Google Translate

luni, 5 noiembrie 2012

Planeta, cu ochii pe America! Alegeri SUA. Mitt Romney sau Barack Obama ?!?


Peste 200 de milioane de alegători americani sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege preşedintele marţi.
 
Ţara se întinde pe patru fusuri orare de la est la vest, fără a mai număra Alaska şi Hawaii. Primele birouri de vot se vor deschide la ora locală 06.00 (13.00 ora României) în unele state de pe coasta de est (Virginia, New York, New Jersey, New Hampshire). Pe coasta de vest, California începe să voteze la ora 15.00 GMT (17.00 ora României), arată un ghid ale alegerilor din SUA realizat de AFP şi citat de Mediafax.
 
ÎNCHIDEREA BIROURILOR DE VOT
La ora locală 18.00 (01.00 ora României) se vor închide primele birouri de vot în unele state din est. Cea mai mare parte a statului Florida îşi închide urnele la ora locală 19.00 (02.00 ora României), iar majoritatea statelor din est închid secţiile de votare la ora locală 20.00 (03.00 ora României) sau 21.00 (04.00 ora Românie). Pe coasta de vest, birourile de vot se închid la ora 04.00 GMT (06.00 ora României).
 
Începând cu ora 22.00 GMT (24.00 ora României), posturile de televiziune încep să difuzeze extrase din sondajele efectuate la ieşirea de la urne cu privire la priorităţile alegătorilor şi componenţa electoratului. Datele statistice, strânse de 25.000 de operatori repartizaţi în toate statele, le vor servi posturilor de televiziune să declare învingătorii în fiecare stat la închiderea urnelor în statul respectiv. Rezultatele parţiale ale numărării voturilor vor putea fi publicate în timp real de unele state, caz în care posturile de televiziune le vor afişa pe ecran, fără a trage însă concluzii cu privire la învingător.
 
STATELE-CHEIE
Unsprezece state, reprezentând în total 146 de mari electori, sunt indecise, potrivit mediei sondajelor calculate de RealClearPolitics.com. Un candidat trebuie să strângă 270 de mari electori pentru a fi ales preşedinte. Barack Obama a câştigat toate aceste 11 state în 2008, dar de atunci a pierdut din electorat. Campania sa consideră că doar opt state sunt indecise.
 
SCENARIUL OBAMA
Potrivit mediei ultimelor sondaje, avansul preşedintelui în exerciţiu este solid în 18 state, reprezentând în total 201 mari electori. Barack Obama trebuie să mai obţină, prin urmare, 69 de mari electori din cele 11 state-cheie, dar el dispune deja de un avans confortabil în Pennsylvania (20 de mari electori), Michigan (16) şi Wisconsin (10). Astfel, i-ar fi suficient să câştige, de exemplu, Ohio (18) şi Iowa (6) pentru a fi reales cu 271 de mari electori.
 
SCENARIUL ROMNEY
Pentru Mitt Romney, drumul către victorie est mai dificil. El tebuie să câştige majoritatea statelor-cheie, în timp ce preşedintele are nevoie doar de unele dintre ele. Potrivit ultimelor sondaje, Mitt Romney este sigur de victorie în 24 de state, reprezentând 191 de mari electori. Republicanului îi mai trebuie, prin urmare, 79 de mari electori din cele 11 state indecise, ceea ce îi face indispensabilă victoria în statele Ohio, Florida şi Virginia, care au în total 60 de mari electori.
 
CONGRES
Toate cele 435 de mandate din Camera Reprezentanţilor şi 33 dintre cele 100 de locuri din Senat vor fi reînnoite marţi. Potrivit institutelor de sondaje, republicanii ar trebui să păstreze majoritatea în Camera Reprezentanţilor. În Senat, democraţii îşi apără majoritatea de 53 de mandate, dar controlul va depinde de câteva curse strânse în state ca Massaschusetts (nord-est), Virginia (est), Indiana (nord) şi Missouri (centru).
 
BULETIN SAU APARAT
Fiecare stat şi fiecare comitat îşi defineşte propriile metode de vot. Unii folosesc buletine, altele aparate electronice. Nu există nicio armonizare la nivelul ţării şi nici chiar în interiorul aceluiaşi stat, deoarece de organizarea votului sunt responsabile comitatele.
 
REGULILE PENTRU RENUMĂRARE
Şi în acest caz fiecare stat dispune de propriile legi pentru a declanşa renumărarea. La alegerile din 2000 la care au participat Al Gore şi George W. Bush, unele comitate din Florida au decis să renumere voturile, altele nu. Regulile pentru a accepta buletinele sosite cu întârziere variază, de asemenea, de la un comitat la altul. În caz de contestare, armatele de avocaţi din fiecare tabără sunt pregătite să depună recursuri în faţa tribunalelor în fiecare dintre jurisdicţiile vizate.
 
VOTUL ANTICIPAT
Peste 30 la sută dintre americani au votat înaintea zilei de marţi, prin corespondenţă sau în persoană în birourile vot deschise adeseori timp de mai multe săptămâni. Aceste voturi vor fi numărate marţi.
 
PROBLEMA OHIO
Ca şi în alte state, numeroşi locuitori din Ohio nu vor putea depune buletinele normal în urne din diverse motive (neprezentarea unei dovezi a identităţii sau înscrierea prealabilă pentru a vota anticipat în timp ce se prezintă fizic la biroul de vot). Ei vor folosi un buletin "provizoriu" care nu va fi numărat decât după 17 noiembrie, în caz de necesitate. Dacă numărătorile de marţi seara vor fi prea strânse în stat şi dacă alegerile vor depinde de Ohio, rezultaltele alegerilor prezidenţiale vor fi cunoscute abia în a doua jumătate a lui noiembrie.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ghidul-alegerilor-din-sua-patru-fusuri-orare-200-de-milioane-de-alegatori_51973.html#ixzz2BLTZ5H5h

 
Câştigătorii alegerilor prezidenţiale,
fie tandemul democrat Barack Obama - Joe Biden,
fie cel republican Mitt Romney - Paul Ryan,
vor fi cei care vor obţine majoritatea absolută de 270 de voturi.
Stiri in curs de actualizare!
 

57 de comentarii:

  1. ... sa iasa oricare dar sa si-l ia de la noi pe nenorocitul de ambasador si sa se spele cu el pe cap! Si daca sunt "democrati" sa il ia si pe Basinos cu ambasadorul ca prea e coada de topor pentru neamul nostru!
    Trebuie amandoi rupti in cur si aratati lumii la rubrica "asa NU"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Ambasadorul cu pricina, am scapat!
      Mai ramane urmatorul ... "nominaliza"t!

      Ștergere
  2. Ca sa nu pierd startul cu discutiile in spiritul "temei" postate: "Planeta, cu ochii pe America! Alegeri SUA. Mitt Romney sau Barack Obama ?!?"

    Planeta e cu ochii pe haloimis, buey, si o doare in pula de O'Balama sau de Remy boniaschi ! Mama saraca habar n-are de cacatii astia ! Ea e cu ochii pe postas, vine sua nu, cu mizeria aia de pensie ?!

    Identic si la fel, ca si pe sereaca mama, sunt si eu, planetarul, cu ochii pe labagiii aia !
    Eu nu mai am saliva pentru sictirit autohtonii, iar acusica vrei sa ma ocup si de boraturile alea americane, care au decis ca cele 7,4 milioane de voturi nu sunt valabile !

    Hai, sa trecem la treburi mai serioase, ca de exemplu: cine se baga la o muie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey PMT....
      Fi-te-ar cleantza a dreaku!
      Nu prea este cum zici tu....
      Nu ai vazut ce ne facu muistu' ala de ambas'ica???
      Daca la viitor ne vom procopsi cu un muian si mai si???
      Hmmmm .... Ce zici? asa ca... fi pe faza!

      Ștergere
  3. Se pare ca incepe deranjul !

    Iaca:

    "05.11.2012
    COMUNICAT DE PRESA


    Subiect: Manifestatii de strada in Piata Victoriei, in perioada 12 noiembrie – 6
    decembrie a.c.

    Sindicatele politistilor activi au obtinut dreptul de a manifesta impotriva Guvernului, in Piata Victoriei, in perioada 19.11 - 06.12.2012.

    In ceea ce ne priveste, la solicitarea filialelor din Capitala si din tara, pentru situatia in care nu se va da curs revendicarilor noastre minime, prin ordonante de urgenta, pana in data de 10 noiembrie (conform Protocolului semnat cu cei trei copresedinti ai USL) in baza intelegerii cu sindicatele politistilor, SCMD a obtinut drept de a organiza manifestatii publice, in Piata Victoriei, dupa cum urmeaza:

    In zilele de 12 si 13 noiembrie si in perioada 15 - 18 noiembrie a.c., intre orele 09.00-19.00;
    In perioada 19 - 25 noiembrie a.c., intre orele 15.00 - 19.00 (politistii vor manifesta intre 10.00 - 13.00);
    · Pentru perioada 26.11 - 06.12.2012, ne-am anuntat déjà intentia de prelungire, in baza aceleiasi intelegeri cu politistii.

    Drepturile se castiga si se apara prin lupta, nu se cersesc!

    Impreuna, militari si civili, vom reusi!

    Honor et Patria! Vae victis!

    BIROUL OPERATIV AL SCMD"

    Buey, abia astept ! Am si uitat cum e la o intrunire de asta cu "jos" !
    Dea domnu numa sa fie vreme frumoasa !

    Jos totul, n-are importanta, miting sa fie !

    Jos, tu-i in gura ! JOS !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: am uitat, scuze !

      Horor et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
    2. Astia e nebuni de legat!
      Pe Dogy il stim,joaca cerdasul la doua capete demult!
      Grav este cu ailalti, care se lasa masa de manevra!
      E clar ca "ezecuta" ordine de la pdl-aci/pdl-ei/ard-ei!
      Noi le dorim sucesuri, chiar daca nu vorbeste cu ei!

      Ștergere
  4. ,,Impreuna, militari si civili, vom reusi!"
    Asta chiar imi place impreuna la o sarba cu Jandarii aia cu pensia de 600 lei cu aia cu pensia de 3000 si chiar peste- Victoria-i garantata cu conditiia sa nu se ia la maciuci intre ei ...hi,hi.hi Ochiul si tampax (atentie la troll SPB - are o misiune bine stabilita!!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DIN PARTI,80% DIN CEI A CAROR PENSII AU SCAZUT AVEAU PENSII SUB 3000 DE LEI,IAR DIN AIA 80%,90% AU AVUT TAIERI CUPRINSE INTRE 20%-60% DIN PENSIA INAINTE DE RECALCULARE.
      TU CREZI CA FACEA CINEVA SCANDAL DACA SCADEA PENSIA CU 100-200 DE LEI,SAU PENSIA ERA PESTE 3000 DE LEI SI DUPA RECALCULARE?

      Ștergere
  5. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a trei presedinti de sectii de votare si a unui membru al unei sectii de votare pentru frauda electorala in dosarul "Frauda la Referendum" Mehedinti, informeaza Ministerul Public.

    Burcu ii felicita de zor. (pentru fraude ?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, ia aminte!
      Nu -i omu' vinovat!
      N-ai inteles ca a fost un exces de zel... cu biblia in mana?
      Stai sa vezi, cati vor fi condamnati de instante!
      De astia trimisi.... am vazut cu sutele de mii!
      Condamnati.... mai rar, sau deloc!

      Ștergere
    2. adica paduchei pdlaci acuzau ca s-au furat 1,5 milioane de voturi,si acuma aflam ca s-au furat 3 voturi(si alea pentru chioru betiv).

      Ștergere
  6. DE CE DRAQ AI PUS DINOZAURU PE UMARUL LUI OBAMA?
    TREBUIA SA PUI MAIMUTA:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ministerul A părerii Naţionale
    Direcţia-i Informare şi Relaţi-s Publice
    E-mail: presamapn@mapn.ro
    Contact: 021-112.666.112


    COMUNICAT NR. 0250
    Data: 05.11.2012

    COMUNICAT DE PRESĂ


    Urmare a revocarii ordinelor de avansare sau acordare a gradelor în rezervă pentru cazurile din anii 2011 şi 2012, în care nu au fost îndeplinite condiţiile prevăzute de Legea 80/1995, in ziua de sambata, 10 noiembrie 2012, pe platoul din fata statuii eroilor, se va desfasura festivitatea de degradare efectiva a celor 651 de colonei avansati in ilegalitate de catre ministrul de trista amintire, calaul armatei romane, seful mafiei personale si distrugatorul sistemului de pensii militare.
    Ministrul a parerii nationale va conduce personal activitatea de revocare a gradelor celor prezenti la festivitate, odata cu inmanarea, in compensare a unor diplome de amintire.
    Festivitati asemanatoare se vor desfasura in toata tara, cu participarea autoritatilor locale !
    Finalul revocarilor de grade va fi marcat prin spectacole, fasole cu ciolan si retragerea cu torte.

    Pentru cei 275 de avansati in ilegalitate in anul 2010, ministerul a acordat o amnistie si nu va trece, deocamdata, la revocari.


    Biroul de Presă

    RăspundețiȘtergere
  8. MUIE VESNICA !

    Renuntarea la actiunea la CEDO privind recalcularea pensiilor

    Nota
    Nr. 24 (2395) din 05.11.2012
    Publica

    Emitent:
    · Departamentul Juridic
    Persoane de contact:
    Col (r) V. Mihai – 073.660.1110
    Col (r) N. Staicu – 073.660.0989
    E-mail: scmdjuridic@yahoo.com
    Destinatari:
    · Membrii Comitetului Director
    · Birourile Operative ale Filialelor a caror membri sunt reprezentati de Casa de av. Gilca&Vasiliu
    · Membrii de sindicat reprezentati de Casa de av. Gilca&Vasiliu
    Subiect:
    Renuntarea la actiunea la CEDO privind recalcularea pensiilor
    Continut:
    Dupa cum se cunoaste de catre majoritatea membrilor de sindicat din Bucuresti si Ilfov care sunt reprezentati in instantele de judecata de catre Casa de avocatura Costel Gilca&Razvan Vasiliu, in perioada lunilor septembrie-octombrie a.c. ne-am preocupat de pregatirea unei actiuni la CEDO pe problema recalcularii pensiilor. Actiunea urma sa fie trimisa la CEDO in cursul lunii trecute. Acest lucru nu s-a mai produs intrucat pe adresa avocatilor a sosit un raspuns al CEDO (prezentat in anexa) la cererea anterioara facuta de Casa de avocatura, avand ca obiect tot recalcularea pensiilor, raspuns prin care se aduce la cunostinta avocatilor ca actiunea lor nu a indeplinit conditiile de admisibilitate prevazute de Conventia pentru apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor fundamentale(art. 34 si 35). Ca urmare, s-a convenit cu avocatii sa nu se mai trimita o noua actiune cu acelasi obiect - si care ar fi implicat costuri suplimentare nerecuperabile - intrucat era evident faptul ca s-ar fi soldat cu acelasi rezultat. O noua actiune la CEDO se va va pregati cu privire la revizuirea pensiilor daca situatia o va impune.
    Avand in vedere situatia creata, informam pe aceasta cale pe sindicalistii care au achitat taxa de 10 lei pentru pregatirea si expedierea dosarului la CEDO, ca suma de bani respectiva se afla la dispozitia domniilor lor la sediul central al SCMD, Departamentul Juridic.

    SEFUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC
    Col (r) Monica I. CALOIAN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: nu mai ajung banii pentru salarii, prime, deconturi, protocoale si alte chiolhane !
      In curand, si CD al SCMD va lucra "benevol" !

      Horor et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
    2. Bey tanti Monica!
      De ce esti matale asa neroada?
      De ce iti bati joc de buna credinta a celor pacaliti sa va plateasca?
      Cum crezi ce te crede cineva cu chestia asta "la misto", spusa de parca te-ar fi cracanat careva s-o faci: "informam pe aceasta cale pe sindicalistii care au achitat taxa de 10 lei pentru pregatirea si expedierea dosarului la CEDO, ca suma de bani respectiva se afla la dispozitia domniilor lor la sediul central al SCMD, Departamentul Juridic"!?/??? (Adica ai adus matale sau Dogy/ori im-pricina-tu banii de acasa??? Pai daca nu, inteleg ca voi ati sustras acesti bani, care ramaneau buni sustrasi, daca va iesea .... pasienta,nu?) Bey fatuco.... ia vezi, macar revino cu niste scuze, nu supara si enerva la nervi prea tare, oaminii!!! Ziceti voi, ca nu-i asa!

      Ștergere
  9. Cezarilaaaa...scoate-ti dracu' dopul de la scurgere, ca-ti dau comentariile pe dinafara si ti se sufoca army ia !
    Vezi ca te asteapta MuyaG pe pulano intercraci, ca sa ti-o dea "subtil" la vorbitoare, prostalaule !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca urmare la comunicatul juridic al Elenei Cobuz, trebo subliniat ca s-au cheltuit banii de pomana cu avocatii:
    -peste 90% din procese au fost pierdute;
    -procesele pe rol, pe pasul 1 be-saltat, sunt si ele ca si pierdute (uitati-va la Iasi, unde 100% au luat deja muie, iar la Bucuresti se da muie pe banda);
    -procesele castigate nu sunt puse in aplicare, nici cu executor judecatoresc, nici cu betmen !;
    -CEDO a trimis o portie de muie acu cateva luni si a reconfirmat pofta de a mai da un pic, daca nu avem alta treaba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este noutate?
      Bey PMT, se vede ca esti prospatura, ca nu ai cetit arhiva!
      Uahhh... de can' lupii, lupii, astia p'aici tot spun asta!
      Aaaaa, ca abia acum se vede cu ochiometru liber, asta da, este ceva!
      iar daca mai si recunosc ca au papat banii oamenilor, asta chiar e bine!

      Ștergere
    2. Ho-ho, de cate ori n-am citit si recitit eu comentariile lu' PKM, Neacsu, Scorpio, Cobuzului si adminului pe tema asta !
      Chiar crezi ca-s picat, asa, ca la zaruri ?

      Cunosc blogul pe dinafara, buey !

      Si n-am zis ca-i noutate, am comentat ce-a zis Caloianca acolo (ca acu vad ca am confundat-o cu Cobuz ! Scuze !)

      Eote buyi scartzare, iti citez din memorie, de cand stiam si eu ce fecale se imprastiau p'aciulea :

      "PKM
      30 decembrie 2010, 11:57

      "A zburat puiu* cu aţa!" Am stat şi la propriu şi la figurat aşteptând ca SCMD să demareze nişte acţiuni ferme cu adevărat în sprijinul nostru! De unde? Şi doar am întrebat-o pe doamna Elena pe 11.11 a.c. dacă sunt în stare să ne reprezinte cu adevărat şi nu să vândă "visuri"! Atunci mi s-a răspuns că nu este nicio problemă, însă se pare că pentru unii "pălăria este prea mare" iar pe unii îi strânge. Gândiţi-vă că din aproape 172.000 Euro strânşi din cotizaţiile membrilor, pentru problemele reale ale acestora (susţinerea în Instanţe a cauzelor noastre) "au fost alocaţi de către CD, din câte îmi amintesc sub 7000 RON, adică 1700 E. Faceţi un calcul simplu şi veţi vedea că această sumă reprezintă sub 1% din tot ceea ce s-a strâns. Atât am meritat şi merităm oare?"

      Asa ca CIOCUL MIC !

      Nu strica sa scoatem in evidenta iar, si iar, si iar cacatul de la CD !

      Ștergere
  11. Iar militia tace si face !
    Abia asteapta sa se decupleze de la meapene, ca s-au saturat de cat tot ii incurca armatzenii lu' fish !
    Zice unii (deh, sparti la gura) ca spekerii de la militie ar vrea sa resusciteze ordonanta 7, pentru ei, ca ar mai fi de disponibilizat ceva pe acolea, cu drept de penzie !

    Doar zice unii, nu e sigure !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE TE INTERESEAZA PE TINE CE VOR FACE CEI CARE VOR IESII LA PENSIE.
      IN MOD NORMAL IZMANARU PUTEA DA O LEGE A PENSIILOR MILITARE PENTRU VIITOR,DAR NU PENTRU TRECUT.
      CREZI CA NOI IESEAM LA PENSIE,DACA STIAM CE NE ASTEAPTA?

      Ștergere
    2. Ce zic eu si ce cacat halesti tu !
      Ma doare in preputzul decalotat de cei ce vor iesi la pensie ! Cand, cum si cu ce !
      Eo ziceam ca otii astia de la militie, care au ramas prin sistem si au pierdut trenul cu ordonanta, au inceput sa faca gat ca pentru unii s-a putut sa iasa si cu pensie babana si cu miliarde compensatorii, iar pentru ei nu se mai poate !

      Aici e spilul !
      Zic si eu ce am auzit, ca doar nu le inventez aici la etajul 4, cu baba !

      Ce ma futi cu legea lui oprea si mai nush ce cacat de viitor si de trecut !

      Ștergere
  12. Eote ca a iesit domnul de la 18:04, cu un supliment !
    Si daca nu ma duc sa-mi iau inapoi cei 10 lei ?
    Ce vor face cu ei, la anul, cand se va destrama sindicatul in praf si pulbere ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii duc de unde i-au adus!
      Pe la casele lor, ale astora din si cu CD-ul!
      Bey PMT, dar pe Lenuta Cobuz de ce dreak o bagasi p'aciulea?
      Ce KOMUNIKAT o dat fata asta? Ce treaba mai are ea acum cu CD-istii?
      Sau te loa apa, frusasi sa scrii de Monicuta, neroada asta cu si de 10 lei/bucata, gasibila/i la sediul central al SCMD, Departamentul Juridic.

      Ștergere
    2. Mi-am cerut scuze, am confundat-o, la repezeala !

      Acu vreo 2 ani comenta "la greu" pe aici !

      Ștergere
  13. Acum ESTE MOMENTUL sa recunosti ca faci parte din tagma PRRRRROSTILOR -si fututi si cu banii luati de ..Monica , Monica!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, recunosc de fro 6 luni ca mi-am furat-o cu mana mea !

      Pana si Curdeleu s-a saturat de cat cacat tot am mancat cu banii dati pe cotizatii si procese, ca boul !

      Noroc ca eu am primit numai vreo 3 decizii si am dat o "taxa" mai mica pentru constituirea dosarelor actualizate !

      Sunt unii cu cate 6-7 decizii, iar de la a 3-ia in sus au tot cotizat sa-si "actualizeze" dosarul !

      Ștergere
    2. Rau-i sa fii prrrrost nene!!

      Ștergere
    3. Pe Se - Ochiul si tampax...scuze hi,hi,hi..etc

      Ștergere
  14. Uai adminu !
    Ziceai ca ne spargi la fata cu nush ce noutate cu popa ala din Tibet !
    Am fo pe Megalactica si tot peste bolovanii aia de la Sarsamisugimeduza am dat !

    Haidi uai, ca vine 21 decembrie, intram in conul de umbra si s-a dus dreacu cu comenturile pe net !

    Baga aciulea apa proaspata, ca am prins viteza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, PMT!
      Se lasa al dreak-ului de greu... prins popa aista!
      Apoi nu, eu l-am prins, dar nu vreau sa ma contereze!
      Tre sa traduc multe docomente, si nu este asa usor...
      Si asta sti de ce? Pai...ne-a bagat prin Tibet, prin Ru. etc.etc.
      Vreau sa fiu sigur ce mananc, vorba ta!

      Ștergere
    2. PMT, ce cautai tu pe Megalitica???
      Bey, tu beius niscaiva ceva?
      Bey adormila,popa aista,tibetanu, este pe 2012 Hronicu semnelor!
      Zi mai bine la baba, sa-ti haminteasca ea, dace le huiti!

      Ștergere
  15. Buey !

    A aparut volumul 5 din best sellarul "Negocieri" !

    Ia, ia:

    "Negocieri (5)
    Astazi, 05.11.2012, o delegatie a SCMD a negociat cu dl. Liviu Dragnea, Secretar General al PSD, problema emiterii de catre Guvernul Romaniei a celor doua ordonante de urgenta pe care SCMD le solicita.

    S-a spus tot ce era de spus, s-au facut toate promisiunile posibile, asteptam rezultatul maine seara, dupa negocierile cu FMI.

    S-a atras atentia ca foarte multi membri SCMD sunt si membri PSD iar parte dintre acestia au declarat ca, in situatia in care Guvernul nu va lua masurile reparatorii cerute de SCMD, vor merge pana la ruperea carnetelor de membru de partid, in Piata Victoriei.

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

    Nici Rembo, cu tot cu Rochi la un loc, nu a avut atatea parti !

    Cum prostesc astia poporul ! Parca trebuia, in partea a 3-a daca nu ma insel, sa se intalneasca cu dottore !

    Mai mult ca sigur ca, in partea a 6-a se vor intalni cu Horia Varlan de la Cireasa de prin tort, iar in a 7-a, cu Mitica Dragomir-la brutarieeee...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, am uitat:

      Horor et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
    2. Pese: cred ca deja s-a cacat pesedeul pe el ca-si rup unii carnetele de partid, in Piata Victoriei !

      Parca era vorba ca vin filialele la Bucuresti, imbracate in toale militare, dar fara grade si vor protesta ca militienii cu "Iesi afara-dottore ordinara", in timp ce vor da cu gradele de pamant !

      Acuma s-a schimbat strategia pe termen mediu, lung si scurt ? Vin cu carnetele de partid ?

      Ștergere
    3. Bey PMT,
      Sti ce ar fi zis nentu Basescu de nentu Dogy?
      Hai ca habar n-ai! Sa-ti spun tot eu:
      Mare gaozar mai e si asta, pe care zau, nu-l cunosc!
      I-auzi mai! Daca FMI zice NU, de frica lui Dogy, Guvernoiu trebe sa zicara neaparatara DA ! Da de unde, fritz! Moammm....ce frica!

      Ștergere
    4. Pese: dogy uita de la o zi la alta ce vrea !

      Uai, da' cu ministrul Dobritoiu cand negociati ?

      Ștergere
    5. Pese: bine ca s-a inventat gogoasa asta cu FMI, ca de altfel nu ne mai putem basi in voie in tara asta !

      Ștergere
  16. Buei, delir pe Hronicul semnelor !
    Ne-am cacat la semnal !
    Hai sa ne impacam cu totii, ca nu mai avem mult de trait !
    Da-le'n pula mea de pensii si de cuantumuri !

    Sa ne avem ca fratii, vine apocalipticu' !

    Ia:

    "”Animalele vor presimţi sosirea întunericului cosmic şi se vor ascunde în vizuini. Oamenii din oraşe nu vor simţi acest lucru şi se va crea panică, mulţi dintre ei îşi vor pierde minţile. Aproximativ 10% din populaţia umană ar putea pieri”, a estimat lama tibetană."

    Pe mine ma doare la sex, ca si asa nu mai am ce minti sa-mi mai pierd !

    Demential, pe decembrie nu ne mai vin pensiile !

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu propun sa ne intalnim toti pe 21 decembrie, ca sa ne-o tragem pentru ultima oara, laiv !

    Ia:

    "Pe 20.12.2012 luaţi-vă copiii, toate documentele, bani cash şi ieşiţi din oraş în mijlocul naturii. Pregătiţi rezerve de produse alimentare pentru două luni, pentru că reţelele de energie electrică vor fi restabilite după o lungă perioadă de timp."

    Eo vreau sa mi-o trag numai cu Curdeleu, pe ceilalti va priveste !

    El o sa vina cu bidoanele de la Bartolomeu, asa ca imi convine !

    RăspundețiȘtergere
  18. Cica 63% din pensionarii militari vor disparea pe timpul apocalipticului, iar madam Lupu va avea bani din belsug sa indexeze pensiile cu de 3 ori rata inflatiei !

    RăspundețiȘtergere
  19. Tare tibetanul ala !
    Trebuie gasit si pus consilier la guvernul Romaniei, ori purtator de cuvinte la meapene, in locul lui Erga omnes Fratila !

    RăspundețiȘtergere
  20. Din ciclul MOSNEGII SPUN LUCRURI TRASNITE !

    Ia:

    "luni, 5 noiembrie 2012
    Reparatii morale si financiare asumate de USL;

    Domnule Prim-Ministru VICTOR PONTA,
    Domnule Presedinte al Senatului CRIN ANTONESCU,
    Domnule Presedinte al C. Deputatilor VALERIU ZGONEA,
    Domnule Ministru CORNELIU DOBRITOIU,
    Domnule Ministru MIRCEA DUSA,


    Subsemnatul cdor (r) Buzescu I. Dan, pensionat din cadrele active ale Aviatiei Militare,
    va sugerez ca, pentru o reabilitare financiara corecta (acum sau ian 2013) a veniturilor noastre
    diminuate prin revizuire (OUG 1), sa se adauge, la cuantumul actual, diferenta dintre suma
    precizata in decizia de pensionare conf. L-164/2001 si cea revizuita in baza OUG 1/2011.

    Pentru exemplificare, va prezint datele din dosarul meu (nr 56559397), respectiv:
    - pensie cuvenita conf. L-164/2001 la 31.12.2010 =3.765 lei (brut);
    - pensie revizuita conf. OUG 1/2011 = 2.980 lei (brut);
    - diferenta de cuantum = 785 lei (brut).

    In acest an, sumele primite cu titlu de pensie (nu s-au emis decizii), s-au modificat in baza
    unui ordin anterior ref. la schimbarea incadrarii functiilor indeplinite in grupe de munca
    si a adaugirii stagiului de cotizare efectuat ca civil in domeniul economic, pensia mea a
    crescut de la 2.980 la 3.214 lei (brut).

    Asadar, pentru o corecta redimensionare a pensiei mele, conform propriilor Dvs angajamente
    politice (si asumate cu vigoare, mai ales in primul semestru al acestui an 2012), ar urma ca eventuala reparatie morala si financiara promisa sa-mi adauge la cuantumul actual (3.214 lei brut) diferenta de 785 lei (brut), rezultand astfel o pensie de 3.999 lei in brut.

    Va rog sa dispuneti institutiilor abilitate, in sensul celor precizate de mine anterior, ca readucerea pensiilor militare, diminuate prin OUG 1/2011, la cuantumul din dec. 2010 se concretizeaza prin adaugarea diferentei dintre cele doua valori ale veniturilor noastre, initiala si revizuita, nicidecum prin revenirea la cuantumul din dec.2010 cu ignorarea micilor adaugiri rezultate din schimbarea incadrarii in grupe de munca sau majorarea stagiului de cotizare prin prestarea unei munci dupa pensionare!


    Am onoarea sa va salut,
    Cdor (r) Buzescu Dan. "

    Mai este o emisiune nostima la teve: BATRANI SI NELINISTITI !

    Maine poimaine frun basinos de asta va cere si ceva daune !

    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cica aviatorii astia aveau spor de radiatii UV si X ca zburau la inaltime si ozonelu' nu-i apara.(aia de pe cursele comerciale chiar au)si ca ii afecteaza la creiere.Iote ca s-a demonstrat frate!Chiar ii afecteaza!!!!

      Ștergere
  21. PMT5 noiembrie 2012, 20:12
    Eu propun sa ne intalnim toti pe 21 decembrie, ca sa ne-o tragem pentru ultima oara, laiv !

    Ia:

    "Pe 20.12.2012 luaţi-vă copiii, toate documentele, bani cash şi ieşiţi din oraş în mijlocul naturii. Pregătiţi rezerve de produse alimentare pentru două luni, pentru că reţelele de energie electrică vor fi restabilite după o lungă perioadă de timp."'
    si io vreau sa ti-o trag da' la ce pula mea folosesc banii aia in creierii muntilor??oare tin de foame mai bine ca radacinile si frunzele?Io nu cred
    Io cred ca lama ala a tras pe nas prea mult si ori e Bic ori e Gillete muci 2 sau 3 cum doriti,dar e lama muci sigur

    RăspundețiȘtergere
  22. sper sa nu castige caricatura de obama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut uai !
      Care esti acolo !
      Di uni ai aparut, uai !

      Bravo omu, esti in ritm cu tema zilei !
      Si eu la fel. Sper. Sa nu castige cioroiul !
      La bumbac cu el, tu-l in gura de african !

      Ștergere
    2. Pese: da ce mai conteaza, ca pe 21 decembrie oricum o shmanglim cu totii !

      Bine ca, totusi, apucam sa serbam ziua blogului de mehedinti, pe 8 decembrie !
      Dupa care pot sa suflu in veioza linistit !

      Ștergere
    3. Bey PMT...
      Vaz eu bine????
      Tu o tii langa, de ceva vreme cu: serbam ziua blogului de mehedinti, pe 8 decembrie ! Bey, esti in eroare! In grava eroare! Blogul aista... s-a nascut la alta data! Nu ai aflat inca??? Intotdeauna, se pare ca aparentele ... inseala! Ia mai vezi tu, mai cata ...

      Ștergere
  23. @adminu
    io acu tocmai imi scapa pet-ul de bere pe jos,fix in farurile unuia cu BMW (copil d'ala de a "muncit "toata viata lui de 19 ani)...da ma rog neimportant ca tac-su o fi mare om de tras tzepe
    sa revin din betie:deci imi cazu'PET-u si il luminara farurili lu bemeweu ala si brusc vazui OZN auri nene multe ozne-auri sau cum stiu astia mai destepti(anonimi+mos alecu)UFO bre UFO!!
    asa ca daca te rog io n-ai vrea sa schimbi boltarii aia cu ceva UFO?E marfa la greu pa net cu UFO,o sa ai clienti garla,io o sa intru de 3 ori pe zi + ca ai si pensionari militari care "gandesc" mai ceva ca un OZN.Pe bune vrei bani?Io ti-am dat ideea.....da-i in pula mea de boltzari ca maine -poimaine vine un dobitoc ii ia ca sa-si faca vila....si tu ramai fara "megalitice"hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  24. NB la ZOO + NOO !
    Merg sa-mi iau doza dubla de Alupigus, cu zeama de GaOZ, de la Pulano 10 intercraci, unde ai dreptul doar sa taci si la culcare !

    Imi ajunge, mi s-au strapezit dintii de atata fecalizare: alegeri, pensii, sindicat, apocalipticu', revocare grade militare, bla-bla...

    RăspundețiȘtergere
  25. "Cica aviatorii astia aveau spor de radiatii UV si X ca zburau la inaltime si ozonelu' nu-i apara.(aia de pe cursele comerciale chiar au)si ca ii afecteaza la creiere.Iote ca s-a demonstrat frate!Chiar ii afecteaza!!!!"
    ---------------------------------
    Baaa Curdeleu, baaa pula, daca n-ai fi avut in locul capului un kkt, atunci poate ai fi gindit ca toate "ostromentele" de pe tehnica ex-sovietica erau "maded" cu strontiu, buhai de balta ce esti! De ce? Cauta si-o sa vezi de ce! Pilotii aveau cea mai mare densitate (flux-pt.tine berbecule) de radiatii pe care o absorbeau pe ora de zbor. Dar ce sa-i ceri unui nemernic ca tine care toata viata lui n-a facut decit sa lustruiasca "linia Fider"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI CORLEONE II UN TIGAN CARE MAI TRAIESTE MAXIM 1 AN,DUPA CARE CRAPA.
      CE TE ASTEPTI DE LA UN SLUGOI INFECT

      Ștergere
  26. ALEGERI SUA. Mitt Romney, discursul după aflarea rezultatelor: "Le mulţumesc celor care au fost mereu alături de mine. Voi adresa o rugăciune pentru Barack Obama"
    =============
    Mitt Romney, candidatul republican la alegerile prezidenţiale, a venit în faţa susţinătorilor pentru a le mulţumi pentru participarea în campania electorală. Acesta şi-a recunoscut înfrângerea în faţa candidatului democrat, Barack Obama.

    Mitt Romney a mulţumit celor care au fost pas cu pas alături de el, a mulţumit soţiei sale, partenerului său şi candidat pentru funcţia de vicepreşedinte, dar şi tuturor voluntarilor care s-au dedicat acestei campanii.

    "Aceste alegeri s-au încheiat, dar principiile noastre rămân. Cred în refacerea economiei noastre. Am dat tot ce am avut pentru această campanie. Îmi doresc foarte mult să fi reuşit să vă împlinesc speranţele, însă naţiunea a ales un alt lider pe care trebuie să îl felicităm", a declarat Mitt Romney.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri