Google Translate

duminică, 4 noiembrie 2012

Stiri care ne vor marca tot timpul. Romania, raiul infractorilor pe pamant! Ceva deranj, in Suveica FRAUDELOR BANCARE

 
Prieteni, aici, in acest slide, este esenta esentelor: OBLADUIREA fraudelor bancare! Chiar ati uitat? Caderea cu mult zgomot a marilor banci, sinonima cu devalizarea? A fost cineva facut raspunzator? Putrezeste careva, pe viata in puscarie? Sa fim seriosi!
 
In permanenta, zi de zi, se dau "gauri" (mai mari sau mai mici, de la caz la caz!). Bancile tac, ascund fraudele, in speranta recuperarii prejudiciilor si de frica sa nu-si strice reputatia, sa nu-si pateze imaginea. Proasta socoteala!
Stupid people, intotdeauna va fi bun de plata!
 
Gulerele albe, nu suporta detentia!
Iar bancherii, oricare ar fi ei, nu pot renunta la imensele lor profituri! Spiritul de casta domina!
 
 
======================
=============

 
DOSARUL FRAUDELOR BANCARE:
Fostul general DIE, arestat.
Vicepreşedintele BRD, cercetat în libertate

Şase persoane, între care şi Mihai Stan, Daniel Ruse, şi fostul general DIE, Dragoş Diaconescu, au primit sâmbătă mandate de arestare preventivă pentru 29 de zi în dosarul fraudelor bancare.
 Alţi zece complici şi-au primit mandatele de arestare la Călăraşi.
Vicepreşedintele BRD, Alexandru Claudiu Cercel-Duca, va fi cercetat în libertate, au decis magistraţii Tribunalului Bucureşti.

UPDATE 20.10 Magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis sâmbătă mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a şase membri ai grupării din dosarul fraudelor bancare. Între cei arestaţi se află şi Mihai Stan, unul dintre liderii reţelei, în ciuda faptului că iniţial a fugit de anchetatori, Daniel Ruse, şi fostul general DIE, Dragoş Diaconescu.

În cazul a 19 persoane cercetate în dosarul fraudelor bancare, magistraţii au decis că nu este necesară arestarea. Astfel, Alexandru Claudiu Cercel-Duca, vicepreşedinte Băncii Române de Dezvoltare (BRD), va fi cercetat în libertate.

Potrivit Mediafax, instanţa a mai dispus în cazul a doi dintre inculpaţi măsura interdicţiei de a nu părăsi ţara, iar pentru alţi 16 interdicţia de a nu părăsi localitatea.

Lider al grupării de fraudare a băncilor, Mihai Stan, a încercat să obţină ilicit fonduri europene, prin intermediul a trei societăţi, Ancuta SRL, Alram Servinvest şi Eurotrading SRL, în baza unor documente şi declaraţii false, potrivit DIICOT.

Mihai Stan este acuzat că în perioada 2010-2012 i-a determinat pe reprezentanţii celor trei societăţi comerciale "să prezinte şi să folosească documente şi declaraţii false faţă de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, în scopul obţinerii pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţii Europene (pntru partea de finanţare de 90 la sută din fonduri europene)", precum şi fonduri din bugetul de stat, pentru partea de finanţare de zece la sută.

Totodată, Mihai Stan ar folosit în raport de băncile comerciale CEC Bank, BRD, OTP Bank, Piraeus Bank, Eximbank şi Garanti Bank, înscrisuri sub semnătură privată (situaţii financiare şi bilanţuri contabile) şi înscrisuri oficiale falsificate (certificate de atestare fiscală şi acte de identitate), "în scopul producerii de consecinţe juridice cu ocazia negocierii, încheierii şi executării unor contracte de creditare cu unităţi bancre din România", arată DIICOT.

Mihai Stan i-ar fi determinat pe Denisa Amuza, Georgiana Piturca, Marin Tudoroiu, Mihai Toma, Ion Sintu, Floarea Nae, Andrea Benga, Marian Mavrodin, Tiberiu Hurdugaci şi Marian Sava să folosească în raport cu băncile comerciale acte false.

Mihai Stan se prezenta la bănci sub identităţi false, depunând copii după acte de identitate cu fotografia lui, însă datele corespundeau altei persoane.
 
Magistraţii de la Tribunalul Călăraşi au emis, sâmbătă, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a zece persoane implicate în dosarul fraudelor bancare. În total, în acest caz au fost reţinute 35 de persoane, dar pentru zece dintre ele s-a cerut arestarea la Tribunalul Călăraşi.

La Bucureşti, procesul s-a terminat la ora 4 dimineaţa. Aşa că judecătorul a amânat pronunţarea pentru diseară. Tribunalul Bucureşti va lua o decizie sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Până atunci, vicepreşedintele BRD şi fostul general SIE Dragoş Diaconescu au plecat acasă.

"În ceea ce-l priveşte pe clientul meu, Claudiu Cercel, nu sunt probe, nici indicii temeinice. Este un om nevinovat. Lăsarea în libertate nu prezintă pericol pentru ordinea publică", a declarat avocatul Nasty Vlădoiu, adăugând că reţinerile au fost abuzive.
 


AFLĂ CUM FUNCŢIONA REŢEAUA DIN DOSARUL FRAUDELOR BANCARE

În perioada 2010-2012, membrii grupului infracţional organizat, sub coordonarea liderului Daniel Ruse, au realizat beneficii financiare substanţiale prin fraude bancare, respectiv obţinerea sau încercarea de a obţine un număr de 40 de credite de la 16 unităţi bancare de pe teritoriul României, prin utilizarea unor documente falsificate
=================================
=====================

90 de comentarii:

  1. Azi e ziu Basaului !

    LA MULTI ANI, la Jilava !

    Ce vedem noi pe tastatura leptopului din poza de mai sus ?

    Pai, faine bratzarushe, asta iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  2. 'Mneata buna VOO de la ZOO + NOO !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bag sama, din postarea mai veche, ca s-a cacat unul pe el de ras, la niste bancuri vechi, de pe vremea cand inca mi-o mai tragea baba in pozitia "Fotoliul dragostei" sau "Catelusul" !

    Uai, daca vrei sa stai umed la cur in permanenta, intra pe saitul "Mioritice" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - Măi Gheo, găsit-ai tu vreodată bărbaţi străini la tine în şifonier?
      - Nu, Ioane, n-am găsit niciun străin, toţi erau români...
      ======================
      Mai multe bancuri: http://www.mioritice.com/

      Ștergere
  4. Uitati-va la " Recent 10 Posts:" !
    Din ultimele 10 postate, 6 se refera la jafuri, spagi, furturi, grupuri infractionale, devalizari, caracatite, mafii, "cumparari" si alte banditisme !

    Acu' nu vreau sa fiu carcotas si sa nu constat ca, de-a lungul vremii, s-au "oferit" din plin si alte subiecte gen: Kiorul, boc, mona, elena, daniletz, bleaga, barosu, oprea si compania !

    Era doar o remarca, din care se poate lesne trage concluzia ca, cele doua subiecte la care am facut referire mai sus, adica, spre exemplu, jaf-kior sau mafie -oprea sunt intr-o simbioza perfecta !



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu degeaba se insista pe....
      Romania, raiul infractorilor pe pamant!

      Ștergere
  5. Neaţa bună la Zoo + 9!
    Kiorului, de ziua lui îi dorim din suflet "muci la kur si kkt la nas" cît mai curînd! Şi, dacă se poate, să nu uite să-ncalţe pantofii ăia de carton...

    RăspundețiȘtergere
  6. Să aveţi un prânz, de duminică, de nota diece ! Cu plus !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey, de ce sunteţi labagişti? Stiţi voi care !

    Nu că l-aş iubi-n străfunduri pe Naom de la Craiova (moaaamăăă cum sună, zici că-i văr cu Jan Salam de la Vâlcea), insă când sub semnătura lui apar, pe aceeaşi pagină, una sub alta, două postări scrise in tente ideologice total diferite, eu aş alege-o pentru molfăit pe cea mai cul.

    Mare şpekereală că a reuşit să defekeze , impreună cu incă alţi fro doi criptocomunişti, nuş ce căcat de scrisoare către don dottore, intr-o manieră pur beobe partid , de care şi Ceauşescurile s-ar fi mândrit !

    Ciocul mic !
    Când sindicatul o să fie format numai din boşorogi care au avut treabă cu noţiunea de comunism numai de prin manualele de istorie, sau de pe net-căcărţi pula or să mai fie, atunci parcă-parcă ar mai merge o muie…
    Aşa insă, in condiţiile in care peste 98% dintre membri au fost comunişti de seama, iar peste 50% din sindicalişti au indeplinit şi funcţii importante de partid, de-a lungul carierei, ce să ceri mai mult!
    Totuşi, dacă constipatul ăla s-ar fi uitat o ţâră mai jos, la postarea cu “CONSILIUL NAŢIONAL AL REPREZENTANŢILOR - UN EŞEC SAU UN SUCCES ?”, ar fi văzut că, pe lânga pupat de cur, Mişulică ştie să dea şi muie la greu ! Atâta muie cât i-a dat lui Dogaru şi ai lui, hoţii sindicatului, eu incă nu am văzut până acum !
    I-a dat-o frate cu ură proletară !
    Din nou, mă mir cum de nu l-a cenzurat Hârciogul de la secretariatul general, ! Ori naşparleala e groasă de tot la CD şi nu mai mişcă niciun Dogar din Pricina ăstora de prăzari răsculaţi !
    Aşa că, să fim corecţi ! De la Tudor incoace, aşa ceva nu s-a mai existat !

    Uitaţi-vă pe poza de la Filiala Botoşani, cu sedinta CNR, să vedeţi ce morcovit e dogarul in prezidiu !
    I-au tras-o !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ia mai lasati labereala cu trollul de SPB !
    Luati de aici

    tigri24 noiembrie 2012, 11:58
    Zice PROSTUL:cine nu e cu noi e prost,redus ca intelect,etc.Dar nu vrea sau nu realizeaza sa spuna ca PDL,PSD si PNL impreuna [in cardasie cu UDMR]au furat,jefuit si distrus economia Romaniei timp de 22 de ani.PPDDul nu a condus ,nu a furat nimic si nu se identifica cu Dan Diaconescu ,atuncidespre cevorbim sau ce vorbim?Mergem ca surda-n toba ca sa fim furati si mintiti in continuare?

    Răspundeţi

    CEZAR4 noiembrie 2012, 12:10
    Analfabetii sa mearga la un curs de ..ortografie, sintaxa si morfologie!!

    Răspundeţi

    CEZAR4 noiembrie 2012, 12:34
    Mi se pare simptomatic faptul ,ca cei care stau cu gura deschisa pentru a primi o ordonanta de la Ponta , nu isi pun o intrebare de bun simt :
    _Oare de ce Ponta ezita , amana etc....
    Nu s-a gandit nimeni la faptul ca Ponta CUNOASTE REALITATEA ??!!
    Chiar credeti ca l-au manevrat asa de bine cei INTERESATI ?? Eu cred ca nu!! Ponta - STIE!!

    Răspundeţi

    CEZAR4 noiembrie 2012, 12:47
    De exemplu Ponta STIE ca in conformitate cu modul de calcul al L164 un lt.col cu o suta de ani vechime reala!! (am zis bine 100 de ani) si care a luptat in primul si al doilea Razboi ca pilot de vanatoare ,sau Tanchist sau Infanterist ,far solda de merit si ind. com. pe ultima luna ARE GARANTAT o pensie MAI MICA decat un lt. col cu 15 ani vechime reala , dar cu ind. com + solda de merit ! Daca in ultimul an a mai saltat si pe o functie de ..colonel ,nici nu mai putem calcula...
    L119 - face insa diferenta si stabileste corect meritul fiecaruia!!

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Gourkha4 noiembrie 2012, 13:13
    Sa nu fim chiar atat de copii! Ponta habar nu are nici ce e L. 119, nici ce e L. 164. El stie eventual ca Oprea-Boc-Basescu au dat o lege prin care la 90% dintre fostii militari li s-au marit pensiile, la 10% li s-au scazut si cu asta basta. Nu cunoaste amanunte ce inseamna o pensie militara, ce e una civila cum nu cunoaste nici ca L. 119 e o lege cu smecherii cat cuprinde. Exemple:
    - 2 grupe de munca cu aceeasi majorare de punctaj, de arunca in aer toate normativele depsre grupele de munca. Cum e posibil?
    - fostii secretari PCR si UTC au aceeasi majorare 50% punctaj pentru conditii de munca exact ca pilotii militari. Cum e posibil?
    - sunt 2 categorii de militari: cei cu pensia recalculata in baza L. 119 si cei cu pensia calculata in baza L. 263. Cum papucii mei fostii comunisti sa aiba pensie calculata mai avantajos (stagiul de 20 de ani), decat cei activi? Cum e posibil?

    Chestia cu IC+SM denota o pornire personala dintr-o situatie particulara. Eu stau si te intreb acum despre urmatoarea situatie din vremurile de care zici: un sef de stat major lt.col. are 10 subordonati toti lt.col, cei 11 fiind toti ofiteri II. Din cei 10 subalterni, 2 sunt sefii (operatii, logistica), iar 8 sunt la la numar prin birouri. Stii ca a fost situatia asta. Cum faci deosebirea intre munca lor, daca nu dai IC+SM sefului de stat major si celor 2 sefi de departamente? Vrei sa dai IC+SM unui oarecare ascuns printr-un birou din cei 8 care nu munceste decat in patratica lui obscura acolo, sau celor 3 care conduce munca lor si incaseaza toate castanele?

    CEZAR4 noiembrie 2012, 13:22
    Accept ca ai dreptate cu PRECIZAREA
    Le- ai dat cat au fost LA MUNCA ! Pensia se calculeaza dupa contributia fiecaruia ,dupa o lege idenica pentru pluto sau general OK??!!

    Răspundeţi

    CEZAR4 noiembrie 2012, 13:18
    P.S. Pentru ca ex. dat de mine sa fie si mai ..elocvent ,putem sa-i mai punem Lt.col.(inca o suta de ani vechime !! Deci Lt. col. cu 200 (doua sute) ani vechime, veteran al celor ..trei razboaie mondiale versus Lt.coL. cu 15 ani(sef cadre) +solda M + functie de col+ Ind. Com (toate pe ultima luna) Sa calculeze ..M.Alecu ..ca-i competent la chestiile astea!!!

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    CEZAR4 noiembrie 2012, 13:25
    P.S. Ca sa fie treaba clara precizez ca si mie imi mai trebuiau vreo 12-15 pentru a avea vechimea completa !!
    Asta nu ma impiedica sa sustin un principiu pe care-l consider CORECT!!

    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey rasuflatule !
      Ti se pare c-ar trebui sa ne intrecem in cine-i mai speker cu copiatul de la Pulano 10 intercraci ?
      Au ai impresia ca nu prea stim sa navigam p-aciulea !

      Da tu, in afara de alea doua monosilabice, ai ceva de mancat ? Asea pe cont propriu...
      Zice si tu ceva de la tine, acolo !

      Ștergere
  9. Se pare ca tovarasul Lupus, cenzuroiul sef, a mizat pe faptul ca deja a pus ordine si disciplina in randul comentatorilor de pe bleaga lui si a plecat la slujba de duminica lasand "lumina aprinsa" !
    Asa iti trebuie cand te increzi, fara numar-fara numar, in colaboratori !

    Sa vezi ce infract miocardanic o sa faca Lupula cand o vedea ce s-a ales de comentarii !

    Iaca:

    "maiag 4 noiembrie 2012, 13:57

    CEZARE,doamna mamicutza ta dumnezeu sa o ierte nu cred ca a intuit ca va naste un cretin care sa jigneasca,un pupincurist si curva notorie stricat de
    regimul comunist si acum ai devenit o puslama care nu realizeaza ce se intimpla in jurul tau,o vipera hodorogita,un neam prost din pula strimba si cu care nu poti purta un dialog,prostalaul netului si loc de injurat,du-te in,,,,cosorul nostru de nemernic/"

    N-am si eu acces acolo, ca inca nu mi-a venit rezultatul de la analizele obligatorii la fecale si urina, ca m-as baga...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta taare seamana la vorba cu ..KKvon HURZICENI ? Ce ziceti??

      Ștergere
    2. Pai ce dracu-i de zis:
      -mamicutza va naste un cretin
      -pupincurist
      -curva notorie
      -stricat
      -puslama
      -vipera hodorogita
      -neam prost
      -pula stramba (asta-i tare !)
      -prostalaul netului
      -nemernic

      Buey, nici mie nu mi-ar fi iesit mai bine !

      Promit ca am sa urmaresc constant si cu mare atentie blogul lu Lupula 10 intercraci ! Ai ce invata de acolo !

      Ștergere
  10. @PMT/va rog efectuati o analiza pe text

    Tov "Socrate" il preia si il posteaza pe tov Naon
    Moamaaa ce limbaj ce elocinta ce limba de lemn!!
    PS Asteptam contralovitura de pupaturi in cur ale pres scmd-srl col popescu(ca si ala e tot col.ec.)
    Cum pula mea s-au gasit toti col.ec sa ajunga sefi?
    Cezar ar zice :Eheee IC+SM e baza
    Cum de col. ec. mosu'pulii zis alecu'a scapat trenu cu banutu'?
    Si pula asta de Socrate.Ori iti aranjezi coifura ori frizura ,coafura poa s-o aranjeze el lu nevasata-sa


    Socrate4 noiembrie 2012, 11:57
    Ridicati-va in picioare ( care le mai aveti ) , luati pozitia DREPTI, descoperti-va , aranjati-va coafura ( cei care o mai aveti ) si cititi cu glas tare si cu intonatie textul de mai jos :
    Il rog pe PMT sa intercaleze in text accesoriile de genul:
    aplauze//urale prelungite//dogaru e mandria/Uraaaa!Uraaa!Uraaaa!

    PRIMULUI MINISTRU AL ROMÂNIEI

    EXCELENŢA SA DOMNUL VICTOR PONTA,

    Generalii, ofiţerii, maiştrii militari şi subofiţerii în rezervă şi în retragere din judeţul Dolj, membrii ai filialelor Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate CRAIOVA, CALAFAT şi PLENIŢA, vă adresează aceste rânduri, animaţi de cele mai bune sentimente de apreciere pentru tot ce aţi realizat până în prezent în fruntea GUVERNULUI ROMÂNIEI, respect şi consideratie pentru bunele dumneavoastră intenţii şi nu în ultimul rând pentru felul cum încercaţi să îndreptaţi nedreptăţile care s-au comis asupra categoriei socio-profesionale a militarilor, o categorie aparte aflată sub jurământ de credinţă faţă de ţară şi popor, legământ care îi conferă respectul şi aprecierea din partea tuturor cetăţenilor patriei.

    Cunoaştem şi apreciem eforturile miniştrilor din cabinetul domniei voastre pentru rezolvarea prin ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ a situaţiei camarazilor noştri cărora li s-au diminuat pensiile prinr-o lege nedreaptă şi abuzivă, cunoaştem de asemenea deschiderea către dialog şi intenţia domniei voastre de a promova o LEGE A PENSIILOR MILITARE DE STAT în cursul anului 2013, lege care să ne redea ONOAREA şi DEMNITATEA pe care elemente inculte şi retrograde aflate in slujba unei CAMARILE POLITICE de moment, ni le-au confiscat, dar nu putem să înţelegem domnule prim – ministru de ce vă lăsaţi amăgit de propunerile şi sugestiile unor politicieni mediocri, lipsiţi de onoare şi demnitate care SE OPUN APROBĂRII MĂSURILOR REPARATORII pe care intenţionaţi să le luaţi prin ORDONANŢELE DE URGENŢĂ PREGĂTITE.

    Stimate domnule Prim – Ministru, NOI ca cetăţeni oneşti ai acestei ţări care am slujit sub drapelul ţării şi nu al unor partide politice, care ne-am sacrificat tinereţea şi viaţa pentru binele acestei ţări, NU VOM ACCEPTA NICIODATĂ jocurile politicianiste ale unor politicieni lipsiţi de onoare care ne-au trădat INTERESELE şi ne-au terfelit imaginea lovind în valorile supreme ale calităţii de SOLDAT şi anume CINSTEA, DEMNITATEA şi ONOAREA.

    Asigurându-vă de prețuirea și sprijinul nostru, rămânând consecvenți angajamentului nostru de a sprijinii U.S.L.- ul până la victoria finală, vă rugăm domnule Prim - Ministru să dați dovadă de fermitate în luarea deciziilor hotărâtoare pentru destinul și viața unor oameni și să nu uitați că astăzi mai mult ca oricând militarii de toate gradele indiferent de poziția în care se află (în activitate, în rezervă și retragere) sunt hotărâți să-și apere spiritul de corp și imaginea instituției militare, nemaiacceptând în fruntea acesteia decât adevărați bărbați de stat, elite ale armatei și societății românești și nu carieriști și traseiști politici.

    Cu speranța că Dumnezeu vă va da puterea să înfăptuiți tot ceea ce aveți în plan pentru ROMÂNIA și cetățenii ei, vă adresăm domnule Prim- Ministru ostășescul salut „AVEM ONOAREA SĂ VĂ SALUTĂM” și vă asigurăm încă o dată de aleasa noastră prețuire.

    Cu respect și considerație, militarii rezerviști din județul Dolj.

    Președintele Filialei Craiova a SCMD

    Col.(r) Ec.

    IOAN MISU NAON

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ai dreptate !
      Este mai nashpa decat mesajul presedintelui ANCMRR catre marele patron spiritual al asociatiei de bosorogi in rezerva, mafiotul oprea, de acusica cam frun an !
      De Popescu de la Pitesti am tot halit fekale de m-am saturat !
      Eu ziceam ca Misu de la Craiova are ceva valoare daca a reusit sa bage CNR-ul in corzi, iar pe dogari in cacat !

      Am comentat ieri, ca proasta-n targ, de unul singur evenimentul !

      Il mai copi-peist o data, ca nu cere bani:

      Ia,ia:

      ""miercuri, 31 octombrie 2012
      Consiliul naţional

      CONSILIUL NAŢIONAL AL REPREZENTANŢILOR
      UN EŞEC SAU UN SUCCES ?

      Prezentele rânduri se adresează în principal membrilor de sindicat din Filiala Craiova, ale căror interese le-am reprezentat la C.N.R., dar şi acelora care fac parte din Consiliul Consultativ al Zonei de Sud-Vest, precum şi celorlalţi membri de sindicat care au încredere în mine şi în spusele mele.
      În calitatea mea de preşedinte de filială, investit în această funcţie prin încrederea voastră, sunt obligat să vă fac cunoscute vouă membrilor, care giraţi această organizaţie cu trecutul vostru nepătat, cu onoarea şi demnitatea de militar onest, dar şi cu banii voştri, atât „realizările” acestei întruniri cât şi neîmplinirile şi insuccesele.
      Sub cuvânt de onoare că cele ce vor fi prezentate sunt în conformitate cu realitatea, voi începe prin a vă prezenta mai întâi, punctele slabe şi neajunsurile acestei activităţi, încheind cu punctele tari şi puţinele realizări, din dorinţa sinceră de a rămâne cu speranţa că lucrurile pot fi îndreptate, neajunsurile îndepărtate, încrederea în lideri şi organizaţie recâştigată iar legalitatea va lua locul nelegalităţii, intereselor meschine declarate sau nu ale unor lideri, normalitatea devenind o stare de fapt.
      A). INVENTARUL PUNCTELOR SLABE ŞI AL INSUCCESELOR DE LA C.N.R.
      1 - nefiind organizat în Bucureşti, nu a beneficiat de prezenţa partenerilor de dialog din ministerele şi instituţiile statului, invitaţi din societatea civilă şi presă, nereuşind să ne promovăm interesele şi nici imaginea;
      2 - prin modul în care au fost conduse lucrările şi felul în care au decurs dezbaterile am asistat la o încercare de manipulare a celor prezenţi în scopul atingerii unor scopuri străine interesului general al membrilor de sindicat;
      3 - s-a încercat ascunderea unor realităţi ale vieţii de organizaţie, a unor conflicte mocnite existente între membrii C.D. dar şi dintre filiale şi C.D., au fost ascunse unele cheltuieli neoportune şi ilegale efectuate din banii organizaţiei,
      4 - încercarea continuă a celor care au condus lucrările de a aplica politica „pumnului în gură” mergând până la limitarea dreptului la cuvânt, neacordarea dreptului la replică, jigniri şi atac la persoană. (ieşirile Col. Pricină faţă de Gl.mr.dr. Mandu Petrişor şi subsemnatul);
      5 - menţinerea unor reglementări în Statut şi în R.O.F. care încalcă legislaţia în vigoare dar şi regula bunului simţ. Reticenţa membrilor de armonizare a prevederilor din R.O.F. şi Statut şi efectuarea modificărilor de statut la judecătorie. Cu greu s-a acceptat constituirea unei comisii şi convocarea unui C.N.R. extraordinar în trim. I 2013;

      Ștergere
    2. Mai este !
      Ia, ia:

      "6 - lipsa de fermitate a celor prezenţi în sancţionarea celor ce au încălcat Statutul S.C.M.D. sau au comis ilegalităţi astfel:
      - a celor care au gestionat prost banul organizaţiei;
      - a celor care nu au virat cotizaţia încasată;
      - a celor care nu au justificat avansurile primite;
      - a celor care au acordat premii deşi nu aveau voie conform deciziei C.N.R.;
      - a celor care prin fals şi uz de fals au încălcat decizia C.D. şi au acordat „ajutoare unor persoane din afara sindicatului” (ajutoare băneşti);
      - a celor care au cunoscut aceste nereguli şi le-au ascuns (persoane din C.D. şi Comisia de Cenzori).
      Ca o recompensă în spiritul „ Legii lui Omerta” unele persoane care au săvârşit asemenea fapte au fost alese de către membrii fondatori pentru a face parte din Noul Comitet Director (un singur membru în C.D. are 4-5 mandate de a vota de la membrii fondatori care lipseau de la această activitate) aşa democraţie este demnă de invidiat.
      7 – nesocotirea voinţei filialelor în desemnarea vicepreşedinţilor pe zonele geografice. Una au propus filialele şi alta au ales membrii fondatori.
      Prin manipulare cei prezenţi au fost obligaţi să propună câte doi vicepreşedinţi pentru fiecare zonă pentru ca în final „ei” să aleagă persoana care le convenea lor.
      Şi acest mod de acţiune reprezintă o noutate în democraţia reprezentativă impusă de DOGARU, PRICINĂ ŞI BĂLAN. Nu e bine domnilor…. nu e bine!
      Nu C.N.R.-ul a ales membrii noului Comitet Director ci membrii fondatori absenţi de la lucrările C.N.R. prin chipurile delegare de mandat.
      Practic s-au ales între ei, membrii C.N.R. asistând stupefiaţi la manevrele meschine ale aşa zişilor conducători.
      Ruşinos, degradant şi dezonorant domnilor din conducere care nu acceptaţi regulile democraţiei şi trist şi alarmant pentru noi cei care vă tolerăm şi vă acceptăm derapajele şi ilegalităţile pe care le comiteţi.
      Neadoptarea Rezoluţiei C.N.R. în plenul acestuia şi nesemnarea acestui important act pentru activitatea S.C.M.D.
      Astfel „camarila” va continua să conducă S.C.M.D-ul în stilul caracteristic fără a da socoteală după bunul plac al unora şi numai în interesul lor, fără transparenţă.
      În detaliu toate aceste aspecte, vor fi ascultate şi aduse la cunoştinţa membrilor de sindicat în cadrul primei Adunări Generale.

      Ștergere
    3. Inca un pic si gata !

      Ia:

      "B). INVENTARUL PUNCTELOR TARI
      1 - prin dialogul direct preşedinţii de filiale au făcut un schimb de experienţă, s-au informat reciproc, au stabilit o serie de lucruri concrete prin întărirea rolului filialelor în cadrul S.C.M.D., au luat cunoştinţă despre felul cum unii lideri se implică în activitatea S.C.M.D. şi mai ales cum gestionează problemele organizaţiei,
      2 – au luat act de ilegalităţile produse în gestionarea banilor la nivel de filială sau la nivel central,
      3 – prin VOT au schimbat multe dintre „dorinţele” celor din C.D. constituiţi în camarilă a Preşedintelui S.C.M.D.
      Exemplu:
      - păstrarea cotizaţiei la nivelul anului 2012, adică 120 lei/an;
      - schimbarea procentului din cotizaţia încasată care revin filialei la 40% faţă de 30% cât era până acum;
      - reintroducerea ajutorului de înmormântare în cuantumul de 1.000 de lei;
      - premierea celor care desfăşoară activităţi în cadrul B.O. în procent de 10% din cuantumul care revine filialelor;
      - afişarea pe pagina de internet a cheltuielilor efectuate de către C.D. (preşedinte şi vicepreşedinţi) şi de către fiecare filială;
      - constituirea unei comisii care să armonizeze Statutul şi R.O.F.- ul şi care să întocmească modificările la Statut care vor fi introduse la judecătorie;
      - convocarea în trim. I al anului 2013 a unui C.N.R. extraordinar.
      De fapt aceasta este cea mai mare realizare a acestei „ întâlniri tovărăşeşti”, în care rolul conducător al unor tovarăşi s-a evidenţiat încă o dată, minoritatea reuşind să se impună cu ajutorul unor „trompete” din teritoriu controversate şi racolate de către distinsa camarilă.
      Până la viitorul C.N.R. să nu pierdem speranţa şi încrederea că schimbarea va avea loc şi în S.C.M.D.

      Cu respect
      Preşedintele Filialei 1 Craiova
      Col.(r)
      IOAN MIŞU NAON"

      =================================
      Bravo Misulica, nu va lasati !

      Ștergere
  11. si socrate le-o trage apoteotic tocmai la final de orgasm, al lu nea misu naon economizdu'

    ....Cred ca foarte multi fosti politruci din vremurile ceausismului ar fi fost sau sunt invidiosi pentru asemenea bagaj de omagii si milogeli facute unui individ care , prin toate actiunile se dovedeste a fi un excroc notoriu.
    Am ramas perplex ca oameni care au facut scoli mult mai complexe si care dispun de o cultura apreciabila , se adreseaza umiliti unui individ de nimic, un plagiator ordinar. Am mai spus si o mai spun , nu raschetati rahatul pentru a-i da luciu , fiindca tot rahat ramane cu toate ca este rahat lustruit.Politicienii trebuie tratati cu severitate nu cu umilinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa...si tocmai cand sa-si dea drumul la spermalau, a sunat cineva, la usa...

      Ștergere
  12. Atentie la troll SPB (Sub Papucul Babii) Agentia Ochiul si timpanul - voi reveni cu amanunte!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ștefan cel Mare le vorbește răzeșilor,
    înainte de lupta cu turcii:
    ==========================
    - Răzeși, mâine la orele 8:00 dimineața avem luptă cu Osman Pașa și armata lui, așa că să veniți toți cu săbii, furci, coase și ce mai aveți pe-acasă ca să ținem piept dușmanului. Bă, da' să veniți, c-am vorbit cu omu'.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buey,....r-ați ai drek, io mă îmbetai bini dă zua chiorului, fi-i-ar ultima,
    voi vă luarăți iara la harță cu penziile, nu v-ar mai sătura Cel de sus.Fomiștii pulii!Mă dezbătai o țîră, da` m-ămbăt iară dăsară după ce căștigă Dinamo și vă dau muie la tăți care sugeți dă la oile lui Jiji!HAI DINAMO!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.
      Aștept „ pomelnicele”!
      Să mă scutească gunoiul din Brașov.

      Ștergere
  15. HUOOOOOOO!!!Dinamo...maidanezii dreak.
    Dinamo de pe locu nshpe mii Huoooo !!!Derby-ul pulii!!
    PS E valabil si pentru Becali ca n-are treaba Steaua cu ciobanu ala

    RăspundețiȘtergere
  16. pt cei ce pun botu':
    ....nu sunt microbist din urm motive
    1-idolul meu a ramas DOBRIN numit simplu :gascanul"
    fara galactici,briliante si alti cacati drogati.Pana si Hagi e un cacat pe langa artistul Dobrin
    2-Am jucat la pitici pe stadionul din Pitesti cand dobrin facea misto cum vroia el de universitatea craiova si dinamo
    3-In urma meciurilor de fotbal am avut rupte 3 metatarsiene la piciorul drept si 5 metatarsiene la piciorul stang la numai 3 ani dupa primul
    ...de aia m-am lasat de nevoie ca nici dupa tramvai nu mai puteam sa alerg.Fiecare pas ma durea pana in creieri...tu-i in gura de dinamovisti ca ei mi le-au rupt.futu-i in gura cu locul lor din clasament cu tot.In seara asta o sa ia bataie cu scor de handbal

    RăspundețiȘtergere
  17. V-am zis eu cacand se intoarce Pula ano 10 intercraci de la biserica si vede ce s-a intamplat pe bloaga lui face infract miocardanic ?

    Degeaba i-a dat muie lu' Mui ag, pen ca s-a dat la Cezarau cacalau si l-a sters din peisaj, intrucat eo am reusit sa "salvez" bunatatea de comentariu, care oricum a stat ore in sir in vazul tuturor, iar cel putin 1342 de vizitatori l-au citit !

    Revin, pentru cei care inca n-au apucat sa citeasca acolo frumusete de postare, cu textul respectiv.
    Iaca:

    ""maiag 4 noiembrie 2012, 13:57

    CEZARE,doamna mamicutza ta dumnezeu sa o ierte nu cred ca a intuit ca va naste un cretin care sa jigneasca,un pupincurist si curva notorie stricat de
    regimul comunist si acum ai devenit o puslama care nu realizeaza ce se intimpla in jurul tau,o vipera hodorogita,un neam prost din pula strimba si cu care nu poti purta un dialog,prostalaul netului si loc de injurat,du-te in,,,,cosorul nostru de nemernic/"

    Frumos domnu' ofiter, cu pretentii de mare avocat al pensiilor !

    RăspundețiȘtergere
  18. Da' precum se poate observa, acel Muiag, a umblat un pic la reglajul vorbitoarei si, in timp ce Pula anos avea vigilenta subtiata, loveste din nou !

    Iaca:

    "maiag 4 noiembrie 2012, 14:34

    cezare in mod cert nu are toate tziglele pe casa,el vorbeste de argumente?este un birjar de mahala prost hranit si hulit de ceilalti carutzasi,o mirtzoaga cu pretentii de propagandist politic,un latrau la stelenemernic fara valoare de intrebuintzarem,bosorog balaos si scirbos la vorba si la port,nebagat de nimeni in seama in viatza reala sau poate imobilizat la pat sau tinut in lesa de nevasta sa nu scape la posirca,improsca pe aici injuraturi si jigniri ,nu trebuie sa ne suparam pe el,dimpotriva sa fim intelegatori cu neputiinciosii,sa traesti cezare mult ,sper ca nu esti mut si te folosesti numai de scris.nemernic batrin ,tu nu ai limite si cred ca-ti creste libidoul cind esti bestelit,daca simti nevoia asta si te excita apeleaza cu incredere ca te servesc nonstop,scuipane-ai pe totzi in fund cu buzele strinse de la distantza de 1 mmm\.pofta buna la mincat de kakarau"

    Stau sa ma gandesc daca nu cumva degeaba ma laudam de sine, ca am nush ce valoare !

    Domn' Pulalush 10 intercraci, ce ti-a dat popa sa bei la biserica buey, de te-a drogat si ti-ai uitat de cenzureala ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al dreak pula ofilita de PMT....raspunsurile docte ,superfinute cu mult umor si intelepciune ale lui Cezar, nu vi le baga sub nas. Si el se vrea impartial ..cacanarul mare amator de muie ...
      Atentie la TROLL SPB - Ochiul si Timpanul!!

      Ștergere
    2. Nu, nu...aici nu-i vorba de impartialitate si nici nu ma intereseaza care-i mai doct in izmene !

      Aici e vorba de principiile sfrijitului ala de Pularano 10 intercraci care, doar acusica cateva zile, atragea cu manie atentia ca daca se mai exprima cu "tu" in loc de "dvs" si mai da semne ca ar vrea s-o ia pe aratura, ia muie imediat !

      Spre surprinderea multora, dupa ce ca are lanturile puse la poarta-vezi doamne ca sa nu-i strice cineva imaginea cu cine stie ce trivialitati, se mai si lauda ca cultura mai multa ca la el, nici c-ai sa gasesti !

      O laie, redau din cultura postata pe cacatul ala pentru misogini, fara sa mai lindik si autorul:
      -mamicutza va naste un cretin
      -pupincurist
      -curva notorie
      -stricat
      -puslama
      -vipera hodorogita
      -neam prost
      -pula stramba (asta-i tare !)
      -prostalaul netului
      -nemernic
      -birjar de mahala prost hranit si hulit
      -martzoaga
      -latrau
      -bosorog balos si scarbos
      -nemernic batran
      -scuipane-ai pe totzi in fund cu buzele strinse de la distantza de 1 mmm
      -pofta buna la mincat de kakarau

      Asta vroiam sa scot in evidenta, mai Cezare, ca omul are dreptate in ceea ce te priveste si nu-i cazul sa te oftigesti, incat s-o dai in anonimat !

      Adica ipocrizia basinosului de Lupus, care toaca cacatul ca o moara stricata cand e vorba de altul, insa se face c-a plouat cand e vorba de el !
      Sau, ma rog, ca sa fiu mai exact, cand e vorba de tine Cezarila !

      Apropo: vezi ca ti s-a inundat blogul de comentatori !
      Cat despre umorul tau intelept si superfinut, poti sa ti-l bagi in cur !
      Eu vorbesc de pizda ma-ti, iar tu bati pari cu curul !

      Ștergere
    3. Atentie la troll SPB-are o misiune bine stabilita ! Ochiul si tampax

      Ștergere
  19. @PMT
    Incearca sa scrii ceva pe blogul acelor libidinosi exclusivisti si sa te puna dreacu' sa nu fii de acord cu kakarau si ai lui ca nu ai vreo sansa .Acolo sunt vreo sase tampiti USListi din freza pana-n atarnatei si au ca steag niste budigai plini de kkt,fiindca nu poarta pampersi si se cam scapa pi dansii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Zice Curleonu : "1-idolul meu a ramas DOBRIN numit simplu :gascanul". Nu băăă! Idolu lu Curlandezu fu "Ochi lu Dobrin", sau cum zicea populimea pe vremuri, ţuica "2 koaie"!

    RăspundețiȘtergere
  21. mos alecu4 noiembrie 2012, 17:54
    Legat de amintirile care nu ar fi ale cuiva care nici nu are cum sa aiba amintiri ...

    Mai intii , si la-nceput ... trebuia/ar fi fost bine/ar fi fost corect daca se indica sursa timpeniilor respective :
    //neacsum.blogspot.ro/2012/10/unmee-serviciu-operativ.html#comment-form
    //www.in-cuiul-catarii.info/2012/10/30/unmee-serviciu-operativ-1332

    Ramin la convingerea ca respectivele ziceri sint niste mari TIMPENII deoarece :
    - daca respectivul "zicator" asta/atit a inteles din ceea ce are de facut pe-acolo ... este clar ca este timpit ;
    - daca respectivul "zicator" a vrut sa faca "un spirit de gluma" ... tot timpit este pen'ca_cu-asa ceva nu se "glumeaza" .........
    Moaaaamaq voi intelegeti pe cine face mosul de cateva ori ..tampit!!

    RăspundețiȘtergere
  22. maiag4 noiembrie 2012, 14:34

    cezare in mod cert nu are toate tziglele pe casa,el vorbeste de argumente?este un birjar de mahala prost hranit si hulit de ceilalti carutzasi,o mirtzoaga cu pretentii de propagandist politic,un latrau la stelenemernic fara valoare de intrebuintzarem,bosorog balaos si scirbos la vorba si la port,nebagat de nimeni in seama in viatza reala sau poate imobilizat la pat sau tinut in lesa de nevasta sa nu scape la posirca,improsca pe aici injuraturi si jigniri ,nu trebuie sa ne suparam pe el,dimpotriva sa fim intelegatori cu neputiinciosii,sa traesti cezare mult ,sper ca nu esti mut si te folosesti numai de scris.nemernic batrin ,tu nu ai limite si cred ca-ti creste libidoul cind esti bestelit,daca simti nevoia asta si te excita apeleaza cu incredere ca te servesc nonstop,scuipane-ai pe totzi in fund cu buzele strinse de la distantza de 1 mmm\.pofta buna la mincat de kakarau
    +++++++++++++++++++++++++++++++
    Ha, ha, ha si maimuca o in buca!

    RăspundețiȘtergere
  23. Praf in ochi !

    "Ministerul Apărării Naţionale a revocat ordinele de acordare de grade în rezervă Codruţei Kovesi, lui Robert Turcescu şi lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, transmite Mediafax.

    Conform unui comunicat al MApN remis duminică agenţiei MEDIAFAX, "au fost revocate ordinele de acordare de grade în rezervă, ca urmare a solicitărilor proprii, înaintate ministrului apărării naţionale, pentru Kövesi Laura-Codruţa, Turcescu Robert Nicolae şi Kelemen Ioan Hunor".

    Texte de adormit prostimea !
    Sunt cu miile, avansati sau carora li s-au acordat grade la gramada !

    Este fara precedent in istoria armatei romane chestia cu "revocatul" !
    Legile militare nu prevad asa ceva, nu exista nicarilea prevazuta procedura de revocare a ordinului, dupa ce i-ai dat omului gradul !

    Hai sa zicem ca cei trei cica "au solicitat" !

    Dar pentru ceilalti ?

    Dar cei care si-au batut joc de institutia gradului militar, cand vor raspunde ?

    Cemejeurile s-au spalat pe maini, pentru ca ele n-au propus si n-au semnat niciun tabel !

    ANCMRR-ul se disculpa simplu: noi am propus, insa verificarea trebuia facuta de specialistii de la directia resurse umane a ministerului !
    Apoi, ce mai zice ANCMRR: din cele cateva mii de cadre in rezerva avansate, noi am propus doar cateva sute ! Ceilalti nu sunt pe tabelele trimise de noi !

    Atunci, trebuie vazut cum au ajuns la Oprea la semnat !

    Stiti cine pica de fazani ? Pularaii aia mici care au lucrat efectiv la liste si au inclus in tabele oamenii pe baza de telefoane de la sefi ! Care si ei, la randul lor, se dadeau mari pupincuristi in fata nush carui senator sau primar !

    Cand aflam ca nea izmana polonic da cu subsemnatul, impreuna cu marii specialisti de cadre, pentru ca si-au batut joc de gradul militar ?
    Nu conteaza ca-i in rezerva, sau in retragere !

    Cand vom afla despre dezastrul chemarilor in activitate, fara nicio noima si despre trecerile dintr-un corp in altul de cadre, de parca armata ar fi fost injumatatita pe campurile de bataie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: acu' stiu ca pun intrebari de om prost si ca nu vom afla nevar ! Amin !
      Insa, daca tot am citit stirea asta pe "Gandul"...

      Ștergere
    2. Inca un PeSe: eu cred ca o debandada mai mare ca in perioada polonicarului, nu a existat in activitatea de cadre !
      Debandada liber impusa !

      Buey, interesati-va dreaq pe la cemejeuri, poate ati ajuns cine stie ce scule cu grade de grade si voi habar nu aveti !

      Ștergere
  24. Maimuca, pin sa-mi linga buca, umbla ca nauca sa citeasca lista cu ai degradati fiind constipati si basinizati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e maimutza linge-ne-ar putza! Se da si cocoshel linge-ne-ar pe mosorel. Sa-i dam un ALUPIGUS ca merita.

      Ștergere
  25. Na ca facu-i o proba la nemernicul politruc intercraci si am postat doar 2 link-uri despre cum se joaca pulimea soldatimea de-a razboiul i afganistan si aiurea consumand munitie de-a mpulea tragand in muntii din departare
    Toti urla in draciNE ATACA NE ATACA si cand colo pulaaaa,nu ataca nimeni
    Bai frate si incep americanestii sa traga in draci mai ceva ca in '89 la rivulutie.
    Na eu am postat doua link-uri ca sa-i dau dreptate lu CEZAR vs TRAFICANTU'GOURKHA si ce s-a intamplat?
    zice blogu pulii intercraci: "comentariul dvs a fost publicat"....stau eu ma uit mai beau un pahar ma uit din nou,dau un refresh,2-3 refres-uri...pulaaaa comentariu!!
    In concluzie:TOVARASI democratia a fost instaurata!!
    Si nu erau decat doua link-uri de kkt .E netu plin de ele
    Bou ala de lupus cand sterge e setat cretinul pe automat.daca apare nick-ul se sterge automat,nici nu se uita boul ce si cine a scris.Adica se uita cine a scris,dar mai mult nu-l duce dovleacu'...UN IDIOT DE PARTID!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa 2 koaie, da vaz ca te supara rau de tot PulanoX/LuPulus ala...

      Ștergere
    2. In esenta are dreptate !
      Se crede un elevat nativ si, cand colo, e un mizerabil ca oricare !

      Degeaba sterge comentariile "incomode" ! Am apucat sa vidanjez tot cacatul din latrina lui !

      Iar cand m-oi plictisi, o sa ma joc cu copi-peist !

      Ștergere
    3. PeSe: asta, bineinteles, numai daca nu ma plateste gras ca sa distrug toate "probele" !

      Buey, ce rau sunt, in pula mea !
      Cred ca mi s-a facut de-o muie...

      Ștergere
    4. DE fapt l-ai tras pe NARA!!

      Ștergere
  26. Auzi buey, ca ma pocneste rasul peste muie si-mi da borsul pe nari !

    Cica l-a facut pe Turcescu din "absolvent" direct colonel, fara sa aiba macar vreo idee ce-i aia armata, detine el gradul asta un an si mai bine, fara sa i-l poata lua cineva, decat in conditiile legii, dupa care se shukare omul si nu mai vrea colonel !
    Iar armata sta, se gandeste, si cu ajutorul marilor specialisti de la directia aia juridica, vine cu ideea: revocam ordinul !
    Dupa un an!

    Acu, idiotul, daca e sa se dea in barci, poate sa-i dea in judecata pe cei de la meapene, pentru ca nu au baza legala sa-i ia gradul !

    Cacatul ala de cerere scrisa nu valoreaza nici 2 bani !

    Gradul militar se pierde numai in conditii speciale, prevazute strict de lege !

    Nu ca asa a vrut Turcescu !

    Buey, da-i plina armata de prosti !

    Normal, ar fi trebuit sa auzim deja de destituiri, demisii, sanctiuni, bla, bla...

    Daca mananc cacat aiurea, sa-mi puna cineva crosa la patina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. `Mna seara la ZOO si 9!
      Bretonel a zis ca are baza legala. Chestia este ca gradele au fost acordate ilegal. Pe mine ma intereseaza mai mult cine plateste (oare?) pentru acest lucru-adica cine a propus, cine a verificat(?) si cine a semnat ordinul de avansare.
      Pa si pu` la toti!

      Ștergere
  27. Pe RTV: ministrul apararii degradeaza 800 de colonei !

    Doamne feri !

    Alt cacat romanesc 100% !

    RăspundețiȘtergere
  28. Corect !
    Armata si populatia civila trebuie sa afle si sa vada ce s-a intamplat in interiorul sistemului, sub obladuirea polonicarului !

    RăspundețiȘtergere
  29. Ha,ha....pai cine poate sa revoce un ordin si cand in conditiile legii?
    Io cre ca bretonatul e mai idiot ca polonicaru'....parerea mea!!
    Macar ala a facut ceva concret chit ca a futut si niste labagii cu super pensii.Asta ce pula mea face in afara de gargara? ...musetel pt gargara ii dau eu la "galci"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De revocat poate revoca orice ordin, insa inainte ca acesta sa produca efecte !
      Insa, dupa ce i-ai dat gradul omului, care zice legea ca este proprietate, nu mai poti sa i-l iei, asa cum vrea muskiul tau !

      Suna a degradare militara !

      Ca sa nu mai zic ca unii si-au tras si toale, ca sa dea bine la festivitati ! Imi aduc aminte de plutonul ala de cadre militare civile care a defilat cu Ontanu in frunte, prin fata izmanarului, cu ocazia nush carei festivitati !

      Pai aia iau muie, le mananca moliile toalele in sifonier, pentru ca nu mai au voie sa le poarte !

      Eu l-as da in judecata pe frezonat ! Zau, cum adica, m-ai facut colonel, m-am spart in figuri in fata familiei ce tare sunt, basca ca am mers si la tara ca sa ma vada vecinii si prietenii ce barosan sunt, iar acu nu mai sunt colonel !

      Uite gradul, nu e gradul !

      Imi aduc aminte de un tilicar de pe vremuri care ba era fruntas, ba il degrada ca a sarit gardul, ba era caporal ca s-a evidentiat, ba era din nou soldat ca s-a'mbetat ca porcul !

      Despre ce pula mea vorbim noi aici !

      Ministerul asta e batut in cap ca erga omnes ala de Fratiu ?

      Ștergere
  30. "salvarea" militarilor sta in "interviurilii" lu nea cashu labagiul cu "asteptari" de parlamentar.
    Ce inca nu v-ati prins?idem si la fel e si idiotul de lupus...asteapta si el un os de ros.
    Ce credeati ca pularaii astia doi se strofoaca di prea multa marinimie,ca sunt un fel de "maica tereza"?Ete pula sunt mai periculosi decat dogy pt ca sunt mult mai parsivi.dogy saracu e prost pur si simplu,prost cu tupeu.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buey, cat va uitati voi la fotbalul dintre armata si militie, va mai bag un text, ca sa vedeti ca s-a prins de figura nea Misu Naom de la Craiova, ca l-am bagat la proletari si, ca s-o dreaga, vine cu explicatii suplimentare .

    Ia:

    "PUTEREA CUVÂNTULUI DAT
    ȘI SEMNIFICAȚIA UNEI STRÂNGERI DE MÂNĂ

    Vineri, 02 noiembrie 2012, din inițiativa colegului Sturza de la Filiala Deva, am luat decizia ca împreună cu câțiva colegi să mergem la Tîrgu Jiu pentru ai înmâna domnului Prim Ministru Victor PONTA, o scrisoare de bun simț menită a-i atrage atenția, asupra adevăratei stări de spirit care se manifesta în rândul militarilor de carieră și pentru a-l sensibiliza și motiva în relația pe care o are cu militarii rezerviști membri sau nu ai SCMD.
    Deși pregătită în pripă, acțiunea a fost reușită, grație eforturilor făcute de către colegul Sturza, dar și al câtorva colegi din Filiala Craiova care prin bunele relații cu Prefecții de Hunedoara, Dolj și Gorj și cu concursul unor Președinți de Consilii Județene, Primari ai municipiilor Craiova și Tg-Jiu, au reușit să-l sensibilizeze pe premier, pentru a avea o întâlnire scurtă cu reprezentanții militarilor din județele Hunedoara, Dolj și Gorj.
    Scrisoarea Președinților de Filiale din județul Dolj a fost înmânată domnului Prim-Ministru prin intermediul domnului Ministru Dușa, ea având un impact emoțional deosebit, deschizând calea unor discuții sincere într-o manieră destinsă și foarte consistentă în mesaj.
    Excelența sa a ținut să-mi precizeze următoarele:
    1. La nivelul Guvernului României, dar și în cadrul USL există voința politică pentru repararea urgentă a nedreptăților comise asupra drepturilor de pensie ale militarilor. Pentru revenirea la normal a pensiilor diminuate se va adopta o Ordonanță de Urgență în acest an, iar pentru revenirea la statutul de militar se va adopta în Parlament în anul 2013 o nouă lege a pensiilor militare de stat.
    2. La nivelul M.Ap.N. există resurse financiare necesare pentru rezolvarea problemelor legate de revenirea la normal a pensiilor diminuate, dar mai sunt unele probleme la Ministerul Administrației și Internelor unde nu s-au găsit toate resursele. În acest sens domnii Miniștrii Dușa și Florin Georgescu fac eforturi pentru a identifica noi surse de finanțare până la sosirea în țară a delegației FMI. În scopul găsirii unei soluții, problema va fi discutată și cu reprezentanții fondului.
    3. Indiferent dacă vor fi sau nu toate resursele financiare necesare, Ordonanța de Urgență de revenire la normal a pensiilor diminuate va fi aprobată în acest an, într-o formă care să nu mai discrimineze diferitele categorii de militari.
    Pentru instituțiile care nu au în buget toate resursele, prevederile Ordonanței se vor aplica începând cu 1 Ianuarie 2013.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, ca nu-i gata:

      "Aceasta este maniera de abordare și rezolvarea acestei sensibile probleme legate de drepturile militarilor pensionari. Orice alte intoxicări, manipulări, puncte de vedere sau interpretări „binevoitoare” sunt în acest moment lipsite de obiect și nu fac decât să ne slăbească încrederea în partenerii de dialog, semănând confuzie și derută în acțiunile pe care urmează să le întreprindem.
      În mesajul meu transmis domnului Prim-Ministru l-am asigurat de întreaga noastră apreciere și susținere, mulțumindu-i pentru disponibilitatea manifestată pentru rezolvarea tuturor problemelor prin dialog.
      L-am asigurat de bunele noastre intenții în relația cu USL-ul spunându-i că noi „nu am fost și nu vom fi niciodată minerii cuiva” și nici nu ne identificăm cu cei care doresc destabilizarea instituțiilor statului pentru că noi toată viața am slujit țara și poporul.
      Exprimându-mi încrederea în cuvântul domniei sale l-am rugat să se bazeze pe sprijinul nostru, domnia sa răspunzându-mi că „întotdeauna m-am bazat pe sprijinul dumneavoastră pentru că apreciez că ați făcut și faceți pentru țară”.
      Ne-am despărțit spunându-i că pentru noi, cuvântul dat are putere de lege, iar strângerea de mână înseamnă mai mult decât orice „contract social” semnat sau nu.
      A zâmbit cu subînțeles, lăsându-mi impresia că s-a bucurat că la Tîrgu Jiu nu departe de Poarta Sărutului a cunoscut și altfel de militari, mai sinceri, mai pragmatici, mai puțin interesați de alte politici, mai onești și mai deschiși la dialog sincer.
      Am participat la o lecție reciprocă de viață din care fiecare am câștigat câte ceva, lucru cel mai important fiind încrederea reciprocă.
      Am înțeles vineri că între oamenii onești puterea cuvântului și strângerea de mână valorează cât o înțelegere scrisă și parafată și am mai înțeles că dacă vrei poți.
      Este rândul nostru dragi camarazi să meditați și să trageți concluzia asupra a tot ce nu am dorit să facem până acum și din vina cui si mai ales ce trebuie să facem de acum înainte.

      Cu stimă,
      Președintele Filialei 1 Craiova
      Col.(r) Ec.
      Ioan Mișu NAON"

      Ștergere
    2. Buei, gata! Uita-te-n luleaua mea la fotbal si mai ia o pauza! Buei frate, parca are buba-n cur si nu poa sa stea linistit. Ai incercat cu limba maimucei de Czar? Ca cica aia-i buna de leac ca limba mielului.

      Ștergere
  32. Singura chestie de luat in seama, daca ar fi sa se intample, e cu:

    "Pentru revenirea la normal a pensiilor diminuate se va adopta o Ordonanță de Urgență în acest an, iar pentru revenirea la statutul de militar se va adopta în Parlament în anul 2013 o nouă lege a pensiilor militare de stat."

    In rest, chestiile cu strangerea de mana, zambetele subtile, aprecierile reciproce, bla-bla, sunt poezie !

    Totusi, trebuie sa remarc, din nou, spekereala, cu "in acest an" ! Adica nu imediat, in prima sedinta sau, macar, pana la alegeri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @PMT
      cum dreak de-ai scapat-o p'aia cu "poarta sarutului".reciteste textul,avem nevoie de "clarificari"

      Ștergere
    2. @PMT
      sa te ajut,citez:
      zice naon,referindu-se la ponta
      "A zâmbit cu subînțeles, lăsându-mi impresia că s-a bucurat că la Tîrgu Jiu nu departe de Poarta Sărutului a cunoscut și altfel de militari"
      Hopaaaa!!

      Ștergere
    3. Da uai !
      Daca dottore zicea cu clantza lui personala ca "ma bucur ca sunt si altfel de militari", atunci era "Hopaaaa !!" , insa spekerila asta de Naomi le mestereste in asa fel, incat sa dea impresia ca nu toti militarii e nashpa ca dogarii !

      Le are prazarul cu "tu-ti gatzii ma-ti", in forma artistica !

      Ștergere
  33. Ce pula de om e si cashu asta....mare nesimtit!
    adica intra omu pe saitu lu cashu si vezi o bucata de articol dupa care zice..."continuare" dai click si te arunca pe alt sait tot a lu cashu(in cuiul catarii) unde vezi acelasi articol de cacat+2 fraze in completare.
    Pai asta nu-i nesimtire curata fata de blogheri si dragoste nesimtita fata de bani?.Tu-l in gura ca e mai rau ca un valutist cashu asta.si eu care-l credeam colonel pe bune.Ete na!! un cacat in plus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e !
      Am vrut sa scriu si eu o "recenzie" de bine despre metoda asta, de a te arunca din sait in sait !

      Ștergere
  34. Buey, pa-i daca e asa, astia i-au luat fatza dogarului !
    Moare ala, crapa ranza in el ca n-a dat mana cu dottore !

    RăspundețiȘtergere
  35. adminuuuu'mai baga ceva de bine despre USL ca au luat-o carcotasii razna rau de tot.Pai nu e bine asa dom chestor nu e bine!!hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei mistretule, vezi ca-l superi pe prietenul tau Czar maimuca

      Ștergere
  36. Buey,

    Mai joaca handicapatii aia berbunca ? S-au s-a terminat meciul si au trecut la faza cu spartul capetelor, pe strazile capitalei !

    RăspundețiȘtergere
  37. 'Mneatza B la ZOO + NOO!
    Buey, s-a terminat derbiul ala ? Ca am intrebat si azinoapte, da vad ca nu-mi raspunde nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  38. Sefu' inelelor, mai schimba foaia ! Ia-n vezi, ce jaf s-a mai produs prin tara !
    "Du-ne" undeva unde n-am mai fost...

    Despre jaful padurilor parca am vb...
    Despre jaful de la sanatate, cu retetele gratis eliberate pe morti, am discutat...
    Despre jaful din banci...e calda...
    Parca de jaful de la cefere, o fost mintenas...
    Despre jaful din vami parca am mai discutat...
    Despre jaful de la partide, am vazut...
    Despre jaful din parlament, unde se fura voturile in direct la teve, nu mai e cazul...
    Despre jaful burselor, am vazut...
    Despre jaful cu gradele militare, e calda...
    Despre jaful de la CD al SCMD, este in plina desfasurare...
    Despre jaful din sistemul de pensii, s-a discutat mii de ore si mii de postari si comentarii...
    Despre jaful banilor europeni, am auzit cu totii...
    Despre jaful bancomatelor, se da zilnic la teve...
    Despre jaful de la Ciorogarla, m-am saturat...
    Despre jaful din scoli, unde nu se mai face scoala, nu ma mai intereseaza...
    Despre jaful din piete, a auzit toata lumea...
    Despre jaful cu 7,4 milioane de voturi, s-a analizat si la MUE

    Uai, nici nu mai stiu despre ce jaf am mai putea discuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre jaful de PMT (SPB) Atentie la troll- ochiul si tampax!!

      Ștergere
    2. 08:59
      Maimuco ia un ALUPIGUS de dimineata sa nu ti se faca greata!
      -----------------------------------------------------------
      Neatza buna la Zoo + 9! Cezar + Motanelu kkcios + Curdeleonul, sa ne razbuzeze banana in doua!

      Ștergere
  39. Totusi, prin ce metode le ia Dobritoiu gradele celor 800 de colonei in rezerva, avansati de-ampulea, de catre nea izmana polonic ?

    Prosti or fi de nu dau ministerul in judecata !

    Eote ce zice legea:

    "ART. 3
    Gradul militar este un drept al titularului si reprezinta recunoasterea in plan social a calitatii de cadru militar. Gradul de ofiter, maistru militar si subofiter nu se poate pierde decit in cazurile si in conditiile prevazute de lege."

    "ART. 69
    Degradarea militara se aplica, in conditiile prevazute de legea penala, cadrelor militare in activitate, in rezerva si in
    retragere, condamnate la pedeapsa complimentara a degradarii militare prin hotarire judecatoreasca."


    Da tot legea zice ca trebuia procedat asa:

    "ART. 61
    In timp de pace, ofiterii, maistrii militari si subofiterii in rezerva pot fi inaintati in gradul urmator, in raport cu nevoile
    fortelor armate, dupa expirarea stagiului minim in grad, daca au o comportare demna, au obtinut rezultate bune si foarte
    bune pe timpul concentrarii si au fost propusi prin aprecierile de serviciu.
    ART. 62
    (1) In timp de pace, pentru inaintarea in gradele de colonel si comandor, in afara conditiilor prevazute la art. 61, ofiterii
    in rezerva trebuie sa fi absolvit, cu diploma de licenta, o institutie militara de invatamint superior.
    (2) Se excepteaza de la prevederile alin. 1 absolventii institutiilor civile de invatamint superior care, la mobilizare, sint
    incadrati pe functii prevazute cu studii corespunzatoare specialitatii in care sint pregatiti."

    Asa ca, so pe ei ! Prindeti izmanarul si pe labagiii care au facut hartzoagele !
    Luati la intrebari "Structurile de specialitate ale ministerului", cum pompos se intituleaza si care au facut varza sistemul !

    So ! Pe ei, pe ei-pe mama lor acum !
    Exact cum fac tribunele cand degajeaza portarul: Suuuuugiiii pula, Cezare !


    RăspundețiȘtergere
  40. Decuplarea MApN de MAI- doar la un pas de adevar !

    Mancam cacat direct de la sursa, doar acusica vreo 2-3 saptamani, ca cele doua structuri nu pica pe o solutie comuna !

    Fiecare cu pizda ma-si ! Numai ca pizda ma-si militienilor e mai bengoasa si are palosul mai groasa !

    A lansat ideea si Frezo, acu cateva zile, iar de azi urmeaza sa ia pulsul, prin tara, si militienii, la chestia cu decuplarea !

    Ia, ia:

    "SCMD Filiala Iasi va invita luni 5 noiembrie 2012 ora 11.00, la casa de cultura M.Ursache din Parcul Copou la intalnirea cu dl. gl. EMACU Gheorghe secretar de stat in Ministerul Justitiei. Vor avea loc o serie de discutii importante despre proictele noii Legi a pensiilor militare , decuplarea MApN de MAI, Statutul cadrelor militare , asigurarea asistentei medicale pentru cadrele militare in rezerva si revenirea pensiilor diminuate la nivelul din decembrie 2010.
    Biroul Operativ"

    Nashpa pentru meapene, pentru ca militia ne-a tras tot timpul dupa ea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi, ma intreb ca un cetatean care n-a facut nimic in ultimii 5 ani, ce pula (putza mica, pardon) mea cauta uneperistul Emacu acolo ?

      De asta imi aduc parca aminte de pe vremea cand era un putoi pe la utece, de organiza concursuri de alea cu premii, gen Crosul futecistilor !
      Poate-l confund, da eu nu cred !
      Ceva e putred in Danemarca !

      Ștergere

  41. ,,Doua animale se intalnesc in padure si merg o bucata de drum impreuna. Intreaba un animal pe celalat:
    - Tu ce fel de animal esti de fapt?
    - Eu sunt caine lup!
    - Cum asa?
    - Pai tata a fost lup si mama catea! Simplu, nu?
    - Si tu, intreaba cainele lup, tu ce esti?
    - Eu sunt urs furnicar!
    - Hai mai du-te de-aici!!''

    RăspundețiȘtergere
  42. Sa aveti o zi buna !

    Plec la cercul militar sa dau o mana de ajutor unui bosorog care se tot sparge in figuri, de cand il stiu, cu nush ce expozitie de pictura !

    Mai schimb si eu aerul, ca prea m-am imbacsit !

    Scap si de baba si poate o pun si de-un spritz, ca oricum maine da ordonanta si-mi revin ca Feonixul din cenusa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NB: poate ma lamureste si vreun jurist de pe-acolea, cum le va lua Frezo-Breto gradele celor 800 de colonei ai lui izmanutza-polonic !

      Ștergere
  43. Admin, Romania Megalitica - 5 noiembrie 2012, 12:04.
    Stati aproape!
    =============
    In EXCLUSIVITATE, pe acest Blog veti afla in foarte scurt timp,
    ceva cu totul special! Am gasit ... "călugărul lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei ..."!
    Din cate am vazut, nimeni nu a fost preocupat sa-l gaseasca, sa identifice sursa acestui articol, care face adevarate valuri pe net si nu numai!
    Nu veti regreta!
    ==============================
    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/2012/11/21122012-apocalipsa-vezi-doamne.html
    ===========
    Extrem, extrem de interesant!
    Viziunea "calugarului", intarita si de scrisoarea pe care "a trimis-o" celor de la NASA, zguduie internetul, face ocol mass-mediei online, scrise, vazute si vorbite ... Uauuuuu ... ce de valuri! Bey, este o nebunie! In curand, PROMIT cele mai FIERBINTI stiri pe aceasta directie de manipulare planetara! Tineti aproape, indexati si urmariti Blogul: 2012 Hronicul semnelor ... ; http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/ !!!!!
    P.S.: Am muncit din greu, sa aflu adevarul!
    Merita sa aflati si voi, prietenii mei!
    O zi buna, va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  44. Uai administratia, lasa dreacu prostiile cu bolovanii tai si baga ceva prospatura, aciulea pe mh!

    Buey, luati cateva Megalitice “la cald”, culese de la cel mai important cerc military din armata, de unde numa ce că m-am intors !

    Ia, asa pe scurt, ce am mai putut si eu tine minte, ca la scleroza mea, ca sa ma orientez prin casa si sa nu ma ratacesc cand duc gunoiul la ghena, imi trebo gipies !

    1.Emiterea Ordonantei este iminenta. E vorba doar de cateva zile si ore !

    2.Toata lumea (sau, ma rog, lumea de rezerva) spera la o revenire la normal in randul rezervei armatei, adica inchiderea definitiva a capitolului cu pensiile, prin repunerea in cuantumul avut in 2010 a celor fututi, precum – ATENTIE !!!, si incetarea zgalmarii cacatului in cazul unora, carora li s-au dublat pensiile nesimtite, in mod nejustificat si vizibil mânărit !

    Cică o noua zgâlmare a cacatului cu unele pensii devenite supernesimtite, n-ar da bine la societatea civila, care si asa e ca un butoi plin de pulbere, gata sa explodeze!
    Am vrut sa ma bag si eu in seama, ca mie imi place sa ma joc in cacat, insa riscam sa raman de unul singur !

    3.Cica, urgent, ar trebui sa se revada cum de au ajuns unii “majuri” mai tari in pula decat ofiterii ! (Aici nu-mi aduc aminte toate discutiile, dar am retinut ca, aproape la 3-4 cuvinte, se baga si cate un “tu-i in gura” ! Oricum, pe segmentul asta cu tablagiii armatei si cu pensiile unora dintre ei, s-a discutat aprins ! S-au dat si nume, si structuri, si…”pile”, si…).

    4.Proiectul noii legi a pensiilor militare de stat = Legea 164 imbunatatita ! Militia nu-i de accord si vrea contributivitate ! Ideea e ca pe rezervisti ii cam doare la başkeţi de cum o sa arate noua lege, daca cerinta cu “daca creste si a mea, odata cu a lor”, este indeplinita !

    5.Oprea este, si in prezent, elogiat aproape la unison ! Parca si mai a dreaq de cand cu campania asta cu gradele date aiurea !
    In rest, discutii de genul: da tie cu cat ti s-a sculat, ai auzit ca la militie le da diferentele, ai aflat ca a crapat icsulescu, dogaru a luat muie, breto e un labagist, cu cine votezi, etc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: am zis ca poa' ma dau si la un spritz !
      Ti-ai gasit, nici n-am iesit bine din lift, cand plecam, si m-a si sunat babornita: ai grija, sa nu cumva sa bei frun pahar, ca te miros ! Sau: daca aflu ca te-ai intalnit cu betivanul ala si ai baut, esti terminat !

      Nici in 385 nu mi-a dat pace hârca dreacului: vezi, daca te intalnesti cu igriceanu, sa nu-i spui despre icsuleanu si sa-mi aduci restul inapoi de la aia 5 lei, daca-ti cumperi frun covrig !

      Apoi, nici n-am ajuns bine la cerc ca a si sunat, din nou, uratania pamantului: mai stai mult ?, cat iti trebo sa-l ajuti pe ala cu tablourile ? parca aud ca se bea acolo ! hai acasa !!!

      Ștergere
  45. Domnu cu administratia !!!

    Nu va mai strofocati cu popa ala tibetan !

    Pana faci tu documentarul, deja ti-a luat muia Cezarila, pe Armya !

    Nostim este ca, prostalaul e asa de prost, incat a dat copi-peist inclusiv la comenturile de pe "Arici pogonici", de unde a preluat postarea !

    Doamne feri !
    Du-te buey de-ti ia legitimatia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PROSTALAU ii copilu lui tac-tu!!

      Ștergere
    2. Nu-i vina mea ca nu intelegi ....subtilitatile!!!

      Ștergere
  46. Tara pularailor !

    Eote bre :

    "O propunere pentru completarea Proiectului Legii pensiilor militare de stat

    Ma numesc Ionitoaia Niculina, functionar public cu statut social la Penitenciarul Bistrita, va rog sa binevoiti a analiza situatia mea (si mai mult ca sigur ca o au si alti colegi din sistem) :
    - sunt angajata la Penitenciarul Bistrita din data de 07.04.1993 ca personal civil in functia de casier ;
    - din data de 01.12.1997 am fost trecuta in corpul subofiterilor, pe aceeasi functie ;
    - in prezent imi desfasor activitatea in aceeasi unitate pe functia de contabil ;
    - in data de 16.11.2010 am implinit varsta de pensionare pentru limita de varsta de 55 de ani ;
    - conform art 65 alin.2 din Legea nr.293/2004 privind Statutul functionarilor publici cu statut special din Administratia Nationala a Peniteciarelor, am beneficiat de mentinerea in activitate si in functie pe o perioada de 2 ani, peste limita de varsta prev. la alin. 1 din acelasi articol,termen care se expira la data de 16.11 2012 ;
    Astfel, am acumulat o vechime in calitate de functionar public cu statut special de 14 ani, 11 luni si 15 zile, neindelinind stagiul minim de cotizare de 15 ani prevazut in anexa 6 din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice - la o diferenta de numai 15 zile pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta specifica functionarilor publici cu statut special !!!!
    Din considerentele de mai sus, va rog din suflet sa luati in calcul si aceasta situatie aparte si paradoxala in care ma gasesc eu si in in mod sigur si alti colegi de la aceeasi arma sau altele ( in conditiile majorarii varstei de pensionare pana la 60 de ani , totusi sa nu pot beneficia de o pensie specifica functionarilor publici cu statut special-din cauza acelui art. 65 al.2 din Legea nr.293/2004 )
    In vederea remedierii acestei nedreptati ( din punctul meu de vedere ) va rog si va propun sa binevoiti ca in proiectul Legii pensiilor militare de stat, la art. 21, sa se faca urmatoarea corectura in concordanta si cu art.25 , in sensul ca vechimea efectiva ca militar ori functionar public cu statut special de cel putin 15 ani in serviciu sa se considere si din intregirea la un an in favoarea beneficiarului cand rezulta o fractiune de cel putin 6 luni.
    In concluzie, sa existe aceeasi facilitate ( intelegere ) de catre legiuitor si la art.21 nu numai la art.25 fata de beneficiarul de pensie.
    Nu cred ca este corect si uman sa se faca o "ruptura-discriminare"intre prevederile art.21 si 25.
    Va rog, Domnule Presedinte al onoratei Comisii de lucru la Proiectul Legii pensiilor militare de stat, sa luati in calcul propunerea mea si totodata sa binevoiti a-mi da un raspuns intr-un termen rezonabil si legal.
    Va multumesc !"

    Deci, in afara problemei ca, asa cum zice petitionara, este functionar public cu statut "social", nu vad care ar fi problema de fond !

    Cunosc militience de astea care, doar pentru o zi lipsa la inventar, au luat muie cu penzia !

    Acu, sa ma ierte sefu de sus, dar cand s-a pus problema "activarii", au oferit muia la greu intru impulire vesnica! Atunci era madama bucuroasa ca si-a luat "statutul special" !
    Acusica, cand a venit decontul, n-are 15 zile !
    Eote na ! Pai daca se creaza precedentul pentru 15 zile, tipa ala cu 16 zile ! Sau aia !
    Si tot asa, vor tipa toti ca nu-i bine !

    Zi-i dogaru si trage apa, ca de la el am luat stirea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: plec sa-mi iau Alupigusul, ca ma doare la ceafa !
      Deja imi vine a delirrum, iar doctorul de la NOO mi-a zis sa nu ma fortez...

      Ștergere
    2. PMT, ai perfecta dreptate!
      Cand s-a pus problema la biroul resurse umane sa fie trecuta din categoria "civil" in categoria "CADRU MILITAR", sunt convins ca i s-a precizat ca va avea "o problema" cu varsta la PENSIONARE! Atunci (acum ...14 ani, 11 luni si 15 zile...),a fortat nota, a spus ca nu o intereseaza asta, sau s-a folosit de ... metode neortodoxe.... pile, coruptie!!!! Asa ca ...
      Dumnezeu cu mila! Oamenii sunt dificili! Mereu vreau ceva special, si mai special,foarte special... pentru ei! Cam asta e!

      Ștergere
    3. Sigur, mereu se va gasi cate un Dogaru predispus sa "amendeze" legea, sa faca mereu "rabat" de la lege, sa dea castig de cauza oricarui ciumpalac! Asa ca... nu trebuie sa ne miram in ce tara traim, cat se repecta legile si de catre cine, cati....! Mereu se va gasi cate unul/una sa planga, sa vrea altceva!

      Ștergere
  47. Uai, voi nu va luati dupe pularaul ala de administrator care va ademeneste pe Megalopolitica lui cu "călugărul lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas" !
    Stati dreacu aciulea, pe mh, ca aciulea musteste noutatea si adevarul !
    Dati-l in pula voastra de popa budist !
    Ce, nu ne ajung banditii nostri ortodocsi ?

    Stati aciulea, uai...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri