nush ce post lansarea candidatilor USL !

    Cei mai mari fekkalari ai armatei, traseistul izmanar, care a fost si huiduit si piticul bretonat, undeva prin fundul tribunei, cu o perna sub cur, ca sa i se vada, totusi, juma de cap !

    Asta apara armata, pe fekkalarii sefi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, la treaba, asa gospodareste, ca ati mancat numa cacat lichefiat !
      Treceti la "sange si patrie" !
      Ce tot o futeti cu votul !

      Ștergere
    2. Buey,
      N-am zis eu mai sus?
      A vint PMT! PMT, ia comanda si baga mare!
      PMT, sa parasc la tine un nenea berbeac: zicea ca plecasesi prin locurilii alea cu multa verdeata! Eu ii ziseai ca el o cata cu lumaneara, iar tu can o s vini, o sa-i tragi la suturi in cur, de numa, numa! Asta asa, sa-l invatam minte! Sa nu mai cobeste la tine!

      Ștergere
    3. Pese: nici macar nu stiti sa-mi dati o muie ca lumea !

      Trageam si eu speranta ca citesc ceva, de sa mi se umezeasca gura si buzili si, cand colo...ai de capu' nost' !

      Ștergere
  9. La aceasta ora, membrii CD au inceaput sedinta, pentru a stabili strategia de lupta!
    Din ce am aflat, parerile sunt cam jumi-juma !
    Unii vor sa iasa la un deranj in Victoriei, altii ca n-ar fi chiar oportun !
    Acu', nu stiu care juma e de partea lu Gimi Hoffa ot Poligrafiei !

    Horror et Paria, Hae Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BUEY pulelor obosite - io am zis ca PMT s-a duuuus in ...PARC fara baba ! Nu va easte rusinii sa faceti fel de fe de insinuari, cum ca omul ar fii iesit din sistem?? Fute-i PMT cxa merita!!

      Ștergere
  10. huoOprea merge în vizită la un spital de campanie in Afganistan:
    - De ce suferi tinere?
    - Hemoroizi, să trăiţi!
    - Cunoşti tratamentul ?
    - Pensula cu albastru de metilen, să traiţi!
    - Ai vreo dorinţă?
    - Mâncarea e puţină...
    - Scrie sergent: porţie dublă şi mai săţioasă!
    La alt pat:
    - De ce suferi tinere?
    - Hemoroizi, să trăiţi!
    - Cunoşti tratamentul ?
    - Pensula cu albastru de metilen, să traiţi!
    - Ai vreo dorinţă?
    - Mi-e dor de acasă.
    - Scrie sergent: două săptămâni concediu în ţară !
    Şi tot aşa urmează încă vreo câţiva pacienţi, bolnavi de hemoroizi. Într-un colţ al salonului stătea unul pricajit, vai de mama lui:
    - De ce suferi tinere?
    - Amigdalită, să trăiţi!
    - Cunoşti tratamentul ?
    - Pensula cu albastru de metilen, să traiţi!
    - Ai vreo dorinţă?
    - Să ne mai dea o pensulă, că avem numai una...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce dracu aveti buey !
    Mai e o tzara pana la uichend ! Sau ati uskit-o toti la mosii, la tzara !

    RăspundețiȘtergere
  12. Mere lumea la tara,sa scoata benzina din fintina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si, ca sa nu se plictiseasca “societatea civila “, pentru ca tot fierbe de grija pensionarilor militari, sa le mai dam cate ceva de rontzait !

    Abia astept un nou scandal cu pensiile, care sa fie preluat in forta de ziarele de top, ca sa ma bag si eu in seama, pe la comentarii, cu date ca cele de mai jos !
    Eu am scos doar cateva , asea mai duioase!

    Eote aciulea, inca un “Extras din OZU” ! :


    Situaţia revizuirii pensiilor militare în Ministerul Apărării Naţionale

    Nr.mandat/Cuantum L164/2001/Cuantum L119/2010
    55557362 5.837 9.192
    51555220 9.862 11.886
    56562255 5.807 9.047
    51555100 4.991 11.384
    53556338 7.036 9.803
    51557474 5.082 8.856
    54553843 5.285 7.253
    51557429 3.772 7.079
    08554369 3.922 7.965

    Iar asta-i criminal de fain !

    04553171 3.072 12.299 !!!!!!!!!

    Ei, ce zice societatea civila ?
    Indeosebi profesorii si doctorii, cu ani de facultate si de studii, cat scolile a 20 de plotoneri, la un loc ?

    Ce ziceti, n-ar merge de-un scandal ? O verificare atenta, o reevaluare, o recalculare ceva, acolo, si o returnare de bani , jefuiti la ordinul izmanarului, cu o nesimtire debordanta ?

    Iar pentru cei care nu inteleg deranjul, in opinia mea de pacient stabil la NOO, intrucat boc si-a bagat pula adanc in onoarea mea, terfelindu-mi statutul pe la toate televiziunile si obligandu-ma sa-mi traiesc vreo 2 ani de pensie numai in agitatie si minciuna, insa si pentru ca mi-a furat vreo 34 de lei din pensia legal si legitim dobandita, le spun ca si eu imi bag pula (ma rog, putza !) in onoarea lor de politicieni imbacsiti, tradatori si mincinosi !

    Sange sa sara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori daca dau si pe la antene si alte Televiziuni de interes national (!), credeti ca vin astia sa-mi schimbe locatia, de la NOO, la Jilava ?

      Ștergere
  14. La cit de mica o ai nu te baga PITICOT in seama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut pe XXX ca sunt reclame cu "Cum sa ti-o cresti ca 7 centimetri" ! Problema e ca, eu nici nush cum dreaq sa ajung, intai, la 7 centimetri !

      Ștergere
  15. Nea Vasile, cand dreaq dai alea doua peste fripte si bidonul de vin, ca mi s-au strapezit dintii aciulea la mitici, cu bere de asta facuta cu apa din Dambovita !
    Spune "ACUM" si am si bagat motorina in masina pentru o cursa la Drobe ! Am si dat pedala, imediat !

    RăspundețiȘtergere
  16. Ote coilea:

    http://www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=a_phallosan

    RăspundețiȘtergere
  17. ,,Noul director de la Transelectrica, Andrei Benghea-Mălăieș, a reușit o performanță ciudată și nefirească, CV-ul său publicat pe site-ul instituției arătând că a obținut diploma de bacalaureat după ce a terminat facultatea,..."

    Mare jmecherie, de parca ar fi invatat sa citeasca dupa facultate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ho, ho, ha !
      Asea e !
      18.000 de lei marafeti lunar !
      Plus bonusuri si beneficii !

      Razi de te caci pe tine !

      Toti de pe la alectica asta au, numai cei de prin birouri, cuantumul mai mare al salariilor de la stat, decat intreaga armata, cu tot cu rezervisti si, inclusiv, vaduvele celor crapati !

      Fekkalarii armatii, n-au treaba ! Numa sa nu li se fure scaunele, in rest da-i in pizda ma-si !

      Ștergere
    2. La fel ar trebui sa se intrebe fekkalarii armatii ce este cu pensia asta a lui "04553171" crescuta de la 3.072, la 12.299 !

      Da' Claile de colonei si fekkalari, n-au timp ! Ei au de futut tone de hartii, intre etajele lu' eM 100, ca sa-si justifice existenta !

      Ștergere
    3. Cacanare -muisto-labare (ca EM nu a mai ajuns!! Prezinti date vechi ! Asta a fost o eroare si Mapnul si -a asumat-o!!

      Ștergere
  18. Are legatura, n-are legatura cu subiectul postarii??
    Oare cine o fi zis asta si cand?
    "... integrare (în NATO) da, dar nu obedienta inutila si nu concesii gratuite! (...) Presedintele României trebuie obligat sa înteleaga ca este comandantul Fortelor Armate si ca armata trebuie ocrotita, ca nu e la cheremul si bâlciul si taraba unor pseudo-formatori de opinie, ca armata nu trebuie sa stea cu mâna întinsa în fata societatii"
    Daca sunteti cuminti va dau si lin(di?)kul!

    RăspundețiȘtergere
  19. Continuare:
    "Cât despre pretentia formulata atât de imperativ de a "obliga" seful statului, si chiar, nota bene, societatea însasi, la o anumita conduita fata de armata, este evident ca seful Statului Major General are dificultati serioase de acomodare cu principiile controlului civil asupra fortelor armate."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De parca a avut vreodata legatura ceva cu altceva in tara asta, iar acuma tre sa vedem subiectul postarii !

      Pai, oricare ar fi sobectul, predicatul de intituleaza, intotdeauna si forevar, MUIE !

      Cum zice si Curdeleu: capisci ?

      Ștergere
  20. Ca esti prost, hai treaca-mearga ! In aglomeratie nu se prea observa, pe praful asta !
    Da' daca ai si acte in regula, atunci chiar ca e incitant !

    Eote :

    "A încetat din viaţă General locotenent (r) Ioan Zăpor. (...)"

    Pana aciulea e corect, a dat omul coltzul, ce sa-i faci, toti plecam la cele vesnice, de ce sa ne cacam pe noi !

    Apoi aflam ca "s-a stins" !
    Si asta-i pe corecte, ca si eu mai pomenesc de timpul cand va fi sa fie sa suflu in veioza !

    Insa, tine-te nineaca, ca ne baga Neascsalaul cu totul in dosarele ics !

    Eote:

    "respect dispărutului!"

    Buey pulea a lu' documentatu', pai ori a mierlit-o, ori s-a stins, ori a disparut cu respect, cu tot !

    Cand te uiti in oglinda, nu-ti vine sa-ti futi un cap in ea ?

    RăspundețiȘtergere
  21. baa,, dar sobiectul postarii cu ce era??

    RăspundețiȘtergere
  22. Si, apoi, hotarati-va: ori e general-maior, ori general locotenent ! Ca nu mai intelegi nimic din presa asta de pe net !

    Ori nu va e clar, unora, ca un general cu doua stele pe un umar e "maior" care, paradoxal, e mai mic decat "locotenentul", care are trei stele !
    Vai, vai mei !

    Zic si eu, ce citesc prin presa asta !

    RăspundețiȘtergere
  23. Da uite aciulea la un instelat cu 4 Stele, adica fostul, ACTUALUL si viitorul ministru al Ministerului Dezbinarii Nationale !

    "joi, 15 noiembrie 2012
    GENERALUL REDIVIVUS !



    ( adica nu mor ….cainii cand vor ….caii !? pentru ca la o adica,doar caii se impusca ,nu-i asa?)

    Zvonurile se adeveresc! Cu gura plina de “EU” ,cel caruia ii “datoram” 3 ani de disperare vrea sa fie salvatorul.
    Cititi si va cruciti:

    “Înainte de orice sunt şi rămân un militar. M-am format în respectul pentru haina militară şi în toată cariera mea am servit Armata Română. Mandatul meu ca ministru al Apărării s-a desfăşurat într-o perioadă de criză economică mondială. Dar am făcut tot ce era posibil pentru ca militarii activi şi în rezervă să beneficieze de respectul şi recunoaşterea cuvenită sacrificiului pe care aceşti oameni şi familiile lor îl fac în slujba ţării”, a declarat Gabriel Oprea. El a amintit că peste 92% dintre pensiile militarilor au crescut, creşterea medie fiind de 34%, iar mulţi dintre veterani beneficiază astăzi de condiţii de viaţă şi servicii de asistenţă socială mult îmbunătăţite. În plus, deşi în perioada mandatului său de ministru în toate instituţiile statului s-au făcut restructurări, din Ministerul Apărării Naţionale nu a plecat nimeni.

    Gabriel Oprea a precizat că, înainte de a părăsi Ministerul Apărării a avizat două proiecte de lege foarte importante pentru pensionarii militari, proiecte care se află în prezent în Parlament. Unul dintre proiecte prevede ca pensiile militare care au scăzut în urma recalculării să revină la valoarea de dinaintea acestui proces, iar cel de-al doilea proiect permite pensionarilor militari să cumuleze pensia cu salariul.

    Pentru detalii accesati :

    http://roarmy.ro/eveniment/2012/11/gabriel-oprea-revine-vreti-sa-va-fie-bine-alegeti-ma-pe-mine/
    Publicat de Moraru Dan "

    Eeeei... ce ziceti ?

    Merit o muie de control ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Eeeei... ce ziceti ?
      Merit o muie de control ?"

      Pentru asta, tu nu! El da! Multa, multa....!

      Ștergere
    2. Pentru asta, nu! El da! Multa, multa....!

      Ștergere
    3. Traiasca hOOOOOPREA ..singurul ministru care ...etc..etc..

      Ștergere
  24. Uopaaa !!!
    Eote ca s-a umflat orezul si in filiala cripto-neocomunista de la Pitesti, de sub inteleapta conducere a Popescului !

    Ministreeee !!! In pula mea, la tine se aude ca tre sa faci curat, ca vine oprea si ala nu suporta mirosuri de basinosi ?

    Ia:

    "Am inteles si comentariul camarazilor de la IASI .Au dreptate !
    Domnule ministru al Apararii ,aveati obligatia sa raspundeti (intr-un fel si in consecinta sa VA ASUMATI responsabilitatea acestui raspuns ) APELULUI facut de camarazii din Brasov ! Ce mare secret ASCUNDE acest raspuns ? Este raspunsul care TREBUIE sa ni-l dati noua ,TUTUROR celor furati si umiliti in continuare de guvernul din care faceti parte ! Unde se duc acesti bani ? Cum de este posibil sa platiti pensii marite ilegal ,fara nici-o motivatie / justificare ,fara nici-un principiu legal ?
    Ce fel de drepturi respectati si ale cui ? Respectati legile anticonstitutionale date de guvernul mafiot Boc ? "

    RăspundețiȘtergere
  25. Eote aciulea, de la Slatina !

    Merge banda, merge !

    "(...) spre satisfactia fostului guvern Boc, precum si a celor care se bucura de disparitia noastra pe cale naturala din sistem, in luna noiembrie au trecut in nefiinta lt.col. (rtr) VOICULESCU DUMITRU si col (rtr.) ZAMFIR MARIN.

    Dumnezeu sa-i aiba in paza !"

    RăspundețiȘtergere
  26. Desi nu ati fost cuminti si pentru a respecta "drepturili" de hautor, na-va!
    http://www.valerianstan.ro/a146-surprize-cu-epoleti.html

    RăspundețiȘtergere
  27. Ca tot se vorbeaste, de cateva zile de "30.000 de rezervisti" care vor, care cer, care urla la luna !

    Am gasit un titlu de articol intr-un ziar, care m-a inspirat pe loc !

    Iaca titlul;

    "RĂZBOIUL DIN GAZA. Minutele de armistiţiu în care lumea întreagă şi-a pus speranţele. 30.000 de rezervişti sunt pregătiţi de luptă"

    Si iaca inspiratia mea:

    "RĂZBOIUL DIN HarCov. Minutele de armistiţiu în care tara întreagă şi-a pus speranţele. 30.000 de rezervişti, cu pensiile futute, si-au bagat pula in ea de lupta !"

    Ce, n-ar putea fi adevarat ?

    Ce-mi face, ma judeca, ma condamna cu suspendare si imi "revoca" gradele !
    Sau ma baga langa Nastase Tamara, sa-i numar ouale ! Oricum e mai bine ca la NOO, ca acolo au pe cap furajat cate 9 lei/zi !

    RăspundețiȘtergere
  28. Raspunsul il are "CAPS LOCK"!

    RăspundețiȘtergere
  29. Pentru aducere aminte!
    Nu subiectul,comentariile!
    Se recunoaste cineva?!
    http://plano10.wordpress.com/2010/08/04/pensia-nesimtita-a-gen-mircea-chelaru-fost-sef-al-statului-major/

    RăspundețiȘtergere
  30. ref la idiotul popescu
    1-S-ar parea ca la asta au inceput "asomarile" cu mult inainte de Craciun
    ref la slatina
    2-Dupa cum zic pularaii astia si dobi dogy rezulta pe cale de consecinta ca daca ramanea in vigoare L164 domnii (rtr) ar fi trait vesnic>cati ani au avut rtr-aii astia?
    PS.Am mai vazut idiotenii de genul....Baaa ala a murit din cauza L119...de parca ar fi trait vesnic pe L164.De spanzuratii lu' dogy nu mai zic nimic.Deja e ridicol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ref la 2
      Aia ereau morti de mult, numa ca acusica si-au adus aminte, cu ocazia inventarului la cotizatii neplatite !

      Nu-i ridicol nimic ! E purul adevar ! Pe 164 n-ar mai fi fost nevoiti sa plateasca cotizatii, deci nu se exista doggy si deci nu aveam stirea !

      Simplu, nu ?

      Ștergere

    2. @PMT
      simplu da!
      dar tot o mierleau si nu interesa pe nimeni.Acu deh cica au mierlit-o pe motiv de penzie.Este?
      asa cum probabil si azi sau maine o s-o mai mierleasca si altii si tot asa pana ne vine randu'.Asta e.Hai pa ca intru in depresie!

      Ștergere
  31. Dreptul la replica !

    Mi-o trage unul, cica:

    "Anonim 16 noiembrie 2012, 15:19
    Cacanare -muisto-labare (ca EM nu a mai ajuns!! Prezinti date vechi ! Asta a fost o eroare si Mapnul si -a asumat-o!!"

    Stiu ! Importanta e dezinformarea cat mai grosiera, manipularea ordinara si izul de scandal !
    Sange sa sara !

    Pana se lamureste lumea, ce de fapt cresterea n-a fost de la 3.096 la 11.234, ci numai pana la 11.011 lei, scandalu-i gata !

    Habar n-ai !

    Ar fi bine sa nu va mai intercalati pe la "Raspundeti" de acum doua ore, ca nu ma uit in urma !

    Cine vrea sa-mi dea muie, sa posteze la sfarsit, cu dedicatia @ PMT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt asa intr-o verva de a comenta, incat nu am timp de navigat pe zecile de comenturi, anterioare !
      Mai mult de ultimele 3, nu vizualizez !
      Asa ca degeaba mi-o trageti !

      Ștergere
    2. si ma intercalez unde vrea pula mea....ete na ai ajuns mare "scula" nu citesti raspunsul.Si ce daca nu-l citesti,e tot "paguba-n ciuperci"

      Ștergere
  32. Bineee ,reiau
    @PMT
    simplu da!
    dar tot o mierleau si nu interesa pe nimeni.Acu deh cica au mierlit-o pe motiv de penzie.Este?
    asa cum probabil si azi sau maine o s-o mai mierleasca si altii si tot asa pana ne vine randu'.Asta e.Hai pa ca intru in depresie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: moooamaaa....ce coment mi-a reusit ! Demential ce am putut sa scot din mine !
      Artistu' ma cheama !

      Ștergere
  33. S-a terminat sedinta CD !

    Smekeria dogarului continua ! Au discutat si ei cu niste labagii, care deja se considera "marcanti" si, ca de obicei, au dat din cap ca DA-DA ! E ca si rezolvat, numai sa vb cu sefii ai mari !

    Labagiii de la sindicat, vazandu-se deja importanti, au aruncat si ei broasca precum ca, daca pana maine la ora 12 fix, nu au un raspuns pozitiv, dau comunicatul ala nasol !

    Daca nu primesc niciun raspuns (ceea ce e foarte posibil), dau comunicatul ala si MAI nasol !

    Adica, in seara asta, nu au timp de comunicate !
    Trebo sa mai studieze !

    Ce le mai convine dogarilor sa traga de timp !

    Eote:

    "16.11.2012
    Informare

    Astazi, 16.11.2012, la sediul central al SCMD, Comitetul Director, reprezentanti ai filialelor din Bucuresti si Ilfov si, in primul rand, delegati ai filialelor din Sectorul 1 au purtat discutii cu reprezentanti marcanti ai USL si Guvernului, ridicand problema ordonantelor care intereseaza pe rezervisti, a Proiectului Legii pensiilor militare de stat, dar si probleme referitoare la masuri reparatorii pentru alte categorii socioprofesionale. Se poate considera ca negocierile cu Guvernul si USL au intrat in faza decisiva.
    A urmat sedinta Comitetului Director largit care a analizat directiile de actiune ale SCMD pentru zilele urmatoare. Un comunicat pe acesta tema va fi emis de catre Comitetul Director, maine seara sau, cel mai tarziu, duminica, 18.11.2012.

    BIROUL OPERATIV AL SCMD"

    ===========================

    E greu de scris 3 fraze, colea ! Insa, de prostii au timp !
    Cum pun botul tantalaii si fug sa-si plateasca cotizatiile !

    RăspundețiȘtergere
  34. cica a aparut acu 45 de min
    1-Au repurtat o noua "victorie" faaasssss!!!
    2-ref la "largit" o fi fost si madam Caloianu?
    3- nici un nume ,nici un amanunt concret,niiiica deci :zeama de varza!Pfuiii ma duc sa suflu in varza ca uitai.Ce bune sunt analogiile astea cu SCMD-SRL! isi mai aduce omu' aminte ca mai are si treaba.

    16.11.2012
    Informare

    Astazi, 16.11.2012, la sediul central al SCMD, Comitetul Director, reprezentanti ai filialelor din Bucuresti si Ilfov si, in primul rand, delegati ai filialelor din Sectorul 1 au purtat discutii cu reprezentanti marcanti ai USL si Guvernului, ridicand problema ordonantelor care intereseaza pe rezervisti, a Proiectului Legii pensiilor militare de stat, dar si probleme referitoare la masuri reparatorii pentru alte categorii socioprofesionale. Se poate considera ca negocierile cu Guvernul si USL au intrat in faza decisiva.
    A urmat sedinta Comitetului Director largit care a analizat directiile de actiune ale SCMD pentru zilele urmatoare. Un comunicat pe acesta tema va fi emis de catre Comitetul Director, maine seara sau, cel mai tarziu, duminica, 18.11.2012.

    BIROUL OPERATIV AL SCMD

    RăspundețiȘtergere
  35. Poate aflati si imi spuneti si mie care au fost "reprezentantii guvernului" +"membrii marcanti ai USL"
    Hai ca-s curios cat de mult poa sa minta astia pentru a hali banii camarazilor

    RăspundețiȘtergere
  36. erat?! na ca mi-a scapat aia cu "faza decisiva"
    astia au "faze decisive" tot din doua in doua zile:):):)

    RăspundețiȘtergere
  37. Gata, ciocu mic, ca m-am labartzat ca un pisat de bou !

    Ia sa vad, cu ce m-am ales !

    RăspundețiȘtergere
  38. Dace epiderma putii, uai !
    Buey Curdeleone, tot fekala cu CDul o molfai, ca si mine ?

    RăspundețiȘtergere
  39. Aud la teve acusica ca, noul Parlament va avea peste 500 de putori !
    Cum pula calului buey !

    Parca acu vreo 2 luni, era scandalul cu listele electorale, cum ca juma de alegatori sunt deja morti si trebo scosi din liste !

    Asta nu insemna ca, si numarul de parlamentari, trebuia sa scada ?

    Acuma nu mai sunt morti ? Sau nu mai figureaza si la Suceava, si la Dolj, si la Tulcea, cum ziceau politrucii ?

    Sa dea dracu daca mai inteleg !
    Inseamna ca au ramas toti mortii si au mai adaugat ceva, pentru ca numarul alegatorilor nu avea cum sa creasca !

    Mai aud ca 75% di proiectele de lege au fost promovate de Guvern ! Adica aia care au treaba cu administrarea tarii, iar 95% din ale cateva legi propuse de parlamentari, au fost respinse !

    Ce pula mea de tara e aicea, buei !

    RăspundețiȘtergere
  40. Sfârşitul lumii nu va fi în 2012, au scris oamenii de ştiinţă pe site-ul agenţiei americane, potrivit jurnalul.ro. „Planeta noastră este ok de mai bine de 4 miliarde de ani, iar oamenii de ştiinţă credibili din toată lumea ştiu că nu există nicio ameninţare pentru Terra în 2012" arată răspunsul NASA.

    Vizavi de frământările lumii cu privire la terminarea calendrului Mayaş, NASA arată: "La fel ca şi calendarul pe care îl aveţi în bucătărie, care nu sfârşeşte odată cu sfârşitul anului, la fel şi calendarul mayaş nu va înceta să existe după data de 21 decembrie 2012. Aşa cum calendarul nostru începe din nou la 1 ianuarie 2013, la fel se întâmplă şi cu cel mayaş".

    Oamenii de ştiinţă mai asigură populaţia globului, pe site-ul NASA, că în următoarele decenii nu se vor înregistra alinieri de planete. "Şi chiar dacă s-ar întâmpla aşa ceva, efectul asupra Terrei ar fi neglijabil. O aliniere majoră s-a produs, de exemplu, în 1962, iar alte două au avut loc în 1982 şi 2000" au precizat oamenii de ştiinţă



    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/cum-explica-nasa-apocalipsa-anuntata-de-mayasi-in-21-decembrie-2012_53685.html#ixzz2COuBWdqc

    PMT ai scapat si acum ! Taci si nu spune babii! Pune-o sa pregateasca cele sfinte poate o sparii si se duce pe -ula! Scuze da asa se zice !!Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, da-o dreacu de treba !

      Am mai umblat si vreo 3 zile sa-mi fac rost de o pereche de grade de astea tip nou, de carpa ! Ca n-am decat de lea cu stelutze !

      Basca ca mi-am si despicat tot vestonul la spate, ca sa ma cuprinda !
      Oricum, in sicriu, spatele nu se vede !

      Sa nu-i dai o muie adminului, ca umbla numa' cu prostii pe Megasifilitica aia cu bolovani ?

      Ștergere
  41. La nadragi n-ai facut despicatura? Ai dracu pectorali!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai zis ca nu-mi mai pun si nadragi ! La ce trebo, ca oricum ma acopera un cearsaf pana la talie !
      Crezi ca se vede putza mica ?
      Mai bine sa-i dea de pomana, ca-s noi si faini ! Albastri, cu vipusca rosie !

      Ștergere
    2. Pese: si nu e vorba de pectorali, ci de butelie !

      Ștergere
    3. Bai nu uita de baba ! Bag-o in stres maxim ! Daca scapi dai si tu o bere Slinder!!

      Ștergere
  42. Test: Ce partid trebuie să votezi la Parlamentare


    1. Continuă fraza următoare cu varianta care ți se pare cea mai potrivită: La ....! Mitică la ..... !
    A) Pușcărie
    B) Brutărie
    C) Primărie
    D) Nem tudom

    2. Ce formă de guvernămînt ați dori pentru România?
    A) Monarhie
    B) Patriarhie
    C) Cnezate
    D) Nem tudom
    E) Despotism
    F) Republică bananieră
    G) Să conducă poporul!

    3. Care dintre următoarele cuvinte îl descrie cel mai bine pe Mihail Neamțu
    A) Idealist
    B) Pupincurist
    C) Oportunist
    D) Nem tudom

    4. Care credeți că sînt cei mai mari dușmani ai țării?
    A) Poporul
    B) Ciocoii
    C) Strigoii
    D) Nem tudom
    E) MaFia!
    F) Sistemul ticăloșit

    5. Care dintre atributele următoare îl descriu cel mai bine pe Dan Voiculescu
    A) Securist
    B) Securist
    C) Un lider de o mare înțelepciune
    D) Nem tudom. Securist.
    E) Securist
    F) Securist bătrîn

    6. Dan Diaconescu este un mare
    A) #$%$##$%!
    B) Erou
    C) Viitorul președinte al țării
    D) Nem tudom.

    7. Găsești un portofel plin cu bani pe stradă. Ce faci?
    A) Furi tot și nu zici la nimeni
    B) Furi toți banii și apoi zici că l-ai găsit așa pe stradă
    C) Predai portofelul, dar oprești o răscumpărare și un comision pentru deranj
    D) Nem tudom
    E) Furi tot din portofel și-l dai apoi poporului

    8. Continuați fraza cum vi se pare mai potrivit. Traian Băsescu este un președinte-....
    A) Jucător
    B) Infractor
    C) Sugător
    D) Nem tudom
    E) Vibrator
    F) Dictator

    9. Minoritățile din România ar trebui:
    A) Coabitate
    B) Integrate
    C) Spînzurate!
    D) Iștenem!

    Majoritatea A
    Felicitări! În urma testului a ieșit la iveală că intenționezi să votezi cu un parlament corupt, ai cărui membri nu urmăresc decît interesele proprii și ale partidului și se dovedesc a fi mai incompetenți și mai lacomi de la un mandat la altul. Așteaptă-te la încă patru ani de scandal politc.

    Majoritatea B
    Felicitări! În urma testului a ieșit la iveală că intenționezi să votezi cu un parlament corupt, ai cărui membri nu urmăresc decît interesele proprii și ale partidului și se dovedesc a fi mai incompetenți și mai lacomi de la un mandat la altul. Așteaptă-te la încă patru ani de scandal politc.

    Majoritatea C
    Felicitări! În urma testului a ieșit la iveală că intenționezi să votezi cu un parlament corupt, ai cărui membri nu urmăresc decît interesele proprii și ale partidului și se dovedesc a fi mai incompetenți și mai lacomi de la un mandat la altul. Așteaptă-te la încă patru ani de scandal politc.

    Majoritatea D
    Gratulálunk!A vizsgálat után kiderült, hogy kívánnak szavazni egy korrupt parlament, amelynek tagjai nem folytatnak a saját érdekeit, mint a párt és bizonyítani tudja, hogy hozzá nem értő és kapzsi a kifejezés a másikba. Várják négy éve botrány politika

    Majoritatea altele
    Felicitări! Ai votat singura salvare a acestei țări, viitorul președinte și eliberator de ciocoi, domnul Dan Diaconescu!

    "CATAVENCII".

    RăspundețiȘtergere
  43. Parca mi s-a facut de-o "dezbatere" cu HarCovul ! Tara se zbate in demascari ANI si arestari de pedelaci, iar bozgorii sapa in liniste la temelie !
    Sigur vor sa fure Transilvania, simt eu !

    Noroc ca In mijlocul Clujului/Sta statuia Iancului/Si de sus de pe statuie/El le da la bozgori muie !

    RăspundețiȘtergere
  44. Ba ce te mai injura piticania de Neacsum ! Cica est curul maimutei....!!

    RăspundețiȘtergere
  45. no ca vin acu de la cashu cu comment cu tot.
    strambu ala e cu ochii dupa bani ceva de speriat....'tu-l in gura

    preluare de la cashu pulii cu onoarea si demnitatea la portofel

    Don Corleonevineri, noiembrie 16, 2012 9:01:00 PM
    ca sa ma repet!!unde v-a ramas demnitatea? ca de onoare nu mai poate fi vorba.e cam stramb(a).....doar cu ochii dupa "marafeti"

    RăspundețiȘtergere
  46. Buey, ce mi-a tras-o Cashcavalu' pe blogul ala al lui !
    Ma dor gingiile de la cata muie mi-a dat, sa dea dracu !

    Eote, ca sa nu mai navigati voi pe-acolo :

    "Neacsu vineri, noiembrie 16, 2012 4:48:00 PM
    Apropo, pe PMT sau TPM, nu il baga in seama, daca nu vrei sa fii trecut prin toate zoaiele. E ceva gen Cezar, se leaga de oricine, vorbeste cum ii vine la gura, spurca orice atinge, nu ii trebuie motive, doar sa fie bagat in seama."

    De fapt, Cashu ii dadea, vorba aia, aceste invataminte, unui prieten foarte bun de-al lui, de care m-am luat, asea la cashto !

    Unul "stramb" l-a intrebat pe Cash ce-au facut la Alba Iulia, asta nu i-a raspun omului si atunci m-am bagat si eu in discutie, zicand ca au facut O PULA ! Adica au mai cheltuit si ultimii firfirei din cotizatie !

    Cash mi-a dat muie, m-a cenzurat, dupa care a scris acele cuvinte sublime despre mine !

    Nu inteleg de ce ma tot aseamana cu Cezar maimukles, ca pe ala nu l-am vazut pe la NOO, de vro juma de an de cand sunt internat la Sectia 3-irecuperabili ? Sa fie pe alta sectie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: buey moromete ? Eu ma bag in seama, sau tu te spargi in figuri cu cacaturile alea de "analize" si "interviuri", impartite in jde bloage rasuflate, ca sa-ti iasa marafetii ?

      Ciocu mic, ca nu esti documentat ! Te crezi la "Batuta olteneasca" ?

      Ștergere
    2. Pesese: iar voi astia, care tot incercati sa ma asmutiti la beregata lu' Cash, stati linistiti !
      Nu ma mai arunc eu ca broasca in bordura !

      La primavara vreau sa vizitez Severinul !

      Ștergere
    3. HI,HI,hI,...Czar!!

      Ștergere
  47. NB la ZOO + NOO !
    Merg sa-mi iau camasoiul si un Alupigus !

    RăspundețiȘtergere
  48. `Mneata la ZOO + 9!
    Io`s mai necitit, dar poa` sa-mi zica si mie vreun cultat ce inseamna "gauchist"(primul articol, paragraful care incepe cu"Până şi SIE şi SRI au ajuns să fie alarmate de ..."?
    Multumiri vesnice celui ce ma lumineaza!

    RăspundețiȘtergere


  49. Dictionar francez roman
    Dictionar roman francez

    New 0 0


    gauchisme —› stîngism

    de la

    gauche —› stîng

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru`mina, sa traiesti!
      Daca se continua in felul asta nu stiu cum m`oi intelege cu nepotii!

      Ștergere
  50. stîngism s.n. (polit.) Atitudine, manifestare, tactică, politică, avînd un caracter sectar şi extremist, caracteristică (unor fracţiuni ale) partidelor de stînga. Concr. (mai ales la pl.) Faptă, manifestare etc. de stînga. Termină cu stîngismele! pl. -e. /stîng + - ism.

    STÂNGÍSM n. Atitudine a partizanilor soluţiilor extreme într-un partid de stânga. /stâng + suf. ~ism

    STÂNGÍSM s.n. Concepţie şi practică sectară în mişcarea comunistă şi muncitorească, expresie a unui „revoluţionarism grăbit“, care nu ţine seama de etapa revoluţionară şi de nivelul conştiinţei politice a maselor. [< stâng + -ism, după rus. levizna].

    STÂNGÍSM s. n. 1. concepţie şi practică radicală în mişcarea comunistă şi muncitoarească, tinzând să aplice inadecvat principiile şi învăţătura comunistă. 2. faptă, manifestare etc. de stânga. (după rus. levizna)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Lasati stanga. Lasati manipularile, dezinformarile, prostia!
      In Romania pericolul vine de la EXTREMA DREAPTA, nu de la stanga!

      Ștergere
    2. Cetatene , tu ai caca la cerebel !
      Unde ai vazut dezinformare , prostie si ca pericolul ar veni de la stinga ?
      Era vorba despre definirea unor termeni folositi in articolul comisarului .

      Ștergere
  51. 'Neatza buna - Ii buna o pula !

    Domnu' 8:55 !
    Niatale ai dormit bine ?
    Cum adica sa lasam prostia ? Bueyyyy......aloooo....
    Pai, fara o prostie, viata e pustiu, bre omu ! Iar, la romani, prostia, hotia, betia, tigania, mitocania, politichia, fatzarnicia, tradarea, dezinformarea, intoxicarea, manipularea le gasim prezente inca de la geneza poporului !

    Asa ca, pericolul vine de peste tot: si de pe extrema dreapta, si de pe extrema stanga, si de la fundasi, si de la mijlocasi, si de la inaintasi, si de la Nea Cashu !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: numa' de la Doane Corleoane von Trivale nu vine nimic, tre sa recunosc !

      Ștergere
    2. Ba vineee !!....vine-o pula!
      PS Deci cashu e rezerva. ca rezervist nu se poate spune

      Ștergere
  52. TERENTE iti da o muie de dimineata ! Sa fii sanatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea, acuma parca altfel mi se misca mandibula !
      Si umezeala papilelor gustacioase parca e alta !

      Ce inseamna sa ai prieteni, care te baga in seama, iar pe Cashu nu !

      Ștergere
  53. Lupulus iar ne instruieste cu programul Trofin !

    Domnu' Pulano 10 intercraci, unde ai dreptul doar sa taci, da' puteti mneavoastra sa ne faceti si un program de calcul prin care sa aflam, cei cu ele decalotate, cat avem de luat diferenta, dupa ce intra ordonanta, marti, in prima sedinta de guvern ?

    De exemplu mie mi-a furat 34 de lei ! Cat tre sa iau, cu tot cu impozite, cu inflatie si deflagratie ?

    Si, mi-o da in mana ? Sau mi-o baga pe card ?

    Eu cred ca in mana mi-o da, ca s-o simt !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-o DA IN MANA CU CONDITIIA S_O DUCI LA >>GURA BAI !!

      Ștergere
  54. Buei, Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare sa ne "AALUPIGUS" noua, iar lui moshu sa-i sugi caltaboshu!

    RăspundețiȘtergere
  55. Baaa, au fost f.bune programele astea a lu Trofin si Moshu la inceput dar, dupa atitea RRR-uri si date bagate din koor la Casele de Pensii, acu poti sa te pishi pe ele! Totul e o necunoscuta, ca de altfel tot ce tine de Romanika...

    RăspundețiȘtergere
  56. IA LUATI DE LA NEA CHASU ..Sursa-,,din varful pulii....aaa catariii!!
    TERENTE
    17 noiembrie 2012 - 09:49
    “Pensiile militare au fost recalculate sau revizuite, conform prevederilor Legii nr. 119/2010 şi ale OUG nr. 1/2011, acte normative care, de altfel, au bulversat sistemul pensiilor militare, au creat mari nedreptăţi şi în loc să aducă economii la buget au crescut cheltuielile cu aproximativ 30 la sută”, a apreciat ministrul apărării naţionale, Corneliu Dob
    1 Cum au bulversat..blabla
    2 Ce nedreptati a creat
    3 grija bugetului o duceti voi n???
    IPOCRITILOR

    TPM
    17 noiembrie 2012 - 10:20
    FMI a zis realitatea..“După aplicarea noului sistem de calcul, majoritatea pensiilor speciale au crescut, cam peste 90% din acestea. Au fost însă şi cazuri în care unele pensii au scăzut, prin aplicarea aceluiaşi sistem. FMI a spus că revenirea la nivelul anterior pentru unele pensii ar însemna şi scăderea pensiilor pentru cei care au beneficiat de pe urma recalculării, şi care sunt mai mulţi. Recalcularea s-a făcut pe baza unor criterii stabilite prin lege şi este greu de reversat doar pentru unii, chiar dacă se înţeleg raţiunile electorale”, au declarat pentru Mediafax surse apropiate discuţiilor.

    Gerula
    17 noiembrie 2012 - 10:22
    Intrebati-l pe Neacsu – asta care scrie pe aici si aiurea : ce pensie avea cum a obtinut-o ,cat a pierdut si cat mai are !!

    Marin Neacsu
    17 noiembrie 2012 - 11:54
    TPM , iti e rusine sa semnezi cu numele propriu, am inteles, nu vrei sa stie cei care te cunosc, cat de infect poti sa fii. Dar sa te ascunzi si de propria masca si sa semnezi sub un alt id, al altuia, dupa ce ai semnat cu id-ul TPM este chiar culmea fatarniciei. Josnica creatura au scos pe lume parintii tai.

    Lasă un răspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti las io??Nu meriti!!

      Ștergere
    2. Incepe sa se adune lumea buna ! Asea, pe gustul meu !
      Ce-mi imi place !

      Pofte mari, de pranz !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri