Google Translate

luni, 12 noiembrie 2012

IMPORTANT. Asociația Magistraților din România (AMR), isi revendica demnitatea, profesionalismul, independența! A inceput curatenia de toamna!

 
și-a stabilit la Conferința Națională, organizată în perioada 9-10 noiembrie, noul Colegiu Director, care a fost mandatat să pregătească procedura de declanșare a revocării din funcție a membrilor CSM, învinuiți că au uitat de interesele magistraților și că nu mai sunt un garant al independenței Justiției.
 
 
Printre cei vizați cu predilecție se numără șefele CSM Alina Ghica și Oana Hăineală, dar și judecătorii Cristi Dănileț și Adrian Neacșu.
 
 
La Conferința națională a AMR, care a avut loc la Palatul Parlamentului, magistrații din întreaga țară au dezbătut problemele importante din sistemul judiciar, vinovate de afectarea imaginii și a bunei funcționări a autorității judecătoresti, ce au vizat amestecul politic intern și extern în treburile Justiției, alegerea unor noi organe de conducere ale AMR, precum și “declanșarea procedurii de revocare din funcție a unor membrii CSM care au uitat pe cine reprezintă, și care au abdicat de la principii de integritate”, precizează luju.ro.
 
Noul Colegiu director, ales pentru următorii trei ani, a primit mandatul AMR pentru a declanșa procedurile de informare a adunărilor generale ale judecătorilor și procurorilor din întreaga țară, în vederea “revocării unor membrii ai CSM care au uitat de interesele magistratilor si nu mai sunt un garant al independentei Justiției”.
 
Potrivit sursei citate, noua conducere va întocmi cât mai rapid o “notă de fundamentare” care va cuprinde faptele reprobabile comise de membrii CSM, sub aspectul îndatoririlor lor față de cei care i-au ales și față de imaginea și independența sistemului.
 
În principal, sunt vizate șefele CSM Alina Ghica și Oana Hăineală, dar și judecătorii Cristi Vasilică Dănileț și Adrian Neacșu, în condițiile în care o mare parte dintre participanții la Conferință consideră că întregul CSM este “responsabil de “bătaia de joc” practicată față de judecătorii și procurorii din țară”.
 
“Nota de fundamentare” va cuprinde pe lângă enumerarea faptelor și o argumentație juridică, mai precizează sursa citată, urmând ca documentul să fie transmis, ulterior, tuturor instanțelor și parchetelor pentru a se acționa în consecință în cadrul adunărilor generale de la instanțe și parchete.
 
 
=============================
==============
 
Bine, bine ...
Dar... pe ea nu o intreaba nimeni?
Poate ca vre, poate ca nu ...
============
===================================

100 de comentarii:

  1. OfF topic Gourkha says:
    Noiembrie 11, 2012 at 7:25 pm
    Se refera probabil la ceea ce spunea generalul Popescu cu gura lui la A 3 si anume ca in M.Ap.N. existau doar 2 pensii peste 5 000 lei: a lui si inca a unui general. Parerea mea e ca generalul stia ceva corect, dar era ceva ce nu stia. Nu era posibil sa aiba multi pensii din M.Ap.N. peste 5 000 lei, decat eventual unii din zone obscure ale armatei, nu dintre cei obisnuiti. Care sa fie aceste zone obscure?

    Singura smecherie pe care o puteau face militarii obisnuiti, era sa te orientezi pe o ultima functie platita bine, astfel incat sa iesi cu o pensie cat mai mare. Eu nu vad nimic rau in asta, la urma urmei aceasta este esenta legii pensiilor militare in orice stat NATO. Oricum te orientai pentru o ultima functie, mai mult de 10, tot nu castigai in armata ca bani. Oricum o invarti, nu se poate iesi cu pensie peste 5 000 lei decat ca sef SMG. Pai daca sefii SMG erau singurii cu pensii peste 5 000 lei, ce alta functie poate fi mai mare decat seful SMG incat sa ai o pensie mai mare decat el?

    Si atunci revenim la zonele obscure. Acelea nu pot fi decat in zona economica a armatei, respectiv ROMTEHNICA, ROMAVIA etc. Da, aici sunt singurele sanase ca dupa L. 164 sa iesi din sablon. A fost cam cum e si azi in agentiile de stat, unde oameni platiti de stat au si vreo 20 000 de euro venituri. Pariez ca in zona asta obscura intra niste economisti care si-au tras grade militare peste noapte, ceva juristi care au facut la fel si cam atat, dar militari de cariera nu este niciunul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Don Corleone says:
      Noiembrie 11, 2012 at 9:15 pm
      @gourkha
      sa “mor” io!! tu vorbesti fix de mos alecu??

      Reply

      Ștergere
    2. MACAR DACA JEGOSII AIA INFECTI AVEAU BUNU SIMT SA NU SCADA PENSIILE SUB 3000 DELI SI A PERSOANELOR CARE AU INTRAT LA 14 ANI IN ARMATA,DAR 90% DIN PENSIILE TAIATE SUNT SUB 3000 DE LEI DIN CARE 80% AU INTRAT IN ARMATA DE LA 14 ANI.
      DE CE NU LE-AU TAIAT PENSIILE DE HANDICAPAT LUI DONCURDELEONE,MUIAG,CEZRMAMIMUTA,STELIPULEA TIGRI.
      ASTIA TREBUIE SA PIARDA MASIV LA PENSIE,NU CEI CARE AU SUB 3000 DE LEI SI AU INTRAT IN ARMATA DE LA 14 ANI.

      Ștergere
    3. Bai Boule ! Eu am avut mult sub 3000 si sunt in armata de la 14 ani !!BOULE
      Semneaza Czar!
      PS. Si acum am sub 3000- idiotul dracului!!

      Ștergere
  2. Nu vreau sa-mi pierd comenturile aiurea, asa ca reiau de pe postul anterior !

    PMT 12 noiembrie 2012, 15:18
    Uai !

    Cica la Oltchim e coada mare la foloase !

    Vreo 400 de nashpetzi zbiara ca e hoti ! Toti e hoti cica !

    Am intrebat si eo ce-i cu imbulzeala aia la usa administrativului si mi-a raspuns unul ca cica se da diplome si medalii "Onoarea Guvernului Romanesc" !
    E limitate ca numar, asa ca stau la coada, mai ceva ca constantenii la malai si ulei !

    Tara de prosti !
    Borfasii fura, invatatorii indura !

    Răspundeţi

    PMT 12 noiembrie 2012, 15:28
    Te doare capul ce poa' sa fie in tara asta de prostalai !
    Nici nu m-am sters bine la gura de la fekala anterioara, ca iar m-am muruit de cacat de la teve !
    Cica acum notarii sunt la rand ! Sunt gura in pula cu tiganii ! Asa e la Sibiu !

    Tara de rai, popor de cacat !

    PMT 12 noiembrie 2012, 15:34
    Presedintele CJ Valcea, un boanghen de tigan imputit, cu buzele vinete, a vrut sa vorbeasca celor 500 de flamanzi, mintiti de ponta si rahatul lui de guvern de plagiatori !

    Valceni, nu va lasati ! Muieeee!
    V-au fentat dottore si camarila lui de incompetenti !

    Sa vorbeasca celor care isi vor lua bacul "profesional" !

    Usele-tot un cacat e !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buey !!!!
    Sefu' de la mh !
    Te pup, esti un dulce !
    De cand vroiam eu sa-i vad muia lu' daniletz !

    Da-le'n pizdoci de pensii, de salarii, de mortii astia militari care au crapat cu zecile in ultima perioada ! Uitati-va la SCMD si ANCMR cati au crapat !

    RăspundețiȘtergere
  4. era si timpul ca danilet sa dispara din peisaj. el nu-i decat sluga monicai macovei

    RăspundețiȘtergere
  5. Muei, incrincenatu'!

    Incetati! Mucles!

    RăspundețiȘtergere
  6. Baa maimuco, baaa vezi ca vorbeste la tv mentorul tau ala kior din dealul cucuvelei! Baa, kioru asta este un pork. Iar a inceput sa manince kkt! Maimuca sa-i pupi buca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey,muey..avem aci trii tipuri de apevisti reprezentativi..
    1.- Betivanul notoriu, mukles continuu, Don Corleone.
    2.- Prostovanul imbecil, incurabil, Cezar.
    3.- Politrucul limba lunga sa ne-ajunga, PMT.Cel ce vorbeste mult dar nu spune nimic.
    Sa traiti bine!!!Reprezentanti aveti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Meri la tzava! Intrarea libera.
    Sa dai cu alifie pe bot!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim12 noiembrie 2012, 19:37

    Bai Boule ! Eu am avut mult sub 3000 si sunt in armata de la 14 ani !!BOULE
    Semneaza Czar!
    PS. Si acum am sub 3000- idiotul dracului!!
    ----------------------------
    Buei maimuco, din ce-ai scris aciulea, nu se prea intelege-ca esti cam imbirligat la creierash- daca tu esti incornoratu. Buei, io stiam ca esti maimuca si ne scarpini pe buca!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce nu intelegi ..INTELIGENTULE ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma adresam lu bolnavul ala de scrie cu litera mare!!

      Ștergere
  11. Au! Care-ai venit cu sirma-n bot?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce simpatici sunteti !
    Va iubesc pe toti !

    Cu voi pana la moooaaarteee! Cu voi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Condamnări în Dosarul Transferurilor:
    Închisoare pentru Copos, Borcea, MM Stoica şi Ioan Becali.
    ===================================
    Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat luni la închisoare pe toţi cei 8 inculpaţi în Dosarul Transferurilor. Cele mai grele pedepse le-au primit impresarii Victor şi Ioan Becali, condamnaţi la 8 şi, respectiv, 7 ani de închisoare, cu executare. De asemenea, fost preşedinte executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a primit 7 ani de închisoare, cu executare. Au mai primit pedepse cu suspendare Gică Popescu şi MM Stoica. Deciziile pot fi atacate cu recurs.

    Inculpaţii din Dosarul Transferurilor, deschis de procurori în urmă cu mai bine de patru ani, au primit luni lovituri grele din partea Curţii de Apel, care a judecat recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucureşti de a-i achita pe cei 8 oameni de fotbal, Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gheorghe Neţoiu şi Gheorghe Popescu. Toţi aceştia au fost condamnaţi la închisoare, luni, prin decizii ale Tribunalului Bucureşti, însă au dreptul la recurs.

    Astfel, George Copos, acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar managerul general al Stelei, Mihai Stoica, la patru ani de închisoare. De asemenea, fostul preşedinte executiv al lui FC Dinamo, Cristi Borcea, a primit 7 ani de închisoare, cu executare, în acelaşi dosar. O lovitură dură din partea justiţiei a primit şi fostul căpitan al naţionalei, Gică Popescu, condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare.

    Tot în dosarul transferurilor, mai apar şi numele lui Victor şi Ioan Becali, care au primit şi cele mai grele pedepse. Victor Becali a primit 7 ani cu executare, iar Ioan Becali 8 ani de închisoare, tot cu executare. Dealtfel, toţi cei opt trebuie să dea înapoi diferenţa de bani între suma trecuta în acte şi cea reală încasată din respectivele transferuri.

    Pentru Ioan şi Victor Becali procurorii au cerut cele mai mari pedepse, spre 20 ani de detenţie, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală. Ei sunt consideraţi iniţiatorii întregii proceduri ce a determinat prejudiciul şi de aceea au primit şi pedepsele cele mai mari. Mai mult, Ioan Becali trebuie să dea înapoi aproximativ 4 milioane de euro, sumă pe care şi-ar fi însuşit-o ilegal, din transferurile unor fotbalişti, în timp ce George Copos are de dat înapoi 500.000 euro.

    Cei opt oameni din fotbal au fost trimis în judecată pe 2 octombrie 2008 în Dosarul Transferurilor, iar Judecătorii Tribunalului Bucureşti i-au achitat pe toţi, la începutul lunii aprilie, însă procurorii au achitat decizia cu recurs. Iniţial, procurorii au cerut pentru George Copos până la 15 ani de detenţie, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală, spălare de bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CTP, despre Dosarul Transferurilor:
      Justiţia a reuşit să spargă tabu-uri vechi de decenii.
      ==========================
      Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat la RomâniaTV că, prin condamnările făcute în acest an, inclusiv cele ale oamenilor de fotbal implicaţi în Dosarul Transferurilor, justiţia din România a dat un semnal extraordinar şi anume că sistemul poate ajunge la puşcărie.

      Condamnările dictate de magistraţii Curţii de Apel împotriva oamenilor de fotbal, în Dosarul Transferurilor, au fost salutate de Cristian Tudor Popescu, el apreciind că aceste condamnări reprezintă un semnal extraordinar dat societăţii.

      Pe marginea acestui subiect, CTP a declarat în exclusivitate pentru RomâniaTV: "Justiţia din România a reuşit să spargă în acest an nişte tabu-uri vechi de decenii. Condamnarea lui Adrian Năstase a însemnat prima lovitură dată dată unui sistem care a a fumncţionat înainte de 1989 şi funcţionează şi acum.

      O parte a acestui sistem e lumea fotbalului, care şi-a asigurat o imunitate mai mare decât şi-au asigurat chiar parlamentarii. Oricâte coţcării, oricâte hoţii şi potlogării ar fi comis oamenii de fotbal, ei erau cumva de-ai noştri şi puteau fi iertaţi. E nea Mitică, e Gică, e Nea Jean. Toţi "nenii" ăştia beneficiau de un soi de simpatie imunitară. Au construit în jurul lor un fel de baraj psiho-social, în genul "pe ăştia nu poate să-i ia". Da, sunt ei hoţi, dar sunt de-ai noştri, sunt cu Steaua, cu Dinamo, cu Rapid.

      Nu ştiu câţi dintre ei vor ajunge după gratii, dar faptul că sistemul poate ajunge la puşcărie e un semnal extraordinar. Sunt atacate pentru prima dată structuri vechi, înrădăcinate de decenii şi care beneficiază şi de un soi de complicitate din partea publicului larg, de un soi de simpatie cu infractorii", a spus Cristian Tudor Popescu.

      Ștergere
  14. Bravo ! Bravooooo...
    Vrem ca maine-poimaine sa auzim de Base, Boc, Udrea, Videanu, Oprea, Cezar maimucles, samd....

    Locuri sunt !
    Panarama sa fie !
    N-ar strica nici Geofri Frencs ! Merge si muskiul lui !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine-i frumusica aia galonata, din ultima poza ?
      Zau ca as face secs cu ea ! M-as imbraca si eu in tinuta de ceremonie, de la promotie ! Aia albastra, cu vipusca rosie si epoletii galbeni !

      Ștergere
    2. Muica MORCOVEI, porcuroarea din tei, uei!

      Ștergere
    3. General de Justititie Militara MoniKKa MaKKavei, am onoarea sa ma prezentez! Facuta la apelu' bocancilor lu'Huuoooprea, sa traiti! Maimuca lu'Cristinel a lu'Danieletz.

      Ștergere
  15. Mie-mi "place" Zoe Petre s-o dau cu mecla de perete

    RăspundețiȘtergere
  16. ...si Petre Roman "nu vrem kent nu vrem valuta.."
    apropo' ati aflat ca dobi petre roman "catindeaza" la Bv?rade tot orasul in hohote!!
    Il "asteptem" si pe "recasatoritul"Dobritoiu(n-am zis io au zis pupincuristii)

    RăspundețiȘtergere
  17. Si mai vechi si mai noi...numai voi sunteti vechi basinosilor...si cu creierii muci:):)

    Un barbat suna la pompieri si zice speriat:
    -Domnule soacra mea vrea sa se arunce de la etaj!!
    -Si care e problema?
    -Nu se deschide fereastra!!!

    Dupa o aventura de doua luni, o tanara il intreaba plina de emotie pe iubitul ei:
    - Cand o sa ma prezinti rudelor tale?
    - Draga mea, deocamdata e imposibil. Copiii sunt la tara, iar nevasta-mea e plecata intr-o delegatie!

    Un ardelean care tusea ca naiba se duce la medic. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava:
    - Fumati? Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde:
    - Mai bine as bea ceva.

    -Sunt foarte ingrijorata: niciodata sotul meu nu a intirziat atita! Cred ca si-a gasit alta femeie?
    - Vai tu, de ce te gindesti la ce-i mai rau!? Poate l-o calcat vreo masina...

    Primul fiu: "tata, trebuie sa imi dai 5 milioane pentru ca am lasat o fata gravida"...
    Al doilea fiu: "tata, trebuie sa imi dai 7 milioane pentru ca am lasat o fata gravida"....
    Soseste si fiica: "tata, sunt gravida"...
    O, in sfarsit, se si incaseaza!

    Suna unul la macelarie:
    -Aveti picioare de porc?
    -Da!
    -Si cap de curcan?
    -Da!
    -Urat trebuie sa mai aratati!...

    -De ce dau manelistii din fund si rockerii din cap?
    -Fiecare scutura ce are...

    Un om intra in dormitor cu o capra in brate. Sotia, intinsa in pat, citea o carte. Omul spune:
    - Uite draga, asta este vaca cu care fac sex cand tu ai migrene.
    Sotia raspunde:
    - Daca n-ai fi fost asa de prost, ai fi realizat si tu ca este o capra.
    La care omul:
    - Daca n-ai fi fost asa de proasta, ai fi realizat ca vorbeam cu capra...


    Mica publicitate:

    "Tânar aratos situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud."

    " Tânara draguta blonda sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare, 1.70 m , plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vând camion."

    O baba tremurand de moarte din toate incheieturile o intreaba pe
    vanzatoarea la Sex-Shop:
    - Aveti Vibrator Turbo XXL Super Strong cu baterii alcaline?
    - Da!
    - Si cum se opreste?

    Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice:
    - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma
    imbraca si imi face freza!!??
    Nevasta zice:
    - Cei de la pompe funebre....



    Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune:
    - Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie. Patroana:
    - Iubi... dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri. Soferul:
    - Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa.

    Bula se duce la doctor si i se plinge:
    - Doctore, sunt homosexual.
    - Vai de mine!... Si eu nici macar nu m-am pieptanat!

    Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atarna de gat o viata intreaga.

    Celibatarul este atras de toate femeile, pe cand barbatul .casatorit este atras de toate cu exceptia uneia.

    RăspundețiȘtergere
  18. ..pentru creieri "muci'

    Soacra vine acasa si spune:
    - Astazi am fost la coafor.
    Ginerele, subtil:
    - Si era inchis?


    Un betiv, noaptea, s-a ratacit intr-un cimitir... merge el ce merge balabanindu-se si... zduf! cade gramada intr-un mormant proaspat sapat.
    Se trezeste din buimaceala si incepe sa strige:
    - Ajutooor! Ajutooooor!
    Nimic, nimeni prin preajma... Mai sta ce mai sta si incepe iar:
    - Ajutoooooooor!
    Dupa cateva ore, normal, i s-a facut frig tipului..
    - Ajutoooooooooooooooor! Mi-e frig!!!
    Dupa nici un minut, apare groparu' cu o lopata in mana si incepe sa toarne pamant peste el:
    - Pai daca te-ai dezvelit...



    Un profesor filolog se plimba pe la munte. La un moment dat vede un cioban cu oile la pascut. Cum era el pierdut pe ganduri, il intreaba pe cioban:
    - Ancestralule pastor, in posesia dumitale se afla aceste minunate patrupede paricopitate?
    - Indubitabil! - zise pastorul


    Gluma sadica:
    Gigel vine acasa zgariat tot pe fata, pe gat, pe maini.
    - Doamne sfinte, ce s-a intamplat ??
    - Am facut hora in jurul bradului.
    - Pai, si de ce esti zgariat in halul asta?
    - Eram putini!


    Ultimul proverb:
    'Oricat de jos ar cadea dolarul, apleaca-te si ia-l!'


    Psihiatrul intreaba
    - Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale?
    - Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american miliardar...

    O femeie cauta o carte in bibloteca.Sotul o intreaba:
    - Ce cauti, draga?
    - Stii unde-i cartea aia 'Cum sa traim pana la 140 de ani'?
    - Da, tocmai am aruncat-o...
    - De ce?
    - Incepuse ma-ta s-o citeasca!

    - Ioane, cumparatu-ti-ai masina?
    - Cumparat, Vasile!
    - Ce culoare?
    - Pai, ma Vasile, ai vazut ceriul la apusu' soarelui?
    - Vazut-am!
    - E, tot ase ni, numa' ca verde.

    Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta
    dupa 2, 3 crampe cade inerta sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala
    si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
    La care pisica de sub masa:
    - YEESSSSSSS!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Curleoane, "pentru creiere muci" sa ti-o dam la buci, iar dupa aia sa ne-o in buci! Sau pe Cezar la koor sa il stergi de muci...

    RăspundețiȘtergere
  20. Si uite-asa traficantul gourkha stie FOARTE BINE ADEVARUL ref la L164
    preluare de la "intercraci"
    Si io va tot spun asta de 2 ani de zile
    Rusine sa va fie!!Rusine,Rusine!!!

    12 noiembrie 2012, 21:56
    SCMD CAG spunea...
    @Unknown. P. II. Aceasta e logica mea. Mai e o chestie. Depinde mult si de colectivul in care lucrezi. Eu am nimerit intr-unul in care stabileam astfel: cine vrea sa se pensioneze anul viitor, sa ridice mana, si si MM primesc SM, ofiterii si IC. Imputerniciri, uneori detasari in alte orase etc., orice se poate rezolva daca esti intr-un colectiv OK. Si inversul - daca nu iese cel care a ridicat mana la anul, sa nu mai planga ca vrea IC, SM inca o data ca nu tine. Cu alte cuvinte, cu un pic de orientare, de noroc si unde si cei de la personal au un cuvant greu de spus - ei manageriaza carierele, dumneata poti fi detasat in SMG pentru un an sau 1/2 de an sau o luna si poti iesi cu 4000 pensie fluierand ... maine. Nu e nimic ilegal si imoral: orice militar trebuie ajutat sa iasa din sistem cat mai convenabil, asa se intampla oriunde.

    Mai sunt si altele. Dar daca vei avea 1000 de euro ultima solda cand vei iesi la pensie, ce vei face? E posibil, in timp UE trage dupa sine Romania si urmeaza apropierea veniturilor.

    Nu cred nicidecum ca L. 263 avantajeaza militarii, ci exact cum spun activii, spun si eu: "Sistemul vrea sa murim inainte de a apuca pensia, astfel incat sa nu apucam sa o mai primim vreodata!" Foarte posibil sa fie preconceputa toata povestea. Si mai cred ca daca celelalte state NATO au pensii militare pentru militarii lor, nu cred ca or fi mai noi inapoiate sa procedeze astfel, iar noi sa bubuim ca de obicei ... in prostie.

    Eu am spus tot ce am avut de spus!

    12 noiembrie 2012, 21:58

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iar ai glojgait ceva Curleoane?

      Ștergere
    2. Citez: ... "in timp UE trage dupa sine Romania si urmeaza apropierea veniturilor."
      =====================
      Musiu, esti in eroare, grava/profunda eroare!
      Daca ECONOMIA Romaniei nu merge, NIMENI niciodata nu va putea sa dea cuiva din tara asta ceva, adica... de la el de acasa! Bey, bagati-va mintile in cap! Nimeni nu va veni vreodata sa-ti dea tie SALARII si PENSII, ca esti tu in UE/MUE/SUE etc. Asta au spus si aia de la CEDO: daca economia nu poate sa "sustina", Guvernul este singurul in masura a stabili cat va fi "portia"! Iar tu, poti sa te plangi cui vrei, sa te duci unde vrei! Fix cu plansul vei ramane, nataraule!P.S.:Poti sa-ti pui si avocati!

      Ștergere
    3. @D.C. numai tu ,,,o spui""?//

      Ștergere
  21. No, buna dimineata populimii!
    Dati-i zor, inainte cu mult spor!

    RăspundețiȘtergere
  22. 'Neatza la ZOO de la noi de la NOO !

    Ceatza mare dom'le !

    O zi buna tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,SCMD CAG spunea...
      @Unknown. P. II. Aceasta e logica mea. Mai e o chestie. Depinde mult si de colectivul in care lucrezi. Eu am nimerit intr-unul in care stabileam astfel: cine vrea sa se pensioneze anul viitor, sa ridice mana, si si MM primesc SM, ofiterii si IC. Imputerniciri, uneori detasari in alte orase etc., orice se poate rezolva daca esti intr-un colectiv OK. Si inversul - daca nu iese cel care a ridicat mana la anul, sa nu mai planga ca vrea IC, SM inca o data ca nu tine. Cu alte cuvinte, cu un pic de orientare, de noroc si unde si cei de la personal au un cuvant greu de spus - ei manageriaza carierele, dumneata poti fi detasat in SMG pentru un an sau 1/2 de an sau o luna si poti iesi cu 4000 pensie fluierand ... maine. Nu e nimic ilegal si imoral: orice militar trebuie ajutat sa iasa din sistem cat mai convenabil, asa se intampla oriunde. ''
      FRUMOOOOOOSSSS!!!!!!

      Ștergere
    2. Da, am auzit si eu de manevre de genul asta, insa numai cu solda de merit, care putea fi redistribuita, altui cadru militar din acelasi corp, incepand cu data de intai a lunii urmatoare, in situatia pensionarii !
      "Jocul" era permis insa numai unitatilor care nu erau supuse desfiintarii ! Acolo unde unitatea se desfiinta, nu mai exista decat posibilitatea optarii pentru o functie la mama dracului, daca nu aveai solda de merit si comanda !
      Stiu ca in umeurile unde nu era vorba de restructurare, nici nu se admitea sa iasa un cadru la pensie fara sa beneficieze de SM !
      Se faceau planificari riguroase cu redistribuirile, in functie de optiunile de pensionare !
      Unii mai pe toamna, ca aveau nunta cu feciorul, altii mai pe iarna ca trebuiau sa plece nush unde, bla-bla...
      Nu mi se pare nimic anormal, atata timp cat totul a fost legal !
      Bravo comandantilor si sefilor care au stiut sa gestionaze problema soldelor de merit !
      De IC, nu am auzit, insa la anumite nivele sigur existau posibilitati de "rezolvare" ! In acest caz situatia nu era asa permisiva, intrucat numirile in functii se faceau potrivit unor competente, de regula la esaloanele mai mari !
      Asa ca, nu prea era la indemana oricui ! Insa nu bag mana in foc ca nu au fost si asemenea cazuri !
      Repet, cine a stiut sa gestioneze problema SM, bravo lor !
      Am auzit de nustiu cate ori multumiri de sanatate aduse unor sefi, din partea unor pensionari, pentru ca le-au dat SM !

      Ștergere
    3. Neatza Buna la ZOO + 9!
      Subscriu la cele zise de PMT.

      Ștergere
    4. Asa asa incepeti sa dati pe gura ! Tu-va in gura de nesatui!!
      Ceea ce nu spune labarul-muist de PMT este ca aceste ,,Jocuri" se faceau pentru un procent de maxim 15% ! De aici si diferenta de crestere pe L119 de 85 % !! Si nici in procentul de 15% Nu se facea pe gratis ! Erai la PULA comandantuluyi si cadristului ! Bagau astai la euroi in buzunare intr-o veselie ! Jegurile dracului ! Sniper one

      Ștergere
  23. Se umplu cardurile militienilor !

    BRAVO LOR !
    Intotdeauna cu un cap peste armata !

    Preluat de la SCMD Deva:

    "ony12 noiembrie 2012, 21:40
    Desi avem protocol cu aceasta formatiune politica, desi am fost prezenti in sala de la Casa de cultura a sindicatelor din Suceava suficienti membrii de sindicat din filiala la actiunea politica in care au fost "lansati" cei doi candidati din U.S.L.Suceava pentru colegiul 1 si desi sint si eu membru al unui partid din aceasta formatiune politica, consider (evident este o apreciere personala dar sustinuta de o mare parte dintre colegi) ca cea ce a facut colegul nostru de la Deva, este mai mult decit o politizare totala a filialei.
    Astazi am vazut un coleg de la interne cit de fericit era pentru ca vineri in data de 09.11.2012, (astazi este 12.11.2012 dar cardul meu si al altor colegi care provenim de la aparare nu este alimentat inca si probabil ca numai dupa 14 sau 15.11.2012 se va realiza acest lucru) cind si-a verificat cardul sa vada daca i-a intrat pensia, era sa faca infart cind a vazut ca i-a fost alimentat cu suma de 7.500 de lei. Pe bune omul se intreba daca sint banii lui sau cineva a facut glume. A primit o restanta in valoare de 5.000 de lei. Atunci ma intreb si va intreb colegule de la Deva, oare banii luati de la M.Ap.N. si repartizati la M.A.I. nu au fost pentru a repune in drepturi cu restantele ce le reveneau acestor colegi, o decizie inteleapta de altfel! Asta nu inseamna ca merg pe principiul zicalei cu capra vecinului, dar merita sa-mi pun multe intrbari. Oare asta nu este discriminare, era discriminare doar fapta pe care o putea pune in aplicare in vara d-ul Dobritoiu care a avut in mina banii pentru a ne repune in plata adevaretele pensii, nu si a ne da din urma??!!!
    Nu credeti ca “cineva” de “undeva” ne vrea dezbinati stimati colegi, pentru ca impreuna mai sintem inca o forta?!?!?
    Nu vreau sa sugerez nimic in legatura cu relatia nas-fin. Dar parca atitudinea guvernului fata de luarea deciziei de aprobare a repunerii in drepturi a celor care continuam sa le luam in mod nejustificat decimate, este dea dreptul inversunata.
    Oare cit mai acceptam sa fim manevrati stimati camarazi???
    Sa aveti o seara buna, ca in legatura cu vestile bune, nazuim sperante desarte!
    Col.rez. Coca Ion"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spunea si Pastorel Labareanu, in tara asta prost facuta, cacatii fut in loc sa puta !
      Ei au vrut sa termine cu pensiile nesimtite si, de destepti ce au fost, le-au nesimtit si mai mult !
      Acuma, pentru ca nu mai stiu cum sa dreaga prostiile pedeleului, "imprumuta" de la armata, ca sa dea tot celor carora li s-au nesimtit pensiile si mai mult !

      Ștergere
    2. Buey,creapă fierea-n tine de ciudă, beli-mi-ai!
      Unde PM ai mai văzut tu milițieni care să se tot plânga așe cum făceți voi, apeviștii?
      Nu te amărî pre tare..și-oi da o pălincă din prună curată și ți-o trece..ce să-și fac, cu luptători de talia lui curdeleu si cezar meri la război???Apu nu te mira că îl pierzi pănă nici nu l-ai început.

      Ștergere
  24. Gourkha says:
    Noiembrie 11, 2012 at 7:25 pm
    Se refera probabil la ceea ce spunea generalul Popescu cu gura lui la A 3 si anume ca in M.Ap.N. existau doar 2 pensii peste 5 000 lei: a lui si inca a unui general. Parerea mea e ca generalul stia ceva corect, dar era ceva ce nu stia. Nu era posibil sa aiba multi pensii din M.Ap.N. peste 5 000 lei, decat eventual unii din zone obscure ale armatei, nu dintre cei obisnuiti. Care sa fie aceste zone obscure?

    Singura smecherie pe care o puteau face militarii obisnuiti, era sa te orientezi pe o ultima functie platita bine, astfel incat sa iesi cu o pensie cat mai mare. Eu nu vad nimic rau in asta, la urma urmei aceasta este esenta legii pensiilor militare in orice stat NATO. Oricum te orientai pentru o ultima functie, mai mult de 10, tot nu castigai in armata ca bani. Oricum o invarti, nu se poate iesi cu pensie peste 5 000 lei decat ca sef SMG. Pai daca sefii SMG erau singurii cu pensii peste 5 000 lei, ce alta functie poate fi mai mare decat seful SMG incat sa ai o pensie mai mare decat el?

    Si atunci revenim la zonele obscure. Acelea nu pot fi decat in zona economica a armatei, respectiv ROMTEHNICA, ROMAVIA etc. Da, aici sunt singurele sanase ca dupa L. 164 sa iesi din sablon. A fost cam cum e si azi in agentiile de stat, unde oameni platiti de stat au si vreo 20 000 de euro venituri. Pariez ca in zona asta obscura intra niste economisti care si-au tras grade militare peste noapte, ceva juristi care au facut la fel si cam atat, dar militari de cariera nu este niciunul.

    Reply
    Don Corleone says:
    Noiembrie 11, 2012 at 9:15 pm
    @gourkha
    sa “mor” io!! tu vorbesti fix de mos alecu??

    Reply

    12 noiembrie 2012, 15:39
    Blogger mos alecu spunea...

    Sergentul bula , prostovanul , vazind ca nici pe blogul perete de wc nu este bagat in seama ... face ceea ce-l mai duce mintea (resturile din ceea ce nu a avut niciodata...) : muta de colo-colo niste comentarii ... poate-poate o crede lumea ca el este "producatorul" lor .
    Bineinteles ca isi ia drept argument suprem niste grohaituri ale prostovanului dez_akord_at !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 noiembrie 2012, 10:59
      Asa asa incepeti sa dati pe gura ! Tu-va in gura de nesatui!!
      Ceea ce nu spune labarul-muist de PMT este ca aceste ,,Jocuri" se faceau pentru un procent de maxim 15% ! De aici si diferenta de crestere pe L119 de 85 % !! Si nici in procentul de 15% Nu se facea pe gratis ! Erai la PULA comandantuluyi si cadristului ! Bagau astai la euroi in buzunare intr-o veselie ! Jegurile dracului ! Sniper one

      1

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      ,SCMD CAG spunea...
      @Unknown. P. II. Aceasta e logica mea. Mai e o chestie. Depinde mult si de colectivul in care lucrezi. Eu am nimerit intr-unul in care stabileam astfel: cine vrea sa se pensioneze anul viitor, sa ridice mana, si si MM primesc SM, ofiterii si IC. Imputerniciri, uneori detasari in alte orase etc., orice se poate rezolva daca esti intr-un colectiv OK. Si inversul - daca nu iese cel care a ridicat mana la anul, sa nu mai planga ca vrea IC, SM inca o data ca nu tine. Cu alte cuvinte, cu un pic de orientare, de noroc si unde si cei de la personal au un cuvant greu de spus - ei manageriaza carierele, dumneata poti fi detasat in SMG pentru un an sau 1/2 de an sau o luna si poti iesi cu 4000 pensie fluierand ... maine. Nu e nimic ilegal si imoral: orice militar trebuie ajutat sa iasa din sistem cat mai convenabil, asa se intampla oriunde. ''
      FRUMOOOOOOSSSS!!!!!! Pacatosul vorbeste !!!!

      13 noiembrie 2012, 09:02
      CEZAR spunea...
      Stati pe receptie !! Cat decurand va incepe sa dea pe gura si Mos Alecu !! Psihic nu mai rezista ! Uitati-va cum formuleaza frazele !! Vinovatia il apasa pe creerele ala mic..mic...mic....!!

      Ștergere
  25. CEZAR SPUNEA...
    NU, CEZAR FACEA SEMNE CA O MAIMUTA, JUMATE OM, JUMATE PUTZA. AUZI LA PDLACUL ASTA DE CEZAR/SNIPER: PAI DACA ERA CEVA DE CAPUL LUI IESEA SI EL CU SALARIU DE MERIT SI POATE AI LUI L-AR FI PROPUS PENTRU O FUNCTIE DE COMANDA, DAR ASA CUM SA PUI UN PAPAGAL PUTUROS CU PANTALONUL IN CUR ROS SA COMANDE CEVA? POATE DOAR O HALBA DE BERE.

    RăspundețiȘtergere
  26. Idiotule -care mai esti si bolnav rau !
    Daca te ajuta cu ceva AFLA ca am indeplinit TOATE functiile de la comandant pluton la COMANDANT BATALION INCLUSIV (4 ani ) ! Am avut si INd. COM +sol. merit !! Mai putin pe ultimele 6 luni ! Te faci bine acum ? Imbecilule!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DE AIA ESTI TU SUPARAT DOBITOCULE CA NU TI-AU DAT IN ULTIMELE 6 LUNI INDEMNIZATIA DE COMANDA SI SALARIU DE MERIT CA SA-TI CREASCA PENSIA ECSCROCULE. ESTI NU O MAIMUTA CI UN CUR DE MAIMUTA. VII AICI SI TOT MANINCI KKT CU POLONICU VRIND SA DEMONSTREZI CIT DE CORECT ESTI TU PEDELACULE. DAR LASA CA O SA DAI BANII INAPOI SI ASTA CIT DE CURIND. DACA TE PRIND TE VIOLEZ LIMBRICULE. TE PUN CAPRA SI TI-O TRAG SI TIE SI CURLEONULUI SI GITANULUI DIN URZICENI.

      Ștergere
    2. P.S. Iti mai precizez imbecilule , ca toate functiile le-am indeplinit intr-o singura unitate ! Regiment mecanizat - unitate de tip A (gata de lupta permanent)! In toata cariera am avut doar 2 notaricu B , Toate cu FB!!
      Acum sa te aud pe tine !! Ce ai facut la viata ta amaratule , de scrii numai cu litere mari si blestemi ca o vrajitoare nenorocita!!Czar

      Ștergere
    3. lasa-l cezare ca "stie" si el!?...stie sa scrie "ECSCROCULE"cu majuscule
      vezi DEX!idiotule NEBUN(cu majuscule)daca nu ai minime cunostinte de gramatica.IDIOTULE!!
      PSBine ca n-a scris "EXCROCULE"hi,hi

      Ștergere
  27. Blogger mos alecu spunea...

    Trebuie sa recunosc ca sergentul bula , prostovanul , are dreptate !
    Intr-adevar formulez niste fraze cam lungi si cam "intortocheate" pentru a fi pricepute si de un "mare comandant" ... de companie , al carui vocabular si teren de manifestare a gindirii se limita la :
    - Culcat !
    - Salt inainte ! Dupa care ... 3 petarde ; adunarea materialelor ; deplasarea la cazarma ; bilantul "aplicatiei" ; cinzeaca festiva la birtul de linga cazarma .

    Unde dracu sa-si exerseze cei doi neuroni , pentru a intelege si fraze mai lungi ?
    -

    13 noiembrie 2012, 10:24

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @mosu' senilu'
      formulezi fraze lungi,fara inteles si logica doar pt faptul ca te incurci in propriile minciuni.D'aia!!

      Ștergere
  28. Buey, da al dreacu mai sunteti !

    Stau si ma gandesc cam cum ar fi, ipotetic vorbind, doamne feri, sa va poata aduna cineva pe toti la un loc si sa va lase sa va "exprimati" la liber pe pensii, solde de merit si mai nush ce drepturi de astea !

    In cinci minute, ar sari sangele !



    RăspundețiȘtergere
  29. Ia "IESPLICANE" tu mosule lacom cele spuse de prietenul tau,traficantul gourkha
    PS era vorba o pula de "colectiv OK"Era vorba doar de "unii ofiteri" care sugeau pula sefilor si mai dadeau si spaga.Doar atat
    Rusine,rusine,rusine sa va fie
    Din cele postate mai sus am inteles ca de acolo i-a ramas si lui PMT pofta aia teribila de a lua muie.Deh ce sa-i faci,bietul PMT a ramas dependent de muye,contra IC+SM.face si el ce poate.Ia muyeeee!!!
    Nu te recunosti in cele de mai jos,mai contabil manecutza?
    SCMD CAG spunea...
    @Unknown. P. II. Aceasta e logica mea. Mai e o chestie. Depinde mult si de colectivul in care lucrezi. Eu am nimerit intr-unul in care stabileam astfel: cine vrea sa se pensioneze anul viitor, sa ridice mana, si si MM primesc SM, ofiterii si IC. Imputerniciri, uneori detasari in alte orase etc., orice se poate rezolva daca esti intr-un colectiv OK. Si inversul - daca nu iese cel care a ridicat mana la anul, sa nu mai planga ca vrea IC, SM inca o data ca nu tine. Cu alte cuvinte, cu un pic de orientare, de noroc si unde si cei de la personal au un cuvant greu de spus - ei manageriaza carierele, dumneata poti fi detasat in SMG pentru un an sau 1/2 de an sau o luna si poti iesi cu 4000 pensie fluierand ... maine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Zice PMT:
    Pai asta tie ti se pare "buna gestionare"? muistule!!

    "Jocul" era permis insa numai unitatilor care nu erau supuse desfiintarii ! Acolo unde unitatea se desfiinta, nu mai exista decat posibilitatea optarii pentru o functie la mama dracului, daca nu aveai solda de merit si comanda !
    Stiu ca in umeurile unde nu era vorba de restructurare, nici nu se admitea sa iasa un cadru la pensie fara sa beneficieze de SM !
    Se faceau planificari riguroase cu redistribuirile, in functie de optiunile de pensionare !
    Unii mai pe toamna, ca aveau nunta cu feciorul, altii mai pe iarna ca trebuiau sa plece nush unde, bla-bla...
    Nu mi se pare nimic anormal, atata timp cat totul a fost legal !
    Bravo comandantilor si sefilor care au stiut sa gestionaze problema soldelor de merit !
    De IC, nu am auzit, insa la anumite nivele sigur existau posibilitati de "rezolvare" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis ca "am auzit si eu de manevre de genul asta " ! Nu am vazut cu ochii mei !
      Daca e asa sau nu, stiti voi mai bine !
      Gestionarea acestei mi se pare nu buna, ci excelenta !
      Pana si jagardelele unitatii luau SM, acolo unde sefii lasau de la ei si ziceau ca, decat sa ma injure toate viata, ii dau si astuia, ca tot se pensioneaza si scap de el !
      Vorbeau unii analistici ca numa idiotii sau cei trimisi in rezerva cu suturi in cur n-au avut SM !

      Asa am auzit ! Oricum pe mine nu ma pasioneaza !

      Mai zicea un domn ca se bagau euroi puternic in buzunarele sefilor !
      O fi, nu zic ca nu ! Ce nu face un om la disperare !
      Da' eu nu am auzit de asa ceva !

      Daca nu-i bine, nu-i bine ! Na, ce sa zic si eu ! Insa nu cred ca era ilegal !

      Intradevar, erau si sefi care, chiar daca ramaneau cu locuri libere de SM dupa pensionarea unora, decat sa le dea unor jagardele, mai bine nu le redistribuiau, nici in ruptul capului !

      Na, sefi si sefi pe lumea asta !



      Ștergere
  31. Cand ziceam ca Bret-Frezo este un gargaragiu notoriu, mi-a sarit Neacsu la beregata, precum as atenta, ca n-am rabdare, ca se merge step bai step, precum si ca-i aduc grave prejudicii sursei sale principale de luat interviuri !

    Ulterior, mai multi osteni au inceput sa se lamureasca ca asta nu e nici macar la unghia de la degetul mic a polonicarului-izmanar !

    Dupa ce a terminat cu interminabilele vizite de lucru pe la toate scemedeurile de prin tara, s-a apucat de aburit lumea pe la teve !

    Uite, inca unul, de la Iasi, care stie el ce spune:

    "luni, 12 noiembrie 2012
    DE CE NU-L MAI POT INTELEGE PE DOMNUL MINISTRU DOBROTOIU ?!


    (un comentariu la niste explicatii inexplicabile )
    Personajul mai sus mentionat,ramas interesant doar ca purtator temporar al functiei de ministru al apararii nationale si pe viata al gradului de general,incetosat ,desi voia sa para luminat,vizibil incurcat in absenta uneltelor de exprimare si a argumentelor logice, pierdut intr-o interminabila si aiuritoare explicatie ,nu mai poate fi inteles pentru ca nu mai stie ce spune,desi pare ca stie foarte bine ce vrea, la urma urmei: sa ne zapaceasca.

    Ca aparitie personala a fost doar de plans, ca reprezentant al spetei politice din care face parte, penibil,intolerabil de penibil.

    Zicerile domniei sale ?

    Un monument de incoerenta, o groasa batere de apa in piua, vorbe in gol, fara logica, in pur automatism ,cu toate ca intentia vorbitorului – zapaceste-i daca nu-i poti lamuri – e clara de tot, pentru oricine.

    Interesat doar de cat de liber si de bine vorbeste si nicidecum de logica, ministrul nostru ,pe care-l credeam mai altfel, s-a oprit dupa 3 minute cand i s-au terminat cuvintele.

    Si n-a spus nimic.

    Si cand s-a oprit mi-am adus aminte ca “ este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti ( .....) pe dinafara , decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!”.

    Dan Moraru "

    RăspundețiȘtergere
  32. Bag sama ca aciulea e fro trei categorii !
    Unii care au avut de toate, toata cariera, inclusiv la pensie.
    Unii care au iesit cu suturi in cur din sistem.
    Unii care n-au avut nimic o viata intreaga, pentru ca nici nu meritau !

    Ca sa vezi cum e viata !
    Acuma, celor dintai, li s-au furat pensiile !
    Aici e paradoxul ! Dupa ce, cei din urma, o viata intreaga au ras prin cazarmi de prostii care munceau pe branci, iar la 3 si 25 erau primii in poarta cazarmii, au ajuns sa-si bata joc iar de cei fututi si la pensie !

    Tara de cacat ! De fapt, popor de cacat, ca tara nu-i vinovata !
    Are dreptate Patapievici !


    Buey da' rai mai suntem !

    Sintagma de "UNITATE" militara trebuie inlocuita ! Nu mai exista nicio unitate !

    RăspundețiȘtergere
  33. Cica, in seara asta se mai face un "antrenament" pentru sedinta de guvern de maine !

    RăspundețiȘtergere
  34. Buey, gata , nu ma mai bag in cacaturile astea cu SM, IC, PCR si UTC ca ma depaseste situatia !
    Nici nu stapanesc legislatia in materie, asa ca ma trezesc vorbind prostii !

    RăspundețiȘtergere
  35. Da,da "mai bine taci si lasi impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu" zicea un antevorbitor

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu prepun sa ne impacam cu totii, ce dracu !
    Sa reformatam spiritul de corp !

    Uite, eu sunt primul care intid mana unei prietenii trainice si durabile: muieeee buey, in special lu' Curdeleu care-i muci prin Bartolomeu ! Buey, Curdeleone, transmiti de la fata locului ?

    Tu cand esti simpatic, cred ca esti treaz, sa moara bibi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata 'pretine' ne impacam si iti strang mana(in usa) sunt "honorat si haie sictiris"
      Acu pe bune;N-are rost sa ne certam!!

      Ștergere
  37. Ne impacam O PULA cu NESATUI ca voi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ce dracu sa faca oamenii, ca doar n-au furat ! Li s-a dat, au luat !
      Adevarul este ca, unii, au luat si muie acuma, insa isi revin ei ! E ca si rezolvata !

      Hai, te rog, ne impacam ?

      Ștergere
    2. PMT13 noiembrie 2012, 14:31

      Dupa "impacare" iti transmit o muie si urm msj,ca iar ai reusit sa ma superi la un comment distanta:
      Zici tu:"Pai ce dracu sa faca oamenii, ca doar n-au furat ! Li s-a dat, au luat !"
      Ete pula!! au carat unii sarsanale si au supt pula la sefi cat cuprinde si un pic mai mult....nu asaaa simplist "li s-a dat ,au luat"Ete Pula!!
      Esti prost sau te faci?

      Ștergere
    3. Aprob ce zice D.C. !
      In plus adaug: bine , au luat - sa zica bogdaproste ca a fost pomana !
      Dar de ce aveti impresia ca doar voua vi se cuvine totul ? Doar voi v-ati nascut cu IND.C +Sol.M , doar voi cu pensia pe legea imputita 164 ! De ce nu luptati pentru o lege corecta si echitabila care sa-i dea fiecaruia fix ce merita !!

      Ștergere
    4. Pe.Se.- Da desigur lu PMT o muie zdravana ca-i invatat!! Czar

      Ștergere
    5. Pe.Se. 2 De impacat o pula ,pana nu va revizuiti atitudinea!!

      Ștergere
  38. Nebunul a luat-o razna prin cucuruz !
    Il doare pe el in pula de sindicalisti si de problemele lor !
    Pe el il doare in cur de CCR si de nush ce procese cu aceasta structura !

    Gata, a rezolvat toate problemele sindicalistilor, iar acum se ia de chiept cu institutiile statului !

    Doamne feri, cum mai manipuleaza prostimea !

    Acu cateva saptamani zghiera ca pe 26 intra ordonanta ! Apoi a tipat ca a negociat, de la 1 la 5 ori !

    Oare pe ce bani se judeca astia cu morile de vant ?

    Apropo, parca zicea ca "Vineri, 16.11.2012, la ora 10.00, la sediul central al SCMD vom avea discutii cu dl. Tariceanu si alti candidati in alegerile generale din Sectorul 1 Bucuresti (vor participa membri ai SCMD din Sectorul 1 si BO ale filialelor din Bucuresti)."

    Acuma au si proces ?

    Eote:

    "marți, 13 noiembrie 2012
    Procesul contra Curtii Constitutionale



    Vineri, 16.11.2012, orele 08.30, la Inalta Cute de Casatie si Justitie se joaca ultimul act al procesului intentat de SCMD, cinci ONG-uri militare si trei domni generali in rezerva, Curtii Constitutionale, proces in care se neaga … constitutionalitatea acesteia.

    Reamintim tuturor celor interesati ca, declinandu-si competenta, Curtea de Apel Bucuresti a cerut CCR sa-si demonstreze propria constitutionalitate. Si mai atragem atentia ca cei noua “mari specialisti”, ale caror voturi au contat mai mult decat vointa a 8,6 milioane de cetateni cu drept de vot, isi bat permanent joc de Constitutia Romaniei, prezentandu-se in scris drept “Institutie publica” si “Institutie politico-jurisdictionala”.

    Va rugam, domnilor jurnalisti, sa verificati incadrarea CCR in Constitutia Romaniei si sa va raspundeti singuri daca domnii in cauza o incalca sau nu, atribuindu-i calitati care nu exista.

    Ne permitem sa va reamintim totodata domnilor “indignarile viforoase” care i-au cuprins pe unii dintre membrii breslei dvs. atunci cand am afirmat ca CCR, DNA, ANI, etc. sunt structuri politienesti si de santaj de tip bolsevic, ce dubleaza nejustificat structuri existente ale statului roman. Astazi, dupa vanarea votantilor la Referendum, nu credem ca mai exista cineva care sa nu impartaseasca aceasta opinie.

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) Mircea DOGARU"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, am uitat

      Horror et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
    2. Io nu sunt apv-ist dar ce inseamna la doghy "r" in paranteza?nu cumva ranciog???:):).....:-)

      Ștergere
  39. DA IN SPIRIT DE CORP TREBUIE SA LA DAM MUIE ETERNA CURLEONULUI JEGOS, MOTANELULUI KKCIOS SI CEZARULUI CU MUCI UNSUROS. CELOR 3: MOOIE FOR EVER.

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca stau bine si ma gindesc, omul cu majuscule cam are dreptate. O spalatura pe dinti cu o perie de aia de care stiti cu tontii nu le-ar strica. Dar ca impricinatii sa se spele bine, din partea mea un sincer ALUPIGUS cu simburi de masline.
    ia luati voi de-aciulea un blog interesant:
    ===================================
    http://dogaru-mircea.blogspot.ro/2012/11/procesul-contra-curtii-constitutionale.html
    --------------------------------------------

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mishto!!Nu stiam lindiku' asta de link dar l-am folosit si am vazut.....Oauuu ce am citit pe acolo!!!Lolek si Bolek:):)
      Baaa ce "m-am mai ras"!Ce cutre comuniste,ce bashinosi,vai de mucii lor din cap.
      "Sa iesim tovarasi sa iesim duminica la 3coceni,fara insemne SCMD-SRL"+un militian d'ala cu clase cat trenu' marfar.

      Ștergere
  41. Toti fraierii care au cotizat la bunastarea BUHAIULUI - scuipati aici!!

    http://dogaru-mircea.blogspot.ro/2012/11/procesul-contra-curtii-constitutionale.html
    --------------------------------------------

    RăspundețiȘtergere
  42. Vine vremea ...

    http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf

    RăspundețiȘtergere
  43. ,,CEZAR13 noiembrie 2012, 16:11
    Aprob ce zice D.C. !
    In plus adaug: ... De ce nu luptati pentru o lege corecta si echitabila care sa-i dea fiecaruia fix ce merita !!"

    Nu se iegzista posibilitatea legala sa primesti tu muie fix cit meriti. Nu-ti ajunge o viata, iar s-o facem ,,de urmas"(muia) nu-i elegant, ca poate urmasii n-or fi tot maimutoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii donam, ii donam lui Czar maimuca la mansarda sa-i dam! Sa-i dam cu MUIOTON gel si dupa aia, de homoroizi ca el, gaoaza sa ne-o curetze nitzel. Si sa ne sufle tare intre buci, iar dupa aia el cu curul sa ne sparga nuci. Dar mai intai sa se curetze de MUCI!

      Ștergere
    2. Buey,penzie muista de urmas numa la cimpanzei se eczista.

      Ștergere
  44. Buey PMT, te vazui in poza, bre!
    Nu esti bosorogul cela ce sta in spatele Moimei Makkavei, intre ea si fletz?
    Maaa, da fain barbat ai fo!
    Amu vo 50 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  45. Sunteti debordanti, homerici, s.a.m.d....si cam mizerabili, dar, asa e si viata! Cu voi, si altii, nu ma-am simtit singur, ma-ati ajutat sa trec mai usor peste greutati, uneori cu zambetul pe buze, atunci cand credeam ca m-a parasit iubita, eterna mea iubita - aceasta tara careia i-am jurat credinta pana la moarte. Mi-ati oferit informatia de care aveam nevoie, printre bancuri, glume si perdele trase (cate vrei !), dar a fost ceva de vis - e drept, mai mult cosmar ! Mi-ati fost partenerul care, fara sa stie, mi-a tinut tonusul sus si mi-a alimentat speranta ca voi trece peste acest cosmar. Aveti calitati si curajul de a le pune pe tapet. Un strain de mediul nostru nu ar intelege sau ar interpreta altfel atmosfera de aici. Va doresc un viitor, cel putin, la fel de interesant si, poate, mai elaborat. Sapati, cautati, verificati, fructificati-va relatiile, pentru ca nu o faceti numai pentru voi. Nici nu banuiti cati prieteni aveti si cati stau cu ochii pe voi in speranta ca apare ceva...ceva care sa mai schimbe ceva. Daca puteti, si stiu ca puteti, treceti la treaba ! Ceva se intampla ! Si atitudinea, cred ca trebuie sa se schimbe. Tomberoanele si-au schimbat "atitudinea" ! Sarada ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello,bre asta de la 18:43!Numa ce voiam sa parasesc ZooLAND-ul cand te vazui...
      Ai impresia ca intri pe acest taram de poveste fara a primi botezul?
      Ia de colea niste Spermanzol, o tableta de Alupigus si sloboz din GaOz.Daca intri in soc, camesoiul il gasesti la NOO, la seful PMT.El iti va lindik si camera!
      Hai,fii binevenit!

      Ștergere
    2. Dupa aia cu "tonusul" io te intreb....ti s-a sculat,sau doar ti se pare?? hac,hac!!

      Ștergere
    3. sa-mi bag....*p*u*l*a asta sigur ie adminu!!Io am scris asa ca sunt pudic,futuva-n gura

      Ștergere
    4. Da, ce esti curios? hac !

      Ștergere
    5. Nu-i curios, e doar prostovan. Asa e el de felul lui.

      Ștergere
    6. Ei, la o prima vedere ! Aici, bag seama, toate intelesurile au alte intelesuri ! Toti suntem, cum suntem, si asa cum ne inteleg apropiatii. De fapt asta conteaza. West

      Ștergere
  46. No,bini,va las sa va muificati in continuare.Corleonul e in forma,probabil inca nu e mucificat total si inca nimereste tastele.Cezaruica e in verva,doar se discuta despre penzii..vechea lui durere.Mos alecu le da cu tifla la toti, iar PMT de distreaza la maxim.Intr-un cuvant, apevistii pulii!Muie s-aveti!

    RăspundețiȘtergere
  47. Noo, mersii ! Da, sapati ? Eu sunt vaccinat ! Camesoiul sa si-l pastreze spre vesnica pomenire ! In rest am avut parte de toate tratamentele ! Cu mare drag si multam: West (adica 18 si 43 - mai sus)

    RăspundețiȘtergere
  48. Muei, urmele astea de sperma duc spre bloaga-oloaga ,,internationala" alu' maiMucles? Mare coraj la primata sa treaca riul (de spermazol)!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buei, tare as vrea sa ne intilnim cu tontii...Sa vad live maimuca ca sa-i sparg buca, sa-l vad pe Curdeleonul bufonul si pe Tigri2 specialistul in datul pielii inapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ma vezi pe mine...esti gata,esti dus?
      ai grija ce-ti doresti??

      Ștergere
  50. ,,CEZAR13 noiembrie 2012, 11:55
    Idiotule -care mai esti si bolnav rau !
    Daca te ajuta cu ceva AFLA ca am indeplinit TOATE functiile de la comandant pluton la COMANDANT BATALION INCLUSIV (4 ani ) ! Am avut si INd. COM +sol. merit !! Mai putin pe ultimele 6 luni ! Te faci bine acum ? Imbecilule!!"

    Bai oaie,da ce PL-ul MU ai pacatuit de te-au futut pe linia dreapta? Ai pus tu laba la banane ori maimata ailalta a fost mai sexi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai hai sa-ti spun io cum sta treaba cu mai mucea. Iel era incheietor de ploton. Cin mereau la instructie, era ultimu, ca cara marmida cu marmelada. Mare cioflingar, mare guguman!
      Pai buei, cum sa lasi comanda unei grupe pe mina acestui ciumpanzeu? Nu v-a zis ca-i dadura un shoot in koor chiar inainte de a iesi la pensie?

      Ștergere
  51. Vezi aici inventarul acțiunilor CSM
    care au revoltat asociațiile magistraților.
    ===========================
    Lumea Justiției scrie cum acțiunile Consiliului Suprem al Magistraturii din ultimii doi ani au dus la o decizie unică în Justiția din România. Conferința Națională a Asociației Magistraților, care a avut loc în perioada 9-10 noiembrie, a mandatat Colegiul Director să declanșeze procedurile de informare a adunărilor generale ale judecătorilor și procurorilor din țară în vederea revocării unor membri ai CSM.

    În ultimii doi ani de activitate, CSM a tăiat și spânzurat în justiția din România, fapt ce a determinat ca Asociația Magistraților să se revolte și să pregătească o acțiune amplă la nivelul țării în vederea schimbării unor membri ai CSM. Astfel, Colegiul director urmează să întocmească o notă de fundamentare care să conțină toate acțiunile membrilor CSM din ultima perioadă, care au afectat atât interesele magistraților, cât și rolul de garant al independenței Justiției.

    Potrivit luju.ro, în acțiunea de schimbare a unor membri ai CSM s-ar afla președintele Consiliului, Alina Ghica, vicepreședintele Oana Hăineală și judecătorii Adrian Neacșu și Cristi Vasilică Danileț.

    Iată câteva dintre aspectele semnalate de-a lungul timpului de Asociația Magistraților din România și Asociația Procurorilor din Romania (APR), care ar putea constitui motive pentru revocarea din funcție a unor membri CSM.

    AMR a somat printr-o adresă CSM, în octombrie, 2011, să pună capăt angajărilor de consilieri fără baza legală și să recupereze sumele plătite ilegal.

    În aceeași adresă, AMR acuza CSM de încălcarea normelor în vigoare, dar și de exercitarea unui exces de putere: “În aceste condiții, toate datele converg spre o crasă încălcare a normelor în vigoare, exercitarea unui exces de putere care interferează cu inițiative legislative păguboase cu un deficit de imagine artificial creat de CSM”.

    Peste aproximativ o lună de la această adresa, AMR, care nu a primit niciun răspuns din partea Consiliului, a anunțat public faptul că a sesizat Curtea de Conturi a României pentru verificarea modului în care au fost încadrati cei cinci consilieri de la CSM, trei de la cabinetul președintelui de la acea vreme Horațius Dumbravă și doi magistrați detașati la alți membri ai Consiliului.

    AMR a cerut CSM să se pronunțe asupra conduitei judecatorului Horațius Dumbravă, presedintele Consiliului la acea vreme, care în timpul unei ședințe de Plen pentru desemnarea procurorilor-inspectori au organizat o „informala la Restaurantul Home”, la care au petrecut cu mai multi jurnaliști. De asemenea, AMR a cerut CSM sa se pronunțe și asupra conduitei judecatorului Cristi Danilet, care a simulat în stradă procese, alături de avocați dintr-un ONG cu care se afla în parteneriat, punându-se la dispoziția trecătorilor robe pentru fotografierea gratuită, deși acest gest este interzis de lege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CSM este acuzat și de obstrucționarea numirii Monei Pivniceru în funcția de ministru al Justiției. Alături de Asociația Procurorilor din România, AMR critică lentoarea CSM în a lua act de demisia Monei Pivniceru din Consiliu și de detașare a acesteia la Ministerul Justitiei

      De asemenea,în august 2012, tot in contextul numirii Monei Pivniceru în funcția de ministru al Justiției, AMR si APR au atras atenția asupra plecărilor unor membri din CSM, fapt care este de natura sa afecteze imaginea acestei institutii.

      Ultima acțiune a AMR prin care a fost semnalată o alta disfuncționalitate a activității CSM a avut loc la sfârșitul lunii octombrie. Asociatia Magistraților din România a formulat o contestație la CSM împotriva Hotararii CSM nr. 918 din 23 octombrie 2012, prin care cu majoritate de voturi s-a decis ca adjunctul Procurorului General Daniel Marius Morar, este “membru de drept al CSM” pe perioada cât acest post este vacant. Împotriva aceleiasi Hotarari, AMR a formulat și o acțiune de anulare în instanță la Curtea de Apel București, dosarul primind termen abia în 14 ianuarie 2013.

      Ștergere
  52. Muei, vedeti ca ...s-a schimbat foaia!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri