Google Translate

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Woww! 666 cu aplicabilitate militară! Dar ... ce sunt mesajele subliminale? Cui si la ce folosesc? Ingeri sau demoni?


În lumea televiziunii este interzisă folosirea a ceea se se numește, imagine subliminală. Aceasta are ca durată sub o treime pe secundă și este percepută inconștient. Potrivit coduluioreste.ro, asemenea celor care folosesc introducerea unei a 25-a imagini pe secundă, în filme sau pe internet, armata a dezvoltat și ea propriile tactici de a folosi atacuri subliminale.
 
Armata americană a fost acuzată că folosea mesaje subliminale în timpul emisiunilor de știri despre trupele din Irak, pentru a descuraja rezistența și a spori demoralizarea trupelor inamice. De asemenea, fundamentaliștii islamici apelează la imagini subliminale cu femei goale și texte din Coran. Iranienii în special fac uz de aceste mesaje care trec de cenzorul conștientului, pentru a le trezi adepților instictele de dominare.
 
”Armatele tehnologizate au experimentat deja demonii optici. Deși soldatul se bazează în câmpul de luptă pe cele cinci simțuri, el poate fi orbit cu unde laser, poate fi influențat în luarea deciziilor cu ajutorul undelor electromagnetice, etc. Prin crearea unui haos vizual și sonor, orice militar poate fi transformat într-o fantomă rătăcitoare lipsită de orice fel de reper. Sistemul optic Cobra emite pe trei lungimi de undă diferite, atacând ochii, dar și sitsemele vizuale artificiale,” scrie codulluioreste.ro.
 
Forțele militare care au în arsenal arme cu ultrasunete și care pot modifica percepțiile spațio-temporale ale inamicului își pot proiecta țintele direct în halucinație. Exerciții desfășurate în Colorado în care s-au utilizat tehnologii distale cu bazooka acustică, au avut efecte zguduitoare. ”Dupa 30 de secunde soldații s-au plâns de junghiuri cardiace, de presiuni insuportabile pe ficat, stări de vomă și amețeală, diaree, organe sexuale inflamate șamd. Astfel, dupa ce inamicului i-au fost captate datele neuronale (memoria, cunoștințele, comportamentele), cu ajutorul psihotronicii, acestea sunt introduse într-un computer gigant care va analiza și propune cele mai bune și eficiente metode de influențare sau atac,” explică codulluioreste.ro rezultatele unui asemenea experiment.
 
Privind astfel, omul va deveni asemeni unei rețete de mâncare din care mai scoți un ingredien sau mai adaugi un condiment.
 
 
Mesajele subliminale
 
Printre metodele psihologice de transformare, în sensul de ameliorare, putem enumera mai multe, printre care yoga, bioenergia, terapiile complementare, meditaţia transcendentală, controlul minţii, hipnoza, auto-hipnoza, programarea neuro-lingvistică etc… Toate aceste metode, deşi eficace, au totuşi un inconvenient major: trebuie să le consacri timp şi eforturi personale.
 
Totuşi, există o metodă care nu cere niciun efort, iar timp, doar puţin, sau aproape deloc. Această metodă este metoda subliminală. Ea poate fi folosită pentru modificarea unor stări anxioase, a blocajelor negative sau a obiceiurilor proaste. Cu metoda subliminală, dispunem de un instrument remarcabil. El nu necesită nici concentrare, nici voinţă. Aceasta figurează printre cele mai importante descoperiri în domeniul psihologiei.

Definiţia subliminalului
Subliminal înseamnă „sub pragul conştiinţei”. De exemplu, imaginea subliminală este o imagine care nu poate fi văzută cu ochiul liber, dar pe care creierul nostru o percepe. Trebuie precizat faptul că majoritatea legislaţiilor actuale interzic acest gen de imagine în publicitate.
 
Un mesaj subliminal este un stimul (adică un agent susceptibil de a provoca o schimbare de comportament la subiectul observat) care nu este perceput în mod conştient decât de persoana care îl primeşte; el se află dincolo de nivelul conştient, dar excită foarte bine simţurile. Nu se cunosc încă în totalitate mecanismele puse în joc, dar se pare că, deşi efectuează fără încetare o triere a informaţiilor pe care le primeşte, creierul nu aplică acelaşi filtru la toate nivelurile de conştiinţă, astfel încât unele informaţii pot influenţa emoţiile fără ca organul cognitiv, creierul să aibă vreun acces.

Motivul pentru care mesajele trebuie să fie „subliminale” este că, de vreme ce spiritul conştient nu îşi dă seama de mesaj, el nu poate să îl respingă, să-l critice sau să-l analizeze. Spiritul poate urma sugestia în mod natural.
Sugestiile subliminale acţionează la fel ca şi sugestiile hipnotice. Capacitatea de a ocoli partea critică a spiritului conştient este esenţială pentru a implanta noile sugestii pentru schimbări. De fapt, de fiecare dată când ne confruntăm cu o alegere, putem decide în mod conştient ce decizie să luăm, în funcţie de voinţa şi de dorinţele noastre. Totuşi, spiritul nostru inconştient nu are aceeaşi capacitate de analiză a informaţiei şi el acţionează în funcţie de datele pe care le-a primit ca şi cum ele ar fi adevărate. Este un fapt psihologic admis că suntem conduşi şi influenţaţi de toate impulsurile noastre inconştiente. Astfel, influenţând spiritul nostru inconştient prin sugestie, se pot manifesta schimbări puternice într-un mod foarte natural.
 
Subliminalul vizual
Într-un film, se poate înlocui, în fiecare secundă, una din imagini cu o imagine care nu are nici o legătură cu filmul (dat fiind faptul că există 24 de imagini pe secundă, aceasta nu va fi deci afişată decât 417/10.000 miimi de secundă). Astfel, unii realizatori de filme horror au folosit imagini ascunse, încorporate în imaginile reale, pentru a întări efectul de nelinişte (de exemplu în versiunea prelungită a filmului „Exorcistul” de William Friedkin).
 
Imaginile subliminale sunt deci invizibile la o viteză normală. Ochiul nu le va putea vedea şi spectatorul nu se va întreba ce a fost acel lucru de pe ecran pe care l-a văzut pentru foarte puţin timp decât dacă ştie că există o imagine subliminală pe care să o caute şi asupra căreia să se concentreze. Numai atunci va putea să o întrezărească şi, chiar dacă nu a văzut-o înainte, acum, când ştie unde este, va putea să o vizualizeze.
 
Iată un singur exemplu, printre multe altele, de folosire a subliminalului vizual: în timpul alegerilor americane din anul 2000, s-a descoperit din întâmplare o imagine subliminală strecurată în spotul publicitar al lui George W. Bush. Această imagine subliminală conţinea o insultă „rat” (şobolan, gunoi) atunci când spotul făcea referire la concurentul său, Al Gore. După spusele celor care au creat spotul ar fi fost vorba de o greşeală tehnică… Oricum ar fi, conform unui studiu condus de Joel Weinberger, de la Universitatea Adelphi din Statele Unite, acest spot putea creşte părerile negative ale alegătorilor împotriva candidatului vizat.
 
 Subliminalul auditiv

Există unele cercetări serioase care au dovedit, de mulţi ani deja, că percepţia subliminală este o realitate. Dixon în mod special, dar şi Mykel şi Daves, Ayres şi Clarck, cercetătorii Fundaţiei pentru cercetarea impresiilor subliminale (FRIS), au demonstrat acest lucru într-un mod foarte amplu. Teoria, simplă, a fost verificată. Dixon, într-un studiu referitor la acest subiect, distinge 4 zone de percepţie, în funcţie de intensitatea stimulului.
 
Subliminalul sonor nu se bazează pe durată, ca subliminalul vizual, ci pe intensitate. O frază, de exemplu, este difuzată la un nivel prea scăzut pentru a fi percepută în mod conştient. Totuşi creierul o înregistrează şi o decodează. Atunci când ascultăm o melodie care conţine mesaje subliminale, în general nu auzim decât melodia. Melodiile alese sunt la bază sintetizatori care formează pânze sonore fără rupturi evidente. Mesajul subliminal este pur şi simplu prezent la un nivel inferior celui de 20 sau 30 de decibeli, folosind efectul de mască bine cunoscut de la munca de cercetare a lui Wegel, Lane şi Fletcher.
 
Acest procedeu interzice recunoaşterea conştientă a mesajului ascuns în spatele muzicii. O altă metodă este ca mesajele subliminale să fie înregistrate în zona de frecvenţă situată la limita percepţiei umane a auzului (între 14000 şi 20000 Hertzi). O altă tehnică este codarea mesajelor subliminale pe un zgomot alb.
În 1951, doctorul Hal Becker, şi-a început cercetările asupra efectelor sugestiei subliminale. Unul din studiile sale implica folosirea sugestiilor subliminale încorporate în sistemul audio al centrului medical Mc Donagh din Missouri.
 
Testul său, care a durat şapte luni, a produs rezultate spectaculoase. Leşinurile datorate injecţiilor au scăzut la zero, numărul persoanelor care fumau în locaţiile personalului a scăzut cu 79%, iar accesele de stări proaste din sala de aşteptare suprapopulată au fost reduse cu aproape 60%. Aceste probleme au revenit la nivelurile anterioare atunci când mesajele subliminale au fost oprite, la sfârşitul studiului.
 
Pe 10 septembrie 1979 revista „Times” relata: „cincizeci de magazine din Statele Unite şi Canada instalaseră un sistem subliminal pentru a evita furturile din raioane. Inventatorul său, doctorul Hal Becker, a suprapus pe muzica difuzată în magazine mesaje subliminale care sugerau să nu furi : „Eu sunt cinstit. Dacă fur voi fi prins şi trimis la închisoare.” Furturile s-au redus cu 37%, economisindu-se 600 000 de dolari pe parcursul a nouă luni de folosire a sistemului.”

Aplicaţiile subliminalului

Subconştientul acceptă şi produce în realitate orice sugestie care îi este prezentată, dacă ea este în acord cu convingerile voastre. Când sugestiile sunt pozitive, rezultatele sunt uimitoare.
 
Într-un studiu din 1980, doctorul Silverman a încorporat mesaje subliminale în tratamentul unei jumătăţi dintr-un grup de fumători care încercau să se lase de fumat folosind o terapie comportamentală.
După o lună, la sfârşitul tratamentului, 66 % din grupul expus mesajelor subliminale deveniseră nefumători, în timp ce din cealaltă jumătate a grupului, neexpusă la mesaje subliminale, doar 13% se lăsaseră de fumat. Silverman afirma că observase efectul pozitiv al mesajelor subliminale în timpul stagiilor de afirmare de sine, la adolescenţii care urmau o psihoterapie, la studenţii care se aflau într-o terapie de grup, la alcoolicii care participau la programele Alcoolicilor Anonimi şi la persoanele care urmau o terapie împotriva fobiilor sau a excesului de kilograme.
 
Mesajele subliminale şi slăbitul
Cercetările lui Becker au dovedit că mesajele subliminale pot să influenţeze pierderea kilogramelor în plus cu rezultate uimitoare. În clinica sa, pacienţii au primit mesaje subliminale audio şi video ca parte a unui regim. O femeie a slăbit 50 de kilograme în 12 luni. Într-un studiu complementar, Becker a constatat că, după terminarea programului însoţit de subliminal, 50% din pacienţi şi-au menţinut cel puţin jumătate din kilogramele pierdute până la 2 ani, 23% şi-au menţinut între 75% şi 100% din kilogramele pierdute, iar 11% s-au mulţumit doar cu 25%. Rezultatul este mai bun decât cel al programelor de slăbire fără mesaje subliminale.
 
 Mesajele subliminale şi şcoala
Volumul 29 din „Journal of Counseling Psychology” raportează un studiu făcut de doctorul Kenneth Parcker, psiholog la Queens College din New York. Proiectul de cercetare al doctorului Parcker a fost conceput cu scopul de a testa efectele mesajelor subliminale asupra şcolarităţii. Un grup de studenţi a primit un mesaj subliminal vizual, o frază simplă repetată de trei ori pe săptămână, înaintea cursurilor. Un alt grup (grup de control) din aceeaşi clasă nu a primit decât partea vizuală fără mesaj. Analiza grupului expus la mesaje subliminale a arătat o ameliorare semnificativă a rezultatelor şcolare, pentru că s-au obţinut note între B şi A, pe când grupul neexpus la mesaje subliminale a avut note între C şi B. Mai mult, după o lună, cei care primiseră mesajele subliminale reţinuseră mult mai bine lecţiile în comparaţie cu grupul de control.

Numeroase aplicaţii au dat rezultate pozitive, cum ar fi: relaxarea, atenuarea durerii, eliberarea de o sexualitate refulată, dobândirea unei gândiri pozitive, realizarea de performanţe sportive, încrederea în sine, reducerea depresiei, tratarea alcoolismului… Conflictul dintre emisferele creierului se află la originea problemelor existenţiale:


În timpul unei şedinţe de hipnoză, emisfera dreaptă este pusă la contribuţie, în timp ce stânga este „deconectată.”. Dacă un subiect îşi fixează un obiectiv (emisfera stângă), de exemplu să slăbească, iar în emisfera dreaptă există un scenariu negativ, el se va afla atunci într-o stare conflictuală. Dacă el doreşte să urmeze un regim, va începe să-i fie foame nejustificat, şi asta îl va împinge să mănânce mai mult. Emisfera stângă va încerca atunci să justifice acest comportament, astfel încât să păstreze coerenţa de personalitate. Acest fenomen de regăseşte în majoritatea obiceiurilor proaste şi a comportamentelor negative. El constă în conflictul dintre dorinţa de a face bine şi forţa iraţională care împinge spre eşec.


 
De exemplu, dacă observăm un depresiv, putem constata că depresia îi este susţinută de comportament: eliminarea activităţilor din timpul liber, a contactelor sociale, vizualizarea negativă a viitorului, lipsa de scopuri.
Chiar dacă emisfera stângă luptă să iasă din această stare, emisfera sa dreaptă, cu ideile şi cu schemele mentale pe care le conţine, îi modelează comportamentul.
 
Emisfera dreaptă este influenţabilă. E suficient să ne influenţăm emisfera dreaptă pentru a ne schimba comportamentele negative şi pentru a le înlocui cu obiceiuri de succes.
 
Această reprogramare a subconştientului se face destul de repede, cu ajutorul subliminalului.


Emisfera stângă (conştientul) nu este solicitată cu subliminalul şi informaţia dorită pătrunde direct în emisfera dreaptă.


 
 Folosirea subliminalului

- Sugestiile subliminale nu prezintă nici un pericol; chiar şi copiii pot beneficia de acestea;
- Nu ascultaţi subliminalul dacă nu aveţi chef;
- Ascultarea subliminalului în condiţii de relaxare optimizează rezultatul;
- Cel mai bun moment pentru ascultarea subliminalului este seara, înainte de culcare, sau dimineaţa, imediat după trezire, atunci când creierul se află în starea „alfa”. Acest lucru se face pentru că visele voastre au toate şansele să fie orientate în sensul reprogramării pe care o doriţi.
- Acestea fiind spuse, ascultarea se poate face în orice moment şi oricât de des doriţi.( atenţie, nu trebuie să simţiţi saturaţie sau plictiseală).
- Nu vă programaţi niciodată subconştientul într-un mod exagerat pentru că riscaţi ca efectul să fie invers.
- În maşină, dacă CD-ul dumneavoastră cu subliminale este pe un fond de muzică de relaxare, folosirea acestuia se poate dovedi periculoasă pentru şofer.
- Pentru a obţine rezultate cu subliminalele nu trebuie să aveţi o atitudine negativă sau de neîncredere faţă de această metodă.
- Ascultarea subliminalului trebuie făcută la un nivel normal de putere sonoră.
- Programul trebuie ascultat în jur de 4 – 6 săptămâni, minimum de 2 ori pe zi, (de mai multe ori poate accelera rezultatul) de preferinţă o dată înainte de culcare, iar în rest în funcţie de stare, de nevoi sau de timp.
- În funcţie de schimbările pe care le doriţi, unele se pot produce rapid, altora le poate lua mai mult timp; este important să continuaţi lucrul spre obiectiv până la obţinerea rezultatelor dorite. Şi nu uitaţi niciodată că tot ceea ce spiritul conştient poate percepe se poate realiza, cu voinţă şi cu perseverenţă.

de Gabriela Velours
Sursa:
http://www.clubmistic.ro
 
==============================
TOPUL TOPURILOR!
=====================

Este mortal...omu'! vizionati video:


==========
=========================

156 de comentarii:

  1. Vai adminu, mi-e rusine sa ma uit la poza aia cu cojile de oua !
    O sa o pun si eu pe desctop, iar maine dimineata, cand se trezeste baba, daca ghiceste despre ce e vorba in propozitie, o fack o tura, inclusiv cu masina la sosea, la un mic !

    Totusi, care e tema ? Ia sa citim...

    RăspundețiȘtergere
  2. Alea-s cojile de la ouale sparte de udRea. La primarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare, tare !
      Cum dreaq de le-a spart numai pe "lungime" ?!

      Ștergere
  3. Le-a lovit de buza de-a ,,latul''.

    RăspundețiȘtergere
  4. Faza de cascadorii rasului, la Craiova, la K 1 !
    In al doilea meci, au calcat caftangiii pe corzile de la ring, care s-au rupt !
    A oprit seful meciul, iar "inginerii" se chinuie sa lipeasca funiile alea inapoi !

    Cred ca au facu corzile de la ring din praz !
    In planul 2 am vazut-o si pe primaritza, Olbutza Vasitextu, care mai-mai sa faca spume, de rusine !

    Tocmai la ea acasa sa se rupa coarda !

    RăspundețiȘtergere
  5. Putea sa se rupa la Roman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo-i rupta de mult !
      Cica pute prin oras numa a coarda !
      Raiul betzivanilor !

      Ștergere
  6. Da, da parasuta asa mare n-aveau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mesajul si imaginea mea subliminala spun ca, in imaginea aia urata, e vorba despre putza mica a lu' Tibica !
    Ca altceva ce subliminalul meu poa sa fie pula aia stramba !

    RăspundețiȘtergere
  8. NB la ZOO +NOO !

    Sa aveti o noapte giugiuc !

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună dimineata la NOO, doamne dă mai multe..OUA!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Uai , individiosilor ... La noi , la Roman , stau golanii la coada , pe strada , s-o stinga pe Nuti-n campanie ...
    Pe tricoul ei scrie : "ARD" ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  12. 'Neatza buna la ZOO de la noi de la NOO !

    Cand am dat, din nou, cu muia-n falusul adminului, subliminal mi s-a si derulat o imagine care nu poate fi văzută cu ochiul liber, dar pe care creierul o percepe, ceva de genul : cum ar sta aceasta pula, intr-o anumita gura ! Una care se face ca face politica !

    O zi buna, si nu umblati cu subliminale de astea vizuale sau auditive, ca-i sarbatoare si-i pacat !

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai nu zau !
    Iar a inceput sezonul minciunelilor, s-a dat liber la promisiuni:

    ""Începând cu 2013, după mulţi ani, pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90 la sută pentru cei care au pensii sub 1.000 de lei. Se va introduce din luna martie, anul viitor, şi un ajutor pentru energie electrică, pentru persoanele vulnerabile, pentru că ştiţi că de la anul se liberalizează preţul la energie. De asemenea, ne-am propus ca în următorii patru ani toţi copiii noştri să aibă la prânz o masă caldă, asigurată în şcoli. Nu i-am uitat nici pe veterani şi eu sper chiar ca până la sfârşitul acestui an să crească ajutorul anual, de la 200 la 260 de lei, pentru că, din păcate, au rămas foarte puţini şi trebuie să-i ajutăm să iasă din iarnă", a afirmat ministrul Muncii, citat de Mediafax."

    Altul:

    "Cu salariile în 2013, atâta timp cât am reuşit şi ne ţinem de cuvânt cu restituirea a ceea ce s-a tăiat în 2010, aş fi mai degrabă prudent să vorbesc de creşteri salariale. În ceea ce priveşte pensiile însă, sigur, noi finalizăm ceea ce trebuia dat înapoi la pensii, apropo de încasarea aceea de contribuţii la sănătate. Însă, avem o lege aprobată de către fosta majoritate, dar şi de către noi, care lege prevede că de la 1 ianuarie pentru pensii trebuie să aplicăm acea actualizare, inflaţie şi creşterea salariului mediu.
    Din calculele pe care le facem, acum, sigur a venit şi chestia cu inflaţia, mai mare decât fusese prognozată, încercăm să oferim cât mai mult din ceea ce ar trebui să facem. Însă numai când am toate calculele şi când văd ce înseamnă cei 5 miliarde pe care trebuie să-i dau înapoi( rata imprumut FMI-n.m.) pot să dau o cifră exactă.
    .......
    Vedeţi că sunt foarte prudent, că e uşor de vorbit în campanie electorală...
    ...........
    Sunt convins că oamenii nu mai aşteaptă doar poveşti, vor să audă şi lucruri bune şi lucruri rele." a afirmat Dottore la A 3 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insa nu a trecu mult de cand :

      ""Ieri am fost la Ponta, pe Kiseleff. Am fost toti presedintii de consilii judetene si am stabilit, va anunt in premiera, ca pana in august se dau inapoi, in trei transe, pensiile, toate salariile si sporurile salariale pe care vi le-au taiat in mod abuziv ai lui Basescu. (...) Aceasta este prima masura pe care o ia Guvernul, exact asa cum a promis. Si o sa vedeti ca o sa avem grija, si eu si prietenul meu, Radu Mazare, sa se tina de cuvant Ponta. Se anuleaza planul national de investitii al Elenei Udrea, sunt patru miliarde de euro, si astia sunt banii cu care vom putea sa revenim la normalitate, sa supravietuim" , a spus Nicusor Constantinescu in uralele celor prezenti."

      Ce textieri !

      Ștergere
    2. Daca nu sunt prea-prea indiscret, cat mai este pana in august ?

      Ca mi-e dor de mare !

      Ștergere
    3. Mai am cateva "citate" si din Frezo !
      Pusca si-o curea mai lata, ce barbati erau ei odata !
      Pusca a ruginit si pe prosti i-a fraierit !

      Puneti botul, iar !

      Ștergere
    4. PMT
      O sa-l tragi de raspundere pe Lupus, pe Legea Copyright.In textul lui Ponta nu era precizarea, din paranteze, cu rata FMI.
      Plagiatorule!!!! :):):)

      Ștergere
    5. N-are importanta, balamuc sa fie !

      Mare cacat ai reusit si tu cu alea 3 cuvinte din paranteza !

      Ma bucur ca citesti constant aciulea, ca la tine...si tu te plictisesti ca sa te citesti !

      Spor la treaba, o zi buna !

      Ștergere
    6. Pese: a plagiat el dottore, d-apoi eu ! Un pic de colo, un pic de dincolo, mai pe la ziare, mai pe la Pulano intercraci si gata !

      Se numeste diseminare rapida de informatie, ca sa nu mi-o ia Cashcavalu' inainte (cred ca doarme ala, ca l-am vazut in sala polivalenta azinoapte, la gala de chei uan ! Statea langa primarita Olbutza Vasitextu !).

      Ștergere
  14. Bey,
    Mi-a venit ieri ... "noutatea" in card!
    Uauuu.... ia ghiciti, fi-v-ar de cap, carcotasilor!
    Bey, ia sa comentati dupa ce vine si la voi!
    Atunci, dupa, ce si cum natarailor!
    La mine a fost tot/toata...!
    La ultimul banut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norocul tau, tu ai card !
      Eu n-am, asa ca "o iau in mana" !
      Dupa ce-mi vine si mie, te anunt !

      Pupiu !

      Ștergere
  15. Buey io am baut cu asta la Bartolomeu da il bagasem sub masa,slabut baiatu,slabutz...hac,hac.Al dreak si am platit eu "pe caiet"

    RăspundețiȘtergere
  16. Intelectualii din armata:

    Bătaie la Cotroceni între jandarmi și trei ofițeri de armată beți

    Trei ofițeri MapN au fost implicați aseară într-un scandal în zona Palatului Cotroceni. Cei trei erau sub influența alcoolului. Totul a început în urma unor șicane în trafic în care a fost implicată o mașină în care se afla o șoferiță și soțul ei.
    Jandarmeria a acționat ca la carte în cazul celor trei agresori

    Potrivit martorilor, la un moment-dat, colonelul care se afla la volan a oprit brusc în fața celeilale mașini și, acompaniat de colegii de chef, au început să lovească cu pumnii și picioarele autoturismul soților. Un jandarm de la Palatul Cotroceni a văzut incidentul și și-a chemat colegii în ajutor, moment în care cei trei ofițeri de armată s-au luat la bătaie cu jandarmii. Au fost duși la secția de ăpoliție și s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,8 la mie. După ce au dat declarații la poliție, doi ofițeri au mers la spital pentru a primi îngrijiri, iar conducatorul auto a fost reținut pentru declarații suplimentare.


    RăspundețiȘtergere
  17. Alt intelectual, mai multa prostie:

    Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, duminică dimineaţă, referitor la cazul ataşatului militar la Chişinău, că nu este exclus să fie vorba despre "o provocare", el adăugând că în diplomaţie uneori se poate întâmpla să ţi se ofere o cupă cu şampanie, "care poate să conţină şi altceva".

    El cind bea o cupa se suie la volan.

    RăspundețiȘtergere
  18. S-a trezit idiotul sa vorbeasca cu alter ego-ul sau:

    plano1011 noiembrie 2012, 11:15
    @Lupus
    Argatul de sub Tampa al lui Burcu iti cara textele pe blogul de mh, fara sa te citeze. Comisarului ii convine....

    poftim aristocrat kkt ti-am mai "carat un text"
    textierule!!
    PS Se plange pula rupta la pula stramba:):)
    E "bine"asa cum se ling astia pe pula unul pe altul.Daca vreau sa le dau muye acolo la ei,este "verboten"astia da "democrati" dom'le; democratia pumnului in gura

    RăspundețiȘtergere
  19. hopaaa ne baga adminu pe "italice" treij da secunde!!
    Cre ca iar e in chinurile "facerii" cu zugraveala bloagei
    Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Usior, uaaaiii !
      Ca nu te pot urmari in ritmul asta !
      Te-a lovit subliminalul ala, din poza de mai sus ?

      Relax, ca-i duminica !
      L-ai speriat dreaq pe Lupulus intercraci !

      Aciulea e pe contributivitate, buei ! Cat ai dat, atata ei ! Nu ca pe 164, cand abia luai muie fro 80 % din ce dadeai pe ultima zi !

      Asteapta, uai, ca sa mai si ei !

      Ștergere
  20. Intelectualii din armata s-au caftit cu jandarmii !
    Bravo buey, pai numai cu aplicatii de alea pe harta, cum dracu sa-ti mentii pregatirea si nivelul de operabilitate !
    Repede a sarit Frezo ca asa ceva nu se exista si da-i, cu manie proletara !
    Sa fie judecati, infierati, plimbati prin targ cu smoala si pene pe ei !

    Ce cacanari ! Mare scofala ca au pus-o de-un caft !
    N-am auzit nimic de jandarmi ! Cred ca aia sunt la reanimare !

    Parca si vad filmul (pe Raileanu il stiu de cand era chistoc):
    -Voi ce pula mea vreti, buei ! Stiti cu cine stati de vorba, aciulea ?!
    -Domnu, domnu, va rugam...
    Si zbang un cap in gura jandarmului ! Zbang si doctorul o chifla in trompa celuilalt jandarm !
    Zbang un baston pe carca colonelului !
    Jap un sut in coaie Soferitei !

    Mare scofala !

    RăspundețiȘtergere
  21. Cand eram putoi de liceu militar, circula o balada cu un anume profesor de sport de la Campulung Moldovenesc, colonelul Cristea, care zicea ca, la un chef-de chef pe la nush ce cabana de pe Rarau, s-a pus de-un caft, de la niste muieri !
    Se mai povestea precum prieten cu Cristea colonelul, era si un capitan vestit in cafturi, unul Tichindilean (sper sa-mi aduc aminte bine ) !

    Astia doi au batut toata crasma !

    Ideea e alta.
    Cica, a doua zi, seful militienilor din Campulung l-a chemat la "discutii individuale" la postul de militie, cu tot cu Tichindileanul lui !

    Se povestea ca a intrat Cristea val-vartej in biroul militianului, s-a uitat la el si cand i-a futut un pumn in gura, s-a dus ala cu tot cu scaunul pe care statea, pe spate !
    I-a zis doar atat: capitane, cand intra un colonel in biroul tau, te ridici si saluti regulamentar !
    Si a plecat ! Si nu s-a mai auzit nimic de caft !

    Candva, am avut si eu ocazia sa-l vad pe Cristea asta, dupa care am auzit ca a murit !

    Mai tarziu am aflat ca fusese mutat disciplinar pe la carbuni, de nustiu cate ori !

    Este doar ce am auzit pe vremea aia, cand povestile astea cu cafturile prindeau de nota 10 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar de chestia scrisa de ala la 12:48, nu bag mana in foc ca n-ar fi reala ! Adica chestia cu "mai multa prostie" ! Achiesez !
      S-a aruncat ca broasca in bordura, pe posturile de teve, sa vada opinia publica ce prompt e el !

      Ștergere
    2. Pese: noroc ca a picat, imediat, chestia cu spagareala deputatului ala de pedele, de s-a reorientat presa imediat, ca de altfel, pana deseara, in opinia Frezonatului, aia 3 erau ca si spanzurati !

      Ștergere
  22. Off topic!!!
    mos alecu4 noiembrie 2012, 17:54
    Legat de amintirile care nu ar fi ale cuiva care nici nu are cum sa aiba amintiri ...

    Mai intii , si la-nceput ... trebuia/ar fi fost bine/ar fi fost corect daca se indica sursa timpeniilor respective :
    //neacsum.blogspot.ro/2012/10/unmee-serviciu-operativ.html#comment-form
    //www.in-cuiul-catarii.info/2012/10/30/unmee-serviciu-operativ-1332

    Ramin la convingerea ca respectivele ziceri sint niste mari TIMPENII deoarece :
    - daca respectivul "zicator" asta/atit a inteles din ceea ce are de facut pe-acolo ... este clar ca este timpit ;
    - daca respectivul "zicator" a vrut sa faca "un spirit de gluma" ... tot timpit este pen'ca_cu-asa ceva nu se "glumeaza" ...

    Cit despre cei care "iau drept litera de evanghelie" zicerile timpitului , si le folosesc drept argumente in demonstratiile lor de frustrati ... este clar ca au "creerele" de aceleasi dimensiuni ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea dreaq daca n-o frecati la rece, de nu mai intelege omul nimic !
      Sa inteleg ca-i vorba despre ragaiala aia scrisa de Neacsu, pe un blog, care se continua pe alt blog, despre amintirile inchipuite ale unuia ?
      Ca "zicatorul" tampit e Neacsu ?

      Daca e asa, de ce-o freci ca la Verdun ?
      Pai deja se stie ca-i tampit ! S-a tot spus, inclusiv pe blogurile alea ale lui, de succesuri !

      Ștergere
    2. E clar!Ce-ati fumat fratilor?
      Ori tu anonimu' ca ai postat cacatu' de mai sus,ori tot tu anonimule,ca ai postat cacatul de mai sus??
      ca despre ce ai copiat de la basina moarta ala de alecu chiar ca n-are rost sa intreb.Ala in loc de creieri are muci
      ...adica,isi da muie singur intr-o "logica"fara cusur
      citez din limba de lemn
      "Legat de amintirile care nu ar fi ale cuiva care nici nu are cum sa aiba amintiri ...
      Mai intii , si la-nceput ... trebuia/ar fi fost bine/ar fi fost corect daca se indica sursa timpeniilor respective :"

      Ștergere
  23. Io acu nu ca ma laud,da in afara de "bataliile" de la Breaza cu aia de la UCECOM(cine le fute pe gagici) n-am vazut cafteli mai bune(paftaua sa traiasca),poate doar cand dadeam toata carciuma afara intr-un mic satuc numit Corbu(stiti voi, langa C Midia)Bai da si cand "ne-am mutat" pe Navodari...vai de pula lor(paftaua sa traiasca)
    S'apoi io am o vorba(poate o au si altii da' io n-am auzit)
    Am principul urmator:Eu stiu sa bat bine,bine de tot,dar habar nu aveti cata bataie am luat pana am invatat.Si slava Domnului,mi-au incarcat baietii bateriile in 4 ani de Breaza.Si uite-asa nu poti sa dai decat dupa ce iei cu varf si indesat.Restul e gargara!!
    Sa va bag niste bancuri? sau sunteti prea acriti de la propriile basini politice?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci dreacu, ca de te-aude Bret-Frezo, te da afara din rezerva armatei si-ti revoca toate ordinele de avansare, de pe timpul cand erai elev fruntas de leme !
      Ciocu mic, ca acusica te toarna Cashcavalu lu' Frezo si dau astia un comunicat cu presa !

      Ștergere
    2. Cam ai dreptate!!
      da si bret-frezo ala imi inchipui ce moaca avea cand a facut LM-ul(daca l-a facut)Mamaaa ce de suturi in cur isi mai lua pe treptele de la "pavilionul invatamant" mamaaaa ce i se mai punea patura in cap dupa stingere.Si pun pariu ca era turnatoru' plutonului!Nu vezi ce mecla de sobolan turnator are?
      Apropos i-a sa scormonesc un pic sa vedem ce pula de cariera a avut bretonatu' ca de izmanar m-am lamurit.Oricum izmanaru a marit pensiile la militari si l-a futut(in "onoare si demnitate") doar pe PMT(o fi stiut el acolo la popota din ce cauza)

      erat:)?! traducere libera la nemernici "onoare si demnitate"=CARD(de debit)

      Ștergere
    3. erat? bagam un "cu-i" si scoatem "ia"

      Ștergere
  24. Da-n gara, la gargara, n-ai incasat niciun sabot (de vagon) in bot?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de acord ca-i turnator, inca de pe timpul cand i se punea patura in cap si lua suturi in cur, de-i sarea cacatul in cerul gurii !

      Un ministru al apararii nu iese cu noaptea in cap pe teve sa arate el poporului ce nemernici sunt niste ofiteri de-ai lui !

      Comportare de piticanie, nici ofiter, nici politician !

      Ștergere
    2. mananci KK - Sniper one!!

      Ștergere
  25. In opinia mea, comportamentul ministrului este incalificabil !
    Si-a hulit, public, subordonatii !
    Ar fi trebuit sa transeze sec evenimentul si sa anunte ca, acei ofiteri implicati in incident, sunt convocati la raport, ca se va analiza, bla-bla...
    A dat apa la moara presei, fara sa stie daca sunt sau nu vinovati.
    Credeti ca protagonistii din cealalta masina nu au nicio vina ? Credeti ca jandarmii au actionat strict dupa proceduri ?
    De ce nu au chemat politia militara ?

    Si chiar daca intreaga vina ar fi fost a ofiterilor, ministrul nu trebuia sa procedeze asa ! Halal consilieri mai are !

    Nici oprea nu a procedat in halul asta cand a fost cazul cu locotenentul ala care s-a bagat in seama la miting, in toale militare !

    RăspundețiȘtergere
  26. Baaa, cit poate fi de jegos si imputit acest PulanoX! Da-i-as moouie cu kkt de derbedeu' dreq! Ia uitati cum s-a dus koorva asta fosta lucratoare la Directia a 5-a a SS la al'lalt caruia i-a vindut blogul:
    "plano10 spunea...

    @Lupus
    Argatul de sub Tampa al lui Burcu iti cara textele pe blogul de mh, fara sa te citeze. Comisarului ii convine...."
    -----------------------------------------------
    Baaa, nu ca mi-ar place de aurolacu din Bartolomeu, dar sa te duci sa maninci kkt pentru o kestie de asta este prea de tot!
    -----------
    Baaa PulanoX, ai fost, esti si vei fi un limbrik, probabile cu vreo fonctie in partidele astea de-au distrus tara in ultimii 22 de ani! Ce jeg, ce dobitoc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu respect va informez in pula mea ca am postat eu la ora... cele de mai jos:
      Daaaaar Atentie.Maaare atentie!!Eu nu am "informat" ca bretonatul,militarul de carton
      Don Corleone11 noiembrie 2012, 12:56
      S-a trezit idiotul sa vorbeasca cu alter ego-ul sau:

      plano1011 noiembrie 2012, 11:15
      @Lupus
      Argatul de sub Tampa al lui Burcu iti cara textele pe blogul de mh, fara sa te citeze. Comisarului ii convine....

      poftim aristocrat kkt ti-am mai "carat un text"
      textierule!!
      PS Se plange pula rupta la pula stramba:):)
      E "bine"asa cum se ling astia pe pula unul pe altul.Daca vreau sa le dau muye acolo la ei,este "verboten"astia da "democrati" dom'le; democratia pumnului in gura
      Na ca uita-i sa ma uit la CV-ul lu breto(pun pariu ca e super,doar i l-au scris altii) dar hai sa vedem si un pic de adevar
      Apropos basinosilor care dintre voi l-ati avut comandant pe frezo-breto pe la "bocancul soldatului" pe acolo.Ca io nu stiu nimic...pe la RAA si art aa nu s-a auzit de el.o fi de la submarine,portavioane,VM etc.Pe unde pula mea "si-a slujit" frezonatu'tara.Nu cumva pe un scaun de hartogar in comandament pe cand spala cestile de cafea "imbunatatita" ale coloneilor si aducea coniacul "corabioara" in mapa aia kaki "plina de documente militare cu 00"O fi si asta f'un UFO de ala
      PS Baa!, da avea sigiliu la care-i mai tragea cate o limba sa nu se lipeasca plastilina?Avea bai avea!!

      Ștergere
  27. @/PMT tu nu realizezi cat esti de narod??
    Rahati de Logisticieni (viteji lui peste prajit) s-au facut de tot cacatul si o vor pati tare de tot !
    Beti cui la volan ,se harjonesc in trafic. blocheaza o masina (daca erai tu)in trafic si apoi la bataie cu jandarii Pacat ca nu i-au batut cu pulanul pana la trezire -vai de capul lor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Realizez pretine, da ca sa fac ! Norocu' meu ca n-am fo eo in trafic ! "Beti cui", ca sa ma "harjonesc" si eo o tzara in trafic !
      Da cu "jandarii" nu me pui !
      Zeu !

      Ștergere
  28. Baa v-am spus io ca asta si-a luat suturi in cur la Breaza?Bai ce feeling am avut in pula mea!!
    Baa v-am spus io ca asta a frecat curu de scaun.V-am spus.Bai iar am avut feeling
    Si cand te gandesti ca acolo a scris "numai de bine"Dupa parerea mea,soacra-mea stie mai multa armata

    CV Corneliu Dobriţoiu
    Corneliu Dobrițoiu (n. 18 septembrie 1955, Bucureşti) este un general și politician român, care a
    îndeplinit funcția de Secretar de stat și șef al Departamentului pentru politica de apărare și planificare
    din cadrul Ministerului Apărării Naționale (din 26 iunie 2006).
    În perioada 12 septembrie 2006 – 25 octombrie 2006 îi ţine locul ministrului suspendat al apărării,
    Theodor Atanasiu.
    Activitate profesională
    Corneliu Dobrițoiu s-a născut la data de 18 septembrie 1955, în București. A absolvit Liceul Militar
    “Dimitrie Cantemir” din Breaza (jud. Prahova) în anul 1974 și apoi Academia Forțelor Terestre
    “Nicolae Bălcescu” din Sibiu în anul 1977. Lucrează ca ofițer în cadrul Regimentului 1 Mecanizat din
    București îndeplinind următoarele funcții: comandant de pluton (1977-1978), comandant de companie
    de infanterie (1978-1980) și apoi locțiitor al șefului Biroului Cercetare (1980-1983).
    Este numit apoi Comandant de Batalion la Institutul de Medicină Militară din București (1983-1987).
    În anul 1987, este numit Expert pe probleme de mobilizare a resurselor umane în cadrul
    Comandamentului 1 Teritorial din București, funcție pe care o deține și în momentul izbucnirii
    Revoluției din decembrie 1989.
    În anul 1991 este transferat în cadrul Regimentului 3 Mecanizat din București. În anul 1993, absolvă
    Academia de Înalte Studii Militare din București, fiind numit imediat ca șef al Biroului Cercetare din
    cadrul Regimentului 2 Mecanizat. Între anii 1993-1994 deține funcția de locțiitor al șefului Biroului
    Cercetare la Divizia 57 Tancuri din București.
    Din anul 1994 lucrează în cadrul structurii operative a Ministerului Apărării Naționale, mai întâi ca
    expert pe probleme de analiză politico-militară în Direcția Analiză Politico-Militară și Relații Militare
    Internaționale din cadrul MApN (1994-1995). În anul 1995, absolvă cursurie de apărare organizate de
    Centrul de Studii Europene de Securitate “George C. Marshall“, Colegiul de Studii Strategice și
    Economia Apărării, fiind în paralel Șef al Echipei Militare de Legătură a României în cadrul
    Programului de cooperare Româno-Americană „Mil-to-Mil”.
    În perioada 1995-1996, este Șeful Biroului Punct Contact Internațional la Direcția Relații Militare
    Internaționale din MApN, apoi Șeful Secției Evaluare Relații Militare Internaționale la Direcția Relații
    Militare Internaționale (1996-1998).
    Între anii 1998-2000, este ofițer de Stat Major la Direcția Cooperare și Securitate Regională din cadrul
    Statului Major Militar Interna ional, Cartierul General ț NATO din Bruxelles. În anul 2000, președintele
    României, Emil Constantinescu, îi conferă Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler.
    Reîntors în România, este promovat ca Șef al Direcției Integrare Euro-Atlantică și Relații Militare
    Internaționale din MApN (2000-2004).
    Corneliu Dobrițoiu a fost înaintat la gradul de general de brigadă (cu 1 stea) începând cu 1 decembrie
    2002 și apoi la gradul de general-maior (cu 2 stele) începând cu 1 decembrie 2004.
    Urmează apoi cursurile pentru ambasadori și generali ale Colegiului NATO din Roma (Italia), pe care
    le absolvă în anul 2004 și cursul superior de management al apărării de la Școala de Studii Navale
    Postuniversitare din Monterey (SUA), absolvite în anul 2005.
    Funcționar superior în Ministerul Apărării Naționale

    RăspundețiȘtergere
  29. continuare:

    În anul 2004, Corneliu Dobrițoiu este numit Locțiitor al Secretarului de Stat al MApN și șef al
    Departamentului de Integrare Euro-Atlantică și Politică de Apărare. La 15 mai 2006, prin Decret al
    Președintelui Traian Băsescu al României, generalul-maior (cu două stele) Corneliu Dobrițoiu a fost
    înaintat la gradul de general-locotenent (cu trei stele) și a fost trecut în rezervă cu noul grad, din
    Ministerul Apărării Naționale.
    Din data de 26 iunie 2006, prin Decizia primului ministru, confirmată prin Decretul nr. 80 al
    Președintelui României, Corneliu Dobrițoiu este numit în funcția de Secretar de stat și șef al
    Departamentului pentru politica de apărare și planificare din cadrul MApN.
    În perioada 12 septembrie 2006 – 26 octombrie 2006, ca urmare a suspendării ministrului apărării,
    Teodor Athanasiu de către președintele României, Traian Băsescu, Corneliu Dobrițoiu îndeplinește
    funcția de locțiitor al ministrului apărării naționale.
    În prezent are gradul de general-locotenent în rezervă. După afirmațiile sale, Corneliu Dobrițoiu
    vorbește fluent limba engleză și limba franceză la nivel de familiarizare. Este recăsătorit și are doi
    copii. Este din anul 2006 membru al Partidului Național Liberal.
    La începutul lunii februarie 2007, Corneliu Dobrițoiu a fost acuzat de către presă că și-a cumpărat în
    anul 2005 apartamentul de serviciu de 115 metri pătrați într-o zonă centrală a Capitalei (în același bloc
    cu generalul Sergiu Medar, consilier prezidențial pentru apărare) cu 27.000 de euro, deși pe piața
    imobiliară o astfel de locuință ar fi valorat 150.000 de euro. Această tranzacție s-a perfectat deși
    conform declarației sale de avere, Dobrițoiu mai deținea o casă de vacanță din 2004, în comuna
    Găneasa (județul Ilfov), pe numele soției, bijuterii de 20.000 de euro și active financiare de 50.000 de
    euro.
    Legea nr. 562/2004, modificată prin Legea nr. 357 din 2006, pentru vânzarea locuințelor de serviciu din
    apărare, ordine publică și securitate națională, interzice cumpărarea apartamentelor de către persoanele
    care „dețin în proprietate, ele sau soțul, o locuință proprietate personală“. Corneliu Dobrițoiu a declarat
    că nu a încălcat legea, pentru că, „potrivit procedurilor, eu nu aș fi avut șanse să cumpăr locuința de
    serviciu dacă aș fi avut o proprietate în București“.
    Decorații
    Generalul Corneliu Dobrițoiu a fost decorat cu următoarele ordine:
    • Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler (2000)

    RăspundețiȘtergere
  30. Pe scurt in CV apare si urmatorul cap.
    "Funcționar superior în Ministerul Apărării Naționale"
    Io n-am fost bre nici macar o secunda "functionar" la M Ap....

    RăspundețiȘtergere
  31. Pai va spun eu ca "recasatoritul" si-a cumparat locuinta de serviciu.Minte si functionarul asta de rupe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai ! Unde dracu esti, buei ! Ai cazut din tren ?
      Ca la crasma din Bartolomeu, nu esti, iar trenul a ajuns la triaj fara tine !
      Unde sa mai sun ?

      Stai mai bland !

      Ștergere
    2. Pese: a venit valu' si i-a luat calu' lu' curdeleu !
      Si mie mi se mai intampla, cam de 3-7 ori pe zi !

      Ștergere
  32. Aveti cuvantul tovarasi(comrades=camarazi/tovarasi)deci n-am jignit pe nimeni.
    dar mai intai suflati-mi in "trompeta" dupa care puteti sa aspirati.
    Usor usor sa ma sterg mai intai de praf de la cazatura din tren

    RăspundețiȘtergere
  33. Traim in tara pulii !
    Toti handicapatii lu'Dorele din presa romaneasca, au ajuns sa faca analize si sa prevada sanctiuni pentru ofiterii lui Dobritoiu !
    Jalnic !
    Acest pitecantrop piticos a facut raul cel mai mare armatei, din ultimii 22 de ani, armatei !
    Este pentru prima data in istorie, cand un ministru isi ataca atat de virulent subordonatii !

    Rusine !
    Pleaca dracu de acolo, labagiule ! Nici comunistii nu ar fi procedat asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: labagiule, daca te intalnesc te scuip intre ochi !
      Patura la cap si suturi in cur !

      Ștergere
  34. Buey, ce pula mea te tot bagi pe linia mea !
    Am ajuns dreaq sa ne comentam impreuna !
    Mai mult impreuna mea !

    RăspundețiȘtergere
  35. DONCURLEONE,CRAPI JEGOSULE,CA DE NU VIN DUPA TINE SA ITI VIOLEZ NEPOTII SI SA ITI MACELARESC FAMILIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, asa! Fute-l pe Curlandez! Da-i un sut in cur si prinde-l de koaie si fute-l in koor pina ti se-ndoaie!

      Ștergere
    2. Hai vino! vino sa te las fara suflare la gauritoare:):)

      Ștergere
    3. bai handicapatule!!Cand ti-oi da muye sa-ti scoti placa sa nu ma zgarii,fir-ai al dreak de bosorog nebun...cu majusculele tale cu tot.
      basinosule! nici plasa goala la piata nu poti sa o mai cari.Esti pe dreak' esti moartea in vacanta "tovarase"

      Ștergere
    4. @ Anonim11 noiembrie 2012, 19:02
      ce ma vrei muie?Ia d'aci!!da sa nu sufli ca sunt sensibil,doar sa sugi..."melu"

      Ștergere
  36. @admin
    te rog frumos mai schimba urmatoarele
    85.17.xxx.xx
    urmatoarele 5 cifre ti le trimit cand dai vinu' ala bun cu care te lauzi
    pt aflarea IP-ului zi-i dobitocului "MAJUSCULA" sa faca el combinari de N*/K
    hai ca iar am bagat batu prin gard

    RăspundețiȘtergere
  37. hai sa le pun aleatoriu ca doar tu poti recunoaste
    xx.xx.145.48
    mishto nu?

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu-ti face griji,hodobosho astia in afara de "superone" nu mai stiu nimic.pifani ce pula mea!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei pulifrici, du-te si indreapta linia FIDER labare! Discipula al lui Suvalcu ce iesti! Hi, hi, hi, ai vrea tu sa fii ca ala, ori macar ca saracu Spinu...Dar ca atentia sa-ti ramina treaza, ia-l pe spinu meu si il razbuzeaza! Hi, hi, hi!

      Ștergere
    2. Bine ca nu sunt ca tine,Hi,hi,hi pithecantroPULA!!

      Ștergere
  39. Muei, acu vazui io bine ca Admin puse la "Hronicul Semnelor", la rubrica " Sa ridem de ei ca is fraierei", fotografia celor 3 infractori: Curleonu, Tigri2 si Czar maimuca.
    Muei, dar ce negru e ala din Urziceni...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuca si Corleonul sa se mai rada nitzel. Stiti voi cum.

      Ștergere
  40. off topic
    io mai nenorocita ca zoe petre n-am vazut in viata mea
    Ptiu hoasca dracului!
    auzi ce face baba!!Io suge lu becali in direct(dpdv politic)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fir-ar a dracului de cratima
      mi-o/ti-o/i-o/ne-o/v-o/le-o/... suge

      Ștergere
  41. Buey, da une-i ala cu putza de furnica? Iar il reguleaza baba. Buey, te dusesi sa pupi moastele Sf.Mina prinzatorul de ciori ditori?

    RăspundețiȘtergere
  42. NB la ZOO + 9! Cezare nu uita de OAUA!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. No, buna dimineata tuturor,pacatosi,basinosi,apevisti si muysti!!
    Mai bine ase, sa va muyficati intre voi decat s-o luati in flit de la jendari.
    Hai,care pe care!

    RăspundețiȘtergere
  44. Curdeleu,pui de zmeu, in gara la Bartolomeu,sa belesti PL-ul meu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. 'Neatza buna la ZOO de la noi de la NOO !

    Vad ca v-ati trezit cu ceatza-n cap, ca-i ceatza nashpa ! Cel putzin la Vanghelie care este !

    Buey, ce dreacu ii facurati lu' Curdeleone, ca vad ca-i sarira mucii pe pereti !
    Ia sa vedem ce gasim azi de luat la muie !

    RăspundețiȘtergere
  46. Buei nimic important !
    Cu exceptia faptului ca televiziunile halesc, in continuare la fekale, despre idiotul ala de atasat militar de la moldoveni, care s-a aruncat singur cu curul in pula si despre caftul alora 3 cu jandarmii, care a patat fata si onoarea !

    RăspundețiȘtergere
  47. Dar totusi ar fi ceva interesant, tot pe la moldoveni, aia de la Iasi !

    Ia, ia:

    "duminică, 11 noiembrie 2012
    ÎN ATENŢIA CELOR CU PENSIILE MICŞORATE


    (dar şi a celor al căror cuantum a rămas egal cu cel din decembrie 2010 sau a crescut foarte puţin prin aplicarea OUG 1/2011)
    Aceaste este varianta de Proiect a ORDONANTEI DE URGENTA prezentata de comisia Ministerului Apărării Naţionale pe 23.08.2012

    ORDONANȚA DE URGENTA
    Nr________din ……’-…
    privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor
    În temeiul art. 115 alin. (4) din Constituția României, republicată,
    Guvernul României adoptă Prezenta ordonanță de urgență.
    Art.I Pensiile militare de stat ale cadrelor militare, pensiile de stat ale polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special din sistemul administrației penitenciarelor, care prin Legea nr, ll9/2010 privind unele măsuri in domeniul pensiilor. cu modificările și completările ulterioare, au fost integrate. prin recalculare in sistemul public de pensii și revizuite în baza ordonanței de Urgență a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri in domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare. ordine publică si siguranță națională, aprobată prin legea nr.165/2011, cu modificările și completările ulterioare, se reevaIuează în condițiile prezentei ordonanțe de urgență.
    Art. 2 Prin reevaluare se ințelege procesul de analizare a situației categoriilor de pensii menționate la art.1 rezultate ca urmare a măsurilor de recalculare sau revizuire, după caz, și aplicarea, fie a unei masuri reparatorii de repunere in drepturile de plată avute la data de 31.12.2010, fie recunoașterea unui drept ca drept câștigat.
    Art. 3 Pensiile reevaluate in ințelesul acestei legi, se tratează astfel:
    (a) prin repunerea in plată a drepturilor de pensie la nivelul existent in data de 31.12.2010, pentru cei ale căror drepturi au fost diminuate prin recalculare sau revizuire, după caz;
    (b) prin recunoașterea drepturilor câțștigate pentru cei ale căror drepturi au crescut prin recalculare sau revizuire, după caz.
    Art, 4 (.1) Reevaluarea cu repunerea in plată a drepturilor de pensie la nivelul existent in data de 31.12.2010 ,urmărește reconstituire unor drepturi subiective ca fiind drepturi declarative și a căror existență a fost afectată de măsurile legislative adoptate.
    (2) Reconstituirea drepturilor subiective la nivelul lunii decembrie 2010. incepe cu data de 01.01.2012, iar punerea in plata a acestor drepturi reconstituite se face incepând cu data de 01.01.2013.
    (3) Sumele lunare rezultate ca diferență intre pensia repusă in plată incepând cu 01.01.2013 și pensia aflată in plata incepând cu data de 01.01.2012 se definesc ca prejudicii aduse prin efectul legii patrimoniului pensionarilor.
    (4) Restituirea sumelor definite conform alin. (3) se face, din oficiu, in baza metodologiei emise de ministrul/directorul instituției publice respective.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuare
      =========
      Art.5 (1) Reevaluarea prin recunoașterea drepturilor câștigate prin operațiile de recalculare sau revizuire, după caz, are loc după verificarea legalității și autenticității documentelor existente in dosarul de pensionare. inclusiv a condiților de valabilitate a acestora, cu validarea dalelor conținute.
      (2) În situatia in care, in activitateta de verificare prevăzută la alin.( I ) se constată elemente care nu corespund realității sau pot determina nulitatea documentului, datele din docurnentul se exclud de la validare, iar dacă acest fapt conduce la stabilirea unui prejudiciu, recuperarea prejudiciului se face in conformitate cu prevederile legale.
      (3) Persoanele care au emis documente fără respectarea condițiilor de valabilitate a acestora, precum și persoanele care au accesat baza de date și au introdus date in sistemul informatic de gestiune a pensiilor fără a avea competența și autorizarea necesare vor răspunde conform gravității faptei săvârșite in fața organelor abilitate ale statului.
      Art.6 La reevaluarea drepturilor de pensie se aplică,după caz. prevederile H.G.1294/2001, cu completările și modificările ulterioare, inclusiv cele cuprinse în H.G. S-1019/2010 și a actelor subsecvente de aplicare dispuse de conducătorii instituțiilor publice.
      Art 7 (1) Cuantumul pensiilor reevaluate se actualizează in conformitate cu prevederile legii privind pensiile militare de stat.
      (2) Actualizarea prevăzută la alin. (1) se efectuează numai dacă cuantumul pensiei in plată nu depășește echivalentul venitului lunar incasat de cadrele rnilitare active, polițiștii sau funcționarii publici cu statut special din sistemul penitenciarelor potrivit gradului militar/prcfesional și funcției maxime avute la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu (Atenție: acest alineat se poate scoate și se poate adăuga la capitolul,,Actualizarea pensiilar militare de stat”, eventual cu precizarea unei perioade până la care are loc actualizarea pensiilor).
      Art 8 La data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, se abrogă;
      (a) art. 1 lit. a) și b) din Legea nr. I l9/20l0 privind unele măsuri în domeniul pensiilor, cu modificările și completările ulterioare;
      (b) art.1 din Ordonanțra de Urgență a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță naționaă, aprobată prin Legea nr.165/2011.
      Art.(9) Prezenta ordonanță de urgență intră în vigoare la data de 01.01.2013.
      Nu se cunoaste forma agreata de guvern, dar clar sunt vizati strict cei care au pensile diminuate fata de decembrie 2010.

      Si iata cum o fapta buna (?) prefigureaza un nou scandal,de data asta avand ca subiect discriminarea intre pensionarii cei mai loviti.
      Poate fi evitata ?

      Punem in dezbatere urmatoarele

      Puncte de vedere
      Se pare ( mentionez si subliniez: doar se pare !) ca de la 1 ianuarie 2013 unora dintre cei carora li se va re-construi pensia conform cuantumului din decembrie 2010 ,ar trebui ca sumele ce li se cuvin sa nu fie chiar identice cu cele de pe cuponul din decembrie 2010 ,ci mai mari !

      De ce ?
      Odata: pentru ca se vor indexa cu 5%;
      Si inc-o data : Unii dintre noi ( nu stiu cat de multi ) dupa diminuarea cuantumului pensiilor la prima revizuire a recalcularii, au “beneficiat” succesiv,de alte revizuiri (cate trei,patru,chiar cinci !), in urma carora ,in baza grupelor de munca, pensia le-a tot crescut precum voinicul din poveste ,ajungand chiar sa o depaseasca cu ceva pe cea din decembrie 2010.


      Ștergere
    2. Inca o leaca si gata (mult mai vb sholdovenii astia !)
      ==================

      În situaţia în care guvernul ar aproba ordonanţa mult aşteptată care ar reglementa prin articol unic doar readucerea cuantumului la nivelul lunii decembrie 2010 apar urmatoarele probleme:

      I. Astfel,cei care în luna ianuarie 2012 au primit o pensie revizuită mai mică decât cea din decembrie 2010 cu o sumă semnificativă şi cărora ulterior li s-a mai adaugat la pensie ,din burta !? sau ca urmare a descoperirii unor situaţii neluate în calcul în momentul trecerii în rezervă conform prevederilor Legii 164/2001 (stabilirea incorectă a grupelor de muncă conform HG 1294).
      Exemplu: - decembrie 2010 .................. 2500 lei
      - ianuarie 2012 ...................... 2000 lei
      - mai 2012 ............................ 2300 lei
      Apare o diferenţă de 300 lei intre decizia de revizuire din luna mai 2012 faţă de cea din ianuarie 2012, ca urmare a aplicării prevederilor aceleeaşi OUG 1/2011, diferenţă rezultată din descoperirea în arhivă (O.Z.U., state de plată, memorii originale) a unor perioade neîncadrate în prevederile HG 1294/... şi care nu au fost luate în calcul la stabilirea cuantumului pensiei prin aplicarea prevederilo Legii 164/2001,asa cum ar fi fost normal (activităţi de experimentare a unor categorii de armament şi muniţie, asanarea poligonului, lucru cu exploziv ş.a.), pentru care potrivit hotărîrii mai sus menţionate se acordă an pe an ( pentru asemenea activităţi executate pe o perioadă de 5 ani rezultă un spor de vechime la pensie de 10 ani) şi care determina justa creştere de 300 lei (diferenta dintre cea de-a doua decizie de revizuire şi prima decizie de revizuire).
      Intrebare : în urma aplicării prevederilor ordonanţei mult asteptate, ce se va întîmpla cu creşterea de 300 lei?
      Există vreo 2 răspunsuri:
      1. se ia în considerare şi se adauga la cuantumul din decembrie 2010;
      2. nu se ia în considerare,fapt ce ar dezavantaja pe cei în cauză şi chiar ar fi ilogic.
      Dacă ne raportăm la punctul 1, atunci ar trebui :

      1a. să se ia în considerare suma de 300 lei rezultată din calcule, prin aplicarea OUG 1/2011,care prevede că pentru fiecare an lucrat în condiţii speciale şi alte condiţii se acordă un procent de 0,50 % la punctajul mediu obţinut pentru anul respectiv, INCORECT ?
      1b. pentru fiecare an ce depăşeşte 25 de ani vechime,să se adauge conform Legii 164/2001 cate 2 %.
      Din exemplul nostru ar rezulta (5 x2 % = 10 % ) majorarea cuantumului pensiei din luna decembrie 2010 cu 10 procente, CORECT?
      1c. Pentru cei care au desfăşurat asemenea activităţi ,dar cărora până în prezent nu li s-au găsit perioadele respective iar ulterior fac dovada desfăşurării acestor activităţi să li se ia în considerare şi să se procedeze conform punctului 1b.

      II. Pentru cei care au lucrat după trecerea în rezervă şi cărora prin aplicarea prevederilor OUG 1/2011 li s-a calculat o alta pensie , aceasta trebuie adăugata la cuantumul din decembrie 2010.
      Oricum cateva lucruri sunt clare :
      - revenirea la pensiile din decembrie 2010 trebuie sa se faca prin emiterea unor noi decizii ;
      - pensia rezultata pentru perioada lucrata dupa trecerea in rezerva trebuie sa fie adaugata la valoarea aflata in plata in decembrie 2010;
      -cresterile din anul 2012,rezultate din aplicarea altor grupe de munca,confirmate prin adeverinte eliberate de Arhivele Militare,Centrele Militare Zonale sau Unitatile Militare existente,sa fie calculate in plus la valoarea pensiei din decembrie 2010,(daca nu cumva se aplica pentru toata lumea dispozitiile art.6).

      Dar cine stie?
      Publicat de Moraru Dan la 18:11 "

      Ștergere
  48. Deci, urmeaza o reevaluare, mai mult ca sigur !
    Se pare ca se si reverifica alea sculate artificial, cu viagra, iar ce este mai nashpa, vor da firfireii inapoi daca nu se justifica de ce i s-a sculat asa te mult !

    Alte scandaluri !

    Sa vedem cine o ia in muie ca a angrenat in procesul de recalculare, in special la adeverinte, toti labagiii de pe la formatiunile de cazarmare, depozitele de chiloti-branza-izmene, inclusiv maci sau seghevei, cum dreaq s-or mai numi !

    So ! Pe ei !
    Balacareala sa fie !

    Asta numa' daca nu cumva Soarele rasare/Oprea iar apare si "ramane cum am stabilit" !
    Adica:
    -pensiile asa cum sunt acusica
    -listele cu avansari inapoi si continuate si cu mai multa abnegatie
    -Zisu=seful SMG
    -cei care au muscat, trimisi la eutanasiere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa buey Tibica, frige-l pe Czar maimuca drept la gaurica!

      Ștergere
  49. ..PULA..PULA..PULLLLAAAA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Czare maimucea, ti-a zis mandea acu vro 2-3 zile c-ai belit prazu? Pai bine buei rapandulo, e posibil ca dupa revizuirea porcanului ala de Huoprea, desi vechimea mi-a crescut la 49 de ani, pensia sa-mi scada? Buei sa ma kk in contributivitatea astora politicienii si...desigur si pe coditza ta! Hi, hi, hi!

      Ștergere
    2. Traiasca Ministrul hOOOOOPREA ! singurul care ...etc,etc!!

      Ștergere
  50. Poate VECHIME VIRTUALA - NU CONTRIBUTIVA bai vere!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cit poti sa fii de natarau Maimutzoiule! Pai grupele de munca unde intra buei ciumete? Atit ai inteles tu din aceasta asa zisa ordonanta? Vai de tine!!! Oricum, asa cum iti spuea anonimul de la 09:05, pregateste-te sa dai banii inpoi. Poti sa mai dai inapoi si altceva: ex. pielea de pe oauale alea din foto. Ca sa nu mai vorbim de ce va zicea tie, Curleonului si celorlalti mocofani, tipul de scrie cu majuscule...Ha, ha, ha, maimutoiule vei da paraua la stat!

      Ștergere
    2. Buey vere, omul are perfecta dreptate !
      Dupa ce ca s-au incalcat toate legile, inclusiv constitutia, privind principiile alea de drept castigat, neretroactivitate, mentinerea cuantumului mai avantajos si ce pula mea s-a tot tocat pe aici de 2 ani incoace, omul zice ca se caca pe contributivitate, ceea ce in cazul lui este corect !
      Trebuia sa-i mentina cuantumul castigat legal si legitim, ceea ce se va si intampla cat de curand !
      Si atunci, isi pune pe drept intrebarea, ce-i cu porcaria asta ?
      Sa vedem cum il"regleaza" acuma specialistii pulii, pentru ca ei i-au comunicat ca, fara sa munceasca, vechimea i-a tot crescut de la o decizie de regulare la alta !
      Virtual e capul tau !

      Ștergere
    3. Bai nataraiilor vechimea -CONTRIBUTIVA ii fix cat ai purtat cascheta de cadru militer !
      Diferentele rezultate din fix pix sunt fix pix ! Ce draculu-i sunteti asa ingramaditi!! AIA II BUNA SA V-o puneti in rama sa va holbati la ea!! II buna o pula!!

      Ștergere
  51. Zic "gurile rele" ca deja niste instelati de astia importanti, carora luminita de la capatul tunelului se vede bine de tot, si-ar fi facut deja simularile pe contributivitate si nu le prea ies calculele, nici pe departe, asa cum le-au iesit unor similari in functii, grade, vechime, grupe si alte cele !

    Ba, mai mult, chiar ar vrea sa afle cum de au ajuns sa li se scoale asa de mult ! Metoda ii intereseaza cica, pentru ca urmeaza sa iasa si ei la pensie si tare ar vrea sa le aiba la fel de sculate !

    Deh, curioasa lumea !
    Da' mai stii ce poate scoate la suprafata curiozitatea asta ?

    Na, zic si eu ! Pai de ce nu ar fi posibil, asa cum mi-a gresit si mie de vreo 3 ori pe la calcule si pe la grupe si "perioadele lipsa ", sa nu se fi "gresit" si pe la unii dintre cei carora pensiile li s-au dublat, nejustificat !

    Doar intreb, ce nu ar fi posibil ?
    Pai ce nu e posibil in tara lu' Dorele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SCIRNAVIA DE CEZAR, AUROLACUL ALA DIN TIMISOARA VA DA BANII INAPOI. DACA IL PRIND VREODATA O SA-L VIOLEZ. IL PUN CAPRA SI II DAU LA BUCI SI SUS LA MANSARDA.

      Ștergere
    2. POATE LU TANTI "MA_TA!!

      Ștergere
  52. Neatza!
    Si la mine a venit...azi!
    Toata buey, toata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey,
      Am uitat sa va zic oaresce:
      Nu am nicio treaba cu Dogy, nu am dat nimanui un leu!
      Nu am platit cotizatii si nici avocati mai mari sau mai mici!
      A fost exact ce se zicea p'aciulea: totul prin efectul Legii!
      Ciocu mic, rabdare si tutun. Buey, daca citeste adminu, ma rade!

      Ștergere
    2. Buei, ti-a venit pe card sau ai luat-o in mana ?
      Daca ai luat-o in mana, TOATA, inseamna ca mai ai sange in instalatie !
      Eu abia de-o mai tin cu doua degete !

      Ștergere
    3. Pese: ai fost baiat destept !
      La noi la mitici a fost TOTUL PRIN EFECTUL DE TURMA !

      Ștergere
    4. Buey, da' nici macar unul care sa se impotriveasca !
      Imi aduc aminte ca, intr-o saptamana, toti de pe scara blocului am devenit sindicalisti !
      Prin efectul: te-ai inscris vecine ??? nuuuu...fugi repede si te inscrie, ca daca apuca sa dea listele la avocat, in caz ca se castiga procesul, tu nu beneficiezi !!!
      Cam asta a fost politica !
      Efectul de turma !

      Ștergere
  53. Stai sa-l salut si pe domn' Vasile, ca merita si el o atentie !

    Nea Vasile ! Un salut din vechea Troie / Ahoe !

    Pese: Cezarilaaaa ! Un salut din cimitir / Hai sictir !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru prietenul nostru Cezar, urari de la Viseul de Sus si sa serveasca un ALUPIGUS!

      Ștergere
    2. Te vad, te vad PMT!
      Te salut si eu, salut pe toata lumea!
      Iar daca vreti sa stiti cu ce ma ocup, de nu prea ma "vad" pe aici, va pot spune direct (sa nu aflati pe surse), ca sunt in documentarea unui EDITORIAL pe Romania Megalitica, postare ce cred ca va bate recordul ca numar de cititori. Va pot spune doar titlul, care si el poate suferi oarece modificari: Western Wall. Muro del Pianto. Zidul Plângerii & Western Stone. Western Wall Tunnel. Probe/Dovezi. Sacred site. Crime. Razboaie. Enigme uriase.

      Ștergere
    3. @PMT/Nu cunosteam ca te-ai mutat in ..CONFORT SPORIT in tintirim!!
      Bravo -jmechere ! Eu te salut de la mosie !!!Czar

      Ștergere
  54. Ca tot m-a facut curios anonimul care a amintit ca i-a crescut vechimea !

    M-am uitat si eu in panaramele astea de decizii si vad ca de la o vechime de 38 de ani si ceva, cum am iesit initial pe 164, acuma am ajuns la un "Total stagiu de cotizare realizat " cu vreo 13 ani si ceva mai mult !

    Pai, sa vad acusica, cand imi vor emite decizia noua, ce vechime o sa-mi treaca ?

    Banuiesc ca asta mai mare, prin care a gasit casa de pensii ca de fapt mai aveam dreptul la niste grupe de munca, sau nush ce dracu au facut ei acolo !

    Pentru ca, daca legea ma aduce inapoi la cuantumul castigat legal si legitim, atunci trebuie sa-mi reconsidere si vechimea ?
    Eu stiam si am semnat fisele de pensie ca e corect cu 38 de ani, asa cum mi-a calculat pe 164 !
    Daca casa de pensii zice ca am vreo 51 de ani vechime, atunci asa sa fie ! Ei au zis, nu eu !
    Sa vad cum imi calculeaza !

    Ca sa vedeti ce dezastru s-a produs in sistem ?

    Banuiesc ca o sa ma reevalueze, din nou, si o sa zica ca grupele alea de munca, date de pomana, abia la ultima decizie, nu-s corecte !

    Si iar scandaluri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da buei PMT, acu am vechimea de parca as fi intrat in armata odata cu intrarea in clasa I-a. E o adevarata nebunie. Unora de le-a scazut in prima faza pensia, li s-a aplicat acea H.G. S-1019/2010, dar modul de calcul al noii pensii s-a facut gresit. Un mare KKT! Ia intreba-l pe Mai mucea Czar, el citi ani de vechime are? Pe 164, la fiecare an de vechime suplimentara iti mai dadeau aprox. 1 bulion, dar pe kkt-ul asta de ordonata, de la 38 ani vechime la 49, nu mi-au dat ci mi-au luat! Tu-le mama lor de hoti si nevestele la toti, noaptea pe la 3 (Czare de tulumba sa ma iei)!

      Ștergere
    2. BAAAAI - nu mai socotii vechimkea VIRTUALA ca-ti iese fix ce spune fata aia portugheza ..pula..pula .pulaaaaaaa

      Ștergere
    3. BAAAA, tare esti tolomac! Vechimea virtuala se ia in calcul cu grupele de munca NATARAULE!

      Ștergere
  55. Domnu Lupulus 10 intercraci !

    Buna ziua !

    Atentie, imediat dupa ce apare si metodologia de calcul a diferentelor ce trebuie date celor fututi si cu banii luati, ar fi bine sa ne puneti la dispozitie, prin amabilitatea care va caracterizeaza, o baza de calcul, asa cum ati mai facut-o si la recalculare !

    Nu de alta, dar as vrea sa aflu daca cu banii ce vor rezulta din cei 34 de lei/luna ce trbuie sa-i primesc (pe care mi i-a furat boc), pot sa-mi planific concediul in Grecia, sau la namol la Techirghiol, unde se face plaja la pula si pizda goala !

    Stiti de care baza de date, de aia cu teveauri, inflatii si alte demonstratii !

    Eu doar sa bag ce mi-a furat, iar jos sa aflu ce muie tre sa-mi mai dea !

    Pula ! Parca vad ca fac concediul tot pe la lac la Cernica sau pe la strand la Mihailesti, cu tiganii la gratare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa baa ca-l faci la liru-liru Bragadiru! Stiai ca baza aia de recreere a fost facuta pe vreamea lui Antonescu, maresalu? Acolo ai si bere de la tzutzurloiul fabricii, poti inchiria o casutza unde pirandele din zona sa te traga de putza s.a.

      Ștergere
    2. Pula, acolo ca sa discut cu baba, trebuie sa urlam unul la altul, ca-i plin de cocalari manelisti !
      Iar dupa ce baga in ei cate o lada de bere, urla mai tare decat manelele lor !
      Am fo de vreo doua ori si am venit obosit de la "iarba verde" !

      Ștergere
  56. http://militar.infomondo.ro/


    ,,Azi, 12 noiembrie 2012, se împlinesc 153 de ani de când la 12 noiembrie 1859, domnitorul Alexandru Ioan Cuza, prin Ordinul de Zi nr.83, a semnat actul de constituire a “Secţiei a II-a” din cadrul “Corpului de Stat Major General”, ca prim element organizat al cercetarii Armatei române.''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect !
      Azi e ziua cercetasilor militari !

      LA MULTI ANI !

      Peste o saptamana o sa gasiti si in obositorul militar ! Inclusiv de ziua artileristilor ! Sau la fel ca a vanatorilor de munte !

      Ei sunt intotdeauna pe faza ! Cam la o saptamana, dupa, scriu si ei !

      Bine ca nu-l uita pe jambatul ala cu "Pe loc repaus "

      Bunul simt zice ca, decat sa-i spui unui om "LA multi ani" dupa ce si-a fumat evenimentul, mai bine taci si te faci ca a plouat !

      Ștergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  58. INTERESANT !

    Preluat de la Brasov !

    Domnule Ministru,

    Vă aduc la cunoştinţă faptul că, deşi am făcut unele aprecieri exagerate, sensul acestora a fost unul creativ, din punct de vedere moral, aducând un dram de speranţă în rândul unor familii de militari, nenorocite de tandemul Băsescu – Boc. Aveam convingerea că în săptămâna care a trecut, dumneavoastră, în funcţia de înalt demnitar şi reprezentant al nostru (al tuturor militarilor activi, în rezervă sau retragere) veţi face publică Hotărârea Guvernului cu privire la destinul atât de încâlcit şi tergiversat al Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului României, cu privire la reparaţia morală şi financiară a celor 30.000 de militari pensionari. Aşteptam cu toţii, mult trâmbiţata dezbatere publică, în cadrul emisiunii „ULTIMA ORĂ” difuzată duminică 11.11.2012, la postul „TV ROMÂNIA”. Chiar dacă a fost o dezbatere politică, moderatorul v-a oferit posibilitatea şi Dumneavoastră şi Ministrului de Interne, să lămuriţi chestiunile de ordin critic din sistemele pe care le conduceţi. Redau integral comentariul dumneavoastră în legătură cu Ordonanţa cu Pensiile, poate revăzându-l, ne veţi înţelege, mai profund, frământările.


    MODERATORUL: Pentru Domnul Dobriţoiu. Toată lumea care a venit azi pe aici, ne-a întrebat despre Ordonanţa cu pensiile. Aţi vorbit cu FMI –ul vineri, despre pensiile militare, s-au aprobat sau nu s-au aprobat?
    RĂSPUNSUL DUMNEAVOASTRĂ: „Păi nu, în primul rând, am avut o discuţie foarte serioasă şi aplicată cu reprezentanţii Fondului, reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale, având în frunte pe şeful delegaţiei. Am prezentat situaţia, inclusiv cu aspectele care au un impact grav asupra spiritului de corp elitist al acestor instituţii. Am prezentat inclusiv problemele legate de faptul că influenţele pe buget, cel puţin pentru nivelul pensiilor pe care le plăteşte armata, ne situăm în buget, deci nu creem o presiune negativă pe deficit. La finalul acestor discuţii oamenii au apreciat atât problemele, au apreciat şi faptul că este absolut regretabil că s-a creat o situaţie absolut stranie, că pe timpul vechii legislaţii a pensiilor nimeni nu s-a plâns de nimic. Acum, cu noua legislaţie când unele pensii au crescut, altele s-au prăbuşit, avem tensiuni în stradă. Iar impactul pe bugetele intituţiei sunt grele de tot! Când am declarat public că impactul pe bugetul apărării cu cheltuieli cu personalul se ridică la 85% vă rog să nu credeţi faptul că au crescut cumva salariile. Sub nicio formă! Bugetul a scăzut şi automat, cheltuielile de personal, rămânând aceleaşi sau fiind uşor crescute datorită pensiilor, s-a ajuns la un dezechilibru major. Bun. CONCLUZIA: Fondul ne-a specificat foarte clar că intenţia lui, dorinţa lui, raţiunea lui pe mandatul pe care-l are în România este să stabilească nişte repere macroeconomice! Dacă noi , în interiorul bugetelor instituţionale putem rezolva această chestiune, Fondul nu are niciun fel de problemă cu această problemă!”

    Personal, nu am înţeles nimic nou din acest discurs, chiar dumneavoastră afirmaţi că formăm un corp elitist, deci, nu putem fi suspectaţi de incapacitatea resurselor noastre intangibile. Dacă vă reamintiţi Domnule Ministru, în toate situaţiile anterioare în care fondul a fost consultat asupra „curbelor de sacrificiu” pe salariile bugetarilor şi asupra intenţiei criminale a guvernelor portocalii de a reduce pensiile cu 15%, răspunsul a fost unul „tipic” RAŢIUNEA FONDULUI ESTE SĂ STABILEASCĂ NIŞTE REPERE MACROECONOMICE” şi adaug eu, pentru a atenua riscul nerambursării datoriei externe, FMI fiind o BANCĂ! Prin urmare , Domnule Ministru, dumneavoastră ar fi trebuit să vă referiţi la subiectul în cauză, PERSPECTIVA ÎN TIMP A ORDONANŢEI DE URGENŢĂ , cu privire la reparaţiile morale şi financiare cauzate celor 30.000 de militari în rezervă, de HOŢIA portocalie! Nu am să comentez, răspunsul dat de Domnul Ministru de Interne dar am să-l reamintesc pentru o mică diferenţă de prestaţie pragmatică. Noi nu suntem „nişte bebeluşi” chiar dacă unii am atins venerabila vârstă a senectuţii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuare
      ==========

      MODERATORUL: Vin mesaje de la oameni. Întrebări scurte legate de bani. Norma de echipament?

      DOMNUL MINISTRU DUŞA: „S-au făcut eforturi în acest an să achităm norma de echipament. În august, am achitat integral norma de echipament pe anul 2011 şi facem eforturi în continuare să achităm o parte din norma de echipament pe acest an şi, sigur, că în prima parte a anului viitor, integral. Asta, sigur, şi în funcţie de execuţia bugetară. Trebuie să mai fac o precizare pentru că, ştiu că interesează mult pe salariaţii noştri. Legat de norma de echipament. În funcţie de execuţia bugetară am purtat discuţii cu Ministerul Finanţelor şi cu Primul Ministru care este de acord. La sfârşitul lunii noiembrie, vom stabili cuantumul, nu cel care a fost anunţat oficial. De asemenea, fac precizarea că în noiembrie şi decembrie se plătesc pensiile integral şi recalculările integral la pensii, la cei care aparţin Casei de asigurări a Ministerului de Interne”

      Domnule Ministru Corneliu Dobriţoiu,

      Nu este întâmpător faptul că, în ziua în care trebuia onorat protocolul cu SCMD (Sindicatul Cadrelor Militare), chiar de ziua neştiută a „Sfântului Victor” (fost militar), ziua de 11.11.2012, mass-media a abordat atât de virulent cele două instituţii, Armata şi Ministerul de Interne. Desigur, că asemenea manevre lasă urme adânci în conştiinţa opiniei publice şi pot fi suspectate de intenţia dirijată în scopul temperării poftei de revendicări a camarazilor din cele două ministere ale căror drepturi au fost şi sunt încălcate grosolan de autorităţi, sub sceptrul sărăciei generalizate şi al hoţiei susţinute şi protejate de politică! Sunt unul dintre acei indivizi (să nu spun om de ştiinţă) care au suportat atitudinile grosolane şi ilegale ale unor demnitari ce nu au nimic, în comun, cu ideea de patrie sau patriotism. Am avut pensia suspendată, am rămas cu gradul onorific de general, aproape doi ani, am pensia militară diminuată cu aproximativ, 20%, am pierdut titulatura universitară câştigată cu greu în cei peste 28 de ani de prestaţie universitară şi ştiinţifică. Toate acestea s-au întâmplat datorită minciunii, hoţiei, ipocriziei şi iresponsabilităţii politicii. Deci, mai mult decât atât, nu am ce să mai pierd! Se poate spune că interesul personal, în această cauză, este anihilat complet, singurul meu obiectiv este eradicarea hoţiei şi implicit, reparaţia urgentă a gravelor prejudicii produse camarazilor, ce încă sunt victimele unui regim politic în care au crezut (guvernul Ponta) .

      Ștergere
    2. Luati si finalul
      ===================

      La data de 01 Mai 2012, eram în Piaţa Victoriei cu câteva mii de manifestanţi , pensionari militari. Atunci a venit domnul Prim Ministru Victor Ponta, a transmis mesajul de solidaritate al USL şi a făcut promisiunea referitoare la reparaţia urgentă a acestor nedreptăţi primitive şi unice în istoria armatelor lumii. De atunci, au trecut 6 luni şi dumneavoastră veniţi să ne transmiteţi lecţia plictisitoare despre atitudinea FMI. Oare noi am depus jurământul militar sub steagul FMI sau cel al Patriei Române? În aceste şase luni am căutat ca, prin Petiţii, Apeluri şi Memorii semnate de mii de pensionari militari să trezim atenţia Dumneavoastră, a Guvernului şi Parlamentului asupra necesităţii de a ne considera încă, o prioritate. IATĂ DE CE, PERSONAL, VĂ ADRESEZ RUGĂMINTEA ŞI CU PERMISIUNEA DUMNEAVOASTRĂ, VĂ SUGEREZ SĂ REVENIŢI ASUPRA DISCURSULUI ŞI SĂ NE LĂMURIŢI, ASUPRA PERSPECTIVEI CONCRETE A ORDONANŢEI DE URGENŢĂ AVÂND CA SUBIECT „ERADICAREA HOŢIEI ASUPRA PENSIONARILOR MILITARI”! Am încercat, pe parcursul zilei de Duminică, 11.11.2012, să iau legătura telefonică cu dumneavoastră, în sensul de a preveni tipul de abordare teoretică din cadrul emisiunii „Ultima Oră”, pe care îl consider inacceptabil. Este de datoria dumneavostră să precizaţi termenii realişti şi şansa ca această OUG să fie aprobată până la 09.12.2012, DATĂ LA CARE TOATE PROMISIUNILE POLITICE VOR FI TRECUTE LA „SUBSOLUL PREOCUPĂRILOR”. Cu speranţa că veţi răspunde cumva la aceste gânduri ale noastre, ale celor 30.000 de pensionari jefuiţi de regimul portocaliu, vă asigur de permanentul şi întregul meu respect.


      Preşedintele SCMD, Filiala 1 Braşov
      Preşedintele Asociaţiei „ Alianţa pentru Respectarea Democraţiei – Octavian Paler”
      Gl. Mr.(r). Prof.univ.dr. Petrişor Mandu"

      Ștergere
    3. JOS MAFIA, SUS PATRIA! TRAIASCA MEDICAMENTELE LA LIBER! CEZAR MAIMUCA SA NE PUPE BUCA!!!URA, URA, URA SI SA NE LINGA PENDULA!

      Ștergere
  59. Acuma, sa ma ia dreaq, dar parca tot mai multa lume care scrie, e pe felia mea !

    Bine, cu cuvintele proprii ! Eu nu sunt asea scolit ca domnul general profesor Mandu, in pula mea ! Eu am alte principii despre topica frazei, ce sa-i fac!

    Ideea este ca, numai acusica vreo doua zile, cand ne ameninta Neacsu pe aici ca "in seara asta aflam totul ", si sa tinem pumnii, ziceam ca labarul asta de ministru habar n-are ce-i cu el !
    Ori il baga in cacat consilierii aia de 2 bani !

    Lumea fierbe iar el ne vorbeste despre filmele cu Cretzuleasca prin Afganistan si ne explica ce este femeistii si ce vrea ei !

    Sa vina oprea inapoi, cat mai repede ! Baremi poate ma lipesc si eu de-un grad pe listele alea !

    Sa vezi cum o sa fuga aia de la Directia de cadre a armatei cu mapele de liste, inapoi la semnat la oprea !

    Asta batii campii !

    Pana si altii au sesizat !

    RăspundețiȘtergere
  60. Crime. Razboaie. Enigme uriase.


    Anonim12 noiembrie 2012, 11:41
    @PMT/Nu cunosteam ca te-ai mutat in ..CONFORT SPORIT in tintirim!!
    Bravo -jmechere ! Eu te salut de la mosie !!!Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, m-am prins !

      Ar trebui ca si Burcu sa adopte metoda aia a lu' Lupus, adica fiecare comentariu sa fie ultimul in pagina !

      Asa, intercalate pe la "Raspundeti", dracu le mai citeste !
      Rar cine se mai uita in urma si-si da seama ca a mai aparut un coment !

      Obiceiul asta a existat pe mh, am vazut in arhiva !
      E o tzara mai pretentios, pentru ca, daca vrei sa-i raspunzi unui pularau si sa-i dai muie fara numar, tot tre sa-i pomenesti datele de contact !

      Ștergere
    2. Mai este si metoda sa tii evidenta numerica a comentariilor si, la fiecare Ctrl/R, cand se schimba contorul, sa umblii ca o pula printre zecile de comenturi, sa vezi unde-i noutatea !
      Tot nashpa !

      Pentru blogul asta chiar ca s-ar preta ca fiecare coment sa fie tot ultimul in lista !

      Nu si la Lupus intercraci, care de regula are intre zero si 2 comenturi, deci nu te poti incurca !

      Sau la Neacsu, care nu are niciunul cate o luna !

      Numai daca intru eu !

      Ștergere
  61. Buey,

    A scos Doggy volumele 1-5 din best sellarul "Negocieri" si ne-a lasat cu ochii la luna !

    Tocmai cand ne anunta sa stam pe faza, pentru ca urmatorul va fi cel mai tare, pula urmare !

    Probabil ca nu-si gaseste un hepi end potrivit !

    Sa nu uit:

    Horror et Paria, Hae Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
  62. Baa, voi ati vazut ca ne ajung aia de Megalitica la comentarii? Buey trebuie sa facem ceva ca altfel ne intrec jucatorii de remi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-ti uai !
      M-am si speriat ! Ce dreaq faci glume de astea...

      Un labar si o meduza stau la texte, buza-n buza !

      Si adminu asta atata o labareste cu Sar sami sugimeduza aia, de m-a'nebunit !

      Ștergere
  63. Vezi ?
    In timp ce eu scriam de zor la 12:27, idiotul de Cezarila, virtualul cu contributivitatea s-a si bagat in seama sa-i dea o muie lu' ala de la 10:28 !
    Cine dracu-l mai citeste, ca sfaraie mausul pana ajungi inapoi acolo !

    Insa daca, era exact aciulea sub ochii nostri, lua muie vesnica !
    Asa nici nu se mai merita sa ma intorc in trecut, cu 2 ore si 100 de comenturi, ca sa-i dau o muiutza mica !
    Mica-mica !

    RăspundețiȘtergere
  64. Anonim12 noiembrie 2012, 11:41
    @PMT/Nu cunosteam ca te-ai mutat in ..CONFORT SPORIT in tintirim!!
    Bravo -jmechere ! Eu te salut de la mosie !!!Czar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe.Se - Idiot ii copilul lui tac-tu! Garantat!

      Ștergere
    2. Buey, da repede-ti mai cedeaza nervul !
      Te superi din tot cacatul, in loc sa fii bucuros si respectuos ca te baga lumea in seama !

      Ce cacat de cadru militar ai fost, buey !
      Sau numa' te lauzi !

      Hai sa ne-mpacam ! Te rog ! Iarta-ma !

      Ștergere
    3. Cu o conditiune: sa-mi explici de ce nu-ti convine CONTRIBUTIVITATEA!!!???Czar

      Ștergere
    4. Buey maimuco, dar tu esti tare de cap babuinule! Ori esti unpr-ist si-i tragi limbi in koor lui Hoprea?

      Ștergere
  65. Muei, sa-mi iau o pauza pentru sarutul impacarii?

    RăspundețiȘtergere
  66. Eote bre, ca nu stiam !

    Noroc cu desteptu' asta de Burcu ca ne mai arata, din cand in cand, ce dracu suntem noi si de unde venim !
    Citeam si eu pe Hronic...

    "Cum am devenit oameni?

    Oamenii si-au dezvoltat caracteristici care ii deosebesc total de alte specii. Hominidul timpuriu, australopitecul, a inceput sa mearga vertical in urma cu trei milioane de ani."

    Acusica stau sa ma gandesc, ca un Rahovapitec, oare Cezar maimukles, care juma merge vertical si juma orizontal, este un hominid timpuriu ?
    ==================

    " Homo erectus, mai mare, s-a dezvoltat in urma cu 1,5 – 2 milioane de ani si a fost prima specie de om timpuriu care s-a mutat din Africa in Timisoara"

    Si eu care credeam ca erectus asta, ca o pula sculata 45%, e tot un fel de Cezarila maimucea !
    =======================


    "Robustul neandertalian si omul modern, mai inalt si mai slab (Homo sapiens) s-au dezvoltat din aceste specii de hominizi timpurii. Se pare ca oamenii moderni au aparut doar in urma cu 130 000 ani, in Africa."

    Aciulea nu mai comentez nimica, insa chestia cu Homo e tare ! Homo cu erectus ! Vedeti de cand se vehiculeaza chestia cu muiutza ?

    Cezarilaaaa...da-o'n pula de contributivitate, nici nush ce-i aia !
    Hai sa fim pretini !
    Ai laviu, maimutzo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa, Czar nu se trage din maimuca, ci chiar este! Este maimutza, jumate hominid, jumate putza!

      Ștergere
    2. ...ba da-va in... imaginea aia pusa de Admin si la care tot trageti limbi(de fapt trage PMT si zice ca sunt ..doi)
      Ti-am cerut sa -mi explici ...sa ma luminezi tu prea desteptul ..p...iii ! Ii dai ca papagalul cu vorbe in vant!!

      Ștergere
    3. Eo ?!!!
      Esti nebun ?!!!
      Numa Lupulus 10 stie care-i lumina !!!
      Ao vreau sa fiu pretin cu tine !

      Ce-i asa greu ?
      Mi-am cerut si iertare, manca-mi-ai curul de bosorog !

      Ștergere
  67. Buei, stati asa !
    Tocmai cand mancam cacat despre urmatoarea negociere a SCMD, iaca ca ne da sindicatul una calda !

    Ia, ia:

    "12.11.2012
    SCMD si USL - informatii de ultima ora
    In atentia tuturor membrilor SCMD

    Astazi, 12.11.2012, are loc o sedinta pregatitoare de guvern. Miercuri, 14.12.2012 este sedinta de guvern programata (din surse oficioase aflam ca ar putea avea loc cu o zi mai inainte, adica marti).

    Delegatia FMI si-a expus punctul de vedere, vineri, 08.12.2012: guvernul poate da orice OUG doreste si poate lua orice masuri reparatorii, in conditiile pastrarii echilibrului bugetar. Inca asteptam ordonantele promise!

    Vineri, 16.12.2012, la ora 10.00, la sediul central al SCMD vom avea discutii cu dl. Tariceanu si alti candidati in alegerile generale din Sectorul 1 Bucuresti (vor participa membri ai SCMD din Sectorul 1 si BO ale filialelor din Bucuresti).

    Daca ordonantele solicitate vor ramane pana atunci tot la stadiul de promisiune, tot vineri, la orele 14.00, vom decide, in plenul Comitetului Director al SCMD, atitudinea noastra diferentiata fata de candidatii USL (exclus UNPR) in alegeri, si modul in care ne vom exprima neincrederea, incepand de luni, 19.12.2012. Legat de acest ultim aspect, rugam BO ale filialelor sa-si exprime pozitia, anuntand vicepresedintii coordonatori ai grupurilor de filiale teritoriale, pana la sedinta Comitetului Director.

    BIROUL OPERATIV AL SCMD"

    (de data asta fara salutul cu Hae Sictiris !).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, atentie : 14 a doispea , in capul biroului operativ !

      Astia-s cu o luna inaintea labasarilor !

      Da nu are rost, ca oricum stim ca-i a unspea, iar ei habar n-au pe ce lume traiesc !
      Dupa muia luata la Alba Iulia, la CNR, e de inteles !

      Sa facem, totusi, apel la domnu' Neacashu care-i pretin cu domnu Bret-Frezo si ne anunta imediat ce s-a discutat la "sedinta pregatitoare" !

      Auzi frate, cica astia fac antrenament inainte de sedinta ! Ca pe Ghencea !
      S-o vad pe baba Campeanu si pe Androneasca cum le-o trage, la antrenament, lu' puiutzu dottore !

      Prosti mai suntem !

      Tara lu' Dorele !

      Ștergere
    2. .ba da-va in... imaginea aia pusa de Admin si la care tot trageti limbi(de fapt trage PMT si zice ca sunt ..doi)
      Ti-am cerut sa -mi explici ...sa ma luminezi tu prea desteptul ..p...iii ! Ii dai ca papagalul cu vorbe in vant!!

      Ștergere
  68. "Maria Grapini, candidat in alegerile generale la Timisoara, va prezenta pozitia USL fata de situatia militarilor rezervisti astazi, 12.11.2011, la RTV, incepand cu ora 15.00 si la ANTENA 3, incepand cu 20.30 (informeaza presedintele Filialei SCMD Timisoara)"

    Da, da...toti prezinta scenarii, puncte de vedere, analize si alte surprize !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: vedeti ca, poimaine, regele Misu de Hohentolern, candidat la "cele vesnice", va prezenta si pozitia garsonierei regale, pe cartun netuorc, fata de pensionistii de armata !

      Labageala politica !

      Toti pedaleaza pe segmentul asta ! Tara lu'Dorele !

      Ștergere
  69. Va doresc, tuturor, un pranz linistit si cu de toate !

    Pofta mare si odihna placuta !

    RăspundețiȘtergere
  70. Uai !

    Cica la Oltchim e coada mare la foloase !

    Vreo 400 de nashpetzi zbiara ca e hoti ! Toti e hoti cica !

    Am intrebat si eo ce-i cu imbulzeala aia la usa administrativului si mi-a raspuns unul ca cica se da diplome si medalii "Onoarea Guvernului Romanesc" !
    E limitate ca numar, asa ca stau la coada, mai ceva ca constantenii la malai si ulei !

    Tara de prosti !
    Borfasii fura, invatatorii indura !

    RăspundețiȘtergere
  71. Te doare capul ce poa' sa fie in tara asta de prostalai !
    Nici nu m-am sters bine la gura de la fekala anterioara, ca iar m-am muruit de cacat de la teve !
    Cica acum notarii sunt la rand ! Sunt gura in pula cu tiganii ! Asa e la Sibiu !

    Tara de rai, popor de cacat !

    RăspundețiȘtergere
  72. Presedintele CJ Valcea, un boanghen de tigan imputit, cu buzele vinete, a vrut sa vorbeasca celor 500 de flamanzi, mintiti de ponta si rahatul lui de guvern de plagiatori !

    Valceni, nu va lasati ! Muieeee!
    V-au fentat dottore si camarila lui de incompetenti !

    Sa vorbeasca celor care isi vor lua bacul "profesional" !

    Usele-tot un cacat e !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate asta!
      Sa vina intorcandu-se Boc, sa va dea el si Udrea 'UE. nesimtitilor ce sunteti, ca l-at gonit pe Boc cel mititel. sa vina Boc, ba! Si aia cu numaratu, mancaias manutza!

      Ștergere
  73. @PMT
    hai sa bag batzu' pa'n gard
    Ti se facu dor de boc,dupa sase luni de laba a lu' ponta?
    laba a fost este si va fi...restu' e gargara
    wooow sa vezi acu' injuraturi de la "tovi"
    Las' ca-i bine,face-??m "trafic"(cu sau fara cratima:):))

    RăspundețiȘtergere
  74. Io am baut un PET la bartolomeu si as da o muie lu'pulanoX dar nu-l gasesc...tu'l in gura de politruc nesimtit(stai asea ca-l fut pe lupu'lu'pula mintenas,oaii ce muie teleportata ii dau(ca-i tot acelasi nesimtit)

    RăspundețiȘtergere
  75. Baa, io rad de ma prapadesc...niste apevisti izmanari si-o trag unul altuia mai ceva ca-n filmele cu Van Dame.Muie s-aveti!Muyficati-va dreak, astfel n-o sa va mai bateti cu jendarii!

    RăspundețiȘtergere
  76. I got this web site from my buddy who shared with me on the topic of
    this site and at the moment this time I am browsing this site and reading very informative articles or reviews at this time.


    Feel free to surf to my weblog ... jocuri online sah

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri