Google Translate

marți, 13 noiembrie 2012

Ingroziti de viitorul scor al alegerilor parlamentare din decembrie, PDL-istii o ARD in scenarii cu zanganit de catuse. Pentru moment, au intins o nada cu un pestisor din balta lor!


Procurorii pregătesc reținerea unui lider USL, în plină campanie electorală. (!?!)
 
Potrivit unei informații difuzate în redacții, în cursul zilei de luni, următoarea mișcare a procurorilor DNA ar putea să vizeze un important membru USL, mai precis un lider al unuia dintre partidele aflate la guvernare.
 
Reținerea acestuia ar fi ultima șansă de a bloca USL sub 50 la sută, în alegerile parlamentare. În cazul în care scandalul va fi detonat prea aproape de 9 decembrie, demersul procurorilor va fi mai puțin credibil, fiind perceput ca o tentativă de influențare a votului. După inculparea liderului PDL Vrancea, procurorii pot să susțină că acționează imparțial, nu la comanda Cotrocenilor.
 
O lovitură dată adversarilor lui Traian Băsescu în această săptămână ar putea fi urmată de o avalanșă de stenograme care să afecteze imaginea liderilor USL, nevoiți să se apere de acuzații, în loc să-și deruleze acțiunile de campanie. Chiar dacă nu reușește reducerea scorului USL, o acțiune în forță a procurorilor îi va demobiliza pe nehotărâți, scăzând participarea la vot, ceea ce folosește PDL, al cărui electorat este mai disciplinat. Scandalul ar putea furniza muniție președintelui, care să poată argumenta în fața partenerilor externi de ce refuză să-l propună pe Victor Ponta premier.
 
Mai multe scenarii sunt luate în calcul, în ceea ce privește direcția de atac a DNA. O variantă ar putea fi legată de dosarul fraudelor bancare, dacă vreun lider USL sau un ministru a căzut pe interceptări, în cursul monitorizării grupării infracționale destructurate.
 
Altă pistă ar putea fi chiar scandalul din Vrancea, dacă Alin Trășculescu avea conexiuni cu funcționari din administrația USL. Reținerea lui Liviu Dragnea, în dosarul referendumului, ar avea un efect pervers, crescând numărul de voturi pentru USL, odată ce va mobiliza o mare parte din cele 7,4 milioane de cetățeni care au spus DA pentru demiterea președintelui.
 
Nu poate fi exclusă nici varianta unui dosar nou, pregătit din vreme pentru a fi lansat pe piață în prima săptămână a campaniei electorale. De asemenea, s-ar mai putea detona un dosar legat chiar de alegerile în curs. Mihai Stănișoară, vicepreședinte PDL, își avertiza săptămâna trecută adversarii politici că la alegeri vor acționa ”procurori sub acoperire”, putând fi operate arestări în urma unui flagrant, chiar în secțiile de votare. De ce nu ar acționa procurorii și în campanie, chiar dacă nu există funcția de magistrat sub acoperire?
Informația privind arestările din rândul USL nu a putut fi verificată, dar în situații similare, cum au fost acuzațiile lansate de ANI, sursele amintite s-au dovedit bine informate.
 
 
==============================
===================
 
 
Este o toamna ... tot mai fierbinte!
Iarna, se anunta cu mari efecte de scena!
Iar vrabiuta pdl-ista ... o ARD-e-n ... scenarii!
 
 
Drum bun, PDL!
===================
============

 
====

NOTA:
===========================
Din categoria : comentarii,
Se retin pentru premiul cel mare:
"Doi pe-un balansoar!"
=======================================


Baa, voi ati vazut ca ne ajung aia de Megalitica la comentarii? Buey trebuie sa facem ceva ca altfel ne intrec jucatorii de remi.
Răspundeţi

Răspunsuri


  1. Du-ti uai !
    M-am si speriat ! Ce dreaq faci glume de astea...
    Un labar si o meduza stau la texte, buza-n buza !
    Si adminu asta atata o labareste cu Sar sami sugimeduza aia,
  2. de m-a'nebunit !
  3. ===================================
  4. ====================================================
  5. Categoria: Marele Hituri ale toamnei 2012


==============================
==================

166 de comentarii:

  1. Cica DRUM BUN!
    Vorba lui PMT : II BUN O PULA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noul Cod Rutier a fost publicat în MO.
    Vezi principalele modificări.
    ===========================
    Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. Legea nr. 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 760, din 12 noiembrie 2012, după ce a fost adoptată de deputați la final de octombrie și de senatori în septembrie. Principala modificare se referă la reînnoirea permisului auto care se va face în urma vizitei medicale.

    Permisul poate fi obținut numai de persoane cu vârsta minimă de 16 ani împliniți. Permisul pentru categoria AM va fi valabil 10 ani, iar obținerea lui va fi condiționată, la fel ca în cazul celorlalte categorii, de susținerea unei probe teoretice de verificare a cunoștințelor și a unei probe practice de verificare a aptitudinilor și comportamentului.

    Permisul de conducere categoria B este valabil 10 ani dar, dacă până acum reînnoirea înainte de data expirării se făcea doar în urma unui drum la Poliţie, o nouă lege vine să schimbe acest lucru. Reînnoirea se va face doar în urma unui control medical.

    “Eliberarea unui nou permis de conducere cu o nouă valabilitate administrativă se realizează la expirarea valabilităţii documentului, după efectuarea examinării medicale prevăzute la la art.22” scrie în art 9 al legii 203, publicată ieri în Monitorul Oficial.

    Iată ce scrie la articolul 22:

    Art. 22. – (1) Conducatorii de autovehicule sau tramvaie trebuie sa aiba cunostintele si indemanarea necesare conducerii si sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic.

    (2) Conducatorii prevazuti la alin. (1) vor fi verificati periodic din punct de vedere medical si psihologic. Politia poate propune examinarea medicala sau psihologica, precum si verificarea cunoasterii regulilor de circulatie a conducatorilor de autovehicule sau tramvaie ori de cate ori constata ca acestia, prin modul de conducere sau comportamentul lor in trafic, pun in pericol siguranta circulatiei.

    (3) Verificarea medicala si psihologica prevazuta la alin. (1) si (2) se efectueaza In conditiile stabilite prin ordin comun al ministrului sanatatii si familiei si al ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei.

    Pentru conducerea mopedelor va fi obligatoriu un permis de categoria AM. Acesta poate fi obţinut doar de tinerii care au împlinit 16 ani. Permisul AM este valabil 10 ani, iar obţinerea lui depinde de susţinerea unei probe teoretice de verificare a cunoştinţelor, dar şi a unei probe practice de verificare a aptitudinilor şi comportamentului.

    Pentru biciclişti: dacă un drum este prevăzut cu o pistă specială destinată circulaţiei bicicletelor, acestea vor fi conduse numai pe pista respectivă.

    Noul Cod Rutier reglementează și circulația pe biciclete. Astfel, pot fi sancționați cu amenzi din clasa a III-a de sancțiuni (de la 6 la 8 puncte-amenda) și ” nerespectarea normelor privind circulația bicicletelor”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da muei, cind expectoreaza carnetul, trebuieste sa ne asezam la coada ,la muie, la controlul medical. Sa va mai povestesc cum pornesti sanatos cu fisa in brate si cum poti sfirsi ,,sfirsit'' de suferinta celorlalti participanti la traficul asistentei medicale?
    Muei, da controlul medical in Austria se pune?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu se piarza aroma...

    Anonim13 noiembrie 2012, 18:08
    ,,CEZAR13 noiembrie 2012, 16:11
    Aprob ce zice D.C. !
    In plus adaug: ... De ce nu luptati pentru o lege corecta si echitabila care sa-i dea fiecaruia fix ce merita !!"

    Nu se iegzista posibilitatea legala sa primesti tu muie fix cit meriti. Nu-ti ajunge o viata, iar s-o facem ,,de urmas"(muia) nu-i elegant, ca poate urmasii n-or fi tot maimutoi.

    Anonim13 noiembrie 2012, 18:33
    Ii donam, ii donam lui Czar maimuca la mansarda sa-i dam! Sa-i dam cu MUIOTON gel si dupa aia, de homoroizi ca el, gaoaza sa ne-o curetze nitzel. Si sa ne sufle tare intre buci, iar dupa aia el cu curul sa ne sparga nuci. Dar mai intai sa se curetze de MUCI!

    Anonim13 noiembrie 2012, 18:40
    Buey,penzie muista de urmas numa la cimpanzei se eczista.

    Anonim13 noiembrie 2012, 18:38
    Buey PMT, te vazui in poza, bre!
    Nu esti bosorogul cela ce sta in spatele Moimei Makkavei, intre ea si fletz?
    Maaa, da fain barbat ai fo!
    Amu vo 50 de ani.

    Anonim13 noiembrie 2012, 18:43
    Sunteti debordanti, homerici, s.a.m.d....si cam mizerabili, dar, asa e si viata! Cu voi, si altii, nu ma-am simtit singur, ma-ati ajutat sa trec mai usor peste greutati, uneori cu zambetul pe buze, atunci cand credeam ca m-a parasit iubita, eterna mea iubita - aceasta tara careia i-am jurat credinta pana la moarte. Mi-ati oferit informatia de care aveam nevoie, printre bancuri, glume si perdele trase (cate vrei !), dar a fost ceva de vis - e drept, mai mult cosmar ! Mi-ati fost partenerul care, fara sa stie, mi-a tinut tonusul sus si mi-a alimentat speranta ca voi trece peste acest cosmar. Aveti calitati si curajul de a le pune pe tapet. Un strain de mediul nostru nu ar intelege sau ar interpreta altfel atmosfera de aici. Va doresc un viitor, cel putin, la fel de interesant si, poate, mai elaborat. Sapati, cautati, verificati, fructificati-va relatiile, pentru ca nu o faceti numai pentru voi. Nici nu banuiti cati prieteni aveti si cati stau cu ochii pe voi in speranta ca apare ceva...ceva care sa mai schimbe ceva. Daca puteti, si stiu ca puteti, treceti la treaba ! Ceva se intampla ! Si atitudinea, cred ca trebuie sa se schimbe. Tomberoanele si-au schimbat "atitudinea" ! Sarada ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim13 noiembrie 2012, 18:49
    Hello,bre asta de la 18:43!Numa ce voiam sa parasesc ZooLAND-ul cand te vazui...
    Ai impresia ca intri pe acest taram de poveste fara a primi botezul?
    Ia de colea niste Spermanzol, o tableta de Alupigus si sloboz din GaOz.Daca intri in soc, camesoiul il gasesti la NOO, la seful PMT.El iti va lindik si camera!
    Hai,fii binevenit!

    Don Corleone13 noiembrie 2012, 19:23
    Dupa aia cu "tonusul" io te intreb....ti s-a sculat,sau doar ti se pare?? hac,hac!!

    Don Corleone13 noiembrie 2012, 19:25
    sa-mi bag....*p*u*l*a asta sigur ie adminu!!Io am scris asa ca sunt pudic,futuva-n gura

    Anonim13 noiembrie 2012, 18:43
    No,bini,va las sa va muificati in continuare.Corleonul e in forma,probabil inca nu e mucificat total si inca nimereste tastele.Cezaruica e in verva,doar se discuta despre penzii..vechea lui durere.Mos alecu le da cu tifla la toti, iar PMT de distreaza la maxim.Intr-un cuvant, apevistii pulii!Muie s-aveti!

    Anonim13 noiembrie 2012, 19:11
    Noo, mersii ! Da, sapati ? Eu sunt vaccinat ! Camesoiul sa si-l pastreze spre vesnica pomenire ! In rest am avut parte de toate tratamentele ! Cu mare drag si multam: West (adica 18 si 43 - mai sus)

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim13 noiembrie 2012, 19:14
    Muei, urmele astea de sperma duc spre bloaga-oloaga ,,internationala" alu' maiMucles? Mare coraj la primata sa treaca riul (de spermazol)!

    Anonim13 noiembrie 2012, 19:20
    Buei, tare as vrea sa ne intilnim cu tontii...Sa vad live maimuca ca sa-i sparg buca, sa-l vad pe Curdeleonul bufonul si pe Tigri2 specialistul in datul pielii inapoi.

    Anonim13 noiembrie 2012, 19:26
    ,,CEZAR13 noiembrie 2012, 11:55
    Idiotule -care mai esti si bolnav rau !
    Daca te ajuta cu ceva AFLA ca am indeplinit TOATE functiile de la comandant pluton la COMANDANT BATALION INCLUSIV (4 ani ) ! Am avut si INd. COM +sol. merit !! Mai putin pe ultimele 6 luni ! Te faci bine acum ? Imbecilule!!"

    Bai oaie,da ce PL-ul MU ai pacatuit de te-au futut pe linia dreapta? Ai pus tu laba la banane ori maimata ailalta a fost mai sexi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey rapani batrini:
    1. Reglementul asta de circulatie e 1 kkt la fel cum erau si al'lalte dinainte;
    2. Cezar e un maimutzoi, dar e prietenul nostru chiar daca in armata n-a carat decit marmida cu marmelada;
    Si ca sa nu se supere, maimuca sa ne mingaie buca.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, ia cetiti d'aciulea si va cruciti:

    " ” ....La ce nu mă gândesc , o Doamne ? La ce-am ajuns ,aici, acasă , milioanele de inși , femei și bărbați , generații întregi care am zidit ROMANIA modernă ... La câte renunțări ne-a fost dat să facem față vreme de patruzeci de ani , la câte nopți în frig , la cîte cozi și la câte spaime gândind la copiii rămași singuri cu cheile de gât ... A fost , a fost dar nu se uită . Și azi ,
    aleșii noștri ne-au trădat , ne-au vândut și ne-au sărăcit până acolo încît familii fără număr au ajuns să-și îngroape morții pe datorie !!! Un sistem întreg - brațul forte al unui regim dur , uneori anacronic , este răsfățat cu pensii incompatibile cu starea națiunii - DOUA SUTE DE MII - de inși a căror prezență a fost remarcată de la jocurile piramidale , la mormanul de fiare vechi , la contractele oneroase prin care Romania și romanii au fost puși la pământ , două sute de mii de milițieni , procurori , politruci , judecători , ofițeri din armată , securiști și alte lifte - au dat ,post decembrie , care cum s-a priceput, o mână de ajutor celor puși pe ruinarea țării față de care au jurat credință ... privatizări scandaloase , devastările sistemelor de irigații și subminarea agriculturii , distrugerea marilor combinate de creștere a animalelor , implozia masivă a industriei concentrată atunci în DOUA MII de unități , raderea pădurilor , bulversarea sistemului educațional , implementarea negativelor sociale - droguri , alcolism , șomaj , prostituție ... Când au terminat cu bogăția supraterană au intrat precum șobolanii ăn măruntaiele pământului - petrolul , gazele , minereurile - o imensă bogăție a ÎNTREGULUI POPOR - ,, băi animalelor ,, ca să citez un președinte în viață și el la fel de ticălos ca și ciracii lui ... a ÎNTREGULUI POPOR repet , a fost înstrăinată unora care își fericesc compatrioții din sărăcirea fraierilor care au statut de servitori ai Europei ... Mîine , gazul românesc va încălzi austriecii , tot mîine , noi vom cumpăra gazul de la ruși plătind de trei ori prețul ... O țară tristă plină de humor ,, !
    „Nu mă plâng . Constat . Soluții ? Sunt - UN TRIBUNAL AL POPORULUI - rezolvă totul și rapid și legal pornind de la un adevăr istoric - ROMANIA ESTE A POPORULUI și nu a unui grup de profitori”
    --------------
    Buey, comentariul ie de pe PulanoX. Si ca sa nu se supere jegul de Pulanox ca l-am transportat aciulea, ma semnez: Sniper one
    --------------------------------
    Buey, asa ie cind nu pui sula pe jegosi!!! Apa, paie si bataie si garantat ii ajungem pe nemti din urma. Daca nu-i si intrecem...

    RăspundețiȘtergere
  9. Muei,pe al vechi daca sanchimbai permisul inainte de expectorare nu aveai nevoie de control (la cap). De aciule inainte, chiar daca te prezentezi inainte de exhumare pentru reinviere, noul permis necesita un control medicalnou(si nu numai la proctolog ori ginecolog).

    Poneal!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dom' gardian , spune-ne si noua de unde ai scos articolul ala 22 , ca-n ordonanta 195 din 2002 zice altfel ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, nu ne mai facem bine !

    Da' nici nu cred ca ar trebui !

    Daca va spun ce oameni citesc acest blog, nici nu v-ar veni a crede !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste insusi neaCashu!
      All inclusiv.

      Ștergere
    2. west zice: sa va vad de ce sunteti in stare. asa e ! oamenii citesc acest blog. trec orele si aveti de rezolvat o sarada !

      Ștergere
  12. Muei,tu asta care-l cauti pe gardian, ti-e de ceva pulane pe sale ori stai rau cu priceperea? Se schimbeaza din ianuarie!
    Muei, ia sufla colea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey, un sa sufle ca nu s-a invetat rahatotesteru? Las' ca sufla in cimpoi, iar daca i se fac ochii verzi, il saltam si pulane pe koor ii dam!

    RăspundețiȘtergere
  14. Fanus Neagu, maestrul, zambeste de acolo de sus : frumosii nebuni ai marilor orase exista !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: din cauza unei crize severe de personalitate, am ajuns sa scriu tampenii ! Totusi, trebuie sa intelegeti ca nu-i de ici -colea sa stai cateva ore bune intr-o coma profunda !

      Na, zic si eu lucruri frumoase...

      O sa-mi revin, ca mi s-a mai intamplat !

      Ștergere
    2. Muei, uita-te bine, ca nu merge la infinit. O belesti ,,brucs'' si nici popa nu-ti poate indeplini hultima dorinta.
      Impaca-te cu animalele, ca pacientii oricum te-au priceput.

      Ștergere
    3. Ai dreptate !
      Ai ideie cat dureaza o ghidusie de asta cu care sa-i faci economie lu'madam Lupu in bugetul de pensii ?
      O fractiune, si ti-ai bagat pula in ea viata !

      Ștergere
  15. Am sunat la guvern (am o verisoara angajata acolo) sa-mi zica cineva de la purtarea de cuvinte daca, in sedinta de maine, intra !
    Cica intra o pula ! Si mi s-a atras atentia sa nu mai sun si sa stau dracu acasa de paduchios ce sunt !
    Cica, ce ? Dottore are timp de toti ratatii ? Acuma mi-am gasit de sunat, cand e la Briucsel ?
    Cica, dupa ce ca urla tampitii aia de la Oltchim ca are niste promisiuni neonorate, acu tre sa ma dau si eu bashtan, ca sa vada presa cum si cat se minte ?

    Na, eu vroiam doar sa vad de verisoara mea daca o duce bine, ca femeie de serviciu...

    Ce sa zic si eu...

    RăspundețiȘtergere
  16. O culoare mai potrivita, pentru seara asta, nici ca nu putea pune domnul Burcu, in pozele alea !

    Portocaliul ma inspira la o cufureala desavarsita !
    Daca nu as avea burta atat de mare, ca o butelie, si putza atat de mica, ca o nuca, zau ca mi-as da muie singur !
    Cica au mai fost cazuri de astea !

    Se uita baba la mine si isi face cruce cu viteza ventilatorului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. transfera presiunea buteliei in nuca si inchide ventilatorul....

      Ștergere
    2. Usor de zis ! Presiunea mea din butelie are un singur canal de transfer: borta curului !
      Iar cu baba nu m-as pune la afaceri de genul " ori privatizare, ori dizolvare " !
      Doamne feri !

      Ștergere
    3. mai ai o varianta: prin noi insine. da ventilatorul pe mediu si la mangaierea unei usoare pale de vant, poti visa...toti visam...inainte de a avea cosmaruri...baba...cine crezi ca va mai fi langa tine, cu sau fara butelie, nucile vor fi cazand si ele de mult...baba. saraca baba! saracile babele noastre, ca multe au mai inghitit pe langa noi!

      Ștergere

  17. Undeva, în pădurile caucaziene, se organizează un mare concurs internaţional al tăietorilor de lemne. După ce se întrec marii campioni ai Canadei, Austriei, Rusiei, vine şi rândul campionului României, un tip mic, slab şi pirpiriu. Toţi îl privesc cu neîncredere, dar el, din câteva mişcări, taie tot ce i se pune la îndemână, doborând toate recordurile. Presa, televiziunea... Uimire... Interviuri...


    - Domnule, unde v-aţi antrenat de aţi atins o asemenea performanţă?


    - În Sahara! răspunde mândru campionul nostru


    - În Sahara?! Bine, dar în Sahara nici nu sunt copaci! se miră reporterii.


    - Aşa e, nu mai sunt! se laudă campionul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Astai-i tare, precum capatina lu' CZar.


    Mama ii face morala fiului ei:
    - Bine mai, Ionele... In Spania la capsuni nu vrei sa te duci. In Italia la ingrijit batrani nu vrei. La fotbal nu vrei. Atunci, du-te mama la facultate ca sa ne facem de rasul blocului!

    RăspundețiȘtergere
  19. Aoleoooo fie-va milaaa!!.mor de ras,imi crapa dreak ceva in cap si ma aveti pe constiinta,daca aveti... ete pula voi si constiinta("card" se numeste onoarea si demnitatea voastra,adica doar 2; gourkha traficantu de carne vie si nehalitu' culmea zgarceniei,superzgariebranza mosu alecu)pot sa crăp linistit...hac,hac

    RăspundețiȘtergere
  20. Cam ca Basescu despre statul de drept.

    Examen la cursul de logica. Subiectul era "demonstrati ca scaunul de la catedra este invizibil.
    Toti studentii scriu cate 5-6 pagini, dar nota 10 o ia Bula, care scrisese doar 2 cuvinte:
    "Care scaun?"

    RăspundețiȘtergere
  21. Va promit ca, de maine, redevin ce-am fost, si mai mult decat atat !

    O boala necrutatoare, care a bantuit pe la NOO de cateva zile, a bagat sectia de "glumeti" in carantina !
    Va doresc o noapte buna !
    Prieteni si dusmani ! Ce mai conteaza, oricum crapam cu totii !

    RăspundețiȘtergere
  22. Muei boartoLomei, expireaza-n PET, inspira cu grija si nu bori pe caietul barmanitei.
    Si nu-nteleg ce te fute grija de constiinta noastra, ca nu-ti dam de bunavoie banii pe care-i primesti pe card. Se numeste ,,stopaj la sursa''.

    RăspundețiȘtergere
  23. Da! Dar pe rind. Ultimul primeste ,,Onoarea armetii''!
    Muei, fii tare, n-o lasa in jos.

    RăspundețiȘtergere
  24. No,buna dimineata!
    La Zoo, la NOO, la glumeti,la seriosi,incuiati,destupati si alte neamuri.
    Ati pornit la drum?Ii bun?
    Daca da, mereti inainte- drum bun si cale batuta!!!
    Cu cine va-ntalniti sa va ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buey, io tot nu inteleg..noi,astia de la ZOO+NOO,care avem dunga rosie in bolentin,mai putem prelungi permisele?

    RăspundețiȘtergere
  26. Buey-muey,LinDikMik de PMT!
    Măă,trateaza-te!Nu ne lăsa așa cu ochii beliți!
    Măă,io când îs meteosensibil ma tratez cu o pălincă și o prună curată.

    RăspundețiȘtergere
  27. Buey, sefu de la NOO!!!Buey,PMT!
    Măă, te-ai sculat?Nu ne băga in fibrilații,bre, ca avem si noi o vrăstă!
    Ce PM faci?te simțăști bine?
    Ai luat pasteaua?
    Haidi,bre,fără tini viața e pustiu..

    RăspundețiȘtergere
  28. 'Neatza buna - Ii buna o pula !
    Abia mi-am tras izmenele pe cur !
    Ce zbierati toti ca scapetii, nu noaptea-n cap !
    Usior, ca ma desfac !

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi par cunoscute mainile alea din poza de mai sus !
    Dupa conturul si forma unghiilor, par a fi a lu doggy !
    Da eu nu cred ca e posibil, ori a facut o simulare omul sa vada cum i-ar sta !

    RăspundețiȘtergere
  30. Cred ca nu va intereseaza agenda de lucru a lu' dottore, de azi !

    "Ora 11:00 Şedinţa săptămânală de guvern.
    Notă: Vor exista oportunităţi de imagine la începutul întrevederii şi declaraţii de presă la finalul ei.
    Ora 13:30 Primul-ministru Victor Ponta participă la ceremonia de premiere a elevilor care au obţinut distincţii la olimpiadele şi concursurile şcolare internaţionale în anul şcolar 2011-2012, a profesorilor care i-au pregătit şi a unităţilor şcolare de unde provin.
    Evenimentul va avea loc la Palatul Victoria, Sala Transilvania.
    Notă: Jurnaliştii interesaţi vor avea acces pe toata durata evenimentului şi vor avea posibilitatea transmiterii live.
    Ora 14:00 Primul-ministru Victor Ponta se întâlneşte cu delegaţia Fondului Monetar International (FMI) în România.
    Evenimentul va avea loc la Palatul Victoria.
    Notă: Biroul de Presă va pune la dispoziţia jurnaliştilor interesaţi imagini foto şi video de la eveniment."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sa vedem daca fac publica astia de la SG si ordinea de zi, ori e data la SSID !

      Ștergere
  31. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  32. Curdeleu din Bartolomeu a luat-o razna !
    A inceput sa-si dea muie singur la comenturi !
    Eu cred ca, dupa ce s-o trezit nitzel din muci (nu de tot) si a reusit sa desluseasca ce a scris s-a speriat si si-a tras-o singur !
    Acusica cred ca-i muci iara ! Ca vremea-i nashpa si nu poti face altceva, decat s-o pui de-o mucificare !

    RăspundețiȘtergere
  33. Alta muie, de la Brasov !
    V-am zis eu ca dupa ce a ars gazul pe la toate sedintele SCMD din tara, acuma il arte pe toate posturile de teve ?
    .............................................
    "Domnule Ministru
    Nu vă înţeleg, în niciun fel, veselia pe care o afişaţi pe ecranele TV, în încrâncenatele dispute politice, când ştiţi foarte bine, că acest lucru nu vă este permis. Nu cred că administraţi „medicamentul civic” cel mai adecvat nici părţii active şi nici celei aflate în rezerva instituţiei militare. Armata nu face politică, a încercat în 1989, prin capii ei politici aserviţi, dar a efectuat manevra de întoarcere la timp. Nici eu nu-l îndrăgesc pe Domnul Preşedinte, îi contest atitudinea faţă de noi, militarii în rezervă, dar sunt obligat de statutul meu şi prevederile legale, să-i acord respect. Este Comandantul Suprem şi nu dă bine în exterior acest aspect de „rupere a legăturii de comandă”. Din aceste considerente vă sugerez să faceţi la fel, pentru a nu crea anumite confuzii. Armata este şi a USL şi a ARD şi a PPDD, dar şi a noastră, a celor care suntem români liberi. Armata rămâne ultima speranţă a acestui popor îngenunchiat de o politică lipsită de calificare şi sprijin majoritar, popular. Nu vă înţeleg atitudinea faţă de noi, militarii pensionari care am suportat „curbele de sacrificiu”. Aţi plecat prea repede la ofensivă în bătălia politică, lăsând în urmă „morţii şi răniţii”. Probabil, cunoaşteţi faptul că, mulţi camarazi au decedat în urma agravării bolilor cronice sub impactul nemilos al tăierii pensiilor. Vă sugerez eu, un caz de aici de la Braşov, în care un ilustru ofiţer ieşit la pensie de câteva luni şi având doi copii minori, a fost doborât de boală în câteva săptămâni. Au rămas doi copii orfani. Îmi aduc aminte de un caz din epoca comunistă în care un pilot pe avionul "superuzat" IL -28 (coleg de clasă în Liceul Militar Breaza) şi-a sacrificat viaţa la numai 27 de anişori. Eram vecini de palier la Feteşti, întreţinea o familie cu trei copii minori (sub 5 ani). Atunci, regimul comunist, ca şi regimul domniei voastre de acum, faceţi victime în familiile celor care şi-au sacrificat viaţa pentru binele acestei ţări, prin menţinerea "curbelor de sacrificiu". Am reântâlnit soţia acestuia la Canalul Dunăre - Marea Neagră, la doi ani după tragicul eveniment, lucra ca muncitor necalificat pentru întreţinerea celor trei copii. Am extrapolat oarecum timpul şi spaţiul pentru a vă reaminti că, în familiile celor 30.000 de militari cu pensiile tăiate abuziv, sunt drame asemănătoare (în timp ce regimul domniei voastre promovează, în funcţia supremă de secretar al guvernului, o distinsă tânără de 27 de anişori, propusată tot dintr-un loc "călduţ".) . Dacă susţineţi că ne caracterizează un spirit elitist, vă sugerez să-l sacrificaţi pe al dumneavoastră, în interesul nostru, nu al politicii! Mâine, 14.11.2012, este convocat Parlamentul, la propunerea Ministrului Justiţiei pentru a decide soarta unui singur parlamentar PDL, suspecatat de infracţiune. Pentru cei 30.000 de pensionari militari cu grade superioare nu aţi reuşit să convocaţi Parlamentul pentru a abilita Guvernul să dea ordonanţe de urgenţă în domeniul eradicării acestei furăciuni publice! Aveţi mâine această şansă de sacrificiu în interesul camarazilor noştri! Altfel, jocul dumneavoastră încrucişat şi nepotrivit pentru locul şi rolul pe care-l ocupaţi, imi dau slabe speranţe de reuşită comună în drumul nostru de sacrificiu, către speranţă şi adevăr.
    .....................................
    Preşedintele Filialei 1 SCMD Braşov
    Preşedintele Asociaţiei ”Alianţa Pentru Respectarea Democraţiei – Octavian Paler”
    Gl.mr.(r). Prof.univ.dr. Petrişor Mandu"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preşedintele Filialei 1 SCMD Braşov; Preşedintele Asociaţiei ”Alianţa Pentru Respectarea Democraţiei – Octavian Paler” ;Gl.mr.(r). Prof.univ.dr. Petrişor Mandu".
      ============================
      D-le Mandru, sunt mandru ca va mandriti cu seful sefilor din pdl, temporar si tranzitoriu pe la Palatul Cotroceni, cu nume de cea mai trista amintire pentru tara si poporul acesta: Traian Basescu! Atacul la ministru Dobritoiu, imi da sperante ca nu sunteti singur, ca va bizuiti in continuare pe logistica, metodele si mijloacele "centrului", CD/D&P in principal! As zice ca trebe sa scoateti iute din arsenal tot ce aveti, ca dupa cum vad io, se duce dreakului sandramaua portocalie, cu Basescu cu tot! Vad ca Dogaru se agita de aiurea, habar nu are de capuletele lui! Se vede d-le Mandru, ca nu este General ca matale! Va mai astepamt p'aciulea pe la noi, ca tare mult ne placeti!

      Ștergere
  34. Pula...pula.....pulaaaaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Baaa, ala primul, cu ea in biuze e maimuca, ca numai lui ii place ALUPIGUS asa de dimineata sa nu i se faca greata.

    RăspundețiȘtergere
  36. Ia auziti voi aciulea ce gindire drept din putza gindirii:
    "Blogger Plano Lupuș spunea...

    A devenit un clișeu chestia că oamenii politici au distrus țara.
    In topul marilor îmbogățiți, postcomunism, nu sunt oamenii politici.Hoții și excrocii au profitat de neștiința politicienilor în a administra țara.
    Cînd mă gîndesc că mulți presari sunt plătiți de marii corupți să răspîndească acest clișeu cu clasa politică ... mă cuprinde sila."
    ----------------------
    Da buey, domnu Lupus/PulaoX, clasa politica nu e vinovata cu nimic! Ei se lupta si dau shpaga sa intre in Parlament doar din dorinta fierbinte de a face bine, dezinterasati si pe gratis acestei tari. Din cauza unora ca voi, lautari pe linga realitatile acestei tari, caracatita mafioto-politica a distrus Romania.
    Buey, ce ma enerva asta...si chiar de dimineatza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l "cuprinda sila" pana-l sufoca si tace !
      Exact politicienii au distrus tara !
      Idiotul face repede referire la topul marilor imbogatiti ! Nu aici e spilu', buei basina jurisdictionala, ci faptul ca s-a ras totul de pe fata pamantului ! Numai molurile au crescut !
      Mai are politicul sa puna la pamant Oltchimul, Hidroelectrica si Cernavoda si gata-i treaba !
      Politicul a inglodat tara in miliarde de euro datorii !
      Lasa tu imbogatitii, ca aia nu-si faceau averi daca nu-si baga politicul coada !

      Deci, sa-ti fie clar bosorogea: tara a fost distrusa, exclusiv, de politicieni !

      Da', cred ca asta-i tot din ciclul ala cu MOSNEGII SPUN LUCRARI TROSNITE ! Asa ca, nu ma mir !

      Ștergere
    2. Bey,Plano10 a luat-o pe razor!
      Pai fiti atenti aciulea:
      La mine in Judet ii cunosc pe toti parlamentarii (politicienii) de dupa '90! Multi dintre ei, fosti in liniile 2-3 ale fostilor nomencklaturisti, ori rude ale astora. Dar si cativa "alesi" dupa criterii care imi scapa! Stiti care este minunea??? Majoritatea acestor politicieni de 10-20 de ani, sunt nenicule "baronii/satapanii" judetului, miliardari cu acte-n regula! Bey, iar inainte, multi stateau ca mine, la bloc!
      Sa ne spuna Blogger Plano Lupuș, cum devine chestia!
      Au furat astia ceva,ori ba! Au facut din politica bani,ori ba!

      Ștergere
  37. Muei, voi ati vazut bancnota de 10 PPDD, aia din MH news?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta, de aici zici? - E mortala, nana!
      http://comentariipolitice.blogspot.ro/2012/11/la-mehedinti-se-intampla-ceva-ard-se.html

      Ștergere
  38. Da muei, aia. Da gasisem si una cu barba! Unde soarele mamei ei o fi?

    RăspundețiȘtergere
  39. A inceput sedinta de guvern !

    Exact in acest moment se discuta ordonata, conform punctului 2 de la OZ !

    "II. PROIECTE DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ
    1. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea unor acte normative şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale"

    E data pe secret !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Cashu von Bubico ot Craiova !

      Ce zici, sunt sau nu sunt documentat, acuma ?

      Ștergere
  40. Tocmai ieri ziceam ca "pleaca" lumea la cele vesnice, unul dupa altul !

    Inca un rezervist a suflat in veioza, "natural" !

    "miercuri, 14 noiembrie 2012
    Generalul ZAPOR IOAN,nu mai este !
    O trista veste!

    Bunul si respectatul nostru camarad Gl.mr. ZAPOR IOAN a parasit aceasta lume.

    A fost un om si un prieten desavirsit!

    O grea pierdere pentru familie , prieteni, colegi si cunoscuti!

    Dumnezeu sa-l ierte!

    Biroul Operativ

    Publicat de Moraru Dan "

    RăspundețiȘtergere
  41. Răspunsuri
    1. Doar tu ramai, sa stingi lumina!

      Ștergere
    2. Buei, nu vorbiti prosteli !
      Baremi astia care o sterg natural, nu mai apuca apocalipticul de pe 21 decembrie, cand intram in borta neagra a universului si capiem cu totii in vreo 3-4 zile !
      Mai bine natiurlih, decat in apocaliptic !

      Ștergere
  42. Răspunsuri
    1. Hai la noi, la NOO !
      Decontam noi drumul !
      Numa pentru venit, ca de intors nu mai este cale !
      E bine aciulea, au dat drumul si la caldura noaptea....

      Ștergere

    2. Pula...pula.....pulaaaaaa!!!

      RăspundeţiPMT14 noiembrie 2012, 09:30
      ???
      Pula-pula ce ?!


      Anonim14 noiembrie 2012, 10:58
      ce vrei ba ? Iau lectii de ..portugheza !! Ce limba mishto!!

      Ștergere
    3. Pai buey,
      Mai doct decat atata, se putea ?
      Ai vazut artistii de la opera, inainte de a intra in scena, cum isi fut maxilarul sus-jos, stanga-drepta si bolborosesc ceva, ca sa se incalzeasca ?

      Asa ne incalzim si noi !

      Pula-pula, muie-tie, ...

      Ștergere
  43. Daca va uitati in Obositoarea militarilor, incepand cu pagina 2, toti dau diplome, plachete si medalii in meapeneul asta !
    Toti premiaza !
    Ba premii pentru copiii giudokan-sandokan, ba premiile revisteai Gandirea-i Militara, ba diplome pentru furnizorii armatii, ba Bret-Frezo cu plachete, ba un alt instelat cu plachete...
    Delir, ce mai !

    Astia cum se prind, cum isi trag cate o diploma, o medalie, o placheta ceva, sau macar o insigna cat de mica !

    RăspundețiȘtergere
  44. Tot din Obositoare, pe ultima pagina, aflam despre "DRUMUL DE LA NA-NA-NA-NA
    LA MEDALIA OLIMPICA" ! Ceea ce este total gresit, pentru ca articolulu trebuia intitulat "Drumul de la Burcu la premiile blogului de MH"!

    RăspundețiȘtergere
  45. Tot din oficiosul armatii aflam ca pe 16 noiembrie e ziua Transporturilor Militare !
    O pula ! Din cate imi aduc eu aminte, pe 16 noiembrie era ziua Armei Cai Ferate !
    Am fost candva, acu multi ani, invitat la o paranghelie la Brigada de Cai Ferate, cand serbau 100 si ceva de ani de existenta a armei !

    Stiu ca astia aveau mai multe specialitati in arma: constructii de cale ferata, constructii de poduri de cale ferata, tunele si transporturi militare !

    Cred ca va aduceti aminte, cand plecam pe vremuri in poligoane, cei de la transporturi se ocupau de imbarcare-paza-transport si debarcare !

    Dupa ce s-a desfiintat arma cu totul, odata cu desfiintarea tuturor unitatilor si invatamantului de cai ferate, au ramas labagiii de prin gari ! Care, cu trecerea timpului, s-au amestecat si ei cu cadre militare de auto, aviatie si alte cele, deoarece transportul pe calea ferata a murit !

    Si, uite asa, pe "mormantul" unei arme demult apuse, insa cu un istoric impresionant, niste cacanari au suprapus "Ziua transporturilor !




    RăspundețiȘtergere
  46. Mai luati, ca sa nu va raciti !

    miercuri, 14 noiembrie 2012
    RASPUNSUL DOMNULUI MINISTRU CORNELIU DOBRITOIU

    Un raspuns pertinent al domnului Andries adresat domnului ministru Dobritoiu pe facebook, la propunerea de sustinere in campanie, la Colegiul 11...

    Andries Vasile 13 noiembrie 07:42
    Poate sustinerea ar fi deplina(indiferent de culoarea noastra politica) pentru ca suntem militari(activi sau in rezerva) daca am avea raspunsuri la timp la intrebarile noastre.1.Este adevarat ca a fost trecuta Casa de Pensii Sectoriala(fosta MpN) in subordinea Secretariatului General al Guvernului si domnul ministru nu mai are niciun control supra ei? Ca sa nu-l mai stresam cu problema pensiilor ciuntite.Caci nu mai are nicio tangenta cu noi, pensionarii fosti militari. 2.Este adevarat ca s-a dispus sistarea actualizarii grupelor de munca la pensionarii militari creindu-se astfel o alta mare nedreptate (de data asta sub guvernarea USL) unii dintre noi avand pensii actualizate iar altii fiind lasati de izbeliste? Nu ne ajungeau nedreptatile portocalii(nereparate) ne-au mai aparut si cele usl-iste.Sa tot sprijinim USL si candidatii ei.Si sunt doar doua intrebari.

    Mi se par necesare noua raspunsurile. Si desigur ar fi loc de mult mai multe!


    Nota :Am adresat domnului ministru cele doua întrebări transmise prin domnul general de brigada prof.dr.(ret) FLOREA SURDU . Răspunsul domniei sale este:
    " RAspunsul la ambele intrebari este NEGATIV. Casa de pensii sectoriala a ramas in subordinea ministrului fiin in coordonarea secretarului de stat pt relatia cu Parlamentul, datorita faptului ca raspunde si de cresterea calitatii vietii. Ref la intrebarea doi, se aplica in continuare gp de munca in conf cu legislatia in viguare. Nu stiu de unde apar aceste intrebari ciudate! CD "
    Publicat de Costel Galateanu "

    RăspundețiȘtergere
  47. Domnul cu portugheza !
    Ai dreptate !
    Pula-pula-pulaaaaa...ordonanta !

    Nea cashu, da-mi o muie, ca am mintit ca un nesimtit nedocumentat ce sunt !
    Poate martea viitoare !

    RăspundețiȘtergere
  48. S-A STINS ÎNCĂ UN CAMARAD, COLONEL (Rz.) DIACONU VIOREL



    ȘI UITE AȘA NE MAI LUĂM RĂMAS BUN DE LA ÎNCĂ UN CAMARAD
    COLONEL (Rz.) DIACONU VIOREL
    DUMNEZEUL NOSTRU CEL BUN SĂ-L AIBĂ îN PAZĂ, A FOST UN DEOSEBIT CERCETAȘ CARE S-A STINS DE ZIUA CERCETAȘILOR ÎN DATA DE 12.11.2012


    V-am zis eu ca astia de la casa sectorista de pensii fac economii importante pentru meapene, ca sa aiba de unde da la ministerul de militie ?

    Culmea e ca, cei de la ANCMRR se tin bine ! Pai si normal, cu ele sculate la max, nici eu nu m-as lasa !
    Da asa, toata ziua lupta si lupta in frunte cu sefu' Dogaru, cum dreaq sa nu crapam pe banda rulanta !

    RăspundețiȘtergere
  49. @ PMT....aL CATULEA ESTI IN ORDINE CRONOLOGICA......!!!???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este dupa cronologica, cred ca de mult mi-a sarit randul !
      Sau, poate deja sunt in "virtual", la cei drepti si eu inca n-am aflat !

      Ștergere
  50. @/pmt -MUISTULE !! Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti! Fiecare cand ii vine randul - dar nu mai incerca sa acreditezi ideia ca- cel putin cei doi- s-au stins din cauza de lipsa de marafeti la tescherea !Te bate Dumnezeu si s-ar putea sa sari peste rand...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri, omule !

      Din contra, chiar cei doi le aveau sculate bine de tot !
      Nu e vb de firfirei !

      Ștergere
  51. Exact in acest moment, acuma, dottore discuta cu Geofri Frencs despre ordonanta !
    Zice Giofri ca poa s-o bage, ca nu-i bai !
    Sau cum pula mea il cheama pe frezonatul ala, de seamana cu al nostru, de la aparare !
    Sau cu Dusa, ca si el e bretonat !

    RăspundețiȘtergere
  52. Muey PMT, pai daca o fi sa dai coltul nici n-o sa stim barem sa te plangem..ca doar n-o sa scrie in ferparul tau S-a stins marele PMT, fost director la NOO..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o crezi tu !
      Am lasat cu limba de moarte la baba ca, daca nu-mi publica imediat pe mh faptul ca am sfeclit-o, atunci o s-o blestem de dincolo pana ajunge, cu tot cu biblia sub brat, la scaraotzki ! Si mi-a promis sa stau linistit, numa sa ma vada crapat ca publica ea peste tot !

      Ștergere
  53. Uai, sa-mi bag pula !

    De cand cu comunicatul ala important pentru tara- Romani, treceti Prutul, nu am mai cunoscut, pana azi, asemenea emotii ! Devastator !

    Eote bre, se rascoala dogarii !

    "miercuri, 14 noiembrie 2012
    Convocarea Comitetului Director al SCMD
    Presedintele SCMD convoaca in sedinta extraordinara Comitetul Director al SCMD, in ziua de vineri, 16.11.2012, la orele 14.00, la sediul central al SCMD din Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr. 4.
    Ordinea de zi:
    Atitudinea diferentiata in alegeri fata de candidatii USL (functie de deciziile luate in sedinta de Guvern de astazi, 14.11.2012).
    Membrii Comitetului Director din provincie, care nu pot fi prezenti la sedinta, sunt rugati sa fie pe receptie (la telefoanele de serviciu) pentru ca vor fi contactati (pe timpul sedintei), in scopul luarii deciziilor.
    Membrii Comitetului Director sunt rugati sa-si anunte participarea/neparticiparea la sedinta, la tel. 0736600961.
    SEF SECRETARIAT GENERAL
    Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG"

    ==============================
    Uai de pulili noastre ce o sa fie vineri: si sedinta extraordinara, si intalnire cu Tariceanu, si proces cu CCRul !

    Tare-s astia, sa-mi trag epiderma !

    Deja imi caut sapcutza albastra cu SCMD ca sa ma pregatesc de-o rascoala !

    Stati aproape, ca tre sa ne spuna dogaru cu cine sa votam ca, cel putin eu la NOO, nu prea stim !

    RăspundețiȘtergere
  54. Caft, rascoale, minciuni, manipulare...
    Nu ne intrece nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  55. Unde-i pulifrici ala de Breto-Frezo ? Nu mai iese pe posturi ca sa ne dea filme cu Cretzuleasca in vizita in Afganistan ?
    Or are treaba cu campania electorala, sa nu cumva sa-i ia cineva fata la ciolan !
    Muistule, pe unde esti ?
    Itzi mai aduci aminte ca esti sef la armata ? Sau o flenduri prin tara ca sa toci la fekale ?

    Vezi ca se aude ca, in cel mult 2-3 saptamani, trebuie sa degajezi biroul, ca vine izmenarul !

    Si ala nu suporta mirosuri de piticanie !

    RăspundețiȘtergere
  56. PULA...PULA ...PULAAAAAAAAAA !
    Bai ce-mi place ..portugheza!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Maimuta noasta-i mai tare ca a lor!!
    4 Raspunsuri la Ce am facut eu ieri…
    Marin Neacsu
    14 noiembrie 2012 - 13:06
    Gabi, cand mai mergi pe acolo, da si pe la mine .. oi gasii eu doua baterii, chiar si neuzate, numai vino !

    cezar
    14 noiembrie 2012 - 14:51
    Gaby zice..,,In fine, ca sa n-o mai lungesc:”
    De ce nu Gaby…lungeste-o… fix atat cat iti pica tie bine..!!lectia de educatie civica ..parol

    cezar
    14 noiembrie 2012 - 14:52
    PS …gurile rele zic ca si unele ..vibratoare au baterii !!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. ANDU says:

    SUNT 30 DE MII DE MILITARI,ACESTIAU FAMILII,DACA REUSIM SA NE STRANGEM INTRE 75000-100 DE MII DE ROMANI,AIA SE PISHA PE EI SI CEDEAZA.
    TINAND CONT DE SITUATIA CREATA,CEL MAI BINE AR FII,CA CEI 30 DE MII DE MILITARI CU PENSII TAIATE(DOAR CEI CU PENSII TAIATE) SA INTRE IN SISTEMUL DE PENSII A JUDECATORILOR(EXACT CA CEL DIN 2001).
    CEI A CAROR PENSII AU CRESCUT SI CU UN LEU RAMAN CUM SUNT,CEI CARE VOR IESII LA PENSIE IN VIITOR(ACTUALI ACTIVI),RAMAN TOT PE SISTEMUL DE PENSII PROPUS DE IZMANAR.
    ASA,TOTI AR FII MULTUMITI,POLITICIENI,DEOARECE POT ORICAND SA IMPARTA LA 30 DE ANI(CUM II NORMAL SI CUM AR TREBUI SA INCEAPA DE LA 1 IUNIE 2013 SA SE CALCULEZE) SI SA FACA ECONOMII MARI,CEI A CAROR PENSII AU CRESCUT(NU AU MAI SCOS UN CUVANT,POATE DOAR CATIVA SA URLE CA LOR LE CONVINE SA FIE IN SISTEMUL UNIC DE PENSII,IN REST PAUZA) DEOARECE VAZAND CA AU RENUNTAT LA JUDECATA INSEAMNA CA LE CONVINE SITUTATIA SI ISI ASUMA RISCU DE IMPARTIRE LA 30 DE ANI,ACTIVII, DEOARECE AU TACUT MALC CAND S-A DISCUTAT DESPRE TAIEREA PENSIILOR MILITARE IN LOC SA VINA CU TANCU PESTE EI CA IN SERBIA CAND S-A DISCUTAT DESPRE TAIEREA PENSIILOR MILITARE SI MAI ALES CEI 30 DE MII DE MILITARI ADEVARATI CARE AU AVUT PENSII SUB 3000 DE LEI SI AU INTRAT IN ARMATA DE LA 14 ANI IN PROPROTIE DE 90%(DIN CEI 30 DE MII CU PENSII TAIATE),POT FII SUPER MULTUMITI,DEOARECE SUNT INTEGRATI IN SISTEMUL DE PENSII AL JUDECATORILOR(DECI S-A REVENIT LA NORMAL).
    EU NU VREAU SA MAI AIBA PENSII LA FEL CA PE LEGEA DIN 2001,JEGOSII AIA CARE AU TACUT SI CULMEA,AU MAI SI SPUS CA II BUN SISTEMUL(NOAPTEA MINTII,CAT DE JEGOS SI BOLNAV PSIHIC SA FII SA SPUI CA UN SISTEM DE PENSII SPECIALE II MAI RAU DECAT SISTEMUL DE PENSII CIVIL).
    CEI 30 DE MII DE MILITARI ADEVARATI SA FIE ULTIMII(CA GENERATIE) DIN ROMANIA CARE BENEFICIAZA DE PENSII SPECIALE(MA REFER LA PERSOANELE DIN APARARE,PROSTITUATELE DIN JUSTITIE VOR FURA PE RUPTE SI SISTEMUL DE PENSII DE LA MILITARI DAPAI PE ROMANI)

    RăspundețiȘtergere
  59. Mai fratilor, cine raspunde pentru dezinformarile grave care s-au facut la Antena 3. Ce dracu face Pricina? Doarme in papuci? Au facut un talmes - balmes din toata problema noastra ! Cum e posibil sa pui pe bretea ca FMI nu e de acord cu reconsiderarea pensiilor speciale, care nu trebuie sa depaseasca 350 lei (!!!!!!!!!). Pot muri oameni din cauza asta ! E joc murdar !?

    RăspundețiȘtergere
  60. Muei,da-o-n chizda mamii ii di treabi! Scrie si tu ca un om normal, ori nu stii cum sa schimbi fontu'? Scrii doar cu un deget?!

    RăspundețiȘtergere
  61. La asta ne duc vaicarelile voastre , peste toi!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Ati auzit? PMT -s-a duuuuuuuuus maica.......!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a dus in pizda ma-si !
      Cica ciracii izmanarului e mai tari ca ciracii bretonatului !
      Singura solutie- ceva revolutie ! Sau macar ceva galceava, ca de-o revolutie nu mai ai cu cine s-o pui !

      Pana nu da izmanutza comanda "Salt inainte", nu misca nimic in guvern !

      Atunci macar scandal sa iasa !
      Pe toate posturile, in toate ziarele si pe toate bloagele !

      Baga domnu Doggy, zi-le domnu sef, ca la asta te pricepi !

      S-a dus dreacu concediul meu de la anu' ! Nici la Techirghiol nu mai ajung, ca sa ma frig cu baba la soare la putzele goale !
      Salut, sus pe bloc la plaja !

      Ștergere
  63. Lasa, ca nu-i mai dus ca tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuuu....ce esti nebun ?
      Doamne feri !
      Eote la el ce-i trece prin cap....

      Ștergere
  64. Cica la 20, pe RTV, vin dogarii sa faca scandal !

    Auzi "Presedintele SCMD va incerca sa explice ce se intampla, in emisiunea la care este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, iar daca nu va fi lasat sa faca acest lucru, isi va asuma responsabilitatea de a va informa, maine, 15.11.2012, pe blogul personal."

    Moooaaaama ce responsabilitate isi asuma !

    Deci omul prevede si stie ca va lua o muie de control acolo, asa ca mai bine sa-i facem oarece trafic pe blogul lui !

    Lasa ca va dau eu, la prima ora, cu copi-peist ce responsabilitate si-a asumat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VA FACETI DE KK.! II TRAGETI SI PE CEILALTI DUPA VOI!! HUUUUUOOOOO
      Toti care cica va prezinta problema pro-MINT CU TUPEU !!
      Fereasca sfantul sa apara unul care sa spuna adevarul adevarat cu cuponul in mana !

      Ștergere
    2. Si cu niste decizii, de alea ca ale mele, in care vechimea tot imi crestea ca Fat Frumos, de la una la alta ! Asa am ajuns de la 38 de ani, la vreo 51 !

      Ștergere
    3. Ia sa ne prezinti si noua decizia cu51 ani vechime !! La sa vechime ai o pensie ..CACALAU!!Ce pula mea mai vrei??

      Ștergere
  65. Incepe balciul pe RTV !
    Sange sa sara !

    RăspundețiȘtergere
  66. IO IMI ASUM RESPONSABILITATEA DE A VA DA MUIE!!voi O LUATI?
    PS Baaa scrie ala cu majuscule si cu greseli de ortografie ca nici cu copy/paste nu se mai merita sa-l dau pe bloaga.Are mai multe greseli decat cuvinte.Acu ma intreb si eu;ori e chinez ori e tampit....sigur nu e chinez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-o dreacu de gramatica, sange sa fie !
      Sa sara borsul pe pereti !

      Oricum crapam la apocalipsa din 21 decembrie !
      Baremi sa ajungem sa serbam ziua blogului, pe 8 decembrie !

      Ștergere
  67. io ma uit acu pe RTV pe net si e o labareala completa,care sange bre!! ce sange? e doar laba trista?
    Un pula tocmai zice ca a primit un tel disperat de la BV...dar nu zice nici cine,nici cum nici cand.....acu'fute dricu' cu circoteca din decembrie '89.Zice ca....am luptat si NOI si armata,adica un floc in calea pulii.....daca nu eram NOI!!!!
    ce misto....ascult emisiunea si va scriu voua in direct.....oooops a inceput dogaru sa delireze despre ....tineti-va bine BORDURI???

    RăspundețiȘtergere
  68. Acu vorbeste guru Ciuvica!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai o tzara, ca tre sa intre in direct cu Bret-Frezo !

      Ștergere
  69. hai gata ca m-am plictisit.Mai bine vad un film bun
    pe etvonline.
    ne "injuram" mai tarziu sa va aud concluziile pulii!!

    RăspundețiȘtergere
  70. Ap deit: dottore, care acusica se afla in colegiu, la Targu Jiu, confirma ca totul este o manareala basistica !
    Cica cum ajunge in Victoriei a si bagat ordonanta, ca sa moara dusmanii din femei !

    RăspundețiȘtergere
  71. hai ca stau in pula mea,ca am avantaju' ca filmu'il pornesc si il opresc cand vrea pula mea.Da p'astia cine-i mai opreste??

    RăspundețiȘtergere
  72. Baaaai cat poa sa minta papagalul de Dogy...auzi are el militarii care se spanzura !!??Sau poa PMT....
    Toata tara fierbe....LE MARESTE PENSIILE LA APVISTI ??NU , NU,- traiasca FMI!!!

    RăspundețiȘtergere
  73. Baaa si peste 200 de ani de la moartea lu' base,astia tot pe el o sa dea vina....Baaa astia "ie" slabi ie slabi rau de tot,vai de pula lor

    RăspundețiȘtergere
  74. parca as fi vrut s-o vad pe cretzuleasca sau pe dana grecu,Oaaaiii ce isterice sunt muierile astea!!Cre ca muncesc prea mult pe prea multi bani si raman saracele nefutute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cretzuleasca e in vizita de lucru la "Scorpionii rosii", in Afganistan !
      Face un documentar despre cum trag muierile cu tampoane oB in talibani !

      Ștergere
  75. Bai, da ciuvica asta e scopit de vorbeste asa, sau ce dreak are..??
    gata ma duc la film.
    molfaiti muie in continuare pana va cade placa(citat din PMT ca mare dreptate are)

    RăspundețiȘtergere
  76. preluare de la pulanoXintercraci

    cum s-ar zice:hai sa ne cacam pe noi!!(zice pulanoXintercraci)

    "In emisiunea Danei Grecu, pe A3, Radu Tudor a furnizat informația că delegația FMI a informat astăzi guvernul, după ce a revenit de la Cotroceni, că nu este oportună modificarea Legii 119/2010 pentru a înlătura nemulțumirile militarilor care au pierdut prin recalculare/revizuire. Măsura ar antrena revendicari asemănătoare din partea tuturor pensionarilor cu pensiile recalculate prin acea lege."

    RăspundețiȘtergere
  77. Muei, meri... si vezi de film!

    RăspundețiȘtergere
  78. Deci
    ...a furnizat....ca a informat.....dupa ce a revenit..... ca nu este oportuna.....pt a inlatura......si ar antrena bla,bla....

    RăspundețiȘtergere
  79. Sa-mi trag brusc epiderma de pe putza !
    Nici nu mai pot merge la bucatarie !
    Cum aprind lumina, huoopaaa si vecinu' Costica pe geam si-mi face semne disperate muie !
    Zici ca-i nebun !
    Mi-o trage asta de acuma "in pas viu" !
    Daca m-a mancat in cur sa ma iau de el...

    Eote, zbiara ca scapetele: muie, femeiul, Dobritoiu, dottore, muieeee....ati luat-o baaaaa...

    Doamne feri ! Baremi sa apuc ziua de 8 decembrie si-oi vedea eu aftar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. traiasca vecinul ..Costica!!

      Ștergere
    2. Bai PMT-ule capu' jos!!!cretzuleasca s-a intors si trage cu oB-uri in direct la tv dupa antrenamentul din "teatre"

      Ștergere
  80. Da uai ! Ii sar oB-urile din pizda de zici ca-i mitraliera grea, model KPVT de calibrul 14,5 mm de pe TAB !
    Rad eu rad, da ma face la mestecatoare vecinu' Costica !
    Pana si baba zice ca a luat-o ala pe aratura ! Si tot de mine se ia, ca cica ce i-am mai zis nebunului, de are spume la gura ca Vadim !

    RăspundețiȘtergere
  81. In PDL, se luau SPAGI ca-n filme!
    Buey, spagile se negociau in BIROUL PARLAMENTAR PDL de la Parlament!
    Vezi acum, la RomaniaTV, o spun astia din documente DNA!!!!
    Jale mare! Vai mama lor de pdl-aci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peste tot se iau spagi !
      Tara de hoti, spagari si tigani !
      Fura toti de rup, indiferent sistemul, partidul sau structura din care fac parte !

      Ștergere
    2. Bai pula moarta!!Hotaraste-te!!procurorii IE buni sau Ie rai sau cum pula mea gandesti?
      -ba ie procurorii rai ca ie ai lu base si umbla cu biblia(asta-i idiotenia lu PMT si a lu' pizdele alea cu oB-uri
      -ba ie procurorii buni ca-i fute pa nasparlii cu evaziunea
      -ba ie procurorii iarasi rai ca l-a bagat pe bombonel la concurs de spart rozete
      -ba ie procurorii rai ca-l fute pe dragnea de la PSD
      -si iarasi ie procurorii buni ca-l fute pe pe boldea de la PDL

      Deci nene esti cam idiot...cam pe deplin
      ma refer la idiotul deplin "Anonim14 noiembrie 2012, 21:22"

      Ștergere
  82. Shpagutza si Sperlutza in RomaniKK!

    RăspundețiȘtergere
  83. off topic
    na ca le-am tras-o!! fix in muie pe InfoM."snaipar" trebuia sa ma fac

    Don Corleone says:
    Noiembrie 14, 2012 at 10:39 pm
    @tuku
    pasteaua ai luat-o,sau esti agitat?
    Io ma “destept” maine dimineata.Tu de ce faci comicariile astea cu “DESTEPTATI-VA”sau vrei sa iesim ACUM in strada?Zii si tu o ora un loc un mod de organizare…..sau merge doar asa ca pe stadion?
    Uraaa si la gara….restul e gargara
    PS Tu chiar vorbesti ca sa n-adormi?

    Reply
    Don Corleone says:
    Noiembrie 14, 2012 at 10:55 pm
    Sa mor io asta-i cel mai tare site cu lozinci!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ai avut tu un aseamenea curaj ?
      Eu nu cred...tu minti...

      Ștergere
    2. aoleuuu tampenia mea de postare a rezistat deja o ora.ma baga astia la ghiness buk hi,hi
      cre' ca raul dancutza e plecat cu vaca la lipit afise:):)

      Ștergere
  84. 14 noiembrie @ 21:08 :

    Vadastrita, RO?!

    RăspundețiȘtergere
  85. Cam cum se vede problema pensiilor militarilor, in "societatea civila ".
    Sange sa sara, scandal sa fie !
    Sa vada tot mapamondul ce a facut Boc cu pensiile nesimtite !
    Asa ne trebo !
    Parca vad ca, pana la urma, o sa ramanem si fara astea ! O sa ne dea un fel de rente, pe caprarii: colonelul 2000, maiorul fro 1500 iar plotonerul 1000 ! Si stam linistiti dupa aia !

    Eote:

    "#9 maria
    14.11.2012 20:49
    Raspunde

    Cum se face oare ca intotdeauna cei mai "napastuiti" sunt cei care toata viata au stat pe bani grei, intelegeti-ma corect: au stat, nu au muncit! Pai eu am o ruda care n-a muncit o zi in viata ei, a fost sotie de militar, si are pensie de urmas mai mare decat a mea care am muncit 37 de ani! Pensiile noastre, ale celorlalti, cand se vor indexa? Cand va respecta oricare din alesi legea pensiilor, votata de toti alesii tarii? Poate acum in campanie? Poate la Pastele cailor? Ati dublat pensiile militarilor care si asa erau disproportionat de mari fata de media pe tara a prostilor si tot de ei va doare? Aaaa! Mi-am adus aminte, dl.Presedinte a zis odata ca selectia naturala va rezolva problemele pensionarilor din Romania. Se pare ca toate guvernele care s-au succedat sub obladuirea dlui B au luat drept litera de lege "prezicerea" dlui. Toti sunteti niste oameni fara coloana vertebrala, cinici si nerusinati! TOTI!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, are dreptate!
      Maria are si ea dreptate!
      Iata unde duce LIMBARITA lui Dogy&Co!
      Nu este exclus sa urmeaze un adevarat colaps al pensiilor militare, sa vada si Dogy, ca se poate cu mult mai mai rau! Alianta cu asa asa zisa "societate civila", am vazut astaseara la RomaniaTV cum merge! Cum musca ala-Ilies parca il cheama, din ... militari, pensii, iar Dogy se facea ca nu observa!

      Ștergere
    2. Baaa pmt-ule tu mai intai sa spui cate scari de bloc a avut tanti asta Maria de maturat ,s-om mai vorbi despre alea alea....sau o fi fost ofiter cu dirijarea in f'un complex de rachete si io n-am avut "oroarea "s-o cunosc
      Tu-i'ngurita....toti zic ca "au muncit" cat piramida lu keops da nu spun "ca carau"shpanu cu roaba si frecau mandravela la sefu de sectie....ce sa zic...."clasa muncitoare" ce pula mea.Am si io in cartier o groaza de lacatusi,frezori strungari si instalatori cu clase cat marfaru,moamaaaa ce nemultumiti ie dansii....ca daca zic"sunt" deja se simt jigniti

      Ștergere
    3. Ma doare in pula cate clase are sau cate scari a maturat !

      Ideea e cum se vede scandalul cu pensiile "nesimtite", cand in tara e o foamete profunda !
      Bati campii !

      Ștergere
    4. Baaaai cat poa sa minta papagalul de Dogy...auzi are el militarii care se spanzura !!??Sau poa PMT....
      Toata tara fierbe....LE MARESTE PENSIILE LA APVISTI ??NU , NU,- traiasca FMI!!!

      Ștergere
  86. Dottore nu se lasa !

    "UPDATE - Victor Ponta: Trebuie indreptate lucrurile in cazul pensiilor militare calculate gresit; FMI a enuntat o pozitie de principiu

    Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara la Targu Jiu ca reprezentantii FMI si CE au enuntat o pozitie de principiu privind nemodificarea modului de calcul al pensiilor, dar a precizat ca trebuie indreptate lucrurile in cazul pensiilor militare care au fost calculate gresit, transmite Mediafax.

    Primul ministru a precizat ca nu s-a discutat cu delegatia FMI despre revenirea pensiilor militare la nivelul din 2010, ci ca a ridicat problema calcularii gresite a multor pensii in cazul militarilor.

    "Am ridicat problema, a fost si ministrul Apararii, am ridicat problema calcularii gresite a multor pensii militare si urmeaza ca in perioada imediat urmatoare sa avem exact implicatia bugetara pentru ca in conformitate cu calculele facute de Ministerul Apararii - nu e vorba de bani in plus, asa incat facem toate calculele si decizia apartine Guvernului pentru a include acest lucru in bugetul pe 2013. Cei de la FMI si Comisia Europeana au enuntat o pozitie de principiu, aceea de a nu modifica sistemul stabilit de calculare a pensiilor. Acolo unde sunt calculate gresit sau unde s-au facut nedreptati trebuie sa le indreptam", a afirmat Ponta. (HotNews.ro)"
    ==========================
    Martea viitoare baga ordonanta, ca sa-i rupa lu' kioru clanta !
    Asta numa daca cumatrul Oprea este de acord si nu-i da ordin lu dottore ca ordonanta intra in decembrie, imediat dupa ce depune juramantul ca ministru al apararii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apoi tu draghe PMT ,cre ca ai fost cam optimist cu prezicerile alea de 2000/1500/1000lei.Io cre ca trebe sa mai tai fo 50%Vezi ca nu numai doghi urla in draci.Mai sunt niste dobitoci care urla de numa numa....ca exemplu poti sa-l iei pe gourkha(zis si CAG)&co(mosu alecu idiotu,dragutzu' icleanu si alti limbisti d'astia

      Ștergere
    2. Cand ai iesit pe sticla, efectul este devastator !
      Pe blogurile astea, suntem cativa basinosi care tot ne-o tragem si cateva sute de cititori, care se amuza !
      Nu-i totuna !

      Cand se mananca fekala pe-un post de audienta larga, s-au intr-un cotidian de top, atunci treaba e ca si nashparlita !

      Ștergere
  87. Cum mai vad unii si altii situatia pensiilor la armata !

    Eote:

    "oare de ce? (Miercuri, 14 noiembrie 2012, 20:14)
    mos ion roata [utilizator]

    trebuie ca fostii militari,politisti (militieni),angajati ai serviciilor secrete(securisti) sa beneficieze de pensii marite? mi s-ar parea normal ca pensia lor sa fie cel mult egala cu a celorlalte categorii de salariati.Imi amintesc perfect rolul lor in societate atat in timpul comunismului si mai ales la revolutie cad au fost deosebit de activi in sustinerea comunismului si reprimarea orcarei incercari de nesupunere la aberatiile comuniste."

    =============
    Sau, altul:

    "Adevaratii conducatori (Miercuri, 14 noiembrie 2012, 21:38)
    STEFAN A. [utilizator]

    In plina criza , Boc a marit pensile la 90 % din pensionatii militari (aia iesiti la pensie la virste de 40-45-50 de ani )
    Acum Ponta vrea sa maresca la restul , aia care au avut pensia scazuta . Care de fapt nu aveau nici scoala militara , nimic in afara de incadrarea ca ofiter facuta la apelul bocancilor .
    Ma intreb cit de mare frica au astia , politicii romani, de masa asta de nulitati care in afara de a trage in propriul popor au reusit doar sa depaseasca productia la hectar sau norma de sapat la canal ?"
    ============

    Sunt o gramada de lucruri de bine, zau !

    Mai trebo ceva actiune in strada, ca sa vada si pulimea care nu are net si sa se intrebe: astia ce pula mea mai vor ?

    De ramas nu ramane asa !

    RăspundețiȘtergere
  88. Nasol,nasol rau de tot....semeni vant culegi furtuna
    gata ma mut pe superone poate imi revin din depresie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si un sms lu'Dogy, dupa care poti sa faci nani!
      Sa stie si capuletzu lu ala, ca-i mere gura fara el!
      Noi stim ca el s-a invata la cotizatii, dar nu mai tine cu teatru asta de doua parale si rupt "otorizatii" in direct la TV!
      Buey, ce natarai trebe sa fie astia care-i cotizeza!

      Ștergere
  89. Am copiat doar cateva pareri ! Urla presa pe subiectul pensiilor militare !

    Intrati si cititi, ca doar sunteti vaccinati !

    Numai de bine, peste tot !

    RăspundețiȘtergere
  90. Sara buna la rapani, zoo + 9! Mui bine NB la voi...Buey facui rachiu de mere toata ziua azi si n-auzii bine stirile...Buey se intimpla ceva deosebit? Ex: maimuca $ Curlionezu $ Tigrezu luara oleaca de muie? M-as bucura din suflet. Zau! (PS Cezare sa-mi bag drujba-n ...poul tau!!!

    RăspundețiȘtergere
  91. Mai copii,eu am stat la post exact cit prevedea legea in dreptul meu.Si am facut ce trebuia sa fac pina aproape ultima zi de slujba( ca asa-i sistemul croit, sa nu se poata spune ca a murit cind mai avea doua zile si iesea la pensie). Am primit pe 164 o pensie buna. Si nu stiam ca am camarazi pensionati mai inainte care ,mai virstnici fiind, la acelasi grad, functie, vechime si alte acadele primeau inca mai putin de jumatate din cit primeam eu. Caci niste slujbasi alesi de noi au stabilit ca pensiile se actualizeaza doar la cererea pensionarului viu. Nu ceri,...nu ceri si nici nu primesti. Dar asta cu recalcularea si neacordarea sumei celei mai avantajoase este cea mai mare ticalosie . Recalcularea lui rahat mi-a adus un plus de bani ,dar si o mare amaraciune in suflet. Nu credeam ca oamenii care conduc destinele tarii au decazut in asa hal.
    Iar structurile MApN-ului sunt la mina valutistilor, zarzavagiilor, a curvelor si pestilor lor. AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parinte,
      Nu-i rau ce-ai zis !
      Amin sa fie, ca nu mai scoate nimeni meapeneul din cacat !

      Ștergere
    2. Preafericite adevar graiesti(scuze: Czare mielul sa-l beleshti...ca sa nu uit).

      Ștergere
    3. Da' tara, tara asta o mai scoate cineva...?

      Ștergere
  92. Nevar !
    Doar o politica nationalista si o administrare extremista, ar mai putea salva cate ceva !
    Insa nu ne da voie femeiul !!!

    Noi nu mai apucam o Romanie frumoasa si prospera !
    Sa zicem mersi ca inca mai vine postasul, luna de luna !
    N-ar fi exclus sa ajungem, in cativa ani, sa vindem ziare sau sa muncim cu ziua ca sa ne traim batranetile !

    Suntem cu grumazul sub bocancul femeiului !
    In fapt, suntem vanduti pe veci !

    Ceausescu s-a rasucit !

    RăspundețiȘtergere
  93. NB la ZOO + NOO !
    Ii buna o pula !
    Plec sa-mi iau camasoiul si la nani !

    RăspundețiȘtergere
  94. Muei Curlieonie, dar de ce crezi tu ca trebuieste sa ne furisam pe linga ziduri si sa folosim drumuri dosnice? Poate ar fi mmai bine sa explici vecinei de stand ce salarii aveau directorii loteriei, aia dela huila, hidroelectrica, transgaz, transel, CFR, TERMOCACAT, RAPPS, RAR, RAerR, ROMATSA si alte cacaciuni de regii ,autoritati, registre, dictionare si curvasarii infiintate pentru sugacii incrincenatului(ba chiar si ai inaintasilor). Muei, stai ca boul pe coada si tot lingi la rahatul cu ,,cicul mic''. Ia 10 ppdd si meri in pula!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SA-I DAM MOOIE CU KKT SI ACESTUI BETIV DE CORLEONE, CARE A FOST DAT AFARA DIN ARMATA PE MOTIVE DISCIPLINARE. ADICA, PENTRU INTELESUL BEUFF-ULUI CU TZITZE, PENTRU DEPASIREA ZILNICA A ALCOOLEMIEI DE 0,5%

      Ștergere
  95. Bei ciumpa-nzeilor, bei Czare, maimushco ai auzit ca FMI sau FNI iti da o pensiuta/muiuta de fix un ajutor social de CAP-ist de 350 RON? Maimuco "ia de la Basescu + Oprea"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, de cind cu vestea de "350", toate bloagele noastre inghetzara...Nimic nu misca. Nici macar o bashina...
      Hai NB la ZOO + 9, iar celor ce si-au batut/isi bat joc de noi, sa ne suga mandravela noua.
      PS. Cezare nu uita sa ne faci o felatie noua si sa ne-o razbuzezi pe din doua!

      Ștergere
    2. PULA..PULA..PULAAAAAAAAAA.....

      Ștergere
  96. Muei, speram ca voi sa fiti mai intregi la cap decit aurolacii din gara. Nici 350 si nici 3.500. Ginditi dracului cu capuletii aia pe care aveati bascheta!
    Amaritilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FUTU-VA in gura de nehaliti ! Decand va spun io ca zgarmanati in cacat imputit!!

      Ștergere
    2. LoremIpsum says:

      Prietene, stramosescul hotul neprins negustor cinstit n-a mai functionat, sper sa se faca o ancheta si asupra incadrarii in grupele de munca si apoi o recalculare cinstita si fiecare sa primeasca ce merita(in plus sau in minus). Potlogariile facute de unii in armata risca sa o distruga nu niste oameni care nu au facut altceva decat datoria fata de institutia apararii.
      Aia cu principiul neretroactivitatii trebuie apelat la ea in toate situatiile nu doar atunci cand va convine voua, de fapt instantele v-au dat raspunsul dureros si franc ca bateti campii cu pretentiile astea.

      Ștergere
    3. kukhuri says:
      Noiembrie 14, 2012 at 9:11 pm
      Da Ipsum,am facut cotcarii,mi-am rupt oasele prin muntii patriei,si-am fost penalizat cu 50 la suta la grupe pe aproape toata cariera.

      Reply
      LoremIpsum says:
      Noiembrie 14, 2012 at 9:24 pm
      kukhuri daca este asa cum spui sincer imi pare foarte rau ca ti s-a intamplat asta, trebuie sa vezi comentariile mele in contextul celorlalte comentarii facute de unii mai saraci cu duhul.
      Eu de cand am iesit cadru militar am fost numai la munca de jos si cea mai mare parte a carierei am facut-o in alte conditii, nu sunt prea incantat cand vreun Mos Teaca care si-a facut veacul pitit dupa fustele muierilor de prin birouri sa faca niste comparatii care nu isi gasesc nici rostul nici locul.

      Ștergere
  97. Corneliu Dobritoiu shared a link.

    Condiţie FMI: Pensiile speciale ale militarilor nu vor depăși 350 de lei
    h2c.me
    FMI nu acceptă recalcularea pensiilor speciale. Acestea nu trebuie să depășească 350 de lei. FMI a impus în negocierile cu Guvernul investiţii în educaţie şi sănătate şi nu este de acord cu ideea majorării pensiilor militarilor....
    Share

    RăspundețiȘtergere
  98. „Moarte FMI !” racnea in 2009 ordinul de lupta, un colonel facut la apelul bocancilor (si pe fundul sotiei).
    Imbecili ca PMT, dar si vreo doua divizii de fraieri, i-au umflat generos conturile si i-au imbogatit prietenii avocati.
    Ieri mortul FMI i-a onorat cu un raspuns scurt si militaresc: NIET !, pe limba inteleasa de dogari.
    Cine sapa groapa altuia…..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uitati: pana la 15 decembrie se platesc cotizatiile pe 2013 ! Cuantumul este tot 120 de lei !
      Este recomandat sa platiti, integral, din prima !
      Dati buzna la banci, imediat ce va intra pe card !
      Horror et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
  99. 'Neatza buna la ZOO de la noi de la NOO - Ii buna o pula !
    Pai daca femeiul nu accepta pensii mai mari de 350 de lei, eu prepun activilor sa initieze de urgenta o initiativa legislativa, care sa le permita sa crape in activitate !
    Mai nashpa ar fi pentru bosorogii de varsta a treia si a patra, aia uitati de eumnezeu la numaratoare !
    Insa pentru cei de varsta a ireia s-ar putea infiinta cateva batalioane speciale, niste unitati auxiliare, care sa se ocupe de cei de varsta a patra, cu varste intre 85 si 112 ani !

    Ideea e sa nu fie trecuti in rezerva, ci direct la cimitir !

    Pentru economii substantiale la buget, sa fie ingropati "la pachet", o singura data pe luna !
    Si, uite asa s-a rezolvat scandalul cu cuantumul pensiilor !
    Da-o'n pula de armata !
    Toti labagiii, homosexualii si drogatii au ajuns sa ne traga de maneca !

    Baremi ai nostri sunt hoti si spagari !

    O zi buna tuturor !
    Imi spune filingul ca se lasa greu la comenturi pe pensiile astea !

    Ati vazut societatea civila ce entuziasmata este, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna dimineata insomniacilor!
    Ce e,n-ati putut dormi de grija lu' doghi?
    Luati cu lamuie sa va treaca greata
    dedicatie pt PMT
    Ai dreptate cand te referi la efectul devastator al aparutului pe sticla si in ziarele de mare tiraj,ai mare dreptate!
    Da acu fo 2 ani cand aparea carliontatu' si pricinosu' pe la antene cu liota de bosorogi care fluturau cupoanele plangand in batista ca Vaiii,vaiii pensioara mea!!!Nu mai am 4500,mi-a taiat-o bocu si acum am doar 3700.Vaiii,vaii mor de foame!!
    Atunci ce faceai PMT-ule? Te uitai la dobi aia ca la sfintele moaste.Eheee radacinile raului sunt mai adanci,mult mai adnci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @PMT
      si nu uita sa-ti platesti cotizatia!!!A cata urmeaza? a3-a sau a 4-a?

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri