Google Translate

joi, 1 noiembrie 2012

Viata bate filmul! Naşul DDD isi gaseşte şi el "naşul", in CTP de la Gandul.info. Am ras cu lacrimi, de nu ar fi de plans! DD si al sau PP-DD, se dovedesc a fi ce sunt! Nimic mai mult!

 
EXCLUSIV. Cum am cumpărat un loc de PARLAMENTAR de la partidul lui Dan Diaconescu în 24 de ore. ÎNREGISTRAREA DISCUŢIEI: 50.000 de euro CASH este taxa de participare alături de echipa noastră
Publicat la: 31.10.2012
Cât costă şi cum se poate obţine un post de candidat la alegerile parlamentare? Este întrebarea recurentă care apare în jurul alegerilor. În numai 24 de ore, Gândul a reuşit să negocieze prin intermediul unui personaj fictiv candidatura pe listele PPDD într-un colegiu de senator din Bucureşti.
 
 
Călin Pompiliu Popescu, personajul inventat de gândul, a fost sunat personal de Dan Diaconescu şi a negociat, trimis de liderul PPDD, cu şeful filialei Bucureşti a partidului. De la cel din urmă am aflat că ”taxa” de participare pentru alegerile parlamentare este de 50.000 de euro. Astfel, personajul Călin Pompiliu Popescu a ajuns la un pas de a candida pe listele PPDD.
 
 
Cristian Tudor Popescu, la Gândul LIVE, despre ancheta "Cum am cumpărat un loc de parlamentar de la PP-DD"

Filmul negocierii

Luni 29 octombrie, ora 15:00. Am creat profilul potenţialului candidat al PPDD. Numele său este Călin Pompiliu Popescu. Viitorul candidat are şi o pagină de prezentare în care spune că are 42 de ani; este căsătorit şi are un holding de companii. A plecat din România în 1990 şi a trecut prin Germania şi SUA. În mod evident, Călin Pompiliu Popescu cu acest profil nu există. El există doar virtual pe pagina de Internet.

Luni 29 octombrie, ora 18:00. Gândul relatează despre contractul de exclusivitate pe care candidaţii PPDD sunt obligaţi să-l semneze. Aflăm de la reprezentanţii PPDD că listele de candidaţi sunt deja finalizate.

Primul pas: mail pe seară trimis lui DD

Luni 29 octombrie, ora 19:00.  Călin Pompiliu Popescu îşi vede şansele de a accede pe listele partidului diminuate. Încearcă totuşi să-l contacteze pe Dan Diaconescu. Îi trimite un mail la o adresă afişată pe site-ul PPDD.

Mailul are următorul conţinut: "Numele meu este Călin Pompiliu Popescu. Am 42 de ani şi sunt om de afaceri. Apelez la dvs. pentru că v-am urmărit activitatea din ultimii ani şi cred că am putea colabora. Am vazut că v-aţi compus echipa pentru alegerile parlamentare. Aş vrea şi eu să vă sprijin. Ştiu că este cam tardiv, dar mă gâdeam că poate mai aveţi un colegiu liber. Pot să vă garantez că accept să mă înscriu pentru dvs. în orice colegiu mă trimiteţi."
 

Captură mail trimis lui Dan Diaconescu

”Veniţi la OTV în noaptea asta, acuma facem lista”

Luni, 29 octombrie, ora 23:52. La OTV, Dan Diaconescu îşi lansează o parte dintre candidaţi. Vorbeşte despre contractul care previne traseismul. Într-o pauză de publicitate, Călin Pompiliu Popescu este sunat de către însuşi Dan Diaconescu. ”Domnu' Popescu? Îmi cer scuze, abia acum am putut să vă sun. Ce faceţi, sunteţi din Bucureşti?”, îşi începe Dan Diaconescu dialogul cu virtualul candidat. Diaconescu întreabă dacă Pompiliu Popescu a mai făcut politică, despre afacerile sale. Ajungem şi la o discuţie legată de candidatură. ”Şi aveţi forţă să participaţi? Ştiţi cum sunt alegerile astea în România? Cum să vă spun, ele nu prea au legătură cu platformele program şi cu... Au legătură cu alte lucruri. Din păcate, concurenţii noştri cheltuie enorm de mulţi bani”, spune Diaconescu.

Nu mai lungeşte dialogul şi îi spune posibilului aliat politic să vină la OTV: ”Acum se fac candidaturile. Puteţi veni în seara asta la noi, la OTV”. Discuţia se încheie cu convenţia că Pompiliu Popescu ar putea ajunge la OTV chiar luni seară. Transmisiunea live a OTV se reia, Dan Diaconescu îşi laudă candidaţii la parlamentare.

ASCULTĂ AICI ÎNREGISTRAREA AUDIO INTEGRALĂ

Marţi, 30 octombrie, ora 01:30. Pompiliu Popescu îl sună pe Dan Diaconescu şi îi spune că este mult prea târziu şi este obosit după o zi lungă de încheiat afaceri. ”Păi, mă sunaţi mâine, când puteţi, şi ne vedem undeva. Nu ştiu când să vă zic să mă sunaţi că nu ştiu ce noapte am”, spune Diaconescu. Rămâne că ne auzim în cursul zilei de marţi 30 octombrie.

Marţi 30 octombrie, ora 13:00. Preşedintele PPDD Bucureşti, Radu Orzaţă, anunţă, pentru gândul,  că Dan Diaconescu va candida la Gorj în acelaşi colegiu cu premierul Victor Ponta. Pompiliu Popescu îl sună pe patronul OTV care însă nu răspunde. Îi trimite un mesaj în care îi cere o întâlnire pentru ora 16:00.

După 20 de minute sună Dan Diaconescu: ”Vă salut!  Diaconescu sunt. Vă dau numărul unui coleg cu care să vă întâlniţi”. Ne transmite numărul şefului PPDD Bucureşti, Radu Orzaţă. Spune că el este cel care ne va indica un colegiu din Bucureşti. Presupusul candidat insistă pentru o întâlnire cu şeful PPDD sau măcar să îi prezinte condiţiile de înscriere în cursă. ”Eu sunt acasă, încerc de câteva ore să mă culc şi nu pot. Mai ajung la birou la şapte seara şi atunci o să fie târziu pentru birocraţie. Oricum vă întâlniţi şi cu mine. Radu vă spune ce locuri sunt libere în Bucureşti. Vedeţi cu el unde vă place”, spune Diaconescu.

Viitorul presupus candidat spune că ar vrea, desigur, un colegiu în Bucureşti, dar în schimb nu ştie cum se pune problema din punct de vedere financiar. ”Păi, există o taxă oficială de plătit la stat care este de 3.500 de lei. Restul depinde de dumneavoastră pentru că, totuşi, trebuie să vă faceţi campanie. Depinde de ce adversar aveţi. Ce fac ei trebuie să faceţi şi dumneavoastră. Restu' vorbiţi cu Radu”, spune Diaconescu.

ASCULTĂ AICI ÎNREGISTRAREA AUDIO INTEGRALĂ

Cât e taxa de participare în echipa PPDD

Marţi, 30 octombrie 14:30. Pretendentul la un loc în lista PPDD îl sună pe Radu Orzaţă şi îi propune o întâlnire. ”Vă spun din start că orice discuţie care are un rezultat pozitiv se încheie şi cu plata unei chitanţe şi nu se poate amâna dincolo de ora 16:00. Eu sunt la OTV, veniţi aici”, explică şeful PPDD Bucureşti.

Marţi, 30 octombrie ora 15:00. Călin Pompiliu Popescu revine cu un telefon la şeful PPDD Bucureşti. Vrea să candideze, dar are nevoie de detalii. Radu Orzaţă îi spune că urmează să fie candidatul PPDD într-un colegiu din Bucureşti pentru funcţia de senator în Parlamentul României. Între timp, la televizoare candidaţii îşi depun candidaturile, desigur cu alaiul de televiziuni după ei.

Radu Orzaţă dezvăluie şi că există o ”taxă” pe care candidatul o plăteşte partidului: 50.000 de euro pentru un loc de senator. Spune că totul se face pe contract.

Dialogul negocierii:

Călin Pompiliu Popescu: Sunt pe drum, haideţi să povestim. Domnu` Dan spune că ar fi vorba de un colegiu în Bucureşti, unde exact?

Radu Orzaţă: Da, da. Aici în Bucureşti. Putem discuta, nu am hârtiile în faţă. Dar e pe Senat, pe Senat.

Călin Pompiliu Popescu: Dumnealui nu ştia legat de bani. Ce trebuie să fac?

Radu Orzaţă: Sunt multe de spus. Multe de discutat, ăsta e elementul ulterior. Dar dumneavoastră cum v-aţi gândit?

Călin Pompiliu Popescu: Păi, eu nu ştiu, eu sunt cu afacerile. Nu mă pricep pe zona asta. Să îmi ziceţi dumneavoastră.

Radu Orzaţă: 50. 50 era discuţia.

Călin Pompiliu Popescu: 50 de mii de euro presupun, nu altceva...

Radu Orzaţă: Da, da, despre asta este vorba.

Călin Pompiliu Popescu: Păi, şi asta ce include?

Radu Orzaţă: Nimic. Este taxa de participare alături de echipă.

Călin Pompiliu Popescu: Şi trebuie să vin astăzi cu ei la sediu la dumneavoastră?

Radu Orzaţă: Da, exact.

Călin Pompiliu Popescu: Pot să vin cu ei cash, aşa?

Radu Orzaţă: Da, da, da.

Călin Pompiliu Popescu: Eventual pot să vă fac un transfer. Pot să vă trimit acum de pe calculator

Radu Orzaţă: Nu, nu, nu.

Călin Pompiliu Popescu: Am înţeles deci cash. Şi să vă aduc datele firmei?

Radu Orzaţă: Doar un CV pe mail.

Insistăm să ştim dacă trebuie să aducem banii la sediul OTV/PPDD. Radu Orzaţă ne confirmă că banii trebuie să ajungă la partid chiar în ultima zi de depunere a candidaturilor.

ASCULTĂ AICI ÎNREGISTRAREA AUDIO INTEGRALĂ

Călin Pompiliu Popescu: Eu trebuie să scot banii din firmă. O să îmi daţi o hârtie, ceva?

Radu Orzaţă: Da, sigur. Cu documente. Nu daţi vreo şpagă şi nici nu cumpăraţi ceva. Nu sunt probleme. Totul e cu documente.

Călin Pompiliu Popescu: Eu nu vreau să am probleme.

Radu Orzaţă: Doamne fereşte. Totul e cu documente.

Călin Pompiliu Popescu: Pe lângă sumă, mai este nevoie de ceva?

Radu Orzaţă: Păi, sunt de luat bannere, flyere. Eu aşa estimez o campanie decentă. Partidele mari aruncă sute de mii de euro. Noi am estimat mai puţin, aşa.

Călin Pompiliu Popescu: Sute de mii de euro?

Radu Orzaţă: Da' ei sunt nebuni. Noi am estimat altfel. Acum vedeţi şi dumneavoastră la unii de mai mult, la alţii mai puţin. Care cât poate şi depinde de ce îşi doreşte. Sunt flyere, bannere, apariţii televizate, de asta am estimat noi la 50.000.

Călin Pompiliu Popescu: Şi dacă nu câştig, cu banii ăştia de ce se întâmplă?

Radu Orzaţă: Deci cu banii ăştia vă faceţi campanie.

Contractul de exclusivitate cu OTV şi clauza de 2 milioane de euro

Şeful PPDD Bucureşti ne spune că trebuie să semnăm o serie de acte pe care ni le va transmite pe mail. Încheiem discuţia cu reprezentantul PPDD cu promisiunea că Pompiliu Popescu va ajunge la sediul OTV cu documente semnate şi evident cu banii.

La câteva minute, Pompiliu Popescu primeste pe mail, de la PPDD Bucureşti, documente necesare înscrierii în partid. Printre documentele obişnuite (declaraţii de avere/interese, declaraţia de acceptare a candidaturii,  de necolaborare cu securitate) primim şi convenţia-contract prin care viitorii parlamentari PPDD se obligă să plătească 2 milioane euro dacă trădează partidul.
 

”Părţile convin ca în situaţia în care Candidatul – ales Deputat / Senator în colegiul electoral în care acesta candidează pe lista uninominală a Partidului – demisionează din Partid, se retrage din Grupul parlamentar al Partidului, întreprinde acţiuni ostile Partidului şi/sau conducerii acestuia sau are o atitudine neconformă cu Strategia şi Statutul Partidului determinând excluderea sa din Partid, Candidatul va datora de drept (ipso iure) cu titlu de daune convenţionale suma de 2.000.000 (două milioane) euro, fără a fi necesară îndeplinirea vreunei formalităţi prealabile sau intervenţia vreunei instanţe judecătoreşti sau arbitrale ”, prevede convenţia.

CITŞTE AICI CONTRACTUL PPDD TRANSMIS LUI CĂLIN POMPILIU POPESCU

”Aţi colaborat cu Securitatea? Să intreb la juridic”

Marţi, 30 octombrie, ora 17:20. Victor Ponta îşi depune candidatura în colegiul din Gorj unde candidează şi Dan Diaconescu. Îl contactăm din nou pe şeful PPDD Bucureşti. Pompiliu Popescu a identificat o problemă: declaraţia de colaborare cu Securitatea. Îi spunem reprezentantului PPDD că Pompiliu Popescu a colaborat cu Securitatea şi nu ştie ce să scrie în declaraţie. Iniţial, Radu Orzaţă nu vede nici o problemă. ”Staţi să întreb la juridic dacă ar fi o problemă”, spune liderul PPDD. După câteva clipe ne spune că, dacă am făcut poliţie politică, nu putem candida.

Călin Pompiliu Popescu: Dar pentru partid ar fi o problemă dacă am colaborat cu Securitatea?
 Radu Orzaţă: Păi, ar fi pentru că ne-aţi spus abia acum.

Încheiem discuţia cu promisiunea că revenim asupra candidaturii după o consultare cu un avocat.

Câţi bani poate folosi un candidat în campania electorală

Legea 334/2006 spune că un candidat la alegerile parlamentare poate utiliza in campania electorala 350 de salarii de salarii de bază minime brute pe ţară. Asta înseamnă că pentru alegerile parlamentare din acest an 245.000 de lei adică 53.000 de euro.

Legea spune că banii daţi partidului de un candidat propus pentru alegeri sunt consideraţi donaţie. Aceeaşi lege spune că o persoană fizică poate dona partidului suma 200 de salarii minim brute asta înseamnă 140.000 de lei, adică 30.800 de euro.

În cazul nostru, Călin Pompiliu Popescu nu putea să doneze partidului suma de 50.000 de euro pentru că aceasta ar fi depăşi cu 20.000 de euro pragul legal admis.
Sursa:
============================================
======================
 
 
Cum se cumpără un loc de parlamentar de la PPDD, în 24 de ore. Postul costă 50.000 euro
 

 
Sursa:
=================

75 de comentarii:

  1. Bună dimineața,pălinca să vă spele greața iar muya să vă umple clanța!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde dracu atata palinca la capitala! As vrea eu !
      In rest, de greatza, muie si clantza nu ducem lipsa aciulea !

      Ce vrea adminu ? Ca nici nu m-am uitat !

      Ștergere
  2. Buna dimineatza!!
    deja greata mi-a trecut de pe la sase dim. hac,hac!!
    de clanta ii las pe altii sa se ocupe,hac

    RăspundețiȘtergere
  3. Buey cotoitilor !

    Abia ce-am reusit sa citesc finalul editiei de ieri, de unde mi-a rupt filmul baba si vad ca am starnit o adevarata furtuna !

    Am mancat si eu un cacat cu frezonel si nush care djuvara, v-ati dat cu parerea fro trei minute bune, dupa care...da-i frate !

    Descatusarea ! Ce rau imi pare ca am fost consemnat, t-o'n gura de babornitza !

    Asea Doane, parca-parca-ai revenit "acasa" !
    Cine are nevoie de tratament urgent la NOO, sa ma sune dupa 10 si 30, ca doctorul vine mai tarziu azi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Baaaa , asa a ajuns si KK Von Tigano-Hurziceni - laba cu care lucreaza domnul DDDDDDDD

    RăspundețiȘtergere


  5. Se organizeaza un concurs:"Cine face cel mai mare avion din lume"

    Pe pista imensa a unui aeroport din Nevada aterizeaza primul concurent: un avion american

    Coboara echipajul si vin imediat linga ei: juriul, autoritatile locale, ziaristii, televiziunea, public (citeva sute de curiosi)

    Prima intrebare:

    - Cit de mare este?

    Seful de echipaj:

    - Pai are cam 500 de metri lungi....

    - Nu! nu! nu ne intereseaza masuratori! spuneti-ne ce aveti inauntru ca sa va jurizam

    - Aa! pai avem 1.000 locuri pe scaune clasa economic, 200 clasa business, 50 cusete pt VIP-uri, 5 baruri, 1 restaurant, mall, sala de gimnastica aerobica, salon de coafura, biliard, bowling... etc...

    - Uauu! nu se poate! Sa nu spuneti ca aveti si piscina!

    - Ba da! Piscina cu valuri, sus, pe terasa...

    - Nemaipomenit!

    Si incep aia din juriu sa dea notele: 10, 9, 10, 9...



    RăspundețiȘtergere
  6. Aterizeaza al doilea concurent: un avion rusesc (imens)

    Coboara echipajul si incep iarasi intrebarile:

    - Cit de mare este?

    Seful de echipaj raspunde:

    - Pai are cam 800 de metri lungime pe 750 metri latime....

    - Nu! nu! nu ne intereseaza masuratori! spuneti-ne ce aveti inauntru ca sa va dam notele

    - Aa! pai avem asa: 1 batalion de infanterie...cam 1500 locuri pe scaune, 1 pluton de cercetasi, 1 pluton de genisti, 1 pluton de mitraliori...astia au 500 locuri in picioare, mai avem parasutisti, bineinteles...Aaa... 3 tancuri, 5 TAB-uri, 10 tunuri + obuziere, plus intendenta, infirmeria, cantina, depozitul de munitie

    - Uau! nu se poate! altceva?

    - Aa! sa nu uit: unitate de rachete si unitate de protectie chimica, radiologica si bacteriologica

    - Nemaipomenit!

    Si incep aia din juriu sa dea notele: 10, 9, 9, 10...




    RăspundețiȘtergere
  7. La un moment dat apare un echipaj fara avion

    Reporterii intreba:

    - Voi cine sinteti si de unde veniti?

    - Echipajul roman si venim din Romania. Eu sint copilotul Vasile, purtatorul de cuvint...

    - Si unde e avionul? ce s-a intimplat?

    - Nu l-am adus ca nu aveam unde ateriza...v-am verificat cu Google Earth...nu merge...e locul strimt aici in Nevada...dar am adus schitele...

    - Nu! nu! nu ne intereseaza dimensiunile! spuneti-ne ce aveti inauntru? Cit e de spatios?

    - E imens!

    - Cit de imens?! Americanii au amenajari sportive...rusii au tancuri...voi ce aveti inauntru???

    - Pai sa va dau un exemplu: La primul zbor...am decolat...am luat altitudine...si a inceput sa vibreze aripa stinga. Am verificat instrumentele de bord...nimic...totul era Ok...conditiile meteo excelente...ce putea fi?!

    Si zice domnu' comandant: "Vasile! ia scoate tu Loganu' din garaj si mergi in aripa stinga si vezi ce-i acolo."

    Si scot Loganu', merg in aripa stinga (ca doar nu era sa merg pe jos) si acolo ce sa vezi? pe stadion, ca avem stadion acolo, era meci Romania - Spania, si sareau aia ca dementii in tribune, faceau "valuri"... aruncau petarde, intr-un cuvint era balamuc...pe terenul de golf, alea de tenis sau ala de atletism nu era nimeni.

    Era clar, se miscase centrul de greutate....a trebuit sa intrerupem meciul...le-am dat la megafon sa stea linistiti
    ca am decolat! au mai fluierat ei...pina s-au linistit...a disparut vibratia...si am plecat inapoi spre cabina...

    Nici n-am ajuns bine in cabina ca zice iar domnu' comandant: "Vasile! ia Loganu' din garaj si mergi in aripa dreapta ca a inceput acuma asta sa vibreze."

    Buun...merg iar in garaj...scot Loganu' si merg in aripa dreapta.

    Acolo, ce sa vezi?! In cadrul parteneriatului NATO, o unitate romana si una germana (ambele de tancuri) faceau trageri in poligon

    Unii trageau din mers , altii din opriri scurte... viraje strinse... motoare ambalate...normal ca vibra aripa...nu?!

    Ne-am chinuit ceva sa-i oprim si pe astia, le-am dat prin radio...am pus citiva soldati sa traga rachete de semnalizare...Doamne Fereste! trageau cu proiectile adevarate...daca sarea o schija unde nu trebuie???

    AIA DIN JURIU AU RAMAS CU GURILE CASCATE:

    - Uaaauuuuu!

    Si copilotul Vasile continua:

    -Stati ca asta nu-i nimic! Am rezolvat aripa dreapta, ma intorc in cabina...
    si zice domnu' comandant: "Vasile! ma trage curentul de vreo jumate de ora, ia vezi ca in coada avionului, mai mult ca sigur, femeia de serviciu a uitat si usa si gemuletul de la baie deschise"

    Am luat Loganu'...am trecut pe la statia PECO...ca nu mai aveam benzina... si am plecat spre coada avionului

    Cind am ajuns...se inserase... si asta era! avea dreptate domnu' comandant: baia avea si usa si gemuletul deschise...lumina era uitata aprinsa.... si in jurul becului se invirteau avionul american si cu ala rusesc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca eram prin liceul militar cand am auzit prima data bancul asta !
      Oricum, mult inainte de ABBA si Boni em ! Daca nu cumva exact in perioada cand ascultam la picap "Una paloma blanca" !

      Mai bine ma intorc la dedicatia de pe Armia, cu Nicu Paleru ! Nu-l vad pe vecinul Costica, ca sa-l chem la "una mica" !

      Ștergere
    2. Neatza Buna la ZOO + 9! Bun bancu. Cre ca avioane de astea vrea sa faca Dobritoiu.

      Ștergere
  8. Buey, mai este ceva de furat in tara asta ?
    Vad ca acu s-au pus functionarii din banci ca sa-si fure propriile locuri de munca !
    N-ar fi exclus ca, intr-o zi, sa vad la teve cum ii salta mascatii pe studentii de la Aiud, pentru ca si-au furat toata puscaria, si-i duce la denea pentru audieri !

    Hai hai, ca nu degeaba, prin geneza, suntem un popor de hoti !

    RăspundețiȘtergere
  9. "Bantuie", aproape pe toate blogurile, dialogul dobritoiului de pe feisbucul personal, cu un anumit tudor tatu !

    Esenta e limpede ca tzuica palincarosului !
    Dobritoiu nu-si poate tine promisiunile si tot cauta justificari, care mai decare mai nastrusnice !
    Acuma zice, ca daca tot a luat muie de la militie, se gandeste chiar la o decuplare a pensionarilor meapene de militieni si cripto-securisti !
    Deci, dati-o'n zbantz cu termenele aruncate pe la teveuri si neonorate, ce va tot legati de faptul ca am promis si n-am facut ! Stati sa vedeti dupa "decuplare" viata- de viata !

    O pula !
    Cei care au sesizat faptul ca comunistii lui ponta i-o cam trag peneleului, au dreptate !
    Si asa a luat cam multa viteza peneleul asta, asta le-ar mai trebui comunistilor socialisti sa le cedeze si oportunitatea asta cu pensiile, care, totusi, nu-i de ici de colo ! Vreo 25 de mii de pensionari, cu tot cu familii, ar inseamna ceva in economia voturilor, nu ? Mai ales, in contextul in care falnicul popor roman se va prezenta exact o pula la alegerile parlamentare !

    Pe pariu ca daca ministru de razboi era un utecisto-comunist socialist, problema era deja rezolvata ?

    Pentru ca la MI este un cripto-comunist socialist, militienii au de toate ! Mai mult conteaza cei 95 % carora le-au crescut pensiile baban si vor primi, incepand chiar de azi, si diferentele, decat cativa nefericiti cu ele scazute !

    Nu ?

    Sau, pariu ca daca era unul ca Oprea ministru, problema era rezolvata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: am totusi informatii ca delegatia dogarului va fi primita astazi la raport la domnul dottore si treaba se va rezolva marti, in prima sedinta de guvern, datorita, in exclusivitate, sindicatului !

      Ștergere
    2. Scuze, am uitat:

      Horor et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
  10. Dupa cum vad, fiecare cu chizda ma-si ! Numai de DDD si CTP n-are nimeni timp !

    Ma uit la A3 la declaratiile Pivniceresei si nu inteleg nimic ce graieste acolo !
    Dupa ce ca le stalceste de te zgarie pe creier, mai e si horcaita, de atata nicotina cat baga in ea !

    RăspundețiȘtergere
  11. Sindicatul Militienilor avertizeaza vehement guvernul ca, daca nu-si baga urgent mintile in cap, si nu da si la activi ceva malai, trec la manifestari de strada, de genul "Iesi afara " !
    Pai ce pula lor, numa boborul din rezerva sa primeasca firfirei ?
    Ei vrea urgent banii pe echipament, ca sa-si croiasca urgent echipamente noi, de ziua nationala ! Nu 8,66% din bani, ci toti, cacu 8,66% nu poti bea nicio bere ca lumea !
    Ei vrea sa se echipeze general, din shapca-n bashketzi !

    Cica sa se gandeasca repejor guvernul, ori mai rupe de la penzionari si nu le mai da toate diferentele (luate din bugetul armatii) si le da si lor o parte, ori face cum stie ei rost de bani !
    Toti vrea bani in tara asta, numa cretinul ala din posta vroia sa alipeasca Basarabia la Romania, cu toporul !

    Doamne feri ! De parca nu ne-ar ajunge saracia, jegotismul si tiganii de aici, acuma ne mai trebo si raketii basarabeni !

    RăspundețiȘtergere
  12. Zice unul : baaa cel mai prost dintre pamanteni este unul ...KK von Hurziceni !!!
    Cre ca are dreptate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS LABAGIULUI DE CEZAR CARE A FOST INFORMATOR LA CI

      Ștergere
    2. Mai retardatule,ce-ar fi sa-ti faci prastie din lindicul ma-ti si sa tragi cu pula in fii-ta?

      Ștergere
    3. Handel allu Handica

      Ștergere
  13. Vai, ce rusine ! M-am inrosit ca "Counter Site"-ul lu' adminu !
    Ca repede va mai cedeaza nervul ! Injurati si voi mai elevat !
    Acu, si asa rusinat, recunosc ca chestia cu prastia nu-i chiar de aruncat, insa ar fi fost mai beton daca-i ziceai "sa-ti tragi" ! Adica cu a lui, ca tot o are la indemana !

    RăspundețiȘtergere
  14. @PMT
    Oare ,asa sa fie dom' Pruteanu,via Kakarau?Daca dobitocul o fi impotent,vrei sa ramana curva nesatisfacuta?Sau ii tragi tu limbi?Asa .avand prastia la indemana poate trage cu orice pula doreste,o suge bine si trage.Nu dom'coaie de arici care se baga precum musca in pizda...ma-ti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate omul care zice ca esti Handel alu Handica !
      N-am inteles nimic ce vrei a spune, dar vorba aia, da-i bataie inainte, ca este loc pentru toti nebunii !

      Ștergere
  15. Uai, si-a schimbat formatul pulanul 10 intercraci, unde ai dreptul doar sa taci !
    Insa lanturile tot acolo le-a lasat ! Fara analizele la zi si recomandare de la Gefri Frencs, nu intri acolo !

    Totusi, o chestie simpatica ! Comentacii de acolo continua sa si-o dea la cap pe o postare mai veche, unde au reusit de fapt sa se aprinda inca de ieri de la pranz ! Nu au ei timp sa treaca pe postarea noua !

    RăspundețiȘtergere
  16. V-am zis eu ca ,,Cel mai prost dintr pamanteni este ...KK Von Hurziceni!!
    Aveti dovada ..scrisa!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. ....se zice pe surse ca si KK VON Hurziceni a cotizat cu 30 de mii de euroi pentru ca sa fie mana dreapta cu care face laba domnul DanDDDDDDDDDDDDDDD

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai bou cu tzatze,cum puteam spune "sa-ti tragi cu pula in fii-ta"?Nu vezi ca esti prost de dai in gropi?tocmai asta iti "ezplicam" ,dar tu,in dobitocia ta,n-ai inteles .De,vita ,tot vita ramane.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vezi mai PMT (ca doar ii pentru tine)ce prost esti !! Si vezi ce doct iti explica don profesor Handel a lui Handica - fost tractorist pe un tractor cu sfarleaza!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SA-MI SUGI SFIRLEAZA BOULE SI DE NU ESTI SATISFACUT IN GURA EU SA TE FUT

      Ștergere
    2. Da cu castravetii cum stai ..tigane?? stii tu aia stransi cu curul prin Italy

      Ștergere
  20. Din surse RSB (Radio Sant de Bucuresti) !

    Mai in gluma, mai in serios, se tot vehiculeaza ca unele filiale SCMD, din tara si de prin capitala, chiar vor s-o puna de ceva agitatie pe la guvern. Stiti voi: huoooo, jos, nu va fie frica, de ce ne-ati mintit, afara-afara, ne vrem penzia inapoi....

    Nimic anormal. Adica fro cativa speriati vor zghera cateva ore, ca vor pensiile inapoi, iar posturile teve vor dezvolta pe larg aspectul subiectului.

    Problema insa a ajuns si la urechile ANCMRR, unde-i cald si bine, pentru ca, la ei, toti le au crescute, datorita politicii intelepte a ministrului Oprea ! Fost si actual, pentru ca, si in prezent, tot ministru-i spun militarii din asociatie. Chiar domn'ministru !

    De ce zic ca-i o problema ? Pai pentru ca, chestia asta cu pensiile militare, si mai ales cu cuantumul lor, deja a cam devenit o problema in cadrul "societatii civile".
    Or fi ei prosti civilii astia, dar nici chiar asa, incat sa nu se prinda de marea cacealma cu reevaluarea pensiilor nesimtite ale militarilor, care, eote mutu-trece Prutul, au devenit din nesimtite, si mai nesimtite !

    Cica se agita mosnegii de la ANCMRR ca leii in cusca ! Numai o alta iesire publica a SCMD, pe tema pensiilor, le-ar mai lipsi acuma, cand apele s-au mai retras in matca !

    Dupa cum se discuta la RSB (Radio Sant de Bucuresti), se pare ca rezolvarea problemei sta, exclusiv, in mana partidului care guverneaza, adica PSD ! Celelalte grupari politice, care au ministri prin guvern, ciocul mic, ca si asa au ajuns unde nici nu visau !

    De aceea, se vorbeste la RSB ca, inclusiv ANCMRR a inceput sa preseze direct la dottore, ca sa rezolve dracului odata problema si cu astia cativa care au ramas, ca sa nu mai tot atraga atentia civililor !
    Care si asa ne au la suflet, de nu se poate !

    Pai si normal, cand au auzit ca, un armatzean are o penzie de 7431 lei brut, din care numai impozitul este mai mare decat penzia unui invatator, cu 42 de ani de serviciu, pe muchie !

    Zau, n-am inventat eu cacaturile astea de mai sus ! Se discuta pe strada, la crasma, prin moluri cand se intalnesc basinosii la "Cassa", etc !

    Na, zic si eu ce-am mai auzit la parter, cand am fost sa platesc intretinerea pe septembrie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, NO PROBLEM!
      Doara romanul a inventat... "sa moara si capra vecinului"!
      Poate o tot cautam, pana o gasim! Sa moara dreakului toate caprele!
      Inclusiv alea nefatate! Blegovanii astia cu "zghieratu" pe strazi in ritmuri de fanfara, nu au vazut, nu au auzit (atunci une dreak sa citeasca, sa stie), de HOTARARILE CEDO! Zdrelitii astia nu se lasa pana nu se fac toti pensionerii una cu pamantul... adica la fel, musiu PMT!
      Pensia minima pe economie versus ... salariu minim pe economie!
      Atunci dicstractzie,neamule!

      Ștergere
  21. Pentru onorabilul de la 12:36, care incearca sa zgalme cu destul in cacat !
    Nu ma bag in asa ceva, ma depaseste ! Ala-i cu cancerul, cu copiii si nepotii care trebuie sa moara, cu fututul familiilor...
    Noooo...nu ma bag cu el !
    E liber sa comenteze ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Uai, ce va spuneam eu pe la ora 9:36?

    Ca se fura tot in tara lui Dorele !
    Nici n-am mancat bine cacatul din casoleta si...hop un jaf la o casa de schimburi !

    V-am zis eu ca geneza poporului roman a fost grav viciata ?

    Cred ca, pana termin eu de clapacit acest comentariu, s-au mai furat deja cateva milioane,m acolo...

    RăspundețiȘtergere
  23. apropo de laba insinguratilor:
    Hai salut ca plec

    O tanara profesoara de la universitate le reaminteste studentilor din amfiteatru ca a doua zi va avea loc examenul si nu va tolera nici o absenta fara un motiv serios cum ar fi accident, boala grava, deces in familie si alte chestii de genul.
    In spatele auditoriului un tanar student pus pe glume intreaba: “ -si in caz de supra-oboseala pentru activitate sexuala debordanta?”
    Toata lumea izbucneste in ras. Cand, in fine, se restabileste linistea, profesoara surade si ii raspunde:
    - “Vei scrie cu mana cealalta...”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasule ..Brasov se scrie cu B mare de tipar (asa era pe vremuri !!)

      Ștergere
    2. Eote Pula !
      Tocmai pe asta l-ai gasit si tu, ca sa-i dai una la corectia gramaticala !
      In afara de Pula, care musai se scrie numai cu tiparul, restu-i poezie ! Toata lumea stie !

      Ștergere
    3. @anonim kkt
      numai de tipar? de mana nu se poate? iar in cazul tau poate fi de laba

      Ștergere
  24. Haiducii nene ,haiducii....

    RăspundețiȘtergere
  25. Ca sa vezi cat de carcotas sunt !

    Cum dau pe Antena 3, cum tot imi ia fata nush ce campanie cu "Pe tricolor e scris unire" !
    Care tricolor buei prostalailor, ca treicoloare de astea au aproape toate stegele din lume !

    De altfel, Trei Culori-ul lui Cipi Porumbescu, nu v-a placut, nu ?

    Ce aveau versurile

    "Rosu-i focul vitejiei,
    Jertfele ce-n veci nu pier
    Galben, aurul câmpiei,
    Si-albastru-al nostru cer." ?

    Acuma o tot futeti cu tricolorul si cu nush ce unire sta scris pe el !

    Sta scris o pula, buei, nu sta nimic scris !

    Daca altii au drapele nationale de sute de ani, neschimbate, noi numa in 150 de ani l-am facut la fatza, cum a vrut muskiul fiecaruia !
    Cand cu culorile pe orizontala, cand cu ele pe verticala, cand si cu o coroana pe steag, cand cu secera si cu-n ciocan, cand cu gauri, cand fara gauri prin el !

    Dar parca numa steagul l-am schimbat ca scapetii ?
    Nu fratelos roman !
    Am avut si vreo 6 imnuri nationale de la Cuza-n'coace ! Din care "Te slavim", "Trei culori" si "Desteptarea", le-am cantat si eu ! S-ar putea si "Zdrobiti catusele", dar nu cred ca sunt, totusi, asa de bosorog !

    Basca, ca tot m-am lansat pe cacanareli de carcotas, am avut si vreo 7 Constitutii ! Nici in 200 de ani ! Iar S U ale A are aceeasi constitutie de pe timpul lui Abraham, impuscatul de la teatru !

    Ne mai miram de ce se schimba legea invatamantului, mai des deca izmenele mele !

    Din cauza etnogenezei acestui popor, de aia buey !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PeSe: merg sa-mi iau doza de Alupigus ca mi s-a intoxicat vorbitoarea !
      Imi joaca un ochi...

      Ștergere
  26. Tot de la prostanii de la Antena 3 !
    Cica: "Moarte suspecta in padure" !
    Pe ea t-o'n gura de moarte, chemati mascatii s-o duca la DeNeA, sa cerceteze aia cu biblia ce dracu cauta ea in padure, in ziua mare, cu suspectii dupa ea !
    T-o'n gura de moarte, si suspecta pe deasupra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca adminu ar treboi s-o ia in calcul, pentru premiul cel mai mic !
      Ca asa se vor decerna premiile: cel mai mic, cel mai mijlociu si cel mai mare. Iar numai unul singur va pasi pe covorul rosu, cu premiul suprem, adica cu cupa de pele !

      Ștergere
  27. Iaca, parca m-am trezit de dimineata cu cacat la muie !

    Se fura si cimitirele: flori, lumanari, candele, jerbe, coroane...tot frate !

    Deci tot, asa cum spuneam, de la voturile in parlament si la CSM, pana la chibritele din cimitire v!
    Tot, tot !

    RăspundețiȘtergere
  28. Parca vad ca, pana la stingere, si-o fura si baba mea, ca iar a inceput sa ma clantzaneasca !

    RăspundețiȘtergere
  29. Gata, "liber malu", cum ar spune genistii !
    Mai bagati si voi, ca eu trebuie sa ma supun majoritatii, adica babornitei, care tot zgheara ca sa las dracului calculatorul, ca tre sa mergem nush unde !
    Adica sa-i plimb tartanul cu masina, ca nu poate cotoroanta sa mearga cu troleul !
    T-o'n gura !
    Plec, ca n-am ce face...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numele tau este: S.P.B.(adicalea-sub papucul babei- vai viata ta de catel)

      Ștergere
    2. Bai omu, stai dracu acasa, ai descoperit tu mersul pe jos.
      Numai sa vada baba lui PMT ca are adepti, ca l-am si pierdut pe veci !
      Lasa-l asa cum este, nu mai da idei la babe!

      Ștergere
    3. Neacsumiercuri, octombrie 31, 2012 6:37:00 PM
      Eu il consider pe Ponta unealta lui Basescu .
      Răspundeţi

      Ștergere
    4. Mai este loc pt. unul??

      Ștergere
  30. S.P.B. zice.........bla,bla...

    RăspundețiȘtergere
  31. @PMT
    Sa-ti pupi sotia in cur (cu mare grija sa nu o murdaresti), ca nu orice femeie ar suporta linga ea un asemenea imbecil.

    RăspundețiȘtergere
  32. LoremIpsum says:
    Noiembrie 1, 2012 at 5:01 pm
    Este de-a dreptul revoltator ce se intampla, imi permit sa dau un un paragraf din raspunsul primit de Gourkha in urma petitiei, sper sa nu se supere. Uitati din ce cauza noi militarii nu suntem recunoscuti ca si categorie profesionala:

    “Grupa Maioră 0 „Fortele armate” a fost coordonată numai de către Ministerul Administratiei şi Internelor incă de la prima editie a acestui nomenclator apărută în 1995, motiv pentru care vă rugăm să vă adresaţi Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru alte detalii sau informaţii privind Grupele de bază sau ocupaţiile din cadrul Grupei Majore 0.”

    Deci noua militarilor ne fac regulile cei de la MAI, este evident din ce cauza aceasta grupa nu apare pe nicaieri ce interes au ei sa nu fim bagati la gramada cu ceilalti speciali.

    Reply

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este de-a dreptul si direct surprinzator ca abia acum a aflat Lorica ipsos cine face regulile pentru meapene !
      Mai trebuie facuta o precizare: cu exceptia meapeneului, care a ajuns un fel de epiderma de pe putza, celelalte componente ale sistemului de ordine si siguranta securista nationala, isi fac singure regulile ! Fara tam-tam !
      Procurorii, inclusiv cei militari, isi fac si ei regulile lor !
      Toti au reguli proprii, numai armata se ocupa cu grupuri de lucru interdepartamentale si comisii interminabile !

      Avem si specialisti, unul si unul, indeosebi la Directia de Juristi a Armatei, unde colcaie de chemati in activitate sau trecuti dintr-o specialitate militara in alta, a desteptilor care au absolvit dreptul la universitatea mondiala Biosfera !

      Ștergere
    2. SPB- te rog frumos!!!

      Ștergere
  33. Ca fapt divers, luat de pe blogul personal a lui Dogaru:

    "(...) La Iaşi, cea mai mare pensie acordă pentru sectorul de stat este de 5.829 de lei, fiind încasată de un profesor nevăzător. Sunt cinci pensii de peste 5.000 de lei înregistrate în judeţ. Cea mai mare pensie plătită la Iaşi este de 20.927 de lei, încasată de un magistrat pe baza legilor speciale”, ne-a declarat Isabela Grigorovschi, purtătorul de cuvânt al CJP Iaşi iar la Barlad sunt 2 fosti magistrati cu pensii de 13.234 si 12.430 de lei . Asta înseamnă un venit lunar de 26 de ori mai mare decât leafa minimă a unui absolvent de studii superioare şi de 60 de ori mai mare decât pensia minimă garantată. Înseamnă 5.000 de euro, bani cu care poţi să cumperi în fiecare lună o maşină bună la mâna a doua sau cu care poţi pleca în croazieră.
    Bogăţie în baston .Cea mai mare marire de pensie revizuita de a fostilor militari, abuziv desfiintate este de la 3.072 de lei la 95.968 de lei .
    Cea mai mare pensie plătită în judeţul Botoşani este de 17.969 lei brut şi aparţine unui fost magistrat, intrând la categoria pensii speciale. Potrivit CJP Botoşani, cea mai mare pensie, din asigurări sociale, este de 2.818 lei brut. În judeţul Neamţ, din cei 138.249 de pensionari, 4.360 au venituri lunare mai mari de 1.500 lei. Cea mai mare pensie de serviciu din judeţ fireste a unui fost magistrat este de 16.606 lei brut, în timp ce 18.103 de nemţeni beneficiază de cei 350 de lei. La nivelul judeţului Suceava, cea mai mare pensie încasată este de 4.327 lei şi este încasată de un fost miner. În acelaşi timp, 91.326 dintre pensionarii suceveni au venituri sub 500 de lei.
    P.S. NU SUNT ANONIM, SUNT MEMBRU DE SINDICAT , INSA SINCER NU AM CONT DESCHIS PE RETELE DIN MOTIVE PERSONALE. NU ACCESEZ PE TWITERR, FACEBOOK, NETLOG, ETC."

    RăspundețiȘtergere
  34. Ca tot mancam cacat mai sus, cu regulile pe care si le fac altii din sistem, mai putin armata:

    Tot de pe blogul lui Dogaru

    "Ce parere aveti la ei se poate si la noi Nu???
    A aparut in MONITORUL OFICIAL nr. 64 din 26 ianuarie 2012 , LEGEA nr. 303 din 28 iunie 2004 (**republicata**)(*actualizata*)
    privind statutul judecatorilor si procurorilor
    (actualizata pana la data de 26 ianuarie 2012*)
    Si acum, atentie ce apare la ART. 82*)alin.7
    (7) Judecãtorii şi procurorii pot opta între pensia de serviciu şi pensia din sistemul public. JUDECATORII SI PROCURORII MILITARI POT OPTA INTRE PENSIA DE SERVICIU SI PENSIA MILITARA DE SERVICIU !!!!!….
    Intrebare: MAI EXISTA PENSIE MILITARA DE SERVICIU , DEOARECE PENTRU MILITARII DE CARIERA A FOST DESFIINTATA , SAU EI ATATA MERITA????
    Si la ART. 85*)alin.2
    (2) Pensiile de serviciu ale judecãtorilor şi procurorilor, precum şi pensiile de urmaş prevãzute la art. 84 se actualizeazã ori de câte ori se majoreazã indemnizaţia brutã lunarã a unui judecãtor şi procuror în activitate, în condiţii identice de funcţie, vechime şi grad al instanţei sau parchetului, cu luarea în considerare, în procent, a sporurilor intrate în baza de calcul la acordarea pensiei de serviciu, precum şi a sporului de vechime. Dacã în urma actualizãrii rezultã o pensie de serviciu mai micã, judecãtorul sau procurorul îşi poate pãstra pensia aflatã în platã.
    Deci la ei se poate ??!!!!!!!!!!!!!!!
    CE PARERE AVETI DE ACESTE PREVEDERI ?"

    RăspundețiȘtergere
  35. Tare Dogaru asta ! Trebuie sa recunosc !
    Nici nu si-a lansat bine blogul si are deja aproape 600 de vizitatori !

    Deocamdata il comenteaza numai oamenii de bine, pupincuristii !
    Stai sa afle si carcoteii, ca imediat pune lacat la poarta, mai ceva ca Pulano 10 intercraci !

    Una peste alta, le are cu scrisul !

    RăspundețiȘtergere
  36. Buey-mi-o-iei, tu esti oleaaca mai rasarit ca fratii tai apevisti..chiar crezi ca se poate fara MI si fara servicii???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate, bineinteles !

      Numai ca apevistii astia de la armata, de mandrii si incapatanati ce sunt, niciodata nu cedeaza si nu vor sa accepte si alte idei !
      O tin una si buna, pe a lor, ca asa au ei mandatul de la seful !

      Iar cand se supara, isi iau jucariile si pleaca acasa !
      Normal ca militienii si securistii, care-s mai destupati la capatzana, nu stau pe loc !
      Dupa care armata se uita in ograda lor si se mira ca ea de ce n-a putut !

      Stiu eu ce zic ! Si stiu si altii care si-au rupt pantalonii-n cur frecand scaunele pe la grupurile de lucru si comisiile interdepartamentale !

      Ștergere
    2. PeSe: la fel se va alege praful, spre deliciul zecilor de mii de pensionari fericiti, si de noua lege a pensiilor militare!

      Fiecare cu pizda ma-si !
      Deja au inceput sa fasaie motoarele !

      Ștergere
  37. Pentru cei interesati, la nici 24 de ore de la publicarea primului volum din best sellarul "Negocieri", a aparut si volumul al 2-lea, scrise de istoricul Mircea Dogaru !

    Intrucat nu ocupa prea mult spatiu, il redau in intregime:

    "01.11.2012
    Negocieri (2)
    In atentia tuturor membrilor SCMD

    La solicitarile SCMD catre Guvern s-a raspuns pozitiv. In functie de programul extern al Premierului, urmeaza sa primim amanunte in cursul acestei zile privind momentul dialogului. Separat, maine dimineata vom merge la discutii cu dl. Ministru de Interne.

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

    Urmeaza partea a treia, cu discutiile de la ministerul mediului, apelor si fostelor paduri, iar dupa sarbatorile de iarna, ultima parte, cu negocierile de la ANAF, cu domnul presedinte Blejnar !

    Horor et Paria, Hae Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
  38. an' căutați la țigănescul soiu
    Cumu-i astăzi de-ovilit, cum el
    De cătră toți să-împinge-în gunoiu;
    Dară când trăia craiu Jundadel
    Și stăpânea-în India bogată,
    Vița lor era mult luminată.

    A lor preste toți nalt împărat
    Să numea-în ferman a lunii frate
    Și-a soarelui fiiu pre luminat;[27]
    Iar' lui să-închina nenumărate
    Noroade, țări, crai și mari ostroave.
    Aceste nu-s deșerte voroave!

    Parpangel de pe moș să născusă
    Din cea mai frumoasă țiitoare
    A lui Jundadel; așa să dusă
    Apoi strălucind raza de soare
    Păn' la dânsu; și care nu crede,
    Caute la el, că-în față i-o vede.[28]

    Era nalt și ghizdav la făptură,
    Bun lăutariu, pre bun cântăreț;
    La toate faptele cu măsură,
    Iară de-inele meșter ales.
    Acest chip era voievodul mare
    A zlătarilor mergând călare.

    Iară după dânsul, tot alese
    Șireaguri din sângura lui ceată
    Să ducea,-într-un rând tot câte șese,
    Căror urma ceailaltă gloată
    În pielcuța goală-golișoară
    Și scripind de neagră ca ș-o cioară.

    Cei într-armați avea buzdugane
    De-aramă și nește lungi cuțite,
    Toți oameni nalți și groș' în ciolane,
    Cu păr îmburzit, barbe sperlite;
    Haine-avea lungi, scurte ș- învârstate,
    Unii fără mâneci, alții rupte-în spate.

    În loc de steag purta ei o cioară
    De-argint, cu penele rășchierate
    Întracel chip, cât gândeai că zboară
    Plesnind în arepi cu-aur suflate.
    Músică făcea cu drâmboaie,
    Zdrâncănind clopoței de cioáie.

    A treia, cu pasuri măsurate,
    Căldărarii mari de stat să-iviră;
    Toți căciulați, cu barbe-afumate.
    De tăria lor lumea să miră,
    Taie-în arămuri ca și-în șindile
    Și rabdă foame câte trii zile.

    Armătura lor era ciocane
    Ferecate; toți erau călare.
    Dar unde mă tragi, o, Bălăbane,
    Ducătoriul acestòr, pre tare?
    De-asculta țigănia de tine,
    Era de dânsa cu mult mai bine!...

    Ei încă după-al său steag urmează,
    Ce era de-aramă-o tipsioară
    Strălucind în toate părți cu raze,
    Ca și soarele de primăvară.
    Marș sufla-în trâmbiță răgitoare
    Ș'în loc de dobă, bătea-în căldare.

    A patra venind să văzură
    Fierarii cu ale sale baroase,
    Arzătorii de cărbuni și zgură.
    Înarmați era ei și cu coase
    Pe nește druguri lungi îndreptate
    Și-în chipul lăncilor ferecate.

    Ducul lor era Drăghici cu minte[29]
    Carele multe veacuri văzusă
    Și totuș' din gură nici un dinte
    Încă pănă-atuncea nu-i căzusă;
    Acum ținea el a șeptea muiere
    Și totuș' să sâmțea la putere.

    Trei sute de-armați număra ceata,
    Pedestrime-aleasă! Fieșcare
    Mergea voios și de războiu gata.
    Purta cu sine și de vânzare
    Seceri, cuțite, foarfece, zale
    Și nu le lipsea numa parale.

    RăspundețiȘtergere
  39. DC-uleeeee! Alfabetatuleeee! Dormi in Bartolomeu?
    Ia-l la mana pe PulanoX! Cum de-a pus el un "i" in plus cand si unde nu trebuie?

    RăspundețiȘtergere
  40. Ce-ai ma nene de urli in halul asta?Te-a lovit strechea?
    Ca ne-ai asurzit pe toti.Ia-ti pasteaua poate iesi din agitatie panicatule

    RăspundețiȘtergere
  41. No, bună dimineața la toată poPULIMEA!

    RăspundețiȘtergere
  42. de-ncalzire

    Un tip cu doua gagici la o terasa, apare chelnerul si intreaba:
    -Cu ce va servim?
    -O bere, la tap...
    -Si la caprele astea?..

    RăspundețiȘtergere
  43. Neatza buna la Zoo +9!
    Baaa, vorba unuia de mai sus- cre ca Curlandezu, ca numa iel dupa ce da pe gitlej o saniuta o face pe-a profu de romaneste, asta de-si zice PulanoX/Lupus, nu stie scri romaneste. La iel verbul "a fi" se scrie cu "a fii". Si cica scrie carti...poate de sheptic.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  45. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks!

    Feel free to surf to my web page ... jocuri online 2011

    RăspundețiȘtergere
  46. Every weekend i used to pay a visit this web site, for the reason that i want enjoyment,
    since this this website conations actually fastidious funny material too.


    My page; mario jocuri

    RăspundețiȘtergere
  47. Can I simply say what a comfort to uncover a person that genuinely understands what they are discussing over the internet.
    You actually realize how to bring an issue to light and make it important.
    More and more people need to check this out and understand this
    side of your story. I was surprised that you're not more popular given that you most certainly possess the gift.

    Also visit my web-site - jocuri bingo online

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri