Google Translate

luni, 26 noiembrie 2012

Scandal la cel mai inalt nivel. Este de rau! De foarte mult rau! Siguranta nationala aruncata in derizoriu, scoasa la mezat in piata publica. Iresponsabilitate, putin spus! Demisia, domnilor!

 
Incredibil. Țățisme la cel mai inalt nivel.
Ceartă între ministrul Apărării şi consilierul lui Băsescu.
Dobriţoiu: "Strategia de apărare e muzică lăutărească".
Fota: "Multe minciuni"
 
 
Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, şi consilierul prezindenţial Iulian Fota au avut un schimb dur de replici, luni, în Aula Academiei Române, pe tema strategiei naţionale de apărare, primul criticând conţinutul documentului, iar celălalt acuzându-l pe ministru de minciună şi politizare.

Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, şi consilierul prezidenţial Iulian Fota au discutat pentru un timp în contradictoriu pe tema deciziilor luate în CSAT despre care ministrul Apărării a arătat că nu au fost adoptate în funcţie de resursele financiare, precum şi pe tema strategiei naţionale de apărare. Dobriţoiu a spus că documentul nu a fost transmis Parlamentului în termenul prevăzut de lege şi conţine sintagma "interes naţional" la singular, fapt care contravine prevederilor Constituţiei.
 
 
Discursul ministrului Apărării a fost întrerupt din sală de Fota care, ridicându-se în picioare, l-a întrebat dacă a citit strategia de apărare. Consilierul prezidenţial a precizat că documentul a fost transmis în primele şase luni de mandat ale preşedintelui.

Fota l-a criticat pe Dobriţoiu că nu a venit în schimb cu un punct de vedere alternativ la strategia naţională de apărare.

"Noi avem un document, bun sau rău, dumneavoastră veniţi numai cu vorbe", i-a spus Fota lui Dobriţoiu.

Consilierul prezidenţial l-a acuzat pe Corneliu Dobriţoiu că în discursul său a atacat instituţii, cum ar fi CSAT. "Eu mă lupt cu dumneavoastră, nu cu MApN. Nu loviţi în CSAT sau în alte instituţii", i-a spus Fota.

Ulterior, consilierul prezidenţial a spus că nu poate să accepte să participe la o dezbatere în care ministrul Apărării a venit "numai cu minciuni" şi politizează discuţiile.

După schimbul de replici, cei doi au părăsit Aula Academiei în care avea loc dezbaterea "Securitate naţională în societatea bazată pe cunoaştere. Intelligence, cunoaştere strategică şi decizie".

La ieşirea din clădirea Academiei Române, cei doi s-au acuzat reciproc prin intermediul presei pe tema celor două subiecte, ministrul Apărării calificând, în cele din urmă, strategia naţională de securitate drept "muzică lăutărească".

Întrebat cine este lăturarul, el a răspuns că este acela care a redactat documentul.

Ministrul Apărării a mai declarat că au fost adoptate mai multe decizii ale CSAT "care de care mai neinspirate".

El a susţinut că în CSAT se adoptă hotărâri contradictorii care anulează decizii anterioare.

Dobriţoiu a dat ca exemplu hotărârea privind achiziţia de avioane multirol pentru care nu au putut fi alocaţi bani de la bugetul de stat. "Şi atunci cum promovezi o decizie, în absenţa banilor? Pentru ce o promovezi?", a adăugat ministrul Apărării.

Întrebat dacă există şi alte decizii asemănătoare ale CSAT, el a dat ca exemplu problemele legate de dezvoltarea forţelor. "În momentul în care se proiectează o anumită structură de forţă, iar acea structură nu este finanţată, nu se poate aplica decizia CSAT în acest sens", a menţionat ministrul.

La rândul său, consilierul prezidenţial Iulian Fota a declarat, la ieşirea din Aula Academiei, că problematica securităţii naţionale este prea importantă pentru a fi abordată într-o manieră ipocrită şi cu foarte multe minciuni.

"Ministrul în această sală a spus foarte multe minciuni, ceea ce nu văd de ce le foloseşte. Avem suficiente elemente, le putem discuta, a avut foarte multă deschidere din partea noastră, deci sunt chestiuni profesionale. De ce e nevoie să folosim minciuna? E un tip de ipocrizie pe care eu nu-l mai suport. Nu-l mai accept", a spus, revoltat, Iulian Fota.

El a criticat "atacul la CSAT". "Vorbesc despre lucruri care s-au spus şi care sunt false. Ori dânsul nu cunoaşte bine ceea ce s-a făcut, ori le foloseşte intenţionat", a arătat acesta.

Fota a mai spus că ministrul Apărării a făcut şi lucruri bune, pe care personal le-a apreciat şi le-a susţinut, adăugând că, în prezent, este prea multă minciună şi prea multă ipocrizie pe zona de securitate naţională.
 
Sursa:
 Dobrițoiu, după ce Băsescu l-a făcut Moș Teacă: Este liber să pună etichete pe cine vrea.

Strategia Națională de Apărare, elaborată la Palatul Cotroceni, etichetată, luni, de ministrul Apărării, Corneliu Dobrițoiu, drept  ”muzică lăutărească”,
l-a determinat pe președintele Traian Băsescu să afirme că o asemenea expresie putea fi folosită doar de către Moş Teacă, personaj literar creat de scriitorul Anton Bacalbaşa ca întruchipare a stupidităţii cazone.


Președintele Traian Băsescu, iritat de expresia “muzică lăutărească”, cu care Dobriţoiu a etichetat Strategia Naţională de Apărare, a declarat luni seară: “O asemenea expresie nu putea veni decât de la moş Teacă. Strategia de apărare stă în Parlament de doi ani şi nimeni nu a dezbătut-o dar, sigur, orice Moş Teacă poate să spună că n-a primit-o. Moş Teacă e Moş Teacă”,
a spus șeful statului.

De asemenea, Băsescu a spus că aprecierile lui Dobriţoiu privind necesitatea schimbării legii CSAT reprezintă doar o parte a campaniei USL de atacare a instituţiilor statului. “Nu trebuie să scape nicio instituţie a statului, toate trebuie atacate, iar ministrul Apărării asta face”, a declarat şeful statului.

Întrebat în legătură și cu declaraţiile ministrului Apărării potrivit cărora, odată cu modificarea Constituţiei, ar trebui să se propună şi modificarea legii de funcţionare a CSAT, privind introducerea unor prevederi referitoare la atribuţii şi în alte domenii de siguranţă naţională, președintele Băsescu a apreciat că Dobrițoiu susține campania USL de atacare a instituțiilor statului.

“Nu trebuie să scape nicio instituţie a statului, toate trebuiesc atacate, iar ministrul Apărării exact asta face. (…) CSAT poate să preia oricând o problemă de siguranţă naţională, fie că e siguranţă alimentară, fie că e siguranţă energetică, fie că e în zona siguranţei economice. Deci nu văd ce modificări trebuiesc făcute”, a spus Băsescu.

Pe de altă parte, ministrul Dobrițoiu a declarat la România TV că nu are de gând să răspundă președintelui Băsescu după ce i s-a adresat cu apelativul “Moş Teacă”, apreciind că acesta “este liber să pună etichete pe cine vrea domnia sa. Eu am făcut mai multe şcoli, am lucrat la NATO şi vă garantez că oficialităţile NATO nu m-ar fi selecţionat dacă aş fi fost un om după descrierea lui Traian Băsescu”, a spus ministrul Apărării.

La o dezbaterea în domeniul apărării organizată, luni, în Aula Academiei Române, ministrul Apărării, Corneliu Dobritoiu, a avut un schimb de replici în contradictoriu cu Iulian Fota, consilier prezidenţial pe Apărare. Dobriţoiu a criticat Strategia Naţională de Apărare propusă de Preşedinţie, considerând că documentul este doar “muzică lăutărească”, “un panseu”, “un articol”, “un eseu” dacă nu se iau în considerare resursele financiare, precizând că documentul nu a fost transmis Parlamentului în termenul prevăzut de lege şi conţine sintagma “interes naţional” la singular, fapt care contravine prevederilor Constituţiei.

În replică, consilierul prezindenţial Iulian Fota l-a acuzat pe ministru de minciună şi politizare, susținând că documentul a fost transmis în primele şase luni de mandat ale preşedintelui, iar Dobrițoiu nu a venit în schimb cu un punct de vedere alternativ la strategia naţională de apărare.
Sursa:
http://www.dcnews.ro/2012/11/dobritoiu-dupa-ce-basescu-l-a-facut-mos-teaca-este-liber-sa-puna-etichete-pe-cine-vrea/
 

Nu e bine "domnii ministrii", nu e bine ...
 

112 comentarii:

  1. Buna seara-Ii buna o pula ! Doby !
    Mos Teaca e rosu de furie ca n-a dat Georgescu avizul tehnic, ca sa intre maine ordonanta !
    A dat ordin generalul izmanar sa nu se miste nimic pana nu vine el inapoi, in guvern, la meapene !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUGI MIELU SI ALUPIGUS!!!Sniper one

      Ștergere
    2. Nu-i Sniper one R ! In mare agreez comentariul!!

      Ștergere
  2. "Ponta: În bugetul pe 2013 trebuie rezolvate pensiile militare recalculate greșit

    Uniunea Social Liberală dorește ca în bugetul de stat al anului viitor să fie incluse și sumele necesare restiturii pensiilor militare recalculate greșit în vremea guvernărilor PDL, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, premierul Victor Ponta.

    „Am devenit specialist pe probleme de apărare în ceea ce ține de finanțarea apărării și de pensii. În continuare am discutat și acum (n.r. - în USL), trebuie în bugetul pe 2013 să rezolvăm problema acelor pensii, cei 20 și ceva de mii de militari cărora li s-a calculat greșit, au pierdut foarte mult la pensie", a declarat Ponta la conferința de presă la care au participat și ceilalți copreședinți ai USL.
    În urmă cu două săptămâni, Fondul Monetar Internațional a respins propunerea de majorare a pensiilor speciale avansată de Guvernul Ponta, deoarece ar presupune un efort bugetar prea mare. Experții FMI prezenți la București au considerat că statul român nu-și poate permite să facă asemenea majorări, iar discuțiile pe această temă vor fi reluate abia în luna ianuarie.

    „Există o iniţiativă pornită de la Ministerul Apărării, dar care trebuie să acopere pensionarii militari şi de la MAI şi serviciile de informaţii. Cei de la FMI au zis: Domne, nu suntem de acord să deschideţi problema pensiilor. Însă ceea ce eu am afirmat şi ceea ce Ministrul Apărării poate să facă în perioada următoare - trebuie să luăm să calculăm exact, pentru că mare parte dintre pensionarii militari au câştigat în urma recalculării, a rămas o categorie îngustă de oameni care au avut de pierdut. Pentru acei oameni, ministrul Apărării şi ministrul de Interne trebuie să calculeze să spună exact cât putem să reparăm şi mai ales în cât timp“, a declarat Ponta ulterior.

    „Nu pot să vă promit decât că ministrul Apărării va veni cu calculele exacte şi o să le spunem oamenilor adevărul: atât putem să dăm înapoi şi în ce perioadă de timp", a mai spus Victor Ponta.

    Iniţiativa ministerului Apărării cu privire la majorarea pensiilor se referă atât la pensionarii militari de la acest minister, cât şi la cei de la MAI şi serviciile de informaţii. Premierul Victor Ponta a estimat recent că aproximativ 35.000 de pensionari militari ar urma să primească mai mulţi bani în urma recalculării pensiilor.

    Consiliul Fiscal a publicat la sfârşitul anului trecut o opinie în care arăta că pensia medie plătită celor 159.000 de foşti militari, poliţişti şi angajaţi ai serviciilor de informaţii a crescut după recalculare cu peste 30%, de la 1.755 de lei la 2.289 de lei pe lună, deşi Ministerul Muncii anticipa o reducere."
    -----------------------
    http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Ponta-rezolvate-pensiile-militare-recalculate_0_817718373.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum zisai si pe postul anterior: PULA-PULA ordonanta !
      Iar dupa alegeri, adio gringo ! S-a terminat cu episodul pensii !
      "Categoria îngustă de oameni care au avut de pierdut", asa cum zice dottore, va ramane cu gura plina de spermatol, ca sa nu faca galci !

      Ștergere
    2. Buey PMT,
      Si ce propui tu nene, in consecinta?
      Zi fratelo pe sleau, sa te parceapa leatu:
      Sa voteze cu amandoua manile marea ta iubire si dragoste netarmurita...ARD-e baaaa, ARD-e, daca nu inca v-ati prinsara!

      Ștergere
    3. Pese: se mai numeste si "arta de a duce cu presul" !
      Parca zicea dottore, cand era pe la Tg Jiu ca FMIul nu a avut treaba cu pensiile celor fututi de boc=cacat in limba turca !
      Acuma zice ca se reiau discutiile in ianuarie !

      Ștergere
    4. Fiecare voteaza cu pizda ma-si !

      Ștergere
    5. Mei pmt, mei putulica du-te muei la culcare ca-ti ciordeste maimuca halatul ala de guma cu care te imbraca aia.

      Ștergere
    6. Mai stau, ca am fost cuminte si cred ca, in noaptea asta, ma lasa si fara camesoi la nanitza!

      Ștergere
  3. "Premierul Victor Ponta a estimat recent că aproximativ 35.000 de pensionari militari ar urma să primească mai mulţi bani în urma recalculării pensiilor."
    ==================================
    De unde pula calului in gura cezarului a mai scos si numarul asta, de 35.000 !
    Si, apoi, cum adica "ar urma să primească mai mulţi bani" !
    Eo credeam ca "urmeaza sa-si reprimeasca banii furati" de boc=cacat in limba turca !
    Parca asea urlau uslasii !
    Acuma o freaca cu "calculate gresit", "sa primeasca mai multi bani", bla-bla !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE BANI FURATI BA?? CE TOT BATI CAMPII? AU FURAT EI PE O LEGE FURACIOASA_IDIOTULE!!

      Ștergere
  4. S-a terminat "Sinteza zilei", unde a fost ivitat Ponta !
    De retinut declaratia lui dottore, imediat dupa finalul emisiunii, cand se difuza genericul:

    "maine, la ora 10 avem sedinta de guvern. Ca un act reparatoriu pentru persoana ministrului apararii, care in mod nejustificat a fost catalogat Mos Teaca de catre presedintele statului, ii vom baga ordonanta ! Prima pe ordinea de zi !
    Vor fi oportunitati de transmitere in direct, cand i-o baga !"

    Sursa:html:/cum-i-o/baga-lu mos teaca-/1234543

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: cu aceasta ocazie le transmit "surselor foarte bine informate" de pe Pula no 10 intercraci unde ai dreptul doar sa taci, sa si le bage in cur ! Informatiile ! Adica Icleanu sa i le bage in cur lu Lupula lush si invers ! Cu tot cu surse !
      Eu sunt mai informat ca ei, si ca nea Cashu, si ca Mos Alecu si ca Mos Teaca !

      Ștergere
  5. NB la ZOO ! Ca la NOO am eu grija !
    Plec, ca ma tot cheama la salon ! Cica nu poa sa ma lase fara camasoi pe timpul noptii !
    Ce sa-i fac !
    Pe maine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: nea Bazile, sa te faci bine bre ! Sa mancam si noi la primavara mielu si cate doua peste fripte ! Asea cum ne-ai promis !
      Asta daca nu crapam la apocalipticul din 21 decembrie !

      Ștergere
  6. PMT,DE UNDE STII CA GEORGESCU NU A DAT AVIZU PENTRU ORDONANTA?

    RăspundețiȘtergere
  7. No,bună dimineața!
    Dați-vă jos cameșoaiele si treceți la treabă, poate semnează ..escu ordonanța.
    O zi plină de spor va doresc,muyificare la greu!
    P.S. PMT sa verifici stocul de cămeșoaie că dacă nu semnează..escu, va fi nevoie sa distribuim pacienților de la NOO.
    Cezaruica, la ZOO vom folosi cătușele si biciul.Fii pe fază sa nu bea Curdeleu anestezicul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare fii atent la oua!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buey apevistilor, iar purtati doliu dupa meciul de aseara?
    Curdeleu sarbatoreste in gara Bartolomeu, e mucificat la max.
    HAI DINAMO!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, cica pe Curdeleu il deranjara aseara pe cind dormea in santz la Bartolomeu, o echipa de maturatori. Vrura aia sa-l rada ca sa faca curat dar era prea greu, asa ca renuntara.

      Ștergere
  10. Neatza! Sa va spun io cu e cu Strategia Nationala de Aparare...Documentul a fost elaborat in 2006, a fost transmis Presedintiei, care la acea vreme era asigurata tot de kior, dar n-a mai fost aprobata in veacul vecilor! Termenul legal era de 6 luni de la inscaunarea presedintelui. Oricum era un mare kkt, fara nici o valoare. Asa ca Fota e un prostan care minte, iar Dobritzoiu care la acea vreme conducea in MApN departamentul responsabil cu elaborarea documentului si care trebuia sa supervizeze intocmirea acestuia, a facut-o de mintuiala. Daca ati fi citit ce scrie acolo, la aceasta data trebuia sa avem si avioane si submarine si...Dar cum hirtia suporta multe prostii, acum avem o SULA!

    RăspundețiȘtergere
  11. SPIRITUL OF "PETRACHE - Din surse sigure din,,Cazinou""
    Cum ma,are peste 3500 de lei si zice ca a mai pierdut prin recalculare ? De aia lupta la Calugareni pentru cuantumul din vremea lui Vlad Drakul? Da cat a avut si cat vrea sa mai aiba ?? Hoooo
    II. A mai pierdut peste 1200 !!!
    Deci artimetica zice peste: 3500 +peste 1200 = APROAPE 5.000 !! Frumos NUUU
    Cred ca era copilul lu NELSON si a participat ;la TRAFALGAR !!SICTIR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aplicând la sursele sigure din cele trei Cazinouri de pe litoral, Mamaia , Constanța, Mangalia, postulatul lui Dabija bey , răspunsul ar fi, după vreo 17 ani, doar pe copaie, otomanul avea 36_ _ lei pe L164, iar după revizuire 26_ _ lei .
      Nu era copilul lui Nelson ci din stirpea lui Piri Reis.

      Ștergere
  12. arti78 says:
    Noiembrie 27, 2012 at 10:15 am
    Socrate, un nume sau un nickname total nepotrivit. Mai bine te legai de faptul ca asa ne trebuie daca armata a permis ca toti neavenitii – ziaristi, politicieni, fufe, sociologi samd – sa urmeze Colegiul National de Aparare. Fota este un nesimtit, asa cum este si seful lui, marele chior. Daca in Turcia sau in SUA, ca sa nu vorbesc de Israel, presedintele tarii l-ar fi “gratulat” pe ministrul apararii cu apelativul “mos Teaca”, a doua zi avea tancurile in fata garajului… Sau, poate, daca tot iti place (PE INVERS) USL, te gandeai, IN CAZ CA ESTI MILITAR, ce actiune sa intreprinzi sau sa propui cand s-o reintoarce Clipici in fruntea ministerului.

    ASA DAAAAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  13. Baaa asta imi place (arti78 ) Maaare dreptate are ! Va mai amintiti poza cu o gasca de generali pupand cazmaua lu tanti Urdeanuu ? Ba cata greata am putut sa suport..... acum culegeti ce ati semanat !
    In loc sa-i primiti pe ,,controlul civil" cu masca , casca ,pusca si cu ranita plus un mars de vre 15 Km si o incazarmare de o saptamana in cort in loc cu verdeata... etccc.. voi ce ati facut?
    Dromaderi cu capul pana la pamant ,lins laba la cucoane cu decolteul pana in buric si toacele de 15 cmm..invitatie cu supusenie direct la chiolhanuri bine garnisite..sa vada ,,controlul civilesc "ce greu o duc Apevistii !!!
    Luati acum de la ,,controlul civil" Slinder

    RăspundețiȘtergere
  14. 'Neata buna - Ii buna o pula ! Doby !

    Deci, cum va spuneam si alaltaieri, si ieri seara, din surse mai sigure decat ale lu' Lupula lush 10 intercraci, unde ai dreptul doar sa taci:
    1. Pula avizul lu' masonul Georgescu !
    2. Pula-pula ordonanta, sa v-o dau la clantza !
    3. Pentru cei din sectorul 6- VOTATI Mos Teaca, ca v-a dat muie oleaca !
    4. Noua lege a pensiilor militare: un mare fas romanesc ! Deja zace prin sertare !

    Sursele mele e bune, buey muistilor !
    Celor carora v-au furat boc (boc=cacat, in limba turca) si RoBorta curului pensiile : AMIN!

    O zi buna !
    Cine ajunge sa nu crape in 6-8 ani, de acum inainte, poate o mai auzi de o noua lege a pensiilor !
    Pana atunci, ciocul mic, pentru ca v-au fraierit in stil pur romanesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: evident, si pe mine m-au fraierit pana acum ! Insa nu si de acum inainte ! Imi bag pula in politica lor de curve !

      Ștergere
  15. @/PMT27 noiembrie 2012, 09:59 Ha, ha, ha,....hi.hi.hi...etc! Czar

    RăspundețiȘtergere
  16. Hitul saptamanii!!
    1. Pula avizul lu' masonul Georgescu !
    2. Pula-pula ordonanta, sa v-o dau la clantza !
    3. Pentru cei din sectorul 6- VOTATI Mos Teaca, ca v-a dat muie oleaca !
    4. Noua lege a pensiilor militare: un mare fas romanesc ! Deja zace prin sertare !

    RăspundețiȘtergere
  17. A inceput sedinta de guvern !
    Urmeaza sa intre si ordonanta ! La discutii, intre Mos Teaca si Georgescu, la prima pauza de tigara, in buda guvernului ! Pentru ca in palat nu se fumeaza, decat pe sestake, prin veceuri, ca in liceul militar !

    RăspundețiȘtergere
  18. CONCLUZIE FINALA:
    Apevistii pulii!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. EXTRAS DI OZ:
    ................
    II. PROIECTE DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ

    3. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind aderarea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului la Forumul European al Registrelor Comerţului, stabilirea unor măsuri privind derularea fondurilor financiare pentru desfăşurarea conferinţelor anuale ale Forumului European al Registrelor Comerţului organizate de România precum şi pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte;
    4. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor;

    5. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea alineatului (2) al articolului 2 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 99/2007 privind unele măsuri pentru sprijinirea persoanelor efectate de prăbuşirea blocului situat în cartierul Dumbrava din municipiul Zalău, ca urmare a deflagraţiei produse în data de 14 septembrie 2007;

    6. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 66/2011 privind prevenirea, constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora;

    7. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii;
    ........................................
    NOTA: ordonanta lu' Mos Teaca este clasificata SSID si va fi comunicata doar institutiilor interesate.

    RăspundețiȘtergere
  20. Kioru: "Ponta este un mincinos!"
    Incorect: dottore este un foarte mare mincinos !

    RăspundețiȘtergere
  21. SPIRITUL OF "PETRACHE - Din surse sigure din,,Cazinou""
    Cum ma,are peste 3500 de lei si zice ca a mai pierdut prin recalculare ? De aia lupta la Calugareni pentru cuantumul din vremea lui Vlad Drakul? Da cat a avut si cat vrea sa mai aiba ?? Hoooo
    II. A mai pierdut peste 1200 !!!
    Deci artimetica zice: peste 3500 + peste 1200 = APROAPE 5.000 !! Frumos NUUU
    Cred ca era copilul lu NELSON si a participat la TRAFALGAR !!SICTIR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote aici ! Asta cu 3 firfirei e "mic copil" !

      Situaţia revizuirii pensiilor militare în Ministerul Apărării Naţionale

      Nr.mandat Cuantum L164/2001 Cuantum L119/2010
      55557362 5.837 9.192
      51555220 9.862 11.886
      56562255 5.807 9.047
      51555100 4.991 11.384
      53556338 7.036 9.803
      51557474 5.082 8.856
      54553843 5.285 7.253
      51557429 3.772 7.079
      08554369 3.922 7.965

      Iar asta-i criminal de fain !

      04553171 3.072 12.299

      Ștergere
    2. Frumos nu ?
      Cica meapeneul zice ca nu-s reale si au fost revizuite !
      Au fost o PULA revizuite !
      Sunt autentice !

      Asa ca, tov Petrache, ciocul mic !
      Sunt mii de exemple asemanatoare ! Zeci de mii !

      Mukles !

      Ștergere
    3. Daca pe baza Cotributelii i-a iesit atata ,nu poti zice decat sa-i manance sanatos !(Totusi sunt erori ,,au fost modificate ,mai putin la tine!!)
      Ai putea calcula cam CU CAT L_AU FURAT pe L164 !! Asta da!!

      Ștergere
    4. Pese: ultimul exemplu a fost, intr-adevar revizuit: de la 3.072 la 12.186 in loc de 12.299 !
      Scuzele sa vi le dea Mos Teaca Izmanarul si cu Bretonel-Minciunel ot sectorul 6 !

      Ștergere
  22. Concluzia: APEVISTII PULII !
    Niste labagisti care dorm pe ei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 4.,, Noua lege a pensiilor militare: un mare fas romanesc ! Deja zace prin sertare "!
      Care lege noua ? Si cu aceasta ocazie v-ati demonstrat jigodismul !!Nimic despre o lege noua in care de la tabla"jor la gheneral sa se aplice o schema de calcul unica !Nu !!Voi doar ultimul cuantum si de ce nu,apoi vezi doamne sa va restituie ce a fost retinut ! Mie mi-a restituit contrav. pierduta pe L164 ? O pula

      Ștergere
    2. Imi bag pula in el cuantum !
      Deci, proiectul noii legi a pensiilor, trambitata pe toate saiturile si pentru care s-au constituit comisii interdepartamentale, interministeriale si intergalactice, la care toti desteptii pulii intr-ale stiintelor judecatoresco-economice si-au dat si inca isi mai dau cu presupusul, zace prin sertare !

      Mos Teaca, cand si-a inceput excursiile pe la sindicate, imediat dupa ce a fost inscaunat ministru, exact cacatul asta manca, in urmatoarea ordine:
      1. Masuri reparatorii urgente;
      2. O noua lege a pensiilor militare de stat in anul 2013 si redarea onoarei, demnitatii, verticalitatii si suzeranitatii militarului romanesc in cadrul societatii;
      3. Refacerea spiritului de corp, in special a celor din rezerva, grav afectat de guvernul tradator Boc (care inseamna cacat in limba turca)!
      Daca intelegi ce cacat fekalizat mananc, daca nu taci dracului din gura si nu mai umbla cu "Ai nostri si ai vostri" !
      Asa ca, ciocul mic !

      Militia nu vrea, iar armata nu poate !

      In opinia mea tu esti o jartea !

      Corect se zice "NE-AM demonstrat jigodismul"

      Ștergere
    3. Bai Pula Mica T(pune tu ce doresti!!)
      Traiesti intr-o realitate virtuala!
      V-ati ,,aranjat"un ministru care -credeati voi ca va da totul !
      Mintea voastra ,,de strategii pulii" nu stia ca nu depinde doar de el ?
      Si apoi :
      Care masuri reparatorii ?
      Spiritul de corp l-a distrus L164 (cu largul concurs al vostru)
      Legea la care ,,Ati simulat ca se lucreaza era fix 164 ! Va credeti smecheri??
      Deci corect este : V-ati demonstrat inca odata JIGODISMUL!!

      Ștergere
  23. Armata militara : ejaculata de la antrenamente de pe drumurile publice, in timpul zilei !

    Pontache i-a trimis sa se antreneze noaptea !

    Eu prepun sa se antreneze in moluri, ca tot au experienta cu defilarea prin magazine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: s-au urticat civilii, ca nu mai au pe unde circula, spre orele amiezii, din cauza tilicarilor !

      Pai da, ca "societatea civila" zici ca-i nebuna de cap, asa alearga prin capitala !
      Metrourile pline, non-stop ! Traficul auto- sufocant ! Traficul pietonal-asijderea ! Mai munceste o pula in tara asta !

      Vai de capul astora care au pana in 25-30 de ani !

      PULA-PULA o sa vada pensii ! Salvarea va veni de la puscarii, cantine sociale si munca cu ziua pentru un colt de paine !

      Asa ca sfatuiti-va boracii sa-si puna bani la saltea, de pe acuma !

      Ștergere
    2. Pesese: cine a trait in Bucuresti in anii 70 stie ca, dupa ora 9 dimineata, era aproape pustiu pe strazi ! Toata lumea la munca ! Numai pensionarii, care si astia avea 70-80 de ani, mai treceau strada de ici-colea !

      Iar in anii 80, la orele 22 nu mai era nimeni pe strada ! La odihna, ca a doua zi era de munca !
      Acuma, PULA !
      Nimeni nu mai munceste, toti umbla dupa ciordit !

      Se termina el si ciorditul asta !

      Popor de cacanari, hoti si betivi !

      Pana si armata este pusa la colt de toti mucosii !

      Ștergere
    3. PeseSe: a dat ponta "ordin" sa nu se mai antreneze pe bulevarde ! Pai, domnii ministri, indeosebi Mos Teaca, care-i cap de coarda, trebuiau sa futa cate un pumn in masa guvernului, de sara toate leptopurile in sus !
      Insa, labagiii astia de ministri, au si inghitit castana !
      Auzi, sa dai ordin sa nu se mai faca antrenamente !
      Sireacii cocalari de Dorobanti si alte curve, nu mai aveau pe unde sa-si plimbe cururile in timpul zilei !
      Fara precedent !

      Daca era un ministru ca Olteanu, ponta era deja arestat !

      Ștergere
  24. Iar ca sa va mearga bine: Încă două zile libere pentru bugetari:
    24 și 31 decembrie, declarate de Guvern zile nelucrătoare.
    =============================
    Guvernul urmează să adopte, în şedinţa de astăzi, un proiect de hotărâre pentru stabilirea zilelor de 24 şi 31 decembrie 2012 ca zile libere. Conform Codului Muncii, zilele libere din luna decembrie 2012 sunt 1 Decembrie (sâmbătă, Ziua Naţională), 25 şi 26 decembrie (marţi şi miercuri, prima şi a doua zi de Crăciun).

    Sărbatorile legale în România sunt acele zile declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, cu excepţia zilelor de weekend. In zilele declarate libere nu se lucrează, excepţie făcând unitaţile sanitare şi cele de alimentaţie publică, precum şi acele unităţi în care munca nu poate fi întreruptă din cauza procesului de producţie sau specificului jobului.

    Angajaţii care îşi desfăşoară activitatea în astfel de unităţi au dreptul să fie compensaţi cu timp liber, ce se acordă în urmatoarele 30 de zile.

    În anul 2013, dintr-un total de 12 zile libere legale, 8 zile pică în cursul săptămanii şi celelalte 4 în weekend.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact pe "gustul" meu ! Si exact ce spuneam mai sus: peste 30-40 de ani, pula fond de pensii !
      Dupa ce ca toata lumea se plimba dupa "ciupeala", mai dam si zile libere, pe langa alea deja libere !

      Ștergere
    2. Pese: vindem aipoade, aifoane si hendfriuri facute de chinezi !
      Scuze: si utilajele de la Alpechim, sora cu Oltchim, pe care s-au pus sechestru !
      Scuze: si lemnul din padurile HarCovului !

      Ștergere
    3. Concluzia : APEVISTII PULII !
      Bine ca crapat fi-voi, cand pensii n-or mai fi !

      Ștergere
  25. Bai Pula Mica T(pune tu ce doresti!!)
    Traiesti intr-o realitate virtuala!
    V-ati ,,aranjat"un ministru care -credeati voi ca va da totul !
    Mintea voastra ,,de strategii pulii" nu stia ca nu depinde doar de el ?
    Si apoi :
    Care masuri reparatorii ?
    Spiritul de corp l-a distrus L164 (cu largul concurs al vostru)
    Legea la care ,,Ati simulat ca se lucreaza era fix 164 ! Va credeti smecheri??
    Deci corect este : V-ati demonstrat inca odata JIGODISMUL!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-ma dreaq sa scriu ! Nu ma pune sa gandesc !
      Da-ma-n pula calului, sus in varfu' dealului !

      Tu noteaza data si ora si ai sa vezi ca am dreptate !
      Vorbesti la un plural din care eu nu fac parte !
      Sunt unic ! De aia stau la NOO!

      Oricum, tu noteaza, ca nu strica !

      Ștergere
  26. Preluare de pe "Gandul"

    "Bătălia pentru Ministerul Apărării

    Ministerul Apărării este disputat în acest moment în actualul ministru, Corneliu Dobriţoiu, susţinut de preşedintele PNL, Crin Antonescu şi de fostul ministru Gabriel Oprea, care îl are de partea sa pe Victor Ponta. Primul-ministru Victor Ponta a precizat că ministerul care va reveni UNPR va fi acordat din cele negociate pentru Alianţa de Centru - Stânga (PSD - UNPR)."

    ========================================
    Ascultati aciulea la mine:
    1. Mos Teaca deja isi face bagajele (pe unele nici nu le-a despachetat), iar un aghiotant de la cabinet alearga cu fisa de lichidare, prin em 100 !
    2. Generalul Zisu va fi reinvestit in functie, imediat dupa ce izmanarul va depune juramantul si va avea "mana libera" sa refaca Comandamentul Logistic Intrunit la nivelul care a fost, inainte sa fie "spart" !
    3. Contratorpila Fratila va fi readus la minister, intr-o functie de general cu 3 stele si rang de secretar de stat !
    4. Proiectul legii pensiilor militare va fi aruncat la cos, impreuna cu toti cei care s-au balacarit sa-l copie din L 164 !
    5. Patru ani, pula masuri reparatorii ! Nu misca nimic !
    6. Generalii care "s-au spart in figuri" cat a "lipsit" izmanarul de la meapene, vor comanda structuri de indosariat, numerotat, stampilat si arhivat dosare, pe state anexa !

    Cu dreag, eo !
    Sper sa nu crap intr-o luna jumate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca hOOOOOOPREA singurul ministru care a facut ...etc...etc....

      Ștergere
  27. PESE ! Nu ati inteles (cu mintea voastra de strategi) ca l-ati pus si pe ministul Dobritoiu intr-o situatie imposibila !
    Oriunde aparea, tv sau adunare de cartier , Pensia voastra si nimic altceva !
    Nu mai eru probleme in Armata Ro decat -pensiile voastre ! Ati reusit sa radicalizati pe toata lumea ! Macar de ati fi fost muritori de foame !
    Ba pula ,Noi ne-am ,,luptat ,, aproape 10 ani pentru ceva firimituri ! Cauta si sa-mi dai exemplu de un singur moment in care am aparut in vazul lumii!!JARTELE sunteti voi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am spus ca ma bagi intr-un plural din care eu nu fac parte !
      Guvernul boc, care inseamna cacat in limba turca, mi-a "ciupit" 34 de lei din pensie !
      Nu stiu daca este mult sau nu ! Insa, starea precara de sanatate psihica si emotionala, din cauza careia ma aflu la NOO, ma face imprevizibil !
      Tu citeste asa cum scriu, ca nu ma intereseaza care "VOI" este jartea !

      Ștergere
    2. Tu nu intelegi ca NU TE-A CIUPIT ? NU-I MERITAI !PUNCT

      Ștergere
    3. Huooo...Mos Teaca ! Te-n gura, deci niatali esti ala cu "radicalizarea pe toata lumea" !

      Ștergere
    4. Scuze: nu meritam cei 34 de lei, pe care boc (boc inseamna cacat in limba turca) mi i-a dedus din pensia pe care am obtinut-o fraudulos ! Scuza-ma amice ca, la limita de varsta pana la care armata m-a putut tine in sistem, potrivit legii, nu m-am sinucis si am indraznit sa beneficiez de ea !
      Acuma, nu ca m-ar face mare scula de bascula cei 34 de lei pe care nu-i meritam, insa nu inteleg cum s-a ajuns la cuantumul pe care il am, in conditiile in care 60 % din datele din adeverinte sunt gresite, iar de la o decizie la alta situatia se imbunatatea vizibil, din burta ?!
      Nici acuma nu inteleg de unde am ajuns sa am vechime cu 13 ani mai mult decat realul !

      Amicule, ciocul mic cu MERITATUL asta pe contributivitate ! Sa fii sanatos, dar taci din gura !
      Vezi-ti de blogul personal, poate ne inviti pe acolea !

      Merg sa-mi iau alupigusul, ca sa nu dau in delirrum !

      Ștergere
    5. @PMT ALUPIGUS sanatos ! Esti un ..dragutz!!

      Ștergere
  28. Asta de la 12.47
    Nu-l mai deranja pe pe PMT. Acum viseaza. Din pacate numai viseaza! Nu va ajunge sa "crape" pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  29. Intrucat a mai trecut inca o sedinta de guvern (se pare ca ultima, in care dottore - plagiatorre putea sa bata cu pula in cantul mesei de sedinta si sa se dea PREMIER), fara rezultatele sperate de cei fututi si cu banii luati, insa spre deliciul celor cu ele sculate si cu banii gramada pe card, eo zic sa mai schimbam subiectul !
    De exemplu, prepun sa-i dam muie lu Curdeleu din Bartolomeu, pentru absenta nejustificata !

    RăspundețiȘtergere
  30. Muey, ca tot imi folositi la greu „perlele”, luati d-aci:APEVISTII PULII!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buey, tot ce este valoros, este peren !
      Nemuritor ca statuia lu' maimukles !

      Ștergere
  31. S-a trezit Dogareala !

    "In hahaiala dvs. verde de frica, ati facut insa in aceste zile o greseala imensa care ii va costa in alegeri pe protejatii dvs. L-ati insultat pe ministrul Apararii, o persoana net superioara dvs. ca CV si oricum mai tanar cu aproape 5 ani. Nemeritata insulta adusa ministrului Apararii se rasfrange la fel de nemeritat, asupra tuturor categoriilor de militari activi, in rezerva si in retragere.

    In numele militarilor in rezerva si in retragere din SCMD va pretind scuze publice. Altfel, veti obtine, dar in alt sens, ceea ce va doriti cu disperare de o luna de zile – iesirea noastra in strada. De o luna de zile cristoii si turcestii din interiorul SCMD si din afara ne tot incita sa protestam la Palatul Victoria. Vom iesi, domnule Basescu, daca nu va cereti scuze, dar la Palatul Cotroceni! Se pare ca vi s-a facut dor de noi si de aliatii nostri. Pe curand!

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"
    ==================================

    Cica "Vom iesi, domnule Basescu" !
    Care VOM bre pulea ! Tare-s curiozo cati VOM !

    Si, cica "vi s-a facut dor de noi" !
    Care NOI bre perpulis ? Tu si cu Harcioaga ?

    Ce kashto ar fi de-o pichetare la Cotro !
    Ca prea m-am plictisit acasa, cu baba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat ca aciulea, EU, vorbeam cu EGOUL MEU, dar cu gandul la baba ! S-o fut de harca !

      Ștergere
    2. SI NOI SI NOI......

      Ștergere
  32. Gata, ca ma striga asistenta sa-mi iau pasteaua !
    Cica daca nu merg acuma, ma asteapta camesoiul ! Mi-l tot flutura, din capul holului !
    Plec, nu vreau sa risc !

    RăspundețiȘtergere
  33. Meri repede si ia alupigusul ca nu-i de gluma ! Dragutzule!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce s-a intamplat cu butonul Comentarii recente? E dificil sa urmaresti ultimele comentarii fara acel instrument.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest obiect gadget pare să nu funcţioneze.
      =========================
      Acest obiect gadget conţine erori şi nu poate fi utilizat până când acestea nu sunt eliminate. Aflaţi mai multe
      ==========================
      Anunt facut de Platforma Blogger! Cand vor repara defectiunile, vor apare si comentariile in dreapta! Noi nu avem nicio putere!

      Ștergere
    2. Admin
      Poti sa-l intrebi pe Lupus cum a rezolvat defectiunea......

      Ștergere
    3. Pt. jegul astuia de-si spune PulanoX: Baa, rapanule nu mai veni pe aici, derbedeule! Ai minact kkt la greu cit ai ai avut blog si pe care- chipurile l-ai vindut- cu pensiile militare. Du-te-n koaili mele si sa-mi sugi PULA ordinarule, cu PSD-ul, UNPR-ul, PNL-ul, PDL-ul tau neterminatule! Baa ciumete, ca tot esti tu desteptul PULII ca si alti ordinari gen maimuta din TM, Curleonu, Stelian PULa....baa, ati inventat cu creierul vostru cit un kkt de mitza noi legi pt. pensionarii civili si militari, fute-v-as in gitlej de hoti!!!!
      Multa muie celor care si-au batut joc de tara asta in frunte cu alde ai tai politicieni kakatule!
      -=----------------------------------

      Domnule Burcu, va rog sa nu stergeti acest comentariu, M-am saturat ca toti imputitii sa comenteze si sa-si dea aiurea cu parerea!
      -------------------------------
      Baaaaaas astuia de-ti zici ba Walter ba PulanoX, ca tot esti tu desteptul pulii PSD-iste + PNL-iste de la care au plecat toate cacaturile astea, daca vrei sa ma cunosti, sau poate Maimuca, Curleonu...postati-va dorinta pe blog, iar eu o voi indeplini prin Domnul Burcu. Va astept jegurilor!

      Ștergere
    4. Da ce bai jegule II BLOGUL LUI TAC_TU !

      Ștergere
    5. e dificil pentru idioti...pana atunci foloseste "instrumentul" meu
      haaa auzi planoxintercraci le numeste pa "gadgeturile" astea "instrumente"
      Baa pulaanox dute bre la "instrumente" in uzina(sau la florin salam apuca-ma-i de ciocan)
      cf DEX =instrumente in uzina=carat shpan cu roaba

      Ștergere
  35. Baaa acu venii de la munca si cetii in parte ce kkturi ati mincat azi. N'avui rabdare pina la capat ca TREBUIE SA-I DAU MUIE CU KKT LU' CEZAR MAIMUCA CU CAPU' CIT NUCA! SA-MI SUGA MIELU JIGODELU'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io zic sa ne-o suga la toti cei care cetim si scriem p-aciulea..!

      Ștergere
  36. MEI 18;40 ai mare dreptate. Uite ca se asternu linistea.

    RăspundețiȘtergere
  37. -Tu-va in gat de impotenti !Sa sugeti o -ULA adevarata la MaiMukles!!! Slinder

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si tu noua, lingea-ne-ai pe oua! Hi, hi, hoi da-ne-ai preputzul inapoi buey Cezaroi!

      Ștergere
  38. Cezarel de la bloc
    Taie-ti pula-n loc de porc
    Taie-o cand este sculata
    Sa-ti fie masa bogata
    Pielea s-o umpli cu varza
    S-o mananci de boboteaza
    Cand mancam noi caltabosi
    Tu mananci un coi cu bors
    Cand voi fi la fripturica
    Tu sa-ti amintesti Costica
    Eu dadeam boabe la porc
    Tu beleai pula la bloc
    In loc sa-ti cumperi purcica
    Ti-ai luat masina mica
    Iar acuma de Craciun
    Vino si pupa-ma-n cur
    Cand va plimbati cu masina
    Sa va mirositi besina
    Fiindca asa meritati
    Fasole in loc de carnati
    Cand ai pofta de sorici
    Pune mana pe carici
    Strangel bine cu caldura
    Pana-ti vine apa-n gura Pentru anul care vine Fii atent aici la mine
    De nu-ti cumperi si tu porc Iar belesti pula la bloc

    dedicatie lui Czar maimukles

    Autor Hemil Hurezanu aluia de Czar ciupalcul ii sufla-n cur tat anul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru voi toti o dedicatie muzicala - PULA..PULA ..cu Sabrina !
      O gasiti pe Space Armya -
      Slinder!!!

      Ștergere
    2. Cezarele gospodar
      Care esti si proprietar
      Mi-ai trimis a ta urare
      In ajun de sarbatoare
      Sa-mi tai pula-n loc de porc
      Findca locuiesc la bloc
      Azi ma simt si eu dator
      Ca sa-ti fac un plugusor
      E un lucru foarte bun
      Sa tai porcu de Craciun
      Tu tot anul ai fost porcar
      Si mirosi a balegar
      Nu ti-ar prinde rau o baie
      Sa te speli putin la coaie
      Ca nu te-ai spalat de-un an
      Ne avand decat lighean
      La bloc am calorifer
      Si nu-mi pasa daca-i ger
      Dar tu dragul meu amic
      Dormi cu nasu-n cur de frig
      Eu stau cu pula sculata
      Tu cu mana pe lopata
      Tu faci partie prin curte
      Seara nu-ti mai vine-a fute
      Daca-ti vine o besina
      Te duci tocmai in gradina
      Prin noroi si bolovani
      La privata din ciocani
      Dupa atata chin si jale
      Te gandesti cu suparare
      Sa-ti bagi pula-n el de porc
      Sa te muti si tu la bloc

      Ștergere
    3. Cu dedicatie pt. guitza Cezarel pupa-ne*ar in coor nitzel, din partea lui Moshu, beli-i-ar caltaboshu!

      Ștergere
  39. Pot sa va zic si io Sara Buna la tot ZOO +9? Sper sa nu deranjez...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Vaz ca sunteti cam stresati...

      Ștergere
    2. Du-te si te culca ! Nu-i de tine aici!!

      Ștergere
    3. Dedicatia este si din partea mea ! Sa va iubeasca ..BABELE!!
      Pentru voi toti o dedicatie muzicala - PULA..PULA ..cu Sabrinaaaa !
      O gasiti pe Space Armya -

      Ștergere
  40. @pulifrici dobitoc X(ori)10
    plano1027 noiembrie 2012, 17:28
    Ce s-a intamplat cu butonul Comentarii recente? E dificil sa urmaresti ultimele comentarii fara acel instrument.
    Pe scurt:sa te fut cu "instrument" cu tot dobitoc ce esti cu asemenea terminologie
    erata:esti dobitoc "instrumentule"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ARD-ei in cour pe Kakarai ! Merge prost campania don CURLIONEZU???!!

      Ștergere
  41. Ce-aveti muei, stuchi-v-ar mitili?

    RăspundețiȘtergere
  42. Mei, io ma duc la culcare ca vaz ca se trezi schimbu 3! Hai s-avem pace intre noi ast' dobitoace! Dar Cezar, noua, sa nu uite sa vne erifice marimea la oua.

    RăspundețiȘtergere
  43. Radeti voi, radeti da purceaua-i moarta in cotet. Fereasca Dumnezeu sa se adevereasca vorbele lui PMT. In rest, bla, bla, bla...
    Comisare, am auzit ca est beteag. Iti doresc insanatosire grabnica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Radeti voi, radeti da purceaua-i moarta in cotet".....si cu curu'n usa

      Ștergere
  44. @admin
    se poate va rog sa ma lasati sa-i mai dau "instrumentul" prin gura lu' cacatulplanoX(ori){- de jde mii de ori}
    Va multumesc!!
    Tacerea dvs echivaleaza cu o incuviintare...deci va rog SA TACETI!!

    RăspundețiȘtergere
  45. DE CE IZMANARUL NU MOARE DE CANCER?
    DE CE NU II VIOLEAZA CINEVA FIICA IZMANARULUI SI DUPA SA II DEA FOC?
    DE CE NU PLATESTE CINEVA UN LUNETIST SA IL ELIMINE PE IZMANAR?
    SPUNE TU PMT,DE CE?

    RăspundețiȘtergere
  46. Gata ,e gataaaaa....rivulutia e pe crac!!
    cititi si va minunati!!
    http://www.plano10.com/2012/11/basescu-si-pus-armata-in-cap.html
    PS@admin
    Ma scuzati e reclama doar la prostie nu altceva.Nu va impancientati

    RăspundețiȘtergere
  47. Muei, aduciti un camesoi pentru aista di zbiara di-mi spargi urachili! Si si da si mai futacios si incendiator.

    RăspundețiȘtergere
  48. La categoria BOU CU ZBATURI(va mai aduceti aminte?)CU CORONITA il nominalizez pe INTAIUL LAS AL TARII! Ghici cine-i?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri