Google Translate

joi, 15 noiembrie 2012

Jos labele de pe rezerva militara a Romaniei! Imbecilitatea, prostia si manipularea grosolana, vin pe surse. Ziaristi de doi bani, agitatori inconstienti si pescuitori in ape tulburi.


FMI nu vrea creșterea pensiilor pentru militari. FMI: Pensiile speciale ale militarilor nu vor depăși 350 de lei - ordinariile care au tinut cap de afis ieri in mass-media din Romania. Inteleg ca este campanie electorala, inteleg disperarea nemarginita a unora si altora, dar ...
NU va lasati MANIPULATI.
Primul ministru Ponta, intr-o transmisie in DIRECT, televizata, a afirmat fara urma de indoiala: nu s-au purtat asemenea DISCUTII cu delegatia FMI.
Admin
 
 
 
Reprezentanții FMI nu sunt de acord cu solicitarea guvernului Ponta de a se reveni la pensiile vechi pentru militarii care au înregistrat scăderi de venituri în urma recalculării aplicate începând din 2010.
 
În urma recalculării pensiilor, peste 90% dintre pensiile militarilor au crescut, în timp ce restul, respectiv cele pentru 30.000 de militari din SIE și din Ministerul de Interne și al Apărării Naționale, au înregistrat diminuări. Astfel, Guvernul a cerut FMI să revină la pensiile vechi pentru militarii care au înregistrat scăderi de venituri în urma recalculării aplicate începând din 2010, fără însă a fi afectate restul de pensii, propunere care nu a fost agreată de experţii internaţionali.
 
“După aplicarea noului sistem de calcul, majoritatea pensiilor speciale au crescut, cam peste 90% din acestea. Au fost însă şi cazuri în care unele pensii au scăzut, prin aplicarea aceluiaşi sistem. FMI a spus că revenirea la nivelul anterior pentru unele pensii ar însemna şi scăderea pensiilor pentru cei care au beneficiat de pe urma recalculării, şi care sunt mai mulţi. Recalcularea s-a făcut pe baza unor criterii stabilite prin lege şi este greu de reversat doar pentru unii, chiar dacă se înţeleg raţiunile electorale”, au declarat pentru Mediafax surse apropiate discuţiilor.
 
Guvernului i s-a amintit chiar că aceste recalculări au fost admise la acea vreme în ciuda faptului că militarii aflaţi acum în pensie nu au contribuit niciodată la sistemul public de pensii.
Negociatorii FMI consideră că statul român nu-şi poate permite să facă acum astfel de majorări.
 
Guvernul a aprobat, la finalul lunii ianuarie, OUG 1/2011, care reglementează metodologia de recalculare a pensiilor militare, şi stabilea că procesul de recalculare a pensiilor pe baza salariului mediu brut pe economie, nu pe baza veniturilor individuale, va fi prelungit până la sfârşitul lui 2011 şi că instituţiile din sistemul de apărare vor fi cele obligate ca, până cel târziu la 31 octombrie 2011, să identifice şi transmită către casele de pensii adeverinţele privind veniturile obţinute de militari.
La sfârşitul anului trecut, Consiliul Fiscal a publicat o opinie în care arăta că pensia medie plătită celor 159.000 de foşti militari, poliţişti şi angajaţi ai serviciilor de informaţii a crescut după recalculare cu peste 30%, de la 1.755 de lei la 2.289 de lei pe lună, deşi Ministerul Muncii anticipa o reducere.
 
O echipă FMI s-a aflat în vizită la Bucureşti în perioada 6-14 noiembrie 2012, pentru a purta discuţii tehnice privind perspectivele macroeconomice şi progresele înregistrate în vederea îndeplinirii ţintelor fiscale stabilite pentru anul 2012 şi a implementării reformelor structurale, precum şi pentru a discuta în linii generale bugetul pe anul 2013.
===========================
================
 
 
 
FMI nu acceptă recalcularea pensiilor speciale. Acestea nu trebuie să depășească 350 de lei.

30,000 de militari, acei militari despre care vorbea premierul Victor Ponta săptămâna trecută când îl mandata pe Corneliu Dobrițoiu să discute despre problema acestora cu reprezentanții FMI.

Este vorba despre 30,000 de militari atât din SIE cât și din Ministerul de Interne și al Apărării Naționale cărora le-au fost recalculate greșit pensiile în anul 2010, de către guvernarea Boc.

De asemenea 160,000 de oameni din acest domeniu fie au primit bani mai puțini, fie li s-a mărit pensia, în funcție de contributivitate.

"După aplicarea noului sistem de calcul, majoritatea pensiilor speciale au crescut, cam peste 90% din acestea. Au fost însă şi cazuri în care unele pensii au scăzut, prin aplicarea aceluiaşi sistem. FMI a spus că revenirea la nivelul anterior pentru unele pensii ar însemna şi scăderea pensiilor pentru cei care au beneficiat de pe urma recalculării, şi care sunt mai mulţi. Recalcularea s-a făcut pe baza unor criterii stabilite prin lege şi este greu de reversat doar pentru unii, chiar dacă se înţeleg raţiunile electorale", au declarat surse apropiate discuțiilor.
 
 
=============================================
==========================
 
 
Jos labele de pe rezerva militara a Romaniei!
Imbecilitatea, prostia si manipularea grosolana, vin pe surse. Ziaristi de doi bani, agitatori inconstienti si pescuitori in ape tulburi.
==================================
 
UPDATE
=================
 

 
Imnul Alianței România Dreaptă (ARD)
Click here:
 
==================================
=================
 
 
Nanaaa, cine si-a batut joc de astia ???
===================
=============
 
Pentru cel mai iubit/citit/urmarit comentator,
din partea unor admiratoare ii oferim calitatea de
 "MEMBRU DE ONOARE"
al proaspat infiintatului Club Fan PMT Hot Babes!
Multumim Admin, pentru publicare.
 
 
Club Fan PMT Hot Babes!
Cu dragoste pentru putzulica, Babilii
======================================
=================================================

146 de comentarii:

  1. Neatza Buna la ZOO + 9 si pace voua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza buna si nitzel ALUPIGUS pentru Cezarel!

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine pentru basisti si pentru putere: cu stiri de acest gen fac economii importante zilnic prin moartea pensionarilor militari...
    Mai repetati chestia cu pensia maxima de 350 lei si ii reduceti la jumatate pana la alegeri!
    Ma bucur ca rezerva Armatei Romane (si nu a celei americane sau de aiurea) este obiect de interes pentru FMI si mijloc de a face economii... Cand au crescut cele 90% dintre pensii nu era problema?!...
    Niste escroci cu gulere albe si pantofi rupti in talpa au gasit niste slugi jegoase care se uita in gura lor. Ce a ajuns tara asta!
    Ma amuza "apelul" la calm a lui Dogy si aerul misterios prin care anunta ca e o "diversiune", ca il stie pe diversionist, dar, ca o fecioara nefututa da muista la greu "nu ii spune numele"...
    Sa ii "creditam" pe usl-isti, sa nu punem botu' la prostii, sa asteptam pana la pastele cailor (usl sau ard...) bla-bla-bla...
    Toti sunt niste labagii notorii care se "prezinta" si "reproduc" zi de zi la tv ca sa se auto-satisfaca pe ei si pe muistii lor servili si credului (ca prosti sunt din nastere).
    ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand habar nu ai ce inseamna Legi, Bugete, Relatii internationale, Integrare economica europeana, UE, FMI etc.etc., SIGUR, iti poti permite sa spui orice prostie doresti! Dar... fi atent, sunt destui care pun botul! Sau... manipulezi si tu?!

      Ștergere
    2. ... bine ca esti tu destept si atoatecunoscator!... Sa-ti iei Legi, Bugete, Relatii internationale, Integrare economica europeana, UE, FMI etc.etc. si sa ti le bagi in toate orificiile naturale si suplimentare ca sa vezi la ce te ajuta...

      Ștergere
    3. Anonimul asta cu rezerva armatei e autorul articolului. Bleah!!!

      Ștergere
  4. Iara 'neatza ?
    Ca ne-am mai 'netzuit o data, pe postarea ailalta !
    Unii, bag sama, ca au stat pe sicla pana pe la 3, iar altii s-au trezit pe la 5 !

    Ce lume buei ! Ce lume buna....

    RăspundețiȘtergere
  5. DEZINFORMARE ...De unde scoateti asta cu pensii de 350 lei ..BATETI CIMPII..350 lei este suma de ajutor social..petru cei ce n-au muncit..n-are legatura cu pensiile noastre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, da tu nu citesti ce scrie Admin-ul, si chiar repeta: 350 lei pensia MAXIMA! Mai citeste o data, pe litere, articolul, ca nu la pus degeaba pe site!

      Ștergere
    2. Este chiar foarte corect cu 350 de lei !
      Adica ajutor social pentru cei ce n-au muncit ! Adica pentru armata !

      Ștergere
  6. Hai ,hai cu .traistioara..
    Pana-ndeal la ..Marioara...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe.Se. (special pentru PMT)....Frate, de ar durea prostia.......!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. „Moarte FMI !” racnea in 2009 ordinul de lupta, un colonel facut la apelul bocancilor (si pe fundul sotiei).
    Imbecili ca PMT, dar si vreo doua divizii de fraieri, i-au umflat generos conturile si i-au imbogatit prietenii avocati.
    Ieri mortul FMI i-a onorat cu un raspuns scurt si militaresc: NIET !, pe limba inteleasa de dogari.
    Cine sapa groapa altuia…..

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai, toti cu muia larg deschisa si cu buzele tuguiate, fara proteze sau dinti piliti, sa luati la morfolit organu' lu FMI, incet si trist, asa cum sade bine unor nenorociti ai soartei ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Corneliu Dobritoiu shared a link.

    Condiţie FMI: Pensiile speciale ale militarilor nu vor depăși 350 de lei
    h2c.me
    FMI nu acceptă recalcularea pensiilor speciale. Acestea nu trebuie să depășească 350 de lei. FMI a impus în negocierile cu Guvernul investiţii în educaţie şi sănătate şi nu este de acord cu ideea majorării pensiilor militarilor....
    Share

    RăspundețiȘtergere
  11. pt Anonim 8:35: acum te-ai lamurit de unde vin cei 350 lei pe care o sa ii primesti in curand (asta daca nu trebuie sa dai inapoi ce ai primit pana acum, plus penalitati ca i-ai luat fara sa ai dreptul).

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai Dogaru si ai lui
    Avansati la apelul ..Bocancului !
    Nu-i armata vere ,nu-i !
    Sa va duceti draKului!!.
    Vechimea sa-Va completati ,
    S-apoi pensie militara sa-ncasati!!

    ..de pe Armya - International blog spot com.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iara reluati cacaturile de pe postarea anterioara ?

    Da-le dreacu !

    Uite aici, parerile societatii civile despre pensiile militare !

    Sa vad daca ar mai avea curaj armata sa defileze acum prin moluri ! Sigur ia un HUOOOO prelung !

    Adica astia care cica-s garantul stabilitatii, independentei si suveranitatii poporului !

    Nea Dobritescule !
    Cand au baut aia si au pus-o de-un caft cu jandarmii, de la 7 dimineata erai pe toate posturile si ii infierai cu manie proletara !

    Acuma, unde dracu te-ai ascuns ?
    Ti-au murit punctele de vedere, ca urla presa despre ministerul lu' niatale !
    Au ti-a dat ordin Dogaru sa ciocu'mic !

    Eote :

    #17 alvarados sentimento15.11.2012 06:26

    Asta cu militarii bāi....cele mai mari ciorogârle :-(.
    Clāi de colonei si fekkālari care, nu numai cā n-au avut NIMIC de-a face cu vreun dusman vreodatā, dar pe deasupra au folosit unitatzile alea ca pe mosiile proprii.
    Electronistul le face televizorul, instalatorul tzevile, toatā lumea carā mobila...si PE DEASUPRA unii dintre ei au mai si tras la reboulutzie.
    Si...pentru toatā vitejia asta...100 de milioane pensie. Împushcav-ar proprii soldatzi, *!

    #19 Concis15.11.2012 08:52

    ATENTIE ! "De altfel, Consiliul Fiscal a publicat la sfârşitul anului trecut o opinie în care arăta că pensia medie plătită celor 159.000 de foşti militari, poliţişti şi angajaţi ai serviciilor de informaţii a crescut după recalculare cu peste 30%, de la 1.755 de lei la 2.289 de lei pe lună, deşi Ministerul Muncii anticipa o reducere." Deci pensia medie pe tara este 700 de lei ! Militarii, politia si cei care au mai tras in noi au media de 2289 lei ! De 3 ori mai mare ! Si n-au contribuit la fondul nostru de pensii ! Dar ei sunt din USL si noi pensionarii care ne votam calaii.

    Sau, alt ziar:

    Dogaru si pensiile armatei (Joi, 15 noiembrie 2012, 0:32)
    d.v.g. [utilizator] i-a raspuns lui gazania
    Dogaru ala e un nimeni, dar e util ca poate mobiliza oamenii de bine care vin la ordin sa reprezinte tara, ca sa-i legitimeze pe USL-isti sa-si faca de cap. Acum isi cer plata fara sa le pese ca militarii sunt una din cele mai favorizate categorii sociale care beneficiaza de cele mai mari venituri fara sa fi facut vreun serviciu real tarii. Ce merite isi asuma? Ce batalii au castigat? Ca armata era plina de generali si colonei de s-au speriat cei din NATO. Scosi la pensie sunt rasplatiti regeste si marea problema a tarii este sa le mareasca tot lor pensiile, solda si sporurile. Sa le fie rusine! Si lor si guvernantilor!


    pensii militari (Joi, 15 noiembrie 2012, 0:19)
    d.v.g. [utilizator]
    Oare nu le e rusine ca sa mai ceara si marirea pensiilor? Un plutonier de intendenta are pensie de 27 milioane lei dupa ce a aparat cu vitejie izmenele soldatilor si-si batea joc de recruti. Asta pana la unu' cand se ducea la popota ca se suna masa. Hainele le avea gratis, iar de sarbatori (daca nu se fura vreo izmana) era decorat, primea premii si recunostinta patriei. E drept ca trebuia sa-l pupe in c.. pe Ceausescu, impreuna cu superiorii, ca sa faca cariera. Colcaia armata de generali, toti cu case si vile de vacanta care acum au pensii de parca ar fi fost un fel de Napoleoni, desi saracii nu excelau decat la propaganda comunista..
    ====================

    Vezi domn ministru ? Cica armata ne vrea crapati !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei ? Se vede frumos de afara, nu ?
      Las' ca vine el Oprea si pune ordine !

      Scandal sa fie !
      Sange sa sara !

      Ștergere
    2. Iar ala care zicea :"Asta cu militarii bāi....cele mai mari ciorogârle :-(. Clāi de colonei si fekkālari care, nu numai cā n-au avut NIMIC de-a face cu vreun dusman vreodatā, dar pe deasupra au folosit unitatzile alea ca pe mosiile proprii.", e tare !

      Are dreptate suta-n mie ! Clai de fekalari !
      Sigur ca pe timpul cat a fost in armata a reparat televizoarele si a carat mobila la toti fekalarii din regiment !

      Acum fekalarii activi stau si se uita sa nu le shmangleasca cineva scaunele !
      Ii doare in pula de sistem !

      Nu misca unul in fata societatii civile !
      Iar limbricul ala de Bret-Frezo n-are treaba, el e in campanie electorala !
      In timp ce toti nespalatii ii fac institutia albie de porci !

      Doamne feri !

      Sangeeee....
      Scandal....

      Ștergere
  14. Buey,
    Neacsu avea o vorba: sunt unii carora tre sa le desenezi ce vrei sa spui, in caz contrar, capuletele lor nu pricepe nica! Buey, nica! Nic,nic! Deci: Niste DOBITOCI interesati sa maniupuleze alti dobitoci (fosti cu epoleti), au lansat "pe surse" "otravite", DOUA magarii/ordinarii/gulgute sau cum mama dreak vreti sa le mai numiti:
    1. FMI nu vrea creșterea pensiilor pentru militari.
    2. FMI: Pensiile speciale ale militarilor nu vor depăși 350 de lei.
    Din acest MOMENT, politrucii interesati in a manipula pulimea, hanalistii lu'peste prajit-idem, si altii precum Dogy, dogy - spui iarasi prostii, sau apucat sa DEZBATA in zeci si zeci de breaking news-uri "ce si cum devin" aceste probleme! Asa a fost pana spre miezul noptii, cu toate ca Primul ministru Victor Ponta a aparut in direct la televiziunea mancatoare de rahat dupa cum bate vantul basisto/pupincurist Romania TV si a spus raspicat: cu FMI, nu s-a discutat aceste probleme! Problema pensiilor militare calculate gresit, va fi RELUATA anul viitor, deoarece NECESITA prevederi bugetare! Bani care in BUGETUL actual, facut de Boc/PDL, lipsesc.PUNCT. Chiar este atat de GREU de inteles? Buey, ma sperie prostia!

    RăspundețiȘtergere
  15. ... noroc cu militienii si securistii! Aia tac si fac! Au luat banii de la prostii din armata?... au luat! Isi recupereaza sumele pierdute?... da, cu varf si indesat! II huiduie pe unde ii apuca civilii si societatea civila? ... mucles, sunt laudati si avansati!
    Slava lor si rusine racanilor!!!
    PMT+ceilalti: continuati cu opera voastra ca e din ce in ce mai eficienta si dorita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar tu esti o Javra ordinara, dobitoc nesimtit!
      Incaieri oamenii, ca si frate-tau ala, sti tu care, animalule!

      Ștergere
    2. Am mai zis si aseara, nu aici este problema !
      "PMT 14 noiembrie 2012, 23:41
      Cand ai iesit pe sticla, efectul este devastator !
      Pe blogurile astea, suntem cativa basinosi care tot ne-o tragem si cateva sute de cititori, care se amuza !
      Nu-i totuna !

      Cand se mananca fekala pe-un post de audienta larga, s-au intr-un cotidian de top, atunci treaba e ca si nashparlita !"

      Insa, nu vad de ce ar trebui sa vorbesc de pula lu' terente, cand toata presa urla despre pensiile fekalarilor !
      Iar un pic de sange, nu strica !

      Scandal, pana la moarte !
      Sa vad "Claile de colonei si fekkalari" de la em 100, ce pozitie iau !

      Ștergere
    3. Pese: achiesez !
      In opinia lui, toata lumea ar trebui sa "ciocul mic", ca aude lumea si sa nu cumva sa-i ia penzia inapoi !
      Noroc cu militia, ca tace !

      Ștergere
    4. Buey, ma sperie prostia!

      Ștergere
  16. Sa dam onorul tuturor celor care si-au jertfit viata pentru reintregirea Romaniei şi pentru onoarea armatei române . Ma înclin cu recunostinta în fata eroiilor care s-au jertfit pe toate câmpurile de luptă, în toate timpurile, dar şi pentru armata. Onoarea Armatei Romane! -Silviu Craescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia saracii n-au mai apucat pensii ! Ei le aveau pe alea cu reintregirea neamurilor, cu onoarea, cu jertfa !

      Ai grija cum si cat te inclini, ca e societate civila cu ochii pe tine ca pe butelie !
      Risti si-o muie, daca-ti apleci capul prea jos, risti si-o pula'n cur, daca te rupi prea mult in doua !

      Ai grija, ca fekkalarii nu dorm !

      Ștergere
  17. Gata, trebuie sa fug la sindicat, ca mi-a intrat pensia, si vreau sa achit urgent:
    -cotizatia, integral, pe 2013 (n-am avut niciodata restante);
    -onorariul de succes pentru procesul castigat pe pasii 1 a si 1 be;
    -taxa de 1000 de lei pentru ca vreau sa solicit expertiza financiar contabila, pe bazele de calcul (mi-a bagat grupe de munca de-a'npulea, de m-a scos cu vechimea mai mare decat varsta !)
    -taxa pentru procesele din 2013 pe pasii 1 ce, 2 de si 3 indice prim.

    Sa aveti o zi buna !
    Hae Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu si despre pensionarii militari, a mai fost un mare Jigodism!
    Manipulare crasa, profesionala in vara aceasta, intr-un moment fierbinte:
    Mircea Dogaru, Presedintele SCMD,
    se dovedeste cel mai tare dintre agentii electorali Pro Basescu! Bomba cu care se ameninta pe surse, a fost DETONATA! Despre PARANOICUL Dogaru, noi dezbatem aici de luni de zile! UPDATE. Halucinant!
    =================================================
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/07/mircea-dogaru-presedintele-scmd-se.html
    ===========================
    Sa constatam ca se repeta PORCARIA?
    Sa fie una din TREI, sau ... ce altceva?
    JOCUL LA DOUA CAPETE al lui Dogaru, PROSTIA , ori...
    INFILTRAREA acestuia ca LIDER, in randul pensionarilor militari!
    --------------------
    Aparitia lui Dogy in cele mai fierbinti momente, si nu oricum, ar trebui sa dea de gandit oricaruia, dar mai ales celor care il platesc cu putinul lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru informatie, comisare!! De ce o spui sub anonimat?

      Ștergere
    2. O pune cum vrea muskiul lui !
      Ca de aia a murit fraierii la revolutie !

      Daca vrea poa s-o puna si-n gura ta, care-i problema ?

      Uite, par example, ti-o pun si eu, imediat, tot ca anonim !

      Eote :

      Ștergere
    3. Muie !

      Vezi, tot eu sunt !
      Ceva deranj ?

      Ștergere
    4. PMT,
      noi aciulea de unde sunt eu, ne cracanam de ras!
      Bey,can te pui tu sa i-o tragi la cate unu... moammm...ce iese!
      Babili de la blocul nost, au infiintat Club FanPMT-Hot Babes!
      Vor sa te invite OFICIAL, sa le vizitezi can meri la Severin!

      Ștergere
  19. Muei PMT, sa donezi si 50 de lei pentru
    campania electorala
    a muistilor de la ARD-i-ar focu'.

    RăspundețiȘtergere
  20. @ PMT + 100 pt. hartie higenica !
    Personal pt. (PMT) Apa ,aerul si fraierul nu dispar ! Iti transmite pe uus Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  21. Bai Dogaru si ai lui
    Avansati la apelul ..Bocancului !
    Nu-i armata vere ,nu-i !
    Sa va duceti draKului!!.
    Vechimea sa-Va completati ,
    S-apoi pensie militara sa-ncasati!!

    ..de pe Armya - International blog spot com.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bai, ne lasi cu ARAMYA ta ,,internationala"?

    RăspundețiȘtergere
  23. Buey, numa ce ca m-am intors de la secemede !

    Jale mare !
    Scenarii, idei, blesteme, propuneri de o noua revolutie, cativa cu tzuica-n nas de dimineata care si-o bagau, un mosneag de vreo 80 si ceva de ani urla ca daca nu i-a gasit cineva umbrela, pe care a uitat-o acu o saptamana, grupulete, interese, injuraturi, unii ca vor sa iasa, altii ca nu-i bine !

    Am pierdut timpul de pomana, pentru ca nu a venit ala cu chitantieru !

    Insa am reusit sa donez 100 de lei pentru campania lu' Bret-Frezo ! Era acolo un borcan de sticla, si unu cu un carnetel de ala tip "Vocabular, care te scria pe lista cand donai !
    A fost emotionant, mi-am dat si cenepeul !

    RăspundețiȘtergere
  24. Răspunsuri
    1. Pe cuvantul si onoarea mea, nestirbite, de fost ofiter activ, in prezent cam jumi-juma: o parte cu limba, iar finalul cu putza mica !
      Na, ce sa-i fac si eu ! Folosesc tot ce se poate ! Chiar si degetul, cand mi-e limba amortita !

      Ștergere
  25. Otz mare moromete ala alde Neacsu !
    A prins el spilu cum sa te duca acolo unde il doare la interes !

    Are 3 bloguri si, ca sa ajungi la finalul unei postari, te poarta peste tot, adica ceva similar cu "va urma", insa el zice "Continuarea aici" ! Puncteaza la malai? Puncteazaaaa...

    Adica, daca domnul doreste sa posteze ceva de genul "De ce iau muie cu lopata" (scuze, dar nu bagati in seama retorica intrebarii !), atunci o frange in jde pagini de net !
    De parca, pana la urma, nu tot muie ar lua !

    Da si eu, mitic ce sunt, is mai otz ! Nu citesc, ca oricum am mai adormit de fro doua ori pe la mijlocul explicatiilor interminabile !

    E documentat tare, morometele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @PMT
      esti mitic de mitic(atentie la accent)
      nu conteaza daca citesti sau nu,nu conteaza daca dormi cu capul(in p.la mea(a se citi "poala").Ai dat click,ai luat muie iar cashu incaseaza bishtarii .
      Miticule!!!ca acu ma "nervozez" si scriu cu MAJUSCULE:)

      Ștergere
  26. Pensii calculate gresit. 30.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pe cine minte maimutoiul asta de Tonta ? Poate pe PMT ca oamenii normali nu il cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie mi-a calculat gresit !
      Nici acuma nu-mi dau seama cum de am ajuns de la 38 de ani vechime, la peste 51 !
      E gresit, eu n-am avut asa ceva !
      Si nici n-am cerut !

      Ștergere
    2. PROBLEMA_I CLARA CA BECUL NEGRU- CONSIDERI CA AI GRESELI IN CALCUL TE INFIINTEZI LA POARTA NOUA SA TE RECALCULEZE!! NU_I EXCLUS SA IESI PE MINUS !!!

      Ștergere
    3. 30.000 este INTOXICAREA fluturata de Dogy pe la toate tv-urile care-l baga in seama, deorece le face rating! In rest, manipulare ordinara, inghitita si de oficiali, din pacate!

      Ștergere
    4. Ha ha!!Ti-ai gasit!!PMT nu pune botu.Asta e destept!Avem in schimb 2 divizii de ciumeti senili care halesc tot ce le baga dogy in gura....si mai e si contracost.Cine dreak a mai vazut sa iei muie cu lopata si sa platesti si abonament/cotizatie.
      Are dreptate PMT
      tara lu' Dorele!!
      PS Acu.. nu ca PMT-ul nu si-ar fi luat si el portia de muie de la dogy.A luat-o a molfait-o si a si platit.Baiat corect ce mai!!

      Ștergere
  27. De aproape doua zile, paginile sindicatului au inghetat !

    Singurul cu drept de publicare este doar Doggy !
    Nu trece nimic de Harcioaga de la secretariat !

    Manipularea a ajuns la nivel de politica nationala !

    As fi curios ce "impresii" au cei de la Craiova, care s-au dus buluc peste dottore, ieri, la Targu Jiu !

    Nea Misu Naomi, ceva stiri ne dai si noua ? Ca suferim aici la noo !

    Daca nu poti dai-le lu' Cashcavalu sa le publice !

    RăspundețiȘtergere
  28. Da, 30.000 calculate gresit. Ce, crezi ca a ta este calculata corect? O pula!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PROBLEMA_I CLARA CA BECUL NEGRU- CONSIDERI CA AI GRESELI IN CALCUL TE INFIINTEZI LA POARTA NOUA SA TE RECALCULEZE!! NU_I EXCLUS SA IESI PE MINUS !!!

      Ștergere
    2. Toate sunt calculate gresit !
      Asa cum m-am trezit si eu cu zeci de ani de nush ce grupa de munca, cica pentru ca sa-mi mai atenueze din impact, asa au gresit calculul, la ordin, si unor uneperisti de frunte, care s-au trezit cu ele dublate !

      Simplu !

      Nu ca m-ar deranja si as muri de foame din cauza a 34 de lei FURATI, insa eu vreau sa ma lase cu vechimea cu care am iesit, de 38 de ani, iar diferenta nejustificata sa si-o bage in cur !

      Ce este asa greu !

      Recalculare urgenta la toti carora le-a crescut !

      La cine este calculul corect, sa fie sanatosi si sa-si haleasca pensia multi ani ! Cine a fentat, la gioale ! Banii inapoi !

      Ia sa vedem cam ce-ar iesi !

      Ștergere
    3. 1983 says:

      Desigur este foarte grav cand “cineva” iti afecteaza proprietatea. Fie ca s-a intamplat la 11 iunie 1948, la colectivizare, la taierea salariilor ori la diminuarea pensiilor. Mai ales ca pensiile sunt intotdeauna neindestulatoare, vis-a-vis de nevoi majore: medicamente, spitalizare etc etc.
      USL-ul are marea vina ca a promis prea repede si prea sigur ca repara aceste greseli cu pensiile imediat ce preia puterea. Iata ca nu e asa usor. Problema implica bani si banii nu mai sint…
      Dar problema nu implica numai bani, desi sunt sume destul de mari de achitat luna de luna, mai ales la MAI si la servicii unde erau mai multe pensii mari fata de armata. Problema este ca se deschide cutia pandorei. Vor cere toti ceilalti fosti pensionari “speciali”, cu pensiile scazute dupa recalculare, revenirea la pensia din dec 2010: aviatori, diplomati, grefieri, functionari parlamentari etc etc. Daca se va realiza numai pentru structurile de forta, vor curge procese pe discriminare, iar pe aceasta motivare se castiga, mai ales la CEDO .

      Pe de alta parte, trebuie sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului. Oprea (sa nu uitam si colaboratorii), cand a vazut varianta Seitan a legii pensiilor, a amenintat cu nesustinerea guvernului si a cerut includerea OMM in pensie, fiindca initial nu era si 25 (de ani) la numitorul formulei, fiindca initial numitorul era 30. Si pentru ca tot scadeau foarte multe pensii a mai cerut, apoi, 20 la numitorul formulei de calcul. Batalia politica a fost apriga pentru impunerea acestei formule de calcul. Sa ne gandim, o clipa, ce pensii am fi avut noi toti pe legea Seitan, care trebuia sa duca la scaderea tuturor pensiilor. Acesta a fost obiectivul legii.
      Nu simpatizez cu Oprea, dar as vrea sa se stie, macar putin, din “chinurile facerii” legii pensiilor pentru noi militarii, in conditiile in care se dorea reducerea bugetului de p

      Ștergere
    4. PMT - CAND PUBLICI DECIZIA SI CUPONUL! ALTFEL ESTI UN CACANAR _MUIST O_LABAR MINCINOS!!!

      Ștergere
    5. Recunosc ! M-ai prins !
      Gata, nu mai mint ! Iarta-ma ! Imi prezint scuze, intregii tale familii !
      Mi-a spus si baba ca mint ca un porc, da' pe ea am bagat-o in pizda ma-si, de urgenta ! Iar ea m-a scuipat ca m-am luat de harca de ma-sa !
      Riscuri, ce sa-i faci !

      Ștergere
    6. PAPAGALULE _ ASTEPTAM SA VEDEM DOCOMENTUL PE STICLA LU BURCU @@

      Ștergere
  29. Ai vazuuut? Cind ei au toate actele pot demonstra, in prima faza, ca nici nu existi in arhive. Pina reclami, pina se scobesc ei in nas, familia iti face de sapte ani.

    RăspundețiȘtergere
  30. Domnilor "Clāi de colonei si fekkālari", cum zicea un distins din societatea civila, referindu-se la pensiile militare, de ce v-ar deranja o verificare, la sange, a datelor furnizate pentru calcul, a TUTUROR pensiilor !

    Da' nu asa la foc automat, ci gospodareste, pe esantioane de varsta: prima data pentru cei predispusi sa crape in 6-12 luni, pe cale naturala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT - CAND PUBLICI DECIZIA SI CUPONUL! ALTFEL ESTI UN CACANAR _MUIST O_LABAR MINCINOS!!!

      Ștergere
    2. Iara vrei sa-ti raspund ?
      Mai ia o muye, ca m-ai epuizat !

      Ștergere
    3. PAPAGALULE _ ASTEPTAM SA VEDEM DOCOMENTUL PE STICLA LU BURCU @@

      Ștergere
    4. Uite acu, stai asa !
      Tocmai ce i l-am transferat prin meil !
      Stai cu ochii aciulea !

      Ștergere
    5. Da l-ai si scanat,sau doar l-ai bagat mototolit in monitor?

      Ștergere
    6. Ba papagalule (PMT) daca l-ai mototolit si l-ai aruncat in oala de WC ai facut fix o pula ! Nu asa se trimite un em -nataraule!!

      Ștergere
  31. Iarasi te bagi in fata -al dracului de ferentari!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri !

      De 13 Septembrie bre, vis a vis de em 100! O statie de 385 !
      Nu ma injosi !

      Ca stau in marea Rahova a lu' Vanghele, asta-i altceva ! Tot sectorul e o Rahova !

      Ștergere
  32. trebuie sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului. Oprea (sa nu uitam si colaboratorii), cand a vazut varianta Seitan a legii pensiilor, a amenintat cu nesustinerea guvernului si a cerut includerea OMM in pensie, fiindca initial nu era si 25 (de ani....... OK! Multumesc ! Primesc premiul si recunostiinta vesnica a ..poporului!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspuns ptr. articolul lui 1983 ..ceva mai sus !!!!

      Ștergere
    2. Corect ! Abia asteptam sa revina cezarul-izmenarul la meapene, sa puna ordine in degringolada asta de debandada generala !
      Ce pula mea suntem noi aciulea, armata militara, sau niste labagii boschetari ?

      Ștergere
  33. Prieteni !

    Labageala generala !

    In sfarsit a iesit si Bret-Frezo pe sait si ne lamureste ca nu-i cazul de-o noua revolutie !

    Eote:

    "PRECIZAREA MINISTRULUI APĂRĂRII NAȚIONALE


    Prieteni, aceasta este o intoxicare. Am fost acolo împreună cu Sorin Encutescu (consilierul premierului pt pol de sec si apărare fost secretar de stat in MApN si Lt Col in rezerva), Mihai Sova (secretarul general al MApN), alături de echipa premierului formata din miniștrii Daniel Chițoiu , Florin Georgescu si dl Daniel Daianu. Nimeni nu a avansat astfel de cifre ridicole. Concluzia întâlnirii cu referire la întregirea pensiilor este ca guvernul are responsabilitatea de a promova politicile fiscale fără a afecta țintele macro-economice, chiar dacă dl Szekely, component al echipei intitutiilor internaționale financiare, a fost foarte vehement împotriva întregirii pensiilor. Decizia politica interna urmează a se adopta având în vedere impactul pe buget. Avem cifrele și inclusiv dinamica intrărilor și ieșirilor din sistem.
    Publicat de Costel Galateanu "

    Gata, m-am linistit ! Intra marti, sau miercurea viitoare !
    Intraaaaaa......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acuma observ ca, pe ala care a mancat cacat il cheama Sekeli Ciobo Borno !
      Mancator de clisa, care vrea Transilvania, cu tot cu cei care n-au votat la referendum !
      HarCovul nu doarmeeee....

      Ei, altfel se pune problema, daca-i vorba de bozgori si de popa teoches !

      Ștergere
    2. Popor de betivani, hoti si lasi !
      Pana si pe aia de la Marasesti i-au prins nemtii in izmene, de beti ce erau !
      Un popor de ratati, peste care s-au pisat toate popoarele migratoare ! Acum se pisa femeiul !
      Are dreptate Patapievici !

      Ștergere
  34. 1983 -zice.............................................
    Pe de alta parte, trebuie sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului. Oprea (sa nu uitam si colaboratorii), cand a vazut varianta Seitan a legii pensiilor, a amenintat cu nesustinerea guvernului si a cerut includerea OMM in pensie, fiindca initial nu era si 25 (de ani) la numitorul formulei, fiindca initial numitorul era 30. Si pentru ca tot scadeau foarte multe pensii a mai cerut, apoi, 20 la numitorul formulei de calcul. Batalia politica a fost apriga pentru impunerea acestei formule de calcul. Sa ne gandim, o clipa, ce pensii am fi avut noi toti pe legea Seitan, care trebuia sa duca la scaderea tuturor pensiilor. Acesta a fost obiectivul legii.
    Nu simpatizez cu Oprea, dar as vrea sa se stie, macar putin, din “chinurile facerii” legii pensiilor pentru noi militarii, in conditiile in care se dorea reducerea bugetului de pensii!! Koooorect!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, fii mai vesel !
      Da-le-n pula de pensii, ca nu moare nimeni !
      Ceva muie ai ?

      Ștergere
  35. Buey !
    Eote acusica am vazut ca adminu tot baga actualizari si mi-a pus pozele cu "babele" de la Severin, care ma adora !



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fereste ! Alea sunt anticomuniste ce au lupat in munti pe vremea cand Coposu era fecior!!

      Ștergere
  36. La cat de vesel esti tu mai sus ..ia una dubla !
    BAA..te mai poti sa inghiti??

    RăspundețiȘtergere
  37. Asta-i cu adevarat ,,popor militar" de cacaciosi !! Sa nu recunosti nici macar atunci cand cineva ti-a facut un bine.....pentru ca sunt cativa care au luat muie mai cu intreruperi si jetul a fpost ma slabutz!! Concluzia : nu merita sa te implici si sa te strofoci pentru altii ! Drept multamire te vor injura de mama!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT - CAND PUBLICI DECIZIA SI CUPONUL! ALTFEL ESTI UN CACANAR _MUIST O_LABAR MINCINOS!!!

      Ștergere
  38. Buey, nea Vasile, ai delirrum ?
    Ma sunara si nepotii de pe la dreaq in praznic, de faci numa fro 16 ore cu avionul ca sa ajungi acolo, ca sa ma intrebe ce dracu e cu clubul ala de fane pemete si de ce nu e si "buni" acolo, adica baba dreacu', care-mi tot fute mie existenta ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, spune alor mici,
      ca e si "bunii" p'acolo, dar nu se vede-n poza!
      Sta pitita, ca ne jucam de-a hotii si vardistii!

      Ștergere
  39. Ce imi place aciulea e ca, "Niu visitators" , imediat intra in transa !
    Pana sa i se recomande un Alupigus preventiv, s-a si scapat pe el !
    Ce simpatici sunt...ce nostimi...

    RăspundețiȘtergere
  40. Oameni buni, nu inteleg de ce, valori incontestabile ca Pulano intercraci, mos berbecu si muia g, trebuie sa se chinuie pe nush ce blog, cu niste comenturi rasuflate, de nu-i mai citeste nici dreacu si nu se baga, aciulea, unde este viata-de viata !
    Se vede din spatiu ca sunt cu ochii cat cepele aciulea , insa nu vor sa recunoasca !

    De ce va este "rusine" ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei na si tu!
      Aistia au "orgolii"!
      Ei nu s-amesteca cu noi, cu pulimea!
      Nu vezi cati se fac ca nu ne mai vaz?
      Eheee... aista-i rumanu, bre! Neam de traista!

      Ștergere
  41. Sa aveti un pranz excelent !
    Pofta mare si odihna placuta !
    Pace voua !

    Nu bagati in seama chiar toate prostiile mele !
    Vorbesc si eu ca sa nu tac !

    Sarut mana doamnelor dumneavoastra !

    Vad ca a mea rade, deci e de bine ! Poate, dupa ce mananc, i-o pun un pic: 50% cu limba, 50% cu putza mica a lu' Tibica si 50% sa si-o puna singura, cu vibratorul ! Ca doar nu sunt sclavul ei !

    RăspundețiȘtergere
  42. Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, a declarat că statul de drept este posibil să aibă probleme din cauza “duhurilor necurate care au bântuit prin vară”. Potrivit acesteia, viitorul Raport MCV va fi unul negativ, chiar dacă justiţia, în elementele de structură, va avea o evaluare pozitivă. Ceea ce va trage în jos ţara noastră sunt “duhurile necurate din vară”, cele care se asociază cu statul de drept.

    Despre doamna de mai sus scriau unii „intelectuali” pe blogul „perete de WC”, ca o sa-i futa pe pedelisti ?

    RăspundețiȘtergere
  43. bAAAAAI STATI DREAKULUI SI ASCULTATI ,CEA MAI TARE VESTE DE la 46 INCOA...nEACSUM ARE Un coment bai.....sa fiu al dracului n-as fi crezut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neacu nu poa sa aiba decat niste ragaieli de alea interminabile, cu iz de praz ! Asa ragaia, pe vremuri, si fii-miu ! Pleca ragaind din bucatarie si nu se mai oprea pana in capatul celalalt de casa ! Parca era un cauciuc spart ! Strigam toti la el sa termine, iar pe el il durea in cur !
      Acuma a plecat la dracu-n lume si mi-e dor de ragaielile lui !
      Dar nu si de-ale lu' neacsu, care ragaie numai prostii !

      Numa ce am aflat ca-i un parlit de tarlicar de lent-colonel, cu apucaturi evidente de pupat cururi !

      Ștergere
    2. ..da ce le mai pupa !!!!

      Ștergere
  44. Hai, care vrei sa te dai pe scari cu ligheanul ? Ca ma dau si eu ! Mi-e dor de-o muie....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: domnu Cashu, cred ca pe luni-marti, ne dati un nou interviu cu frezonatul de la aparare, nu ?
      Cum a reparat el onoarea, cum a redobandit el patriotismul fekkalarilor activi, cum a revocat el gradele militare, cum a nascut si crescut el ordonanta!
      Sa-l pape tata de pitic !
      Si pe niatali, pe buric !

      Ștergere
    2. Cand ai zis ,,pitic" la care te-ai referit?
      Neacsum a recunoscut ca se mandrestye sa ne priveasca de la inaltimea celor 1,65 m !

      Ștergere
    3. Esti cel mai tare pe ziua de azi ! M-ai spart la mui !
      Ca sa nu te las suspe, sigur m-am referit la piticania care cica conduce ministerul !

      Ștergere
    4. Pese: acuma inteleg de ce are Cascavalu numa 3 nasturi la veston ! La 1,61 ai lui, fara pantofii de cocalar si ciorapi, nu-i incap 4 nasturi pe haina ! Ar insemna ca primul, de sus, sa fie un fel de copca !!!

      Ce mistocar sunt !

      Da' de pensii, ce mai stiti ?
      Sau s-a blegit deja !

      Ștergere
  45. Buey, se-nvarte contorul de la cassa de marcat pentru vizitatori, in draci !

    Citesc basinosii de la 10 intercraci (intrat in insolventa) si cei de pe alte bloage, cu sufletul la gura, tot ce misca pe aciulea !

    Zboara flagurile alea internationale cu zecile pe ora !

    RăspundețiȘtergere
  46. Sa-mi bag....s-a facut suta
    io sunt 101 aithinc

    RăspundețiȘtergere
  47. Inca unul !

    Iaca:

    "miercuri, 14 noiembrie 2012

    Colonel in rezerva PERTE DUMITRU a trecut in lumea celor drepti.


    Colegul nostru, colonel in rezeva PETRE GHI. DUMITRU a incetat din viata.
    Dumnezeu sa te odihneasca si sa te aiba in pace drag camarad!!!
    Sincere condoleante familiei indurerate!!!
    Biroul Operativ al Filialei 1 sector 6 a SCMD

    Publicat de dragos"

    Se-nvarte roataaa !!!

    Curios e ca crapa numa' gradati de astia cu IC si SM !
    N-am prea vazut sa crape si plotoneri !
    Astia n-au avut stres, dar au pensii ! Cum dreaq sa crape !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cantitatile mari de vishiky bai- acum isi spun cuvantul ! Ca crezi ca-i asa usor sa duci atata!!

      Ștergere
  48. Ministerul Apărării Naţionale
    Direcţia Informare şi Relaţii Publice
    E-mail: presamapn@mapn.ro
    Contact: 021-319.60.22

    COMUNICAT NR. 268
    Data: 15.11.2012

    PRECIZĂRI REFERITOARE LA PENSIILE MILITARE

    Referitor la informaţiile potrivit cărora una dintre condiţiile FMI ar fi ca pensiile speciale ale militarilor să nu depăşească 350 de lei, Biroul de presă al M.Ap.N. este împuternicit să facă următoarele precizări:

    La discuţiile cu reprezentanţii FMI şi ai CE, la care a participat şi ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, nu a fost niciodată luată în discuţie condiţia ca pensiile militare să nu depăşească 350 de lei. Mai mult, oficialii celor două organisme internaţionale au precizat că trebuie îndreptate lucrurile în cazul pensiilor militare care au fost calculate gresit.

    Ministrul apărării naţionale consideră că pensionarii militari care şi-au slujit ţara cu onestitate, cu credinţă şi cu onoare şi, independent de voinţa lor, s-au văzut puşi peste noapte în situaţia reducerii veniturilor ce li se cuveneau pe drept, nu trebuie să fie manipulaţi sau să devină victime ale dezinformării.

    "Pensiile militare au fost recalculate sau revizuite, conform prevederilor Legii nr. 119/2010 şi ale OUG nr. 1/2011, acte normative care, de altfel, au bulversat sistemul pensiilor militare, au creat mari nedreptăţi şi în loc să aducă economii la buget au crescut cheltuielile cu aproximativ 30 la sută", a apreciat ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu.

    Revenirea pensiilor diminuate la cuantumul pensiile din decembrie 2010 este un act reparatoriu, dar astfel de măsuri nu pot fi luate decât după luarea în calcul a tuturor posibilelor implicaţii şi, mai ales, fără să afecteze în vreun fel angajamentele luate de ţară în domeniul fiscal-bugetar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Texte !
      Corect este "pensionarii militari şi-au slujit " si nu "CARE si-au slujit" !

      Daca as fi sef, deja erau demisi astia de la biroul de presa !
      Inclusiv ministrul !

      Labagii !

      Ștergere
    2. Pai sigur ca are dreptate PMT ! El a slujit canci! El cu muia cac si acuma .pai da !!

      Ștergere
    3. Corect !
      La mine "le jeo son fe "

      Eote aici ce umbla pe net, lasa-ma pe mine:

      "De mentionat ca SCMD a cerut ca pensiile marite sa ramana asa, fiind un drept castigat, daca au fost calculate legal, desi MApN a anuntat ca ciracii domnilor Oprea, Blaga, Igas si Maior, au respectat legalitatea doar in proportie de 1%. SCMD nu a solicitat bani din bugetul actual si nici restituirea din bugetul actual a sumelor neconstitutional poprite de regimul basist."

      Nasol cu chestia aia cu ce zice meapene !

      Vorbeste lumea...

      Ștergere
  49. Buey, am chemat-o pe baba sa-i arat dedicatia aia de pe poza de mai sus, cu "PMT, babilii te tzuca " !
    Am crezut c-o sa se dea baba iar la mine, cu mosneag tampit, cu fatza zbarcita ca un cur, cu bla, bla...cu mintea cat o nuca...
    Surprizaaaa...
    Ori a baut ceva, ori i s-a facut dor babei de-o putza ! Ca altfel nu-mi explic !
    Mai mult, cred ca a fost harca sa se pise si cand si-a tras chilotii, si-a prins si fusta in ei, la spate, si acuma umbla secsi prin casa, mandra de ea, cu tartanul gol, cat un cazan !
    Na, nu zic nimic, ca nu-mi mai spala baba izmenele cu mustar la cur !

    Merg sa beau si eu un spritz, poate - poate mi se misca un pic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey PMT,
      Dar aia care sta in genunchi,
      cu tzatzele ca lubenitzele, de ce dreak sta asa?
      Parca la noi comanda era... "pentru lupta,culcat", nu-i asa?

      Ștergere
    2. Bai natarailor ! Lasati dreak soldatii mucificati din razboiul de o 100de ani! Daca vreti sa faceti ca ca in izmana de ras intrati pe aia cu ,,varful catarii" si vedeti coment. la opera literala a lui Gabita _ce faceam eu ieri ! Ba care nu face pisu pe el de ras insemneaza ca nu-i sanatos la ..prost....in fine si ii mai bagam si lu neacsum 5 centi in portofel ca-i de-al nostry!!

      Ștergere
  50. Note? Calificative? Adjective?
    Gheorghe Tinca 06.03.1994 -12.12.1996
    Victor Babiuc 12.12.1996 - 11.02.1998;17.04.1998 - 13.03.2000
    Constantin Dudu Ionescu 12.02.1998 - 16.04.1998
    Sorin Frunzăverde 13.03.2000 - 28.12.2000
    Ioan Mircea Paşcu 28.12.2000 - 28.12.2004
    Teodor Atanasiu 28.12.2004 - 25.10.2006
    Sorin Frunzăverde 25.10.2006 - 10.04.2007
    Teodor Meleşcanu 10.04.2007 - 22.12.2008
    Mihai Stănişoară 22.12.2008 - 23.12.2009
    Gabriel Oprea 23.12.2009 - 07.05.2012
    Corneliu Dobriţoiu 07.05.2012 -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OMORATI-L PE IZMANAR,EL PUTEA BATE CU PUMNU CA PARESESTE GUVERNU(SI IMPLICIT PICA GUVERNU) BOC,DACA SE ATINGE CINEVA DE PENSIILE MILITARE.
      SA FII SIGUR CA PADUCHEI PDLACI DADEAU INAPOI,IN 2010,DACA PIERDEAU PUTEREA ERAU MORTI,ASA CA NU RISCAU SA O PIARDA,PENTRU NISTE PENSII.
      ASA,AU PLATIT PENTRU PENSII MAI MULT,AU CREAT DISCUTII SI L-AU BAGAT PE IZMANAR,CA CEL MAI MARE TRADATOR DIN ISTORIA UNEI TARI,ROMANIA FIIND SINGURA TARE DIN LUME IN CARE PENSIILE MILITARE SE CALCULEAZA CA SI CUM AR FII CONTRIBUIT CINEVA LA PENSII.
      NOAPTEA MINTII,DOAR IN ROMANIA.
      REPET,SINGURA SOLUTIE REPARATORIE ESTE BAGAREA TUTUROR PENSIONARILOR MILITARI A CAROR PENSII AU CRESCUT SI A TUTUROR ACTIVILOR DIN ARMATA,IN SISTEMUL CU IMPARTIREA LA 30 DE ANI SI NU LA 20 DE ANI,IAR CEI 30 DE MII A CAROR PENSII AU SCAZUT(DOAR CEI 30 DE MII) SA FIE BAGATI IN SISTEMUL DE PENSII AL JUDECATORILOR(PRACTIC ACELASI CU CEL DIN 2001).
      ASA S-AR FACE ECONOMII URIASE SI TOTI AR FII MULTUMITI.

      Ștergere
    2. Labagii !
      Jumate au dosare penale, jumate sunt implicati in scandaluri iar cealalta jumate sunt niste neica nimeni !
      Cu exceptia ultimului, care e cel mai mare barbat de stat, de la Cuza incoace, chiar daca are numai 1,47 m pe verticala !

      De asta, ce zici ?

      General colonel Olteanu Constantin
      Ministrul Apararii Nationale (Minister of National Defence)
      29.03.1980-16.12.1985

      Se zice ca, atunci cand intra Olteanu in sala de sedinte, ceilalti ministrii erau de mult in pozitia drepti ! Nu misca nici musca de pe perdea !

      Da de asta ?

      General de Armata Leontin Salajan
      Sef al Marelui Stat Major (Chief of General Staff)
      18.03.1950-26.04.1954
      Ministrul Apararii Nationale (Minister of National Defence)
      03.10.1955-28.08.1966 !

      Ce calificative sa dam la labagistii aia, care au distrus armata ?

      Ștergere
    3. Io i-am pus numa` p`aia de dupa Marea Revolutie Capitalista din Decembrie.
      Aia erau militari! Astia E politicieni! (???)

      Ștergere
    4. A fost Olteanu militar cum sunt eu popa!Mai citeste despre tov olteanu prim secretar la jud olt ,sef al garzilor patrihotice,....a salvat Ceasca de la lovilutie dupa intoarcerea din Iran(parca prin '83) brusc ajuns ulterior Ministru al MApN(tot un fel de dobritoiu facut din laba si aruncat pe pereti)
      tare neinspirat ai fost cu olteanu asta.Exista multe alte zeci de exmple mai bune.Si tu l-ai gasit pe olteanu!!Ai pecit-o rau de tot neinformatule

      Ștergere
  51. Delir pe blogul dogarului !
    Iaca:

    "Anonim15 noiembrie 2012, 08:45

    Col Dogaru are blat cu Ponta sa ne impiedice sa iesim in strada. Un protest masiv in timpul campaniei ar duce la pierderea foarte multor voturi, pentru ca Armata se bucura de o cota foarte inalta de incredere in randurile populatiei. Daca nu protestam hotarat precum cei de la Oltchim, zile la rand PANA LA ALEGERI, putem sa ne luam adio de la pensiile vechi. Inca dinainte de a fi desemnat premier, lui Ponta i s-au pus doua conditii de catre Basescu: sa-l numeasca pe Rus la MAI si sa nu restituie pensiile militarilor si politistilor. Va dau cuvantul meu de onoare ca nu sunt nici pro-Basist, nici provocator. Mi s-a taiat cu 40% pensia si mi se face sila cand il vad pe col Dogaru cum ne manipuleaza. Sa iesim deci duminica la Universitate si sa ne cerem raspicat drepturile, asa cum ni s-a promis! Restul sunt baliverne. "

    In acest delir general, un bou face salt inainte, fara a se da comanda !

    Eote:

    "Anonim15 noiembrie 2012, 09:16
    Cerem administratorului acestui blog sa seteze ora locala fiindca noi nu sintem in Marea Britanie sa mergem dupa GMT. Cerem asta chiar daca blogul e deschis si administrat de pe malurile Tamisei, desi poate gresesc !"

    Cand sesizeaza ca s-a aruncat in urma trenului, revine convingator, cu lincuri precise, dar nu se lasa !

    Iaca, iaca :

    "Anonim15 noiembrie 2012, 09:21
    Revin la postarea de mai sus si fac rectificarea, in sensul ca BLOGUL PERSONAL AL LUI DOGARU FUNCTIONEAZA DUPA ORA MOSCOVEI ! Daca nu credeti iata:http://www.krs2007.com/datasiora/data_si_ora_exacta_din_Rusia-Moscova.php"

    Ca sa fii pacient la NOO, nu-i chiar asa greu, te obisnuiesti !

    Insa sa fii in libertate, e rau !

    RăspundețiȘtergere
  52. Uoopaaa...
    Tocmai cand ma pregateam de-o revolutie, la strigatul de lupta al sindicatului, iaca ca aflu ca nu mai luptam ! Cica juma din jandarmi sunt in CO si nu avem cu cine !

    Iaca:

    "Concluzii
    Chiar crede Oprea ca poate impiedica, pe linie de sortulet sau servicii, aparitia ordonantelor pana cand ajunge el, din nou, ministru, ca sa-si poata ingropa stie el ce, sub pres? Chiar crede ca el si uneperistii vor avea voturi? Doar daca le fura, situatie in care insa vom interveni la reprezentantii OSCE!

    Chiar cred basistii ca suntem o turma usor de manipulat, care ies in strada cum vor ei, cand vor ei, si impotriva cui vor ei? Chiar se cred genii intr-ale strategiilor diversioniste?
    Aliantei PNL-PC nu avem ce sa-i reprosam. La fel multor lideri PSD. Tuturor celor carora avem sa le aducem reprosuri, le atragem atentia ca vor simti si numarul si forta noastra in alegeri, dar, in primul rand cei grupati in ARD, UNPR, UDMR si cei care au fugit individual la alte partide, ca celebra domna Ritzi, identic vinovata in fata justitiei cu Adrian Nastase (Adica de ce el sa fie in puscarie, pentru aceeasi “vina” si ea, impreuna cu beneficiara actiunii ei, nu?).

    Vom hotari la nivel central ce avem de facut, in saptamana care vine si vom face, indiferent cate spume la gura vor face politrucii Basescului, pentru ca vrem ca Romania sa redevina un stat de drept, in care si noi, si aliatii nostri sa ne obtinem si sa beneficiem de drepturile legitime. Nimic in plus!

    Col. (r) dr. Mircea Dogaru"

    Aftar, am aflat ca Oprea s-a si cacat in izmene !

    Deci nu mai iesim in strada !
    Da' macar la Leu ?
    Sau macar pe Ispirescu nr.5, langa oficiul postal ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io zic ca-i bine ce a zis "fuhrerul"dogy:"Vom hotari la nivel central ce avem de facut...."adica mai luati o muie si hai repede cu cotizatia.....ca vor hotari ranciogu+caloianca +casa pulii barla
      succesuri!!

      Ștergere
  53. Ca sa nu va pierdeti buna dispozitie, mai luati cate ceva de la "societatea civila "

    Tare ne mai iubeste societatea asta !

    Sange sa sara !

    Ia, ia:

    "#20 sam
    15.11.2012 08:59

    adica niste indivizi care cu munca erau cam paraleli vor marirea pensiilor.adica armata unde se freca mangalu ,la greu,militia care batea la ordinul partridului fara sa clipeasca si securistii cele mai scirboase lighioane.


    #22 Emil
    15.11.2012 09:37

    Indicat ar fi sa le suspende si ``fondurile de galeti si pungi``pentru campanie, nu numai pensiile promise lui Dogaru ! Vai mama noastra ce ne asteapta dupa alegeri,daca nu ne mobilizm la vot impotriva lor, mai ales in orase !

    #23 Strambeanu
    15.11.2012 11:04

    Incredibil ce abureli baga Ponta in populatie. Deci, pensiile care prin recalculare au scazut, sunt pensii calculate eronat, si trebuie indreptate, sa se stie. Nu prin calculare mai atenta, ca la scoala, ci prin renuntare la recalculare si pastrarea sumelor conform vechii legi, asa, sa nu fie nimeni suparat. A mai ramas sa scrie bazaconiile astea intr-o OUG sau Lege, astept cu nerabdare.

    #24 re
    15.11.2012 13:30

    in mod normal pensiile militarilor trebuie taiate. n-au lucrat in viata lor, si au frecat coatele prin cancelarii si au iesit la 45 de ani cu salarii compensatorii. altii au 300 lei pensia

    #25 EXECUTIONER
    15.11.2012 17:37

    INVIT PE TOTI PENSIONARII CIVILI AI ROMANIEI,CA IN 9 DECEMBRIE SA NU VOTEZE USL!!!!! Pai nu le este rusine,de 4 ani pensiile civile sunt inghetate,iar excrocii astia rosii tot la militari se gandesc?! Pensionarilor,daca ii votati pe uselisti,inseamna ca sunteti fraieri cacalau!

    #26 Gelu
    15.11.2012 17:41

    Bre nenicule,ei au stat vitejeste prin carciumile patriei,au rezistat eroic la tariile inghitite,ba au si murit unii....propun sa fie si decorati!!"

    =======================

    Nostim, nu ?

    Tot pentru societatea civila, reluam urmatoarele date comunicate, oficial, de meapene, pe timpul izmanarului :

    Eote societate civila :

    "Situatia revizuirii pensiilor militare (...)
    -Nr. mandat:51555220
    -Cuantum pensie L 164: 5862
    -Cuantum pensie L 119: 11886 " !

    Iar de astea sunt cu duiumul !

    Meapeneul a zis, nu eu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT,NU VREAU SA TE JIGNESC,DAR ASTIA CARE AU COMENTAT SUNT NISTE BASISTI SI PADUCHEI PDLACI SPURCATI,SE VEDE DE LA O POSTA.
      FA UN CALCUL,SUNT 500 DE MII DE ROMANI CARE AU SAU VOR AVEA PENSII SPECIALE(ACUMA NU MAI AU CONFORM IZMANARULUI),LA UN CALCUL SIMPLU,90% DIN POPULATIA ROMANIEI ARE MACAR O RUDA CARE VA LUA SAU IA PENSIE SPECIALA.
      ASA SEAMANA POSTARIILE,POSTACILOR CHIORULUI BETIV,CA TREBUIE SA FII IDIOT SA NU ITI DAI SEAMA CA SUNT DIRECT DE LA PARTID.
      PADUCHEI PDLACI URASC MILITARII,DAR RESTU OAMENILOR IUBESC MILITARII.

      Ștergere
    2. Buey omule !
      Esti fenomenal !
      Orice avatar de pe aici, paleste in fata stilului tau inconfundabil de a scrie si care, practic, e mai tare decat toate nicneimurile sau iconurile postate !

      Na, acuma as putea eu sa nu fiu de acord cu tine ?

      Ștergere
    3. Caaaaat?????Oaiii m-a lovit benga deja....Moamaaaa ce amarastean sunt!!Vai de pula mea ca nici d-un PET nu mai ajunge cu pensia mea cam de 15% din aia a 'eroului"

      Ștergere
  54. ai fi putut sa zici si tu despre Ioan Ionita sau Ion Coman sau mai ales Vasile Milea
    Tu culmea l-ai ales pe Olteanu!!!Esti de-ampulea!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he...
      Stiu eu de ce !
      Unul ca Olteanu ar trebui acuma la comanda guvernului !
      Iar institutiile militarizate pe o perioada de 15-20 de ani !

      Ștergere
    2. Pese: nu e vorba daca a fost sau nu militar de cariera !
      Tiganului nu-i trecea nimeni prin fata !

      Ștergere
    3. Si asta-i adevarat....daaa stia el DE CE!!

      Ștergere
  55. Din motive tehnice, va doresc NB la ZOO !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-ai ma te-a luat baba la maciuci si te scoti cu"motive tehnice"??
      Reinventeaza-te!!

      Ștergere
  56. Io acu "ca cam gandesc" hac,hac
    -din '47 pana in '89 o fost 6(sase menestrii ai apararii {42 ani}
    -din '90 pana in..(adica azi) o fost 16(saispce menestrii ai apararii {22 ani}
    O fi bine o fi rau io zic ca-i rau!!
    Calculati voi pana termin io berea
    1-menestrii s-au triplat ca numar(aprox)
    2-perioada de timp s-a injumatatit
    Pai unde pulele mele ajungem??
    Ia-n calculati voi pct1+2 si vedeti "rata de transfer"hac,hac Hai Noroc!!!
    PS Da stiu ...acu' puneti placa cu "asa-i in democratie"Ete pula!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Romani, treziti-va!
    ==================
    ===========
    Urmeaza ceva ... absolut incredibil, HALUCINANT!
    Incredibil, imposibil sa va treaca prin minte ce vor si propun unii!
    Pericolul este ENORM, iar daca ar fi asa, daca ar exista sustinere interna sau, mai grav, externa, Romania va fi aruncata in HAOS generalizat! Tara este pusa IRESPONSABIL in pericol, stabilitatea INTERNA grav amenintata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i cazul....io sunt deja "halucinat"...hac hac!!

      Ștergere
    2. Baaa numai sa nu ma pui la privit bolovani ca sunt destui si aici...hac!

      Ștergere
  58. Daaaa....UFO ai?? ca io mor "dupe" ele
    daca n-ai iti da mosuuu(adica io)

    RăspundețiȘtergere
  59. Curlandezu, cin te vad...asa-mi vine sa-mi bag io maciuca-n tine! Tie si maimucei sa va dau un pic de sloboz, de la mine din go OZ!
    Pantera rozi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INCA UN PIC SI II LINSAM SI VIOLAM FAMILIA LUI CURLEONE.
      BAGA-TI TU POOLA IN CURLEONE,EU IMI BAG POOOLA IN RUDELE DE SEX FEMININ AL LUI CURLEONE.

      Ștergere
    2. Buey colega de 22;51, io pe Curlandezu il futizez, dar mai intii il anesteziez. Buey, tu vrei sa-ti stici scula/sula pe Ana Pauker? Ce dracu buei...

      Ștergere
  60. Ca zicea nea Vasile sa ne trezim...
    Pai cine sa se trazeasca, ca toti doarme pe coade ca bizonii,,,
    Va curge singe in curind...N-as vrea s-o pateasca belitul de maimuca care e prietenul nostru, dar caruia viola ncelistul cu majuscule doreste sa i-o traga.
    Mai mushco wake up Greuceanule!

    RăspundețiȘtergere
  61. Blogger CEZAR spunea...

    Daa ramane!
    Ce ,,idioti sunt finantistii" aia de la FMI !!!???

    15 noiembrie 2012, 13:04

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa Cezarete pulete, tu eti tolomac rau baa seralistule-tristule. Crezi ca daca in "part time" ai vindut si Loz in plic hirtie sura, acu esti si specialist in FMI? Baa, sa nu-ti pui dop la dovleacul ala de-ti tine loc de acoperis!

      Ștergere
    2. Nu ai inteles ..esenta !! Prostule!!! Czar!!

      Ștergere
  62. Pantera Roadeti-o catre toti cioflingarii d-aciulea:
    '
    Presa ungară - Strategia alianţei dreptei în alegeri: aruncarea României în haos '
    http://jurnalul.ro/stiri/politica/presa-ungara-strategia-aliantei-dreptei-in-alegeri-aruncarea-romaniei-in-haos-629039.html

    RăspundețiȘtergere
  63. dedicatie:

    Odată o maimuţă din evul anecdotic,
    Venind la sfat pe-o creangă de arbore exotic,
    A explodat: „Surate, sunt foarte ofensată
    Că-n jungla hominidă superevoluată
    A apărut o teză, vădit maliţioasă,
    Că Homo ar descinde din stirpea noastră aleasă...
    Eu protestez sălbatic, rănită în mândrie,
    Că se propagă-n lume asemenea prostie.
    Dacă-ntâlniţi un singur nepot pitecantrop,
    Atunci, pentru banane să vă urcaţi în plop…
    Nu sufăr comparaţii cu tristul regn uman,
    Sunt mulţumită, nene, ca-s pur urangutan.
    Eu, chiar să mă oblige în vreun laborator,
    N-aş deveni port-bâtă şi nici informator;
    Şi cum progenitorii maimuţă m-au făcut,
    Sper să n-ajung ca omul, un josnic involut!

    Păi, s-a văzut vreodată la noi atâta ură?
    Oare la noi se minte, se-njunghie, se fură?
    Nu veţi vedea prin lume, cât timp purta-vom coadă,
    Gorile divorţate şi prunci lăsaţi pe stradă.
    Cine-a văzut în hoardă vreun iraţional
    Tâmpindu-se cu droguri, sau homosexual?
    Nu inspirăm Marlboro, nu traficăm muniţii,
    Nu prea avem ştiinţă, n-avem nici superstiţii,
    Nici cârciumi, nici spitale, nici case de nebuni,
    Şi nu plătim pe alţii să facă rugăciuni.
    Aţi întâlnit prin codri vreun cimpanzeu beţiv,
    Gibon care să-njure sau pavian parşiv?
    Cât am umblat eu creangă, scuzaţi, n-am observat
    În obştea simiască, cocotier privat,
    Nici garduri şi nici paznici, nici pui murind de foame
    Sau omorâţi în taină de aşa-zise mame.
    Lipsesc şi teroriştii, n-avem corupţi, nici duri,
    Nici ţări, nici prim-miniştri pe care să-i înjuri.
    La mondiale suntem cu mult în urmă noi,
    Încât n-am fost în stare de niciun prim război.
    Noi n-am avut ev mediu, ci numai mediu pur,
    Lipsit de inchiziţii, de orizont obscur,
    Noi n-avem drepţi în temniţi, nici versuri puse-n lanţuri,
    Nici chefuri după care să ne culcăm prin şanţuri.
    E drept, n-avem miliţii în junglă, dar nici mafii,
    N-avem un staff al morţii, n-avem nici măcar stáfii!
    (E trist s-ajungi vreodată privit la Zoo Park
    Dar maxima ruşine-i să pui pe alţii-n ţarc).

    Eu vă invit pe toate acum la raţiune:
    Nu promovaţi această credinţă de minune;
    Să nu apară-n junglă manipulări în masă,
    Cu dogme şi partide în lupta lor de clasă.
    Mă tem că ne pândeşte o nouă cruciadă,
    O convertire a hoardei în monştri fără coadă.
    De-o să vedeţi vreodată c-am coborât din pom,
    Maimuţărind făptura care îşi zice om,
    Opriţi-mă la vreme, să nu evoluez
    Şi, ajungând ca lumea, să nu ştiu ce să crez.

    I-adevărat că omul a coborât, ca soi,
    Dar, bre, fiţi rezonabili, n-a coborât din noi!”

    autor
    Florin Laiu

    RăspundețiȘtergere
  64. După aplicarea noului sistem de calcul, majoritatea pensiilor speciale au crescut, cam peste 90% din acestea. Au fost însă şi cazuri în care unele pensii au scăzut, prin aplicarea aceluiaşi sistem. FMI a spus că revenirea la nivelul anterior pentru unele pensii ar însemna şi scăderea pensiilor pentru cei care au beneficiat de pe urma recalculării, şi care sunt mai mulţi. Recalcularea s-a făcut pe baza unor criterii stabilite prin lege şi este greu de reversat doar pentru unii, chiar dacă se înţeleg raţiunile electorale”, au declarat pentru Mediafax surse apropiate discuţiilor.

    RăspundețiȘtergere
  65. ,,Sursa" merita mult sex oral.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri